Ik heb geen zin vandaag.

ik_heb_geen_zin_vandaag01

We hebben allemaal wel eens geen zin. ‘Zin moet je maken’, maar je moet toch ook luisteren naar je gevoel? Je opleiding is leuk, maar ook heel zwaar, en vandaag heb je echt geen zin. Het kan ook zijn dat je dol bent op hardlopen, maar gedver, vandaag écht niet. Dat kan gebeuren en is echt niet zo vreemd. Hell, ik heb regelmatig niet eens zin om te winkelen! Maar wat doe je wanneer zoiets gebeurt? Hoe krijg je toch weer een beetje zin en goede moed, en hoe maak je er het beste van?

ik_heb_geen_zin_vandaag02

Je moet iets vervelends doen en je hebt geen zin

Een onderzoek voor school, dat familie foto album in elkaar zetten, of de boodschappen die je met enkel nog een ei en een plak kaas in de koelkast, echt eens moet doen. Je weet dat het moet, voor jezelf of een ander, maar je hebt totaal geen zin.

Uitstellen. Je kunt het uitstellen, maar het nadeel van uitstellen is dat wanneer je op het allerlaatst begint, je het waarschijnlijk moet afraffelen. Wel kun je met jezelf afspreken dat je bijvoorbeeld om een bepaald tijdstip begint. Zorg dat je op tijd opstaat, maar ga eerst iets leuks doen. Een aflevering Modern Family kijken bijvoorbeeld, of thee drinken met een vriendin. Begin de dag goed! En ga dan toch echt aan de slag. Dat is natuurlijk als je schema het toe laat. Als je op een bepaald tijdstip ergens moet zijn (school, werk, of een afspraak) is dat lastiger. Probeer dan het volgende punt.

Belonen. Werkt van te voren iets leuks doen niet, beloon jezelf dan met iets als je die rotklus gedaan hebt. Bij boodschappen bijvoorbeeld, beloon jezelf met een leuk tijdschrift. Ben je aan het bikkelen voor je opleiding, maar vind je het eigenlijk helemaal niet leuk, beloon jezelf dan na een dag hard werken met iets ontspannends. Een bad bijvoorbeeld. Terwijl je een boek leest (of mijn persoonlijke favoriet: laptop op een stoel zetten en zo YouTube filmpjes kijken) en neem er ook wat lekkers bij.

Als je het snel doet heb je het gehad. Of je nu uitstelt of jezelf beloont, wanneer je begint heb je het straks lekker gehad. Dan hoef je er niet meer aan te denken en kun je je focussen op het volgende. Dus hup, aan de slag!

Je zou iets leuks gaan doen, maar je hebt nu totaal geen zin

Luister naar je gevoel. Waarom heb je geen zin? Is er iets vervelends gebeurd, of ben je misschien heel moe? Praat erover, soms heb je even een duwtje nodig om toch te gaan. Ik heb vaak dat als ik naar een feestje ga, ik op het laatste moment toch wil afzeggen. Want mijn make-up wilde niet lukken, en het is zo lekker warm thuis… Soms is het ook beter eens een avondje thuis te blijven, maar een feestje waar je naar hebt uitgekeken zeg je toch niet zomaar af? Vaak als je toch gaat, je er even overheen zet en ‘zin maakt’, heb je een hartstikke leuke avond. Is dat niet het geval, dan kun je altijd weer terug naar huis.

ik_heb_geen_zin_vandaag03

Je hebt gewoon helemaal nergens zin in

Ik merk het met het sombere herfstweer, de regen en de donkere wolken ook: soms heb ik gewoon helemaal nergens zin in. Ik ben moe, sloom, alles duurt lang en niets is fijn. Er is niets mis met je, iedereen heeft wel eens zo’n dag. Laat het maar gewoon gebeuren, morgen heb je weer een kans.

Het kan ook zijn dat je helemaal nergens zin in hebt, maar je móet. Je moet bijvoorbeeld een essay schrijven, en dat moet nu. En daarna heb je geen tijd voor wat leuks, want de volgende opdrachten liggen alweer klaar. Niet instorten, maar zet je verstand op 0 ga ervoor. Probeer wel te zoeken naar kleine dingen die het dragelijker maken. Je favoriete drinken bijvoorbeeld, een lekkere joggingbroek, en fijne muziek die zachtjes op de achtergrond speelt. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk. You can do this!

Wanneer had jij voor het laatst geen zin?

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 13 november 2013 | 205 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Kimberley op 13 november 2013 15:00

Ik merk ook dat ik het steeds moeilijker vind om mijn bed uit te komen nu het steeds langer donker is en koud buiten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:23:

Ja, dat vind ik ook heel moeilijk! In de zomer kan ik soms wel om 6 uur op staan omdat het dan al licht is, maar ’s winters… :-(

[Beantwoorden]

Nuria antwoordt op 14 november 2013 om 07:21:

En daarna nog lekker een dik uur naar school fietsen, aarrghh

[Beantwoorden]

Stephanie antwoordt op 14 november 2013 om 11:24:

Lang leve mijn philips wake up light! :wave: :yay:

anoniem antwoordt op 6 april 2015 om 12:25:

ik heb volgende week pw week en ben nog niet begonnen, ik had geen zin en nu moet ik te hard gaan leren. Meestal begin ik 3 weken vantevore en nu minder dan 1 heeft er iemand tips please :shit:

[Beantwoorden]

anoniem antwoordt op 6 april 2015 om 12:29:

Help me please :-( :/

[Beantwoorden]


Door Ster op 13 november 2013 15:02

Ik heb de laatste tijd echt totaal geen zin meer in school..

[Beantwoorden]

Amy antwoordt op 13 november 2013 om 19:52:

Dat heb ik nou ook -_-

[Beantwoorden]

lunaatje antwoordt op 27 november 2013 om 20:01:

:wtf: heb ik ook

[Beantwoorden]

melissa looyen antwoordt op 6 januari 2014 om 18:34:

haha ik heb dat elke dag :yay:

[Beantwoorden]


Door Wyona op 13 november 2013 15:03

Opstaan en school…

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 13 november 2013 15:04

Ook ik heb er wel eens last van met dit sombere herfstweer. Soms wil ik gewoon de hele dag in pyjama rondhangen en niets doen (behalve blogs lezen).

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 13 november 2013 15:04

Ik heb juist nú geen zin meer. Geen zin meer in de pijn in mijn lichaam (scoliose), waardoor ik emotioneel word en geen energie heb waardoor ik nóg minder zin krijg.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:25:

:-( Heb je wel medicijnen en/of pijnstillers tegen de pijn?

[Beantwoorden]

Ingeborg antwoordt op 13 november 2013 om 18:02:

Nja ik slik het maximale aan ibuprofen en paracetamol, maar die helpen niet optimaal. En voor ’s nachts slik ik spierontspanners om te kunnen slapen. Gelukkig ben ik wel bezig met oefeningen enz onder begeleiding dus ik kom er wel weer vanaf :). Voor nu is het alleen kut. Ik had het trouwens de eerste keer noet gezegd, maar je hebt dit artikel heel mooi en herkenbaar geschreven!

