Afscheid kamer + (de laatste) verhuizing

Ik schrijf dit vanuit mijn nieuwe appartement, want afgelopen weekend ben ik verhuisd! In de vlog van vandaag neem ik ‘afscheid’ van mijn oude kamer, laat ik je de leegte, de stofvlokken en mijn oude bank met vlekken zien, en neem ik je gelijk ook even mee tussen de verhuisdozen en de nieuwe bank (zonder vlekken) in Amsterdam!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life Video | 8 oktober 2013 | 199 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Mai op 8 oktober 2013 06:02

Het is echt mooi geworden! :)

[Beantwoorden]


Door Martina op 8 oktober 2013 06:09

Gek om je oude kamer helemaal leeg te zien!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 oktober 2013 06:22

Wow, wat gek om je kamer leeg te zien inderdaad maar je hebt er een super mooi plekje voor terug gekregen. Het zal wel even wennen zijn! Maar lekker van gaan genieten! X

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 oktober 2013 06:26

Wat heb je een mooi plekje zeg! Ik zou daar ook wel willen wonen! En idd apart om je kamer zo bijna helemaal leeg te zien! ;-)

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 oktober 2013 06:28

Ik ben wel een klein beetje jaloers op je nieuwe plekje!

[Beantwoorden]


Door Sil op 8 oktober 2013 06:45

Je kunt die alex kastjes uit elkaar schuiven en daartussenin een kaptafel zetten dan zit dat handige kastje niet in de weg..ik heb het Zelf ook zo staan Google anders ff malm alex vanity dan vind je genoeg van dat soort combi’s :)

Succes en vooral heel veel plezier in je nieuwe huisje! Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 oktober 2013 om 09:26:

Goede tip, dankje! Ik ga Googelen.

[Beantwoorden]


Door Allissa op 8 oktober 2013 06:46

Raar om te zien inderdaad, maar wat je nu hebt is om te kkwijlen!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 8 oktober 2013 06:51

Ja het is best apart om je oude kamer achter te laten, maar wat krijg je er een gezellig en tof appartement voor terug! En je kan nog vaak genoeg terug :)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 8 oktober 2013 06:54

Toch wel raar, om je oude kamer zo helemaal leeg te zien! Ik heb mijn kamer thuis nog helemaal ‘intact’ (op mijn bureaulamp na) gelukkig, anders zou ik het denk ik echt niet trekken :P. Ik ben nu bezig met mijn derde week op mijn nieuwe kamer/appartementje, en het voelt nog steeds raar als ik zondag thuis weer vertrek en hier aankom voelt het toch een beetje… raar. Het voelt inmiddeld wel als ‘thuis’, maar voor mijn gevoel is het échte ‘thuis’ nog altijd bij mijn ouders! Je nieuwe appartement is wel prachtig ingericht (love).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 oktober 2013 om 09:28:

Ik vind het niet erg dat mijn plekje thuis weg is, ik kan ook niet zo’n mega kamer opeisen als ik hier een heel mooi appartement heb natuurlijk! Maar ik snap wel wat je bedoelt. Ik ga aankomend weekend weer naar huis/Arnhem, ben heel benieuwd hoe dat gaat zijn.

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 8 oktober 2013 07:11

Apart gevoel om je vertrouwde omgeving te verlaten zeker? Heel veel geluk gewenst in je nieuwe prachtige woning!

[Beantwoorden]


Door Dita op 8 oktober 2013 07:25

Wauw! Mooi appartement

[Beantwoorden]


Door JustBeingMe op 8 oktober 2013 07:29

Whauwh, ziet er al super leuk uit (love) !!
Heel veel succes en plezier in je appartement :D
Liefs X’

[Beantwoorden]


Door Michelle op 8 oktober 2013 07:33

Wauw, ik ben heel erg nieuwsgierig! Helaas moet ik eerst nog even een dagje werken..

[Beantwoorden]


Door Milou op 8 oktober 2013 07:42

Heel gaaf Vera! Als je eenmaal alles aan kant hebt is het echt helemaal jouw nieuwe plekje! :) Ik vind het tot nu toe helemaaal top! :) Ziet er super goed uit. Ik heb trouwens geen idee hoe je dat plekje op kan lossen, ben niet zooo heel handig daarin. :P

[Beantwoorden]


Door Paola op 8 oktober 2013 07:51

Zo leuk! Ik kan me nog goed herinneren dat ik 3,5 jaar geleden samen ging wonen. Ik vond het in het begin best moeilijk (ook omdat mijn moeder ziek was). We belden meerdere keren per week en op een gegeven moment mis je je oude huis niet meer en wordt je nieuwe huis steeds meer je plekje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 oktober 2013 om 09:29:

Ik vind bellen wel moeilijk, dan moet ik wel huilen :-( Omdat ik dan weer afscheid moet nemen ofzo. Misschien een kwestie van wennen…

[Beantwoorden]

Paola antwoordt op 8 oktober 2013 om 12:11:

Dat komt vast goed! Je moet even je eigen draai en ritme krijgen.

[Beantwoorden]

Momo antwoordt op 8 oktober 2013 om 19:51:

Hoi Vera,
Wennen is het he? Ik woon zelf nu 7 weken niet meer thuis. En het blijft raar, in het begin heb je het gevoel twee “thuisen” te hebben. En ik was in het begin (nieuwe studie, nieuwe studentenvereniging en op mezelf wonen) werkelijk waar elke avond doodmoe.
Ik hoop dat je snel went, dat je huis een thuis wordt, waar je je veilig en fijn voelt. Je hebt het in ieder geval erg mooi en stijlvol ingericht vind ik.
Mag ik nog even een “ongepaste vraag” stellen? Wat betaal je ongeveer voor je appartement? Ik woon in Amsterdam Oost in een grote vier slaapkamer flat en betaal 1290 incl. euro, maar dat deel dat delen we dus met zijn vieren. Wij moeten hier naar een jaar weer uit, dus ik probeer me weer te orienteren op nieuwe dingen (whaa lekker op tijd). Het valt me wel op dat woningen in Amsterdam en omgeving gruwelijk duur zijn. Ik kom zelf uit Almelo, en mijn god, woningen zijn daar zo veel goedkoper!
Heel veel succes Vera! Ik vind het zo raar hoe dat werkt, ik lees je blog elke dag, dus ik leef echt een beetje met je mee. Hoewel jij me dus niet kent, wil ik je toch echt een warm hart toedragen en hoop ik voor je dat dit een plek is waar je de komende tijd heerlijk kan vertoeven.

