On my wishlist: MAC Holiday 2012

Weten jullie nog hoe de producten van de MAC Holiday 2011 collectie eruit zagen? Prachtig. Witte doosjes met snowglobes. Op die collectie was ik verliefd! Inmiddels is het (alweer een tijdje) 2012 en komt er bijna een nieuwe Holiday collectie aan. Niet met snowglobes deze keer, maar met clutches. In mintgroen en lichtroze. Panterprints. Strikjes. Schattige sets. Ooooh…


Officieel draagt de collectie de naam ‘MAC Fabulousness Collection’. Alle foto’s komen van Temptalia. Check deze blog ook voor reviews van de producten. Het is wel Engelstalig, maar erg overzichtelijk. De collectie Glamour Daze die vanaf vandaag ook te koop is bij de MAC counters is trouwens ook erg mooi! Bekijk de Glamour Daze collectie hier in de webshop.

De Holiday collectie is al een paar dagen online te koop (klik hier om alles te bekijken), en sinds vandaag ook bij de counters te vinden. Ik ga natuurlijk niet alles van mijn wishlist kopen, maar als ik wat koop, wil ik het wel eerst even in het echt gezien hebben.

Fabulousness Warm Eyes €43

Dit oogschaduwdoosje wil ik het állerliefst hebben. Er zitten prachtige warme kleurtjes in. Zo mooi! Het zachte doosje wil ik maar wat graag op mijn beautykast hebben liggen. De perzikkleurige buitenkant is wel van stof, dus hopelijk maak ik hem niet vies. MAC doet bestaande oogschaduws in het palette, dus het komt wel eens voor dat ik een paletje koop en dat er een kleurtje in zit die ik al heb. In dit paletje zitten allemaal kleurtjes die ik nog niet heb!

Eyeshadow
♥ Glamour Light
♥ Retrospeck
♥ Honesty
♥ Cognac
♥ Sketch

Eye Look Bag Sensual Peach €43


Ook dit setje ziet er heel mooi uit. Maar als ik even heel eerlijk ben: Ik heb nog 25 mascara’s en 13 zwarte oogpotloden om te testen, en de kwast zal waarschijnlijk niet veel soeps zijn… De oogschaduw duo ziet er wel leuk uit, maar ik ga natuurlijk geen €43 uitgeven aan een set met alleen een ‘leuk oogschaduwduo’. Ah, hij blijft mooi!

Eyeshadow
♥ Dazzle Me
♥ Mutch

Powerpoint Eye Pencil
♥ Stubborn Brown

Opulash Mascara
♥ Bad, Bad Black

Brush
♥ 274SE Medium Angle Shading Brush

Lip Look Bag Luxurious Pink €43


Misschien is de lip bag dus wat meer voor mij. Er is een perzik -en fuschia variant, waarvan die laatste mij het meest aanspreekt. In de lip bag zit een lippotlood, lipstick en gloss, waarmee je een volledige ‘liplook’ kunt maken. De felle fuchsia kleuren zien er op het plaatje prachtig uit, ik ben benieuwd hoe ze in het echt zijn.

Lipstick
♥ Lickable

Cremesheen Glass
♥ Call Me Gorgeous

Lippencil
♥ Great Catch

Perfectly Plush Brush Kit Essential

♥ 129SE Powder/Blush Brush
♥ 190SE Foundation Brush
♥ 275SE Medium Angled Shading Brush
♥ 226SE Small Tapered Blending Brush
♥ 266SE Small Angle Brush

Perfectly Plush Brush Kit Advanced

♥ 167SE Face Blender Brush
♥ 168SE Large Angled Contour Brush
♥ 217SE Blending Brush
♥ 239SE Eye Shader Brush
♥ 212SE Flat Definer Brush

Perfectly Plush Brush Kit Mineralize

♥ 187SE Duo Fibre Face Brush
♥ 130SE Short Duo Fibre Brush
♥ 282SE Duo Fibre Shader Brush
♥ 286SE Duo Fibre Tapered Blending Brush

De kwaliteit van de kwastensets is nog maar even afwachten. Normale kwasten van MAC vind ik erg fijn, maar de kwasten met korte handvatten (SE in het nummer) uit LE collecties, zijn fabrieksmatig gemaakt en in mijn ervaring vaak een stuk slechter dan de gewone kwasten.