[Beantwoorden]

Madeleine antwoordt op 14 november 2013 om 19:01:

Ik ben net 6 weken geleden geopereerd aan mijn scoliose, ik weet hoe je je voelt!
Nu heb ik juist weer super zin in school omdat ik nu al 6 weken thuis zit en net weer naar school mag :)

Bo antwoordt op 15 november 2013 om 12:18:

Kijk je wel uit met paracetamol en ibuprofen? Hoewel er heel weinig bijwerkingen aan die twee medicijnen zitten, zijn ze erg slecht voor je maag, misschien kan je wel het een en ander krijgen om je maag te beschermen. Misschien wist je dit al wel, maar ik moest even moedertje spelen :) Liefs.

Ingeborg antwoordt op 15 november 2013 om 13:57:

Ah dat is lief Bo! Maar ik heb het aan mijn huisarts gevraagd en die heeft dus gezegd dat dit kon, ook zonder maagbeschermers. Dus dat komt goed :) & Madeleine, ik snap dat je nu weer graag naar school wilt, ik kan er al niet tegen als ik 1 ding niet kan door de pijn, laat staan als ik helemaal niks meer kon.. Sterkte! (love)


Door lousaa op 13 november 2013 15:04

Achja. Hoort erbij, gaat wel weer over. En zo niet, dan moet je serieus nadenken ilof je de dingen die je doet wel leuk vindt.

Het is trouwens joggingbroek. Zonder s. Het is ook geen spijkersbroek of housesbroek of haremsbroek, toch?

[Beantwoorden]

Ilse antwoordt op 13 november 2013 om 15:11:

Hartverwarmende comment dit ^^) Toe aan een dagje rust?

[Beantwoorden]

Raag antwoordt op 13 november 2013 om 16:54:

Ilof?

[Beantwoorden]

Claire antwoordt op 14 november 2013 om 10:38:

:wtf: Het is “ach ja” ipv “achja” haha! En ilof?..?… :omg: :nod: Als we dan toch kritisch willen zijn, ahum! Met het verkeerde been uit bed gestapt? Hoe toepasselijk… :wave:

Mooi item voor de herfst! Gelukkig hebben we Vera Camilla om ons op te vrolijken, vitamine V(love)C tegen de herfst/winterdepressie… (love) :wave:
Liefs een fan… :love:

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 13 november 2013 15:05

Vanmorgen om m’n moeder te helpen in de tuin. Maar toen ik eenmaal buiten was heb ik lekker genoten van het zonnetje en een aantal hele mooie foto’s gemaakt. (A)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 13 november 2013 15:05

Ik heb vandaag gewoon helemaal nergens zin in en zit daarom nog steeds in onesie op de bank met een grote kop thee.

[Beantwoorden]


Door Dita op 13 november 2013 15:05

Mooi geschreven, ik heb niet vaak zo’n dag maar af en toe natuurlijk wel eens.

[Beantwoorden]


Door Nina op 13 november 2013 15:06

In uitstellen ben ik heeel goed, vooral met huiswerk en leerwerk..

[Beantwoorden]


Door Lotte op 13 november 2013 15:06

Haha, leuk artikel! Ik dacht even dat het een ‘ik heb geen zin om te bloggen vandaag’-artikel zou zijn. Ik heb heel vaak geen zin. Vooral als dingen moeten, ik kan gewoon niet tegen die druk en stel het dan juist uit – lekker logisch. Meestal beloon ik mezelf met wat lekkers (na de zoveel woorden mag ik een pepernoot) en als het een grote opdracht is beloof ik mezelf dat ik dan die ene mooie, dure lipstick mag kopen als het af is.

[Beantwoorden]

Jik antwoordt op 13 november 2013 om 16:00:

Haha dat belonen met dure make-up doe ik ook! Zo. toetsweek zit erop. Waaarrrr is de dichtstbijzijnde MAC store?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:25:

Hahah ^^)

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 13 november 2013 15:07

Als ik thuiskom van mijn werk heb ik vaak nergens zin in. Soms helpt een badje enorm. In de lush mag ik mijzelf dan eens trakteren met wat badspulletjes :)

[Beantwoorden]


Door laura op 13 november 2013 15:08

Dit had ik gisteren nog! Fijn als andere mensen dit herkennen!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 november 2013 15:08

Herkenbaar! Ik heb geen zin meer in het zoeken van een baan…

Ik had t al eerder gevraagd, maar waar is je leuke boekenkast in de woonkamer van? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:26:

Die is van Iccoon uit Arnhem, maar volgens mij hebben zij hem van een groothandel en kun je hem wel op meer plekken vinden (of iets vergelijkbaars in ieder geval).

[Beantwoorden]


Door Jill op 13 november 2013 15:11

Dit artikel komt als geroepen vandaag!

[Beantwoorden]


Door Eva op 13 november 2013 15:12

Nu haha!
Ik moet leren voor mn proefwerkweek maar ik heb ECHT geen zin.
Leuke tips!

[Beantwoorden]


Door pamela op 13 november 2013 15:12

ik heb vandaag een super leuke dag gehad lekker geshopt met mijn moeder bij de primarkt vanmorgen toen het nog lekker rustig was op een doordeweekse dag maar helaas moet ik vanavond van 4 tot 10 werken xD echt geen zin in :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:26:

Denk maar aan de leuke dingen die op je liggen te wachten als je weer thuis bent!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 13 november 2013 15:14

Uitstellen daar ben ik ook goed in. Alleen meestal denk ik dan bij mezelf ik kan het wel blijven uitstellen, maar ik moet het toch doen. En als ik het direct doe dan ben ik er vanaf en dan kan ik daarvoor juist leuke dingen doen en dan hoef ik er in ieder geval niet meer aan te denken.

[Beantwoorden]


Door marjolein op 13 november 2013 15:15

Ikzelf had dat altijd in de herfst en winter. Ik heb een aantal jaar terug een lichttherapielamp gekocht en sinds ik die in de donkere maamden gebruik ’s morgens bij ontbijt 15 a 30 minuten gaat het beter. Natuurlijk nog steeds weleens een ofday, maar minder vaak dan voor ik de lamp ben gaan gebruiken. De lamp heet litebook. Misschien ook een idee voor jou.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:26:

Ik heb het ook niet heel vaak hoor, af en toe een dag. Dit jaar alweer veel minder dan vorig jaar. Maar toch bedankt voor de tip, misschien ook voor een ander!

[Beantwoorden]


Door Simone op 13 november 2013 15:16

Ik merk dat hardlopen steeds een grotere stap wordt inderdaad, het is ook zo vroeg donker!

[Beantwoorden]


Door Mariette op 13 november 2013 15:16

Haha vandaag en gisteravond. Goed artikel, bedankt!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door anouk op 13 november 2013 15:18

Ik had dat zondag heel erg, ik moest van mezelf nog even een uurtje leerstof doorkijken. Maar zelfs dat lukte niet… Maar deze week gaat echt vet goed met school en leren. Heb elke dag wel wat van school, college ofzo, en dan maar 2 uurtjes. Soms is het dan lastig om alles er om heen te plannen, maar meestal lukt ’t wel om mezelf te belonen. Nu bijvoorbeeld met jou blog, een schone kamer dadelijk en Gossip Girl.
Leuke post!

[Beantwoorden]


Door yunaa op 13 november 2013 15:19

Vreselijk als je tentames eraan komen en je moet leren, maar je hebt geen zin/concentratie/puf. Bahbah.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 13 november 2013 15:20

Toen ik de titel las, dacht ik dat je vandaag geen zin had om te bloggen. Leuk artikel! Ik heb ook weleens geen zin. Met name klusjes doen in het huishouden ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:27:

Haha nee, vandaag lekker bezig geweest ^^)

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 13 november 2013 15:20

Wat een super handig artikel Vera! Ik kan mezelf hier helemaal in herkennen, helemaal nu het weer wat kouder word. Ik heb niet eens zin om inkopen te doen voor mijn blog, ik ben niet van de bank af te duwen ongeveer hihi.

