MAC Fabulousness Warm Eyes

I want to take a holiday… a MAC holiday. Ik ga op vakantie en neem mee? Dit prachtige Fabulousness Warm Eyes paletje uit de Holiday 2012 collectie. Het paletje is als een heerlijk zacht kussentje verpakt, sluit met een schattig strikje en bewaart in de binnenkant als een doos kerstbonbons 5 mooie oogschaduws.


Ik was totaal verrast toen ik zaterdag de Bijenkorf in Arnhem binnenliep, en bij de MAC counter behalve de Glamour Daze, ook de Fabulousness collectie zag staan. Ik had geen idee dat die zaterdag ook al zou komen! Als een gek ben ik gelijk alle producten gaan swatchen en heb ik van de Fabulousness collectie dit paletje meegenomen.

MAC Fabulousness Warm Eyes €43

De bovenkant van het doosje blijf ik maar aaien, hij is ook zo lekker zacht! Ik vind de verpakking echt prachtig, maar heel praktisch is de mooie, zachte stof niet. Zeker als je het doosje meeneemt in een toilettas met andere producten, wordt hij geheid vies.

Naast dit ‘Warm Eyes’ paletje is er ook nog ‘Smokey Eyes’ en ‘Neutral Eyes’, in een mintgroen -en lichtroze doosje. De paletjes sluiten heel mooi met een magneet. Fancy!

Er zitten 5 tinten oogschaduw in het Warm Eyes paletje. Glamour Light, Retrospeck, Honesty, Cognac en Sketch. Retrospeck, Honesty en Sketch zijn ook als mono oogschaduws te koop in het vaste assortiment. Oh, en er zit een kwastje bij met echte haren. Deze is best fijn!

De kwasten sets die in deze collectie zitten *klik* zijn helaas niet al te best. Op de duo fibre set na, die is hetzelfde als de duo fibre set van de MAC Illustrated collectie eerder dit jaar. Lees hier de review.

De pigmentatie is niet geweldig. Vooral niet van de eerste (Glamour Light) en derde kleur (Honesty). Honesty heb ik toevallig een aantal jaar geleden gehad. Ik kreeg de bijna lege MAC oogschaduw van een collega van mijn moeder, en heb het restje oogschaduw helemaal op gemaakt. Honesty kan best mooi zijn op een gekleurde basis, dus ik ga er wel weer even mee experimenteren.

Ooglook met MAC Fabulousness Warm Eyes

De verpakking is prachtig, maar het is natuurlijk de binnenkant wat telt. Ik hoopte op mooie tinten waarmee je je kunt opwarmen aan een haardvuur, maar voor €43 had ik toch wel iets meer verwacht.

2 van de 5 kleuren zijn niet goed gepigmenteerd en hoewel je ze kunt mixen en op een gekleurde basis kunt dragen, horen het natuurlijk gewoon prachtige oogschaduws te zijn. Ik weet dat ik nog wel mooie looks met dit paletje ga maken, maar denk er goed bij na voordat je hem koopt.

De MAC Holiday 2012 collectie is nu te koop bij MAC counters en op MACcosmetics.nl

Twitter Facebook
Categorie: High end | 5 november 2012 | 132 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Ise op 5 november 2012 09:52

die verpakking, is zooo mooi.

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 5 november 2012 09:56

Wauw, alleen voor de verpakking zal ik hem al bijna kopen! Vooral het strikje vind ik heeel schattig!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 5 november 2012 09:57

Ik zag zag ze gister ook, een MUA heeft met met een setje opgemaakt, maar eerlijk gezegd was ik ook niet helemaal onder de indruk. Dus ben lekker voor andere producten gegaan ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:32:

Wat heb je gekocht? ^^)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 5 november 2012 09:59

De verpakking is een en al liefde. Pure liefde. Maar de binnen kant? Oké, dit is wel een tegenvaller van MAC zo zonde! Wat wel leuk is is om de oogschaduw dan te pressen/een andere in de vakjes doen. Dan kun je je favoriete oogschaduws alsnog is dat cute doosje doen! Aahw. (love)

[Beantwoorden]


Door VClover op 5 november 2012 10:03

zoooooo schattig! *LIKE* <3

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 5 november 2012 10:04

Ik vind dit zo’n heerlijk palette om te hebben & te krijgen voor kerst. De verpakking is zooo mooii!! Jammer dat de binnekant een beetje ‘normaal’ is en niet direct heel spectaculair!!

