In het make-uptasje van… mijn moeder

in_het_make-uptasje_van_mijn_moeder01

Vorige week kwam voor de eerste keer ‘In het make-uptasje van…‘ online en jullie reageerden gelukkig heel positief op deze nieuwe rubriek. Daarom is het vandaag alweer tijd voor deel 2! Dit keer kijken we in het make-uptasje van mijn grote voorbeeld, mijn rolmodel, mijn steun en toeverlaat. Ik heb het natuurlijk over mijn moeder!

in_het_make-uptasje_van_mijn_moeder02

in_het_make-uptasje_van_mijn_moeder04

Mama en ik in de bus naar de stad om te winkelen.

Ruim 1,5 jaar geleden zette ik al samen met mijn moeder haar make-up collectie op de foto en lieten we haar favoriete oogschaduws, lipsticks en parfums zien. Inmiddels is er alweer veel veranderd. Lipsticks zijn op gegaan en parfums vervlogen. Nieuwe favorieten klopten aan en de inhoud van haar make-uptasje wisselde regelmatig. Dit is wat er momenteel in zit!

in_het_make-uptasje_van_mijn_moeder05

Verzorging

Het setje met pincet, vijl (nog in het plastic), nagelriemmesje, nagelknipper- en schaartje neemt het meeste plek in beslag in mijn moeder’s make-uptasje, maar wordt van alles wat erin zit volgens mij het minst vaak gebruikt. “Die is voor het geval dat, je zal het maar net nodig hebben.”

Mama en ik zijn allebei fan van de glazen vijl van Herome en handcrème van L’Occitane “ik was vaak mijn handen, daarom heb ik altijd handcrème bij me. Deze ruikt heerlijk naar rozen”. Ook zit er een bokkenpootje van Sally Hansen met 18K Gold Cuticle Eraser olie in het make-uptasje, maar dat wist ze niet. Die gebruikt ze alleen om haar nagelriemen mee terug te duwen.

in_het_make-uptasje_van_mijn_moeder06

in_het_make-uptasje_van_mijn_moeder07

Lipstick

Mijn moeder heeft en draagt veel lipstick. “Lipstick pas ik aan op de nagellak die ik draag.” Het lippotlood van MAC Sharon Osbourne combineert ze met bijna elke kleur lipstick “die past overal bij. Zowel bij roze als rood en paars.” Ook zit er een lip balsem in het tasje, voor verzorging tussendoor, wanneer de lipstick eraf gesleten is.

“De YSL lipstick is voor herfst, winter en lente. De MAC lipstick Light Becoming voor de zomer. Die is mat en blijft goed zitten. Bobbi Brown Hot Raspberry draagt heel prettig, net zoals de lipstick van Guerlain. Daar heb ik er al eentje van opgemaakt. Ook Heroine van MAC draag ik graag, maar Goddess In The Sea (foto) heeft een mooiere verpakking.”

in_het_make-uptasje_van_mijn_moeder08

Deodorant en parfum

Mijn moeder heeft een lab sample van Marc Jacobs Decadence, die kreeg ik voordat het parfum uit was om alvast te proberen en belandde daarna bij haar in het make-uptasje omdat zij de geur zo lekker vindt.

“Deodorant heb ik bij me voor wanneer ik lang aan het werk ben en merk dat ik even een opfrisser nodig heb. En voor wanneer mijn dochter het weer eens vergeten is, haha. Het kleine flesje van Marc Jacobs is handig als parfum na een tijdje weg is, of als ik het ’s ochtends ben vergeten aan te brengen.”

in_het_make-uptasje_van_mijn_moeder09

Overige

Een spiegeltje, wenkbrauwpoeder en penseel van Anastasia “Ik gebruik sinds kort ’s ochtends de Eyebrow Set van Catrice. Dit restje wenkbrauwpoeder van Anastasia heb ik bij me omdat ik wel eens met jeuk per ongeluk zo een heel stuk wenkbrauw weghaal” en eyeliner van NYC “omdat ik merk dat mijn eyeliner af en toe na een tijdje weg is en dan is het wel fijn als ik tijd heb, dat ik het kan bijwerken.”

in_het_make-uptasje_van_mijn_moeder10

Dit was het make-uptasje van mijn moeder! Mocht je nog vragen hebben, dan mag je die hieronder uiteraard stellen. Ik (en misschien ook wel mijn moeder) zullen er naar kijken.

