Hema oogschaduw + kwast feestelijke foto tutorial review

hema_feestdagen_oogschaduw_kwast_review_fototutorial01

Vandaag probeer ik iets nieuws. Een combinatie van een review en een foto tutorial, omdat 2 in 1 producten al zo fijn zijn. Een 2 in 1 blogpost! Ik ga je vertellen wat ik van twee oogschaduws en een oogschaduwkast van de Hema party collectie voor de feestdagen vind, en doe daar ook gelijk een how-to van een zachte, feestelijke ooglook bij.

hema_feestdagen_oogschaduw_kwast_review_fototutorial02

Sommige producten of collecties zijn super bijzonder, daar kom ik woorden en ruimte op mijn blog voor tekort. Maar er zijn ook producten die wel mooi zijn, maar waar ik eigenlijk niet zo heel veel over te vertellen heb. En om dan maar wat op te schrijven omdat ik wel genoeg tekst wil hebben en niet wil dat het lijkt of ik me er gewoon wat makkelijk van afmaak, vind ik ook niet fijn. Daarom bedacht ik dit!

Hema oogschaduw mono 26 € 5,00
Hema oogschaduw duo 58 € 3,50
Hema oogschaduwkwast € 2,50

hema_feestdagen_oogschaduw_kwast_review_fototutorial03

Hema oogschaduw mono 26

Hema beschrijft de oogschaduw op de website als ‘gold’. Dat is het ook, een oogschaduw met kleine gouden stukjes. Waar een oogschaduw mono van Hema normaal € 3,50 kost, betaal je nu € 5,00. Deze oogschaduw is zelfs duurder dan het duo, maar hij is dan ook wel anders/specialer. Het lijkt een beetje op sterrenstof, heel bijzonder.

hema_feestdagen_oogschaduw_kwast_review_fototutorial04

Hema oogschaduw duo 58

De oogschaduw duo in 58 is erg naturel. Allebei de oogschaduws zijn glanzend en vrij licht van kleur. De textuur is zacht en er komt veel pigment van de oogschaduws af.

hema_feestdagen_oogschaduw_kwast_review_fototutorial05

hema_feestdagen_oogschaduw_kwast_review_fototutorial09

Hema oogschaduwkwast

Hema heeft al een uitgebreid assortiment aan make-upkwasten, maar voor de feestdagen zijn er nog eens een drietal kwasten uitgekomen met gouden details. Dat ziet er chic en feestelijk uit. Leuk! Helaas vond ik de blushkwast erg prikken en de foundationkwast die ook te koop is, een beetje makkelijk gekozen, maar de oogschadukwast zag er wel goed uit. De kwast heeft vrij veel haartjes, waardoor je er ook prima oogschaduw mee kan blenden. De haren hadden van mij nog wel iets fijner en dunner gemogen, maar voor de prijs hoor je me niet klagen.

hema_feestdagen_oogschaduw_kwast_review_fototutorial08

1. Breng met de oogschaduwkwast de eerste kleur van het oogschaduw duo aan op het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoek

2. Breng met de andere (nog schone) kant van de kwast, de gouden oogschaduw mono aan op het bewegend ooglid en langs de onderste wimperrand

3. Breng met een blendingkwast de tweede kleur van het oogschaduw duo aan in de arcadeboog, en vervaag deze

4. Maak af met eyeliner (Miss Sporty) en mascara (Etos) en je bent klaar!

hema_feestdagen_oogschaduw_kwast_review_fototutorial06

Overig:

Burberry Velvet Foundation – review
MAC Select Cover-Up Concealer – review
Catrice All Matt Plus Powder – review
Bobbi Brown Bahama Brown Blush
Tom Ford Cheek Color Frantic Pink

Essence I Love Stage Eyeshadow Base – review
Anastasia Brow Kit – review

Catrice It’s A Matt World Lipstick – review

hema_feestdagen_oogschaduw_kwast_review_fototutorial07

Ik vind de mono en het duo oogschaduws van Hema in combinatie erg mooi. De gouden oogschaduw zou je zelfs als topcoat kunnen gebruiken, over een andere oogschaduw heen. Maar ook zo, als kleur alleen, vind ik hem prachtig. De glittertjes zorgen dat mijn ogen net wat meer stralen en het licht goed vangen. Het duo vind ik wat saai alleen; te eentonig en de kleuren liggen net wat te dicht bij elkaar. Maar met de gouden oogschaduw kun je met het duo toch een feestelijke look maken.

