MAC Pro Longwear Concealer

De concealer die ik de laatste tijd gebruik voor het camoufleren van chocolade puistjes (altijd wanneer ik ongesteld ben!) en nee-ik-heb-inderdaad-niet-geslapen of ja-ik-heb-veel-gehuild wallen en rode ogen is de MAC Pro Longwear Concealer. Na de Studio Sculpt en Select Cover-Up concealer (ook allebei van MAC) wilde ik weer een nieuwe concealer proberen.

Photobucket

Photobucket
Ik merkte dat de Select Cover-Up vaak net niet genoeg dekte en dat de creamy Studio Sculpt concealer toch niet zo lang bleef zitten als ik hoopte. De visagiste van MAC raadde me daarom de Pro Longwear aan. Hij zou net zo goed dekken als de Studio Sculpt, maar niet halverwege de dag al verdwenen zijn. Dat klonk perfect en dus rekende ik de concealer af.

MAC Pro Longwear Concealer € 16,50

Photobucket

Photobucket
De concealer heeft een pompje, en opzich is daar niets mis mee. Het is hygienisch en wanneer je er makkelijk kleine, maar ook grote hoeveelheden uit kunt krijgen is er geen probleem.

Helaas doet dit pompje niet aan doseren. Ik krijg standaard dezelfde hoeveelheid concealer uit de verpakking, en die hoeveelheid is véél te veel. Zo smeer ik al snel teveel concealer op, waardoor het cakey zit en snel in de lijntjes trekt.


Photobucket

Photobucket
Oog + pukkel zonder concealer

Photobucket
Oog + pukkel met concealer


Photobucket
Verder ben ik wel dik tevreden over de concealer, die ik in NW15 heb. Hij sluit mooi aan op mijn huidskleur, dekt goed en blijft zoals de naam Pro Longwear al belooft lang zitten. Vooral onder mijn ogen is het geen probleem. De concealer trekt niet in de lijntjes en gaat ook niet ophopen.

Photobucket
Ik ben heel tevreden over de dekking + houdbaarheid van de concealer, maar ik baal van de verpakking. Het pompje vind ik waardeloos, zonde dat MAC niet voor een sponsapplicator of voor een pompje dat wel werkt heeft gekozen. Dat verpest het voor mij echt, want elke keer dat ik deze concealer gebruik komt er standaard teveel uit de verpakking. Kun je daar wel mee dealen, dan is de Pro Longwear Concealer van MAC hartstikke fijn en zeker een aanrader.


MAC Studio Sculpt Concealer review
MAC Select Cover-Up Concealer review


Reacties

Door Brigitta op 24 juli 2012 07:09

Ziet er wel heel goed dekkend uit! Wat jammer van het pompje, kan je niet een klein beetje indrukken zodat er minder uitkomt? Ik heb een serum waar dit wel bij lukt met hetzelfde pompje erop, het kan namelijk ook zo zijn dat de eerste keren dat je het gebruikt er nog teveel lucht in het “pijpje” van het flesje zit, na een aantal keren zou het moeten lukken om het er gedoseerder uit te laten komen ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2012 om 08:59:

‘Helaas doet dit pompje niet aan doseren. Ik krijg standaard dezelfde hoeveelheid concealer uit de verpakking, en die hoeveelheid is véél te veel. ‘ Nee, je kan er niet een klein beetje uitdrukken. En ik heb hem al een aantal maanden, dat er teveel lucht in zi is dus ook niet het geval.

[Beantwoorden]

Irenka antwoordt op 24 juli 2012 om 10:04:

Heb je geen klein potje van een oude tester dagcreme of zo? Dat je daar elke keer een beetje in doet, zodat je een paar dagen verder kunt met het pompje. Of droogt het dan te erg uit?

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 24 juli 2012 om 11:34:

Slim!
is denk ik wel het proberen waard ;)

Suus antwoordt op 1 augustus 2012 om 12:01:

Dat doe ik ook, werkt prima


Door Charile op 24 juli 2012 07:21

Ziet er goed uit! Wat jammer van de verpakking!

