Favoriet: Bobbi Brown Lip Balm

bobbi_brown_lip_balm_spf_15_01

Het is mijn favoriete lip balsem. Ik neem hem overal mee naar toe en toen ik hem laatst kwijt was sloeg de paniek toe. Ik probeerde andere lip balsems, maar geen enkele kon de Bobbi Brown Lip Balm vervangen. Ik kocht uiteindelijk maar een nieuwe, want dan kon ik hem ook eindelijk eens reviewen!

bobbi_brown_lip_balm_spf_15_02

bobbi_brown_lip_balm_spf_15_03

Vorige week dook de oude lip balsem toch opeens weer op. Dat zal je natuurlijk net zien. Nou ja, nu heb ik er twee! En twee van je favoriete lip balsem hebben, is dat nou zo erg?

Gezien de prijs misschien wel. Maar wat voor de ander een YSL mascara is, is voor mij deze Bobbi Brown Lip Balm. Ik heb vooral in het najaar constant droge lippen en daarom geef ik graag wat meer uit aan een goede lip balsem. Ik kan het betalen en als ik dan weer zachte lippen heb, ben ik hartstikke blij. Op zoiets als mascara (ik ben gezegend met vrij lange en gekrulde wimpers) bespaar ik dan eerder, terwijl dat juist voor een ander misschien weer heel belangrijk is.

Bobbi Brown Lip Balm SPF 15 (15 gr) € 24,-

bobbi_brown_lip_balm_spf_15_04

Er zitten best wat ingrediënten in de lip balm, waaronder veel oliën zoals sojaboon olie en castor seed olie. De Bobbi Brown Lip Balm fungeert bovendien niet alleen als lip balsem, maar is ook als een soort primer onder lipliner en lipstick te gebruiken. En er zit SPF 15 in, voor bescherming tegen de zon.

bobbi_brown_lip_balm_spf_15_05

De lip balsem is kleurloos en heeft een zachte geur. De substantie is zacht, vettig en plakt niet. De balsem voelt heerlijk comfortabel aan. Hij blijft lang op mijn lippen zitten, waardoor hij ook lang zijn werk doet. Vervelend voelt dat niet aan. Ik stoor me nooit aan deze lip balsem als ik hem op heb.

bobbi_brown_lip_balm_spf_15_06

Dat de lip balsem in een blikje zit – hoe leuk die er ook uit ziet – vind ik wel een minpunt. Het is minder hygiënisch dan een stick. Maar ik neem het voor lief, want het is absoluut de beste lip balsem die ik ooit gehad heb. Droge lippen maakt hij heel snel weer zacht en houdt ze ook zacht. Vooral in het najaar kan ik niet zonder. Bobbi Brown Lip Balm, ik zweer erbij.

Bobbi Brown Lip Balm bestel je hier.

Twitter Facebook
Categorie: High end Verzorging | 23 oktober 2015 | 44 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Femke op 23 oktober 2015 06:05

Ik heb ook vrij droge lippen en gebruik een lip balsem van Purol, die werkt voor mij het beste. Toch ben ik nu wel erg benieuwd naar deze lip balsem!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 23 oktober 2015 06:19

Het klinkt heel goed, maar je hebt helemaal gelijk zoveel heb ik niet voor een lippenbalsem over. Ik houd het lekker bij Carmex en Burt’s Bees.

[Beantwoorden]


Door Grim&Glam op 23 oktober 2015 06:22

Wat ziet hij er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 23 oktober 2015 06:32

Klinkt echt heel erg goed. Jammer dat het een blikje is

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 oktober 2015 06:43

Hij ziet er erg gaaf uit!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 23 oktober 2015 07:07

Wat klinkt ‘ie fijn zeg! Goed dat ‘ie ook niet zo vettig is, zoals vaseline. Dat voel je echt als een laagje op je lippen liggen. De prijs… Die vind ik dan weer een beetje mehh :) Maar als hij écht zo goed is…

[Beantwoorden]


Door L. op 23 oktober 2015 07:10

Prachtig blikje om te zien maar prijzig! Heb je de Weleda lipbalsem wel eens geprobeerd? Daar kan ik niet zonder, heb er daarom ook altijd 2 omdat ik er 1 kwijt ben ;) teveel tassen, luxeprobleem haha

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 23 oktober 2015 07:45

Ik ben eigenlijk nog wel heel benieuwd op welk(e) punt(en) deze lipbalm nou beter is dan bijvoorbeeld Rosebud Salve of Elizabeth Arden 8 Hour Cream. Die laatste 2 gebruik ik meestal, en als hier nou echt nog een significant verschil tussen zit dan zou ik deze ook nog wel eens kunnen kopen :)

[Beantwoorden]

Mieke antwoordt op 23 oktober 2015 om 12:11:

Ja, eens, Anneloes! Daar ben ik ook benieuwd naar. Het blikje van Bobbi Brown maakt me enorm hebberig, maar ik gebruik altijd Rosebud Salve en vind die eigenlijk al een beetje aan de prijs (lijkt ook steeds duurder te worden, maar daar kan ik me in vergissen, heb mijn blikje al erg lang).

