Essence Kabuki Brush

essence_kabuki_brush01

Beetje bij beetje, kwastje bij kwastje, raken de drogisten steeds meer gevuld met fijne, betaalbare make-upkwasten. Essence had voor het gezicht al een blushkwast en poederkwast, maar die laatste vond ik vanwege zijn platte vorm toch niet zo handig om lekker wat poeder over mijn gezicht mee te zwiepen. Een kabuki leent zich daar beter voor, en die heeft Essence nu ook!

essence_kabuki_brush05

Kwasten van Essence hebben een vrolijke roze/zwarte of paarse/zwarte dip dye. Zo ook de kabuki! Je kunt hem neerzetten bij je make-upspullen, en het ziet er nog eens vrolijk uit ook. De haartjes zijn samengebonden met een stuk hard, glimmend plastic. De steel van de kwast is maar kort, maar toch vind ik een kabuki prettig vasthouden en aanbrengen. De kwast is geschikt voor zowel (losse) gezichtspoeder als vloeibare foundation.

Essence Kabuki Brush € 3,99

essence_kabuki_brush03

essence_kabuki_brush04

Wat zien die plakbandresten er toch charmant uit!

De kwast heeft zachte, synthetische haren, die iets rond zijn afgeknipt. Dat maakt de kwast wat minder fijn voor foundation, maar fijner voor poeder. Poeder dekt nooit écht heel goed, maar omdat een Kabuki zoveel haren heeft die dicht op elkaar staan, haal je wel het beste uit je poeder. Deze kabuki had van mij nog wel iets meer haren mogen hebben, de kwast vind ik iets soepel en zacht. De meeste kabuki’s zijn steviger omdat ze bijna uitpuilen van de haren.

essence_kabuki_brush02

Sinds ik de Essence Kabuki Brush gebruik, heeft de kwast nog geen haartje verloren. Zelfs niet met het wassen! Indrukwekkend en erg fijn. Voor het aanbrengen van poeder vind ik de kwast fijn werken, zeker in combinatie met de Catrice All Matt Plus Shine Control Powder. Wel merk ik dat hij nét iets minder goed dekt dan de Real Techniques Multi Task Brush die ik ook voor poeder gebruik. Maar hey, de Essence kwast is dan ook een stuk goedkoper en makkelijker verkrijgbaar.

Zoek je een fijne kabuki kwast en wil je niet teveel betalen? Deze van Essence zal je niet teleurstellen. Zoals ik al eerder zei kun je hem eventueel ook voor foundation gebruiken, maar persoonlijk vind ik een platte kabuki daar net wat lekkerder voor werken.

Essence kwasten review
Nieuwe Essence producten filmpje

Essence Kabuki Brush € 3,99 – te koop bij Kruidvat

Twitter Facebook
Categorie: Kwasten Low-budget | 7 september 2013 | 126 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 7 september 2013 06:02

Lijkt me een fijne kwast!

[Beantwoorden]


Door Emilia op 7 september 2013 06:12

Ik vind kabuki kwasten er altijd zo leuk uitzien! Wel irritant dat ze door dat korte steeltje nooit tussen m’n andere kwasten in het kwastenbakje passen haha.
Deze van Essence klinkt heel fijn, hij ziet er op de foto’s ook echt ontzettend zacht uit. :-)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 7 september 2013 06:52

De kwast klinkt erg goed! Ik heb zelf nog wel een kabukikwast liggen maar ik gebruik eigenlijk altijd óf Real Techniques Expert Face óf Sigma F80 voor mijn foundation, en dan een grote RT poederkwast voor mijn poeder. Maar ik ga hem zeker aanrader aan oma, die zocht laatst zo’n kwast (maar dan betaalbaar), hihi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 september 2013 om 10:43:

Haha, je oma! ^^) leuk!

