Parijs shoplog! (en een beetje NL) | SALE

Een week geleden kwam ik thuis van een paar dagen Parijs en vandaag heb ik een shoplog van dingen die ik daar kocht! Make-up natuurlijk, maar ook schoenen bijvoorbeeld. En ik shopte nog wat in Nederland bij Forever 21 en Pull & Bear, dat zit er ook bij. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.


Reacties

Door Femke op 14 januari 2016 07:43

Wat is die trui met lipsticks leuk zeg! Oh wauw, Sephora.. Dat nieuwe palette van Too Faced die je hebt, zo leuk :-)! Mooie items heb je gekocht hoor :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 14 januari 2016 07:55

Wat heb je een mooie spullen gekocht zeg! Ik ben stiekem wel een beetje jaloers dat je het Too Faced Chocolate Bon Bons palette al hebt kunnen scoren, die staat namelijk heel hoog op mijn wishlist! <3

[Beantwoorden]


Door Margot op 14 januari 2016 08:03

Ik ben heel benieuwd naar een review van het bon bons palette en wat een gave sneakers!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 januari 2016 08:14

Mooie aankopen! Ik ben heel erg benieuwd naar je review van de Louboutin lipstick. Want 80 euro, wat een geld! En van die gestreepte tops met zo’n geribbeld randje vind ik ook tof. Ik heb er laatst ook twee gekocht.

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 14 januari 2016 08:41

Too Faced Chocolate Bon Bons palette dat is te gek om te hebben. Zoals NARS Laguna Bronzer die vind ik ook echt super, mooi item. Je hebt gelijk dat je iedere keer weer koopt. Leuk en enthousiaste film. Je bloeit helemaal als je over je nieuwe aanwinst praat.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 14 januari 2016 08:51

Wat heb je er een hoop mooie items bij! Ik vind je topjes van de F21 echt heel pretty, ze staan je ook super! Vooral de trui met lipstickjes springt er uit en past inderdaad helemaal bij jou! Het Bon Bons palette ziet er echt te cute en mooi uit, kijk al uit naar de review! De Burberry sjaal vind ik ook onwijs gaaf! Ik word helemaal blij van al je mooie nieuwe aankoopjes!

[Beantwoorden]


Door Amy op 14 januari 2016 08:58

Die lippenstift, wooowww, zo mooi! Meteen ook mijn favoriete item uit je shoplog, prachtig product en ben ZO benieuwd naar de review!!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 14 januari 2016 09:20

Wat een leuke en gezellige shoplog. Parijs is zeker één van de dingen waar ik aan denk als ik aan jou denk, haha. De Louboutin lipstick is een prachtige eyechatcher. Zeker iets wat ik graag zou willen toevoegen aan mijn collectie lipsticks!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Layla op 14 januari 2016 09:38

Lekker geshopt! Wat een leuke producten allemaal

[Beantwoorden]


Door Tirza op 14 januari 2016 09:40

Haha, wat leuk dit! Ik heb die trui met lipsticks laatst oook gekocht en had je die tip nog willen geven. En nu heb je hem zelf gekocht. :D Hij is echt leuk.
En die lippenstift, wauw.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 14 januari 2016 09:46

Wauw die Louboutin lipstick :love: heeel benieuwd naar! Je kledingaankopen zijn ook erg geslaagd. De vormgeving van het Too Faced palette vind ik zelf echt niet aantrekkelijk, maar kijk er wel naar uit hoe hij bevalt qua kleuren ;)

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 14 januari 2016 09:50

Leuke shoplog! Ik ben heel benieuwd naar de Louboutin lipstick, hij ziet eruit als een juweeltje :). Het grijze geribbelde topje en de gestreepte zijn erg leuk, helemaal mijn smaak!

[Beantwoorden]


Door Liset op 14 januari 2016 09:55

Beste Vera, zou een klein cursusje Frans niet een idee zijn? Je spreek letterlijk alles verkeerd uit en dat komt nogal onprofessioneel over.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 14 januari 2016 10:04

Wauwie, mooi items heb je gekocht! Ik heb ook zin om helemaal los te gaan in Sephora, hihi!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 14 januari 2016 10:13

Wat een gave spullen! En nooit geweten dat burberry ook zulke sjaals verkocht! Echt heel gaaf.

[Beantwoorden]


Door LA DOLCE EVITA op 14 januari 2016 10:47

De lipstick van Christian Louboutin is echt waanzinnig, ik kijk nu al uit naar de review. Afgelopen zaterdag heb ik geshopt in Amsterdam. Helaas was Snow Fairy al uitverkocht dus trakteerde ik mijzelf op een aantal bruisballen (A) De print van je Burberry sjaal is echt perfect, zoiets zoek ik ook nog.

[Beantwoorden]


Door InspirationShake op 14 januari 2016 11:32

Leuke dingetjes heb je gekocht! En dat palette van Too Faced <3 Kan niet wachten op de review!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 14 januari 2016 11:35

Leuke aankoopjes Vera! Die trui met lipsticks is superleuk <3

[Beantwoorden]


Door Demi op 14 januari 2016 11:43

Wat een leuke shoplog, ik ben ook dol op die schoenen!

