Meer inner beauty op veracamilla.nl?

inner_beauty_veracamilla01

Ik wil graag jullie feedback over iets waar ik nou een tijdje over nadenk. Naar aanleiding van Ik heb geen zin vandaag, Alleen met kerst en Mijn Moment 2013 kreeg ik reacties of ik vaker zulke artikelen kan schrijven. En eigenlijk lijkt me dat heel leuk! Wat meer ‘inner beauty’ (stomme benaming eigenlijk). Maar wát is leuk om te lezen?

inner_beauty_veracamilla02

Meer vertellen over mijn angststoornis ligt aardig voor de hand. Ik wil zeker wat gaan schrijven over omgaan met angsten. Wat simpele, makkelijk toe te passen tips die mij geholpen hebben. Dat ik zeker niet de enige ben die last heeft van angsten is ondertussen wel gebleken na de vele (lieve) reacties en mails.

Maar… ik wil er wel voor waken dat het niet teveel veracamillaangststoornis.nl wordt. Ik wil ook graag over andere onderwerpen gaan bloggen. Zoals ik bij ‘Ik heb geen zin vandaag’ bijvoorbeeld ook al deed.

inner_beauty_veracamilla03

Ik geen psycholoog, geen expert, maar ik kan wel mijn ervaringen delen. Ik wil graag helpen, op een – als het mogelijk is – niet te voorspelbare, zweverige manier. Maar gewoon, zoals ik Vera ben.

Ik hoor dus heel graag waar jij meer over zou willen lezen. Wil je dat liever niet in een reactie hieronder doen, maar voor mij alleen in een mail, dan kan dat ook. Op info@veracamilla.nl kun je me bereiken.

Misschien klinkt mijn vraag wat vaag, maar ik hoor graag wat leuke, interessante onderwerpen zijn. Ik heb jouw hulp nodig, want ik vind het zelf lastig te weten waar nog niet zoveel over geblogd is. En als er iets is waarvan je denkt ‘schrijf daar alsjeblieft niet over!’ dan mag je dat natuurlijk ook laten weten.

Wat zou jij qua ‘inner beauty’ meer willen lezen op veracamilla.nl?

Twitter Facebook
Categorie: Lifestyle | 13 januari 2014 | 224 reacties | Tags:

Reacties

Door Emma op 13 januari 2014 15:35

Knap van je ! Ook omdat je het moeilijk hebt gehad . xo

[Beantwoorden]


Door Laura op 13 januari 2014 15:36

persoonlijk zeg ik nee, niet omdat ik de artikelen saai vind of stom, simpelweg alleen omdat ik beautyblogs bezoek voor beauty! Als ik zin heb in dit soort artikelen ga ik naar een persoonlijke blog.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 13 januari 2014 om 15:55:

Ik ben het helemaal met Laura eens. Ik wil absoluut niet gemeen of ongeïnteresseerd overkomen, maar ik lees beautyblogs nou eenmaal om de beauty onderwerpen!

[Beantwoorden]

Michelle antwoordt op 13 januari 2014 om 15:58:

Ik ben het hier ook mee eens. Veel beautyblogs gaan de kant op van een persoonlijke blog, ik vind dit weinig interessant omdat ik graag reviews en andere artikelen over make up lees. Dus wat mij betreft, nee.

[Beantwoorden]

Juul antwoordt op 13 januari 2014 om 20:24:

mee eens

Ashley antwoordt op 13 januari 2014 om 21:44:

Zelfde hier. Ik vind je super maar een beautyblog heet niet voor niets zo.

Tamara antwoordt op 13 januari 2014 om 15:56:

Voor een groot deel ben ik het met deze reactie eens!
Het is wel leuk wanneer het dicht bij jezelf blijft en iets is waar je zelf tegenaan loopt in het dagelijks leven. Niet gepland, maar random wanneer het je uitkomt.
Wanneer het ‘gezochte’ onderwerpen zijn die wat verder van je af staan dan lees ik dat liever op een andere site.

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 13 januari 2014 om 16:10:

Ik vind wat Tamara zegt wel een goede ja. Dingen waar je zelf tegenaan loopt (zoals ‘Ik heb geen zin vandaag’ en ‘mijn moment 2013’) vind ik wel oke, maar zoals gezegd, als je onderwerpen gaat zoeken denk ik niet dat je er over moet gaan schrijven. Puur omdat mensen die daar iets over willen weten het zelf wel opzoeken.
Wat misschien wel handig is, omdat het toch vaak terugkomt op je site, is een artikel wijden aan je angststoornis(sen) (dit klinkt heel lullig als ik het teruglees, maar ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen, ik bedoel het in ieder geval niet vervelend!!), omdat je hier dan soms naar kan terugverwijzen.
Ik vind je site leuk zoals ‘ie is Vera! En ik vind het ook heel leuk dat je eerlijk bent over dingen als angststoornissen of heimwee hebben als je net op jezelf woont. Ga zo door! :)

[Beantwoorden]

Judith antwoordt op 13 januari 2014 om 16:15:

Niet helemaal mee eens, De site van Vera is erg persoonlijk maar ook haar werk, ze moet dus rekening houden met een doelgroep en ook schrijven wat de doelgroep aanspreekt en niet alleen wat zij interessant vind.

Lisanneleeft antwoordt op 13 januari 2014 om 16:05:

Ik moet zeggen dat ik de mindstyle/inner beauty artikels van mindstyle bloggers ook beter vind dan die van de beautybloggers. Maar het is een beetje net zoals met fashion: sommige dingen zijn heel erg leuk om zelf te doen (als Vera zelf kleding heeft gewinkeld is een shoplog daarover heel leuk – in dit geval misschien zelf iets inner-beauty/mindstyle achtig heeft meegemaakt), maar echt de fashion onderdelen vind ik dan weer heel leuk om van de kenner (Suzanne) te lezen!

[Beantwoorden]

Tirza antwoordt op 13 januari 2014 om 16:27:

Ik ben het hier ook mee eens. Veel beautyblogs gaan steeds meer over het innerlijk en daar baal ik al van en daarom geniet ik er des te meer van dat jij wel echt 2 beauty artikelen plaats. Ik zou het jammer vinden als er meer persoonlijke dingen komen.

[Beantwoorden]

Moniek antwoordt op 13 januari 2014 om 17:58:

Hier ben ik het mee eens!

[Beantwoorden]

L antwoordt op 13 januari 2014 om 18:16:

Dito! Ook ik probeer niet vervelend te doen, maar ik kom hier (en op andere beautyblogs) voor reviews en make-up inspiratie.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 18:40:

Nee super fijn juist de eerlijke meningen, thanks!

Iris antwoordt op 14 januari 2014 om 13:44:

Ja hier ben ik het ook mee eens. :ja:
Ik bezoek beautyblogs voor beauty!
En jij blijft gewoon lekker alles bij beauty houden terwijl andere blogs steeds meer persoonlijke lifestyle dingen gaan posten.
Je hebt een superleuke blog, dat wilde ik er ook nog even bij zeggen (love)

[Beantwoorden]

Barbara antwoordt op 13 januari 2014 om 16:47:

Hier ben ik het helemaal mee eens.

[Beantwoorden]

jeanne antwoordt op 13 januari 2014 om 17:20:

ik ben het er ook mee eens dat dit eigenlijk een beautyblog is en niet alleen over je leven. niet lullig bedoeld alleen ik vind het leuker om beauty te lezen! tuurlijk mag je af en toe welleens een persoonlijk artikel schrijven of maken, maar niet te veel.

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 18:42:

Ik wil het ook niet wekelijks gaan doen, maar af en toe een inner beauty artikel lijkt me leuk om het wat meer dimensie te geven. Reviews blijven wel de hoofdzaak, het is niet dat ik een andere koers op ga :-)

[Beantwoorden]

Jeanne antwoordt op 13 januari 2014 om 19:17:

Oké dan is het goed!! Haha ik vind het leuk om ongeveer eens in de anderhalve maand zo n artikel

Lauryn antwoordt op 14 januari 2014 om 17:01:

:?: Misschien kun je een soort enquete doen over je blog.

Dana antwoordt op 13 januari 2014 om 17:25:

Helemaal mee eens! Het is niet vervelend, maar het lijkt me inderdaad beter ditsoort artikelen te schrijven als het je overkomt. Niet met een bepaald soort druk erachter omdat er een ‘inner beauty’ artikel online MOET komen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 18:40:

Er zit ook geen druk achter, maar het lijkt me leuk en daarom vraag ik om feedback. Dank allen! :-)

[Beantwoorden]

Dana antwoordt op 13 januari 2014 om 18:46:

Okee ^^) Het is wel interessant natuurlijk zo nu en dan helemaal prima! Er staat ten slotte onder de foto rechts bovenin: persoonlijke beautyblog!

Jo antwoordt op 13 januari 2014 om 18:29:

Ik ben het toch ook wel Laura eens. Steeds meer beauty bloggers gaan de persoonlijke kant uit en ik vind dit erg jammer. Beautygloss bijvoorbeeld was altijd een favoriet van me, totdat Mascha ineens besloot dat het toch wel heel leuk zou zijn om een paar maanden haar dagelijkse leven te gaan vloggen. Toen ben ik afgehaakt,ik vind dat gewoon niet interessant. Daar bezoek ik een beauty blog niet voor. En ik denk dat ze daar best wel veel lezers door is kwijt geraakt. Je kunt natuurlijk altijd een persoonlijk blog naast je beauty blog beginnen, dan kunnen bezoekers kiezen. ^^)

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 14 januari 2014 om 13:49:

Klopt, dat vond ik ook. Misslipgloss ook al met ploggen..
Vind het persoonlijk niet zo interessant wat ze op haar boterham smeert. :nod:
Van mij mogen beautyblogs over beauty blijven gaan :ja: ^^)

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 13 januari 2014 om 18:53:

Ja ik ben het met je eens!

Vind het best leuk om eens een ander soort artikel te lezen, maar niet standaard elke week of dag. Juist leuk om opeens zoon artikel tegen te komen! Al die beautyblogs die opeens alleen maar andere dingen dan beauty bloggen… kan me niet voorstellen dat de bedrijven die dingen opsturen daar zo blij mee zijn :P

[Beantwoorden]

femke antwoordt op 13 januari 2014 om 19:47:

Ik ben het met je eens!

[Beantwoorden]

Becky antwoordt op 13 januari 2014 om 20:54:

Helemaal mee eens! Beter kan ik het niet verwoorden maar ik kom juist voor de leuke recensies en artikelen. Bijna alle beautyblogs die ik volg worden maar persoonlijker en persoonlijker. Dat vinden sommigen leuk, maar ik niet echt. Ik vind het daarentegen wel heel leuk om te lezen over je nieuwe woning, je interieur, je nieuwste aanwinsten etc.