[Beantwoorden]


Door debby op 5 november 2012 10:09

Van het doosje word je al heel gelukkig van. Ik heb zelf het neutral palet besteld van de week. Ben reuze benieuwd.

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 november 2012 10:14

awesome verpakking :D

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 november 2012 10:15

de verpakking heeft een hoog ‘hebben’ gehalte, maar ik ben niet echt blown’away van de pigmentatie!

[Beantwoorden]


Door showmesomestyle op 5 november 2012 10:16

:D ik ben jaloers!! super mooi, wat een schatjes!!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 5 november 2012 10:26

Wat een prachtig palette, ik heb hem al een paar keer op het internet voorbij zien komen en ik kon er alleen maar bij kwijlen. Je hebt ook het palette met de mooiste kleuren genomen. Nu wil ik deze ook heel erg graag bemachtigen en hem een ere plaatsje geven in mijn kamer, want het doosje is toch echt prachtig! Je look is trouwens ook erg mooi met het palette. Alleen maar meer redenen waarom ik hem zo graag wil hebben, haha!

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 november 2012 10:28

De verpakking is inderdaad heel mooi! Maar een beetje zonde van het geld wanneer de pigmentatie niet echt goed is.. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Kelly te Winkel op 5 november 2012 10:30

Wauw ik ben verliefd, wat een ontzettend mooi en schattig doosje! En de kleuren zijn ook prachtig wel jammer van de pigmentatie.

[Beantwoorden]


Door My Linh op 5 november 2012 10:35

Ahww jammer! Ik vind m zooo mooi! Als de inhoud wat beter was geweest, had ik dit palette zeker weten gekochtz

[Beantwoorden]


Door Elien op 5 november 2012 10:42

‘K wachtte al op deze review en ik ben het helemaal met je eens. Toch heb je echt een mooie look gemaakt! Strx maar even proberen na te maken ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:35:

Dankjewel Elien! ^^)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 5 november 2012 10:42

Ah wat jammer! Ik heb expres op jouw review gewacht want ik was ook al aan het kwijlen toen ik dat moois op de site zag van MAC. Ik heb gisteren de Extra Dimension Skinfinish in Superb gekocht en die kan ik wel aanraden! Zo’n mooie glans! Niet te overheersend (of hoe zeg je dat?) Heb je toevallig ook een pressed pigment? Ik zag ze nog wel op de site en ziet er erg mooi uit. Ben ik heel benieuwd naar, misschien mijn volgende aankoop ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:37:

Ik heb de andere Skinfinish! Prachtig inderdaad, komt ook nog een review van. Heb ook een Extra Dimension oogschaduwtje!

[Beantwoorden]


Door Minka op 5 november 2012 10:48

Ha Vera, wat een mooie look! Ik vind het raar dat jij zelf de MAC producten moet kopen eerlijk gezegd. PR bureau van MAC moet jou dit gewoon toesturen! ;-) *LIKE IF YOU AGREE* :lol:

[Beantwoorden]


Door Lois Lorinde op 5 november 2012 10:49

Zo’n schattige verpakking! En mooie kleurtjes ook :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 5 november 2012 10:53

Wat zonde dat hij niet zo goed gepigmenteerd is, ik vond ‘m er zo schattig uit zien! Maar deze gaat dus niet mee naar huis.

[Beantwoorden]


Door Eva op 5 november 2012 10:57

Wauw, wat een pra :wa :star: v :shit: ve: :wow: chtig palette, de verpakking is
geweldig! Jammer van de pigmentatie!

[Beantwoorden]


Door Danique op 5 november 2012 11:00

Wauw, wat een pareltje! Ik zou hem bijna kopen voor de verpakking! Wel jammer dat sommige kleurtjes wat minder goed gepigmenteerd zijn.

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 5 november 2012 11:14

Ik wil toch even zeggen dat ik die eerlijke reviews van je heerlijk vindt, want ik zou er persoonlijk geen probleem mee hebben zoveel geld te spenderen aan oogschaduw, alleen moet ze dan echt wel goed zijn. Jammer dus! Het doosje ziet er veelbelovend uit, maar als de pigmentatie inderdaad niet goed zit, dan is het eerder een nay voor mij. Keep up the good work :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:38:

Thanks Nathalie! :-)

[Beantwoorden]


Door Michaela op 5 november 2012 11:17

Ik vind de pigmentatie nog best wel goed , maar wauw de verpakking is gewoon geweldig! Ik had de collectie online gezien en ik MOET een van die palletjes hebben, al is het maar om er alleen naar te kijken (love)

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 5 november 2012 11:20

Ik vond de prijs/kwaliteit verhouding bij deze collectie niet heel goed, dus ik heb ondanks de prachtige verpakkingen toch gepast.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 5 november 2012 11:20

Die verpakking is echt wauw! Maar inderdaad, ik vind echt dat de oogschaduw beter gepigmenteerd moet zijn voor de prijs die je ervoor betaalt. Jammer, anders had ik ‘m zeker willen hebben!

