Mijn sieradencollectie (luxe)

Onlangs zocht ik mijn sieraden collectie grondig uit. Ik deed heel veel weg en heb vooral de sieraden van goede kwaliteit gehouden. Het leek me daarom leuk een update te filmen. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.


Reacties

Door Anniek op 14 juni 2015 06:50

Hé Vera, hij staat nog op Privé :)

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 14 juni 2015 07:30

Wauw wat een luxe sierraden allemaal, heel mooi!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Hilary Nirvana op 14 juni 2015 07:44

Love this post<3 thanks for sharing
follow for follow?:)

xoxo
http://hilarynirvana.blogspot.com/

[Beantwoorden]


Door Do op 14 juni 2015 07:53

Leuke video! Luxe sieraden vind ik ook altijd erg mooi, ze geven echt zo’n luxe gevoel, haha :) Je ketting van Michael Kors vind ik echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Femke op 14 juni 2015 08:24

Oh wauw, je hebt echt een hele mooie sieradenstash zeg! Ik heb toevallig ook net een artikel gepland voor sieraden, zo leuk! Ik hou van Michael Kors horloges..ik heb er zelf pas één maar dit worden er in de toekomst zeker weten veel meer haha! Wat is die bijpassende parelring tof zeg!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 14 juni 2015 08:57

Wat een prachtige collectie heb je! Ik draag eigenlijk bijna nooit sieraden, en de enige ‘luxe’ varianten die ik heb zijn mijn Mi Moneda ketting, een heel klein kettinkje met een hibiscus eraan en een ring die ik ooit van oma heb gekregen. Als ik gaatjes in mijn oren had zou ik in ieder geval denk ik wel zeer regelmatig oorbellen dragen, maar op een of andere manier bedenk ik steeds een smoesje om geen gaatjes te gaan laten schieten hahaha.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 juni 2015 09:09

Leuke video! Ik heb zelf niet zo heel veel luxe sieraden. Ik heb er een aantal en die draag ik altijd en dan nog wat kleine, goedkopere dingen erbij.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 14 juni 2015 09:11

Wauw, hele mooie collectie!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 14 juni 2015 09:26

Wauw, wat een mooie sieraden. Ik snap je helemaal dat je liever voor kwaliteit dan kwantiteit gaat! Ik ben echt dol op de ringen van Swarovski, die zijn zo mooi

[Beantwoorden]


Door Anna op 14 juni 2015 09:40

Mijn favo blijven toch de Dior sieraden die je van Jeffrey hebt gehad!

[Beantwoorden]


Door fashionnewsforgirls op 14 juni 2015 10:01

mooie sieraden

[Beantwoorden]


Door Lieke op 14 juni 2015 10:15

Wat een prachtige collectie! Ik heb wel een brutale vraag: heb jij je sieraden verzekerd aangezien er echt mooie dure dingen bij zitten? En ook omdat je huis en omgeving vanuit je raam te zien is? Dat zou voor mij best wel een ding zijn t zijn zulke rare tijden.. Liefs

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 14 juni 2015 om 12:15:

Dat valt gewoon onder je inboedelverzekering.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2015 om 12:32:

Wat Maaike zegt, valt daar gelukkig onder.

[Beantwoorden]


Door Lucindainwonderland op 14 juni 2015 10:18

Mooie sieraden en ik vind het ook heel mooi hoe je het hebt gefilmd, vooral dat bakje bij je parfums, vond ik erg mooi in beeld gebracht. Ik snap ook wel dat als je veel sieraden hebt je graag de wat ‘betere kwaliteit’ wil bewaren. xxx Lucinda

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2015 om 12:32:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Minke op 14 juni 2015 10:18

Allemaal super mooie sieraden!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 14 juni 2015 10:21

Wow wat een geweldige luxe sieraden stash heb je zeg! De kast heb ik ook, erg handig!

[Beantwoorden]


Door Vera op 14 juni 2015 10:33

Wat een super collectie heb je! Vind vooral de sieraden van Michael Kors en Swarovski heel erg mooi. Ben alleen zelf meer van de zilveren sieraden.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 14 juni 2015 10:53

Wat een prachtige collectie heb je opgebouwd zeg!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 14 juni 2015 11:10

Hele mooie collectie! Ik vind het ook veel mooier om ietsje meer geld uit te geven (zilver is niet zo duur), dan een goedkoop ding te kopen dat binnen 3 weken kapot is. Heel erg mooi om alles zo netjes opgeruimd te zien :)

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 14 juni 2015 11:14

Leuk om je sieradencollectie te zien! Ik ben zelf ook gek op sieraden en vooral grote opvallende oorbellen draag ik graag! :-)

[Beantwoorden]


Door Denise op 14 juni 2015 11:25

Wauw, zo mooi! Ik wil heel graag een MK horloge. Super lief dat Jeffrey zoveel aan je geeft!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 14 juni 2015 12:00

Wat heb je een prachtige sieradencollectie zeg! Ik wil zelf ook graag wat meer luxere sieraden gaan verzamelen, omdat de kwaliteit daar toch wat beter van is!

