In het make-uptasje van… Roos

make-uptasje_van_roos01

Vandaag laat ik je het eerste make-uptasje van een lezeres zien. Toen Roos me een mailtje stuurde, wist ik gelijk dat ik met haar wilde beginnen. Ik ken Roos al een tijdje, via het Twitter ‘fan’ account wat ze lange tijd voor me had. Ze is nog niet zo heel lang bezig met make-up, waardoor ik toch wel heel benieuwd naar de inhoud van haar make-uptasje was.

make-uptasje_van_roos03

Roos en ik tijdens de Dutch YouTube Gathering 2014.

Roos is heel lief en ik heb altijd veel om haar tweets gelachen. Het leukste vond ik toen ze Jeffrey gezien had tijdens de YouTube Gathering en toen iets zei in de trant van: kijk uit, je hebt concurrentie erbij gekregen!

Roos gebruikt uiteenlopende producten en bewaart wat ze gebruikt in een roze tasje. “Ik gebruik nu zo’n 2 jaar make-up en ik heb heel veel geleerd van jou (en je andere beauty-YouTube-collega’s)”.

make-uptasje_van_roos02

Er zitten low-budget, maar ook duurdere merken als Benefit en Smashbox in het roze tasje. “Mijn favoriete producten verschillen heel erg in budget. Dat vind ik wel leuk aan mijn collectie(tje). Dit is niet alles wat ik heb, maar wel wat ik het meeste gebruik.”

make-uptasje_van_roos04

make-uptasje_van_roos05

De Maybelline Great Lash mascara zit al heel lang in het assortiment van Maybelline en is volgens mij nog steeds een best-seller. “Deze leende ik een keer van een vriendin en ik vond hem direct heel erg fijn. Dit is al mijn derde! Hij heeft een heel klein borsteltje waardoor je makkelijk bij elk wimpertje komt. Je schiet ook minder snel uit en hij korrelt niet.

Eyeliner draag ik soms. Soms zwart, en soms wil ik voor iets geks gaan, dus dan ga ik voor groen of bruin. Suz van fashionisaparty reviewde de gekleurde Benefit They’re Real! Push-Up in het groen een tijdje geleden en daarom heb ik die onlangs ook gekocht in het groen en zwart. Ze werken top! Wel heel erg duur voor mijn doen, maar soms mag dat”.

make-uptasje_van_roos06

Roos gebruikt een foundation van Catrice en een concealer van Smashbox. “Soms gebruik ik foundation, soms concealer. Ik breng het alleen aan onder mijn ogen, voor de rest vind ik het niet nodig. Ik dep het in mijn huid en blend het uit met een kwast van de Action die bijna niets kostte maar super werkt.

“De Smashbox concealer heb ik me een tijdje geleden bij de Douglas laten aansmeren, maar hij werkt toppie”.

make-uptasje_van_roos07

“Dan lipstick. Lipgloss gebruik ik niet. Sinds ik mijn haar heb afgeknipt en ik het niet meer vast draag, zit mijn haar meer in de lipgloss, dan dat het normaal zit, dus dat doe ik niet meer. Lipstick vind ik altijd mooi.

Ik heb 2 MAC lipsticks waar ik ontzettend blij mee ben. Creme Cup (mijn allereerste lipstick ooit) en Mehr. 2 Super draagbare kleuren”.

Creme Cup heb ik zelf ook en vind ik ook heel mooi! En wat Roos zegt over lipgloss begrijp ik helemaal.

make-uptasje_van_roos08

Er zit één oogschaduwpaletje in het tasje, van een onbekend merk. “Die heb ik alleen voor de bovenste, witte kleur. Die breng ik aan op mijn oogleden als basis en want dan lijkt mijn huid veel egaler”.

make-uptasje_van_roos09

“En dan het fijnste product – ever -. BLUSH! I love blush. Ik draag Makeup Studio Sweet pink, die ook als highlighter fungeert en af en toe Makeup Academy Shade 1. (stomme naam)”.

make-uptasje_van_roos10

Dit was het make-uptasje van Roos! Roos, bedankt voor je leuke foto’s en teksten. Wil jij ook je make-uptasje in deze rubriek voorbij zien komen? Stuur dan een foto van jezelf, je make-up tasje en je favoriete producten met een korte beschrijving van wie je bent, naar info@veracamilla.nl.

Bekijk hier ook de make-uptasjes van Justine, mijn moeder en Merel en Anne.


Reacties

Door Ino op 30 september 2015 15:10

Hoi roos en Vera! Het onbekende palletje is van etos! Die zie ik daar ALTIJD liggen! Xx <3

[Beantwoorden]

Sam antwoordt op 30 september 2015 om 16:39:

haha klopt, ik heb er ook zo’n eentje van mn oma gekregen, maar dan met bruintinten (:

[Beantwoorden]


Door Bianca op 30 september 2015 15:16

Mooie inhoud, ik vind die mac lipsticks allebei erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Josha op 30 september 2015 15:28

Super leuk dat je andere ook de kans geeft om hun producten te laten zien! Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 30 september 2015 15:37

Hahaha, ik moest wel lachen om de opmerking ‘De Smashbox concealer heb ik me een tijdje geleden bij de Douglas laten aansmeren’

[Beantwoorden]


Door Fran op 30 september 2015 15:41

Wat een mooie inhoud! Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door charile op 30 september 2015 15:51

leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 30 september 2015 15:53

De mehr lipstick lijkt me super mooi! Ook de mua blush!

x

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 september 2015 16:01

Wat een leuke producten. Die lipsticks zijn echt ontzettend mooi!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 30 september 2015 16:02

Heel erg leuk om te zien zeg!