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 24 juli 2012 07:40

Haha, toen ik chocoladepuistjes las, dacht ik eerst: uh? Maar ’t is best logisch. Mooie concealer trouwens! Dat van de verpakking is wel balen. :c

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2012 om 08:59:

Ja, dat zeggen ze toch wel eens? Dat je puistjes krijgt van chocolade :D

[Beantwoorden]


Door Char op 24 juli 2012 07:45

Studio finish van Mac is echt wat voor jou denk ik! Een ongelovelijke concealer wat mij betreft. Blijft de hele dag zitten, de coverage is de beste die ik ooit heb gehad. Ik heb bijna alle Mac concealers geprobeerd en kan nooit meerzonder Studio Finish. Het enige nut van een wat meer vloeibare vind ik onder de ogen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2012 om 09:00:

Bedankt voor de tip! Ben nu de Selec Moisture Cover aan het proberen, maar de Studio finish klinkt ook goed. Ik ga er eens naar kijken :ja:

[Beantwoorden]

Annabelle antwoordt op 24 juli 2012 om 18:18:

Het was altijd mijn favoriete concealer maar voor onder de ogen vind ik hem redelijk droog en hoopt een beetje op. Wel is de dekking heel erg fijn! Ik wist niet beter dan de mac studio finish maar sinds ik de bobbi brown creamy concealer heb wil ik niks anders! Super goede dekking perfect onder de ogen omdat die lekker creamy is en op plekjes dekt die super goed! Ik raad de bobbi brown zeker aan! ( ook aangezien sommige delen in je gezicht wat droger zijn naar eigen zeggen)

[Beantwoorden]


Door Sara op 24 juli 2012 07:54

Ik gebruik hem ook, in combinatie met de corrector van Bobbi Brown. Ik ben er super tevreden van! :D

[Beantwoorden]


Door Desirée op 24 juli 2012 08:31

Zonde dat er teveel uitkomt, zo ga je sneller dan gewild door je verpakking heen natuurlijk. Hij geeft wel een mooie dekking!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 24 juli 2012 08:35

Klinkt als een prima concealer, jammer van het pompje, toch een beetje zonde!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 24 juli 2012 08:54

Ziet er erg goed uit! Ik gebruik echt al eeuwen edm sunlight concealer die gaat maar niet op haha

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 24 juli 2012 08:57

Hij geeft een prachtige dekking ^^)

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 24 juli 2012 08:58

Deze heb ik ook! Ook ik vind de kleur geweldig bij mijn huid passen maar er komt idd veel te veel uit. Je kan heel voorzichtig drukken om er een klein beetje uit te drukken maar dat gaat lastig. Ik meng het soms daarom maar met mijn foundation zodat er geen product verloren gaat.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2012 om 09:00:

Slimme tip om te mengen met je foundation!

[Beantwoorden]


Door Mieke op 24 juli 2012 09:22

Dekt mooi zeg! Alleen jammer van het doseren. Daarom zou ik het niet kopen. Thanks!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 24 juli 2012 09:40

Ik heb deze ook en ben heel tevreden, maar toch ben ik nog steeds op zoek naar een concealer die de blauwe kringen onder mijn ogen echt kan camoufleren. Of zijn hier andere snufjes voor? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2012 om 10:04:

Ik weet niet of je een NC of NW hebt, maar de NW concealers zijn rozer en daar misschien beter geschikt voor. Ik zou wel een vloeibare concealer voor je blauwe kringen blijven gebruiken. Creamy concealers gaan toch vaak daar ophopen.

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 24 juli 2012 om 18:14:

Laatst ging ik naar de mac voor concealer en ook vooral voor de blauwe kleur bij mijn ogen. Toen ben ik naar huis gegaan met de prep + prime highlighter in de kleur Radiant Rose. Inderdaad wat roze en dit helpt bij mij genoeg.
Echt een groot verschil!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 24 juli 2012 09:53

Dat klinkt als dé perfecte concealer! Als ik weer ’n keer bij de MAC ben dan gaat ‘ie in mijn mandje (als ik niet tig andere mooie dingen zie haha!) :D

[Beantwoorden]


Door Jill op 24 juli 2012 09:59

Dat ziet er goed uit! Als ik ‘m tegenkom neem ik ‘m misschien ook mee, haha!

