Herfst foto’s #3

herfst_fotos_3_0

Ik vind het altijd heel leuk om de herfst/winter/lente/zomer foto’s te verzamelen, maar omdat de tijd vliegt ben ik zo weer een maand en ontelbare foto’s verder. Zo leuk, en er dan toch steeds elke keer weer te laat achter komen dat ik alweer een maand verder ben. De tijd vliegt! De herfst is zacht, met veel zon en af en toe een lekker klitten-in-mijn-haar windje. Ik deed weer veel leuke dingen, zag fijne mensen en fotografeerde me suf.

herfst_fotos_3_01

Wat hebben jullie handige tips! Dingen waar ik zelf nooit op zou komen, maar die oh-zo handig zijn. Ik lees de reacties elke dag weer met plezier.

herfst_fotos_3_02

Dat het middernacht geweest is en opeens het gevoel je bekruipt dat je hoognodig je make-up collectie moet uitzoeken en reorganiseren.

herfst_fotos_3_03

Rimmel kwam ter ere van haar 180 jarig bestaan op bezoek. Champagne, bonbons en ballonnen.

herfst_fotos_3_06

Bij mijn ouders in Arnhem verbrandden de croissantjes…

herfst_fotos_3_05

…en bij mij thuis in Amsterdam de gevulde paprika’s.

herfst_fotos_3_04

Suz was jarig! Ze kreeg een prachtige taart met een konijn, van mij een lamp in de vorm van een konijn en van haar neef en Jojanneke een écht konijn.

herfst_fotos_3_07

Reclame op mijn blog waar ik blij van wordt: de lay-out in een Isabel Marant Pour H&M jasje.

herfst_fotos_3_08

Pakketje in de lift. En ja, heel raar dat hout, dat gaat er binnenkort (hopelijk uit).

herfst_fotos_3_09

Ik verslind de LINDA., maar ook de LINDA. Mode, Wonen en Meiden lees ik graag.

herfst_fotos_3_10

Samen met Teske ging ik naar de MTV EMA! We waren zo zenuwachtig en hadden er zoveel zin in, dat is ook wel aan haar gezicht af te lezen.

herfst_fotos_3_11

Toen de awardshow afgelopen was zagen we bij de uitgang Michiel Veenstra van 3FM staan. Omdat Sanne een groot fan van hem is, móesten we voor haar natuurlijk even met Michiel op de foto. ‘Ah, Sanneke89!’

herfst_fotos_3_13b

Fijn: Restjes van lekker eten dat mijn moeder het weekend in Arnhem maakt, mag ik vaak maandag meenemen naar Amsterdam. Zo at ik lekker preitaart ^^

herfst_fotos_3_12

Eendjes kijken bij de gracht.

herfst_fotos_3_13

Met mijn vader hing ik de Marilyn Monroe poster in lijst die ik al heel lang heb, op tussen de deur van de badkamer en het rommelhok.

herfst_fotos_3_14

Maar toen kwam ik deze poster in een persmap van Dior tegen! Omdat ik wel toe was aan wat verandering, besloot ik Marilyn te vervangen voor James Dean.

herfst_fotos_3_49

Goed. Negeer de lelijke gele rand maar even.

herfst_fotos_3_16

Lotte kwam bij mij thuis haar tutorials maken. Na een paar uur filmen namen we een break om bij Bagels & Beans te lunchen.

herfst_fotos_3_18

De Lauren Conrad vlecht die ik van Lotte leerde!

herfst_fotos_3_17

Helaas overleefde hij een nachtje slapen niet.

herfst_fotos_3_20

Ik had een Halloween feestje en ging als Minnie Mouse. Blijkbaar was dat not done, en moet je in Nederland eng verkleed gaan. In Amerika mag je ook ‘gewoon’ verkleed, en daarom vond ik mijn Minnie kostuum hartstikke leuk. De meisjes op het feest vonden me helaas niet zo leuk, de Mean Girls vergelijking was onvermijdelijk. ‘I’m a mouse, duh!’.

herfst_fotos_3_22

Robijn beertje mee in de tas naar huis.

herfst_fotos_3_23

Pannenkoeken bakken!

herfst_fotos_3_24

Ik was uitgenodigd om in Scheveningen tijdens het ECP jaarcongres deel te nemen aan een debat over jongeren en internet.

