Miss Sporty Perfect Color Lipstick Extreme Black

miss_sporty_extreme_black_zwarte_lipstick01

Wat ik het enige nadeel aan drogisterijmerken vind – behalve dat er te weinig keuze uit tinten foundations is – is dat de kleuren van de producten vaak vrij voorspelbaar zijn. Bruine, roze en rode lipsticks, glanzende oogschaduws in naturelle tinten, je herkent het waarschijnlijk wel. Dus toen ik bij Miss Sporty opeens zwarte lipstick zag liggen, twijfelde ik even of ik het wel echt goed gezien had.

miss_sporty_extreme_black_zwarte_lipstick02

miss_sporty_extreme_black_zwarte_lipstick03

Over de Miss Sporty Perfect Color Lipsticks heb ik al eerder geschreven. Zowel over de oude variant, maar ook onlangs over de vernieuwde versie. Het zijn fijne, betaalbare lipsticks. De tinten die ik je eerder liet zien waren wel wat basic en voor de hand liggend. Deze zwarte lipstick is dat beslist niet.

Perfect Color Lipstick Extreme Black € 2,49

miss_sporty_extreme_black_zwarte_lipstick04

miss_sporty_extreme_black_zwarte_lipstick05

miss_sporty_extreme_black_zwarte_lipstick06

Een paar jaar geleden had ik een zwarte lipgloss van GOSH. ‘Cool!’ dacht ik, maar de lipgloss was in gebruik hartstikke transparant. Deze lipstick dekt gelukkig wel heel goed en is super zwart. De textuur is vrij zacht en romig waardoor je hier en daar nog wel de kleur van mijn lippen er doorheen ziet piepen. Had Miss Sporty de lipstick mat gemaakt, dan was hij hoogstwaarschijnlijk echt pikzwart geweest.

miss_sporty_extreme_black_zwarte_lipstick07

Voor

miss_sporty_extreme_black_zwarte_lipstick08

Na

miss_sporty_extreme_black_zwarte_lipstick09

De lipstick blijft zo’n 2/3 uur zitten. Wel zou ik hem goed in de gaten houden, want doordat de lipstick zo donker is, zal het er wat gek uitzien als hij slijt en je alleen nog de zwarte randjes over houdt. De lipstick ruikt overigens heel lekker naar watermeloen, hoewel die geur wel een beetje verwarrend is. Je zou eerder iets als trekdrop verwachten.

En nou niet allemaal gaan roepen dat zwarte lipstick leuk is voor carnaval of halloween. Natuurlijk kan de lipstick dan ook gebruikt worden, maar als je lipstick ‘gewoon’ wilt dragen zou ik het heel stoer vinden als je dat ook zou doen. Beyoncé kan het, dus waarom jij niet?

Miss Sporty Perfect Color Lipstick Extreme Black € 2,49 – te koop bij Etos


Reacties

Door Martina op 4 november 2013 06:07

Wat bijzonder dat Miss sporty deze kleur gewoon in het schap heeft liggen!

[Beantwoorden]


Door Emma op 4 november 2013 06:07

Woow gave lipstick

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 4 november 2013 06:08

Ik kan niet zeggen dat dit een lipstickkleur is die ik elke dag zou dragen, maar ik vind het wél een gave kleur en ik vind het ontzettend tof dat Miss Sporty eens “out of the box” is gaan denken en een zwarte lipstick heeft uitgebracht!

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 november 2013 06:08

Haha, ik dacht eerst even dat je de foto’s zwart-wit had gemaakt! Niet dus. Ik heb dit nog niet eerder gezien en ik ben ook niet van plan om dit te gaan dragen. Wel leuk als je dit aandurft! :-)

[Beantwoorden]

Ashley antwoordt op 4 november 2013 om 11:00:

Dacht ik ook zeker door de foto met de binnenkant van haar arm

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2013 om 14:28:

Haha, nee niet zwart wit :D

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 november 2013 06:21

Wooooow wat heftig. Haha en vreselijk als ik heel eerlijk ben. Doe mij maar een fijn kleurtje.

[Beantwoorden]


Door Nikki op 4 november 2013 06:33

Grappig maar nee het is echt niet mooi. Misschien omdat je zo’n lichte huid heb is het vele te hard. Gewoon lekker voor de rode en roze blijven gaan maar wel een leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Linda op 4 november 2013 06:42

De kleur vind ik niks, maar het is wel cool dat zwarte lipstick zo makkelijk verkrijgbaar en goedkoop is.

