Confessions Of a Beautyguru

Wegens een storing zijn alle reacties die op zondag in de ochtend en middag zijn geplaatst, verdwenen. Voel je vrij om opnieuw je reactie te plaatsen. Vind ik alleen maar heel erg leuk!

Vandaag is het tijd voor een wat persoonlijker filmpje, omdat jullie het bij Twitter Question #100 zo leuk vonden dat ik persoonlijke vragen behandelde. In ‘Confessions Of a Beautyguru’ vertel ik o.a hoe lang ik bezig ben om me ’s ochtends klaar te maken, of ik geld spaar of uitgeef (spender or saver?) en waar ik het meest trots op ben in mijn leven. Enjoy!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 4 november 2012 | 76 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Verai op 4 november 2012 19:21

Hee, hoe is het? Dit is een test :)

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 4 november 2012 om 20:25:

Hee Verai
Goed hoor met jou? :p

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 november 2012 19:22

Door Lara op 4 november 2012 19:23

Leuk filmpje, je ziet er altijd zo mooi uit! Echt mijn favo beautyblog ^^)

[Beantwoorden]

Lara antwoordt op 4 november 2012 om 19:23:

blogster*

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2012 om 20:54:

Dankjewel Lara :$

[Beantwoorden]


Door Esmay op 4 november 2012 19:24

Wat een leuk filmpje Vera! Knap dat je zo lang bezig bent met een video eigenlijk. Wij zien iets van 10 minuten, terwijl daar uren werk achter zit. Goed dat je ook telkens maar blijft doorgaan ondanks dat het misschien een keertje niet goed gaat (als in = filmpje is niet zo goed gelukt!). En ik vind de emotie bij de laatste vraag echt mooi <3 Go Vera, Go!

[Beantwoorden]


Door Sara op 4 november 2012 19:24

Fijn dat de site het weer doet en leuk filmpje! Had hem afgelopen middag al op youtube gezien :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2012 om 20:55:

Nou, eindelijk! Ik kan weer rustig ademen, wat een stres…

[Beantwoorden]


Door Marije op 4 november 2012 19:26

Even commenten om je een comment boost te geven ;) Filmpje gisteravond al gezien op youtube; erg terecht dat je trots bent!
(En ik denk dat je zeker wel aanleg hebt voor iig bepaalde onderdrlen, je schrijven is namelijk origineel en gevat!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2012 om 20:55:

Dankjewel Marije! :$

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 4 november 2012 19:27

jij hebt niks om om onzeker over te zijn als je het mij vraagt, ga zo door to the top of the world, you can do it <3

jij gaat je dromen achterna en dat is het belangrijkst, mensen die gemeen zijn, zijn gefrusteerd dat ze hun dromen niet waar durven te maken .

xx

[Beantwoorden]


Door Sari op 4 november 2012 19:34

Mooi filmpje! Het is zo belangrijk dat je doet wat je leuk vind. Ik ben dat zelf ook nog steeds aan het uitvinden, en aan het proberen om onzekerheid aan de kant te schuiven. Ik vind het inspirerend om te zien dat je jezelf in het diepe gooit en heel goed bent in wat je doet en wie je bent.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 november 2012 19:39

heel leuk filmpje, leuke manier om zo wat meer over je te weten te komen :)

[Beantwoorden]


Door Louise op 4 november 2012 19:43

Super leuk filmpje.
Vooral het eind is leuk om te horen.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 4 november 2012 19:46

Leuk filmpje, altijd leuk om te weten hoe het nu ‘achter de schermen’ gaat :) En natuurlijk fijn dat je reacties het weer doen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2012 om 20:55:

Heel fijn! ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 november 2012 19:47

Leuk filmpje! Waarom deden de comments het niet? Wil je een keer een live-chat doen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2012 om 20:56:

Het is me uitgelegd, maar in moeilijke computertaal. Er was iets ‘vol’ waardoor het niet meer goed ging. Live chat zal ik weer eens doen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 november 2012 19:47

Heel leuk filmpje ! Ook leuk om wat meer te weten te komen over hoe je het doet enzo! Keep on going , ik kijk elke dag eventjes als ontspanning op je site. Je filmpjes zijn ook heel leuk en leerzaam :D

[Beantwoorden]


Door Lisa (worldfullofmakeup) op 4 november 2012 20:03

Super leuk filmpje! Echt leuk om te weten! Ik hou van deze blog! <3

[Beantwoorden]


Door My life as Merel op 4 november 2012 20:05

Super leuk filmpje! Je mag echt wel trots zijn op hoe je blog is, ik kijk elke dag weer uit naar de artikelen! :roll:

[Beantwoorden]


