Shoplog Omoda schoenen | welke houden en welke niet?

Ik mocht van Omoda schoenen uitzoeken en dat heb ik dan ook gedaan! Ik plaatste een grote bestelling met verschillende modellen, zodat ik thuis rustig kon bepalen welk paar ik wilde houden. Bekijk hier de shoplog en laat me weten welke schoenen jij het leukst vindt. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

De schoenen uit de video:

♡ Maruti veterschoenen – vind je hier.
♡ Bronx rode veterschoenen – vind je hier.
♡ Red Rag enkellaarzen – vind je hier.
♡ Nike sneakers kaishi print – vind je hier.
♡ Via Vai chelsea boots – vind je hier.

Deze video is gesponsord door Omoda.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 17 september 2015 | 126 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Lenneke op 17 september 2015 07:25

De Nikies, most def!

[Beantwoorden]


Door EminasLifestyle op 17 september 2015 07:27

Omoda vind ik vaak leuke schoenen hebben! Ik hou meer van wat nettere schoenen en minder van sportschoenen.

[Beantwoorden]


Door Chayenne | Twentysixeightcom op 17 september 2015 07:43

De Nikes of het laatste paar!

[Beantwoorden]


Door Leanne | Miss Nagellak op 17 september 2015 07:47

Ik koop ook eigenlijk altijd m’n schoenen bij Omoda. Echt een hele fijne winkel/webshop!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 17 september 2015 07:48

Ik zou lekker de lak laarsjes (de derde) en de nikes houden ik vind de rest niet zo bij jou passen. De laatste laarsjes zijn ook wel gaaf maar als je niet op hakken kan lopen zou ik ze niet nemen. Xx :wave:

[Beantwoorden]

m antwoordt op 18 september 2015 om 00:38:

Dat dacht ik nou ook ;)

[Beantwoorden]


Door Helena op 17 september 2015 08:00

Die bordeauxrode van Bronx en de Red Rag enkellaarsjes zeker houden! :yes:

[Beantwoorden]


Door Femke op 17 september 2015 08:00

Wowwwww haha, die doos is echt té groot gewoon haha! De laatste schoenen moet je zeker houden, tof!! En de Nikies :-)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 17 september 2015 08:03

Ik zou het tweede (wauw!!), derde en laatste paar houden!

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 17 september 2015 08:05

1e en het laaste paar!! Die staan ook super onder een rokje en sneakers heb je al genoeg zeg je ;-)

[Beantwoorden]


Door Wendy op 17 september 2015 08:09

Ik zou de rode houden, en de slangenlaarsjes. Beide wat apartere modellen die mooi staan en waarbij je voeten klein lijken. :)
Het laatste paar is niet mijn stijl, ik vind het ’t soort schoenen waar je voeten groter in gaan lijken dan ze zijn; en de Nikes vind ik so-so. Je hebt al leukere Nikes dan deze in je collectie. :)

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 17 september 2015 om 10:24:

De eerste en de slangleren. Die vond ik mooi staan en passen denk ik ook leuk bij je stijl. Maar goed mijn mening ;)

[Beantwoorden]

manoe antwoordt op 17 september 2015 om 21:02:

De groenige, de suède en de rode houden!
De niks
Es zijn tof, maar ja zoals je zegt, je hebt er al veel. :)

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 17 september 2015 08:10

Ik vind de schoenen van Bronx en Maruti erg leuk! Ik zou zelf voor die van Bronx gaan, wat een leuke kleur en ik hou van die ‘nerdy’ modelletjes :).

[Beantwoorden]


Door Marciëlla op 17 september 2015 08:10

Ik vind de eerste schoenen van Maruti erg gaaf, ik heb die gezien in de luipaardprint welke super chique waren. Daarnaast vind ik die print op de laarsjes van Red Rag echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door karin op 17 september 2015 08:38

100 % de laatste .
Die zijn super leuk!

