Twitter Question #157

TQ_157_01

Dit is het eerste bericht dat ik schrijf na mijn verjaardag. Gisteren was ik al niet meer jarig, maar wel druk voor vanavond, want dan komen mijn vrienden langs! Boodschappen doen en alvast een quiche maken (met hulp van mijn ouders). Heel fijn nu weer even lekker achter de computer te zitten, te werken aan mijn blog, met Missy Elliott op de achtergrond en de regen die tegen de ramen tikt. We gaan het hebben over herontdekte beautyproducten!

TQ_157_02

Er zijn de seizoensgebonden producten die ik elk jaar weer herontdek. Lip balsem in de winter, en glanzende bronzer in de zomer bijvoorbeeld. En natuurlijk die exxxtra voedende body lotion, of zonnebrandcreme.

Je zou het na de Nude Glow tutorial van woensdag misschien niet denken, maar highlighter heb ik pas herontdekt. Vooral het overal op mijn gezicht gebruiken heb ik een tijd niet gedaan. Inmiddels breng ik bijna dagelijks een beetje glans op mijn gezicht aan.

Lush shower gel gebruik ik sinds de kerst ook weer heel graag. Ik had wel eens een lekker flesje Snow Fairy gehad, maar vergat het weer. Nu sta ik bijna elke dag weer onder de douche met deze, of een andere Lush shower gel. Vooral Ponche vind ik heerlijk!

Welk(e) beautyproduct(en) heb jij herontdekt?


Reacties

Door Bianca op 8 februari 2014 15:01

Het NYX nude on nude oogschaduwdoosje heb ik laatst herontdekt :-)

[Beantwoorden]


Door Summer op 8 februari 2014 15:02

Nude lipstick of lipgloss! Ik vond nude altijd een beetje nutteloos, ik droeg dan gewoon balsem. Ik kocht onlangs ‘Natural Beauty’ van Essence, omdat ik er zo veel goeds over hoorde. Sindsdien gebruik ik weer af en toe nude lipstick!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 8 februari 2014 15:03

Ik heb vloeibare eyeliner herontdekt! Ik heb járen alleen maar gelliner gebruikt, maar laatste probeerde ik een ‘dip in’ liquid eyeliner (met een stiftpuntje die je in een potje dipt) en die was toch ook wel erg fijn wat betreft aanbrengen. Stiekem zelfs iets fijner, diep zwarter en mooier tegen mijn wimperrand aan dan mijn fluidline (al is die qua houdbaarheid wat beter).

[Beantwoorden]


Door Kim op 8 februari 2014 15:04

Bronzer (love)

[Beantwoorden]


Door georgina op 8 februari 2014 15:07

iemand die toevallig een goede matte bronzer weer?

[Beantwoorden]

Tessa antwoordt op 8 februari 2014 om 15:22:

Ik gebruik zelf momenteel eentje van ELF, maar die is alleen online te koop. Hiervoor heb ik heel lang de bronzer van Rimmel gebruikt, die vind ik ook erg goed. ^^)

[Beantwoorden]

Lisanneleeft antwoordt op 8 februari 2014 om 15:39:

Die van Rimmel staat erom bekend. Ik ben ook op zoek naar een andere! (ik weet alleen niet meer waarom ik ook alweer een andere wilde)

Dus als iemand tips heeft….

[Beantwoorden]

Mar antwoordt op 8 februari 2014 om 16:30:

Sleek! Ik heb zelf een palette van sleek, met een highligter, blush en bronzer. En ik ben gek op die bronzer! Ik ben aardig bleek ( en blond) maar hij is niet echt oranje, maar wat assiger, dus voor mij precies goed. Heb wel de lichtste kleur genomen, al had ik misschien ‘m toch wat donkerder gewild omdat ik er net wat vaker overheen moet gaan voor het gewenste effect haha, maar fijn is hij zeker!