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 14 januari 2014 om 00:09:

Ik ben het eens met de lijn die hier is ingezet. Leuk idee, maar alleen als je dicht bij jezelf blijft en het niet gaat overheersen. Jij bent nog een van de weinige grote beauty blogs die de hoofdmoot bij beauty neerlegt ipv persoonlijke dingen en andere zijsporen. Ik zou het jammer vinden als dat zou verdwijnen. Ik vind dat namelijk juist je kracht: beauty met jouw persoonlijke tintje en flair. Don’t try to fix something that ain’t broken, zou ik bijna zeggen.

[Beantwoorden]


Door Laura op 13 januari 2014 15:36

Denk wel dat dit een goed idee is ja.
Misschien nog wat meer over jezelf (vind het altijd leuk om meer over je te lezen. Je gevoelens etc.) als je begrijpt wat ik bedoel

[Beantwoorden]

Paula - We Call It Beauty antwoordt op 13 januari 2014 om 15:38:

Ja, persoonlijke stukjes zijn leuk om te lezen. Ook als het minder gaat met je.

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 13 januari 2014 om 15:48:

Ik zit zelf nu ook in een wat mindere periode (ben al maanden ziek thuis en ze zijn er nog steeds niet uit wat het is) en schrijven wat je dwars zit werkt wel. En elke keer als ik een artikel zie van Vera over `Inner beauty` voel ik wat minder `kut`. Dus bedankt daarvoor Vera.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 13 januari 2014 15:36

Ik weet niet zo goed een specifiek onderwerp! Wel wil ik je meegeven dat ik het zeker positief vind wanneer je af en toe over ‘Inner Beauty’ schrijft. Dat maakt een blog persoonlijk en dat vind ik juist één van de leukste dingen!

[Beantwoorden]


Door Marije op 13 januari 2014 15:38

Goed idee! Misschien kan je schrijven over veelvoorkomende onzekerheden of problemen die je dagelijks meemaakt? Dat lijkt mij in ieder geval heel interessant om te lezen. Ik vind sowieso dat je site de laatste tijd super vooruit is gegaan! Mijn favo blogger van het moment :)

[Beantwoorden]

Marije antwoordt op 13 januari 2014 om 19:37:

Ja inderdaad! ;-)

[Beantwoorden]

Mayke antwoordt op 13 januari 2014 om 22:03:

Eens!

[Beantwoorden]


Door bo op 13 januari 2014 15:41

persoonlijk gezegd nee

[Beantwoorden]


Door Manuela op 13 januari 2014 15:41

Persoonlijk heb ik hier niet zo’n behoefte aan, maar andere mensen misschien wel.

[Beantwoorden]


Door Jet op 13 januari 2014 15:42

Ik zou het leuker vinden om op jouw blog alleen make-up/haar gerelateerde artikelen te lezen/kijken.

[Beantwoorden]


Door Amy op 13 januari 2014 15:42

Ik denk dat onderwerpen zoals: “hoe krijg ik meer zelfvertrouwen”, “hoe kan ik mijn angsten overwinnen”, “hoe positief in het leven te staan” wel goed zijn voor al je (jonge) lezers. ^^)

Dit zijn onderwerpen waar iedereen wat aan heeft omdat iedereen wel eens aan angst of onzekerheid lijdt. Zeker voor je jongere lezers gaat het een goede steun zijn!

[Beantwoorden]

Lara antwoordt op 13 januari 2014 om 16:21:

Lijkt me een heel goed idee!

[Beantwoorden]

Kyra antwoordt op 13 januari 2014 om 16:41:

JA, dát zijn leuke voorbeelden!

[Beantwoorden]


Door Lynn op 13 januari 2014 15:43

Misschien iets met wat eten met je huid doet.

[Beantwoorden]


Door Zazie op 13 januari 2014 15:44

Hmm ik weet zo snel geen onderwerp.. Maar ik vind het wel altijd leuk om die artikelen van je te lezen, alle anderen ook natuurlijk ^^) , dus ik vind het een goed idee!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 13 januari 2014 15:46

Over keuzes maken, keuzestress is immers een van de problemen van de huidige generatie. Doordat er zoveel te kiezen valt weten we niet meer wat te kiezen en durven we soms niet meer te kiezen uit angst dat we iets missen.
Je hebt in je leven al een aantal pittige keuzes gemaakt zoals stoppen met school en eigenlijk “uit het niets” op jezelf gaan. Zo zijn er vast meer keuzes in je dagelijks leven waar je over kan vertellen? En wat jou dan helpt?

[Beantwoorden]


Door Lamia op 13 januari 2014 15:46

Super leuk vera en goed dat je het verteld! :kiss:

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 13 januari 2014 15:47

Superleuk, ik zeg doen:)

[Beantwoorden]


Door Amy op 13 januari 2014 15:47

Ik vind het juist heel leuk als beautybloggers persoonlijke ervaringen delen! Ik denk dat je goed over dingen die jouw hebben geholpen kan delen in verschillende blogspots. Verdeel het bijvoorbeeld in fruit en groenten die je beter laten voelen (ik roep maar wat hoor, haha) of verzorgende producten waar jij nou echt blij van kan worden (behalve lush!!!!). Ik zou het heel erg leuk vind om persoonlijke ervaringen van jouw te lezen en niet alleen inner beauty maar ik zie bij andere bloggers bijvoorbeeld ook leuke tags staan (over jezelf over misschien je vriendinnen of familie! Deze tags blijven heel bekend natuurlijk maar je kan er zo leuk een eigen draai aan geven!

Ik benoem specifiek persoonlijke dingen omdat ik op jouw blog heel vaak make up reviews tegen kom heb ik het idee, af en toe wat persoonlijke foto’s! Niks mis mee, ben echt gek op je blog en je schrijf stijl maar vandaar deze tip! (: Fijne middag Vera!

[Beantwoorden]


Door denise op 13 januari 2014 15:47

Misschien een of twee artiekelen, maar meer zou ik jammer vinden. De beauty artiekelen vind ik persoonlijk leuker…

[Beantwoorden]


Door Jonna op 13 januari 2014 15:48

hooi Vera, ik ben vroeger (nu nog steeds eigenlijk) erg onzeker geweest over m’n uiterlijk. En ik denk dat veel meer meiden daar ook last van hebben. Misschien is daar over schrijven iets?? Ik vind echt dat je met deze stap echt je blog vooruit laat gaan. Blijf zo door gaan ^^)

[Beantwoorden]

me antwoordt op 13 januari 2014 om 20:27:

Misschien wel handig om te weten dat hier niet alleen een jonge doelgroep meeleest dus dat het niet alleen maar puberonderwerpen worden. Persoonlijk bezoek ik dit blog voor de beauty maar heel af en toe een artikel over de persoon zelf maakt het persoonlijke deel van de beautyblog persoonlijk dus dat zou ik prima vinden zolang het maar niet een compleet persoonlijk blog gaat worden want ik moet bekennen dat ik dat vaak oversla bij beautyblogs als ze het te vaak als artikel brengen..

[Beantwoorden]


Door melsje op 13 januari 2014 15:49

eerlijk gezegd kan het me weinig schelen, beauty is leuker!

[Beantwoorden]


Door Iesje op 13 januari 2014 15:49

Zolang je de balans tussen outer en inner beauty maar behoudt, vind ik het niet erg als je ietsjes meer gaat schrijven over inner beauty. Afwisseling is denk ik ook wel belangrijk om je blog interessant te houden voor een groot publiek.

[Beantwoorden]


Door Dianne op 13 januari 2014 15:51

DOEN! echt een heeel leuk idee, ik denk ook dat je je dan ook weer meer onderscheidt van anderen beautybloggers, omdat je nu dus een extra dingetje erbij hebt. Ik denk dat dat heel positief zal uitkomen! En iemans zeimdatbje daarvoor wel naar een gewone bkog kan gaan, maar als je de inner-beauty potst gewoon voor erbij doet en de beautyposts als hoofdonderwerp houdt, is er niks aan de hand :)
Ik vind het in ieder geval een heeel leuk idee, een leuke afwisseling en een hele leuke soort posts!

Ik hoop dat je het doorzet :)
xxx

[Beantwoorden]

Lexi antwoordt op 13 januari 2014 om 16:02:

Ik denk er precies hetzelfde over!

[Beantwoorden]

Manon antwoordt op 13 januari 2014 om 17:38:

Ik denk er ook zo over.

[Beantwoorden]


Door Anne op 13 januari 2014 15:54

Doen! Maar misschien is het slim om een keer in de maand zoiets te doen, en niet te veel naar jezelf kijken (op een positieve manier bedoeld) maar juist in het algemeen. En bovendien, schoonheid zit van binnen ;)

[Beantwoorden]


Door Emma op 13 januari 2014 15:56

of leuke/grappige verhalen die je ooit weleens heb meegemaakt !

[Beantwoorden]


Door Marieke op 13 januari 2014 15:56

Persoonlijk zou ik wel graag meer willen lezen hoe je om gaat met het alleen zijn. Jij geeft aan dat je geen vriend/relatie wil etc., maar ik merk aan mezelf dat ik toch graag een vriend heb en laat ik nou net sinds een week weer single zijn. Het is nu nog vers en ik worstel er mee, ik ben ook absoluut niet alleen of eenzaam want ik heb genoeg lieve vriendinnen en schatten van ouders, maar het voelt toch niet hetzelfde..

[Beantwoorden]


Door Deborah op 13 januari 2014 15:57

Hey! Het is opzich een leuk idee, als het maar niet té wordt. Je volgt beautyblogs voor de beaty en natuurlijk is de schrijverster ook interessant! Maar je moet niet 5x per week over zoiets schrijven, want dan lijkt het algouw: ‘ik heb geen inspiratie dus typ ik maar wat over mn mickeymouse trui’

[Beantwoorden]


Door Nanda op 13 januari 2014 15:58

Voor je jonge doelgroep is het leuk, maar voor mensen van mijn leeftijd (32) is het niet boeiend. Maar vlgs mij is jouw grootste doelgroep jong, dus gewoon doen.

