MAC x Ellie Goulding review + look

mac_ellie_goulding_collectie_review01

Ik kon niet wachten op de MAC x Ellie Goulding collectie! Afgelopen zaterdag zou de collectie bij de MAC counters liggen, maar vanwege problemen met de display’s is dat met een week uitgesteld. Ik baalde toen ik daar afgelopen weekend in de Bijenkorf achterkwam, maar bestelde daarna thuis online. Een geluk bij een ongeluk: nog genoeg tijd voor een review!

mac_ellie_goulding_collectie_review02

mac_ellie_goulding_collectie_review03

De Powder Blush Duo kreeg ik opgestuurd, de Full Face Kit en 217 Brush kocht ik zelf. De verpakkingen zijn glimmend zwart en met roségouden details. Ik vind de vormgeving mooi, stijlvol en goed bij Ellie passen.

Ellie Goulding Full Face Kit Halcyon Nights € 43,00
Ellie Goulding Powder Blush Duo I’ll Hold My Breath € 28,00
Ellie Goulding 217 Brush € 22,00

mac_ellie_goulding_collectie_review05

mac_ellie_goulding_collectie_review06

mac_ellie_goulding_collectie_review07

Ik heb de Full Face Kit in Halcyon Nights (er is ook nog een variant met de naam Halcyon Days). In deze Full Face Kit zitten twee lagen. In de bovenste laag bevinden zich vier poederoogschaduws, daaronder zit nog een Cream Colour Base.

mac_ellie_goulding_collectie_review08

So pretty!

mac_ellie_goulding_collectie_review09

Starry Eyed – You My Everything
Saddle – Hanging On

mac_ellie_goulding_collectie_review10

This Love

mac_ellie_goulding_collectie_review11

Starry Eyed is één en al glitter. Champagnekleurige glitter. Heel mooi en leuk om te gebruiken. Los als oogschaduw, maar ook als topcoat over een andere kleur oogschaduw heen.

You My Everything is een matte oogschaduw. Op het eerste gezicht lijkt hij roze, maar ik vind dat hij geswatcht duidelijk een stuk meer oranje is. Erg goed gepigmenteerd.

Saddle is wederom mat. Een stevige roestbruin die mooi bij You My Everything past.

Hanging On is de laatste oogschaduw, hier zit wel wat glans in. Ik vind de keuzes van verschillende finishes in de oogschaduws goed gedaan. Ook dit is een mooie kleur.

This Love is de Cream Colour Base die onderin de kit zit. Ik vind Cream Colour Bases van MAC vaak wat lastig te gebruiken. Persoonlijk vind ik ze het beste als highlighter op het gezicht werken.

mac_ellie_goulding_collectie_review12

mac_ellie_goulding_collectie_review13

Urban Decay Primer Potion

Starry Eyed (binnenste ooghoek)
You My Everything (bewegend ooglid)
Saddle (arcadeboog)
Hanging On (outer V)

H&M Precision Eye Marker – review
L’Oréal Volume Million Lashes So Couture Mascara

mac_ellie_goulding_collectie_review14

This Love was heel moeilijk te fotograferen. Op deze foto heb ik de Cream Colour Base op mijn jukbeenderen aangebracht als highlighter. Op de swatch zie je in de glans een duidelijke perzikkleur, maar in gebruik is hij heel neutraal. Hij geeft een mooie, gezonde glow. Foundation heeft wel de neiging een beetje te verschuiven, breng de Cream Colour Base daarom voorzichtig deppend aan.

Ik vind het een mooie kit! De oogschaduws zijn divers, passen goed bij elkaar en zijn sterk gepigmneteerd. Het gebruik van de Cream Colour Base is misschien even wennen, maar geeft een mooie glow en blijft de hele dag zitten.

Ellie Goulding Full Face Kit Halcyon Nights € 43,00

mac_ellie_goulding_collectie_review15

mac_ellie_goulding_collectie_review16

De poeder zit een beetje scheef in het doosje, maar dat vind ik niet erg. Hij ziet er alsnog hartstikke mooi uit. De Powder Blush Duo I’ll Hold My Breath is online erg populair, dus mocht je hem willen bemachtigen in de winkel wees er dan snel bij.

mac_ellie_goulding_collectie_review17

mac_ellie_goulding_collectie_review18

mac_ellie_goulding_collectie_review19

Als je de bronzer in het doosje bekijkt valt het misschien niet zo op, maar er zit aardig wat glans in. Een warme, gouden glans. De blush heeft een warme perzikkleur en is mat, dat vind ik slim gedaan. Je kunt de twee goed met elkaar combineren.

mac_ellie_goulding_collectie_review20

Bronzer – blush

Zowel de bronzer als de blush is goed gepigmenteerd en brengt mooi aan. Wel had het gedeelte blush in de poeder wel iets groter mogen zijn, want nu is het best een smal gedeelte om je kwast goed in te dippen. Nu raak ik met de haren toch snel ook de bronzer aan.