[Beantwoorden]


Door Linda op 24 juli 2012 10:00

Dat van die verpakking is dus een reden voor mij om dit niet te kopen. Als je zoveel geld betaald voor een product en het werkt niet goed, waardoor je steeds een deel wegspoelt dan vind ik dat enorm zonde. Jij zelf waarschijnlijk ook ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2012 om 10:05:

Ik ben het helemaal met je eens. Vind het irritant en zonde!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 24 juli 2012 10:01

Ik heb deze concealer ook maar puur door het pompje gebruik ik hem niet, het is steeds zo’n gedoe omdat ik dus teveel concealer heb. Daardoor gaat hij ook echt snel op.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 24 juli 2012 10:09

Zo jammer van het pompje! Dat zie ik wel vaker bij pompflacons, ook bij haarserum bijvoorbeeld. De concealer verder lijkt me wel prettig, al is ‘ie misschien net iets te droog voor onder mijn ogen.

[Beantwoorden]


Door Anne-Floor op 24 juli 2012 10:15

Ziet er goed uit, maar wat jammer van de verpakking :(

[Beantwoorden]


Door Femke op 24 juli 2012 10:18

Ziet er goed uit! Alleen jammer van de verpakking..

[Beantwoorden]


Door Comemoda op 24 juli 2012 10:19

Ziet er fijn uit, jammer v/d verpakking

[Beantwoorden]


Door claire op 24 juli 2012 10:36

hij dekt wel goed zo te zien! Maar wel ren beetje jammer van de verpakking inderdaad.
:no:

[Beantwoorden]


Door Amanda op 24 juli 2012 10:40

Jammer van dat pompje! Je denkt het is handig, maar als het niet werkt heb je er ook niets aan

[Beantwoorden]


Door Inez op 24 juli 2012 10:41

Pukkel is van een afstandje helemaal niet meer te zien. Jammer van het pompje, maar perfect is ook zo saai. :-)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 24 juli 2012 11:14

Met veel gepruts en opperste concentratie kreeg ik het soms voor elkaar om een mindere hoeveelheid eruit te krijgen (heeeel voorzichtig drukken dus) maar eigenlijk gebruik ik deze al na een paar weken sinds ik hem heb vanuit een testerpotje van The Body Shop! Works like a charm.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2012 om 15:42:

Heb ik geprobeerd, maar lukt mij echt niet :-( Heb hem vanochtend met mijn foundation gemengd, zoals een lezeres eerder tipte. Vind dat wel fijn eigenlijk!

[Beantwoorden]


Door Vera op 24 juli 2012 11:14

Erg mooi product dus, maar heel jammer van de verpakking. Ik vind hem wat prijzig en als je dan ook nog product verspilt eigenlijk, dan vind ik het helemaal zonde. Ik ben juist altijd heel zuinig op mijn ‘duurdere’ spulletjes, dus deze zal ik denk ik niet gaan kopen. Of ik moet de loterij winnen ofzo ;)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 juli 2012 11:16

Lijkt me een fijne concealer, ik vind ‘m wel een beetje prijzig! Al helemaal voor een concealer waarmee je niet kan doseren, en er elke keer standaard te veel uit haalt, dan is ie zo op! Maar het resultaat is wel heeeel erg mooi moet ik zeggen! ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Simone op 24 juli 2012 11:21

Ziet er goed uit :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 24 juli 2012 11:31

Leuk artikel en Whaaaah! die ooglook ! :)
heb toevallig laatst een gele oogschaduw gekocht, dus ik ga hem meteen maar namaken haha ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2012 om 15:44:

Dankjewel! ^^) Heb er ook een FOTD artikel van: http://veracamilla.nl/2012/05/fotd-sunny-summer/

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 31 juli 2012 om 20:55:

Oh wat raar, die heb ik even gemist (:

[Beantwoorden]


Door Mariska op 24 juli 2012 11:43

Balen van de slechte dosering. Verder ziet het er prima uit!