[Beantwoorden]


Door Eline op 13 november 2013 15:21

Heel erg fijn artikel, ik heb door dit weer ook steeds minder zin om iets te ondernemen…

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 13 november 2013 15:22

Toen ik de titel van deze blogpost las, dacht ik dat je geen zin had om te bloggen, haha! Ik heb ook weleens geen zin…Met name klusjes in het huishouden ;-)

[Beantwoorden]


Door Anita op 13 november 2013 15:23

Ik heb vaak geen zin als ik nog om 5 uur moet gaan werken zoals vanavond. Ik moet dan om 4 uur al warm eten, en heb dan totaal geen puf om nog te gaan blehh.

[Beantwoorden]


Door Summer op 13 november 2013 15:25

Zo herkenbaar! ’s Ochtends uit je warme bedje moeten om naar school te gaan… It’s a no from me.

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door lovingrande op 13 november 2013 15:30

ik moet nu veeeel leren , maar absoluuuuuuut geen zin :no: :-(

[Beantwoorden]


Door Robin op 13 november 2013 15:30

Herkenbaar inderdaad! Ik had vanochtend echt totaal geen zin in school. :/

[Beantwoorden]


Door charile op 13 november 2013 15:36

Herkenbaar! Heel handig :)

[Beantwoorden]


Door Mireille op 13 november 2013 15:37

Vanochtend om mijn bed uit te gaan waar het zo lekker warm is en ik al helemaal de kou voel als ik onder de dekens vandaan ga…

[Beantwoorden]


Door lieve op 13 november 2013 15:39

Ik ging er vandaag eens een productieve dag van maken…
Zit nog steeds in de zetel met een cappucino…

[Beantwoorden]


Door Cindy op 13 november 2013 15:48

Procrastination is my middle name. (A)

[Beantwoorden]


Door Imke op 13 november 2013 15:52

Leuk artikel! Ik heb nu tentamenweek en heb vrijdag een tentamen wat ik echt moet halen maar kan me gewoon niet er toe zetten om te gaan leren, heb echt zo geen zin!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 13 november 2013 15:53

Dankjewel! Deze tips geven me weer een beetje de moed haha

[Beantwoorden]


Door Liselotte op 13 november 2013 15:53

Ik heb die blond mok met I’m in love , ook !! :love:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:27:

:D

[Beantwoorden]


Door Marije op 13 november 2013 15:54

Echt een super motiverend artikel voor mijn huiswerkhoop die op me wacht, bedankt Vera! ;-)

[Beantwoorden]


Door Minke op 13 november 2013 15:54

Heel leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 13 november 2013 16:00

Wow dit is zo gek. Ik had ergens een paar weken terug erg veel zin in en nu het steeds dichterbij komt (zaterdag), zie ik er steeds meer tegen op, terwijl het eigenlijk juist hartstikke leuk is! Misschien was dit net het duwtje dat ik nodig had!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:28:

Gewoon gaan! En veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 13 november 2013 16:07

Ik moet op dit moment eigenlijk heel veel voor school doen, maar ik heb mezelf even een pauze gegeven. Dit is een handig artikel :) xxx

[Beantwoorden]


Door Vera op 13 november 2013 16:11

Wat bij mij helpt: de dagen dat het wel ‘lekker weer’ is in de herfst en winter naar buiten gaan en een wandeling maken. Geniet van de zon op je gezicht en door het wandelen krijg je het vanzelf warm. Je maakt vitamine D waardoor je je (op langere termijn) lekkerder gaat voelen, maakt endorfine (gelukshormoon) aan omdat je veel beweegt en met een muziekje in je oren en verstand op 0 werkt het super ontspannend. Dit laad mij op voor een paar dagen of langer :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:28:

Ja, dat is ook een hele goed inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 13 november 2013 16:11

Phoe, ik had vorige week zo’n week met allemaal deadlines. Non-stop moest ik achter mijn computer zitten. Bah! Ik heb dit opgelost door achter mijn computer te kruipen met een pyjamabroek en een kop thee. Als ik dan toch tijd moest maken voor andere dingen (zoals eten), probeerde ik dit zo leuk mogelijk te maken, door bijvoorbeeld te eten met mijn huisgenoten. Eten moet je toch. Dit maakte het allemaal erg draaglijk gelukkig :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 13 november 2013 16:15

Wat grappig. Vandaag heb ik gewoon nergens zin in. Ben moe en er eventjes klaar mee. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik voor half 6 mijn huiswerk af wil hebben , en na half 6 doe ik lekker NIKS meer voor school. Nu voel ik me gewoon shittie zonder reden, maar vaak voel ik me onbewust gewoon kl*te en moet dan héél erg lang nadenken wat er nou zo vervelend was aan vandaag of waarom ik me zo voel. Als ik het dan eenmaal weet probeer ik dat op te lossen en dan voel ik me een stuk beter:) Goed artikel!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 13 november 2013 16:16

Ik ben school en stage écht heel erg zat!
Maar tijdens het typen vind ik eigenlijk dat ik me niet zo moet aanstellen en gewoon moet doorgaan. Er zijn gelukkig ook genoeg leuke dingen in het leven! (love)

[Beantwoorden]


Door Lisa deelt op 13 november 2013 16:18

Iedereen heeft gelukkig zulke dagen ertussen zitten, dus niemand is alleen;)

[Beantwoorden]


Door Kiki op 13 november 2013 16:19

Ik heb vaker geen zin om de boeken voor mijn studie te lezen, terwijl ik de studie zelf wel heel erg leuk vind. Omdat ik weet wat ik ga bereiken als ik het doe doe ik het toch maar af en toe is het wel moeilijk. Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:29:

Ja, dat is ook heel belangrijk inderdaad, weten waarvoor je het doet.

[Beantwoorden]


Door denise op 13 november 2013 16:20

het begint met mijn bed uitkomen dat je dan pas realiseerd dat je weer te laat naar bed bent gegaan en dat je naar stage moet. ja en dan stage daar heb ik helemaal geen zin in maarja moet gelukkig nog 2 dagen en dan is het weekend en mag ik weer naar school

[Beantwoorden]


Door Merel op 13 november 2013 16:22

Echt een super leuk en interessant artikel. Zelf heb ik meestal geen zin om ’s ochtends mijn warme bed te verlaten, maar dat hebben de meeste denk ik haha.

[Beantwoorden]


Door annemarie op 13 november 2013 16:23

Dit artikel komt als geroepen want ik moet allemaal franse grammatica leren waar ik dus echt geen zin in heb… Dus ik stel het lekker uit *lekker handig… NOT!* en zit al de hele middag sociaal te doen via internet. Dus ik ga nu tot 7 uur leren en dan een bad nemen met een boek (die ik ook al de hele tijd uitstel, moet morgen uit zijn voor school). thnx! ohja, leuk artikel Vera ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:29:

Succes Annemarie!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 13 november 2013 16:24

Dit komt goed van pas. Ik heb vandaag een afspraak maar heb er totaal geen zin in.

