Twitter Question #100

Taart! Liedjes! Feestje! Gister was het tijd voor de 100ste Twitter Question. Al 100 edities lang vraag ik jullie op Twitter het hemd van het lijf op de vrijdagavond (in de pauze van een populair TV programma). Over make-up, mannen, verzorging, of andere onderwerpen die ons bezig houden. Voor de 100ste editie doen we het even anders… Gister mochten jullie mij TQ’s stellen, in plaats van andersom.Ik heb een aantal vragen uitgekozen en zal deze zo kort mogelijk (dus alsnog veel te lang) beantwoorden.

1. Heb ik wel een spijt gehad van mijn keuze te stoppen met school en full-time te gaan bloggen? Mis ik de sociale kant van school niet?
Nee, absoluut niet. Ik krijg deze vraag regelmatig en als ik dan denk aan wat ik heb geleerd de 1,5 jaar die ik nu full-time blog, komt er een grote glimlach op mijn gezicht. School zoog alle energie uit me, maar van bloggen krijg ik juist energie. Op school leerde ik weinig, maar wat ik nu sinds ik full-time blog allemaal heb geleerd, is enorm. Ik kan niet voor eeuwig bloggen, dat weet ik. Maar als het bloggen stopt, dan zet ik waarschijnlijk iets nieuws op. Voor een baas gaan werken wil ik niet (meer), dus een diploma heb ik niet nodig. De sociale contacten mis ik ook niet. Ik heb nu nog genoeg sociale contacten. Bovendien vind ik alleen werken fijn, geen afleiding om me heen.

2. Als ik een minuut gratis mag winkelen, bij welke winkel doe ik dat dan en met wie?
Dat wil ik sowieso bij Sephora doen! Lekker make-up shoppen. Ik zou dat dan met Suzanne doen, omdat ze vandaag jarig is (19 jaar! Gefeliciteerd lieve Suz!) en omdat ze langzaamaan weer een beetje make-up mag gaan dragen. Ze zou dan een heleboel nieuwe leuke dingen kunnen uitkiezen/weggraaien.

3. Wat zou mijn signature lipstickkleur zijn als rood niet zou bestaan?
Dan zou dat waarschijnlijk een hele zachte roze tint zijn, die overal bij past. Ik zou dan heftigere ooglooks dragen met die zachte lipkleur erbij.

4. Wat zou ik nu doen als ik nooit was begonnen met mijn blog?
Heel raar om over na te denken, je weet nooit hoe het leven loopt. Omdat ik dit leven wat ik nu leef, dan niet ken en niet beter weet, zou ik hoogstwaarschijnlijk nog wel op school zitten en net begonnen zijn aan een HBO opleiding.

5. Ben ik echt altijd zo blij?
Om deze vraag moest ik wel lachen (weer blij!), omdat ik weet dat ik in mijn video’s altijd vrolijk ben. Ik ben 90% van de tijd zeker ook wel goed gehumeurd en als ik dat niet ben, neem ik natuurlijk geen filmpje op. Soms moet dat toch en dan kan ik gelukkig wel een knop omzetten. Of als een filmpje al 3 keer mislukt is en het wéér opnieuw moet, dan toch ben ik ook de 4de keer weer vrolijk in beeld. Ik zet door, het resultaat moet leuk zijn om te kijken.

6. Wat is mijn inspiratie voor artikelen?
Dat ben jij. Met jouw vragen, emails, comments, tweets… Ook let ik goed op wat mijn vriendinnen bezig houdt en waar ik vrouwen op straat over hoor praten. Ik hou altijd mijn ogen en oren open, ben 24/7 met mijn blog bezig. Heb ik een idee? Ik zet het gelijk in mijn telefoon.

