Mama loves it: Marijkes favorieten

mama_loves_it01

Op veracamilla.nl komen niet alleen bezoekers van mijn leeftijd. Ook oudere dames, moeders en oma’s (Ans en Nel bijvoorbeeld, hoi!), daarom heb ik een speciale gast gevraagd eens haar favorieten met ons te delen. Mijn eigen moeder natuurlijk! Marijke, met een aardige make-up stash. Ontdek hier wat haar favorieten zijn. Voor jezelf, of je moeder/tante.

mama_loves_it04

Dit ben ik met mijn moeder. Mam, stel je even voor!

“Nou ik ben dus Marijke en ik ben 51 jaar. Daar schaam ik me dus niet voor.

Ik begon al met make-up op de middelbare school, rode nagellak, wat mijn vader de volgende opmerking deed maken: ‘moet dat nou?’ Mijn moeder vond het allemaal prima, maar ik durfde eigenlijk niet meer zo. Totdat ik op mijn 18e op kamers in Groningen ging studeren, toen ging ik helemaal los, met veel gekleurde ogenschaduw, rode lipstick, eye liner als Nina Hagen, een beetje punky allemaal.

Toen ik veel later kinderen kreeg droeg ik alleen nog mascara en rode lipstick, maar door Vera ben ik weer helemaal into make-up! Ik maak me elke dag op, omdat ik het leuk vind. Ik word er vrolijk van! Al die kleuren en mooie verpakkingen, telkens nieuwe producten, ik snap helemaal dat Veer hier vrolijk van wordt en er haar beroep van heeft gemaakt.”

mama_loves_it02

De beautycase ging open…

“Een beetje stoffig, omdat ik hem eigenlijk nooit (heb) gebruikt,
maar hem wel heel graag wilde hebben”

mama_loves_it03

…maar ook de lade onder de wastafel waar ze bijna alles bewaart.

mama_loves_it19

MAC Paint Pot Bare Study
Urban Decay Primer Potion

“Dit zijn mijn favorite oogschaduwbasissen, allebei op. Nu heb ik er een van Clinique die ook prima bevalt, met een lichte shimmer erin”

mama_loves_it10

mama_loves_it11

Smashbox Jet Set Waterproof Eye Liner Idol
Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner Graphite Shimmer Ink
MAC Fluidline Dipdown
Yves Saint Laurent Eyeliner Effect Faux Cils 6 Noir Jade

“Ik heb verschillende kleuren eyeliner en kijk per dag welke ik qua sfeer mooi bij mijn make-up en kleding vind passen. Momenteel gebruik ik de Smashbox eyeliner vaak. Het is een mooie warme winterse kleur, maar ook de groene van YSL doe ik zo vaak als mogelijk op. Dat is toch wel mijn meest favoriete”.

mama_loves_it05

Yves Saint Laurent Pure Chromatics
MAC Trip: Warm Eyeshadows

“Het YSL palette heb ik van Veertje gekregen in Parijs toen ik daar mijn 50ste verjaardag vierde. Ik ‘was’ er erg blij mee zoals je ziet. Hij is prachtig warm goud met een sprankeling erin. Erg mooi!

Het MAC palette heb ik met Veer gekocht tijdens onze jaarlijkse ‘België make-up trip’, wat altijd heel gezellig is. (Ik hoop dat we dat nog lang mogen blijven doen, saampjes). De kleuren en de combinaties zijn zo fantastisch. Bij beide palettes daar is niets meer aan toe te voegen”

mama_loves_it08

mama_loves_it09

MAC 6 snowglobe eye shadow/sultry
Dior Couleurs Eyeshadow Palette 434 Peacock
Too Faced Glamour To Go 2
MUA pink sorbet
Regard Signé de Chanel

“Veel gekregen van mijn lieve dochter en voor elke dag en elke stemming heb ik wel een palette. Op het moment gebruik ik weer veel de paletten van MAC en Too faced. De Chanel is ook al bijna op dus daar ben ik zuinig mee. Het MUA palet heb ik afgelopen zomer in Londen gekocht, die is ook fantastisch!”

mama_loves_it17

Rimmel Gel Eyeliner

“Dit is mijn favoriete zwarte eyeliner. Hij brengt makkelijk aan, is diepzwart, vlekt en klontert niet. Het liefst aangebracht met een MAC eyelinerkwastje, maar ook het Rimmelkwastje zelf is prima.”

mama_loves_it07

MAC False Lashes Mascara
GOSH Darling Lashes Mascara

“Mijn wimpers zijn niet zo lang, dus ik vind een kwastje met korte haartjes het makkelijkst, maar Gosh heeft korte en lange haartjes dus die maken mijn wimpers nog meer zwart.

De MAC mascara vind ik qua vormgeving zo mooi. Deed me denken aam mijn MAC Marcel Wanders lipstick en hij was heel prettig in gebruik. Jammer genoeg is ‘ie inmiddels op.

Met mascara’s ben ik heel saai: ik gebruik alleen maar zwart!”

mama_loves_it14

Anastasia Brow Powder Taupe
Anastasia Brow Kit

“Dit is mijn favoriete wenkbrauwpoeder, ik neem geen andere meer. Heb wel eens iets van MAC geprobeerd, maar dat haalde het niet bij Anastasia. Ik ben al met mijn derde verpakking bezig, vanaf het moment dat ik mijn wenkbrauwen heb laten doen bij Douglas in Maastricht.

Het tasje is wat smoezelig maar dat deert me niet. De wenkbrauwstencils die erbij zitten gebruik ik op het moment ook niet, maar het pincet en het kwastje zijn ideaal .

mama_loves_it12

Burberry Lip Cover Blush No.09
Rimmel Moisture Renew 660
MAC Pro Perpetual Eternal Flame
Guerlain Shine Automatique 760
MAC Pro Longwear Love Forever

“Ik ben net als mijn dochter gek op lipstick. Vroeger droeg ik vaak wel lipstick en verder niks, totdat mijn dochter zei dat dat niet meer kon en ik meer make-up moest gebruiken.

Op het moment ben ik gek op matte lipsticks en met name die van MAC. Vooral de opvallende rode en roze tinten. Daarbij kijk ik naar de rest van mijn make-up of dat kan, anders neem ik een iets rustigere lipstick, zoals die van Burberry of Guerlain. Ook gebruik ik er altijd een lippotlood bij om iets meer lip erbij te ‘smokkelen’ en ‘een mooie mond te tekenen’”.

mama_loves_it13

Dior Addict Ultra Shine
MAC Cremesheen Feel My Pulse
Bobbi Brown Sheer Lip Color Hot Raspberry
MAC Retro Matte RiRi Woo
MAC Mattene Lipstick Night Blooming

“Dit zijn de lipsticks die ik nu veel gebruik, omdat ik dit wat meer de winterkleuren vind. Vooral De MAC Cremesheen vind ik heel verassend en de MAC RiRi heb ik ook een beetje gedaan omdat ik een grote fan van Rihanna ben. Hij blijft heel goed zitten, het is een fantastische kleur, alleen als hij er iets afgaat krijg je je lippen niet meer echt mooi egaal als je hem bijwerkt.

Bobbi Brown doe ik vaak naar mijn werk op, het is een hele makkelijke vriendelijke roze-rode kleur.

De Dior heb ik van mijn man gekregen ooit, heel verassend en heel lief!

De MAC Mattene bewaar ik een beetje voor het voorjaar, knal roze-rood: prachtig!”

mama_loves_it15

MAC hearts RiRi Holiday Lipstick Bad Girl RiRi
MAC hearts RiRi Holiday bronzer Love, Rihanna

“Hier weer iets van de RiRi collectie. Ik ben zoals ik hiervoor al beschreef groot fan van Rihanna (al ben ik misschien wat te oud hiervoor, ik kan er niks aan doen en zet haar muziek heel hard aan in de auto en zing dan ook heel hard mee, haha).

Het is een matte lipstick in een nude kleur en ook de bronzer is wat aan de donkere kant, maar als je het licht aanbrengt, niet te veel dus, dan kan het heel goed. Samen met de lipstick, heb je een meer ‘nude’ uitstraling!