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 14 januari 2014 om 07:08:

Eens..ik sla persoonlijke stukken soms over omdat ik er echt geen behoefte aan heb..
Dat vloggen van BG werd op een gegeven moment ook saai dat ik dacht dit gaat nergens over..dus voor mij hoeft het niet perse..ik vind het leuker over reviews,events
Shoplogs enz te lezen maar dat persoonlijke hoeft voor mij niet zo…maar ik ben ook een van de oudere lezers dus misschien is het meer aan de jongere besteed:)

[Beantwoorden]


Door Manon op 13 januari 2014 15:58

Ja, ik zeg doen! Leuk! Ik zou ook wel meer willen lezen hoe jij om gaat met “druk” van anderen… Hoe je moet reageren als mensen raar/stom/flauw/neerbuigend tegen je doen omdat je niet aan hun “idealen” voldoet. Ik heb een opleiding gedaan waar ik dit moment niks mee doe, gewoonweg omdat er geen banen zijn en ik werk vanuit huis. Vaak krijg ik dan neerbuigende dingen van: wat doe je dan de hele dag? En moet ik mezelf zo verdedigen dat het gewoon niet meer leuk is…

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 13 januari 2014 16:00

Ja, leuk! Over inspiratie, motivatie enz. lezen is leuk! Doelen stellen en bereiken…
Sowieso vind ik ook lifestyle en mindstyle leuk om te lezen en het past bij je blog! Jij komt op veel mensen over als een beste vriendin, dus zilke onderwerpen zijwelkom!

[Beantwoorden]


Door Judith op 13 januari 2014 16:02

He Veraa! Lijkt me heel leuk om meer over inner beauty te lezen! Dit is zoo breed! Ik zou het niet teveel over de angststoornis hebben als je ik je mag tippen.. Misschien eenmalig uitgebreid maar het is best confronterend en ook iets wat je wilt afsluiten denk ik (spreek vooral voor mezelf haha).. Is het niet een idee om telkens 1 groot “inner beauty” onderwerp aan te snijden zoals, liefde, vriendschap, angst, familie, onzekerheden, spiritualiteit etc. (wat me dan wel weer heel leerzaam, en een uitdaging lijkt is om met een stel meiden bij elkaar te komen die ook een angststoornis hebben (gehad) om tips uit te delen)

[Beantwoorden]


Door Heleen op 13 januari 2014 16:02

Ik denk dat je dit niet te vaak moet doen. Het is op zich wel goed dat je er over schrijft, maar het is niet voor niks een beautyblog ;) je hebt uiteindelijk wel kans dat er mensen af gaan haken en dat zou zonde zijn!
Misschien kan je wel een keer wat persoonlijks doen, maar dan een beetje beauty gerelateerd? Ik bedoel dan zoiets als wat make up voor mensen kan betekenen; of ze het voor zichzelf doen of voor een ander.. en dat mensen er dan zo anders uit kunnen zien als ze make up dragen..

[Beantwoorden]

Lauryn antwoordt op 13 januari 2014 om 18:01:

Precies dat!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 13 januari 2014 16:03

Ik zou je op zich graag willen helpen :) Of… als je graag een mindstyle gastblogger zou willen? Dat zou ik heel graag doen, lijkt me erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Jessie op 13 januari 2014 16:05

Aangezien ik zelf een blog heb die zich focust op inner (en outer) beauty zeg ik uiteraard ja maar het mag niet geforceerd worden. Ik stel voor om vooral van je eigen ervaringen te spreken en het beperkt te houden tot een aantal artikelen per maand. Ik heb even de reacties gelezen en blijkbaar willen vele lezers dat je het bij beauty houdt. Maar beauty is toch ook over hoe je je voelt; dat is alleszins mijn mening. Misschien gewoon iets meer aan bod laten komen en dan wel zien wat het geeft? Veel succes alvast met wat je ook beslist te doen!

[Beantwoorden]


Door sanne op 13 januari 2014 16:06

Maakt me niet uit, vind alles goed, als je maar niet gaat vloggen of ploggen!!! :D

[Beantwoorden]

sanne antwoordt op 13 januari 2014 om 16:07:

in ieder geval niet een week/maand lang!

[Beantwoorden]


Door Veerle op 13 januari 2014 16:07

Ik zou het doen, maar niet te vaak. Veel mensen zouden af kunnen haken, want dit blijft natuurlijk wel een beetje een beautyblog..

[Beantwoorden]


Door debbie op 13 januari 2014 16:09

ik vind dat van de angststoornis intressant om te weten maar persoonlijk hoef ik daar niet meer over te weten. niet bot of gemeen bedoelt echt niet want ik ben een hele grote fan. maar dat van dat je iets meer over jezelf vertelt lijkt me wel heel leuk !! :-)

[Beantwoorden]


Door Madelief op 13 januari 2014 16:11

Nou, ik vind het erg leuk, maar aangezien er ook mensen zijn die het niet leuk vinden, zou ik dan bijvoorbeeld 1x per week/ 2weken een extra artikel doen daarover, want er zijn ook zoveel mensen die het wel leuk vinden! Ik hoop dat je eruit kan komen, want het lijkt me een moeilijke keuze als ik zo de reacties lees succes!

[Beantwoorden]


Door Anna op 13 januari 2014 16:11

Wat toevallig dat je hier nu een post over maakt, want ik zat hier vanochtend toevallig nog over na te denken. De laatste tijd heb je vooral beautyposts en ik vind het juist wel leuk om meer van jou zelf te zien! Iets meer lifestyle (zodat we je ook wat beter leren kennen en weten hoe je leven er uit ziet)! Zou tof zijn! Deze vraag kwam dus als geroepen voor mij haha!

[Beantwoorden]


Door Kim op 13 januari 2014 16:14

Ja leuk! Ik vind inner beauty hartstikke belangrijk. Make up is euk, maar je moet ook inzien dat je hartstikke mooi bent zonder natuurlijk. Zelfwaarde is ontzettend belangrijk!

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 13 januari 2014 om 16:14:

Leuk * :)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 13 januari 2014 16:14

Als het niet gaat overheersen, vind ik het een goed idee. Daarmee bedoel ik dat Veracamilla.nl volg omdat ik je review en foto’s van beautyproducten geweldig vind. Van mij mag af en toe een inner beauty-artikel wel, maar niet dagelijks of wekelijks. Ik dacht eerder aan 1X per twee weken of 1x per maand.

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 13 januari 2014 16:17

Als je het zelf ook leuk vind dan zeg ik, Doen!

[Beantwoorden]


Door Anna op 13 januari 2014 16:18

Het lijkt me leuk om te lezen over inner beauty, welk onderwerp precies maakt me niet uit. Of je nou meer inner beauty artikelen gaat schrijven of niet, het maakt me niet uit, ik vind het toch wel leuk!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 13 januari 2014 16:22

Ik vind het wel een goed idee, maar zou het zelf niet vaker dan maximaal eens in de week interessant vinden (want beauty blijft toch de reden waarom ik je blog lees). Overigens vind ik persoonlijke artikelen wel heel leuk op blogs, dan heb je toch meer het gevoel de blogger te ‘kennen’.

En wat betreft onderwerpen, misschien gewoon kijken naar wat je in het dagelijks leven voor inspiratie tegenkomt? Maakt ook niet uit als er al eens door iemand over geblogd is, want diegene heeft andere ervaringen en ideeën dan jij. Dus jouw kijk erop zal alsnog heel anders zijn.

[Beantwoorden]

Joni antwoordt op 14 januari 2014 om 01:22:

Vind ik ook :)

[Beantwoorden]


Door Demi op 13 januari 2014 16:26

Ik zit er eerlijk gezegd niet zo op te wachten. Ik merk dat andere blogs de laatste tijd ook steeds meer richting ‘inner beauty’ gaan en ik kom echt op beauty site’s om te lezen over beauty en soms fashion. Het is helemaal goed als je er alsnog over wilt schrijven, maar is het niet een mogelijkheid dat dat op een persoonlijke blog kan? Ik ben er bang voor dat beautyposts zullen sneuvelen als je de smaak eenmaal te pakken krijgt, haha! Je moet het uiteindelijk helemaal zelf weten, maar dit is wel mijn mening erover.

[Beantwoorden]


Door Ilse op 13 januari 2014 16:29

Het lijkt me leuk Vera. En voor degenen die het er niet mee eens zijn? Het is toch ook leuk dat je ontdekt wie er daadwerkelijk achter de geweldige beautyblogs zitten. Het lijkt allemaal een makkie, maar er komt toch veel meer bij kijken lijkt me. Het lijkt me leuk om wat meer in te gaan op de persoon wie Vera daadwerkelijk is. Denk bijvoorbeeld aan 1 keer in de twee weken een persoonlijke blog? Net zoals de nailart met Maaike. Het lijkt mij wel een tof idee! X

[Beantwoorden]


Door Nynke op 13 januari 2014 16:32

Misschien is het leuk om een stuk te schrijven over zelfvertrouwen, op mensen afstappen. Dat soort dingen. Ik heb hier zelf best wel moeite mee en mijn zelfvertrouwen is erg laag dus misschien kan dit meerdere mensen helpen. Schrijf vooral wat je zelf fijn vindt. x

[Beantwoorden]


Door Stella op 13 januari 2014 16:38

Je bent een echte beauty blogger, en beauty is niet alleen make-up en uiterlijk, maar ook innerlijk. Als jij het fijn vindt om meer over je angststoornis te schrijven, dan is dat helemaal jouw keuze. Ik weet zeker dat de meiden die dit lezen en jouw fans zijn er voor open staan en je misschien wel tips kunnen geven! Daarnaast denk ik dat alle meiden hun onzekerheden hebben, dus misschien kun je elke week via Twitter of Facebook meiden vragen waar ze onzeker over zijn en dan elke week 1 onderwerp kiezen daaruit en daar wat over schrijven? Ik zou het onwijs leuk vinden om te lezen in ieder geval! Go for it! Liefs, Stella.

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 13 januari 2014 16:38

Ik zou het wel interessant vinden om meer van zulke artikelen te lezen op je blog :)

[Beantwoorden]


Door Marije op 13 januari 2014 16:39

Hoi Vera! Je persoonlijke artikelen vind ik altijd leuk om te lezen, maar als het er heel veel worden zou ik het jammer vinden. De beauty-artikelen vind ik altijd toch net iets leuker. Hopelijk houd je wel een goede balans tussen beauty en persoonlijk.Toch vind ik het wel leuk dat je op zoek bent naar nieuwe ideeen, afwisseling is altijd leuk. Zo vond ik de filmpjes met lotte heel gaaf! Misschien is het daarom leuk om wat meer met anderen samen te werken, of misschien een keer een ‘het zal je maar gebeuren’-artikel met ervaringen van je lezeressen of personen die jou inspireren. Hopelijk kan je er wat mee, succes!

[Beantwoorden]


Door Eline op 13 januari 2014 16:40

Ik vind het altijd wel leuk om te lezen, het moet niet je beauty overschaduwen maar eens in de zoveel tijd is het heel erg tof! Hoe jij over je angsten kan praten is bewonderingswaardig!