[Beantwoorden]

Momo antwoordt op 8 oktober 2013 om 19:55:

Oja, bij mij helpt het ook om gewoon een tijdje door de buurt waar je woont te wandelen. Zodat je de geuren, de huizen, de supermarkt en de mensen leert kennen. Niet zo zeer met een doel, gewoon rustig lopen en de omgeving in je op nemen. Zo wen je ook aan de drukte van de stad.
Vind je de overgang van wonen in een gezin naar wonen in je eentje niet erg groot of raar? Ik bedoel, veel mensen wonen eerst in een studentenhuis of met vrienden als een soort tussenfase.

Tjari antwoordt op 8 oktober 2013 om 21:59:

Op internet stonden de woningen voor ongv 1500 kale huur.
Je hebt ook een geen balkon geloof ik erg jammer voor die prijs, maar wat een plek km te wonen! Prachtig!! En vooral die ramen

Floortje antwoordt op 9 oktober 2013 om 18:24:

Op welke site vind je deze woning dan of hoe heet het? ik ga namelijk samenwonen en wij zijn dus op zoek naar een leuk appartement in amsterdam :D

groetjes

Anne-Claire antwoordt op 10 oktober 2013 om 00:03:

Mede Almeloer hiero! Was 4 jaar lang met men vriend in Diemen . Nu het bijna een half jaar uit is mis ik Ams weer en wil ook terug! Hihi


Door femketje op 8 oktober 2013 07:51

het is inderdaad gek om het zo leeg te zien, maar je gaat uit huis en dat is alleen maar leuke vooruitgang :D

[Beantwoorden]


Door Femke op 8 oktober 2013 08:01

Je nieuwe appartement begint er steeds mooier uit te zien! Het bed, de bank rn de houten lamp vind ik super tof!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 8 oktober 2013 08:04

Raar zo’n lege kamer, maar je hebt een heel mooi appartement!

[Beantwoorden]


Door Carien op 8 oktober 2013 08:04

Ziet er nu al leuk uit! Hoop dat je de eerste nacht n beetje hebt kunnen slapen! Is altijd spannend natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 8 oktober 2013 08:12

Ik heb nu even geen tijd om het filmpje te kijken, maar ik weet nu al dat ik je appartement heel mooi ga vinden, haha ;) Ik kan me voorstellen dat het even een hele overgang is, maar het wordt vast en zeker een prachtig thuis! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 oktober 2013 om 09:30:

Haha, je hebt wel veel vertrouwen in me ;-)

[Beantwoorden]

Kimberley antwoordt op 8 oktober 2013 om 09:44:

Haha, ja! En ik zou zelf ook wel zo’n appartement willen :P

[Beantwoorden]


Door Danielle op 8 oktober 2013 08:12

Je bed ziet er echt heerlijk uit. Kun je wel vroeg op staan met zo’n heerlijk bed? haha. Ik vind je stijl ook heel leuk. Apart, maar heel inspirerend! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 oktober 2013 om 09:31:

Het is me gister en vandaag wel gelukt!

[Beantwoorden]


Door Caro op 8 oktober 2013 08:19

Lijkt me zo raar om op jezelf te gaan wonen en je vertrouwde ‘kamertje’ te moeten verlaten! Maar wel suuper leuk! :-)

[Beantwoorden]


Door Marissa op 8 oktober 2013 08:23

Lijkt me best wel raar en moeilijk om je kamer te ‘verlaten’. Maar het wordt echt super leuk in je appartementje :)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 8 oktober 2013 08:23

Je huisje wordt echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 8 oktober 2013 08:24

Het ziet er echt al heel leuk uit! Vele plezier in je nieuwe woning. Ik ben erg benieuwt naar de volledige home tour ;)

[Beantwoorden]


Door Tamara op 8 oktober 2013 08:39

Het is nu al super mooi! Je gaat vast heel gelukkig worden in Amsterdam!

[Beantwoorden]


Door denise op 8 oktober 2013 08:48

oooh het ziet er al mooi uit Vera!
voor je spiegel heb ik wel een idee,
ik weet alleen niet of je het kan uitvoeren omdat je huurt.
je kan een soort ombouw maken waarop je de spiegel vastzet,
zodat die los van de muur komt,
en je nog via de zijkant/achterkant de temperatuur kan regelen.
wat je kan doen is een frame van hout gebruiken,
en die met slagpluggen in de muur bevestigen.
misschien een idee!?
dan kun je de tafel gewoon plaatsen hoe je wil!

oooh en weet je ondertussen al de naam van je bed,
of heb je een linkje voor mij!?
wij zoeken nog een bed voor ons nieuwe huis!

liefs,
denise

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 oktober 2013 om 09:34:

Het matras is Hesseng, ombouw is Arviksand.

[Beantwoorden]

B antwoordt op 8 oktober 2013 om 10:48:

Hoi Vera,

Super mooi bed inderdaad! Welke kleur heb je?
In de webshop van Ikea lijkt de kleur heel anders..

Veel plezier in je nieuwe woning!

X B!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 oktober 2013 om 10:55:

De zanderige kleur. Hij is er ook in het grijs inderdaad :ja:


Door Emm op 8 oktober 2013 08:51

Ziet er leuk uit, veel plezier in je nieuwe huis en in Amsterdam uiteraard.

[Beantwoorden]


Door Nena op 8 oktober 2013 08:52

Wat spannend allemaal! Ik ben zo benieuwd om te zien hoe het eruit zien wanneer het helemaal af is. Maar je hebt zowiezo al een leuke stijl, dus dat komt wel goed! ;-)

[Beantwoorden]


Door Lorii op 8 oktober 2013 09:07

Wow prachtige plek heb je Vera :-) ! Graag een get ready with me video!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 8 oktober 2013 09:10

Aahhh spannend! Hoe was je eerste nacht? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 oktober 2013 om 09:36:

Heerlijk geslapen gelukkig!

[Beantwoorden]


Door Aranka's Passies op 8 oktober 2013 09:19

Echt heel erg mooie geworden zeg! Heel rustgevend, die poster van die touwbrug is ook echt heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Emma op 8 oktober 2013 09:23

Klopt het dat de bank in je oude kamer de klippan bank van ikea is? :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 oktober 2013 om 09:36:

Klopt!

[Beantwoorden]


Door Jamie Lee op 8 oktober 2013 09:30

Is het niet een idee om je make-up kast op de plek neer te zetten waar je je spiegel en kaptafeltje wil neer zetten, en dan koop je een hoek tafeltje met de spiegel aan een kant van een van de muren in de hoek?