Ik ben hier heel blij mee en het is een ode aan Rihanna!”

mama_loves_it16

Bobbi Brown Bahama Brown Blush/Pink Peony Bronzer

“Jaaaaaa, dit is my most favorite and wanted product ever!!!!

Veer had deze een tijd geleden in A’dam gekocht en ik had de demonstratie toen gezien en vond het fascinerend. Je moet de kleuren namelijk andersom gebruiken en het past bij elke type.

Onlangs kon ik hem ook bemachtigen tegen een leuke prijs en het werkt: ik ben helemaal in mijn nopjes!”

mama_loves_it18

Chanel Lumiere D’artifices Beiges

“Dit was mijn favoriete blush/bronzer van afgelopen zomer. Hij is niet té en geeft je wel wel een beetje een zonnige uitstraling, heel mooi warm. Maar ja….”

mama_loves_it06

Viktor & Rolf Eau Mega
Jean Paul Gaultier Classique

“Mijn meest favo ontwerpers duo, die me telkens verassen zijn V&R (Artez Arnhem). De geur is precies goed en de vorm van de fles is gewoon weg onbeschrijfelijk mooi, ik word er helemaal stil van.

Ook de Flowerbomb en de Spicebomb, ik ben er sprakeloos van. Ik draag Eau Mega het hele jaar door bij speciale gelegenheden.

JP Gaultier Classique heeft me enorm verast. Ik had niet verwacht dat deze geur zo goed bij me zou passen. Het parfum zit in een heel klein schattig flesje. Ik vind hem met name in de zomer lekker.”

mama_loves_it20

Ik wil dit artikel al jaren maken omdat mijn lieve moeder net als ik, graag make-up gebruikt en er elke dag weer prachtig uitziet. Nu ik niet meer thuis woon, krijg ik wel eens fotootjes via Whatsapp als ze zich heeft opgemaakt met make-up die ik in het weekend voor haar heb meegenomen.

Het artikel is langer geworden dan verwacht, omdat mijn moeder een aardige collectie én veel favorieten heeft (we hebben de nagellakjes, waar ze ook dol op is, zelfs nog overgeslagen). We hopen dat jullie dit artikel leuk vonden. Wij vonden het in ieder geval heel erg leuk om te maken!

Wat is de favoriete make-up van jouw moeder?

Twitter Facebook
Categorie: Beauty gerelateerd | 8 februari 2014 | 225 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Laura op 8 februari 2014 06:11

Wat super leuk om de favorieten van je moeder te zien! Er zitten veel mooie producten bij! Ze heeft echt een grote stash volgens mij en lief dat je dit doet! ;-)

[Beantwoorden]


Door Emilia op 8 februari 2014 06:17

Dit vind ik leuk om te zien! Je moeder heeft een hoop mooie oogschaduwpaletten zeg, wauw! Ze heeft trouwens sowieso een behoorlijk uitgebreide stash met mooie producten. En wat grappig dat je moeder net als jij zo gek is op lipstick. ^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly caresse op 8 februari 2014 06:19

Wat leuk dat je moeder dit wilt doen zeg, en wat lijk je veel op je moeder. Ze heeft aardig veel makeup, leuk om te zien.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 8 februari 2014 06:35

Echt heel leuk om te zien! Je moeder gebruikt erg mooie make-up producten en merken (love)

[Beantwoorden]


Door Tanja op 8 februari 2014 06:48

Wat ontzettend leuk dat je dit artikel samen met je moeder hebt gemaakt. Ik zelf ben 38 en hou ook ontzettend veel van make up, ik lees je blog iedere dag en vind het super leuk nu ook een artikel over wat oudere vrouwen en hun liefde voor make up/ verzorging te lezen. Vera, je ben een mooi mens en ik wens je veel succes met alles wat je doet en nog gaat doen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2014 om 10:09:

Dankjewel, wat leuk om te horen Tanja! ^^)

[Beantwoorden]


Door Dita op 8 februari 2014 07:06

Wat leuk om te zien! Een hele mooie collectie heeft je mama

[Beantwoorden]


Door Smoortje op 8 februari 2014 07:11

Superleuk om te zien/lezen! :) En grappig dat ze alles tot op de bodem blijft gebruiken, duidelijk favorieten dus. :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2014 om 10:09:

Ja, als ze iets fijn vindt dan gebruikt ze het helemaal op!

[Beantwoorden]


Door Hannah op 8 februari 2014 07:25

Echt heel erg leuk om te lezen! Tof dat jouw moeder ook zo van make-up houdt. Sinds ik samen met m’n moeder een make-up workshop heb gedaan gebruikt ze trouw elke dag haar clinique oogschaduwpalette en mascara!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2014 om 10:09:

Ah dat is ook leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 februari 2014 07:45

Leuk om te zien dit! Alles heeft bijna al pan geraakt haha! Leuk dat je de passie voor make-up met je mama kan delen! Ik heb hetzelfde en dat is altijd zo gezellig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2014 om 10:10:

Ja, en als ik dan nieuwe spulletjes voor haar heb is ze helemaal blij! ^^)

[Beantwoorden]


Door Esther op 8 februari 2014 07:54

Super leuk om te zien, leuk dat jullie dezelfde Intresse hebben op make-up gebied. Mijn moeder heeft wat opgegeten potloodjes en fall out oogschaduw. Leuk om te zien dat jouw moeder alles wel optimaal gebruikt!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 8 februari 2014 07:55

Ontzettend leuk om te zien ! En je moeder lijkt me een mooie spontane vrouw !

[Beantwoorden]


Door Marieke op 8 februari 2014 08:19

Wauw! Je moeder lijkt me echt heel aardig! Super leuke blogpost!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 8 februari 2014 08:26

Super leuk om te lezen! Je moeder is zo heerlijk enthousiast! Ze ziet er op de foto’s echt prachtig uit! :)

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 8 februari 2014 08:30

Leuk om te lezen! Wat lijk je op je moeder Vera :). Ontzettend leuk om te zien wat je moeder voor mooie collectie heeft.

[Beantwoorden]


Door Roos op 8 februari 2014 08:37

leuke blog post!! heel erg origineel :)

http://theyellowcoat.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Laralaurentia op 8 februari 2014 08:45

Heel erg leuk, goed idee om ook eens aan mijn mamma te vragen wat nou haar favoriete producten zijn :)

[Beantwoorden]


Door Daantje op 8 februari 2014 08:45

Hi Vera, wat een leuk artikel! Ik heb genoten. Leuk om je moeder zo in de spotlight te zetten. Goed gedaan. En wat heeft ze een hoop mooie spulletjes. Maar ja dat kan ook niet anders met een dochter die blogt! Goed gedaan dames. Ik zou zeggen jullie kunnen nog veel meer samen dien. Shoplog, nagellakstash etc. Fijn weekend!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2014 om 10:10:

Haha, wie weet doen we dat wel een keer!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 8 februari 2014 08:53

Wat een heerlijke moeder, leuk om te zien!!
Na de scheiding van mijn ouders leeft ook mijn moeder zich uit!! Ze draagt rode lipstick en dat doet me goed dat ze zich zelf nu kan zijn!! Tof om te zien dat jouw moeder geïnspireerd is door jouw!!
XOXO Esmee

[Beantwoorden]


Door Anouk op 8 februari 2014 08:58

Jouw moeder heeft echt veel make-up!

[Beantwoorden]


Door Linda op 8 februari 2014 09:02

Hi Vera, wat een superleuk artikel! Leuk om je moeder zo op je site te zetten. Goed gedaan. En wat heeft ze een hoop mooie producten zeg! Maar ja dat kan ook niet anders met een dochter die blogt! Ik zou zeggen jullie kunnen nog veel meer samen doen. Shoplog, stash video’s. Heel erg leuk gedaan! Ga zo door meid! :wow: ^^) (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2014 om 10:10:

Dankjewel Linda!

[Beantwoorden]


Door Myrna op 8 februari 2014 09:02

Wat ontzettend leuk om te zien en wat een leuke mama heb je Vera! Prachtige producten gebruikt ze. Ik zie veel pan!! Leuk!