[Beantwoorden]


Door Jetske op 13 januari 2014 16:44

Ik denk dat je moet doen waar jij je goed bij voelt. Wat ik zo al een beetje las zijn er verschillende meningen over. Het is en blijft jou blog! Wil je meer over jezelf kwijt moet je dat doen. Je kan het ook proberen en daarna nog stoppen. Je zit er niet aan vast. Ik geloof ook wel zeker dat het mensen kan helpen. Maar ik kan me voorstellen dat het ook moeilijk is. Kijk wel naar de reactie´s, maar doe waar jij je goed bij voelt!

Liefsx

[Beantwoorden]


Door Stella op 13 januari 2014 16:45

Persoonlijk zou ik het heel leuk vinden om meer over inner beauty en jouw persoonlijk te lezen. Ik vind je een inspirerend persoon en herken dingen waarmee ik zelf ook worstel. Dus voor mij een dikke ja!

[Beantwoorden]


Door Eva op 13 januari 2014 16:46

Persoonlijk houd ik heel erg van ‘inner beauty’ artikelen! Zeker ook voor de wat onzekere lezeressen, zelf begin ik gelukkig steeds meer zelfvertrouwen te krijgen! Ik snap dat je het aan je bezoekers vraagt, maar uiteindelijk blijft het jouw beslissing en jij ‘moet’ erover schrijven, dus doe vooral wat je zelf wil!
Komt goed!
Xxx Eva (love)

[Beantwoorden]


Door Catharina op 13 januari 2014 16:46

Het lijkt mij wel leuk (:

[Beantwoorden]


Door Iris op 13 januari 2014 16:50

Ik vind die wat persoonlijkere dingen zoals een dag uit het leven van, dagen dat je overal van baalt en geen zin hebt heel leuk en interessant om te lezen! Maar ook juist de dingen die je heel blij maken zijn leuk om te lezen, of waar jij je inspiratie uithaalt.

xxxxxx

[Beantwoorden]


Door Robin op 13 januari 2014 16:50

Hi Vera, ik zou het leuk vinden om wat meer van ‘inner beauty’ willen lezen maar niet te vaak, het blijft immers een beautyblog.
Ik weet even geen onderwerp, maar ga niet te ver van jezelf afstaan.

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 januari 2014 16:53

Ik vind dat je gewoon lekker moet doen wat je zelf wilt! Als je zin hebt in een ‘inner beauty’ artikel schrijf je die gewoon lekker. Mensen die hem niet willen lezen lezen hem gewoon niet, er zijn genoeg mensen die hem wel willen lezen.

xxx

[Beantwoorden]


Door Emily op 13 januari 2014 16:58

Mijn advies is om er een maandelijkse rubriek? van te maken. Ik denk dat meeste mensen het namelijk wel leuk vinden om af en toe eens een artikel te lezen dat alleen maar over jou persoonlijk gaat. Vind ik zelf ook! Dat maakt een site denk ik ook nog wel beter omdat wij zo weten dat het leven van een beautyblogger ook niet alleen maar perfect is en dat er een mens van vlees en bloed achter zit. Maar denk dat je niet ‘in de valkuil moet lopen’ dat je je content verandert, want uiteindelijk komen mensen bij jou omdat jij beautyexpert ben. Dat is de kern van je blog. Je ‘beautygehalte’ moet er dan niet onder gaan lijden als je persoonlijke artikelen gaat schrijven.

[Beantwoorden]

Annabel antwoordt op 13 januari 2014 om 17:10:

Ik ben het helemaal eens met Emily. Vooral het idee van een maandelijkse rubriek vind ik erg leuk. Zo houd je genoeg beauty en tegerlijkertijd heb je een vast moment voor iets meer persoonlijks (:

[Beantwoorden]

roos antwoordt op 13 januari 2014 om 18:46:

ja dit lijkt mij ook een leuk idee! Als het een soort maandelijks iets wordt. (soort column?)
Dat is denk ik heel leuk en echt iets om je op te ‘verheugen’ net zoals ‘jou leven in foto’s’ artikelen dat vind ik ook heel leuk en precies vaak genoeg! ^^)
ik denk dat er zo dan een goede balans blijft tussen beauty (waarvoor veel mensen denk ik vooral komen) en persoonlijk ( dat denk ik ook veel mensen heel leuk vinden waardoor je je ook onderscheid) (:

[Beantwoorden]


Door Madebyuna op 13 januari 2014 17:00

Zeker leuk, maar niet te vaak! Ook denk ik dat het leuker is als het onderwerpen zijn die dicht bij je liggen of waar jij je in kan herkennen. Het lijkt mij leuk als het artikelen zijn over uit huis gaan, hoe pak je dat nou slim aan? Boodschappen tips? Of manieren om je niet eenzaam te voelen als je uit huis gaat. Natuurlijk ligt het wel wat anders uit huis gaan met jouw salaris ipv een studentenbudget maar goed. Zolang het onderwerpen zijn die voor jou meer waarde hebben doen!!

[Beantwoorden]


Door Judith op 13 januari 2014 17:03

ik twijfel een beetje. aan de ene kant omdat je beautyblogs inderdaad bezoekt voor het beauty gedeelte, maar aan de andere kant is het ook belangrijk om je van de binnenkant goed te voelen. want hoeveel makeup je ook opsmeert, als je je niet goed voelt, onzeker bent, niet van jezelf houdt, helpt al die makeup nog steeds niet. dus misschien kun je daar iets mee doen? zelfbeeld enzo? xxx

[Beantwoorden]


Door TheAnoukFactory op 13 januari 2014 17:05

Leuk! Ik ben gek op innerbeauty! Wat ik heel gaaf zou vinden is om wat health-artikelen te plaatsen. Ik blog daar zelf ook over, dus dat spreekt me erg aan.
X
Anouk

[Beantwoorden]


Door Lotta op 13 januari 2014 17:05

Ik zeg nee, want ik sla die artikelen toch over, maar je moet zelf weten wat je op je blog zet ^^)

[Beantwoorden]


Door martina op 13 januari 2014 17:07

nee liever niet. en zekeer niet als het ten koste gaat van een ander artikel zoals nu :eww: :eww:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 19:13:

Het tweede artikel is eigenlijk bedoeld als een kleiner artikel. Is het meestal niet, maar heel soms, zoals vandaag, wel :-)

[Beantwoorden]


Door Elien op 13 januari 2014 17:07

Ik vind dat zeker een goed idee. Ik zou zeggen als je jezelf er beter bij voelt er gewoon voor gaan! Met jouw schrijftalent trek je ons vast en zeker weer mee in jouw verhalen :D

[Beantwoorden]


Door lindsay op 13 januari 2014 17:09

Hey Vera !
Je hebt super leuke filmpjes & blogs.
Ik zou het leuker vinden als je weer low budget,
(Catrice , Essence enz.) daar over gaat bloggen of filmpjes maken!
Verder vind ik je een super beautyblogger!
Je filmpjes zijn soms hilarisch om te zien haha !
-xxx- Lindsay

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 19:13:

Komt weer heel veel met de nieuwe producten! ^^)

[Beantwoorden]


Door onlinebeautymagazine op 13 januari 2014 17:13

Ik vind je blog juist leuk door je beauty artikels. Ik vind het ook zeker interessant om wat meer persoonlijke artikels te lezen, maar zeer zeker niet teveel. Misschien 3/4 beauty en 1/4 personal?

[Beantwoorden]


Door Sabine op 13 januari 2014 17:18

Ik zeg: Ja graag! Ik vind dat altijd erg interessant!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 13 januari 2014 17:21

Hoe om te gaan met bijvoorbeeld een dipje in je schoolcijfers? Ik zit nu in de vierde van vwo met het natuur en techniek vakkenpakket. Ik heb het best wel zwaar, omdat de overgang van niveau van de vakken gewoon simpelweg niet aansluit. Hierdoor is het best wel een schok dat mijn gemiddelde voor de vakken geen 8-en en 9-en meer zijn, maar 6-en en 7’s…. Ik zit momenteel best wel in een dipje, bang dat ik niet zal slagen voor mijn examen… misschien heb jij hier een motivational story voor? :) xxxxxx Liefs, Claudia

[Beantwoorden]


Door Kelly op 13 januari 2014 17:21

Zo af en toe een inner beauty artikel lijkt me best leuk! Misschien ook goede voeding of een leuke soort van meditatie. Kijk maar waar jij je goed bij voelt!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 13 januari 2014 17:22

Hoewel je mij ontzettend inspireert en ik ontzettend veel bewondering voor je heb (een goed bezochte beautyblog op je 21e, hallo dan!), denk ik dat er mensen af gaan haken. Zoals hierboven veel wordt gezegd: je komt hier toch voor de beauty.

Persoonlijk zeg ik: zeker doen, dat inner beauty. Ik zou veel meer van je willen weten!
Of het je blog aantrekkelijker maakt voor het grote publiek?: Hmm, ik twijfel!

Wat je ook beslist, mij stem je altijd tevreden :).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 19:12:

Ik weet het ook niet, ik ga doen wat goed voelt! En het wordt maar heel af en toe, dus ik denk niet dat er hordes mensen afvallen of bij komen, maar we zullen zien. Dankjewel Ellen <3

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 13 januari 2014 17:23

Ik denk dat je moet doen waar je je goed bij voelt. Persoonlijk vind ik dat je genoeg ‘inner beauty’ op je blog hebt. Eens in de zoveel tijd een persoonlijk artikeltje is prima!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 13 januari 2014 17:24

Persoonlijk bezoek ik beautyblogs voor de beauty, maar ik weet dat veel mensen de innerbeauty ook leuk vinden. Probeer bijvoorbeeld 1x in de maand zo’n artikel te posten. Niet te vaak. Ik denk dat iedereen dat het leukst vindt :)

[Beantwoorden]


Door gulcin op 13 januari 2014 17:24

Laten we het op beauty houden

[Beantwoorden]


Door EllaNola op 13 januari 2014 17:28

Het is ook leuk om vaker te vloggen, dan zien we ook meer van je!

[Beantwoorden]


Door lotus op 13 januari 2014 17:29

IK heb een aanvraag voor een ” inner beauty” artikel. Ik vind het best lastig om nieuwe contacten te maken of met mensen te communiceren die ik slecht/niet ken. Vaak ben ik dan een beetje ingetogen of op mezelf. Ik kijk dan het liefst eerst de kat uit de boom. Hierdoor hebben andere mensen altijd een verkeerde eerste indruk van mij en denken dat ik rustig ben of verlegen, dat ik geen mening heb zodra mensen me beter leren kennen komen ze erachter dat ik wel een mening heb en veel kan kletsen maar een eerste indruk zegt veel voor andere mensen. Ook vindt ik het lastig om mensen te vertrouwen ik laat nooit veel van mezelf zien omdat het snel tegen je gebruikt kan worden. Maar het lijkt me wel leuk om nieuwe vrienden te maken. Misschien wil je een artikel maken over hoe je om moet gaan met onbekende situaties.

