De eerste nacht en dag alleen (foto’s!)

verhuizen_eerste_dag_alleen0

Of ik de eerste nacht en dag alleen in mijn appartement wilde filmen. Mezelf snotterend en met uitgelopen mascara op de bank op YouTube zetten leek me niet zo’n heel leuk plan, maar foto’s maken wilde ik wel! Het viel overigens best mee met het huilen hoor, maar het afscheid nemen van mijn ouders was wel even moeilijk. Gelukkig is het hier fijn, waardoor ik me helemaal krom gefotografeerd heb.

Zaterdag en zondag

Hielpen mijn broertje, vader en moeder me met verhuizen. Het inladen van de spullen duurde het langst, het uitladen ging verrassend snel. Mijn ouders en broertje hielpen me heel fijn, waardoor alle make-up heelhuids overgekomen is, en op een beschadiging op één kastje na, al het meubilair ook!

verhuizen_eerste_dag_alleen02

verhuizen_eerste_dag_alleen04

Die zonsondergang! Zo mooi. Ik ben verliefd op mijn uitzicht. Ik kan uren naar buiten turen, zeker wanneer de zon schijnt.

verhuizen_eerste_dag_alleen01

verhuizen_eerste_dag_alleen03

Kipfilet met pesto en pijnboompitjes in de oven. Hmm… Mijn oven is super fijn, maar ik snap nog steeds niets van de timer die erop zit. Ik zet hem wel, maar hij gaat niet af.

verhuizen_eerste_dag_alleen05

De prachtige rozen plafonnière hangt! Niet zonder slag of stoot, want het is een nogal zwaar ding en voor het vastschroeven moet je wel hele dunne handen en polsen hebben (sorry pap), maar hij hangt! Hij lijkt op deze foto zwart doordat er licht doorheen komt, maar hij is gebroken wit.

verhuizen_eerste_dag_alleen06

Popcorn in de magnetron, en een gezellig filmpje kijken. Zondag ging mijn vader weer naar huis (Thijs was niet mee, hij moest werken), maar mijn moeder bleef slapen. We keken de film Valentine’s Day, zij ging nog even in bad met Lush en om half 1 gingen we slapen.

Maandag en dinsdag

verhuizen_eerste_dag_alleen13

Goedemorgen! Tijd voor ontbijt. Croissants en broodjes.

verhuizen_eerste_dag_alleen09

’s Ochtends gingen we even de stad in om wat inkopen te doen en er gewoon even lekker uit te gaan, maar we waren veel te vroeg, dus het grootste deel van de winkels was nog dicht. Wel zag ik dat in de Kalverstraat binnenkort een winkel van het make-upmerk Flormar wordt geopend. Ik heb wel eens van het merk gehoord. Ben benieuwd!

verhuizen_eerste_dag_alleen10

Bij de Bijenkorf haalden we op de terugweg een Frozz. Fris yoghurtijs met fruit en/of koekjes.

verhuizen_eerste_dag_alleen11

Van mama kreeg ik deze mooie bos bloemen die nu op de eettafel staat.

verhuizen_eerste_dag_alleen12

Bij Xenos kocht ik onder andere dubbelwandige glazen! Die vind ik zo gaaf, en ze kosten een stuk minder dan bijvoorbeeld bij de Bijenkorf (daar betaal je al snel €50 voor een set. Damn!). €5 en €6, afhankelijk van het formaat.

verhuizen_eerste_dag_alleen14

Even liggen op de bank…

verhuizen_eerste_dag_alleen15

’s Avonds kwam mijn vader uit zijn werk nog even langs, om te eten en nog wat lampen en de poster van de loopbrug bij mijn bed op te hangen. We maakten gevulde paprika’s! Lekker en gezond.

verhuizen_eerste_dag_alleen16

En toen was ik alleen. Na het avondeten gingen mijn ouders naar huis. Dat was wel even slikken, ik moest heel hard huilen. Het is zo gek opeens niet meer bij mijn ouders te wonen, en alleen in zo’n groot appartement te zitten. Ik vergeet snel dat ik zo naar huis kan als ik wil. Binnen 2 uur ben ik weer in Arnhem. Maar toch, het is niet niks. Gelukkig ging het daarna met een lekker filmpje op de bank alweer snel een stuk beter.

verhuizen_eerste_dag_alleen20

Daarna zette ik lekker hard Aaliyah aan en nam ik een lekker bad. Ik kwam als een levende bubblegum weer naar buiten dankzij de heerlijke Candy Mountain.

verhuizen_eerste_dag_alleen17

Voordat ik het wist had ik de eerste nacht achter de rug. Ik was aardig moe en viel daarom vrij snel als een blok in slaap. Ik had een raam open gezet voor wat frisse lucht en om wat geluiden van buiten te horen. Ik slaap juist lekker als ik weet dat er nog wat ‘leven’ is en dat er wat gebeurt. Af en toe een trein die langsrijdt bijvoorbeeld. Ik heb heerlijk, en aan één stuk door geslapen. Om 7 uur ’s ochtends stond ik fris en fruitig weer op.

verhuizen_eerste_dag_alleen19

Voor ontbijt nam ik een veel te grote kom yoghurt met cruesli en een glas sinaasappelsap.

verhuizen_eerste_dag_alleen18

Ze zouden tussen 8 en 9 komen, maar uiteindelijk stonden twee monteurs voor de glasvezel om 10 uur voor de deur. Na een paar uur lassen en andere spannende dingen doen, was de breuk in de glasvezel gemaakt! Dat is het goede nieuws, maar het slechte nieuws is dat internet nog steeds niet werkt. Bij XS4ALL, waar ik glasvezel heb afgesloten, weten ze ook niet wat er mis is. Wat nu? Gelukkig heb ik wel een 3G dongel, daarom kan ik wel bloggen vanachter mijn iMac. Maar bepaald snel gaat het niet. Ook kan ik geen TV kijken, want ook dát gaat via internet. Heel erg balen. Ik ben vrijwel de hele dag bezig geweest met het internet, maar het schiet niets op.

verhuizen_eerste_dag_alleen22

Wel was het heel fijn om ’s ochtends eindelijk eens alle reacties die op de blogposts en filmpjes van de afgelopen dagen zijn geplaatst, te kunnen lezen. Ik heb er lekker de tijd voor genomen, en ik werd er heel erg blij van. Bedankt voor alle lieve en leuke reacties. Daardoor voel ik me gelijk een stuk fijner en meer op mijn plek. Een beetje alsof jullie bij me zijn.

verhuizen_eerste_dag_alleen21

Ik kreeg als tip op Google te zoeken naar ‘Malm Alex vanity’ voor foto’s en filmpjes van andere meisjes en vrouwen met de Alex kasten, om te zien hoe zij ze neer hebben gezet. Dit omdat ik aangaf dat ik de kaptafel niet kan neerzetten waar ik wilde, omdat er een knop midden op de muur zit. Ik denk dat ik het ga doen zoals je in deze video ziet. De kaptafel tussen de twee Alex kasten in. Volgens mij gaat dat heel mooi staan.

verhuizen_eerste_dag_alleen23

Ik bestelde maandagavond eindelijk de Gossip Girl DVD box die ik al zo lang wil hebben. Het is wel seizoen 1-5, seizoen 6 ontbreekt. Als ik de hele box met seizoen 6 wil, moet ik nog wachten tot november, want dan komt die pas uit. Dat wilde ik niet, want ik wil nu lekker op eenzame momentjes kunnen genieten van Chuck Bass. Seizoen 6 koop ik er wel een keertje los bij. Ook bestelde ik er Fast & Furious 6 en Pitch Perfect.

verhuizen_eerste_dag_alleen24

’s Avonds ging ik uit eten met een vriend. Hoefde ik gelukkig niet zelf te koken, want dat gaat volgens mij nog wel een ding worden. Pannenkoeken en pasta maken kan ik, maar om dat nou elke dag te gaan eten… Ik heb bij mijn ouders bijna elke dag geholpen met koken, maar omdat ik het niet leuk vind onthoud ik niet hoe het moet. Lekker handig! Oh ja, het jurkje is van H&M.

Het appartement voelt nog wel een beetje als een hotel zonder roomservice. Het voelt surrealistisch. Alsof ik in een film zit, soms met een slechte afloop. Dat gevoel heb ik vaker als ik heel bang ben, maar dat ben ik nu niet dus ik snap het gevoel niet helemaal. Maar vervelend is het wel. Het is denk ik een kwestie van tijd totdat ik me er thuis voel. Dat ik er al mijn spullen heb helpt wel, maar toch blijft het een beetje gek.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 9 oktober 2013 | 394 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Luna op 9 oktober 2013 06:02

Heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Carin op 9 oktober 2013 06:07

Je hebt echt een prachtig stulpje! Ben stiekem wel jaloers.. dat uitzicht!! En je moet gewoon even wennen ja.. Had ik ook toen ik halfjaar in het buitenland woonde. Qua eten heb ik toen geleefd van pasta met diepvriesgroente en gehakt. Of dan rijst met groente (lang leve de rijstkoker! Alles erin en dat ding kookt het voor je!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:35:

Wauw, knap!

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 oktober 2013 06:14

Leuke foto’s! Wat lief dat je moeder een nachtje bleef slapen! Het lijkt me in het begin inderdaad wel vreemd om in je eentje in een appartement te gaan wonen. Ik weet zeker dat het gaat wennen en je heerlijk je eigen plekje hebt! :-)

[Beantwoorden]


Door Martina op 9 oktober 2013 06:19

Leuk on een verslagje te Iwn, doet me denken aan mijn eigen uit-huis periode.

[Beantwoorden]

Lily antwoordt op 9 oktober 2013 om 16:58:

Waaaaaaaaaaaaaaaaaauuw zon mooi appartement! Alleen een beetje groot voor in je 1tje? Misschien is n hond kat of ander huisdier iets voor jou:)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 oktober 2013 06:21

Wat fijn dat je nu je eigen plekje hebt. Ik heb ook heel erg moeten wennen toen ik uit huis ging. Ik bel nog steeds elke dag even naar huis. Zeker omdat ik ook niet even op de fiets kan stappen en er langs kan gaan. Wat heb je trouwens wen leuke blouse(?) aan op de foto dat je even uitrust.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:35:

Dankjewel! Is van Zara :-)

[Beantwoorden]


Door dorlyn op 9 oktober 2013 06:24

heel mooi huisje vera ! en van waar komt je lamp met al die rozen is echt tof ! (love)

[Beantwoorden]


Door Brenda op 9 oktober 2013 06:31

Wauw, wat zul je een mooie zonsondergangen zien zeg.
En als je opzoek gaat naar makkelijke recepten gaat het je helemaal lukken met koken. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Eerst makkelijk beginnen dan ga je vast experimenteren.

[Beantwoorden]


Door Marissa op 9 oktober 2013 06:33

Super leuk om te zien! Geniet er van meis!

[Beantwoorden]


Door Vlinder op 9 oktober 2013 06:39

Maak je geen zorgen, iedereen heeft dat als hij/zij voor het eerst op zichzelf gaat. Ik weet ook nog dat ik in het begin heel vaak bij mijn ouders langs ging maar na een tijdje wordt dat minder en begin je het heerlijk te vinden om alleen te zijn in je huisje. Jezelf gewoon even de tijd geven om te wennen :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 oktober 2013 06:43

Ooooh, zo leuk om te lezen! Wel balen van het internet, maar ik vind dat je het echt heel goed doet hoor. Logisch dat je moest huilen toen je ouders weggingen, toen werd het ineens wel heel ‘echt’. Ik vind het trouwens leuk (en fijn) dat je er zo open over bent, dat je het best spannend vindt enzo. Het komt wel goed, je zult vast snel je plekje vinden in het huis!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 9 oktober 2013 06:50

Ik weet precies hoe dat voelt, dat moment waarop je ouders vertrekken. Mijn vader brengt me momenteel elke zondag hier naar Gent en komt me aan het eind van de week weer halen, maar op het moment dat ‘ie maandagochtend naar zijn werk rijdt blijft het een beetje slikken. De eerste dag van de week is bij mij het ergst, en daarna gaat het wel weer. Ik heb op vrijdag een aantal keren vrij van school, dus dan kan ik ook een dag eerder naar huis. Dat is zo ontzettend fijn! Ik heb ook ‘last’ van de stilte om me heen. Af en toe hoor ik mijn bovenbuur een beetje rommelen, maar verder is het erg stil. En het raam/de deur openzetten durf ik niet, aangezien ik echt heel veel last heb van gigantische bosspinnen :-(. Maar: het went wel! Je hebt een prachtig appartementje, het heeft allemaal alleen wat tijd nodig (love).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:36:

Ja, steeds weer dat afscheid lijkt me ook heel moeilijk :-(

[Beantwoorden]

Anneloes antwoordt op 9 oktober 2013 om 10:39:

Maar het is wel fijn dat ik elke week wel gebracht word :). Scheelt me 2,5 uur reizen (trein+bus is minimaal 4 uur, auto is anderhalf uur) en het is toch fijn om even iemand daar te hebben. Maar het allerbelangrijkste: je bent zo weer thuis, en mijn ouders zijn in anderhalf uur bij me als het nodig is! Het is niet dat ik aan de andere kant van de wereld zit ^-^. Dat geeft toch wat rust.

[Beantwoorden]

Desiré antwoordt op 9 oktober 2013 om 10:31:

iew bosspinnen :+
kun je ook geen gaas of een hortje er in doen? ik heb zelf overal van dat gaas ingezet; gewoon met zo’n zelfklevende klittenband is dat (erg makkelijk en past volgens mij wel in ieder raam?)

[Beantwoorden]

Anneloes antwoordt op 9 oktober 2013 om 10:37:

Ik mag sowieso niet boren, dus ik denk dat dat dan hooguit een plak-hor zou worden. Ik zou mijn huisbaas eens moeten vragen of dat mag, want in principe is het bij mij niet de bedoeling dat je boort of dingen op muren plakt, maar ik weet dus niet of dit wel zou mogen. Het grootste probleem is dat ze (waarschijnlijk) via mijn voordeur naar binnen komen, en het is natuurlijk extra moeilijk om daar een hor in te zetten. Lastig!

[Beantwoorden]

Desiré antwoordt op 9 oktober 2013 om 14:55:

Die plakhorren zijn wel heel fijn verder vind ik, makkelijk om aan te brengen en als je weer zou verhuizen trek je ze zo weer uit je raam. Je plakt ze ook echt in de lijst van het raam dus komt verder niet op de muur of aan de buitenkant van het raam. Ik vind ze echt een uitkomst.
Succes ermee, lijkt me erg vervelend. En echt een sprintje trekken dus als je naar binnen of buiten gaat ;)


Door Ayla op 9 oktober 2013 06:54

Super mooi artikel! Erg leuk! Het komt allemaal goed! Het is vast nog even wennen… We zijn er altijd voor je! <3

[Beantwoorden]


Door Lidewij op 9 oktober 2013 06:56

Wat goed van je dat je het wél hebt gedaan, hoe eng het ook is. En dat je erover schrijft en praat! Ik weet zeker dat je niet de enige bent die het doodeng vindt, dus ik vind het heel goed van je dat je dit deelt. Dapper ook! Ik ben heel erg blij voor je dat je zo’n prachtige plek hebt gevonden voor jezelf :) Nog succes met Internet!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 9 oktober 2013 06:57

Goed van je! Heel veel plezier in je nieuwe huis (love)

[Beantwoorden]


Door Hester op 9 oktober 2013 06:59

Leuk verslagje! Wel heeel erg balen van je internet… Pfff :no:

[Beantwoorden]


Door Dita op 9 oktober 2013 07:12

Leuk om te lezen meid, veel plezier en succes met alles!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 9 oktober 2013 07:14

Ik vind het heel logisch dat het gek voelt hoor en dat je je nog niet helemaal op je plek voelt. Het is nogal een verandering in je leven zeg.
Maar je went vast en zeker snel! Je appartement ziet er echt prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Britt op 9 oktober 2013 07:20

Je hebt echt een heel mooi huis!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 oktober 2013 07:21

Ah joh komt met de tijd. Je woont ook in een heel nieuw huis, hierdoor moet het echt nog een beetje van jou worden. Maar zodra je mensen over de vloer krijgt en je sociale leven ook in je woning terecht komt dan voelt het steeds meer als thuis.

[Beantwoorden]


Door irene op 9 oktober 2013 07:23

Toen ik samen ging wonen en dus het huis uitging. Heb ik weken gehuild. Ik miste mijn ouders. Ik mis de veiligheid van het bekende. Maar zonder dat ik het doe had ging het in ene stukken beter. Durf te wennen dat het bij jou ook zo gebeurt.
Geniet van de mooie dingen vera! Het heeft gewoon tijd nodig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:37:

Ahh :-( Dankjewel Irene!

[Beantwoorden]

Suzy antwoordt op 10 oktober 2013 om 02:46:

Zo herkenbaar! Het is alweer heel wat jaartjes geleden, maar ik heb toen ook weken gehuild haha! Vond het geweldig om samen te gaan wonen met mijn (nu) man, maar jeetje…wat miste ik m’n ouders en m’n broer. Totaal idioot (en sneu) eigenlijk, want ze wonen minder dan 5km van me vandaan en ik zie ze bijna elke dag :crazy:

Alles in ons huis was nieuw, dus het voelde (en rook) meer als een showroom in een meubelzaak dan als een thuis. Maar trust me, op den duur krijg je meer frutseltjes, maak je herinneringen en krijgt alles een eigen plekje en dan voel je, je veel meer op je gemak :ja: Komt echt goed! (love)

Het ziet er in ieder geval prachtig uit, heel erg Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 9 oktober 2013 07:24

Zelfs ik vind het een beetje gek dat je nu op jezelf woont! Laat staan hoe het voor jou moet voelen :D

Ik wens je heel veel sterkte met deze stap. Het komt allemaal goed, het klinkt afgezaagd, maar vertrouw er maar op. En het moet vast lukken met zo’n prachtig huisje ;)

[Beantwoorden]


Door Irenka op 9 oktober 2013 07:25

Ik vind je plekje zo enorm prachtig. En ik snap heel goed dat het raar voelt… Over een maand en 6 dagen krijgt mijn vriend de sleutel en mag hij gaan verbouwen (Ik ben zo’n kluns dat ik maar gewoon vaak eten ga brengen…), en als hij, of wij, er eenmaal inzitten ga ik denk ik ook huilen. En naar mijn moeder en daar slapen. En dan weer terug. Ik denk dat het enorm gaat voelen als een bungalowpark in het begin :’) Gelukkig woont mijn moeder op wandelafstand

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:37:

Spannend! Verbouwen ook! Wel fijn dat je moeder zo dichtbij woont.