[Beantwoorden]


Door Ayla op 4 november 2013 07:00

Ik zag hem laatst ook en dacht huh?! Wel heel stoer als je dit durft te dragen! Leuk artikel!!

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 november 2013 07:01

Dit is eens iets totaal anders dan wat je normaal gesproken ziet. Benieuwd of er dames zijn die deze kleur gaan dragen.

[Beantwoorden]


Door pamela op 4 november 2013 07:02

bij mij staat een zwarte lipkleur gewoon niet ik word te bleek maar bij getinte meiden kan zwart echt super stoer staan.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 4 november 2013 07:06

Het ziet er inderdaad een beetje gek uit, waarschijnlijk zoals jij al zei, doordat die niet matte is. Hoe gaaf zou het zijn als die matte zou zijn geweest?! Wel een tof budgetproduct. Ik dacht eerst dat je alle foto’s zwart-wit had bewerkt haha, vooral bij de eerste foto, maar daarna zag ik wel kleur! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2013 om 14:29:

Ik las het al eerder, wat grappig! Zo had ik het nog niet gezien ^^)

[Beantwoorden]


Door Hester op 4 november 2013 07:06

Ik vind het nou niet bepaald een draagbare kleur, ik ben veel gewend maar dit niet haha! Ondanks dat is het wel tof dat ze het uitbrengen voor een feestje of als je eens een ombre-effect wilt maken ofzo. Mat was hij denk ik nog wel iets mooier geweest ja, maar dit is ook al heftig genoeg. Ik vind de achtergrond van je foto’s trouwens leuk!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 4 november 2013 07:08

Toffe lipstick. Leuk dat je dit reviewt, een ander product dan normaal! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 4 november 2013 07:29

Tof dat Miss Sporty een zwarte lippenstift heeft uitgebracht! Ik had er vroeger ook eentje, ik kan me niet eens meer herinneren van welk merk (zal wel van de kermis of iets zijn geweest, hahaha). Wel jammer dat ‘ie niet mat is, dan had ik ‘m nog wat toffer gevonden denk ik.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 4 november 2013 07:30

Wauw wat donker! Leuk dat je zoiets reviewd maar ik zal het niet dragen.

[Beantwoorden]

Dione antwoordt op 4 november 2013 om 07:37:

Hmmmm niks voor mij. Haha

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 4 november 2013 07:35

Wat een bijzondere kleur!

[Beantwoorden]


Door Nina op 4 november 2013 07:40

Nou laatst was ik voor halloween op zoek naar een donkere lippenstift die niet zo duur was. Jammer dat ik deze niet tegen kwam :P

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 november 2013 07:53

Wat leuk, super ook voor een feestje!

[Beantwoorden]


Door That extra sparkle op 4 november 2013 08:04

Het is weer eens wat anders, toch te risky voor mij :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 4 november 2013 08:04

Maar Beyonce kan alles hebben en ik niet :(((( hahaha. Hij is wel ontzettend vet :D

[Beantwoorden]


Door Cecile op 4 november 2013 08:07

Ik heb er ook eentje van Barry M, nu het winter wordt zal ik hem weer wat vaker pakken denk ik :) Je kan het goed hebben, mooi contrast met je lichte huid en haar! Leuk met iets roods in je outfit misschien. Ik zeg vaker doen!

[Beantwoorden]


Door Jik op 4 november 2013 08:11

Beyoncé kan het hebben, maar jij ook :O.

[Beantwoorden]


Door Anne op 4 november 2013 08:15

Stoer! Ik zou het nooit dragen, maar als het je staat is het heel gaaf! En leuk dat Miss Sporty een keer wat afwisseling heeft :)

[Beantwoorden]


Door Tess Evea op 4 november 2013 08:16

Zo, dat is eens heel wat anders. Wel even wennen hoor. Ik denk toch dat ik het zelf niet snel zal dragen!

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 november 2013 08:29

Whuuutt, dacht dat je de foto bewerkt had!

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 4 november 2013 08:30

Jij kan het wel hebben! Ik heb een zwarte lipstick van P2

[Beantwoorden]


Door Amanda op 4 november 2013 08:31

Ik heb een zwarte lipstick van Make Up Forever die extreem goed dekt. Ik gebruik hem zelf veel voor donkere make up looks. Ben heel blij dat ik die eindelijk in mijn stash heb gezien het feit dat ik al maanden op zoek was naar de perfecte zwarte donkere lipstick.

[Beantwoorden]


Door Rachel op 4 november 2013 08:32

die zag ik niet aankomen bij Miss Sporty! haha

[Beantwoorden]


Door Sophie op 4 november 2013 08:40

Wat leuk dat ze gewoon een zwarte lipstick in een collectie doen. Echt leuk! Ben eigenlijk wel benieuwd hoe de lipstick bij mij staat haha.

