In het make-uptasje van… Merel

in_het_make-uptasje_van_merel01

Ze was de eerste persoon waar ik mijn destijds nieuwe 88 oogschaduwpalette op uit mocht proberen (en haar een ooglook gaf waardoor het leek dat ze een blauw oog had), ze overtuigde me rode lipstick te dragen en dankzij haar ontdekte ik mijn favoriete mascara. Ik heb het natuurlijk over een van mijn beste vriendinnen: Merel! Haar make-uptasje heb ik al talloze keren opengeritst zien worden en vandaag mag ik jullie de inhoud ook laten zien.

in_het_make-uptasje_van_merel05

Merel en ik

We zijn al vriendinnen vanaf ons veertiende, toen we in het derde jaar van de middelbare school bij elkaar in de klas kwamen. We zien elkaar tegenwoordig niet zo heel regelmatig meer, maar we spreken elkaar wel meerdere keren per week via Whatsapp. En als we elkaar dan weer zien, is het altijd heel erg gezellig. Ik ben heel blij dat ik Merel’s make-uptasje kon fotograferen voor deze rubriek.

in_het_make-uptasje_van_merel03

We beginnen met het make-uptasje zelf. Merel had namelijk zo lang als ik haar ken een klein make-uptasje met twee kussende poppetjes erop. “Ik kan dat make-uptasje maar niet weggooien, ook al is hij zo oud en vies. Daarom maakte mijn moeder dit make-uptasje voor me als vervanging.

Hij is volledig van leer en heeft aan de voorkant een koeienvachtje. Het oude make-uptasje heb ik ook nog steeds, want mijn moeder kon hem uiteindelijk ook niet weggooien.”

in_het_make-uptasje_van_merel06

Merel heeft bijna altijd nagellak op. Meestal rood, maar ook wel eens een andere kleur, zoals mintgroen en grijs. “De rode Hema nagellak gebruik ik heel vaak en koop ik altijd opnieuw. De Essie nagellak Maximillian Strasse Her vind ik ook erg mooi staan.”

in_het_make-uptasje_van_merel07

“Ik heb de Maybelline Fit Me foundation lang gebruikt en daarna ben ik even geswitcht naar een andere foundation, maar toen ik deze foundation leende van een vriendin merkte ik weer hoe fijn ik hem vond en daarom ben ik hem daarna weer gaan kopen. Maar ik wil misschien overstappen op BB Cream, want ik draag momenteel niet meer zoveel foundation.

De Kiko eyeliner gebruik ik niet altijd, vaak draag ik alleen mascara. Ik moet nog even een nieuwe kopen ook, want hij is bijna op. Hema mascara vind ik fijn. Ik heb een gevoelige huid en van Hema mascara krijg ik nooit uitslag.”

in_het_make-uptasje_van_merel08

De afgelopen jaren zag ik Merel vooral blush van Hema gebruiken, maar tegenwoordig gebruikt ze enkel nog deze knalroze van Catrice. De kwast kreeg ze van mij voor haar verjaardag omdat ik het niet meer aan kon zien dat ze een oude, harde Hema kwast gebruikte, haha.

“De blush is lekker roze, dat vind ik mooier bij me staan dan bijvoorbeeld oranje. Over de kwast krijg ik altijd complimenten en iedereen wil hem lenen omdat hij zo zacht is. Hij werkt ook zo goed, ik vind hem heel fijn.”

in_het_make-uptasje_van_merel09

“Roze lipstick staat me eigenlijk niet, maar de Sensational lipstick van Maybelline is wat donkerder, dus dat vind ik dan wel staan. All Fired Up van MAC mocht ik 1,5 jaar geleden voor mijn verjaardag uitzoeken en is heel mooi mat. Als hij op is denk ik dat ik hem opnieuw koop. Diva van MAC vind ik meer voor de winter, heel chic. De lipstick van Hema is ook roze, maar die heb ik al een tijd niet meer gedragen.”

in_het_make-uptasje_van_merel10

De Super Stay 24 HR Color Lipstick van Maybelline reviewde ik een paar jaar geleden, waarna het een poos mijn favoriete rode lipkleur was. Hij geeft niet af en zit muurvast. Merel draagt hem sindsien heel vaak, net als vrijwel al haar vriendinnen. Super leuk vind ik dat.

“De Kiko lipstick kocht ik op vakantie omdat ik geen make-up mee had en deze was in de sale maar €1. Hij is fijn en lekker rood. De Maybelline lipstick draag ik nadat Vera er mee kwam, al vier jaar lang, net als een groot deel van mijn vriendinnen.”

in_het_make-uptasje_van_merel02

Ik wil ook heel graag het make-uptasje van één of meerdere vaste lezeressen laten zien in deze rubriek. Lijkt dat je leuk? Stuur dan een foto van jezelf, je make-up tasje en je favoriete producten met een korte beschrijving van wie je bent, naar info@veracamilla.nl.


Reacties

Door Mirte op 16 september 2015 15:14

Die blush heb ik ook! Hij is echt mooi. En dat tasje dan, hoe leuk!

