Giorgio Armani Orient Excess Palette

giorgio_armani_orient_excess_palette01

In de kerstcollectie van Giorgio Armani zit één ultiem sterproduct. Een prachtig paletje met twee etages highlighter en oogschaduw. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het palet verpakt in een luxe fluweelblauwe mini clutch. Heel bijzonder, zoiets kom ik niet vaak tegen. Vandaag review ik deze schoonheid.

giorgio_armani_orient_excess_palette02

giorgio_armani_orient_excess_palette03

Vorige week vertelde ik al over de mooie rode lipsticks van Giorgio Armani, maar vandaag ga ik net nog een stapje verder. Het meest luxe paletje wat ik sinds tijden heb gezien. Je voelt hem misschien al aankomen… daar zit ook een prijskaartje aan. Daar ga ik later verder op in, eerst focus ik op het product zelf.

Giorgio Armani Orient Excess Palette € 110

giorgio_armani_orient_excess_palette04

giorgio_armani_orient_excess_palette05

giorgio_armani_orient_excess_palette06

Matte highlighter

In de eerste laag van het Orient Excess Palette zit een highlighter. Een matte highlighter, iets wat ik voor het gezicht bijna nooit tegenkom. In het poeder zit een romantisch patroon van vallende sterren. Deze matte poeder geeft de huid een porseleinen effect en laat het licht vallen op de juiste plaatsen.

giorgio_armani_orient_excess_palette10

giorgio_armani_orient_excess_palette11

giorgio_armani_orient_excess_palette12

De highlighter is haast niet vast te leggen op foto. Hij glanst niet, is bijna onzichtbaar. Toch doet hij zijn werk, juist doordat hij mat is. De highlighter oogt heel natuurlijk, maar brengt wel je beste punten naar voren. Vooral op de brug van mijn neus vind ik hem mooi. Op mijn jukbeenderen gebruik ik liever een glanzende highlighter.

giorgio_armani_orient_excess_palette07

giorgio_armani_orient_excess_palette08

giorgio_armani_orient_excess_palette13

Oogschaduw

Op de tweede en tevens laatste etage van het palette zit een trio oogschaduw. Donkere smokey kleuren, wat past er nou beter bij de feestdagen? Een glinsterende donkerbruin en een glanzende grijze en camouflage groene oogschaduw. Mooie, diepe en sensuele kleuren.

giorgio_armani_orient_excess_palette14

giorgio_armani_orient_excess_palette15

giorgio_armani_orient_excess_palette16

Donkere kleuren oogschaduw zijn vaak lastig, maar de kwaliteit hiervan is super. De oogschaduws zijn intens van kleur, hebben een fluweelzachte textuur en korrelen totaal niet. Ze brengen heerlijk aan en blenden makkelijk. Een smokey ooglook maken kan nog wel eens wat gedoe en geknoei zijn, maar niet met dit palette.

Om de highlighter nog iets duidelijker te kunnen laten zien, heb ik hem ook in de ooglook verwerkt. Hij zit op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoeken.

giorgio_armani_orient_excess_palette17

giorgio_armani_orient_excess_palette18

MAC Studio Fix Fluid NW10
Collection Lasting Perfection Concealer
Catrice Prime And Fine Mattifying Powder
NARS Laguna bronzer – review

Essence I Love Stage Eyeshadowbase – review
Kat Von D Tattoo Liner – review
In Extra Dimension Lash Mascara – review

Catrice Eyebrow Set – review

giorgio_armani_orient_excess_palette09

Aan de matte highlighter moet ik nog een beetje wennen. Ik ben glans zo gewend! Toch zie ik wel wat hij doet en wat ik zie, dat bevalt me wel. De donkere oogschaduwtinten vind ik ook te gek. Ze passen perfect bij elkaar en werken moeiteloos met elkaar samen. Maar dan…

Ik had de prijs nog niet gezien toen ik begon met het maken van foto’s en de look en ik schrok er dan ook flink van. Honderdtien euro. Ik weet niet of er een make-upproduct is waar ik zoveel voor zou betalen. Het Giorgio Armani Orient Excess Palette is een prachtige luxe product en absoluut een heel mooi kado met de clutch die kwalitatief ook heel sterk aanvoelt. Maar toch. Honderdtien euro. Nee, dat vind ik echt veel te gek.