herfst_fotos_3_25

Ik was er samen met Sissy (redacteur WTF.nl en Upcoming.nl), Julien (VeryusClothing.com) en Thijl die het debat leidde (en zelf ook een bedrijf heeft in biologisch eten). Het was erg gezellig en een leuke ervaring. Ons publiek bestond vooral uit zakenmannen in pak, wat voor leuke reacties zorgde.

herfst_fotos_3_26

Mijn eettafelstoelen zijn er eindelijk! Ik ben er super blij mee, dit zijn echt mijn droomstoelen. Hoewel ik dacht de stoelen met armleuningen besteld te hebben, werden de stoelen zonder leuningen bezorgd. Dit is ook wat op de bon staat en waarvoor ik betaald heb. Ik weet niet precies hoe dat kan, maar achteraf ben ik er eigenlijk wel blij mee. Zonder armleuningen past het beter onder de tafel. Anders zou het waarschijnlijk wat krap worden.

herfst_fotos_3_28

Thijs languit op de achterbankt met het boek over Theo Bos, onderweg naar het werk van onze vader, waar vorige week een open dag was.

herfst_fotos_3_29

Ik ben aan het kijken naar een mooie elektrische haard, deze foto is gemaakt bij Karwei. Helaas valt de keuze me nogal tegen. De vlammen zijn vaak erg nep met vreemde kleuren en plastic hout, en ook de vaak vrij klassieke ombouw is niet mijn smaak. Stom!

herfst_fotos_3_30

Tipje: bij Xenos zijn er nu mobiele iPhone laders voor €10.

herfst_fotos_3_31

Als een ijsbeer op de bank.

herfst_fotos_3_32

Zondag was de Sinterklaas optocht in Amsterdam. De pieten kwamen ook in de Bijenkorf langs.

herfst_fotos_3_33

Ik ben weer begonnen met lezen. Meestal wanneer ik ga slapen ben ik zo moe dat ik er niet aan toe kom, maar ik ben vorige week donderdag begonnen en ben nu al in mijn derde boek bezig. Ik lees snel, lekker veel in de trein als ik naar huis ga, en merk dat ik het toch wel heel fijn en leuk vind.

herfst_fotos_3_34

Het heeft me twee dagen gekost, maar uit eindelijk heb ik toch echt de kapotte lamp in de keuken eruit gekregen. Nu nog een nieuwe erin krijgen…

herfst_fotos_3_37

Bij het Smashbox event.

herfst_fotos_3_38

Oeps… Daar gaat je zoen.

herfst_fotos_3_39

Wakker worden met de heerlijke zon.

herfst_fotos_3_43

Ik ging op bezoek bij Olaf in Rotterdam. Olaf was mijn eerste vriendje, we hadden kort verkering toen we 15 waren. Nu hebben we als vrienden nog heel goed contact. We gingen lekker kaasfonduen.

herfst_fotos_3_44

En daarna weer met de Fyra naar huis! Ik hoop dat de trein die in januari de Fyra zal vervangen, net zo snel is. Het scheelt in tijd enorm of je met de Fyra of met een intercity op het traject Rotterdam – Amsterdam reist.

herfst_fotos_3_46

Eergisteren werd het 2-jarig bestaan van Ambitieuze Meisjes gevierd in Luxor Live in Arnhem. Ik was één van de sprekers die avond, die een inspirerend verhaal mocht vertellen.

herfst_fotos_3_40

Aaaah, mega groot op het scherm! Ik blijf spreken/presenteren onwijs spannend vinden en achteraf voel ik me toch wel even heel rot. Het blijft opschepperig voelen, als ik mijn verhaal vertel en tips geef. Ik weet niet zo goed waar dat door komt, misschien is het een kwestie van vaker doen, dat het dan meer went en het vervelende gevoel weggaat.

herfst_fotos_3_41

Wat ik wel heel erg leuk vond was dat Sanne en Lisa (niet op de foto) helemaal vanaf Rotterdam naar Arnhem kwamen om de avond bij te wonen. Dat vond ik echt heel gaaf, leuk en lief.

herfst_fotos_3_47

Ik bleef die avond in Arnhem slapen en ging de volgende ochtend weer terug naar Amsterdam. Ik wilde gelijk even langs de Bijenkorf, om daar wat op te halen. Helaas was ik te vroeg en was de Bijenkorf nog niet eens open! Samen met een boel Chinese toeristen stond ik buiten te wachten totdat om 10:00 uur de rolluiken omhoog gingen.

herfst_fotos_3_48

Bij de H&M op de Dam kocht ik ook weer hele leuke dingen voor mijn woning. Het blijft leuk, spulletjes voor mijn interieur shoppen. En dat terwijl interieur me vroeger totaal niet interesseerde!