[Beantwoorden]

Anneloes antwoordt op 7 september 2013 om 21:00:

Ja, die vraagt me tegenwoordig áltijd om advies als ze iets nieuws wilt kopen! Bijvoorbeeld naar de beste/fijnste dagcrème, mooie lipstickkleuren, fijne mascara of mooie kwasten. Dus ik neem alle ‘fijne’ tips altijd zoveel mogelijk mee!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 7 september 2013 06:57

Wat een vrolijkerd! Ziet er niet verkeerd uit.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 7 september 2013 07:04

Het lijkt me een fijne kwast! (love)

[Beantwoorden]


Door esmee op 7 september 2013 07:05

wat ziet hij er leuk uit!
en wat fijn dat er geen haren uit valen…!!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door LaraLaurentia op 7 september 2013 07:17

Ik heb nog nooit de liefde gevonden met een kabuki kwast, ik ga liever voor een ‘normale’ poederkwast. Of eigenlijk poeder ik helemaal niet zoveel, want ik heb een droge huid. Dat zal het zijn!

Fijn dat er nu ook voor de budget liefhebbers een fijne kabuki op de markt is, good job Essence ;)

[Beantwoorden]


Door Monique op 7 september 2013 07:20

Klinkt heel goed. Toeval doet dat ik er toevallig eén nodig heb!

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 7 september 2013 07:22

Ik vind sowieso dat Essence kwasten er heel erg leuk uit zien! Doet me een beetje denken aan die HEMA Jip & Janneke kwasten. Klinkt opzich niet slecht, maar ik ben niet overtuigd eigenlijk. Ook omdat ik hem niet per se nodig heb. :)

[Beantwoorden]


Door Frauke op 7 september 2013 07:38

Hij lijkt me echt heel fijn! Best wel knallend, maar juist daarom heel schattig. Fijn ook dat ‘ie nog geen enkel haartje is verloren, da’s best wel belangrijk en dus toppp. :D Té veel dekking vind ik zelf eerder een nadeel dan een voordeel, dus ik moet deze eens checken. :)

[Beantwoorden]


Door Martina op 7 september 2013 07:40

Klinkt goed! Ook een handig maatje voor onderweg!

[Beantwoorden]


Door Emke x op 7 september 2013 07:45

wat een leuke kwast! ik moet hel hebben! grt Emke x

[Beantwoorden]


Door Anouk op 7 september 2013 07:46

Fijn dat er geen haren uitvallen, dat heb je af en toe met goedkope kwasten maar dit klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 7 september 2013 07:56

Klinkt als een fijne, goedkope kwast die mijn oude vervallen verharende kabuki van Essence kan vervangen!

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 september 2013 08:04

hij ziet er alleen al cute uit :D

[Beantwoorden]


Door Sophie op 7 september 2013 08:06

Het klinkt als een fijne kwast. Hij ziet er ook lekker gezellig uit.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 7 september 2013 08:14

Zijn die andere kwasten (blush brush) van essence fijn? Ik gebruik nooit blush maar dat wil ik wel gaan doen maar niet zoveel geld uitgeven aan een kwast.

[Beantwoorden]

Rosa antwoordt op 7 september 2013 om 08:26:

Hema heeft soms ook goedkope maar toch fijne kwasten. ;-)

[Beantwoorden]

joel antwoordt op 7 september 2013 om 09:34:

Ik vind die kwast top; naar mijn idee pakt ‘ie precies genoeg kleur op, hij is lekker zacht en wat mij betreft het belangrijkst:hij blend(t?) erg mooi in de huid!

[Beantwoorden]

Marjolein antwoordt op 7 september 2013 om 09:49:

Oké dankje! En heb je dan de paarse of de roze?

[Beantwoorden]

joel antwoordt op 7 september 2013 om 10:26:

Oh, wat stom van me. Ik vergiste me, ik ging even voor je kijken en hij is niet van essence, maar van Catrice! Iets duurder dus, maar ik kan ‘m je echt aanraden. Als je ‘m gaat kopen, let dan wel op dat je niet de powder brush pakt, ze lijken extreem veel op elkaar, ik lette niet goed op en had dus de powder brush gekocht ipv blush.. succes!