Het appartement ziet er al aardig leuk uit. Ben benieuwd hoe het er in zijn geheel komt uit te zien. Xoxo

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 8 oktober 2013 09:45

Dat gaat een heel leuk huisje worden Vera! Mooi bed frame daarom! Sjiek de friemel:). Je eerste appartement, dat is zo spannend en leuk en eng tegelijkertijd! Ik tik dit terwijl ik rondkijk naar in mijn eigen eerste appartement (van mijn man en mij), en ik ben een beetje verliefd! Het herbergt veel herinneringen en emoties zo’n eerste huisje! En als het nu nog niet helemaal ‘eigen’ voelt, dan komt dat wel. En anders vraag je lekker je vriendinnen af en toe om te blijven slapen als je je daar beter door voelt! Vera, héél v <3 éél plezier in Amsterdam!:D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 oktober 2013 om 09:58:

Ja, dat ga ik zeker doen! Veel vriendinnen uitnodigen, leuke dingen doen. Het heeft ook gewoon even tijd nodig om deze plek eigen te maken.

[Beantwoorden]


Door Hilde op 8 oktober 2013 09:46

Ondanks dat je appartement nog niet helemaal klaar is ziet het er wel al echt heel leuk uit! :D Kan niet wachten tot de video waarin je het eindresultaat laat zien :)
Ben je al een beetje gewend aan het op jezelf wonen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 oktober 2013 om 09:59:

Nee, nog niet. Het voelt echt een beetje alsof ik in een hotel zit. Haha, kwestie van tijd denk ik :-)

[Beantwoorden]


Door Jamilee op 8 oktober 2013 09:48

Ik ben net 18 en studeer nog, ik moet er niet aan denken om m’n ouders achter te laten maar ja iedereen heeft z’n eigen leven en het moet. Er tog aan geloven:( Naja gewoon iedere weekend blijven slapen:D en ik vind het. Zeker knap van je dat je dat zo doet ook met je paniek aanvallen RESPECT!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 oktober 2013 om 10:01:

Ik dacht een jaar geleden precies zo, dus ik snap helemaal wat je bedoelt. Toch gaat er zo’n moment komen dat er een knop, en dan kun je het wel. Natuurlijk is het altijd moeilijk, maar dat is niet meer dan normaal. En dankjewel! Met de paniekaanvallen gaat het nu gelukkig heel goed, heb er veel minder last van.

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 8 oktober 2013 09:52

Ik zag het filmpje gisteravond al verschijnen. Wat een prachtig appartement, en wat zal het begin moeilijk zijn. Maar het heeft tijd nodig om te wennen en daarna kan je volop genieten van je mooie paleisje! Ik ben heel benieuwd hoe het eind resultaat gaat worden, op dit moment ziet het erg heel leuk al tijd, wat een onwijs grote bank en je bad wauw!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 oktober 2013 09:54

Wauw, wat een mooi huis heb je ervan gemaakt! Je interieurstijl spreekt me ook heel erg aan. Mag ik vragen van welk merk/winkel je boekenkast in de woonkamer is?
Het eerste jaar dat ik op mezelf woonde – inmiddels drie jaar geleden – vond ik het de eerste maanden heel moeilijk maar wende het steeds meer. Ik woonde toen in een tijdelijk (gemeubileerd) huis en kon dus ook moeilijker ‘aarden’. Na een jaar ben ik naar mijn huidige huis verhuisd en wist ik dat ik daar zeker nog wel tien jaar zou wonen en toen voelde het geheel ook een stuk beter. Dan kan je er ook je eigen plek van maken, net zoals jij doet.
Overigens woon ik onder een van de landingsroutes van Schiphol (de favoriete en meestgebruikte Buitenveldertbaan) en ik heb geen last van de vliegtuigen. Ja ze zijn er wel, maar ik merk ze niet meer op. Jij hebt waarschijnlijk het zelfde met de treinen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 oktober 2013 om 10:02:

De boekenkast is van Iccoon, een winkel in Arnhem. Maar volgens mij hebben zij die gewoon ergens ingekocht, dus ik denk dat wel meer zaken hem zullen hebben!

Als het huis al gemeubileerd is lijkt het me ook wel heel gek. Wel fijn dat het daarna goed gekomen is :-)

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 8 oktober 2013 om 10:29:

Ja ik heb daarna ook besloten om nooit meer een gemeubileerd huis te huren. Ook niet voor tijdelijk. Het is zoveel moeilijker om je eigen plekje er dan van te maken, terwijl dat eigenlijk niks te maken zou moeten hebben met materiële dingen.
Overigens kwam ik net nog op een ander idee: als je huis nou helemaal ingericht en opgeruimd is, kan je er wel tijdschriftachtige foto’s van maken. Zeker met de mooie lichtinval en dergelijke. Leuk om nu foto’s te maken als het af is, en bijv. over een jaar of twee, en dan kijken wat er veranderd is. Het meubilair en de inrichting is het in ieder geval waard om mooi gefotografeerd te worden en dat is iets wat jij heel goed kan!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 8 oktober 2013 10:21

Ahhh, lijkt me toch best gek om je kamer zo leeg te zien en afscheid te nemen! Wel lief dat je broertje je kamer nu mag hebben. Zal hij vast heel blij mee zijn! En je appartement is zó mooi, echt wauw. Alles ziet er al leuk uit hoor! En wat heb je een heerlijk groot bed, haha. Ik zou mijn make-up denk ik ook in mijn slaapkamer houden, gewoon omdat ik dat niet als werk zou zien en omdat ik er zo van hou.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 8 oktober 2013 10:22

Je hebt echt een geweldig mooi huisje en zo ruim en licht :D

[Beantwoorden]


Door IsabelCristina op 8 oktober 2013 10:29

Ontzettend leuk vera! Ik hoop dat je het ontzettend leuk gaat hebben in je nieuwe appartement (!Paleisje!) (love)

[Beantwoorden]


Door Merin Veronique op 8 oktober 2013 10:33

Wat een prachtig huis heb je toch in Amsterdam! Vooral de aparte lichtinval overal maakt het helemaal af. Heel veel plezier in je nieuwe woning!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 oktober 2013 om 10:56:

De lichtval is zo mooi! Als de zon schijnt kan ik uren naar buiten kijken <3

[Beantwoorden]


Door Shari op 8 oktober 2013 10:33

Het ziet er echt al heel leuk uit! Ik vind deze filmpjes leuk om te zien. Ook omdat je dan ziet hoe andere mensen hun nieuwe woning inrichten (ik heb er nul verstand van). Ben benieuwd naar hoe het er uit zal zien als het afgewerkt is. Leuk dat je dit deelt met ons!

[Beantwoorden]


Door Marion op 8 oktober 2013 10:38

Ziet er erg mooi uit, hoop dat je hier veel gelukkige momenten mag gaan beleven en dat dit heel snel als jou huisje zal gaan voelen.