[Beantwoorden]


Door Tineke op 17 september 2015 08:45

De eerste en laatste zeker houden!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Marthe | Normal Beauty op 17 september 2015 09:02

Ik vind het eerste en het laatste paar echt super! Heel erg leuke schoenen! X

[Beantwoorden]


Door Nanda op 17 september 2015 09:08

De Rad Rags
De nikes
en de suede laarsjes

die 1e vind ik helemaal niet mooi, de 2e mwah. beetje oma look.

[Beantwoorden]


Door Paperblooming Prints op 17 september 2015 09:20

Oeh die bronx vind ik heel cool! Zeker onder een jurkje :)
xx

[Beantwoorden]


Door JJ op 17 september 2015 09:22

Def het 2e en 3e paar.. Bordeauxrood en turquoise. Lekker iets aparter, ga je zeker veel plezier van hebben! De eerste zijn ook leuk maar lijken vrij slap? Het laatste paar is leuk maar als je er geen plezier van gaat hebben ivm hak, niet doen. En omdat je toch al veel sneakers hebt, laat ze gaan en doe eens gek.

[Beantwoorden]


Door Linda op 17 september 2015 10:05

Ik heb persoonlijk niks met aparte kleuren of wat dan ook dus alleen het laatste paar spreekt me aan, maar je was wel enthousiast over de lak laarsjes met turkoois erin dus die zou ik dan samen met het laatste paar houden.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 17 september 2015 10:23

Wauw! Wat een boel prachtige schoenen! Die laatste zijn zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Kim op 17 september 2015 10:51

Ik zou de nikes en het paar lak laarsjes houden. Ik denk dat dat mooie exemplaren die bij je passen.

Het eerste paar vind ik mwah, op een of andere manier accentueren ze je kuiten extra.. Als je niet goed/lang op hakken kan lopen, dan zou ik het laatste paar niet houden. Zonde als die blijven staan in je kast omdat je weet dat je zwakke voeten hebt.

[Beantwoorden]


Door pauline op 17 september 2015 10:53

ik zou de eerste terugsturen. ik vind de print mooi, maar de vorm van schoen heel onflatterend :)

[Beantwoorden]


Door Isis op 17 september 2015 10:54

De red rag laarsjes en de laarsjes van via vai vind ik het leukste! Ik zou de sneakers niet doen, want je hebt al veel sneakers. De eerste vind ik persoonlijk echt niet mooi en de bronx schoenen vind ik wel aardig, maar wel wat te grof. Als je 1 paar wilt kiezen zou ik voor de red rag laarsjes gaan, vanwege de hakhoogte en je voeten lijken daar ook kleiner in dan in de via vai laarsjes. Maar aan de andere kant zijn de via vai laarsjes wel wat makkelijker te combineren…

[Beantwoorden]

Marie antwoordt op 17 september 2015 om 19:04:

Helemaal mee eens!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 september 2015 10:56

Ik heb zelf zo’n bordeaux rood paar stevige brogues van het merk Bronx. Ik heb ze nu bijna 1.5 jaar en ze zijn ingelopen maar ze doen nog steeds pijn aan mijn voeten als ik ze vaker dan een dag of 2 achter elkaar draag. Als in: ik loop mijn voeten helemaal kapot en dan met name bovenop. Het leer is gewoon vrij stug dus waar het dan buigt ‘snijdt’ het telkens een beetje in je voet waardoor je naar verloop van tijd hele zere voeten krijgt. Als je die houdt: goed inlopen dus en niet met te dikke sokken erin in verband met knellen.