Door Lotte op 4 november 2012 20:10

Jeeej! Je site doet het weer helemaal!:D Echt een super leuk filmpje Vera!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 4 november 2012 20:14

Oh wat fijn dat je site het weer doet Vera!
Leuk filmpje dit, ik vind dat je echt trots mag zijn op wat je nu bereikt hebt! Ik lees je blog zo graag, ik vind je foto’s prachtig en je schrijfstijl heerlijk om te lezen! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2012 om 20:56:

Dankjewel Jessica ^^)

[Beantwoorden]


Door -- op 4 november 2012 20:17

Leuk filmpje! ^^)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 4 november 2012 20:24

Heel leuk filmpje, je praat ook zo leuk! (:

[Beantwoorden]


Door Sofia op 4 november 2012 20:31

Onwijs leuk en oprecht filmpje ook!
Lekker blijven doorgaan met je blog, wij genieten er ook elke dag van! :-)

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 november 2012 20:32

Wat een gave video, echt heel leuk om zo’n iets persoonlijkere video te zien. Ik vind je site echt gaaf, blijf ‘m steeds elke dag weer bezoeken! :D

[Beantwoorden]


Door Marloes op 4 november 2012 20:39

Ik kom weer eens uit de eeuwige stilte gekropen..

Je weet het waarschijnlijk niet meer, maar helemaal in het begin van jouw site heb ik je eens gemaild. Je vond het wel bijzonder dat iemand van mijn leeftijd jouw site met zoveel plezier las. Je maakte er zelfs een melding van op twitter. (Alsof een dinosaurus je had gemaild, whehehe.)
Nu kijkt de 35 me alweer diep in de ogen en ook mijn dochter van 13 volgt je nu.

En ik heb haar een tijd geleden al gezegd hoe ontzettend je bent gegroeid. Nagels lakken lukt nu wel. De foto’s zien er prachtig uit. De teksten zitten beter in elkaar. Het aanbrengen van make up is nog veel beter geworden. Eerst was alles Hema en Catrice en de eerste MAC aankoop was een enorme big deal. (Twinks?) Nu koop je regelmatig duurdere cosmetica en je koopt vaker kleding. Omdat je hard werkt. Omdat je je eigen geld verdient. Omdat je door hebt gezet.

En weet je wat ik het allerleukste vind? Je bent nog steeds zo leuk. Gegroeid, nog steeds een beetje onzeker, maar duidelijk nog Vera. Bescheiden en lief.

Zo, dat wilde ik even kwijt.

Jajaja, ik hou alweer mijn mond. Dino’s zijn nu eenmaal lang van stof. ;) Ik kruip de stilte weer in!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2012 om 20:58:

Ik weet het nog! Je hebt me diep geroerd met je reactie, Marloes. Dankjewel :-) Je bent zeker geen dinosaurus, maar ik was erg blij met je mail en ik ben nog blijer dat je mijn site nog steeds bezoekt. En dat zelfs je dochter dat nu ook doet! Nogmaals bedankt! (love)

[Beantwoorden]

Michelle antwoordt op 5 november 2012 om 23:43:

Ah dit is zo tof om te lezen! super lieve reactie en helemaal terecht.

[Beantwoorden]


Door Annelie op 4 november 2012 20:44

Erg leuk filmpje, ik vind dit ook een leuke tag!
& wat zie je er weer prachtig uit ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 4 november 2012 20:49

Hee, mijn comment staat er niet bij! Ik vind het een super leuk filmpje, leuk dat je zo eerlijk bent over jezelf en je werkzaamheden :)!

[Beantwoorden]


Door jana op 4 november 2012 21:13

Wat leuk geantwoord :D x

[Beantwoorden]


Door Tessel op 4 november 2012 21:25

Super leuk filmpje!
Lag het nou aan mij of deed de hele site het in het begin van de ochtend niet meer?
Buiten dat leuk dat jou blog niet alleen over make-up gaat maar ook over jezelf
Super tof!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2012 om 22:51:

Nee, klopt! Er waren wat problemen. Dankjewel Tessel!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 4 november 2012 21:34

Welk lipstick draag je in het filmpje? Het staat je erg mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2012 om 22:51:

Dankjewel, ik draag Amped van Sleek!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 4 november 2012 21:34

Hey Vera!