[Beantwoorden]


Door kimberly op 5 november 2012 11:23

Wauw, pure love it is!!!! (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 november 2012 11:29

wauw dit palette ziet er echt heel mooi uit zeg! maar jammer dat er een paar niet zo goed gepigmenteerd zijn :(

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 5 november 2012 11:30

Ik vind de verpakking zo cute! Jammer van de tegenvallende pigmentatie, al kan dat soms ook wel prima werken.

[Beantwoorden]


Door martina op 5 november 2012 11:30

die verpakking is echt om te kwijlen, je hebt ook een mooie look gemaakt, jammer van het pigment….

[Beantwoorden]


Door Emilia op 5 november 2012 11:40

Deze wil ik wel onder de kerstboom vinden, wauw!
Prachtige foto’s ook trouwens :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:42:

Dankjewel Emilia!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 5 november 2012 11:55

Een prachtige verpakking alleen jammer dat de pigment er van minder is,

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 5 november 2012 11:56

hihi die verpakking is echt onwijs lief! Ik zou het al bijna kopen, alleen al om de buitenkant. Heel erg jammer van de pigmentatie en zeker voor 43€. Ik hoop niet dat je er spijt van hebt (of krijgt), tenslotte is het een gave collector’s item en ik weet zeker dat je er wel wat op verzint om de kleuren toch mooi over te brengen.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 5 november 2012 11:57

Prachtige foto’s! Lijkt me echt een fijn palletje, wel jammer van de pigmentatie.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 5 november 2012 12:00

Jammer dat ’t pigment nogal tegen valt, maar desondanks heb je er wel weer een prachtige look mee gecreeërd. <3
En de verpakking, oh my god!!!! Alleen daarom wil ik eigenlijk zo'n setje kopen, als ze er nog zijn. Anders ga ik in een hoekje zitten huilen! :(

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 5 november 2012 12:07

Ik had zo gehoopt dat de pigmentatie beter zou zijn… Helaas!

[Beantwoorden]


Door Lies op 5 november 2012 12:12

De verpakking is echt heel erg leuk met het kussentje en het strikje. Alleen als al 2 van de 5 kleuren niet goed gepigmenteerd zijn vind ik het persoonlijk zonde van het geld om hem dan te kopen.

[Beantwoorden]


Door Fashionique op 5 november 2012 12:19

De verpakking is super pretty! Jammer dat de pigementatie tegenvalt..

[Beantwoorden]


Door Iris op 5 november 2012 12:24

Ohh zo mooi! Alleen jammer dat de pigmentatie tgegnvalt. Ik heb het roze kwastensetje, en eerlijk gezegd vind ik hem prima. De kwasten prikken niet, en zijn lekker compact. Misschien heb ik gewoon geluk gehad met mijn setje :p

[Beantwoorden]


Door Michelle op 5 november 2012 12:26

Wauw dat is echt een van de leukste verpakkingen ooit! Mooie look ook.

[Beantwoorden]


Door Linda op 5 november 2012 12:32

loveee itttt

[Beantwoorden]


Door Charile op 5 november 2012 12:37

Prachtige verpakking! Ik zag ze gister liggen :D

[Beantwoorden]


Door Esther - Mango Sorbetto op 5 november 2012 12:43

Jammer dat de kwaliteit een beetje tegenvalt! Het is wel een superschattig doosje!

[Beantwoorden]


Door Aline op 5 november 2012 12:46

Heb je ook aan de kwasten gevoeld??? Zijn ze wat van goede kwaliteit??? xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:43:

Staat in de tekst :-) Geen goede kwaliteit helaas…

[Beantwoorden]


Door Sari op 5 november 2012 12:46

Heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 5 november 2012 12:47

oh wat een prachtige oogschaduw, en wat een cute verpakking! haha

[Beantwoorden]


Door Anne vdh op 5 november 2012 12:54

Ik was ZO enhtousiast over dit palletje toen ik de persfoto’s op blogs zag. Maar ik heb al 2 kleuren uit dit palette (retrospeck en sketch), en dan vind ik het zonde om hem te kopen, ook omdat de andere kleur niet allemaal even goed gepigmenteerd zijn.
Zo jammer!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 5 november 2012 13:09