De kwasten van de Holiday collecte vorig jaar *klik* waren verschrikkelijk, maar de kwasten van de Illustrated collectie *klik* halverwege dit jaar (ook SE) waren wél heel fijn. Ik moet ze dus nog maar even bij de counter zelf gaan voelen. De sets zien er in ieder geval erg leuk uit.

Divine Desire Quite Coral €60

De Divine Desire kits zijn helaas alleen bij de Pro Stores en online bij MACcosmetics.nl te koop. In deze clutch (je kunt de binnenkant eruit halen en hem ook echt als clutch gebruiken!) zitten een aantal mooie producten in koraaltinten. Blush met een kwast om het aan te brengen, lipstick, gloss en een oogpotlood.

Blush
♥ Born to Love

Lipstick
♥ In a Heartbeat

Lipglass
♥ Pure Flattery

Technakohl Liner
♥ Photogravure

Brush
♥ 129SE Powder/Blush Brush

Wat staat er op jouw wishlist?

Twitter Facebook
Categorie: High end | 3 november 2012 | 115 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Lifesplash op 3 november 2012 07:18

Oh wauw, ik zal dit ook zo op mijn wishlist zetten! Er zitten echt heel vee mooie en leuke producten tussen. :D Al die strikjes ook, daaaamn, zo cute! Ik vind die kwasten er ook zo leuk uit zien – lekker gekleurd, vooral de Divine Desire Quite Coral vind ik leuk. Alleen die prijzen, why oh why is Mac niet budgetproof? :(

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 november 2012 07:24

aaaaah, prachtig. Deze collectie is echt super cute, vind vooral die laatste set geweldig :)

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 3 november 2012 07:29

Wauw! Ik vind de laatste set het mooist!

[Beantwoorden]


Door Valentina op 3 november 2012 07:29

ik heb het volgende besteld:
Glamour Daze lipglass in Pink Fade
Glamour Daze lipstick in Beauty
Fabulousness: 5 Smoky Eyes palet
Divine Desire: Paramour Pink clutch

Ik wil eigenlijk ook wel allebei de Primped Out Lip Look Bag en de Fabulousness: 5 Neutral Eyes palet. Maar mijn bankrekening kan het niet aan helaas haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 09:50:

Nice! Wanneer krijg je het binnen? ^^)

[Beantwoorden]


Door Yara op 3 november 2012 07:31

Mooooie collectie!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 3 november 2012 07:38

dat palette is inderdaad ontzettend mooi, wauw! eigenlijk wil ik alles hebben!

[Beantwoorden]


Door Miriam op 3 november 2012 08:34

Wauw! Gave collectie! Ik zou die laatste clutch wel willen hebben, want de producten daarin spreken me erg aan. Maar de rest is ook zo mooi! Ow, ik kan gewoon niet kiezen, haha! X

[Beantwoorden]


Door Charile op 3 november 2012 08:42

Prachtige collectie!

[Beantwoorden]


Door Rose op 3 november 2012 08:45

Wauww echt mooie producten! De verpakkingen zijn ook echt tof! Op mijn wishlist staat de lipkit!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 3 november 2012 08:56

Wauw! Dat oogschaduw palette is echt geweldig! Die moet ik hebben!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 3 november 2012 09:04

Mij trekt de collectie niet zo op de een of andere manier..

[Beantwoorden]


Door Tessabd op 3 november 2012 09:08

Ze zijn werkelijk prachtig, ik hou ook heel erg van de holiday packagings. Maar ik wil je wel even waarschuwen om het palletje dat je wil : Ik heb zowel Retrospeck als Honesty en dat zijn de slechtste kleuren die ik heb. Er komt bijna alleen glitter af, geen kleur. Voor mij is het pallet daardoor al geen must have.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 09:50:

Hm :-( Fijn dat je het even zegt!

[Beantwoorden]


Door LiveAsLisa op 3 november 2012 09:09

Ah, wat leuk! :)

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 3 november 2012 09:11

Echt een prachtige collectie.. wat een eyecandy allemaal

[Beantwoorden]


Door Simone op 3 november 2012 09:13

Ohh i like!

