Real Techniques make-upkwasten

Jullie hebben er met smart op zitten wachten: de review van de Real Techniques make-upkwasten! Ik schreef kort na ze ontvangen te hebben al wat mijn eerste indruk was, maar na een aantal weken intensief testen, is het nu tijd voor de volledige review. Zijn de Real Techniques kwasten een fijn product uit Engeland, of moeten we het maar bij scones en Engelse thee houden?


In dit artikel kun je een eerste indruk lezen, vertel ik over het materiaal waarvan de kwasten zijn gemaakt, waar ik ze besteld heb, hoe duur ze waren etc.

De Real Techniques make-upkwasten zijn ontwikkeld door de pixiwoo’s, twee zusjes, visagisten en beautyguru’s uit Engeland. Ze gebruiken een boel van de kwasten in hun make-up tutorials en zo werd ik verleid ze te kopen.

Ik kocht 2 sets (Travel Essentials en Starter Set) en apart nog 2 losse kwasten (Defining Brush en Blush Brush). Ik heb alle kwasten regelmatig gebruikt. Mijn favoriet MAC brushes heb ik de afgelopen weken zoveel mogelijk aan de kant gelegd.

Sommigen van hen heb ik eerlijk gezegd niet eens gemist. Maar er waren ook wat kwasten die minder goed bevielen en die ik na een aantal keren gebruikt te hebben, toch weer omruilde.

Travel Essentials

Essential Foundation Brush: ik vind het niet fijn met dit soort typische foundationkwasten mijn foundation aan te brengen. Ze zijn te plat en je maakt er strepen mee. Ik kocht de set dan ook voor de twee andere kwasten die erin zitten, want van dit soort foundationkwasten ben ik geen fan.

Domed Shadow Brush met deze kwast wist ik me eerst niet zo goed raad. Na een beetje geoefend te hebben, ontdekte ik dat deze kwast voor zowel het aanbrengen van oogschaduw op het bewegend ooglid als op het wenkbrauwbot geschikt is. Maar ook voor kleur in de arcadeboog kan de Domed Shadow Brush gebruikt worden. Een multi tasker!

Multi Task Brush: deze kwast kan onder andere voor poeder, blush en bronzer gebruikt worden. De kwast werkt voor al deze producten goed, maar waar ik hem voornamelijk voor gebruikt heb is highlighter. Dat brengt deze kwast die naar boven iets toeloopt, heel mooi aan.

Starter Set

Deluxe Crease Brush: is bedoeld voor het aanbrengen van kleur in de arcadeboog, maar net als de Pixiwoo zusjes heb ik deze kwast gebruikt voor concealer. Daar werkt de Deluxe Crease Brush echt geweldig voor. Een nieuwe favoriet!

Base Shadow Brush: persoonlijk gebruik ik liever een iets kleinere en plattere oogschaduwkwast voor oogschaduw op het bewegend ooglid. Deze kwast pakt de kleur naar mijn idee niet zo goed op.

Accent Brush: een klein maar fijn compact kwastje om een kleine hoeveelheid oogschaduw mee aan te brengen. Bijvoorbeeld in de binnenste ooghoeken of langs de wimperrand.

Pixel-Point Eyeliner Brush: is veel te dik voor eyeliner. Vind ik niet fijn werken.

Brow Brush: vind ik te slap en te groot om mijn wenkbrauwen mee in te kleuren. Werkt niet secuur en ik kan er geen strakke lijn mee zetten.

Losse kwasten

Setting Brush: dit vind ik een geweldige kwast. Mijn huid is in het najaar erg droog en daarom gebruik ik dan het liefst zo min mogelijk poeder. Met de Setting Brush kan ik plaatselijk wat poeder aanbrengen. De kwast past mooi onder mijn ogen om concealer te setten, maar is ook geschikt voor het afpoederen van de t-zone.

Blush Brush: ook met deze kwast ben ik heel erg blij. De Blush Brush is super zacht (net zoals alle andere kwasten) en brengt blush heel mooi aan. De kwast is vrij bol en luchtig waardoor mijn jukbeenderen natuurlijk gekleurd worden.

Alle Real Techniques kwasten zijn extreem zacht en blijven dat ook. Ik heb ze al meerdere keren gewassen, maar de kwasten blijven super aaibaar. Wat ik ook fantastisch vind is dat ze totaal niet verharen. Gewoon niet. Daar kan MAC nog wat van leren. Ik heb een aantal duidelijke likes en dislikes van de Real Techniques kwasten.

