Lush Halloween Lord Of Misrule Shower Cream & Nightwing Shower Jelly

lush_halloween_nightwing_lord_of_misrule_shower01

Ik ben dol op de Lush limited editions. Of ze nou voor Kerst, Valentijnsdag, Pasen of in dit geval: Halloween zijn. De producten voor onder de douche zijn deze keer extra bijzonder. Een groene shower (s)cream met de geur van de bekende bath bomb Lord of Misrule en een shower jelly in de vorm van een vleermuis!

lush_halloween_nightwing_lord_of_misrule_shower02

lush_halloween_nightwing_lord_of_misrule_shower03

De collectie voor Halloween is samen met de winter collectie vanaf op vrijdag 2 oktober te koop. Van de speciale producten voor de winter wil ik net als vorig jaar weer een video review maken, maar omdat de Halloween collectie dit jaar kleiner is en de twee producten voor in bad (Lord Of Misrule bath bomb en Sparkly Pumpkin bubble bar) ook al in mijn video review van vorig jaar zaten, houd ik het dit keer bij een geschreven review van de twee producten voor onder de douche.

Lord of Misrule shower cream 100g € 8,50
Nightwing shower jelly € 6,95

lush_halloween_nightwing_lord_of_misrule_shower04

lush_halloween_nightwing_lord_of_misrule_shower05

Lord of Misrule shower cream

Voor in bad vond ik hem al heel lekker, maar ook onder de douche doet ‘ie het goed. De Lord of Misrule shower cream heeft een heerlijke pittige en warme geur, dankzij de mix van zwarte peper en patchouli-olie. Als ik mijn ogen dichtdoe hoor ik het haardvuur al knisperen. Echt een winterse geur, heerlijk!

De shower cream is groen van kleur en dat vind ik niet alleen leuk, maar het past ook heel goed bij Halloween. Bevat Fair Trade vanille en tarwekiemolie met vitamine E, schuimt een lekker vol schuim, maakt schoon en droogt niet uit.

Lord of Misrule shower cream 100g € 8,50 – ingrediënten

lush_halloween_nightwing_lord_of_misrule_shower06

lush_halloween_nightwing_lord_of_misrule_shower07

Nightwing shower jelly

Heel even dacht ik dat de Nightwing shower jelly stuk was toen ik hem uit de verpakking haalde, maar wat bleek, hij heeft de vorm van een vleermuis! Ontzettend leuk en origineel. Hoewel het iets minder handig werkt onder de douche dan de originele shower jelly’s, is het ook een stuk leuker om te zien. Wrijf hem in zijn geheel tegen je douchespons aan of scheur stukjes af. Haal hem wel alleen onder de douche uit zijn verpakking, want deze vleermuis geeft paarse vloeistof af.

De Nightwing shower jelly ruikt heerlijk fris dankzij het limoensap wat erin zit. Perfect voor een verkwikkende douche. En dankzij de aloë vera droogt hij je huid niet uit. Een super leuk en lekker product!

Nightwing shower jelly € 6,95 – ingrediënten

Mocht je willen weten wat ik van de Sparkly Pumpking bubble bar en Lord of Misrule bath bomb vind, kijk dan hierboven mijn video review van vorig jaar.

Ik vind de twee Halloween producten voor onder de douche enorm leuk en lekker. Verder heb ik er eigenlijk niks aan toe te voegen! Ik ben er vrolijk van en dat terwijl ik niet eens Halloween vier.

De Lush Halloween producten zijn vanaf 2 oktober te koop bij Lush winkels en in de webshop.


Reacties

Door Maaike op 30 september 2015 06:24

Ooh Lord of Misrule als shower gel. Die lijkt me lekker. En de vleermuis is idd leuk bedacht. Ben ook erg benieuwd naar de nieuwe kerst/ winter collectie. Een deel van mijn favoriete Lush producten zijn alleen nu te krijgen, dus ik hoop dat ze er dit jaar ook weer in zitten.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 30 september 2015 06:26

Wat leuk! Ik ben heel nieuwsgierig naar de geur. Die vleermuis is misschien een tikkeltje onhandig, maar wat een leuk idee?