[Beantwoorden]


Door martina op 3 november 2012 09:15

ik hoop dat de brush setjes wat zijn… ik heb al een set van de illustrated collectie en die vind ik heel fijn

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 november 2012 09:16

Ik ben heel erg benieuwd naar het Duo Fibre kwastensetje. Dat is het enige waar ik echt naar wil kijken. De rest doet me weinig.

[Beantwoorden]


Door Nora op 3 november 2012 09:19

Wauw die verpakkingen zijn mooi!

[Beantwoorden]


Door dita op 3 november 2012 09:29

Leuke producten

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 november 2012 09:30

Ooooh dit had ik nooit moeten zien, nu wil ik deze collectie ook! Haha ;) Nee, ik vind het echt een hele gave collectie, en wat ziet alles er schattig uit! Met die strikjes, leuk!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 3 november 2012 09:33

Wat is dit toch echt een gorgeous collectie! Zou de verpakkinkjes met mijn lompheid alleen heel snel vuil of stuk maken, dus da’s een beetje a risky thing. Ik wil jouw favo oogschaduwdoosje ook héél graag, it’s so gorgeous! Mega mooie kleurtjes, helemaal mijn ding. Jammer van de prijs, maarja dat is het vast wel waard zeker :D

[Beantwoorden]


Door Charlot & Lot op 3 november 2012 09:35

Mooie collectie zeg!!
Ik ben zelf geen drager van oogschaduw… Maar zo’n prachtig setje zal zeker niet misstaan in mijn toitlettas! :)

Fijne dag!

X Charlot

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 09:51:

Jij ook een fijne dag!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 3 november 2012 09:37

Haha, die zoektermen! Wat cool dat je ook bezoekers hebt uit de rest van de wereld!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 09:51:

Huh?

[Beantwoorden]


Door Beautygeek30 op 3 november 2012 09:40

Ik heb uit de Glamour Daze alle 3 de eyeliners besteld. Vind alles er supergaaf uitzien hoor, maar de kwasten zijn idd vaak niet fijn en wel duur. En in de palettes met oogschaduw zitten altijd kleurtjes die niet allemaal bij mij passen. Vind bijv retrospeck en honesty heel mooi. Maar sketch is weer te rood voor me en retrospeck heb ik ook al… Dus ik koop verder nix. Ben nu al benieuwd wat ze begin januari gaan doen! Dat is vaak een collectie waar ik alles van wil haha!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 09:51:

Volgens mij komt er dan weer een Mineralize collectie!

[Beantwoorden]


Door Kelly te Winkel op 3 november 2012 09:46

Wauw wat prachtig allemaal! Vooral de kwastenset vind ik erg mooi, mits de kwaliteit goed is natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Therese op 3 november 2012 09:48

Super leuke wishlist!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 3 november 2012 09:55

Wauw een hele mooie collectie en vooral Lip Look Bag Luxurious Pink vind ik heel erg mooi

[Beantwoorden]


Door debby op 3 november 2012 09:55

Intens geluk is dit. Wat een pracht van een doosjes weer he? Ja hier word ik heel blij van.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 3 november 2012 09:55

Dat laatste setje vind ik prachtig maar die lipset ook! Zucht, de mooiste collecties komen uit met kerst, maar dan ben ik meestal blut haha (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 10:46:

Ik snap het, eind van het jaar moet ik ook enorm veel dingen betalen. Zo stom! Dan wil ik juist geld hebben om leuke dingen te doen. Gelukkig spaar ik wel goed, maar toch!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 3 november 2012 09:59

Hoewel ik alles heel mooi vind en eigenlijk alles wel wil hebben -duh!- denk ik niet dat ik werkelijk iets ga kopen. Ik wil maar zeggen: het ziet er allemaal wel mooi uit enzo, maar ik wordt er gewoon niet helemaal wild van ….

[Beantwoorden]


Door Eva op 3 november 2012 10:00

Waaauww, heel erg mooi! Ik kan niet wachten! Ik wil die warm eyes en de kwastenkits hebben!