Ik was de laatste tijd wat minder positief over Hema, maar dit vind ik toch wel erg tof. Ook het kwastje is prima. Hopelijk vond jij deze fototutorial review leuk om te lezen en te zien!

PS: excuses voor de bultjes op mijn ogen en gezicht. Ik had het liever ook niet gehad, maar helaas ziet het er momenteel nou eenmaal zo uit.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget Tutorial | 22 november 2013 | 110 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Laura op 22 november 2013 06:06

Erg leuk, zo 2 in 1! Vooral de gouden ‘sterrenstof’ vind ik erg mooi, en je hebt met de producten een mooie look gemaakt! :-)

[Beantwoorden]


Door Martina op 22 november 2013 06:08

Wat leuk een fototutorial! Mooi resultaat met de rode lipstick erbij! Ik vind je haar vast trouwens erg leuk staan, even anders dan anders

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 22 november 2013 06:09

Ik loop ook niet echt warm van dat duo palette, maar die gouden oogschaduw is echt prachtig! Het kwastje ziet er ook prima uit :D. Ik wilde misschien een make-up setje samenstellen voor mijn nichtje (12) voor kerst, dus die ga ik in mijn achterhoofd houden. Fijne review, en je look is ook mooi geworden! Lekker feestelijk, maar niet too much.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 09:31:

Ah wat leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 22 november 2013 06:11

Een leuk artikel heb je ervan gemaakt! Ik vind de Gold oogschaduw erg mooi en wil daar zeker in de Hema even naar kijken :)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 22 november 2013 06:14

Mooie oogschaduws en look! (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 22 november 2013 06:16

Dit vind ik mooie en subtiele kleuren. Ik ga zeker even kijken, dit is wel wat voor mij!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 22 november 2013 06:28

Ik vind het er goed uitzien!

[Beantwoorden]


Door Allissa op 22 november 2013 06:34

Ziet er mooi uit. Jammer van die prijsverhoging though.

[Beantwoorden]


Door Eline op 22 november 2013 06:38

Leuk gedaan zo’n fototutorial! Die gouden sterrenstof oogschaduw is prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Summer op 22 november 2013 06:39

Ziet er erg mooi uit! Ik wou echt dat Hema budget bleef, maar ja… Er zal wel een reden achter zitten.

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Ayla op 22 november 2013 06:47

Aw heel mooi! Zeker in combinatie met de rode lipstick! Erg leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 22 november 2013 06:58

Vaker doen zo’n artikel, erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 november 2013 07:00

De gouden oogschaduw heb Ik ook al een tijdje liggen maar Nog niet gebruikt. Hij ziet erg goed uit!

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 22 november 2013 07:23

Leuk artikel! Die gouden mono spreekt mij erg aan! De eerste foto is erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 22 november 2013 07:44

Heey Vera,
Dit artikel spreekt me wel aan. ( de combinatie )
Wel vind ik dat je site een stuk saaier is geworden dan vroeger. Vroeger bezocht ik je site elke dag, maar ni vind ik het een klein beetje saai worden. Misschien kun je wat meer filmpjes opnemen zoals beautygloss bijvoorbeeld! Die trekt daar nu alle aandacht mee.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 09:33:

Hee Fleur, waarom vind je het saaier geworden? Ik vind het hartstikke leuk wat Mascha doet, maar het past niet bij mij. Ik houd erg van schrijven en foto’s maken. Ook van filmen, maar 2 keer per week is voor mij genoeg. Het kan natuurlijk dat je filmpjes leuker vind, dan kan ik er helaas niets aan doen.

