MAC Illustrated Face Canvas Brush Kit

Momenteel te koop in de webshop + de counters van de Bijenkorf, is de MAC Illustrated collectie. Een collectie met Lip Bags (gevuld met een lipstick, gloss en potlood), Smokey Eye Kits (met oogschaduw, oogpotlood en mascara) en Brush Kits (met kwasten), versierd met illustraties van Julie Verhoeven. Ik kocht een Brush Kit met duo fibre kwasten.

Photobucket

Photobucket
Ik gebruik graag MAC kwasten en de kits zijn een leuke en in verhouding, goedkope deal. €55 kost de Face Canvas Brush Kit met 4 ‘kleine’ (korte steel) kwasten. Dat komt neer op zo’n €14 per kwast. Voor MAC is dat niet duur.

Maar… vaak zijn de MAC kwasten in sets van veel slechtere kwaliteit dan de normale, full-size kwasten. Dat komt omdat de kwastensets fabrieksmatig gemaakt worden, terwijl de normale, losse kwasten met hand zijn gemaakt. Dat verschil merk je echt! Ik heb al eens een aantal kwasten uit een setje van de Ice Parade collectie geprobeerd en daar was ik ook niet over te spreken.


Photobucket

Photobucket
Waarom kocht ik de kwastenset dan toch?

Toen ik aan de kwasten in de winkel voelde, werd ik verrast. Want a) ze voelden zacht en b) ze zagen er netjes uit. Maar ook c) ik ben een beautyblogger/addict. Toen de kwasten echt fijn leken te zijn, wilde ik ze ook wel heel graag proberen. En dus nam ik de Face Canvas Brush Kit mee naar huis. Ik heb best wat kwasten van MAC, maar nog geen duo fibre.

Photobucket
Ik vind het stoffen hoesje met de vrolijke tekeningen, het blauwe lint en de regenbooggekleurde binnenkant echt heel erg tof. Oh, en heb je de vrouw onderaan op de voorkant gezien? Blond haar en rode lipstick!

Photobucket
In de etui zitten 4 kwasten met een korte, witte steel. Normaal zijn die zwart, dus de witte stelen vallen mooi op tussen de andere kwasten. In de set zit een 187SE (grote duo fibre kwast), 130SE (kleinere, met meer haartjes duo fibre kwast), 282SE (grote oogschaduw duo fibre kwast) en 286SE (blending duo fibre kwast).


Photobucket
187SE

Dit is een vrij flexibele duo fibre kwast, geschikt voor het aanbrengen van foundation en blush. Vooral voor hele gepigmenteerde blushes zoals bijvoorbeeld Sleek die maakt, is zo’n kwast als deze perfect. Hij brengt de kleur heel subtiel aan.

Normaal gebruik ik liever een iets stevigere kwast voor het aanbrengen van foundation, maar ik moet zeggen dat deze kwast me heeft verrast. Hij is zacht en brengt foundation mooi, snel en gelijkmatig aan. Ook voor blush werkt de kwast prima. Erg fijn!


Photobucket
130SE

Deze kwast is kleiner, korter en dikker dan zijn voorganger. Hij is steviger en heeft meer haartjes. Je kunt er mee contouren, dus bijvoorbeeld bronzer onder je jukbeenderen mee aanbrengen, maar ook is hij erg geschikt voor concealer en andere creamy producten.

Ik heb deze kwast vooral gebruikt voor concealer en daar vind ik hem heel fijn voor. Voor contouren vind ik hem toch wat te klein. Concealer verdeelt de 130 mooi en ik vind het prettig dat deze kwast vrij stevig is, zo kan ik de concealer goed in de huid werken. Het kan zijn dat je de kwast wat te groot vindt, dat kan ik me wel voorstellen.


Photobucket
28SE

Dit is echt een enorme oogschaduwkwast. Hij kan ook gebruikt worden voor concealer, als je daar liever een platte kwast voor gebruikt. Breng je oogschaduw met deze kwast aan, dan bedek je al gelijk een groot oppervlak.

