Opnieuw gekocht

producten_opnieuw_gekocht01

Ik krijg en koop veel producten om te reviewen. Zoveel dat ik meer dan genoeg heb voor de rest van mijn leven. Toch komt het toch ook vaak genoeg voor dat ik een product opnieuw, of nog een keer zelf koop (na het eerste producten gekregen te hebben). Omdat het de fijnste lip balsem, de lichtste foundation of de perfecte blendingkwast is.

producten_opnieuw_gekocht02

Ik heb best wat producten opnieuw gekocht, dit is niet alles. Maar dit vond ik de leukste producten om te laten zien. Misschien dat ik nog eens een deel twee doe!

producten_opnieuw_gekocht03

Collection Lasting Perfection Concealer

Ik kocht de Collection Lasting Perfection Concealer een keer op de gok in Londen en heb hem sindsdien al een paar keer opnieuw gekocht. Lichte, neutrale (dus niet te roze of te geel) concealers vinden is knap lastig. Deze van Collection is precies goed! Ook dekt hij goed, droogt mat op en trekt hij niet in de lijntjes. Ik denk dat ik nog heel wat tubes ga verslijten. Gelukkig heb ik net een nieuwe!

producten_opnieuw_gekocht04

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

Dit is mijn favoriete foundation ooit. Ik vind het effect prachtig en de kleur is voor mij nagenoeg perfect. Goedkoop is de Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup niet, toch heb ik onlangs een back-up gekocht. De dekking vind ik mooi en hij blijft heel lang zitten. Helaas is mijn kleur uit het assortiment gehaald, maar via een company store heb ik toch nog een flesje weten te bemachtigen.

producten_opnieuw_gekocht05

producten_opnieuw_gekocht06

Too Faced Natural Eye

Ik gebruikte een paar jaar geleden het Too Faced Natural Eye oogschaduwpalette zo ontzettend veel dat ik niet twijfelde toen bekend werd dat Sephora wegging uit Nederland. Ik moest een nieuw palette kopen! Zoals je ziet zit er in het eerste oogschaduwpalette heel veel pan. Maar op is hij nog steeds niet…

Ik kreeg nieuwe favorieten en vergat het Natural Eye palette een beetje. Ik gebruik hem nu nog steeds, maar wel een heel stuk minder. Het zal daarom ook nog wel even gaan duren voordat ik het nieuwe palette kan gaan gebruiken.

producten_opnieuw_gekocht07

producten_opnieuw_gekocht08

MAC 217 kwast

Wat mij betreft is de 217 de beste kwast van MAC. Een ontzettend fijne kwast die vrijwel alles kan. Blenden, oogschaduw aanbrengen op het bewegend ooglid, in de arcadeboog of op het wenkbrauwbot. Ik zou zo nog vijf 217 kwasten kunnen kopen!

producten_opnieuw_gekocht09

Bobbi Brown Lip Balm

Ik was de Bobbi Brown Lip Balm kwijt en kocht hem toen na weken twijfelen toch maar opnieuw… Een dag later kwam hij weer bovendrijven, maar heel erg vind ik dat niet. De ene lip balsem bewaar ik op mijn nachtkastje, de ander zit in mijn tas. Wat mij betreft is dit de beste lip balsem. Hij voedt intens, voelt prettig aan en houdt mijn lippen zacht.

producten_opnieuw_gekocht10

NARS Laguna bronzer
Catrice Eyebrow Set
MAC In Extra Dimension Eye Shadow A Natural Flirt
Catrice Ultimate Colour Frozen Rose

De NARS Laguna bronzer is inmiddels alweer aan vervanging toe, dat wordt dan mijn derde exemplaar! Een hele fijne bronzer, ik gebruik hem elke dag en hij zit in bijna al mijn make-up tutorials.

De Catrice Eyebrow Set mag natuurlijk niet ontbreken. Een paar weken geleden kocht ik een nieuwe.

De MAC In Extra Dimension Eye Shadow A Natural Flirt is bijna op, dit is mijn favoriete highlighter voor bijna alle ooglooks. De nieuwe oogschaduw hiervan ligt al klaar.