Giorgio Armani Orient Excess Palette € 110 – te koop bij de Bijenkorf Amsterdam en Den Haag.


Reacties

Door Anne op 24 december 2014 06:15

Mooi product, maar absurde prijs!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 24 december 2014 06:19

Tijdens het lezen vond ik hem echt heel prachtig, de highlighter had van mij wel wat meer gemogen, maar alsnog een mooi doosje met prachtige kleuren. Maar die prijs… dat snap ik echt niet. Is er serieus iemand die zoveel geld hiervoor over zou hebben? Dit gaat mij in ieder geval 20 stappen te ver. xxx Lucinda

[Beantwoorden]

Marjoleinee antwoordt op 26 december 2014 om 01:40:

Leuk hoe je het verwoord! Hihih :)

[Beantwoorden]

cato antwoordt op 27 december 2014 om 12:11:

vind ik ook 110 euro voor wat make-up….
niet te doen man

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 24 december 2014 06:22

Oei, het prijskaartje…Zo diep ga ik niet in mijn buidel tasten. Ondanks het feit dat ik het palette prachtig vind. De highlighter heeft een prachtig design. Eigenlijk zonde om te gebruiken ;-) De donkere tinten oogschaduws vind ik ook erg mooi. Het pigment ziet er top uit! Ik vind het ontwerp (dubbele laag) erg origineel en creatief!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 24 december 2014 06:32

Ik vind het een onwijs mooi, chique en elegant product! De swatches zien er ook mooi uit, en je oogook is perfect <3 Maar zoveel geld zou ik toch echt niet over hebben voor een mak-up palette, dat gaat mij net ietsjes te ver!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 24 december 2014 06:58

Mooi, maar niet €110-waardig mooi haha. Wel een leuk product door de combinatie van highlighter en oogschaduw, en ik vind de look mooi!

[Beantwoorden]


Door fleur op 24 december 2014 07:21

Nice! De prijs is ff schrikken, maar als je na gaat dat een Dior/Chanel poeder rond de 50 euro kost en een oogschaduwpallet ook, valt het ”””mee”””

[Beantwoorden]


Door Diana Carlton op 24 december 2014 07:42

Wat een prachtig palette! De kleuren van de oogschaduw zijn echt heel erg mooi. Ik zou er alleen geen 110 euro voor over hebben.

[Beantwoorden]


Door Els op 24 december 2014 07:44

Wat een mooie look heb je gemaakt. Ik vind 110 euro ook wel te gek.

[Beantwoorden]


Door Tania op 24 december 2014 07:48

wat een prachtig palette. De highlighter en oogschaduwen zien er mooi uit. Je hebt er een prachtige look mee gemaakt. Alleen jammer dat het zo duur is.

[Beantwoorden]


Door Demi op 24 december 2014 08:08

Ik vind de prijs belachelijk en ik snap ook niet dat Armani zich niet doodschaamt. Het ziet er voor de rest wel goed uit en de highlighter is heel bijzonder, maar 110 euro?! :shit:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 december 2014 08:11

Heel erg mooi en bijzonder paletje. De prijs is er ook naar, en dat is dan best wel jammer.

[Beantwoorden]


Door Maartje op 24 december 2014 08:52

Die highlighter vind ik niet zo, doe mij dan toch maar een mooie glanzende highlighter. Zeker voor zo’n prijs zou ik dit laten liggen.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 24 december 2014 08:59

Een matte highlighter is inderdaad wel even wennen, maar hij ziet er wel heel erg mooi uit(love) Maar wat een prijs!
Liefs, Tessa

[Beantwoorden]


Door Shaz op 24 december 2014 09:05

Op zich is het een mooi product, maar voor die prijs zou ik dan iets anders halen.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 24 december 2014 09:05

Als ik van tevoren al weet dat iets €110,- kost laat ik mijn oog er niet op vallen. Veel te bang dat ik hem alsnog leuk vind.