[Beantwoorden]


Door melissa op 4 november 2013 08:42

Voor carnaval of halloween wel leuk, maar op een gewone dag zou ik hem zelf niet dragen als je dan iets drinkt is de rand van je glas zwart dan heb ik liever dat het roze of rood is haha!
Dankzij jou heb ik trouwens nu ook meerdere kleuren rode lippenstift, had aleen roze maar vond het je zo mooi staan dat ik er nu ook een paar heb :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2013 om 14:30:

Tof!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 4 november 2013 08:50

Ik vind het wel een gave kleur die je ook niet zo vaak ziet! Zou hem zelf alleen niet zo snel dragen, maar ik ben echt gek op bijna alle tinten roze lipsticks en af en toe wat rood of coral, dus zo dapper om voor een zwarte te gaan ben ik nog niet. Weet ook niet of het mij zou staan, daar ben ik wel heel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 4 november 2013 09:04

Haha, ik vind vooral je laatste alinea heel grappig! Ik wilde namelijk zeggen dat het echt iets is voor een feestje of halloween :cool: ! Maar overdag dragen, naar alledaagse gelegenheden? Nee, absolúút niet. Beyonce mag het doen, mijn zegen heeft ze, maar ik niet. Leuke review Vera:).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2013 om 14:30:

I know you too well ;-)

[Beantwoorden]


Door Elle op 4 november 2013 09:04

wauw gaaf dat ze een zwarte lipstick hebben! Maar blijft voor mij toch een echte not done kleur..

[Beantwoorden]


Door Paola op 4 november 2013 09:07

Wow opvallend en leuk voor een thema feestje en voor speciale make-up looks, maar om gewoon te dragen skip ik hem!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 4 november 2013 09:10

Ik ga niet zeggen dat het leuk is voor carnaval want zelfs daar vind ik het te lelijk voor… Verschrikkelijk, maar je kunt er misschien wel een leuke snor mee tekenen :-P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2013 om 14:30:

hahaha! Daar moest ik wel om lachen.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 4 november 2013 09:19

Dit is echt een halloween look, of een of ander horror feestje. Niets voor mij als in dagelijks gebruik. Toch zijn er misschien wel mensen waarvoor dit perfect is, mensen met een gothic stijl. Daar zou ik ’t dan toch ook wel weer vet bij vinden staan, het betuigd wel van lef als je zoiets draagt!

[Beantwoorden]


Door femketje op 4 november 2013 09:32

hij mag van mij nog wel net ietsjes romiger en dekkender zijn :3

[Beantwoorden]


Door Jitske op 4 november 2013 09:33

Wauw, stoer! Handig ook voor de wat alternatieve meiden die vaak zwarte lipstick gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 4 november 2013 09:36

Het is echt best een bijzonder kleurtje omdat je het gewoon eigenlijk nooit zo ziet! Ik vind het opzich best tof, maar ik zie het mezelf niet dagelijks dragen, inderdaad misschien met halloween of carnaval

[Beantwoorden]


Door emma op 4 november 2013 09:36

whoo, vet, en het staat je echt tof vera, lekker gothicglam!
Ik heb de zwarte lipstick van catrice (tijdje terug) & draag hem ook random. Helaas krijg ik altijd reacties als ‘gothic’; heeeel vreemd, want mijn kleding is altijd enorm kleurrijk & hippie achtig. (jaa, I know, ik gebruik gothic nu ook, maar hier is het echt een compliment :D ) In Londen kocht ik een dieppaarse lipstick, zou jou ook niet misstaan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2013 om 14:31:

Dat had ik 8 jaar geleden met zwarte nagellak… Zo stom!

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 4 november 2013 09:52

Dat is zo gaaf zeg! Ik Ou hem zelf niet zo dragen maar misschien wel met een rode lipstick erover heen haha, misschien krijg je dan een leuke vampy rodr lippen effect ^^

[Beantwoorden]


Door bndesign op 4 november 2013 09:53

Vroeger (echt 10-15 jaar terug) had Miss Sporty ook blauwe (beetje metallic duochrome blauw/ roze) en zilveren lipstick. (Ja die had ik en droeg ik;))
En zwarte lipstick had ik ook.