[Beantwoorden]


Door Kim op 9 oktober 2013 07:27

Wow, je zit daar prachtig! Balen van het internet zeg.. Die rozen luchter vind ik echt prachtig, wow!

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 9 oktober 2013 07:28

succes Vera! En oehhh gossip girl is zo’n leuke serie :love:

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 9 oktober 2013 07:29

Heel leuk om te zien :D

[Beantwoorden]


Door Tineke op 9 oktober 2013 07:30

Ik kan het me heel goed voorstellen hoor! Het is erg dubbel, aan de ene kant natuurlijk hartstikke leuk! Ik woon ook sinds kort niet meer thuis. Nou is mijn situatie wel weer anders (ik woon samen en mijn ouders wonen hier maar een half uur vandaan. Maar dan nog.. Het is wel ineens heel erg raar. Ik wens je heel veel plezier toe in je huisje meid! Het is echt prachtig en je hebt het heel mooi ingericht! Het lijkt me trouwens heerlijk om zo dichtbij de stad te wonen.
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:39:

Dankjewel Tineke! Dat ik zo dichtbij de stad woon vind ik ook heel fijn. Ik ben er zo, echt niet te vergelijken met Arnhem ^^)

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 9 oktober 2013 07:35

Vervelend dat het zo lang duurt met internet, hopelijk is het snel geregeld! Heel veel succes :)

[Beantwoorden]


Door tessa op 9 oktober 2013 07:36

heel veel plezier in je nieuwe huisje, ik volg je al lang maar reageer eigenlijk nooit.
de verhuisfilmpjes vond ik heel leuk.
ik weet zeker dat je je echt snel thuis zult gaan voelen, het is altijd lastig in het begin maar het went snel.

[Beantwoorden]


Door Josianne op 9 oktober 2013 07:37

Wat heb je een prachtig appartement voor zover ik het kan zien (ik heb nog geen filmpjes gekeken, staat op de planning!). Het is inderdaad eng om op jezelf te gaan wonen, maar je gaat het vast heel goed doen, het wordt hartstikke leuk!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 9 oktober 2013 07:37

Het is echt meer dan prachtig geworden! Het is echt een ‘thuis’, het ziet er erg gezellig uit. Persoonlijk zou ik er helemaal thuis in voelen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:39:

Dankjewel Lisanne! Dat het al zo ver ingericht is helpt wel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 oktober 2013 07:42

Leuk om te zien en te lezen, stoer dat je dit met ons deelt! Je huisje ziet er echt schitterend uit!

[Beantwoorden]


Door femketje op 9 oktober 2013 07:42

leuk zo’n persoonlijk artikel :D

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 9 oktober 2013 07:49

Wat een leuke foto’s, je huisje is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 9 oktober 2013 07:50

Leuk om te lezen! Ik vind het een mooi appartement. Waar komt jouw bed vandaan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:40:

Ikea!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 9 oktober 2013 07:50

Leuk dat je hier een verslagje over schrijft Vera!
Ik vind je appartement echt heel erg mooi, gelukkig kan je er zelf ook een klein beetje van genieten! Yes u can girl! :wave:

[Beantwoorden]


Door Anouk op 9 oktober 2013 07:51

Wat een supermooi appartement heb je!
Ik snap helemaal hoe je je voelt trouwens. Toen ik vorig jaar op kamers ging dacht ik ook: “wauw, wat een mooie kamer, in Amsterdam, dit is evht te gek. Maar ik ben helemaal alleen..” En dan vond ik t altijd moeilijk. Wat heel erg helpt is jezelf se eerste weken hard bezig houden met dingen. En daarnaast ook een vaste datum prikken waarop je van jezelf weer naar huis mag. Stel die datum elke keer dat je opnieuw gaat wat langer uit en dan wen je vanzelf. Wat ook helpt: mooie, fijne en leuke dingen opschrijven. Ik Deed dat ook, eerst elke dag voor het slapengaan en nu misschien nog 1 keer per week.
Wat koken betreft, kijk op ah.nl voor fijne basics. En pakjes zoals de wereldgerechten van knorr zijn ook fijn. En anders kom je maar bij mij eten, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:41:

Dankjewel, wat veel goede tips! Ik heb gelukkig wel veel te doen. Alleen de glasvezel houdt me al genoeg bezig :+

[Beantwoorden]


Door Danielle op 9 oktober 2013 07:51

Het lijkt me best wel spannend om dan ineens te beseffen dat je alleen woont. Hopelijk ben je er snel aan gewend, maar dat gaat denk ik wel goed komen! Geniet van de mooie dingen in je huisje! (Als dat prachtige uitzicht met die zon)

[Beantwoorden]


Door Allissa op 9 oktober 2013 07:54

Ziet er leuk uit allemaal. Prachtig uitzicht zeg. En logisch dat het allemaal zo spannend is, heel normaal!

[Beantwoorden]


Door Tara op 9 oktober 2013 08:04

Succes, Vera, met de eerste week! Gelukkig heb je de nodige voorbehoudsmaatregelen al genomen om de dagen en slechte momenten goed door te komen :) En dat fantastische appartement zal ook wel helpen. ;)

[Beantwoorden]


Door Annelies op 9 oktober 2013 08:12

Ik woon nu een jaar samen met mijn vriend en heb zoveel gehuild de eerste maanden. Ik lag soms snikkend in mijn bed mijn thuis te missen, maar alles went! De plek waar je het meeste bent wordt automatisch je thuis. Heel veel succes :) vind het mooi dat je zo onbeschaamd je gevoelens laat zien op je site.

Groetjes,

Annelies

[Beantwoorden]


Door Carien op 9 oktober 2013 08:13

Het ziet er zo fijn en knus uit. Dat uitzicht is zo mooi! En heimwee op zn tijd is helemaal niet gek en zeker niet als je voor het eerst op jezelf woont. Gossip Girl is dan een goede oplossing ;)

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 oktober 2013 08:22

Wauw wat een mooi appartement heb je! Waar komen die gave onderzetters vandaan? (Onder je kopje thee) alvast bedankt! Ik ben namelijk al heeeel lang op zoek naar leuke onderzetters en deze zijn perfect ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:42:

Die zijn van Xenos!

[Beantwoorden]


Door Saar op 9 oktober 2013 08:23

Heel mooi je appartement! Op mezelf wonen vond ik in het begin echt helemaal niet leuk. Maar het went. Echt! 4 jaar later zou ik niet meer anders willen. Zoveel vrijheid. Het komt vast helemaal goed!

[Beantwoorden]


Door Caro op 9 oktober 2013 08:30

Ik kan me heel goed voorstellen hoe je je voelt! Lijkt mij ook enorm raar om uit huis te gaan en ineens alleen te zijn. Denk dat het ook moeilijker is omdat je niet samenwoont met iemand, maar echt helemaal alleen bent. Maar het zal vast allemaal wennen zijn en straks weet je niet beter! :-) Je hebt in ieder geval echt een prachtig huiss! :-)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 9 oktober 2013 08:32

mooi artikel met prachtige foto’s!

[Beantwoorden]


Door marije op 9 oktober 2013 08:33

Hej wat een mooi appartement!
Ik hoop dat je je er snel thuis gaat voelen! :)
xx

[Beantwoorden]


Door Ilse op 9 oktober 2013 08:34

Mooi uitzicht en mooie, lange eettafel!
Het kan eenzaam zijn en vreemd aanvoelen, zo helemaal alleen wonen en dan nog zo ver van bij je ouders. Hopelijk voel je je snel thuis in je nieuwe woonst, dat is een kwestie van tijd natuurlijk. Heel veel succes daar en hopelijk word je er heel gelukkig!

[Beantwoorden]


Door Hilde op 9 oktober 2013 08:35

Mooie foto’s heb je gemaakt! Denk dat ik ook uren lang van dat uitzicht zou kunnen genieten :)
Ik kan me heel goed voorstellen dat het best wel moeilijk is allemaal! Het is een grote en ook zeker een moedige stap die je hebt gezet. Misschien helpt het je om alvast een paar gezellige vriendinnen/vrienden avondjes in te plannen, dan heb je iets leuks in het vooruitzicht :) Ik denk ook dat aan hoe meer mensen je je eigen huisje laat zien, hoe meer het voor jou als ‘thuis’ gaat voelen :)
Ik wens je heel veel geluk en plezier in je appartement toe en hoop dat je je snel wat meer op je plek gaat voelen! You go girl! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:44:

Dankjewel Hilde! Ik heb gelukkig veel afspraken staan dus dat helpt! :ja:

[Beantwoorden]


Door Charile op 9 oktober 2013 08:35

Leuk om te zien!!

[Beantwoorden]


Door Silvia op 9 oktober 2013 08:42

Je hebt echt een super mooi appartement!
Geniet ervan, want ik weet wel zeker dat je uiteindelijk je plek gaat vinden.
De dagen alleen als me-time gaat zien en veel gaat genieten!

Liefs

[Beantwoorden]


Door Charlotte Bxl op 9 oktober 2013 08:42

Flormar make up is dacht ik een Turks merk. In Griekenland ben ik ook eens in een winkel ervan binnengeweest: super gewoon!
Niet door, erg veel keuze en goede kwaliteit!
Ik kijk al uit naar eventuele reviews ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:44:

Oeh, ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Yunaa op 9 oktober 2013 08:43

Ik vind het zo goed en dapper dat je dit wil delen! Je hoort namelijk bijna nooit van mensen om je heen dat ze het eng vinden of bang zijn als ze opzichzelf wonen. Ik heb hetzelfde als jij en ben bang om alleen te zijn. Zie snel spoken haha. Daarom woon ik ook nog steeds thuis! Maar je hebt een prachtig appartement, jaloeers, en het wordt vast harstikke leuk. Komt goed:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:46:

Dat viel me ook op, dat er vaak zo nonchalant over wordt gedaan, terwijl ik nu heel goed merk wat voor big deal het is!

[Beantwoorden]

lousaa antwoordt op 9 oktober 2013 om 10:52:

Nou… voor veel mensen is het ook gewoon geen big deal… die mensen doen dus niet nonchalant, maar ervaren geen paniek of angst of huilerigheid omdat ze het gewoon gaaf vinden, zich al sinds hun vijftiende verheugen op een eigen stek en echt enorm de behoefte voelen om los te komen van hun ouders en kind-af te zijn. Dat gaat op voor mijzelf en het merendeel van mijn vrienden in elk geval. We vonden het spannend maar niet op een ontregelende manier. Dus als je zegt dat mensen ‘nonchalant doen’, projecteer je je eigen gevoelens op mensen die daar echt helemaal geen last van hebben. Terwijl jij doet alsof ze een rolletje spelen en stiekem ook heel zielig zijn als niemand kijkt. Da’s niet het geval.

Succes met wennen! Je hebt in elk geval de meest luxe startersplek die ik ooit gezien heb :-)

[Beantwoorden]

cynthia antwoordt op 9 oktober 2013 om 11:08:

Wat een raar tintje zit er aan deze reactie..

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 11:10:

Wow jeetje, het was geen aanval? Ik zie gewoon ook heel veel meisjes die naar de buitenkant doen alsof alles oké is, terwijl ze het hartstikke moeilijk vinden. Dat is het enige wat ik bedoel. Natuurlijk zullen er ook mensen zijn die het helemaal geen big deal vinden, maar ik denk dat het voor het voor velen een hele grote stap is en dat gaat niet zonder slag of stoot. je verlaat de plek waar je zoveel jaren hebt gewoond, het veilige nest. Dat is niet niks. Niet iedereen heeft zo’n veilig nest gehad, dan zal het zeker een verademing zijn. Ik heb het over het algemeen, dan denk ik dat het voor bijna iedereen best wel wat is.

Lisanneleeft antwoordt op 9 oktober 2013 om 14:09:

In de comments te lezen zijn er toch wel veel meiden die het eng/spannend vonden en moeilijk afscheid konden nemen. Maar lang niet iedereen natuurlijk!
Denk ook dat het voornamelijk zo is als je echt ver weg van je ouders gaat wonen.

Hoewel ik dat helemaal niet zo heb ervaren, ik denk dat mijn mamsje er het meeste moeite mee had, hihi. Maar goed, wanneer ik mijn moeder zou bellen of ze komt is ze binnen een kwartiertje hier, dat scheelt ook echt wel.


Door Jelka op 9 oktober 2013 08:43

Wat een mooie woning heb je toch! Fijn dat je ouders de eerste dagen zo veel bij je zijn geweest. En zo een dvd-box is een ideale oplossing tegen eenzame momenten. Zo heb ik alle seizoenen van Dr. House gekeken op eenzame momenten toen ik pas alleen woonde. Maar tegenwoordig heb ik dat niet meer nodig :) veel plezier in je huisje

[Beantwoorden]


Door Mariska op 9 oktober 2013 08:46

Gefeliciteerd met je verhuizing! Dat eten koken zal zeker even wennen worden.
Een idee is om aan je moeder (of vader natuurlijk) te vragen of ze een receptenboekje wil maken met je favoriete gerechten die ze thuis voor je maakte. Helpt ook een beetje met de heimwee.

Wat je ook natuurlijk kan doen is simpele recepten opzoeken op foodblogs of ah.nl Ik zelf heb ook een kook blog waar ik vooral simpele recepten voor smaakvolle gerechten neer zet.
(Ik bedoel dit niet als reclame, ik zal niet extra een link neer zetten).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:47:

Ja, AH.nl ga ik zeker veel gebruiken! En ik ga ook op je blog kijken!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 9 oktober 2013 08:46

Wat fijn dat je de eerste dagen toch vrij goed bent door gekomen! Hoe kan het ook anders in zo’n mooi huisje, ik blijf het zeggen want wat heb je een mooi plekje! Qua koken zijn er trouwens echt heel veel dingen die niet zo moeilijk te maken zijn, het is vaak ook een kwestie van of een recept uitvoeren of de instructies op de verpakking volgen. Toen ik pas op mezelf zat, vond ik het soms ook nog lastig, maar uiteindelijk ben ik het superleuk gaan vinden! Natuurlijk heb ook ik wel eens een dag geen zin, maar door vaak iets nieuws uit te proberen houd ik het interessant en leuk. En als ik dan echt geen zin heb, halen we heel af en toe wel eens een pizza ofzo ;-)

[Beantwoorden]


Door Saar op 9 oktober 2013 08:48

Hi Vera, ik ken je alleen van je blog, maar ik ben trots op je! Je had ook thuis kunnen blijven wonen, maar je kiest ervoor om vooruit te gaan, klaar voor de volgende stap in je leven. Je hebt een mooie plekje voor jezelf gecreeerd en ik weet zeker dat je je er snel thuis voelt! Geniet van het mooie appartement en fantastische uitzicht!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:47:

Dankjewel!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 9 oktober 2013 08:50

Je hebt het al wel lekker huiselijk gemaakt hoor! Over je uitzich kan ik maar niet uitgesproken raken. Ik vind die rustieke uitstraling door de bakstenen boog echt geweldig.

[Beantwoorden]


Door Yara op 9 oktober 2013 08:55

Je mag echt trots zijn op jezelf Vera! :-) Zo’n mooi huisje en in je eentje, wauwie..

[Beantwoorden]


Door Esther op 9 oktober 2013 08:57

Ik vind je huis heel erg mooi! Wel lastig om ineens alleen te zijn, kan ik me heel goed voorstellen. Ik zou snel vriendinnen uitnodigen enzo, sowieso proberen om regelmatig met anderen te eten vind ik zelf heel fijn. Qua koken zou ik gewoon lekker de allerhande/site van de appie gebruiken. Kun je ook instellen op recepten die snel klaar zijn, fijn als je niet van koken houdt!

[Beantwoorden]


Door Roxa op 9 oktober 2013 08:58

Ik hoop dat het voor je gaat wennen. Maar dat zal vast wel gebeuren, ik zou zeggen geniet ervan!

Ik zou wel beetje opletten met foto’s want ik weet nu al waar je precies woont, dus ik zou zeggen pas op!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:34:

Er staan hier nog veel meer gebouwen met honderden woningen erin. En ik kan het wel proberen angstvallig niet te laten zien, maar met zoveel ramen kun je er niet echt omheen :)

[Beantwoorden]

Roxa antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:46:

Daar heb je gelijk in inderdaad!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:48:

Maar ik snap je bezorgdheid wel hoor! Heb ik ook zeker wel over nagedacht.


Door Debby op 9 oktober 2013 08:58

Wat een geweldig mooi huis heb je zeg zag het filmpje van de week ook mag je best trots op zijn heel veel geluk daar!

[Beantwoorden]


Door Irene op 9 oktober 2013 08:59

Ik ben zo trots op je!!

[Beantwoorden]


Door Jette op 9 oktober 2013 09:02

Het is echt een kwestie van wennen. Toen ik 20 was ging ik op mezelf en had precies hetzelfde. Helemaal in mn nopjes toen alle spulletjes werden neergezet en mn ouders er waren. Toen ze weg gingen ging het ook nog wel, tot ik savonds alleen voor de tv zat. Keihard huilen en ervan overtuigd dat ik nu alle gezelligheid van thuis zou moeten missen. Geloof me, dat gevoel heb je niet langer dan een week. Ik sprak vrienden en ik hoor bij heel veel mensen dat ze t eerst wel beetje moeilijk vonden, bang om leuke dingen te missen.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 9 oktober 2013 09:08

Wat een geweldig uitzicht heb je! Hopelijk voel je je er snel thuis.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 9 oktober 2013 09:11

Leuke blogpost wel! Ik denk inderdaad dat het gewoon een kwestie van wennen is, da’s altijd zo bij iets nieuws! Maar het komt vast allemaal helemaal goed en je voelt je hopelijk snel thuis in je praaachtige appartement!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 9 oktober 2013 09:13

Spannend inderdaad zo’n eerste nachtje, dat voelt heel raar. Maar al gauw ga je merken dat je je helemaal thuis voelt en het heerlijk is om helemaal zelfstandig te zijn. Dit is ook een mooi doel om te overwinnen en dat geeft een fijn gevoel! Het vervelende gevoel wat je voelt is ook misschien afscheid van je ouderlijk huis en het gevoel dat je nu helemaal op eigen benen staat. Spannend en het geeft misschien nu even een rotgevoel, maar dat wordt (hopelijk) gauw anders :) Sterkte, maar ook veel plezier gewenst!

