Twitter Question #101

Ik vind het niet vervelend ’s nachts wakker te worden gemaakt, als het tenminste voor iets leuks is. Afgelopen donderdag werd ik om half 4 ’s ochtends wakker ge’smst door een vriendin met wilde uitgaansverhalen (‘waarom was je op woensdag uit?’ ‘Wodka woensdag!’) en dat vind ik dan weer iets minder. Ik voel me ’s nachts vaak niet zo veilig, dus tenzij ik wakker word gekust door Drake of Ian Somerhalder, val ik het liefst zo snel mogelijk weer in slaap.Er waren best wat Twitteraars (wat een stom woord) die zeiden dat er niets is waarvoor we ze wakker mogen maken. Helemaal voor NIETS? Ook niet voor een schattige puppy? Een zus die op het punt staat te bevallen? Chocola? Brand? Een concert van je favoriete band? Een gratis iPhone 5? Mooie naakte mannen?

En de Twitteraars die we ’s nachts wél mogen wekken, worden in de late uurtjes vooral blij wakker van eten. Van chocola, sushi, pizza, dropjes, kipnuggets, oliebollen, spareribs, stophoest, tompoes, suikerspinnen, Marokkaans eten, pepernoten, speculaas, American Pancakes (van de IKEA), warme brownies, stroopwafels, rijst met zoetzure saus, friet, kroepoek, tosti’s, kaas, swirl, taart, broodje kaassoufle, stracciatella vla, lactosevrije aardbeien tiramisu, gebakken bananen van de Chinees (niet met de Chinees erbij), zoetzure garnalen en rauwe bloemkool of broccoli.

Je mag me zeker wel wakker maken voor mijn bestelde iPhone 5, die ein-de-lijk is aangekomen, voor een knuffel van Drake, een concert van Drake… Alles van Drake. Nieuwe New Girl of The Vampire Diaries afleveringen, calorieloos ijs, de Sephora die onverwachts naast mijn huis is geopend en 70% korting heeft op alle make-up en voor een heerlijke massage.

Waar mogen we jou ’s nachts wakker voor maken?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 3 november 2012 | 118 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Ellen op 3 november 2012 16:18

De NARS Orgasm Blush, wat staat die al lang op mijn verlanglijstje… Je zou me daarvoor zelfs met een emmer water wakker mee mogen maken ^^)

[Beantwoorden]


Door Fien op 3 november 2012 16:18

Ah, ik blijf het zeggen, maar jouw schrijfstijl is amazing! Mij mag je wakker maken voor een hele leuke jongen, chocolade met nootjes, een lief babytje, maar ook voor als je me nodig hebt. Mijn vriendinnen mogen mij wakker bellen als ze me nodig hebben! Dat is ook wel eens gebeurd, en dat vind ik vriendschap<3
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 19:54:

Dankjewel lieve Fien :$

[Beantwoorden]

Jose antwoordt op 3 november 2012 om 22:37:

Een lief baby’tje.. haha wacht maar tot je mamma bent.. dan is het lieve baby’tje niet meer zo lief na nachten lang huilen :)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 3 november 2012 16:20

Verkoopt de Ikea American Pancakes? haha. Die gehaktballen zijn daar lekker! By the way, ik las gisteren op Twitter dat iemand zei: Je mag me wakker maken voor een klap voor je kop omdat ik door wil slapen, oid, yes. Zelfde hier! :p maar ach je mag me ook wel wakker maken voor leuke nieuwtjes of zo! Over familie, vrienden, iets dat gelukt is of een blog. Ik ben niet zo van de spullen, I thinkk.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 3 november 2012 16:22

Zoo, das een hoop eten!:p Mij mag je wakker maken voor een feestje, mn vriendje, kleren, makeup en ja óók lkkr eten natuurlijk ^^) en vakantie!
Leuke blogpost!
X

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 3 november 2012 om 16:27:

Lol, naamgenootje! Mijn vriendje bijt ik echt zijn hoofd af als hij me ’s nachts wakker maakt :’D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 19:55:

Hahahah!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 3 november 2012 16:25

Gratis make-up en kleding moet kunnen.. Of een uitgever die mijn manuscript wil publiceren. Of bevallende familieleden natuurlijk (not likely, ik heb alleen een jonger broertje en een moeder die echt niet meer in de luiers wil). En sushi, of course, een etentje bij Sushi Mall in Groningen :love: Voor de rest mag je mij lekker laten pitten, ik hou van mijn slapies.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 3 november 2012 16:26

Mij kun je wakker maken voor een iPhone 5, for sure! En voor een lief what’s app berichtje van ’n crush hihi :$

[Beantwoorden]


Door kimberly op 3 november 2012 16:26

Haha, leuke vraag! Ik zeg heel vaak “daar mag je mij voor wakker maken”. Waar je mij echt wakker voor mag magen zijn is een flinke doos met bananen chocolade, helaas kan ik ze nergens meer vinden.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 19:55:

Nog nooit gegeten, maar klinkt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Amber op 3 november 2012 16:27

Oh, mij kan me wakker maken met een doos vol make-up wat ik allemaal mag houden! ;) :wave:

[Beantwoorden]


Door Celine op 3 november 2012 16:28

Mijn vriendje :)

[Beantwoorden]


Door Eliza op 3 november 2012 16:28

Je mag me alleen wakker maken voor winkelen, liefst met een gevulde creditcard, ja echt anytime. Voorderest mag je me lekker laten slapen, I love sleeping. (love)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 3 november 2012 16:29

Ben je ook zo madly in love met Ian Somerhalder? Omg wat is die man knap ! De eerste 3 afleveringen van the Vampire Diaries had ik een hekel aan hem en daarna .. oh em djie . als ik een foto laat zien aan m’n vriendinnen vinden ze hem allemaal lelijk maar omggg . dusja in principe kan je mij al wakker maken voor een nieuwe aflevering tvd en ik zou een week niet slapen voor een meet & greet met hem !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 19:56:

Pfoe, nou echt wel! Vind hem denk ik wel de knapste man op aarde.

[Beantwoorden]

Severine antwoordt op 4 november 2012 om 19:37:

Helemaal mee eens ^^)
Xx

[Beantwoorden]


Door Nadine op 3 november 2012 16:30

Mij mag je in ieder geval niet wakker maken voor rare vragen.. Dat doet m’n moeder wel eens en dat is echt vervelend, maaaaaaar voor een mooie heldere sterren hemel kom ik graag m’n bed uit eneuh voor knappe mannen.. ^^)

[Beantwoorden]


Door Summer (MyBeautyLoveLife) op 3 november 2012 16:30

Alles met chocolade, die ene leuke jongen die iets romantisch heeft gepland of de winkels die speciaal langer openblijven en ze hebben mij uitgekozen om de hele nacht gratis te shoppen.

[Beantwoorden]


Door Menina op 3 november 2012 16:31

Nieuwe schoenen!! En vliegtickets naar anywhere :D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 3 november 2012 16:35

Taylor swift, alles van Taylor Swift, of voor een andere leuke zanger(es). (Ed Sheeran, Demi Lovato, Hunter Hayes, Megan & Liz etc.) Of voor mij droomman, wil ik me wel even normaal kunnen aankleden en opmaken (mijn pyjama is lichtelijk genant.). Of chocola, of een sleepover met vriendinnen, of voor brand (ik zou graag willen vluchten haha). Of als iemand besluit de camera, voor wie ik al zo lang spaar, me cadeau te geven, of een klein katje.
Best veel dus. Haha.x

[Beantwoorden]


Door Liz op 3 november 2012 16:37

Concert van Taylor Swift & One Direction , drop fruit duo’s, Nieuwe afleveringen van TV series.

[Beantwoorden]


Door Leonie op 3 november 2012 16:38

Mij mag je ’s nachts wakker maken voor gevaarlijke dingen zoals brand. Lijkt me verschrikkelijk.