Marjolein antwoordt op 7 september 2013 om 10:29:

Oke super bedankt voor de tip!


Door Tamara op 7 september 2013 08:19

Oh, die moet ik hebben!
Je hebt het ook weer super geschreven Vera!
:wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 september 2013 om 10:44:

Dankjewel Tamara!

[Beantwoorden]


Door Britt op 7 september 2013 08:22

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 7 september 2013 08:25

Lijkt mij een heel prettige kwast! Ik koop steeds meer kwasten, dus deze kan er ook nog wel bij!

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 september 2013 08:28

Hij lijkt me erg fijn, wat een heerlijk zacht prijsje!

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 7 september 2013 08:33

Wat fijn dat hij goed is voor dat geld

[Beantwoorden]


Door I scream beauty op 7 september 2013 08:34

Deze lijkt me best fijn! Ik heb er één van Etos, die bevalt me ook boven verwachting goed!

[Beantwoorden]


Door Tara op 7 september 2013 08:37

Klinkt prima! En hij ziet er gezellig uit. :)

[Beantwoorden]


Door Hester op 7 september 2013 08:48

Ik gebruik amper poeder dus als ik hem zou kopen zou dat voor mijn foundation zijn, maar als hij daar niet goed voor is laat ik hem nog maar even staan. Zal ‘m wel onthouden want ik vind kabuki’s altijd zo leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 7 september 2013 08:49

heel goede review, deze klinkt erg fijn!

[Beantwoorden]


Door brenda op 7 september 2013 08:50

Ik heb zelf die kabuki kwast hij is ondertussen wel een paar haartjes verloren maar hij is heerlijk zacht en werkt uitstekend bij mijn mac poeder!!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 7 september 2013 08:52

Plakbandresten are the new black voor dit najaar. :yes:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 september 2013 om 10:44:

Hahaha :D

[Beantwoorden]


Door Minke op 7 september 2013 08:54

Klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 7 september 2013 08:55

Duidelijke en fijne Review! Klein kwastje, kleine prijsje en prima kwaliteit! Top! :D

[Beantwoorden]


Door Dita op 7 september 2013 08:59

Ik heb deze zelf ook, vind het een erg fijne kwast

[Beantwoorden]


Door Beau op 7 september 2013 08:59

Goede review! Hij klinkt erg fijn :-)

[Beantwoorden]


Door Kim Kreté op 7 september 2013 09:00

Mooi! Ik ben gek op kabuki kwasten, elke keer als ik een mooie kabuki tegenkom online of in de winkel dan moet ik ze kopen.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 7 september 2013 09:01

Dit klinkt als een hele goede (budget) kwast! Ik ga hem zelf ook zeker halen om uit te proberen.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 7 september 2013 09:03

Klinkt fijn! Ik heb nu een (kleine) kabuki van Bourjois en daar beginnen de haren nu toch wel wat van los te laten, dus misschien tijd voor een nieuwe..

[Beantwoorden]


Door Lexi op 7 september 2013 09:08

Deze lijkt me echt goed!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 7 september 2013 09:33

Lijkt me heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 7 september 2013 09:38

Essence word steeds beter en beter, daar ben ik echt super blij mee! :D

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 7 september 2013 09:38

Fijn dat ie helemaal geen haren verliest! En zo’n roze rakker is leuk tussen alle zwarte kwasten haha :D

[Beantwoorden]


Door charile op 7 september 2013 09:39

Ik heb hem gister gekocht :D

[Beantwoorden]


Door Sanne op 7 september 2013 09:39

Fijn zeg!