Leuk filmpje! Je ziet er weer helemaal fris en fruitig, en voornamelijk mooi uit.

xx

[Beantwoorden]


Door Josephine op 4 november 2012 21:34

OHMY VEER! De lipstick is gor-geous <3. Hitkrant, good old times, ik gaf daar ook al mijn zakgeld aan uit. Knap dat je zo goed kan sparen, ik probeer het nu ook en het lukt aardig. Oh dat ongemakkelijke gevoel heb ik ook met outfitfoto's maken! Met de zelfontspanner doe ik wat ik wil, probeer ik veel poses uit, maar heb ik een fotograaf bij de hand (wat erg gaaf en handig is), dan klap ik helemaal dicht. Ik weet dan niet meer wat voor poses ik moet nemen en dan sta ik daar maar, haha. Ik heb ook niet echt een quote, ik vind zoveel mooi! Haha jouw favoriete video, geniaal. Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe design, heel erg tof! :D Ik vind het zo tof dat je nu zo groot bent geworden en enorm bent gegroeid, echt heel erg gaaf.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 4 november 2012 21:43

Hee vera, mag ik wat vragen?
Welke scheerapparaat gebruik je voor je oksels? Ik heb zelf wel eens scheerapparaat maar daar zit schimmel op (He bah!)
Kan je er misschien eentje aanraden? ^^
Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2012 om 22:52:

Ik gebruik al jaren Wilkinson intuition, vind ik erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 4 november 2012 22:31

Heel leuk filmpje! En terecht dat je er trots op bent, je doet het heel goed en je hebt een super leuke blog!

[Beantwoorden]


Door My Linh op 4 november 2012 23:22

Ik zag het filmpje gisteren al, maar ik moet dit even kwijt: die kleur staat echt prachtig op je lippen! <3333 Je mag zeker weten trots zijn op alles wat je hebt bereikt; super goed! Blijf zo doorgaan, zodat ik je kan blijven volgen :3

[Beantwoorden]


Door Annet op 4 november 2012 23:35

die beat bij je intro is echt leuk! heb hem gewoon opnieuw geluisterd! ;-)

[Beantwoorden]


Door Ester op 5 november 2012 00:27

Leuk filmpje, je bent echt heel openhartig. Ook knap inderdaad wat je allemaal bereikt hebt en daar mag je zeker trots op zijn! Voor niet iedereen is dat geluk weggelegd. Als ik bijvoorbeeld naar mijn eigen blog kijk, die bestond mei dit jaar 10 jaar, maar het is op de één of andere manier nooit gelukt om echt heel veel bezoekers te trekken, ook al deed ik daar wel veel mijn best voor. Wat ik dan mis of verkeerd doe begrijp ik vaak niet, maar ik heb dat een paar jaar geleden wel van me af gezet. Bloggen doe ik voornamelijk omdat ik het leuk vind en niet om zoveel mogelijk bezoekers binnen te halen. Als dat wel lukt is het leuk, als dat niet lukt ben ik niet jaloers op anderen ofzo. Jaloezie ligt sowieso niet echt in mijn karakter. :) Jij was trouwens de eerste beautyblogger die ik volgde!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:56:

Ik vind het super dat je al zo lang blogt! Waarom de één wel veel bezoekers krijgt en de ander niet, dat snap ik ook niet altijd… Je volgt me al lang, echt heel leuk ^^) Dankjewel Ester!

[Beantwoorden]


Door Lies op 5 november 2012 00:32

Heel erg leuk om dit filmpje te zien en toch weer wat meer over jou en ook je blog te weten te komen. Ik had namelijk niet echt verwacht dat filmpjes zoveel tijd in beslag kunnen nemen. En ja de Hitkrant zo herkenbaar, want daar ging mijn zakgeld ook elke week heen en daarna werd dat de Break Out haha.

[Beantwoorden]


Door Sabine op 5 november 2012 00:55

Oh, ik ben zo benieuwd naar het nieuwe design en de uitbreidingen van je site!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 5 november 2012 03:02

Leuk filmpje! En je make-up ziet er zooo mooi uit! Je ogen knallen je kop uit!

[Beantwoorden]


Door Charile op 5 november 2012 06:34

Echt een leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Ronja op 5 november 2012 07:37

Je lippenstift springt er echt uit! Echt heel mooi! Het lijkt een beetje alsof alles zo zwart-wit is gephotoshopt en dat alleen je lippen kleur zijn haha. Maar ik vroeg me wel iets af. Laatst had je een (voor mij levensveranderend) artikel over dat als je een warme huidtint hebt, je warme kleuren moet gebruiken. Maar nu heb je toch best wel koude kleuren op je ogen terwijl het wel goed staat. Is er stiekem een warme tint in verwerkt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:55:

Haha, klopt! De hele neutrale tinten zijn best veilig, en met een blush in een warme tint kan het goed opgehaald worden :-)

[Beantwoorden]


Door Fien op 5 november 2012 07:39

Wat fijn dat de comments het weer doen! Ik zal gelijk nog een keer reageren :) Ik vind het een heel lief filmpje, je mooie, eerlijke persoonlijkheid komt weer naar boven en je ziet er zo mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 5 november 2012 08:27