Voor het aanbrengen van kleur de langs de onderste wimperrand en in de binnenste ooghoek is deze kwast niet geschikt. Wel is hij heel handig om kleur op het hele ooglid, of enkel het wenkbrauwbot of bewegend ooglid aan te brengen. Dat doet deze kwast mooi en snel en bovendien is hij ook lekker zacht.


Photobucket
282SE

Als laatste komen we aan bij de blendingkwast. Deze is vrij smal en lang en loopt mooi bol af. Hij is geschikt om kleur mee aan te brengen en te vervagen in de arcadeboog, maar hij kan ook gebruikt worden highlighter op de jukbeenderen.

De kwast is net als de andere kwasten in de set heel erg zacht, maar toch werkt hij voor kleur aanbrengen in de arcadeboog op een bepaalde manier wat stroef. Het zal te maken hebben met het soort haar, dat het net niet even soepel werkt. Het is te doen, maar het kan makkelijker. Kleur vervagen doet deze kwast beter.

Photobucket
Deze kwastenset met duo fibre kwasten is voor mij absoluut een goede aankoop geweest. Het zijn geen standaard ‘daar heb ik er al genoeg van’ kwasten. Ze hebben vrij aparte vormen en formaten, maar ze werken super. Erg leuk om weer eens iets nieuws te ontdekken! MAC, je weet wat je te doen staat… Deze kwaliteit moeten alle kwasten in aankomende sets hebben!

Naast de Face Canvas Brush Kit, is er ook nog een All Over Brush Kit. In deze set zitten 5 kwasten, ook met een kort handvat.

De MAC Illustrated Face Canvas Brush Kit is voor €55 te koop bij MAC counters in de Bijenkorf en op deBijenkorf.nl


Reacties

Door Kimberley op 10 augustus 2012 07:11

Klinkt goed! Ik heb maar één kwast van MAC, de stippling brush. Werkt erg fijn en laat vooral geen haren achter op mijn gezicht. Ik heb deze week een paar kwasten van Zoeva besteld. Mijn eerste Zoeva kwasten. Ik ben enorm benieuwd! ^^)

[Beantwoorden]


Door Velaija op 10 augustus 2012 07:20

Wauwie, wat een prachtige set! Het is dat ik de 187 al fullsize heb en niet vaak genoeg gebruik om n backup te kopen…

[Beantwoorden]


Door Yara op 10 augustus 2012 07:30

Wauuuw, wat een mooie kwasten! <3 Love it!

[Beantwoorden]


Door Jinjing op 10 augustus 2012 07:30

ziet er leuk uit! :love:

[Beantwoorden]


Door Zuzanna op 10 augustus 2012 07:34

De hoes, die moet ik hebben! :love:

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 10 augustus 2012 07:35

Wuw, wat mooi! Alleen die hoes al ziet er bijzonder uit. Al die vrolijke kleurtjes, hihi. De kwasten klinken ook fijn en zien er goed uit! :)

[Beantwoorden]


Door laura op 10 augustus 2012 07:43

Wauw, mooie kwasten en die hoes! Voor mij net iets te duur. Jammer! Liefs, Laura

[Beantwoorden]


Door stella op 10 augustus 2012 08:13

Ik heb hem ook al gekocht. Ben blij met deze review, dan weet ik waarvoor elke kwast gebruikt kan worden. Dank je wel Vera.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2012 om 11:13:

Graag gedaan Stella! Veel plezier met de kwasten ^^)

[Beantwoorden]


Door femketje op 10 augustus 2012 08:17

Klinkt zeker niet slecht!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 10 augustus 2012 08:23

Ze zien er echt wel goed uit en ze werken ook nog eens fijn , toppie! De hoes vind ik ook erg mooi uitgewerkt, lekker abstract.

[Beantwoorden]


Door rosalie op 10 augustus 2012 08:33

Ze lijken me echt fijn.

