W7 In The Mood | Natural Nudes | Eye Colour Palette

W7_in_the_mood_eye_colour_palette01

Toen ik een middagje aan het winkelen was, kwam ik bij Big Bazar een oogschaduwpaletje van W7 tegen dat ik nog niet eerder gezien had. W7 gebruikt vaak blik en ook dit In The Mood palette zat in een blik, maar was een stuk kleiner. Hij zag er leuk uit en was mooi geprijsd, en dus nam ik hem mee om te reviewen!

W7_in_the_mood_eye_colour_palette02

W7_in_the_mood_eye_colour_palette03

Zoals je waarschijnlijk wel weet kopieert W7 regelmatig andere merken, met name Urban Decay en dan vooral de immens populaire Naked paletten. Ook dit palette heeft W7 afgekeken bij Urban Decay, In The Mood is duidelijk geïnspireerd op Naked Basics.

W7 In The Mood Eye Colour Palette € 5,99

W7_in_the_mood_eye_colour_palette05

W7_in_the_mood_eye_colour_palette06

Het pigment is niet heel bijzonder en de oogschaduws zijn korrelig. Toch zijn ze ook zacht, wat mij doet vermoeden dat de oogschaduws in gebruik nog wel eens een stuk beter zouden kunnen uitpakken.

Op de eerste oogschaduw na, zijn ze allemaal mat.

W7_in_the_mood_eye_colour_palette07

W7_in_the_mood_eye_colour_palette08

Ooglook met

Urban Decay Primer Potion

1 (wenkbrauwbot en binnenste ooghoek)
2 en 3 gemixt (bewegend ooglid)
4 (arcadeboog)
5 (outer V)

H&M Precision Eye Marker – review
L’Oréal Volume Million Lashes So Couture Mascara

In gebruik vallen de oogschaduws me alles mee. Nummer 4 had van mij nog wel iets donkerder gemogen, maar verder heb ik weinig te klagen. Het pigment is oké en de oogschaduws blenden soepel.

W7_in_the_mood_eye_colour_palette09

W7_in_the_mood_eye_colour_palette10

MAC Matte Lipstick Stone – review

W7_in_the_mood_eye_colour_palette11

Het W7 In The Mood Eye Colour Palette is een prima oogschaduwpalette waarmee je een (grotendeels) matte ooglook voor elke dag kunt maken. Ik vind matte naturel gekleurde oogschaduws erg mooi, vooral met stevig aangezette eyeliner en wimpers en een intense kleur lipstick. Voor zes euro vind ik de kwaliteit prima, het is een mooi paletje.

Een exacte kopie van Urban Decay Naked Basics is het niet, maar aardig in de buurt komt In The Mood wel. De oogschaduws zijn iets minder intens en iets fletser. De lichtgele- en roze tint zijn valer, net als de taupekleurige oogschaduw die ernaast in het palette zit. Maar een goed alternatief is het zeker, mocht je the real deal niet kunnen of willen betalen.

W7 In The Mood Eye Colour Palette is te koop bij o.a OP = OP, Big Bazar, of hier.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 16 januari 2016 | 63 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Marlotte op 16 januari 2016 07:02

Fijn dat ze bij gebruik wel prima werken, had ik eerlijk gezegd niet verwacht na die swatches. Mooie look heb je ermee gemaakt, die MAC Stone staat je echt fantastisch!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 16 januari 2016 07:04

Hoeveelste nude palet zou dit zijn? Nummer 20 ofzo? Haha! Hij ziet er wel erg mooi uit, inderdaad duidelijk met UD naked basics als basis. Mooie naturelle look heb je er ook mee gemaakt, en tof in combinatie met je lipstick!

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 januari 2016 07:07

Het is fijn dat er redelijk goede dupes zijn van high end producten. Als ik 10 jaar jonger was geweest, was ik hier ook ontzettend blij mee. De pigmentatie is inderdaad niet geweldig, maar wel prima. Fijn dat de kleuren goed blenden op het ooglid.

[Beantwoorden]

Loes antwoordt op 16 januari 2016 om 08:15:

Jammer dat het pigment niet super goed is van de oogschaduws, echter heb je er wel een mooie look mee gemaakt (: stone staat je ook echt goed!

[Beantwoorden]


Door anna op 16 januari 2016 08:50

Hmmm, ik twijfel een beetje! Het is niet heel budget, maar ook niet heel duur voor 6 tinten. Wel mooi dat er veel matte tinten in het palette zitten, daar houd ik van! Fijn dat de oogschaduws alsnog prettig zijn in gebruik, je hebt een mooie look gemaakt.

[Beantwoorden]


Door marissa op 16 januari 2016 08:53

vera ik wil even dit zegen ik weet niet hoe jij je wenkbrauwen doet maar ze zijn echt heeel lellijk en die bronzer en blush je lijkt el oranje je bent echt heeeeeel lellijk

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 16 januari 2016 om 09:07:

Als je dat zo vind kun je dat lekker voor je houden. Ik vind vera prachtig!