[Beantwoorden]


Door Nena op 9 oktober 2013 09:14

Wat lief dat je ouders nog gebleven zijn! Al zouden ze misschien beter op een ochtend vertrokken zijn ;-) Ik zou ook echt hard huilen denk ik. Het blijft een beetje eng :) Maar ik vind dat je dat fantastisch doet en het zal gauw wel gaan wennen! :) Vraag gewoon heel erg vaak mensen over de vloer. Alle oh’s en ah’s op je appartement helpen om je thuis te voelen, dat was bij mij toch het geval ;)

[Beantwoorden]


Door Emm op 9 oktober 2013 09:14

Je went zo hoor aan het alleen zijn. ( hoewel koken idd soms een ramp is)

Ik weet nog dat ik alleen in Utrecht ging wonen. En daar zit je dan alleen, maar je kan lekker nog naar huis om bij je ouders op bezoek te gaan.

Btw uitzicht is idd mooi

[Beantwoorden]


Door Emma op 9 oktober 2013 09:16

Vera! Zet ‘m op! Ik snap het gevoel wel een beetje. Ineens moet je het zelf doen. Maar je gaat er vast snel aan wennen, en dan kun je gaan genieten van al je vrijheid en zelfstandigheid!!

Voor avondeten kan je ook gewoon simpele maaltijden maken als: stukje vlees of vis, gebakken aardappels en groente. Ik zag er ook tegen op, maar begin gewoon met makkelijke gerechten. De online allerhande is ook erg fijn!

Veel succes vera! Wij leven mee hoor!!

Groetjes van een lurker ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:50:

Dankjewel Emma! ^^)

[Beantwoorden]

Matthea antwoordt op 10 oktober 2013 om 00:59:

Ik begrijp je helemaal Vera! Ik woon nu een jaar op kamers en het was echt wel wennen. Zeker na 2 keer daarna verhuizen, maar nu heb ik een fijne kamer. Gelukkig heb ik een broer en zus hier wonen en mijn ouders met een kwartiertje in de trein.

Als aansluiting op de reactie van Emma over het eten: ik probeerde elke week of soms elke dag een nieuw gerecht/recept uit. Maar ook een nieuwe groente. Zo at ik laatst voor het eerst ook zoete aardappelen (die je ook weer op verschillende manieren kan bereiden).
De site van ah.nl is erg fijn, maar ik zal je ook zeker de app aanraden. Alle recepten staan erop, heel handig tijdens het boodschappen doen. Ik wist bijv. dat ik kip nog thuis had, dan kun je snel kijken naar een lekker en nieuw gerecht met kip.
En het enige wat werkt bij koken is: proberen, proeven en nogmaals proberen!
Heel veel succes en ik hoop dat jij je snel thuis voelt in je mooie appartement.

Groetjes van een nog grotere lurker ;-)

[Beantwoorden]


Door sara op 9 oktober 2013 09:17

Hoi vera als tip voor het koken moet je eens ‘de makkelijke maaltijd’ opzoeken van 24kitchen. Ik heb echt daadoor leren koken en ik was net als jou! Nu vind ik het zelf een beetje leuk. Je kunt recepten vinden op hun website en ze hebben een boek. De kunst is om dan kleine trucjes te onthouden die je met verschillende ingredienten kan onthouden. Wat ook helpt is een eetschema maken. Zo kun je gevarieerd eten en begin met makkelijke dingen zoals spagetrie of hutspot en op den duur heb je geen schema meer nodig. Succes! Koken zal je ook afleiding en rust geven op momenten dat je je alleen voelt

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 oktober 2013 09:19

Ah Vera, kijk eens wat een mooi plekje je hebt! Dat thuis voelen komt allemaal vanzelf weer, dat is een kwestie van loslaten en het tijd geven. Komt allemaal goed hoor lieverd! <3 Verwen jezelf gewoon lekker een beetje na deze toch wel heftige verhuizing en geniet van al het moois wat je nieuwe huis te bieden heeft, die zonsondergang bijvoorbeeld! Komt goed, weet ik zeker! Dikke knuffel!!

[Beantwoorden]


Door Jose op 9 oktober 2013 09:21

Je bent een dappere meid! <3 Volwassen worden is soms heel erg moeilijk, ik weet er alles van! Geef het tijd en je zult je snel thuis voelen in je hotelkamer/eigen huisje.

[Beantwoorden]


Door Lori op 9 oktober 2013 09:27

Leuk artikel dit! Je gaat je vast snel thuis voelen! Ik vroeg me ook af waarmee je de paprika’s gevuld hebt? Het ziet er namelijk heerlijk uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:51:

Een mix van rijst, gehakt, ui, ei en kruiden!

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 oktober 2013 09:29

Wat een prachtig appartement heb je toch! Het duurt misschien even maar ik denk dat je je er heel snel thuis gaat voelen :)

[Beantwoorden]


Door heartshapedrosepetals op 9 oktober 2013 09:33

Ontzettend leuk huisje heb je!

[Beantwoorden]


Door Brenna op 9 oktober 2013 09:33

Leuk jurkje op de laatste foto! Ik heb dezelfde, hij zit zo mooi en tegelijkertijd zo fijn. Je hebt het wel getroffen, je eerste huisje is supermooi. De meesten beginnen toch op kamers, dat is nog meer wennen in mijn ogen, omdat je het dan ook nog eens met vreemden deelt, dat huis. Maar goed, je hebt het natuurlijk ook verdiend. Hopelijk voel je je snel helemaal thuis! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:51:

Is misschien ook wel gezellig! Maar ik denk dat ik het ook wel moeilijk zou vinden, omdat je misschien niet het gevoel hebt dat je het kunt uiten als je je alleen voelt met die mensen om je heen.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 oktober 2013 09:33

Geef het tijd, je gaat je er vanzelf thuis voelen! Echt een prachtig apartement heb je! Wel jammer van het internet! Dat van het koken herken ik heel erg. Daar zie ik altijd zo tegen op als ik alleen thuis ben.

[Beantwoorden]


Door Frances op 9 oktober 2013 09:37

Na een tijdje voel je je vast helemaal thuis in je super mooie appartement!

[Beantwoorden]


Door Lou op 9 oktober 2013 09:40

Vera, het komt goed! Ik zie het juist als iets heel moois dat je zo’n naar gevoel krijgt bij het verlaten van je ouderlijk nest: dat houdt niet alleen in dat jij het moeilijk hebt met bepaalde dingen, maar ook dat je een heel fijn nestje verlaat! Dat is dan weer mooi, dat je ouders dat toch bereikt hebben! Geef het wat tijd en je hebt je eigen nestje helemaal op orde en naar je eigen hand!

Toen ik uit huis ging, kwam dat door omstandigheden, en toen heb ik twee weken in een kamer zonder spullen, op een opblaasbaar bed moeten slapen :no: . In een huis met vreemden/kennissen, omdat het kamerverhuur was. Daar Ik heb me ZO zielsalleen gevoeld, ’s nachts huilen en bang zijn en weten dat ik niet meer terug kon. Maar het is helemaal goed gekomen! I’m as happy as can be!

En zo gaat dat vast ook met jou: de downs wegen niet op tegen de ups in het leven! You can do it! :yay:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:53:

Dat lijkt me heel moeilijk en naar, maar gelukkig is het goed gekomen. Op een opblaasbaar bed en zonder je spullen kun je ook niet (goed) leven. Dankjewel voor je mooie comment, Lou!

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 9 oktober 2013 09:40

Waauw die zonsondergang is echt heel erg mooi zeg!♡ Je moet gewoon nog even wennen en je bent niet alleen, als je internet het weer normaal doet kan je nog altijd skypen met je ouder en broertje natuurlijk ^^

[Beantwoorden]


Door Nelly op 9 oktober 2013 09:40

Wat leuk dat je ons op de hoogte houd. Ik was inderdaad benieuwd hoe de eerste dag alleen voor jou zou zijn. Ik weet dat ik het ook zo raar vond. Maar “het komt goed schatje”.

Veel succes in je appartement. Die ramen vind ik zo geweldig….

Nelly

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:54:

Dankjewel Nelly! :$

[Beantwoorden]


Door Fleur op 9 oktober 2013 09:43

Wauw, wat een prachtig huisje heb je toch! Ook echt supermooi ingericht. Je zult je er vast snel thuis voelen, dat is eerst even wennen, maar mijn ervaring is dat je eigen plekje hebben toch ook wel heel erg fijn is :) En met dat koken komt het ook wel goed joh, ik kon dat ook nauwelijks toen ik op kamers ging, maar ah.nl is mijn grootste vriend wat recepten betreft en anders is er altijd nog pasta / wraps / rijst, makkelijker kan niet! Je zult niet meteen verhongeren ;) Geniet ervan, het is je gegund!

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:58:

Haha ik herken dat ook zo van dat koken. Ik kon alleen een simpele pasta maken toen ik op mezelf ging wonen, en ik heb mij toen heel snel gestort op de recepten van de AH, Knorr wereldgerechten, etcetera. Hierdoor kreeg ik al snel feeling met koken.
Ik wens je heel veel woonplezier, je zal zien dat je sneller zult wennen dan dat je er zelf erg in hebt!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 9 oktober 2013 09:44

Super goed dat je toch deze stap hebt gezet Vera! Je bent echt een topper ^^) Het zal nog wel even moeilijker blijven om aan alles te wennen, maar dat komt vanzelf en voel je je helemaal thuis! Ik hoop dat je internet snel gemaakt gaat worden!

[Beantwoorden]


Door petra op 9 oktober 2013 09:48

Met zo’n mooi huisje moet het ‘thuisvoel’-gevoel snel komen! Geef het wat tijd, komt goed. Geniet ervan!!

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 9 oktober 2013 09:50

Wauw echt knappe foto’s :) x

[Beantwoorden]


Door Sandra-Anna op 9 oktober 2013 09:59

Ik vind het heel erg leuk om over je nieuwe appartement te lezen. Ik hoop dat je je er snel thuis voelt. :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 oktober 2013 10:02

Hoi Vera,

Wat een leuke foto’s van je o-zo-mooie appartement! Hier mag je echt trots op zijn.
Ik weet precies hoe je je voelt. Ik woon zelf sinds een paar maanden samen met mijn vriend in ons koophuis en omdat hij veel weg is, ben ik heel vaak alleen.

De eerste keer dat mijn ouders weggingen en ik alleen achterbleef, heb ik ook wat traantjes gelaten. De eerste dagen liep ik wat verloren rond en had het gevoel in een vakantiehuisje te zijn.

Maar na een aantal dagen

[Beantwoorden]


Door Melle op 9 oktober 2013 10:03

Wat een fijn dagje, en wat goed dat je het hebt ‘overleefd’! Begin is altijd moeilijk je hebt zo’n mooi huisje, het komt helemaal goed ^^)

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 oktober 2013 10:04

* maar wees gerust, na een paar dagen voel je je echt op je plek en ga je je ‘flow’ wel vinden. Je moet gewoon je eigen gewoontes maken en je eigen routines vinden…

Succes en je red het wel! xx

[Beantwoorden]


Door Anna op 9 oktober 2013 10:13

Zo herkenbaar allemaal! Ik woon sinds begin dit jaar ook op mijn zelf, en heb de eerste week (weken) ook een heel onwennig ‘raar’ gevoel gehad, en inderdaad die eerst avond alleen.. :/ Maar het zal echt gaan wennen, en je vader nog veel nodig hebben voor klusjes haha! Je gaat je ouders extra waarderen als je gezellig bij ze op visite gaat Vera. Enjoy!

[Beantwoorden]


Door My Linh op 9 oktober 2013 10:13

Oh meid, je hebt echt een PRACHTIG appartement :D Echt super goed dat je zo’n stap hebt durven nemen ^^ En zoals ik het lees, gaat het best goed. Het huilen hoort erbij :) Ik hoop dat je je snel thuis voelt in je hotel-zonder-roomservice ;)

[Beantwoorden]


Door Caro op 9 oktober 2013 10:15

Het is ook wennen :) maar langzamerhand zal je dit ook thuis kunnen noemen, en heb je er twee :) das toch ook mooi?

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 9 oktober 2013 10:18

Ontzettend leuk vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 9 oktober 2013 10:20

Komt helemaal goed hoor! Je hebt een prachtig huisje, echt wat moois van gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 9 oktober 2013 10:23

Wat is je huisje mooi geworden, zeg! Prachtig!
En wát een uitzicht! Ik snap heel goed dat je het eng vind. Ik ging meteen samenwonen met mijn vriend, dat scheelde voor mij heel veel. Als ik echt meteen ‘alleen’ op mezelf zou gaan wonen, had ik nog even gewacht, denk ik… (ik was 19 toen). Maar je gaat je vast vanzelf thuis voelen :) Amsterdam is een geweldige stad!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 oktober 2013 10:24

Zo leuk en lief dat je ons helemaal meeneemt in je verhuis-proces. Heel dapper ook, dat je zo open bent. Je appartement is werkelijk waar prachtig! Ik hoop dat je je er snel thuis voelt. Het is in ieder geval ontzettend mooi ingericht.
Heel veel succes, ook met koken!
En via je blog zijn er eigenlijk altijd heel veel mensen bij je, dus dan ben je nooit helemaal alleen.
:smak: <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:04:

Dankjewel Suzanne! En je hebt gelijk, zo voelt het ook wel, dat ik niet alleen ben dankzij jullie :-)

[Beantwoorden]


Door Merel op 9 oktober 2013 10:24

Wat knap dat je hier zo eerlijk over bent, Vera! Het lijkt me ook erg moeilijk om zomaar te verhuizen naar zo’n groot appartement waar je dan helemaal alleen woont. Toch ziet het er nu al heel erg mooi uit en ik hoop voor je dat je je snel thuis gaat voelen!
Veel plezier en sterkte!

[Beantwoorden]


Door Desiré op 9 oktober 2013 10:26

Voor de eerste keer op jezelf wonen is altijd ff raar en wennen; bij mij duurde het een kleine 2 weken en toen wist ik echt niet beter!
De eerste paar dagen was inderdaad heel apart en onwerkelijk en toen had ik soms ook het gevoel van.. en nu?
haha… maar dat trekt snel genoeg weg. Succes er mee en geniet van je prachtige appartement; je hebt echt veel geluk met zo’n mooi huisje :smak:

[Beantwoorden]


Door Eva op 9 oktober 2013 10:44

Kan me voorstellen dat het heel raar is om hier aan te moeten wennen :o Nodig gewoon lekker vaak mensen uit, dat is toch fijner dan in je eentje series/films kijken. Wel awesome dat je nu in Amsterdam woont! Ik woon en studeer daar ook dus misschien kom ik je nog eens tegen in de Kalverstraat :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:05:

Leuk! Wel gedag zeggen dan! ^^)

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 10 oktober 2013 om 10:25:

Haha ja zal ik doen!

[Beantwoorden]


Door iscreambeauty op 9 oktober 2013 10:46

Mooi huisje heb je zeg! Ik kan me helemaal voorstellen dat het afscheid zwaar was, maar je zal vast snel wennen in je paleisje

[Beantwoorden]


Door Robin op 9 oktober 2013 10:50

Super knap van je dat je op 2 uur afstand van thuis woont. Balen van al dat internet gedoe. Je appartement is echt prachtig! Die vanity lijkt me een erg goed idee. Erg veel plezier in je nieuwe paleisje:). X

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 9 oktober 2013 10:58

Je leeft nog achter je nachtje! :d
Zal beetje bij beetje meer je thuis worden. Geef jezelf tijd :).

[Beantwoorden]


Door Sylvana op 9 oktober 2013 11:02

Mooi hoor je huisje.
Is gewoon kwestie van tijd, over een tijdje weet je niet anders meer dan alleen te zijn in je eigen huisje. ;)

[Beantwoorden]


Door Mariam op 9 oktober 2013 11:07

I wish you a lot of fun with your new adventure! I am sure you will love it! I was also mommy and daddy’s girl when I moved to the Netherlands 7 years ago, alone in a foreign country at 23…but I survived and moreover, had loads of fun! So I am sure you will have the time of your life living in this gorgeous apartment in Ams, no worries :) X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:06:

Wow that’s so cool and inspiring! Thank you!

[Beantwoorden]


Door lisette op 9 oktober 2013 11:10

Hoi Vera,
Ik ben inmiddels 10 jaar uit huis, maar ik weet nog steeds heel goed hoe het voelde om die eerste paar nachten alleen door te brengen. De enige tip die ik voor je heb is om heel veel vrienden uit te nodigen bij jou thuis en dan samen te eten. Net zoals je dat bij je ouders deed. Mijn vrienden hebben me er door geholpen de eerste tijd. Je leert zo koken, je gaat je thuis voelen en je krijgt dat veilige gevoel een beetje terug. Alles wat hoort bij een eigen huis dat ga je doen. Ook suffe dingen als poetsen en stofzuigen en je bed opmaken maakten bij mij juist dat het huisje heel erg eigen ging voelen. Ik ging de eerste tijd elk weekend naar m’n ouders (om de was te doen, hihihi) maar dat werd steeds minder toen ik me thuis ging voelen. Toen ging ik ook gewoon lekker uit in mn nieuwe stad in het weekend.

Meissie je bent een topper en je komt er wel! Een sterkte, jonge vrouw zoals jij verovert de wereld. Zeker weten.

Dikke kus en een grote knuffel! Lisette
(LIMWZ.nl)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:18:

Dankjewel Lisette! Goede tips! Volgende week komen er veel vriendinnen langs, dus dat gaat goedkomen ^^)

[Beantwoorden]


Door agatha op 9 oktober 2013 11:10

Gefeliciteerd met je nieuwe huis en veel plezier !!!

[Beantwoorden]


Door Eslin Reijngoud op 9 oktober 2013 11:11

Hoi Vera,Ten eerste wil ik zeggen dat ik het super leuk vind voor je dat je nu zo`n mooi appartement hebt. En wat je vertelt dat je het zo moeilijk vond om afscheid te nemen van je ouders.Dat had ik ook ik woon nu 5 maanden op mij zelf.Maar dat wend vanzelf het is in het begin allemaal veel je hebt je eigen appartement,je mag die helemaal zelf inrichten zoals jij dat wilt.Echt super leuk!! Ik wil je bij deze ook zeggen je doet het hartstikke goed!!Ben trots op je!! Dikke kus xx

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 9 oktober 2013 11:12

Wat een mooi appartement heb je zeg, ik ben ervan overtuigd dat het allemaal wel goed komt! Je zit op een heel fijne plek en natuurlijk is het even wennen maar zodra dat voorbij is denk ik dat je heel gelukkig zult zijn (nog gelukkiger dan nu!)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 9 oktober 2013 11:14

Ik kan mij heel goed voorstellen dat je het moeilijk vind en natuurlijk is het spannend. Ik bedoel je woont wel ineens op jezelf en het is natuurlijk ook een stuk rustiger. Ik denk inderdaad dat het een kwestie van tijd is en dat het straks echt voelt als je eigen huisje.