[Beantwoorden]


Door manon op 30 september 2015 16:04

Mooie inhoud! Leuke producten! Vooral de lipstick en de concealer!

[Beantwoorden]


Door Denise op 30 september 2015 16:27

Zo leuk dat je een lezeres in deze rubriek langs laat komen. Mooie inhoud Roos!

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 2 oktober 2015 om 09:47:

Dankjewel! Xx <3

[Beantwoorden]


Door Svenja op 30 september 2015 16:48

Altijd leuk om een kijkje in een make-up tasje van een ander te krijgen. Roos heeft een hoop mooie items! Vooral de blush van Makeup Academy laat mijn hartje sneller kloppen, die glans ziet er zo mooi uit <3 De MAC lipsticks zijn ook twee pareltjes!

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 2 oktober 2015 om 09:54:

De blush is inderdaad echt prachtig <3 en de MAC lipsticks natuurlijk ook :)

[Beantwoorden]

Nancy antwoordt op 4 oktober 2015 om 10:15:

Hoi,
Jullie bedoelen waarschijnlijk de blush van Make Up STUDIO deze heeft inderdaad een hele mooi glans en is in diverse kleuren verkrijgbaar bij NH-visagie.

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 30 september 2015 16:56

Wat een fijne producten gebruikt ze! En die kleuren MAC lipsticks zijn prachtig!

[Beantwoorden]


Door Emke op 30 september 2015 17:00

wat een leuke prodcuten heeft Roos! Vooral die lipsticks van Mac zien er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Julia op 30 september 2015 17:17

Wat leuk om dat van een lezers te laten zien!

[Beantwoorden]


Door Minke op 30 september 2015 17:27

Heel leuk om te zien! Ik vind het een erg leuke rubriek :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 30 september 2015 17:49

Wat een leuke producten. MAC Mehr heb ik ook, hele mooie lipstick. Ik heb die mascara ooit ook gebruikt, die vond ik zelf ook prima werken :-)!

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 30 september 2015 18:33

Super leuk!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 30 september 2015 18:37

Super leuk dat Roos haal make up tasje wil laten zien!! Leuke producten gebruik je

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 30 september 2015 18:45

Zo leuk om het make-up tasje te zien :D Hele mooie MAC lipsticks!!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 30 september 2015 19:00

Zien er allemaal erg fijne producten uit!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 september 2015 19:14

Wat leuk weer om te zien! Mooie inhoud. :)

[Beantwoorden]


Door Margot op 30 september 2015 19:17

Leuk om te zien! Ik gebruik dezelfde foundation en die bevalt me erg goed.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 30 september 2015 19:54

Wat lief! Ik vind dit echt nog steeds een mega leuke rubriek om te lezen. Je hebt mooie producten Roos! X

[Beantwoorden]


Door melissa op 30 september 2015 19:55

Ik vind dit zo’n leuke rubriek om te lezen! Een fijne combinatie van budget en duurdere merken :) :wtf:

[Beantwoorden]


Door Syl op 30 september 2015 20:26

Schattig! Dit doet mij zo denken aan mijn eerste make-up tasje jaren geleden. Ook echt die mascara toen.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 september 2015 21:27

Leuk artikel weer! Mac Mehr is echt een mooi kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 30 september 2015 21:41

Mooie producten heb je in je tasje zitten!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 1 oktober 2015 06:23

Leuk om te lezen en mooie spulletjes!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 1 oktober 2015 07:14

Wat leuk om te zien zeg! Ik kijk ook altijd bij vriendinnen in hun make-up tasje. Ik ben altijd zo benieuwd wat ze gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Laura en Jaimy op 1 oktober 2015 07:37

Leuk om te zien én een leuk verhaal!

[Beantwoorden]


Door Michèle op 1 oktober 2015 10:30

Ben nog altijd heel erg fan van deze categorie! Ik blijf het echt leuk om te zien vinden :-)

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 1 oktober 2015 12:52

Zo leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Forever Health & Beauty op 1 oktober 2015 13:06

Leuke producten heft Roos in haar make up tasje! Het is leuk om eens in een tasje van een ander te kijken.

[Beantwoorden]


Door Hera op 2 oktober 2015 10:03

Hahaha heel herkenbaar…een tijdje geleden had ik een afspraak bij de kapper….ik maakte mezelf leuk op en deed een lipgloss op…..Je raad het al…..alle kleine haartjes zaten aan mijn lippen vast geplakt….jegggg…hahahaha…. :lol: :D

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | FOTD: groen/blauwe eyeliner op 2 oktober 2015 15:15

[…] op Roos, besloot ik de gekleurde eyeliner er weer eens bij te pakken. Je kunt gekleurde eyeliner ook zelf […]


Door Eline op 2 oktober 2015 20:36

Ahh Roos zo leuk! Die mac lipsticks (love)

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 2 oktober 2015 om 20:36:

En natuurlijk foto credits hahahahahah

[Beantwoorden]


Door Beauty Charm op 2 oktober 2015 21:17

Ik vind dit echt een hele leuke rubriek. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de make-up producten die andere mensen gebruiken. Mehr van MAC lijkt mij een prachtige lipstick, welke ik zeker nog wil gaan bekijken in de winkel.

[Beantwoorden]


[…] het make-uptasje van Roos reageerden jullie heel positief en ik moet eerlijk zeggen dat het voor mij ook heel goed voelt […]