De Catrice Frozen Rose lipstick heb ik wel drie keer! Helaas zit hij niet meer in het assortiment, ik vind het een hele mooie lichtroze kleur.

De MAC Studio Fix Fluid foundation was ik vergeten op de foto te zetten. Ook deze foundation heb ik al twee keer gekocht. Ook deze is erg fijn en licht genoeg voor mij.

producten_opnieuw_gekocht11

Welke producten kocht jij opnieuw?

Twitter Facebook
Categorie: Beauty gerelateerd | 30 oktober 2015 | 66 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Maaike op 30 oktober 2015 15:06

Wow lekker veel pan en idd lekker veel producten die je opnieuw gekocht hebt. Ik koop eigenlijk weinig producten opnieuw. Tegen de tijd dat een product op is, zijn er al weer zoveel nieuwe dingen uit die ik dan weer wil proberen. Of het is idd niet meer te krijgen.

[Beantwoorden]


Door Sara op 30 oktober 2015 15:12

Ik heb de All Matt foundation van Catrice al wel twee of zelfs drie keer opnieuw gekocht. De lichtste kleur is perfect voor mijn bleke huidje. Foundations van andere merken zijn vaak ietsje te donker. Ook gebruik ik al jaren het HEMA wenkbrauwpotlood in de donkerbruine kleur. Die koop ik ook altijd opnieuw wanneer hij op is.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 30 oktober 2015 15:12

Leuk artikel! Ik kocht altijd de Max Factor CC Cream omdat die lichtste kleur perfect was voor mij, maar helaas is hij nergens meer te vinden. Verder koop ik vaak dezelfde make-up van Essence: o.a. concealer, mascara en transparant poeder. Heb het idee dat ik vaak dezelfde make-up koop, verzorgingsproducten wissel ik vaker af.

[Beantwoorden]


Door Eline op 30 oktober 2015 15:14

Ik vind het zo bijzonder als ik een oogschaduw of blush opmaak, dat gebeurt bijna nooit. Ik koop meestal dezelfde concealer en mascara, omdat ze zo fijn zij. Verder probeer ik graag nieuwe producten uit.

[Beantwoorden]


Door Rosemarijn op 30 oktober 2015 15:18

Wat heb jij toch altijd leuke en originele artikelen Vera! Love it <3

[Beantwoorden]

Jantine antwoordt op 1 november 2015 om 13:48:

Helemaal mee eens!????????ga zo door

[Beantwoorden]


Door Anna op 30 oktober 2015 15:19

Ik ben zo benieuwd naar die foundation! Heb via Ebay een testertje besteld, van bijna 10 euro…wat een afzetters! Maar kon ergens anders geen tester vinden van de kleur die ik wil proberen want ze zijn allemaal te donker. Vind het anders ook zonde om 43 euro te betalen voor een foundation die ik nooit gebruik. Palette lijkt me trouwens ook wel wat, ik hou wel van die lichtere kleuren maar heb er al zoveeeel… ;)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 30 oktober 2015 15:21

Ik maak ook niet zo vaak producten op en probeer graag wat nieuws. Toch is er altijd die ene blush op lipstick die je gewoon in je collectie moet hebben!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 oktober 2015 15:22

Echt heel erg leuk om te zien. Het Too Faced Natural Eye palette is zo ontzettend mooi. En de Collection concealer is ook echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Manon op 30 oktober 2015 15:40

Leuk om te zien! Die foundation lijkt me super!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 30 oktober 2015 15:45

Ik al jaren heel trouw de Max Factor Masterpiece waterproof mascara opnieuw. Bestand tegen zwemmen, douchen en huilen. Perfect :). Verder wissel ik eigenlijk alles af.

[Beantwoorden]


Door Susan | susanblogt.nl op 30 oktober 2015 15:51

tot nu toe heb ik mijn foundation van Flormar als twee keer gekocht, een compact powder van Essence geloof ik vanaf mijn 15de tot nu (21) al een heleboel keer en een mascara van Essence heb ik geloof ik ook al 6 keer gekocht, haha. Oh en mijn concealer van Collistar heb ik twee keer gekocht. Fijne producten, goedkoop of duurder, moet je gewoon lekker blijven kopen en gebruiken :)
Liefs, Susan

[Beantwoorden]


Door Manon op 30 oktober 2015 15:54

Ik ben benieuwd naar de foundation van Estee Lauder !