Qua kleur denk ik dat deze blush duo vooral past bij de lichte huid. Ik vind het een mooi en goed draagbare combinatie voor elke dag.

Ellie Goulding Powder Blush Duo I’ll Hold My Breath € 28,00

mac_ellie_goulding_collectie_review21

mac_ellie_goulding_collectie_review22

Als ik je één MAC kwast mag aanraden, dan is dat zonder twijfel de 217. Ik had er al twee die ik dagelijks gebruik, maar heb met deze collectie nog een derde besteld. In de MAC x Ellie Goulding collectie is de kwast namelijk in het roségoud uitgevoerd. Het is heel subtiel, maar ik vind het wel mooi.

mac_ellie_goulding_collectie_review23

mac_ellie_goulding_collectie_review24

Waarom ik zo dol ben op de 217? Omdat je hem voor elke vorm oogschaduw kunt gebruiken. Hij werkt zowel op het bewegend ooglid, in de arcadeboog, op het wenkbrauwbot of in de binnenste ooghoeken goed.

De 217 is een echte alleskunner. Het allerfijnst vind ik hem voor het aanbrengen en blenden van oogschaduw in de arcadeboog. Geen andere kwast is daar zo goed in als deze.

Ellie Goulding 217 Brush € 22,00

mac_ellie_goulding_collectie_review25

Make-uplook met de Full Face Kit en de Powder Blush duo

mac_ellie_goulding_collectie_review04

Mijn favoriet is de Full Face Kit, maar ook de Powder Blush Duo vind ik zeker mooi en de 217 blijft mijn favoriete MAC kwast.

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de producten en bovendien ziet alles er ook nog eens heel mooi uit. Een geslaagde samenwerking! Van mij mag Ellie Goulding wel meer met MAC uitbrengen, zoals bijvoorbeeld een Viva Glam lipstick? (Wie weet, volgend jaar?)

De MAC x Ellie Goulding koop je online hier, hier of hier. Vanaf zaterdag liggen de producten ook bij de MAC counters.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 15 januari 2016 | 58 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door angela op 15 januari 2016 06:31

Mooie collectie! De 217 kwast vind ik heel mooi met het rosé gouden detail maar de poeder ziet er ook prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 15 januari 2016 06:39

De Full Face Kit is mooi, maar omdat ik zo’n Cream Color Base nooit zou gebruiken, een beetje zonde van het geld. De oogschaduws vind ik wel heel mooi. Ik heb laatst voor het eerst een 217 gekocht. Ik moet er nog even aan wennen, omdat ik een wat puntigere kwast gewend ben voor in mijn arcadeboog.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 15 januari 2016 06:41

Ik vind alles echt prachtig! De oogschaduwkwast ziet er ook heel erg fijn uit en het mooie uiterlijk van de producten met zwart en goud (love)

[Beantwoorden]


Door Sheling op 15 januari 2016 06:48

Wauw die full face kit ziet er mooi uit! Mooie warme kleuren :)

[Beantwoorden]


Door Anniek op 15 januari 2016 07:00

Hm, voor mij zijn de kleuren denk ik iets te oranje… Op zich wel tof, maar past niet helemaal bij mijn huid :) Ik vind de look die je ermee gemaakt hebt je wel tof staan, zeker in combi met die (prachtige!) lipstick! Leuk!

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 15 januari 2016 07:03

Oh wauw, wat een prachtige producten zijn dit zeg! Inderdaad jammer dat de blush-kant zo smal is, want hij is wel echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Bianca Schrijft op 15 januari 2016 07:07

Hele mooie kleuren. Het staat echt heel goed. Maar ongelooflijk wat een geld, dat valt buiten mijn budget helaas.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 15 januari 2016 07:25

Wat een mooie collectie zeg! Prachtige foto’s heb je er ook van gemaakt! Ik vind de face kit mooi en de 217 kwast met rosé goud ook!

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 15 januari 2016 07:46

Ik vind de kleur echt prachtig van de Full Face Kit in Halcyon Nights. Divers, passend goed bij elkaar en sterk gepigmneteerd is zeker definitie van een goed palette. Ik denk dat ik sneller ga voor De Full Face Kit dan Ellie Goulding Powder Blush Duo.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 15 januari 2016 07:47

Ik zag gister in je snapchat verhaal de behind the scenes van dit artikel, dat vond ik erg leuk om te zien. De ooglook vind ik prachtig. Ook de bronzer en de blush vind ik mooi!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Akosua op 15 januari 2016 08:32

Voor mij zijn de kleuren net te oranje, daar ben ik niet zo’n fan van. En ik heb helemaal niks met Ellie Goulding, dus deze laat ik maar aan me voorbijgaan.