Het doosje alleen al is een en al liefde!! (love) Ik vind alleen de binnenkant een beetje tegenvallen, maar alsnog ben ik echt verliefd op dit paletje, ooo ik wil hem zo graag!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 5 november 2012 13:18

Wat een super cute doosje! Die kleuren vind ik echt super mooi alleen zou ik hem niet kopen, vanwege de prijs.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 5 november 2012 13:22

Wauw die verpakking en Au die prijs! Ik vind hem trouwens heel erg op een look lijken die je vorige week had, of de week daarvoor. Leuk palette, alleen jammer van sommige kleuren, je betaalt er wel voor en dan krijg je niet een geweldig product, jammer.

[Beantwoorden]


Door Annelie op 5 november 2012 14:07

Wat ziet hij er prachtig uit! Schattig doosje heeft deze oogschaduw. De look die je ermee hebt gemaakt is ook mooi. De prijs vind ik wel erg hoog helaas.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 5 november 2012 14:18

Wauw, dit is echt zo’n mooi oogschaduwpalet!

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 5 november 2012 14:32

Ik vind alle producten zo mooi van deze collectie! Jammer alleen dat deze oogschaduw palettes niet zo goed gepigmenteerd zijn, echt een misser van MAC!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:46:

Hopelijk leren ze ervan… Ik kijk nu al uit naar de Holiday collectie volgend jaar ^^)

[Beantwoorden]


Door Trâm op 5 november 2012 14:41

Ik vond de verpakking zooo schatiig! Jammer dat de pigmentatie niet zo geweldig is..

[Beantwoorden]


Door Andrea op 5 november 2012 14:48

:omg: wat schattig!

[Beantwoorden]


Door Simone op 5 november 2012 14:57

Wat een pareltje ^^

[Beantwoorden]


Door Annelore op 5 november 2012 15:03

Love it!!! Maar toch wel duur …

[Beantwoorden]


Door Miranda op 5 november 2012 15:08

Wat een prachtige verpakkig , echt mooi. Wel erg jammer van de pigmentatie.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 5 november 2012 15:14

Wat een prachtige foto’s weer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:46:

Dankjewel Charlotte! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 5 november 2012 15:28

Supermooi doosje!
En mooie kleurtjes ook, wauw.

xo
MariekeMaria.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 5 november 2012 15:31

Wauw wat een prachtig palette met mooie kleuren! Jammer van die paar slechte pigmentaties. :(

[Beantwoorden]


Door Nora op 5 november 2012 15:33

Vind de verpakking mooi!

[Beantwoorden]


Door Resy op 5 november 2012 15:41

Het doosje is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 5 november 2012 15:46

Wat jammer dat sommige kleuren zo slecht gepigmenteerd zijn, want ik vind het er prachtig uitzien! Je hebt er wel een hele mooie look bij gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 5 november 2012 15:50

Wauw, die verpakking is echt too die for, so pretty! (love)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 5 november 2012 15:54

haaii vera, heb je misschien die kwastensets uitgeprobeerd?
Hoe is de kwaliteit?
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:47:

Staat in de tekst!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 5 november 2012 16:30

Wat een eyecatcher! Prachtig!

[Beantwoorden]


Door Moniek op 5 november 2012 16:44

Hmm, jammer dat er slecht gepigmenteerde kleuren bij zitten!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 november 2012 16:45

De verpakking vind ik heel erg schattig :)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 5 november 2012 16:53

Wat een onwijs mooie verpakking <3 Dat is toch geweldig om op je kast neer te leggen als pronkstuk! Vind alleen het pigment voor de prijs beetje meh toch.. Vind de mac producten prachtig, maar qua kwaliteit tegenvallen.

[Beantwoorden]


Door sophie op 5 november 2012 16:58

Wat een mooie verpakking!

[Beantwoorden]


Door Hester op 5 november 2012 17:09

Ik vind het echt een hele mooie look, maar ik snap je ‘twijfel’ wel. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 5 november 2012 17:12

Werkelijk prachtig, echt waar (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Anne-Floor op 5 november 2012 17:13

Wooh prachtig!
Alleen de verpakking al is eye candy ^^)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 5 november 2012 17:17

Echt een super mooi doosje en prachtige kleuren ook!

[Beantwoorden]


Door Renate op 5 november 2012 17:18

Het zijn echt prachtige kleuren! Alleen jammer dat de pigmentatie een beetje tegenvalt!