[Beantwoorden]


Door Nikki op 8 oktober 2013 10:40

Lieve Vera,

Ik ben zelf ondertussen alweer 30 (iee dat klinkt oud hè) maar kan me nog goed herinneren hoe het 10 jaar geleden voelde toen ik uit huis ging. Ik beloof je dat alles goed komt, je gaat de tijd van je leven hebben in Amsterdam en over 10 jaar denken “och wat schattig was ik dat ik toen moest huilen als ik mijn ouders belde”. Dit is het begin van nieuwe verantwoordelijkheden, nieuwe beslissingen, nieuwe ervaringen, nieuwe stad, een nieuw leven. Niks meer spannend en eng dan dat, maar je gaat Amsterdam rocken! En het alleen wonen went snel, ik kon er zelfs van genieten. Ik wens je alle goeds in dit avontuur! X Nikki

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 oktober 2013 om 10:57:

Ja, daar dacht ik ook over na! Er zijn eerder momenten geweest die belangrijk waren maar waar ik nu op terug kijken denk: zoveel stelde het niet voor! alles is goed gekomen ^^) Maar als je er middenin zit is het toch anders. Ik ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat lopen. Dankjewel Nikki!

[Beantwoorden]


Door Judith op 8 oktober 2013 10:44

Vera, ik ken je niet persoonlijk maar ik ben trots op je! Het feit dat je gewoon de knop hebt omgezet en op zoek bent gegaan naar een eigen plekje. Ik weet zeker dat je met veel plezier in je mooie huisje zult wonen. Over een halfjaar kijk je er al weer heel anders tegenaan, en voelt dit huisje als je thuis.
Valt op dat we veel dezelfde spullen hebben ^^) en soort van dezelfde smaak. Je gaat ook de Louis Ghost stoelen voor je eetkamer gebruiken toch? (Als ik het goed heb begrepen uit je vorige filmpje).

Ik wens je heel veel geluk! :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 oktober 2013 om 10:58:

Dankjewel Judith! <3 Klopt, ik kan niet wachten tot ik ze eindelijk heb (half november pas :+ )

[Beantwoorden]


Door Chantal op 8 oktober 2013 10:47

De make up kastjes onder de tempretuur regelaar en je kaptafel in de hoek. Je kan ook de kaptafel in het midden zetten en aan bijde kanten een make up kasje. Als dat past.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 8 oktober 2013 10:59

Wat een prachtig appartementje heb je Vera!
Ik hoop dat je je er snel op je gemak zult voelen! <3

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 oktober 2013 11:20

Hoi Vera!

Ik vroeg me af waar je dat prachtige zilver kastje in je gang vandaan hebt? Ik vind hem zo mooi en ben al heel lang op zoek naar zoiets!
Ik vind je hele appartement trouwens heel mooi ingericht, het straalt iets heel kalms en rustigs uit.. Lijkt me heerlijk om zo’n mooi plekje voor jezelf te hebben!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 08:49:

Ikea!

[Beantwoorden]


Door Jette op 8 oktober 2013 11:36

Het wordt echt heel mooi Vera, hoop dat dit echt je eigen plekje wordt.
En je woonkamerraam is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 8 oktober 2013 11:41

Erg leuke video, vind het zo leuk dat je ons meeneemt tijdens je verhuizing. Ik kan me heel goed voorstellen dat je oude kamer nog raar voelt. Ik heb dat ook heel lang gehad met mijn oude kamer bij mijn ouders thuis. Die is ook heel lang nog een soort…. hetzelfde gebleven waardoor ’t extra gek voelde als ik weer bij m’n ouders in huis kwam.

Ik vind je nieuwe huisje er superleuk uit zien en wens je het allerbeste! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 08:49:

Dankjewel Pris! <3 Ik zie elke keer weer lieve reacties van je verschijnen, dat vind ik echt fijn en tof.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 8 oktober 2013 11:51

Wat een superleuke video! Ik vind je huisje erg mooi! Kan me wel voorstellen dat het vooral in het begin even lastig is, omdat je ook alleen woont. Ik heb zelf ook een tijdje alleen gewoond, alleen was dat in een heel naar huis dat niet warm te houden viel en met een huurbaas die continue zeurde over de stookkosten. Hoe het is om op een fijn plekje alleen te wonen, weet ik dus niet. Wel zou ik zeker lekker veel afspreken met vriendinnen, zodat het echt je eigen plekje wordt ;-) Zelf vind ik het wel het fijnst om samen te wonen, maar ik denk dat het ook wel goed is om een tijdje helemaal op jezelf te zijn, daar leer je ontzettend veel van. Heel veel plezier en geniet van je huisje, ik hoop dat het een echt thuis voor je wordt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 08:50:

Ik heb deze week al lekker veel afspraken, dus dat helpt! Dankjewel Kirsty!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 8 oktober 2013 11:51

Nogmaals: wat een prachtig appartement! EN JE BED! OMG! Kan me voorstellen dat je daar héél lekker in zal slapen.

Wat ik me afvraag: heb je een balkon? Of heb je dit ergens wel gezegd maar heb ik dat gewoon gemist? ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 08:50:

Ik heb geen balkon, het enige minpunt ;-)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 8 oktober 2013 11:57

Super mooi, je huis is echt heel erg gezellig en interieur vind ik echt heel mooi. Zo zou ik het later ook willen (love)

[Beantwoorden]


Door Nadine op 8 oktober 2013 12:16

Hey daar! Ziet er goed uit Veer! Ik dacht, kan je die kastjes niet gewoon omdraaien zeg maar.. Dus ipv de kaptafel daar de 2 kastjes met make up neer zetten en dan ipv de kastjes de kaptafel? Heel veel geluk! (love)

[Beantwoorden]


Door denise op 8 oktober 2013 12:32

wow vera het ziet er echt super mooi uit nu al!! ik dacht bij jouw hauls dat alle spullen helemaal niet echt bij elkaar pasten maar nu ik het zo ziet heb je het super mooi ingericht en past alles eigenlijk wel!!! echt zo tof!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 08:51:

Gelukkig maar! ^^)

[Beantwoorden]


Door Mariette op 8 oktober 2013 12:42

Wat raar om je oude kamer zo helemaal leeg te zien! Je appartement wordt echt steeds mooier :).

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Lynn op 8 oktober 2013 12:53

Echt zo leuk jou huis! Dat raam in de woonkamer is echt prachtig. Ik denk dat je echt gaat genieten daar :D

[Beantwoorden]


Door Frances Foodgloss op 8 oktober 2013 12:54

Lieve Vera, wat ziet het er al prachtig uit.

Ik wens je veel plezier in je nieuwe huisje. Gezellige momenten met vriendinnen, of juist heerlijk in je eentje een jankfilm kijken met een bak ijs op schoot. Zingen onder de douche, uren bellen met je moeder, lekker doen wat je wilt, wanneer je wilt. Allemaal spannend, maar oh zo leuk!