Je moet alleen voorbereid zijn op héél veel absurde reacties van voorbijgangers.. :/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2013 om 14:31:

Waaat, vet!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 4 november 2013 10:04

Toen ik 10 ofzo was en mij vaak als heks verklede, was zwarte lipstick echt onmisbaar :D Nu zou ik het eigenlijk niet meer dragen. Tenzij ik me nog een keer als heks verkleerd :)

[Beantwoorden]


Door Griet op 4 november 2013 10:06

Nice :) ik vind het zeker wel iets hebben! Wat een goede dekking trouwens

[Beantwoorden]


Door Josanne op 4 november 2013 10:08

:yay: Wow! Ik hou er niet van, maar wat een goede dekking!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 4 november 2013 10:15

Wow, ik zou het zelf nooit dragen… Maar als je wel op zoek bent naar een zwarte lipstick is het wel fijn dat miss sporty ze verkoopt :)

[Beantwoorden]


Door Ashley op 4 november 2013 10:24

Wat vet dat een budget merk is een keer out of the box denkt, en een zwarte kleur in het assortiment doet!

[Beantwoorden]


Door Robin op 4 november 2013 10:31

Woow wat apart

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 4 november 2013 10:34

Oef, ik vind hem wel heel erg heftig. Zou hem zelf niet dragen.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 4 november 2013 10:34

Wat een bijzondere kleur! Ik zou het zelf nooit dragen, maar kan me voorstellen dat deze kleur sommige mensen wel staat!

[Beantwoorden]


Door Zina op 4 november 2013 10:40

Zo tof dat je dit reviewd! Je bent volgens mij de eerste die ik zie met zwarte lippenstift van de beautybloggers en natuurlijk moet je zonodig weer allemaal gemengde reacties krijgen van kortzichtige mensen die niet verder kijken dan een nudekleurtje of een laagje lipgloss. :3 Ik vind het echt supertof Vera, en ik moet zeggen dat het je nog goed staat ook! Denk alleen dat niemand nu meer een kusje op de wang wilt van je. ;D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2013 om 14:31:

Dankjewel Zina! En dat van die kus ga ik een keer proberen ;-)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 4 november 2013 10:42

Hartstikke gaaf dat Miss Sporty hiermee naar buiten is gekomen! Heb er zelf eentje van 2B weten te scoren die toch dat ietsje mat en dekkender is. Maar nog steeds gewaagd van welk lipstickmerk dan ook om zo’n aparte kleur uit te geven.

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 4 november 2013 10:42

Heftig, maar ook best stoer! Ik moet nog steeds wennen aan rode lippenstift, dus deze lippenstift is niet echt geschikt voor mij :$

[Beantwoorden]


Door heartshapedrosepetals op 4 november 2013 10:47

Apart hoor! Je zou inderdaad niet zeggen dat hij naar meloen ruikt

[Beantwoorden]


Door José op 4 november 2013 10:52

Ha! staat je goed! maar misschien niet zo leuk voor overdag. zou je het niet kunnen mixen met een rode lippenstift? of zou je hem niet kunnen gebruiken om een mooi ombre effect te creëren à la michelle phan? al die mogelijkheden..

xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2013 om 14:32:

Leuk idee!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 4 november 2013 10:54

Ik dacht eerst dat je je foto’s zwart-wit gemaakt had, maar hij is dus echt zwart. Ik wilde al zeggen: leuk voor carnaval of halloween, haha.

[Beantwoorden]


Door Nena op 4 november 2013 10:54

Leuke review! Ik zou het zelf niet dragen, maar het ìs inderdaad vèt cool als je het wel durft! :)

[Beantwoorden]


Door Ruth op 4 november 2013 11:09

Aah stoer zeg, dat zou ik nou echt niet durven dragen.

[Beantwoorden]


Door Sammie *klik voor mijn blog* op 4 november 2013 11:11

WOW! EEN ZWARTE LIPSTICK!
Ik zou het niet dragen maar voor halloween, dat al voorbij is, lijkt het me wel oké!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 november 2013 11:11

Alsof je een dropmond hebt;) Ik zelf zou het niet dragen, maar kan me voorstellen dat anderen met een bepaalde stijl dit mooi vinden. Daarom is het ook zo leuk dat er zoveel keus is, voor iedereen wat!

[Beantwoorden]


Door Angelique op 4 november 2013 11:15

Hij dekt nog best goed vind ik, had ik om eerlijk te zijn niet verwacht

[Beantwoorden]


Door Deborah op 4 november 2013 11:35

Dan had ik daar moeten kijken voor donkere lipstick, dus! Ben wekenlang op zoek geweest naar donkerpaarse lipstick, maar die is moeilijk te krijgen. Heb het maar bij de Etos gekocht, maar ik ben geen fan van hun lipsticks (ruiken naar geit…). De volgende keer kijk ik eerst bij Miss Sporty! Misschien haal ik deze wel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2013 om 14:32:

Geit? Yuk!