[Beantwoorden]


Door Judith op 17 september 2015 10:58

De Red Rag enkellaarsjes en de Via Vai chelsea boots, Superleuk!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 17 september 2015 11:02

Whaaa gaaf zoveel schoenen te proberen! Ik zou definitely voor de laatste gaan! Verder vind ik de niks ook wel erg tof en de rode schoenen van Bronx hebben ook wel iets speciaals! ^^)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 17 september 2015 11:11

Wat een leuke video! Ik zou zelf de Red Rag enkellaarsjes en de Via Vai chelsea boots houden, die vind ik het mooist! Zeker als je al genoeg sneakers hebt, denk ik dat deze wel heel leuk kunnen zijn, alleen hoop ik dat de hak van de chelsea boots niet te hoog voor je is om lekker op te kunnen lopen! Mocht dat wel zo zijn, dan zou je nog kunnen kijken naar chelsea boots met een sleehak eronder, dat heb ik zelf ook en loopt heel fijn, niet alsof je hakken aan hebt :)

[Beantwoorden]


Door Kristel op 17 september 2015 11:12

De laatste twee en die bordeaux rode :)

[Beantwoorden]


Door Tasalie op 17 september 2015 11:15

De Nikes ????

[Beantwoorden]


Door Nina op 17 september 2015 11:19

hi Vera,

Aller eerst, leuke video! Als ik mocht kiezen zou ik zeker de lak laarsjes nemen! Wat een prachtige schoen :love: Ook de Chelsea boots vind ik erg leuk en zijn helemaal hip! Leuk hoe je ze droeg in de video: je broek omgeslagen. Mocht de hak toch te hoog zijn zou je ook kunnen kijken naar een model met een heel laag hakje, heb ik zelf ook en lopen net als pantoffels haha.

[Beantwoorden]


Door Debby op 17 september 2015 11:20

Nikes! (love)

[Beantwoorden]


Door Manon op 17 september 2015 11:27

Leuk om te zien, er zitten leuke schoenen tussen!

[Beantwoorden]


Door Jacky op 17 september 2015 11:29

Absoluut de Red Rag laarsjes en de veterschoenen. :yes:

[Beantwoorden]


Door Chantal op 17 september 2015 11:42

ik zou alles houden behalve die Bordeaux rode, die vind ik echt verschrikkelijk (sorry) haha. Die laatste enkellaarsjes zijn prachtig, die ga ik denk ik maar bestellen! Die slangen print laklaarsjes zijn ook tof!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 17 september 2015 11:49

Die Nikes sowieso!
Ik koop echt nooit schoenen online… Helaas moet ik ze altijd echt passen voordat ik schoenen kan kopen, en ze dan terug te sturen is ook weer zo’n gedoe xD

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 17 september 2015 11:57

Die Red Rag laarsjes zijn absoluut favoriet bij mij. Ze zijn ontzettend mooi en (volgens mij) uniek!

[Beantwoorden]


Door Eveline op 17 september 2015 12:14

loop zelf meer op hakken maar als ik jou was zou ik voor nummer 2 en 3 gaan.
Die van drie zijn lekker apart en nummer twee voor de kleur. Als je niet op haken kunt lopen dan lopen die van nummer 3 beter dan van nummer 5. En zoals je zelf al zegt nike’s heb je genoeg.

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 17 september 2015 12:26

Laatste paar!!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 17 september 2015 12:34

Wat een aparte schoenen… Ik vind eigenlijk alleen de laatste 2 leuk :)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 17 september 2015 12:41

Die Chelsea boots vind ik geweldig! De rest zou ik zelf nooit kiezen.

[Beantwoorden]


Door Dalinka op 17 september 2015 12:43

De schoenen van Maruti, Red Rag en Via Via vind ik echt heel leuk. Die van Maruti lijken mij alleen niet zo heel warm voor de herfst/winter, dus dan zou ik die van Red Rag en Via Via houden (mocht de hak geen probleem zijn). De Nikes zijn ook leuk, maar zoals je zelf al zegt: je hebt al zoveel sneakers;-)

[Beantwoorden]


Door Lin op 17 september 2015 12:55

Ohhhhhhh, de Red rags moet je houden!!!
Ik ben instant verliefd op die schoenen (love)

[Beantwoorden]


Door mies op 17 september 2015 13:00

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik het best lastig vind om te zien dat je zomaar 5 paar mag uitkiezen, ik vind het ook een super schoenenwinkel maar voordat ik daar iets uitkies spaar ik altijd 2 of 3 maanden. Niet dat je ze daarom niet had mogen bestellen ofzo hoor maar het is best confronterend. Dat terzijde, zou ik de eerste schoenen terugsturen maar dat is omdat het gewoon niet mijn smaak is.