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 13 november 2013 16:24

Toen het onwijs slecht weer had, had ik totaal geen zin om uit mijn bed te komen en om buiten de hond uit te laten… Straks wanneer het gaat vriezen en wanneer er weer sneeuw ligt heb ik dat probleem ook. Brr…

[Beantwoorden]


Door Manon op 13 november 2013 16:25

Vorige week had ik een dip weekje, ja een hele week en ik heb toen ook niet veel gedaan als alleen werken want ja dat moet. Soms stel ik ook dingen weleens uit maar ik heb vaak genoeg gemerkt dat dat geen zin heeft dus ik push mij nu eenzelfde naartoe om alles gelijk te doen en dat helpt veel beter als je het uitstelt

[Beantwoorden]


Door kelly op 13 november 2013 16:26

Aaaaawh ! Deze vind ik zooo leuk & goed .
Dikke kus

[Beantwoorden]


Door Gamze op 13 november 2013 16:29

Ik heb dit nu al een aantal weken.. 3e jaar HBO, slechte start gemaakt. Niks wil en ooh ik ben er zo klaar mee! Ik heb gister een peptalk gehad van me beste vriendin en weetje dat voelde goed. Elke keer als ik dan denk eff relaxen spoken al die dingen die ik moet doen nog door mijn hoofd. Als gevolg spierspanningshoofdpijn .. nu met therapie en het echt tijd vrijmaken voor mijzelf gaat het ietsje beter..

[Beantwoorden]


Door Yasmin op 13 november 2013 16:30

Als ik ’s ochtens moet opstaan om naar school toe te gaan! Ik wil veel liever blijven liggen in met warme bed! xx

[Beantwoorden]


Door Milou op 13 november 2013 16:30

Ik heb al heel de dag geen zin om mijn huis schoon te maken. Ben continu afleiding aan het zoeken, dus doe er nu al heel de dag over. :’) Nog even stofzuigen en dan ga ik de hele avond NIKS meer doen.
Nu dit gezegd te hebben had ik het gewoon beter in 1 keer moeten doen dan was ik er vanaf geweest, haha.

[Beantwoorden]


Door Dorien op 13 november 2013 16:31

Leuk artikel! Ik heb dat heel vaak met verslagen typen voor mijn studie, die stel ik dan zo lang uit tot ik echt niet meer uit kan stellen. En dan moet ik het inderdaad afraffelen. Ieder blok begin ik weer met goede moed, maar al snel verval ik weer in mijn oude patroon. Series kijken en bloggen is toch een stuk leuker haha!

[Beantwoorden]


Door Kim op 13 november 2013 16:31

Toevallig heb ik vandaag ook zo’n dag, terwijl ik dat normaal niet zo vaak heb… Gelukkig heb ik geen belangrijke to do dingen. Ben vandaag maar gewoon thuis gebleven ondanks dat het wel mooi weer is. Maarja hopelijk gaat het morgen beter, vandaag blijft mijn verstand even op nul (:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 november 2013 16:32

Oh dat herken ik wel, dat nergens zin in hebben. Ik heb vaak als ik met een vriendinnetje heb afgesproken dat ik dan geen zin heb om te gaan enzo. Maar als je dan uiteindelijk wel bent geweest was het toch weer super gezellig.

[Beantwoorden]


Door martina op 13 november 2013 16:32

ik ben echt een held in uitstellen!

[Beantwoorden]


Door Irem op 13 november 2013 16:40

Jij bent serieus de beste blogger in mijn ogen. Je schrijft zó goed. Wow.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:30:

Wow dankjewel! :$

[Beantwoorden]

Louise antwoordt op 13 november 2013 om 18:57:

Helemaal waar! Je komt echt heel erg sympathiek en empathisch over! Goed bezig!!

[Beantwoorden]


Door Lindsey op 13 november 2013 16:42

Uitstellen is een van mijn vele talenten haha maar er wel continue over lopen stressen terwijl gewoon doen vele malen beter is voor mijn gemoedsrust haha. En dat van geen zin daar zit ik al 3 dagen mee:( komt ook door m’n buikgriep denk ik bleh

[Beantwoorden]


Door G Ladybug op 13 november 2013 16:48

Uitstellen, dat kan ik inderdaad heel goed. Ik zit nu midden in een stressweek waarin ik veel uitstel. Proefwerkweek, de hele week proefwerken! In mijn geval veel stress!

[Beantwoorden]


Door Kim op 13 november 2013 16:50

Wat een super leuk artikel! Iedereen heeft wel eens van die momenten haha!

[Beantwoorden]


Door Stella op 13 november 2013 16:52

Zoals iedereen herken ik mezelf ook ontzettend in dit (origineel, leuk en goed geschreven) verhaal. Je zou meer van dit soort artikelen moeten schrijven, you are good at it! Complimentjes geven je ook meer ‘zin’ om iets te doen, vaak! Dus ik hoop dat je dit complimentje als motivatie gebruikt!
Liefs,
Stella.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:31:

Dankjewel Stella, wat super lief! Ik zal kijken of ik vaker dit soort dingen kan doen. Ideetjes zijn welkom ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 13 november 2013 16:53

Laatst moest ik vroeg beginnen op de maandag (om 6.15 eruit..)
Ik had heel slecht geslapen en ik had die dag alleen maar les van een lerares die heel chaotisch en onduidelijk les geeft. Ik ben toen wel naar school geweest maar wel met flinke tegenzin..
Gelukkig hebben we nu een nieuwe rooster, waar we niet meer zo vaak les van haar hebben. En ik slaap weer goed. Dus het gaat gelukkig weer wat beter :)

[Beantwoorden]


Door Mirja op 13 november 2013 16:53

Deze blogpost komt precies op de goede dag!
Er staat namelijk nog een berg afwas op me te wachten zodra ik thuis kom!
Totaal geen zin om die klus te doen

[Beantwoorden]


Door Miss Mags op 13 november 2013 17:00

Ook hier super herkenbaar … Van uitstel komt afstel zeggen ze wel eens en dat klopt ook. Daarom probeer ik dingen nooit uit te stellen.

Jezelf belonen werkt in mijn geval wel super goed.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:32:

Mijn beste vriendin zegt ook altijd als ik weer aan het uitstellen ben: ‘van uitstel komt afstel’ Oh ja… Damn it, ik weet dat ze gelijk heeft ook :D

[Beantwoorden]


Door Marlies op 13 november 2013 17:06

Nou, ik had vanochtend echt geen zin! Ik heb al twee weken achter elkaar op maandag en dinsdag ouderavonden een voorlichtingsavonden. Daardoor ben ik van 8:00 tot 22:00 non-stop op school.
Als ik dan thuis kom moet ik toch even chillen, want anders malen de hele dacht die gesprekken over and over in mijn hoofd.

Die volgende ochtend als je uit je slaap gerukt wordt is vre-se-lijk! Ik heb geen zin… Oh en het is pas woensdag! God help me…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:33:

Twee weken! Allemachtig! Je bent over de helft, nog even! Je kan het!