Daarnaast voor eten. Veel eten. Om nom nom. Of als er een Willy Wonka Fabriek naast mijn huis is geopend, en de eerste 5 mensen die aan de poort staan, ook een kijkje binnen mogen nemen. YES PLEASE!

Als laatste mag je me ook wakker maken voor een leuke jongen. Voor de knuffels en kusjes. Omdat het gezellig is, en je een goed en zelfverzekerd gevoel geeft.

[Beantwoorden]

Leonie antwoordt op 3 november 2012 om 16:39:

Oh, maar dan wel een leuke jongen die tenminste niet zo’n zak is en gewoon gezellig mee romantisch doet :-)

[Beantwoorden]


Door Sacha op 3 november 2012 16:40

Leuke twitterquestion! Mij mag je voor heel veel dingen wel wakker maken. Lekker eten, mooie kleding en make-up en knappe mannen natuurlijk. En ja, ik zou het ook wel fijn vinden als iemand me wakker zou maken als het huis in brand staat. Lijkt me wel zo handig (:

[Beantwoorden]


Door Hester op 3 november 2012 16:44

Hahaha, eten! Altijd goed ^^)

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 3 november 2012 16:47

Ik word daar alleen maar chagrijnig van als mensen mij ’s nachts wakker maken, haha. Sorry, ik klink waarschijnlijk als een moeilijk geval :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 19:58:

Haha nee hoor, ik heb een broertje die precies zo is :D

[Beantwoorden]


Door Claudia op 3 november 2012 16:48

Je mag mij sowieso wakker maken voor gratis shoppen (in de Ici Paris Xl, Sephora, TBS, lush en douglas)!! :D

[Beantwoorden]


Door Gatton op 3 november 2012 16:50

Schapenvleesshoarma. Doe mij maar nog één!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 november 2012 16:50

Je mag mij helemaal nergens wakker voor maken, alleen als er brand is ofzo :P

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 3 november 2012 16:55

Waar je mij ’s nachts wakker voor kunt maken? Sowieso gratis shoppen. Ik heb net geshopt en het gat in mijn hand heeft me weer tot het einde van mijn geld gebracht… En dat terwijl we nog een hele maand te gaan hebben!

[Beantwoorden]


Door Sacha op 3 november 2012 16:57

Gratis shoppen, of een geheel nieuwe stash met allemaal dure producten!

[Beantwoorden]


Door Roos op 3 november 2012 17:01

Voor gratis schoppen en nice boys mag je mij wel wakker maken!

[Beantwoorden]


Door Dita op 3 november 2012 17:04

Gratis shoppen

[Beantwoorden]


Door Lies op 3 november 2012 17:04

Mij mag je sowieso altijd wel wakker maken voor een lekker bord zuurkool stamppot. Dat is eigenlijk altijd al mijn lievelingseten geweest. Ze mogen mij ook altijd wakker als er echt iets ergs aan de hand is en iemand mij nodig heeft en als 1 van de mannen van Boyzone voor mijn huis langs zou lopen dan zou ik het wel heel erg waarderen als iemand mij wakker zou maken haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 19:59:

Boyzone! Goeie ouwe tijd…

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 3 november 2012 17:07

Maak mij wakker voor een lange reis, om een vliegtuig te halen kom ik graag vroeg mijn bed uit.

[Beantwoorden]


Door Feride op 3 november 2012 17:09

Mij mag je wel gaan wakker maken als ik gratis mag shoppen (:
Of Justin Bieber mag me ook wel wakker maken of voor Starbucks <3 ^^)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 3 november 2012 17:13

Je mag me wakker maken voor een knuffel. Oke, niet iedereen. Van sommige mensen hoef ik geen knuffel. Of vakantie, of een jong katje of hondje :)

[Beantwoorden]


Door Ise op 3 november 2012 17:18

Mij kan je ook voor genoeg dingen wakker maken! Spullen of eten, maar vooral leuke mensen!