[Beantwoorden]


Door melissa op 7 september 2013 09:52

Goede review, ikzelf heb al eentje van banggood die ook zacht is en zijn haren niet verliest dus deze koop ik niet. Koop sowieso geen nieuwe kwast die ik al heb, koop dan liever een nieuwe lipstick ^^)

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 7 september 2013 09:55

Mooie kwasten en heerlijke kleurtjes, echt een fijne review om te lezen!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 7 september 2013 09:56

Klinkt goed en hij ziet er leuk uit!

[Beantwoorden]


Door joanna op 7 september 2013 10:01

Ik heb ‘m zelf ook, prima kwast! Lekker zacht en je kan er veel mee aanbrengen. Maar je kan zien op de eerste close up, dat er al een haartje los laat.. Ook beetje jammer dat hij best vies is op de foto.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 september 2013 10:07

Dat klinkt goed en hij ziet er leuk uit! Ik wil hem een keer uitproberen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 september 2013 10:16

Ik doe al jaren met dezelfde kabuki van ELF. Ook lekker budget en betaalbaar en een fijne kwast om mn MAC mineralize skinfinish natural mee aan te brengen. Voor een transparante poeder om mijn foundation mee af te poederen vind ik het niet zo fijn, dan ga ik toch eerder voor mijn Sigma face brush omdat die nog meer haartjes dicht op elkaar heeft staan en het matte effect waar ik dan voor ga veel beter uit de verf komt.

[Beantwoorden]


Door Anna op 7 september 2013 10:17

Hij lijkt me heel erg fijn! En hij ziet er ook nog eens heel leuk uit en is helemaal niet duur!
xxxx

[Beantwoorden]


Door Elke op 7 september 2013 10:33

Ik ben verbaast, dat deze kwast zo fijn is! Nu wil ik deze zeker proberen! En wat goed dat ie zelfs na het wassen geen haartjes verliest! Dus als ie me niet zal teleurstellen, wil ik hem echt wel proberen, thanks voor de tip! :)

[Beantwoorden]


Door Julia op 7 september 2013 10:35

Plakband resten kun je verwijderen met behulp van nagellak remover :yes:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 september 2013 om 10:42:

Heel vaak verwijder je daar vaak ook de opdruk van de verpakking mee, kijk ermee uit.

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 7 september 2013 om 17:38:

Het kan ook met lampenolie!

[Beantwoorden]


Door Maud op 7 september 2013 10:36

Heey Vera! Bij de H&M hebben ze nu ook een bbcream brush, misschien wil ik je daar ook een revieuw over schrijven? Dat zou ik super fijjn vinden!
Liefs Maud

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 september 2013 om 10:42:

Ik ga er naar kijken!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 7 september 2013 10:38

Jeej, fijn! Kan ik hem met een gerust hart kopen ;p (Ik gebruik poeders niet vaak genoeg om een dure kabuki kwast aan te schaffen..)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 7 september 2013 10:40

Fijn dat er nu ook een goede budget variant is! Ik vind het ook zo leuk dat de kwasten van essence zo’n ‘dip-dye’ hebben:)

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 7 september 2013 10:41

Ook nog niet gezien, maar deze ziet er wel heel erg fijn uit! Kabuki kwasten zijn altijd fijn om mee in je tas te nemen in je makeuptasje.

[Beantwoorden]


Door Tjuly op 7 september 2013 10:46

Handige tip!

[Beantwoorden]


Door Sibel op 7 september 2013 10:55

Hoi Vera :wave:
ik ben al super lang fan van jou.
En heb net een nieuwe blog zou je hem willen bekijken?
en reageren het zou erg bijzonder voor me zijn .

Xxx Sibel

http://www.beautywriters.blogspot.nl

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 7 september 2013 om 18:06:

Je link doet het niet…

[Beantwoorden]


Door Marieke op 7 september 2013 11:00

Ziet er erg leuk uit. Vooral het dip-dye effect vind ik heel erg leuk (:

[Beantwoorden]


Door Annebelle op 7 september 2013 11:06

Leuk! Ik was nog op zoek naar een goede kwast voor poeder.