[Beantwoorden]


Door Nina op 4 november 2013 11:35

Ik had niet verwacht dat een merk zoals Miss Sporty die kleur in het schap zou hebben liggen! Leuk voor de mensen die ervan houden, maar niks voor mij

[Beantwoorden]


Door Allissa op 4 november 2013 11:52

Moet zeggen dat het eigenlijk wel iets heeft haha. Wel tof!

[Beantwoorden]


Door Caro op 4 november 2013 12:03

Oeh heftig! Wat bijzonder dat Miss Sport die verkoopt! :-)

[Beantwoorden]


Door Charile op 4 november 2013 12:19

Wauw gaaf!

[Beantwoorden]


Door Monique op 4 november 2013 12:35

Jaren geleden was ik opzoek naar een zwarte lipstick. Enige wat ik toen kon vinden was een zwarte van Claire wat gewoon chemische troep was en niet fijn voor me lippen. Zelfs de dure merken hadden niets. Ben blij dat er nu eindelijk wel eentje is. Ga hem gauw in huis halen!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 4 november 2013 12:38

Aaah nee ik vind het niet zo mooi
Wel slim dat dit verkrijgbaar is, stel voor een halloween look haha

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 4 november 2013 12:41

Ik ben al tijden op zoek naar een mooie matte zwarte lipstick die betaalbaar is. Net wat jij zegt… als zwarte lipstick vervaagt ziet ’t er zo gek uit met alleen van die zwarte randjes. Ik heb verschillende romige zwarte lipsticks maar die pak ik gewoon niet. Deze skip ik ook.. hou het voorlopig wel even bij mat donkerpaars :)

[Beantwoorden]


Door Jill op 4 november 2013 12:42

Mijn 16-jarige gothic-zelf zou hier 10 jaar geleden heel blij mee zijn geweest, haha! Toch denk ik dat er nu ook wel wat mee kan, dus deze gaat op mijn verlanglijstje ;)

[Beantwoorden]


Door BeyHive op 4 november 2013 13:00

ja duh Bey staat alles. Vind hem eerlijk egzegd niet zo leuk bij jou staan.. het maakt je nog bleker dan dat je al bent (komt er lulliger uit dan bedoeld)
maar alsnog ben je een top meid :)!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 4 november 2013 13:03

Sorry, maar het ziet er niet uit. Doet me denken aan al die groep 8ers met carnaval die als punker verkleed gaan, inclusief zwarte lippenstift. Zelfs daarvoor vind ik het niks.

[Beantwoorden]


Door Hanne op 4 november 2013 13:15

Wow, echt stoer! Net iets te stoer voor mezelf, ik denk dat mensen snel zullen denken dat je zo’n emo-meisje bent. Maar als je dit écht durft te rocken, hoedje af!

[Beantwoorden]


Door wies op 4 november 2013 13:32

Als er lipstick bestaat die naar trekdrop smaakt wil ik het forever op mijn lippen smeren.

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 4 november 2013 13:39

Wow, wat heftig. Helaas niks voor mij haha.

[Beantwoorden]


Door Jill op 4 november 2013 13:50

Zwart… niets voor mij. Maar de sieradendoos waar jij de lipstick op hebt gefotografeert heb ik ook. :p

[Beantwoorden]


Door Saskia op 4 november 2013 14:23

Mmm, ik vind het persoonlijk niet mooi om zwart als lipstick te gebruiken maar zoals je zei wel superstoer!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 4 november 2013 14:53

Zwarte lipstick is niet echt mijn ding. Er zijn denk ik niet veel mensen dje dat dagelijks dragen, eerder met een (Halloween) feestje.
Hoe krijg je eigenlijk je eigen foto als je een comment plaatst??

[Beantwoorden]


Door Lies op 4 november 2013 14:59

Wat gaaf dat ze nu ook een zwarte lipstick hebben Miss Sporty! Bij mezelf vind ik zwarte lipstick niet zo mooi staan, omdat ik zelf toch wel behoorlijk witjes ben. Alleen zijn er ook zeker mensen die het goed kunnen hebben en waarbij ik het mooi vind.

[Beantwoorden]


Door Saskia op 4 november 2013 15:05

Wow ik moest ook even goed kijken. Ik zou hier zelf niet voor kiezen maar het staat je geeneens heel slecht.