Likes: Multi Task Brush, Accent Brush, Deluxe Crease Brush, Setting Brush, Blush Brush
Dislikes: Pixel-Point Eyeliner Brush en Brow Brush

De kwasten die ik niet like/dislike vind ik wel fijn, maar niet super fantastisch. Het zijn wel goede kwasten, maar ik heb andere kwasten die ik liever gebruik. Heb jij nog geen fijne basic kwasten dan zal je waarschijnlijk ook met die kwasten heel tevreden zijn.

Twitter Facebook
Categorie: Kwasten | 3 december 2012 | 123 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Sari op 3 december 2012 07:03

Ze zien er heel fijn uit!!

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 december 2012 07:03

Ah hier was ik al zo benieuwd naar! Ik vind de kwasten er echt heel goed uit zien :) Ik ben nog steeds aan het zoeken naar een goede kwastenset.. Misschien dat zo’n starter set was voor mij is, haha! :)

[Beantwoorden]


Door Lisa- Une Belle Vie op 3 december 2012 07:06

Klinkt als goede kwasten! Zelf ben ik niet zo kieskeurig als het om kwasten gaat, als ze hun werk goed doen ben ik blij :) . Wel jammer dat ze niet allemaal spetterend zijn. De blushkwast ziet er wel ontzettend fijn uit!
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2012 om 13:33:

De blush kwast is ook heel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 3 december 2012 07:11

Ze zijn echt mooi, de haren zien er gewoon al zacht uit, maar wel stevig! Ik hoor wel dat inderdaad niet álle kwasten wondertjes zijn, dat is ook wel terug te zien in deze review.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2012 om 13:33:

Ze zijn niet echt stevig, niet zoals de meeste taklon kwasten. Ze zijn zachter, fijner!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 december 2012 07:17

Hm toch de moeite waard om er een of twee aan te schaffen. Ze zien er erg goed uit. Ben namelijk nog steeds op zoek naar een goede foundation kwast. Mijn Sigma grote duo fibre haart namelijk als een gek.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2012 om 13:34:

Ik heb de buffer brush niet, maar die schijnt heel fijn voor foundation te zijn.

[Beantwoorden]

Esmeralda antwoordt op 3 december 2012 om 20:09:

Ik heb de real techniques buffing brush. deze is voor mij echt By Far the beste brush om foundation mee op te brengen. Zo fijn, zacht, maar toch stevig genoeg. Elke vloeibare foundation kan ik hier mooi en moeiteloos mee opbregen

[Beantwoorden]


Door lin op 3 december 2012 07:25

Dank je voor de uitgebreide review! Deze kwasten staan al een hele tijd op mijn verlanglijstje, ga ze toch maar eens bestellen denk ik…

[Beantwoorden]


Door Ayla op 3 december 2012 07:32

Ik vind ze er zo prachtig uitzien echt super!
Ik ga denk ik eens online kijken …
Leuk artikel Vera
Gr. Een grote fan

[Beantwoorden]


Door Charile op 3 december 2012 07:35

Het lijken me echt super fijne kwasten!

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 3 december 2012 07:35

Klinken als fijne kwasten! Lijken me zeker niet verkeerd, wel jammer dat ze niet allemaal killing zijn. Ik vind ze er in ieder geval wel heel erg leuk uit zien met al die kleurtjes! Vind het vooral jammer dat bijvoorbeeld die eyeliner kwast veel te dik is, daar loop je dan.. met een dikke streep. :/ Maar leuk review!

[Beantwoorden]


Door Emilia op 3 december 2012 07:39

Ah de meeste kwasten klinken heel fijn! Sowieso word ik helemaal vrolijk van die kleuren hihi.
En het heeft totaal niets met het artikel te maken haha, maar wat zien je nagels er mooi uit op de laatste foto! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2012 om 13:34:

Haha, dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Paola op 3 december 2012 07:41

Ze klinken erg goed en ik zoek nog wel een goede set, maar vind online bestellen altijd zo lastig met dit soort producten!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 3 december 2012 07:56

De buffing brush is echt ideaal om foundation mee aan te brengen! Wat een verademing toen ik dat ben gaan gebruiken! Was eerst niet zo van de vloeibare foundation: te veel gedoe en duurte te lang om het mooi aan te brengen, maar met de buffing brush, wow!
Daar zou ik zo een tweede van willen hebben.

