Tip voor blondines: bruine eyeliner

tip_voor_blondines_bruine_eyeliner_miss_sporty01

Van zwarte lipstick over naar bruine eyeliner, een ander onverwacht product van Miss Sporty. Want net als zwarte lipstick, kom ik bruine eyeliner niet vaak tegen (wel iets vaker, maar oké). Ik kocht het per ongeluk. Niet gepland, maar toch heel welkom. Ik wilde graag een gewone zwarte eyeliner proberen, en dacht dat de bruine tube die ik zag liggen de juiste was. Echter bleek niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant bruin te zijn.

tip_voor_blondines_bruine_eyeliner_miss_sporty02

Afgelopen zomer reviewde ik de Pump Up Booster Waterproof mascara en eyeliner. Van de eyeliner wilde ik heel graag nog eens non-waterproof variant testen. Daarom kocht ik deze eyeliner, die nu ik de verpakking nader bekijk, een andere naam blijkt te hebben. Het is de Studio Lash Eye Liner in 002 Dark Chocolate. Dezelfde verpakking en hetzelfde kwastje als de Pump Up Booster Waterproof Eyeliner, alleen een andere kleurtje binnen en buiten.

Miss Sporty Studio Lash Eye Liner 002 Dark Chocolate € 3,49

tip_voor_blondines_bruine_eyeliner_miss_sporty03

tip_voor_blondines_bruine_eyeliner_miss_sporty04

De tip van bruine mascara is al eeuwen oud. Ben je bleek en blond, dan kan zwart wat hard zijn. Het steekt fel af bij je lichte huidskleur en haren, waardoor een iets lichtere tint wat natuurlijker en zachter kan staan. Ik gebruik wel eens bruine mascara, maar toch ga ik liever voor zwart. Mijn wimpers moeten knallen en opvallen.

Nu probeerde ik bruine eyeliner, en dat beviel me eigenlijk heel goed. Zelfs bij zwarte mascara is het juist wel een leuke combinatie. De bruine eyeliner maakt mijn blik net wat zachter en steekt niet zo fel af bij mijn porseleinen huidskleur.

tip_voor_blondines_bruine_eyeliner_miss_sporty06

tip_voor_blondines_bruine_eyeliner_miss_sporty05

Ik krijg vaak vragen over welke kleuren oogschaduw/lipstick/blush mooi staan bij blond/bruin/zwart/rood haar. Aan mij heb je op dat vlak helaas niet zoveel, want ik vind dat je alles kunt dragen. Combineer het op de juiste manier, en alles kan. Zo is bruin een stuk zachter bij blond haar, maar het kan ook verrassend staan bij brunettes. En mijn zwarte eyeliner zal ik, ondanks deze tip, ook nog steeds gebruiken.

Voor blondines die een zachtere uitstraling willen, of als je net met eyeliner begint en zwart nog wat te heftig vindt is dit perfect. Het lange kwastje vind ik erg fijn werken en de eyeliner droogt prachtig mat op. Ook dekt hij goed, blijft hij lang zitten, én is ‘ie niet duur.

Bruine eyeliner van Miss Sporty € 3,49 – te koop bij Etos en DA.


Reacties

Door Laura op 19 november 2013 06:04

Miss Sporty is goed bezig! Goede tip! Zelf ben ik brunette, maar dat kan idd ook mooi staan. Alles kan! ;-)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 november 2013 06:10

Heel fijn dit! Ik vind dat zwarte eyeliner bij mij altijd net te hard staat, maar ik draag wel graag eyeliner. Deze dus halen als ik terug ben van m’n reis!

[Beantwoorden]


Door Martina op 19 november 2013 06:11

Ik ben geen blondine, mar ik denk dat ik ook nig graag een donkerbruine eyeliner zou willen proberen. De kleur van deze eyeliner is erg mooi, niet te licht! Ik ga deze onthouden :)

[Beantwoorden]


Door Emilia op 19 november 2013 06:13

Oeh bedankt voor de tip! Ik gebruik nu een bruin oogpotloodje als ik een lijntje boven mijn oog wil zetten, omdat ik nog geen goede (en betaalbare) bruine eyeliner kon vinden, maar deze lijkt me super! Zwarte eyeliner staat mij inderdaad minder mooi. :-)

[Beantwoorden]

Janice antwoordt op 24 november 2013 om 17:06:

Ik gebruik een hele fijne! Het is een potje van ZOEVA, (dus je moet wel zelf een kwastje hebben) die werkt echt heel fijn en blijft ontzettend goed zitten. Hij kost E6,95. Én hij is ook nog eens heel mooi! Ik zet de link in het vakje van website, als je hem wil opzoeken. (heb hem zelf bij the makeup spot gekocht)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 19 november 2013 06:19

Goede tip! Ik heb zelf donkerblond/lichtbruin haar en blauwe ogen en kies ook vaak voor bruine of zelfs plummy eyeliner in plaats van zwart. Zo heb je toch je definitie, maar het staat allemaal nét wat zachter.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 november 2013 om 11:07:

Paars is ook mooi!

[Beantwoorden]


Door Lidewij op 19 november 2013 06:23

Wat een goede tip! Over bruine eyeliner had ik nog nooit nagedacht, maar klinkt heel logisch eigenlijk ;) ik vind eigenlijk ook dat je alles kunt dragen, en ik mix ook gewoon paarse eyeliner met roze lipstick. YOLO, toch?

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 19 november 2013 06:32

Bruine mascara vind ik net iets te zacht staan bij mij… Bruine eyeliner vibd ik wel erg mooi. Ik had altijd een mooiw bruine gelliner van Esswnce, maar die is al een tijdje uit het assortiment.. Mijn laatste is nu bijna op! Misschien wordy mijn volgende aanschaf de eyeliner uit dit artikel.. Ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Paola op 19 november 2013 06:33

Wat een goede tip! Ik ben een tijdje terug druk bezig geweest met oefenen om er een te zetten, maar ik merkte toen ook wel dat ik zwart wel heel opvallend vond. Binnenkort bruin maar eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 19 november 2013 06:34

Oh, en ik vind ook dat blondines alles kunnen hebben! Ik draag met mijn blauwe ogen gerust een blauwe smokey eye!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 19 november 2013 06:35

Oh, en ik vind ook dat blondines alles kunnen hebben! Ik draag met mijn blauwe ogen gerust een blauwe smokey eye! :)

[Beantwoorden]


Door Summer op 19 november 2013 06:40

Mooi! Volgens mij kunnen brunettes met lichtbruin haar dit ook goed hebben!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Natasja op 19 november 2013 06:43

Staat je goed! En je hebt helemaal gelijk: het maakt je blik inderdaad zachter :)

[Beantwoorden]


Door pamela op 19 november 2013 06:56

ik gebruik echt heel veel kleuren eyeliner en bruin ook wel af en toe en ik vind het idd een stuk zachter dan zwart. toch hou ik ook wel heel erg van zwarte eyeliner:P

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 19 november 2013 06:58

Bruin is net even wat minder streng dan zwarte eyeliner.

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 november 2013 07:03

Het maakt het geheel wel wat zachter, al kan ik denk ik niet zonder mijn pikzwarte eyeliner, vind ik toch het mooist!

[Beantwoorden]


Door veerle op 19 november 2013 07:08

Goede tip! Ik heb alleen bruin haa ;-) r haha x

[Beantwoorden]


Door Sammie *klik voor mijn blog* op 19 november 2013 07:22

Klinkt goed!
Zelf ben ik blog alleen draag ik geen eyeliner terwijl dat ik dat wel moet doen maar de motivatie om het te oefenen is er niet…

Liefs Sammie

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 19 november 2013 07:24

Hele goede tip! Straalt warmte uit, mooi gedaan!

[Beantwoorden]


Door Cho op 19 november 2013 07:28

Leuk om te weten! Ik draag ook altijd bruine mascara omdat ik een bleke huid heb met een warme ondertoon :)

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 19 november 2013 07:34

Het staat je zo mooi! Ook is de prijs budgetvriendelijk. :yay:

[Beantwoorden]


Door esmee op 19 november 2013 07:47

ik heb zelf de blauwe eyeliner, met name omdat mensen er zo enthousiast over waren maar bij mij verdwijnt hij enorm snel!!
kleine stukjes gelijk na het aanbrengen…
deze ziet er fijn uit!
XOXO esmee

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 november 2013 om 11:07:

Blauw is ook gaaf! Jammer dat hij niet goed blijft zitten.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 19 november 2013 07:48