[Beantwoorden]


Door Amy op 16 september 2015 15:25

Leuk hoe dat er achter elk product (en zelfs het tasje) wel een verhaal zit. En zoveel lipsticks, wauw! (love)

[Beantwoorden]


Door Gwenn op 16 september 2015 15:52

Ik vind dit zo´n onwijs leuke rubiek! Heel grappig om te zien wat iedereen gebruikt en wat diegene zijn favorieten zijn.

Lijkt me onwijs leuk om hier ook aan mee te doen, na het werk gelijk even mijn makeup tasje fotograferen haha! :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 september 2015 om 16:36:

Leuk Gwenn! Ik zie het graag tegemoet :ja:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 september 2015 16:00

Het is dat ik geen make up tasje gebruik, maar anders had ik meegedaan. Ik ben verliefd op de blush van Catrice. Die ga ik binnenkort aan mijn collectie toevoegen als ze hem nog hebben.

[Beantwoorden]


Door Julia op 16 september 2015 16:02

Zo super leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Dana op 16 september 2015 16:05

Ik vind dit echt een leuke rubriek! (love)

[Beantwoorden]


Door Beauty& gezondheid op 16 september 2015 16:32

Wat een super leuke en origineel rubriek!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 16 september 2015 16:40

Het is en blijft een leuke rubriek! Maar waarom zoveel lipsticks mee? Ik vind één wel genoeg :)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 16 september 2015 16:41

Yes, we mogen weer een kijkje nemen in een make-up tasje :-) Wat lief (en origineel) dat jij Merel een kwast cadeau hebt gegeven van het merk Real Techniques. De nagellajes van het merk Hema doen het bij mij ook erg goed ;-)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 16 september 2015 16:43

Leuk om te zien. Zoveel lipstick ook. Dat is iets wat ik zelf niet snel gebruik. Moet ik echt eens beginnen te leren!!!

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 16 september 2015 16:46

Leuk artikel! En leuke producten :D

[Beantwoorden]


Door Linda op 16 september 2015 16:54

Wat een leuk artikel is dit zeg!! Heel herkenbaar ook :) Bedankt dat wij even mochten meegluren!

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 16 september 2015 16:56

Heel leuk om te zien!

XO

[Beantwoorden]


Door Chayenne | Twentysixeightcom op 16 september 2015 16:59

Wat een leuke rubriek vind ik dit toch! Super origineel bedacht XX

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 september 2015 17:05

Wat leuk om te zien! Mooi tasje heeft ze

[Beantwoorden]


Door Manouk op 16 september 2015 17:17

Haha leuk om te zien dit! Diva is super mooi en de tijd komt er weer aan dat we ‘m kunnen dragen yayayyyy!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 september 2015 om 19:36:

Jaaa :love:

[Beantwoorden]

Annick antwoordt op 17 september 2015 om 10:09:

Jaaaa mijn Diva ligt ook alweer klaar (love)

[Beantwoorden]


Door Leonie - AllAboutLeonie op 16 september 2015 17:49

Wow, het make-up tasje zelf is echt prachtig! De inhoud ook natuurlijk (love)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 16 september 2015 17:51

Super leuke rubriek dit!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 16 september 2015 17:56

Wat een leuke rubriek, ik kijk al uit naar de rest!

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 16 september 2015 18:10

Echt heel erg leuk om te zien! Super leuk dat je alle make-up tasjes afgaat!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 september 2015 18:35

een hele leuke rubriek :) erg leuk om eens te kijken in andermans make-up tasjes, daar haal je nog wel eens inspiratie uit! Ik wist niet dat Hema zo’n fijne producten heeft.

[Beantwoorden]


Door Isabella op 16 september 2015 18:40

Hé, de Hema mascara! Die kocht ik vroeger altijd standaard :-) Leuk artikel om te lezen. Ben daar ook altijd wel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 16 september 2015 18:45

wat een mooie basic collectie! :) vooral die lipsticks zijn leuk!

[Beantwoorden]


Door Margot op 16 september 2015 18:53

Wat leuk om te zien! En wat een vrolijke en felle lipkleuren!

[Beantwoorden]


Door Syl op 16 september 2015 19:00

Wat blijft dit een leuke rubriek.
Misschien dat ik ook wat foto’s stuur.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 16 september 2015 19:13

Leuk! Ik vind dit zo’n leuke rubriek. Ik kijk ook altijd graag in iedereens make-up tasje of het liefst hele make-up stash haha :D

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 16 september 2015 19:13

Ik vind dit een heel leuke rubriek, top bedacht. Zijn de foto’s gemaakt door jou zelf of diegene van wie het make-uptasje is? No offence maar ik vind ze dit keer niet zo mooi, terwijl ik normaal juist zo smul van jouw foto’s. Wel jammer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 september 2015 om 19:38:

Dat komt omdat ik ze met mijn iPhone maak. Ik kan helaas niet zo’n make-uptasje mee naar huis nemen om daar foto’s te maken. En ik wil het ook spontaan kunnen vragen, dus dan heb ik mijn DSLR niet mee. Het is even improviseren, ook omdat ik steeds andere ruimtes heb en daar een goede achtergrond en belichting moet vinden. Dus het hoort een beetje bij deze rubriek :-)

[Beantwoorden]

Carlijn antwoordt op 16 september 2015 om 19:40:

Ah dan snap ik het!