[Beantwoorden]


Door Dione op 7 september 2013 11:14

Lijkt mij fijn!

[Beantwoorden]


Door Milou op 7 september 2013 11:15

Ziet er goed uit. Essence doet het niet altijd goed en ik merk dat als meiden een product van Essence reviewen dat er ook altijd een slecht punt bij zit. Wat ik ook merk is dat Essence haar producten altijd verbeterd! :)

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 7 september 2013 11:22

Ik heb er pas een van elf in mijn bezit en zag deze helaas niet meer bij ons in het Kruidvat. Hij ziet er ieder geval wel heel leuk uit en is lekker betaalbaar!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 7 september 2013 11:26

Klinkt goed, vind het sowieso echt relaxed dat budgetmerken met steeds betere (en meer!) kwasten uitkomen.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 september 2013 11:28

Klinkt als een goede kwast!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 7 september 2013 11:40

Klinkt super fijn! :)
Schattige kwastjes zijn dit toch ^^

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 7 september 2013 11:44

Yes, ik ben superblij dat deze goed werkt! Kan ik me lekker een budgetkwast aanschaffen :) x

[Beantwoorden]


Door Debbie op 7 september 2013 11:45

Die lijkt me wel handig. Ik heb nog geen kabukikwast, dus misschien dat ik deze eens ga proberen.

[Beantwoorden]


Door Fem op 7 september 2013 11:54

Leuk artikel! Was er erg benieuwd naar aangezien ik de kwast al een aantal weken heb en er gewoon plukken haar uitvallen :-( ik durf de kwast niet te wassen want dan zitten er denk ik geen haren meer in.. Gelukkig is die van jou wel top! :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 7 september 2013 11:56

Heb ik ‘m nodig? Nee. Wil ik hem? JAAAAAA :-)

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 7 september 2013 12:05

Ik blijf je foto’s altijd zo mooi vinden haha, zoals die eerste foto hier. Wilde ik even zeggen ;-)

[Beantwoorden]


Door Marissa op 7 september 2013 12:26

Klinkt goed! Maar ik doe het voorlopig nog even met de Hema Kabuki uit de kerstcollectie. Die is ook heel fijn :)

[Beantwoorden]


Door Tamara op 7 september 2013 12:54

Ik ben fan van de Essence kwasten! Er is mij tot nu toe nog geen 1 tegen gevallen!
Deze kabuki is ook echt favoriet!

[Beantwoorden]


Door Demi op 7 september 2013 13:13

Weer supermooi review met nátuurlijk een super mooi product! Fijn dat je er zo tevreden over bent! (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Summer op 7 september 2013 13:28

Hij lijkt me echt heel erg fijn!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Aysenur op 7 september 2013 13:35

Oh wat raar dat die van jou geen haartje verloren heeft mijne heeft tot nu toe al veel haartjes verloren :(

[Beantwoorden]


Door Silvy op 7 september 2013 13:37

Ziet er goed uit! :)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 7 september 2013 13:47

Ik heb hem ook en ik vind hem zeker fijn!

[Beantwoorden]


Door Shari op 7 september 2013 13:57

Echt goed dat essence ook kwasten verkoopt! En dan ook wat meer speciale zoals een kabuki. Het is altijd zoeken naar goede kwasten en dikwijls moet je dit via internet bestellen. Online iets kopen blijft toch altijd beetje hoogdrempelig vind ik. Zeker als je nog jonger bent en thuis woont, mag dat misschien niet altijd van je ouders en zo. Op die manier kan je toch de geneugten (wat een woord :p) van een kabuki ondervinden voor een fijn prijsje en gewoon in de winkel.

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 7 september 2013 14:04

Wauw, hij lijkt me echt fijn. En ook nog eens voor zo’n prijsje. Hebbenhebbenhebben haha.