[Beantwoorden]


Door Cariena op 3 november 2012 17:20

Mag ik je ook wakker maken om samen zure matten te eten? Natuurlijk met een hele grote bak. Zure matten staat namelijk niet in je lijstje en dat verbaast mij *schock* haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 november 2012 om 20:00:

Jaaaa, lekker! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 3 november 2012 17:21

Je kan me wakker maken voor een vakantie, een Chocolate Cream Chip van Starbucks, om te zeggen dat ik mijn droombaan heb, om te zeggen dat ik ben afgestudeerd. Maar uiteraard is alles op eigen risico. Ben de eerste seconden waarschijnlijk levensgevaarlijk. O, in alle levensgevaarlijke situaties zou ik het ook wel waarderen als ik word wakker gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 3 november 2012 17:24

Een zak met geld & sushi :)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 3 november 2012 17:28

Een dag gratis shoppen haha! Ik ben echt een shopaholic en ik hou van mooie en nieuwe dingetjes dus daar kan je me echt voor wakker maken. Oh, en een grote beker stracciatella joghurt!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 3 november 2012 17:35

Wat leuk dat ik er tussen sta :) En idd, nieuwe aflevering van The Vampire Diaries. Daar wik ik naast make up ook nog wel voor wakker gemaakt worden!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 3 november 2012 17:36

Shoppen, nacho’s met kaas, lief vriendje, pasta!

[Beantwoorden]


Door Charlot & Lot op 3 november 2012 17:36

Uhmm.. een lekkere cupcake, appeltaart, brownie, plakje cake..
Eigenlijk iets lekker zoets van gebak!
Ennnn om op vakantie te gaan!!

X Charlot

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 november 2012 17:47

Gratis shoppen, daar sluit ik me helemaal bij aan! Maar ook een puppy of mijn vriendje mogen me wel wakker maken. Hoewel ik denk ik wel eerst naar hem zou snauwen: waarom maak je me nou wakker?!!?! hehehe :$

[Beantwoorden]


Door Luna op 3 november 2012 17:49

Mijn vrienden mogen mij ’s nachts wakker maken, omdat ik van ze hou en zij ook van mij!

[Beantwoorden]


Door Michelle. op 3 november 2012 17:54

Sowiezo voor lekker eten, hahaha.
Ook voor (gratis) kleding en Uggs ! (love)

xo’

[Beantwoorden]


Door Makeupaholics op 3 november 2012 17:54

Makeup, sowieso.
Van mac, dior, chanel, … *dreaming*
maar met chocola ben ik ook al blij hoor :-)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 3 november 2012 17:59

Goed, okee, alleen voor emergencies dan.. Of heel veel geld!

[Beantwoorden]


Door Rose op 3 november 2012 18:07

Voor mij is dat zonder twijfel Beyonce! Hmm mijn vriendje opeens naast me voor een kusje vind ik ook niet verkeerd! (love)

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 3 november 2012 18:08

Als mn vriend onverwachts blijft slapen! Hij mag me altijd wakker maken, oh sushi, gratis shoppen en mn droom pumps kunnen ook altijd natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 3 november 2012 18:22

je schrijft echt leuk vera!

mij kan je s’nachts denk ik wakker maken voor mn droomman (A) . En als ik gratis kan shoppen. Oh en een avondje/ nachtje op pinterest kijken vind ik ook heel leuk maar ik weet niet of je me daar ook echt voor wakker moet maken haha.
X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2012 om 22:55:

Dankjewel Ilse :$

[Beantwoorden]


Door Mirja op 3 november 2012 18:22

Je mag me wakker maken als ik de kerstcollectie van sephora gratis krijg! Moet anderhalf uur reizen voor de dichtsbijzijnde winkel! Oh en voor lasagne!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 3 november 2012 18:26

Hihi, Wodka Woensdag in de Bijstand? Daar kun je me juist ’s nachts voor wakker maken :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 november 2012 18:32

versgemaakte hutspot van m’n moeder :3 te heerlijk voor woorden!

[Beantwoorden]


Door Vera op 3 november 2012 18:40

Ik zou willen zeggen een mooie man met sixpack, maar doe dat dan toch maar s’middags dan zie ik er iets beter uit en dat geeft een betere eerste indruk (A)

[Beantwoorden]


Door Allissa op 3 november 2012 18:41

Whahah niet met de Chinees er bij. Ik ga mee met het idee van de cheesecake. omnomnom.