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 17 september 2015 om 20:47:

Ik gok dat Vera haar ‘tegoed’ op heeft gespaard :-) Uiteraard heeft Omoda ook weer iets aan haar video’s qua naamsbekendheid, dus ze geeft wel iets terug, alleen geen geld.

[Beantwoorden]

Jessy antwoordt op 18 september 2015 om 14:25:

Ik ben het hier mee eens, ook al wil ik niet lullig doen ofzo. Ik loop op verrotte schoenen rond hopend op een goeie sale ergens toevallig, en dan komt Vera aan met haar 5 paar gekregen schoenen. Terwijl je weet dat er al 20 paar liggen van vorige hauls. Naja, niet dat ik het Vera niet gun ofzo maar het is gewoon een beetje rottig om dan je eigen lelijke schoenen aan te moeten trekken :P Achja.
Om bij de video te blijven: ik vind de nikes en het laatste paar het mooist!

[Beantwoorden]

ashley antwoordt op 18 september 2015 om 14:55:

Wat een rare opmerking? Dit soort dingen horen nu eenmaal bij haar werk. Daarbij geeft ze toch aan dat ze er meerdere besteld heeft zodat ze kan kiezen maar ze niet allemaal doet houden. Dus ze mag niet zomaar 5 paar uitzoeken….. ze heeft er 5 uitgezocht om te kunnen kiezen.
En al mocht dat wel, ze werkt er voor.

[Beantwoorden]

Mies antwoordt op 22 september 2015 om 01:33:

Uh ja ik werk ook? En met mij een groot deel van Nederland. Ik ken heel veel mensen die echt hard werken en niemand heeft zoveel spullen, waarvan een deel ook nog gekregen. Dat wil niet zeggen dat Vera het niet mag hebben, of andere bloggers. Het gaat me niet om haar persoonlijk. Het is alleen soms best confronterend, om zelf OOK hard te werken maar veel minder te kunnen kopen en doen dan een grote (beauty)blogger wel doet. Dat ik dat toe geef is geen kritiek, misschien nog eerder op mezelf. Ik vind dat als ik dat zo voel ik dat best wel op een normale manier mag posten, en ik geef ook mijn mening over de schoenen zoals ze vroeg.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 17 september 2015 13:07

Heel eerlijk? Ik vind geen enkel paar echt mooi. Smaken verschillen natuurlijk, maar ik zou zelf niks houden.

[Beantwoorden]

Mariska antwoordt op 17 september 2015 om 22:17:

Eigenlijk zijn alle schoenen ook niet mijn smaak dus ik kan niet helpen.. :)

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 18 september 2015 om 08:49:

Ik vind ze ook echt helemaal niet mooi :D Zou ze nooit dragen!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 17 september 2015 13:12

Waaaauw ik ben echt mega fan van de rode brogues en de lak enkellaarsjes, als je die niet houdt mag je ze mijn kant op doen hahaha!

[Beantwoorden]


Door Carmen op 17 september 2015 13:15

De laatste 2 vind ik persoonlijk het leukst! ^^)

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 17 september 2015 13:22

De ”Red Rag enkellaarzen” en de ”Via Vai chelsea boots”!

XO

[Beantwoorden]


Door Shannen op 17 september 2015 13:22

oei, ik vind vrijwel geen enkel paar mooi en mooi staan. ik denk dat de schoenen van nike nog het leukste zij. En die bronx schoenen staan bij niemand mooi en charmant.

[Beantwoorden]


Door Karen op 17 september 2015 13:50

Die Nikes zijn niet relaxt voor de herfst hoor. Als het regent of waait, krijg je enorm koude voeten.