Hoi Vera.
Zou je misschien een keer een filmpje maken, en dan als “onderwerp” Een dag van het blogleven van Vera. Het lijkt me erg leuk om dat te zien

groetjes charlotte

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:54:

Heb ik al vaker vragen over gekregen, misschien toch maar eens doen! Hoewel geen dag bij mij hetzelfde is :-)

[Beantwoorden]


Door lonneke op 5 november 2012 08:47

Je lippenstift is echt geweldig Vera, je ziet er top uit!
Leuke tag, allemaal interessant vragen.
x

[Beantwoorden]


Door Tessa op 5 november 2012 09:35

Heyy, misschien ken je het mailtje nog waarin ik vroeg over een filmpje voor 12 jarige. Haha, nou hier ben ik weer! ;-) Ik wil even zeggen dat ik je echt super leuk vind en aardig. Je vertelt alles zo leuk en ik stop nooit met jou te kijken. Ik kijk je al nog voordat ik zelf make-up ging dragen. Nu draag ik veel ”Vera” looks. Mijn vriendinnen zeggen altijd van: ”Haha, daar loopt Tessa weer met een Vera look!” Gelukkig vinden ze het wel mooi! Hopelijk ga je nog lang door! xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:54:

Hahah ahh, super leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 5 november 2012 10:10

JA! Ik kan me zegje weer doen. (H) Leuk filmpje, haha. Wat je zegt over die broek is echt héél herkenbaar. Wanneer je je gewone kleren draagt dan voel je je toch gewoon veel lekkerder of actiever, sounds weird but, als ik me gewone kleren draag ipv een pyjama dan ben ik veel actiever en doe ik meer! En zoals sommige anderen al zeggen, je lipstick springt er echt uit! Staat je leuk zo een kleurtje. ^^)

[Beantwoorden]


Door Mariette op 5 november 2012 14:10

Super leuk filmpje :D.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Danielle op 5 november 2012 16:10

Leuk om jouw antwoorden te horen. Maar waarom zit je bij dit soort filmpjes nooit meer op je bank? :no:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:53:

Omdat ik verschillende dingen aan het proberen ben met de belichting bij mijn bureau. Die moet verbeteren, vandaar :)

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 6 november 2012 om 10:10:

Ow, okee. Snap ik, maar ik vind zelf het ook weer een keer leuk om een filmpje bij je bank te zien. Hopelijk komt dat wel weer in de toekomst.

[Beantwoorden]


Door anne op 5 november 2012 16:38

leuk filmpje! zo leuk dat je over dat ‘trots’-gedeelte helemaal begint te stralen!

[Beantwoorden]


Door Anne-Floor op 5 november 2012 17:14

Je haar is normaal al mooi, maar in dit filmpje: love love love tha hairrr! Super leuk filmpje, je straalt helemaal. Je bent een prachtige meid Vera :ja:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:53:

Dankjewel!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Hester op 5 november 2012 17:36

Dit is echt zo’n mooi filmpje, je mag echt trots zijn op wat je bereikt hebt maar volgens mij ben je dat ook al wel. En je ziet er weer dropdead gorgeous uit! (dat klinkt gewoon zo lekker :)) (maar natuurlijk meen ik het ook wel echt!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 november 2012 om 19:52:

Dankjewel Hester :$

[Beantwoorden]


Door Fien op 5 november 2012 17:43

Door lifeoffashionistas op 5 november 2012 19:15

super leuk filmpje ! die lippenstift is echt mooi! en staat je heel goed :ja:

[Beantwoorden]


Door Yasmine op 5 november 2012 19:46

Leuk filmpje! Je ziet er weer prachtig uit.

Xx.

[Beantwoorden]


Door Hannah op 6 november 2012 12:23

Hai, ik laat eigenlijk nooit berichtjes achter maar ik wilde toch even zeggen dat die lipstick kleur je echt fantastisch staat! Ik vind het zo ontzettend mooi! Zou je misschien kunnen vertellen welke dat is want ik heb dezelfde kleur haar en huid en als hij mij even mooi zo staan als hij jou dat doet wordt het echt mijn lievelingslipstick!

[Beantwoorden]


Door Tinkaa op 6 november 2012 19:47

Wat heb je een leuke ketting om zeg!!
Echt heel cute (love)

[Beantwoorden]


Door Lana op 7 november 2012 17:05

Echt een hele leuke tag! Ik kijk elke dag op je blog, want hij is gewoon fantastisch. Jij hebt me echt al zo veel geleerd en hopelijk kan ik nog veel meer van je leren, zowel op vlak van beauty en op vlak van bloggen. :)

[Beantwoorden]