[Beantwoorden]


Door Sophiee op 8 februari 2014 09:05

Wat een onwijs leuk artikel! Ik voel de moeder dochter liefde gewoon:)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 8 februari 2014 09:07

Dit vind ik echt super leuk om te zien en te lezen! Je moeder is echt heel enthousiast en dat straalt van het artikel af! Ze heeft ook hele mooie producten, leuk om haar favoriete te zien en haar mening over sommige producten. Leuke foto ook van jullie samen! Je lijkt echt op je moeder :D en nu weten we ook meteen waar je liefde voor rode lipstick vandaan komt Hihi

[Beantwoorden]


Door Zazie op 8 februari 2014 09:08

Wat leuk om te zien! En leuk dat je moeder ook zo veel van lippenstift houdt :)

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 8 februari 2014 09:08

Wat een super super super leuk artikel!! Heel erg leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 8 februari 2014 09:11

superleuk om eens te zien dit! mijn moeder maakt zich ook graag op :D

[Beantwoorden]


Door DIonne op 8 februari 2014 09:18

Wat super leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door TheAnoukFactory op 8 februari 2014 09:21

Wat een ontzettend leuk artikel! Nu weten we dus van wie jij de liefde voor make-up hebt, of is het andersom? Echt heel erg leuk om te zien wat de favorieten van je moeder zijn. En tja, mijn moeder doet als ze uit gaat een beetje zwart oogpotlood onder haar ogen en dat is dan ook gelijk haar hele stash. Maar soms, als ze een bruiloft heeft ofzo, vraagt ze of ik haar op wil maken! Superleuk!
X
Anouk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2014 om 10:11:

Ik heb het van haar! Het begon met de toilettassen vol oude make-up die ik mocht hebben ^^)

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 8 februari 2014 09:24

Wow heel cool! Mijn ma gebruikt maximaal 4-5 producten en dat vond ik al vrij veel voor een moeder. :)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 8 februari 2014 09:24

Wat een gaaf en leuk artikel Vera! Erg leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door kim op 8 februari 2014 09:25

Wat leuk dat je moeder make-up ook zo leuk vindt! ^^

[Beantwoorden]


Door stella op 8 februari 2014 09:30

Oeh, ik ben aan het turen naar de groene eyeliner van YSL, helaas niet goed te zien.
Wat heeft moeder vaak de pan geraakt zeg. Echt een leuk artikel om te lezen. Je vader zal het ook leuk vinden dat je moeder er leuk en verzorgd uit wil zien.
Groeten aan mama Marijke.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2014 om 10:12:

Nee klopt, ik heb de foto’s in Amsterdam bewerkt en de eyeliners bleken wat te donker op de foto. Maar hij is erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 8 februari 2014 09:33

Wat een leuk artikel zeg, so samen met je moeder. Mijn moeder is best wel “saai” als het op make-up aan komt. Ze is heel kieskeurig, maar als ze dan iets heeft wat ze geweldig vindt, moet er heel wat gebeuren om daar van af te wijken. De stash blijft zo heel klein. Misschien iet eens zo slecht. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Ella op 8 februari 2014 09:37

Echt onwijs leuk! Je moeder verteld heel duidelijk over het product, ze kan zelf wel een blog beginnen, hahaha! Echt leuk om te zien dat al haar favorieten ook écht gebruikt, bijvoorbeeld de oogschaduws zijn goed gebruikt! Leuk!!

[Beantwoorden]


Door Hanneke op 8 februari 2014 09:40

ahhh erg tof om een keer te zien! :ja:

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 8 februari 2014 09:46

Wat leuk om te zien dat je moeder zo goed met make-up overweg kan. Mijn moeder weet het verschil tussen een eyeliner en oogschaduw nog geeneens!
xx Julie

[Beantwoorden]


Door Caro op 8 februari 2014 09:46

Wat super leuk om je moeder’s stash te zien! Ik steek mijn moeder ook helemaal aan met make dingetjes! :-)

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 februari 2014 09:48

Wat een leuk artikel! Leuk om je moeder eens aan het woord te horen, en damn zo te zien heeft ze aardig wat pan geraakt, dat doet altijd zo’n pijn haha.

Liefs,
Eline

[Beantwoorden]


Door esmay op 8 februari 2014 09:50

Superleuk om te zien en te lezen! Wat tof dat je moeder door jou eigenlijk weer helemaal into de make-up is geraakt. Ik vind het ook bijzonder om te zien dat ze zoveel panp&rn heeft haha, dat betekent toch wel dat ze die producten heel erg fijn vind en vaak gebruikt! (wat bij mij amper gebeurt met zo’n grote stash haha)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2014 om 10:13:

Ja he, dat vind ik dus ook! Heb het niet altijd door, en dan zie ik opeens weer een paletje met bodem voorbij komen. ‘Ja, die is echt heel fijn! gebruik ik bijna elke dag!’ haha :-)

[Beantwoorden]


Door TingTing op 8 februari 2014 09:52

Mooie collectie en ook leuk om te zien dat de producten zo goed gebruikt zijn. Dat wil ik ook! Maar ik blijf maar nieuwe producten kopen om uit te proberen uit nieuwsgierigheid, haha.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 8 februari 2014 09:56

Wat een leuk artikel! Ze gebruikt mooie en leuke merken en producten. Wauw! Al die lipsticks, love it’ haha mijn mama gebruikt het zelfde geurtje van Jean Paul

[Beantwoorden]


Door Robin op 8 februari 2014 09:56

Heel leuk artikel! Ik ben ook heel benieuwd naar de nagellakjes, haha. ^^)

[Beantwoorden]


Door A op 8 februari 2014 09:57

echt heel leuk om te lezen! mijn moeder vind make up maar raar. en mijn vader zegt dat ik me te zwaar opmaak terwijl ik alleen maar mascara op heb ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2014 om 10:13:

Vaders… Mijn broertje is net zo! Saaaai ;-)

[Beantwoorden]


Door Manwai op 8 februari 2014 09:58

Julieg’s nummer 1 beauty tip =smile
Wauw is jouw mama beautiful! Like the first picture of you guys. Zo mama zo dochter ;)

[Beantwoorden]


Door Beertje2604 op 8 februari 2014 10:01

Wat een ongelofelijk leuk artikel zeg!!! Leuk dat je moeder ook zo uitgebreid met makeup bezig is. Ze heeft een mooie stash en gebruikt ook veel (pan!!!). Ik vond het echt zoooo leuk om te zien en te lezen….

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 februari 2014 om 10:13:

Dankjewel Beertje, dat vinden wij leuk om te horen!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 8 februari 2014 10:03

Wat een leuk en uitgebreid artikel. Jullie lijken erg veel op elkaar vind ik!

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 8 februari 2014 10:04

Zo’n leuk artikel met je mama :-) !

[Beantwoorden]


Door Beertje2604 op 8 februari 2014 10:04

Oja en de nagellakstash ben ik ook wel heel benieuwd naar! Enne… Beetje lang artikel is HELEMAAL niet erg hoor ;-)

[Beantwoorden]


Door Paula op 8 februari 2014 10:05

Leuk om te lezen! (love)

[Beantwoorden]


Door Jitske op 8 februari 2014 10:06

Wat ontzettend leuk om te lezen en zien! Je moeder lijkt me ontzettend lief, en ze heeft ook nog eens een hele goeie smaak haha!

[Beantwoorden]


Door Charlotteke op 8 februari 2014 10:11

jullie moeten eens een filmpje opnemen!!

[Beantwoorden]


Door pamela op 8 februari 2014 10:12

at ontzettend leuk!!