[Beantwoorden]


Door Meryl op 15 januari 2016 08:33

wow ik vind zowel het palette als de blush/bronzer echt prachtig :)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 15 januari 2016 08:37

Wauw, wat een prachtige producten weer van MAC! De Full Face Kit is inderdaad prachtig, de pigment van alle kleuren ziet er top uit. Ook de oog look vind ik super mooi geworden. De blush en bronzer vind ik in combinatie met elkaar ook heel mooi staan op je huid. Hele mooie en geslaagde nieuwe aanwinsten wat mij betreft!

[Beantwoorden]


Door Simone op 15 januari 2016 08:44

Weer een mooie review! Ik denk dat ik deze collectie maar eens moet overslaan. Hij spreekt me niet echt aan. De 217 kwast heb ik helaas pas uit de gewone collectie gekocht… Enig idee wanneer de Viva Glam van Ariana Grande uitkomt in Nederland?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2016 om 19:42:

Februari als het goed is :ja:

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 15 januari 2016 08:44

Vooral het Powder Blush Duo spreekt mij wel erg aan! En van kwasten heb je nooit genoeg :)

[Beantwoorden]


Door Margot op 15 januari 2016 08:51

Als ik heel eerijk ben dan vind ik de producten heel mooi, maar ook niet zo speciaal dat ik iets zou willen hebben. :-)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 15 januari 2016 09:59

Oh, ik vind dit een leuke collectie! Ik vind Ellie Goulding sowieso tof en het logo mooi. Fijne review! :)

[Beantwoorden]


Door anna op 15 januari 2016 10:03

Wat een mooie producten! Die kwast lijkt me ook erg fijn. Zelf houd ik niet zo van glans in bronzer. Het oogschaduwpalette is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 15 januari 2016 10:03

Wat een leuke producten. Do oogschaduws lijken niet echt iets voor mij aangezien ik al heel wat goedkopere oogschaduws heb die er op lijken. De blush bronzer duo dan weer wel!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 15 januari 2016 10:05

Wat een erg mooie producten zeg!

[Beantwoorden]


Door Denise op 15 januari 2016 10:08

Wat een leuke collectie! Ook een hele fijne uitgebreide review Vera, bedankt!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 15 januari 2016 10:08

De 217 ga ik toch ooit eens moeten testen denk ik. Verder spreekt de collectie me om een of andere reden niet echt aan en ik snap niet goed waar het aan ligt. Ik word er gewoon niet echt enthousiast over.

[Beantwoorden]


Door LANPHORE op 15 januari 2016 10:09

Prachtige producten en dit soort warme kleuren staan heel mooi bij je Vera.

[Beantwoorden]


Door Jacobien op 15 januari 2016 10:10

Heey Vera,
Super mooi artikel! Prachtige fotos en producten. Er staat alleen een foutje in, je hebt 1x 117 staan ipv 217 bij de kwast ^^)
Liefs Jacobien <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2016 om 19:42:

Thanks Jacobien, ik pas het aan!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 15 januari 2016 10:12

Mooie producten zeg! Ik wil ook heel graag de 217 kwast van MAC!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 15 januari 2016 10:22

Ik vind het een hele mooie collectie, echt mijn kleurtjes dit! Was misschien wel handiger geweest als ze het powder blush duo in aparte vakjes hadden ontworpen. En wat leuk het roségouden detail aan de 217 kwast, ik overwoog laatst om hem aan te schaffen maar omdat ik niet dagelijks ooglooks maak vind ik hem toch nog wat boven m’n budget.

[Beantwoorden]


Door Minke op 15 januari 2016 10:30

Hele mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 15 januari 2016 10:35

Ik vind de hele collectie echt supermooi. ’t Zijn echt mijn kleuren: veel roze en koraal, heel warm, echt pretty. Zelf heb ik het Revved Up Patentpolish Lip Pencil, superblij mee.

[Beantwoorden]


Door Sharita op 15 januari 2016 10:42

Mooie look heb je gemaakt. Welke lipstick heb je hier op? Het is echt een prachtige kleur!