[Beantwoorden]


Door melanie op 7 september 2013 14:13

Ik heb de essence kabuki brush ook en ik vind hem erg fijn werken! En ook nog eens voor die prijs!

[Beantwoorden]


Door Merel op 7 september 2013 14:17

Door het roze met zwart vind ik hem er nogal goedkoop uitzien. Ik denk dat ik toch maar bij mijn kabuki kwast van the body shop ga blijven. :)

[Beantwoorden]


Door Lies op 7 september 2013 15:13

Dit was toch wel één van de producten waar ik het meeste benieuwd naar was van Essence. Hij lijkt mij wel heel erg fijn en zeker voor de prijs. Ik denk dat ik er toch maar eens naar ga kijken.

[Beantwoorden]


Door Anna op 7 september 2013 15:40

Lijkt me echt een enorm fijne kwast, maar ik heb onlangs al een nieuwe kwast aangeschaft waar ik heel tevreden over ben.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 7 september 2013 16:16

Klinkt goed zeg! Ik denk dat ik die wel wil gaan halen. Ik had vroeger (of nouja eerder) ook altijd een kabuki maar op een gegeven moment werden die gewoon crap, dus heb ik weggedaan. Maar ik wil er wel weer een!

[Beantwoorden]


Door linsey op 7 september 2013 16:51

Ligt de kwast in het eerste of tweede schap van essence?
Xlinsey

[Beantwoorden]


Door Silke op 7 september 2013 17:16

Ik heb de kabukikwast van e.l.f. en die werkt zeer fijn! De haren zijn wat korter dan bij die van Essence & ik denk dat er ook meer haren inzitten, hij lijkt “breder”. Kost zeer weinig (nadeel zijn natuurlijk de enorme verzendkosten)

[Beantwoorden]


Door Iscreambeauty op 7 september 2013 17:37

Handig! Die andere twee van essence heb ik ook en bevallen prima!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 7 september 2013 17:52

Lijkt me erg fijn, en ziet er ook erg leuk uit! Zelf heb ik een kabuki kwast van ELF die ik echt geweldig vind! (deze is dan wel ietsje duurder…) Ik zal deze zelf alleen niet kopen omdat ik denk ik gewoon zou vergeten om hem te gebruiken, wat ik ook heb met een aantal kwasten die ik heb, maar die ik wel heel fijn vind. Haha!

Veel liefs,
Mariëlle

[Beantwoorden]


Door Robin op 7 september 2013 17:54

Toevallig heb ik gisteren de review van deze kwast geschreven (staat nog niet online). Ik ben ook heel positief over deze. Werkt prima :D!

[Beantwoorden]


Door Nena op 7 september 2013 18:23

Hij is zo kleurig, erg leuk!
Het ligt volledig aan mij, maar ik blijf het nut van zo’n kabuki niet snappen :'(

[Beantwoorden]


Door daisyy op 7 september 2013 19:16

heb hem 3 keer gebruikt en bij mij zijn er al een paar haren uit gevallen daarom durf ik m niet te wassen :(

[Beantwoorden]


Door Jana op 7 september 2013 19:58

Lijkt me heel fijn in gebruik :) x

[Beantwoorden]


Door Jill op 7 september 2013 21:20

Erg leuk, lijken me ook erg handig. :)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 7 september 2013 21:22

JAAAA, ik was hier al zo benieuwd naar! Deze review stelt me niet teleur! Ik denk dat ik ´m binnenkort ga kopen, hij lijkt me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 7 september 2013 22:37

Ziet er goed uit, fijn ook dat ‘ie geen haren verliest. Heb nogal wat kwasten gehad die dit wel hadden, heel vervelend.