Herfst foto’s #2
Herfst foto’s #1
Zomer foto’s #4


Reacties

Door Nina op 22 november 2013 15:28

Super leuk weer! En i love je Marilyn Monroe poster :love:

[Beantwoorden]


Door Aranka's Passies op 22 november 2013 15:29

Haha vet droog die blik van je, toen je wakker werd met een misvormde vlecht :P

[Beantwoorden]


Door Anna op 22 november 2013 15:30

Super leuke foto’s weer! Hoop ooit 1 van je lezingen te kunnen bijwonen want op je blog ben je al een inspiratie (en heb je me vooral van veel miskopen behouden!) 1 vraag, waar heb je die ontzettend leuke waterkan vandaag die op tafel hebt staan?!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 16:32:

Dankjewel! ^^) De waterkan is van Xenos.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 22 november 2013 15:31

weer super leukk veraa,
je bent mijn inspiratie (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 16:32:

Dankjewel Jennifer! ^^)

[Beantwoorden]


Door Miryam op 22 november 2013 15:34

Maak een shoplog please! En leuke artikel verder. :omg: :wow: <3 ^^)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 22 november 2013 15:39

Flauw over dat verkleden zeg… verkleed is verkleed toch? Vrouwen kunnen zo moeilijk doen :)

[Beantwoorden]

Empress antwoordt op 2 december 2013 om 21:39:

Idd. Ik snap ook niet precies waarom ze soms zo vervelend doen, misschien toch een teken van jaloezie? Want waarom ‘boos’ worden op iemand als ze niets fouts doen?

Wat grappig dat je pakketje zo met de lift naar boven komt, haha!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 22 november 2013 15:48

Hele leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 22 november 2013 15:49

Wat een leuke foto’s, je huisje is echt mooi geworden (foto met Teske). Dat vlechtje staat je ook heel leuk, jammer dat ie the day after niet zo mooi zat. Hier word ik vrolijk van, persoonlijke foto’s. En wat een druk leventje heb je ook, wow!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 16:32:

Dankjewel Cindy! En het viel deze weken eigenlijk nog best mee :D

[Beantwoorden]


Door Barbara op 22 november 2013 15:53

Hi Vera, ik hoop heel erg dat je dit niet verkeerd opvat want ik bedoel het niet als een zeurderige tante maar.. eet je wel goed? Ik zie vaak ongezonde dingen als patat en pizza langskomen, en niet zoveel groente. Probeer er aan te denken om wel groente en fruit te eten! Nogmaals, wellicht zie ik het verkeerd, maar bedoel het goed. :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 15:59:

Aah nee, het valt wel mee! Dit is van een maand tijd, in die maand heb ik 1 keer pizza gegeten. Ovenfrietjes vind ik wel lekker, maar eet ik ook niet te vaak. Het eten kan beter, maar het is voor mij nog heel erg uitvinden wat ik lekker vind om te maken. Ik zorg wel dat ik elke dag groenten eet, meestal met een vegaburger erbij. Komt wel goed, no worries :-)

[Beantwoorden]


Door Myrna op 22 november 2013 15:55

Wat een heerlijke foto’s weer! Goede tip, van die seven up, die ga ik zeker onthouden!