[Beantwoorden]


Door esmee op 24 december 2014 09:13

ik vind de ooglook prachtig! de prijs vind ik wel heel veel, ook omdat ik de verpakking niet heel mooi vind… een matte highlighter tijdens de kerstdagen vind ik een beetje saai, maar verder vind ik het een mooi palette!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 24 december 2014 09:22

Wauw, wat een supermooi palette. Tijdens de kerstdagen zou ik wel een glitterende highligher gebruiken denk ik!!!!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 24 december 2014 09:24

Mooi palette, het prijskaartje is alleen iets minder :-(

[Beantwoorden]


Door Sarahdise op 24 december 2014 09:28

Ik zou er echt geen 110 euro aan kunnen geven eigenlijk! :)

[Beantwoorden]


Door Minke op 24 december 2014 09:38

Wow, 110 euro is ook wel echt heeel veel. Nee dankje :P

[Beantwoorden]


Door Danielle op 24 december 2014 09:45

Helemaal met je eens! De prijs is absurd! Op de kwaliteit valt niets aan te merken, maar ik vind het niet bepaald bijzondere kleuren. Vergelijkbare kleuren kun je ook veel betaalbaarder vinden en ook van goede kwaliteit, of zelf samenstellen bij MAC of Inglot, dan kost het je maar de helft.

[Beantwoorden]


Door Emilie op 24 december 2014 09:55

Mooi, maar niet echt zoveel centjes waard voor mij part..

[Beantwoorden]


Door Cherel op 24 december 2014 10:03

Dat het prachtige producten zijn is wel duidelijk. Echt heel erg mooi. Alleen jammer dat daar tegenover dan weer de enorm hoge prijs staat. Nee Armani, dit is echt te duur!

[Beantwoorden]


Door Emily op 24 december 2014 10:03

Prachtige kleurtjes, maar het is z’n prijs nu wel echt niet waard.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 24 december 2014 10:04

Het ziet er ontzettend goed uit, maar au… die prijs!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 24 december 2014 10:13

Wow. Toen ik €110 zag, ben ik mentaal uitgecheckt.

[Beantwoorden]


Door Syl op 24 december 2014 10:14

Hoewel het er wel aardig uitziet, vind ik 110 euro echt belachelijk.
Ik vond 60 euro voor een Dior palette toch wel echt de uiterste grens voor acceptabel.

[Beantwoorden]


Door bymarlayne op 24 december 2014 10:25

Je hebt echt een prachtige ooglook gemaakt! De prijs vind ik ook echt heel hoog. Dan verkoopt dit product toch ook helemaal niet goed?

[Beantwoorden]


Door Eline op 24 december 2014 10:34

Wat een prachtig palette, maar iets te prijzig.

[Beantwoorden]


Door Madeleine op 24 december 2014 10:48

Wat een prachtige oogschaduws! Ik ben ook alleen maar glanzende highliters gewend, maar een matte lijkt me ook erg mooi. Wat je ervoor betaalt is inderdaad wel erg veel, dat zou ik er zeker niet voor over hebben.

[Beantwoorden]


Door Marie op 24 december 2014 10:53

Heel erg mooie look en ook een heel erg mooi pallet maar de prijs die er aan vast hangt is een beetje overdreven !