En mocht er nog een make-uptasje zijn waarvan je graag de inhoud in deze rubriek terug zou zien, dan mag je me dat natuurlijk ook altijd laten weten!

Twitter Facebook
Categorie: In het make-uptasje van... | 9 september 2015 | 88 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Loes op 9 september 2015 15:13

Blijft leuk om te zien hoeveel jij en je moeder op elkaar lijken. En allebei een voorliefde voor mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Maris op 9 september 2015 15:13

Alleen het tasje al is geweldig.
Ik zou ook echt een moeten doen, nu zwerft mijn make-up door mijn tas heen.

[Beantwoorden]


Door joy op 9 september 2015 15:14

eerste reactie :crazy: p.s. ik vind deze serie nu al erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Desiree op 9 september 2015 15:15

Wat leuk om te zien dat jou moeder zo bezig is met make up en ook blijft experimenteren. Als ik kijk naar mijn eigen moeder…die gebruikt al jaren dezelfde producten en heeft een standaard ‘look’. Al heb ik haar pasgeleden wel aan verschillende soorten oogschaduws gebracht! Haha

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 9 september 2015 om 20:17:

Goed zo, je moeder is nooit te oud om iets nieuws te proberen. :yes:

[Beantwoorden]


Door Simone op 9 september 2015 15:24

Wat ontzettend leuk om te zien! Leuke rubriek dit :)!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 9 september 2015 15:24

Leuk weer!

Ik zou heel graag een keer in het makeuptasje van Teske kijken!

[Beantwoorden]


Door Chelsey op 9 september 2015 15:26

Zo leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 9 september 2015 15:29

Wat leuk dat je moeder ook zo veel met make-up, met name lipstick, bezig is. Je hebt het zeker niet van een vreemde. Mijn moeder heeft echt veel minder bij zich. Handcreme, lipstick en parfum, dan heb je het eigenlijk wel gehad.

[Beantwoorden]


Door Margot op 9 september 2015 15:39

Wat leuk om te zien! Ik kan me ook nog wel herinneren dat je haar stash toen liet zien.

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 9 september 2015 om 20:20:

Klopt, roen kreeg ik ook al van die leuke en lieve reacties.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 9 september 2015 15:39

Dit is nog eens een leuk artikel. Een make-up tasje van een mama. Super!

[Beantwoorden]


Door Ras op 9 september 2015 16:03

Mooie moeder heb je!

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 9 september 2015 om 19:34:

:$ thanxs

[Beantwoorden]


Door Mandy op 9 september 2015 16:08

Wat leuk om te zien! Ik vind jouw moeder echt hip en zo te zien heeft ze verstand van goede en mooie make-up. Mijn moeder draagt ook make-up, maar alleen budgetmerken. MAC etc. vindt ze veel te duur, en ik krijg haar maar niet wijsgemaakt dat je echt wel kwaliteitsverschil merkt x) Die MAC lipstick in de blauwe verpakking ziet er trouwens prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 9 september 2015 16:14

Wat een super leuk artikel! Heel leuk om te zien wat er in de make-up tas van je moeder zit! x

[Beantwoorden]


Door Joséphine op 9 september 2015 16:43

Toen je met deze rubriek startte, hoopte ik al stiekem dat je het make-up tasje van je mama zou laten zien ^^) Super tof dit!
Je moeder heeft mooie producten, vooral haar lipsticks zijn mooi. Ik snap heel goed dat je moeder qua make-up je enorm inspireert!

