Make-up meenemen naar je vriendje

make-up_jeffrey01b

Bij mijn ouders heb ik standaard make-up liggen. Slaap ik bij Jeffrey, dan pak ik niet alleen kleding in, maar ook een tasje met make-up. Ik kies altijd voor wat vaste basis favorieten, maar wissel ook met oogschaduwpaletjes en nieuwe kleuren blush. Vandaag laat ik je zien wat ik afgelopen weekend meenam naar Jeffrey’s huis.

make-up_jeffrey05

Ook als ik niet thuis ben maak ik me graag ‘full-face’ op. Dus ook gewoon lekker foundation, poeder, oogschaduw, eyeliner etc. Ik neem altijd dezelfde foundation, concealer en poeder mee omdat ik die heel fijn vind en een goede basis vormen. Ook de wenkbrauwset van Catrice die uit elkaar valt en Essence Eyeshadow Base kunnen niet ontbreken.

Hoe kies ik wat er mee gaat, wat is handig en wat niet?

make-up_jeffrey

1. Parfum. Een niet te grote en stevige flacon, met een geur die ik altijd wel kan waarderen – Michael Kors Sexy Amber

2. Favoriete bronzer – NARS Laguna

3. Blush die bijna overal bij past – MAC Lust

4. Een make-uppalet met oogschaduw, maar ook highlighter en lipsticks – MAC Natural Face Palette

make-up_jeffrey06

Ook kwasten neem ik mee. Van Real Techniques, Sigma, EcoTools en MAC.

make-up_jeffrey02

Essence I Love Stage Eyeshadowbase – review
MAC Keepsakes Natural Face Palette – review
Kat Von D Tattoo Liner – review
In Extra Dimension Lash Mascara – review

make-up_jeffrey03

MAC Studio Fix Fluid NW10
Collection Lasting Perfection Concealer – review
Catrice Prime And Fine Mattifying Powder
NARS Laguna bronzer – review
MAC Mineralize Skinfinish Lust – review

Catrice Eyebrow Set – review
MAC Lipstick Please Me – review

make-up_jeffrey07

Ik maak me altijd op de in de badkamer, bij het raam met een spiegeltje uit een van de paletjes of de NARS bronzer. Natuurlijk hangen er ook spiegels boven de wastafels, maar ik vind het fijner me bij het raam op te maken omdat ik dan het licht van voren heb en niet van de zijkant.

Ik draag Please Me lipstick van MAC, omdat ik die kleur toevallig in mijn tas had. Anders had ik ook een lipstickkleur uit het make-uppalet kunnen gebruiken.

Welke make-up neem jij mee als je gaat slapen bij je vriendje?

Twitter Facebook
Categorie: Beauty gerelateerd Lifestyle | 23 december 2014 | 80 reacties

Reacties

Door Cheyenne op 23 december 2014 06:02

Ik laat meestal ook wat make-up daar liggen, al zitten mijn grote favorieten (zoals ook het wenkbrauw kitje van Catrice) in een zakje in mijn tas dat ik overal mee naartoe neem.

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 23 december 2014 07:00

Ik woon samen, dus ik hoef niks meer mee te slepen, maar ik weet dat ik ‘vroeger’ wel standaard een make-uptasje meenam. Toen had ik ook nog niet zoveel make-up als nu, dus dat was ook mijn enige make-up die ik had, haha. De NARS bronzer zou ik trouwens maar wat graag aan mijn stash toevoegen :).

[Beantwoorden]


Door Els op 23 december 2014 07:58

Ik ben zo blij dat ik dat binnenkort niet meer hoef, dat inpakken. Na vele jaren begon mij dat echt steeds meer tegen te staan. Was ook steeds alles kwijt ;-).