[Beantwoorden]

door antwoordt op 22 november 2013 om 09:55:

Ik snap werkelijk niet wat die meiden zo leuk vinden aan filmpjes (geen geduld om te lezen?)… Ik heb zelf een hekel aan filmpjes, ik kijk er nooit naar. Ik hou juist van geschreven artikels, met veel tekst en foto’s!

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 22 november 2013 om 11:05:

Smaken verschillen! Ik klik nu vaker dan ooit door op bloglovin naar Vera. Beautygloss sla ik juist al een hele tijd over. Een blog is om te schrijven, vind ik.

[Beantwoorden]

Lara antwoordt op 22 november 2013 om 13:25:

Grappig ik precies het zelfde Marieke. Ga zo door Vera, je doet het geweldig en ik ben heel blij met je uitgebreide review. Beautygloss lijkt nu meer op een real life soap, niet echt mijn ding.

Lieke antwoordt op 22 november 2013 om 14:00:

Ik vind jullie allebei een goede blog hebben die bij jullie zelf past. Jij kan hele goede artikelen schrijven, met mooie foto’s en betrouwbare reviews.
Mascha maakt haar blog wat persoonlijker en spontaner, dat vind ik ook wel wat hebben.
Ga gewoon zo door en doe waar je jezelf het prettigst bij voelt! ;-)

Anne-Marie antwoordt op 22 november 2013 om 14:24:

Ik vind Vera juist een verademing. Goede reviews, mooie foto’s. Niet dat
geneuzel. Nee hoor, ga vooral zo door. <3

Laura antwoordt op 23 november 2013 om 19:39:

compleet mee eens! beautygloss is meer een mylifegloss aan het worden… weinig beauty nog jammer genoeg.

stom dat je die bultjes hebt joh! komt zeker door het droge weer nu?

Fleur antwoordt op 23 november 2013 om 20:47:

Ik vind het juist heel leuk dat ik voor beauty artikels en reviews terecht kan op de blog van Vera, en voor meer persoonlijke dingen (zoals vlogs) en leuke filmpjes op de blog van Mascha! Jullie zijn allebei toppers, en allebei de blogs blijven leuk vind ik! :)


Door Hilde op 22 november 2013 07:48

Mooie ooglook! Zeker in combinatie met die rode lippen :)
Enne, maak je niet teveel zorgen over die paar kleine bultjes, het was mij eigenlijk niet eens opgevallen en het doet niets af aan de mooie ooglook die je hebt gemaakt :)

[Beantwoorden]


Door sarah op 22 november 2013 07:53

Leuk artikel. Alleen een ding… bied alstublieft je excusesniet aan voor de bultjes. Vind het juist heel knap dat je je alsnog ‘durft’ te tonen in een close up. You are just being naturel !!

[Beantwoorden]


Door pamela op 22 november 2013 07:55

leuk artikel! de gouden is heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Dita op 22 november 2013 07:56

Ik ben niet heel onder de indruk van de oogschaduws, ze hadden van mij wel wat feller gemogen

[Beantwoorden]


Door Sophie op 22 november 2013 07:57

Heel erg leuk idee! Dit lijkt me leuk om vaker te zien:) Mooie producten. Het kwastje ziet er echt mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 22 november 2013 08:09

Leuk artikel, mag je vaker doen van mij!

[Beantwoorden]


Door Katrien op 22 november 2013 08:12

Mooie look! x

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 november 2013 08:19

Klinkt al veel beter dan de andere producten uit de feestcollectie die je hebt gereviewed! Ze zien er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Hester op 22 november 2013 08:20

De producten spreken me niet enorm aan maar je hebt er wel een leuk artikel van gemaakt! Balen van je eczeem (?), weet je waar het deze keer van komt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 09:33:

Ik vrees dat het iets met parfum te maken heeft. Dat zit ook veel in de Lush producten :-(

[Beantwoorden]


Door Jik op 22 november 2013 08:40

Oh alsjeblieft, die excuses zijn echt niet nodig, al snap ik dat je misschien vervelende comments voor wilt zijn. Mij waren ze niet eens opgevallen. Ik moest ervoor terug naar boven scrollen en nog drie keer kijken. Overigens… Leuk artikel (:

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 22 november 2013 08:44

Ik vind ze er wel heel mooi uitzien, maar toch zou ik dan liever iets van een minder standaard verkrijgbaar merk kopen.