[Beantwoorden]


Door Beautygeek op 8 februari 2014 10:19

Wat een leuk artikel! Hippe mama heb jij hoor! Ik wou dat mijn moeder make up net zo leuk vond als ik… Ik heb haar nu met moeite aan de bronzer en blush!! Leuk om te zien wat je moeder allemaal heeft en hoe vaak ze “pan porn” heeft!! :lol:

[Beantwoorden]


Door Sanne op 8 februari 2014 10:20

Wat een leuk en lief artikel! <3

[Beantwoorden]


Door Caro op 8 februari 2014 10:27

Heel leuk om eens een beauty bijdrage van je moeder te zien.
Ik ben zelf 50 en lees je blog al ruim een jaar dagelijks.
Sinds ik anderhalf jaar geleden werkloos raakte ben ik weer helemaal into de make-up.
Mocht namelijk op m’n werk geen make-up gebruiken en deed dat dus in m’n vrije tijd haast ook niet meer.
Maar heb de schade inmiddels aardig ingehaald en heb behoorlijk wat producten aangeschaft waarvan ik hier (en op nog 2 blogs) positieve reviews heb gelezen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2014 om 10:10:

Dankjewel Caro! Wat een rotte situatie dat je werkloos bent geraakt, maar wel heel mooi dat je er iets positiefs van maakt en nu make-up gebruikt.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 8 februari 2014 10:29

Ik vind het mooi om te zien dat je moeder de producten echt met liefde opgebruikt! (love)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 8 februari 2014 10:31

Leuk dat je mama zoveel artikelen echt gebruikt totdat je de ‘pan’ ziet. Daaruit blijkt wel echt waardering voor het product. Leuk artikel ook dit :-)

[Beantwoorden]


Door vanessa op 8 februari 2014 10:34

Mooie stash! Mijn mama heeft zo veel niet meer. Leuk artikel Vera ^^)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 8 februari 2014 10:35

Wat ontzettend leuk!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 8 februari 2014 10:37

Zo! Hello hippe mama!! Wat tof! Mijn moeder is helemaal into de naked paletten sinds ik er eentje gegeven heb voor haar verjaardag :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 8 februari 2014 10:44

Echt superleuk dit van je moeder!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 8 februari 2014 10:49

Aaah ik vond dit echt heel leuk om te lezen! Wat lijkt dat me leuk zeg, als je moeder net zo van make-up houd als jij. En al die panporn, heerlijk! Mijn moeder is er ook wel meer mee bezig sinds ik blog, zij is vooral van de gekleurde oogpotloden. Ze draagt al sinds ze een tiener is een superdikke gekleurde streep op de onderste wimperrand en probeert graag nieuwe kleurtjes uit.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2014 om 10:10:

Dat is ook schattig! ^^)

[Beantwoorden]


Door jasmijn op 8 februari 2014 10:49

Nou je moeder ziet goed uit hoor!!! Ze zorgt in ieder geval goed voor haar zelf, dat is altijd het belangrijkste en ’n goed voorbeeld, maar erg leuk dat jullie samen leuke dingen doen, dat zie je helaas echt weinig. Dus mam, prima gedaan hoor!! En laat je lekker verwennen door Vera! Fijn weekend!

[Beantwoorden]


Door Anne op 8 februari 2014 10:51

Heel leuk om dit te lezen!! Zo zie je maar: make-up kan op alle leeftijden

[Beantwoorden]


Door Margot op 8 februari 2014 10:54

Wat een leuk artikel, je mama ziet er goed uit!
Mijn mama gebruikt ook make-up, ik denk dat de mascara van Chanel één van haar favorieten zijn.

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 8 februari 2014 10:55

Dit artikel van je moeder is zo leuk!
:)

[Beantwoorden]


Door Xan op 8 februari 2014 11:07

Wat een leuk artikel. Hippe moeder. Mijn mams is niet van de makeup. Haha af en toe, bij uitjes, krijg ik de vraag of ik haar wil opmaken. En dan il ze alleen poeder en lipstick. Haha
Love,

[Beantwoorden]


Door Vera op 8 februari 2014 11:08

Wat leuk om de favorieten van je moeder te zien :)

[Beantwoorden]


Door saskia op 8 februari 2014 11:10

zo leuk Vera en Marijke!! Jullie hebben duidelijk een goede Band samen! Net als ik en mijn moeder, ik heb mijn passie voor Make-up ook echt van mijn moeder. heb dit met veel plezier gelezen, prachtige spulletjes heeft Marijke! en wow wat veel pan geraakt!! haha knap hoor!!
Vooral lang blijven doen hoor jullie tripje naar België samen!! en koester jullie band!!

[Beantwoorden]


Door Iris op 8 februari 2014 11:10

Ah wat een leuke en lieve mama heb je! En ze heeft ook een hele leuke make-up stash! ^^)
Liefs,
Iriis x

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 februari 2014 11:12

Wat leuk dit zeg! En wat is jouw moeder mooi en ze klinkt heel erg leuk (A). Ze heeft ook prachtige producten die met liefde gebruikt worden, dat zie je! (love)

[Beantwoorden]


Door Li op 8 februari 2014 11:14

Mooie vrouw!!

Wat voor beroep heeft zij

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2014 om 10:11:

Dat moeten we een beetje privé houden, maar ze werkt met kinderen :-)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 8 februari 2014 11:15

Wat een geweldig artikel! En wat heb je een mooie moeder, je lijkt ook echt op haar!

[Beantwoorden]


Door Tanja op 8 februari 2014 11:15

Leuk om te zien dat je moeder ook make up gebruikt, ik ben 53 en vind het ook nog steeds hartstikke leuk om te smeren en te kwasten leuk dat je dit doet ik lees je blog vaak en pik daar zo wel make up tips van mee.
Dus ik zou zeggen blijven doen zo af en toe en je blog is heel leuk

[Beantwoorden]


Door Eva op 8 februari 2014 11:20

Wat een leuk artikel! Volgens mij is je moeder heel erg lief :) wat super dat jullie je liefde voor makeup kunnen delen, en dat ze er zo uitgebreid over wil praten. Ik heb er van genoten! Liefs

[Beantwoorden]


Door Leonie op 8 februari 2014 11:22

Wat een leuk artikel! Heb het met een glimlach op mijn gezicht zitten lezen :) Heerlijke panporn ook, haha!

[Beantwoorden]


Door Lou op 8 februari 2014 11:22

Wauw Marijke & Vera, wat een dope artikel en wat zijn jullie gezegend als moeder en dochter!
Ik hoop dat jullie nog heel lang kunnen genieten van elkaar en jullie gezamenlijke hobby’s (en dat wij als publiek daar dan ook weer van mee kunnen genieten hahaha (H) ).

[Beantwoorden]


Door Wendy op 8 februari 2014 11:28

Oooh wat leuk om te zien en lezen! Ik wacht op een vervolg over de nagellak haha. ;)

[Beantwoorden]


Door Marissa op 8 februari 2014 11:30

Super leuk om te zien wat je moeders favorieten zijn! Ze heeft echt veel pans geraakt! Daar moet ik maar eens een voorbeeld aannemen :P

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 februari 2014 11:31

Mijn moeder draagt al jaren hetzelfde: groen oogpotlood en that’s it. Hoewel ze wel ook met minerale poeder in de weer is inmiddels. Mijn oma was veel meer into make up. Ik denk dat ik mijn make up manie van haar heb.

[Beantwoorden]


Door Fran op 8 februari 2014 11:32

Wat een ontzettend leuke producten heeft jou moeder!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 8 februari 2014 11:33

Wat een leuke moeder Vera!! Mijn moeder gebruikt geen make-up, niet meer tenminste.

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 februari 2014 11:36

Wat een leuke stash heeft je moeder! Echt super leuk om te zien en je moeder lijkt echt op jou!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 februari 2014 11:37

Super leuk en ook wel schattig haha, hoe jou moeder over haar eigen make-up vertelt. Ik krijg erg het gevoel dat ze heel trots op je is, Vera! Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Martina op 8 februari 2014 11:38

Onwijs leuk om deze producten allemaal te zien! Ook leuk dat het allemaal al lekker vaak gebruikt is :) volgens mij is je mama heel erg trots op je!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 8 februari 2014 11:43

Wat ontzettend leuk om te zien en wat een mooie collectie!

[Beantwoorden]


Door Femke op 8 februari 2014 11:47

Wat een ontzettend leuk artikel. Hoe jouw moeder in haar nopjes is met haar spulletjes is lief om te lezen. Leuk dat jullie dezelfde passie delen! Zulk soort artikelen mogen vaker op je blog, erg afwisselend!