[Beantwoorden]


Door Lieze op 4 november 2013 15:10

Ik vind het wel een beetje discriminerend hoor, zwarte lipstick… ;P.

[Beantwoorden]


Door Nikita op 4 november 2013 15:25

niks voor mij maar ook wel gedurft, en het misstaat je helemaal niet. Tof dat een budgetmerk als miss sporty hiermee is gekomen.

[Beantwoorden]


Door Quinta op 4 november 2013 15:30

Zwart is niet echt een kleur wat je dagelijks gebruikt maar:

Jou staat het gewoon. Ook al is het geen Hallowee, black day enz.
Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Mirne op 4 november 2013 15:59

Weetje, als je het goed combineert kan het best. En is het helemaal niet voor carnaval of halloween. Ik vind het er wel stoer uitzien. Denk dat ik het zelf niet zou durven overigens.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 4 november 2013 15:59

Ziet er gaaf uit en goed dat zo’n budget merk met zo’n kleur komt. Maar zelf zou ik het echt niet in mijn vrije tijd dragen. Heb wel respect voor mensen die dat wel ‘durven’!

[Beantwoorden]


Door Minke op 4 november 2013 16:14

Super leuk dat er ook zo’n speciale kleur in een budgetversie is! Ik zou het alleen zelf niet zo gauw dragen

[Beantwoorden]


Door Sophie op 4 november 2013 16:36

haha ik vind het eigenlijk wel heel gaaf, zou het alleen niet zo snel naar school opdoen.

[Beantwoorden]


Door Veronique op 4 november 2013 16:40

Dit is echt totaal niks voor mij haha, je moet het maar durven!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 4 november 2013 16:40

Ik vind de zwarte lipstick heel mooi. Valt op!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 4 november 2013 16:47

Ik zou het zelf niet zo snel dragen, al vind ik het bij jou wel heel stoer staan!

[Beantwoorden]


Door joan op 4 november 2013 16:56

ik vindt het opzich wel leuk, maar ik weet als ik dit draag naar school dat ik heeeeel veeeel commentaar en opmerkingen krijg

[Beantwoorden]


Door Lytje op 4 november 2013 17:02

Wauw wat cool dat Miss Sporty zo’n gewaagde kleur verkoopt! :yay: (:

[Beantwoorden]


Door Angélica op 4 november 2013 17:13

jaaa ik heb deze ook. Ik wordt ook aangestaard door random mensen op straat maar ik vind het erg sophisticated staan en mijn vriend vind het zelf sexy. Jeej voor miss sporty!

[Beantwoorden]


Door IsaxBIEBER op 4 november 2013 17:30

Ik was aan het twijfelen of ik eens een “Out of the box” lipstickkleur moest kopen. Zwart, Paars of whatever. Die vind je echt niet snel bij budgetmerken, maar nu eindelijk wel (love)
Ik heb hem gelijk geshopt, En mn boyfriend vind het nog eens een sexy kleur ook ;-) <3
Thnx Vera,

Lots of Love,
Isa

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 4 november 2013 17:35

Ik zou niet zo goed weten wat ik hiermee aanmoet, maar voor Halloween is hij heel leuk!

[Beantwoorden]


Door bianca op 4 november 2013 18:22

yeeeeee. dat plaatje van beyonce was bij telephone van Lady Gaga. goed uitgezocht Vera! ^^) I (love) Lady Gaga!

[Beantwoorden]


Door Fran op 4 november 2013 18:25

Wauw, hij staat je leuk. Ik zie mezelf echt niet met zo’n kleurtje over straat lopen. Ik zou waarschijnlijk van mezelf schrikken.

[Beantwoorden]


Door Paula op 4 november 2013 19:02

Haha dit zou je idd niet verwachten van Miss Sporty!
Leuk artikel met mooie foto’s :-)
xx

[Beantwoorden]


Door Axelle op 4 november 2013 19:20

hmm vind het niet zo leuk, ook niet bij beyonce!

[Beantwoorden]


Door Savannah op 4 november 2013 19:26

Jou staat ook alles volgens mij! haha. Wel goed dat je ook eens iets ‘out of the box’ reviewed.

[Beantwoorden]


Door Maartje op 4 november 2013 20:17

Wuauw, aparte kleur! Zou niks voor mij zijn :p

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 november 2013 20:28

Wat een kleur haha! Tof dat je het reviewed…echt iets voor Halloween en carnaval ofzo.