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 3 december 2012 08:01

Ze lijken me heel fijn om mee te werken, vooral de blush brush!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 3 december 2012 08:01

Wat een mooie kwasten, zie zien er echt prachtig uit. En ook nog eens fijne kwasten, deze komen op mijn wishlist te staan. ^^)

[Beantwoorden]


Door Ilja op 3 december 2012 08:03

Ik vind ze erg vrolijk. Dat kwastje voor eyeliner lijkt me inderdaad veel te dik… Misschien wel prettig voor een kleurtje onder het oog aanbrengen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2012 om 13:36:

Nee, daarvoor vind ik de haartjes te lang :-( Werkt ook niet prettig.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 3 december 2012 08:04

De domed shadow brush lijkt mij heel fijn! Oh de beruchte crease brush voor concealer, lijkt mij zo ontzettend fijn. Daar ben ik het meest benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Nina op 3 december 2012 08:14

mooie kwasten!

[Beantwoorden]


Door Meer op 3 december 2012 08:22

Ik ga de blushkwast maar kopen :) zoek al tijden een nieuwe en deze klinkt goed ;)!!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 3 december 2012 08:26

Fijne en eerlijke review! Ik wil ze graag, maar begin nu wel te twijfelen haha.

[Beantwoorden]


Door Yara op 3 december 2012 08:28

Fijne review, ik wil ze al zooo lang proberen.. Moet ze toch maar eens aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Dita op 3 december 2012 08:44

Klinkt fijn!

[Beantwoorden]


Door Sylvana op 3 december 2012 08:45

Die wil ik ook!!

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 3 december 2012 08:52

De kwasten lijken me echt geweldig voor niet veel geld.Must.Go.To.London

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2012 om 13:36:

In Londen zijn ze nog veel goedkoper schijnt. Want to go there too ;-)

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 3 december 2012 om 19:36:

Whut! Ik ga over een paar weken naar London *must buy RT brushesss*

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 december 2012 08:54

Duidelijke review! Ik zit ook nog steeds te twijfelen of ik een set moet aanschaffen. Ik had de startersset al in gedachten, maar ik denk dat ik daar alleen de eerste twee kwasten van zou gaan gebruiken. Ik ga denk ik voor de twee losse kwasten die jij ook hebt aangeschaft!

[Beantwoorden]


Door NiceNailArts op 3 december 2012 09:02

Handig zo’n artikel! :)
Misschien ga ik ze binnenkort ook wel bestellen :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 3 december 2012 09:16

Ik vind ze heel mooi, ze zien er heel zacht uit!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 3 december 2012 09:22

de meeste lijken me fijn! ik ga ze onthouden!

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 3 december 2012 09:26

Ik ben echt groot fan van deze kwasten, uiteraard niet van allemaal maar dat is nooit het geval. Hoe dan ook ik vind ze echt geweldig voor de prijs!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 3 december 2012 09:28

Ik ben altijd een beetje huiverig met het kopen van kwasten… Fijne review!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2012 om 13:37:

Waarom huiverig?

[Beantwoorden]


Door BeautybySunseeree op 3 december 2012 09:47

ik heb precies dezelfde kwastensets gescoord in Londen bij Boots ook nog eens in de aanbieding ^^) ben er super blij mee. oja ze zijn te zien in mijn shoplog hihi ;)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 3 december 2012 09:48

Hier wachtte ik op! :) Ik wil ze namelijk echt graag hebben. Dankjewel voor dit artikel.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 3 december 2012 09:51

Jammer dat sommige kwasten toch wat tegenvallen, maar wel many thanks voor deze review. Ik wilde namelijk wat kwasten uitproberen, omdat de Pixiwoo zusjes ze dus altijd gebruiken. Nu weet ik welke ik beter kan kopen en welke niet!

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 december 2012 09:58

Qua brow brush blijf ik trouw aan mijn eyeliner-kwastje van Catrice….dat ding werkt als een malle en ben nog steeds geen betere tegengekomen!

Wel een prachtige kwastenset Vera! Heerlijke kleuren ook!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2012 om 13:37:

Vind de kleurtjes ook erg leuk :ja:

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 3 december 2012 10:01

ik denk dat ik binnekort ook een aantal van deze kwasten ga bestellen ^^)

[Beantwoorden]


Door yourMFL op 3 december 2012 10:08

Ziet er goed uit! Ik wil binnenkort ook even goed investeren in een goede kwasten set. Ik weet alleen nog niet welke.