[Beantwoorden]


Door Tessel op 3 november 2012 10:02

Wat mooi! Ik kan niet wachten tot de reviews!!
Wel goed dat je eerst de producten in het echt wil hebben gezien!
Dan weet je natuurlijk pas of het echt die mooie kleur fuchsia is
Weer leuk geschreven Vera

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 10:46:

Precies! Dankjewel Tessel ^^)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 3 november 2012 10:08

Ik vind de collectie er zo mooi uitzien, maar op Temptalia las ik niet echt lovende reviews, in ieder geval, het leek me niet echt het geld waard!

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 3 november 2012 10:10

Ik zou dat palletje met honesty maar niet kopen, slechts gepigmenteerde oogschaduw OOIT er komen uiteindelijk misschien 2 glittertjes op je oog en geen kleur. Zelfs nadat ik het nog een paar keer probeer op te brengen.

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 november 2012 10:13

wauw hele mooie collectie! Een oogschaduw palette staat zeker op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 3 november 2012 10:17

Wauw, echt een mooie collectie! <3

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 3 november 2012 10:19

zulke mooie producten!!!

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 november 2012 10:21

Wauw, veel van de producten kunnen ook zo op mijn wishlist! Wat ziet het er allemaal toch prachtig uit… :D

[Beantwoorden]


Door Annelie op 3 november 2012 10:23

Wauw, prachtige collectie zeg! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 3 november 2012 10:28

Aahh die “kussentjes” doosjes met strikjes erop, te cute!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 3 november 2012 10:30

wauw wat een prachtige collectie, echt eyecandy!
het ziet er al zo stijlvol uit en de kwaliteit zal ons ook wel niet in de steek laten. I want it all!<3 ik weet alleen niet of mijn spaarpot ze ook wil hihi.
x x

[Beantwoorden]


Door Iris op 3 november 2012 10:38

Bij Divine Desire Quite Coral staat dat er ‘loogpotlood’ inzit.
Hihi, geen commentaar hoor! Alleen maar even voor het te laten weten!

Leuke collectie! En die panterprints en kussentjes! Aaawh, zo lief!

Xliefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 10:47:

Woeps! Fijn dat je het zegt, ik pas het aan.

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 3 november 2012 10:38

De peach lipbag in roze luipaardprinted tasje staat op mijn wishlist en is stiekem al in een winkelmandje verdwenen hihi! (love)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 3 november 2012 10:38

Ik wil alles! Dankzij mijn sterrenbeeld kan ik niet kiezen en zijn dit soort verzamelposts echt slecht voor mij…
Het is trouwens ‘handvatten’ en niet ‘handvaten’ in je post. :-)

[Beantwoorden]


Door Tatjana op 3 november 2012 10:43

Ik wou ook diverse producten van deze LE waaronder het Fabulousness Warm Eyes palette, mede ook door de verpakking en de draagbare kleuren.

Maar ik ga denk toch liever voor losse oogschaduw’s. Dan kan ik zelf kiezen welke ik wil, en ik wou ook het roze kwastensetje, maar ga nu waarschijnlijk voor andere kwasten. :crazy: Af en toe begin ik ook gek te worden van mezelf hoor. :cool:

[Beantwoorden]


Door Malou op 3 november 2012 11:02

Ik vind het echt een hele mooie collectie!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 3 november 2012 11:03

Hebben, hebben, hebben! hihi (love)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 3 november 2012 11:03

Doe mij die oogschaduwsetjes maar!! :omg:
Ik ben daar echt verliefd op!

[Beantwoorden]


Door Fije op 3 november 2012 11:04

ik vind het een erg mooie collectie! wel erg jammer van de prijzen, als het rond de 25 euro lag, had ik vast wel iets gehaald. maar 43 euro kan ik niet betalen van mn zakgeld. echt balen want ik kan ook nog niet bij de albert heijn werken!
Liefs, Fije

[Beantwoorden]


Door Helene op 3 november 2012 11:04

Ik zou alles ook op mijn wishlist zetten! Ik denk dat iedereen nu de hele MAC leeg gaat kopen.. hahah :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 19:45:

Ik ben vandaag geweest, het viel nog mee :D

[Beantwoorden]


Door Julianne op 3 november 2012 11:06

Waaauuuw, wat een leuke collectie. Die strikjes vind ik zooo lief, die maken het helemaal af. Jammer genoeg wel boven mijn budget ;)

[Beantwoorden]


Door My life as Merel op 3 november 2012 11:08

Ooooh waaaaaaaw! :love: Wat een prachtige collectie. Alleen om de verpakking zou ik het al kopen..
Het gene wat ik het liefst zou willen hebben is het eerste oogschaduw palet. Die kleuren zijn echt waar ik van houd, alleen de prijs.. Mweeeeh, dat kan ik er niet aan besteden.