[Beantwoorden]


Door Mayara Esther op 24 juli 2012 11:47

De laatste tijden gebruik ik ook concealer. :)

[Beantwoorden]


Door silke op 24 juli 2012 11:55

wat bedoel je met chocolade puistjes? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2012 om 15:44:

Puistjes die je krijgt van chocolade eten! Dat zeggen ze vaak, ookal is het niet zo :-)

[Beantwoorden]


Door femketje op 24 juli 2012 11:58

deze lijkt me best fijn :D

[Beantwoorden]


Door Nynke op 24 juli 2012 12:04

Het lijkt me een fijne concealer. Jammer van de verpakking!

[Beantwoorden]


Door Esther - Blosh Time op 24 juli 2012 12:19

Ziet er goed uit! Heb nog nooit een concealer van MAC gebruikt maar ook nog nooit de perfecte concealer gevonden dus misschien dat ik deze maar eens moet halen :)

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 24 juli 2012 12:34

Ik vind hem echt mooi dekken. Denk dat ik deze ga scoren als ik weer een mac tegenkom :)

[Beantwoorden]


Door Bo op 24 juli 2012 12:35

Ik zou hem ook wel willen halen. maar ik zou er liever nog even door voor sparen een kwast. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2012 om 15:45:

Maar een kwast is toch geen concealer? :D

[Beantwoorden]

Anne-Claire antwoordt op 26 juli 2012 om 17:26:

waarschijnlijk bedoeld ze dat ze liever een kwast heeft dan een concealer

[Beantwoorden]


Door Laura op 24 juli 2012 12:57

Zonde van de verpakking! Probeer anders eens de select moisture cover concealer van MAC? Dat is ook een vloeibare, dekt goed, gaat niet in de lijntjes zitten en heeft een sponsapplicator. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2012 om 15:45:

Die ben ik toevallig momenteel aan het testen!

[Beantwoorden]


Door lotte op 24 juli 2012 13:11

He vera ik heb zelf de creamy stunio sculpt en als ik naar de foto’s kijk dekt de creamy geel beter of ligt dat aan mij ?
en oja dat je puistjes krijgt van chocolade is een mythe net zoals dat je hoofdpijn krijgt als je niet genoeg drinkt allemaal mythes
maar bedankt voor het artikel heel leuk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2012 om 15:41:

Het kan zijn dat de creamy concealer beter dekt, maar vaak blijft het minder goed zitten. Daarom kocht ik deze concealer :-) En het chocolade grapje is niet serieus ;-)

[Beantwoorden]

Eveline antwoordt op 29 juli 2012 om 21:00:

Je krijgt wel degelijk hoofdpijn als je niet genoeg drinkt, omdat er dan minder vocht in je lijf zit en je dus aan het uitdrogen bent. Hier reageert je lichaam op, in de vorm van hoofdpijn, bij sommige mensen. :)

[Beantwoorden]


Door Silke op 24 juli 2012 14:10

Lijkt me toch een goede concealer. En wauw, je ogen zijn prachtig! :O

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 juli 2012 14:36

Ik had deze ook en behalve dat ik teveel eruit kreeg, was deze voor mij ook te droog. Nu heb ik de Select Moisture Cover. Die vind ik erg fijn. Heeft een goede dekking, een spons applicator en blijft goed zitten. Ook met warm weer.

[Beantwoorden]


Door R op 24 juli 2012 15:41

Ik dacht dat ik de enige was die steeds teveel concealer eruit pompte… Af en toe lukt het me om heel zachtjes te drukken en dan krijg ik een goede hoeveelheid concealer, maar ik denk dat ik 1/3e van het hele flesje concealer van mijn hand heb gewassen omdat ik teveel had. Echt zonde. Ik heb nu de Select Moisturecover besteld. Dat is met een sponsapplicator, dus daar zal ik langer mee doen dan met de Pro Longwear..

[Beantwoorden]


Door Miranda op 24 juli 2012 16:29

De concealer ziet er erg goed uit, maar wat zonde van de verpakking.

[Beantwoorden]


Door Marijn op 24 juli 2012 17:19

Die lijkt me fijn, alleen jammer dat hij teveel doseert. Zonde van alles wat je dan niet gebruikt.

xx

[Beantwoorden]


Door Emma op 24 juli 2012 17:33

Ik heb deze concealer ook en hij is zoooo fijn! Alleen gaat hij toch na verloop van tijd in de lijntjes onder m’n ogen zitten. Maar ja, veel beter dan dit ben ik het nog niet tegengekomen. Ik poeder het ook af trouwens.