[Beantwoorden]


Door Trâm op 10 augustus 2012 08:38

Aparte hoes, lekker artistiek ^^) Ik krijg spintaan zin om alles van MAC te gaan kopen haha

[Beantwoorden]


Door Laura op 10 augustus 2012 08:39

lijken me echt fijne kwasten, ik ga toch voor een set van 20 kwasten voor 13 euro bij eBay, haha :smak: :$

[Beantwoorden]


Door Inez op 10 augustus 2012 08:42

Die hoes is werkelijk prachtig. Ook vind ik de witte stelen mooier dan de zwarte, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2012 om 11:16:

Ik vind het ook mooier, maar roze zou nóg beter zijn ;-)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 10 augustus 2012 08:43

Mooi setje! Ik vind de ooglooksetjes van deze collectie erg leuk :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2012 om 11:16:

Ik vond de oogschaduws nogal slecht gepigmenteerd :-(

[Beantwoorden]


Door Charile op 10 augustus 2012 08:46

Super mooie set!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 10 augustus 2012 09:04

Voor mij te duur, maar wat een schattig hoesje! En mooi dat de kwasten zwart/wit zijn (love)

[Beantwoorden]


Door debby op 10 augustus 2012 09:06

Ik krijg een beetje kippenvel van het zien van de haren. Wel ziet het hoesje er prachtig uit. Ik moet die kwasten echt in het echt zien, maar zo op de foto denk ik niet dat ik er erg gelukkig van ga worden. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2012 om 11:16:

Kippenvel door de haren? :O

[Beantwoorden]

Janique antwoordt op 24 augustus 2012 om 13:04:

Doordat de bovenkant wit is, zie je die bijna niet meer op de individuele foto’s, ik zat ook al te kijken haha :) Het lijkt nu of er mr weinig haartjes aanzitten en die raar geknipt zijn ofzo, mr dat komt denk ik door de witte bovenkant tegen een witte achtergrond

[Beantwoorden]


Door Sara op 10 augustus 2012 09:17

Ah ik heb ze ook al een tijdje op het oog, dus dit review komt op het goede moment! :D

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 10 augustus 2012 09:20

Ze zijn er goed uit! Ik heb er ook nog naar staan kijken, maar heb ze helaas niet meegenomen.. nu heb ik spijt :(

[Beantwoorden]


Door Helen op 10 augustus 2012 09:23

Mooie set! Vind het hoesje ook cute :P
Misschien handiger als je de volgende keer een donkere ondergrond gebruikt bij deze close ups? Omdat de kwasten een wit uiteinde hebben valt dit een beetje weg bij de achtergrond.. gewoon een tipje hoor want ik ben juist altijd fan van je foto’s ;) ! Viel me echt alleen bij dit witte uiteinde van de kwasten op :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2012 om 11:17:

Heb je helemaal gelijk in!

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 10 augustus 2012 09:25

Dit zijn niet echt kwasten die ik dagelijks zou gebruiken. En to be honest… allesbehalve fan van M.A.C kwasten. Ze prikken echt op mijn huid.

[Beantwoorden]


Door Marrit op 10 augustus 2012 09:26

Hoi Vera,
Mooie set!
Kan je mij het verschil uitleggen tussen een kabuki kwast en een poederkwast? Waar is de kabuki handig/goed voor in vergelijking met een poederkwast? En heb je ‘m echt nodig?
Dank je!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2012 om 11:18:

Een kabuki kwast heeft vaak een stuk meer haartjes, die dichter op elkaar staan. Dat betekent dat een kabuki meer poeder aanbrengt. Daardoor heb je meer dekking en een betere mattering.

[Beantwoorden]


Door shimmer-pie op 10 augustus 2012 09:48

Mooie kwasten hoor!

Ik zou deze ook nog wel eens van mac willen uitproberen!
Heeft het trouwens nog effect dat het twee kleuren is?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2012 om 11:19:

Dat is het soort haar. Dit type haar is niet voor alles fijn, kleur aanbrengen in de arcadeboog ging wat stroef bijvoorbeeld. Maar bij de andere kwasten werkte het wel goed.

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 10 augustus 2012 09:57

Wauw, gaaf setje zeg!! Erg leuk :D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 10 augustus 2012 10:01

Ziet er heel goed uit! Het lijken me echt fijne kwasten!

