Essence 3D glitter, Sparkle Sand, Glow In The Night en NYC Disco Inferno

essence_glow_in_the_night_3D_glitter_sparkle_sand_NYC_disco_inferno01

Terwijl ik voor het Essence schap de nieuwe oogschaduws en lipsticks bekijk, glijden mijn ogen omhoog. Ah, daar staan ze, de nieuwe soorten nagellak! Essence heeft heel slim het Liquid Sand effect van OPI afgekeken, en verkoopt nu eigen Sparkle Sand Effect kleuren. Ook is er een Glow In The Night Topcoat en 3D glitter. Bij NYC nam ik ook nog een nieuw kleurtje mee, een disco topcoat.

essence_glow_in_the_night_3D_glitter_sparkle_sand_NYC_disco_inferno02

essence_glow_in_the_night_3D_glitter_sparkle_sand_NYC_disco_inferno03

3D Glitter – Sparkle Sand Effect Me & My Lover – Glow In The Night – NYC Disco Inferno

Het is glitter wat de klok staat. Op de Glow In The Night Topcoat na dan, die staat op middernacht. Ik draag op alle foto’s twee laagjes nagellak, alleen bij de 3D glitter draag ik er drie. De nieuwe nagellakjes zijn sinds deze maand te koop. Zowel die van Essence als NYC (goed gerijmd!).

Essence 3D Glitter Only Purple Matters € 1,89
Essence Sparkle Sand Effect Me & My Lover € 1,69
Essence Glow In The Night € 1,89
NYC Disco Inferno € 2,49

essence_glow_in_the_night_3D_glitter_sparkle_sand_NYC_disco_inferno05

essence_glow_in_the_night_3D_glitter_sparkle_sand_NYC_disco_inferno06

Essence 3D Glitter Only Purple Matters

Dit nagellakje is onwijs mooi, maar een hel om aan te brengen. Met twee laagjes dekt deze speciale 3D glitter nagellak nog niet volledig, met een derde laagje wel. Helaas is de substantie vrij stroperig, waardoor de lak er vrij dik op ligt en langzaam droogt. Nauwkeurig lakken is met de kleine glittertjes een hele klus, maar als het je lukt is het effect beeldschoon.

essence_glow_in_the_night_3D_glitter_sparkle_sand_NYC_disco_inferno07

essence_glow_in_the_night_3D_glitter_sparkle_sand_NYC_disco_inferno08

Essence Sparkle Sand Effect Me & My Lover

Dit Sparkle Sand Effect nagellakje doet me heel erg aan OPI Magazine Cover Mouse uit de Minnie collectie denken. De kleur van Essence is een stukje donkerder en zonder glitters, maar op die twee punten na heeft het low-budgetmerk het goed begrepen! De dekking is met twee laagjes nog niet helemaal optimaal, maar dat is dan ook het enige wat ik eraan op te merken heb. Tof effect, droogt snel en kost weinig!

essence_glow_in_the_night_3D_glitter_sparkle_sand_NYC_disco_inferno09

essence_glow_in_the_night_3D_glitter_sparkle_sand_NYC_disco_inferno10

Essence Sparkle Sand Effect + twee laagjes Glow In The Night

essence_glow_in_the_night_3D_glitter_sparkle_sand_NYC_disco_inferno11

Met het licht uit

essence_glow_in_the_night_3D_glitter_sparkle_sand_NYC_disco_inferno12

Enkel twee laagjes Glow In The Night

Essence Glow In The Night

Toen ik een jaar of 10 was, had ik een doorzichtige glow in the dark nagellak van het merk Janet, gekocht bij de Afrowinkel. Het was een echte hit tijdens slaapfeestjes. Glow In The Dark is terug! De nieuwe Glow In The Night Topcoat kan over een nagellakkleur worden aangebracht en zorgt ervoor dat je manicure in het donker licht geeft. De topcoat maakt de nagellakkleur lichter, wat ik niet zo mooi vind. De Sparkle Sand nagellak ziet er opeens heel viezig uit.