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 23 december 2014 08:02

Wauw superleuk artikel! Voordat we samenwoonden, sleepte ik steeds van alles mee en bleef er beetje bij beetje meer bij hem liggen haha. Wat een prachtige producten gebruik je, heel leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Saartje op 23 december 2014 08:21

Wat een fijne producten neem je mee! Het palette van MAC blijft werkelijk een pareltje. Ik woon momenteel samen, maar voorheen was het voor mij ook heel herkenbaar en nam ik ook steeds een make up tasje mee naar hem. Ik nam eigenlijk ook altijd dezelfde producten mee, beter dat je alles bij hebt dan dat je wat op wilt doen en het vergeten bent was mijn motto altijd haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 december 2014 om 18:45:

En wat maakt een extra oogschaduw of lipstick nou echt uit? ;-)

[Beantwoorden]


Door Eline op 23 december 2014 08:23

Ik heb standaard een setje met mascara/eyeliner liggen bij hem, voor de rest neem ik niks mee. Alleen als ik weet dat we wat hebben (etentje, etc) dan neem ik een tasje mee :) leuk om te zien wat jij meeneemt!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 23 december 2014 08:32

Ik probeer het zelf ook altijd te beperken, maar ik heb altijd een zakje kwasten mee

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 23 december 2014 08:36

Wat ontzettend leuk om te zien wat je zoal meeneemt aan make-up producten als je bij je vriendje blijft slapen. Ik zeul ook altijd veel te veel make-up producten mee als ik een overnachting / weekendje weg heb. Meestal neem ik dan ook wat meer oogschaduws en lipsticks mee, zodat ik nog kan kiezen.

[Beantwoorden]


Door annebella op 23 december 2014 08:50

Hahhaa ik ga nooit meer logeren bij mijn vriendje.
Mijn vriendje is intussen mijn man waar ik al jaren mee samenwoon.
Vroeger nam ik mascara, wenkbrauwpotlood en blush mee.
En soms oogschaduw.

[Beantwoorden]


Door Amy op 23 december 2014 08:51

Wat leuk om te zien wat je allemaal meeneemt. Sinds ik samenwoon hoef ik bijna nooit meer mijn tasje met make-up mee te nemen, maar eerder nam ik ook altijd gewoon de hele handel mee. Meestal liet ik alleen de oogschaduw thuis en ging ik voor alleen eyeliner.

[Beantwoorden]


Door melissa op 23 december 2014 08:51

Leuk om te zien wat je allemaal meeneemt! Ik neem ook steeds mijn make-up mee naar mijn vriend, maar soms is het moeilijk om te kiezen :) :wow:

[Beantwoorden]


Door arianne op 23 december 2014 08:55

Oh wat ben ik blij dt ik dat sinds kort niet meer hoef mee te slepen. sinds een paar maanden wonen we samen en kan ik lekker hier alles rond laten slingeren en dus vrijwel nooit meer een tasje met make-up mee te nemen. alleen als we bij zijn ma blijven slapen als we weten dat het laat word aangezien zij aan de andere kant van nederland woont.

[Beantwoorden]


Door Saskia op 23 december 2014 09:01

Leuk om te zien. Zelf kon ik nooit kiezen en sleepte ik altijd veel te veel mee.

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 23 december 2014 09:07

Wat leuk om dit een keer bij een ander te zien! Ik neem altijd mijn dagelijkse make-up mee eigenlijk en inderdaad een klein parfum flesje!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 december 2014 09:19

Mooie producten! Als ik ergens anders slaap neem ik altijd producten mee waarbij ik zo min mogelijk kwasten nodig heb. Alleen mijn poederkwast gaat mee. Verder doe ik allesmet mn vingers en gebruik ik zoveel mogelijk creme producten.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 23 december 2014 09:20

Ik neem als ik weg ga ook altijd genoeg mee voor een full face make up, wat ik vaak niet eens op doe. Als ik dan eindelijk opgelucht mijn make up in een make up tasje gepropt hebt, bedenk ik me vaak dat ik mijn kwasten vergeten ben. Dan pak ik een tweede make up tasje en dan heb ik plotseling ruimte over. En dan heb ik meestal toch meerdere oogschaduw en lipstick opties bij me.

[Beantwoorden]


Door paulien op 23 december 2014 09:21

ik wil nooit zoveel meenemen (in ieder geval niet zoveel als wat ik normaal gebruik) dus neem ik een oogschaduw mee die ik voor mijn wenkbrauwen gebruik en tegelijkertijd ook in mijn crease gebruik. Bronzer, highlighter en lipstick laat ik thuis.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 23 december 2014 09:25

Mooie spulletjes neem je mee! Ik woon nu samen met mijn vriend, maar vroeger stalde ik ook altijd allerlei make-upjes bij hem uit, haha. Als ik nu op reis ga neem ik ook het liefst make-up mee voor een full face!