[Beantwoorden]


Door lifeoffashionistas op 5 november 2012 17:20

Echt super leuk !
die kleurtjes zijn echt mooi en de verpakking (love)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 5 november 2012 17:23

Wow, het palette is supermooi, hele mooie tinten ook. Wat jammer dat er twee niet goed gepigmenteerd zijn, maar de look die je hebt gemaakt vind ik mooi :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 november 2012 17:24

Wauw, de verpakking is echt zo mooi! Om die reden zou je er bijna een kopen. Jammer dat de kwaliteit toch zo tegen valt. De kleuren zijn wel echt heel mooi. Lovely! <3

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 5 november 2012 17:27

OMG DIE MOET IK HEBBEN

[Beantwoorden]


Door Janniek op 5 november 2012 17:37

Ik vind de verpakking echt vreselijk maar die kleuren: WAUW.

[Beantwoorden]


Door Roos op 5 november 2012 17:57

Het lijkt net of die print op het kartonnen doosje puistjes zijn, haha! Ik vind het wel oké maar 43 euro vind ik echt way too much!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:47:

Puistjes! Sexy :D

[Beantwoorden]


Door Amanda op 5 november 2012 18:21

Die verpakking is cute!

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 5 november 2012 18:28

wow, dat is echt een mooie verpakking zeg! :o beetje jammer dat de pigmentatie niet geweldig is zeg. :L

[Beantwoorden]


Door Louise op 5 november 2012 18:31

Mooie look!

[Beantwoorden]


Door Allissa op 5 november 2012 18:54

prachtig!

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 5 november 2012 19:17

ik vind het eigenlijk heel mooi

[Beantwoorden]


Door Charlot op 5 november 2012 19:31

Wauw, wat een prachtig resultaat..
Het doosje alleen al.. een kadooootje!!!
Hebben hebben hebben!
Voor op mn sinterklaaslijstje!

X Charlot

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:48:

Moet sinterklaas wel snel zijn! De collectie gaat hard…

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 5 november 2012 19:34

OMG. Heart eyes.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 5 november 2012 19:35

Jammer van de kwaliteit, maar wat een eyecandy!

[Beantwoorden]


Door Dita op 5 november 2012 19:35

Jammer dat de pigmentatie niet super is

[Beantwoorden]


Door Yasmine op 5 november 2012 19:40

Pretty! Jammer dat hij toch een beetje tegenslaat, zeker voor dat geld.

Xx.

[Beantwoorden]


Door jana op 5 november 2012 19:46

Mooie verpakking :D Maar inderdaad voor deze prijs verwacht ik ook meer :) x

[Beantwoorden]


Door Lisa (worldfullofmakeup) op 5 november 2012 19:48

Ouuh… ik hou ervan! Die verpakking is zo mooi. Ik wil hem ook… haha. :$

[Beantwoorden]


Door Enya op 5 november 2012 19:53

Behalve de fijne schrijfstijl en mooie foto’s, vind ik deze website ook zo goed omdat Vera gewoon eerlijk is. Dat bewijst dit artikel ook weer. Ga zo door, Vera! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 21:49:

Dankjewel!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 5 november 2012 20:05

Pretty pretty! Ik kan me er dan wel weer aan ergeren dat drie kleuren rechthoekig zijn en dan twee vierkant…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 21:50:

Haha, vind dat wel leuk eigenlijk!

[Beantwoorden]


Door emmely op 5 november 2012 20:25

Wauw mooie look, zeker warme eyes!
jammer dat er twee niet goed gepigmenteerd zijn!
:wave:

[Beantwoorden]


Door axana op 5 november 2012 20:31

kun je met deze nog een naturel look maken, ik hou van die die je op de foto’s deed <3
liefs (love)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 5 november 2012 20:47

Hee,
Wat een mooi doosje ! Wel jammer van de pigmentatie.
Vera, weet je misschien een paar leuke kerstcadeaus ? Het maakt niet uit hoe duur. Ik moet cadeaus verzinnen maar ik weet niks, hopelijk heb jij een paar ideeen !!
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 21:49:

Ohhh! *brain is going crazy* voor mannen of vrouwen? Lekkere Lush of The Body shop badspulletjes, leuke sieraden, clutches, feestelijke nagellakjes, lekkere parfums… Er is genoeg in de winkels te vinden!