[Beantwoorden]


Door lovethatmakeup op 22 november 2013 08:48

Voor een klein budget is het wel geinig, maar ben er zelf niet hoteldebotel van. Staat je overigens wel goed in combinatie met die knalrode lippen. (love)

[Beantwoorden]


Door gigi van laar op 22 november 2013 09:02

Suoer mooie look! Alleen die lipstick staat je niet mooi :( je hebt al zo roze huid door die lipstick zie je dat heel erg. Je bent een mooie meid zonde

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 22 november 2013 09:07

Die rode lippenstift is zo pretty! :)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 22 november 2013 09:13

Ziet er goed uit, leuk artikel!
Ik heb de neiging om gelijk naar de Hema te rennen zodat ik de look kan namaken!

[Beantwoorden]


Door Aranka's Passies op 22 november 2013 09:23

Als ik zo naar je oogleden kijk lijkt het pigment enigszins tegen te vallen, maar ik vind het juist wel mooi. Zo heb je een natuurlijk resultaat in plaats van een discobal oog. Leuk dat je bij de swatches een tutorial hebt gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 22 november 2013 09:23

Leuk dat je er meteen een look bij hebt gemaakt! Ik vind de kleuren eigenlijk wel een beetje te licht voor een feestlook, maar de gouden kleur lijkt me erg gaaf ergens anders overheen :)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 22 november 2013 09:25

Leuke producten, maar vind zelf het pigment van de oogschaduw eigenlijk een beetje tegenvallen. Wel tof dat je gelijk een look hebt gemaakt.

[Beantwoorden]


Door heartshapedrosepetals op 22 november 2013 09:41

Die gouden oogschaduw, love it!

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 november 2013 10:11

He Vera,
Wat vervelend dat je zoveel last heb van bultjes en uitslag. Heb je jezelf al eens laten testen op allergieen? Ik hab namelijk ook altijd erg veel last van bultjes, rode uitslag, zwellingen en jeuk in mijn gezicht. Na uitgebreide testen bij de dermatoloog en uiteindelijk de allergoloog bleek ik allergisch te zijn voor verschillende stoffen die vaak in make-up en huidverzorging worden gebruikt, o.a. parfum, wolwet en chromium-oxide. Vooral dat laatste zit bijna altijd in mascara’s. Sinds ik dit weet kan ik kan ik deze stoffen vermijden en gaat het een stuk beter!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 11:27:

Hee Anne, ik heb zo’n huisarts die dat onzin vind… Ik moet opzoek naar een nieuwe nu ik verhuisd ben, en dan zal ik daar gelijk even naar vragen. Want dit schiet ook niet op zo :-(

[Beantwoorden]

Maria antwoordt op 22 november 2013 om 11:40:

Hoi Vera,

Ik zit bij het UMC Utrecht bij de eczeem/allergie poli.
Hier kun je ook jezelf aanmelden zonder doorverwijzing van de dokter alleen heb je dan een langere wachttijd.
K weet niet of er ook zo iets in Amsterdam is misschien?

Groetjes
Maria

[Beantwoorden]


Door Carien op 22 november 2013 10:11

Mooie simpele maar feestelijke look!

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 22 november 2013 10:16

Wat is de oogschaduw mooi, de kwast heb ik toevallig zelf ook!