[Beantwoorden]

Juna antwoordt op 16 januari 2016 om 10:59:

wat een stomme opmerking! Ik vind net als vele andere mensen Vera wel mooi! Niet veel mensen durven op internet hun gezicht te tonen zonder make up, Vera doet dat regelmatig! En als je niks leuks te zeggen hebt, zeg dan gewoon niets! Wat doe je dan eigenlijk op haar site?!

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 16 januari 2016 om 18:26:

Stoer omdat zo achter je computer te typen. Internetheld. In het echt durf je waarschijnlijk niks te zeggen.

[Beantwoorden]


Door Margot op 16 januari 2016 08:59

Niet slecht voor die prijs!

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 januari 2016 09:00

Ik vind het wel redelijk, de look is lekker naturel! Prijs is ook echt top! Ik heb het Basics 2 van Urban Decay, die is echt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Eva op 16 januari 2016 09:02

Voor de jonge meisjes onder ons is dit denk ik een prima alternatief, als dupe van de naked basics. Je hebt er een mooie look mee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 januari 2016 09:12

Dit ziet er best goed uit. Ik heb zelf wel de Urban Decay variant: toch net wat intenser gepigmenteerd. Ik gebruik de palettes vaak als ik ooglooks maak. Er zitten zoveel tinten in die goed zijn om een mooie basis look te maken of om een wat heftigere kleur draagbaarder te maken. Ze hebben dan ook een apart plekje in mijn stash.

[Beantwoorden]


Door Syl op 16 januari 2016 09:13

Ik heb zelf de echte Naked basic 1&2. Nou is de nr1 eigenlijk een miskoop en staan die bruintinten me niet zo goed, terwijl nr2 mij juist wel erg mooi staat.
Ik vind het leuk dat W7 gewoon mooie make-up heeft voor een fijne prijs. Daar hoef je geen jong meisje voor te zijn. Ook dames die 50 euro voor ‘gekleurd poeder’ belachelijk vinden, is w7 een uitkomst.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 16 januari 2016 09:15

Mwah ik vind het niet geweldig, dan spaar ik liever voor de real deal. Duidelijke review wel!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 16 januari 2016 09:19

Wat een handig en compact palette! Doet mij inderdaad aan het basic palette van UD denken. Vind dit soort paletten overigens echt ideaal voor op reis. De pigment vind ik er ook best goed uitzien, maar had stiekem misschien iets sterker gemogen. Maar voor zo een zacht prijsje kun je natuurlijk niet alles hebben. Vind de make-up look die je hebt gemaakt zoals altijd weer prachtig Vera. Die lipstick staat je ook super pretty!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 16 januari 2016 09:24

Je hebt er een mooie look mee gemaakt, maar ik vind ze niet heel speciaal die kleuren

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 januari 2016 09:38

Wat een handig en compact palette! Het ziet er ook wel aardig uit! Wel mis ik inderdaad nog een mooie donker bruine tint om de look net wat meer te laten knallen! Voor de prijs best een aardig palette ^^)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 16 januari 2016 09:49

Dit lijkt mij vooral een fijn palette voor als je nog niet zolang bezig bent met make-up en graag voor niet al te veel geld een natuurlijke look wil maken! Hij doet mij wel een beetje denken aan Naked Basics inderdaad, die heb ik zelf en ik moet zeggen dat ik hem niet superveel gebruik eigenlijk. Je lipstick vind ik trouwens heel mooi!

[Beantwoorden]


Door femke op 16 januari 2016 10:00

Het palette ziet er heel fijn uit. Ik heb zelf nog nooit iets getest van W7 maar ben het denk het wel eens van plan.

[Beantwoorden]


Door Amy op 16 januari 2016 10:13

Prima palette voor die prijs, vind ik. Vooral na het zien van de looks. Laatst zag ik deze namelijk ook liggen in de winkel en puur afgaande op swatches heb ik hem laten liggen.

[Beantwoorden]


Door Kim op 16 januari 2016 10:35

Vera, ik vind je haar nog steeds prachtig!

[Beantwoorden]


Door cato op 16 januari 2016 10:38

Super mooie foto’s Vera!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 16 januari 2016 10:45

Ik vind de verpakking zo onhandig, het is veel groter dan de kleuren zelf zeg maar haha. Verder is het wel een prima palette!

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 16 januari 2016 11:08

Mooi palette! Zelf hou ik alleen wel van wat meer kleur en diversiteit in een oogschaduwpalette. :-)

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 16 januari 2016 11:09

Ik heb dit palette niet, wel andere palettes van W7. Ik geloof wel in de kwaliteit van het palette zeker voor deze prijs. Welke leeftijd je ook bent, je kunt dit palette prima gebruiken. Tenzij je merk gebonden bent.