IK heb een bruine gelliner van MAC en die ik gebruik ik erg vaak. Staat inderdaad wat zachter dan zwart.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 19 november 2013 07:51

Ik vraag me af of er nog andere (budget)merken zijn die dit hebben… In België wordt Miss Sporty namelijk niet verkocht :(

[Beantwoorden]


Door Ayla op 19 november 2013 07:51

Hier geen blondine, maar ik draag wel graag bruine eyeliner. Gewoon wat zachter inderdaad en een keertje wat anders dan zwart. Deze ziet er mooi uit en het staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 19 november 2013 07:53

Wat een handige tip! Ik vind zwart wel mooier dan bruin, maar misschien staat bruin me wel beter.

[Beantwoorden]


Door Nikki op 19 november 2013 07:54

Het is wel heel mooi! Ik denk dat ik er dan ook alleen een bruine mascara bij gebruik!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 19 november 2013 08:03

Goede tip! Ik heb bruin haar maar dan nog vind ik zwarte eyeliner soms wat hard :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 19 november 2013 08:04

Mooi! Ik hou er wel van om steeds verschillende kleuren eyeliner te gebruiken, daar maakt m’n haarkleur niet zoveel bij uit.

[Beantwoorden]


Door Dat Zit Wel Snor op 19 november 2013 08:05

Wauw bedankt voor de tip. Ik was nog opzoek naar een goedkope bruine eye-liner.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 november 2013 08:13

Ik vind sowieso een kleurtje mooi. En soms is zwart echt te hard qua kleur zelfs voor een brunette.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 november 2013 08:18

Ik ga heel vaak voor bruine eyeliner! Mijn favoriet is de fluidline van MAC in dipdown, maar ook een super gepigmenteerde oogschaduw die Benefit ooit maakte (fishnets heet ie) gebruik ik de laatste tijd vaak. Verder ga ik ook vaker voor een donkergroene, paarse, donkerblauwe of grijze eyeliner. Zwart is vaak mijn laatste optie.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 19 november 2013 08:21

Ziet er goed uit! Ik denk dat ik deze ook maar ga proberen!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 19 november 2013 08:22

Mooie bruine kleur inderdaad! Ik draag nu een donkere taupe tint, ook een stuk zachter dan zwart. Maar deze bruin kan ook wel een mooie aanvulling op de stash zijn…

[Beantwoorden]


Door Hester op 19 november 2013 08:50

Ik hou van bruine eyeliner! Ik wissel steeds af in periodes tussen bruin en zwart.

[Beantwoorden]


Door Inger op 19 november 2013 08:56

Mooie eyeliner, deze ga ik ook eens proberen (:
Ik wissel steeds af tussen bruin, paars en zwart.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 19 november 2013 08:56

Ziet er mooi uit! Maar ik blijf toch bij mijn zwarte eyeliner.

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 19 november 2013 09:06

Het staat net even wat zachter bij lichte huidjes en blondines. Goede tip!

[Beantwoorden]


Door vera op 19 november 2013 09:16

leuk artikel!!

[Beantwoorden]


Door Lisa Esther op 19 november 2013 09:33

Ik vind het bruine kleurtje heel erg mooi!! :) Het staat niet zo hard! Deze ga ik binnenkort ook eens proberen! X

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 november 2013 09:35

Bruine mascara vind ik eigenlijk ondanks mijn blonde haren en lichte huid, niet genoeg opvallen dan zwart. Deze bruine eyeliner vind ik er wel weer erg goed uitzien. Daar ga ik eens even voor kijken. Ik vind namelijk dat zwarte eyeliner soms in combinatie met bepaalde (lichte) kleuren oogschaduw nog ‘hard’ eruit springt, wie weet vind ik een bruine eyeliner mooier staan in bepaalde looks!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 november 2013 om 11:08:

Ik begrijp wat je bedoelt, dan denk ik dat dit een mooie tussenstap is.

