The Body Shop Hemp Soap On a Rope + Hand Protector

the_body_shop_hemp_soap_on_a_rope_hand_protector01

De Hemp collectie van The Body Shop is berucht. Verzorgingsproducten met wiet, dat kom je niet elke dag tegen. Gemaakt met Fair Trade hennepolie (gekweekt op een geheime locatie) verzorgen de producten je huid intensief. De Hand Protector is de #1 best seller, maar er is ook een nieuw product: Soap On a Rope in de vorm van een wietplantje.

the_body_shop_hemp_soap_on_a_rope_hand_protector02

the_body_shop_hemp_soap_on_a_rope_hand_protector03

In 2011 schreef ik al over de High Balm (niet meer in het assortiment). De geur vond ik toen best wennen en eigenlijk vind ik dat nog steeds. De Hemp producten ruiken niet naar wiet, maar hebben wel een typische plantachtige geur. Toch was ik heel benieuwd naar het flink stuk zeep en de grote tube handcrème.

The Body Shop Hemp Soap On a Rope € 9
The Body Shop Hemp Hand Protector € 13

the_body_shop_hemp_soap_on_a_rope_hand_protector04

the_body_shop_hemp_soap_on_a_rope_hand_protector12

the_body_shop_hemp_soap_on_a_rope_hand_protector05

the_body_shop_hemp_soap_on_a_rope_hand_protector06

Soap On a Rope

Soap On a Roap is een flink stuk zeep aan een dik stuk touw. Je kunt hem ophangen in de douchecabine of bij de wastafel. Doordat je hem ophangt kan de zeep mooi opdrogen zonder dat er vuil of bacteriën op kunnen komen. Ik vraag me af of The Body Shop dit product in andere landen waar wiet wel illegaal is, ook (zo) verkoopt. Persoonlijk vind ik het wel gaaf dat TBS dit zo doet. Het is gedurfd, daar houd ik wel van.

Ik gebruik zelf nooit zeep onder de douche, omdat het zo’n stroef gevoel op mijn huid geeft. Deze Soap On a Rope schuimt erg goed wanneer je hem in combinatie met een puff spons gebruikt, maar het stroeve gevoel blijf je houden. Wel merk ik dat hij inderdaad goed verzorgt en mijn huid niet uitdroogt. Wrijf je de zeep alleen over je huid en gebruik je geen spons, dan zul je iets meer moeite hebben om veel schuim te creëren.

the_body_shop_hemp_soap_on_a_rope_hand_protector07

the_body_shop_hemp_soap_on_a_rope_hand_protector13

the_body_shop_hemp_soap_on_a_rope_hand_protector08

the_body_shop_hemp_soap_on_a_rope_hand_protector09

the_body_shop_hemp_soap_on_a_rope_hand_protector11

Hand Protector

De Hand Protector zit in een flinke tube van 100 ml, maar is ook in een kleine tube van 30 ml verkrijgbaar. De creme is stevig en trekt snel in. Wel kan het daardoor een beetje lastig zijn de substantie uit de tube te krijgen. Ik begrijp wel waarom deze Hand Protector de internationale bestseller is. De crème is erg zacht en voedt de huid goed.

the_body_shop_hemp_soap_on_a_rope_hand_protector10

De kracht van de Hemp producten is duidelijk de intensieve verzorging. De Soap On a Rope droogt mijn huid niet in en de Hand Protector trekt snel in en maakt mijn handen binnen no time weer soepel en zacht.

Ik vind het fijne producten die snel en effectief werken. Maar die geur… Daar kan ik nog steeds niet goed aan wennen. Geef mij maar citroen, aardbei of perzik. Ik denk wel dat mannen de geur kunnen waarderen, of als je als vrouw gewoon niet zo van zoete geurtjes houdt natuurlijk.

The Body Shop Hemp Soap On a Rope is te koop vanaf januari ’15 in de winkels en online.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 23 december 2014 | 64 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Lisanneleeft op 23 december 2014 15:02

Dat zeepje ziet er echt leuk uit! Of ik het lekker zal vinden ruiken is een ander verhaal, haha. Ben wel benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 23 december 2014 15:04

Klinkt als fijne producten! Wel jammer van de geur, ik ben persoonlijk wat meer van de iets zoetere geurtjes als het gaat om verzorgingsproducten. Maar als het echt heel goed werkt, wil ik in de winkel nog wel eens een uitzondering maken :)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 23 december 2014 15:04

Hmmm de substantie van de hand protector ziet er heerlijk verzorgend uit <3 Dat stroeve gevoel dat zeep geeft herken is, dat vind ik ook altijd een nadeel aan zeepjes. Maar fijn dat deze zeep de huid in ieder geval niet uitdroogt en ook verzorgend is! De producten klinken wat dat betreft allebei super fijn <3

[Beantwoorden]


Door Guusje op 23 december 2014 15:11

:hey:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 december 2014 om 18:41:

:hiya:

[Beantwoorden]


Door Syl op 23 december 2014 15:17

Ik ben niet zo weg van de geur. Voor mij is een geur wel bepalend of ik een product wel of niet aanschaf.
Nou maak ik met 8-hour cream van Elizabeth Arden wel een uitzondering.