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 23 oktober 2015 07:45

Jammer dat hij aardig aan de prijs is. Maar als hij echt zo goed is als je zegt, dan is ‘ie het meer dan waard!

[Beantwoorden]


Door Syl op 23 oktober 2015 08:39

Mijn huidige favoriet is de lipbalsem in stick van La Roche Posay.
Deze ziet er ook fijn uit

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 oktober 2015 08:43

Ik heb nog nooit een product van Bobbi Brown gehad, maar dit klinkt toch wel erg goed! En ook dat het in een potje minder hygiënisch is, ach.. dat nemen we maar voor lief :)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 23 oktober 2015 09:02

Oh wauw, deze balsem klinkt echt als een toppertje. Droge lippen zijn echt niet fijn, dus ik begrijp wel dat je graag investeert in een goede balsem. Zelf gebruik ik balsems niet heel vaak, maar als ik het nodig heb gebruik ik die van Dille & Kamille, die maakt mijn lippen binnen no time zacht!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 23 oktober 2015 09:02

Een lippenbalsem van €24 euro. Slik ja. Hij lijkt me overigens wel erg fijn!
Ik gebruik de laatste tijd voor dat ik ga slapen een dikke laag balsem, de volgende dag zijn mijn lippen zijdezacht en ready to go voor een lipstick!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 23 oktober 2015 09:08

Als die lip balm echt zo super goed werkt, dan heb ik het er ook zeker wel voor over. Ik gebruik verder nooit lipstick oid omdat ik dat gewoon niet mooi vind bij mijzelf, dus dan zou ik wel willen/kunnen investeren in een goede lip balm. Hoe lang doe je ongeveer met een blikje?

[Beantwoorden]


Door Willemse op 23 oktober 2015 09:24

Als het geen blikje was zou ik overwegen om het te proberen, maar tegenwoordig heb je precies dezelfde ingredienten als deze van BB maar dan de helft goedkoper.
Voor dat geld heb ik liever ’n tube of stick.
Aan de andere kant, als het jouw gelukkig maakt en het ook nog ‘ns werkt, wat zeur ik dan he?! Haha

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 23 oktober 2015 09:32

Hmm, het lijkt me een hele fijne lipbalsem, en hij ziet er heel mooi uit!
Alleen €24 voor in lippenbalsem is wel behoorlijk uit mijn budget. Maar heel fijn dat hij zo goed werkt, ik snap wel dat je het er voor over hebt want droge lippen zijn geen pretje, en ik denk dat je er ook wel een tijd mee doet! Fijne review vera ^^)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 23 oktober 2015 09:50

Indrukwekkend! Ik vind het blikje er supermooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Minke op 23 oktober 2015 10:09

Lijkt me heel erg fijn! Lijkt een beetje op die van Dior of niet?

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 23 oktober 2015 10:11

Ik wist niet eens dat Bobbi Brown een lippenbalsem had! Hij klinkt erg fijn, wel jammer dat hij in een blikje zit inderdaad. :-)

[Beantwoorden]


Door Meryl op 23 oktober 2015 10:13

Lijkt me een fijne lipbalsem. Ik vind het alleen jammer dat hij in een blikje zit omdat dat toch onhygiënischer is. My favoriete lipbalsem is de fresh sugar lip treatment, echt een aanrader, alleen ook vrij prijzig

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 23 oktober 2015 10:19

Wat een fotogeniek product, geweldig! Jammer inderdaad dat het minder hygiënisch is doordat het in een blikje zit maar heel fijn dat het goed werkt! Mooie review en geweldige foto’s!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 23 oktober 2015 10:25

Ik vind dat potje zo mooi eh! En de lippenbalsem zelf ziet er ook fijn uit. Alleen is zo’n potje toch niet echt handig of hygienisch, jammer.