[Beantwoorden]


Door Karin Éénig Wonen op 9 oktober 2013 11:17

Wat leuk dat je dit deelt. Het begin is ook echt even wennen, ik vond het afscheid in het begin ook elke keer moeilijk, maar nu vind ik het juist fijn om alleen te zijn. Het went heel snel, zo met je eigen spulletjes om je heen en wat iemand hierboven ook al zei, naarmate je vaker mensen over de vloer krijgt voelt het steeds meer als thuis. In het begin is het gewoon af en toe een flinke huilbui, maar dat hoort erbij. Het is een grote stap om van een huis waar altijd iemand is ineens in je eentje te zitten. Dat kan heel eenzaam voelen, zeker als je weet dat er thuis-thuis wel mensen samen zijn. Ik weet niet of je het mag, maar sinds ik een huisdier heb vind ik het zoveel gezelliger in huis, iets levends, iets om voor te zorgen en ook iets waarvoor je altijd weer naar huis moet komen. Het lijkt me voor jou wel lastiger dat je vanuit huis werkt, ik kan het heel fijn vinden om na een dag werken weer lekker thuis te komen maar jij bent natuurlijk ook voor je werk thuis. Denk dat het heel belangrijk is om voor jezelf af en toe iets buiten te deur te plannen anders zit je zo dagen achter elkaar binnen (been there) en dat is ook niet echt goed voor je geluksgevoel. Heel veel succes in je prachtige huis!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:30:

Dankjewel Karin! Ik heb gelukkig veel afspraken buiten de deur. Merk nu zelfs al dat ik het prettig vind als ik weer alleen thuis ben. Dus dat is goed!

[Beantwoorden]


Door Pleun op 9 oktober 2013 11:20

Hey Vera,
Dit artikel komt me heel bekend voor.. Ik voelde me precies zo toen ik in mijn huis ging wonen ;) Ik woon er nu 7 maanden en soms voel ik me nog steeds zo alleen, ondanks dat er bijna iedere avond iemand langskomt en ik dagelijks voor de klas sta als juf :)
Maar, het gaat echt als jouw huisje voelen hoor, kost alleen een beetje tijd! Probeer er van te genieten en bel lekker je ouders en je vriendinnen. Dat helpt bij mij altijd! Of: kaarsjes aan, serie aan en onder een deken op de bank ^^)
Veel plezier in je nieuwe huis Vera! Het is prachtig geworden (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:19:

Dankjewel Pleun! <3

[Beantwoorden]


Door Jitske op 9 oktober 2013 11:22

Je huis lijkt me prachtig, geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Marion op 9 oktober 2013 11:24

Wat een leuk verslag, vind het echt super van je dat je alles vertelt oven hoe jij het ervaart. Denk namelijk dat veel mensen het op zich zelf wonen romaniseren. Hierdoor hebben denk ik veel mensen een te mooi beeld van hoe het is om op je zelf te gaan wonen en lijkt het soms alsof het niets is. Vind het daarom juist mooi dat je ook verteld dat je het moeilijk hebt . Hoop wel dat het binnenkort beter zal gaan en dat je je hier heel erg snel thuis gaat voelen. En met het koken zal het wel goed komen, vooral wanneer je goed internet hebt kun je altijd antwoorden vinden over hoe je iets moet koken op het internet :). Trouwens vind de ramen echt prachtig!!!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 9 oktober 2013 11:26

Volgens mij eet ik ook alleen nog pannenkoeken en pasta wanneer ik alleen ga wonen :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:20:

Hehe :D

[Beantwoorden]


Door Linda B op 9 oktober 2013 11:27

komt wel goed vera het is echt niet verkeerd om de eerste dagen/ weken te huilen want het is ook niet niks om uit huis te gaan, maar zodra je je draai hebt gevonden en ( er vooral heel veel bezoek over de vloer komt) komt het allemaal wel goed en ga je je steeds meer thuis voelen :)

[Beantwoorden]


Door Gabrielle op 9 oktober 2013 11:30

Ik snap wel dat het wennen is om uit huis te gaan hoor. Zelf is het nog lang niet m’n tijd, maar ik vind dat je terecht bent om te huilen. Leuk huisje, echt een ‘ vera huisje ‘ hihi. Nog heel veel plezier met je supergrote aankoop.

X

[Beantwoorden]


Door Kim op 9 oktober 2013 11:31

Hi Vera,

Moeilijk hè, uit huis gaan? Maar weet je, over een paar weken/maanden wil je niet meer anders. Heerlijk om lekker de ruimte en tijd voor jezelf te hebben. Lekker helemaal je eigen leventje leiden. Het komt goed, het ziet er ook GE-WEL-DIG uit! Geniet maar lekker van deze mooie nieuwe fase en super leuk dat je dit met ons deelt!
Xx

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 9 oktober 2013 11:34

Woww respect! meer woorden kan ik er niet aan kwijt.
Super mooi dat je je gevoel angst blijschap zo mooi kan verwoorden, en zeker de kracht hebt om het ook te delen.
Alles wat nieuw is is eng maar het komt wel goed :D

super mooi huisje heb je.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:24:

Dankjewel Yasmina!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 9 oktober 2013 11:35

Wat eerlijk en open Vera! Niet iedereen gaat soepel op kamers wonen, en dat mag ook best gezegd worden. Ik ging uit huis en meteen samenwonen, dus ik was niet eens alleen. Maar god, wat vond ik het raar. Vooral als mijn vriend er niet was (is voor z’n werk soms hele weekenden weg), dan vluchtte ik snel naar mijn ouders. Na een jaar kan ik prima alleen zijn en is het ook echt mijn huisje. Maar er moet gewoon eerst in geleefd worden voordat het als je huis voelt. Zorg ook vooral voor een soort ritme, net zoals je thuis waarschijnlijk had. Dat hielp mij heel erg.

Veel geluk in je mooie stekkie!

[Beantwoorden]


Door Susan op 9 oktober 2013 11:35

Het ziet er echt prachtig uit!
Zelf moet ik in verband met reizen echt op kamers. Dat is misschien wat minder eng dan op jezelf gaan wonen. Maar toch vind ik het wel erg spannend! Morgen ga ik bij een kamer kijken, pff..

Susan x

[Beantwoorden]


Door Irene op 9 oktober 2013 11:45

Hoi Vera, wat een prachtig appartement! Ik begrijp je angsten heel goed (heb ze zelf ook, vooral in dit soort situaties), maar zo dapper dat je gewoon de stap hebt gezet! Echt knap. Omdat ik volgend jaar ga studeren, moet ik waarschijnlijk ook op kamers, maar ik vind het echt onwijs eng. Alles zelf doen, niet zomaar iemand in de buurt als er wat mis gaat… Maar daar staat tegenover dat het ook goed voor je is en dat je er heel veel van leert, volgens mij. Heel veel plezier en succes alvast! Het gaat je lukken :yes:
P.S.: dat koken!! Haha geweldig, dat heb ik zelf dus ook. Blij dat ik een ei kan koken :-P
Liefs xxxx

[Beantwoorden]


Door me op 9 oktober 2013 11:56

Duurt gewoon even voordat je gewend bent aan het alleen wonen, ik had er 14 dagen voor nodig en in die tijd voelde ik me echt niet lekker in mijn vel en ineens was het over en ik zou nu niet anders meer willen. Komt wel goed. ;-)

[Beantwoorden]


Door Mira op 9 oktober 2013 12:05

Super leuk! Lijkt me heerlijk eigenlijk, zo’n eigen huisje, lekker cocoonen op de bank ^^)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 9 oktober 2013 12:24

Fijn om te lezen! Het zal nog wel even wennen zijn, maar binnenkort ben je het vast gewoon in je eigen stekje. Prachtig uitzicht heb je trouwens!

[Beantwoorden]


Door Anna op 9 oktober 2013 12:30

Hi Vera!
Super gefeliciteerd met je mooie appartementje! Mijn vriend is laatst ook op zichzelf gaan wonen en in de eerste weken heeft hij het best moeilijk gehad met o.a. paniekaanvallen waar hij nog nooit last van heeft gehad. Denk dat dat de spanning, de nieuwigheid en het alleen zijn was. Wees alert en zorg goed voor jezelf :) en bovenal: probeer ervan te genieten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:32:

Ah, wat rot :-( Ik let er goed op. Ik had voordat ik ging verhuizen last van hypervenitaltie, maar dat is nu gelukkig over. Ook geen pretje.

[Beantwoorden]


Door Janilee. op 9 oktober 2013 12:32

Met zo een leuk huisje, moet het wel goed komen! Ik had het zelfs toen ik ging verhuizen met mijn hele gezin, voelde het ook als een soort vakantie. Maar opeens is dat gevoel over en kan je heerlijk genieten van je nieuwe plekje :)!

Liefs x

[Beantwoorden]


Door José op 9 oktober 2013 12:33

Hoewel ik het zelf helemaal niet raar of lastig vond toen ik vorig jaar op mezelf ging wonen, leef ik heel erg met je mee. Ik kreeg tranen in mijn ogen toen ik las dat je afscheid nemen moeilijk vond! Ik ben ervan overtuigd dat je een verstandige, zelfstandige en verantwoordelijke jonge vrouw bent. je kunt het! xxx En je bent niet alleen, je hebt ons :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 oktober 2013 12:37

Hai Vera, reageer niet vaak maar vind je blogje zo lief en eerlijk dat ik t toch ff doe. Wennen hoor, ik weet ook nog (woon inmiddels 10 jaar alleen) dat ik erg moest wennen aan dat de deur dicht was, en daar zat ik dan. Kwam niemand gezellig ff binnen. Slim dat je dvd’s hebt besteld, vind ik ook heerlijk om te doen. Het is de kunst het gezellig met jezelf te hebben. Ik schreef er laatst nog een blogje over: http://huisvanbelle.nl/levenslesje-3-alleen-is-niet-eenzaam/

Heeeel veel succes en ik hoop dat je echt gaat genieten, het is een prachtig huisje! x

[Beantwoorden]


Door Martine op 9 oktober 2013 12:52

Wauw, het ziet er echt prachtig uit meis! (love)
ik kan me wel voorstellen dat het spannend is hoor, vooral in het begin. Dat is heel raar zo zonder je ouders, ik weet nog toen mijn ouders wegreden met de verhuiswagen dat ik me moest bedwingen om niet te gaan huilen. Toen ik op mezelf woonde vond ik het ook wel eenzaam en raar in het begin maar het gaat wel wennen uiteindelijk. En dan is het ontzettend chill om zelf een plekje te hebben met eigen regels. Als ik jou was zou ik lekker een huisdier nemen…dieren zijn zo gezellig en er is dan altijd iemand thuis! ^^)
Maar je gaat je er vast en zeker thuis voelen, het ziet er namelijk superleuk en gezellig uit. Knusheid ten top! Als Willemijn en ik weer eens in Amsterdam zijn, komen we graag even langs voor een bakkie ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:33:

Dankjewel Martine! (love) En ja, ik verplicht jullie langs te komen!

[Beantwoorden]


Door R3 op 9 oktober 2013 12:52

Toen ik het huis uit ging had ik nog nooit een aardappel gekookt, inmiddels red ik me prima! Zoals de Roosvicee reclame: Het komt wel goed schatje ;-)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 9 oktober 2013 12:57

Wat leuk dat je dit met ons deelt! Ik denk dat het gewoon even een kwestie van wennen is. En als je heimwee krijgt, kun je altijd weer naar Arnhem gaan inderdaad! Succes xx

[Beantwoorden]


Door Benthe op 9 oktober 2013 12:59

:omg: Heel mooi echt leuk wanneer wil je een filmpje maken in je nieuwe huis en laat het dan please over een roze ooglook hebben xxx benthe <3

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 oktober 2013 13:17

ik snap dat het eng is opeens alleen, maar ik hoop dat je je realiseert dat er niets kan gebeuren, dat je daar prachtig zit en dat je dat allemaal aan jezelf te danken hebt :yes: neem vooral je tijd om te wennen en maak van alle kook-, ontbijt-, slaapmomentjes iets fijns, zodat je niet te veel de eenzaamheid voelt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:34:

Dankjewel Suz, en dat doe ik. Mijn leuke servies helpt gelukkig wel ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisette op 9 oktober 2013 13:26

Hi Vera, ik hoop dat je huis snel gaat voelen als ‘thuis’! Het is je absoluut gegund.
Wat mij door de eerste weken heeft geholpen: lekker veel vrienden uitnodigen en ze helemaal trots mijn huisje laten zien :roll: En als ik alleen voelde belde ik mijn moeder, soms met als smoesje een stomme vraag, hoe lang broccoli moest koken oid ^^) Daarnaast ben ik op yoga gegaan hier, waardoor je wat mensen leert kennen en weer een extra reden hebt om er op uit te gaan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:35:

Dat is ook een goede! Er zit hier vlakbij een sportschool, zit te denken me daar aan te melden. Maar dan moet ik natuurlijk wel gaan… Hmhm :D

[Beantwoorden]


Door Charlenne op 9 oktober 2013 13:26

Vera, wat een leuke foto’s. Het begint steeds meer je eigen plekje te worden.

Nog even een tip (ik ben ook Gossip Girl fan), koop Gossip Girl via amazon.(co.uk)
Daar koop ik eigenlijk altijd mijn dvd’s/blu-ray/cd’s.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:35:

Even een suffe vraag hoor, maar zit er dan wel Nederlandse ondertiteling bij?

[Beantwoorden]

Charlenne antwoordt op 9 oktober 2013 om 23:11:

Moet je even bij de productomschrijving kijken, op de website.

[Beantwoorden]

Charlenne antwoordt op 10 oktober 2013 om 18:51:

Vera, ik heb het net nog even voor je opgezocht (wist het niet meer uit mijn hoofd namelijk, en kijk vaak ook series/films zonder ondertiteling). Maar er zit gewoon Nederlandse ondertiteling bij :-)


Door Roxanne op 9 oktober 2013 13:27

Wat leuk dat Flormar naar Nederland komt! Ik heb daar afgelopen maandag in Duitsland nog even een prachtige blush van gekocht! Je uitzicht is inderdaad ontzettend mooi zeg. Ik wens je heel veel geluk in je prachtige huisje en ik ben stiekem best een beetje trots op je!

[Beantwoorden]


Door Sil op 9 oktober 2013 13:34

Hihi wat leuk ik zag ineens de kaptafel combi voorbij komen.. Ik denk echt dat dat heel mooi gaat staan.. Zeker omdat zo die rare knop niet meer in de weg zit..
Ik vond het ook heel moeilijk hoor uit huis gaan.. Nu woon ik al 8 jaar op mezelf maar als ik ff thuis heb gelogeerd voelt het weer raar.. Het komt vanzelf helemaal goed geen zorgen (love)

[Beantwoorden]


Door knoopje op 9 oktober 2013 13:37

Hey, waar heb je die ovenschaal (die ronde waar de paprika’s in zitten) vandaan?
Mijn oma heeft dezelfde, maar die zijn van begin jaren 70. Ik vind ze heel tof!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:40:

Wat grappig! Deze is ook van mijn oma geweest (die ik niet gekend heb). Zij heeft hem aan mijn moeder gegeven en nu kreeg ik hem mee!

[Beantwoorden]

knoopje antwoordt op 9 oktober 2013 om 20:31:

Grappig zeg :D Er is ook nog een kleinere gele!

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 9 oktober 2013 13:38

je woont echt prachtig lady! ik kan me voorstellen dat het even wennen is, maar geloof me, binnenkort wil je nergens anders meer wonen ;)

[Beantwoorden]


Door Emma op 9 oktober 2013 13:43

Goedzo! Ziet er fantastisch uit je huis!
Verwen jezelf met een goed kookboek en ga leuk in de keuken experimenteren! Met vrienden! Onwijs gezellig en dan leer je meteen veel gerechten koken!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 9 oktober 2013 13:43

Als eeuwige lurker wil ik toch ook graag een reactie plaatsen. Ten eerste: wauw, je appartement is gigantisch! Een mooie plek om zo te kunnen beginnen. Ten tweede: Is je bank van de ikea :P? Ja dat vraag ik me al de hele tijd af. Ten derde: Knap en dapper van je dat je ons meeneemt gedurende het hele proces, maar daarbij ook je gevoelens deelt. Ik denk dat die gevoelens niet gek zijn. Ik ken mensen die er zo gemakkelijk mee omgaan, maar zelf zou ik dat ook niet kunnen. Ik en mijn vriend willen gaan samenwonen en ik vind het nu soms al lastig als we weer iets voor onze uitzet kopen of meubels kijken op marktplaats en zo goedkoop kunnen scoren wat we mooi vinden. Het word dan zo echt.. Terwijl het iets goeds is. Ik denk dat het bij het volwassen worden hoort en dat het daarom ook niets is om je voor te schamen, maar dat (zoals ik al zei) iedereen er anders mee omgaat. Bij je ouders wonen is zo vertrouwd, niemand kent je waarschijnlijk beter dan zij. Zij hebben je tenslotte op de wereld gezet en grootgebracht. En ach.. niet alles gaat zonder slag of stoot, maar of dat erg is? Ook dat denk ik niet.. Het leven is vallen en opstaan en ik denk dat je er super gelukkig gaat worden :) Veel plezier, geluk en ach.. huilen mag toch ook wel eens. Ook daardoor wordt een huis een thuis ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:41:

De bank is van Ikea! Tegenslagen horen ook bij, moeilijke dingen. Maar dat kan je juist ook weer naar iets moois brengen :-)

[Beantwoorden]


Door ingrid op 9 oktober 2013 13:55

Ik vind het goed van je dat je deze grote stap hebt gezet! Je kan trots op jezelf zijn en op hoe goed je bezig bent met het mooi inrichten van zo’n prachtig appartement. Keep up the good work! XX

[Beantwoorden]


Door chantal op 9 oktober 2013 13:55

woow vera ik heb respect voor je!
ik snap dat het even moeilijk voor je was het eerste afscheid. Ik hoop dat je er snel gewend aan bent ♡
heel veel succes ik geloof in je dat het lukt! !
xx

[Beantwoorden]


Door Ys op 9 oktober 2013 13:56

Ik vind de ramen in je appartament zoooo mooi!

[Beantwoorden]


Door Minke op 9 oktober 2013 13:58

Het lijkt me ook heel erg wennen hoor, maar het ziet er prachtig uit en je voelt je vast heel gauw 100% thuis!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 9 oktober 2013 14:04

Wat een prachtig plekje heb je toch :) Die foto met zonsondergang, prachtig!

Kan me wel voorstellen dat het gek voelt, voor het eerst in je eentje in zo’n groot appartement. Maar wel heel leuk dat je foto’s bent gaan maken van je eerste dagen :) Veel succes de komende dagen, ook met koken!

[Beantwoorden]


Door Galaxy Teens op 9 oktober 2013 14:21

Wauw, mooi appartement heb je! (love) Mooie foto’s heb je er bij gemaakt.