[Beantwoorden]


Door laura op 30 oktober 2015 15:57

mac prep&prime powder.
too faced shadow insurance.

[Beantwoorden]


Door Andréa op 30 oktober 2015 16:07

wauw, wat veel producten! Ik studeer nu in Engeland, dus voordat ik weer naar huis ga neem ik zeker een nieuwe Collection concealer mee ;)
x

[Beantwoorden]


Door Danielle op 30 oktober 2015 16:11

Leuk artikel! De MAC 217 kwasten zijn ook echt mijn favoriet ^^) ^^)

[Beantwoorden]

Cari antwoordt op 30 oktober 2015 om 23:27:

Vind ik ook! Ik heb de MAC 217 nu ongeveer 2 weken in mijn bezit en hij is geweldig! Ik dacht dat iedereen altijd overdreef, maar mijn ooglook ziet er echt zoveel beter uit. De MAC 239 is overigens ook heel erg fijn. Met deze 2 kwasten kun je eigenlijk iedere ooglook maken. Wat een fijne kwaliteit.

[Beantwoorden]


Door charile op 30 oktober 2015 16:27

Leuk om te zien! Ik heb inmiddels ook echt vaste producten opgebouwd. Ook qua verzorging, m’n haarspray, haarlak, deo en bodylotion wissel ik echt niet meer. En stiekem ook m’n gezichtscrème niet haha! Qua make-up ben ik heel erg van de vaste producten, iets wat ik al meerdere keren heb gekocht is de wenkbrauwpoeder van Catrice. Net als de gel daarvan, die is erg goed.

[Beantwoorden]


Door Linda op 30 oktober 2015 16:44

Sinds een tijdje ben ik fan van project pan ( google maar ) en ik weet dat Beauty bloggers vaak make up krijgen toegestuurd en veel zelf kopen natuurlijk. En als ik dan zie dat een beauty blogger ook producten heeft die zij dan opnieuw kopen. Ja, daar wordt ik dan blij van :) Dat betekend ook dat je het zo’n fijn product vind, dat je uit alles wat je kunt kiezen toch weer die ene lippen stift / oogschaduw / bronzer gebruikt :)

[Beantwoorden]


Door Denise op 30 oktober 2015 16:57

Wat een leuk artikel. Ik heb de concealer nu voor de eerste keer. Maar ik ga over 2 maanden als het goed is naar Londen en ik hoop echt dat ik dan nog een/wat back-up(s) kan halen. De foundation van Estée Lauder vind ik ook erg fijn. Misschien dat ik die ook wel opnieuw koop tenzij ik een fijnere vindt in de tussentijd. Ook de wenkbrauwpoeder van Catrice gebruik ik graag. Hij is nog lange niet op, maar als hij zijn einde nadert ga ik hem zeker opnieuw kopen. Verder begin ik binnenkort aan mijn 2e Le Volume de Chanel. Die mascara is een groot favoriet. Oh, en de concealer van Estée Lauder heb ik ook opnieuw gekocht haha :-)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 30 oktober 2015 16:58

Leuk om te zien! Zelf ben ik ook erg tevreden over de eyebrow kit van Catrice!

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 30 oktober 2015 17:13

Een leuk en fijn artikel om te lezen! Ik heb de Chanel Mademoiselle lipstick en een Clinique foundation opnieuw gekocht. Ook koop ik altijd weer opnieuw de Chanel Chance Eau Tendre en Prada Milano parfum!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 30 oktober 2015 17:21

Ik koop ook dingen opnieuw, zo kocht ik de de All Matt foundation van Catrice een aantal keer en de waterproof eyeliner van Hema. 8th hour creamlipbalm is ook al meerdere keren langs de kassa gegaan :)

[Beantwoorden]


Door Lavianrose op 30 oktober 2015 17:34

Hey Vera,

Ik zie dat je een zwart pompje hebt bij je estee lauder foundation.
Kan je dat apart verkrijgen? Mijn estee lauder foundation is een flesje zonder pompje en dat vind ik niet zo handig.