[Beantwoorden]


Door laura op 17 september 2015 14:03

het is allemaal niet mijn smaak, maar als ik zou moeten kiezen zou ik de nikes houden

[Beantwoorden]


Door anniek op 17 september 2015 14:06

Ik zou absoluut voor het laatste paar gaan! Die zwarte laarsjes staan altijd classy en elegant en zijn natuurlijk super goed te combineren.

[Beantwoorden]


Door Romy op 17 september 2015 14:16

Ik zou de Bronx veter schoenen en de Nike sneakers kaishi print houden. De Chelsey boots zijn zoals je zelf al zegt te hoog voor je en het is zo zonde als ze dan in de kast blijven staan. De andere 2 paar zijn persoonlijk niet mijn smaak maar zoals ik al zei zou ik zeker de Bronx veter schoenen en de Nike sneakers kaishi print houden. ♥

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 17 september 2015 14:17

Lucky you, omoda is echt top daar kan ik vrijwel altijd slagen! Ik zou voor de laatste twee paar gaan. De rest vind ik persoonlijk niets. Viavai is ook een top merk draagt heel fijn.

[Beantwoorden]


Door charile op 17 september 2015 14:30

Wat een leuke video! Ik vind de laatste het leukst hihi

[Beantwoorden]


Door Laurien op 17 september 2015 14:45

Die van Bronx! Lekker een keer heel wat anders, en inderdaad: bordeaux is zo mooi. Ik vind ze super!

[Beantwoorden]


Door Julia op 17 september 2015 14:50

Wauw, in loooove met de Vai Vai Chelsea boots!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 17 september 2015 14:53

Mijn ongezouten mening: Nee, ja, ja, nee, ja ;)

[Beantwoorden]


Door Esther op 17 september 2015 15:11

Als je ze allemaal kon houden zou ik dat doen (haha), en anders kiezen voor de laarsjes met slangenprint en de bordeaux rode schoen! En mochten je voeten het toelaten vind ik het laatste paar zwarte laarsjes ook erg mooi :-)

[Beantwoorden]


Door cora op 17 september 2015 15:27

De zwarte laarsjes vind ik een beetje saai :+ de turquoise laarsjes zijn tof maar geven me toch wat een “kill bill” vibe dussss dan zou ik voor de bordeaux rode gaan :) die staan echt heel leuk :yay: en ja nikes…nikes….die heb je al genoeg toch? ;)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 17 september 2015 15:44

Lijkt me heerlijk om allerlei schoenen uit te mogen zoeken! :D
Ik vind de laatste laarsjes van Via Vai heel mooi. Ik vind ze vrouwelijk en zwart is ook heel draagbaar.
Ik vind de rode schoenen van Bronx afschuwelijk. Sorry!
Die Maruti veterschoenen vind ik ook tof. Het is even wennen, maar het shot dat jij ze aan je voeten hebt, vind ik mooi!
Ook de Nikes vind ik tof.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 17 september 2015 15:48

Persoonlijk vind ik de eerste twee paren niet mooi, dus die zou ik niet houden. De lage laarsjes met print vind ik geweldig! Zoiets ben ik nog niet eerder tegen gekomen :)

[Beantwoorden]


Door roos op 17 september 2015 16:06

ik zou de bordeauxrode houden, want waauuw die kleur! ook zou ik de derde houden bijvoorbeeld ipv de nikes, want deze vind ik toch een stuk unieker haha ^^) Het paar dat ik het allerleukste vind zijn de laatste, want die kan je bijna overal onder aan. En ooh wat vind ik ze mooi ! x

[Beantwoorden]


Door Marleen op 17 september 2015 16:25

De eerste!