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 3 november 2012 18:44

Doe maar voor een vakantie naar de zon, daar mag je me altijd voor wakker maken!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 3 november 2012 18:47

Mijn vader heeft me heel vroeger toen hij laat thuis kwam wakker gemaakt omdat hij nog taartjes overhad van het trakteren op zijn werk en toen ging ik die opeten, dus ik werd letterlijk wakker gemaakt voor taartjes! En ik vond het helemaal niet erg, haha ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2012 om 22:56:

Ahhh, leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door zwaan op 3 november 2012 18:53

Ik ben ook geneigd te zeggen: voor niks (met uitzondering van serieuze problemen, rampen etc.). Als ik echt zou moeten kiezen.. misschien Indisch eten? of inderdaad een nieuwe aflevering van The vampire diaries.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 3 november 2012 18:54

leuke twitterquestion weeer ! (love)

[Beantwoorden]


Door Elise op 3 november 2012 19:00

Voor Ian Somerhalder mag je me wakker maken haha, maar ik ga hem ontmoeten in mei dus dat komt goed :D En voor een aflevering van The Vampire Diaries inderdaad! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2012 om 22:57:

Waaaattt!

[Beantwoorden]


Door Rieke op 3 november 2012 19:01

Waar je mij ’s nachts voor wakker mag maken? Hmm, ik weet het niet hoor, ik slaap liever nog even door :”) Maar vooruit als het dan echt ’s nachts moet, dan kan je me wakker maken als mijn een van mijn beste vriendinnen, die op Curacao woont, opeens aan de deur is ofzo, haha (:

[Beantwoorden]


Door Isabel op 3 november 2012 19:02

Het liefst voor niks, maar een vakantie naar Amerika of brand zou ik dan weer niet zo erg vinden. Gratis makeupjes zijn altijd leuk en een miljoen en dat soort dingen: just wake me up!

[Beantwoorden]


Door sophie op 3 november 2012 19:08

Je mag me voor héél veel wakker maken juist, ik ben toch een makkelijke slaper. En c’mon als die heerlijke leuke knappe jongen je dan wakker maakt, of iemand je 1000 euro geeft om te gaan shoppen is dat het helemaal waard:)

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 3 november 2012 19:12

Als familie/vrienden mij nodig hebben voor wat dan ook, mogen ze mij wakker maken en natuurlijk als ik de loterij win!

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 november 2012 19:14

Je mag me wakker maken voor Niall Horan of Josh Hutcherson of Harry Styles… Zucht (love)

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 3 november 2012 19:15

een broodje met kaas, mozzarella, tomaat en pesto !

[Beantwoorden]


Door Nannick op 3 november 2012 19:18

Je mag mij ALTIJD wakker maken voor eten, no matter what :D

[Beantwoorden]


Door do op 3 november 2012 19:23

als ik bij mn vriend slaap word ik best vaak wakker van hem
maar dat vind ik helemaaaaal niet erg, kruip ik weer lekker tegen m aan hihi (love)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 3 november 2012 19:26

Maak mij maar wakker als Zayn naast m’n bed staat. Of oké, oké, ook met een grote schaal schepijs kan je me altijd wakker maken in de hoop op een blij gezicht.

[Beantwoorden]

Rebecca antwoordt op 4 november 2012 om 19:28:

ZAYN *hearteyes*, Love One direction

[Beantwoorden]


Door Nanda op 3 november 2012 19:51

Ik heb begin dit jaar een zoontje gekregen en sindsdien is slapen heilig voor mij. Zálig! Uitslapen zit er de komende jaren niet meer in, ik ben blij als ik 6 uur slaap kan pakken dus mij mag je voor noodgevallen wakker maken want anders… !#$%!%$%#(^&!