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 9 september 2015 om 20:22:

Maar ook andersom hoor, van Veer heb ik de eyebrowset v Catrice

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 9 september 2015 16:44

Wat leuk om dit te zien en wat een prachtige lipkkleuren heeft ze!

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 9 september 2015 om 20:23:

Thanxs Fleur Sophia

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 9 september 2015 16:47

Haha dit is zo anders dan mijn moeder! Die heeft nog nooit make-up gedragen, behalve af en toe mascara. Leuk om te zien dat jouw moeder er zo veel van weet en ook mooie producten heeft.

[Beantwoorden]

Michke antwoordt op 9 september 2015 om 16:57:

Hebben wij dezelfde moeder? Ik vraag me soms af van waar ik mijn liefde voor make up heb gekregen want zij draagt letterlijk NIKS van make up, zelfs geen mascara.

Voor héél speciale zomerfeestjes zal ze haar teennagels lakken maar that’s it :-) Ze vindt er gewoon niks aan.

Dus ja het contrast met de moeder van Vera is best groot. Maar het lijkt me wel fijn als je een moeder hebt die er toch een beetje “into” is ;-) (Zou zeker leuk zijn geweest toen ik nog tiener was, dan kon ik lekker in haar tasje dingen gaan lenen hehe)

[Beantwoorden]


Door Michke op 9 september 2015 16:49

Superleuk!

Ik had wel een vraagje: is dit alle make up van je moeder? Of is dit een soort van haar “meest gebruikt” tasje? Sorry als dit al in het artikel ergens staat, dan heb ik er over heen gelezen :-)

Ik ben wel fan van haar smaak trouwens, zeker qua lipstickkleuren! Heel mooi!

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 9 september 2015 om 18:57:

Dit is maar een klein gedeelte van mijn make-up assortie en alleen voor onderweg. :$

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 9 september 2015 17:06

Heel erg leuk om te zien wat je moeder in haar make-up tasje heeft zitten! Vind dit echt een ontzettend leuke rubriek!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 9 september 2015 17:30

Super leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 9 september 2015 17:38

Echt heel erg leuk om te lezen zeg! Leuk om te zien dat je moeder ook zo bezig is met make-up net als jij :)

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMUA op 9 september 2015 17:53

Wat leuk om te zien! Leuk tasje gebruikt ze ook

XO

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 9 september 2015 18:00

Wat ontzettend leuk dat we een kijkje mogen nemen in de toilettas van je moeder. Wat een prachtige merken en producten gebruikt ze! Met name de lipsticks. Wat een pareltjes!
Leuk dat jullie dezelfde liefde delen voor beauty. Sinds ik een blog heb, begint mijn moeder ook nieuwsgieriger te worden naar dit onderwerp. Enkele weken geleden gingen we shoppen en heb ik haar een rondleiding gegeven door een winkel van Lush. Dit merk kende ze namelijk nog niet. Mijn moeder keek haar ogen uit en was helemaal enthousiast. Daarna gingen we naar The Body Shop onder het motto:’Nu we toch bezig zijn’. Na een aantal minuten stond ze aan de kassa haar producten af te rekenen, haha! Tijdens de lunch gaf ze aan mijn lipstick ‘Matt Wanted’ van Essence wel mooi te vinden. Hups, naar Kruidvat! Kortom, ik heb genoten van deze shopdag!
Ik ben nieuwsgierig van wie je volgende week het toilettasje laat zien.

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 9 september 2015 om 19:00:

Leuk zo’n dagje moeder-dochter. Daar houd ik ook zo van (love)

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 9 september 2015 18:08

Aaah wat superleuk dat je het make-up tasje van je moeder deelt! ^^) Wel gaaf dat ze ook zoveel lippenstift draagt enzo, leuk! :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 9 september 2015 18:08

Wat een mooie producten gebruikt je moeder! Super leuk dat we haar make up tasje mogen bekijken

[Beantwoorden]


Door margreet op 9 september 2015 18:22

Wat leuk om te zien! En wat een leuk tasje :). Waar is deze van?