Over dat pompje: als je echt goed je best doet, kun je hem wel minder indrukken dan “all the way”. Wat ik doe, is mijn vinger stevig voor het gaatje houden en dan voorzichtig drukken. Dan kun je het iets beter doseren maar het blijft idd echt een kutverpakking! MAC, doe er iets aan!

[Beantwoorden]


Door Laura op 24 juli 2012 19:03

Ik ben nog op zoek naar een goede concealer dus elke review is welkom! Hij lijkt zo oranje in het flesje maar gelukkig niet op je huid. Wel jammer dat dat pompje zo slecht doseert.

[Beantwoorden]


Door kirsten op 24 juli 2012 19:38

Ziet er goed uit :)

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 24 juli 2012 19:41

Lijkt me idd een fijne vervanger voor de select cover-up, was ik zelf niet overdreven gek van.

[Beantwoorden]


Door Jana op 24 juli 2012 20:22

Klinkt goed , wel jammer van het pompje :) x

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 24 juli 2012 20:53

WOA. Ik dacht serieus dat je even gephotoshopt had. Dabuck. Helemaal smooth en een prachtige egale dekking. Dat is echt incredible, mooi dat hij zo perfecto dekt. :) Misschien moet ik ook maar eens overgaan naar de concealers van MAC.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2012 om 23:10:

Haha no Photoshop! ^^)

[Beantwoorden]


Door Mirre op 24 juli 2012 21:26

Yeah, die ga ik halen!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 24 juli 2012 21:48

Ik heb deze concealer ook, qua dekking etc is hij inderdaad erg fijn maar de verpakking is niet handig. Je krijgt altijd veel te veel product eruit wat je uiteindelijk weggooit, erg zonde maar verder ben ik ook erg tevreden over deze concealer :)

[Beantwoorden]


Door Dita op 24 juli 2012 22:49

Wow, staat je goed..fijn dat die zo goed werkt.

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 24 juli 2012 23:23

Klinkt als een goeie aanrader voor mij. Ik heb AL-TIJD blauwe kringen onder m’n ogen, wat ik ook doe. De volgende keer dat ik bij een MAC counter kom ga ik ‘m even checken.

[Beantwoorden]


Door Evie op 25 juli 2012 02:12

Hey,

Ik heb een vraag:
Kun Je deze spullen kopen voor 20 euro

-goede blendkwast
-goede oogschaduwkwast
– lipgloss
-wimperkruller

X Evie

[Beantwoorden]

Arenda antwoordt op 25 juli 2012 om 07:17:

Kijk voor de oogschaduw kwast een bij essence!? En voor de blending kwadt bij de hema. Lipgloss is er genoeg bij het kruitvat of etos en een wimperkruller hebben ze ook!

Succes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juli 2012 om 09:21:

Natuurlijk kan dat! Ligt er net aan waar je shopt. Wat Arenda al zegt, klopt. In de drogist vind je sowieso wel goedkope lipgloss, maar ook kwasten hebben ze daar. Kijk anders even dit filmpje: http://veracamilla.nl/2012/07/mijn-betaalbare-drogisterij-kwasten-aanraders-en-afraders/

[Beantwoorden]


Door Nannick op 25 juli 2012 15:56

Wow, ziet er super goed uit! Alleen de prijs, ai….

[Beantwoorden]


Door Clara op 26 juli 2012 13:41

Door de grote hoeveelheid die er uit het pompje komt lijkt dit niet de ideale concealer voor mij.. Jammer want anders leek ie mij heel fijn!