[Beantwoorden]


Door Tine op 22 november 2013 15:58

Wat grappig dat dat pakje in de lift naar boven komt!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 22 november 2013 15:58

Leuk om te zien! Die poster van Marilyn Monroe is prachtig ^^)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 22 november 2013 16:00

Voorheen interesseerde mij interieur (trends) ook niet zo, totdat ik op kamers ging (:

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 22 november 2013 16:02

Wat een leuk artikel heb je er van gemaakt. De gevulde paprika’s lijken mij heerlijk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 16:35:

Dankjewel Tess! En dat zijn ze ook, als je ze niet laat verbranden :D

[Beantwoorden]


Door Miranda op 22 november 2013 16:07

Leuke foto’s. Pff wat flauw over het verkleden zeg. Oh wat leuk een elektrische haard, ziet er zo sfeervol uit.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 22 november 2013 16:12

Heerlijk artikel weer. Wat leuk ook al die tips van bezoekers, zoals de 7up, haha! :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 22 november 2013 16:13

hihi zeven-up.. ik ga het ook ooit eens proberen.. haha leuke foto’s !

[Beantwoorden]


Door Danielle op 22 november 2013 16:17

Ik heb nu wel zin in zo’n (neger)zoen. Lange tijd geleden was dat!!

[Beantwoorden]


Door Emmiedepemmie op 22 november 2013 16:19

Leuke foto’s.. Ik heb echt op dit artikel zitten wachten, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 16:36:

Aah! Dankjewel :$

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 22 november 2013 16:21

Minnie Mouse is hartstikke leuk!! :yes: Heb zo moeten lachen om die pretkop van robijntje hahaha! Werkt die iPhone lader goed?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 16:36:

Ik heb hem vandaag gekocht, maar ik moet hem nog uittesten!

[Beantwoorden]


Door marit op 22 november 2013 16:21

die robijn beer heb ik ook die zijn echt fijn

[Beantwoorden]


Door Dionne op 22 november 2013 16:31

Wat een leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 22 november 2013 16:35

Hele leuke foto’s! Die lippenstift op de foto met het LC vlechtje staat je zo ontzettend mooi Vera! En bij die foto erna moest ik heel hard lachen, Sad Face!

[Beantwoorden]


Door Hester op 22 november 2013 16:36

Uhh Vera, ben je wel buiten geweest de afgelopen paar dagen? Het weer is opeens omgeslagen en totaal niet zacht meer, helaas! Het meervoud van ‘ballon’ is trouwens toch gewoon ‘ballonnen’? Verder een heel leuke foto diary! Volgens mij heb je echt je plekje gevonden!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 16:37:

Jaaa, maar dit is van 4 weken en de eerste 3 weken was het heerlijk! Ik laat me niet op mijn kop zitten door een paar hele koude dagen :D

[Beantwoorden]


Door Robin op 22 november 2013 16:42

Leuk om te zien! :yes:

[Beantwoorden]


Door Rooo op 22 november 2013 16:43

“Bonbons en ballons” haha! En jezus wat kinderachtig van die meiden op dat feest! Kan ik niet zo goed tegen haha.. Leuk artikel weer! Liefs

[Beantwoorden]


Door HCN op 22 november 2013 16:44

Ach, die meisjes van dat halloweenfeest hadden niet moeten piepen. Je bent tenminste verkleed gegaan. Hoewel ik vaker heb gehoord dat je bij Halloween per se eng moet zijn, ik ken veel mensen die ook gewoon verkleed gaan! Carnaval 2.0 :p
En het is nog altijd beter dan die figuren die helemaal niet verkleed zijn – “ja, want geen zin” :’)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 november 2013 16:44

Wat een ontzettend leuke foto’s! Ik blijf je doorzichtige stoelen echt prachtig vinden.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 22 november 2013 16:46

Haha, dat pakje in de lift ziet er wel grappig uit :D Alsof iemand je stiekem een bompakket wil toesturen (wat dan natuurlijk niet grappig zou zijn mocht het echt gebeuren, maar goed, je begrijpt me wel :D)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 18:34:

Nooo, er zaten gelukkig gewoon make-upjes in!

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 november 2013 16:50

Leuke foto’s weer! Ik vind het altijd zo leuk dat jij foto’s gebruikt in dit soort posts die we nog niet eerder voorbij hebben zien komen (op instagram of twitter bijvoorbeeld).

[Beantwoorden]


Door lisette op 22 november 2013 16:56

wat ontzettend naar van die meisjes, op halloween mag je toch gewoon verkleed gaan zoals je wil!
Vera je bent top! Ik hoop dat je je niet naar beneden heb laten halen door die meisjes.
Jammer genoeg komen we zulke types elke dag wel eens tegen…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 18:34:

Ik vind het ook een beetje gek, snapte de reactie niet zo. maar goed, ach, het was desondanks een heel leuk feestje!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 22 november 2013 17:07

Leuke foto’s weer! love je muizenkostuum hoor!! Ik moest ook gelijk aan Mean Girls denken haha! :D

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 november 2013 17:09

Wat een leuke foto! Hele fijne tip, die oplader!