[Beantwoorden]


Door Renate op 8 februari 2014 11:47

Wat leuk zo’n artikel! Al noem je dat er ook oudere vrouwen op je site komen, ik denk dat wij hier ook wat aan hebben! Ik heb helaas geen moeder die van make-up houdt – hoe vaak ik het ook probeer.. ze vind het gewoon echt niet leuk ( al vind ze het wel leuk als ik weer met een mooi palette aan kom dan kan ze wel even enthousiast zijn haha ).

[Beantwoorden]


Door lapurevie op 8 februari 2014 12:03

Wow , jouw moeder lijkt echt zoooooo hard op jou! Leuk artikel! :roll:

[Beantwoorden]


Door Robin op 8 februari 2014 12:10

Wat ’n geweldig artikel en wat een lieve mama <3 Wat leuk dat jou moeder ook zo van make-up houdt als jij, die van mij maakt zich wel elke dag op en leert door mij nieuwe producten kennen, maar echte favorieten heeft ze niet.
Nu ben ik wel héél erg benieuwd naar haar lakjes geworden hoor! ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2014 om 10:12:

Haar nagellak stash is HUGE! :D

[Beantwoorden]


Door Eva op 8 februari 2014 12:12

Wat een top artikel echt super leuk. Wat een super lieve moeder heb je :)!
^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Tinka op 8 februari 2014 12:13

Wauw wat lijk jij op je moeder, Vera! Toen ik de eerste foto zag dacht ik “huh dat is vera toch niet? Of wel…?” Tot ik wat beter keek en zag dat het je moeder was, haha. Je moeder lijkt me een ontzettend gezellig, spontaan persoon. Leuk dat ze ook zo into make-up is ;)

[Beantwoorden]


Door ashleylucindaa op 8 februari 2014 12:20

wat een up to date moeder! zelfs ik gebruik geen oogschaduwbasis, maar goede smaak heeft je moeder en vind het ook bij haar passen. Zo moeder zo dochter!

[Beantwoorden]


Door Victoria op 8 februari 2014 12:25

Wat een ontzettend leuke blogpost! En het is ook zo onwijs leuk om te zien hoe ze al die dingen heel vaak/daadwerkelijk gebruikt, pan porn!
liefs,
Victoria.

[Beantwoorden]


Door Ruth op 8 februari 2014 12:27

Ah wat lief! Je moeder heeft best veel make-up! :)

[Beantwoorden]


Door lola op 8 februari 2014 12:31

hey! wat lijk je op je moeder! echt een heel leuk artikel! <3

[Beantwoorden]


Door melanie op 8 februari 2014 12:53

leuk om te zien zeg!
en wat lijk je veel op je moeder :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 8 februari 2014 12:53

Super leuk artikel!! Hopen op een filmpje met je mama

[Beantwoorden]


Door Jessica op 8 februari 2014 12:56

Leuk om te lezen wat je moeder allemaal fijne producten vindt!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 8 februari 2014 13:00

Wat een leuk artikel! Echt heel erg leuk, wat zijn jullie ook leuk bij elkaar! Mooie favorieten ook, mijn moeder sluit zich geheel aan bij Gaultier’s Classique!

[Beantwoorden]


Door marieke op 8 februari 2014 13:03

WOW VERA, wat een supermooi artikel. Mijn eigen moeder is helaas al jong overleden maar oh wat vond ik het mooi om dit te lezen. Terwijl ik las voelde ik gewoon die speciale moeder/dochter band. Ook zo mooi om te zien dat je moeder ook alles echt gebruikt!

[Beantwoorden]


Door Maya op 8 februari 2014 13:06

Leuk om te zien! Mijn moeder vind Make-up, parfum en huidverzorging nu ook helemaal leuk door mij. Om de zoveel tijd krijgt ze weer een leuk tasje met goodies van mij. Zo leuk :D

(Ps. Het is verRassing ipv verassing

[Beantwoorden]

Maya antwoordt op 8 februari 2014 om 13:08:

Vindt*

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2014 om 10:12:

Verassing met een r schrijven is een grapje omdat ik Vera heet ^^)

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 8 februari 2014 13:21

Wat een super leuke artikel, je moeder is geweldig veer!
Heerlijke oprechte leuke schrijfstijl.

[Beantwoorden]


Door Jeanet op 8 februari 2014 13:25

Wat een super leuk artikel, mooie producten ook.
Fantastisch dat jullie de liefde voor make-up samen kunnen delen.

[Beantwoorden]


Door Kim op 8 februari 2014 13:27

Wat een leuk artikel! Van mij mag je mams vaker schrijven voor je site! :)

[Beantwoorden]


Door Hester op 8 februari 2014 13:27

Ahh volgens mij is jouw moeder echt een schat. Ze gebruikt mooie producten en het is een superleuk artikel geworden! Het is trouwens gewoon ‘Marijkes’ ipv ‘Marijke’s’ :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2014 om 10:13:

Oh, thanks! Pas het aan.

[Beantwoorden]


Door Nina op 8 februari 2014 13:32

Heel erg leuk artikel! Super leuk om jouw moeders collectie en haar favorieten te zien. Je moeder is een prachtige vrouw om te zien en vast heel erg lief!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 8 februari 2014 13:32

Wauw, je mam heeft best een uitgebreide collectie make-up voor haar leeftijd. Niet dat ik bedoel dat ze ‘oud’ is ofzo, maar ik verwacht dat gewoon niet onmiddellijk. Mijn moeder is zelf 54 en behelpt zich met hetgeen ik niet goed genoeg opgeborgen heb :D

[Beantwoorden]


Door Nina op 8 februari 2014 13:34

En bestaat er niet een moeder/dochter tag? Haha, anders is dat misschien ook leuk een keer te doen.

[Beantwoorden]


Door Ans op 8 februari 2014 13:39

Hoi Vera , leuk dat je mij noemt ik ben een oma van twee tweelingen waarbij een kleindochter van veertien zit en ik houd van make-up.Als kind had ik nagellak op een lichte kleur, ik werd naar huis gestuurd om die rommel er af te halen, kan je toch niet meer voorstellen.Ik leer veel van jullie bloggers , ik wens je veel succes met alles wat je nog gaat ondernemen, liefs Ans

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2014 om 10:13:

Wat stom! Vroeger was het heel anders, kan het me niet voorstellen. Dankjewel Ans!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 8 februari 2014 13:42

Wat een leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Noor op 8 februari 2014 13:44

Door Nelly op 8 februari 2014 13:47

Gaafffffff!!!!!! Zo wie zo vind ik het erg leuk omdat ik meer je moeders leeftijd ben. Op youtube ben ik ook altijd op zoek naar “oudere” vrouwen. Hoe zij zich opmaken, wat goed staat bij een ouder wordend gezicht enz.
Schot in de roos, dit artikel!

Nelly

[Beantwoorden]


Door Elise op 8 februari 2014 13:57

aah super leuk om dit te lezen en weer helemaal into the make-up is, sommige producten gebruikt ze ook met liefde die al bijna op zijn, super leuk om te zie

[Beantwoorden]


Door Axelle op 8 februari 2014 13:58

superleuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 8 februari 2014 14:01

Wat onwijs leuk om te zien wat je moeder allemaal gebruikt! Super om te zien dat vrijwel alles wat ze gebruikt ook echt veel gebruikt is :)
Ze ziet er ook mooi uit op de foto’s bovenaan de blogpost, perfecte make-up :D

[Beantwoorden]


Door janne op 8 februari 2014 14:06

leuk artikel!! (love)
xx

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 februari 2014 14:09

Leuk zo’n artikel van je moeder! Mijn moeder stapt nu wel eens van haar vertrouwde Hema lipstick af sinds ik haar wel eens mee neem naar Douglas.

[Beantwoorden]


Door Astrid op 8 februari 2014 14:12

Leuk om te zien hoe je moeder ook into make-up is. Veel mooie producten ook. :) Mijn moeder gebruikt alleen oogschaduw (9 van de 10 keer paars, haar lievelingskleur) en oogpotlood. Laatst vroeg ze aan mij advies voor een mascara, aww.