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 9 september 2015 om 19:03:

Het tasje is van NMBRNINE

[Beantwoorden]


Door Danielleeee op 9 september 2015 18:33

Heel leuk om te lezen, wat een prachtige lipstick zitten er in het make-up tasje van je moeder!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 9 september 2015 18:43

Fantastisch dat je mama zo met make-up bezig is, wat ziet ze er goed uit! Brows on fleek zou ik zo zeggen :) Het tasje is echt prachtig, maar nogal veel voor elke dag mee te nemen vind ik.
xx

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 9 september 2015 om 19:29:

Dank je voor je compliment, maar ik heb ook een grote werktas waar het ingaat. Haha

[Beantwoorden]


Door Julie op 9 september 2015 18:53

Ik denk niet dat iemand blij zou worden om de make-up van mijn moeder te zien… Volgens mij gebruikt ze de helft verkeerd en ze draagt eigenlijk voornamelijk blauwe (!) mascara en oogpotlood… Echt om te huilen dus! :p

[Beantwoorden]


Door Vera op 9 september 2015 19:21

Super leuk om te zien wat je moeder allemaal bij heeft! Wat tof ook dat ze reageert op je lezeressen!

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 9 september 2015 om 19:31:

Dank je, maar ik vind het ook zo leuk zoals als jullie reageren op mijn make-up tasje

[Beantwoorden]


Door Judith op 9 september 2015 19:26

Ik vind dit soort rubrieken altijd heel erg leuk om te lezen!
Het zou leuk zijn als je de make-uptasje van Suz laat zien :)

[Beantwoorden]

Judith antwoordt op 9 september 2015 om 19:27:

*het make-uptasje

[Beantwoorden]


Door Merlin op 9 september 2015 19:36

Wauw wat heb jij een mooie moeder!

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 9 september 2015 om 20:25:

:$ thanxs

[Beantwoorden]


Door Mira op 9 september 2015 19:48

Leeuk om je moeder in deze rubriek te zien, wat een prachtige vrouw!

[Beantwoorden]


Door Jana op 9 september 2015 19:53

Leuk tasje :D De make-up producten die ze meeneemt zien er ook mooi uit, vooral de lipproducten :D x

[Beantwoorden]


Door Syl op 9 september 2015 20:07

Ik vind dit echt een leuke categorie! Wat heeft je moeder mooie lipproducten zeg.

[Beantwoorden]


Door arabgirl op 9 september 2015 20:31

wauw. wat een prachtige vrouw is jouw mamma. Ik vind het altijd zo mooi als vrouwen van de leeftijd van onze moeders en ouder er zo mooi en verzorgd bijlopen. xxxx

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 11 september 2015 om 15:18:

Dank je voor het compliment en ik ben het helemaal met je eens. Op mijn werk in de vrouwenopvang merk ik dat het aanstekelijk werkt. Zowel bij de vrouwen als bij mijn vrouwelijke collega’s. haha

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 september 2015 20:32

Ik vind dit zo’n leuke rubriek.. Wat heeft je moeder fijne producten in haar make-up tasje zitten zeg, leuk :-)!

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 9 september 2015 20:41

Echt heel leuk om te zien wat je moeder allemaal in haar tasje heeft zitten. Mooie producten gebruikt ze ook trouwens!

[Beantwoorden]


Door Lousaa op 9 september 2015 20:46

Ahhh wat leuk! Doet me denken aan mijn eigen dochter (nu twee) die pas vroeg of ze ook mascara op mocht. En hoewel ik dat wel een jaar of tien te vroeg vindt is het leuk om te zien dat je zoiets met moeder en dochter kunt delen. Ik vond vroeger dat mijn moeder te veel droeg (te donkere ogen, lipstick die in de lijntjes liep, te vlekkerige blush, geen wenkbrauwpoeder maar zo’n hard jaren negentig potlood) maar ik hoop dat ik later nog wat van mijn dochter kan leren en vice versa.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 9 september 2015 20:53

Ik vind dit een hele leuke rubriek! Er zitten zeker mooie producten bij. Tof dat je moeder haar make-uptasje wilde showen.