[Beantwoorden]


Door Louise op 3 november 2012 11:12

Ik vind de verpakkingen niet echt mooi, maar de producten wel.
Vooral het oogschaduwsetje van de eerste foto en de cluth met
Divine Desire Quite Coral.

[Beantwoorden]


Door Elien op 3 november 2012 11:20

Dit is echt een super I must have collectie! Ben benieuwd wat je allemaal in huis gaat halen :) zelf wil ik het Warm Eyes Palette, alleen de reviews van Temptalia over de drie Eyes Palette hebben me een beetje aan t twijfelen gebracht! Strx ff in de Douglas koekeloeren dus hihi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 19:46:

Heb vandaag geshopt, en ik ga morgen aan de gang met reviews ^^)

[Beantwoorden]

Elien antwoordt op 3 november 2012 om 22:02:

Aah kan niet wachten op je reviews!! Was vanmiddag ook ff langs gegaan en heb toch de Warm Eyes clutch aangeschaft..kon t niet laten! Ben benieuwd wat jij er van vind (als je deze ook gekocht hebt) !

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 3 november 2012 11:25

Ah, MAC komt altijd met prachtige collecties uit. Helaas ben ik niet zo van de oogschaduw, dus voor mij zit er eigenlijk niet echt iets bij. Al denk ik dat het voor de échte verzamelaars weer gillen is bij het zien van de supergave clutches! Ik ben benieuwd naar je looks met het oogschaduwpaletje, ik vind die ook erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Elke op 3 november 2012 11:32

Wauw! Alle heeft bij mij zo’n hebben, hebben effect. Alleen staat mijn portomonee dat niet toe….

[Beantwoorden]


Door Milou / LounaBeauty op 3 november 2012 11:36

Ohhhhhhhhhh wat een heerlijke collectie zeggg!! Superrrrrrrrrrrr! haha. ben nog steeds aan het sparen voor een mooie kwasten set van Mac!!! :) Duurt wel eventjes haha! liefs

[Beantwoorden]


Door Summer (MyBeautyLoveLife) op 3 november 2012 11:36

Wat een schatjes ♥

[Beantwoorden]


Door Lotte op 3 november 2012 11:41

Prachtige collectie! Die tasjes waar de producten in komen zijn ook echt super leuk. Ik weet niet of ik er iets van ga kopen, maar als ik iets zou uit mogen kiezen zou ik voor het palette met warme kleurtjes gaan.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 3 november 2012 11:49

De counters zitten helaas voor mij allemaal op een hele verre afstand van waar ik woon, dus objectief gezien is dat geen optie omdat ik het heel druk heb met mijn studie.. Maar ik heb online Whisper of Gilt weten te bemachtigen, die hele mooie skinfinish, die wou ik het allerliefst dus ik ben blij ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 19:47:

Die heb ik vandaag ook gekocht! Suuuuper mooi inderdaad :$

[Beantwoorden]


Door Rieke op 3 november 2012 12:07

Wauw, echt te gekke dingen, helaas wel een beetje aan de jammere kant voor mijn portemonnee..
Ik vind de hoesjes alleen niet zo heel erg tof, ik hou echt absoluut niet van panterprint, haha :’)

[Beantwoorden]


Door Annelies op 3 november 2012 12:28

Woow, dit blaast me gewoon omver!! zo ontzettend mooi allemaal!!
Ik kan gewoon niet kiezen!! :love:

[Beantwoorden]


Door Adjara op 3 november 2012 12:56

Wat een beauties! Helaas kan ik geen 60 euro voor deze luxeproducten neerleggen. Maar ja…

[Beantwoorden]


Door kimngan op 3 november 2012 13:35

OMG de fabulous warm eyes palette moet ik gewoon echt hebben! love bows <3 schreeuwt gewoon om mijn naam :D

[Beantwoorden]


Door Floor op 3 november 2012 13:55

Ik had ze vandaag in de sephora gezien! Ik vind de verpakkingen op zich wel mooi en appart, maar het blijft veel geld!