Ik probeerde de nagellak ook op mijn kale nagels uit, maar het effect vond ik daar ook niet mooi. De nagellak droogt mat op en laat een viezig geel waasje achter. Alsof mijn nagels zijn verkleurd. De swatches net gemaakt, werkte het effect niet goed in het donker. Binnen 1 minuut gaven mijn nagels al geen licht meer. Wat bleek? Ze moesten gewoon even opladen. Toen ik ’s avonds naar bed ging, lag ik met fluoriserende nagels onder dekens.

essence_glow_in_the_night_3D_glitter_sparkle_sand_NYC_disco_inferno13

essence_glow_in_the_night_3D_glitter_sparkle_sand_NYC_disco_inferno14

NYC Disco Inferno

NYC heeft ook vaak hele mooie nagellakjes, Disco Inferno is de laatste toevoeging. Een duizelingwekkende glitterlak, bedoeld als topcoat. De blauwe, zilveren en gouden glitters wisselen elkaar in verschillende formaten af. Een prachtige topoat, heel geschikt om je gewone nagels voor een feestje of verjaardag een upgrade mee te geven.

essence_glow_in_the_night_3D_glitter_sparkle_sand_NYC_disco_inferno17

Er zit weer wat peper in de nagellakcollectie van Essence. Eindelijk! Hoewel de nieuwe effecten niet allemaal even perfect werken, is het idee goed en op een paar kleine minpuntjes na, de uitwerking ook. Vooral de Sparkle Sand nagellak heeft me verrast. Hetzelfde effect als OPI Liquid Sand, maar zoveel goedkoper!

De Glow In The Night Topcoat vind ik nog niet zo’n denderend succes. Ik weet dat mijn Janet nagellakje van 11 jaar geleden volledig transparant was, dat moet Essence ook kunnen.

Essence en NYC zijn te koop bij Kruidvat.


Reacties

Door Martina op 6 september 2013 15:03

Leuke effect lakjes, al draag ik ze zelf eigenlijk nooit!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 6 september 2013 15:07

Ik vind alleen de Glow In The Dark opcoat leuk en die opcoat van NYC. Die andere twee zijn mooi, maar niks voor mij.

[Beantwoorden]


Door EliseJoanne op 6 september 2013 15:08

Haha, de Glow in The Dark is echt afschuwelijk:D! Of ja, niet mijn ding! Dat is wat vriendelijker.. :cool: . De paarse glitter is erg mooi en zou ik zelf wel willen hebben! Me & My Lover doet mij ook inderdaad enorm denken aan OPI Liquid Sand! Mooi! Dekking is volgens mij niet perfect maar voor die prijs.. Leuk dingetje:D!

[Beantwoorden]

gergEG antwoordt op 15 oktober 2013 om 13:06:

nee hij dekt al na een laagje

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 6 september 2013 15:17

Ik ga altijd het liefst naar de Kruidvat voor nieuwe nagellak. Mooie kleurtjes zijn het weer! Jammer dat die paarse zo moeilijk lakt, maar die liquid sand vind ik echt heel gaaf :)

[Beantwoorden]


Door Rosa op 6 september 2013 15:23

Wauw wat een leuk effect voor een feestje dat glow in de dark!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 6 september 2013 15:24

De glow in the dark vind ik wel grappig ,maar jammer dat hij niet zo mooi op zich is. De liquid sand vind ik echt super!

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 6 september 2013 15:27

Glow in the dark lijkt me zo leuk, haha! :)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 6 september 2013 15:27

Die glow in the dark heb ik maar laten staan, maar de rest heb ik wel allemaal! Zeker de sand-lak en de disco inferno hebben mij positief verrast! De blauwe van de 3d-glitters is trouwens nóg mooier!

[Beantwoorden]


Door Ellen oosterveen op 6 september 2013 15:31

De glitter nagelak, only purple matters, is een topper, die moet je over een andere kleur heen doen. ;-) Daarom dekte die waarschijnlijk niet. Ik heb ‘m namelijk zelf ook (H) . Ik vindt m te gek :ja:

xx

[Beantwoorden]


Door Syl op 6 september 2013 15:34

Leuk de paarse!!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 september 2013 15:38

Die Essence glitter lak is toch ook bedoeld als topper en niet als glitterlak? Tenminste zo had ik hem begrepen. En dan over een creamy paarse lak is het effect denk ik echt leuk. Ik heb zelf de zwarte Essence sand sparkle effect gekocht. Ik moet hem nog op mijn nagels proberen.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 6 september 2013 15:51

Prachtige lakjes!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 6 september 2013 15:53

Wauw, hele mooie lakjes!! (love)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 6 september 2013 16:01

Die liquid sand lakjes zien er echt super leuk uit, Helaas is die bij ons al uitverkocht. (tja dat heb je met zo’n kleine kruidvat die niet heel snel bijvult in zo’n klein dorp)

Liefs, Tessa
http://www.Tessa4Beauty.blogspot.nl

[Beantwoorden]


Door Kelly op 6 september 2013 16:06

Wat een leuke lakjes zeg!