7. Wat doe ik met de gratis spullen die ik krijg?
90% geef ik weg. Aan vriendinnen, mijn moeder, nichtjes. Ook ken ik iemand die bij een ‘blijf van mijn lijf’ huis werkt, daar gaat al jaren mijn kleding heen en nu dus ook cosmetica. Sommige dingen houd ik voor filmpjes of voor ‘battle’ artikelen bijvoorbeeld. Soms heb ik iets nodig en bedenk ik me dat ik het al weggegeven heb. Kan gebeuren! Ik koop ook nog steeds cosmetica om over te schrijven, omdat jullie van bepaalde artikelen of collecties reviews willen lezen. Ook daarvan geef ik ook bijna alles weg. Ik verdien geld met mijn site, dus investeer ik er op meerdere manieren ook in.

Beantwoord de vragen zelf (als het kan) ook!

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 27 oktober 2012 | 0 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Tim op 27 oktober 2012 16:17

Heel leuk om te lezen en fijn dat je geen spijt hebt gehad van het stoppen met school. Zelf ga ik ook al twee jaar niet meer naar school en heb er geen seconde spijt van gehad. Het heeft mij heel veel rust gegeven, en ook zeker omdat ik ook weinig leerde op die opleiding. Ga zo door Vera, je doet het super!! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 oktober 2012 om 20:08:

Precies dat! Dankjewel lieve Tim (love)

[Beantwoorden]


Door Eilish op 27 oktober 2012 16:20

Wat een leuk twitter question

[Beantwoorden]


Door Annebouke op 27 oktober 2012 16:22

Super leuk onderwerp, weten we weer iets meer over jou. Hihi,
Keep going ! :wave:

[Beantwoorden]


Door Femke op 27 oktober 2012 16:23

Gefeliciteerd Vera!! Elke dag kijk ik met super veel plezier naar je blog en ben ik altijd helemaal blij als ik de producten dan in mijn stash kan leggen. Liefs, Femke

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 oktober 2012 om 20:09:

Dankjewel Femke :$

[Beantwoorden]


Door Ellen op 27 oktober 2012 16:24

YAY! Gefeliciteerd met je 100ste twitter question! Ik zou proberen de vragen zelf ook te beantwoorden! ^^)

1. Heb ik wel een spijt gehad van mijn keuze te stoppen met school en full-time te gaan bloggen? Mis ik de sociale kant van school niet?

-(Helaas) Niet van toepassing, lijkt me geweldig om de hele dag aan mijn hobby te werken!

2. Als ik een minuut gratis mag winkelen, bij welke winkel doe ik dat dan en met wie?

-OEEEH!!! Dat moet dan toch echt de MAC store zijn, ik zou alles in mijn mandje gooien! Ik zou met Lara gaan.

3. Wat zou mijn signature lipstickkleur zijn als rood niet zou bestaan?

– Rood is sowieso niet mijn signature lipstickkleur, Ikzelf ben een grote van van Nude lipkleurtjes!

4. Wat zou ik nu doen als ik nooit was begonnen met mijn blog?

-Waarschijnlijk lekker veel uitslapen:)

5. Ben ik echt altijd zo blij?

-Ja. altijd….. ;-)

6. Wat is mijn inspiratie voor artikelen?

-Make-up winkels, andere blogs, tijdschriften, video clips…. eigenlijk alles en overal!

7. Wat doe ik met de gratis spullen die ik krijg?

– Ook (helaas) Niet van toepassing…

Liefs, Ellen

[Beantwoorden]


Door lies op 27 oktober 2012 16:32

Leuk Vera!

[Beantwoorden]


Door Kim op 27 oktober 2012 16:37

Leuke twitter question!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 27 oktober 2012 16:46

Heel tof om dit soort vragen eens van jouw te weten te komen :D
Leuk dat je je ook zo eerlijk en open opsteld, bewondering voor jou! Sowieso omdat je blog in een rap tempo énorm is gegroeid, maar ook gewoon voor jou als persoon! :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 oktober 2012 om 20:09:

Dankjewel Esmay! Vind ik soms ook wel moeilijk hoor, maar wat je geeft krijg je terug… En wat ik van jullie terug krijg vind ik super mooi :ja:

[Beantwoorden]


Door Sophia op 27 oktober 2012 16:47

Dit vind ik één van je leukste twitterquestions, leuk om deze dingen over je te weten :)

[Beantwoorden]

martina antwoordt op 27 oktober 2012 om 17:35:

ik ook! leuk idee om het eens om te draaien :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 oktober 2012 om 20:10:

Dankjewel allebei! Ben blij dat het beviel.