[Beantwoorden]


Door Michelle op 3 december 2012 10:14

Ze zien er echt gaaf uit. Ik ben ook nog op zoek naar een starters set dus ga deze even in gedachte houden!

[Beantwoorden]


Door Beautygeek30 op 3 december 2012 10:18

Jaaaa HET artikel!! ;-) Was erg benieuwd wat je er van vond! Ben het helemaal met je eens. Ik heb praktisch dezelfde kwasten als jij. Die platte foundation kwast ligt ongebruikt in de kast, ik kan daar ook niets mee, zeker geen foundation aanbrengen.

Ik heb ontdekt dat die brow brush bij mij wel goed werkt voor eyeliner. Ik moet niet een heel dun lijntje, andes lijken mn ogen nog ielliger (?). Een een lijntje wat iets uitgeveegd/gesmoked is, past beter bij me. Daar werk die kwast wel goed voor!

De Multitask brush heb ik helaas niet, staat wel op mijn “hebben”-lijstje. De blush brush ben ik ook mega fan van.

De Base Shadow Brush kun je wel goed gebruiken om oogschaduw mee te bleden in de crease enzo! Doen de Pixiwoo zusjes zelf ook vaak met die kwast.

Jammer dat je de Buffin Brush niet hebt, die is zoooo fantastisch voor foundation.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2012 om 13:38:

Haha, HET artikel! ^^) En ik hoorde het al van de Buffing brush, maar ik heb al een andere hele fijne kwast voor foundation, daarom heb ik die niet gekocht.

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 december 2012 10:20

Wat een mooie kwasten (en leuke steeltjes :D)

[Beantwoorden]


Door Trâm op 3 december 2012 10:24

Hmm ik vind ze er echt heel mooi zien en vooral die Multi task brush lijkt mij handig!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 3 december 2012 10:46

Ik vind de kwasten er erg mooi uit zien maar aanschaffen zal ik ze waarschijnlijk niet doen. Misschien ooit een of twee als aanvulling op wat ik al heb maar ik heb daar nu geen behoefte voor.

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 december 2012 10:55

ze zien er echt super fijn uit :D

[Beantwoorden]


Door Lies op 3 december 2012 11:06

Sommige kwasten lijken mij wel erg fijn en ze zien er ook nog eens heel mooi uit. Alleen zou ik ze zelf niet zo snel kunnen kopen, want ze zitten toch wel wat boven mijn budget.

[Beantwoorden]


Door Chantal op 3 december 2012 11:11

Ze zien er goed

[Beantwoorden]


Door marianna op 3 december 2012 11:26

Hee Vera,

Hoe duur deze penselen? En waar heb je ze besteld/gekocht?
Thanx!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2012 om 13:39:

Zoals in de tekst staat, vind je al die info in het eerste indruk artikel :-) http://veracamilla.nl/2012/11/net-binneneerste-indruk-real-techniques-kwasten/

[Beantwoorden]


Door Silke op 3 december 2012 11:30

Ik vind het zo op het eerste gezicht echt mooie kwasten om te zien! Ze zien er super zacht uit ook. <3

[Beantwoorden]


Door Lieke op 3 december 2012 12:02

Wat een mooie kwasten :)
En ze zien er zo zacht uit!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 december 2012 12:16

Wat een leuke review! Ik hou van Real Techniques kwasten!
Ik denk alleen dat je nu net de fijnste kwast die ze hebben hebt gemist ;) De Stippeling brush! Deze is geweldig voor foundation en ook zeker een aanrader.
XX

[Beantwoorden]

Marije antwoordt op 4 december 2012 om 00:20:

Yep, van de stippling kwast heb ik er zelfs 2 gekocht! Die moet je echt proberen Vera! Klein, stevig, zacht…perfect!

[Beantwoorden]

Marije antwoordt op 4 december 2012 om 00:21:

Nou, wat een uitroeptekens, haha.
Enthousiast typje ben ik :-P

[Beantwoorden]


Door Miranda op 3 december 2012 12:22

Wat een fijne review. Ik was zo benieuwd wat jij van de kwasten vindt. Sommige kwasten lijken mij wel wat ;D

[Beantwoorden]


Door Barbara op 3 december 2012 12:35

Eindelijk het review :D top!