Geniet van deze prachtige plek, helemaal voor jezelf :)

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 08:51:

Dankjewel Frances! (love)

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 8 oktober 2013 12:57

Spannend hoor!

Vind het er echt super mooi uitzien, de meubels die je hebt gekocht vind ik echt heel stoer!
Vooral die lamp met dat hout, echt heel gaaf! En je kingsize bed, oeeeee, heerlijk!

Geniet van je nieuwe plekje :D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 8 oktober 2013 13:01

Oh ik vind je appartement wel tof zo in het geheel. Ook al is het nog niet helemaal af en nog dozen everywhere, dat maakt niet uit haha :D Wel spannend nu zeg , maar gaat je helemaal lukken :D

[Beantwoorden]


Door Tamara op 8 oktober 2013 13:28

Eerste x dat ik reageer, wilde toch even zeggen dat ikhet leuk vind om je verhuizing te volgen, helemaal omdat ik volgende week ook ga verhuizen, ga dan samenwonen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 08:51:

Dankjewel Tamara! En wat spannend, veel succes!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 8 oktober 2013 13:43

Geniet van je nieuwe huis! :)

[Beantwoorden]


Door Astrid op 8 oktober 2013 13:56

Wauw, Vera! Mooi ingericht! Geniet ervan :D

[Beantwoorden]


Door Robin op 8 oktober 2013 14:06

Wauw wauw wauw super mooi en ik ben super benieuwd naar het eindresultaat:)

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 8 oktober 2013 14:12

Wow, je bed is echt heel mooi! Je moet nog maar even kijken hoe hij heet en waar hij vandaan komt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 08:58:

Hij is van Ikea, en het is een Hesseng matras, ombouw is Arviksand.

[Beantwoorden]


Door Vera op 8 oktober 2013 14:19

Wauw, het ziet er echt heel mooi uit! Ook heel groot enzo, heel tof! Ook een prachtig uitzicht ^^ Hopelijk vind ik ooit ook zoiets, echt wauw.

[Beantwoorden]


Door Leonie op 8 oktober 2013 14:30

Oh wauw, heel veel plezier in je nieuwe kamer! (:

[Beantwoorden]


Door Eva op 8 oktober 2013 14:38

Vera, je maakt er een supermooi plekje van, geniet van je mooie huis en ik vind het superleuk dat je ons ook mee laat genieten van het verhuizen, ik vind dat zelf altijd heel leuk om te doen, alles uitpakken, een plek geven, mooie nieuwe spullen kopen en zo zien dat alles langzaam maar zeker je eigen stekkie wordt. Ik hoop dat jij er ook veel plezier aan beleefd en dat je je er snel thuis voelt :) Gefeliciteerd in elk geval en nog succes met de finishing touch!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:00:

Dankjewel Eva!

[Beantwoorden]


Door Astrid Man op 8 oktober 2013 14:40

Lieve Vera,

Ik kijk regelmatig op je site, ik.reageer niet vaak maar nu wil ik je graag wat zeggen.

Wat kun mag jij trots zijn met wat je hebt bereikt. Ik heb respect voor je. Geniet er van, heb je zo verdiend. X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:09:

Wat lief, dankjewel Astrid!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 8 oktober 2013 14:47

Wat een prachtig paleisje is het aan het worden. Geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Saartje op 8 oktober 2013 14:49

Ik droom van die salontafel!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 8 oktober 2013 14:54

He Vera! Echt al een mooi appartement heb je! En die lamp is echt supermooi! Ik had eigenlijk nog wel een vraagje: waarom heb je ervoor gekozen om in Amsterdam te gaan wonen? Vond je dat geen grote stap om dan toch best wel een eindje van je ouders vandaan te wonen? Ik kom namelijk zelf uit Nijmegen en denk er stiekem ook weleens over na

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:10:

Amsterdam is het meest logisch voor mij. Er is geen plek waar ik zo vaak moet zijn voor afspraken en events als Amsterdam! En ik vind het ook een leuke stad :ja:

[Beantwoorden]


Door Robin op 8 oktober 2013 14:57

Ah jeetje Vera, wat spannend! Ik hoop dat je eerste nachtje is meegevallen. Lijkt me moeilijk opeens alleen te zijn, maar het zal ook rust geven. Ik hoop dat je je plekje hebt gevonden in je prachtige appartement en dat je er velen jarig met veel plezier mag wonen. <3

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 oktober 2013 14:59

Is altijd raar om je kamer achter te laten, maar je gaat nu in een heerlijk appartement wonen.

[Beantwoorden]


Door Hester op 8 oktober 2013 15:22

Ik snap wel dat je er nu nog een beetje moeite mee hebt, zeker omdat je eigen oude stekkie gelijk helemaal leeg is geruimd, maar ik weet zeker dat het goed komt. Is gewoon een kwestie van tijd en je eigen draai vinden lijkt me, net zoals je dat in de eerste op de middelbare hebt. Heel veel plezier daar! Staat er nog een housewarming op de planning? (Voor al je bezoeksters ofzo?) ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:10:

Haha nee, helaas!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 8 oktober 2013 15:25

Leuk om te zien! Doet me denken aan de tijd dat ik voor het eerst op mezelf ging wonen ^^) Heel veel plezier in je nieuwe appartement en in Amsterdam!

[Beantwoorden]


Door charile op 8 oktober 2013 15:35

Wauw, het wordt echt super mooi!! Misschien kun je de welbekende kaptafel van de ikea neerzetten? Die spiegel zit aan het blad vast, dan hoef je niks op te hangen :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 8 oktober 2013 15:42

Wauwie, wat wordt het mooi Vera! Echt super leuk om te zien. Leuk dat je ons er zo bij betrekt:)

[Beantwoorden]


Door Charlenne op 8 oktober 2013 15:44

Je hebt een heel mooi plekje gecreëerd! :-)

[Beantwoorden]


Door Tara op 8 oktober 2013 15:54

Raar he, om zo voor de laatste keer in ‘jouw’ kamer te zijn? Je huisje is wel echt superleuk geworden! Ik hoop dat je je er snel thuis voelt!

[Beantwoorden]


Door Lauryn op 8 oktober 2013 16:15

je hebt echt een supergave interieurstijl! kvind t echt zo mooi. wel een beetje jaloers dus hahah :$ veel plezier in je nieuwe huis x

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 8 oktober 2013 16:22

Wat leuk! x

[Beantwoorden]


Door Dionne op 8 oktober 2013 16:25

Ziet er nu al heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Lola op 8 oktober 2013 16:36

Je hebt echt een super leuk appartement met lekker veel ramen en ook nog best wel groot volgens mij. echt leuk!
misschien kun je de kastjes meer naar de deur schuiven en dan rechts daarnaast een kaptafel maken.
xx lola

[Beantwoorden]


Door Nina op 8 oktober 2013 16:43

Misschien iets van een kook-video, gewoon iets makkelijks wat snel klaar is :)

Je hoeft niet gelijk een foodgloss persoon (ik beledig Foodgloss niet hoor!) te worden, maar het is wel leuk om te zien :yes:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:11:

Ohhh, verbranden met Vera!