[Beantwoorden]


Door laura op 27 oktober 2012 16:47

Leuk om deze dingen over jouw te weten te komen.
Helaas zijn te veel vragen niet van toepassing bij mij.
Ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Fien op 27 oktober 2012 16:49

Heel leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Beautyraiseplace op 27 oktober 2012 16:53

Wat een leuke vragen!
Haha het is zo leuk dat jij vaak blij bent<3
:) :-) (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 oktober 2012 om 20:10:

Ben ik zelf ook blij (haha) om ^^)

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 27 oktober 2012 16:55

Leuk om te lezen Vera ^^)

[Beantwoorden]


Door Sacha op 27 oktober 2012 16:57

Heel erg leuk om te lezen en leuk dat je die vragen beantwoordt. Ik vind je blog superleuk en heb veel bewondering voor hoe je zo groot bent geworden (love)

[Beantwoorden]


Door natiza op 27 oktober 2012 16:57

Super leuk (love)

[Beantwoorden]


Door Ester op 27 oktober 2012 16:58

Leuke Twitter question weer, ik zag ‘m ook voorbij komen maar wist niks te vragen, nu wel! Waar haal je toch altijd ideetjes vandaan voor die leuke Twitter questions! Als ik zoiets zou doen zou ik na 4 ‘edities’ toch wel door mijn ideetjes heen zijn :) Ik vind het vaak al lastig om inspiratie te vinden voor blogposts. Soms gaat het weken achtereen goed en dan opeens sla ik dicht en weet ik gewoon niks om over te schrijven. Het feit dat ik me dan ‘schuldig’ ga voelen dat mijn blog stilstaat, doet daar weinig goeds aan. Raar goedje is dat eigenlijk, inspiratie :) Zouden ze ook bij de Kruidvat moeten kopen, bij voorkeur naast het cosmeticaschap ofzo :)

[Beantwoorden]

Ester antwoordt op 27 oktober 2012 om 16:59:

Moeten VERkopen bedoel ik… snel typen is niet altijd even praktisch…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 oktober 2012 om 20:11:

Ik vraag ook wel eens op Twitter voor suggesties, of ik vraag mijn moeder om ideeën. Soms ook gewoon even brain stormen en de gekste dingen opschrijven om weer een leuke TQ te verzinnen. Maar soms is het ook niet makkelijk!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 27 oktober 2012 16:59

Yay de 100ste! Wat leuk.
Ik ben inmiddels bezig aan mijn derde opleiding, dus met school stoppen is voor mij geen optie. Het liefst ga ik voor altijd door. Daarnaast werk ik 4 dagen in de week als lerarenopleider, dus voor mij is 24/7 school, school, school en nog eens school. And I love it! Maar ik weet ook dat school niet voor iedereen weggelegd is en zeker met de mogelijkheden die het Internet tegenwoordig biedt kun je zoveel kanten op. Ik zeg: ieder moet zijn eigen ding zoeken.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 27 oktober 2012 17:06

Leuk om te lezen! Ik heb ook nog een vraag. Ken je veel bezoekers van je blog. Die commenten bijvoorbeeld. Ken je bijvoorbeeld mij al een beetje? Haha. Daar ben ik soms echt benieuwd naar. Aangezien je zoveel comments krijg.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 oktober 2012 om 20:12:

Ja, sommigen wel! Dan denk ik ‘hey, leuk! Danielle reageert veel’. Opvallende namen of een foto (foto’s zijn heel belangrijk!) helpen. Maar er reageren zoveel meiden, het merendeel kan ik niet onthouden. Vroeger wist ik alle namen, nu kan dat helaas echt niet meer.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 27 oktober 2012 17:16