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 september 2015 20:14

Ik vind dit zo’n ontzettend leuke rubriek! Ik vind de inhoud van dit make-up tasje weer ontzettend leuk :-)!

[Beantwoorden]


Door Kim op 16 september 2015 20:45

Ik vind dit zo’n leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Vera op 16 september 2015 21:01

Vind het zo leuk om te zien wat iedereen in het make up tasje meeneemt. Echt iedere keer weer totaal verschillend!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 16 september 2015 21:12

Wat leuk om eens wat te lezen over een ander!

[Beantwoorden]


Door Jana op 16 september 2015 21:13

Ik vind het ook altijd leuk om in de make-uptasjes van mijn vriendinnen te kijken! “Helaas” past al mijn make-up niet in 1 tasje ;-)

[Beantwoorden]


Door Cigdem op 16 september 2015 21:17

love love love al die spulletjes! Superleuk dat jullie elkaar zo lang kennen… <3! :kiss:

[Beantwoorden]


Door Anouk op 16 september 2015 21:43

Oeh lekker gevarieerde producten!!

[Beantwoorden]


Door Nele op 16 september 2015 21:43

Heel leuk om te zien! Mac Diva is ook een van mijn favorieten (maar heel het jaar door, haha!). Ik gebruik zelf nooit een make-uptasje.

[Beantwoorden]


Door Vera op 16 september 2015 22:20

Superleuke rubriek! Ben nu ook wel benieuwd naar de Hema nagellak

[Beantwoorden]


Door De heer John Terry. op 16 september 2015 23:10

Bent u geïnteresseerd in het krijgen van een soort lening, dan contact met ons vandaag op via: diamondfinancialservice@outlook.com

Lening Aanvraagformulier ..

Volledige naam:
seks:
land:
Stad:
beroep:
Maandelijks inkomen:
Leningen Nodig:
Lening Duur:
Mobiel nummer:
De heer John Terry.

[Beantwoorden]


Door Romana op 16 september 2015 23:16

Super leuke rubriek!!!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 16 september 2015 23:31

Superleuk om te zien weer! En grappig van die Maybelline superstay ;). Leuk dat je ook de tasjes van lezeressen wilt laten zien! Ik ben nu voor drie maanden in het buitenland dus ik heb nu een heele grote make-up tas :’). Anders had ik zeker een mailtje gestuurd :D
x

[Beantwoorden]


Door Tamara op 16 september 2015 23:33

Weer leuk en zeker leuk als je lezers er bij betrekt:)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 17 september 2015 06:56

Erg leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Willemse op 17 september 2015 08:05

Dit is één van je leukste rubrieken altijd
Zo leuk bedacht
Iedereen is positief

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 17 september 2015 08:48

Superleuke rubriek. Ga je vandaag of morgen zeker even mailen!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 17 september 2015 08:49

Wat leuk om te zien! Ik ga ook even mee doen aan deze rubriek. Zal je binnenkort eens een mailtje sturen :)

[Beantwoorden]


Door Meryl op 17 september 2015 10:10

Ik vind dit zo leuk om te lezen :)

[Beantwoorden]


Door naomi op 17 september 2015 11:17

Leuk om te zien!

x

[Beantwoorden]


Door Eva op 17 september 2015 12:31

Leuke post! En ik heb weer een nagellak bij op mijn verlanglijstje, die van Essie vind ik er super cool uitzien <3

[Beantwoorden]


Door Chelsey op 17 september 2015 12:39

Ik vind deze rubriek zo leuk! x

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 september 2015 14:38

Heel erg leuk om te lezen. Het zette mij zelf ook direct aan het denken, wat zijn eigenlijk mijn echte favorieten tussen die lading haha. Ik zal zo eens kijken of ik een selectie op de foto krijg, lijkt me erg leuk om aan mee te doen!

(love)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 september 2015 18:51

Echt zo ontzettend leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Mariebeauty op 17 september 2015 20:14

Heel erg leuk dit soort dingen, ik vind het altijd heel erg fascinerend om te bekijken wat er in andere hun make-up tasje zit! :D

[Beantwoorden]


Door Bobbi op 18 september 2015 17:10

Wow super leuke rubriek! Gelijk mijn tasje fotograferen :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 september 2015 09:57

Wat een leuk tasje! Het valt mij op dat ze veel rood gebruikt (:

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Herfst foto’s #1 op 21 september 2015 06:15

[…] Middags lunchte ik met Merel, kletsten we bij en zetten we haar make-uptasje op de […]


Door Priscilla op 16 oktober 2015 17:50

Leuk dat er overal een verhaal achter zit! Welke lipstick draagt merel in de foto? Echt een prachtige kleur

[Beantwoorden]