[Beantwoorden]


Door BeautybySunseeree op 10 augustus 2012 10:15

Aparte design, maar die kwasten weet ik ook niet of ik die wel zou willen kopen….

[Beantwoorden]


Door Lotje op 10 augustus 2012 10:17

Mooie kwasten!

[Beantwoorden]


Door Marije op 10 augustus 2012 10:20

Ziet er goed uit! De verpakking is ook erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Amy op 10 augustus 2012 10:29

Ziet er goed uit! De verpakking is echt vrolijk :)

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 10 augustus 2012 10:29

Om je kwasten stash uit te breiden ideaal :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 10 augustus 2012 10:38

Wauwie, wat een prachtige kwasten allemaal!

[Beantwoorden]


Door Eva op 10 augustus 2012 10:51

Leuke set, maar ik ben al zo blij met mijn Zoeva bamboo kwastenset, dat ik nu vrijwel alle andere kwasten(sets) links laat liggen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 augustus 2012 10:54

Klinkt erg goed! Ik ben zelf niet zo van de kwasten. Ik ben tevreden met wat ik heb, maar als ik zo’n review dan lees dan moet ik het wel even gaan bekijken.

[Beantwoorden]


Door Elize op 10 augustus 2012 11:10

Ik heb laatst mijn eerste MAC kwast gekocht (na jouw artikel over de zoeva en mac kwast) de mac 217. En ik kan je zeggen dat ie ’t echt waard is, hij werkt zou goed! Ik ben wel heel erg benieuwd naar deze kit, maar vind m toch wel prijzig. Wel weer ontzettend mooie foto’s!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2012 om 11:19:

Oh, tof om te horen! Hopelijk heb je er veel plezier van ^^)

[Beantwoorden]


Door Christel op 10 augustus 2012 11:13

Deze set ziet er inderdaad best mooi uit! Andere sets zijn vaak nooit zo goed.

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 10 augustus 2012 11:15

Ik heb deze ook en ook die andere super fijne kwasten
Ik gebruik die kleine stippling brush voor highlight dat deed de mua bij mij echt ideaal daarvoor ik heb ook nog de lipbag in roze gekocht
I love it echt een super collectie die kwasten kan ik iedereen aanraden

[Beantwoorden]


Door Lotte op 10 augustus 2012 11:18

Dat klinkt een stuk beter dan die review waarin je die kwasten van de wintercollectie onder de loep nam. Ik vind de kwasten er ook mooi uit zien, maar of ik ze zelf zou kopen? Hmm, dat betwijfel ik. Ik vind de formaten niet zo handig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2012 om 11:20:

Ja bleh, die kwasten waren echt heel stroef en pijnlijk :-(

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 10 augustus 2012 11:19

Oja nog ff een vraagje laat jij de kwasten in het mapje of zet je ze bij je collectie ik weet het niet wat ik moet doen ik vind het mapje zo leuk maar je pakt ze niet zo snel als in een pot en ook de doos waar het in zit ik kan er geen afstand van doen maar wat heb ik eraan i love verpakkingen heb jij dat ook
Trouwens heb je ook het smoked palet van urban decay ik wel echt super mooi is wat voor jou en nu krijg je 50%korting bij sephora op het 2e product

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2012 om 11:21:

Ik doe de kwasten in de pot bij de rest, omdat het mapje niet zo handig is. Maar het mapje bewaar ik wel. Handig als ik wegga en de kwasten mee wil nemen bijvoorbeeld. Vind het wel jammer dat ik het mapje nu niet kan gebruiken! Ik heb het Smoked palette wel gezien, maar niet gekocht. Ik ben niet zo van de smokey eyes… :nod:

[Beantwoorden]


Door Emma op 10 augustus 2012 11:38

erg leuke set!

[Beantwoorden]


Door marijke op 10 augustus 2012 11:39

Wat een aparte kwasten, gaaf!

Anders heb je net een make-up pakket van Bourjois t.w.v. 168 euro gewonnen! Happy!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2012 om 12:55:

Wow, tof! Congrats!