[Beantwoorden]


Door Angelique op 6 september 2013 16:09

Vooral de eerste twee vind ik erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Sacha op 6 september 2013 16:12

Leuke nagellakjes behalve die Glow In The Dark. Als jij zegt dat het effect zo slecht is heb ik er ook niet echt vertrouwen in maar het idee dat het in het donker een andere kleur is vind ik vet !
Groetjes :wave:

[Beantwoorden]


Door adinda op 6 september 2013 16:13

Leuk! Het nyc lakje ligt bij mijn kruidvat nog niet in de schappen. Maar als ik m zie neem ik m zeker mee!! De liquid sand lakjes zijn echt mooie he! De zwarte vind ik ook prachtig:-)

[Beantwoorden]


Door Bo op 6 september 2013 16:13

Ik wil heel graag het liquid sand lakje! <3

[Beantwoorden]


Door Lies op 6 september 2013 16:15

Hele mooie lakjes! Het Essence Only Purple Matters lakje had ik zelf laten liggen, want dacht dat ik zoiets al had. Nu ik hem bij jou zie ziet die er heel anders uit dan diegene die ik heb. Ik ga er binnenkort daarom toch eens naar kijken.

[Beantwoorden]


Door Jana Vmh op 6 september 2013 16:16

Ik hou van zulke lakjes :) ^^) x

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 6 september 2013 16:21

De laatste twee zijn echt op maat gemaakt voor de feestbeesten. Het NYC lakje is zo schitterend!

[Beantwoorden]


Door Lexi op 6 september 2013 16:26

Leuke review! Ik vind de glow in the night niet zo mooi, jammer!

[Beantwoorden]


Door Angela op 6 september 2013 16:29

Ik heb die paarse glitter van Essence, en ook in het blauw. Die draag ik nu, super mooi!

[Beantwoorden]


Door Nora op 6 september 2013 16:29

Dat ‘glow in the dark’ effect is wel leuk!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 6 september 2013 16:33

Wat een leuke lakjes! Ik vind NYC Disco Inferno echt leuk.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 6 september 2013 16:33

Dat rode lakje vind ik wel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 6 september 2013 16:42

leuke lakjes! dat glow in the dark effect vind ik wel leuk! :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 6 september 2013 16:46

die liquid sand heb ik vandaag ook gekocht – love it!

[Beantwoorden]


Door Minke op 6 september 2013 16:46

Die liquid sand vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Sterre op 6 september 2013 16:47

Hey van ” Janet” ik ken haar in het echt haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Anna op 6 september 2013 16:48

Die rode en paarse vind ik echt super mooi!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 6 september 2013 16:50

Ik heb dat glow in the dark nagellakje ook. Heb al een paar oorbellen en een armbandje hiermee ‘behandeld’ :D Ben er een beetje verslaafd aan :D x

[Beantwoorden]


Door Mandy op 6 september 2013 16:54

Erg leuke lakjes allemaal! Het glow in the dark lakje is leuk, maar vind ik er over een andere nagellak heen niet zo mooi uit zien. Het Sand lakje heeft wel een hoog ‘hebben’ gehalte voor mij!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 6 september 2013 16:55

Wat een leuke mix van nagellakjes! Ik wil het Sand lakje nog graag hebben!

[Beantwoorden]


Door Savannah op 6 september 2013 16:57

De sand style lakjes zijn erg mooi, ik heb de Hey nude versie en ben er super blij mee! (love)

[Beantwoorden]


Door Robin op 6 september 2013 16:59

Ik vind de sand en light in the dark wat tegenvallen!
De glitters daar en tegen vind ik beide tof!

[Beantwoorden]


Door Hester op 6 september 2013 17:10

Ik vind de glow in the dark/night nog wel leuk maar wel jammer dat ‘ie niet volledig transparant is. De andere lakjes vind ik ook erg leuk, al vind ik dat P2 het liquid sand effect toch nog net iets beter heeft nagebootst.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 6 september 2013 17:11

Misschien doet de glow in the night top coat het wel over en normaal lakje? Of is ie dan in ieder geval mooier, bedoel ik. Ik vind ze allemaal erg mooi en heb het sand lakje van essence ook, de rode. Ik vind ‘m erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Juliette op 6 september 2013 17:23

Allemaal leuk! Vooral de liquid sand, kiko heeft ook erg leuke, en dan zonder glitters.