[Beantwoorden]


Door Jessie op 13 november 2013 17:06

Ik heb het wel vaker dat ik geen zin heb in dingen. Ik ben onlangs door een scheiding gegaan en toen zag ik het helemaal niet meer zitten. Je verliest een beetje je gronding. Mijn dokter heeft me dan anti-depressiva voorgeschreven en die helpen me echt wel. Ik wil op termijn uiteraard gaan afbouwen maar voorlopig vind ik het geen schande dat een pilletje me helpt om vooruit te kijken en te gaan. En je krijgt toch vaak een gevoel van voldoening als je iets afgewerkt hebt waar je eigenlijk helemaal geen zin in had.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 november 2013 om 17:34:

Dat is ook niet niks, zo’n grote beslissing verandert je leven. Sterkte (love)

[Beantwoorden]


Door Nena op 13 november 2013 17:07

Te vaak naar m’n zin eigenlijk… Maar ik werk met belonen, en dat helpt :)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 13 november 2013 17:13

Wauw, wat een super fijn artikel! Ik ben eens goed gaan nadenken over hoe ik me voel, dat met feestjes of leuke dingen af willen zeggen bijvoorbeeld, heb ik heeel vaak, en daar baal ik dan van! Nu weet ik even iets beter hoe ik dit allemaal moet aanpakken!

Bedankt! Super leuk en fijn artikel!

Xx

[Beantwoorden]


Door Poppie - boxfullofbeauty op 13 november 2013 17:19

Ik had deze ochtend geen zin in school! :duh:

[Beantwoorden]


Door Judith op 13 november 2013 17:30

Mijn scriptie! :yes: tummmtummtuuuuuuuuummmm

[Beantwoorden]


Door dimphy op 13 november 2013 17:30

Ik heb dit de laatste tijd echt bijna iedere dag

[Beantwoorden]


Door Yanna op 13 november 2013 17:33

Heel fijn en motiverend artikel:)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 13 november 2013 17:33

Ik kan de laatste tijd zo moeilijk uit bed komen, maar dat komt doordat het ’s ochtends nog zo donker is. Ik hoef gelukkig niet zo vaak vroeg te beginnen op school. Deze week toevallig bijna elke dag om half zes op, echt geen zin in.

[Beantwoorden]


Door Jitske op 13 november 2013 17:34

Fijn artikel!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 13 november 2013 17:35

Ik heb de laatste tijd steeds helemaal geen zin om te fitnessen. Hopelijk wordt dat snel weer wat makkelijker.

[Beantwoorden]


Door Asli op 13 november 2013 17:48

Dit artikel doet me best goed aangezien ik de laatste dagen wel erg lui ben geworden en vrijwel nergens zin in heb, haha. Je moet ergens je motivatie vandaan halen!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 13 november 2013 17:54

De laatste keer dat ik ergens zin in had was zo halverwege mijn zomervakantie. Ik heb nu al 7 weken school/leertijd ‘verspild’ omdat ik geen zin had :’). Achja, ik voel het straks wel bij de examens denk ik… Of niet natuurlijk :D

[Beantwoorden]


Door Farah op 13 november 2013 18:09

Ik heb de laatste tijd nergens zin in. Ging altijd met plezier naar me werk maar heb er nu totaal geen zin in. En als ik vrij ben zit ik thuis omdat ik geen zin heb iets te doen. Saai he

[Beantwoorden]


Door Iris op 13 november 2013 18:12

Ik heb geen zin in het leren van mijn toetsen deze week, ik heb geen zin in de winter die ik voel aankomen..
:yes:

[Beantwoorden]


Door Marlijn op 13 november 2013 18:17

Goed artikel, al heb ik hier de laatste tijd niet zo’n last van. Doordat ik in mijn examenjaar zit ben ik juist gemotiveerd omdat ik weet dat ik volgende jaar een leuke studie kan gaan doen.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 november 2013 18:36

Soms moet je er gewoon niet te lang bij nadenken en het gewoon doen. Ben sinds kort ook begonnen met positief denken: helpt echt!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 13 november 2013 18:37

hahaha, dit is echt zo’n artikel voor mij vandaag want ik heb echt GEEN ZIN om vandaag naar zumba te gaan. Dus ga ik gewoon lekker niet. Volgende week maar weer die-hard bloggen :)
Leuk artikel overigens, origineel!

[Beantwoorden]


Door Ruth op 13 november 2013 18:55

Herkenbaar en leuk artikel! Schooldingen stel ik ook vaak uit, totdat ik om 10 uur ’s avonds nog moet beginnen met alles..

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 november 2013 18:55

Jezelf achteraf belonen werkt voor mij het beste. Zo heb ik na 3 dagen zwoegen aan mijn scriptie mezelf getrakteerd op een massage, en na een stapel nakijkwerk waar ik 4 dagen over gedaan heb, heb ik lekker een zak pepernoten gekocht. :-) In combinatie met veel kopjes thee en leuke muziek wordt het tijdens het werk ook wat dragelijker. Gelukkig kon ik lekker alles thuis doen: lekker in relaxpak op de bank zitten met kerstlichtjes aan ipv aan mijn bureau op het werk met fluoriserend licht.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 november 2013 19:05

Klinkt als mijn dag, uitstellen, uitstellen, uitstellen.

[Beantwoorden]


Door Hilde op 13 november 2013 19:12

Goed artikel dit, Vera! :)
Wat voor mij ook helpt als ik een ‘ik heb helemaal nergens zin in’- dag heb is om een lijstje te maken met de dingen die ik écht moet doen en er ook wat dingen op te zetten waar ik normaal gesproken plezier in beleef. Vervolgens werk ik zo snel mogelijk alle stomme dingen af en blijven er alleen leuke dingen op staan haha ^^ Sowieso geeft het me een goed gevoel om dingen af te kunnen strepen.. vooral de stomme dingen; daar gaat een hele dikke streep doorheen :p

[Beantwoorden]


Door Savannah op 13 november 2013 19:17

Wow dit artikel had ik dus echt even nodig! :/ Dankjewel Vera.

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 13 november 2013 19:17

Oh, jou post komt net op tijd! Ik heb ook nooit ergens zin in in de winter. Jammer dat de examens zo snel aankomen! x

[Beantwoorden]


Door Melanie op 13 november 2013 19:18

Ontzettend herkenbaar! Ik zit nu middenin mijn toetsweek en ik ben nu constant het leren aan het uitstellen… Nu écht gaan beginnen dan! ^^)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 13 november 2013 19:18

Wat een ontzettend herkenbaar en leuk artikel zeg!
Liefs Natasja

[Beantwoorden]


Door Merel op 13 november 2013 19:20

Ik heb het vooral ’s ochtens, ik heb geen zin en wil de hele dag slapen… Als ik ’s avonds moeben kom ik niet in slaap en slaap ik pas rondhalf twaalf. Zo gaat het met een kringetje, handig hahaha :-| (het klinkt alsof ik depressief ben maar dat ben ik niet hoor ;))

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 13 november 2013 19:22

Ik had maandag geen zin in mijn werkdag van 11 uur. En vanmorgen was het opstaan ook niet zo leuk :-)

[Beantwoorden]


Door Little Bee Time op 13 november 2013 19:23

Leuk artikel ! Ik heb echt moeilijkheden om ’s morgens op te staan met deze weersomstandigheden. Ik blijf dan veel liever in mijn bed liggen. Spijtig genoeg kan dat niet, want ik moet gaan werken. 5 min langer blijven liggen kan gelukkige wel ^^)

[Beantwoorden]


Door Eline op 13 november 2013 19:24

Het is je gelukt hoor, ik ga NU gelijk beginnen met het leren voor mijn Aardrijkskunde repetitie morgen!
Overigens vind ik dit een erg goede blogpost! ^^)

Liefs,
Eline

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 november 2013 19:25

Wat een leuk artikel! Iedere zaterdagochtend als mijn wekker om 5:45u gaat heb ik totaal geen zin om uit mijn bed te gaan voor mijn werk. Maar als ik dan aan het werk ben dan vind ik het hartstikke leuk en gezellig!