[Beantwoorden]


Door Sara op 13 januari 2014 17:32

Ik heb de reacties nog niet doorgelezen, dus ik weet nog niet of dit antwoord al gegeven is, maar misschien is een kleine persoonlijke blog wel leuk. Net zoals Mascha heeft, een stukje waar je van je af kunt schrijven en niet beauty gerelateerd. Dit hoeft natuurlijk geen vast iets te worden, want ik snap erg goed dat je als blogger een vrij druk leven lijdt. Daarom lijkt het me wel leuk, een soort persoonlijk.veracamilla.nl, voor persoonlijke artikelen zoals bijvoorbeeld je angststoornis, of bij wijze van spreken hoe het met je vissen gaat :) Lijkt mij persoonlijk heel leuk!

Liefs. (love)

[Beantwoorden]


Door Leonie op 13 januari 2014 17:33

Ik zou het wel interessant vinden om eens zoiets te lezen! Misschien een beetje op de manier zoals Zoë (Zoella op Youtube) het doet, dat je blog blijft gericht op beauty en fashion (want daarvoor zijn we hier eigenlijk stiekem toch), maar eens een artikel over zoiets moet prima kunnen! Je zou er misschien nog andere mensen mee kunnen helpen! ;-) Liefs

[Beantwoorden]


Door Michelle op 13 januari 2014 17:33

Ik vind de balans inner-outer beauty op deze site juist goed eigenlijk, je schrijft iets over inner beauty als het jou uitkomt (als je iets hebt meegemaakt of als je plotse inspiratie hebt ofzo), en niet omdat het ‘moet want het is vandaag inner-beauty-dag’ Meer inner beauty zou absoluut geen probleem zijn, maar zorg alsjeblieft dat het geen verplicht nummertje wordt, dan is het persoonlijke er juist snel af vind ik! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 19:10:

Zo blijft het ook! Dankjewel voor je input Michelle! :ja:

[Beantwoorden]


Door Sara op 13 januari 2014 17:33

Ik heb de reacties nog niet doorgelezen, dus ik weet nog niet of dit antwoord al gegeven is, maar misschien is een kleine persoonlijke blog wel leuk. Net zoals Mascha heeft, een stukje waar je van je af kunt schrijven en niet beauty gerelateerd. Dit hoeft natuurlijk geen vast iets te worden, want ik snap erg goed dat je als blogger een vrij druk leven leidt. Daarom lijkt het me wel leuk, een soort persoonlijk.veracamilla.nl, voor persoonlijke artikelen zoals bijvoorbeeld je angststoornis, of bij wijze van spreken hoe het met je vissen gaat :) Lijkt mij persoonlijk heel leuk!

Liefs. (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 19:10:

Dankjewel Saar! Ga ik over nadenken!

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 13 januari 2014 17:34

Ik vind het heerlijk om je artikelen te lezen en waar het over gaat is voor mijn part een tweede, je schrijfstijl vind ik zelf erg fijn. Wel vind ik artikelen over inner beauty altijd extra leuk om te lezen, zo leer je de persoon achter de blog altijd net weer iets beter kennen!

[Beantwoorden]


Door Hester op 13 januari 2014 17:38

Ik bedacht me pas dat jouw blog een van de meest ‘pure’ onder de beautyblogs is inderdaad. Echt 95% beauty, zeg maar. Dat vind ik eigenlijk juist wel weer heel sterk, maar wat inner beauty zou ook zeker geen kwaad kunnen! Denk wel dat je het dan dicht bij jezelf moet houden, dus waar jíj tegenaan loopt, niet een onderwerp ‘om maar een inner beauty artikel te kunnen schrijven’.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 19:09:

Ja, dat ben ik helemaal met je eens. Dankjewel Hester!

[Beantwoorden]

Rosa antwoordt op 14 januari 2014 om 13:04:

Jij verwoordt precies wat ik wilde zeggen!

[Beantwoorden]


Door wendyx op 13 januari 2014 17:39

Leuk! Maar niet de hele tijd want het blijft een beautyblog!
Maar af en toe is het wel leuk, ben benieuwd!
Je bent top Vera x

[Beantwoorden]


Door janneke op 13 januari 2014 17:47

Hey Vera, ik weet niet of het echt met innerbeauty te maken heeft maar toch wel een beetje met principes enzo. Ik zou graag wel wat meer willen weten over make up waar komt het vandaan wie heeft het gemaakt en welke merken testen wel en niet op dieren. Ik weet dat je dit wel kan opzoeken maar ik heb liever een overzicht van iemand die ik vertrouw (jouw) Ik bedoel een product kan heel mooi zijn maar als het door zielige kindjes wordt gemaakt of wordt getest op dieren voelt het toch niet fijn. Zo ben ik eigenlijk heel enthousiast over smashbox maar ik heb gehoord dat het op dieren wordt getest en dan koop ik het toch liever niet. Dus zou supercool zijn als je daar over zou schrijven.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 19:09:

Dat is ook wel een heel tof idee, dankjewel janneke!

[Beantwoorden]

janneke antwoordt op 13 januari 2014 om 19:14:

leuk dat je mijn reactie hebt gelezen, en dat je mijn idee tof vind. Ik kijk er naar uit liefs

[Beantwoorden]

Kelly antwoordt op 13 januari 2014 om 19:17:

Leuk idee, dat vind ik ook wel interessant om te weten

[Beantwoorden]


Door Bente op 13 januari 2014 17:48

Ik vind niet dat extra artikelen over inner-beauty moet gaan schrijven. Af en toe zoiets is leuk, maar dit is wel een beautyblog en geen innerbeautyblog.

Ik vind het wel leuk dat je af en toe een soort update heb over je angsten.

X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 19:08:

Het blijft ook een beautyblog!

[Beantwoorden]


Door Isa op 13 januari 2014 17:57

Ik zou het heel leuk vinden als er wat meer inner-beauty zou komen, vooral omdat ik zelf veel angsten heb(faalangst :/ ) en snel een huilbui ofzow krijg…

[Beantwoorden]


Door Inge op 13 januari 2014 18:01

Ik vind het ontzettend leuk om te lezen. En ik zou het echt een toevoeging aan je blog vinden

[Beantwoorden]


Door Marion op 13 januari 2014 18:01

Erg leuk om de verschillende meningen te lezen. Ik zou het erg leuk vinden, dit omdat het laat zien dat iedereen zijn eigen moielijkheden kan hebben en het is erg helpvol dat er een keer over geschreven wordt zonder dat het zo gestudeerd/boekerig klinkt. Denk dat je jezelf goed voelen het belangrijkste beauty instrument is dat je kunt hebben. Uitstraling heeft zeker met beauty te maken vind ik.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 19:07:

Vind ik ook. Een tegengeluid is ook fijn, zo staar je je niet blind.

[Beantwoorden]


Door Evi op 13 januari 2014 18:04

Hee Vera,

Ja super leuk!, ik denk dat er zo ook iets meer inhoud in je blog komt. Dit is totaal niet gemeen bedoeld, maar zo kunnen mensen ook wat meer kennis maken met de persoon die achter veracamilla zit. Keep up the good work ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 19:07:

Nee hoor, ook wat ik dacht! Dankjewel Evi!

[Beantwoorden]


Door Romy op 13 januari 2014 18:11

Hee Vera,

Ik heb er zoveel aangehad om te weten dat ik niet de enige ben die enorm last heeft van een angsstoornis. Het beïnvloed namelijk me hele leven, elke dag, in alles wat ik doe. Ik ben al vaker bij een psycholoog geweest, maar dat heeft nauwelijks geholpen. Ik vind het fijn om van de mensen die het zelfde hebben, te horen wat hun er tegen doen en hoe ze proberen ervan af te komen. Ik hoop dan ook, als je over je angsten gaat schrijven, dat ik er wat aan heb! Het gaat gelukkig al ietsje beter, doordat ik steeds me angsten probeer aan te gaan, maar wat zou het fijn zijn als het ooit helemaal weg is <333

Liefs Romy

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 19:05:

Dankjewel Romy, dat ga ik zeker doen <3

[Beantwoorden]


Door Summer op 13 januari 2014 18:17

Ik vind die artikels echt superleuk. (Vooral als het in de vorm van een filmpje is!)

[Beantwoorden]


Door Iris op 13 januari 2014 18:17

Ik vind het wel een goed idee! Voor de afwisseling lijkt het me wel prettig.

[Beantwoorden]


Door Carine op 13 januari 2014 18:18

Af en toe vind ik dat wel leuk. Zeker voor jongere lezeressen lijkt me dat een fijne rubriek. Zoals hierboven al werd geopperd: eens per maand lijkt me prima. Dan heb je ook wat meer tijd om de diepte in te gaan qua bedenken, uitzoeken en zo.

[Beantwoorden]


Door Lise op 13 januari 2014 18:30

Voor mij hoeft het niet echt. Ik bezoek een beautyblog om dingetjes over beauty te lezen en niet echt inner beauty. Het stoort me ook een beetje dat het de laatste tijd op zowat elke beautysite opduikt. Voor een keer vind ik het wel leuk, als het echt iets persoonlijks is en je het specifiek toepast op jezelf en het recht uit jou leven komt. Maar een vast item hoeft het voor mij niet te worden.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 19:05:

Dankjewel voor je feedback Lise!

[Beantwoorden]


Door sara op 13 januari 2014 18:33

nee dat vind ik niet sorry

[Beantwoorden]


Door Anne op 13 januari 2014 18:40

Nee ik heb liever gewoon beautyposts, dat is namelijk ook waarom Ik op een beautyblog kom haha. Ik vind dat je zoals het nu is genoeg persoonlijke Posts hebt. Liever beauty!

[Beantwoorden]


Door Davina-Lara op 13 januari 2014 18:45

Ik zou het fijn vinden moesten er meer persoonlijke blogposts komen :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 januari 2014 18:54

Ik zou het wel erg leuk vinden! Ik houd erg van mindstyle-artikelen en het is inderdaad ook persoonlijker. Ik heb alleen niet echt verzoekjes.

[Beantwoorden]


Door Laura op 13 januari 2014 18:55

Ik zou het doen, leuk juist! Ik vind dat we altijd wel iets van elkaar kunnen leren en goede tips zijn altijd welkom. Ook leuk voor de afwisseling.