[Beantwoorden]


Door sarah/myfantasticnails op 6 september 2013 17:28

Ik heb ze allemaal, behalve die van NYC (die wil ik toch nog een keertje aanschaffen), maar wat zijn ze allemaal gaaf! Super betaalbaar en erg leuk. Ben vooral verrast door die Sparkle Sand lakjes. Die zwarte vind ik overigens ook super mooi!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 6 september 2013 18:24

Die glow in the dark heb ik ook, geniaal! :D

[Beantwoorden]


Door Silje op 6 september 2013 18:29

Would love to try those! :)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 6 september 2013 18:44

Only purple matters is toch echt wel mijn favoriet van deze lakken! Prachtig!

[Beantwoorden]


Door Cato op 6 september 2013 18:45

Die glow in the dark lak is echt heel gaaf! Ik denk dat ie er zo viezig uit zag op sparkle sand omdat die textuur nou niet echt mooi is als de kleur zo is, maar misschien kan de glow in the dark wel mooi boven donkerblauw?

[Beantwoorden]


Door row op 6 september 2013 18:53

Ik jeb only purple matters ook! Je moet er een andere kleur onder doen dan is hij mooi en dekt na 2x. Ik heb van catrice nummer 14 – purple reign eronder. Love love love!!!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 6 september 2013 18:55

Mooie lakjes! Ik vind die special effects altijd wel cool. Het Glow in the Night lakje lijkt me ook wel grappig om een keer op te doen naar een feestje of als je uitgaat haha dan ziet iedereen ineens van die lichtgevende nagels.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 6 september 2013 18:55

Essence 3D Glitter Only Purple Matters zorgt voor veel complimentjes! Het is een prachtige lak! Helemaal wanneer de zon er op schijnt!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 6 september 2013 19:02

Hmmm, het glow in dark nagellakje vind ik ook niet zo mooi, maar het effect is zoooo tof!

[Beantwoorden]


Door femketje op 6 september 2013 19:07

Ik heb zelf de eerste twee :3

[Beantwoorden]


Door Dionne op 6 september 2013 19:26

Die paarse is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 6 september 2013 19:29

Ik vind de Sparkle Sand Effect nagellak het mooist!

[Beantwoorden]

emke x antwoordt op 6 september 2013 om 19:35:

wat een leuk lakje! (love)

[Beantwoorden]


Door Jana op 6 september 2013 20:07

Mooi die nagellak van nyc :D x

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 september 2013 20:24

Mijn vriend was vandaag bij vrienden van je in een studentenhuis om te filmen. Zo kwam ik op je blog terecht, leuk hoor!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 6 september 2013 20:40

Ik vind dat Sand lakje van Essence er wel interessant uit zien. :cool:

[Beantwoorden]


Door Danique op 6 september 2013 20:41

Only purple matters is bij mij juist heel dun en droogt echt súpersnel.. Vreemd.

[Beantwoorden]


Door Summer op 6 september 2013 21:16

Ik heb het Sparkle Sand Effect lakje ook, bij mij dekt hij wel erg vlug en ik vind ‘m prachtig!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Denise op 6 september 2013 21:35

Wat een mooie lakjes !

[Beantwoorden]


Door Vera op 6 september 2013 21:47

De eerste 2 zijn erg mooi vind ik!

[Beantwoorden]


Door Seraphina op 6 september 2013 22:12

De essence special effect 3d topper heb ik ook! Ik doe eerst een basiskleur op en dan twee laagjes essence, dan is die perfect en ook niet lastig om aan te brengen ^^)

[Beantwoorden]


Door Silke op 6 september 2013 22:17

Misschien is die Glow in the Night wel leuk boven een gele nagellak?
De Essence Sand Effects zien er heel leuk uit! Die ga ik ook aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 6 september 2013 22:55

Dit weekend naar de kruidvat om 3D only purple matters te halen, love it! (love) De sand effect is ook leuk, maar ik wil gaan kijken voor de nude en zwarte versie. Aangezien ik al een rode liquid sand lakje heb van OPI.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 6 september 2013 23:15

Mooie lakjes! Zelf heb ik deze week ook de Sparkle Sand Effect lakje van Essence gekocht nadat ik er aardig wat enthousiaste reacties over had gehoord. Glow In The Night vind ik ook ontzettend tof, dat blijft gewoon leuk!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 7 september 2013 00:34

Iedere keer als ik bij de Kruidvat kom dan is het schap waar de nieuwe producten in moeten staan al leeg. Ik wil ook nieuwe lakjes van Essence! :'( Die Glow In The Dark is echt leuk!

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 7 september 2013 07:32

De special toppers van Essence vind ik altijd heel erg mooi! Ook die Flow In The Night… HEBBBBBEN! (love)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 7 september 2013 09:44

gaaf die glow in the dark!