[Beantwoorden]


Door Vera op 13 november 2013 19:32

Ik moete elke x 7 uur opstaan en topo leren!!! Blehh!!!!!! Bedankt voor de tips ik beloon mezelf altijd op youtube beautyfilmpjes en iets lekkers ^^)

[Beantwoorden]


Door Nora op 13 november 2013 19:33

Ik heb geen zin om samen te vatten! Cursussen, handboeken, bweik! Ik moet er zo nodig aan beginnen want in januari heb ik examens (4) en in juni heb ik van alle vakken examens. Het resultaat? Als ik nu niet begin met samenvatten, betekent het dat ik alles dan in de lente moet samenvatten van wat ik nu gezien heb… Ik moet het doen!! Maar wanneer…
Maar je hebt wel gelijk: eerst iets leuks doen, een beloning en dan studeren :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 13 november 2013 19:41

Mooi en herkenbaar! Ik heb zo vaak geen zin in bepaalde dingen, maar het hoort ook wel weer bij het leven denk ik! Soms is het niet allemaal leuk en gezellig! Ik probeer altijd leuke dingen te plannen, zodat je terwijl je iets doet waar je eigenlijk geen zin in hebt, kan verheugen op het leuke! Het werkt niet altijd, maar vaak wel! En ik vind het belangrijk om dingen te doen waar je blij van word!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 13 november 2013 19:42

Dit artikel komt als geroepen. Vandaag heb ik écht zo’n dag.

[Beantwoorden]


Door Emke x op 13 november 2013 19:57

ik heb nooit zin in huiswerk en ik denk bij vele mensen alle hou bij bijna bijna iedereen x hah

[Beantwoorden]


Door Jana op 13 november 2013 19:57

Heel fijn om dit te lezen :) x

[Beantwoorden]


Door Betul op 13 november 2013 20:05

Dit artikel heb je echt op een geweldig moment geschreven. Ik had dit wel even nodig. :)

[Beantwoorden]


Door Yasmin op 13 november 2013 20:09

Helaas heb ik al een tijdje nergens geen zin in. Het allerliefst duik ik in een grot voor een hele grote winterslaap en word ik weer wakker als de winter en kou voorbij zijn :yes:

[Beantwoorden]


Door Kelly Zegers op 13 november 2013 20:26

Heel erg leuk artikel, denk dat iedereen wel goed is in uitstellen haha !

[Beantwoorden]


Door cclaudiar op 13 november 2013 20:28

Ja ik heb dat ook vaak. Dat ik dan wil afzeggen omdat ik geen “zin” meer heb. Dat geen zin hebben komt dan inderdaad vaak omdat ik me dan moest haasten en niet tevreden ben met hoe ik eruit zie. Dus ik kom dan liever wat te laat en dat ik dan lekker in mijn vel zit. Dan dat ik me de hele avond blehh voel. Soms ben ik ook heel erg moe. En als ik weet dat ik de dagen erna die rust niet kan pakken zeg ik af. Weet ik dat ik bijvoorbeeld 2 dagen later een dag vrij heb. Bijt ik door. En dan ben je achteraf toch blij dat je gegaan bent.

Ps: ik krijg 17 december de sleutel van mijn eerste appartementje. Ik kan niet wachten. Nu ik jou de laatste tijd heb gevolgd heb ik steeds meer zin gekregen! Yay !

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 13 november 2013 20:32

Heel goede tips.. dat van dat feestje is zo herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 13 november 2013 20:38

Ja, dat heb ik ook vaak! Zeker met hardlopen, ik ga zaterdag voor het eerst 10 km lopen maar de deur uitgaan is nogal eens een opgave. Wel weet ik dat ik veel lekkerder slaap en veel meer tevreden ben als ik toch even ga, dus met dat gevoel in het vooruitzicht lukt het dan vaak toch wel, en ben ik achteraf heel blij. Wat ook helpt: een lijstje maken van wat je hebt gedaan die dag, dat is veel leuker dan een lijstje wat je allemaal moet doen!

[Beantwoorden]


Door Inge op 13 november 2013 20:43

Ik denk dat iedereen dit wel herkent, zelf zou ik nu eigenlijk bezig moeten zijn met mijn Duits presentatie.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 13 november 2013 20:45

Ik luister veel naar mijn gevoel, daar ben ik een grote voorstander van. Voor kleine dingen, maar ook grote dingen. De laatste dagen moet ik eigenlijk iets minder ontspannen en iets meer gaan bloggen en aan school werken, ik moet goed gaan plannen. Ik beloof met mijzelf nu: als het 9 uur is, ga ik aan het werk voor school. Heb ik de twee taken af die ik vandaag moet doen van mijzelf, dan ga ik verder met bloggen ^^ Kijk er nu al naar uit haha!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 13 november 2013 21:03

Ik heb vandaag echt geen zin meer om te leren.
Al 2 weken bezig en morgen heb ik toch echt mijn laatste tentamen.
Pffffff, die beloning komt eraan hoor! :yay:

[Beantwoorden]


Door Vera op 13 november 2013 21:26

De laatste keer was voor het schoolfeest. Opeens had ik geen zin meer. Uiteindelijk was het heel leuk! Met huiswerk heb ik er ook altijd last van. Maar als ik dan eindelijk klaar ben ga ik lekker ontspannen. Liefs!

[Beantwoorden]


Door Romy op 13 november 2013 21:36

Je hebt dit artikel heel goed gebracht Vera! Je hebt het onderwerp aangesneden en erkent dat er kl$%@$ dagen bestaan, maar toch lukt het je een motiverende boodschap door te geven!

Helaas zit ik op ’t moment zelf in een depressie en helpt het weer echt niet mee, maar wanneer ik dan zie dat een beautyblogger een positief bericht schrijft over dagen dat je geen zin in ondernemen hebt, dan is dat toch wel een prettig lichtpuntje!

Je bent toch wel een vrouw waarmee ik me durf te vergelijken, soms angstig maar vol lef!Zo wil ik ook zijn/worden.

[Beantwoorden]


Door Renee op 13 november 2013 21:37

Dit had ik echt even nodig! Alle stress op school en m’n bijbaantjes is af en toe slopend. Als ik me zo voel ga ik op zoek naar leuke en vrolijke dingen, een daarvan zijn jouw enthousiaste filmpjes :)

[Beantwoorden]


Door Nadia op 13 november 2013 21:50

Ik dacht dat ik de enige was die soms geen zin heeft in ‘Leuke dingen’. Gelukkig heb jij het ook hahaha

[Beantwoorden]


Door Hesteranne op 13 november 2013 21:50

Heel herkenbaar. Meestal zet ik wel door maar soms heb ik het even helemaal gehad en dan is het heerlijk om lekker thuis te blijven.

[Beantwoorden]


Door sab op 13 november 2013 22:02

Scriptie, do I need to say more????