[Beantwoorden]


Door amaya op 9 oktober 2013 14:23

flormar hbben ze in turkije , verschrikkelijk leuk merk!

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 oktober 2013 14:24

Waar heb je die sokken gekocht op een van die bovenste fotos

[Beantwoorden]


Door Noortje op 9 oktober 2013 14:24

Ben zoooo jaloers op je huis ! Het is evht super mooi !

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 oktober 2013 14:33

Het gaat zeker wennen! Toen ik mijn eerste appartement kreeg vond ik het ook heel raar, opeens alleen in een grote stad waar ik bijna niemand kende.. de eerste avond was ik het centrum ingegaan om boodschappen te doen en op de terugweg verdwaalde ik (in de sneeuw, min 5 graden) en heb ik huilend in mijn buurt gelopen omdat ik mijn straat niet kon vinden… Ik had ook geen internet en tv want dat was nog niet aangesloten, ik wist echt niet wat ik moest doen met mijn tijd.

Gelukkig duurde dit maar een paar dagen, toen ik eenmaal internet had kon ik mezelf vermaken en raakte ik gewend. Ik denk dat ik na 2 weken me een beetje thuis begon te voelen en het toen heel leuk vond om een eigen appartement te hebben, lekker mijn eigen ding doen, opstaan en naar bed gaan wanneer ik dat wil, eten wat ik wil (ook vaak ongezond in het begin natuurlijk, want er was niemand die me vertelde dat dat slecht was haha). Ik heb nu hele fijne herinneringen aan dat appartement, uiteindelijk heb ik het me helemaal eigen gemaakt.

Ik weet zeker dat dat bij jou ook gebeurt, het is nu nog helemaal nieuw voor je, maar over een paar weken voel je je er thuis en ben je gelukkig! =) <3

[Beantwoorden]

Susan antwoordt op 9 oktober 2013 om 14:47:

leuk artikel :). Je moet er nog eventjes aan wennen, komt allemaal goed ♥. Trouwens, die kip met pesto en pijnboompitjes is echt super lekker, ondanks dat ik altijd de pijnboompitjes eraf haal xd.

xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:44:

Dankjewel Sophie, mooi verhaal! Ik heb nu ook geen internet en TV, dat belemmert een boel. Heel vervelend. Als ik dat heb kan ik echt gaan wennen :-)

[Beantwoorden]


Door Savannah op 9 oktober 2013 14:43

Wat leuk :) Je appartement heeft echt heel mooi uitzicht! <3

[Beantwoorden]


Door Britt op 9 oktober 2013 14:44

Hopelijk wordt het beter :D Je appartement is echt super leuk!

[Beantwoorden]


Door Joy op 9 oktober 2013 14:45

Goed dat je dit deelt, kan me er best wat bij voorstellen, al heb ik het zelf totaal niet zo ervaren. Heb het altijd heerlijk gehad bij m’n ouders, maar ik hing de vlag uit toen het zo ver was. Sterker nog, ik vond het bloed irritant dat iedereen om me heen er zo’n big deal van maakte haha. Het leek af en toe wel alsof ik het erg moest vinden dat ik het huis uit ging. M’n ouders hadden er ook veel moeite mee hoor, ik was de laatste die het nest verliet dus voor hun was het best zwaar. Ik bond het vervelender voor hun haha.

[Beantwoorden]


Door marieke op 9 oktober 2013 14:46

Wauw je huisje is echt heel mooi geworden !
En ik begin al te kwijlen al ik naar die fotoos van het eten kijk! Haha
Veel plezier in je nieuwe huisje !

Liefs

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 oktober 2013 14:54

Wauwwww! Het is echt heel mooi geworden. Heel veel plezier nog in je nieuwe huis!

[Beantwoorden]


Door Céline op 9 oktober 2013 15:05

Wat een prachtig uitzicht! Je voelt je vast snel thuis, een lekker plekje om je even terug te trekken van alle drukte buiten de deur.
Heel veel plezier in je mooie Woning Vera!

[Beantwoorden]


Door Merel op 9 oktober 2013 15:13

Tip voor het koken , ik hou ook niet echt van koken enzo , dus ik kijk altijd bij 24 kitchen . Nl en dan staan ook korte recepten voor
Beginners enzo , maakt die toch gezoend zijn , mis een tip :)
Xx

[Beantwoorden]


Door Chiara op 9 oktober 2013 15:22

Wat knap dat je zo open en eerlijk vertelt en wat goed dat er eindelijk eens iemand toegeeft dat het gewoon helemaal niet zo makkelijk is om bij je ouders weg te gaan.
Sterkte, ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 9 oktober 2013 15:31

Het is altijd even wennen denk ik inderdaad, maar je huisje ziet er super leuk uit Vera. Heel gezellig! En wij zijn er natuurlijk altijd voor jou hihi (love)

[Beantwoorden]


Door Margot op 9 oktober 2013 15:34

Hey Vera!
Misschien een tip, mijn mama neemt altijd van de ah een soort kaartjes mee (van ah zelf) waar een makkelijk recept op staat.
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:45:

Ja, die ga ik ook even scoren!

[Beantwoorden]


Door Fatima op 9 oktober 2013 15:36

Awww wat droom ik van zo een huis, heel mooi! Ja kan me goed voorstellen dat je je zo voelt nu je alleen woont, ik denk dat ik mij zo ook ga voelen als ik op mijzelf ga wonen, hmmm met de tijd went het wel!

[Beantwoorden]


Door Miryam op 9 oktober 2013 15:37

Aaaah…. wat een leuk en kus huisje joh!!! :sexy: :omg: :ja: :!: :O :ahh: (A)

[Beantwoorden]


Door Jitske op 9 oktober 2013 15:43

Je appartement is zo mooi! Ik hoop dat je je er snel thuis voelt :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 oktober 2013 15:49

Ziet er allemaal heel leuk uit! Ik hoop dat je het snel echt als je huisje voelt!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 9 oktober 2013 15:55

Wat onwijs leuk om te zien. Het is zeker even moeilijk om te wennen maar je hebt een geweldig plekje daar. Heel leuk en lekker van genieten!

[Beantwoorden]


Door Katja op 9 oktober 2013 15:55

Ahww herkenbaar!
Ik ben afgelopen zomer ook verhuisd naar mijn studentenkamertje. Toen mijn ouders weggingen, heb ik ze nog heel lang nagekeken en ik moest ook heel hard huilen. Voelde me zo zielig haha, gelukkig was dat naar 5 minuten ook weer over.

Veel geluk in je nieuwe huisje!

[Beantwoorden]


Door Maxine op 9 oktober 2013 16:03

Ik vind je appartement echt zooo mooi geworden!!
Die lamp is ook echt super leuk!

[Beantwoorden]


Door Robin op 9 oktober 2013 16:05

Toen ik vanochtend wakker werd, was dit de eerste blogpost die ik las.. Ik was zo benieuwd naar jou ervaringen in je nieuwe stekje.
Tranen bij het afscheid hoort erbij, maar jezelf daarna oppakken en genieten ook. En dat heb je goed gedaan. Nogmaals geniet ervan! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:45:

Dankjewel Robin!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 9 oktober 2013 16:08

oeioeioei, als beautyblogger moet je wel fatsoenlijk laten zien hoe je een bubbele bar moet gebruiken he :p Je moet ze verkruimelen onder stromend water voor veel bubbels te krijgen!! Ik heb in het begin ook de fout gemaakt om ze er gewoon in te gooien maar dan heb je veel minder schuim + als je de verkruimeltechniek gebruikt kun je er zeker 2 of 3 keer mee doen. groetjes

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:46:

I know, guilty! Ik heb hem later alsnog verkruimeld!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 9 oktober 2013 16:11

Aww ik kan me mijn eerste nachten alleen in m’n nieuwe kamer ook nog goed herinneren. Ik sliep op een matje en had nog 0 meubels want m’n ouders moesten alles nog brengen. Ik barstte na 4 dagen in tranen uit toen ik ze weer zag en wilde meteen weer mee met hun naar huis haha. Nu, na 2 jaar op kamers wonen, voelt Utrecht eindelijk echt als ‘mijn’ stad en ga ik nog maar eens in de drie weken naar huis. Alles went! Veel geluk in je mooie appartementje!

[Beantwoorden]

Diana antwoordt op 9 oktober 2013 om 20:00:

Dit had ik preciesss zo! Ik sliep op een luchtbedje voor een week haha.

En alles went, behalve een vent. Srsly.

[Beantwoorden]


Door Esther op 9 oktober 2013 16:18

Keimooi appartement!

[Beantwoorden]


Door Emke x op 9 oktober 2013 16:28

mooi appartement. maar in de titel staat eerste nacht en DAG, maar ik zie 2 bordjes op tafel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:46:

Dat is van de dag ervoor!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 9 oktober 2013 16:31

Heel veel succes Vera, komt helemaal goed! Je hebt een prachtig plekje waar je je zeker wel thuis gaat voelen.

[Beantwoorden]


Door Mieke op 9 oktober 2013 16:32

Wat heb je toch een prachtig appartement Vera! Ik herken je gevoel wel, toen ik op kamers ging voelde dat ook soms heel alleen. Succes meid!

[Beantwoorden]


Door Tess op 9 oktober 2013 16:32

aaaaahhh super leuk! Eindelijk verhuisd :wave: whoehoeeee. Nog veeeel plezier in je nieuwe huisjeeee (pitch perfect is trouwens echt een super leuke film!)

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:47:

I LOVE Pitch Perfect! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 oktober 2013 16:32

Ik ben wel een klein beetje jaloers op je prachtige appartement! Maar ik kan goed begrijpen dat het moeilijk is om de eerste paar dagen in je eentje er te moeten wonen. Het zal snel wennen zijn, ik kan helaas niet uit ervaring spreken haha, maar ik weet het zeker (: Het ziet er in ieder geval allemaal super uit!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 oktober 2013 16:37

Geniet!!!

[Beantwoorden]


Door Carmen op 9 oktober 2013 16:41

Wauw, je appartement is zo ontzettend mooi!
En dat uitzicht <3
Als ik dit zie wordt ik wel een beetje jaloers op je hoor, haha!
Maar ik snap dat het ook erg eenzaam en alleen kan zijn, helemaal in het begin.
Ik denk dat je wel snel went, ook omdat het gewoon zo mooi is waar je woont.
Lekker centraal, je kan overal heen waar je wilt en je bent er zo.
Veel geluk in je mooie appartement, na een tijdje heb je het misschien zo naar je zin dat je niet eens meer weg wilt! ;-)

[Beantwoorden]


Door Lies op 9 oktober 2013 16:44

Ik vind het heel erg mooi dat je dit ook deelt op je blog! Het is volgens mij ook al heel vaak gezegd, maar het is inderdaad iets waar je aan zal moeten wennen en dat is in het begin wel heel moeilijk. Ik weet het niet uit eigen ervaring, maar wel van een vriend van me. Hij had het er in het begin ook zo moeilijk mee en vooral het alleen thuis zijn. Hij kwam dan ook bijna elke keer hier als het in zijn huis toch echt even te stil werd. Op een gegeven moment werd dat steeds minder en begon die zich echt thuis te voelen als die in zijn huisje kwam. Ik wens je ook heel veel succes toe in je huisje en dat het maar snel als een thuis mag gaan aanvoelen.

[Beantwoorden]


Door Sussanah op 9 oktober 2013 16:45

Hoi hoi,

De keuze die je hebt gemaakt vind ik erg dapper! Helemaal als je weet dat je het eng en moeilijk vindt.
Ikzelf weet erg goed waar je doorheen gaat!
Ik ben vorig jaar voor mijn opleiding op kamers gegaan in België. Ik was zo enthousiast om mijn spulletjes te verzamelen en kopen dat ik over het alleen zijn en afscheid nemen niet heb nagedacht.
Ik reis met het openbaar vervoer zo’n 6 uur om thuis te komen, ik ben er dus niet zo.
Het is voor mij zeker de moeilijkste beslissing ooit geweest en ook zeker degene waar ik in het begin het meeste spijt van heb gehad. Nu zit ik in mijn tweede jaar en ben nu weer 2 maanden aan het studeren.
Ja, het went. Ja, op den duur gaat het beter. Nee, het is niet hetzelfde als thuis.
Ik kan heel slecht tegen alleen zijn en hier doe ik niet anders. Geen ouders om je heen of broer die laat thuis komt met verhalen van het werken.
Maar gelukkig is er zoiets als Skype en dat heeft mij echt mega geholpen.
Gelukkig ben ik me snel beter gaan voelen in België en heb inmiddels ook leuke vrienden en vriendinnen om me heen!

Als ik jouw verhalen zo hoor denk ik dat het bij jou ook zeker goed gaat komen. Natuurlijk is het moeilijk en zal het op sommige momenten ook nog moeilijk zijn. Ik ben 23, was 22 toen ik naar België ging en heb, tot de dag van vandaag, nog dagen dat ik huilend op mijn kamer zit! Maar elke verandering went, hoe groot of klein ze ook zijn!

Ik wens je alle succes en vooral plezier toe! Het gaat je zeker lukken!

Heel veel liefs, Sussanah

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:48:

Wauw, 6 uur. Heel knap!

[Beantwoorden]

Sussanah antwoordt op 10 oktober 2013 om 17:45:

Bedankt! Jouw gaat het ook zeker lukken! Je heb wel bewezen een echte doorzetter te zijn en ook dit is iets waar je wel doorheen gaat komen! :)

Liefs, Sussanah

[Beantwoorden]


Door Ilse op 9 oktober 2013 16:52

Wauw, wat een leuk huisje heb je Veer! Je hebt het heel erg mooi ingericht! Vervelend dat het internet het nog niet doet, maar gelukkig heb je nu wel een soort van internet. Het lijkt mij ook spannend, de eerste nacht in je eigen huisje. (Ik woon nog thuis) Maar onthoud; het komt goed. Op een gegeven moment voelt het helemaal als je eigen plek, en wil je niets liever dan lekker in je appartement zijn. En je uitzicht! In 1 woord; fantastisch! Geniet er lekker van! X

[Beantwoorden]


Door Mireille op 9 oktober 2013 16:56

Leuke overzicht! Is natuurlijk hartstikke wennen inderdaad om ineens alleen wakker te worden enz. De zonsondergang is wel echt prachtig te zien vanaf jouw appartement zeg! En heerlijk die Fronzen yoghurt, ik heb het helaas nog nooit gegeten maar het lijkt me zo lekker.. Veel plezier in Amsterdam!

liefs Mireille

[Beantwoorden]


Door Mariette op 9 oktober 2013 16:57

Ik snap heel goed hoe je je voelt, het is ook heel erg eng en nieuw allemaal. Maar you can do this! <3

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 9 oktober 2013 17:01

Je appartement is echt heel erg mooi geworden Vera! Ik snap je gevoel helemaal, maar geloof me maar, het komt helemaal goed!
Misschien is het leuk om wat kook blogs te bekijken om op ideeen te komen voor het eten? Op deze manier hoef je het niet zelf te bedenken en staat er precies wat je moet doen.

Heel veel plezier en geluk in je nieuwe stekkie, het komt helemaal goed!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 9 oktober 2013 17:03

Heel herkenbaar, dat gevoel van eenzaamheid, en moeten wennen aan het alleen wonen !
Misschien is een huisdier een mogelijkheid ?
En vraag vrienden om langs te komen, kun je misschien gelijk samen koken ?
Sterkte, je hebt een mooi plekje gevonden, nu je draai nog vinden, komt allemaal goed hoor

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:50:

Als ik inderdaad heel eenzaam word neem ik misschien wel een kat! Maar met zo’n kattenbak (stinken) vind ik niets, maar hij kan ook niet zo naar buiten. Dus dat is lastig :-(

[Beantwoorden]

Diana antwoordt op 9 oktober 2013 om 20:02:

er zijn ook speciale kattenbakker waar geen luchtje vanaf komt!

[Beantwoorden]

Josephine antwoordt op 10 oktober 2013 om 10:39:

Ja, er zijn speciale kattenbakken en grit die geurtjes tegengaan hoor ;-)
Ook zijn er katten(rassen) die graag een binnenleven hebben, dus doen ! :yes:
Suc6, sterkte en ik ben benieuwd naar je volgende blogpost :wave:

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 oktober 2013 17:13

Het ziet er echt al heel mooi uit. Ik vind het vrij logisch dat alles nog niet echt als ”thuis” voelt. Maar dat gevoel komt echt nog wel:)

[Beantwoorden]


Door Emm op 9 oktober 2013 17:17

Wat een mooi appartement heb je! En het komt wel goed. Ik studeer nu voor een jaar in het buitenland en mijn eerste avond hier was precies hetzelfde: huilen en een filmpje kijken. Maar pas maar op, voor je het weet voel je je helemaal thuis en wil je nergens anders meer heen :) x

[Beantwoorden]


Door Aisha op 9 oktober 2013 17:27

Je huis ziet er echt prachtig uit!!! Ik heb ook heel lang moeten wennen toen ik op kamers ging. Ik vind je echt zo stoer dat je je ware gevoelens uit en zegt dat je het ook best eng vindt allemaal… Dat geeft al aan hoe sterk je bent! Hopelijk werkt je internet snel goed en kan je af en toe ook lekker skypen of zo!
En binnenkort kom je maar gezellig bij mij eten! :D

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 9 oktober 2013 17:28

Wat heb je toch een prachtig appartement! En dat uitzicht..! Om jaloers op te worden ;-)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 9 oktober 2013 17:31

In het begin is het erg moeilijk, maar het went vanzelf!
Toen ik samen ging wonen was ik pas 18 en in het begin had ik telkens zo’n onrustig gevoel… ‘het is al laat, ik moet naar huis’ terwijl ik in mijn nieuwe thuis was :-P

Nu woon ik alweer 4 jaar alleen en dat bevalt me ook prima, ik kan me heel goed alleen vermaken (met jouw site bijvoorbeeld ^^) )
Ik moet wel zeggen dat toen mijn 2 poezen 3 maanden na elkaar overleden ik niet wist hoe snel ik een nieuwe kat in huis moest krijgen.. het brengt leven in huis (ookal zijn katten luilakken), je hebt altijd iemand die op je wacht en je begroet als je de voordeur open maakt (love)

Maak je huisje gewoon gezellig door zo vaak mogelijk mensen uit te nodigen en indien mogelijk een huisdier aan je leven toe te voegen, want ik kan me voorstellen dat je Flint ook enorm zal missen!