[Beantwoorden]


Door Manon op 10 augustus 2012 11:40

Wat een prachtige set!

[Beantwoorden]


Door The Fashion Plaza op 10 augustus 2012 11:49

Wat een mooie kwasten. Best duur allemaal maar ik denk wel een goede investering.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 10 augustus 2012 11:51

Wat ziet dat er tof uit!

[Beantwoorden]


Door Selina op 10 augustus 2012 12:30

Wat een leuk setje! Het ziet er zo tof uit. Ik zou zo graag die duo fibre brush willen uittesten, maar ik heb een klein budget (ik ben 14). Weet jij misschien een duo fibre brush die goed werkt en redelijk betaalbaar is? x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2012 om 12:55:

In de winkel ben ik nog geen betaalbare duo fibre kwasten tegen gekomen… Teeez schijnt wel zoiets te hebben, maar Teeez is helaas ook niet zo makkelijk verkrijgbaar. Als je online mag bestellen zou je misschien eens op Zoeva.de kunnen kijken :ja:

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 10 augustus 2012 12:36

Voor alleen de hoes al wil je hem toch hebben? Hij is lovely!

[Beantwoorden]


Door bonita op 10 augustus 2012 12:46

Klinkt goed, maar ik kan helaas ziet zomaar 50 euro neerleggen voor een product

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 10 augustus 2012 12:49

ziet er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 10 augustus 2012 13:38

Door de witte handvatten vind ik deze kwasten echt heel chique ogen, maar ik vind het jammer dat ze zo kort zijn. Ik vind het fijn om een wat langere kwast in mijn hand te hebben. Overigens vind ik 55 euro nog best veel geld om in één keer uit te geven aan kwasten. Dus ik laat ze toch maar in de winkel liggen.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 10 augustus 2012 13:47

Fijn dat de kwaliteit wel goed is! een goede deal is het wel, de verpakking vind ik wel speciaal, en de witte stelen is ook niet alledaags op zen mac’s ^^)

[Beantwoorden]


Door larissa op 10 augustus 2012 13:51

Ohh wat lijken mij deze kwasten super zeg! Ik wil ze hebbennnn!
Liefs.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 10 augustus 2012 14:10

Ziet er goed uit:. Ze lijken mij erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Tess op 10 augustus 2012 14:27

Ziet er mooi uit! Superleuke verpakking ook (:
Ik vind je foto’s altijd supermooi maar deze keer zijn ze niet heel handig. Want de bovenkant van de kwasten is wit en je hebt een witte achtergrond, dus is het minder goed te zien hoe de kwasten er nou precies van dichtbij uitzien. Dit is niet lullig bedoeld, gewoon een klein tipje ;3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2012 om 16:47:

Ik kreeg de tip al, en je hebt gelijk. Ik heb alleen niet zo snel een zwarte ondergrond voor handen, dus dat was even lastig.

[Beantwoorden]


Door Marijn op 10 augustus 2012 14:36

Die lijken me fijn! Ik heb geen kwasten van MAC. Ik doe het nog steeds gewoon met budget kwasten. xx

[Beantwoorden]


Door i op 10 augustus 2012 15:08

hey vera
ik heb een probleem.
ik heb gister namelijk een eyeliner van essence gekocht
en ik wilde heb uit proberen maar dat liep niet goed af.
want toen ik heb eraf wilde vegen bleef hij nog zitten en zelf
op mijn handen.

ik weet niet wat ik moet doen.
heb jij misschien tips?

alvast bedankt

x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2012 om 16:47:

Make-up remover met olie proberen!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 10 augustus 2012 16:13

Dat klinkt goed inderdaad! Vooral omdat deze dus fabrieksmatig zijn gemaakt had ik nogal mijn vooroordelen, but I was wrong! Gelukkig :D De verpakking is inderdaad te leuk!

[Beantwoorden]


Door Kim op 10 augustus 2012 16:37

Hey Vera, wat een leuk artikel.