[Beantwoorden]


Door Linda op 15 januari 2016 10:50

Echt een hele mooie collectie weer, mooie review en een mooie look voor Blondines :)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 15 januari 2016 10:54

Wauw, de Full Face Kit is echt supermooi! x

[Beantwoorden]


Door Maureen op 15 januari 2016 11:11

Wauw wat een prachtige producten zeg :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 januari 2016 11:29

Mooie collectie, heel natuurlijk en echt Ellie Goulding! Ik zou me echt eraan storen dat de bronzer/blush scheef in het doosje zit haha

[Beantwoorden]


Door Layla op 15 januari 2016 12:03

De blush is echt mooi!! Ik zou het ook niet zo heel erg vinden als blush er scheef in zit.

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 15 januari 2016 12:13

Mooie collectie! Ik ben gek op de producten van MAC.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 15 januari 2016 12:45

Het is inderdaad een hele mooie en leuke samenwerking!

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 15 januari 2016 12:50

Wauw, echt een heel erg mooie collectie, de ooglook ziet er erg mooi uit! Ik vind enkel de penselen van MAC iets te duur, je kan makkelijk goede penselen kopen voor de helft van de prijs.

[Beantwoorden]


Door Ellie op 15 januari 2016 13:00

Vind de look mooi, maar niet bijzonder. De lipstick daargelaten, WAUW! Is dat de nieuwe lipstick van Louboutin? Wat een plaatje! De mooiste donkerrode lipstick die ik tot nu toe ben tegen gekomen op internet!!

[Beantwoorden]


Door Miss Victimized op 15 januari 2016 14:02

Perfect quality <3

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 15 januari 2016 15:39

Ik vind de blush duo heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Loïs op 15 januari 2016 16:00

Hele mooie en duidelijke review. :yay:

[Beantwoorden]


Door femketje op 15 januari 2016 16:15

mooie items! vooral de packaging is ook super bij deze collectie!

[Beantwoorden]


Door Merel op 15 januari 2016 16:34

Ik heb de blush/ bronzer ook maar bij mij zit die helemaal scheef in de verpakking :/

[Beantwoorden]


Door Syl op 15 januari 2016 17:12

Ik vind ze erg mooi, maar toch iets te warm voor mij.

[Beantwoorden]


Door Josanne op 15 januari 2016 19:30

Door Manon op 15 januari 2016 23:14

Heel mooi !<3

[Beantwoorden]


Door Roos op 16 januari 2016 08:58

Hoi Vera!
Bestaat er een handige website of ander overzichtje waar je kan zien welke limited editions Mac binnenkort gaat uitbrengen, en vanaf wanneer ze in de winkel komen?
Ik ben nu vaak te laat :( en wacht met smart op de MAC x Chris Chang of Poesia Collection for 2016!!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2016 om 19:44:

Nee, helaas niet.. Maar het is ook lastig omdat data nog wel eens verschuiven of dat collecties alleen online te koop zijn bijvoorbeeld. MAC x Chris Chang of Poesia staat nu gepland voor juni. Duurt nog even…

[Beantwoorden]


Door Mariska op 16 januari 2016 12:51

Ziet er prachtig uit, mooie kleuren! Buiten dat vind ik Ellie Goulding zo’n mooie stem hebben :) Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 16 januari 2016 12:55

Wat een prachtige producten! Vooral de blush/blonzer vind ik heel mooi. De oogschaduws ook, maar dat zijn jammer genoeg niet helemaal mijn soort kleuren. En de verpakkingen zijn ook prachtig!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 16 januari 2016 13:16

Wauw wat een ontzettend mooie lijn!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 januari 2016 15:14

Het ziet er allemaal zo mooi uit! Vooral de oogschaduws van de fullface kit vind ik heel mooi

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 januari 2016 17:26

Na lang wachten is toch eindelijk de collectie uitgebracht! Heerlijk om te lezen, als ellie goulding fan.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 16 januari 2016 19:43

Ohmy die kwast. I need it.

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 9 februari 2016 15:08

Wat een prachtige producten. Een en al liefde.

[Beantwoorden]


Door louise op 7 mei 2016 19:36

Ik ben zelf een fan van Ellie Goulding, dus dat palette was met een week in huis! Ik was lyrisch over de blush, al wist ik die helaas niet te bemachtigen wegens een te kort budget hahaha. Ik ben zelf zo blij als ik die make-up draag! Ik heb zelf een donkere variant erop, namelijk; ‘Saddle’ op het bewegend ooglid en ‘Hanging on’ in de arcade boog en outer V. Zeker mooi voor in de winter! Ik gebruik ‘Starry eyed’ trouwens bij mijn wenkbrouwbot!

Super mooi look! Ik ga deze vaker dragen! :) Geeft ook goede inspiratie hahaha

[Beantwoorden]