[Beantwoorden]


Door My Linh op 3 november 2012 13:58

Aaaaahh~~ het enige wat ik wil zijn die oogschaduw doosjes! SUPER cute ^^ Alle producten zijn eigenlijk mooi hihi… :$

[Beantwoorden]


Door Juliaa op 3 november 2012 14:19

Hai,
Ik wou fven zeggen dat je ook teeez kan kopen bij de dio in anna paulowna voor de mensen die niet via internet willen bestellen :*

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 19:48:

Teeez kan je helemaal niet via internet bestellen zelfs :-(

[Beantwoorden]


Door Sacha op 3 november 2012 14:20

Wat een prachtige collectie! Alleen voor de verpakking zou ik het al willen hebben. En dan kun je divine desire kits ook nog als clutches gebruiken. Zo gaaf! De fabulousness warm eyes, lip look bag en divine desire quite coral staan op mn wishlist :)

[Beantwoorden]


Door Anna-beau op 3 november 2012 14:20

Wat een prachtige collectie! Hebben!!

[Beantwoorden]


Door Roos op 3 november 2012 14:35

AAaaaah super leuke collectie! Ik heb de grote variant in de kleur nude (clutch is dan mint kleurig) afgelopen donderdag gekocht! Super leuk echt een must have.
De kwast die er in zit is alleen niet je van het.. Maar oke wel een heel leuk setje.

[Beantwoorden]


Door kimberly op 3 november 2012 14:37

My gawd!!! Deze collectie is echt heart booming!!! Wauw wauw en wauw!

[Beantwoorden]


Door sophie op 3 november 2012 14:40

wauw wat een leuke collectie!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 3 november 2012 14:42

prachtige collectie, maar ik moet me proberen in te houden.

[Beantwoorden]


Door Jeike op 3 november 2012 14:46

de Fabulousness Warm Eyes ziet er zo mooi uit! die wil ik echtwel hebben! (love)

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 november 2012 14:54

Wauuww super mooie collectie! Dit wil ik allemaal wel hahaha (:

[Beantwoorden]


Door Allissa op 3 november 2012 15:04

supermooie collectie (:

[Beantwoorden]


Door Lies op 3 november 2012 15:22

Wat een mooie producten allemaal! Ik heb op dit moment eigenlijk vrij weinig op mijn wishlist staan, want het meeste wat ik wel graag zou willen daar weet ik van dat het ver boven mijn budget is haha.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 3 november 2012 15:27

IK BEN VERLIEFD (love) Vooral op het Fabulousness Warm Eyes ben ik helemaal verliefd.. Ik MOET hem hebben haha

[Beantwoorden]


Door Zoë op 3 november 2012 15:43

Ik ben net bij de MAC counter in Utrecht geweest en ik heb volgens mij mijn hele lijstje gekocht haha! ^^) Vier oogschaduws (Ready to Party, A Natural Flirt, Devine Blue & Stylishly Merry), één fluidline (Feminine Edge), één lipstick (Beauty), één lipglass (Pink Fade), één blush (I’m the One), één highlighter (Whisper of Gilt) & de lipbag in Luxurious Pink. Volgens mij kan ik weer even vooruit. <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 19:48:

Wauwie, veel plezier ermee ^^)

[Beantwoorden]


Door TimeForBlues op 3 november 2012 16:02

Ik vind de Divine Desire kits erg mooi, wauw! super chic! Die panterprint clutches vind ik persoonlijk helemaal niks.
Maar stiekem zou ik het toch willen, een Mac make-upje! haha
Leuk artikel Vera!
Ik heb nog een klein vraagje. Ik heb de 010. Fairy Dusts highlighter van Catrice gekocht aangezien jij er zo over te spreken was. Maar hoe breng je dit goed aan? Van waar tot waar op je jukbeenderen? :) Ben niet zo’n held met make-up namelijk ;)
Alvast bedankt als je de tijd wilt nemen me te antwoorden :D
xxx Sofie

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 19:51:

Dankjewel! Je brengt highlighter aan op het hoogste gedeelte van je jukbeenderen, daar waar het ligt valt. Even je lippen tuiten :D

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 3 november 2012 16:08

De verpakkingen van de Fabuloussnes en Divine desire zijn zo uber schattig!