[Beantwoorden]


Door Minke op 8 oktober 2013 16:43

Ziet er super leuk uit! Ik ben erg benieuwd naar de final home tour! :)

[Beantwoorden]


Door roos op 8 oktober 2013 16:57

als idee voor je probleem met je kaptafel. waarom probeer je niet om je make-up stash te verplaatsen naar waar je je kaptafel wilde en je kaptafel op de plek te doen waar je make-up eerst had. ik heb het filmpje van jou stilgezet en ik denk dat het zou passen. veel succes met het wonen en ik weet zeker dat het goed zal gaan

[Beantwoorden]


Door Axelle op 8 oktober 2013 17:01

super! ik wens je heel veel succes in je nieuwe ‘thuis’, maar dat komt allemaal in orde :)

[Beantwoorden]


Door Ester op 8 oktober 2013 17:02

vind dat je er heel mooi uitziet! Ik word steeds grotere fan van jouw site

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:11:

Dankjewel Ester!

[Beantwoorden]


Door Taylor op 8 oktober 2013 17:33

wow wat mooi ! hmmn, moest eigelijk duits leren, maar kon het toch echt niet laten om te wachten met kijken ! echt super gezellig en stijlvol ! michien zou je die oude tijdschriften weg kunnen geven , een deel bijv ? met een winactie.. ik denk dat heel veel dat wel leuk zouden vinden, ik vind het ook super leuk om bijv. er collages mee te maken .

veel plezier met je nieuwe appartement !

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 8 oktober 2013 17:43

Oooo, Vera, wat is je appartement mooi (aan het worden) :D Ik hoop dat je het er HEEL fijn gaat hebben, wat bijna niet anders kan denk ik. Je bed is ZO geweldig. het lijkt me wel echt een raar moment om je oude huis en kamer achter te laten, en alleen te gaan wonen, maar ook wel heel erg tof. Inderdaad, tijd voor een nieuw hoofdstuk :D Maak er een fijn hoofdstuk van!

[Beantwoorden]


Door Amber op 8 oktober 2013 17:44

Leuke video Vera! Ik kijk zo uit naar de video als alles klaar is! Ik hoop dat je dit leest; maar misschien kan je voor het temperatuurregelaarkastjesprobleem gewoon je make-upkastjes daaronder zetten (dat past, toch?) en op de plaats waar nu je make-upkasten staan je kaptafel. Snap je een beetje wat ik bedoel? ;)
Xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:12:

Ik snap wat je bedoelt! Maar ik heb besloten mijn kaptafel er tussenin te zetten! Volgens mij wordt dat heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 8 oktober 2013 17:45

Spannend! Ik ben echt benieuwd hoe het is wanneer het helemaal ‘klaar’ is :) Het ziet er echt al heel goed ui!

[Beantwoorden]


Door Christie op 8 oktober 2013 17:45

Waauw! Supermooi huis! Ben jaloers :P

[Beantwoorden]


Door Nora op 8 oktober 2013 17:49

Je appartementje is echt mooi geworden! Zo’n sieradenkast lijkt me echt handig.

[Beantwoorden]


Door Mireille op 8 oktober 2013 17:52

WAUW! Ik vond vanaf het eerste moment je appartement al echt een hele mooie ruimte maar zo ingericht is het nog 10x mooier. En eeuwig jaloers op jouw bed. Zoiets is precies wat ik leuk vind en ook zou willen als ik op mezelf ga wonen!

[Beantwoorden]


Door Anne op 8 oktober 2013 17:52

Wat heb je een prachtig plekje! Ik ben heel benieuwd hoe het er uit ziet als het straks helemaal klaar is!

[Beantwoorden]


Door annelore op 8 oktober 2013 18:35

hee vera!!
laatst keek ik ook een video van je, en toen dacht ik al: heeft ze nou een tatoo op haar pols of lijkt dat nou zo?!
ik al kijken op je site of je er misschien een artikel over geschreven had, maar nee hoor! ik denk ach, wie weet komt dat nog! ik elke keer helemaal opletten of je er wat over zou zeggen in een artikel ofzo, maar het was dus een nepperd! hahahahaha nou hij lijkt wel echt knetter echt hoor!! haha.
vind hem eigenlijk wel heel goed bij je passen, rood met van die rozen, ja echt een vera dingetje! haha

Liefs Annelore
:-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:13:

Ik vond hem ook wel cool voor een paar dagen ^^)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 8 oktober 2013 18:38

Vanwaar heb je je bank? Echt prachtig! Komt hij gewoon van de IKEA? Ik ga binnenkort ook verhuizen en ben op zoek naar zo’n bank :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:13:

Ja, gewoon van Ikea! Hij zit heerlijk, ik moet uitkijken dat ik niet in slaap val :D

[Beantwoorden]

Charlotte antwoordt op 9 oktober 2013 om 11:44:

Bedankt voor je reactie :) Dat neem ik aan! Geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 8 oktober 2013 18:39

Leuk filmpje. Kan me voorstellen dat het best apart is, zo’n lege kamer en dan is het opeens allemaal zo officieel! Je appartement is prachtig geworden!

[Beantwoorden]


Door Ais op 8 oktober 2013 18:44

Veer, ik vind je vank juist geweldig staan zo, en je salontafel is echt fantasssstisch die vindik zo mooi!!! Oh en je bed en die open boekenkast en de lamp met hout jeetje, goeie smaak! Heel veel plezier daar meis!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:14:

Dankjewel Ais!!! :$

[Beantwoorden]


Door Babette op 8 oktober 2013 18:53

Heee Vera, echt een super leuk appartement!!! Misschien kun je je kastjes omruilen en onder dat kastje zetten en dan op de plek waar de kastjes Nu staan een make-up tafel! Weetje wat leuk is, om je eettafel te draaien en dan aan de kant van de muur een lange houten bank te zetten met kussentjes en schapen dekentjes en aan de andere kant Gwn stoelen! Ik vindt dit soort filmpjes echt heel erg leuk!! Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:15:

Dankjewel Babette! Voor de eettafel heb ik al stoeltjes besteld, maar ik vind je idee van een bankje met schapenvelletjes ook heel leuk :ja:

[Beantwoorden]


Door Fleur op 8 oktober 2013 19:01

Oh wat gaaf geworden Vera!
Mag je echt mega trots op zijn want het kan volgens mij alleen nog maar mooier en gezelliger worden dan dat het er nu al uit ziet!
Geniet van je eerste daagjes in je eigen appartementje:)!