[Beantwoorden]


Door Joanne op 8 februari 2014 14:19

Oh wat ontzettend leuk om te zien dat die producten ook echt op gaan, zo vaak worden ze gebruikt. Heerlijk!!!
Ik ben laatst met mijn moeder naar een visagie cursus geweest en daar heeft ze voor het eerst foundation, blush, wenkbrauwpoeder, eyeliner en oogschaduw gekocht. Ze droeg hiervoor alleen mascara.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2014 om 10:14:

Ook ontzettend leuk!

[Beantwoorden]


Door Laurie op 8 februari 2014 14:47

Wat een ontzettend leuk artikel! Echt heel leuk om te lezen en heel origineel! Mijn moeder gebruikt minimaal make-up en is verder ook helemaal niet zo met beauty bezig, dat in tegenstelling tot mijzelf, dus wel echt heel leuk om een keer te lezen dat moeders net zo into make-up is als de dochter! Lijkt me heerlijk om samen met je moeder te kunnen kletsen over beauty en shoppen voor leuke make-upjes! :)

[Beantwoorden]


Door Summer op 8 februari 2014 15:00

Leuk artikel. Je moeder zou ook een blog moeten starten, haha.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 8 februari 2014 15:00

`Ah wat super lief dat je moeder dit wil doen, ze gebruikt echt vele make-up, zo leuk. Zou mijn moeder ook meer moeten doen, lekker samen tutten.

[Beantwoorden]


Door Carien op 8 februari 2014 15:06

Wat een leuk artikel en ze praat zo lief over je!

[Beantwoorden]


Door Zoë op 8 februari 2014 15:08

Wat heerlijk om al die pans te zien ^^)

[Beantwoorden]


Door Indy op 8 februari 2014 15:10

Wat een onwijs leuk artikel!
Ah het op doen van felle lipstick zit dus in de familie onwijs leuk haha!

[Beantwoorden]


Door Demi op 8 februari 2014 15:26

mijn moeder gebruikt al jaren Clinique Super Balanced Make-up Teint in 05 Vanilia, Estee Lauder Double Wear mascara en Dior blush in 566 Brown Milky

[Beantwoorden]


Door Vera op 8 februari 2014 15:48

Wat leuk om te lezen! Mijn moeder is niet zo uitgebreid met makeup, en als ze dan iets koopt is het bij de drogist. Ze draagt meestal wat mascara, wat foundation en lipstick. Van bijvoorbeeld Maybelline ^^)

[Beantwoorden]


Door Janneke op 8 februari 2014 15:55

Echt een leuk artikel en wat lijken jij en je moeder op elkaar! :)

[Beantwoorden]


Door Nena op 8 februari 2014 15:56

Super leuke post om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 februari 2014 16:09

Wat een leuk artikel. Volgens mij is jouw moeder echt een hele toffe vrouw en lief/mooi om tussen de regels door te lezen hoe trots ze op je is :)!

[Beantwoorden]


Door Marinthe op 8 februari 2014 16:21

Wat een leuk artikel. Prachtig om te zien dat je moeder zo lief over je praat. Ze is een hele mooie vrouw!

[Beantwoorden]


Door EdgyElisa op 8 februari 2014 16:25

Echt een superleuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 8 februari 2014 16:26

HEEL HARTELIJK BEDANKT VOOR ALLE LIEVE EN LEUKE REAKTIES!
(love) (love) (love) liefs Marijke

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 februari 2014 16:41

Wat een ontzettend leuk artikel! Leuke en mooie moeder heb je en wat een prachtige favorieten!

[Beantwoorden]


Door Seva op 8 februari 2014 16:50

Mijn moeder draagt helemaal geen make-up..
En ik moet je eerlijk zeggen, zonder make-up is ze prachtig! haha ben niet anders gewent.

Zelf doe ik alleen mijn wenkbrauwen en concealer onder mijn ogen.. Jaren terug was dat wel anders (alhoewel ik toen alleen mascara erbij gebruikte en afentoe foundation), maar moet er nu niet meer aan denken al dat make-up op mijn gezicht. Minder is beter althans dat vindt ik zelf. Ik kan alleen niet zonder mijn wenkbrauwen. Hoop dat ik ooit helemaal geen make-up meer gebruik, maar dat zal nog wel jaren duren hihi.

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 8 februari 2014 16:58

Leuk om te lezen. Ik ben ook één van je oudere volgers ( 47 jaar!) maar ik vind het leuk om je blog te lezen. Dankzij mijn dochter heb ik je ontdekt. Dus meiden vertel tegen je moeder over deze leuk blog en laat ze Vera volgen. X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2014 om 10:14:

Dankjewel Ingrid ^^)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 8 februari 2014 17:07

Echt super leuk om te zien wat je moeder allemaal gebruikt!

[Beantwoorden]


Door Floor op 8 februari 2014 17:12

Wat leuk om te zien! Ik denk dat ik dit maar even aan mijn moeder laat lezen:))

[Beantwoorden]


Door gerjanne op 8 februari 2014 17:24

mijn moeder gebruikt eigenlijk geen make -up ze is ook 55 en is niet echt zo opgevoed ze heeft wel een huge collectie met duren creme enzo die ik vaak pak.

gelukkig begrijpt ze mijn hobby en passie wel maar krijg wel vaak te horen ach kind ga nou eens sparen je hebt toch al genoeg :roll:

[Beantwoorden]


Door Maayke op 8 februari 2014 17:25

heeey,
super leuk/origeneel gedaan!!
tis echt leuk om te lezen dat je moeder met veel plezier laat zien wat zij gebruikt en wat haar favorieten zijn!!
xx

[Beantwoorden]


Door Beatrice op 8 februari 2014 18:07

Zo’n leuk artikel!!!
Mijn moeder’s favoriete makeup: grijs-blauwe eyeliner van Clinique en Bronzer van Estée Lauder :)
Xx

[Beantwoorden]


Door Feride op 8 februari 2014 18:11

erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Lys op 8 februari 2014 18:16

Heel leuk om te lezen wat de favorieten van je moeder zijn! Leuk idee voor een artikel ook. Mijn moeder draagt niet zo vaak make-up, ze houdt wel enorm van parfum :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 8 februari 2014 18:54

Ah super lief! Leuk artikel ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne op 8 februari 2014 19:15

PAN PORRRRRRRRRN! :D
Haha, leuk om te zien <3

[Beantwoorden]


Door Sophie op 8 februari 2014 19:15

Wat super leuk dat je moeder dit doet! ^^) En wat lijken jullie op elkaar! Vooral op de eerste foto van haar.

[Beantwoorden]


Door Silke op 8 februari 2014 19:25

Wat een leuk idee, dit artikel! Echt heel origineel en leuk om te lezen ook al is het niet voor mijn leeftijd! haha ^^)

Liefs, Silke

[Beantwoorden]


Door Nora op 8 februari 2014 19:28

Wat een geweldig artikel, ik vind het supertof om zoveel pans te zien en zinnen als “ik ben al met mijn derde verpakking bezig” klinken me als muziek in de oren! Ik was op zoek naar een goede gel eyeliner aangezien mijn Essence favo op is, ik zal kijken naar de Rimmel aangezien die goedgekeurd is. ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 februari 2014 19:43

super leuk!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 8 februari 2014 19:46

Super leuk om te zien dat je moeder ook zo met make-up bezig is! Mooie stash heeft ze!

[Beantwoorden]


Door eva op 8 februari 2014 19:47

Wat een leuke en knappe moeder heb jij zeg!
Heel leuk hoor!

Het klinkt misschien ook raar maar ik vind het zalig om te zien hoeveel pan ze al heeft bij haar producten.
Vooral omdat er een hele hoop meiden zijn die maar kopen en kopen en kopen en daarna nooit echt hun spulletjes meer gebruiken.

Duimpje omhoog voor je moeder! :wave:

[Beantwoorden]


Door Emke x op 8 februari 2014 20:11

leuk artikel! mijn mama heeft geen favorietem makeup product maar producten ( merk ) l’oreal paris! :*

[Beantwoorden]


Door Hannah op 8 februari 2014 20:19

Wat leuk ! Ook super lief dat ze Veer en Veertje zegt ^^) , ook mooie make up spulletjes !