[Beantwoorden]


Door Jenny op 16 januari 2016 11:35

Wat staat Mac stone je toch mooi zeg! Ziet er heel stoer uit ook met je kortere haar!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2016 om 19:52:

Dankjewel Jenny ^^)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 16 januari 2016 11:37

Wat leuk dat het palette zo goed meevalt! Ik vind het enkel wat ‘saai’. Ik heb graag wat meer zeer uiteenlopende kleuren in een palette!

[Beantwoorden]


Door Roos op 16 januari 2016 12:40

Ik vind je look echt prachtig! Die lipstick ook trouwens :) X

[Beantwoorden]


Door Loïs op 16 januari 2016 12:47

Van mij had het pigment veel meer mogen zijn. Duidelijke review, bedankt.

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 16 januari 2016 13:14

Ik heb dit palette ook, en ik vind het best fijn als je een matte kleur nodig hebt of als je voor een volledige matte look wilt gaan. Voor de prijs dat ik hier voor betaalt heb is dit zeker niet slecht van kwaliteit!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 16 januari 2016 13:16

Dat valt mij reuze mee zeg! Ik liet ze altijd maar liggen omdat ik dacht dat er geen kleur vanaf zou komen, maar ik vind het effect op je ogen wel mooi. Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Nina Simplynspecial op 16 januari 2016 13:30

Ik ben heel tevreden met al mijn W7 palettes. Goede kwaliteit voor een nette prijs, dik in orde! Dit zijn ook precies de kleuren die ik graag draag.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 16 januari 2016 13:35

Ziet eruit als een prima palette met een prima kwaliteit. Als ik jonger was geweest en net met make-up was begonnen zo u ik hier heel blij mee zijn. Voor nu zou ik veel blijer zijn met het Naked palette van Urban Decay.

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 16 januari 2016 14:10

Ben vooral aan het staren naar je lipstick, wat een prachtkleur!

[Beantwoorden]


Door Layla op 16 januari 2016 14:16

Het ziet er op zich wel prima uit en een fijne alternatief als je de duurdere versie niet kunt betalen

[Beantwoorden]


Door Irina op 16 januari 2016 14:51

Wauw wat staat de look prachtig bij Stone!
Mooi alternatief voor het echte palette!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 januari 2016 15:05

Zo zien ze er niet echt verkeerd uit, vind het op je oog erg geslaagd. Lekker eenvoudig, goed voor naar school of iets dergelijks :)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 16 januari 2016 15:10

Voor mij zijn de kleuren echt te licht. Ik hou namelijk wel van een kleurtje op mijn oogleden :)
Hele fijne review! Fijn weekend :D

[Beantwoorden]


Door Bianca op 16 januari 2016 15:44

Ziet er goed uit voor die prijs, ik vind het een mooi basic paletje en makkelijk mee te nemen. Die bruinige lipstick staat je trouwens super mooi :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 januari 2016 15:45

Ben een tikkie verdrietig :( LLG gaat minder posten en ik denk dat ik deze site ook minder ga bezoeken.
Ik heb het idee dat bij jou de inspiratie ook een beetje zoek is. Had met kerst het idee dat je een beetje aan het vermijden was om te posten (tuurlijk, je hebt recht op vakantie maar de meeste bloggers hebben wel wat artikelen klaarstaan) en vind dat de laatste er weinig vernieuwends verschijnt. Zo zijn er in de laatste twee weken wel erg vaak ‘look at what I’ve got!’ video’s geplaatst (kado’s, best buys, shoplog). Het is niet dat ik je die spullen misgun, je werkt er immers hard voor maar ik ondertussen bekruipt het ‘heb je dat nou echt allemaal nodig?!’ gevoel me steeds vaker en dat kijkt niet zo lekker :P

Dus voor nu ga ik de site iets minder vaak bekijken, maar je site is absoluut te leuk om helemaal te verwaarlozen dus tegen de tijd dat alle collecties weer binnenkomen vind je me hier zeker weer terug :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2016 om 19:50:

Hi Lisa, inspiratie is er zeker nog genoeg, maar ik wil vooral veel reviewen want dat vind ik het allerleukste en dat doe ik dan ook het meest. Foto’s en looks maken, tekst erover schrijven, dat maakt me gelukkig. En de filmpjes, die maak ik ook graag.

Met feestdagen heb ik inderdaad niet geupdate omdat ik dat voorgaande jaren wel deed en het toch altijd wat zonde vond, omdat ik niet goed wist wat ik moest schrijven met Kerst en het dan ook nog eens slecht gelezen werd (want: Kerst!) dus heb ik besloten het dit jaar anders te doen en dat voelde eigenlijk wel heel goed.