Wow, honderdste editie alweer? Damn girl, keep up the good work! :D Ik vind het juist leuk om naar jou te kijken, helemaal als je vrolijk bent. Soms zie je filmpjes, bewaar ik jou voor het laast, niet lullig bedoeld, maar anders is het zo een bummer om dan van iemand die heel opgewekt is, ineens over te gaan naar iemand die amper wat zegt. Ik raak altijd zo enthousiast door je filmpjes. Gewoon vrolijk zijn hoor! :D Gratis minuutje winkelen? Ingloooot, met mijn zus. :) Ik heb ook een make-upende zuster – van haar geleerd – maar wij houden ook altijd de standaard shopdaagjes voor de cosmetica en Inglot komen we altijd samen en we hebben ook vaak een tasje wat wij weer mee naar buiten nemen. :’) Jap, ik zou met mijn zus gaan! Gefeliciteerd Suzanne!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 oktober 2012 om 20:12:

Lief, dankjewel Cynthia!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 27 oktober 2012 17:25

Leuke vragen, en heel goed beantwoord! En wow dit is inderdaad alweer de 100ste twitter question, dat gaat snel! (:

[Beantwoorden]


Door Beautygeek30 op 27 oktober 2012 17:28

Leuke Twitter Q!! En er zijn mooie vragen gesteld! Ik vraag me wel af waarom Suzanne langzaamaan weer wat make up mag gaan dragen?? Waarom mocht/kon dat niet dan??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 oktober 2012 om 20:13:

Ze had een bacterie in haar lichaam waardoor ze enorme uitslag kreeg van make-up (maar ook van bijvoorbeeld bepaald eten). Nu reageert haar huid er alweer een stuk minder op en kan ze er langzaamaan weer een beetje aan beginnen.

[Beantwoorden]

Beautygeek30 antwoordt op 27 oktober 2012 om 21:37:

Oh dat meen je niet! Dat is balen en naar zeg… Fijn dat t nu weer de goede kant op gaat!

[Beantwoorden]


Door Charile op 27 oktober 2012 17:29

Wat een leuke vragen!

[Beantwoorden]


Door Esther op 27 oktober 2012 17:31

Altijd leuk om wat over jou te weten te komen (:

[Beantwoorden]


Door Miranda op 27 oktober 2012 17:35

Wat ontzettend leuk zeg ;D En wat een leuke orginele vragen;D

[Beantwoorden]


Door daphne op 27 oktober 2012 17:41

Je zegt dat je nooit meer voor een baas wilt werken , maar als je stopt met veracamilla wat ga je dan doen? Ik denk niet dat je hierna binnen een korte tijd weer zoiets kunt op zetten? Dan duurt het toch heel lang voor dat je daar dan weer inkomsten mee verdiend? En tot die tijd zit je zonder geld , dat lijkt mij niet echt mogelijk?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 oktober 2012 om 20:14:

Ik spaar veel, dus ik probeer wel een buffer te houden. Maar ik zou dan toch wel weer een eigen bedrijfje willen starten. Ik noem maar wat, een webshop oid.

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 27 oktober 2012 17:50

Haha superleuke vragen zitten ertussen, en goede antwoorden :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 27 oktober 2012 17:50

Wat goed van je dat je 90% van de spullen weggeeft, o.a. aan dat ‘blijf van mijn lijf’ huis! Er zijn heel wat interessante vragen gesteld deze keer, leuk om te lezen :) Ik kan me er zelf niks bij voorstellen om niet meer naar school te gaan… Ik vind het heerlijk om elke dag vriendinnen te spreken en lekker sociaal bezig te zijn haha.

[Beantwoorden]