[Beantwoorden]


Door Anna op 17 september 2015 16:54

Het eerste en het derde paar vind ik mooi! Eventueel het laatste paar ook nog. De Nikes vind ik persoonlijk niet mooi, en zou ik in jouw geval niet genomen hebben omdat je al zoveel sneakers hebt. ^^)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 17 september 2015 17:02

Omoda is ookin favoriete webshop. Ik koop daar altijd mijn schoenen

[Beantwoorden]


Door Anoniem op 17 september 2015 17:11

Leuke video! Ik ben zelf meer zo’n type die alles goedkoop (maar ook goed) wil doen/hebben, haha. Vandaag kwam ik deze site tegen : http://www.lipsticksandlifehacks.blogspot.nl en ze zijn pas net begonnen, maar al zo leuk bezig! Hun eerste post is ook echt handig, een hele erge budgettip voor het verven van je haar. Ik heb allemaal berichten gelezen van meiden die het gelijk uitgeprobeerd hebben en het schijnt echt te werken! Superleuk! X

[Beantwoorden]

Lin antwoordt op 17 september 2015 om 19:55:

Goh?? Toch niet heel toevallig je eigen site?!

[Beantwoorden]

Anoniem antwoordt op 17 september 2015 om 21:02:

Nopeee, gewoon oprecht heel enthousiast! Sorry, wist niet dat het zo overkwam :-)

[Beantwoorden]


Door Britt op 17 september 2015 17:15

Die Bordeaux rode schoenen, en die groen/blauwe enkellaarsjes zou ik houden!! Super leuke video ❤️

[Beantwoorden]


Door Agata op 17 september 2015 17:33

Alles houden behalve de eerste en misschien de Nike want daar heb je al veel van. Ze staan je goed!

[Beantwoorden]


Door melissa op 17 september 2015 17:37

De nikes en de chelsea boots zeker!

[Beantwoorden]


Door floor op 17 september 2015 17:38

Sowieso het laatste paar<3 love it<3

[Beantwoorden]


Door anouk op 17 september 2015 17:53

Wauwie wat een verwennerij! Die zwarte laarsjes vind ik heel leuk

[Beantwoorden]


Door Carla op 17 september 2015 17:59

De zwarte laarsjes die je op het einde laat zien! Deze passen overal bij. Maar als je nog een 2e paar wilt houden dan zou ik de bordeaux rode nemen. Toffe kleur

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 17 september 2015 18:00

Ahh de eerste en de laatste!

[Beantwoorden]


Door Maartje op 17 september 2015 18:08

Wauw, stuk voor stuk leuke schoenen! Ik zou gaan voor die bordeaux rode schoenen!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 17 september 2015 18:45

Ik zou voor het laatste paar gaan, dat zijn echt laarsjes die overal leuk bij staan en ik heb een soort gelijk model en het loopt echt heerlijk!! Eventueel de Nike’s erbij doen, je hebt nooit genoeg sneakers toch?
De rest zou ik persoonlijk niet zo snel dragen, meer een kwestie van smaak.
Lekker doen wat je gevoel zegt! ^^)

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 17 september 2015 18:51

Die schoenen van Red Rag zijn mijn absolute favoriet! (love)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 17 september 2015 18:52

Wow, wat veel, haha!

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 17 september 2015 18:54

Super leuke video! Ik zou absoluut voor het laatste paar kiezen, de suède laarsjes! Die andere schoenen vind ik niet zo. Behalve de Nikes dan (love)

[Beantwoorden]


Door Eline op 17 september 2015 19:24

De laatste laarsjes zijn mijn favoriet. Ik heb zelf zulke laarsjes die er erg op lijken. Ben er zelf helemaal verliefd op. (love)

[Beantwoorden]


Door Vera op 17 september 2015 19:33

Ik zou de laatste twee paar houden! :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 17 september 2015 19:36

Ik vind de Nikes het meest bij je passen, leuk!

[Beantwoorden]


Door Linda op 17 september 2015 19:46

Wat een leuke achoenen, de laatste zijn erg mooi, maar als je twijfelt over de hoge hakken, moet je ze niet nemen, misschien hebben ze wel zoiets maar dan met lagere hakken. Vind de schoenen van de Bronx erg leuk, evenals de Red Rag laarsjes. Het eerste paar vind ik super leuk, maar lijken mij meer voor de lente en de zomer dan voor de herfst. Laat je weten welke je gaat houden?