[Beantwoorden]


Door Sje op 8 oktober 2013 19:09

Super leuk huisje Vera!

Ik ben ook opzoek naar een boxspring waar komt jouwe vandaan.
Ik ben ook benieuwd waar je jouw laminaat gekocht hebt
Graag hoop ik dat je hierop reageert

Veel plezier in je nieuwe appartement!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:16:

Mijne is van Ikea!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 8 oktober 2013 19:09

Geniet van de eerste dagen in je appartement. Echt super leuk (love)

[Beantwoorden]


Door Deborahschrijft op 8 oktober 2013 19:28

Je bed is echt geweldig!!!! Love it!

Kun je jouw makeupkasten niet op de plek neerzetten waar je eigenlijk je kaptafel wil plaatsen en dan de kaptafel waar nu je makeup kasten staan?

Groetjes
Deborah

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:16:

Ik heb besloten mijn kaptafel er tussenin te doen!

[Beantwoorden]


Door Iris op 8 oktober 2013 19:28

Wooooooow wat groot en super mooi! ik ben echt jaloers op je! geniet ervan

[Beantwoorden]


Door Anouk op 8 oktober 2013 19:29

Heel leuk om te zien, geniet van je mooie huisje!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 8 oktober 2013 19:50

Wat een super mooi appartement, in welk deel van amsterdam is dat? Echt prachtig. Veel woonplezier!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 8 oktober 2013 19:53

Geweldige plek.. echt wauw! Het uitzicht is echt adembenemend joh, zo uniek en zo druk maar rustgevend at the same time. :) Mooie inrichting heb je al, ik ben zo benieuwd hoe het erop het einde uitziet. ^^ Have fun in Amsterdam lady!

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 8 oktober 2013 20:22

Het ziet er echt super uit! Heel veel plezier in je nieuwe appartement :) x

[Beantwoorden]


Door Wendy x op 8 oktober 2013 20:25

Prachtig huisje!,
En wat heb je een mooie en aparte style!
Het huisje past echt bij je!
Ik wens je veel plezier en geluk<3 in je Vera Camilla huisje!

Dikke xxxwendy
p.s waar heb je dat mooie schilderij gekocht die in je kamer staat die brug?X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:17:

Dankjewel Wendy! De foto van de loopbrug is gewoon van Ikea.

[Beantwoorden]


Door Denise op 8 oktober 2013 20:35

En hoe is je eerste nacht bevallen? Is wel gek denk ik he? Had ik in ieder geval wel de eerste nacht dat ik op mijzelf ging!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:17:

Ging eigenlijk heel goed gelukkig!

[Beantwoorden]


Door Yasmin op 8 oktober 2013 20:42

Wat een super mooi huis! Ook al is het nog niet af ik vind het er al super gaaf uitzien! Ik ben benieuwt hoe je filmpjes eruit gaan zien in je nieuwe kantoor! Het ziet er wel raar uit die lege oude kamer! Heel veel plezier in je nieuwe huis! xxxx

[Beantwoorden]


Door senna op 8 oktober 2013 20:58

super mooi apartement en heel leuk ingedeeld… die ramen vind ik echt mooi :wow:

[Beantwoorden]


Door Laurien op 8 oktober 2013 21:00

Het ziet er echt super mooi uit! Ik blijf die ramen ook echt zo mooi vinden :)
Het is ontzettend wennen zo op jezelf, maar het is ook heerlijk vrij en gewoon een hele fijne stap in je leven.
Je zou die kastjes in je slaapkamer misschien ook gewoon richting de deur kunnen verplaatsen en het tafeltje er dan rechts naast zetten. Dan heb je geen last van dat ding op de muur.
Veel plezier in je nieuwe huisje!

[Beantwoorden]


Door blauwesokken op 8 oktober 2013 21:05

wauw wat heb je je appartement mooi ingericht! Heel leuk Vera :) Veel plezier in je eigen woning!

[Beantwoorden]


Door Jhemyla op 8 oktober 2013 21:18

Je hebt echt een prachtige woning. Die ramen zijn ontzettend origineel en passen perfect bij jouw. Ik hoop dat je er heel gelukkig bent en mag blijven (love)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 8 oktober 2013 21:42

hey Vera,

Wat leuk dat je je eigen huisje hebt nu! Ik wens je heel veel succes. Ik heb ook wel een idee.. http://www.leenbakker.nl/nl/assortiment/kaptafels/11990085/kaptafel_opzetstuk_met_spiegel
http://www.leenbakker.nl/nl/assortiment/sidetables/11990080/haltafel_barok

een kaptafel! Deze van leenbakker heb ik zelf ook, je kan hem verplaatsen, je hoeft de twee losse delen niet vast te maken, maar het kan wel! Het is handig omdat je hem altijd nog ergens anders kan neerzetten als je dat wilt en het heeft ook lades waar je je make-up in kunt leggen. Ik heb er zelf ook gewoon een simpele witte houten stoel van de Ikea bij gezet, maar je kunt ook bijvoorbeeld iets van metaal of iets stoers erbij zetten zodat je een romantische met stoere sfeer krijgt!

Ik hoop dat ik je er een beetje mee heb kunnen helpen.

Good luck with everything!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:19:

Ook mooi! Passen alleen geen lampjes langs. Ik denk dat ik zelf wat ga ‘fabriceren’ ^^)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 8 oktober 2013 21:55

Eigenlijk geen tijd om je filmpje te kijken, maar ik was iets te nieuwsgierig!
Wat word je appartement mooi!
Hoe zijn je eerste nachten verlopen? Kan je al een beetje wennen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:19:

Ging gelukkig heel goed!

[Beantwoorden]

Jessica antwoordt op 9 oktober 2013 om 19:06:

:D

[Beantwoorden]


Door Smoortje op 8 oktober 2013 22:11

Superleuk om te zien!
En sterkte met het op jezelf wonen! Zelf heb ik dit lastiger ervaren dan ik had gedacht. Het duurde bij mij eigenlijk 2 jaar voordat ik echt gesettled was en gewend was aan mijn eigen huishouden e.d. Ik weet niet hoe gevoelig/langzaam wennend jij bent met dat soort dingen, maar ik zou je aanraden om alles rustig aan te doen, niet teveel van jezelf vragen en zeker je ouders op te blijven zoeken. :) Die house tour komt heus nog wel een keer.
Veel plezier in je prachtige nieuwe woning en werkomgeving! (love)

[Beantwoorden]


Door Irene op 8 oktober 2013 22:28

Wauw! Heel mooi. Bij één van je uit huis-shoplogs dacht ik: ik hoop dat ik ook heel snel een eigen huisje heb, en jawel, ik heb ook beet! Vind dit nu dus éxtra leuk om te zien omdat ik mee kan doen met inrichten straks ^^)
Ik ben wel benieuwd waar je die staande, witte lamp vandaan hebt, die achter je bank staat. Vind hem prachtig en wil zelf graag ook eentje.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2013 om 09:24:

Wat goed! Gefeliciteerd! De witte lamp heb ik gekocht bij Besselink in Duiven. Het was daar de laatste, maar ze zullen hem vast nog wel ergens anders verkopen.