[Beantwoorden]


Door Martina op 22 november 2013 17:11

Shit ik lees je oplader tip net te laat! Morgen weekendje weg en was nog op zoek naar een betaalbare lader. Pech, net thuis uit de stad ;)
Ik vind die tekst in de lijst trouwens super! Likje verf over de lijst en je hebt een prachtig kunstwerkje!

[Beantwoorden]


Door vera op 22 november 2013 17:12

leuk artikel!!

[Beantwoorden]


Door Dita op 22 november 2013 17:13

Leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Quincy op 22 november 2013 17:25

Ik ben nog met jou en Teske op de foto geweest bij de EMA´S!!!
Het was zo gaaf! Leuke foto´s ook!!

[Beantwoorden]


Door Kim op 22 november 2013 17:28

Die tip van 7up wist ik ook nog niet! Wel handig zeg :) De enige huis/tuin/keuken tip die ik heb is wanneer je douchekop alle kanten op spuit door de kalk dat je hem een nachtje in azijn moet leggen. ;)

H&M Home heeft zoveel leuke spulletjes, ik kijk elke week even online of er nog wat leuks bijgekomen is. Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 22 november 2013 17:34

De foto’s hebben een hoge gezelligheidsfactor;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 18:35:

Yeah, thanks!

[Beantwoorden]


Door femketje op 22 november 2013 17:34

super leuke foto’s :D

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 22 november 2013 17:50

Wat een leuk robijn beertje in je tas! Die wil ook!! <3 <3 <3 ^^)

[Beantwoorden]


Door pamela op 22 november 2013 17:59

leuk om te zien!!

[Beantwoorden]


Door Minke op 22 november 2013 18:09

Hele leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Jori op 22 november 2013 18:13

Mijn moeder werkt bij de karwei, die zal dus vast wel die openhaard herkennen :lol:
hahahah liefs XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Je grootste fan Jori (instagram: @X_X_jori_X_X)

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 22 november 2013 18:24

Heerlijke foto’s :)

[Beantwoorden]


Door kim op 22 november 2013 18:24

welke app gebruik jij voor boeken lezen op de ipad?
en is die gratis?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 18:35:

iBooks, zit er als het goed is standaard op en kun je anders in de App Store downloaden!

[Beantwoorden]


Door Julie op 22 november 2013 18:30

Woow je huisje ziet er echt mooi en gezellig uit !
Van welk merk zijn die mooie doorzichtige stoelen ? :O

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 18:35:

Dankjewel! Die zijn van Kartell.

[Beantwoorden]


Door Melissa Charlotte op 22 november 2013 18:32

Super leuke foto’s!

En een tip voor bij t lezen: als je ’s avonds leest, het thema op nacht zetten, dat is beter voor je ogen en je wordt minder snel moe vind ik.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 18:36:

Oh ja, goed idee! Zo leest mijn moeder ook altijd. Ik ga het eens proberen.

[Beantwoorden]


Door anne op 22 november 2013 18:34

wat een superieur artikel!ik ben zo jaloers op je nieuwe huis, echt gaaf! maar dat met die lift snap ik niet, heb je je eigen lift ofzo? en ik wil later veel dingen gaan doen met interieur, echt leuk! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 november 2013 om 18:37:

Nee, was gewoon de lift op de gang! Pakketjesman belt beneden aan, beantwoord ik via de intercom, hij vraagt op welke verdieping ik zit en doet het pakketje in de lift. Ik ga dan naar de gang, wacht even tot *pling* de lift en dus ook mijn pakketje er is ^^)

[Beantwoorden]

Kimberly antwoordt op 22 november 2013 om 21:47:

Haha wat onwijs handig is dat zeg!