[Beantwoorden]


Door Emma op 23 december 2014 09:25

Echt leuk om te zien wat je meeneemt! Ik ga ook altijd wel voor een goede basis, wenkbrauwen, bronzer en blush maar hou het verder lekker simpel bij alleen mascara op mijn ogen ;)

[Beantwoorden]


Door Syl op 23 december 2014 09:34

Ik laat eigenlijk altijd de restjes van favoriete make-up bij mijn vriend liggen. Dus als mijn foundation voor 3/4 op is gaat hij naar mijn vriends huis. Zo ook met mascara en lipstick enz.

[Beantwoorden]


Door husnapolat op 23 december 2014 09:37

Door de jaren heen neem ik ook steeds minder mee.

[Beantwoorden]


Door Minke op 23 december 2014 09:40

Leuk om te zien! Ik nam altijd zo min mogelijk mee xD

[Beantwoorden]


Door Carien op 23 december 2014 09:52

Mijn vriendje en ik wonen inmiddels alweer heel wat jaren samen, maar ik kan me nog goed het gesleep met tassen herinneren. Zoveel mogelijk meenemen maar zo onopvallend mogelijk (lees: niet met 3 weekendtassen aankomen:)) Ik gebruikte vaak bijvoorbeeld een palette met blush, highlighter en bronzer en dan gebruikte in de highlighter en bronzer ook voor mijn ooglook. Mascara, wimperkruller, bruin of zwart oogpotlood, BB cream, concealer en een paar kwasten en de lipgloss die dan in mijn tas zat over het algemeen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 december 2014 om 18:46:

Palettes met meerdere dingen erin zijn echt ideaal :ja:

[Beantwoorden]


Door marieke op 23 december 2014 10:02

Handig dat palette! Zit lekker alles jn :D gelukkig woon ik nu samen met mijn vriendje, mar vroeger had ik geloof ik daar van alles liggen. Het scheelt ook dat ik toen veel minder make-up gebruikte, dan hoeft er niet zoveel te liggen :)

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 23 december 2014 10:04

Ik heb geen relatie en draag ook niet zoveel make up, dus daar hoef ik me niet zo druk om te maken. Maar het is wel handig om gewoon wat basics bij de hand te hebben.

[Beantwoorden]


Door Marie op 23 december 2014 10:05

Heel erg fijn dat je zo een aantal vaste producten altijd mee neemt, is misschien geen slecht idee. Ik heb momenteel geen vriendje maar toen ik er wel één had, had ik daar gewoon een aantal vaste producten die daar bleven liggen zodat ik niet met alles hoefde rond te zeulen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 december 2014 om 18:47:

Nog handiger, maar zo vaak ben ik er niet om dat te doen. Anders zou ik het ook overwegen :ja:

[Beantwoorden]


Door Ina op 23 december 2014 10:14

Ik neem mijn wenkbrauwpotlood mee en soms lippenstift. Dat is dan ook het enige wat ik gebruik van make-up.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 23 december 2014 10:18

Leuk om te zien! Ik woon samen met mijn vriend, dus ik hoef geen make-uptasje meer in te pakken om naar hem te gaan. Wel logeren wij nog regelmatig bij zijn ouders en dan neem ik wel altijd een make-uptas vol mee haha! Vaak kies ik dan voor wat meer budgetproducten omdat ik bang ben dat de verpakkingen van de duurdere producten onderweg beschadigen, maar soms kan ik het ook niet laten en neem ik gewoon mijn favoriete blush van MAC mee en een wat duurder palette.

[Beantwoorden]


Door Margot op 23 december 2014 10:19

Ik woon samen, maar vroeger had ik gewoon wat make-up bij mijn vriend liggen.

[Beantwoorden]


Door Denise op 23 december 2014 10:32

Wat een leuk artikeltje! Ik plunder eigenlijk altijd mijn every day bakje!