Door Lies op 27 oktober 2012 18:00

Wat leuk om de antwoorden te lezen op de vragen! Ik zal zelf ook proberen om 4 van de 7 te beantwoorden.
1. Zelf heb ik wel spijt dat ik ooit met mijn opleiding ben gestopt. Dit komt niet doordat ik fulltime ben gaan bloggen, maar kort gezegd door persoonlijke dingen. Toch ben ik wel heel blij nu met de baan die ik heb en die zal ik ook zeker willen houden naast mijn blog. 2. Het gratis een minuut winkelen zou ik sowieso bij een kledingwinkel doen. Welke weet ik niet, maar het liefste een winkel waar ze zowel kleding als schoenen en accessoires verkopen. 5. Bij mij denkt iedereen ook dat ik altijd vrolijk ben, maar de meeste weten niet dat ik ’s ochtends altijd een enorm ochtendhumeur heb die toch snel een uur kan duren haha. 7. Zelf krijg ik geen gratis producten voor mijn blog, maar als ik ze zou krijgen dat het echt teveel zou worden, dan zou ik ze zeker weggeven aan de mensen in mijn omgeving waarvan ik weet dat ze het financieel niet heel breed hebben waardoor ze dat soort producten nooit voor zichzelf kunnen kopen. Ik doe dat nu ook al af en toe met producten die ik zelf heb gekocht.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 oktober 2012 om 20:15:

Tof dat je nu ook al producten weggeeft! Ik heb zelf een hekel aan overconsumptie, ik geef ook lekker veel weg. Ik kan er niet tegen als er 20 douchegels in de badkamer staan, zonde vind ik dat.

[Beantwoorden]


Door Dorien op 27 oktober 2012 18:01

Dit is toch wel de leukste editie vind ik. Wat mooi dat je van een hobby je beroep hebt kunnen maken. Er zijn maar weinig mensen die dat hebben kunnen doen. Ik zie in videos dat je het nog steeds met veel plezier doet en dat is mooi. Ik wens het allerbeste voor je blog en op naar de 200!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 oktober 2012 om 20:15:

Dankjewel Dorien! Ik ben er ook onwijs blij mee, en voel me absoluut gezegend dat ik dit mag doen.

[Beantwoorden]


Door Louise op 27 oktober 2012 18:02

Leuk om te lezen ^^)

[Beantwoorden]


Door Marion op 27 oktober 2012 18:10

100e twitter question alweer, wat gaat dat snel zeg! en zoals gewoonlijk was ook deze post harstikke leuk! :D

[Beantwoorden]


Door Marieke op 27 oktober 2012 18:15

Leuk om te lezen! Vooral omdat je school niet mist. Bij mij zoog het ook alle energie uit me. Gelukkig heb ik nu een leuke opleiding gevonden wat dan wel weer bij me past.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 27 oktober 2012 18:18

wat speciaal zo’n twitter question!
vooral omdat het toch de 100e is, dus das nog meer speciaal.
echt super leuk om te zien!
xxx

[Beantwoorden]


Door Thamar op 27 oktober 2012 18:19

Door Nanda Love op 27 oktober 2012 18:20

Gefeliciteerd met je 100ste
Leuk!!!
:roll:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 oktober 2012 om 20:16:

Dankjewel lieve Nanda!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 27 oktober 2012 18:22

Aaah dat heb je eens leuk gedaan, de 100ste twitter question. Vraag twee is ook lief beantwoord. Ik vind het leuk dat je altijd zo vrolijk bent, gimme the positive energy :D

[Beantwoorden]


Door Esther op 27 oktober 2012 18:29

Leuke vragen heb je beantwoord, waren vragen waar ik ook wel benieuwd naar was !

[Beantwoorden]


Door Larissa op 27 oktober 2012 18:40

leuke vragen en erg leuk om te lezen

[Beantwoorden]


Door Sammychan82's Blog op 27 oktober 2012 18:50

leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Dagmar Valerie op 27 oktober 2012 18:55

Lieve Vera,
Hartelijk dank voor het beantwoorden van mijn vraag over inspiratie. Echt heel erg mooi hoe je dit hebt verwoord. Momenteel werk ik een verslag uit voor de hogeschool van amsterdam omtrent kennismanagement waarin de vraag centraal staat wat inspiratie nu eigenlijk is en ik hoop je antwoord hierin te kunnen verwerken. Het vormt een mooie toegevoegde waarde. Nogmaals bedankt en ik hoop dat je ons nog erg lang mag blijven inspireren. Liefs, Dagmar

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 oktober 2012 om 20:16:

Ah, super leuk om te horen en graag gedaan!