[Beantwoorden]

daniëlla antwoordt op 8 februari 2014 om 21:16:

De honey bronzer van the body shop is echt heel erg fijn! zeker het proberen waard :)

[Beantwoorden]

saarenzo antwoordt op 8 februari 2014 om 21:00:

Hoola van Benefit! Hij is wel duur (33 euro) maar echt heel goed en de kleur is heel natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door georgina op 8 februari 2014 15:07

leuk artikel weer trouwen hihi

[Beantwoorden]


Door Mingie op 8 februari 2014 15:14

Jeej! Mijn vriendinnetje Yasmine staat in de twitterquestion! (love)
Mijn herontdekking is mijn nivea soft potje.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 8 februari 2014 15:22

Leuk! Dingen als blush enzo vergeet ik nooit.. dat draag ik altijd.. Ik heb wel de 24 hour foundation van Maybelline herontdekt :D

[Beantwoorden]


Door Janniek op 8 februari 2014 15:25

Ahh leuk, ik sta d’r in! Lippen balsem is inderdaad ook echt een ontdekking, elke winter weer. Die koude wind doet niks goed voor m’n lippen :(

[Beantwoorden]


Door Elise op 8 februari 2014 15:29

hm lastig, ik denk een hele lichte foundation, heb hem onwijs lang en nu is hij perfect voor m’n huid. De kleur is gewoon precies hetzelfde

[Beantwoorden]


Door Marlijn op 8 februari 2014 15:35

BB-cream, ik ga binnenkort twee weekjes naar Zuid-Afrika en dan komt het toch goed van pas in plaats van foundation!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 8 februari 2014 15:38

Ik heb dat altijd met foundations! Dan koop ik een nieuwe, laat ik de oude staan… en dan kom ik er later weer achter dat die oude toch wel heel erg fijn was (stiekem veel fijner dan die nieuwe, lol).

En door het antwoord van Janniek heb ik zin om weer een matte bronzer te kopen! Mijne was heeeelemaal op (die van Rimmel), en heb tot nu toe nog geen nieuwe gekocht. Maar vind het toch wel heel erg mooi, bronzer :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 8 februari 2014 15:39

Voor mij is het de transparante poeder van Essence en ook bronzer idd, maar dat vergeet ik stiekem toch vaak…

[Beantwoorden]


Door Myrna op 8 februari 2014 15:55

Geen make-up maar wel oorbellen! Ik droeg vroeger altijd oorbellen maar heb eigenlijk al maanden geen oorbellen gedragen, als ik er dan een paar in deed dan waren het gewoon kleine knopjes, maar nu heb ik de grotere en langere oorbellen weer helemaal herontdekt.

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 8 februari 2014 15:59

Ik heb highlighter ook herontdekt omdat ik het eerst alleen in de zomer gebruikte, maar het eigenlijk het hele jaar door wel kan :yes:
xx Julie

[Beantwoorden]


Door Dita op 8 februari 2014 16:06

De rosebud balsem :)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 8 februari 2014 16:13

Leuk! Ik heb laatst de sleekpaletten herontdekt. Ik gebruikte steeds vaker mono’s en anders urban decay/mac. Ik was het geweldige pigment van sleek helemaal vergeten! Waarom schrijf je trouwens niets meer op je blog in het Engels? Het was heel erg tof om dat namelijk te lezen!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 8 februari 2014 16:18

Highlighter, hoe heb ik oooooit zonder gekund?!

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 februari 2014 16:29

Ik ben de laatste tijd weer verslaafd aan highlighter in m’n binnenste ooghoeken, geeft meteen een frisse blik :O

[Beantwoorden]


Door Isabel op 8 februari 2014 16:36

Leuke twitterquestion! Ik vind concealer toch wel geweldig, ik heb het echt heel lang niet gebruikt (ik gebruik ook nooit zo veel make-up – vandaar) maar als ik een keer wat rode vlekjes heb zijn die zo weg, echt fijn.

[Beantwoorden]


Door Deborah op 8 februari 2014 16:53

Bronzer, wenkbrauw potlood en lipstick (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 februari 2014 17:01

Ik zit momenteel midden in een foundation tik. Ik gebruik het alleen ’s winters (en vorig jaar voor het eerst), maar deze winter ben ik echt druk aan het testen.

[Beantwoorden]


Door Floor op 8 februari 2014 17:29

Die goeie oude nivea soft cream! Zeker met droge plekjes in de winter:)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 8 februari 2014 17:53

Een beetje bronzer kan ik nu wel gebruiken!