[Beantwoorden]


Door Salma op 23 december 2014 15:19

Lijkt me een beetje een raar idee om dat op je te smeren. De producten kijken me wel lekker.

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 24 december 2014 om 10:14:

Waarom raar?

[Beantwoorden]

Salma antwoordt op 25 december 2014 om 14:45:

Het moet me denken aan wiet.

[Beantwoorden]

jasmijn antwoordt op 27 december 2014 om 15:09:

:lol:

doe mij maar gewoon lekkere zoete luchtjes :)


Door Lys op 23 december 2014 15:22

Ik was de voorbije maanden in het koude Finland en daar heb ik veel gehad aan de Hemp handcrème. Voedde mijn huid en beschermde tegen de kou, echt een super product.

[Beantwoorden]


Door Louisa op 23 december 2014 15:23

Gebruik de handcreme al jaren, en ja de geur is idd wel wennen! Voor mij de beste handcreme, de enige die in de winter voor mij goed werkt.
En voor m’n papa, met z’n kolenschoppers ;-)

[Beantwoorden]


Door Andrea op 23 december 2014 15:23

Ik ga eens kijken naar de zeep, want die vind ik er echt supertof uitzien! Ik houd niet zo van zoete geuren, dus misschien is dit wel iets voor mij!
x

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 december 2014 15:24

Ik vond hier de de handcreme erg lekker van. Maar de geur is niet echt mijn ding. En met hennep kun je heel erg veel. Van de vezels die erin zitten kun je zelfs kleding maken die veel langer meegaat dan een katoenen shirtje. Hennep is vele malen sterker dan katoen, heeft daarbij nog helende werkingen en de zaadjes zijn kennelijk heel erg gezond en een bron van eiwitten ;-).

[Beantwoorden]


Door Ina op 23 december 2014 15:24

Wauw, heel gedurfd van the body shop. Ik ben benieuwd. :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 december 2014 15:26

ik heb deze zelf nog nooit geroken!

[Beantwoorden]


Door Merel op 23 december 2014 15:28

Van de handcreme heb ik laatst een hele tube opgemaakt! Vind hem heerlijk voor de winter omdat die best vol en romig is. Nadeel is wel dat er allemaal scheurtjes in de verpakking komen waardoor de handcreme er uit komt…

[Beantwoorden]


Door marieke op 23 december 2014 15:30

Hmh klinkt niet heel spannend, of Nou ja de geur dan! De vorm is inderdaad wel weer heel tof en stoer, zoals je ak zegt. Leuk dat ze dat ook gewoon doem :) toch zal ik hem niet kopen, want voor dat geld wil ik gewoon ook iets wat super lekker ruikt :D

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 23 december 2014 15:31

Zelf vind ik de geur ook behoorlijk wennen! Maar de crème werkt wel super!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 december 2014 15:34

Hmm, denk niet dat ik de geur echt lekker ga vinden! Ben wel erg benieuwd geworden. :)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 23 december 2014 15:35

Ik vind het nog een beetje een gek idee!

[Beantwoorden]


Door Vera op 23 december 2014 15:35

Ik heb de handlotion op de wc staan. Ik zelf vind hem helemaal niet lekker… Ik kan er ook echt niet aan wennen. Hele aparte muffe geur.

[Beantwoorden]


Door Marie op 23 december 2014 15:40

Ik vind de handcrème erg fijn maar ik moet inderdaad ook erg wennen aan de geur.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 23 december 2014 15:42

Ik heb dit wel eens geroken in de The Body Shop, maar ik vind het gewoon niet lekker ruiken. Vooral bij een product zoals zeep of handcrème waar je heel veel alternatieven heb is dit gewoon een dealbreaker.

[Beantwoorden]


Door Bente op 23 december 2014 15:44

Hm ik weet het niet, deze producten zou ik toch voorbij lopen..