[Beantwoorden]


Door Manon op 30 september 2015 06:35

De Lord of Misrule shower cream lijkt me fijn! Ik heb nog totaal geen ervaring met showerjelly haha! Het ziet er wel leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 30 september 2015 06:45

Vooral de Lord of Misrule shower cream wil ik nog wel graag gaan aanschaffen! Die geur lijkt mij erg lekker :) Nightwing klinkt ook wel heel leuk, maar ik vraag mij af hoe handig het in gebruik gaat zijn!

[Beantwoorden]


Door Emma op 30 september 2015 06:52

Wat een leuke collectei! Ik wordt ook altijd zo vrolijk van Lush producten. Ik ben ook erg benieuwd naar de kerstcollectie!

[Beantwoorden]


Door Syl op 30 september 2015 07:08

Ik ga sowieso de douchgel Lord of misrule halen en straks natuurlijk ook Snowfairy. Ik ben eigenlijk gek dat ik voor een halve liter, 25 euro of meer wil neertellen haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 oktober 2015 om 16:17:

Ik herken het, Snowfairy blijft ook gewoon zo lekker!

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 30 september 2015 07:12

Een vleermuis! Leuk bedacht. Wat een mooi Halloween thema. Ik ben dol op de Lush!

[Beantwoorden]


Door Mieke op 30 september 2015 07:14

Ja, Lush blijft leuke, originele en verrukkelijk ruikende producten uitbrengen he! <3

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 30 september 2015 07:16

Die vleermuis, zo leuk :D Ik moet morgen nog naar de Lush voor een cadeau voor mijn schoonmoeder (ook al ben ik al ruim twee jaar samen met mijn vriend, blijft raar klinken haha). Dan kan ik meteen gebruik en een beetje misbruik maken van het Lush moment :3

[Beantwoorden]


Door Laura Steenks op 30 september 2015 07:27

Wat geweldig die shower jelly in de vorm van een vleermuis, echt weer goed bedacht door Lush. Zelf doe ik ook niks met halloween, maar ik zou best wel wat uit de collectie van Lush willen kopen. :)

[Beantwoorden]


Door EminasLifestyle op 30 september 2015 07:37

De showergel lijkt me erg lekker! Ik ben gek op dit soort geuren! Hopelijk kan in van het weekend even naar Lush.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 30 september 2015 07:38

De shower jelly is wel heel erg leuk bedacht! Ik vind het altijd zo leuk dat Lush van dit LE collecties bedenkt, dan wil je ze alleen nog maar meer :). Ik kijk nu al uit naar je winter/kerst video met alle producten!

[Beantwoorden]


Door Leanne | Miss Nagellak op 30 september 2015 07:41

Wat een leuke producten!

[Beantwoorden]


Door Denise op 30 september 2015 07:42

Haha weer een heerlijke collectie van Lush, hoe blijven ze het toch verzinnen!

[Beantwoorden]


Door Margot op 30 september 2015 07:54

Wat komt Lush toch steeds met leuke producten!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 30 september 2015 07:54

Wat heeft Lush toch elke keer weer super originele en fijn uitziende producten. Vooral de vleermuis jelly ziet er tof uit! Ben heel benieuwd naar alle geuren, dus ik moet snel maar weer eens een bezoekje brengen aan een Lush store <3

[Beantwoorden]


Door Amy op 30 september 2015 08:16

Wat vet, die shower jelly in de vorm van een vleermuis! Dat hebben ze leuk bedacht! Ik snap alleen nooit zo goed hoe ik ze nu echt moet gebruiken (ook al weet ik dat je dat icm een spons ofzo moet doen), want bij mij brokkelen die dingen af en zie ik de helft door het doucheputje verdwijnen :/

[Beantwoorden]


Door Femke op 30 september 2015 08:24

Wat een leuke producten, ik vind die vleermuis leuk!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 30 september 2015 08:57

Leuke items weer van Lush!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 september 2015 09:28

Wat zien de producten er toch weer leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Julia op 30 september 2015 09:29

Zo leuk altijd die limited editions van Lush!

[Beantwoorden]


Door Mamasruntheworld op 30 september 2015 09:48

Die showerjelly! Geweldig haha. Lush is altijd zo lekker creatief.

[Beantwoorden]


Door Annelies op 30 september 2015 09:50

Wat een fijne producten weer van Lush. Ik vind deze Halloween editions echt superleuk!