[Beantwoorden]


Door Gemma op 7 september 2013 22:44

Hii! Even een tip voor de plakbandresten – blaas de plakband even wam met een föhn voordat je deze eraf haalt, dan worden de resten “lijm” ook warm en gaan ze gewoon met de plakband mee:)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 8 september 2013 10:17

Klinkt heel fijn! Ik heb nu al een hele fijne poederkwast, maar deze tip ga ik zeker onthouden. :)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 8 september 2013 11:35

Hoe leuk en had echt wat hairloss verwacht van een Essence kwast, maar mooi niet. Fijn prijsje ook.

[Beantwoorden]


Door Anne op 8 september 2013 11:59

Jaa deze ga ik echt toevoegen aan mijn stash (:

[Beantwoorden]


Door Sophie op 8 september 2013 16:06

Het lijkt me een fijne kwast! Vera weet jij iets over de essence gelnails dingen? Op de site van essence zeggen ze dat dat nieuw is maar ik zie ze nergens liggen. Kan je die al kopen :?:

[Beantwoorden]


Door Kelly op 8 september 2013 16:50

Hij lijkt mij fijn. Ik heb een hele harde van de DA die prikt!

[Beantwoorden]


Door Joli op 8 september 2013 17:16

Het nadeel van dit soort kwasten is meestal dat ze niet genoeg product opnemen om op je gezicht te brengen. Ik had dat laatst met de Powder brush van Hema. Super zacht maar er kwam niets op mn gezicht. :lol:

[Beantwoorden]


Door 10a op 8 september 2013 17:30

Mag ik een lans breken voor de kabuki van Elf? (Eyes Lips Face bedoel ik dus)
Een héérlijk haast donzig zacht maar toch stevig bolletje, dat inderdaad uitpuilt van de haartjes. Ik weet even niet uit m’n hoofd hoe veel hij me gekost heeft, maar hey; hij is van Elf! Niet veel dus ;-) Maximaal 6 Euro schat ik.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 8 september 2013 20:40

Wat fijn, weer een budgettopper! Haha. Deze lijkt me wel erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 9 september 2013 19:50

wat weer een fijnen budget brush!!
met een schattig kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 13 september 2013 20:18

Ik ben op het moment ook een artikel aan het schrijven over deze kabuki en eerlijk gezegd had ik er meer van verwacht. De haartjes laten bij mij wel al los en ik ben van mening dat hij de poeder niet goed vasthoudt.

Essence heeft haar best gedaan, maar ik blijf toch bij ELF!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 17 september 2013 20:00

Ik heb er twee, maar allebei van een ander merk, ik vind het wel erg fijne kwasten!

[Beantwoorden]


Door Frederique op 22 september 2013 10:26

Hoi Veracamilla ik heb een vraagje welke poeder kwast of kwasten van jouw vind jij het fijnst want ik heb nieuwe poeder kwasten nodig en weet niet welke :lees:

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 27 september 2013 13:54

klinkt goed hoor!

[Beantwoorden]


Door kayleigh op 17 november 2013 21:42

Ik heb deze vandaag gekocht ben er echt heel blij mee!!

[Beantwoorden]


Door Nana op 8 december 2013 14:57

:wtf: saai

[Beantwoorden]


Door XfeyzaX op 19 januari 2014 11:16

ik heb die kabuki brush gisteren toevallig gekocht en ik ben er erg blij mee! lekker zacht, dikke kwast en mooi ook nog! ik raad het zeker aan voor iedereen :$ :$ :$

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | H&M Kabuki Brush op 20 januari 2014 06:01

[…] bijvoorbeeld, vind die maar eens bij Kruidvat. Ook een lastig vindbare kwast is de kabuki. Essence heeft er sinds afgelopen herfst wel eentje, en ook H&M heeft nu een schattige mini kabuki te […]


Door Wishlist | op 11 juni 2014 06:09

[…] heb nog geen kabuki brush, en het leek me wel wat. Ik zocht wat op google en las dat Vera een artikel had geschreven over de kabuki van essence. Dit is een een goedkope kwast, maar  voor de prijs wel […]