Ik had een vraagje, weet jij misschien een concealer die je kunt gebruiken zonder foundation te gebruiken? ik ben namelijk altijd bang dat je het ziet als ik concealer gebruik en fullfacemake-up wil ik liever niet, omdat ik dan meer puistjes krijg en ik het ook niet zo fijn vind.
liefs ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne-Claire op 26 juli 2012 14:22

Lieve Vera,

Een paar dagen terug verschenen er een paar rare rode vlekjes op mijn benen. Hier baal ik heel erg van want ik it op hockey en zie je je benen. Ik vind het echt heel erg lelijk staan terwijl ik mijn benen juist altijd goed verzorg. Ik ben hiermee naar de dokter gegaan en de dokter zei dat ik moest terug komen als het erger wordt. Nou het wordt niet erger gelukkig maar hellaas ook niet minder. Nou is mijn vraag dus kun je concealer, foundation of BB cream op je benen gebruiken?

Liefs,
Anne-Claire

[Beantwoorden]

Gizem antwoordt op 29 juli 2012 om 17:20:

Ik denk het wel, Alles kan maar het gaat er dan wel snel af denk ik (A)

[Beantwoorden]


Door Fien op 26 juli 2012 14:40

woow goeie concealer! <3

[Beantwoorden]

Anne-Claire antwoordt op 26 juli 2012 om 15:23:

Inderdaad hij is echt heel erg goed ik gebruik hem zelf ook ELKE dag <3 loveit!

[Beantwoorden]


Door Eline op 26 juli 2012 17:09

Lijkt me zeker en fijne concealer maar wel een beetje duur. Is er ook een dupe van?

[Beantwoorden]

Anne-Claire antwoordt op 26 juli 2012 om 17:23:

Persoonlijk vind ik hem het geld wel fijn en voel ik me ook een stuk zekerde door deze goed denkende (vind ik dan) concealer.. waar ik al lang naar op zoek was…

[Beantwoorden]

Anne-Claire antwoordt op 26 juli 2012 om 17:23:

Ik bedoel natuurlijk:

Persoonljk vind ik hem het geld wel waard

[Beantwoorden]


Door Eva op 26 juli 2012 19:58

ik vroeg me af hoe je die super leuke ooglook van afb.8 hebt gemaakt.
trouwens je hebt echt een super leuke site i love it (love).
xEva

[Beantwoorden]

Anne-Claire antwoordt op 31 juli 2012 om 21:54:

hee er staat een filmpje van op haar youtube kanaal :)

[Beantwoorden]


Door zwaan op 29 juli 2012 20:17

Oh ik vind het zo vervelend als er te veel product uit een concealer of iets dergelijks komt, zonde! Ik wil hetgeen wat ik dan over heb altijd op de een of andere manier bewaren haha.

[Beantwoorden]


Door catesbeauty op 31 juli 2012 13:12

hallo,
ik heb een probleem, ik hou van make up. maar ik doe aan topsport(wedstrijdzwemmen) wat betekend, dat… mascara loopt uit, waterproof mascara moet je verwijdere met een olie remover—> huid word vet, zwembrillletje gaat schuiven. oogschaduw is vet –> zwembril gat schuiven, concealer is vet —> zwembril gaat schuiven.
zoals je ziet kan ik dus niks ophebben.. :$
hebben jullie enige ideeén wat ik wel zou kunnen dragen?

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 6 augustus 2012 16:00

[…] Make Up Forever HD foundation MAC Pro Longwear Concealer – review YSL Touche Éclat Bobbi Brown Sheer Finish Pressed Powder NYX Cream blush Natural – […]


Door veracamilla.nl op 25 september 2012 07:00

[…] Select Moisturecover € 16,50 MAC Pro Longwear € 16,50 – review Maybelline Super Stay 24H € 8,99 Essence Stay All Day 16H € 1,99 – […]


Door veracamilla.nl op 30 september 2012 11:04

[…] gebruikt: Lioele BB Cream – review MAC Pro Longwear Concealer – review Sleek Glisten Me Illuminator Empress – review Miss Sporty So Matte Perfect Stay Pressed […]


Door veracamilla.nl op 10 oktober 2012 19:15

[…] concealer camoufleert een pukkel het best? – link MAC Pro Longwear Concealer – review NYC All Day Long Smooth Skin Foundation – […]


Door veracamilla.nl op 18 oktober 2012 07:00

[…] X-Ceptional Wear foundation MAC Pro Longwear Concealer – review MAC Omega Hema Eyebrow Pencil 10 – […]