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 13 januari 2014 18:56

Ik vind het wel een leuk idee, maar zou het niet standaard gaan maken. (mij maakt het niet uit, maar ik denk dat je een groot deel van de lezers er geen plezier mee doen, aan de reacties te lezen. En dat is ook helemaal niet erg hoor.) Maar niet dat je bijvoorbeeld zegt: in de eerste week van elke maand komt en een inner-beauty post online. Dan wordt het denk ik iets te gemaakt.

Misschien kun je dingen doen waar je veel vragen over krijgt, of waar je zelf tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over je angststoornis en dat kan je misschien weer linken aan iets met beauty, bijvoorbeeld dat je het spannend vind om naar een pers-event of om iets te presenteren, ik noem maar iets. Maar zodat het misschien voor alle lezers interessant blijft omdat het op beautygebied blijft.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet erg zou vinden als je vaker over zulke dingen schrijft ook al is het niet beautygerelateerd. Ik vind het erg interessant en kan er dingen uitpikken en meenemen om het in mijn eigen ‘leven’ weer toe te passen.

Ik ben benieuwd wat het gaat worden.
Liefs Rosalie

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 19:04:

Nee, sowieso wordt het geen standaard iets. Gewoon wanneer ik er weer zin in heb en het me leuk lijkt!

[Beantwoorden]

Rosalie antwoordt op 13 januari 2014 om 19:19:

Dan denk ik dat het wel een succes wordt!
Zo kun jij anderen helpen, en met de reacties die je dan krijgt, daar kan jij misschien weer tips uit halen om zelf toe te passen.

Zo kan iedereen elkaar een beetje helpen, hihi (:

[Beantwoorden]


Door Marie op 13 januari 2014 18:59

Jaa! Ik vind dat zelf super leuk om te lezen !
Dat is natuurlijk wel persoonlijk … xxx

[Beantwoorden]


Door angele op 13 januari 2014 19:08

Lieve Vera, Ik heb niet alle reacties gelezen maar de meeste die ik zag waren vrij negatief en ook al bedoelde ze het niet persoonlijk, toch lijkt het me lastig om met al die wisselende reacties om te gaan. Ik vind dat jouw persoonlijke posts jouw altijd onderscheidt met de rest. Ik volgde altijd beautygloss maar zei is het op een gegeven moment te veel op eten gaan gooien en ook meer dingen met haar vriend en toen begon ik haar blog niet meer leuk te vinden. Ik weet zeker dat als jij bijvoorbeeld elke maandag iets erover wilt plaatsen dat genoeg mensen dat leuk zullen vinden. ;-) Uiteindelijk is het jouw blog en moet je ermee doen wat jij wilt. Geloof in jezelf en doe waarvan jij denkt dat goed is.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 13 januari 2014 19:14

Persoonlijk? Nee. Ik kom liever naar je site voor je reviews (die ik altijd top vind geschreven). Ik snap dat het meiden zijn die dit wel graag lezen, dus als het doet, dan misschien 1x per maand?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2014 om 19:33:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 13 januari 2014 19:22

Veel mensen zijn het er niet mee eens omdat ze naar een beautyblog komen voor ‘beauty’, zelf vind ik dat inner beauty daar ook tussen valt, en dan vooral je eigen zelfbeeld en onzekerheid speelt naar mijn mening heel erg mee in ‘beauty’! Maar ik snap wel wat mensen ermee bedoelen, de meeste meiden zitten hier denk ik ook niet op te wachten omdat zij ook simpelweg geen ‘problemen’ met hun inner beauty hebben (om het zo maar even te zeggen). Zelf heb ik ook last van een angststoornis en ik werd heel blij toen ik deze post las, omdat ik zelf niet goed weet hoe ik er mee om moet gaan en ik graag wil leren hoe jij dat wel doet! Ik volg jouw blog al heel lang en heb je door de jaren heen ‘leren kennen’, daarom vind ik het persoonlijk veel interessanter om zoiets van jou te lezen dan dat ik opzoek ga naar blogs die hier meer aandacht aan besteden. Ik vind het een goed idee, ook vooral omdat je, naast dat je wat kan betekenen voor meisen zoals ik, ook een beetje kunt uitleggen aan ontwetende meiden. Zelf word ik bijvoorbeeld heel vaak uitgemaakt voor aansteller e.d. Omdat mensen gewoon echt niet weten wat een angststoornis inhoudt en er ook niet voor open staan.
Mocht je de artikelen wel schrijven; moet je er dus ook rekening mee houden dat er ook veel mensen zijn die er niet voor open staan. En die misschien ook wel uit onwetendheid kwetsende dingen reageren omdat ze zichzelf er niet in kunnen plaatsen.
Misschien is het een idee om een persoonlijke blog naast je blog te houden, waar je eens in de zoveel tijd iets post (net zoals Mascha heeft), zo kunnen meiden die wel geïnteresseerd zijn hierin het lezen en heb je geen last van de mensen die het liever niet op jouw blog zien!
Ik wil ook nog even zeggen dat wat je ook doet dat ik je echt heel erg dapper vind, sowieso omdat je waarschijnlijk wel weet wat voor kwetsende reacties je hierop kunt krijgen. Respect!

[Beantwoorden]


Door Laura op 13 januari 2014 19:26

Ik vind het juist wel intressant als je meer over innerbeauty zal bloggen. Ik vind het mooi, want niet alleen uiterlijk hoeft mooi te zijn, mensen moeten weten dat de binnenkant ook mooi is. En ik vind het ook heel leuk om persoonlijke dingen te lezen want ik merk van mezelf dat ik steeds meer op zoek ga naar persoonlijke blogs. Iedereen heeft natuurlijk een eigen mening erover, maar als je het 1 keer in de 2 weken of 1 keer in de maand doet zie ik er geen probleem in. En zoals je zelf ook al aangeeft, het lijkt je leuk om te doen, dus waarom niet een paar keer proberen?

[Beantwoorden]


Door Amber op 13 januari 2014 19:28

Meestal vind ik inner beauty artikels niet zo interessant en daarom lees ik zo ook bijna nooit. Ik vind het dan ook niet zo boeiend om op veracamilla.nl te zien. Als jij je er goed bij voelt om te wel te doen, moet je het gewoon doen! Ik las al in de comments dat je het niet te vaak wilt gaan doen (lijkt me ook beter). Wij als lezers kunnen altijd nog zelf bepalen of we het wel of niet willen lezen. Succes met het maken van je keuze!

[Beantwoorden]


Door Claire op 13 januari 2014 19:35

Ik vind dat veel beautyblogs meer gaan vloggen en meer over zich zelf gaan praten. Toen alles begon was het echt een beautyblog met alleen maar beauty nu ook nogs vlogs en andere non beauty dingen dat word al te veel.

[Beantwoorden]


Door Olivia op 13 januari 2014 19:37

Voor zover ik weet is dit een beautyblog. En aan de reacties te zien hebben heel veel mensen er geen behoefte aan, daar bestaan al andere forums voor.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 13 januari 2014 19:37

Het lijkt me zeker leuk om wat meer innerbeauty artikelen te lezen. Ik zeg maar wat: enkele tips tegen een winterdip (ook al is het niet echt winter , zoals we dat gewoon zijn), persoonlijke ervaringen bij blije momenten of droeve momenten,…
Het is vooral belangrijk dat je de balans tussen de ‘echte’ beauty en de innerbeauty houdt :)

[Beantwoorden]


Door Isabel op 13 januari 2014 19:40

Ik vind het wel interessant als je zoiets doet, maar zoals Sofie al zegt: je moet het wel een beetje in balans houden, dus inderdaad geen veracamillaangststoornis.nl. Maar ik zou zeker wel wat meer in die richting dingen willen lezen, ook al heeft het (gelukkig haha) niet echt betrekking op mij.

[Beantwoorden]


Door Nola op 13 januari 2014 20:02

Zelf vind ik inner- beauty niet boeiend maar doe wat je zelf wilt!
Persoonlijk zou ik zeggen dat je hier komt om beauty te ‘leren’ het heet overgens ook een beautyblog. Ik zou het minder leuk vinden maar zoals ik al zei volg je gevoel!

[Beantwoorden]


Door pamela op 13 januari 2014 20:03

toen ik het in de eerste instantie zag dacht ik echt NEEE NIET DOEN VERAA!!!!!!!! maar toen ik het eenmaal gelezen had dacht ik wel van mjaaa misschien kan ik het nog wel heel erg leuk gaan vinden. maar niet al te vaak denk ik.

[Beantwoorden]


Door Susan op 13 januari 2014 20:05

Deze blog volg ik eigenlijk alleen voor Vera zelf.

Ik draag vrij weinig tot geen make-up, maar de dame die achter alle artikelen zit vind ik zo leuk!
Het werkt ook erg mee dat de product foto’s prachtig zijn ;)
Inner beauty artikelen zou ik met plezier lezen.

Susan

[Beantwoorden]


Door Iris op 13 januari 2014 20:06

Ik denk dat je het nu goed aanvoelt. Je blogt af en toe eens over hoe het jou vergaat of je laat het vallen in een filmpje en het is goed zo. Zoals hierboven staat vind ik inderdaad dat een beautyblog om beauty gaat. Af en toe iets persoonlijks is leuk, maar als je er te veel over doorgaat verlies je lezers (beautygloss met het vloggen, jammer genoeg… die luisterde ook niet echt naar haar lezers)

[Beantwoorden]


Door Josje op 13 januari 2014 20:10

Ik stem wel voor, mede doordat ik zelf ook last heb (gehad) van paniekaanvallen.
Maar als jij het zelf graag wil schrijven, waarom zou je het dan ook niet doen?
Ik lees beautyblogs omdat ik het leuk vind, draag zelf geen blush, highlighter en alles dus artikelen daarover sla ik dan ook gewoon soms over. Als mensen dit niet intressant vinden dan kunnen ze dat toch ook een keertje overslaan?

[Beantwoorden]


Door Birte op 13 januari 2014 20:11

Ik vind het erg leuk om over beauty te lezen, maar vind zeker dat een persoonlijk artikel af en toe moet kunnen. Ik vind het fijn om de persoon achter de blog te ‘leren kennen’.

[Beantwoorden]


Door Britt op 13 januari 2014 20:20

Het is jouw blog dus jouw keuze! Ik vind het erg leuk om meer persoonlijke post te lezen!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 13 januari 2014 20:25

Ik zou het persoonlijk heel leuk (als dat het goede woord is) vinden om meer ‘inner beauty’ artikelen te lezen. Op sommige vlakken kan ik me voor mijn gevoel erg aan jou relateren en dan vind ik het heel fijn om jouw ervaring te lezen. Daarnaast vind ik het sowieso altijd leuk om ‘de persoon achter de blog’ meer in de schijnwerpers te zien staan. Je moet je er zelf natuurlijk ook zeker van voelen dat je persoonlijke dingen meer wilt delen en je er bewust van zijn dat er altijd meiden zijn die dit misschien minder leuk vinden om te lezen/zien.