[Beantwoorden]


Door Sannah op 22 november 2013 10:38

Ik vind de kleuren en het pigment wel een beetje tegenvallen.
De kleuren zijn een beetje standaard.
Verder super leuk, ik gebruik zelf ook Hema kwasten en ze bevallen prima. :smak:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 11:27:

Die met witte/zwarte haren zijn fijn!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 22 november 2013 10:41

Hmm, ik vind het niet zo bijzonder…

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 november 2013 10:59

Die kwast heb ik ook en ik vind hem super fijn. Gewoon een goede basic oogschaduwkwast. De mono vind ik wel interessant maar ik vind hem niet heel erg gepigmenteerd. Als ik voor een goud kleurtje ga dan wil ik wel zien dat je hem goed ziet en ik vind deze dan toch net te sheer.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 22 november 2013 11:07

Die gouden oogschaduw is inderdaad superpretty! Alleen: fall out, veel fall out.

[Beantwoorden]


Door Angela op 22 november 2013 11:10

zulke mooie kleuren ik ga ze uittesten.

[Beantwoorden]


Door vera op 22 november 2013 11:11

leuke look zeg! Alleen ben ik nooit zo fan van hema make-up

[Beantwoorden]


Door femketje op 22 november 2013 11:15

best een pretty look maar de pigmentatie mag van mij wel wat beter zijn :3

[Beantwoorden]


Door Miranda op 22 november 2013 11:19

Wat een leuke foto tutorial. Het duo vind ik inderdaad ook niet zo bijzonder. De gouden oogschaduw is wel erg mooi. Heel raar, maar ik loop altijd zo voorbij het make-upschap bij Hema. Bij ons hebben ze ook nog de oude schappen, misschien ligt het daar ook wel aan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 11:26:

Wat suf dat ze geen nieuwe schappen hebben :/

[Beantwoorden]


Door Nena op 22 november 2013 11:22

Heel leuk artikel! :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 22 november 2013 11:36

Ik vind de look op zich best mooi, maar feestelijk zou ik dit nu niet noemen. Voor de feesten mag het voor mij wel wat feller en meer gepigmenteerd zijn :-)

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 22 november 2013 11:55

Wel mooi, maar niet echt feestelijk

[Beantwoorden]


Door Nikki op 22 november 2013 12:01

Je ogen zijn echt supermooi!!!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 november 2013 12:02

Jaaa, die gouden oogschaduw is zo tof! Ik heb ‘m ook, ’t is inderdaad een heel bijzondere structuur, ik omschreef het zelf als ‘gouden vlokken’. Mooie look heb je ermee gemaakt! De ooglook op zich is niet heel feestelijk vind ik, maar de rode lipstick maakt het geheel natuurlijk wel feestelijk.

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 22 november 2013 12:37

Die gouden oogschaduw ziet er inderdaad prachtig uit!
Enne, wat betreft die bultjes: who cares? We zien er allemaal niet altijd geweldig uit toch? Het was me overigens niet opgevallen tot je het vermeldde… ;-)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 22 november 2013 12:56

Mooie look! Die gouden oogschaduw maakt het niet iets specialer en wat feestelijker! I like :D Handige tutorial ook zo in foto’s,.

[Beantwoorden]


Door Anchelle op 22 november 2013 13:04

Hi Vera! Leuk artikel en mooie look is het geworden :) Wilde ook even zeggen dat ik het echt heel fijn vind dat je altijd links naar je vorige reviews bij je gebruikte producten voor de looks zet, zo handig! Bespaart mij weer heel wat zoekwerk. (Alleen toevallig gaat de link van de Burberry Velvet Foundation nu bij mij door naar de MAC concealer ;) ) Lees je blog altijd met veel plezier! ^^)

[Beantwoorden]


Door Monique op 22 november 2013 13:07

De bultjes waren me pas opgevallen toen je het zei. Dus totaal niet storend.

Ik vind het echt een mooie look, vooral dat goud is erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Marrinda op 22 november 2013 13:12

Mooie producten van de Hema! I love hema!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 22 november 2013 13:22

De look ziet er geweldig uit, maar ik denk nu niet meteen dat ik naar de Hema moet rennen. Ik vind de kleuren nogal makkelijk gekozen, hoewel ik die gouden oogschaduw wel heel gaaf vind. Wel prijzig! De kwast heb ik al gekocht, die vind ik erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 22 november 2013 13:23

Ik vind de lipstick die je op hebt heel mooi! Zo’n 2 in 1 blogpost vind ik wel leuk trouwens:)

[Beantwoorden]


Door Carmen op 22 november 2013 13:39

Ik vind de gouden heel mooi en deze ooglook staat je great!