Wat betreft de filmpjes: dat is de tijd van het jaar. Kerst, sale en straks ook nog mijn verjaardag (je bent gewaarschuwd ;)). Snap dat het niet voor iedereen weggelegd is, maar er komen echt nog veel meer andere video’s, want geloof het of niet, ik vind het ook niet leuk elke week een shoplog te maken :D (hoewel ik dol blijf op shoppen hoor).

Tot snel! :-)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 16 januari 2016 17:15

Ik ben echt een sucker voor dit soort verpakkingen! Zo schattig, die kleine blikjes.

[Beantwoorden]

Kimberly antwoordt op 16 januari 2016 om 17:16:

Stone staat je trouwens prachtig! Yay for blondes who rock dark lipsticks (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2016 om 19:46:

Thanks! :D

[Beantwoorden]


Door Manon op 16 januari 2016 17:26

Ik heb deze ook, niet heel speciaal maar wel leuk

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 januari 2016 18:32

Best een goede dupe dit!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 16 januari 2016 18:48

Je maakt echt super mooie foto’s!!????❤️Super leuke review❣Wel jammer dat het niet zo’n heel verrassend palletje is????

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 16 januari 2016 19:12

Wat een fijne review
Die MAC stone lipstick staat je echt super goed zeg
Ik vind het echt een waanzinnig mooie kleur :-)
Dit artikel gaat niet over je haar hahaha, maar wil nog een keertje kwijt dat het echt een goede keus is geweest, zo mooi……

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 januari 2016 om 19:46:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Denise op 16 januari 2016 19:31

Ik heb dit palette al een tijdje en ik vind het ook een beetje zo-zo. Ik ben het helemaal eens met wat jij schreef, Vera, de taupe tint is net wat te licht en die ernaast is weer te bruin voor mij. Ik mis dus echt een goede (niet-bruine) tussentint zeg maar. En nummer twee en drie lijken zo veel op elkaar dat ik liever een kleur minder had gehad. De donkerste en de lichtste kleur zijn wel heel mooi! Al met al voor mij dus maar één look mogelijk met dit palette. Beetje jammer, maar het was dan ook erg goedkoop. ????

[Beantwoorden]


Door Anita op 16 januari 2016 19:33

Ik heb hem zelf ook maar gebruik hem nooit. Vind er niet heel veel aan.

[Beantwoorden]


Door Lanphore op 16 januari 2016 21:39

jammer van de pigmentatie, ik heb een platte van w7 waar twee kleuren inzitten die ik elke dag gebruik. Ik gebruik wel altijd een spray van elf en die doe ik dan op mn kwastje voordat ik in de oogschaduw ga zodat hij wat meer produt oppakt anders zijn de kleuren wat minder intens, maarja voor die prijs…

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 16 januari 2016 23:35

Het is een mooie palette, maar ik heb al mooiere paletten gezien voor die prijs. De pigmentatie valt toch een beetje tegen!

[Beantwoorden]


Door Jhemyla op 16 januari 2016 23:45

Ik vind het er erg leuk uitzien, maar zou het zelf niet aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Romy op 17 januari 2016 11:45

Vind deze niet heel spectaculair…

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 17 januari 2016 14:12

Ik denk dat ik deze links ga laten liggen, want er bestaan er mooiere, zelfs voor deze prijs

[Beantwoorden]


Door Talita op 17 januari 2016 22:42

Ik had ook een keer van W7 die ‘namaak’ van Naked 3 UD, die pigment was echt niet goed :(. Toen had ik maar besloten om de echte te kopen hahaha.

[Beantwoorden]


Door Hanna op 18 januari 2016 12:46

Ik hou écht niet van merken die andere kopiëren. Ik snap dat iedereen een ander budget heeft maar dan koop ik liever een budget palette waarvan de makers zelf heel wat creativiteit in hebben gestoken. Ik ben zo niet van de ‘dupes’

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 januari 2016 21:07

Ik heb deze ook in mijn handen gehad maar toch niet gekocht. Ik vind het wel een mooi palette maar het overtuigd mij niet helemaal.

[Beantwoorden]


Door Marit op 21 januari 2016 16:29

Ik heb dit palette ook. Ik kocht hem voor €2,50 bij de Big Bazar. Dat scheelt wel een paar euro’s vergeleken met bol.com. Ik vind het hele mooie naturel tinten. Als je voor een naturel look wil gaan, zou ik het palette zeker aanraden. Een minpuntje vind ik wel dat de eerste 3 kleuren veel op elkaar lijken. Maar alsnog ben ik heel erg tevreden met dit palette. En het weinig pigment van dit palette kan je ook als een pluspunt zien want de ooglook ziet er dan nog meer naturel uit!

[Beantwoorden]


Door Fay op 28 januari 2016 21:11

je hebt ook nog een ander klein palette van W7.
Dat is in the city

[Beantwoorden]