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 september 2015 19:51

Ik vind ze allemaal niet mooi :D

[Beantwoorden]


Door Liefsevy op 17 september 2015 19:54

De laatste en de rode!! prachtig!

[Beantwoorden]


Door Syl op 17 september 2015 20:08

Red Rag enkellaarzen met dat groen/blauw vind ik zo gaaf! Als ze niet 169 euro waren, had ik ze meteen gekocht.

[Beantwoorden]


Door Iris op 17 september 2015 20:43

Ik zou de eerste niet houden, die zien er ook niet stevig uit (in elk geval niet alsof het echt steun biedt aan je voeten). De laatste zijn echt heel mooi, ook zeker voor zakelijke afspraken! En de Nikes, sowieso houden.

[Beantwoorden]


Door AL op 17 september 2015 20:48

Bronx rode veterschoenen zijn vet cool
Via Vai chelsea boots alleen doen als ze lekker lopen

[Beantwoorden]


Door Fleur op 17 september 2015 21:23

Allemaal hele leuke schoenen!! De nikes vind ik persoonlijk het minste. To keep: de Red-Rag laarsjes want die zijn gewoon stunning, ik vind de bronx schoenen ook heel leuk (ik heb ze in het lang :-) ) en de Via Vai laarsjes zijn ook al zo leuk… Hele moeilijke keuze haha. X

[Beantwoorden]


Door Joyce op 17 september 2015 21:23

HOUD DE NIKES!

[Beantwoorden]


Door Liselot op 17 september 2015 21:24

ik vind de Bronx schoenen echt het allergaafst, maar de Chelsea boots zijn ook heel mooi en classy, plus ze staan overal bij.

[Beantwoorden]


Door Judith op 17 september 2015 22:14

Oh no, filmpje is weg? :(( ‘verwijderd door gebruiker’ staat er. Ik vind de Nikea iig het leukst

[Beantwoorden]


Door Amy op 17 september 2015 23:01

De rode en de laatste! Ik heb ook heel veel zoals die laatste en ze zijn ge-wel-dig !

[Beantwoorden]


Door m op 18 september 2015 00:42

Het 3de paar staan je flatterend (turkoois lak). 1ste paar zijn wel apart, maar erg laag. De rode vond ik qua kleur mooi, maar niet qua stijl (lees: lomp). Via laarzen zijn vermoedelijk te hoog en het leek ook alsof je er iets ongemakkelijk in zat/op liep. Misschien dat ze een paar hebben dat een lagere hak heeft?

[Beantwoorden]


Door Liza op 18 september 2015 06:59

Ik zou de zwarte laarsjes en die lak laarsjes met het slangenpatroon houden, die staan je echt mega leuk! Die rode Dc. Martens geïnspireerde zijn ook echt onwijs gaaf.

Xx

[Beantwoorden]


Door Charleen op 18 september 2015 07:43

Het eerste paar niet doen! Ze leken niet zo stevig aan je enkels! Ik zeg die rode en die groenige laarsjes.. Hier was je zelf ook het meest enthousiast over!
Sneakers is inderdaad zo standaard en dat laatste paar gaf je zelf al aan dat ze misschien niet zo goed voor je zullen zijn!
X

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 september 2015 10:53

Wel doen: Red Rags enkellaarsjes en de Nike sneakers! Ik ben benieuwd welke schoenen het uiteindelijk gaan worden

[Beantwoorden]


Door Christa op 18 september 2015 12:53

De eerste drie paar schoenen vind ik echt te gek, lekker net wat anders en gewoon tof!!! De Nikes en dat zwarte laarsje zijn leuk maar wat gewoontjes…..

[Beantwoorden]


Door jolanda op 18 september 2015 15:36

Laatste paar! Via vai

[Beantwoorden]


Door Zara op 18 september 2015 16:35

Ik vind ze allemaal niet mooi. Zou ze dus ook allemaal terugsturen.