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 februari 2014 20:26

Wat een onwijs leuk artikel! En erg leuk om te zien.

[Beantwoorden]


Door Heleen op 8 februari 2014 20:47

Wat leuk om te zien, en wat een prachtige producten. Ik vind het altijd leuk om een kijkje te nemen in m’n moeders make up stash haha!

[Beantwoorden]


Door Jana op 8 februari 2014 20:49

Wat een hoop mooie make-up heeft je mama :D x

[Beantwoorden]


Door Kiwi op 8 februari 2014 20:51

Wat ontzettend leuk dat je je passie voor makeup met je moeder kunt delen!
En wat zien de producten er geliefd uit (veel pan)!

Mijn mamsie heet ook Marijke! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2014 om 10:15:

Aah ja ik las het op Twitter! ^^)

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 8 februari 2014 20:58

Wat een leuk artikel! Al die pans, haha! Leuk dat je moeder en jij allebei zo dol zijn op make up. Mijn moeder heeft een heel gevoelige huid en kan daardoor eigenlijk alleen lipstick en nagellak dragen, omdat ze van de rest mega uitslag krijgt. Maar sinds ik meer met make up bezig ben, merk ik dat mijn moeder zich ook meer interesseert in andere merken/kleuren lipstick en nagellak. Zo leuk om te zien ^^)

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 8 februari 2014 21:09

wat een mooie moeder heb je, leuke foto van jullie! en wat leuk dat ze zoveel spulletjes heeft, mijn moeder gebruikt niks als alleen de dagcreme van neutral omdat ze veel allergieën heeft, af en toe lak ik haar nagels weleens :-)

[Beantwoorden]


Door Melike op 8 februari 2014 21:31

IK KAN GEWOON NIET GELOVEN DAT JOU MAMA DE RIRI COLLECTIE HEEFT! Ze is echt gaaf, wauw god zij dank heb ik niet de enigste mama die gek is van make-up! I’m jealoussss, ze heeft zo een mooie collectie.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 8 februari 2014 21:42

Echt een heel leuk artikel! Mooi om te zien dat de producten met liefde worden gebruikt. Ook hoe ze erover schrijft, echt leuk om te lezen. Ze heeft ook allemaal mooie spulletjes. Goed voorbeeld van: beter wat duurdere kwaliteitsspullen en die echt gebruiken, dan dozen vol goedkope spullen laten wegstoffen.
Mijn moeder gebruikt allerlei van The Body Shop, uiteraard ^^) Behalve haarproducten, die moeten duur zijn, van de kapper, hahaha.
Moeders zijn awesome (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2014 om 10:16:

Ja, dat vond ik ook wel leuk om te laten zien, dat ze veel dure producten heeft, maar vrijwel alles helemaal op gebruikt. Moeders rock ^^)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 8 februari 2014 21:51

Wat super leuk om te lezen! Haha, ik moest wel een beetje lachen dat je moeder 51 is (echt niet beledigend bedoeld!), ik ben namelijk 14 en mijn moeder is (volgensmij ?) net zo oud :p
Je moeder heeft trouwens wel echt een te gekke make-up collectie volgensmij! (love)

[Beantwoorden]


Door Angelique op 8 februari 2014 22:01

Wat een leuk artikel! En wat heb jij een leuke mama :ja: En ze houdt van Rihanna!
Ik ben bijna 36, ik ben gek op make-up, en mijn moeder is 58 (jaja een jonge mama heb ik nog) en ook zij houdt van make-up. Ze gebruikt bijvoorbeeld wel oogpotlood en oogschaduw, maar geen mascara. Dat krijgen mn zus en ik er niet in :lol: en ook geen foundation of poeder, maar dan wel weer blush haha. En mijn moeder maakt ook alles op tot op de bodem…

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 8 februari 2014 22:48

Wat een ontzettend mooi en origineel artikel! Erg leuk om te zien en lezen.

[Beantwoorden]


Door romy op 8 februari 2014 22:51

Wat leuk zeg!
Mijn moeder gebruikt een mascara van maybelline, poeder van rimmel en een foundationstick van max factor.
Verder heeft ze 1 kwast die ze van mij heeft gekregen, de bufferkwast van ELF. Ze had hiervoor zo’n stekelige van de HEMA, waarbij ik vond dat die toe was aan vervanging

[Beantwoorden]


Door Mieke/Jomie op 8 februari 2014 22:51

Heel tof artikel! Super dat je moeder dit doet :-)
Mijn moeder gebruikt zelden make-up maar vindt het wel leuk als ik haar eens opmaak voor een speciale gelegenheid.

[Beantwoorden]


Door Inge op 8 februari 2014 22:57

Aha, de appel valt duidelijk niet ver van de boom: we weten nu ineens waar jouw liefde voor make up en vooral voor rode lipstick vandaan komt!!
Zo leuk dat je die liefde met je moeder kan delen, een hele mooie collectie heeft ze ook. En goh, zo leuk om te zien dat ze al zoveel dingen pan heeft geraakt.
Tja, als iets goed is wil je dat ook liefst zoveel en zo lang mogelijk gebruiken natuurlijk, maar als’t dan bijna op is dan gaan we er ineens zuinig mee doen, gek hé.
Greetz, Inge.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2014 om 10:16:

Ja, dat heb ik duidelijk van mijn moeder! ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 8 februari 2014 23:12

Ik vind het zo leuk om te zien dat je moeder al die make-up met zoveel liefde gebruikt! Zoveel pan, wow! Geweldig om te zien. Ik vind je moeder een mooie vrouw, je lijkt veel op haar!

Mijn mams gebruikt ook elke dag make-up. Ze heeft dr vaste foundation van Rimmel die ze het allerfijnst vindt, komt ze steeds weer op terug hihi. Voor de rest gebruikt ze veel Etos make-up, de hypoallergeen mascara, oogpotlood, poeder. Ze had altijd een specifieke kleur lipstick van de Hema maar sinds die uit het assortiment is, is ze nog steeds op zoek naar een nieuwe net zo fijne lipstick in diezelfde kleur haha. Ze heeft best veel verschillende geprobeerd van Etos, Rimmel, Bourjois, Max Factor, Maybelline etc. Ik merk wel dat ze aan mij vaak advies vraagt en het leuk vindt dat ik er zoveel van weet ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2014 om 10:17:

Wat leuk! En de hypoallergeen mascara, heee, die gebruik ik ook ^^)

[Beantwoorden]


Door Lies op 8 februari 2014 23:15

Wat ontzettend leuk om de favorieten van je moeder te zien! Sinds ik meer make-up ben gaan gebruiken en later ben gaan bloggen merk ik ook dat mijn moeder ook weer meer make-up en verzorgingsproducten is gaan gebruiken. Wat haar favorieten zijn zou ik om eerlijk te zijn niet weten, want net zoals bij mij veranderd het bij haar ook telkens haha. Ik vind de kleur van de nagellak die je moeder op heeft trouwens ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 8 februari 2014 23:29

Hoi Vera, echt heel leuk om te lezen wat je mams favorieten zijn. Misschien kan je ook een keer een look laten zien. Echt tof dat je moeder veel aandacht besteed aan haar uiterlijk. Dat zouden meer vrouwen moeten doen ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 februari 2014 om 10:17:

Dat is ook een leuk idee! Dankje!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 9 februari 2014 06:59

Wat ontzettend gaaf en leuk dat je moeder dit wilde doen. Jou liefde voor make-up zit duidelijk in de familie. Als ik dit zo lees vind ik het jammer dat mijn moeder niet zoveel make-up draagt, alhoewel ik haar door mijn enthousiasme wel een beetje weet aan te steken hihi. ;)

[Beantwoorden]


Door Elody op 9 februari 2014 10:28

Heel leuk artikel, mooie producten, maar vooral: wat een prachtige vrouw is jouw moeder!!!