[Beantwoorden]


Door Lili op 22 november 2013 13:55

Mooie look! Die bultjes zijn me niet eens opgevallen! Ik vind het supermoedig van je dat je dan toch een look maakt! Bultjes of niet,je bent en blijft mooi! Keep up the good work!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 22 november 2013 14:16

Die kwast ziet er wel mooi en leuk uit! Leuke fototutorial ook :)

[Beantwoorden]


Door Minke op 22 november 2013 14:29

Heel leuk zo, review & tutorial in 1! Ik vind de gouden kleur heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Yess op 22 november 2013 15:04

Hee Vera
ik vind je blog echt super leuk ook dit artikel is erg leuk geschreven
verder hoef je je niet te verontschuldigen voor de bultjes op je gezicht ( mij waren ze niet eens opgevallen) want je kunt er niks en doen en volgens mij heeft ook niemand er last van!!

xx

[Beantwoorden]


Door Linsy op 22 november 2013 15:04

Leuk artikel maar bij de 1e alinea staat ogenschaduwkwast zonder w!!!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 22 november 2013 15:09

Mooie look! Die oogschaduw is heel leuk in combinatie met zo’n rode lipstick.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 22 november 2013 15:18

Leuk zo’n combi-artikel! De gouden kleur is erg mooi, alleen raar dat ‘ie ineens 5 euro kost.

[Beantwoorden]


Door Mariel op 22 november 2013 15:29

Super leuk idee Vera om zo twee in een te doen! mag je wel vaker doen!
En ik heb nog een vraagje;
ik ben van plan een Hema lakje te kopen alleen mensen zeggen dat die lakjes niet goed zijn is dat ook zo?
Mariel

[Beantwoorden]

Amy antwoordt op 23 november 2013 om 15:18:

Ik vind de nagellakjes van de HEMA juist heel erg fijn, ze hebben mooie kleuren en zijn niet al te duur!

[Beantwoorden]


Door ESther op 22 november 2013 16:22

Wat leuk een artikel op deze manier! De look is ook heel mooi :)

[Beantwoorden]


Door Robin op 22 november 2013 16:41

Leuk zo, twee in een artikel!
Mooie look (:

[Beantwoorden]


Door Natasja op 22 november 2013 16:53

Geen bijzondere producten en vrij licht pigment, maar wel mooi voor een natural look. Die gouden oogschaduw vind ik wel mooi, maar hij had steviger van pigment mogen zijn.
Wel weer een mooie look gemaakt Vera!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 22 november 2013 16:58

Die kwast vind ik zelf echt wel fijn. Ik gebruik hem vooral om te blenden. Works fine for me :)

[Beantwoorden]


Door Emke x op 22 november 2013 17:12

heel mooi!!!!

[Beantwoorden]


Door Romee op 22 november 2013 17:15

De gouden ‘sterrenstof’ is leuk!! :-)

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 22 november 2013 18:35

Ik vind het een beetje teleurstellend op het oog, je ziet de kleurtjes haast niet (of nou, ze vallen niet echt op) en wauw ze zijn ook best duur!

[Beantwoorden]


Door Melissa Charlotte op 22 november 2013 18:42

Fijn artikel maar persoonlijk vind ik het een beetje een mwah. Ik vind het heel jammer dat de producten van HEMA steeds duurder worden terwijl ik niet vind dat de kwaliteit er nou op vooruit gaat. Iets wat we niet gewend zijn van HEMA. Deze oogschaduws vind ik ook niet echt bijzonder. Wel fijn dat je het toch mooi weet te maken door het toevoegen van rode lipstick.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 november 2013 19:19

Mooie kleurtjes, al vind ik ze niet echt denderend!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 22 november 2013 19:49

heel mooie look!