[Beantwoorden]


Door Dresses and daisies op 23 december 2014 10:33

Ik neem enkel mijn vaste eyeliner, mascara en bbcream mee. Hij vindt het niet zo leuk als ik veel make-up draag. :)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 23 december 2014 10:34

Eigenlijk is het voor iedereen anders wat ze willen meenemen. Maar de tips zijn wel handig om te weten! Want straks gaat net je favo blush/poeder kapot in je tas :-( Maar deze tips zijn wel handig, thanks! xo

[Beantwoorden]


Door Danielle op 23 december 2014 10:35

Ik woon samen.. maar daarvoor nam ik altijd n tasje mee met mascara, eyeliner, concealer en bronzer

[Beantwoorden]


Door Lotte op 23 december 2014 10:35

Leuk! Ik neem meestal gewoon mijn everyday make-up tasje mee, waar ik me iedere dag mee opmaak. Ik maak er alleen bijna nooit gebruik van, want meestal zijn we dan gewoon lekker samen thuis en draag ik geen make-up, haha.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 23 december 2014 10:38

War leuk om te zien wat je allemaal meeneemt naar je vriend. Zelf neem ik ook altijd palettes mee (naked palette&sleek face form), zo handig voor een nachtje weg!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 23 december 2014 10:45

Ik leef eigenlijk vanuit een toilettas, omdat ik veel reis tussen Groningen en Zwolle dus heb dan nooit zo’n zin om alles er in- en uit te gooien, haha. Ik heb dus eigenlijk van alles mee!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 23 december 2014 11:03

Ik neem ook altijd zulke producten mee als ik naar mijn vriend ga, wel wat anders natuurlijk maar wel een minimale hoeveelheid.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 23 december 2014 11:06

Komt er ok nog een artikel van de Catrice Prime And Fine Mattifying Powder:D?
Super leuk artikel, dat palette is echt prachtig

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 december 2014 om 18:47:

Nee, maar ik gebruik hem wel elke dag! Hele fijne poeder :ja:

[Beantwoorden]


Door Sanae op 23 december 2014 11:08

Super leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 23 december 2014 11:55

Dat zijn altijd wel de beste standaard producten om mee te nemen als je ergens anders geen make up heb liggen, erg handig dus! ;)

xxx

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 23 december 2014 12:06

Toch wel balen dat er niet ergens staat wat je van de Catrice Prime And Fine Mattifying Powder vindt. Ben benieuwd

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 december 2014 12:09

toen ik nog thuis woonde nam ik niks me naar m’n vriendje XD gewoon puur natuur party peeps!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 23 december 2014 12:14

Ik neem eigenlijk heel weinig make-up mee, omdat mijn vriend het leuk vindt als ik zo weinig mogelijk make-up draag. Meestal neem ik alleen wenkbrauwpotlood, concealer, lippenbalsem en mascara mee. Is ook lekker licht om mee te nemen ;)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 23 december 2014 12:19

Die blush is echt heel mooi!

x

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 december 2014 12:32

Mijn vriend woont in het buitenland dus als ik naar hem toe ga, vul ik mijn koffer liever met nuttige dingen zoals stroopwafels, pindakaas en gevacumeerde Nederlandse kaas! Ik neem dan enkel een lippenbalsem mee.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 23 december 2014 12:48

Ik heb daar een standaard setje liggen, een oogschaduwkwast met 2 kanten, een eyeliner, een mascara en een neutraal oogschaduw palette van MUA (wat trouwens echt een poep palette is maar dat geheel terzijde) Lipstick heb ik meestal wel in mijn tas zitten dus die kan ik de volgende dag ook gebruiken.

Als ik weet dat ik langer blijf slapen dan 1 dag neem ik wel wat meer mee of als ik weet dat we uit gaan ofzo.

Maar meestal gebruik ik toch niets. Mijn vriend gaat meestal om 8 uur de deur uit voor stage en dan ga ik gelijk weg naar mijn eigen huis dus dan heb ik geen zin om iets op mijn gezicht te doen (omdat ik daarna me bed weer inga omdat meneer de wekker al om 6 uur gezet heeft en ik niets meer ga doen die dag) Kan niet wachten tot we samen wat gaan zoeken, nooit meer met iets slepen!! :P

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 december 2014 12:48

Wat een prachtige look heb je gemaakt! Je neemt wel mooie producten mee. Ik ben zelf heel benieuwd naar de blush van MAc

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 23 december 2014 13:03

Ik hoef daar niet meer over na te denken aangezien ik getrouwd ben en samenwoon. Een paar jaar terug toen dat nog niet het geval was, woonde mijn man op de kazerne en kwam altijd naar mij toe. Ik weet dus niet welke make-up ik zou meenemen. Maar in elk geval wel de mooie basic producten, net als jij.