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 19 november 2013 09:40

Ik vind de eyeliner best heel erg mooi! Hm ja ik had niet verwacht dat het er toch wel zo mooi uit zo zien. Ik houd persoonlijk niet van de felle kleurtjes maar dit is wel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Jitske op 19 november 2013 10:01

Ik gebruik deze bruine eyeliner al jaren! Vind het een stuk zachter staan bij naturelle ooglooks :)

[Beantwoorden]


Door Hanna op 19 november 2013 10:23

Staat heel natuurlijk! I love <3

[Beantwoorden]


Door Miranda op 19 november 2013 10:45

Ik gebruik eigenlijk ook altijd zwarte eyeliner. Ik heb wel een bruine eyeliner, maar die is niet zo gepigmenteerd, waardoor ik hem niet zo snel gebruik. Een bruine eyeliner staat inderdaad net wat zachter. Ik ben zelf ook wat bleker en heb vrij licht haar. Als mijn zwarte eyeliner op is, ga ik denk ik ook maar eens kijken naar een bruine eyeliner.

[Beantwoorden]


Door marrinda op 19 november 2013 11:05

Staat leuk! net iets zachter!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 19 november 2013 11:07

Klinkt best logisch! Ik ga het eens proberen, je wimpers (als je zwarte mascara gebruikt dan) vallen dan wel goed op denk ik (:

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 19 november 2013 11:16

Dat lijkt me wel een keer leuk om te proberen. Heb tot nu toe alleen nog maar zwarte eyeliners gehad, tijd voor verandering!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 november 2013 11:29

Ik vind dit echt heel mooi staan bij je! Sowieso staat bruin echt supermooi bij blondines. Al moet ik zeggen dat ik superzwarte eyeliner en mascara en dan van dat witblonde haar ook onwijs gaaf vind. Maar ’t is maar net voor welke look je wil gaan!

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 19 november 2013 11:47

Ohhh thankgod vera. Je wilt niet weten hoe lang ik al opzoek ben naar een bruine eyeliner met zo’n kwastje. Ik droeg bruin altijd heel graag, waardoor hij uiteindelijk snel op was, maar degene die ik had was ook niet meer verkrijgbaar. Overal gezocht naar een nieuwe maar ik vond de kwastjes niet goed genoeg :p en nu eindelijk weet ik waar ik moet zoeken & ook nog budgetproof top!! Thanku!xxx

[Beantwoorden]


Door Josanne op 19 november 2013 11:48

:ahh: Mooi hee!

[Beantwoorden]


Door Lisa deelt op 19 november 2013 11:49

Ik vind het mooi, ik ben zelf ook bleek, echt iets voor mij!!

[Beantwoorden]


Door Nena op 19 november 2013 11:57

Ik ga het eens proberen :) Vroeger had ik het al van Hema, maar nu wil ik er eens een heftige eyeliner mee proberen (à là sixty’s) :)

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 19 november 2013 12:04

Heel leuk! Ik ben een brunette, maar ik gebruik ook bruine oogpotlood en eyeliner. Het maakt het allemaal net wat minder hard! Leuk artikel! (love)

[Beantwoorden]


Door esmay op 19 november 2013 12:08

Goeie tip! Inderdaad goed voor als je zwarte eyeliner toch iets te hard vind.
Toch blijf ik liever bij zwart!

[Beantwoorden]


Door Mattania op 19 november 2013 12:31

Ik heb zelf een getint huidje en krullen en ik gebruik altijd een bruine eyeliner. Het is echt zo fijn en het geeft je ogen een softer look (love)

[Beantwoorden]


Door Amy op 19 november 2013 12:45

Vind bruin altijd een beetje gek, maar dit staat wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Angela op 19 november 2013 12:56

Ik vind het ook heel mooi, het lijkt best veel op zwart, tenzij je goed kijkt!

[Beantwoorden]


Door Renate op 19 november 2013 13:07

Wauw dit staat je super mooi! Zoveel zachter! ( ik vind je zwarte eyeliner ook mooi staan hoor, maar dit staat je anders ook echt heel goed! ) Ik ben alleen geen blondine en niet heel erg bleek, maar ik wil dit eigenlijk ook wel is uittesten, omdat ik zwart altijd zo hard vind staan bij mij ( ik heb van mezelf heel katachtige blauwe ogen en dat word zo extreem erg met zwarte eyeliner ).

[Beantwoorden]


Door melanie op 19 november 2013 13:15

Ik heb deze ook, maar ik weet niet. Vind hem niet super. Bruin staat me dan wel wat zachter (blond, lichte huid), misschien moet ik ‘m er maar weer eens bijpakken.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 19 november 2013 13:52

ik wil heel graag die eyeliner proberen! Hebben ze ook bruine mascara bij Miss Sporty?