[Beantwoorden]


Door Renate op 14 juni 2015 12:17

Ik vind dit een hele leuke video! Ik vind dat je vaak mooie sieraden draagt en ook ik ben dol op sieraden! <3 Ik koop ook sinds een paar jaar meer luxere sieraden, omdat het natuurlijk langer mooi blijft en krijg ik ook minder last van haha!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 14 juni 2015 12:37

Wauw wat een prachtige sieraden allemaal!

[Beantwoorden]


Door suus op 14 juni 2015 13:46

Het is ‘deze armband’ niet ‘dit armband’.
Maar mooie collectie hoor! Mijn meest waardevolle sieraad is mijn trouwring, van echt goud em met een echte diamant dus hij was behoorlijk duur (door de steen zelfs twee keer zo duur als die van mijn man). Maar aangezien ik hem elke dag draag voor de.rest van mijn leven vind ik hem dat waard, elke keer als ik ernaar kijk word ik er blij van.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 14 juni 2015 14:15

Af en toe moet je dat eens doen eh, alles opruimen en selecteren wat je wel en niet meer draagt. Ik merk dat ik nu ook vaker voor kwaliteit ga. En minder voor kleur ook. Je hebt echt leuke sieraden. Ik draag ook heel graag goudkleurige sieraden. Handig trouwens, zo een kast.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 14 juni 2015 15:49

Wauw, wat een collectie! Ik vind voornamelijk je simpele sieraden het mooist, zoals die laatste gouden of die ring van Swarovski, die leren sieraden zijn mooi, maar echt niets voor mij. Wel echt een coole collectie waar je nog lang plezier van zult hebben :)
xx

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 14 juni 2015 16:56

Het ziet er allemaal zo chique uit!

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 14 juni 2015 17:11

Wat een prachtige sieraden!

XO

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 14 juni 2015 17:56

Super mooie collectie ik wordt er gewoon jaloers van hahah :’)

[Beantwoorden]


Door Margot op 14 juni 2015 17:56

Wat heb je een mooie collectie!

[Beantwoorden]


Door Syl op 14 juni 2015 20:02

Je hebt echt een prachtige sieraden collectie.
En wat heb je ze netjes uitgestald en opgehangen.
Die armband van Givenchy doet me alleen ergens anders aan denken haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 15 juni 2015 om 12:33:

Waaraan dan? :O

[Beantwoorden]

Syl antwoordt op 15 juni 2015 om 14:56:

Sommige kinky mensen dragen een halsband met zo’n ringetje. Aangezien hier ook jonge lezers zijn, hou ik het bij deze uitleg.
Maar goed dan kan je bij alles wel iets bedenken natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Lara op 14 juni 2015 20:25

Mooie collectie! Ben zelf niet zo’n sieraden meisje, jammer hoor. Want vind het wel altijd erg classy uit zien.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 14 juni 2015 20:36

In drie woorden: allemachtig wat prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 14 juni 2015 21:24

Supermooie sieraden heb je! Prachtig ook die kettingen en subtiele armbandjes! xx

[Beantwoorden]


Door Diyaata op 14 juni 2015 22:58

Oh wauw, ik word helemaal gelukkig van deze video, wat heb jij veel moois! Hoorde je vaak zeggen dat je iets in Londen hebt gehaald! Daar ga ik binnenkort naar toe dus ik denk dat ik mezelf eens een cadeautje ga geven ;)

[Beantwoorden]


Door Diana op 15 juni 2015 01:15

Die lange oorbellen rechtsonder naast die van Six vind ik erg mooi maar volgens mij zei je niet waar ze vandaan kwamen.
MK horlogens vind ik trouwens een verspilling van het geld. Ik heb er 3 en bij allemaal slijt de lak erg vlug en bij eentje viel er al meteen de eerste dag een steentje uit. Net als bij een armband van MK. Ben ik de enige die dit heeft?

[Beantwoorden]


Door Femke op 15 juni 2015 13:07

Je hebt echt zo’n mooie collectie!

Even een opmerking: je zegt constant ‘dit armband’, maar ‘armband’ is een de-woord, en dan moet je die of deze gebruiken, in plaats van dit of dat. Ik klink misschien een beetje betweterig nu (sorry daarvoor) maar het is enkel bedoelt om de kwaliteit van je video’s nog hoger te maken!

Liefs Femke

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 15 juni 2015 13:59

Wat een prachtige collectie, Vera!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 15 juni 2015 23:41

Erg leuke video, leuk om te zien! Moet wel zeggen dat het na een tijdje storend werd dat je consequent ‘dit armband’ zei.. Dat maakt het voor mij dan vervelend om naar de video te kijken, terwijl ik normaal altijd zo van je video’s en artikelen geniet…. Bedoel dit niet als negatief echter, puur als een soort feedback ;-)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 16 juni 2015 14:09

Hoi Vera,

Wat een prachtige lipstick heb je op! Misschien heeft iemand het al gevraagd of heb ik niet goed opgelet, maar wat is de naam van de lipstick en van welk merk?

X Sophie

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 18 juni 2015 22:35

Wat een jaloersmakende sieradencollectie heb je (love)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 21 juni 2015 17:22

De oorbellen met een bloemetje met een pareltje eronder die je ooit van van een webshop hebt gekregen vind ik zo prachtig!!! Kun je misschien nog achterhalen van welke webshop? Ik ben er helemaal verliefd op! x-x

[Beantwoorden]