Alvast bedankt.

[Beantwoorden]

Liaza antwoordt op 31 oktober 2015 om 09:57:

Ze heeft er een pompje van MAC ingedaan na dat doorzichtige deel een stukje te hebben afgeknipt. Pin me er niet op vast maar volgens mij heeft ze dat gedaan.

[Beantwoorden]

Joëlle antwoordt op 1 november 2015 om 11:34:

Volgens mij is dat een pompje van MAC. Die past namelijk ook op die foundation van estee lauder.

[Beantwoorden]

Lavianrose antwoordt op 5 november 2015 om 19:40:

Bedankt ????

[Beantwoorden]


Door Ayaan Nina op 30 oktober 2015 17:42

Wat een leuke artikel ^^) ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 30 oktober 2015 17:45

Leuk om te zien! Ik dacht eerst altijd dat lippenbalsems niet zo veel uitmaakten, maar inmiddels zijn er ook twee die ik altijd gebruik en opnieuw koop. Eentje van Yves Rocher (groene met druivenpit) en eentje van Kiko. Verder heb ik Le Volume de Chanel op voorraad. En als mijn bronzer op gaat, koop ik een nieuwe I <3 MakeUp Chocolate Heaven bronzer. Het zal wel een dupe zijn voor de Too Faced chocolate bronzer, maar het is een hele goeie!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 30 oktober 2015 18:21

Super leuk om te zien welke producten je opnieuw hebt gekocht. Het enige product wat ik elke keer opnieuw koop is mijn foundation. Andere producten vind ik te leuk om nieuwe producten te blijven ontdekken

[Beantwoorden]


Door Martina op 30 oktober 2015 18:49

Ik heb frozen rose ook een aantal keer. Perfect kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Dana op 30 oktober 2015 18:52

Mooie favorieten, de catrice wenkbrauwpoeder heb ik ook al een paar keer opnieuw gekocht!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 30 oktober 2015 19:05

Mooie producten! Ik wil de kwast van MAC ook nog aanschaffen! X

[Beantwoorden]


Door Margot op 30 oktober 2015 19:50

Wat leuk om te zien! het zijn ook wel hele mooie producten allemaal!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 30 oktober 2015 20:14

Leuk om te zien! Ik heb de Essence all about matt poeder al vaak opnieuw gekocht en mijn wenkbrauwpencil van Hema, verder niet zo gek veel haha!

[Beantwoorden]


Door Shiralee op 30 oktober 2015 20:41

Dit is echt zó leuk om te zien en te lezen! Over de collection concealer: deze kan je op Amazon.co.uk kopen, dat heb ik toen ook gedaan en had er gelijk 3 gekocht!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 30 oktober 2015 21:13

Wat een mooie producten! Ik koop mijn geliefde concealer van MAC en foundation van MAC vaak opnieuw

[Beantwoorden]


Door Joyce - Lemonylifenl op 30 oktober 2015 21:14

De Estee Lauder foundation vind ik ook zo ontzettend fijn! Ik heb die ook een aantal keer opnieuw gekocht, maar helaas laat mijn budget dit niet altijd meer toe :(

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 30 oktober 2015 21:50

Wat een leuk artikel! Ik heb na jaren zoeken nu ook een aantal favorieten opgebouwd en opnieuw gekocht. Bijv: Bourjois Healthy Mix Foundation, Maxfactor mascara, Benefit Lots ‘O Latte oogschaduw, Benefit Rockateur blush, Miss Dior eau de parfum.. ben er zo gek op! Ik hoop dat je nog een deel 2 maakt ^^)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 30 oktober 2015 22:14

Ik begrijp perfect dat je de collection concealer opnieuw koopt

[Beantwoorden]


Door Sara op 30 oktober 2015 22:35

Wat een leuk artikel! Leuk om te zien dat een grote beautyblogster als jij, ondanks de overload aan producten die ze opgestuurd krijgt, toch trouw blijft aan bepaalde producten.
Ik koop het eyebrowsetje van Catrice ook opnieuw, net als en Essence super fine eyeliner. Verder ben ik niet echt trouw aan bepaalde producten en vind ik het veel te leuk om telkens nieuwe dingen te proberen.