[Beantwoorden]


Door Manon op 13 januari 2014 20:30

Ik vind zulke artikels net wel fijn!

[Beantwoorden]


Door Floor op 13 januari 2014 20:39

Ik zou het persoonlijk heel leuk (als dat het goede woord is) vinden. Ik vind vooral jou filmpjes over inner beauty heel leuk. Zoals ‘dit was mijn 2013’. Maar ook vind ik je beauty artikels heel fijn en daarom zou ik het leuk vinden om zo af en toe(ong. twee keer per week) een inner beauty artikel(of filmpje) te zien en dan voor de rest beauty artikelen. Het lijkt mij heel leuk om de ‘persoon’ achter VeraCamilla beter te leren kennen!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 13 januari 2014 20:42

Wat een reacties op deze post zeg! :D (moet vast leuk zijn om te lezen ;D)
Ik denk dat je gewoon moet schrijven over wat jij écht wilt schrijven. Ik heb zelf ook last van een depressie en soms wil ik erover schrijven, maar op andere momenten wil ik dat juist helemaal niet. Uiteindelijk zijn zulke onderwerpen enorm persoonlijk, het is gewoon erg belangrijk dat je schrijft over dingen waar je je zelf goed bij voelt. ^^

Als je zou beslissen om over je angststoornis te schrijven zou ik dat echt enorm knap van je vinden. Er ligt nog steeds een soort van taboe op. Als ik dan op sommige blogs artikels tegenkom over zulke onderwerpen zijn die vaak van oude ‘geneeskundige sites’ geplukt en zijn ze enorm enorm algemeen. Terwijl dat in de realiteit juist helemaal niet het geval is, problemen zijn voor elke persoon anders, en antwoorden ga je niet terugvinden op sites met namen als ‘allesweten.be’ Ik denk dus wel dat mensen het zouden appreciëren om eens een écht persoonlijk verhaal te lezen. ;)

Zelf zou ik het wel enorm leuk vinden om wat meer ‘inner-beauty-artikelen’ te lezen.
Wauw deze reactie is heel erg diep en zwaar,
Katten met hoeden!! (voila, das een stuk beter! :p)

[Beantwoorden]


Door Tiff - The CineFiles op 13 januari 2014 20:49

Ik ben wel erg voor meer inner-beauty artikelen! Denk dat het juist goed is om over je angsten te praten. Je bent zeker niet de enige die ze heeft en misschien kun je anderen inspireren om er meer open over te zijn of om hulp te zoeken om er wat aan te doen ;)

[Beantwoorden]


Door Tedje op 13 januari 2014 21:05

Ja dat lijkt me erg leuk! Lijstjes met tips, misschien wat meer lifestyle achtige dingen! Ik ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door P op 13 januari 2014 21:14

Nee. Sorry maar om deze reden vind ik jou blog net wat leuker dan de rest! Lijkt wel alsof elke beautyblogger geen beautyblog meer is maar een’ persoonlijke beautyblog ‘is begonnen als je snapt wat ik bedoel! Af en toe is wel leuk ja, iets meer dan wat je nu hebt maar ook weer niet te vaak. Ik kom naar een beautyblog om over beauty te lezen. ;-)

[Beantwoorden]


Door Maxime op 13 januari 2014 21:18

Ik vind het juist een leuk idee ! Dan krijg je wat meer afwisseling :) persoonlijk vind ik beauty gecombineerd met lifestyle/vlogs etc. het leukst alleen beauty is een beetje eentonig.

[Beantwoorden]


Door Sara op 13 januari 2014 21:31

Als de inner-beauty artikelen aansloegen, waarom zou jeber dan niet mee doorgaan? Zo lang het niet de beauty overschaduwt, is het toch prima? Het ‘ik kom hier voor beauty argument’ is een beetje flauw. Je kan best af en toe een post overslaan en ook niet elke beauty-artikel is voor iedereen interresant. Je ontwikkelt je en dat doet je blog dus ook. denk wel dat het artikelen moeten zijn die dicht bij je staan, dan is input van lezers eigenlijk niet zo handig want als ik ik iets over psygologie wil lezen, ga ik wel naar een psygologen-blog haha maar als het dingen zijn die jou ook aanspreken, why not! Zelf vind ik de vlog-hype echt vreselijk maar af en toe een inner-beauty artikelen zie ik mezelf wel lezen. Nog een tip: inner-beaty artikelen dienof 1) vanuit jou als persoon komen of 2) omdat het ook daadwerkelijk gaat over inner-BEAUTY, ik vind het leuk om over de achtergronden van beauty te lezen: bijvoorbeeld; waarom dragen we make up (beetje afgezaagd magoed), wat vind jij onetisch op het gebied van beauty-marketing, beauty& andere culturen, I think you get my point! Hou het lekker spontaan en sporadisch, ik heb af en toe zeker wat behoefte aan diepgang tussen de reviews door. Succes!

[Beantwoorden]

Sara antwoordt op 13 januari 2014 om 21:46:

En om nog in te gaan op je vraag, ik vind dat angststoornis heel interessant… Vooral als je er veel over weet vanwege een eogen ervaring, lees ik zulke dingen graag! Daarover af en toe iets zou ik zeker boeiemd vinden. Wie dat niet boeiend vind kan het toch overslaan, zo lang beauty maar centraal staat toch!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 13 januari 2014 21:31

Het zou wel leuk zijn als je iets vaker dat soort artikelen zou plaatsen, zelf weet ik geen onderwerp maar succes ermee!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 13 januari 2014 21:33

Lieve Vera, je moet doen wat je hart je ingeeft. Toch geef ik eventjes mijn mening ;-) Ik vind dat het de laatste tijd op grotere blogs vrijwel alleen maar gaat over ‘innerlijke beauty’ (zoals jij dat zo mooi omschrijft!). Om eerlijk te zijn, vind ik jou één van de fijnere en betere (grote!!) blogs: jij blogt tenminste nog echt over beauty, make-up en nagellak. Een onderwerp dat mij ontzettend aanspreekt. De persoonlijke artikelen die je nu schrijft, vind ik een mooie balans! Ik ben afgehaakt op de andere grotere blogs waarbij het draait om innerlijke beauty / ‘privéleven’. Ik hoef echt niet te weten hoe verliefd iemand is, wat zij allemaal met haar vriend onderneemt of wat voor een geweldig leuk leven iemand heeft. Andere onderwerpen zoals angststoornissen, e.d. kunnen leerzaam zijn en/of een zetje in de rug. Echter, in mijn ogen heeft dit ook een keerzijde. Jongeren spiegelen zich aan jou. Jij bent voor velen een voorbeeld. In mijn ogen kan dit ook een negatief effect hebben wanneer jij dit soort artikelen schrijft. Velen denken er misschien minder diep over na en nemen het klakkeloos over. Niet dat jij de psycholoog gaat uithangen, maar toch…Hmm, ik kan dit laatste niet zo goed omschrijven. Hopelijk begrijp je me ;-) Nogmaals, meid je moet zelf doen waar jij je goed bij voelt! :-) Succes!

[Beantwoorden]

Sara antwoordt op 13 januari 2014 om 21:54:

Wouw, ik ben het echt helemaal met jou eens! Ik ben ook afgehaakt op al dat persoonlijke, maar inderdaad als het leerzaam is, dan heeft het toegevoegde waarde. Dat laatste kan vera misschien ondervangen door een voorzichtige/specifieke manier van schrijven die echt persoonlijk is. Je wilt niet dat de volgende dag allemaal meiden denken dat ze ook een angststoornis hebben omdat ze een aantal overeenkomsten met je hebben (de uitdaging is dus om een balans vinden waardoor het niet te spygisch wordt).

[Beantwoorden]


Door Lillianne op 13 januari 2014 21:49

Ontzettend leuk idee! Qua inner beauty artikelen zou je kunnen schrijven over je overwinningen, je kansen, hoe je daar mee om bent gegaan, wat je visie is en je doel en hoe je daar wilt komen? Dingen die andere kunnen inspireren op wat voor manier dan ook. En vooral positiviteit. Niet dat je de waarheid moet verdraaien maar dat der altijd een happy end bij zit ;) zo wordt je ook niet veracamillaangsstoornis.nl haha! Veel succes! X

[Beantwoorden]


Door Luna op 13 januari 2014 21:59

Ik vind artikelen over inner beauty wel heel erg leuk. Het is toch een beetje oppervlakkig als mensen hier alleen komen voor de beauty? Oké, het is wel voornamelijk een beautyblog maar dat betekent niet dat je alleen aan beauty vast moet zitten. Met de blognaam ‘Vera Camilla’ kun je al alle kanten op. Ook inner beauty is belangrijk en ik vind dat je er best wat aandacht aan kunt geven! Ik vind het zelf leuker om te lezen. :yes: Af en toe zo’n artikel kan best. Doe gewoon waar jij je goed bij voelt en als anderen het niet willen lezen, scrollen ze toch naar andere artikelen?

[Beantwoorden]


Door Jeanet op 13 januari 2014 22:04

Ik vind juist dat je blog zo goed is door de vele beauty artikelen.
Af en toe een ‘inner beauty artikel’ is leuk, maar hou het dan beperkt, dan denk ik aan eens per maand / 3 weken?!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 13 januari 2014 22:25

Ik vind het zeker een leuk idee! Je schrijft naar mijn mening altijd erg leuk en ik vind het leuk om te lezen. Zeker omdat je veel beauty artikelen hebt is wat persoonlijkheid ook leuk. Dapper dat je over je angst stoornis gaat schrijven! Misschien kan je ook eens schrijven over hoe je je leven weer oppakt na het verlies of een verschrikkelijke gebeurtenis van een dierbaar iemand. Verder vind ik alles leuk om te lezen! Ik ben erg benieuwd <3

[Beantwoorden]


Door Nina op 13 januari 2014 23:08

Meer inner beauty zoals de artikelen die je noemt (alleen met kerst, mijn moment, angststoornis etc.) vind ik leuk! Ook dingen over je appartement en grote veranderingen in je leven vind ik leuk om te lezen. Ik zou alleen geen ‘nutteloze’ dingen over je leven plaatsen (hiermee bedoel ik dus geen serieuze dingen maar meer de random vlogs/plogs zonder echte inhoud die je steeds meer voorbij ziet komen op andere blogs), omdat jouw site juist zo goed vind door de professionaliteit! Al je artikelen hebben echt inhoud en zijn tot in de puntjes perfect afgewerkt dus zolang je dat blijft behouden vind ik het een goed idee!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 13 januari 2014 23:10

Wat leuk dat je hier over na zit te denken. Ik vind het een leuk idee en zou graag meer van dit soort artikelen willen lezen!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 13 januari 2014 23:21

Ik denk dat dit voor de mensen zonder angststoornissen, of wat dan ook, het niet zo interessant is. Maar voor de mensen die het wel hebben zou het wel heel fijn zijn als je zo af en toe een artikel daar over schrijft. Ook ik zou het echt super vinden als je soms daar over schrijft! Beauty van een mens gaat niet alleen over het uiterlijk!