Door veracamilla.nl op 22 november 2012 07:00

[…] Producten die ik heb gebruikt: GOSH X-Ceptioanl Wear Foundation MAC Pro Longwear Concealer – review Catrice Translucent Loose Powder – review Essence I Love Stage Eyeshadow Base – review […]


Door veracamilla.nl op 4 december 2012 19:38

[…] Gosh X-Ceptional Wear Foundation MAC Pro Longwear Concealer – review MAC Select Moisture Cover Make Up Store Blothing Powder – review NARS Laguna Bronzer – review […]


Door veracamilla.nl op 4 december 2012 19:52

[…] Lioele BB Cream – review MAC Pro Longwear Concealer – review Make Up Store Blothing Powder – review NARS Laguna Bronzer – review Lioele Blush – […]


Door veracamilla.nl op 21 maart 2013 10:47

[…] video niet kunt zien. GOSH X-Ceptional Wear Foundation – review MAC Pro Longwear Concealer – review Collection Lasting Perfection concealer Yves Saint Laurent Pressed Powder NARS Laguna Bronzer […]


Door veracamilla.nl op 12 april 2013 07:01

[…] gebruikt: Revlon Colorstay foundation 110 Ivory MAC Pro Longwear Concealer NW15 – review YSL Pressed Powder 2 NARS bronzer Laguna – review MAC blush Born To […]


[…] Pro Longwear Concealer NW15 – review GOSH X-Ceptional Wear Foundation 01 – review Catrice Translucent Loose Powder – review […]


[…] X-Ceptional Wear Foundation – review MAC Pro Longwear Concealer – review Benefit Boi-ing Concealer – review MAC Blush Pink […]


Door veracamilla.nl | FOTD Blue Spot op 19 juli 2013 08:24

[…] X-Ceptional Wear Foundation – review MAC Pro Longwear Concealer – review Benefit Boi-ing Concealer – review Catrice Skin Finish Compact Powder NARS Laguna Bronzer – […]


[…] Pro Longwear Concealer – review Lanome Teint Miracle – review Catrice Skin Finish Compact Powder Bobb Brown Shimmer Brick […]


Door veracamilla.nl | FOTD Cranberries & Blueberries op 12 november 2013 15:29

[…] Velvet Foundation – review MAC Pro Longwear concealer – review Catrice All Matt Plus Powder – review Bobbi Brown Bahama Brown Blush Tom Ford Cheek Color […]


Door veracamilla.nl | FOTD: fruity milkshake op 3 februari 2014 06:00

[…] Factor CC Cream MAC Pro Longwear concealer – review Catrice All Matt Plus Powder – review NARS Laguna Bronzer – review Tom Ford Cheek Color […]


Door veracamilla.nl | Low-budget FOTD Prima Ballerina op 17 februari 2014 06:01

[…] Le Teint Touche Éclat B10 MAC Pro Longwear concealer – review Catrice Prime And Fine Mattifying Powder NARS Laguna Bronzer – review Bobbi Brown Brightening Brick […]


Door Iris op 2 augustus 2014 15:23

Helaas dekt hij bij mijn niet-echt-geslapen wallen voldoende. Kan dit liggen aan de kleur, dat het te licht is bijvoorbeeld of moet ik er nog iets onder doen bijvoorbeeld foundation?

[Beantwoorden]


Door Lynn op 19 oktober 2014 12:42

Hoelang gaat die concealer mee? ^^)

[Beantwoorden]


Door Qub op 22 april 2015 15:30

Ik vind deze concealer verschrikkelijk!! In de winkel getest en super mooie kleur paste goed bij me huid ik was helemaal happy, thuis ook opgedaan en ook helemaal mooi goede kleur alleen… Als ik deze concealer opdroogt word hij zelfs donkerer dan mijn foundation, omdat ik na een uur ergere kringen dan voorheen kreeg heb ik de concealer op me hand aangebracht en gewacht tot deze opdroog. En tot mijn verbazing een hele donkere kleur vergeleken met mijn (vrij donkere) foundation en deze concealer viel zelfs wat donkerder dan mijn foundation!! Noooit meer! Zonde van het geld ik gebruikte de pro longwear concealer cache-cernes nr NC35.

[Beantwoorden]