[Beantwoorden]


Door Eda op 3 november 2012 20:09

MIj mag je wel wakker maken voor een dagje gratis shoppen in NEW YORK :love: en mijn iphone 5 die ik pas over 3 maanden van mijn ouders krijg en uuhmm een meet and greet met justin bieber one direction en nicky minaj het liefst tegelijkertijd :kiss:

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 november 2012 21:07

Justiin Biieber (love) iloveee him <33 Hihii, verder voor zo'n perenwater ijsje, die vind ik echt zooo lekker ^^) En mijn vriendinnen mogen mij natuurlijk ook altijd wakker bellen als er iets is :ja: XOXO

[Beantwoorden]


Door Eva op 3 november 2012 21:11

Mij mag je wakker maken voor gratis shoppen, of een meet n greet met the script! Eigenlijk wel vrij veel. ‘Mooie naakte mannen?’ ik moest daar echt even hardop om lachen, haha! ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2012 om 22:58:

Mij mag je wakker maken voor mooie naakte mannen hoor! ;-)

[Beantwoorden]


Door Nina op 3 november 2012 21:31

Je bent mc flurry vergeten!

[Beantwoorden]


Door Ester op 3 november 2012 21:56

Mij mag je altijd wakker maken voor eh……. moet ik serieus ff nadenken. Nouja mijn crush die aan de deur staat (hell yes!), warme appeltaart met slagroom en een ritje met de motor.

[Beantwoorden]


Door Jannee op 3 november 2012 22:04

Een ontmoeting met Josh Hutcherson en Jennifer Lawrence, he-le-maal fan van die 2!!! Hunger Games freak hieroo

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 3 november 2012 22:15

Je mag mij wakker maken, als Channing Tatum er naast staat om mij ten huwelijk te vragen of iets in die richting <3 :kiss: (love)

[Beantwoorden]


Door Fashiable op 3 november 2012 22:30

Sushi! Of een concert van The Wanted, gratis shoppen etc.

[Beantwoorden]


Door Jose op 3 november 2012 22:41

Mij mag je wakker maken als er brand is, of iets met mijn kindje/man voor de rest zou ik het maar uit mijn hoofd laten.. dan ben ik echt een zwangere dame op oorlogspad!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2012 om 22:58:

Haha! ^^)

[Beantwoorden]


Door Daantje op 3 november 2012 22:59

Mij mag je wakker maken als mn vriend of ouders ineens ziek worden en hulp nodig hebben of er als er brand of een ander noodgeval is – maar anders echt niet! Ook niet voor eten of make-up! Zet maar op mn nachtkastje neer, dan kijk ik dr morgen wel naar ;)

[Beantwoorden]


Door anouk op 3 november 2012 23:04

Ik word het liefst wakker gemaakt door een lief smsje. Daar mag iemand me altijd mee wakker maken, of voor een kus.

[Beantwoorden]


Door martina op 4 november 2012 06:26

mij mag je wakker maken als we dan ook gelijk op reis gaan!
dus niet; wakker worden over een paar weken gaan we op reis, maar kom, hier is je koffer met favo spullen we gaan naar bali ;) dat soort dingen …..

verder mag je me wakker maken als je me nodig hebt. Ik wil dat vrienden/familie en mijn liefde mij kunnen bellen/wakker maken als er iets ernstigs aan de hand is en ik kan iets voor diegene betekenen….

[Beantwoorden]


Door laura op 4 november 2012 08:47

ohh wat leuk! ik sta erbij :)
vera je bent echt geweldig ik heb elk filmpjewel 3x bekeken en wil het nog een keer zien, ga zo door ! x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 november 2012 om 22:59:

Dankjewel Laura <3

[Beantwoorden]


Door Simone op 4 november 2012 08:55

Intimiteit en versgeperste jus d’orange. En aardbeientaart.