[Beantwoorden]


Door Summer op 4 november 2013 20:28

Wauw! Volgens mij zal dit kleurtje wel niet zo goed verkocht worden, alleen maar door die hard beauty fans! ;)

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Nena op 4 november 2013 20:36

Wow supercool! Die moet ik hebben! x

[Beantwoorden]


Door Kelly Ooms op 4 november 2013 21:03

Ik vind het erg leuk dat je iets anders dan anders reviewt, maar ik denk niet dat ik er ooit mee zou gaan lopen, vind het wat te heftig!

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 4 november 2013 21:04

Ik heb ‘m ook gespot! Ik twijfelde nog maar ik wist dat ik ‘m niet meer zou gebruiken dus heb ik ‘m laten liggen! x

[Beantwoorden]


Door Roosje op 4 november 2013 21:43

Wat gaaf! Ik vind het niet iets wat je iedere dag zou dragen, maar dit is wel iets wat ik zou dragen met een avondje uit. Ik hou wel van deze aparte dingen. Ja, ik denk dat ik me hier toch maar eens aan moet wagen.
Duidelijke review Vera, dankje!

Liefsxx

[Beantwoorden]


Door Emke x op 4 november 2013 21:51

Die lipstick ziet er leuk uit!!!
Grt Emke x

[Beantwoorden]


Door Milou op 4 november 2013 21:52

Ik vind het hartstikke leuk dat miss sporty nu met deze lippenstift komt!
Ik zoek al een tijdje een budget zwarte lippenstift. Ik zou het echt graag willen dragen naar school. Alleen kzou het niet durfen.. Je ziet er dan zo ‘hard’ uit ofzo.
Naja, ik ga hem halen. Voordat ie uit het assortiment is omdat niemand het durft. :/

[Beantwoorden]


Door evelien op 4 november 2013 22:13

ik zou eyeliner als lipliner doen, dan blijft ie veel langer zitten. Je hoeft dan niet eens die lipstick er overheen te doen, en als je niet van matte lippen houdt, doe er wat vaseline over, heb je exact het zelfde effect en dat bespaard je weer €2,49

[Beantwoorden]


Door Rani op 4 november 2013 22:32

afschuwelijk xd

[Beantwoorden]


Door Jona op 4 november 2013 22:37

Deze wil ik :o

[Beantwoorden]


Door Nina op 4 november 2013 23:45

Ik moet wel zeggen, met die zwarte lipstick op viel de eyeliner (bij mij dan) gelijk meer op! Hahah

[Beantwoorden]


Door Benay Vaneese op 5 november 2013 00:16

Ach ja, zwart is tijdloos! Alleen zwarte lippenstift zou ik nooit durven dragen.. Denk ik.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 5 november 2013 00:23

Leuk voor Halloween! Grappig, dat doosje met die olifantjes heb ik ook nog thuis. Leuke foto’s heb je ermee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Kaylani op 5 november 2013 11:22

Apart, als je er een coole rockchick look bij zou maken zou het helemaal af zijn!

[Beantwoorden]


Door Marijn op 5 november 2013 14:28

Leuke review, Vera! Persoonlijk vind ik zwarte lipstick niet heel mooi, maar net zoals jij zegt: Ik vind het heel stoer als je het durft te dragen omdat het niet een hele standaard lipkleur is die je veel ziet.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 november 2013 15:57

precies, gewoon doen! you go girl :cool:

[Beantwoorden]


Door Nannick op 5 november 2013 17:11

Ik vind het niet zo mooi, vooral niet bij een witte huid. Dus ik zou het zelf ook nooit op doen.

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 5 november 2013 17:54

Het is niet mijn ding. Ik zou het nooit dragen. Maar het staat jou echt wel!

[Beantwoorden]


Door Milou op 5 november 2013 18:26

Ik heb hem gehaald! Hij blijft niet heel lang goed zitten.. maar hij staat (al zeg ik het zelf) niet verkeerd! Alleen mn moeder kwam binnen toen ik hem net opdeed.. Hahaha.
Jup ik vind hem geslaagd! Ik heb hem op instagram gepost met #veracamilla , ook nog een beetje reclame dus (love)

[Beantwoorden]


Door roos op 6 november 2013 17:27

Ik heb deze ook gekocht , voor Halloween! Ik zelf vind het niet echt een goeie lipstick, want als me wat eet of drink is het vrijwel meteen heel licht/ eraf.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 6 november 2013 17:49

Cool, alleen niks voor mij, haha.