[Beantwoorden]


Door Nesrin op 23 december 2014 15:46

Leuk artikel en tsja het is en blijft een natuurproduct. Er zijn zelfs kledingmerken die Hennep in hun kleding verwerken.

[Beantwoorden]


Door Emilie op 23 december 2014 15:47

Ik vind het zo grappig dat ze dat durven maken en eigenlijk ook wel leuk! Ben wel benieuwd naar de geur.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 23 december 2014 15:54

Van de zeepjes ben ik nooit zo, maar de Hand Protector klinkt erg fijn! Het valt me inderdaad op dat verzorgingsproducten met hennep erin erg goed verzorgen. Ik heb zelf deze Hand Protector niet geprobeerd, dus daar weet ik de geur niet van, maar van andere producten met hennep erin die ik wel heb geprobeerd vond ik de geur eigenlijk wel goed te doen, omdat ik het een vrij neutrale geur vind.

[Beantwoorden]


Door Judith op 23 december 2014 15:54

Wat ontzettend apart: dat zie je inderdaad niet zo heel vaak. Ik ben benieuwd naar de geur, maar ik denk dat ik deze lijn oversla. ^^)

[Beantwoorden]


Door Margot op 23 december 2014 16:01

De handcreme lijkt me erg fijn, maar ik ben ook niet echt een gebruiker van blokken zeep.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 23 december 2014 16:13

Ik gebruik niet zo vaak zeep, maar de handcrème lijkt mij wel leuk!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 23 december 2014 16:13

Hennep is wat anders dan wiet die je kunt roken. Hennep olie en hennepzaad zijn heel gezond, dus helemaal niet vreemd en gewoon legaal om het in verzorgingsproducten te verwerken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 december 2014 om 18:43:

Wat ik begreep heb je wel die olie uit het plantje nodig en de plant mag je niet verbouwen, dus dat maakt het lastig en tegenstrijdig.

[Beantwoorden]

Saskia antwoordt op 24 december 2014 om 11:02:

Hoi! Op de site is ook gewoon te vinden dat het verbouwd wordt door boeren in Engeland.

“Onze Community Fair Trade hennepzaadolie komt van hennepplanten uit Engeland. Het wordt geproduceerd door een coöperatie van kleinschalige boeren familiebedrijven. Door deze handel zorgt voor werkgelegenheid en heeft de lokale gemeenschap een positieve impuls gegeven. Door een afwijkend gewas zoals hennep te verbouwen wordt de biodiversiteit vergroot.”

Hennep is inderdaad een andere plant dan de wiet die je kan roken om een bepaald ‘gevoel’ op te wekken. Op de fietsroute naar het huis van mijn ouders staat ook een gigantisch veld met deze planten het ziet er het zelfde uit als wiet. Er staat dan ook een giga bord bij met uitleg dat het geen ‘rook’wiet is hahah.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 23 december 2014 16:23

Toen ik bij The Body Shop werkte pakte ik regelmatig de tester. Ik zweer erbij! Zelfs als je bloederige kloofjes hebt zie je je hand snel opknappen. Maar ik ben het met je eens: het stinkt. :-)

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 december 2014 16:47

ik weet niet of ik aan de geur kan wennen, maar goed ik moet het ook eerst even ruiken natuurlijk voordat ik oordeel.

[Beantwoorden]


Door larissa op 23 december 2014 16:56

Geen idee of het in België te verkrijgen is, maar het zeepje zou ik zo cadeau doen aan mijn neef. Ik vind het echt iets voor mannen, geen idee waarom haha.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 december 2014 17:21

Lijken me fijne producten! Ze zien er misschien niet zo aantrekkelijk uit als de andere producten van TBS, maar ze lijken me wel superverzorgend

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 23 december 2014 17:34

Leuke review.
De producten lijken me erg fijn. Nu gebruik ik geen handcreme ( heb geen droge handen). Verheug me wel op de uitverkoop/acties na de kerst als alle kerstgeuren een beetje worden afgeprijst. Vind de bodyshop wel wat prijzig ( als student ) maar ben echt geobesedeerd, vind het zo n fijn merk!

xx

Curvybird.blogspot.nl

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 23 december 2014 17:34

Best wel grappig, dat stuk zeep. Ik ga een kijken of ze hier in België die zeep ook zo verkopen

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 23 december 2014 17:53

Klinkt heel goed!
Ik hou van een goed handcréme die de handen goed verzorgd en het hydrateert.