[Beantwoorden]

Marielle antwoordt op 11 oktober 2013 om 11:21:

Ik dacht dat ik zo’n soort lamp ook bij de Ikea heb gezien toen ik daar laatst was (ik was in Eindhoven). Dan kun je hem vast ook wel op de site terugvinden als ze hem daar nog in het assortiment hebben! :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 8 oktober 2013 23:55

Jouw apartement is echt prachtig! Inderdaad een nieuw spannend maar vooral leuk hoofdstuk in jouw leven, leuk dat je dit met ons deelt! Ik wens je veel woonplezier in Amsterdam! X

[Beantwoorden]


Door Lies op 9 oktober 2013 00:13

Ik vind je huisje er echt heel erg mooi uitzien! Ik wens je ook heel veel plezier toe in je nieuwe huisje en dat het ook maar snel echt als jouw huisje zal gaan aanvoelen. Ik kan me namelijk goed voorstellen dat het nu nog een beetje raar en spannend aanvoelt als je er net bent gaan wonen.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 oktober 2013 00:15

Echt heel erg leuk om te zien! Wat fijn dat je het wil delen. Heel veel plezier in je nieuwe huisje!

[Beantwoorden]


Door pam op 9 oktober 2013 01:07

echt heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 9 oktober 2013 01:25

Heek Vera

Over je kaptafel kan je die niet zegen waar je nu die kastjes heb staan en de kastjes onder dat verwarming ding zegen het is maar een tip

Mooi is je huis geworden

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 9 oktober 2013 02:11

Wauw heel erg mooi! Ik ben jaloers op de ruimte die je hebt, en vooral op het lichtinval haha! Mag ik vragen waar de bank vandaan komt, hijs namelijk erg mooi :)

Succes in je huisje :)

[Beantwoorden]


Door Linda B op 9 oktober 2013 10:16

hoi vera op hoeveel vierkante meter woon je

[Beantwoorden]


Door Claudia op 9 oktober 2013 13:32

Je huis ziet er mooi uit ^^)

[Beantwoorden]


Door Savannah op 9 oktober 2013 14:39

Wauw wat moet dit spannend zijn geweest voor je ! :star:
Liefs, x PS ; doe je mee met mijn winactie?

[Beantwoorden]


Door Wies op 9 oktober 2013 15:02

Je kan mischien het kastje in je slaapkamer waar nu al je parfum op staat verschuiven en onder die knop zetten, en dan je make-up tafel in de hoek! :)
Je appartement ziet er echt heel leuk en gezellig uit! X

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 9 oktober 2013 15:44

Ziet er fantastisch uit! Stukje bij beetje wordt het steeds meer eigen tot je niet meer beter weet! Geniet er lekker van en koester je momentjes thuis’ ;)

[Beantwoorden]


Door Mazarine op 9 oktober 2013 16:10

wauwwauwwauw. :love: :love:
Vera wat heb je een mooi huis!
om jaloers op te zijn!!
Prachtig uitzicht en prachtige meubels! :wow:
Leuke smaak heb je !

xx <3

[Beantwoorden]


Door Mazarine op 9 oktober 2013 16:14

Vera ik vind het altijd zo leuk om te zien dat je de tijd neemt om op zoveel reacties te reageren!
echt speciaal! <3

[Beantwoorden]


Door isabel op 9 oktober 2013 17:59

super mooi huis!!
kun je een keer een post maken over welke boeken in je boekenkast staan?
xxx

[Beantwoorden]


Door Francis op 9 oktober 2013 19:08

Hallo Vera,

Wat heb je een mooi appartement. Je stijl/inrichting is een complimentje waard!
Ik vroeg me af waar je die lianen lamp gekocht hebt?

Heel veel woonplezier gewenst, hopelijk voel je je er snel thuis :)

xx

[Beantwoorden]


Door Kim op 9 oktober 2013 22:20

Wat een leuk huis! Misschien als idee voor je kaptafel dat je die lade kastjes op de plek zeg waar je eerst je kaptafel wilde zetten en dan je kaptafel op de plek waar je je ladekastjes had staan!
X

[Beantwoorden]


Door Lisa op 10 oktober 2013 14:16

Heee Vera!
Super gaaf appartement! Ik denk dat het vooral mooi is als de zon onder gaat! Ik vind die lamp met die houten poot echt ontzettend mooi, waar heb je die vandaan, als ikvragen mag?
Sterkte met alles! Je kun het!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Chantal op 10 oktober 2013 17:04

Hoi

misschien een stomme/brutale vraag. Ik ben woon al mijn hele leven in Amsterdam en kan zelf geen betaalbare woningen vinden. Hoeveel betaal jij voor de huur?
Ik word echt zo jaloers als ik jouw huis zie. ik wil zo graag ook op mezelf. Helaas nog niet genoeg geld voor en daar baal ik echt ontzettend van.
Maar super leuk voor jou iig!

Idee voor video; een sketch met hoe verhuis ik ofzo, 10 irritaties, 10 opvallende dingen (hoe sleep ik die piano 10 hoog bijvoorbeeld ;) )

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 10 oktober 2013 22:01

Superleuk om te zien :D

[Beantwoorden]


Door Resy op 14 oktober 2013 17:17

Erg leuk om te zien! De indeling van je huis is echt super leuk

[Beantwoorden]


Door Josephine op 20 oktober 2013 07:29

Kingssize, haha wat leuk! Haha stiekem ben ik ook benieuwd wat er in de berging zit. Zo is het, tijd voor een nieuw hoofdstuk <3 Het bureau zit daar inderdaad leuk, lijkt mij fijn een bureau bij het raam. Jaaaa lijstjes is leuk! Een wand vol met kleren, waaaaaah heaven <3 De slaapkamer vind ik ook zo mooi, het bed is inderdaad mooi! Ben zo benieuwd hoe de make-uptafel gaat komen te staan. De sieradenkast ziet er zo tof uit! Het boekenkaste vind ik ook zo tof. Ooooh en de lamp boomstamachtig, zo leuk. Fijn ook dat je niet veel last hebt van de treinen! Ik ben echt veel te laat met commenten, je zit daar al redelijk lang. Maaaar beter laat dan nooit!

[Beantwoorden]