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 november 2012 16:08

Prachtige collectie! Nu was Temptalia niet zo enthousiast over die oogschaduwdoosjes, maar die ga ik zelf nog wel even swatchen bij de counter. Ik wil erg graag een brush kit (al had ik die uit een collectie 3 jaar geleden waarbij 1 brush spontaan uit elkaar is gevallen later, maar hé ik geef het opnieuw een kans). Ik vind die beetje tacky verpakkingen ook zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 3 november 2012 17:11

Hiiiii, ik kan echt niet wachten totdat de collectie bij ons in de winkel ligt! Toevallig spotte ik hem al in een review, afkomstig van Amerika of course, maar echt.. one love hoor!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 3 november 2012 17:26

Wat een mooie producten! Het eerste oogpalletje vind ik erg mooi, de kwasten sets en de Divine Desire Quite ook. Jammer dat ik niet genoeg geld heb…

[Beantwoorden]


Door Angelique op 3 november 2012 19:04

Wat er op mijn list staat? Alles, maar zo rijk ben ik helaas niet haha, ik kwijl er wel even bij en droom dan even verder haha

[Beantwoorden]


Door Miek op 3 november 2012 19:34

Ik krijg altijd de nieuwsbrief van MAC, liefde op het eerste gezicht gewoon! Maar ik denk dat het slechts blijft bij de het aanbidden in de MAC counter in de bijenkorf in Arnhem, want zoveel geld voor zo iets moois, ok heb ik over, maar m’n bank is het daar niet mee eens…

[Beantwoorden]


Door Lisa op 3 november 2012 19:47

O, zodra ik mijn salaris over twee weken heb gaat die lip bag van mij worden. Ik kan niet goed tegen oogschaduw (snel ontstoken ogen blabla) en daarom draag ik altijd lippenstift. Darrrling come heeeere.

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 3 november 2012 20:00

Hebbenhebben. Nja, kopen. (love)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 3 november 2012 20:08

Wauw prachtige setjes! (love)

[Beantwoorden]


Door Paulina op 3 november 2012 20:09

Beautiful collection! Very tempting :)

[Beantwoorden]


Door Heather op 3 november 2012 20:11

Ik was vandaag bij de MAC, voor de extra dimension skinfinish’s, van de glamour daze te kopen, die ik ook gekocht heb, en zag ook deze kerstcollectie al liggen. Heb zeker een half uur staan kletsen met de mua’s, over de producten, héérlijk. Wilde het het liest allemaal tegelijk kopen, haha! Helaas werkte m’n portemonee niet helemaal mee, dus heb het maar bij de eds’s gelaten.
Maar stuk voor stuk echt prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Nena op 3 november 2012 20:25

Die sets met roze lipproducten en koraal dingen zijn errrrggg mooi (love) (love)

[Beantwoorden]


Door iris op 3 november 2012 20:48

Ohh ik heb vandaag ook geshopt! Whisper of Gilt, Superb en het roze kwastensetje die ik heeel fijn vind :)

[Beantwoorden]


Door jana op 3 november 2012 21:10

Wat een mooie wishlist :D x

[Beantwoorden]


Door Ester op 3 november 2012 21:55

Die tasjes vind ik nog het leukst eigenlijk :)

[Beantwoorden]


Door Sari op 4 november 2012 20:06

Ik wilde eerst heel veel dingen van deze collectie, Maar hoe dichterbij de release kwam hoe kleiner die lijst werd. Nu zou ik wel een skinfinish willen hebben. O ja en die roze lipbag vind ik ook heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door zoemay op 4 november 2012 20:24

elke foto ging me mond open omg wat moooi

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 november 2012 23:27

die verpakkingen <3

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 5 november 2012 09:30

[…] kwasten sets die in deze collectie zitten *klik* zijn helaas niet al te best. Op de duo fibre set na, die is hetzelfde als de duo fibre set van de […]


Door Maxine op 5 november 2012 15:09

Ik heb gister de divinedesire kit in quite coral bestelt, kan niet wachten tot hij binnen is (love) de verpakking is zo mooi !

[Beantwoorden]