[Beantwoorden]


Door Lotte op 24 december 2014 10:55

Wow, die prijs is inderdaad wel écht te hoog. Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die zoveel geld neerleggen voor een make-up product. Het palette is wel echt heel mooi, ik vind de oogschaduws prachtig! En de highlighter op je neusbrug staat inderdaad goed!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 24 december 2014 10:57

Ik denk dat ik hem spontaan uit mijn handen had laten vallen van de schrik als ik de prijs wist voor het fotograferen. Het is een plaatje, maar er zijn grenzen…. :O

[Beantwoorden]


Door Daphne op 24 december 2014 10:59

Wauw, ik vind het product heel mooi (vooral de oogschaduws). Helaas gaat zoveel geld voor een make-up product me toch net iets te ver.

[Beantwoorden]


Door Elja op 24 december 2014 11:15

Wat €110 voor zo’n product? Het is leuk maar ja ik ga dan liever voor iets goedkoper…
Jij was toch zo enthousiast over de dolce&gabanna producten???? Bij bol.com zijn ze nu met 25% korting!!

[Beantwoorden]


Door iris op 24 december 2014 11:19

Wow wat een super mooie oogschaduw kleuren zeg, maar 110 euro voor dit palet :O Aan de ene kant als je het zo uitrekent. Betaal je (in vergelijking tot andere prijzen van de producten van armani) €60 voor de highlighter en dan nog €20 per oogschaduw. Maar dan zou ik het er nog niet aan uitgeven. Ook vind ik deze review heel goed geschreven. <3

[Beantwoorden]


Door Sandra (beautybysandra) op 24 december 2014 11:30

Wow, ik schrok ook echt van de prijs. De oogschaduw kleurtjes zijn mooi, maar niet echt bijzonder.

[Beantwoorden]


Door Margot op 24 december 2014 11:30

Mooie oogschaduwkleuren, maar wow wat een prijs!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 24 december 2014 11:31

Hele fijne review om te lezen, het product ziet er ook onwijs mooi uit, maar 110€… Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die dat ervoor zouden willen betalen!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 24 december 2014 11:36

Jeetje, dat is wel erg veel geld! Het is wel een erg mooi palette, en een matte highlighter zou ik ook wel eens willen proberen!

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 24 december 2014 11:48

Hoewel het een mooi doosje is, is de prijs inderdaad naar het absurde toe, jammer!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 24 december 2014 12:02

Ziet er goed uit zeg, maar wat duuuuur! ;)

[Beantwoorden]


Door sophie op 24 december 2014 12:08

Je hebt er weer een supermooie ooglook van gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 24 december 2014 12:12

Mooie ooglook! Ik vind je zo mooi, Vera (love)

[Beantwoorden]


Door eva op 24 december 2014 12:32

Hahaah ik zat te wachten op de derde laag :D
Maar toen was er geen derde laag en toen dacht ik :nod: :no: nee nee Armani

X

[Beantwoorden]


Door Josanne op 24 december 2014 12:32

Heel mooi! En jeetje, het is crisis hoor, haha! :no:

[Beantwoorden]


Door mariëlle op 24 december 2014 13:13

Halleluja, ik ben niet super blown away, maar 110 heb ik er ook echt niet voor over hoor! Het is een mooi palette, maar zoveel?!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 24 december 2014 13:23

Jeeeeeetje wat een prijs! Het lijkt wel alsof die luxe beautyproducten elk jaar nog even een tientje duurder worden. Ik vind het palette wel echt heel mooi. Maar ja, dan koop ik maar gewoon een gezichtspoeder die te licht is voor mijn huid (als dat bestaat) en gebruik ik die wel als matte highlighter, haha.

[Beantwoorden]


Door Manon op 24 december 2014 13:29

Ik vind de oogschaduw echt top! mooie look heb je ermee gemaakt

[Beantwoorden]


Door Lexi op 24 december 2014 13:33

Ik vind 110 euro wel erg veel, zeker omdat ik de highlighter niet zou gaan gebruiken (denk ik). Ben toch wel heel erg van de glans.