Mag ik je alleen een tip geven? Je schrijft ‘[..] en daar was ik ook niet te spreken over.’
Het staat wat mooier als je zegt ‘[..] en daar was ik ook niet over te spreken.’

Blijf zo doorgaan, je blog is hartstikke leuk :ja:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2012 om 16:47:

Dankjewel voor de tip! Ik pas het aan.

[Beantwoorden]


Door Comemoda op 10 augustus 2012 18:23

Mac is altijd fijn!

[Beantwoorden]


Door Milou op 10 augustus 2012 19:17

Ik vind het hoesje niet zo mooi eigenlijk. Maar de kwasten lijken me erg fijn (:

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 10 augustus 2012 19:29

I want it (love). Ben dol op van die duo fibre kwasten en er zitten kwasten in die ik echt wel kan gebruiken. Beetje jammer van de prijs alleen, haha!

[Beantwoorden]


Door wojis op 10 augustus 2012 20:10

Zeer zeer zeer zeer mooi, ben jaloers! Oh oh oh wat zijn ze mooi!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 10 augustus 2012 20:12

Wat een mooie set om te zien, alsof het zo moest zijn, blond haar en rode lippen? True story girl! Ik vind ze er zacht uitzien, wat je niet bij veel kwasten hebt. Grappig dat een mening zo kan veranderen over een kwast door de ene set die je eerst had. :) Ik heb sinds kort een stippling brush, love it, echt.. waarom heb ik hem nu pas gekocht?!

[Beantwoorden]


Door dita op 10 augustus 2012 22:26

Zo mooi, ik wil heel graag nog mac kwasten

[Beantwoorden]


Door M op 10 augustus 2012 22:59

Kan je die duo fibre kwast ook gebruiken voor gewoon poeder over je hele gezicht ? Dankje !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 augustus 2012 om 23:07:

Jawel, maar hij brengt dan wel heel weinig aan.

[Beantwoorden]


Door CaptureBeauty op 10 augustus 2012 23:40

Ahh hier kan ik alleen van dromen! Wat een ontzettende uitgebreide, duidelijke, en goeie review! Thanks Veer xx

[Beantwoorden]


Door Ellen op 11 augustus 2012 20:09

Omdat m’n bankrekening niet zo’n feestje is, baal ik bij het lezen van zulke reviews! Would love to try MAC-brushes!

[Beantwoorden]


Door Milou / LounaBeauty op 11 augustus 2012 20:11

Mooie set zeg, jammer dat hij niet meer te verkrijgen is. Balen! :)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 13 augustus 2012 18:56

Wauw, supermooie kwastenset! Alleen jammer dat de kwasten zelf, niet zo in al die kleurtjes zijn, dat zou leuk geweest zijn n.n

[Beantwoorden]


Door evelien op 13 augustus 2012 20:05

leuke setje, ziet er iig leuk uit met al die kleurtjes!

ps. misschien had je de foto’s van de kwasten een gekleurde achtergrond kunnen geven, nu vallen de witte haren weg

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 24 augustus 2012 20:42

Aaaaah wil al zo lang wat MAC kwasten, maar ik kan de setjes niet op de sites (bijenkorf en MAC) vinden :(..
Wie wel? X

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 3 november 2012 10:48

[…] collecte vorig jaar *klik* waren verschrikkelijk, maar de kwasten van de Illustrated collectie *klik* halverwege dit jaar (ook SE) waren wél heel fijn. Ik moet ze dus nog maar even bij de counter […]


Door veracamilla.nl op 5 november 2012 20:19

[…] na, die is hetzelfde als de duo fibre set van de MAC Illustrated collectie eerder dit jaar. Lees hier de […]


Door veracamilla.nl | e.l.f. Stipple Brush reissetje op 24 februari 2014 06:00

[…] Brush reissetje’ van e.l.f. onder ogen kreeg. Het is namelijk een 1 op 1 kopie van de MAC Illustrated Face Canvas Brush Kit die ik 1,5 jaar geleden reviewde. Een goedkoper alternatief van e.l.f.? Daar wilde ik de kwaliteit […]