[Beantwoorden]


Door Fien op 9 oktober 2013 17:33

Veer, ik vind het ontzettend knap van je dat je dit doet. Het is logisch dat het wennen is, zo alleen zonder ouders. Maar je wordt ouder en je appartement is prachtig! Als je je alleen voelt, ga dan naar de stad en loop even door het mooie Amsterdam. Zoveel mensen op straat, dan voel je je meteen een stuk minder alleen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:50:

Dankjewel Fien! (love)

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 9 oktober 2013 17:51

Wauw wat is het mooi geworden! Heel veel plezier in je nieuwe appartement! Ik weet zeker dat je je er na een tijdje helemaal op je plek voelt :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 oktober 2013 17:55

Het is prachtig geworden, en op den duur wordt het echt wel je eigen stekkie, dat komt nog wel! Hopelijk komt het internet ook snel, dan voelt het ook meer als thuis aangezien je dan ook gewoon beter kunt werken!

[Beantwoorden]


Door Dewy op 9 oktober 2013 17:57

Ik vind het onwijs knap wat je allemaal doet! Je appartement is erg mooi en leuk ingericht, ik denk dat als je helemaal gewend ben er veel plezier aan gaat hebben! Toen ik 18 was ben ik een half jaar naar het buitenland gegaan om daar te werken (Kos) ik vond dat op het begin ook spannend, nu een jaar later en nu ben ik al weer bijna aan het einde van een 7 maand durend seizoen op Kreta.. alles komt op zn pootjes terecht! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:52:

Wauw, tof!! Veel plezier in Kreta!

[Beantwoorden]


Door Griet op 9 oktober 2013 18:05

Ik kan me helemaal inbeelden hoe je je nu voelt. Ik vond het in het begin ook erg moeilijk om alleen te wonen maar gelukkig gaat dit wel snel voorbij. Gewoon zien dat je in het begin vaak bezoek over de vloer krijgt :)

[Beantwoorden]


Door Nora op 9 oktober 2013 18:24

Jouw huisje is echt prachtig. En wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Hmm gevulde paprika’s… Ik snap het wel dat je je alleen voelt, maar dat is altijd zo in het begin, stilletjes aan wen je er wel aan en dan komt alles wel op z’n plek! You go girl!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 9 oktober 2013 18:26

Wauw je huisje is mooi geworden!
Ik snap heel goed dat je voor de eenzame momenten wat afleiding wilt hebben, zoals leuke dvd’s om te kijken!

Pfff wat een gedoe met je internet, vervelend dat het nog steeds niet werkt en er al wel voor betalen neem ik aan? Kunnen ze van XS4all je niet tegemoet komen met iets?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:55:

Ik krijg mijn geld terug, wat fijn is, maar ik wil gewoon internet! Ik kan zo nauwelijks werken :-(

[Beantwoorden]

Jessica antwoordt op 9 oktober 2013 om 19:05:

Dat is dan wel fijn! Want betalen voor iets wat je niet hebt is gewoon zonde van je geld.

[Beantwoorden]


Door Anwen op 9 oktober 2013 18:27

OMG VERA!! Ik ben heel erg blij dat je het leuk hebt in je huis maar de reden dat ik OMG zeg is omdat ik SUPPPER vanben van cher dus ik vind het leuk dat je die film hebt xx

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 oktober 2013 18:36

Aah ik vind je zo schattig hoe je dit vertelt (love)
Hopelijk voel je je snel thuis in je nieuwe huisje en ga je een leuke tijd te gemoet in amsterdam!
Ik heb er het volste vertrouwen in!
<3 <3 <3 <3

[Beantwoorden]


Door Beau op 9 oktober 2013 18:42

Leuk artikel Vera! Tof dat we een kijkje in je huisje en omgeving kunnen nemen door middel van foto’s :)

[Beantwoorden]


Door Elise op 9 oktober 2013 18:50

Super van je! Ik ben ook net verhuisd en in het begin is het heel erg wennen zo alleen, maar onthoud inderdaad dat je zo weer thuis bent en voordat je het weet, is het helemaal jouw plekje en ga je je echt helemaal thuis voelen daar! het ziet er in ieder geval super gaaf uit allemaal. Geniet er lekker van, het is je echt gegund zo’n mooi plekje!

xoxo

[Beantwoorden]


Door Ellen op 9 oktober 2013 18:57

Hoi Vera, je zult zien dat je heel snel gaat wennen en dan wil je niet meer terug naar je ouders!!!
Het ziet er allemaal erg mooi uit! Wij hebben precies hetzelfde bed als jij. Dat slaapt echt geweldig he. Alleen best hoog (wij hebben de hoge pootjes jij ook?)
Veel succes en plezier in je nieuwe huis!
Groetjes
Ellen

[Beantwoorden]


Door Danique V. op 9 oktober 2013 19:01

Ik weet precies hoe je je voelt. Toen ik ging verhuizen was ik ook zó bang. Ik dacht steeds dat ik het niet kon, op mezelf wonen. Nu na ruim een half jaar voel ik me nu eindelijk thuis! Wel ga ik nog steeds in het weekend naar huis toe. Hihi, dus het zal vast wel goed komen bij je! Je hebt écht een prachtig appartement !

[Beantwoorden]


Door Robin op 9 oktober 2013 19:02

Je went vast snel en gaat het hopelijk hartstikke naar je zin hebben in je mooie appartement! :yes:

[Beantwoorden]


Door Annerieke op 9 oktober 2013 19:03

Vera, echt respect dat je er zo positief in staat en dat je je zo vermant. Ik kan niet zeggen dat ik weet hoe je je voelt: zelf wilde ik juist heel graag uit huis. Wel weet ik zeker dat het alleen maar leuker wordt, het enige wat je daarvoor nodig hebt is tijd en een positieve instelling. En dat heb je allebei. Dus heel veel plezier nog in je nieuwe huisje :)

[Beantwoorden]


Door ais op 9 oktober 2013 19:12

“Een hotelkamer zonder roomservice” omg dat heb je zo goed omschreven. Mijttt (grapje), ik kan je vertellen, zo voel ik me na 6 jaar op mezelf wonen NOG STEEDS als ik thuis kom hhahaha. Wellicht ook omdat ik veel bij mijn vriend ben, en als ik dan thuis kom in een opgeruimd fijn huisje, net een hotelkamer-idee. Geniet ervan zolang het zo superdeluxe ‘aanvoelt’ allemaal. Intussen geniet ik echt van je verhuis-posts, elke dag even spieken of er al een nieuwe op staat muha. Love interior en verhuizingen en spulletjes het is echt mijn favourite!

[Beantwoorden]


Door Amber op 9 oktober 2013 19:19

Wauw, je appartement ziet er super uit!
Ik snap dat het moeilijk is om uit huis te gaan en in een andere stad te wonen helemaal in je eentje. Maar je zult vast snel wennen! Je huis ziet er in iedergeval sfeervol en gezellig uit, ik denk dat dat je wel zal hebben! Veel vrienden/vriendinnen/familie uitnodigen helpt denk ik ook om je sneller thuis te voelen! ^^)

Liefss

P.S. Kan niet wachten tot de hometour ;-)

[Beantwoorden]


Door Smoortje op 9 oktober 2013 19:21

Wat lief dat je ouders je zo ondersteunen! Gelukkig maar. :)
En ik heb nog wel een paar gerechtjes die ik regelmatig maak, en die snel en makkelijk zijn. (Tip voor snel: gooi gewoon alles in de oven :P) Hier is er eentje:

* Gestapelde aardappel *
ingredienten: aardappelschijfjes, 2 a 3 eieren in plakjes, salami (zelf plakjes snijden van zo’n worst), geraspte kaas, roomkaas en griekse yoghurt. Soms doe ik er courgette bij, of paprika, wat je maar lekkere groenten vind, je kan ook voor erbij een salade maken.

1. Je kookt de eieren en laat de oven voorverwarmen.
2. Je mengt de roomkaas en griekse yoghurt tot een ‘saus’.
3. Je vet je ovenschotel in met olijfolie of boter.
4. Leg een rij aardappelschijfjes dakpansgewijs over de bodem. Zorg dat er steeds een rij aardappels liggen, dan een rij ei, dan een rij aardappels, dan een rij courgette (of andere groenten, of weer ei) enzovoorts
5. Giet hier de ‘saus’ van roomkaas en griekse yoghurt overheen. (wat er over is van de saus kan je ook als dressing gebruiken door je salade, als je dat wilt)
6. Ga verder met weer een rij aardappelschijfjes, ei, aardappel, ei, aardappel enz.
7. Weer saus.
8. enzovoorts.
9. Op de top doe je de geraspte kaas.
10. Zet de ovenschotel minstens 30 minuten in de oven op 200 graden Celsius. (Soms doe ik 220, hangt er een beetje van af hoe raar je oven wel/niet doet. ;))
30-45 minuten is genoeg, je moet even kijken of je kaas goed gesmolten is en eventueel in een aardappel prikken om te kijken of hij al goed is.

Hopelijk heb je er wat aan. :D Misschien hou je helemaal niet van salami en kaas, maar probeer dan gewoon wat anders in de oven, is makkelijk, lekker, gezond en snel. <3

[Beantwoorden]


Door Tessa op 9 oktober 2013 19:35

Wat een mooi bureau, en veel plezier in je niewe huisje!! (love) :wave:

[Beantwoorden]


Door Bianca op 9 oktober 2013 19:37

Geniet van je mooie appartement! Het is even wennen maar komt vast goed!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 9 oktober 2013 19:37

Erg leuk om te lezen hoe je het ervaart om uit het ouderlijk huis te zijn! Je hebt echt een prachtig huisje zeg. Volgens mij hebben we hetzelfde bed ;) niet zo gek dat je zo lekker hebt geslapen haha dat bed ligt heeeeerlijk!

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 oktober 2013 19:39

Je hebt een supermooie appartement.
En het komt allemaal vast wel goed, het heeft gewoon tijd nodig om te wennen.
Als ik jou was zou ik vaak, als het stil is, lekker muziek opzetten. Dan is het minder stil en wordt je meteen vrolijker :)

xx

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 oktober 2013 19:48

Wat een prachtige appartement heb je. Ik ben jaloers hoor! Het is altijd even slikken als je ineens alleen woont, maar dat went ook wel weer.

[Beantwoorden]


Door Denise op 9 oktober 2013 19:49

Dat gaat helemaal goedkomen volgens mij! Koken kon ik ook niet toen ik op mijzelf ging. Ik hing dagelijks met mijn moeder aan de telefoon hoe lang groenten gekookt moesten worden etc. Maar dat leer je allemaal vanzelf! Op het begin lekker simpel eten en veel allerhandes lezen, daar staan altijd heerlijke (makkelijke!) recepten in.

[Beantwoorden]


Door Tjitske op 9 oktober 2013 19:56

Ik kan me helemaal in je verplaatsen, maar het zal inderdaad een kwestie van wennen zijn want je hebt een prachtig huisje! Dat heb je heel mooi voor elkaar gekregen en daar mag je trots op zijn!

[Beantwoorden]


Door Joy op 9 oktober 2013 19:57

Je appartement is echt prachtig geworden Vera! Bedankt voor het delen van je foto’s en jouw verhaal, vond het leuk om te lezen en te zien.

Ik herken je gevoel. In april van dit jaar ben ik naar mijn man (toen nog vriend) geëmigreerd in Turkije. Momenteel wonen we in een gemeubileerd appartement wat écht niet mijn smaak is qua inrichting. Ik heb het moeilijk gehad om hier enigszins te wennen, en met de andere taal en cultuur duurt het denk ik ook nog wel een tijdje voordat ik 100% gewend ben. Ik kan absoluut zeggen dat het goed met me gaat, maar binnen een maand vertrekken we al weer. We gaan dan naar familie in Ankara voor een paar maanden en daarna naar Nederland. :-)

Wanneer het zomerseizoen begint gaan we weer opzoek naar een eigen plekje voor een paar maanden, waar weten we nog niet. Ik denk dat we over een aantal jaar ons pas echt gaan settelen ergens en daar kijk ik erg naar uit, lekker mijn eigen dingen kopen en het inrichten zoals wij het willen! Je eigen spullen om je heen hebben is echt heel belangrijk. De kleine dingen (decoratie, spullen voor in de keuken, etenswaren etc.) die mijn familie voor meeneemt maken het gemis echt een stuk minder. Al blijft het afscheid nemen natuurlijk heel erg k.u.t., maar ook jij zult hopelijk merken dat het steeds ‘makkelijker’ gaat.

Heel veel succes en plezier in je paleisje!!!

[Beantwoorden]


Door Jana op 9 oktober 2013 20:00

Wat een leuk verslag, veel plezier nog :D x

[Beantwoorden]


Door Axelle op 9 oktober 2013 20:07

wow je appartement is echt prachtig, dat heb je echt heel mooi gedaan Vera! het is allemaal een kwestie van wennen denk ik, alles komt wel op zn pootjes terecht :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 oktober 2013 20:10

Lieve Vera,
Je hebt een super tof huis! Ik weet zeker dat het allemaal fijn aan gaat voelen, het is nu nog een kwestie van wennen. Je bent een prachtige meid met nu ook een prachtig huis. Als je je een keer niet prettig voelt denk dan aan al je bloglezers/lezeressen wij zullen er altijd voor je zijn! (love)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 9 oktober 2013 20:15

Ah, Vera! Ik vind het niet leuk om te lezen dat je heel hard moest huilen, maar ik snap je wel. Ik vond het eerst ook een heel raar idee om niet meer bij mijn ouders te wonen. Dat kwam ook een beetje omdat ik van de een op de andere dag ineens in een nieuwe woning woonde zonder dat ik me daar op had voorbereid. Het alleen wonen went vanzelf en op een gegeven moment wil je niet meer anders. Nouja, misschien een leuke vriend die samen wil wonen maar het is echt een kwestie van wennen.

Als je kooktips nodig hebt mag je altijd mailen. Ik heb hier nog een aantal hele simpele (en gezonde) recepten liggen die je wellicht ook lekker vind. Ik gebruikte deze recepten toen ik net op mezelf woonde en ook nog niet zo goed kon koken. Pastagerechten tot maaltijdsalades tot stampotten… je weet me te vinden!

En nog even een virtuele knuffel voor je omdat ik het zo knap vind dat je deze stap hebt genomen (love)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 oktober 2013 20:20

Ik begrijp heel goed hoe je je voelt, toen ik net uit huis ging vond ik het helemaal niet leuk, huilde, had paniek aanvallen en vond mezelf vooral heel zielig en alleen (terwijl ik zelfs samenwoonde)
Maar na een paar weken had ik al beter m’n draai gevonden en na een paar weken vond ik het zelfs leuk! Het is nu 4jr later maar Wanneer ik ziek ben wil ik nog het liefste bij m’n mama zijn.. Helemaal alleen wonen lijkt me wel anders, je bent vaak alleen en werkt thuis… Veel afspreken dus met vrienden anders kunnen dagen lang duren.
Je kan het, kom op veer… Super mooi appartement, je bent een bevoorrecht mens,
Xxxx

[Beantwoorden]


Door nienke op 9 oktober 2013 20:21

Hee lieve vera,

Ik ben afgelopen augustus ook op mezelf gegaan, ik weet precies (!) wat je bedoelt. Het is wel leuk allemaal, maar het is allemaal zo wennen, alles moet je opeens alleen doen. Ik begin nu pas een beetje te wennen. Dus het komt allemaal wel. Gun jezelf de ruimte en rust( en eenzaamheid) want dat ik gewoon heel normaal, om je af en toe lonely te voelen. Dat heeft iedereen en het komt allemaal goed! super mooi appartement trouwens. dikke knuffel vanuit Breda, ook al ken je me helemaal niet haha
ik wou je even een hart onder de riem steken :)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 9 oktober 2013 20:24

Wat heb je toch een geweldig mooi appartement Vera. En heeeel logisch dat je het zo moeilijk hebt, krijg al een knoop in mn buik als ik eraan denk. Maar komt vast goed ;)

[Beantwoorden]


Door sara op 9 oktober 2013 20:33

Lieve Vera

Je hebt een geweldig mooi huisje gefeliciteerd. Over je gemengde gevoelens hoe kan het anders dan gemengd zijn. Het is een klein stukje van jezelf wat je los laat een stukje dat veilig voelt en vertrouwd is. Probeer gewoon te accepteren dat het zo voelt. Probeer gewoon zo lief mogelijk voor jezelf te zijn dat heb je gewoon nodig. En daarbij de mooiste dingen in het leven krijg je niet kado :) net als je baan heb je ook aan moeten wennen en veel lef voor moeten hebben.
En het koken tja wat zal ik zeggen ik begon met hele goede voornemens toen ik op mezelf ging maar de moed is schrikbarend snel weg haha. Dan eet je toch een jaar ongezonder overleef je wel hoor.
Al het bovenstaande komt erop neer dat ik heel goed snap wat je voelt maar er voorbij ben en dus zie wat het wordt :)
Je kan het.

Liefs Sara

[Beantwoorden]


Door Caroline op 9 oktober 2013 20:46

Wat heb je een leuke appartement zeg! Gun het je van harte.

Waar heb je dat mooie bed vandaan, ik vind hem geweldig!

[Beantwoorden]


Door Flo op 9 oktober 2013 20:47

Wat een mooi huis heb je. Het is heel gezellig ingericht en super mooi.
Ik hoop dat je vol op kan genieten!
Proficiat!

Liefs Flo

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 9 oktober 2013 20:48

Echt knap dat je zo open bent over hoe alles is gegaan! Je huis is zo mooi <333 echt in een woord WAUW! Geniet er van en ik hoop dat je snel je plekje hebt gevonden
Xxxx

[Beantwoorden]


Door Lissy op 9 oktober 2013 20:48

Hey Vera!

Wat leuk allemaal!
Ik had twee vraagjes. Waar komt de rozen plafonnière vandaan?
En hoeveel kostte de dvd box?

XXX

[Beantwoorden]


Door Marieke op 9 oktober 2013 21:04

Hoi Vera,

Al een tijd volg ik jouw website met veel plezier! Ik moet zeggen dat ik jouw site 1 van de betere sites vind! Je komt erg professioneel over en ik heb het idee dat jij heel oprecht bent. Normaal reageer ik nooit, maar vandaag wel! Wat een prachtig appartement heb je zeg! Heel leuk ingericht! Neem de tijd die je nodig hebt om te wennen! Er zullen vast nog wel meer tranen gaan vloeien, maar laat het lekker lopen! Omring jezelf met leuke contacten en dan zal je zien dat het allemaal wel gaat wennen. Amsterdam is de mooiste stad die er is! Ik herken zelf ook veel van jouw verhaal! Toen ik net alleen woonde, kwamen mijn ouders eten! Ik werd zelfs emotioneel toen ik mijn vader moest opscheppen, want hij schepte altijd mijn eten op. Omg, denk je dan? What’s happening! Maaar, het komt allemaal goed!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 9 oktober 2013 21:06

Zo leuk om te volgen! Ik snap na 23 jaar nog steeds niks van de timer op onze oven, ik gebruik hem nooit haha. En dat uitzicht is echt zo ontzettend mooi, lucky you! Leuk dat je er zo openhartig over praat trouwens, dat je het wel moeilijk vind! Ik denk dat het gewoon tijd nodig heeft, even wennen en dan wil je nooit meer terug!