Xoxo

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 23 december 2014 18:13

Afgelopen week heb ik een review geschreven over de Hand Hemp Protector. Vandaag staat ‘ie ook weer in een blogpost: handcrèmes winter 2014. Het is een toppertje! Het stuk zeep ziet er onwijs leuk (en gedurfd!) uit. Jammer dat je huid er ietwat stroef van wordt.

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 december 2014 18:16

Ik ben heel benieuwd naar de geur, ik vind het er wel leuk uitzien!

[Beantwoorden]


Door Demi op 23 december 2014 18:19

Bijzonder! Ik vind vooral het stuk zeep heel gaaf. Vooral leuk om iemand cadeau te doen. Daar krijg je vast rare blikken van haha!

[Beantwoorden]


Door Loesblogt op 23 december 2014 18:29

Ik vind het stoere uiterlijk met het karton e.d erg leuk maar de geur zelf trekt me niet. Ik heb de handcrème en ondanks dat mijn handen er wel heerlijk zacht van worden, vind ik de geur totaal niet lekker helaas.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 december 2014 19:03

Klinkt erg goed. Lijkt me een heel erg fijn product!

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 23 december 2014 19:33

Fijne review, klinkt goed!!

Xo

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 23 december 2014 19:34

Zeker tof van TBS en dus stiekem ook wel een beetje controversieel. Ik had al wel begrepen dat het plantje voor meer goed is dan alleen roken. Toch gok ik dat de geur niet echt iets voor mij zal zijn. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Anna op 23 december 2014 20:24

Hmm, ik weet niet wat ik er van moet vinden. Maar het idee is goed! Die handcreme lijkt me erg fijn! Leuke review Vera! Liefs

[Beantwoorden]


Door Sanae op 23 december 2014 20:44

Dat zeepje ziet er geweldig uit, maar ik denk dat de geur niet iets voor mij is..

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 23 december 2014 21:00

IK heb de handcrème wel eens gehad, maar was niet zo’n fan van de geur! De werking was wel erg fijn :)

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 23 december 2014 22:41

Ik ben dol op natuurlijke geuren dus misschien is dit wel iets voor mij! :)

[Beantwoorden]


Door Denise op 23 december 2014 22:57

Wat een grappige producten, leuke review!

[Beantwoorden]


Door Maartje op 23 december 2014 23:00

Grappig zo’n product! Ik denk alleen dat de geur niet ideaal is voor mij :).

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 24 december 2014 00:07

Haha wat een grappige producten! Ik ben wel benieuwd, maar denk niet dat de geur echt voor mij weggelegd is.

[Beantwoorden]


Door Valentina op 24 december 2014 03:01

Ligt het aan mij of word wiet steeds normaler beschoud. Eerst hero met zijn boost sapje en nu TBS met zeep en handcreme. Wat is het volgende…..?

[Beantwoorden]

Saskia antwoordt op 24 december 2014 om 11:03:

Hennep is iets anders dan wiet. De plant ziet er alleen wel hetzelfde uit. Ze zijn zeg maar broertjes. zie mijn reactie hierboven! :)

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 24 december 2014 17:00

Het lijkt mij een ontzettend goed en effectief product, maar jammer inderdaad van de geur. Al wen je er misschien naar verloop van tijd wel aan. Het effect vind ik in elk geval veelbelovend! Fijne kerst Vera!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 24 december 2014 17:30

De substantie van de handcreme lijkt me wel heel fijn, lekker dat deze zo voedend is! Ik vind het zeepje trouwens geniaal haha, wel heel handig dat er een stuk touw aan zit

[Beantwoorden]


Door Iva op 25 december 2014 22:22

Dit stinkt, maar helpt enorm goed tegen eczeem. Ook als dit niet op je handen zit. Ik heb altijd een tube in huis en gebruik het alleen ‘snachts.

[Beantwoorden]


Door Julie op 27 december 2014 14:27

Ik ben helemaal overtuigd van de goede werking, maar ik kan die geur echt niet uitstaan! Ik vind het echt stinken, haha! :-)

[Beantwoorden]


Door Bernadette op 29 december 2014 14:38

Ik heb al zeker 5 tubes van de Hemp Hand Protector leeg gesmeerd, vind het top spul! Die geur moet je van houden, ik vind het lekker maar hou inderdaad helemaal niet van zoete luchtjes.

[Beantwoorden]


Door fleur op 4 januari 2015 01:24

Mijn moeder heeff hem gehad en die zegt dat ze de geur vreselijk vind wel een leuk artikel

[Beantwoorden]


Door Ni op 4 januari 2015 20:09

Hennep is helemaal niet zo sterk als wiet, is bijna helemaal niet psychoactief eigenlijk.

[Beantwoorden]