[Beantwoorden]


Door Pauline op 18 september 2015 18:08

Ik zou sowieso niet de Nikes kiezen; die heeft iedereen al en dat is toch maar een trend die over twee jaar weer over is, vermoed ik.
De Bronx vind ik het mooiste, hele bijzondere kleur en Bronx loopt zó eeuwig fijn! Ik heb zelf een stel laarsjes ervan.
Die andere laarsjes zijn ook tof, trouwens.

[Beantwoorden]


Door Sabrina op 18 september 2015 18:30

Wat een heerlijk spontaan filmpje! Ik vind zelf de schoenen met hakken het leukst, maar ik ben stiekem ook wel hakkenfan hihi. Ik ben benieuwd welke je gaat houden.

[Beantwoorden]


Door Mirth op 18 september 2015 18:37

Het eerste paar schoenen en het tweede paar schoenen vond ik het mooist. Je hebt leuke schoenen uitgezocht! Het tweede paar schoenen zou ik zelf ook wel willen hebben zooo mooi <3

[Beantwoorden]


Door annika op 18 september 2015 20:59

ik heb een soort opsessie voor gympen dus ik zou uiteraard voor de nikes gaan!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 18 september 2015 22:56

De red rag laarsjes en de broques van Bronx moet je zeker houden!

[Beantwoorden]


Door Eveline op 19 september 2015 01:44

Ik heb dezelfde schoenen van VIA VAI en ze lopen echt geweldig. Staan ook overal leuk bij! Het enige nadeel is dat de bovenkant van het elastiek al snel beschadigt.

[Beantwoorden]


Door Wies op 19 september 2015 09:38

Sws de Nikes en de laatste!!!

[Beantwoorden]


Door Milou op 19 september 2015 10:16

Ik ga voor de Bronx & Red Rag! Heel tof Vera! Oh en een soort van tip: als je sneakers draagt vind ik (personal opinion) het altijd leuker staan als je een stuk van je enkels kan zien (dus de broek iets oprollen, of een broek aandoen die strak tot op de enkels valt). Dan komen je schoenen beter uit, en wordt de nadruk gelegd op je mooie smalle enkels! They deserve to be seen! :) Liefs

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 september 2015 11:39

Ah ik vind ze allemaal leuk! Ik zou sowieso de chelsea boots (deze vind ik echt bij jou passen), de nikes en de red rag houden (vooral de red rags zijn echt speciaal!)

[Beantwoorden]


Door lien op 20 september 2015 18:22

De tweede zeker houden! en de 4,5de ook!
die andere vond ik minder xxx

[Beantwoorden]


Door Jozefien Goedgezelschap op 20 september 2015 21:48

Ik zou de rode houden en de slangenlaarsjes. De eerste hebben wat een te dunne zool, wat niet handig is in de winter. Sneakers zijn ook maar weer sneakers… Het laatste paar is dan weer héél basic… Vind je zeker eens goedkoop in een andere winkel…

[Beantwoorden]


Door Dhini op 21 september 2015 22:54

Maruti and Red Rag enkellaarzen vind ik leuk

[Beantwoorden]


Door vien op 22 september 2015 23:30

Ik vind persoonlijk alleen de nike’s leuk, maar das gewoon mijn smaak! Vind de eerste je wel mooi staan. De rest vind ik echt niet mooi, sorry :( Smaken verschillen!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 13 oktober 2015 19:11

Ik vond die rode heel erg mooi en ook wel bij jou passen, en die laatste schwarte laarsjes. Die nike`s zijn ook heel tof maar om dat je al veel sneakers hebt zou ik voor wat andere schoenen gaan. liefs Sophie Vermeulen (love)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Fall lookbook ’15 op 15 oktober 2015 07:30

[…] buiten de deur hebt, of uit eten gaat. Je ziet in deze video ook welk paar schoenen ik uit de Omoda shoplog van vorige maand heb gehouden. […]