[Beantwoorden]


Door Resy op 9 oktober 2013 21:06

Erg mooie foto’s!
Snap dat je het moeilijk vind zo ineens zonder ouders, maar het zal wel wennen!

[Beantwoorden]


Door eef op 9 oktober 2013 21:13

je huisje is erg leuk geworden het is inderdaad wel wennen
toen ik ging samenwonen vond ik het ook raar om niet gewoon naar huis te gaan maar naar je nieuwe stekkie..
ik hoop dat je gauw gewend bent :yes: :yes: x

[Beantwoorden]


Door sarie op 9 oktober 2013 21:14

Door Annebelle op 9 oktober 2013 21:28

Lijkt me echt wennen inderdaad!

[Beantwoorden]


Door danielle op 9 oktober 2013 21:29

Ahhhh liev vera ik ken het wat heb ik gehuild toen ik niet can huid naar van me kamertrainging naar ne eigen huis ging zo raar om alleen te zijn en niet even naar uemand toe te kunnen om te praten ma ar nu woon nu jan. al. 4 jaar opmezlef en na een tijd als jebergens anders gaat slapenga je tich wel je huisje nissen goodlhck vera komt goed.ik geloof in je xoxo

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 9 oktober 2013 21:46

WAUW, je appartement is MOOOI! (love)

[Beantwoorden]


Door Marije op 9 oktober 2013 22:03

Ik reageer eigenlijk nooit, maar… zó herkenbaar! En goed dat je het noemt, want ik hoor er eigenlijk bijna nooit iemand over en dan ga je je al gauw raar voelen. Ik vond uit huis gaan 100% leuk en 100% moeilijk. De eerste weken was ik gewoon sip, naast dat ik het leuk vond. Maar hoe logisch ook, als je 20 jaar gezellig bij je ouders hebt gewoond, daar kon ik gewoon niet in een paar dagen aan wennen hoor. Geeft alleen maar aan hoe goed je het thuis dan hebt gehad :)
Ik ben in het begin elk weekend naar huis gehaan, waarom niet?! En het voordeel daarvan is… dat het daarna weer véél leuker is in je appartement. Echt! Door dat contrast merk je dan dat dit toch wel heel leuk is.

Wat mij hielp: focussen op de voordelen.
-Zin in om in bad te gaan om 15uur ’s middags met muziekje? Sure.
-Eten wat ík wil en wanneer ik wil… yes please!
-Het hele huis inrichten naar mijn eigen smaak en daar intens van genieten en er lekker mee bezig zijn om het mooi te maken.

En als laatste, Facetime en Whatsapp maken het een stuk makkelijker, je familie is altijd binnen handbereik. Tof gevoel is dat (love). Technologie is echt een zegen.
Succes!!

[Beantwoorden]


Door Steph op 9 oktober 2013 22:10

Ziet er heel mooi uit allemaal Veer :)
Ik heb gisteren ook een huurcontract getekend, ik ga namelijk samenwonen met mijn vriend. Het is nu eerst een kwestie van (een beetje) klussen, en dan begint het inrichten. Ik vind het ook heel leuk, alleen op sommige momenten lijkt het inderdaad een beetje surrealistisch, en ik denk dat ik dat in het begin als we erin zitten ook nog wel even hou. Maar voor jou is het sowieso anders dan voor mij, omdat jij de stap in je eentje hebt gezet. Wel knap hoor. Heel veel plezier!

[Beantwoorden]


Door mirjam op 9 oktober 2013 22:10

ziet er heel mooi uit! je hebt een prachtig appartement en alle nieuwe dingen moet je even aan wennen. ik denk dat als alles echt aanvoelt als jouw huis, je je helemaal op je plek voelt en blij bent dat je deze stap gezet hebt! heel veel plezier en succes in je nieuwe huisje! xx

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 oktober 2013 22:14

Ik herken je gevoel helemaal. Ik ging de eerste tijd ook wel eens terug naar mijn ouders, ook als ze niet thuis waren. Gewoon, om even in mijn oude kamer te zitten waar ik alles kende, even terug naar mijn eigen plekje zeg maar (ook al waren mijn spullen ergens anders). Het duurt even voordat je nieuwe huisje “eigen” voelt, maar het komt vanzelf. Je hebt een pracht huis op een super locatie en je voelt je vanzelf thuis! Het komt allemaal goed!

[Beantwoorden]


Door Karin op 9 oktober 2013 22:33

Wauw je huis is echt heel mooi geworden! En dat uitzicht, waaaauw.. Hoop dat je je snel op je plekje voelt daar!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 9 oktober 2013 22:36

Wat leuk dat je je eigen appartementje hebt. Dat lijkt me fijn. Xx

[Beantwoorden]


Door Sheleentje op 9 oktober 2013 22:42

Kheb dezelfde sokken – wilde ik ff kwijt!! :wave:

[Beantwoorden]


Door Melissa op 9 oktober 2013 22:51

FLORMAR COSMETICS! WAT TOF! -sorry voor mijn uitbarsting, haha- Ik heb daar zo’n geweldig lakje van gekocht in Bulgarije! En super toevallig, gisteren plaatste ik een review op m’n blog. Ik ben helemaal niet zo van het reclame maken voor m’n eigen blog op andere blogs, maar het is zeker de moeite waard om even te kijken! Ik ga iig zeker even langs als ik weer eens in Amsterdam ben. :)

Het lijkt me heel gek om ineens zo alleen in je appartement te zitten, maar ik weet zeker dat het gaat wennen! Ik hoop dat je er ook wel van kan genieten dat je nu je eigen plekje hebt :) En wat voor plekje! Succes/sterkte de komende dagen, maar ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen!

[Beantwoorden]


Door Zehra op 9 oktober 2013 23:26

Heel erg leuk om mee te kijken naar je verhuizing etc.
Het ziet er heel gezellig uit!
Ik heb de rozenlamp ook in Duiven gekocht en krijg er ook veel complimenten over!
Verder zag ik op het einde een Turkse oog. Leuk om te zien! Hoop dat het je beschermd van kwade ogen:-)

Liefs

[Beantwoorden]


Door Angela op 9 oktober 2013 23:29

ik vind je appartement echt prachtig geworden! ik ben vooral verliefd op je keuken/eetkamer/woonkamer gedeelte!

[Beantwoorden]


Door Irene op 9 oktober 2013 23:40

Wat lief dat je dit deelt :) gaat mij denk ik ook door mijn eerste nachtje heen slepen.
Als je je alleen voelt kun je misschien een huisdier nemen. Mijn broer woont sinds een jaar op zichzelf en voelt zich een stuk minder eenzaam nu hij twee cavia’s heeft. Brengt toch wat leven met zich mee.

[Beantwoorden]


Door Kristina op 9 oktober 2013 23:40

Op vakantie heb ik een aantal producten van Flormar gekocht. Ik ben er zeker over te spreken. De lipsticks en nagellak zijn echt geweldig!!!! (love) maar ook de de oogschaduw’s hebben echt een mooie pigment. Ben benieuwd wanneer het echt open gaat, zou je dat willen melden? Dan ga ik er zeker zeker langs ^^)
Leuk artikel en een prachtig huis heb je zeg. Je gaat vast en zeker heel leuk hebben :D

[Beantwoorden]


Door Marit op 9 oktober 2013 23:43

Hoi Vera,
Dat gevoel is ook naar, de eerste keer alleen maar echt, geloof mij het gaat vanzelf beter. Eerste keer weer naar huis is ook raar! Maar wel doen hoor vinden jouw lieve ouders vast super! X

[Beantwoorden]


Door Youandi op 9 oktober 2013 23:48

Ik herken het gevoel heel erg, ik woon nu net 7 maanden op mijzelf en soms heb ik alsnog het gevoel van dat ik alles mis…
De eerste paar keren dat ik naar mijn ouders ging om lekker mee te eten en even bij hun te zijn was heel moeilijk voor mij,, ik wilde niet terug naar mijn eigen huisje (eigenlijk appartement) maar bij mijn ouders blijven

Naar mate de tijd vordert ging dit gevoel weg en nu kan ik gewoon langsgaan zonder dat gevoel te hebben
Zelf woon ik nog geen 10 km van mijn ouders vandaan dus kan zo naar hun toe gaan mocht ik dat willen ^^

Het komt goed! Geloof me, het is een kwestie van wennen en ik zie dat heel veel andere meiden exact hetzelfde hebben doorgemaakt :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 oktober 2013 23:50

Waaaaauw zo moooi!!! Ziet er echt heel warm en veilig uit!! Misschien is het iets voor jou om een huisdier te nemen? Volgensmij ben je ook niet al teveel weg dus zou dat wel kunnen :) Helpt echt zo’n kammaraatje bij je op schoot :) ♡♡ Liefs!

[Beantwoorden]


Door Celine op 10 oktober 2013 00:17

Waar is die leuke zwart/witte blouse van met die vrolijke bloemen? ^^
In je vorige uit huis filmpje had ke hem ook aan, super leuk!
En ik hoop dat je het thuisgevoel snel krijgt

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 10 oktober 2013 00:20

Wat gaaf om te zien hoe je huisje eruit ziet en te lezen hoe je je nu voelt. Snap best dat het even een dingetje is om uit huis te gaan. Had ik ook. En eerlijk .. af en toe huil ik nog weleens omdat ik mijn ouders heel erg mis. En ik woon letterlijk 4 straten achter ze! Dus schaam je nergens voor. Waarschijnlijk zal dit even wat tijd in beslag nemen maar weet zeker met hoe je je huisje hebt ingericht, je het ontzettend leuk gaat vinden! Het is prachtig geworden. :)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 10 oktober 2013 00:33

Leuk dat je dit met ons deelt!

[Beantwoorden]


Door Josanne op 10 oktober 2013 00:35

Je doet het super vera, ik ben ook een jaar geleden inmiddels uit huis gegaan. Ik ben twintig en herken het heel erg. Twijfelde heel vaak of ik het wel goed had gedaan, en of ik niet terug moest. Ook omdat mn ouders me miste, ik ging als laatste uit huis…

Even doorbijten kan ik je zeggen. Er zal een moment komen dat je het heerlijk vind en geniet van de rust van het alleen zijn… Wij steunen jou altijd. Heel knap van je, ook met je paniekaanvallen (toch? als ik t goed heb.)

Dikke duim voor jou! :wave: (love)

[Beantwoorden]


Door Bo Bea op 10 oktober 2013 00:35

hoop dat je huisje snel je thuisje mag zijn. leuke foto’s btw

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 10 oktober 2013 00:58

Leuk om te lezen! En het is een tijd van wennen :)

[Beantwoorden]


Door Lena op 10 oktober 2013 02:23

Wat een mooie uitzicht! Afscheid van je ouders nemen is nooit makkelijk. Maar gelukkig dat je hun nog bezoeken kan. Heel veel succes met je nieuwe leven, en veel plezier in je nieuwe woning!!

[Beantwoorden]


Door Jacky op 10 oktober 2013 06:18

Lieve Vera, allereerst van harte gefeliciteerd met je prachtige eerste woning. Ik kan me voorstellen dat je een paar tranen hebt gelaten, want je hebt je “jeugd” afgesloten en gaat nu zelf het leven leven zonder de vleugels van paps en mams. Ik heb even een tip voor je om toch het koken leuk te gaan vinden. Ik vond koken namelijk ook niet leuk, omdat het vaak hetzelfde is. Door 24-kitchen ben ik koken heel leuk gaan vinden en is het zelfs een hobby geworden. Kies dan voor de ‘makkelijke maaltijd’. Dat zijn maaltijden die heel gevarieerd zijn, maar niet te veel tijd kosten. Ik kan je verzekeren dat het allemaal vrij makkelijk is en je hebt zo’n geweldige keuken dat het zonde zou zijn als je daar geen gebruik van maakt. Eetsmakelijk ;-) en liefs van een ouwe kijker hahaha.

[Beantwoorden]


Door Bernadet op 10 oktober 2013 07:55

Hoi Vera,
Wat een mooi plekje heb je!
Ik snap best dat je je alleen voelt, misschien kan je 2 katten nemen.
Je hebt er minder tijd voor nodig dan een hond en als je weg bent hebben ze elkaar nog!

[Beantwoorden]


Door saskia op 10 oktober 2013 09:10

ik herinner mij het uit huis gaan nog goed. de eerste nacht zonder mama in de kamer beneden mij. dus mijn gênante oplossing was nacht 1 met knuffel slapen… heel kinderachtig maar beestje heeft hoop traantjes opgevangen die nacht.

toen ik in ziekenhuis belande tijdens mijn zwangerschap heb ik truc herhaalt.. haha

je huis gaat snel als thuis voelen, wat ook helpt is de mensen om je heen een beetje leren kennen. nodig ze uit voor koffie of borrel!! dat scheelt echt want dan weet je ook waar je heen kan mocht dat voor wat dan ook nodig zijn.

lekker een beetje rommelen in je huis scheelt ook een hoop.

wel echt balen van je internet!!!

geniet van je nieuwe plek meid!! ziet er super uit!!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 10 oktober 2013 09:22

Hey Vera, ik woon nu 3 jaar op mezelf waarvan 1,5 jaar alleen. In het eerste huis was ik zelfs met mijn toenmalige vriend echt wel bang hoor. Zeker als ik alleen was. En in dit huis in het begin ook en nu heel soms ook nog ;-) hoort er gewoon bij als je alleen bent. Schaf een mag-light aan, een brandblussertje en misschien wat illegale pepperspray en je bent safe ;-) heel veel woonplezier!!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 10 oktober 2013 09:34

Hey Vera, wat een mooi appartementje! Echt heel erg gaaf, en maak je geen zorgen, je gaat je er snel genoeg thuis voelen! Ik heb zelf ook een angststoornis, en toen ik uit huis ging voelde ik me precies zo. Voor mij was het veilige plekje van mijn slaapkamer bij mijn ouders niet meer van mij en mijn nieuwe kamer ook nog niet, dus ik had even geen plek die echt van mij was! Maar binnen een week of twee was dat wel voorbij en was mijn nieuwe kamer van mij! Heel veel succes ermee, you go girl!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 10 oktober 2013 10:58

Ik had echt precies hetzelfde toen ik op mezelf ging wonen, tranen met tuiten haha. Went vanzelf ^^)

[Beantwoorden]


Door daphne op 10 oktober 2013 12:03

ahw wat leuk vera!,
ik herken sommige dingen haha. bijvoorbeeld dat ik met een raam open wil slapen anders is het zo stil.
Trouwens je hebt je appartement ook zo mooi ingericht!
ik wens je veel geluk

xx daphne

[Beantwoorden]


Door BeautyNailsFun op 10 oktober 2013 12:03

Echt geweldig om te zien Vera! En wat fijn dat je zulke lieve ouders en broertje hebt om je te helpen. Hopelijk ben je snel gewend en voelt het helemaal als jouw plekje! Ben heel benieuwd naar je make up tafel met kasten, vind die filmpjes zo tof!

Ow, die Candy Mountain moet je onder de kraan verkruimelen, dan krijg je veel meer schuim! ;)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 10 oktober 2013 12:09

Hoi Vera,

Ik kan er zo goed in komen hoe jij je voelt! Ik had dat ook toen ik voor het eerste op kamers ging: ineens in je eentje. Ik ben ook met twee uur weer bij mijn ouders, maar toch vond ik het raar en kreeg ik ook wel eens een soort paniekaanval, vooral als ik me niet lekker voel.
Ik ben nu inmiddels 5 jaar verder en ik woon ergens anders (ik studeer nogsteeds), maar ik heb een half jaar weer thuis gewoond, omdat ik tijdelijk werk bij mijn ouders in de buurt had, maar ik ben zo blij dat ik nu weer op mezelf woon. En op eenzame momentjes bedenk je vaak wel iets. Meestal ben ik druk met de studie, maar anders ga ik lekker douchen, een maskertje, film kijken en van alles en nog wat prutsen. Echt het went en uiteindelijk is het heel fijn! Bovendien ben je echt niet de enige. ;) Dat vind ik vaak ook wel geruststellend.

Wat heb je ook een mooi huis en die zonsondergang wauw!!! Super mooi! En die foto op de bank vind ik ook heel erg mooi.

Lieve Vera, heel veel succes, geluk en vooral plezier in je nieuwe huis. En het went, echt! :D

Veel liefs,
Nienke

[Beantwoorden]


Door rowie op 10 oktober 2013 12:42

Hi Vera,

Waar heb je de lamp gekocht boven de eettafel?

Mooi appartement!!

xx

[Beantwoorden]


Door Pascall op 10 oktober 2013 12:55

Gelukkig kan je je ouders altijd nog zien ! Heel veel geluk & plezier lieve Vera (love) ! Je mag trots zijn op zo’n mooi huis ! En natuurlijk op je zelf !!! <3

Mutch lovee :wave:

[Beantwoorden]


Door Mary op 10 oktober 2013 13:10

Hi Vera,

Mooie foto’s zeg!

Ook vind ik jouw verhaal erg herkenbaar. De afgelopen zes jaar ben ik zo’n vijf keer verhuisd, ook naar het buitenland, en ik vind het nog altijd vreselijk om afscheid te nemen.

Mijn nieuwe huis voelt vaak pas als thuis wanneer ik een weekend weg ben geweest en ik weer “thuis” kom, opeens voelt het dan wel vertrouwd. Geen idee waarom ik dat zo voel, maar daar houd ik mij altijd maar aan vast ;-)

Liefs :wave:

[Beantwoorden]


Door Monique op 10 oktober 2013 13:40

Tipje voor je Lush bubble bars: gooi ‘m niet zo in je bad (zoals een bruisbal), maar verkruimel ‘m onder de stromende kraan. Je krijgt dan héél véél bubbels (veel meer dan wanneer je ‘m zo in bad gooit zoals hierboven met Candy Mountain)!