[Beantwoorden]


Door Frederique op 7 september 2013 10:08

Ik heb die glow in the night top coat ook ^^) en bij mij doet die het gewoon goed zonder viezig laagje misschien komt het omdat je er twee hebt gedaan? Want bij een doet die het ook goed :yay:
X

[Beantwoorden]


Door Jessica op 7 september 2013 10:50

Ik vind vooral het sparkle sand nagellakje van essence heel erg mooi (love)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 7 september 2013 11:38

Dat laatste lakje vind ik echt heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Femke op 7 september 2013 12:14

Ik heb het sparkle sand lakje gekocht, maar bij mij dekt hij wel gewoon heel goed! Echt heel blij mee :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 7 september 2013 14:01

Het Sparkle Sand nagellakje vind ik super leuk! Disco Inferno is ook super mooi!

[Beantwoorden]


Door kitty op 7 september 2013 15:02

ik heb heel toevallig een week geleden ook de glow in the light gekocht en de rode glitter nagellak gekocht. ze zijn bij mij heel mooi alleen de glow nagellak doet het bij mij helaas niet

X ^^)

[Beantwoorden]


Door Marrie op 7 september 2013 16:55

me & my lover vind ik zooo leuk (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Nena op 7 september 2013 18:25

Fijne lakjes! Vooral de paarse is mooi (:

[Beantwoorden]


Door Courtney op 7 september 2013 18:40

Leuk die glow nagellak !
Wil k cker wel een keertje gebruike ^^)

[Beantwoorden]


Door Silke op 7 september 2013 21:21

Allemaal leuke top coats! Misschien is de glow in the dark wel leuk voor nail art? Voor the cheshire cat van alice in wonderland bijv. Zn hoofd met gewone nagellak en z’n lijfje met de glow in the dark. :D

[Beantwoorden]


Door Chantal op 8 september 2013 06:27

Die 3D Special Effect lakjes van Essence zijn net als die van NYC bedoeld als Topcoat. Vandaar dat er ook “topper” onder staat. Dus de lak dekt niet slecht, je hebt alleen het effect wat verkeerd begrepen ;) Ik gebruik die lakjes het liefst over een zwarte lak of een lakje in dezelfde kleur.

[Beantwoorden]


Door Linde op 8 september 2013 13:57

Ik heb de 3D Special Effect top coat en Me and my Lover van Essence ook, super lakjes.
As we speak ben ik 165 Here’s my number van Essence aan t aanbrengen, het zusje van Me & My Lover, een glitterig sparkle sand lakje, maar grijs/zilver; vind ik persoonlijk nog mooier ^^)

Ben blij verrast door die top coat van NYC, denk dat ik die ook maar eens ga aanschaffen :smak:
Leuke bloog; hou ons op de hoogte van (lakjes van) leuke budgetmerken ;-) (Essence, Catrice, NYC)

[Beantwoorden]


Door kaat op 8 september 2013 16:38

lol die Essence 3D Glitter Only Purple Matters is een topcoat voor over nagellak, geen gewone. Haha

[Beantwoorden]


Door Sofie op 8 september 2013 21:14

Dat glow in the night lakje moet ik gewoon hebben! Zijn deze bij alle Kruidvat filialen te verkrijgen of enkel bij die met een tweede schap? (misschien staat het in het artikel, maar ik vind het niet onmiddellijk)

[Beantwoorden]


Door Jill op 8 september 2013 21:28

Prachtige nagellakjes maar ik denk dat de Essence 3D Glitter Only Purple Matters een hel is om eraf te halen.

[Beantwoorden]


Door Janice op 10 september 2013 09:27

Ik heb de vorige glow in the dark nagellak, maar die moet je schijnbaar ‘opladen’ met een ledlamp. Heel jammer. Ik ga denk ik deze halen.

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 13 september 2013 20:22

Het nadeel aan nagellak van Essence is dat ze niet lang blijven zitten. Prima voor een avondje stappen, maar veel langer blijven ze bij mij nooit zitten helaas.
Ik ben wel erg benieuwd naar de glow in the dark nagellak!

[Beantwoorden]


Door Eva-Lynn op 16 september 2013 19:05

Wat een leuke kleurtjes zeg! Ik hoop dat h&m ook met glow in the dark nagellak komt!

[Beantwoorden]


Door bianca op 26 september 2013 14:17

:yay: probeer glow in the night eens met pastellakjes, hiermee is de waas niet zo erg.

[Beantwoorden]


Door Amy op 3 december 2013 20:51

Het is nogal logisch dat het special effect lakje van essence niet dekt, het is immers een topper dus voor over een normaal lakje.

[Beantwoorden]