En inderdaad, als ik vanuit huis werk geniet ik van de kleine dingetjes; een lekker ontbijtje, mijn gezichtsverzoringsroutine, bladzijde Koran lezen, een lekker huispak aan etc

[Beantwoorden]


Door Marielle op 13 november 2013 22:14

Als ik denk aan de enorme stapel werk die nog voor me ligt, krijg ik spontaan geen zin meer… Maarja, stukje bij beetje maar aanpakken! (En aan het eind van het jaar héérlijk op vakantie!)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 13 november 2013 22:34

Ik ben drie dagen bezig in een nieuw blok en loop nu al 70 pagina’s leeswerk achter voor één vak en ongetwijfeld ook zoiets voor een ander vak. Ik moet voor een semesterbreed project een essay afleveren van 5000 woorden. Daar komt nog een vaardighedentraject bij waarvoor je ook wekelijks iets in moet leveren. En ik zit aan de antibiotica voor een blaasontsteking waar pijn bij hoort alsof ik aan het bevallen was. Maaaar ik ga komende zaterdag naar de sinterklaasintocht in Groningen en volgende week met mijn vriend uit eten en naar Hunger Games 2 :) En ik heb zin in een lekkere luie pyjamadag <3

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 november 2013 22:52

Ik heb hier heel de week al last van. Om privéredenen kan ik me al weken niet goed concentreren. Dit is zo irritant! En deze week heb ik proefwerkweek dus moet ik extra veel leren. En weer heb ik nergens zin in en kan ik me helemaal niet concentreren.
Ik probeer dan ook vaak gewoon zo ontspannend mogelijk te gaan zitten; met een joggingbroek, lekkere trui en mn uggs. Kopje thee er bij en een lekkere koek. En gaan!
Je hebt altijd zulke leuke artikels en onderwerpen! Deze zijn dan ook mijn beloning na het leren :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 november 2013 23:16

Echt he van die dagen waarop je nergens zin in hebt, heel irritant om je daaraan toe te moeten geven! Helemaal als het zo somber weer is, slaat gelijk op mn humeur. Ach ja chocolade maakt alles beter haha!

[Beantwoorden]


Door Simone op 13 november 2013 23:36

Wauw, wat een timing! Ik heb vandaag juist besloten te stoppen met m’n studie. Word er alleen maar onwijs ongelukkig van en vind het zó niet leuk.. Dus ik zie het als een nieuwe start en ga voortaan m’n hart volgen. :)

[Beantwoorden]


Door D. op 14 november 2013 00:23

Ik heb dat nu ook juist. IK heb een angststoornis waardoor ik al moeite heb om dingen buiten huis te doen, maar door dit sombere weer gaat het nog moeilijker. Waar ik eerst geen problemen had om naar school te gaan ga ik er nu weer enorm tegen opzien.

Daardoor word ik weer enorm emotioneel en voel ik me nog meer down. Het enige wat hierbij helpt is toch gewoon gaan en dat gevoel achter me laten. Al is het wel pittig ;)

Men vriend heeft het momenteel even moeilijk aangezien ik enorm boos kan worden om niks. Best vervelend allemaal maar over een tijdje zijn we het weer weer gewend en dan is het alweer bijna voorbij en komt de lente alweer in zicht!

[Beantwoorden]


Door Celine op 14 november 2013 07:20

Ik heb net ontbeten en ben nu weer terug me bed in gegaan heerlijk. Maar moet zo wel naar school..
& ik heb ook nooit zij om te leren dat stel ik altijd uit haha

[Beantwoorden]


Door Nuria op 14 november 2013 07:23

Ik hoop stiekem dat ik je tegen kom als ik zaterdag Amsterdam in ga, ook al is de kans niehiel :wave:

[Beantwoorden]


Door Natasja op 14 november 2013 08:27

Herkenbaar!!!

[Beantwoorden]


Door Josanne op 14 november 2013 08:56

Goed artikel, leuk onderwerp en heel herkenbaar voor dames denk ik! :love:

[Beantwoorden]


Door Iris op 14 november 2013 10:04

Ik had maandag nog zo’n baaldag. Ik merk dat ik dan echt heel negatief denk over alles, maar als het dan avond wordt dan trekt dat vaak weer weg en de volgende dag is het dan weer gewoon goed. Zulke dagen zitten er gewoon bij inderdaad, maar trekken vaak vanzelf ook weer weg.

[Beantwoorden]


Door Marrie op 14 november 2013 11:04

Volgens mij zijn veel mensen ook doodmoe aan het eind van het jaar. De energie is dan ook minder en je moet dan eigenlijk wat rustiger aan doen en niet teveel nieuwe dingen opstarten. Ik herken het dat als je ’s avonds nu het zo donker en koud is de deur uitmoet, bah. Ik beperk dat zoveel mogelijk, heb daar dan zo geen zin in. En áls je moe uit je werk komt nog moeten koken, bah.

[Beantwoorden]


Door Inge op 14 november 2013 11:56

Dit artikel komt precies op het goede moment, sinds vandaag is mijn toetsweek begonnen die 6 dagen duurt :/
Thanks voor de tips! De dag eerst met iets leuks beginnen; jouw site lezen haha, en daarna leren leren leren!

[Beantwoorden]


Door esther op 14 november 2013 11:59

Wat een heerlijk motiverend artikel!!

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 14 november 2013 12:49

Leuk artikel en heel herkenbaar. Wat bij mij altijd werkt is het belonen. Ik maak vaak een to do lijstje, zodat ik de vorderingen goed kan zien, en als alles is afgevinkt kan ik de beloning innen. Wat ook goed werkt; vandaag werk ik alles af en morgen doe ik helemaal niks. Heerlijk vooruitzicht.

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 14 november 2013 13:08

Heel herkenbaar.. Ik heb elk jaar wel zo’n periode. Vooral de winter is erg, maarja wat moet dat moet gebeuren en dan kan je er geen zin in hebben, toch moet het.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 14 november 2013 13:35

Leuk artikel! Ik heb best vaak als ik met iemand afspreek dat ik echt geen zin meer heb ineens.. En door dat sombere herfst weer blijf ik het liefst de hele dag achter mijn laptopje zitten met een warme beker chocolademelk <3

[Beantwoorden]


Door Fien op 14 november 2013 13:36

Jeeej de site herkent mn gegevens, fijn! Ik heb ook nog een tip: luister naar jochem meyers lied “vandaag is het mijn dag” ik ga,daar spontaan van dansen. Mooi stuk!

[Beantwoorden]


Door Barbara op 14 november 2013 13:37

Nu! Ik heb echt heel erg geen zin meer om te werken, daarom zat ik ook lekker jouw blog te lezen. Toch maar weer een kopje koffie pakken en dóórgaan…

[Beantwoorden]


Door Lianne op 14 november 2013 13:48

Oh ik ben echt te goed in dingen uitstellen… Zo slechte eigenschap!

[Beantwoorden]


Door Marit op 14 november 2013 14:16

Hey Vera,
Ik vind je site echt geweldig!
Als ik even in een dipje heb, kijk ik jou filmpjes en kan ik er weer tegen aan:)
I love you <3
Xoxo Marit

[Beantwoorden]


Door Daantje op 14 november 2013 14:32

Ik vind de site ook geweldig! Mijn complimenten, heerlijk om de dingen waar jij mee worstelt met z’n allen te bespreken. Leuk item ook hierin kunnen we van elkaar leren. Ik ben fan… (love)

[Beantwoorden]


Door Janine op 14 november 2013 15:20

Dat moment dat je ’s ochtends uit het raam kijkt en dat het keihard regent e je moet op de fiets naar school. Dat zijn van die momenten waar niemand zin heeft.

[Beantwoorden]


Door Juliette op 14 november 2013 15:23

Dankje voor dit artikel! Ik heb volgende week proefwerkweek en het gaat niet zo goed op school.. En er zijn ook wat dingen gebeurt waardoor ik echt in een emo-mood ben. Maar deze tips gaan zeker helpen!