[Beantwoorden]


Door Janneke op 19 november 2013 14:03

Ik ben best licht blond en mijn huid is best licht, en heb blauwe ogen. Het enigste wat ik draag van makeup is zwart oogpotlood & mascara, het staat wat harder en stoerder vind ik persoonlijk

[Beantwoorden]


Door Jolijn op 19 november 2013 14:31

Ik wist wel dat bruin mooi kan staan bij blondines ik gebruik ook wel eens bruine mascara. Goeie tip trouwens ik ga nu naar de winkel !

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 november 2013 14:39

Bruine eyeliner kan zo mooi zijn! Vind bij mezelf zwarte eyeliner ook vaak net wat te ‘hard’. Mooi!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 19 november 2013 14:47

Ik vind dat het je erg mooi staat Vera!

[Beantwoorden]


Door Joanne op 19 november 2013 15:04

Staat mooi!
Ik heb donker haar (wel lichte huid) en ik gebruik ook regelmatig bruine eyeliner. Staat zacht en toch gedifinieerd.

[Beantwoorden]


Door Robin op 19 november 2013 15:16

Ik ben zekf blond en heb ’n lichte huid. Ik gebruik zelf meestal een bruine mascara en zocht al een tijdje een goeie bruine eyeliner. Dit lijkt me een fijn product! ^^)

[Beantwoorden]


Door Zazie op 19 november 2013 15:16

Super leuke tip! Ik ga het zeker proberen, lijkt me namelijk inderdaad mooi ^^)

[Beantwoorden]


Door sevimerve op 19 november 2013 15:19

Ik gebruik ook regelmatig bruine eyeliner van sephora ( wat bijna op is , helaas !)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 19 november 2013 15:49

Ik vind het wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Hester op 19 november 2013 15:49

Ik begon zelf ook met bruine mascara, leuk dat Miss Sporty ook een goede bruine eyeliner heeft! Ik vind hem mooi, hij heeft wel wat!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 19 november 2013 16:02

Dit ziet er echt heel mooi uit zeg! Het maakt je look inderdaad net iets zachter, maar op een hele mooie manier! Ik ga hem aanraden bij mijn zus :D

[Beantwoorden]


Door Linsy op 19 november 2013 16:16

Die eyeliner heb ik ook een paar maanden geleden gekocht met de zwarte.
Heb hem maar een paar keer gedragen maar vindt hem nu bij jou wel erg mooi staan.
Denk dat ik hem toch maar weer uit de la moet halen.
Dankjewel dat je me eraan herinnert!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 19 november 2013 16:48

Ik heb gewoon donker haar en gebruik heel graag bruin kohlpotlood als een een look heb met bruine oogschaduw staat mij echt heel mooi :yes:

[Beantwoorden]


Door Minke op 19 november 2013 17:01

Ik vind het er heel mooi uit zien! Maar ik gebruik ook wel eens bruine eyeliner, en ik heb bruin haar :)

[Beantwoorden]


Door Mireille op 19 november 2013 17:08

Ik ben geen blondine… maar goede tip, het staat je mooi en is wat softer!

liefs Mireille

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 november 2013 17:25

Zwart staat inderdaad wat harder bij blondines, maar dat kan ook bij brunettes zo zijn, ik vind dat deze bruine eyeliner je echt goed staat. Miss Sporty komt met steeds leukere producten

[Beantwoorden]


Door Kim op 19 november 2013 17:26

Wat een goede tip! Ga het zeker is proberen!

[Beantwoorden]


Door Veronique op 19 november 2013 17:46

Ik gebruik altijd bruine eyeliner, al een paar jaar!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 november 2013 17:47

Wat een fijne tip!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 19 november 2013 18:08

Heb je ook toevallig een tip voor een petrolkleurige vloeibare eyeliner?

[Beantwoorden]


Door Ruth op 19 november 2013 18:12

Mooie eyeliner, ik vind bruin ook altijd mooier (minder hard) staan bij mezelf, alleen jammer dat zo weinig merken bruine mascara en eyeliner verkopen.