[Beantwoorden]


Door Syl op 30 oktober 2015 22:54

Ja!!!! De collection concealer is echt top. Ik moet binnenkort ook een nieuwe hebben. De healthy balance powder van Bourjois heb ik al 5x opnieuw gekocht. En de Fit Me foundation in 120 van Maybelline ook. ‘In a rose garden’ lipstick van Catrice is ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 30 oktober 2015 23:08

Superleuk om te zien! Ik heb eigenlijk nog niets echt opnieuw moeten kopen van make-up want ik doe er superlang mee!

[Beantwoorden]


Door Irem op 31 oktober 2015 02:15

Estee lauder is inderdaad erg prijzig, maar ik leef voor die merk. Ze hebben echt de BESTE foundations ooit. De bb cream is prijzig, maar perfect. De dagcreme, primers, bronzer, everything is perf????

[Beantwoorden]


Door Femke op 31 oktober 2015 05:56

Naar die collection concealer ben ik toch wel zo benieuwd, daar hoor ik alleen maar goede verhalen over. Ik koop mijn Purel lippenbalsem, Garnier micellair reinigingswater en MAC Prep & Prime transparant finishing powder steeds opnieuw.

[Beantwoorden]


Door Merr op 31 oktober 2015 07:58

Leuk artikel weer!

Ikzelf gebruik de l’oreal telescopic carbon black mascara nu al 10 jaar dus die heb ik al heel wat keren opnieuw gekocht.
Wenkbrauwpoeder van kiko in nummer 2 en concealer nummer 3 zijn perfect en koop ik telkens weer opnieuw.
En mijn absolute favoriet waar ik nooit van af wijk is de Dior Nude Skin Bronzer in nummer 3. Wanneer je de perfecte produ ontdekt blijf je ze sowieso kopen denk ik :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 31 oktober 2015 09:02

Ik heb het Catrice Wenkbrauwkitje denk al 2x opnieuw gekocht, haha! Probeer ook telkens nieuwe dingen uit, maar blijf zweren bij die van Catrice!

[Beantwoorden]


Door Liaza op 31 oktober 2015 09:55

Als ik het goed heb heeft ze er een pompje van MAC in gedaan (wel eerst een stukje afgeknipt van dat doorzichtige ding).

[Beantwoorden]


Door Kelly op 31 oktober 2015 10:03

Het enige wat ik tot nu toe opnieuw heb gekocht is het oogpotlood van Essence. Voor de rest heb ik nog nooit de pan gehaald, haha. Wie weet dat dat nog een keer komt met mijn lipsticks, of oogschaduws.

[Beantwoorden]


Door amy op 31 oktober 2015 10:57

De Estee Lauder Double Wear foundation was ook jarenlang mijn favoriet, maar sinds de verandering van de kleuren kon ik er niet echt meer mee uit de voeten. Heel jammer, want fantastisch spul!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 31 oktober 2015 11:35

Leuk en handig artikel!
x

[Beantwoorden]


Door anna op 31 oktober 2015 13:57

Wat een leuk artikel! Ik ga denk ik Nars Laguna kopen als mijn bronzer op is, momenteel gebruik ik eentje van Inglot. Die is erg fijn, maar ik ben altijd benieuwd naar een ander merk of product. Ik koop altijd Max Factor False Lash effect mascara opnieuw, en dan de waterproof versie :-).

[Beantwoorden]


Door Romy op 31 oktober 2015 14:20

Handig artikel! Helaas maar weinig dierproefvrije producten..

[Beantwoorden]


Door emmy op 31 oktober 2015 17:34

heb de concealer van essence al een paar keer opnieuw gekocht maar blijft erg fijn zeker een aanrader kan je die ook reviewen? :lol:

xxxx Emmy instagram: ejobina

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 31 oktober 2015 20:21

Leuk om te lezen :-) Ik ben fan van Laura Mercier!