[Beantwoorden]

Youssra antwoordt op 22 november 2013 om 18:41:

Ik ben een meisje van 12 sn ik ben nu al groot fan van je en ben echt benieuwd naar je huis

Gr. Youssra

[Beantwoorden]


Door Nikita op 22 november 2013 18:36

Haha ik moet altijd zo lachen om je foto’s en commentaar! Je bent echt een leuke meid!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 november 2013 18:38

Leuke kiekjes weer. Ik vergeet zelf altijd foto’s te maken van dingen. Maar tja mijn leven is dan ook iets meer routine, dus zo boeiend is het dan ook weer niet.

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 22 november 2013 18:48

Leuke foto’s weer!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 22 november 2013 18:52

Leuk om weer te zien!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 22 november 2013 18:53

Leuke foto’s weer! Gaaf dat je hebt mogen spreken, na een tijdje gaat dat vast meer wennen :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 22 november 2013 19:12

Heel erg leuk om te zien, die poster met de tekst van James Dean is heel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door lovethatmakeup op 22 november 2013 19:12

Leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Snoopy op 22 november 2013 19:14

Hoe heet die app voor die boeken lezen

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2013 om 12:07:

iBooks :-)

[Beantwoorden]


Door Vera op 22 november 2013 19:25

SUPER leuk!!!! Ik vind die garde met kleurtjes nog steeds super leuk! En ik ben nogsteeds jaloers op EMA’s ;)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 22 november 2013 19:44

superleuke foto’s weer!

[Beantwoorden]


Door Gabriëlle op 22 november 2013 19:57

Ik ben echt verliefd op je huisje! (love)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 22 november 2013 20:19

Leuke foto’s en leuke dingen heb je gedaan!

[Beantwoorden]


Door Linda op 22 november 2013 20:32

Ik heb met veel plezier jou herfst foto’s bekeken :)
Gave eetkamer stoelen!
En voor een openbaarde moet je zeker eens bij de Hornbach langs, hier kocht ik een ophangen exemplaar, modern, van glas en met mooie vlammen, hier hebben ze ook veel meer keuze dan bij de Karwei. En regelmatig leuke aanbiedingen ;-)
En je was bij de EMA’s te gaaf! :D

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 22 november 2013 20:46

Wat een grappige tip inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Judith op 22 november 2013 20:48

Het zijn de Victoria Ghost stoelen van Kartell of niet? Love them (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2013 om 12:07:

Klopt! Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door charile op 22 november 2013 21:00

leuke foto’s :D

[Beantwoorden]


Door Sabine op 22 november 2013 21:09

Wat een leuke foto’s, die stoelen zijn echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Summer op 22 november 2013 21:11

Leuke foto’s!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Angela op 22 november 2013 21:24

Leuk overzicht! Ik vind het altijd zo dom lijken om voor een winkel te gaan staan wachten totdat ‘ie open gaat, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2013 om 12:07:

Haha, ik voelde me ook wel een beetje stom :D

[Beantwoorden]


Door Sara op 22 november 2013 21:43

Vera wanneer ga je een home tour doen? ik ben heel benieuwd
Namelijk haha :-|

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2013 om 12:08:

Het is nog niet af! Wanneer het af is doe ik een tour :ja:

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 22 november 2013 21:44

Wauw, wat een hoop leuke foto’s heb je gemaakt! Ik krijg honger van al dat lekkere eten haha

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 22 november 2013 21:50

Hele leuke foto’s! Wat schattig staat die Lauren Conrad vlecht je. ^^

[Beantwoorden]


Door Jessica op 22 november 2013 21:52

Leuke foto’s en dingen heb je gedaan!

[Beantwoorden]


Door rachel op 22 november 2013 22:39

ahh wat is teske schattig (love)

[Beantwoorden]


Door Mariette op 22 november 2013 22:41

Altijd leuk om weer zo een overzichtje te zien. :)

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Josanne op 22 november 2013 22:52

:yay: Altijd leuk om weer een herfst overzichtje te zien! (love)

[Beantwoorden]


Door Marrinda op 22 november 2013 23:17

Heel leuk al die foto’s!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 22 november 2013 23:20

Dat waren weer veel foto’s!
Die lift! Ziet er eng uit. Brr..

[Beantwoorden]


Door Amy | Jouvence op 22 november 2013 23:41

erg leuke foto’s xx

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 23 november 2013 00:09

Ik vind het altijd zo leuk om te zien hihi. En jeetje Vera jij kan zulke mooie en leuke foto’s maken! Op insta maak je ook altijd de mooiste foto’s!