[Beantwoorden]


Door Luana op 10 oktober 2013 15:01

Vind ik leuk, vind ik leuk! ^^) Ik herken hier zoveel in, van toen ik net op kamers ging wonen.. van Amsterdam naar Maastricht.. En jij zit nu in Amsterdam! Ik woon hier nu net 6 weken maar heb er niet heel veel moeite mee dat ik alleen woon, ik ga elk weekend naar huis. Maar je eigen woning is natuurlijk anders dan een kamer!
Supertof om te zien hoe het eruitziet, jij en je familie hebben jullie best gedaan, het is mooi geworden! Ik wens je heel veel plezier en succes met je nieuwe woning :yay:

Liefs Luana

[Beantwoorden]


Door maaike op 10 oktober 2013 16:31

je maakt echt superleuke filmpjes en ik volg je al heel lang je bent echt een groot voorbeeld voor mij! en je hebt een super leuk huisje gecreërd (sorry voor de typefout ik weet niet hoe je het schrijft :$ ) echt heel mooi geworden

[Beantwoorden]


Door Maartje op 10 oktober 2013 17:39

Je hebt echt een onwijs mooi appartement, met een adembenemend mooi uitzicht!
je zult je vast snel thuis voelen, geniet er lekker van ! ik hoop dat je internet snel weer werkt xx (love)

[Beantwoorden]


Door Beautygeek op 10 oktober 2013 17:44

Het is zeker even wennen maar he hebt er iets heel gaafs van gemaakt hoor. Ziet er gezellig en huiselijk uit! En zo lekker dicht bij alle leuke winkels!!! Flormar ken ik. Zit een winkel van in Centro. Leuke make up voor betaalbare prijs! Heb een mascara van hen die erg goed is!!

[Beantwoorden]


Door Vera op 10 oktober 2013 19:31

Hee lieve Vera,

natuurlijk is het echt super moeilijk om uit huis te gaan, dat lijkt mij een enorme stap en jij hebt hem met al je angsten toch maar mooi gezet!
Ik leef erg met je mee en ben super trots op je dat het avontuur aandurft en dat je daar nu toch woont in je eentje. Maar weet dat wij als lezeressen altijd bij je zijn :)
Geniet maar van je eigen plekje want het heeft toch ook echt wel zo zijn voordelen hoor, ik zou soms wel willen dat ik thuis weg was.
Ontspan en doe het lekker rustig aan in je nieuwe huis en vergeet niet te genieten!
x Vera

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 10 oktober 2013 20:08

Het komt wel goed, het is gewoon even wennen meis! En anders kom ik gezellig vanuit Friesland een keertje bij je op bezoek (love) (A)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 10 oktober 2013 20:22

aaaaah gossip girl helpt je door de eenzame momentjes mee. Heerlijk chuck en blair <3
Super leuk ingericht je appartement ook, heel sfeervol!
"you know you love me, xoxo"

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 10 oktober 2013 21:31

Ik vind je inrichting voor wat je steeds laat zien zo mooi he! Oh my god, ik loop te kwijlen bij het uitzicht, ik moet het je steeds ook vertellen. Knap dat je er al alleen hebt overnacht! :D De gezellige sfeer in huis, gurl.. je zit op een geweldige spot. ^^

[Beantwoorden]


Door Amy op 10 oktober 2013 21:35

Hee Vera,

Ik vind je appartement echt prachtig, zou er alles voor over hebben om net zo’n leuk huisje te krijgen als ik uit huis ga. Geniet er in ieder geval van, volgens mij is het nergens voor nodig om bang te zijn!

Succes! Ben benieuwd naar je huisje als alles helemaal is zoals je het wil (:

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 10 oktober 2013 21:46

Het lijkt mij ook ontzettend eng, terwijl ik niet eens een angststoornis heb (niet dat ik weet iig) maar ik vind dat je het goed doet. Met koken komt het nog wel, als je iets anders maakt dan pasta of pannenkoeken, maak dan meteen een grotere portie. Dat is handig om in te vriezen en later te gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Angela op 10 oktober 2013 23:24

Ik reageer eigenlijk nooit maar ik wil hier toch even op reageren.

Ik vind het echt ontzettend knap van je dat je ondanks je angst toch op jezelf bent gegaan, daar mag je al heel trots op zijn! Wat betreft dat je je eigen nog niet helemaal thuis voelt in je appartement, dat is echt niet gek. Dat heeft (bijna) iedereen. Ik woon nu sinds een half jaar op mezelf maar in het begin heb ik ook heel veel moeten huilen en voelde ik me erg alleen ook al heb je toch mensen om je heen waar je heen kan gaan. Eigenlijk heb ik pas sinds een week het gevoel van écht thuis voelen hier, lekker je eigen spulletjes en uiteindelijk is de rust alleen maar lekker. Het komt echt goed ^^)

[Beantwoorden]


Door P. op 11 oktober 2013 00:10

Ahh, je kan het wel. Je gaat vast een super tijd beleven in je mooie appartement (waar ik jaloers op ben!). Afscheid nemen is altijd moeilijk, maar je bent inderdaad binnen 2 uur weer bij je ouders als je wilt. Ik wens je veel geluk toe ga zo door je bent een topblogger en een leuk mens. Liefs xx

[Beantwoorden]


Door Sanneke op 11 oktober 2013 00:13

Zo’n mooie keuken en dan een hekel hebben aan koken, haha! Ik vind t juist zo leuk. Als ik nu naar mijn ouders ga sta ik elke avond in de keuken om weer nieuws uit te proberen. En ik kan niet wachten om mijn eigen keuken te hebben en van alles te koken en bakken. :D

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 11 oktober 2013 06:59

Dat ziet er prachtig ingericht uit!

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 11 oktober 2013 07:08

Dat ziet er prachtig ingericht uit!
Het is wel een groot verschil nu je op jezelf woont maar je hebt alles aan je ouders en jezelf te danken.
Het zal even wennen zijn en om te leren hoe jij je tijd het beste kan vullen…..
Fijn dat iedereen van het gezin je had geholpen.
Had je de klok van de oven al ingesteld?
Het kan ook zijn dat eerst de klok van de timer moet instellen of dat er knoppen even ingedrukt moeten zijn en dan weer los laten.
Informeer anders even bij de buren (meteen een leuke eerste kennismaking) of bij de woningbouw.
Want tenslotte heb je ook garantie op je keuken met inbouwapparatuur. Had je geen gebruiksaanwijzing van je oven gehad?
Meestal zit dat in de keukenla van een nieuwe woning.
Met alle respect hou mooi je blog is en dat er heel veel mee bezig bent.
Ik zal even checken of ik iets hierover kan vinden.

Xoxo

[Beantwoorden]


Door Louise op 11 oktober 2013 08:28

Hi Vera, erg leuk om te lezen! Ben heel erg benieuwd waar je de rozen lamp hebt gekocht? Ik kon dit niet terugvinden in je eerdere shoplogs. Thanks!

[Beantwoorden]


Door Esther op 11 oktober 2013 08:55

Ik woon ook sinds een paar dagen “samen”.
Wat je zegt over een hotel zonder roomservice herken ik. Maar ik ben gek op koken, teminsten nu nog! Het is echt wennen maar ik voel me het meeste thuis na dat ik mijn make-up had uitgepakt :)

[Beantwoorden]


Door Nurija Bihorac op 11 oktober 2013 09:55

Het is zo leuk om je appartement te zien en dat alles er mooi in zit, wel een nadeel van de internet, maar dat kom zeker wel goed! Je hebt een hele mooie buurt uitgekozen en het uitzicht is ook wauw!

[Beantwoorden]


Door Dineke op 11 oktober 2013 12:24

Wat ziet het er prachtig uit! Hopelijk voel je je er gauw thuis, vera :) ik vind het trouwens heel knap dat je zo open bent over de gevoelens die erbij horen wanneer je uit huis gaat.. ik ben ook net een week geleden uit huis vertrokken naar mijn eigen appartementje, maar dat was ook echt een heel raar gevoel in het begin, vooral om dan ’s avonds mijn ouders uit te zwaaien wanneer ze naar huis gingen op de eerste dag! Gelukkig went het best snel, en nu ik het appartementje steeds meer naar mijn smaak inricht voel ik me al helemaal thuis. Ik wil je heel veel geluk toewensen, maar vooral ook heel veel plezier :) op jezelf wonen heeft ook heel veel leuke kanten, en Amsterdam is natuurlijk een prachtige stad! xxx

[Beantwoorden]


Door Daisy op 11 oktober 2013 12:46

Meis, wat een super mooie foto’s! Je hebt volgens mij echt een prachtig appartement, maar dat weet je zelf ook wel! Probeer gewoon te genieten van het feit dat je dit kan doen, dat je lekker je eigen plekje kan hebben. Moeilijke momenten heeft iedereen die het huis uit gaat hoor wijffie, niks geks aan.

Ik woon nu al een tijdje samen met mijn vriend en kan me ook nog steeds best sip voelen als hij een weekendje weg is. Je bent dan toch alleen. Maar genieten van mijn fijne plekjes in het huis en een lekker bad kunnen je humeur een stuk opvrolijken waardoor je er uiteindelijk van gaat genieten dat je alleen bent en tijd voor jezelf hebt.

Wat ik eigenlijk zeggen wil is: doe in je huisje lekker dingen waar jij vrolijk van wordt en geloof me: het komt goed je gaat je er vanzelf fijn voelen!

[Beantwoorden]


Door Lien op 11 oktober 2013 15:43

Ik weet wat jij nodig hebt Vera, een huisdier! Zoals een Vlaamse Reus of een kat! Zul je je een heel pak minder alleen voelen. Er zal dan steeds iemand thuis op je wachten. Als ik alleen thuis ben (wat vaak is) vind ik dat heerlijk. Maar we hebben dan wel meer dan 1 dier en wordt het vaak druk. Maar een kat zou niet kunnen ontbreken bij mij!

[Beantwoorden]


Door Jet op 11 oktober 2013 15:47

wat zie je er goed uit op de laatste foto! <3
en mijn moeder keek toevallig net mee en ze vroeg zich af waar de tafel vandaan komt…
xxxx

[Beantwoorden]


Door Romee op 11 oktober 2013 17:28

OMG! Het is echt heeeel erg mooi! Je mag er zeker trots op zijn :ja:
Heel veel plezier in je huisje ! ;-)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 oktober 2013 18:32

Wat heb je een prachtig huisje! Heel erg mooi, vooral dat uitzicht is super lijkt me! :)
En dat gekke gevoel wordt vast minder als je wat meer gewend bent. Het is natuurlijk ook hartstikke raar om opeens een eigen appartement te hebben, maar het komt allemaal goed!

[Beantwoorden]


Door Emily op 11 oktober 2013 21:13

Heey vera! Het komt wel goed :) Ik zou ook gaan hyilen hoor (A) maar het is allemaal in een klein landje! Voor jou: carpe diem! Veel plezier in je mooie huisje! xx

[Beantwoorden]


Door Deborah op 11 oktober 2013 22:22

Waauw ben stiekem best wel jaloers :$ Je hebt echt een mooi huis! en dat uitzicht is echt mooi! En dan kijk ik naar mijn huis (woon nog bij mijn ouders) zo lelijk en klein :(

Het lijkt me idd wel eng/spannend om op mezelf te gaan wonen want hou echt niet van alleen thuis zijn haha! Gelukkig heb ik een kat! :)

[Beantwoorden]


Door Rowan op 12 oktober 2013 08:59

Hartstikke gefeliciteerd met je nieuwe woning! Het ziet er echt prachtig uit.
Dat je het moeilijk vond om afscheid te nemen van je ouders, snap ik heel goed. Maar zo te horen gaat het allemaal goedkomen met jou! Je appartement ziet er prachtig uit en ik kan niet wachten op de roomtour :) xxx

[Beantwoorden]


Door Jessica op 12 oktober 2013 10:18

Raar he, die eerste nachten alleen zonder je ouders, aan de andere kant van Nederland. Zo herkenbaar allemaal. Dat koken trouwens ook, maar dat komt wel goed. Ik woon inmiddels ruim een half jaar op mezelf en hoewel ik nooit kookte bij mijn ouders kan ik nuwwel wat lekkers op tafel zetten. Wel uit een pakje haha, maar ach!

[Beantwoorden]


Door Maddy op 12 oktober 2013 10:30

Ik snap precies wat je bedoeld, het is super leuk en verdrietig tegelijk om de eerste nacht in je huisje te slapen. Ik ben voor mijn studie ook naar de andere kant van Nederland verhuisd, helaas kregen we vlak voor mijn verhuizing het bericht dat mijn moeder kanker heeft en mijn vader zijn baan door de reccesie heeft verloren. Het kan daarom nogal eenzaam voelen maar om het weekend weer bij mijn ouders te zijn is heel erg fijn :)

[Beantwoorden]


Door gul op 12 oktober 2013 12:26

lieveee veraaa,
je hebt egt een super mooie uitzicht! en je huis is ook heel erg mooi ingericht woouuuwieee! ik snap dat het lastig is en even wennen probeer lekker veel met vrienden om te gaan hopelijk helpt dat en voel je je fijn op je gemak. en waar heb je die roosjes lamp van? :))

[Beantwoorden]


Door Summer op 12 oktober 2013 12:35

Oooh, ik vind het zelf ook zo spannend in jouw plaats, haha!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 12 oktober 2013 13:51

Heii vera,
Meschien als je je zo aleen voelt,moet je wat leven in je huis hebben.
bijvoorbeeld een hond of kat dat scheelt hee veel dan weet je ook meteen dat je niet aleen bent.
<3 ^^)

[Beantwoorden]


Door Esther op 12 oktober 2013 16:39

Hee Vera,

Ik ken dit gevoel ook heel erg. Toen ik uit huis ging was de eerste nacht/dag ook heel vervelend. Toch merkte ik dat ik na een tijdje alle vrijheid wel heel fijn vond. Je hebt een prachtig appartement en ik weet zeker dat het over een poosje helemaal goed voelt ^^) . Voor nu heel veel sterkte en vooral ook veel geluk in je nieuwe huisje!

liefs

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 12 oktober 2013 21:27

Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt, steeds meer wordt het je eigen plekje.. Dat komt allemaal vanzelf, nog veel geluk Vera!

[Beantwoorden]


Door Monica op 13 oktober 2013 03:03

Ha! Geinig, je woont in t zelfde appartementen complex als ik!
Mooi he Argentinie! :-)
Was voor mij ook ff wennen maar na 2 weken al snel op mn plek <3

[Beantwoorden]


Door Marit op 13 oktober 2013 11:09

Mooi dat je daar zo op je plek zit! Even wennen zal het zeker zijn, dat heeft iedereen wel, maar als je plekje eenmaal als thuis voelt is het wel echt heerlijk! :)

[Beantwoorden]


Door Esmee op 13 oktober 2013 12:29

Lieve Vera,

Ik volg je nu al een tijd en geniet ontzettend van je blog!
Ik heb zelf ook last van angsten en soms paniekaanvallen en ik kende nog niemand die daar ook last van had. Dat jij daar gewoon openlijk over blogt is echt een uitkomst voor mij, want zo weet ik dat ik niet de enige ben die er last van heeft.
Ik ben echt trots op je dat je nu op jezelf woont! klinkt gek maar zo voelt het wel! Hoop dat je enorm mooie jaren tegemoet gaat in je prachtige stulpje!

Liefs,
Esmee

[Beantwoorden]


Door Fleur op 13 oktober 2013 13:20

Heeel veel plezier in je nieuwe huisje! Je krijgt het vast heel erg naar je zin. :D
Liefs, Fleur.

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 oktober 2013 17:31

Wat een leuk artikel! Ik snap dat je het nu nog een beetje raar vind om alleen te zijn maar na een tijdje gaat dat vast wel weg! De gevulde paprika’s zien er heerlijk uit!

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 14 oktober 2013 17:59

Sorry voor mijn verlate reactie….
Je oven welk merk is het?

[Beantwoorden]


Door Jona op 14 oktober 2013 22:49

ah je hebt het echt heel tof ingericht ! ik woon ook in amsterdam ik laat ook altijd het raam open voor geluiden ’s nachts, dat is inderdaad fijn !

[Beantwoorden]


Door suzanne op 15 oktober 2013 00:07

ik zou heel graag willen weten waar je lamp van is hij is echt gorgeous!

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 15 oktober 2013 14:13

Wat heb je er een prachtig artikel van gemaakt en wat mag je trots zijn op wat je hebt bereikt. Geweldig hoe je het doet en dat het nog als een hotel voelt is eigenlijk heel gewoon. Een nieuwe locatie + hele nieuwe sfeer, gun jezelf de tijd om bij te komen en te wennen. Het gaat je lukken! Have fun en hopelijk voel je je snel thuis Xx

[Beantwoorden]


Door Tessa op 15 oktober 2013 23:00

Wat een ontzettend mooi appartement heb je ! Het zal zeker wennen zijn maar over een paar weekjes ben je er aan gewend en ben je zo blij ermee ! :)

[Beantwoorden]


Door Patricia op 16 oktober 2013 00:48

Je heb een heel mooi appartement! En dat uitzicht :omg: wauw.

[Beantwoorden]


Door Jewel op 16 oktober 2013 15:42

Leuke en mooie foto’s. Die lamp is echt prachtig! :sexy:

[Beantwoorden]


Door Josephine op 20 oktober 2013 07:29

Het uitzicht is zo mooi, love it! De plafonnière is prachtig. Balen dat je internet toen (ik weet niet hoe het nu zit) nog steeds niet werkte. Awwwh ik vind dit zo leuk om te lezen, want je neemt ons echt mee en ik heb het gevoel alsof ik je zo een dikke knuffel kan geven om te zeggen dat je zo leuk en goed alles doet. *knuffelt mijn scherm*.

[Beantwoorden]


Door joanne op 20 oktober 2013 21:03

leuk! lief van je moeder dat ze nog bleef slapen misschien is een hond of een kat leuk voor je ? heel veel plezier in je nieuwe huisje :-)

[Beantwoorden]


Door Amal op 23 oktober 2013 22:32

Ik zou vooral veel met vrienden en vriendinnen gaan koken dat is het aller leukste. Ik ben ook sinds dit jaar samen gaan wonen met een vriendin. We hebben allebei een hekel aan koken maar gelukkig hebben we een vriendin die koken heel leuk vind dat is zeker weten een voordeel. Je huisje ziet er super mooi uit en ben mega jaloers op de kleur van je bed ben er heel lang naar opzoek geweest en heb nu precies het zelfde bed alleen in de kleur paars/grijsachtig.

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 oktober 2013 13:41

Het is normaal dat je in het begin zo onwennig bent in je woning! Je bent niet anders gewend dan bij je ouders wonen! maar zo’n verandering is ook juist heel erg leuk! Je ouders zullen er altijd voor je zijn en zullen onwijs trots zijn op je! Je mag er trots zijn op je appartement, want wauw wat ziet dat er geweldig uit! (love)

Liefs,
Laura

[Beantwoorden]


Door Carmen op 18 januari 2014 18:37

Mooi bed! Klopt het dat jij twee matrassen naast elkaar hebt liggen? En nog een dekmatras er boven? Vind het altijd maar lastig, wat je precies nodig hebt voor een boxspringcombinatie.

[Beantwoorden]