[Beantwoorden]


Door Nena op 30 september 2015 10:20

Oeh die showergel ga ik zeker halen! Ziet er zo leuk uit en ik ben benieuwd naar de geur!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 30 september 2015 10:45

Ha die vleermuis is zó leuk! Ik ga zeker de shower cream halen :D Love Lush

[Beantwoorden]


Door Jessica op 30 september 2015 11:36

Oeh, I love Lush! Vooral de douchegel wil ik halen :) En trouwens oh wat ben ik nog steeds blij met je blog. Ik volgde vroeger best veel blogs, maar de jouwne is de enige waarvan ik trouw elk artikel nog lees (love)

[Beantwoorden]


Door Josanne op 30 september 2015 11:58

Lush! <3
Heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Joanne op 30 september 2015 12:11

Lush is altijd heerlijk, grappig dat ze dit speciaal voor Halloween doen!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 30 september 2015 12:14

Grappig met die jelly vorm! Tof voor halloween!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 30 september 2015 12:46

Oehh, dat ziet er weer veel belovend uit!
Hele mooi foto’s Vera!

Liefs, Lisanne
http://www.lisannelovelife.nl

[Beantwoorden]


Door Marloes op 30 september 2015 13:24

Haha, die vleermuis, ik wil ‘m!

[Beantwoorden]


Door Forever Health & Beauty op 30 september 2015 13:36

Wat zijn deze Halloween producten ontzettend leuk! Ben erg benieuwd naar de geur ervan!

[Beantwoorden]


Door ish op 30 september 2015 14:09

ah wat een onwijs gave shower jelly !
ik moet zo snel mogelijk naar de lush toe, super gave collectie
xx ish

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 30 september 2015 14:09

Lijken me heerlijke producten! Vooral die jelly wil ik eens proberen :)

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 30 september 2015 14:24

Heel erg toffe producten lijken me het. Maar ik denk niet dat zo voor mij speciaal genoeg zijn om eens te gaan bekijken in de Lush winkel zelf…

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 30 september 2015 15:16

Heel tof! Vind vooral die Nightwing Showerjelly echt heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 30 september 2015 15:22

Klinkt goed! Ik ga zeker even de douchegel snuffelen, klinkt alsof t echt iets voor mijn vader is. :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 oktober 2015 om 16:16:

Super leuk kado ^^)

[Beantwoorden]


Door Josha op 30 september 2015 15:31

Als ik die producten zie krijg ik zin in Halloween! Jammer dat we dat niet echt vieren in Nederland :(

[Beantwoorden]


Door Leonie - AllAboutLeonie op 30 september 2015 16:05

Lijken mij beide hele leuke producten! Lush heeft altijd zulke gave collecties, haha :)

[Beantwoorden]


Door Romy op 30 september 2015 17:17

Leuk!! Alleen een beetje jammer dat er hier in Nederland niet zo heel veel aan Halloween word gedaan.. :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 oktober 2015 om 16:16:

Vind ik ook, maar misschien dat dat toch langzaamaan verandert.

[Beantwoorden]


Door Helena op 30 september 2015 18:58

Leuke producten! Ik hou van Halloween! <3

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 september 2015 19:29

Ahh die shower jelly is zo leuk. Die moet ik hebben!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 30 september 2015 21:05

Ik vind het altijd zo leuk dat je alles filmt, zo zie je ook het effect! Ik word zo vrolijk van deze producten, wat is Lush toch top!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 september 2015 21:23

Ah wat een leuk idee om het in een vleermuis vorm te doen!

[Beantwoorden]


Door Merel op 1 oktober 2015 14:07

Ik vind jou foto’s altijd een van de beste van alle bloggers, alleen nu moest ik wel lachen om de presentatie: een stuk keukenpapier

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 oktober 2015 om 16:15:

Haha, je wilt niet weten hoeveel pijn het deed keukenpapier te gebruiken. Maar het moest echt omdat het product heel veel paarse vloeistaf af gaf :'(

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 1 oktober 2015 14:34

Ik vind het een mooie collectie hoewel hij wat beperkt is

[Beantwoorden]


Door Mariska op 1 oktober 2015 20:55

Ben erg benieuwd geworden naar beide geuren en vind de vleermuis echt heel schattig en een super leuk idee!

[Beantwoorden]


Door Loes op 1 oktober 2015 21:11

Wauw mooie producten. En de kleur van shower cream is echt leuk.
En die vleermuis hoe bedenk je het.
Liefs

[Beantwoorden]