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 januari 2016 12:29

oehhh dat palette ;D

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 14 januari 2016 12:54

Heel erg leuke aankoopjes! Ik kijk al uit nar het oogschaduw palette van Too Faced en de Lipstick! :D

[Beantwoorden]


Door Marloes op 14 januari 2016 14:39

Mjum, die aarbei-massagebar is zo heerlijk! Ik dacht dat hij uit het assortiment was, blijkbaar niet. Als ik weer in een Lush ben haal ik hem ook weer.
Sjaal en schoenen staan je leuk :)

[Beantwoorden]


Door Denise op 14 januari 2016 14:44

Ik zou graag je mening willen horen over de loubourtin lipstick. Tot nu toe vonden veel beauty vloggers het een beeetje overpriced.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2016 om 17:22:

Komt eraan!

[Beantwoorden]


Door Merel op 14 januari 2016 15:19

Ik ben zoooo benieuwd naar jouw review van de Bon Bons palet van Too Faced! Ik hou echt van dat merk en met dit palet heb ik heel mijn Chocolate palet collectie compleet maar géén idee wat ik met die roze kleuren moet.

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 14 januari 2016 15:58

Wat een onwijs leuke aankoopjes heb je gedaan zeg! Dat palette van Too Faced wil ik ook nog heel erg grappig, hij ziet er zo mooi uit! :-)

[Beantwoorden]


Door Amy op 14 januari 2016 16:22

Wat heb je mooie items gekocht! Ik vind je sneakers echt te gek, wat een toffe aankoop! Misschien ga ik toch ook maar even een shopsessie inlassen tijdens mijn bezoekje over 2 maanden ;-) Hoewel.. toen ik deze zomer in Sephora was wist ik gewoon niet wat ik moest kopen haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2016 om 17:22:

Zo groot he! Ik ken het gevoel.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 14 januari 2016 16:36

Wat een leuke shoplog. Ik vind jouw enthousiasme altijd zó aanstekelijk! Zo leuk dat je zo ontzettend blij bent met je aankopen; dat maakt de video bij voorbaat al leuk om te kijken!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 14 januari 2016 16:54

Vera! Ik heb even een vraagje. Mijn moeder gaat binnenkort naar Parijs en ik wil vragen of ze het kat von d palette, morphe palette, tarte palette en lorac pro 2 palette mee wilt nemen. Weet jij of een van deze merken verkocht worden in de Sephora in Parijs?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2016 om 17:22:

Worden allen niet verkocht :-(

[Beantwoorden]


Door Teddy op 14 januari 2016 17:00

Wat een gave items heb je gekocht! Ik ben vooral erg benieuwd naar die prachtige lipstick!!

[Beantwoorden]


Door Marloes - GLAMOURMOES op 14 januari 2016 17:24

Woaaah! Heerlijk heb je geshopt! En die sjaal van Burberry is prachtig! En de sneakers zijn ook heel tof!

[Beantwoorden]


Door Manon op 14 januari 2016 17:40

Wat heb jij leuke dingen gekocht! Sale is zo leuk he haha!

[Beantwoorden]


Door Manwai op 14 januari 2016 18:38

Outlet in Parijs? hoe heettie?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2016 om 18:53:

La Vallée :)

[Beantwoorden]


Door Helena op 14 januari 2016 19:01

Wow, die lipstick van Louboutin is prachtig! Ik kan niet wachten op je reviews! xx

[Beantwoorden]


Door Amelie op 14 januari 2016 19:46

Ik ben helemaal “amoureuse” op je Burberry sjaal wat een beauty! :love:

[Beantwoorden]


Door Romy op 14 januari 2016 19:55

Leuke shoplog! Vind je tops met de geribte stof erg mooi!

[Beantwoorden]


Door fleur op 14 januari 2016 22:23

Heel leuk! Mooie schoenen! Stiekem vraag ik me een ding af, je hebt het vaak over goede deals en mooie prijzen enzo, maar waarom noem je de daadwerkelijke prijs niet? Ik vind dat namelijk ook leuk om te weten! Haha!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 januari 2016 22:47

OMG de lipstick, zo mooi! Het Too Faced palette wil ik ook nog graag hebben. Ben benieuwd naar de reviews!

[Beantwoorden]


Door anna op 15 januari 2016 11:10

Wat een leuke aankopen allemaal! Pull & Bear is echt mijn favoriete winkel. En ik mis Sephora zo erg in Nederland, mijn god, wat hebben ze daar toch prachtige items.

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 15 januari 2016 20:55

Die trui met lipsticks is zo leuk! Ik ben pas eens bij een Pull & Bear geweest, ze hebben echt een hele mooie collectie. Moet ik vaker heen gaan. Ik ben verder erg benieuwd naar het Too Faced palette, ziet er alvast erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Eveline op 15 januari 2016 22:05

Heel leuk filmpje Vera! Je enthousiasme werkt zo aanstekelijk, ik krijg er ongelooflijk veel zin van om ook naar Parijs te gaan :D. Ik kijk al uit naar de review van de Louboutin lippenstift want die ziet er wel echt megacool uit!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 16 januari 2016 13:06

Wat een leuke shoplog :) Die sjaal van Burberry vind ik ook wel heel erg mooi inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 9 februari 2016 15:38

Wat een te gekke aankopen zeg. Prachtig ook Vera.

[Beantwoorden]