[Beantwoorden]

Charlotte antwoordt op 6 november 2012 om 17:03:

Voor vrouwen (mezelf hihi) moet namelijk een kerstlijstje maken hihi.
X thankyou

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 5 november 2012 21:15

Jammer van de pigmentatie, wel een geweldige verpakking!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 5 november 2012 21:21

omg te mooi is dat doosje , en wat een prachtige kleuren ! jammer van de prijs wel , maarja :) xoxo

[Beantwoorden]


Door My life as Merel op 5 november 2012 21:24

Jammer dat ie een beetje tegenvalt! Maar de verpakking.. oh so gorgeous! <3

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 5 november 2012 21:44

Hoehaaaaa, niemand kan tegen jouw foto’s op Veer! Goddelijk om te zien, mooie pigmentatie, maar jammer dat hij niet aan je verwachtingen deed. Zelf vind ik hem echt geweldig, ook de ooglook die je ermee hebt gemaakt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 21:48:

Dankjewel Cynthia! :$

[Beantwoorden]


Door Yasmin op 5 november 2012 22:42

Vanaf het moment dat ik de foto’s van de collectie zag was ik VERLIEFD op deze prachtige kussentjes gevuld met MAC en kon ik niet wachten totdat hij ein de lijk in de winkel zou liggen. Op de releasedag kon ik helaas niet gaan dus op koopzondag (gelukkig bestaan die) meteen op mijn fietsje gesjeesd naar de Bijenkorf, maar helaas spatte mijn droom als een luchtbel uit elkaar. Ik wilde, nee, ik MOEST het smokey eye palette hebben, maar no. Van alle kleuren van alle palettes vond ik de groene kleur uit het mintgroene kussentje en satin taupe (maar die heb ik al) nog het moois. Dus helaas naar huis gegaan zonder lief schattig kussentje waar ik wel een altaar voor kon maken.

[Beantwoorden]


Door Deborahschrijft op 6 november 2012 00:08

Wat een prachtig palette!! Jammer dat mijn rekening het palette niet zo leuk zal vinden haha

[Beantwoorden]


Door Maryse op 6 november 2012 06:53

Ik vind de verpakking zooo cute <3
De oogschaduw's zelf vind ik wel wat tegenvallen.
Xxx

[Beantwoorden]


Door Femke op 6 november 2012 14:57

Wauw, wat een prachtig palette is dit. Alleen al om hoe ‘ie er uit ziet zou ik hem al meenemen, haha! Met dat strikje, zo cute! Mooie kleurtjes zijn het ook, wel jammer van de pigmentatie..

[Beantwoorden]


Door Sofia op 6 november 2012 15:47

Die verpakking alleen al maakt dat je hem het liefste mee wilt nemen! Jammer dat ie toch een beetje tegenvalt, maar wat een mooie kleuren zeg!

[Beantwoorden]


Door Bows are cute op 6 november 2012 16:16

Prachtig gewoon! Nu wil ik het pallet nog meer :D.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 6 november 2012 16:45

Mijn dierlijk, make-up, instinct zegt

[Beantwoorden]


Door Anouk op 6 november 2012 16:46

*Mijn dierlijk, make-up, instinct zegt: HEBBUUUUUH. Maar toch de kwaliteit, tja.. Voor dat geld kan ik net zo goed een mooie MAC-blush kopen. Trouwens echt heel tof dat je altijd zo eerlijk bent ook al is het MAC, wat af en toe flink gehyped wordt.

[Beantwoorden]


Door Ester op 6 november 2012 17:35

Waauww!!
Wat een mooi doosje, en wat een mooie kleuren!!
Deze komt absoluut op mijn wishlist!
Wel jammer dat hij vrij duur is! Maar je mag jezelf af en toe best een beetje verwennen hihi!

[Beantwoorden]


Door Summer (MyBeautyLoveLife) op 6 november 2012 20:37

Wat een schatje ♥

[Beantwoorden]


Door Naima op 6 november 2012 21:04

Vera is zag je gister in de Bijenkorf met je mama! :wave: kon je iets niet vinden van Michael Kors hihi x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 november 2012 om 08:22:

Ahhh :D haha!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 6 november 2012 21:55

Vind het echt een allerschattigst pallet enkel jammer dat de pigmenten zo-zo zijn, voor 43 euro verwacht ik toch wel wat meer wauw. Je look is toch wel heel mooi geworden!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 7 november 2012 07:00

[…] heb het bijna alleen nog maar over de Fabulousness collectie *review* gehad, terwijl de Glamour Daze collectie die nu tevens te koop is, ook veel moois biedt. Deze […]