Ik heb alleen de expert face brush (echt geweldig voor foundation, blend er zo makkelijk in, en nooit meer strepen of lijntjes)
De setting brush heb ik ook en is zoals jij zegt geweldig voor onder het oog… zit nog sterk te twijfelen om er nog meer aan te schaffen, dus dit review is super handig! Thanks vera :D

[Beantwoorden]


Door Riëlle op 3 december 2012 12:37

Deze kwasten lijken me fijnnen decprijs is ook wel aardig. Ik wil opnieuw een ‘basic’ kwastenset aafpnschaffen: blush brush, powder brush, stippeling brush etc. Ook een paar eye burushes zoal een blending blush en een eyeliner brush. Alleen zijn dit voornamelijk sets… Kan iemand me helpen de juiste kwasten te vinden?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2012 om 13:41:

Kijk anders ook eens bij Zoeva.de! En ik heb meerdere filmpjes over fijne kwasten: http://www.youtube.com/watch?v=mrfVMjmYD3Y http://www.youtube.com/watch?v=DfHriTq_NRo

[Beantwoorden]


Door Janniek op 3 december 2012 12:56

klinkt erg goed!

[Beantwoorden]


Door Linn op 3 december 2012 12:57

Ik heb deze kwasten al ongeveer een jaartje in mijn collectie en ik ben er gek op! Ik vind net dezelfde kwasten niet fijn werken. Maar voor de rest zijn ze zalig zacht en werken goed!

[Beantwoorden]


Door Martina op 3 december 2012 13:07

Deze wil ik heel graag binnenkort in Londen gaan kopen!
Lijken me super fijn!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 3 december 2012 13:09

Ik vind ze er zo mooi uit zien (love) En erg fijn dat ze synthetisch zijn, kwasten met dierlijke haren zijn vaak een bijproduct uit de bont industrie :/

Ik ga ze even googelen, ik kan nog wel een paar extra kwasten gebruiken in mijn collectie!

[Beantwoorden]


Door debby op 3 december 2012 13:24

Ik heb zelf 2 sets van RT, en de meeste: stippling, angeld en crease brush zijn erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Ilknur op 3 december 2012 13:49

Wat zijn de prijzen van de kwasten?? (A)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 3 december 2012 14:17

Ze zien er leuk uit! Bedankt voor de review.

[Beantwoorden]


Door sophie op 3 december 2012 14:29

Wat een fijne review, ze doen me een beetje denken aan de hema kwasten. Alleen zijn deze kwasten honderd keer beter:)

[Beantwoorden]


Door Sanja op 3 december 2012 14:37

Fijne review! En leuk die gekleurde kwasten, is toch gezelliger dan die saaie zwarte kwasten.

[Beantwoorden]


Door Beautiefull op 3 december 2012 14:44

Bij Boots in Londen betaal je 20,99 pond per set. Ik heb ze daar gekocht. En ik ben net als jij niet te spreken over de eyeliner brush en de wenkbrauw brush. Je kan er totaal geen strakke lijnen mee zetten. Mijn favoriet is the Face Expert brush en de Buffer brush!

[Beantwoorden]


Door Suzanne Daniels op 3 december 2012 15:20

Wauw, ze zien er erg fijn uit!
Een mooi cadeautje voor op het kerst lijstje XXX

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 december 2012 15:25

Die zien er echt mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 3 december 2012 15:36

Volgens mij heeft enkel Samantha de kwasten ontworpen, niet samen met Nic…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 december 2012 om 09:56:

Ze heeft de kwasten inderdaad ontworpen, maar Real Techniques is voor zover ik weet wel samen van hun. Nic doet er ook soms video’s over. But I could be wrong!

[Beantwoorden]

Linda antwoordt op 10 december 2012 om 16:47:

Evelien heeft gelijk, alleen Sam heeft ze ontworpen. :) Nic gebruikt de kwasten ook in hun video’s, maar als je naar t Youtube-kanaal van Real Techniques gaat, zie je ook alleen Sam ;)

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 december 2012 16:04

Ze zien er mooi uit. Zelf heb ik de Expert Face brush van Real Techniques. Ik heb hem pas net in gebruik, maar kan nu al niet meer zonder. Echt een perfecte foundation brush (en ik denk dat die stiekem ook voor poeder kan zelfs).

[Beantwoorden]


Door Isabel op 3 december 2012 16:11

Klinkt wel erg goed!~Ze zien er ook best mooi uit :)

[Beantwoorden]


Door Makeupxaholics op 3 december 2012 16:15

ze zien er erg fijn uit!