[Beantwoorden]


Door Vera op 9 september 2015 21:05

Hartstikke leuke rubriek!
En, wat is je moeder mooi!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 9 september 2015 22:11

Wat leuk om in het make-up tasje van je moeder te kijken! Mijn moeder houdt zich ook voornamelijk bezig met lipstick, oogpotlood en haar wenkbrauwen. Ze had een tijdje terug eens een oude mascara van mij geprobeerd, maar dat vond ik een raar gezicht haha! Mascara doet zo veel voor je ogen, als je dat nog nooit gedragen hebt dan ziet dat er ineens heel anders uit :)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 9 september 2015 22:15

Leuke inhoud, zij houdt zo te zien ook wel van beauty :) Knappe vrouw is ze trouwens

[Beantwoorden]


Door AL op 9 september 2015 22:31

LOL ik heb vandaag een nieuw make-uptasje bij de Hema gekocht. Het eerste “in het make-uptasje van…” maakte dat ik zin had mijn ziek en bijna gestorven make-uptasje te reanimeren. Ik geloof dat de nieuwe eigenlijk een etui is maar ik vond de tekst zo toepasselijk “you are looking lovely” .

Fijn om weer een fris en fruitig make-uptasje in mijn tas te kunnen stoppen, en leuk om te zien wat voor impact één artikel kan hebben. Ik ben vast niet de enige die de boel eens heeft opgefrist.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2015 om 13:11:

Ah leuk! En ik word ook altijd blij van een nieuw make-uptasje ^^) kun je hem ook weer opnieuw ‘inrichten’.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 9 september 2015 23:21

Ah leuk dat je het tasje van je moeder hebt gepakt :) erg leuk om te zien! En de rubriek is ook leuk!

[Beantwoorden]


Door Susanne op 10 september 2015 00:41

Leuke rubriek en leuk om het van je moeder te zien.
Lijkt me leuk om de inhoud van een vriendin bv te zien die niet bezig is met een blog of youtube.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 10 september 2015 01:01

Heel leuk en ik had stiekem al verwacht dat je moeder de volgende in de reeks zou zijn! :)

[Beantwoorden]


Door Marthe | Normal Beauty op 10 september 2015 09:20

Wat super leuk om te zien! Haar lipsticks zijn echt prachtig. Vooral Goddess in the Sea! Wat een mooie vrouw trouwens! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 10 september 2015 09:44

Super leuk om als “oudere” lezer (43 ????) een make-up tasje te zien van een leeftijd genoot haha
Wat een plaatje is je moeder! Complimenten hoor…..
Ze boft maar met z’on dochter dit altijd wel een goed beauty advies kan geven.
Zelf leer ik ook van alles van mijn dochter ( en jouw blog op haar aanraden) grappig hoe de rollen ineens zijn omgedraaid.
Vroeger leerde ik haar alles over make-up en nu laat zij mij de nieuwste trends zien en uitproberen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2015 om 13:11:

Leuk om te horen! En herkenbaar ^^)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 10 september 2015 10:07

Wat leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Jennifer | Jenniferz op 10 september 2015 11:26

Wat interessant om te lezen! echt heel origineel en leuk :)

[Beantwoorden]


Door Layla op 10 september 2015 12:30

Nog altijd een superleuke rubriek! En wat een mooie vrouw, je moeder :) Waar kocht ze het make-uptasje? Supermooi motief!