[Beantwoorden]


Door Dita op 27 oktober 2012 19:01

you go girl! :)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 27 oktober 2012 19:02

Vera, ik vind het zo fijn dat je op iedereen reageerd, dat vind ik heel lief. dat doet me ook goed! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 oktober 2012 om 20:17:

Ik ben heel blij met jullie lieve reacties (love)

[Beantwoorden]


Door Sari op 27 oktober 2012 19:25

Leuke vragen! En al weer de 100ste twitter question.Time flies!!

[Beantwoorden]


Door Sara op 27 oktober 2012 19:46

Wat een leuke vragen. Gefeliciteerd trouwens met de 100ste twitter question, wat waren dat er dan al weer veel! Liefs

[Beantwoorden]


Door Kim op 27 oktober 2012 19:49

Echt een hele leuke twitter question! Ik word altijd zo vrolijk van jou!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 27 oktober 2012 19:50

Gefelciteerd! Leuk om mezelf erbij te zien staan, hihi :) Ik vind je altijd zo vrolijk en spontaan, vandaar mijn ‘vraag’ :D Ik vond het heel erg leuk om deze Twitter Question te lezen.

Keep up the good work!

[Beantwoorden]


Door Eva op 27 oktober 2012 19:52

Leuk om te lezen! Ik vind het sowieso wel leuk om je vragen te stellen, misschien kan je hier een standaard artikel van maken?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 oktober 2012 om 20:18:

Ja, misschien een terug kerend iets van maken… Zal er eens over nadenken :-)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 27 oktober 2012 19:56

Super leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Ohyes op 27 oktober 2012 19:58

De heb je al geneukt vraag zit er niet in! Hahaaaa d maar dat zei je

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 27 oktober 2012 20:27

Wat ontzettend lief dat je je gekregen make-up weggeeft aan een stichting die er echt wat aan heeft! Als je naar zo’n huis moet voel je je vast vreselijk en is het denk ik heerlijk als je je daar even kan verwennen met mooie cosmetica en kleding..

[Beantwoorden]


Door Merr op 27 oktober 2012 20:40

Wat ben je toch ook een oprecht mens, ik heb veel bewondering voor je! Lekker vrolijk, gewoon Vera. Je besteedt aandacht aan comments, aan tips, twitterquestions…dat is echt zo goed! ^^)

Vera, bedankt voor je aandacht en tijd die je vrij maakt voor je bezoekers! Geloof me, zoveel mensen waarderen dit enorm. (love) Het voelt als… tja, je stapt een parfumerie binnen en het personeel behandelt je super goed, i.p.v. dat ze je negeren, haha.

Eigenlijk hoop ik zo erg dat het bloggen niet veroudert. Zodat we later niet tegen onze kleinkinderen kunnen zeggen van: ‘Ah ja, bloggen, dat deden ze in mijn tijd…’ Like guuurl, no, bloggen moet blijven bestaan haha. (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 11:42:

Haha (moest lachen om de laatste zin ^^)) dankjewel lieve Merr, ben wel een beetje ontroerd door je comment.

[Beantwoorden]


Door Therese op 27 oktober 2012 20:50

Super goed idee om je ideeen gelijk op je mobiel te zetten! Ga ik ook doen! Bedankt voor de indirecte tip haha.

[Beantwoorden]


Door Sacha op 27 oktober 2012 21:14

Camilla is toch je tweede naam? wat is dan je achternaam?DIT WIL IK AL ZOO LANG WETEN! <3

[Beantwoorden]

Eva-louisa antwoordt op 28 oktober 2012 om 08:20:

Ja indd wat is je achternaam? :O

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 11:41:

Haha, mijn achternaam is Lucker!

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 27 oktober 2012 21:47

Wat leuk om te lezen! Kijk al uit naar je volgende Twitter Questions.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 27 oktober 2012 21:51

Wat leuk om te lezen Vera!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 27 oktober 2012 21:57

He vera!

Leuke twitterquestion!
Alleen, ik zag op twitter dat iemand vroeg:
Heb je wel eens geneukt? ‘Rt die komt erin!’
Zei je terug. Was dit sarcastisch?
Ik dacht het niet..

Xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 11:42:

Haha, ja dat was sarcatisch ^^)

[Beantwoorden]


Door Beautyties op 27 oktober 2012 23:15

Happy 100th Twitter question anniversary!!! :)

[Beantwoorden]


Door Sofia op 27 oktober 2012 23:27

Echt een superleuke Twitter question! Gefeliciteerd met de 100e editie! Sjonge wat gaat dat snel. Ben benieuwd wat voor vragen je nog voor ons in petto hebt! ^^

[Beantwoorden]


Door sophie op 28 oktober 2012 10:19

woow de 100ste alweer, ik herinner me nog dat ik voor het eerst de twitter question las hahaha,, dat is alweer lang geleden!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 11:43:

Ja, want ik heb ook een tijdje TQ niet meer gedaan! ECHT lang geleden dus :+

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 28 oktober 2012 10:25

Leuk om te weten te komen over jou en leuk verzonnen deze 100e TQ! Ik vind het knap dat je elke keer weer de inspiratie verzint voor een nieuwe twitter question.

[Beantwoorden]


Door Rose op 28 oktober 2012 10:30

Ah wat een leuke versie! Ik vind je zo’n leukse spontane meid, heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 28 oktober 2012 10:36

Ahhh wat leuk, de rollen omgedraaid!

[Beantwoorden]


Door Gabrielle op 28 oktober 2012 10:48

Het klinkt misschien raar, maar ik voel me best een beetje trots op jou! ^^) Liefs (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 11:43:

Ah, nee, dat vind ik heel lief :$

[Beantwoorden]


Door Emilie op 28 oktober 2012 11:11

Ik heb zelf ook een blog en jij inspireerd mij altijd! Ik vind dat je een hele leuke, leerzame en blije blog hebt! :)
Heel erg bedankt dat je deze blog hebt!!
xxxx Een Fan ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 11:42:

Lief, graag gedaan! <3

[Beantwoorden]


Door marijke op 28 oktober 2012 12:21

Fijn dat jij geen spijt van het stoppen hebt gehad van je opleiding!

Ik kan mij dat niet bedenken aangezien ik straks een eigen Hizihair kapsalon wil beginnen na mijn opleiding ( waar ik al mee bezig ben) ”kapper/schoonheidsspecialiste”.

Ik vind gewoon dat je super goed kunt bloggen. Wel vind ik dat je niet hoeft te zeggen dat je alleen met make up op de deur uit gaat en daar je zelf het fijnst bij voelt. Je ziet er prima uit hoor zonder make up, en bovendien blijft je huid er ook mooier door hoor dan na jaren makeup gebruikt te hebben :-).

[Beantwoorden]


Door Helen op 28 oktober 2012 13:14

Vera, je bent zo een leuke meid met een mooie blog. Je bent idd heel vaak vrolijk in beeld en dat is heel fijn om te zien haha. Ik ben net zo oud als jij en vind het dan ook heel leuk om te zien hoeveel je hebt bereikt :) (zonder school ook). Heel goed en ga zo dooooor

[Beantwoorden]


Door Milou op 28 oktober 2012 13:31

Waaauw, 100 al! Wat goed zeg, en wat leuk dat je die vragen zo beantwoord!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 28 oktober 2012 14:04

leuke TQ weer! als ik dingen zou krijgen zou ik ook heel veel dingen weggeven.
en je blogt echt leuk Vera!!!
X

[Beantwoorden]


Door Maud op 28 oktober 2012 14:09

Super leuk om te lezen! Ik had een vraagje: zou je misschien een keer een ‘battle of the bodybutters’ willen doen? Want ik hoor iedereen altijd over de bodybutters van The Body Shop, maar hoe zijn die in vergelijking met bijvoorbeeld het kruidvat huismerk?
X

[Beantwoorden]


Door suus op 28 oktober 2012 14:09

wat zou je beroep zijn als je geen blogger was.