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 december 2012 16:49

Zien er fijn uit! (:

[Beantwoorden]


Door Sacha op 3 december 2012 17:18

Lijken me fijne kwasten, jammer dat er een aantal dislikes tussen zitten, maar eigenlijk kun je dat niet vermijden.

[Beantwoorden]


Door Ester op 3 december 2012 17:34

Mooie kwasten, ik dacht eigenlijk dat je hier al een review over geschreven had, heb ik dan misschien ergens anders gezien.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 december 2012 om 09:57:

Nee, wel eerste indruk geschreven :-)

[Beantwoorden]


Door Seyran op 3 december 2012 17:52

Ze zien er geweldig uit en volgens mij werken ze ook super fijn!

[Beantwoorden]


Door elja op 3 december 2012 17:58

ik heb laast ook nog zo’n eyeliner ding gekocht en die vind ik wel fijn werken maar je moet best wel vaak je kwast in de eyeliner doen,
zou jij misschien een action eyeliner (gel eyeliner) willen kopen en daar een review over schrijven (kost maar 90 cent!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 december 2012 om 09:57:

Kan ik helaas niet kopen, er zit geen Action hier in de buurt…

[Beantwoorden]


Door Therese op 3 december 2012 18:08

Ze lijken mij wel fijn :)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 3 december 2012 18:22

Ik zou ze zo graag eens zelf willen voelen om te voelen of ze echt zo zacht zijn. Ze zien er zo goed uit!

[Beantwoorden]


Door Nina op 3 december 2012 19:26

Ze zien er mooi uit! Maar zo alles bij elkaar zijn ze nog best duur!

[Beantwoorden]


Door jana op 3 december 2012 19:34

Deze kwasten lijken me erg fijn in gebruik :D

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 3 december 2012 19:44

Ik vind ze wel prachtig om te zien, ook de haartjes! Zelf twijfelde ik tussen deze en die van Sigma, maar koos uiteindelijk voor le Sigma. :) Ok, daar ben ik nu best wel blij om. :’) Super zijn ze dus niet, maar er zitten dus wel fijne tussen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 december 2012 om 09:57:

Ik vind ze wel een stuk fijner dan Sigma, maar dat is misschien persoonlijk.

[Beantwoorden]


Door Gina op 3 december 2012 19:51

Vera, wat is dan wel een goede foundationkwast? Ik ben drastisch opzoek aangezien ik het zat ben om mijn vingers te gebruiken haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 december 2012 om 09:58:

Ik gebruik deze: http://veracamilla.nl/2012/07/mijn-favoriete-kwast-voor-foundation/

[Beantwoorden]


Door Michelle op 3 december 2012 20:09

De kwasten lijken me erg fijn, waar kan je ze kopen? Of is er een webshop?

[Beantwoorden]


Door Anne op 3 december 2012 21:07

Ben eeeeeerug benieuwd naar de kwasten! x

[Beantwoorden]


Door Marin op 3 december 2012 21:08

Hee Vera!

Ze schijnen inmiddels ook al een andere eyeliner brush te hebben, eentje die schuin af loopt. Deze schijnt ook steviger te zijn :)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 3 december 2012 21:33

Waar te koop? x Sabine

[Beantwoorden]


Door Jet op 3 december 2012 22:12

Erg benieuwd naar de kwasten! ^^ Fijne review x

[Beantwoorden]


Door Mandy op 4 december 2012 00:48

Ze zijn er fijn uit! Leuke kleurtjes ook. Ik heb een prima kwastenset, maar er missen nog wat kwasten dus misschien dat ik even ga kijken voor wat losse kwasten van dit merk ^^)

[Beantwoorden]


Door Alette op 4 december 2012 09:41

Jaaaaaaa!!! Real Techniques kwasten!! Zelf heb ik de Expert face brush en dat is echt de meest briljante kwast ooit. Heerlijk om vloeibare foundation mee aan te brengen. Zowel hele vloeibare als de iets ‘stevigere’ foundations werkt ie gemakkelijk in de huid. (Ik kan wel in het promotieteam van die kwast geloof ik als ik mijn post zo terug lees)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 4 december 2012 17:03

waaaaaaaaauw ze zien er zo mooi lekker zacht super awesome uit. omg. ik ben verliefd. <3

[Beantwoorden]


Door Bows are cute op 4 december 2012 18:13

Deze wil ik ook wel heel graag! Misschien koop ik ze wel als ik naar Londen ga.