[Beantwoorden]


Door Nina op 24 december 2014 13:50

Dat ziet er zoooo goed uit! Echt een kerstpaletje, maar wel belachelijk duur!
Misschien heeft de kerstman dat wel voor me over…..
Fijn review, belachelijke prijs ^^)
Thnx Vera

[Beantwoorden]


Door Yvet op 24 december 2014 14:27

Ik vind de oogschaduws heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 24 december 2014 14:31

Wauw, de oogschaduws zijn prachtig!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 24 december 2014 14:32

Echt een onwijs mooi, luxe doosje, zeker ook door die clutch! En de kleuren zijn echt fantastisch!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 24 december 2014 14:34

Hmm, voor 110 euro hadden ze er wel een mooier kwastje bij kunnen doen. Geen fan van het matte gebeuren trouwens, de oogschaduw zien er wel prachtig uit.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 24 december 2014 14:37

Wat een prijs inderdaad! Ik weet ook niet of ik ooit zou kunnen wennen aan een matte highlighter… afwachten tot budget merken het kopiëren dan maar!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 24 december 2014 14:47

Wat een prachtige prodcuten!

[Beantwoorden]


Door Romy op 24 december 2014 15:03

Mooi palletje maar die prijs, whut?

[Beantwoorden]


Door Dionne op 24 december 2014 15:03

Ik vind de oogschaduw erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 24 december 2014 15:04

Ik wilde zeggen: wooow, wat mooi!

Maar voor die prijs…. laat maar :p Zó mooi is het nou ook weer niet, hahaha.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 24 december 2014 15:05

Ik vind het een mooi palette, het doosje ziet er geweldig uit! De highlighter vind ik iets minder, maar de oogschaduws zijn prachtig. Toch zou ik hier never nooit zoveel geld voor over hebben, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

[Beantwoorden]


Door Miriam op 24 december 2014 15:05

Highlighter en drie kleuren oogschaduw voor 110 euro? Mij niet gezien ;)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 24 december 2014 15:07

Ik vind het echt een prachtig palette, de oogschaduws zien er erg mooi gepigmenteerd uit en de highglighter is lekker subtiel, daar houd ik wel van. Je look is ook echt prachtig geworden! Het enige minpunt is inderdaad het prijskaartje; als hij nu €50,- had gekost had je mij niet horen klagen omdat het toch Giorgio Armani is, maar voor €110,- zal ik hem niet aanschaffen. Vind dat een aardig groot bedrag voor één palette en als ik al zo’n groot bedrag neerleg zal ik dat denk ik eerder doen voor één van die twee mooie grote neutral MAC paletten (die zijn inmiddels wel weer iets duurder, maar dan heb je wel iets van 15 kleuren).

[Beantwoorden]


Door Gaya op 24 december 2014 15:16

Zo bijzonder is die highlighter eigenlijk niet.
Aziatische merken (bijvoorbeeld Canmake) hebben vaak matte witte highlighters omdat meisjes hier vaker hun neus contouren.
Aziatische merken zijn makkelijk te vinden op internet tegenwoordig. Je moet het dan wel uit het buitenland bestellen maar het is nog altijd geen 110 euro.

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 24 december 2014 15:22

Ziet er echt prachtig uit, alleen jammer dat het zo duur is!

Xo

[Beantwoorden]


Door Maxine op 24 december 2014 15:44

Heel mooi! Alleen voor die prijs laat ik hem toch liever liggen. X

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 24 december 2014 16:03

Het palette vind ik wel heel erg mooi zeg, wauw! De highlighter iets minder, maar ik hou ook meer van glans denk ik. Poeh zeg, die prijs! Daar koop ik denk liever wat anders van. Het is wel een leuk cadeautje als je jezelf eens heel goed wilt verwennen

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 24 december 2014 16:11

Wow. €110? Ik vind het palette prachtig en de highlighter super, maar dit is inderdaad way overpriced.

[Beantwoorden]


Door Nikita op 24 december 2014 16:58

Mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Happy op 24 december 2014 16:59

Mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Loesblogt op 24 december 2014 17:13

De matte highlighter zou ik zelf idd ook niet op mijn jukbeenderen gebruiken, maar voor bepaalde plekken lijkt hij me best ideaal! Maar ik vind het wel zwaaar overpriced..