[Beantwoorden]


Door Moroccanmansion op 23 oktober 2015 10:29

Fijn dat het vettig is, deze werken naar mijn mening beter net als vaseline. Jammer dat het in een blikje zit

[Beantwoorden]


Door Julie op 23 oktober 2015 10:31

Ik gebruik momenteel die van Rituals uit een tinnetje. Die vind ik ook prima al is hij echt wel redelijk vet en 99% natuurlijk. Je betaalt ook €8.50 maar ik vind hem wel heel fijn :-)

[Beantwoorden]


Door 30% korting op alle sieraden op 23 oktober 2015 10:33

jammer van t blikje en de prijs

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 23 oktober 2015 10:55

Het klinkt als een hele fijne lippenbalsem maar jammer dat ie zo prijzig is :-(

[Beantwoorden]


Door Kim Phi op 23 oktober 2015 11:23

In de winter heb ik ook altijd last van droge lippen, maar daarvoor gebruik ik altijd Purol wat goed werkt! Toch ben ik zeer benieuwd naar deze lipbalsem en het blikje ziet er leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 23 oktober 2015 12:17

Klinkt goed, jammer dat het in een blikje zit en die prijs helaas!

[Beantwoorden]


Door Margot op 23 oktober 2015 12:24

Je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Maar ik ga eerst mijn iets te grote stash maar eens opmaken ;-)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 23 oktober 2015 12:56

Klinkt heel erg goed maar vind het eigenlijk best een groot nadeel dat hij in een doosje zit. Heb toch echt liever een stick. Een stuk fijner en hygiënischer.

[Beantwoorden]


Door Nikki op 23 oktober 2015 14:09

Ik gebruik al een lange tijd de Lip Service van Lush. Is de beste die ik tot nu toe heb gehad! Kost ook wel wat (rond de €8) maar deze is ook helemaal natuurlijk en werkt super fijn. Hij ruikt ook heel subtiel naar citroen, wat ik wel lekker vind :-) Heb eigenlijk nooit meer last van droge lippen!

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 23 oktober 2015 14:31

Hoi Vera, fijn review! Ik vroeg mij af of deze lipbalm een beetje overeen komt met de 8 hour crème van Elizabeth Arden, want ook die doet wonderen (voor mij dan haha)!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 23 oktober 2015 14:37

Jammer van het blikje, maar verder klinkt alles wel erg goed! Of ik er 24 euro voor zou uitgeven weet ik niet..

[Beantwoorden]


Door Merel op 23 oktober 2015 16:31

Je zou eens de lippenbalsem van philosophy moeten proberen! Erg fijn en net wat minder duur! X

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 oktober 2015 17:59

Hij klinkt echt heel erg goed, maar zoveel geld zou ik er niet voor over hebben.

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 23 oktober 2015 18:01

Misschien nog een leuke vraag om aan je review toe te voegen: Wat vind je vriend van deze lipbalm? ;)

Mijn vriendje levert altijd flink commentaar wanneer ik merkbaar lipbalm draag.

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 23 oktober 2015 19:25

Klinkt echt als een heerlijke lipbalm!

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 oktober 2015 23:26

Klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 24 oktober 2015 15:57

Ik gebruik altijd vrij goedkopen lippenbalsems en die doen voor mij de truc. Enkel de klassieke labello in blauwe verpakking vind ik echt vervelend. Zo’n vieze textuur, die vind ik echt helemaal de hype niet waard. Maar veel geld uitgeven aan een lippenbalsem doe ik echt nooit!
xx

[Beantwoorden]


Door christel op 24 oktober 2015 22:57

Ziet er prachtig uit! Alleen lijkt zo’n blikje me niet handig. En de prijs, slik. Ik gebruik dr swaab in een stick voor snachts.. En overdag de labello fruity shine cherry.

[Beantwoorden]


Door Diana op 27 oktober 2015 12:36

Of een potje echt hygiënischer is dan een stick heb ik toch mijn twijfels over, je handen kun je van tevoren wassen. Als je met zo’n stick over een koortslip gaat kun je hem al zeker weggooien.
Klinkt als een fijne lipbalsem, ben momenteel verslaafd aan die van Sephora <3

[Beantwoorden]


Door Isa op 1 november 2015 12:48

Ik ben zelf fan van de benebalm van benefit die geeft meteen een mooie gezonde kleur maar deze klinkt ook heel fijn

[Beantwoorden]


[…] Brown Lip Balm SPF 15 – review Smashbox Photo Finish Foundation Primer Hydrating – […]