[Beantwoorden]


Door Kathie op 6 november 2013 18:09

Leuk, maar ik vind het niet zo mooi bij je staan :C

[Beantwoorden]


Door Maria op 6 november 2013 19:40

Super vet,ik zie de leraren al kijken als ik op school toekom… :O

[Beantwoorden]


Door Celia op 6 november 2013 19:59

Heel stoer als je dit durft te dragen, maar ik ben er zelf geen fan van. Jammer! :)

[Beantwoorden]


Door Smoortje op 7 november 2013 01:17

Ik had deze toevallig gekocht voor Halloween. :) Hij is iets te doorzichtig, maar wat wil je voor zo’n prijs. Ik combineer hem met een paars/rode lipstick, staat wel goed zo’n ‘donkere glans’ ofzo?

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 november 2013 13:11

Ik vind m zeker tof! De lipstick zou inderdaad mooier zijn als die mat was geweest, maar je kan je lippen ook eventueel afpoederen ^^) Leuk dat Miss Sporty met zoiets komt, heel origineel ook. Vaak moet een high-end merk eerst zoiets op de markt brengen voordat de budgetmerken er mee durven te komen.

[Beantwoorden]


Door elisa op 7 november 2013 14:30

afschuwelijk

[Beantwoorden]


Door Marita op 7 november 2013 17:41

Ik zag hem toevallig nog in de schappen liggen vanmiddag en twijfelde nog even of ik hem zou kopen. Misschien kun je er een coole ombre lip FOTD mee maken? :yes: Ik zie heel veel geschrokken reacties haha. Eigenlijk zou je die mensen juist even zo’n lipstick meten geven gewon zodat ze denken ‘fuck the world’ ^^)

[Beantwoorden]


Door Amy camilla op 7 november 2013 19:36

Die ga ik echt kopen!! Zoek dat al een lange tijd. Maar dan wel voor halloween :p

[Beantwoorden]


Door Marissa op 8 november 2013 16:53

Bluhh, zwarte lippen, echt niet mijn ding haha.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 8 november 2013 20:28

Jou staat ook echt alles :) Maar ik weet zeker dat ik eruit zou zien als een soort dragqueen als ik zwarte lipstick op doe, ik pas dus :)

[Beantwoorden]


Door Michele op 8 november 2013 21:48

Zelf zou ik het niet meteen durven dragen. Wel leuk voor met halloween…

[Beantwoorden]


Door Britt op 9 november 2013 15:14

Oh mijn god, alleen leuk voor halloween maar voor normale dagen? Nee :X

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 10 november 2013 00:34

Wat apart zeg! Zou het persoonlijk niet zo snel op mijn lippen dragen.

[Beantwoorden]


Door Marsha op 12 november 2013 19:17

wauw, gaaf! gewoon leuk voor de heb, al zou ik het niet dagelijks dragen ofzo ;)

[Beantwoorden]


[…] zwarte lipstick over naar bruine eyeliner, een ander onverwacht product van Miss Sporty. Want net als zwarte […]


Door Marly op 20 november 2013 15:42

Cool! Ik zag het vanochtend bij een instagramfoto van Joyce Bonelli, de make-up artist van The Kardashians, en ik vond het echt heel gaaf! Maar het moet je echt staan.

[Beantwoorden]


Door Lila op 7 juni 2014 13:28

Als je er zwart kohlpotlood onder doet blijft het erg goed zitten en dekt het nog beter.

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 21 augustus 2014 21:56

Waarom zegt iedereen toch: “stoer als je dit DURFT te dragen”…
Mij lijkt dat je gewoon draagt wat je zelf mooi vind en niet denkt o wat zullen anderen ervan vinden?

[Beantwoorden]


Door Samira op 5 januari 2015 17:36

Ik heb m vandaag gekocht en vind m super tof! Ik draag m gewoon naar school het gaat erom dat ik het mooi vind toch? ^^) het staat jou ook echt mega goed

[Beantwoorden]


Door Britt op 8 september 2015 19:13

Is hij nog steeds te koop?? Ik vind het super

[Beantwoorden]


Door Isah op 22 oktober 2015 01:28

Is die nog te koop? Ik ben daar al heel lang naar op zoek, heb veel mooie liptutorials gezien waarbij de randen vd lippendonkerder zijn dan de binnenkant (buiten zwart op doen, binnen Bv. rood en dan goed in elkaar laten overlopen)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Black ombre lips op 23 oktober 2015 15:15

[…] heb me rot gezocht naar mijn zwarte Miss Sporty lipstick. Die was helaas in geen velden of wegen te bekennen en dus moest op zoek naar een ander […]


[…] donkere lipstick zie je nog niet zo heel veel, vooral zwart is zeldzaam. Hoewel Miss Sporty ook een zwarte lipstick heeft, maar die is dan weer niet […]