[Beantwoorden]


Door Sanae op 24 december 2014 17:27

Ziet er ontzettend goed uit.. Wauw!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 24 december 2014 17:51

Het is best een mooi ding, maar voor het geld wat je ervoor betaalt vind ik de verpakking er eigenlijk nog best wel goedkoop uitzien, met dat glimmende plastic. En ja, een matte highlighter is wel leuk maar heeft niet dezelfde luxe als een glimmende natuurlijk ;). Bovendien kun je daarvoor makkelijker een oogschaduw gebruiken lijkt me!
x

[Beantwoorden]


Door Melissa op 24 december 2014 18:04

Hij is wel erg mooi, hoewel de highlighter wel iets meer mocht showen ;) Maar qua prijs, nope ;D

xxx

[Beantwoorden]


Door Teddy op 24 december 2014 18:09

Een mooi palette, maar wel echt te duur…

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 24 december 2014 19:52

Wouw mooi alleen erg duur! te duur jammer genoeg

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 24 december 2014 20:42

heel mooi, maar inderdaad echt bizar duur. volgens mij komt dat vooral doordat dat etui dingetje (hoe neem je het?) erbij zit.

[Beantwoorden]


Door brenda op 25 december 2014 00:21

Tja zelfs een simpele broek van armani is peperduur, dat kan je verwachten van de make up… dat gezegd, ik ben wel dol op de luminous silk foundation, en heb het geld daar dan weer wel voor over. Ligt eraan wat je ervoor uit wil/kan geven, lijkt me. Fijne feestdagen!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 25 december 2014 11:19

Waauw, prachtig palette. De oogschaduw is echt schitterend gewoon.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 25 december 2014 12:11

Ik vind het jammer dat je niet verder op de prijs in gaat. Je reactie is vrij kort door de bocht. Hoeveel gram is het? Wat zou het per kleur/highlighter los kosten etc? Vergelijking met andere merken waarbij je iets soortgelijks kan krijgen? Betaal je dan veel meer?

[Beantwoorden]


Door Claudia op 25 december 2014 20:16

Mooie foto’s van je ooglook en van je full face look hihi

[Beantwoorden]


Door shannon op 25 december 2014 21:55

hele mooie fotos, wat ben je daar toch goed in! ik zag jouw ooglook en dacht wow!! wat mooi! toen kreeg ik door dat het met dit doosje gemaakt was (haha super stom eigenlijk) toen ging ik meteen opzoek naar de plek waar de prijs beschreven stond en ik ben meteen afgehaakt! super jammer eigenlijk, want hij is zo enorm duur dat ik niet zeker weet of ik het er wel voor over heb, denk het niet! want zo n mooie look kan je hoogstwaarschijnlijk ook creeën met een prachtig palletje van essence of catrice!!!

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 26 december 2014 01:38

Wat een prachtig setje, een matte highlighter is echt perfect om te gebruiken wanneer je gaat shapen . En de oogschaduw ziet er prachtig uit.. Maar de prijs vind ik echt absurd, bijna belachelijk. Als het een goede, complete kit zou zijn. Met oogschaduw, bronzer, contour poeder, blush, highlighter en een lipkleur. Als het setje dit allemaal zou bevatten en van goede kwaliteit was… Dan zou het misschien €110 waard zijn. Maar nu maak ik een complete look, voor maximaal €80.. Zonde om aan dit setje zo veel geld uit te geven! :X

[Beantwoorden]


Door Elise op 27 december 2014 18:38

Wauw deze ooglook staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Judith op 28 december 2014 19:54

wauw super mooie palet! leuk voor kerst en oud&nieuw :)

[Beantwoorden]


Door Beauty Treasures op 29 december 2014 13:45

Mooi, ik denk dat de matte highlighter ook mooi is voor lichtjes onder je ogen aan te brengen voor een frisse blik.

[Beantwoorden]