[Beantwoorden]


Door 3lles op 31 oktober 2015 21:46

Sommige producten zijn gewoon perfect

[Beantwoorden]


Door Vivian op 1 november 2015 01:21

Ik heb mijn huidige foundation Revlon Colorstay Foundation in Buff nu al voor de vierde keer gekocht. Het is de enige foundation die goed dekt en de juiste kleur heeft. Het Catrice eyebrow pallete heb ik nog eens gekocht en om niet te vergeten mijn gouden mascara duo Max Factor False Lash Effect en L’Oréal Million Volume heb ik ook al een paar keer opnieuw aangeschaft :)

[Beantwoorden]


Door Wies op 1 november 2015 10:44

Yess de Estee Lauder foundation is ook mijn favoriet. Ik vind het zo jammer dat er zo weinig kleuren te koop zijn in de winkel in Nederland. Er was afgelopen week een 29% kortings actie op de Estee Lauder website en ze hadden opeens mijn kleur in voorraad (die is normaal altijd uitverkocht..) Ik heb maar gelijk twee backups gekocht! :D Ik denk dat dat wel genoeg zegt over hoe fijn ik die foundation vind! Mijn Nars Laguna gaat nu ook snel, ik heb alleen nu pan geraakt. Verder koop ik mijn Anastasia wenkbrauw producten ook altijd opnieuw. De collection concealer heb ik al 10 verpakkingen op gemaakt, maar ik heb inmiddels een nieuwe favoriet gevonden die nog beter dekt en natuurlijker is: De It Cosmetics Bye Bye under eye. Hij is ook heel mooi licht van kleur, jij zou hem ook kunnen hebben.

[Beantwoorden]

Jeanin antwoordt op 19 februari 2016 om 12:25:

Hey!
Mag ik vragen hoe jij aan je Bye Bye under eye bent gekomen?

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 1 november 2015 12:31

De Estee Lauder double wear foundation is ook mijn absolute favoriet. Misschien een handige tip voor degenen onder ons met lichte huidjes, onlangs kwam ik erachter dat de Engelse webshop LookFantastic Estee Lauder verkoopt en dat ze alle kleuren hebben (ook 1C0 Shell)! Ook hebben ze daar bijna altijd wel een actieve kortingscode en gratis verzending.

[Beantwoorden]


Door Evita / Fashion meets Beauty op 2 november 2015 10:21

Erg leuk artikel! Ik heb altijd precies het tegenovergestelde probleem. Bij mij is het meestal lastig om de meest donkere kleur te vinden en vaak wordt het na een tijdje weer uit het assortiment gehaald :-(

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 november 2015 08:42

Leuk artikel! Nu ben ik wel beniewd naar de Estee Lauder foundation. Zelf koop ik de 24 hours stay ? concealer van L’oreal steeds opnieuw.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 4 november 2015 09:57

Ik koop ook regelmatig producten opnieuw, zoals de Catrice wenkbrauwgel, Essence Mascara. Jij hebt er ook fijne producten tussen zitten. Helaas was ik toen te laat om het Too Faced palette nog te kunnen halen. Net als het palette zou ik de bronzer van Nars ook nog willen aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 7 november 2015 15:24

Het enige wat ik echt altijd opnieuw koop is concealer en lipstick. Mijn concealer is niet helemaal de perfecte kleur maar toch ongeveer. Ook budget lipsticks durf ik opnieuw kopen omdat ik ze dagelijks gebruik en graag gebruik.

[Beantwoorden]


Door lieselotte op 7 november 2015 21:35

Dat too faced natural eye palette, waar kan je het in de kartonnen versie kopen want op sephora.fr is het in een blikken verpakking. Hopelijk weet iemand hier antwoord op =)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 7 november 2015 21:37

De MAC 217 kwast gebruik ik ook dagelijks! Je kan hem voor verschillende doeleinden toepassen en is ideaal om te blenden. Een echt toppertje!

[Beantwoorden]