[Beantwoorden]


Door Marion op 23 december 2014 13:13

Erg handig artikel voor als je ergens anders gaat slapen. Heb zelf geen vriend maar erg leuk artikel om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 23 december 2014 13:17

Wat een handig artikel!

[Beantwoorden]


Door Esther op 23 december 2014 13:36

Leuk om te lezen, ik heb geen vriendje maar als ik ergens heen ga neem ik altijd alle basisproducten mee, concealer, wenkbrauwpotlood, poederfoundation, blush en mascara en eventueel een leuke lipstick of oogschaduw om het af te maken.

[Beantwoorden]


Door Milou op 23 december 2014 13:56

Haha! Als ik ergens heen ga, dan gooi ik mijn bodylotion, mascara en oogpotlood in mijn tas en klaar. Ik denk dat ik te weinig make-up gebruik, maar als ik ergens heen ga is dit wel heel makkelijk!

[Beantwoorden]


Door Vera op 23 december 2014 13:57

Ik herken mezelf hier in een jaar geleden! Gelukkig wonen we nu lekker samen en hebben we sinds kort een nieuw huis gekocht met mijn eigen beauty kamer! Je neemt echt toppers mee, hele mooie make-up!

[Beantwoorden]


Door Feline op 23 december 2014 13:58

Wat een fijne producten neem je mee!

[Beantwoorden]


Door Madebyuna op 23 december 2014 14:20

Ik heb gewoon alle basics dubbel dus hoef niks heen en weer te slepen! Super handig:) Hoef ik er niet aan te denken, snap niet dat meer mensen dat niet doen! Net als kleren neerleggen etc.

[Beantwoorden]


Door Anna op 23 december 2014 14:28

Ik neem altijd gewoon mijn favoriete basics mee. In een klein tasje, lekker handig haha. Liefs

[Beantwoorden]


Door Lexi op 23 december 2014 14:41

Ik heb dit probleem (nog) niet, maar wat is dat palette van MAC mooooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 december 2014 om 18:49:

Ben er ook super super blij mee ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 23 december 2014 14:41

Ah, ik kan me nog zo goed herinneren hoe veel meuk ik altijd meezeulde naar mijn vriend als ik daar sliep. Ben blij dat dat niet meer hoeft, haha!
Als ik niet samen zou wonen zou ik denk ik gewoon niets meer mee nemen, veel te veel moeite :p (of is dat heel lui?)

[Beantwoorden]


Door Emilie op 23 december 2014 15:44

Meestal afhankelijk of we samen gaan weggaan,… Maar anders gewoon wat concealer, poeder, mascara en soms een blush, eyeliner en basisoogschaduwkleurtje.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 december 2014 16:47

Mooie items, en lekker weinig! :)

[Beantwoorden]


Door Yvet op 23 december 2014 17:20

Wat een ontzettend leuk artikel! Ik neem altijd mijn favoriete foundation mee ( l’oreal Eau De Teint), Catrice powder, Catrice Highlighter, Max Factor Mascara en lipstick van mac in de kleur Angel!

[Beantwoorden]


Door Romy op 23 december 2014 18:49

Leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Loesblogt op 23 december 2014 19:04

Het is al een tijdje uit tussen mij en mijn vriend, maar vooorheen had ik altijd wel wat basics daar liggen zoals oogpotlood, eyeliner en mascara zodat ik niet geheel verloren zou zijn als ik met m’n suffe hoofd m’n make-up tasje vergeten was. Verder nam ik altijd de basics zelf mee; foundation, poeder, blush..etc. Geen oogschaduw, dat duurde allemaal veel te lang en lipproducten liet ik ook altijd achterwege.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 december 2014 19:16

Wauw wat zie je er goed uit zeg op die foto! Leuk om te zien wat je allemaal meeneemt.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 23 december 2014 19:52

Geen vriendje, dus dat ook weer opgelost hahaha. Maar ja hoor, ik neem gerust wel eens wat spulletjes mee naar mijn moeder of vrienden. Meestal wel veel te veel… dat dan weer wel. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 23 december 2014 19:53

Fijne producten neem je mee!