[Beantwoorden]


Door Aartie op 10 september 2015 12:40

Wat een superleuk artikel weer, ik vind de serie nu al geweldig! En wat een mooie lipsticks, je moeder heeft zeker smaak :)
Wat ik wel mis is vanwaar her tasje vandaan komt. Misschien wat info over waar ze hem heeft gekocht, hoelanf ze het al heeft, misschien heeft ze het cadeau gekregen etc. Het gaat tenslotte ook om het tasje :p. En zo kunnen meiden die het tasje leuk vinden, hem misschien ook kopen!
Geoetjes aartie

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 september 2015 om 13:10:

Bij deze: ze heeft hem van mij gekregen, hij is van het merk nmbr nine! :ja:

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 10 september 2015 12:46

Hele leuke rubriek! Kan niet wachten op het volgende deel.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 10 september 2015 13:43

haha, ik héb niet eens een make up tasje

[Beantwoorden]


Door Manon op 10 september 2015 16:52

ZO jouw moeder heeft mooie lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Tineke op 10 september 2015 19:08

Leuke rubriek! Ik ben erg benieuwd naar de inhoud van het make-up-tasje van Teske, aangezien zij is overgestapt op dierproef-vrije producten. ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 10 september 2015 21:47

Je moeder heeft een mooie collectie!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 10 september 2015 22:18

Ik zie waar je je liefde voor lipstick vandaan haalt :)

[Beantwoorden]


Door Robin op 10 september 2015 22:39

Vond het eerste artikel van deze rubriek (noem je dat zo?) leuk, en deze valt wederom in de smaak! Vind het een supergoed idee, heel inventief!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 10 september 2015 23:08

Dit vind ik echt een super leuk artikel! En wat een prachtige moeder heb jij! Die ook nog eens prachtige make up in haar tas meesleept. Doet me denken aan mijn eigen moeder en ik bedenk me nu, wordt wel weer eens tijd om haar te verassen met een mooie nieuwe lipstick. Gewoon omdat ik haar lief vind. Hopelijk nog heel veel mooie artikelen in deze reeks, ben groot fan!

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 11 september 2015 om 15:23:

ahhhhhh, wat een lief idee om je moeder een lipstick kado te doen! Moeders vinden dat altijd erg lief (love)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 september 2015 00:54

Wat leuk dat je moeder haar lipstick op haar nagellak aanpast! Ze gebruikt mooie producten! Ik moet ook zeggen dat ik haar er altijd mooi opgemaakt uit vind zien op de foto’s en videos van jou waarin ze te zien is.

[Beantwoorden]


Door jo op 11 september 2015 16:39

Leuk te zien dat je moeder nog zo bezig is met makeup :)
fijn weekend

[Beantwoorden]


Door Amelie op 12 september 2015 11:05

Echt zo’n leuke rubriek! Dit voedt mijn nieuwsgierigheid lekker!

[Beantwoorden]


Door Tewa op 13 september 2015 09:49

superleuk om te zien! Je moeder is een prachtig vrouw! Ik had het ook leuk gevonden als je ziet hoe de lipsticks haar staan of is dat al eens langs gekomen? Leuke rubriek, ben nu al benieuwd naar de rest! X tewa

[Beantwoorden]


Door Natasja op 13 september 2015 11:33

Wat een prachtige moeder heb je en wat lijken jullie op elkaar! Een leuke rubriek en een nog leukere mooiere gevuld tasje! Mooie producten hoor!!

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 22 september 2015 15:41

Zo leuk om eens in het make-uptasje van je moeder te snuffelen! En jullie lijken echt veel op elkaar!

[Beantwoorden]


Door Anne op 28 september 2015 20:11

Wat een leuke rubriek , echt een soort mini everyday stash en wie houd daar nou niet van. Ik vroeg me af welke Yves Saint Laurent kleur lippenstift het is, echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Jacob op 21 oktober 2015 16:10

Wauw,.. magisch bijna, die eterse foto vind ik prachtig. Haar fijne gelaatstrekken (en die prachtige mond!!!), die goudblonde haren en dan de knopenogen!Schitterend!Ik ken deze film helemaal niet, maar het lijkt me ontzettend bijzonder! Mooie pop maakten jullie!!Gr Mir

[Beantwoorden]


Door http://www.url2go.site/anorexiatreatment.com op 10 december 2015 09:22

That’s an expert answer to an interesting question

[Beantwoorden]


Door OH auto insurance op 13 december 2015 19:44

It’s like you’re on a mission to save me time and money!

[Beantwoorden]