[Beantwoorden]


Door Doris op 13 januari 2014 23:22

Ja lijkt me leuk !

[Beantwoorden]


Door Vera op 13 januari 2014 23:31

Hee Vera,

Lijkt me erg interessant om over te lezen, en misschien ook wel leerzaam voor anderen. Zo neem je misschien ook wat vooroordelen weg enzo. Natuurlijk hoeft het geen veracamillaangststoornis.nl te worden maar dat heb je zelf in de hand denk ik, als je een keer in de zoveel tijd zo’n artikel maakt wordt het vast niet te veel ;)

Het lijkt mij in elk geval leuk om over te lezen!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 14 januari 2014 01:35

Ik vind het persoonlijk geen probleem, ik hou juist van de persoonlijkere artikelen op beautyblogs e.d. :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 14 januari 2014 06:38

Lieve Vera, doe het alsjeblieft niet. Laat je log zoals het is, je hebt het zo mooi in balans nu en die ‘ innerbeauty’ momenten komen spontaan al voorbij en dat is jouw kracht. Maak er alsjeblieft geen té persoonlijk log van, maar blijf je richten op beauty, daar kom ik, en zoals ik in de reacties ook lees, de meesten voor. Luister maar naar deze wat oudere bezoekster ;-) die al heel lang mee leest en je ziet groeien in je wie je bent en in je werk.
Juist omdat je zo’ n hele goede afwisseling hebt en er geen terug kerend iets van hebt gemaakt tot op heden blijft het leuk en heel interessant om alles te lezen wat je plaatst en ook ik leer veel van je op deze manier, laat het geen les worden in innerbeauty….
Veel beautylogs gaan dingen erbij doen de laatste tijd en worden een soort dagboek en verliezen daarmee hun kracht. Je site is geweldig zoals die nu is, met alles wat je plaatst. Laat het alsjeblieft zoals het is en komt er iets voorbij dan kan dat altijd, dat voel jezelf haarfijn aan dat bewijs je wel door alles wat je plaatst en je bezoekers aantallen. Blijf dichtbij jezelf, zoals je nu doet, je hebt al die andere dingen echt niet nodig om geweldig te zijn, dat ben je namelijk al……
Liefs
Linda

[Beantwoorden]


Door Carien op 14 januari 2014 07:33

Ik vind zeker dat je meer over innerbeauty kunt schrijven. Zeker over je angststoornis omdat er toch een soort taboe omheen hangt terwijl zoveel mensen dit in meer of minder mate hebben (tenminste daar kwam ik achter toen mijn vriend een angststoornis bleek te hebben). Maar beauty doe je super goed dus dat zou ik vooral de bovenhand laten houden:)

[Beantwoorden]


Door mazeltov op 14 januari 2014 08:48

Het lijkt me wel leuk maar niet vaker dan 1 x per maand.
Jouw blog is éen van de weinige die nog niet over genomen wordt door personal updates en dat vind ik heel fijn.
Ik vind het ook fijn dat je geen photodiary doet maar dat een paar keer per seizoen deelt.
Daarnaast vind ik dat je verbaal heel sterk bent, zoals je pestfilmpje.
Misschien is het een idee de info over te brengen in een filmpje als je dat aan durft.

[Beantwoorden]


Door Yente op 14 januari 2014 09:07

Voor mij hoeft het ook niet

[Beantwoorden]


Door Esther op 14 januari 2014 10:00

Ik kijk er nu al naar uit, ik zou het leuk vinden om meer te lezen over innerlijke beauty. Ik heb niets met angststoornissen te maken maar toch lijkt het me interessant om mensen beter te begrijpen. x

[Beantwoorden]


Door aniek op 14 januari 2014 10:07

ik vind het juist heel erg leuk en interessant om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 14 januari 2014 10:46

Ik vind het persoonlijk wel interessant om meer over “inner beauty” te lezen.

[Beantwoorden]


Door Lola op 14 januari 2014 11:10

Ik vind persoonlijk dat er genoeg over inner beauty te lezen valt. Ik vind het zelf altijd het leukste om over beauty te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 14 januari 2014 11:50

Filmpjes ! Inner beauty vind ik niet zo leuk…

[Beantwoorden]


Door Tjitske op 14 januari 2014 11:53

Ja! Persoonlijke artikelen vind ik altijd leuk om te lezen.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 14 januari 2014 14:16

Ik vind diversiteit op je blog juist wel erg leuk! Zo leer je de persoon erachter ook wat beter kennen en dat zorgt ervoor dat ik terug wil komen. :-)

[Beantwoorden]


Door Sophia op 14 januari 2014 16:57

Ja, leuk! Ik vind inner beauty erg leuk altijd :D

[Beantwoorden]


Door Leonella op 14 januari 2014 17:06

Lijkt me leuk om daar meer over te lezen, het hoeft niet elke week of op een vast tijdstip ofzo maar het brengt wel wat meer diepgang op je blog. Als je er een duidelijke naam aan geeft kunnen degenen die het niet willen lezen het gewoon overslaan, en je kunt zelf wel zien of je dat als extra artikel doet of ter vervanging van een artikel. Ik vind het sowieso leuk om wat meer persoonlijke dingen te zien, mits het hoofdonderwerp beauty blijft.

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 14 januari 2014 17:18

Ik vind in principe alles wel leuk en interessant om te lezen! Doe waar jij je goed bij voelt, het is en blijft natuurlijk wel jouw leven waar je over vertelt.
Liefs xx :wave:

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 januari 2014 17:21

Ik vind het heel leuk om meer artikelen van inner beauty te lezen!
Je kunt er energie uithalen en ik vind het fijn als er soms zo’n artikel online komt!

[Beantwoorden]


Door Dafne op 14 januari 2014 17:50

Hey!
Hoewel het natuurlijk super stoer is dat je zo openlijk enzo over je angststornis praat (vind ik echt cool van je!) vind ik het toch persoonlijk leuker als je het over beauty hebt ^^) natuurlijk is het ook leuk als je het soms wat afwisselt, maar toch hou ik persoonlijk meer van beauty :)
Xxdafne <3

[Beantwoorden]


Door Maud op 14 januari 2014 18:17

Hey! Mij lijkt het wel leuk als je het gaat doen, maar dan, zoals iemand anders al zei, er gewoon tegen aanloopt. Zodat je het ook niet vaak doet, maar als je het doet dat het dan echt iets van jezelf is, waar jij zelf tegen aan gelopen bent. Suc6! :smak:

[Beantwoorden]


Door Tessa op 14 januari 2014 18:24

pfoe veel reacties heb je op deze video, kleine kans dat deze opvalt maaarr: uiteraard gaat je blog vooral om beauty maar die overige 40% over jou, en dat is nou zo leuk aan je blog, het heeft allemaal een vleugje vera :) . maar je family boeit mij ook wel, leuk om dingen te weten over je familie, tradities enzo. natuurlijk is dit persoonlijke informatie, maar is dit geen ‘personal blog’ ? concerten, voedsel en je omgeving (waar je precies woont, de stad en alles) zou ik ook wel leuk vinden om te lezen.

loveyouu mijn liefste #1 blogger!
kus Tessa

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 januari 2014 19:37

Lijkt me heel leuk! Tuurlijk is het een beautyblog, masr vind het altijd wel leuk om de persoon achter de blog te leren kennen, jij! Ik lees je blog inmiddels al twee/drie jaar met veel plezier en nog steeds, twee keer per dag meestal ;-) xxxx nicole

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 januari 2014 19:51

Ik denk dat het geen kwaad kan om af en toe een artikel te schrijven over “inner-beauty”. Ik denk namelijk dat veel meiden en dames op een manier wat van kunnen leren, of zichzelf wat beter kunnen leren kennen. Doordat ze bijvoorbeeld bepaalde dingen herkennen en daardoor naar zichzelf leren kijken. En dan bedoel ik dat niet dat iedereen denkt dat ze bijvoorbeeld een angststoornis hebben, maar meer van: hé het is oké om een keer een dag geen zin te hebben. Of het is helemaal niet raar om zo over dingen te denken. Een stukje psyche is een mooie aanvulling voor wat je tot nu toe hebt opgebouwd met je blog!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 januari 2014 00:02

Leuk dat je meer over innerbeauty wilt gaan schrijven! Al weet ik zou snel niet waar je dan precies over zou kunnen schrijven. Maar over (jouw) angsten lijkt mij wel interessant.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 15 januari 2014 14:00

Leuk idee van je! Ik weet niet goed of het bij inner beauty hoort, maar ik zou het fijn vinden om te lezen of je je ook wel eens onzeker voelt bij iets. Dit kunnen dingen in het dagelijks leven zijn, maar ook je blog, je artikels… Als je tenminste eens onzeker bent. Voor hetzelfde ben je een zelfzekere en stoere vrouw en dan slaat dit alles ook op niets , haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Linda op 15 januari 2014 21:14

Ik weet niet of je op nog een mening zit te wachten, maar wat mij betreft is de afwisseling tussen persoonlijke artikelen (en bijvoorbeeld je winterfoto’s) en de beauty-artikelen precies goed. Ik ben dol op jouw reviews en die wil ik liever niet inruilen voor andere artikelen. Nou ben ik ook niet iemand die voor haar plezier Psychologie Magazine zou lezen, dus ik ben enigszins bevooroordeeld.

[Beantwoorden]


Door eveline op 15 januari 2014 22:10

Hoi Vera, ik was met je mee aan het denken hoe je hier vorm aan kunt geven. Misschien kan je het een vorm geven van “achter de schermen/achter de beauty”. Dus de beautyartikelen zo laten (die zijn echt prima) maar af en toe een achter de schermen blik van wat je doet tijdens een off day. Of wanneer je een keer onzeker bent in bepaalde situaties.

[Beantwoorden]


Door Juultjex op 27 januari 2014 20:06

Vera, je mag het zelf weten maar ik zelf zeg ja want innee beauty is ook een onderdeel van het blog x

[Beantwoorden]


Door Naomk op 28 januari 2014 23:03

Hii vera!

Ik vind het leuk! Precies een goede afwisseling. Tips voor een regenachtige dag misschien? :)

[Beantwoorden]