[Beantwoorden]


Door Juliette op 14 november 2013 15:26

Dankjewel voor dit artikel! Ik heb volgende week proefwerkweek en het gaat nogal kut op school… En er zijn ook wat dingen gebeurt waardoor ik in een emo-stemming ben. En tja, het weer helpt ook niet echt mee!

[Beantwoorden]


Door Juliette op 14 november 2013 15:29

Oeps.. 2 keer gereageerd:$

[Beantwoorden]


Door Hannah op 14 november 2013 17:33

Wow bedankt, dit artikel heeft me wel heel erg geholpen :D !
xx (love)

[Beantwoorden]


Door A op 14 november 2013 17:46

ik stond net op het punt om Engels te leren waar ik helemaal geen zin in had! maar ik werd afgeleid door mijn laptop en toen ging ik dit artikel lezen, en ik heb er nu veel meer zin in! X ^^)

[Beantwoorden]


Door Yet op 14 november 2013 18:08

Zo’n artikel had ik net nodig.. ik dacht even dat ik de enigste was die het soms gewoon allemaal even nergens meer zin in heb. Laat mij maar in mijn warme bed liggen, kom er later wel uit..

goed artikel!

[Beantwoorden]


Door Debby op 14 november 2013 18:51

Ik heb vandaag ook alleen maar met mijn laptop op de bank gehangen, eindelijk dingen gedaan die moesten (die blog, dat fotoalbum samenstellen etc.). Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Linda op 14 november 2013 19:39

Niets mis met een ‘off-day’ zo nu en dan. Bedoel, het Nederlandse leven zoals de maatschappij (ooh wat klinkt dat duur) het maakt, moet alles perfect zijn en alles altijd met een enorme glimlach op je mond gedaan worden. Hell no! Soms gewoon even niet en zolang dat kan is er, naar mijn idee, niets mis mee. Komt het niet uit, dan zijn jou tips heel fijn! Ik zet dan een vrolijk muziekje op (hoe irritant het dan de eerste nummer vaak ook is) en daardoor kom je weer een beetje in de mood. Herken het wel hoor, helemaal met dat vieze herfst weer, dan blijf je toch al snel, en lekker makkelijk, zitten ;-)

Leuk artikel, en leuke blog! Ik ga je volgen!

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 14 november 2013 19:49

Wat een handig en fijn artikel! Je hebt het echt mooi geschreven; herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 november 2013 20:50

Door myr op 14 november 2013 23:41

Helaas heb ik last van het chronische geenzin virus. Eigenlijk heb ik nooit ergens heel erg veel zin in. Zoals bijv. Opstaan, werken, (vooral die) kind naar school brengen, opruimen, verhuizen, douchen, aankleden, hond uitlaten (ook deze is ernstig), strijken, stofzuigen, boodschappen doen, administratie doen… en zo kan ik eigenlijk wel een hele waslijst bedenken. Maarja als je volwassen bent dan heb je gewoon al snel een Geenzin leven, hoort erbij ;)

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 15 november 2013 11:09

Leuk artikel! Ik heb zoiets nu haha, moet vandaag naar de apotheek en boodschappen doen maar heb écht geen zin. Toch ga ik gewoon en heb besloten mezelf misschien te verwennen met een tijdschrift. :)

[Beantwoorden]


Door Bo op 15 november 2013 12:22

Goed artikel Vera, als je dan toch iets gedaan hebt wat je moet doen en waarin je geen zin had, kom je er altijd trots uit!

[Beantwoorden]


Door pleuniedewild op 15 november 2013 14:52

Net wat ik even nodig had! Nu hop, aan de slag voor dat rapport en daarna is het weekend! Vanavond feestje, dat is de beloning :) :)

[Beantwoorden]


Door Martine op 15 november 2013 16:36

Ooooh ja echt heel herkenbaar. Zo nu en dan heb je weleens echt zo’n off-day. Gisteren had ik dat weer. Nu heb ik het niet heel vaak maar als ik zo’n dag heb, word ik echt gek van mezelf.
Ik beloon mezelf dan met van dat heerlijke Droomijs van Hertog…slurp

En mensenkinderen, tijdens het maken van mijn bachelor scriptie heb ik wat zakken Katja Biggetjes weggesnoept om het vol te houden!

Toevallig om te lezen dat veel dames ook geen zin meer hebben in school. Die ‘winter-school’ depressies herken ik wel, vooral als het bijna Kerstvakantie is.. Pff en dan komen die saaie, kale-bomen-maanden van januari en februari enzo nog. Sterkte allemaal!

[Beantwoorden]


Door Vera op 15 november 2013 17:49

Ontzettend motiverend en hulpzaam, zeker het laatste punt. Bedankt! (love)

[Beantwoorden]


Door Ellis op 15 november 2013 19:31

Ik kan me effe niet herinneren wanneer ik voor het laatst geen zin had. Misschien is dat een goed teken!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 15 november 2013 22:50

Goed artikel! En herkenbaar, ik heb afgelopen week nogal last gehad van “geen zin’ omdat ik totaal niet lekker in m’n vel zit. Sommige dingen laat ik dan gewoon een paar dagen liggen (als dat kan), andere ga ik gewoon doen omdat ik vind dat het moet. Ik heb doorgaans wel een redelijk goede discipline op de meeste vlakken.

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 16 november 2013 11:34

vooral met dit weer nu de herfst heb ik nergens zin in en ben ik na mn werk echt kapot. Soms geef ik eraan toe en ga ik lekker achter de pc of tv ofzo maarja dat kan niet altijd dus moeten we maar gewoon verder.

[Beantwoorden]


Door Esther op 16 november 2013 20:54

Dankjewel Vera! Na het lezen van dit artikel ben ik meteen weer begonnen met het samenvatten van aardrijkskunde wat ik eigenlijk uitgesteld had tot morgen. Haha

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 17 november 2013 12:48

Ik heb de laatste tijd regelmatig dat ik nergens zin in heb en het liefst in bed blijf liggen. Af en toe heb ik gewoon een oppepper nodig denk ik. Ik moet nou eenmaal sommige dingen doen (:

[Beantwoorden]


Door maaike op 17 november 2013 12:52

heel leuk artikel,
kan het goed gebruiken, heb laatste tijd echt lak aan alles en vooral helemaal nergens zin in.
bedankt voor dit artikel ik heb weer zin om aan het werk te gaan :) met warme chocolademelk en een lekkere joggingbroek !

[Beantwoorden]

maaike antwoordt op 17 november 2013 om 12:54:

ook al denk k dat ik vooral somber ben door het overlijden van mijn moeder, toch bedankt voor dit artikel vera !

[Beantwoorden]


Door Lisa, op 18 november 2013 14:56

zit op school vast voor 8 uur, moet eigelijk leren –‘

[Beantwoorden]


Door Jill op 19 november 2013 20:28

Ik heb laatste weken echt totaal geen zin in school. Vooral als het regent en precies dan heb ik net mijn make-up er mooi op zitten word het er weer mooi afgespoeld..

[Beantwoorden]


Door lolaa op 27 november 2013 20:00

[…] wil graag jullie feedback over iets waar ik nou een tijdje over nadenk. Naar aanleiding van Ik heb geen zin vandaag, Alleen met kerst en Mijn Moment 2013 kreeg ik reacties of ik vaker zulke artikelen kan schrijven. […]