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 19 november 2013 18:20

Heel mooi! Ikzelf hou wel van zwart, maar mijn haar is dan ook niet volledig platina blond

[Beantwoorden]


Door Alette op 19 november 2013 18:31

De tip ken ik inderdaad en volg ik ook af en toe op, maar eerlijk is eerlijk: ik houd gewoon van een keiharde, zwarter dan zwarte eyeliner. Het contract vind ik prachtig. Als ik bruine eyeliner draag, vind ik dat dan ook eigenlijk altijd tegenvallen.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 19 november 2013 19:03

Dit ziet er inderdaad erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Emke x op 19 november 2013 19:05

leuk maar ik ben donker blond, is dat dan ook mooi? x

[Beantwoorden]


Door Anne op 19 november 2013 19:12

Ik vind het heel mooi! Ik ben dan wel niet blond, maar wilde ook graag eens bruine mascara proberen.. de mascara die ik kocht (essence, een keer, daarna nooit weer gekocht) kon ik weggooien omdat er niets (maar dan ook echt niets) met mijn wimpers leek te gebeuren, en het is zo moeilijk om weer eentje te vinden..

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 19 november 2013 19:31

Goede tip veer!

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 november 2013 19:39

Het staat je heel erg mooi en natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 19 november 2013 20:16

Ik gebruik soms bruin oogpotlood, oogt inderdaad net iets zachter, alhoewel ik juist ook wel fan ben van opvallende ogen met zwart eyeliner.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 19 november 2013 20:19

Ik zou het nooit snel kopen maar het staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Janice op 19 november 2013 20:42

Is deze eyeliner ook waterproof? Persoonlijk ben ik dol op waterproof producten. Ik gebruik de maybelline color tattoo, essence long lasting kohl kajal eyeliner, l’oreal lash architect 4D waterproof mascara en deze combinatie samen loopt na een enorme stortbui nog geen eens uit! Nu ben ik opzoek naar een goede gel/liquid eyeliner die echt goed waterproof is, het liefst ook budgetproof ^^)

xx

[Beantwoorden]


Door heartshapedrosepetals op 19 november 2013 22:06

Staat je goed. Ik ben ook blond, maar heb toch echt een voorkeur voor zwart. Bruin is wel een stukje subtieler, leuk om dat verschil te zien.

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 19 november 2013 22:23

Heel mooi resultaat!

[Beantwoorden]


Door Anneroos op 19 november 2013 23:19

Ik gebruik de zwarte variant van deze eyeliner al jaren en het is echt de beste ooit!
Het overleeft regenbuien, avondjes stappen tot half 6, echt alles! Dat voor maar 3,50 :) een aanrader!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 19 november 2013 23:33

Mooi! Zwarte eyeliner kan soms heel hard staan.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 20 november 2013 12:22

Leuk om te zien maar ik houd meer van zwarttt

[Beantwoorden]


Door Smoortje op 20 november 2013 15:12

Ik hou heel erg van bruin op m’n ogen!
Bruine eyeyliner, oogpotlood en mascara staan veel natuurlijker. Dat is mijn ‘alledaagse’ look. Maar soms heb ik zin in wat meer contrast, en dan ga ik weer voor zwart. Zeker als ik ook oogschaduw draag.
Ook vind ik het mooi om donkerblauwe mascara boven en zwarte onder te gebruiken. Het lijkt dan ‘zwart’, maar net even anders. Staat ook wat zachter bij m’n bleke huid, heb ik het idee.

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 20 november 2013 17:50

Ik ben een brunette, maar gebruik ook graag bruine eyeliner. Het is wel donkerder bruin dan deze eyeliner.

[Beantwoorden]


Door Linda op 20 november 2013 21:38

Ik gebruik bijna altijd bruine eyeliner of oogpotlood. Zwart is veel te hard voor mij, zeker in de winter. Meestal gebruik ik wel zwarte mascara.

Deze eyeliner van Miss Sporty ga ik zeker een keer proberen.

[Beantwoorden]


Door Brenna op 21 november 2013 00:05

Is deze eyeliner ook goed voor vette oogleden? De meeste eyeliners geven namelijk af bij mij…

[Beantwoorden]


Door Lisa op 21 november 2013 11:09

Wow, ben heel erg nieuwsgierig! Denk dat ik strax maar even bij de etos langs ga.

[Beantwoorden]


[…] Maak af met eyeliner (Miss Sporty) en mascara (Etos) en je bent […]


[…] Glam’Eyes Professional Liquid – 02 Velvet Brown. Ever since Vera’s post about brown eyeliner, I’ve been meaning to try it out. I have some brown eye pencils and a brown powder eyeliner […]