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2013 om 12:08:

Dankjewel Charlotte :$

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 november 2013 00:29

Leuk artikel! Die lamp van de Ikea heb ik ook, inderdaad een ellende om een lampje te verwisselen. We hebben het een keer geprobeerd met een zuignapje.. maar vond ik zelf niet zo handig.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 23 november 2013 01:21

yaay ik sta erin :D. maar ik had geen taart met konijn :nod:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2013 om 12:09:

Dat was toch een konijn :O

[Beantwoorden]


Door Angela op 23 november 2013 01:24

Leuk artikel en mooie foto’s
Ik vind de oplader van xenos niet fijn hij glijd makkelijk uit de iphone maar dit is mijn mening

[Beantwoorden]


Door Natasja op 23 november 2013 09:31

Leuke foto’s! En leuke tekst er bij!
I love die tekst van James Dean! En wat zag je er schattig uit als minnie mouse!
Ik vroeg me trouwens af wat dat was op de achtergrond bij je e-reader?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2013 om 12:09:

Boterhammen met gesmolten kaas :-)

[Beantwoorden]

Natasja antwoordt op 24 november 2013 om 13:37:

Oooeeee lekker!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 november 2013 09:47

Ik vind het altijfd zo leuk om jouw foto’s te zien!

[Beantwoorden]


Door Anne op 23 november 2013 11:04

Leuke foto’s weer!
En nog een compliment: je maakt altijd van die mooie productenfoto’s! :-)
Vraag me af hoe je dat voor elkaar krijgt ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2013 om 12:09:

Dankjewel Anne! Glazen bureau, mooie lens en genoeg licht.

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 23 november 2013 11:05

Het lijk t alsof je het goed naar je zin hebt alleen in A’dam. Is dat niet altijd vervelend dat je je lievelingswinkels moet passeren of er vlakbij woont? Qua budget enzo? Of heb je daar toch niet zo’n last van? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2013 om 12:10:

Heb het erg naar mijn zin! En nee, valt heel erg mee. Ik woon niet in het centrum, dus als ik boodschappen ga doen of naar het station ga kom ik er niet langs. Valt erg mee met de verleidingen gelukkig.

[Beantwoorden]


Door Kim op 23 november 2013 11:08

Leuk weer!! Een tip voor de haard: Marktplaats. Worden er zooo veel aangeboden, misschien vind je e daar 1 tussen of wat inspiratie. Heb er zelf ook 1 en is echt een sfeermaker! Wie weet heb je dat zelf allang bedacht en is dit overbodig, wilde het toch even noemen :)

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 23 november 2013 11:14

Wat een heerlijke foto’s, mooie poster en geweldige quote! Heerlijke tijd heb je achter de rug, de komende periode hopelijk ook zo!

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 november 2013 13:05

super leuke foto’s allemaal!!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 23 november 2013 13:44

Hele leuke foto’s weer!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 23 november 2013 13:51

Toffe foto’s! Ik vind je appartement zo leuk, en wat een prachtige poster.
ik vind je mouse kostuum leuk hoor hihi ^^

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 november 2013 16:06

De xenos oplader is echt crap! Ik kocht m en gelijk de eerste keer opladen helemaal doorgebrand ;s

[Beantwoorden]


Door Sophie op 23 november 2013 16:12

Bedankt voor die iPhonetip! Vandaag gehaald, werkt goed!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 23 november 2013 16:20

Leuke foto’s :) je huisje is erg leuk! Mooie poster ook!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 23 november 2013 17:16

He Vera
Je bent echt fantastisch, je doet zoveel leuke dingen en ook alle artikelen en video´s….
Echt geweldig heb echt zoveel bewondering voor je en ik haal ook superveel inspiratie uit jou video´s en artikelen en door jouw woning krijg ik altijd zo´n zin om mijn kamer ook aan te pakken. Je bent echt geweldig dat je dat maar weet. En alle reisjes en interviews en ga zo nog maar even door is je echt gegund. Ga zo door en dat je af en toe ff een dipje hebt is niet erg je komt er altijd wel weer boven op, dat heb ik ook. Ik hoop dat je zo nog jaren door gaat. Ik blijf je in ieder geval altijd volgen, wat er ook gebeurd. Good luck!!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2013 om 12:11:

Dankjewel Fleur!! (love)

[Beantwoorden]


Door Syl op 23 november 2013 18:02

Door Fabienne op 23 november 2013 18:13

Super leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 23 november 2013 18:28

Onwijs leuk al die foto’s! :ja:

[Beantwoorden]


Door Silke op 23 november 2013 19:37

wat toevallig! Die snorrie tas heb ik ook ( ik heb hem bij de primark gekocht in London)
Er past erg veel in vind ik :) :cool:

XX SILKE

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 november 2013 om 12:11:

Haha, ik heb hem ook gekocht bij Primark in Londen ^^)

[Beantwoorden]


Door Nena op 23 november 2013 21:25

Héél leuke foto’s :) Zo leuk :)

[Beantwoorden]


Door Katrien op 23 november 2013 22:11

Je hebt superleuke foto’s! En ook grappig haha! Die aangebrande paprika hahah

[Beantwoorden]


Door Veerle op 23 november 2013 22:12

Heyy, super leuk om te lezen allemaal! Nog even een tip voor het koken, Laura Vitales youtube kanaal! Alles wat ik van haar heb geprobeerd tot nu toe was super goed gelukt :) Misschien ken je haar al maar voor het geval dat:)

[Beantwoorden]


Door Nina op 23 november 2013 23:44

Hoi Vera!
Super leuke foto’s weer!

[Beantwoorden]


Door Saranda op 24 november 2013 07:38

Echt hele leuke foto’s! En die Lauren Conrad vlecht staat je leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door me op 24 november 2013 15:43

Is die eend geen zwaan, beetje lange nek voor een eend. :-P

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 november 2013 16:13

Ah lieffie, je hoeft je toch niet rot te voelen als je je verhaal vertelt? Dat is namelijk een verhaal dat gehoord mag worden! En als een blogster haar succes verdient heeft door hard en met veel plezier en daadkracht (te blijven) werken, dan ben jij het wel! <3 Keep your head up!

[Beantwoorden]


Door Julia op 24 november 2013 16:44

wij hebben thuis een soort zuignapje om dat soort lampjes eruit te krijgen, werkt heel handig :) weet alleen niet precies waar je het zou kunnen kopen.. Misschien in een bouwwinkel oid.

[Beantwoorden]


Door Femke op 24 november 2013 17:16

Wat een leuke foto’s weer! Je ziet er hartstikke leuk uit als Minnie Mouse!

[Beantwoorden]


Door Annet op 24 november 2013 17:32

Op die foto met dat Lauren Conrad vlechtje ben je echt mooi! Alleen mascara en rustige lippen staat je echt goed! :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 25 november 2013 18:32

Wat een hoop leuke foto’s! Die vlecht staat je leuk zeg!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 25 november 2013 20:08

Echt super leuk die poster met die tekst! Waar heb je die gekocht? En die foto als muis, ik kon me gelijk het stukje uit Mean Girls weer herinneren haha

[Beantwoorden]


Door Estrella op 25 november 2013 21:10

Leuke foto’s! Die met Michiel Veenstra is grappig!

[Beantwoorden]


Door Kyra Pluimakers op 26 november 2013 16:09

Erg nice die oplader van de Xenos! Werkt ie ook een beetje goed? Want dan ga ik naar de Xenos rennen om er eentje aan te schaffen omdat helaas ook mijn batterij helaas niet heel lang mee gaat….

[Beantwoorden]


Door Janna op 28 december 2013 16:59

Heel erg leuk

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Winter foto’s #1 op 6 januari 2014 16:14

[…] foto’s #4 Herfst foto’s #3 Herfst foto’s […]


Door Kirsten op 19 januari 2014 16:22

Dag Vera!

Ik ben verliefd geworden op je elektrische kacheltje! Ik heb je blog een beetje terug doorploegd maar vind nergens waar je hem gehaald hebt. Is het mogelijk mij een berichtje terug te sturen met de naam van de winkel? Je zou me een helse zoektocht besparen ;) Alvast heel erg bedankt! Je appartement ziet er trouwens super uit! Echt een inspiratiebron :)

Xx

Kirsten

[Beantwoorden]


Door Scout op 14 juli 2014 00:31

A planeisgly rational answer. Good to hear from you.

[Beantwoorden]