[Beantwoorden]


Door sabri op 28 oktober 2012 14:12

Wat ik me afvroeg: waarom postte je een tijdje geleden een quote van een marokkaans meisje die zij dat ze haar lichaam pas wou delen met iemand, als diegene de ware was? Heb je daar een speciale reden voor? (geloof of iets) Tegenwoordig denkt bijna niemand meer zo, dus vind dat heel knap en goed van je !! :wave:

[Beantwoorden]


Door Asmae op 28 oktober 2012 14:12

Ik vind dat je daarin helemaal gelijk hebt! Van een opleiding leer je niet perse veel, je leert meer door “iets” te doen. Leuk om al jou antwoorden te lezen op de vragen!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 28 oktober 2012 16:09

Leuk dat je mijn vraag hebt uitgekozen! Ik ben in een ver verleden ( ;-) ) ook gestopt met school en kwam eigenlijk in een zwart gat terecht. Ik had geen werk, ik had niets te doen en mijn vriendinnen lieten mij allemaal vallen. Goed om te horen dat jou dat bespaard is gebleven, en je hebt natuurlijk een geweldige blog ‘in de plaats’ van school gekregen!

[Beantwoorden]


Door Lisette op 28 oktober 2012 17:27

Vera, ik vind het super dat je de sprong gewaagd hebt en fulltime bent gaan bloggen! Heel dapper en superstoer.
Zelf droom ik van een carrière als fulltime schrijfster. Nu is dat nog niet realistisch, maar ik hoop echt dat ik over vijf jaar ook niet meer voor een baas hoef te werken en in plaats daarvan kan leven van de opbrengsten van mijn boeken. Al moeten de royalties dan wel iets meer zijn dan de huidige 10% van ieder verkocht boek, haha.

Ik hoop dat we nog lang van je blog kunnen genieten! Blijerd! :-D

[Beantwoorden]


Door Sarah op 28 oktober 2012 19:10

Ik mis bijna altijd de Twitter Questions haha :( Hele leuke deze, interessant om te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Rosamina op 29 oktober 2012 02:28

“Voor een baas gaan werken wil ik niet (meer), dus een diploma heb ik niet nodig. ”

Dit is natuurlijk een beetje naief he. Als eigen baas moet je soms ook bepaalde diploma’s hebben, helemaal als je werknemers hebt.
Dus houd je opties open, ik weet namelijk zeker dat je ooit nog een opleiding of cursus gaat doen.

[Beantwoorden]


Door Summer (MyBeautyLoveLife) op 29 oktober 2012 10:36

Ik mis de Twitter Questions altijd ;-)

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 29 oktober 2012 21:35

Wat geweldig aardig dat je spullen ook geeft aan een goeie instelling!! Ook leuk dat je 100 procent achter je keuze staat, dat hangt zeker vast met je 90 procent hapiness ^^)

[Beantwoorden]


Door marloes op 30 oktober 2012 18:00

heee, echt superleuk deze twitter question, normaal vind ik sommige twitterquestions echt saai, maar deze vond ik erg leuk. Vooral omdat we (nog) meer over jou komen te weten. Sinds ik jou blog lees , ben ik ook meer bezig met oogschaduw, blushes , foundations en en zelfs lippenstift! ( ik vond dat eerst maar voor oude vrouwen en nu draag ik het zelf ook haha) Ook vind ik die low-budget filmpjes en artikelen erg leuk. Vooral die van de HEMA ( ook omdat ik daar zelf werk(te)). Ik ben de volgende dag meteen naar de winkel gerend !

[Beantwoorden]


Door Chantal op 30 oktober 2012 18:37

Leuk om zo wat meer over je te weten te komen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 oktober 2012 20:48

Veraaa, hier wilde ik even op reageren! :D ik vind t zooo supertof dat je van je hobby je werk hebt kunnen maken! Ik vind je altijd zo blij en vrolijk overkomen in filmpjes, daar maak je mij ook blij mee hoor :) en stoppen met school, pfff dat klinkt als zo’n opluchting! Probleem is dat ik niet weet waarmee ik dan mn centjes mee ga verdienen, ben nu gewoon nog eerstejaars studente. Soms denk ik er ook over om een blog te beginnen, niet per sé over beauty maar t lijkt me zo moeilijk want mensen in je omgeving zullen daar niet altijd even leuk op reageren :(

[Beantwoorden]