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 november 2013 19:50

mmm.. Ik ben niet zo’n fan van Hema make-up. :hmm:

[Beantwoorden]


Door Jana op 22 november 2013 19:58

Hele mooie look heb je ermee gemaakt :) x

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 22 november 2013 20:47

Mooi subtiele kleurtjes, maar jammer van de prijs.

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 22 november 2013 21:03

Leuk artikel, vind de look heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Paola op 22 november 2013 21:13

Hele mooie look! Ik ben benieuwd naar de kwast :)

[Beantwoorden]


Door Angela op 22 november 2013 23:13

Voor mijzelf ben ik niet zo dol op gouden make-up, maar deze oogschaduw vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 22 november 2013 23:45

Die gouden oogschaduw is mooi! De andere vind ik een beetje aan de saaie kant, wel mooi, maar simpel.

[Beantwoorden]


Door kato op 23 november 2013 09:08

Heel leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 november 2013 13:05

Mooie look heb je ermee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 23 november 2013 13:47

De oogschaduw is prachtig! <3

[Beantwoorden]


Door Amy op 23 november 2013 15:18

Prachtig!

[Beantwoorden]


Door caro op 24 november 2013 10:56

Bultjes? Ik moet wel heel goed kijken om die te zien! Valt amper op ;). Mooie look, leuke conbi voor een artikel.

[Beantwoorden]


Door Femke op 24 november 2013 17:11

Wat leuk dat je zo een review en fototutorial in 1 hebt! De kwast lijkt me heel erg fijn en de ooglook vind ik heel erg tof! Staat heel er mooi in combinatie met de rode lipstick!

[Beantwoorden]


Door pleuniedewild op 25 november 2013 14:28

Vera! Vraagje… Weet je zeker dat de lipstick de kleur ‘All Matts World’ van Catrice is? Ik was namelijk super enthousiast over deze kleur en heb hem gekocht. In de winkel dat ik al dat de kleur een beetje anders was (het is meer een soort koraal-rood, met een beetje roze, wel mat) en niet zo mooi donkerrood. Toen ik hem thuis opdeed bleek het echt een andere kleur te zijn. Nog steeds een hele mooie kleur, maar ik vind het gewoon vreemd. De naam komt overeen, maar de kleur is anders… Do you know? :-)

[Beantwoorden]


Door Anna op 25 november 2013 18:33

Wat een prachtige, feestelijke look!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 november 2013 19:22

Zo’n fototutorial is echt heel fijn! Misschien nog wel handiger dan in een filmpje, omdat je het rustig per stap kan bekijken. :yes:

[Beantwoorden]


Door Inez op 25 november 2013 19:50

Hoi Vera! Ik vind dit een hele leuke combinatie van schrijven en foto’s! Voor mij vaak duidelijker dan filmpjes. Filmpjes gaan voor mij vaak te snel. Dit kun je makkelijker nalezen/nakijken.

Ik vind de duo oogschaduw wat makjes. Niet spectaculair. Maar de gouden oogschaduw vind ik erg mooi!

Ga zo door met alles! Ik kijk graag naar je youtube-filmpjes, maar ga je hier zeker ook volgen!

Zoals we hier elke maandag tegen elkaar zeggen:

Bon siman! (Fijne week toegewenst)

Liefs uit Bonaire

[Beantwoorden]


Door Estrella op 25 november 2013 21:16

Dat kwastje heb ik pas ook gekocht! Ik vind het wel een verbetering op de oude kwasten van HEMA, waar ik geen fan van was. Ik gebruik deze om oogschaduw mee in m’n crease aan te brengen, ik gebruikte daar eerst de smalle ronde kwastjes van Essence voor, maar die zijn een beetje ruw geworden door veel gebruik.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 10 maart 2014 22:42

:yay: I love Hema, ik ga zeker eens een oogschaduw van hun proberen! (love)

[Beantwoorden]