Xo

[Beantwoorden]


Door Mandy op 23 december 2014 21:16

Momenteel heb ik geen vriendje, maar toen ik die wel had nam ik hooguit wat mascara en eyeliner mee. Als ik daar in de weekenden was had ik wel wat beters te doen dan me uitgebreid op te maken haha. Terwijl ik normaal gesproken redelijk veel make up draag.

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 23 december 2014 22:37

Ik neem altijd veels teveel mee, maar nu heb ik expres wat compacte kitjes gekocht om mee te nemen :) en misschien kan ik binnenkort wel iets bij hem neerleggen qua make-up want mijn stash groeit alleen maar! hihi ^^)

[Beantwoorden]


Door Maartje op 23 december 2014 23:17

Wat een handig artikel! Als ik naar m’n vriend ga, vergeet ik vaak nog best veel. Vooral een spiegeltje vergeet ik vaak en eigenlijk heb ik ook niet echt een lekker spiegeltje. Voortaan pak ik dit artikel er wel even bij, zodat ik niks vergeet :).

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 23 december 2014 23:57

Wat een leuk artikel om te lezen! Mijn vriend en ik wonen ondertussen al lang samen, maar toen dat nog niet zo was en we elk nog thuis woonden, dan nam ik ook altijd een make-up tasje mee als ik bij hem ging slapen. Ik had wel de gewoonte om mijn everyday make-up gewoon in een tasje te steken. Als ik dan thuis kwam, dan nam ik het er ook weer uit. Ik herinner me nu wat voor een gedoe dat heen en weer gesjouw was, vooral qua kledij. Ik ging precies elke keer op reis, haha!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 24 december 2014 10:16

Dat is dan weer de upside van forever alone zijn: je hoeft nooit make-up mee te sjouwen.

[Beantwoorden]


Door Charlot op 24 december 2014 10:54

Vera! Je bent mijn favoriete blogger, eerlijk waar! Ik heb alleen een tipje voor je waar je in het vervolg wellicht aan kan denken. :) Ik weet dat het misschien wat zeikerig klinkt en zo wil ik absoluut niet overkomen, maar wellicht kan je voortaan in de titel ook ‘vriendin’ meenemen als je het over iemand partner hebt? Ikzelf ben lesbisch en voel me onbewust dan toch een beetje buitengesloten, terwijl ook ik make-up meeneem naar mijn vriendinnetje! :)

Ik hoop dat je er de volgende keer aan denkt. Een hele fijne kerst gewenst voor jou en Jeffrey!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 24 december 2014 14:35

Echt leuk om te zien! Ik reis zelf ieder weekend op en neer naar mijn ouders, dus dat is wel een beetje hetzelfde idee

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 24 december 2014 17:40

Ik moet nog steeds altijd make-up meeslepen als ik naar m’n vriend ga haha. ik vind het niet erg maar uitzoeken wat ik meeneem vind ik altijd wel lastig. Want ik weet nooit welke look ik wil maken haha! Ik neem dus altijd teveel mee maar ach, beter te veel dan te weinig :P

[Beantwoorden]


Door Mondaynailart op 11 januari 2015 16:49

Leuk artikel! Ik sleepte vaak alles mee en vergat de helft mee terug te nemen, was ik mijn tandenborstel weer eens kwijt ofzo. Op een gegeven moment besloot ik maar gewoon een laatje op te eisen met een tandenborstel, haarborstel, mascara, blush, poeder, neutraal palletje, eyeliner en gekleurde lipbalsem. Er ligt ook make-upremover, wattenschijfjes, deo en een Action parfum. Zelfs een eigen mini shampoo en een scheermesje voor als ik daar moet douchen. Ik moet dan wel uitkijken dat ik het niet in de badkamer laat liggen, want dan is het de volgende keer in gebruik genomen door een ouder of een zusje haha

[Beantwoorden]