Odorex Ultra Protect Cleargel

odorex_ultra_protect_cleargel01b

Het is alweer even geleden dat ik Odorex ontdekte. In de puberteit had ik vaak last van zweetplekken en daar schaamde ik me enorm voor, maar toen ik Odorex ging gebruiken was dat verleden tijd. Het was voor mij echt een wondermiddel, ik zweerde erbij. Toen ik mijn blog begon heb ik veel verschillende deodorants getest, maar vandaag schrijf ik weer eens over Odorex! Ik probeerde de nieuwe Ultra Protect Cleargel.

odorex_ultra_protect_cleargel02

De Ultra Protect Cleargel is de nieuwste anti-transpirant van Odorex. Ik had nog nooit deodorant in gel-vorm geprobeerd, maar ik moet eerlijk bekennen dat het niet heel anders aanvoelt dan een roller of crème. Het smeert makkelijk uit, trekt zo in en is geurloos.

Dat de Ultra Protect Cleargel geurloos is vind ik prettig, ik houd niet van deodorants met een (overheersende) geur. Natuurlijk wil ik fris ruiken, maar voor een bepaalde geur gebruik ik liever parfum.

odorex_ultra_protect_cleargel03

Ik heb de Odorex Ultra Protect Cleargel een week lang onder mijn rechterarm gebruikt, onder mijn linkerarm zat een andere deodorant. Ik ben naar events gegaan en heb intensief bewogen (lees: gewinkeld). Ik merkte eigenlijk niets. Ik rook niet, had geen zweetplekken en voelde me comfortabel.

Nieuwsgierig geworden? Ga ook de #rechtsodorex test aan! Meld je aan via de website.

Odorex Ultra Protect Cleargel is te koop bij de drogist.

Dit is een advertorial.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 12 maart 2016 | 22 reacties

Reacties

Door Rosa op 10 maart 2016 10:48

Is dit gesponsord door Odorex of heb je dit zelf bedacht?
(Geen verwijt, ik ben gewoon nieuwsgierig????)

[Beantwoorden]

Heleen antwoordt op 10 maart 2016 om 14:14:

Staat onder dit artikel dat het een advertorial is, dus gesponsord ;)

[Beantwoorden]


Door Suzan op 10 maart 2016 10:50

Wauw dit lijkt me een hele fijne deodorant!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 10 maart 2016 11:02

Ik gebruik het zelf ook ALTIJD. Het werkt super fijn! Liefs

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 10 maart 2016 11:09

Niet slecht! Ik heb hem ook aangevraagd =D

[Beantwoorden]


Door Maureen op 10 maart 2016 11:27

Ik ben onwijs benieuwd naar deze deo,
Alleen werkt de link niet (:

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 10 maart 2016 11:30

Ik heb even Odorex gebruikt, gewoon zo’n spray, maar dat was niet voldoende. Ik gebruik nu sticks en dat werkt beter. Ik vind het alleen zo jammer dat ik nog geen goede dierproefvrije variant heb gevonden :(

[Beantwoorden]

ellen antwoordt op 10 maart 2016 om 19:45:

Ik gebruik zelf de deo van Rituals, de sticks. Dierenproefvrij, ruikt lekker en ik ben er nog nooit doorheen gezweet. Het enigste probleem is dat het soms strepen achterlaat op je kledij. maar als je eerst je kleren aandoet en dan pas je deo dan heb je daar geen last van.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 10 maart 2016 13:29

Hoeveel kost hij Vera? Ik gebruik al sinds de puberteit de Rexona sticks; de laatste tijd heb ik wat geeperimenteerd met andere deo’s maar ik blijf teruggrijpen naar de sticks van Rexona

[Beantwoorden]

Pien antwoordt op 10 maart 2016 om 16:40:

hoi Jessica,

Zie kruidvat.nl, de cleargel kost 5.99 Euro

[Beantwoorden]


Door rixt op 10 maart 2016 14:02

heyy ik ben super benieuwd naar deze deo alleen ook naar de prijs. Ik zweet zelf ook wel veel maar heb nog niet echt een goede deo gevonden. Ik heb alleen wel een vraag zit er alminium in? Want mensen zeggen dat je daar kanker van krijgt?!? is dat nou waar of niet.

[Beantwoorden]

anke antwoordt op 10 maart 2016 om 15:52:

het is wel waar verder weet ik het niet :love:

[Beantwoorden]

Pien antwoordt op 10 maart 2016 om 16:42:

hoi Rixt,

kijk op http://preventie.kwfkankerbestrijding.nl.
het is niet bewezen dat je van anti-transparants-deodorants kanker krijgt..

[Beantwoorden]


Door Saraya op 10 maart 2016 20:41

Klinkt als een fijne deo :)
X

[Beantwoorden]


Door Elle op 10 maart 2016 21:49

Ik vind het wel een beetje jammer dat dit artikel zo kort is, je had best iets meer over je ervaringen mogen vertellen. De prijs wordt niet eens genoemd. Ik heb dezelfde advertioral bij andere bloggers gezien die er meer van gemaakt hadden.

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 maart 2016 00:18

Hoe is een geldeo met intrekken? Trekt hij snel in? Voelt hij plakkerig? Wat doet het met je kleding?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 maart 2016 om 09:42:

Trekt snel in, plakt niet, doet niks met mijn kleding :-)

[Beantwoorden]

aya antwoordt op 17 maart 2016 om 17:32:

hey ik heb de cleargel tester zelf ook en hij trekt echt niet snel in! je moet echt 10min. ofso ik vind hem echt niet fijn het voelt ook echt heel erg nat onder je oksel. Vera en Mascha geven alleen maar goeie reviewen omdat ze ervoor gesponsord zijn ze hebben de deo volgens mij niet eens uitgetest.

[Beantwoorden]


Door Edine op 11 maart 2016 10:52

En hoe win ik dan?

[Beantwoorden]


Door Nina op 12 maart 2016 09:10

Vreemd dat je dit zo promoot naar de hele hype rondom het product. Vrij logisch dat dit een ongezond product is. Het vocht moet toch ergens uit je lichaam kunnen komen?

[Beantwoorden]


Door Nina op 12 maart 2016 09:10

Volgende keer anders beschrijven hoe het precies werkt? Ik vind het zo maar een griezelig product.

[Beantwoorden]


Door Suus op 5 april 2016 17:57

Ik gebruik deze deo nu een week en ik ben er echt blij mee. Ik droeg altijd zwarte shirts ivm de zweetplekken en dat hoeft nu niet meer. En ik blijf ook fris ruiken. Als het na het opbrengen te nat voelt onder je oksels dan heb je teveel gebruikt ervan. Ik heb daar namelijk geen last van. Hij trekt sneller in dan de nivea roller die ik normaal gebruikte. En hij plakt ook niet. Dit is de beste deo die ik heb gebruikt tot nu toe. Was zelfs al naar de huisarts gegaan voor die aluminium bende maar dat heb ik nu niet meer nodig. En nee ik word niet gesponsord door odorex.

[Beantwoorden]