[Beantwoorden]


Door pamela op 8 februari 2014 17:54

de tea tree olie van de Kruidvat!!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 8 februari 2014 17:59

Ik heb gister concealer weer ontdekt! Heb dat echt maanden lang niet gebruikt (waarmee ik niet wil zeggen dat ik het niet nodig had haha ik ben ook niet gezegend met een perfecte huid) en gister bedacht ik me opeens weer dat ik nog een goede had liggen :p

Heel veel plezier trouwens vanavond! :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 8 februari 2014 18:04

blush! zeker weten :3

[Beantwoorden]


Door melissaaaa op 8 februari 2014 18:15

wenkbrauw potlood daar had ik er in de zomer al 5 van opgemaakt en daarna gebruikte ik altijd poeder maar sinds ik een pony heb gebruik ik weer potlood wat dat gaat toch iets sneller en het blijft voor mijnn gevoel beter zitten

[Beantwoorden]


Door Silke op 8 februari 2014 18:16

Mijn favoriete mascara of all-time: Bourjois Volumizer mascara. Ik ben altijd op zoek naar “the next best thing” en koop bijna telkens een nieuwe die ik nog nooit gebruikte, maar elke keer als ik de mascara van Bourjois gebruik denk ik “Die moet ik meer gebruiken!”

[Beantwoorden]


Door vanessa op 8 februari 2014 18:27

Leuke vraag! Sinds kort gebruik ik weer een blush, iets wat ik lange tijd niet heb gedaan ^^)

[Beantwoorden]


Door Fran op 8 februari 2014 18:36

Lippenbalsem!

[Beantwoorden]


Door Eva op 8 februari 2014 18:39

Door Emma op 8 februari 2014 18:42

Felle blush i love it

[Beantwoorden]


Door Marloes op 8 februari 2014 18:56

Zwart kohlpotlood :) Ineens kan ik niet meer zonder! :)

[Beantwoorden]


Door Martina op 8 februari 2014 19:17

Blush en bronzer gebruik ik onwijs graag!

[Beantwoorden]


Door robin op 8 februari 2014 19:36

ik gebruikte vroeger nooit highlighter ookal had ik er wel een liggen (van Essence volgens mij) ik snapte het nut niet zo. nu kan ik al heel lang niet meer zonder (love) ik heb standaard Albatross op <3

[Beantwoorden]


Door Isabella op 8 februari 2014 19:36

De Rocket Volume Mascara van Maybelline heb ik een tijdje geleden herontdekt. Ik gebruikte heel lang een andere mascara, maar nu gebruik ik de Rocket Volume Mascara weer iedere dag!
x

[Beantwoorden]


Door victoria op 8 februari 2014 19:37

Ik heb zelf een oude L’oreal blush herontdekt, deze had ik 1 of 2 jaar geleden in de sale gekocht, maar eigenlijk nooit veel gebruikt. Maar nu is het mijn favoriete blush! (love)

[Beantwoorden]


Door Maartje op 8 februari 2014 19:53

Mijn day and night Cream van venus. Hij ging op in de zomer en had geen nieuwe gekocht, maar in de winter mis ik hem! Daarom laatst bij Douglas’ een nieuwe gekocht (love)

[Beantwoorden]


Door Zazie op 8 februari 2014 19:54

Yes yes yes! Ik ben het helemaal eens met de oranje lipstick! Ik ben nog steeds opzoek naar de perfecte. Heb je misschien nog een tip voor een matte?

[Beantwoorden]

Nicky antwoordt op 10 februari 2014 om 16:20:

Vegas Volt van mac (love)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 8 februari 2014 20:09

Ik heb de highlighter weer helemaal ontdekt! Love the shineeee

[Beantwoorden]


Door Iris op 8 februari 2014 20:15

Haar mousse! Was er eerst nooit zo enthousiast over, maar sinds kort gebruik ik het weer en ik ben er helemaal fan van! ^^)
Liefs,
Iris x

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 8 februari 2014 20:27

Wat leuk dat je mijn Tweet hebt gebruikt zeg! Vandaag ook weer een hele dag weg geweest, maar niet voor eerst mijn haar in te sprayen met zeezout spray, zo blij dat ik dit herontdekt heb. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 8 februari 2014 20:33

Lippenbalsem! Ik vergat (heel dom) heel vaak lippenbalsem op te doen. Nu ik baby lips heb gebruik ik het wel 5x per dag. Mijn lippen zijn anders veels te droog. :-(

Mijn tip is voor iedereen om baby lips te gebruiken. Ook vind ik de lip butters van the body shop heel fijn (vooral mango ^^) )

Een vriendin heeft eos en die zijn zooo fijn, maar helaas niet in nederland te koop :-( .

[Beantwoorden]

Charlotte antwoordt op 8 februari 2014 om 20:34:

Ojaa, vergeten ;-) HANDCREME ik kan niet meer zonder. Bah mijn handen zijn zonder handcreme veeeels te droog. :O

Een bodybutter van the body shop <3 . Maar volgensmij vindt iedereen die GEWELDIG :kiss: .