[Beantwoorden]


Door Annika op 4 december 2012 19:20

Ik ben echt heel erg benieuwd hierna ! Ziet er wel goed uit !

[Beantwoorden]


Door irene op 9 december 2012 12:07

Ik heb zelf ook een aantal kwasten van RT, en vind ze super fijn.
de Pixel-Point Eyeliner Brush gebruik ik voor mijn concealer voor puistjes en dergelijke :) daar is hij super fijn voor! Hij is te groot voor eyeliner, maar oneffenheden kan je er makkelijk mee aanstippen, even mijn mijn vinder daarna blenden en klaar! Zo valt de concealer ook niet op omdat je echt maar een klein beetje gebruikt ipv een grote vlek die ook allemaal huid eromheen bedekt ;)
Misschien heb je wat aan de tip :)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 18 december 2012 16:15

[…] Techniques make-upkwasten – review MAC Beautyblenders – review 3 manieren om je make-upkwasten te reinigen – […]


Door veracamilla.nl op 3 januari 2013 07:00

[…] de bank. Enjoy! Klik hier als je de video niet kunt zien. Real Techniques make-upkwasten – review MAC 224 MAC 217 MAC 168 Sigma F84 – review Bobbi Brown Bahama Brown Blush Bobbi Brown Pink […]


Door Nil op 4 januari 2013 20:37

Weet jij waar ik die geweldige concealer brush van Real Techniques ergens apart kan aanschaffen? Zonder dat ik de hele set moet kopen? :)

[Beantwoorden]


Door Annabel op 5 januari 2013 22:21

Waar kan je ze kopen??

[Beantwoorden]


Door ilva op 7 januari 2013 14:08

aaah, ik ben zo verliefd op die kwasten hihi :)
kun je ze ook ergens in een winkel kopen
X

[Beantwoorden]


Door Femke op 7 januari 2013 21:34

Hii Vera,
Ik zou deze kwasten HEEL graag willen proberen (love)
Maar hoe duur zijn ze ? :O
En waar kan je ze kopen ? :O

XX

[Beantwoorden]


Door Sarah op 13 januari 2013 14:46

Ik hev afgelopen maand via iherb.com de Core Collection, de blush kwast en de stippling brush besteld en ik vind ze allemaal echt super fijn! De blush en stippling brush zijn absolute favorieten. De stippling brush zorgt bij mij voor een perfect huidje. En nu wil ik meeeeeer en meer haha! (love)
Je kunt ze overigens ook via nederlandse webshops bestellen, maar dan betaal je bijna het dubbele. Overigens krijg je met de code GGN387 5 dollar korting op bedragen onder de 40 dollar en boven de 40 dollar krijg je zelfs een tientje korting. Ze zijn iedere cent waar en ik wil dan ook nooit meer anders.

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 13 januari 2013 om 14:48:

Ze zijn helaas in nederland dus nog niet te koop in de winkel :-(

[Beantwoorden]


Door Merel op 26 juni 2013 16:56

Welke Real Techniques kwasten raad jij het meest aan die bronzer, blush en/of poeder goed aanbrengen?

[Beantwoorden]


[…] Ik breng de poeder aan met de fijnste poederkwast van Real Techniques. […]


[…] Hier vind je de review van de Travel Essentials, Starter Set, Setting Brush en Blush Brush, hier van de Core Collection, en hier van de Duo Fiber Collection. […]


Door valerie op 5 mei 2014 12:11

Hi vera,

Ik vond deze realtechniques look-a likes op deze site :

http://m.tmart.com/5pcs-New-Hot-Professional-Pretty-Waist-Style-Cosmetic-Makeup-Brush-Set-Black-Blue_p243910.html

Ik vroeg me af of je deze een keer zou willen reviewen. Als ze fijn zijn wil ik ze misschien bestellen ^^) xxx

[Beantwoorden]


Door All matt plus powder | xbeautylifex op 26 juli 2014 11:12

[…] breng de poeder aan met een  fijne poederkwast van De […]


[…] dacht even dat ik deze kwasten al kende, omdat ze me deden denken aan de kwasten uit de Real Techniques Starter Set. Toch zijn deze kwasten compleet nieuw. Ik zie wel vergelijkingen hier en daar, maar waar ik de […]