[Beantwoorden]


Door Flo op 9 februari 2014 11:09

Hey,
Dit is echt super tof om te lezen. Super leuk idee! Wat een mooie collectie dat je moeder heeft. Kei tof :)

[Beantwoorden]


Door Susanne op 9 februari 2014 11:14

wat superrrr leuk om te lezen!!
Volgens mij heb je echt een geweldige en lieve moeder haha, en wat een prachtige vrouw!
Mijn moeder heeft ook een aardige make-up stash, maar ze maakt zich bijna niet meer op. Alleen bij verjaardagen en als ze een dagje weg gaat etc.
Dat komt omdat mijn vader van “natuurlijk” houdt.
Maar nu ze mij altijd zo bezig ziet met make-up etc. zei ze tijdje terug dat ze toch weer wat meer aan der uiterlijk wilt gaan doen, dus vaker opmaken enz.

super leuk haha!

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 februari 2014 11:18

Jeetje wat is dit een ontzettend leuk artikel! Wat je gebruikt je moeder veel en ook fantastisch mooie producten! Wauw!! Daar kan mijn moeder zeker nog wat van leren, maar wat wil je ook met zo’n top dochter als jou :)

[Beantwoorden]


Door iris op 9 februari 2014 12:04

ooo, dit vind ik zooo leuk om te lezen, ik ben dol op haar keuze paletten!!!
ja, ik vind het echt een leuk idee om af en toe eens de keuzes van je mama er tussen te zetten. ik zou het wel heel tof vinden om eens meer te lezen!!!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 9 februari 2014 16:03

Wat leuk om te zien! Je moeder heeft mooiere producten dan ik haha. Mijn moeder gebruikt echt helemaal niks!

[Beantwoorden]


Door me op 9 februari 2014 19:42

:hey: :omg: mijn moeder is ook een tikkeltje verslaafd aan 3 producten. Haar metallic blauw zilvere rimmel rol oogschaduw, haar hema cohlpencil en haar bruine shimmery lipstick van rimmel. En het ergste is, ze jat mijn eyeliner en dan gaat ze dat als oogpotlood gebruiken om een dikke zwarte streep onder dr ogen te zetten!

xxx <3 (A)

[Beantwoorden]


Door Jeske op 9 februari 2014 20:18

Leuk artikel:)!

[Beantwoorden]


Door kim op 9 februari 2014 21:18

waar is de like knop, super gaaf dit!!!!!!!!!!!!!!! :-P

[Beantwoorden]


Door Vera op 9 februari 2014 23:04

Superleuke site naamgenootje! En heel toevallig heet ook mijn moeder Marijke! Haha Ga zo door! X

[Beantwoorden]


Door AnnechiensBudgetBeauty op 9 februari 2014 23:29

Geweldig om te lezen. Mijn moeder gebruikt bijna nooit make-up. Ze heeft onlangs mascara en een lipstick gekocht. Maar meer heeft ze ook niet.. Raar om dan te zien dat er ook moeders zijn die wel een hele collectie hebben!!

[Beantwoorden]


Door Milly op 10 februari 2014 07:26

Heel erg leuk artikel Vera! Leuk dat jij en je moeder samen zo kunnen genieten van beauty! Ik zeg een deel 2 of een update binnenkort! (A)
Liefs, Milly

[Beantwoorden]


Door Tessa op 10 februari 2014 13:45

Super leuk om te zien, je heb de make-up liefde echt van je moeder. Ik totaal niet ik zou ook niet weten waar het vandaan komt, haha. Mijn moeder heeft sinds de bruiloft geen make-up opgehad (18 jaar geleden) en ik draag het elke dag zo grappig!

[Beantwoorden]


Door Laura op 10 februari 2014 15:23

Wat een leuk artikel! Wat leuk dat jullie beide een passie voor make-up delen.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 10 februari 2014 17:12

Hi Vera en Mama!

Leuk artikel! Ook erg herkenbaar, mijn moeder is dankzij mij ook meer bezig met make-up, ze droeg altijd al foundation, blush, lipstick, oogpotlood en mascara en af en toe wat oogschaduw maar toen ik een paar jaar terug over ‘je crease, blenden en MAC’ begon wist ze niet waar ik het over had haha! Mama is nu ook fan van de lipsticks van MAC! Ze gebruikt altijd een foundation van Chanel, blush van MAC of Guerlain en ook vind ze kiko een fijn budgetproduct. Ik ben bang dat ik haar echter nooit een andere mascara aan kan smeren dan die eeuwige van Lancome hypnose, niks mis mee natuurlijk!

xxx

[Beantwoorden]


Door Nicole op 10 februari 2014 17:54

Ooh wat ontzettend leuk dit! Mooie producten gebruikt je mama :) (love)

[Beantwoorden]


Door Hydi op 10 februari 2014 20:18

hi, ik ben de moeder van nika (http://www.youtube.com/user/NikaatjeChanel/videos) en ik mijn favoriete lipstick komt van mac, kleur cyber. Ik mix en match mijn lipsticks: glans & mat, purple & roze door elkaar. Leuk blog heb je!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 februari 2014 22:18

Wat een leuk artikel! Leuk dat je moeder zoveel make-up heeft, mijn moeder gebruikt helemaal geen make-up. Soms vind ik dat wel jammer dan zou ik bijvoorbeeld haar lipstick kunnen jatten hihi.

[Beantwoorden]


Door karin op 11 februari 2014 02:13

Mijn ma loopt tegen het eind van de 60, en isverg in “vroeger” blijven hangen. Ik heb haar wel eens wat passende lipsticks cadeau gedaan, en als ze met mn vader weggaat, draagt ze dat ook, maar oogschaduw draagt ze bijv maar 1 kleurven alleennop het bewegende ooglid…en dan n saaie roze nagellak van 10 jaar oud…
Daar houdt het bij op (en parfum dan) jammer maar helaas.

Leuk stuk om te lezen wel Vera!

[Beantwoorden]


Door me op 11 februari 2014 21:37

Leuk om te zien. Zelf heb ik geen moeder meer, ben dan ook net een paar jaar jonger dan je moeder. ik zit toch wat meer richting budget, tering naar de nering zetten maar mooie spullen heeft je moeder. Zou ook leuk zijn om te zien wat ze aan verzorging gebruikt op haar leeftijd.

[Beantwoorden]


Door rosa op 11 februari 2014 22:22

mijn moeder hele make-up stash zit in één make up tasje voor de rest heeft ze niks! Ze gebruikt 3 producten: eyeliner mascara en een rode lippenstift van chanel, die ze gebruikt als blush oogschaduw en lippenstift.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 12 februari 2014 22:10

Wat een leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Dana op 15 februari 2014 13:25

Heel leuk artikel, ‘Veer’! ;-) Fijn dat je weer eens origineel uit de hoek komt en eens iets anders brengt. Tof geschreven door de mama ook!
Misschien kan ze ook eens haar favoriete verzorgingsproducten laten zien? :-)

[Beantwoorden]


Door martina op 17 februari 2014 19:33

wauw vera je lijkt echt heel erg op je moeder! jullie zijn echt zo mooi ^^) super leuk artikel. Xxx :wave:

[Beantwoorden]


Door devi op 25 februari 2014 22:54

wat leuk dat je moeder ook iets schrijft :lol: :lees:

[Beantwoorden]


Door Mathilda op 9 juni 2014 14:50

<3 this! Zo cute! Echt een tof artikel!
Mijn moeder is 56 en draagt ook nog heel graag make up. Ze is dol op foundation van Guerlain en de shimmer cubes van The Body Shop. Om te highlighten durft ze af en toe wel eens mijn Sleek face form palletje te stelen ^^
(love) my mom !

[Beantwoorden]


Door Nele op 10 september 2015 14:04

Ik reageer een beetje laat, maar wat een leuk artikel! Echt leuk om eens te kijken wat andere moeders nu eigenlijk dragen.
Jouw moeder heeft veel meer make-up dan die van mij, mijn moeder haar top favorieten zijn het Black smokey eyes palette van Gosh en Clinique mascara’s. Daar heeft ze er echt al veel van opgemaakt ^^)

[Beantwoorden]