[Beantwoorden]

Cindy antwoordt op 9 februari 2014 om 13:37:

Je kan de EOS lippenbalsems wel online kopen bij Big green smile of Alice & Jo en je kan bij beiden met IDEAL betalen. Ik vind het ook de leukste lippenbalsems uit mijn stash. :D

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 8 februari 2014 21:01

Ik heb bronzer helemaal ontdekt. Mijn bronzers lagen al jaren te verstoffen achterin mijn make up lade, maar de laatste tijd draag ik het elke dag. Ik had opeens op een dag een moment van: ik wil bronzer! En sindsdien heb ik een bronzer-tik, haha!

[Beantwoorden]


Door Roxy op 8 februari 2014 21:13

Mijn wenkbrauwpoeder! De laatste tijd tekende ik eigenlijk niet meer bij, maar sinds kort ben ik weer helemaal ermee bezig!

[Beantwoorden]


Door daniëlla op 8 februari 2014 21:21

Mijn benefit high beam en weer smudged eyeliner boven bij mijn boven wimpers.
Ook blush met een glansje want ik heb niet altijd de tijd voor highlighter.
Oh en lush whoosh shower jelly heerlijke geur voor in de ochtend <3

[Beantwoorden]


Door Daphne op 8 februari 2014 21:39

Wat leuk dat ik erin sta!

[Beantwoorden]


Door Renate op 8 februari 2014 22:04

Ik heb rode lipstick herontdekt! Ik vond rode lipstick altijd zo pretty (love) , maar ik vind het altijd too much om het overdag te dragen en veel speciale gelegenheden heb ik niet haha, maar ik heb een nieuwe kate moss lipstick ( 107 ) en het is zo’n prachtige rode kleur, dat ik het zekerste weten vaker ga dragen!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 8 februari 2014 22:44

Leuke vraag weer, leuk om te lezen! Ik heb lippenbalsem weer helemaal herontdekt! :D

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 8 februari 2014 23:20

Nivea crème die je voor alles kan gebruiken, die in zo’n donker blauw blikje. Echt heerlijk voor wanneer ik hele droge handen heb!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 februari 2014 07:01

Felle lipkleuren en eyeliner heb ik weer helemaal ontdekt.

[Beantwoorden]


Door Olga op 9 februari 2014 11:44

De bodybutters van bodyshop had ik even laten staan maar nu weer in gebruik elke dag

[Beantwoorden]


Door Anna op 9 februari 2014 12:13

Highlighter! In de zomer droeg ik het amper maar de afgelopen tijd vind ik een mooie highlighter van Mac erg fijn.

[Beantwoorden]


Door marit op 9 februari 2014 12:16

groene eyeliner/blauwe eyeliner me moeder had die een poos geleden aan me gegeven en ik had het nog nooit gedragen tot vorig weekend nu doe ik het elk weekend op voor naar school vind ik het iets te heftig

[Beantwoorden]


Door Shari op 9 februari 2014 12:25

De Moringa producten van de de body shop! Warme bloemige geuren die me aan een warme zomer doen denken .. Aaah zomer ….

[Beantwoorden]


Door Nadia op 9 februari 2014 13:46

Leuk om te lezen =) en leuk dat mijn tweetje er ook in staat! (love)

[Beantwoorden]


Door Lana op 9 februari 2014 18:12

Niet zo zeer één product. Maar ik heb hier budget beauty leren herwaarderen. Ik ben als 16 jarige met de goedkope stuff van Kruidvat begonnen en ging met de jaren (en het budget) een klasse hoger.

Hier leerde ik dat er gepigmenteerde budget-proof producten bestaan. Je moet soms alleen even zoeken. :-)

[Beantwoorden]


Door Emilia op 9 februari 2014 22:14

Tis al te kaat maar happy birthday

Ik weet dit wegens teske Haar blog
En het staat hier ook
Love you

Vera ik wil ook als you sijn it’s my dream maar ik weet dat dat nooit zal gebeuren want ik heb toch nooit een kans
Ik ben best jaloers op jou jij hebt best wel een mooie leven

See you later my dear !!!!!:))))))

[Beantwoorden]


Door Katrina op 9 februari 2014 23:01

NYX oogschaduws en dior lipsticks! Oh ja en niet te vergeten Valentina ( parfum van Valentino )

[Beantwoorden]