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 4 november 2012 19:28

One Direction!!!!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 november 2012 19:48

concertkaartjes voor One Direction in het ziggodome ^^)
Was net te laat met kaartjes ): ): ):

[Beantwoorden]


Door My life as Merel op 4 november 2012 20:00

Ik houd er niet zo heel erg van om wakker te worden gemaakt, maar voor een paar dingen maak ik wel een uitzondering:
een knuffel van Justin Bieber, een concert van hem eigenlijk alles wat met hem heeft te maken, volleybal en met het bericht dat ik een dag onbeperkt kan gaan winkelen.. :-)

[Beantwoorden]


Door eva op 4 november 2012 20:02

IK KAN OOK NIET WACHTEN TOCH DIE VERDOMDE IPHONE KOMT WANT DIE VERZENDING DUURT 4 WEKEN :(

<3

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 4 november 2012 20:04

Mij mag je wakker maken voor Noodles :love: concert/meet & greet van/met Black Veil Brides (mijn favo band), een tripje Noorwegen :love: en je mag me ook nog wakker maken voor mijn schatje die gitaar zichzelf begeleid op gitaar (love)

[Beantwoorden]


Door Esther op 4 november 2012 20:13

een frikadel, ook al heb ik daar midden in de nacht geen zin in denk ik (;
en natuurlijk gratis shoppen of geld waarmee ik de dag daarna kan shoppen! hahaha (love)

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 november 2012 20:25

Oeeh, voor Sephora die gratis spullen weggeeft/ enorme korting heeft mag je me wakker maken, maar ook voor een iPhone 5. Jaa!

[Beantwoorden]


Door Merel op 5 november 2012 10:07

Mijn superlieve crush whatsappt me ’s nachts wel eens wakker, heb ik totaal geen problemen mee :).

[Beantwoorden]


Door ellis op 5 november 2012 16:32

een minuut lang gratis shoppen!

[Beantwoorden]


Door Vera op 5 november 2012 18:43

Mij mag je sws wakker maken voor een nieuwe Vampire Diaries aflevering ! En ook zeker voor een nieuw Vera Camilla filmpje :)

[Beantwoorden]

Jonna antwoordt op 6 november 2012 om 15:07:

ik dacht PRECIES hetzelfde ! hahah,
of als de hele cast van vampire diaries voor me deur staat :)

[Beantwoorden]


Door Emma op 6 november 2012 11:53

Voor make up van Mac alles voor Mac

[Beantwoorden]


Door Anne op 6 november 2012 13:17

Een gratis prada candy luchtje, ian somerhalder ofcourse en die ene leuke jongen van school hihi. Gratis shoppen doet em ook altijd goed.

Xx

[Beantwoorden]


Door Chantal Helena op 6 november 2012 17:22

Voor een knappe man, gratis dure spullen, nieuwe telefoon, op vakantie gaan naar een zonnig oord… ga nog maar even door!

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 november 2012 09:46

M’n geschiedenisleraar van vorig jaar, jammm!

[Beantwoorden]


Door Scha op 7 november 2012 16:08

Ik zou wel willen worden wakker gemaakt voor Nicki Minaj, Mindless Behavior & kip :)

[Beantwoorden]


Door Resy op 8 november 2012 09:58

Op dit moment een bepaalde jongen die 200km voor mij heeft gereisd om eindelijk eens dat bezoekje te brengen wat we nog een keer gaan doen. Maar dan als verassing

En anders wordt ik ook heel blij met de meededeling dat ik een hele week vakantie heb gekregen :)

[Beantwoorden]


Door Nora op 10 november 2012 19:08

Je mag mij altijd wakker maken om een uur (of een aantal minuutjes) gratis te winkelen in een of andere toffe winkel. De Tuinen, Essenza, Zara, H&M en noem maar op.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 21 oktober 2013 23:01

Jeetje Vera! Ik wist helemaal niet dat jij The Vampire Diaries volgde, ben je nu ook begonnen aan seizoen 5 online? Ik kan niet stoppen met kijken! Stefan is knapper dan Damon, maar toch ben ik voor Damon ( :sexy: ) want als hij zijn mond open trekt smelt ik helemaal. Ik stel voor dat we een plan maken hoe we Ian kunnen ontvoeren en hem helemaal voor ons zelf kunnen houden … de ene week mag jij hem en de andere ik. :)

Interesse? Dan hoor ik het wel van je. ^^)

Liefs,

[Beantwoorden]