Cheryl Cole Smokey Cat Eye inspired make-up tutorial

Vandaag ben ik de Cheryl Cole versie van mezelf, en jij kan dat ook zijn! Haar zwoele smokey cat eyes in de nieuwe Something New videoclip van Girls Aloud vond ik zo gaaf, dat ik besloot de look na te maken. Enjoy!Klik hier als je de video niet kunt zien.

Essence I Love Stage Eyeshadow Base – review
Catrice Longlasting Eyeshadow 080 Copper & Gabbana
Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eyeliner Perfect Black
NYC HD Color Quattro Eyeshadow Gothic Harlem – review
Essence Glamour On The Go 02 Long Beach – review
Essence Gel Eyeliner 10 Midnight in Paris
Miss Sporty Pump Up Booster mascara

Skin 79 Orange BB Cream – review
Bobbi Brown Bahama Brown
Bobbi Brown Pink Peony
MAC Strobe Cream – review
MAC Moisture Cover Concealer NW15

Catrice Ultimate Colour Lipstick The Nuder The Better – review
Catrice Lipappeal Knock On Wood


Reacties

Door Femke op 28 oktober 2012 11:06

wat een leuk filmpje!! Smokey Eyes, goed voor de kerst. Ik ben alle filmpjes terug aan het kijken en ik ben nu al bij de what’s in my bag. maart dus haha. Liefs, Femke

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 11:35:

Zo, goed bezig ^^) Leuk!

[Beantwoorden]


Door Sari op 28 oktober 2012 11:07

Heel goed gelukt!! vooral de smokey eyes.

[Beantwoorden]


Door Sacha op 28 oktober 2012 11:09

Erg mooie look Vera! Ik zou hem zelf niet dragen, is te donker voor mij. Mooi ook dat goud erin verwerkt. Dat maakt de look toch net iets sjieker en minder hard

[Beantwoorden]


Door Ellen op 28 oktober 2012 11:12

Wauw, super goed gelukt! Ik vind het altijd zo ontzettend lastig om met de kleur zwart te werken. Ik krijg altijd zoveel ‘fallout’ over mijn hele gezicht, en gedurende de dag wrijf ik toch eventjes vaak in mijn oog, wat tot een pandabeer-ogen look leidt. :no:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 11:35:

Ai, ik herken het… Goed de kwast aftikken, deppend aanbrengen en naderhand alles nog een keer afpoederen, evt met wat foundation. Zwarte oogschaduw blijft tricky :ja:

[Beantwoorden]


Door Kiki op 28 oktober 2012 11:18

Hey Vera!
Super leuke inspired makeup look! Echt heel mooi!
Ik had een vraagje, welke contourbrush gebruik je hier in dit filmpje?
liefss, Kiki

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 11:36:

De 168 van MAC.

[Beantwoorden]

Kiki antwoordt op 28 oktober 2012 om 13:28:

okay dankje! :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 oktober 2012 11:18

Dit is echt zo’n mooie look! Je ogen springen er echt uit. Ik zou zelf een meer rozige lipstick gekozen hebben om het geheel wat op te fleuren, maar goed dat hoort uiteraard niet bij de look. Heel mooi gedaan. Je celebrity inspired looks zijn echt een toevoeging.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 11:36:

Dankjewel Maaike! Goed om te horen :$

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 28 oktober 2012 11:21

Heel mooi gemaakt! Voor mij is hij wel veel te donker, dus zou het zelf niet dragen. Wel prachtig om naar te kijken (:

[Beantwoorden]


Door anne op 28 oktober 2012 11:21

wow echt supermooi! met deze look zie je er niks meer van dat je eigelijk een beetje hangoogjes hebt, de kleur van je ogen wordt juist heel erg geaccentueerd, ik ga deze look zeker eens namaken want ik heb ook blauwe ogen.. misschien vindt je het leuk als ik eenfoto stuur? waar moet ik die dan naartoe sturen? (ik heb geen twitter)
ik vind je site steeds leuker worden!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 11:37:

Klopt, de cat eye lift mijn ogen juist. En ja, heel leuk als je een foto stuurt! Kan naar info@veracamilla.nl.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 28 oktober 2012 11:22

Wauw, heel mooi Vera! En jij maar zeggen dat niet zo goed bent in smokey eyes?! Dat oogpotlood lijkt trouwens echt super creamy zeg, is dat dezelfde als uit het return of sexy palette?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 11:38:

Dankjewel! Moet nog steeds een beetje wennen aan mezelf met smokey eyes :D En ja, als het goed is is dat hetzelfde oogpotlood!

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 28 oktober 2012 11:25

Erg mooie look, redelijk zwaar maar prachtig voor een avondje uit of halloween :)

[Beantwoorden]


Door isabel op 28 oktober 2012 11:26

mooi gemaakt! <3

maar welke kwast gebruik jij voor de gelliner?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 11:39:

Dankjewel! ^^) Dat is de 210 van MAC.

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 oktober 2012 11:28

ik vind de look echt super goed geslaagd :D

en jij laatst nog wel op twitter zeggen dat je niet goed bent in smokey eye looks…. jaja XD stiekem ben je er keigoed in!

[Beantwoorden]


Door Irene op 28 oktober 2012 11:33

Wow Vera, echt heeeel erg mooi gedan! Je bent nu echt zo’n diva! :D

[Beantwoorden]


Door Kathlin op 28 oktober 2012 11:34

Erg leuk filmpje!
Alleen wil je alsjeblieft weer dat je de look in het begin ziet doen?
Ik spoel hem nu elke keer door wat 5min duurt om hem weer te laden..

[Beantwoorden]


Door Esther op 28 oktober 2012 11:38

Leuk dat je celeb inspired looks doet!

[Beantwoorden]


Door Sara op 28 oktober 2012 11:41

Haha, wat leuk om jou eens met een staart in het haar te zien :) Deze look vind ik echt perfect voor de kerstdagen. Ik denk dat ik hem dan maar eens ga namaken. Ik vind het je namelijk geweldig staan. Liefs

[Beantwoorden]


Door Sofie op 28 oktober 2012 11:45

Niet meteen mijn ding, maar wel leuk om naar te kijken :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 28 oktober 2012 11:47

Ik vind je look echt mooi gelukt en ook zeker duidelijk uitgelegd.

[Beantwoorden]


Door mirjen op 28 oktober 2012 11:52

wauw het ziet er echt gaaf uit! Maar helaas voor mij veeel te donker ha. Maar omdat het bij mij er fout gaat uit zien is dit wel weer heeeeeel geschikt voor het ‘Pround to be Fout feest’ met de 1e klas. ( ja, ik zit zelf in de 3e klas maar ben juniormentor;) ) Dus thanks Vera!

[Beantwoorden]


Door Talitha op 28 oktober 2012 11:55

Hey vera, supertoffe video alleen ik vroeg me af of je de makeup look de heledag zo laat zitten of je het gelijk na het opnemen van de video eraf haalt? Kus

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 12:34:

Meestal wel! Kan ik er nog even aan wennen, kijken of echt helemaal tevreden ben etc. :-) En mijn buren zijn wel wat gewend inmiddels, haha.

[Beantwoorden]


Door SanneSophie op 28 oktober 2012 11:57

Super leuk, Vera! Ik ga proberen ’t na te maken!
xo

[Beantwoorden]


Door femke op 28 oktober 2012 12:01

Wauw wat een mooie look!
En je zei dat je niet goed was in smokey eyes maken?!
Echt prachtig gedaan ^^)

[Beantwoorden]


Door Nadine op 28 oktober 2012 12:01

Wauw mooi gelukt Vera. Vooral na die nepwimpers krijgen je ogen echt kracht, ga deze look ook eens proberen te maken. En ik was een tijdje terug op zoek naar Cheryl Cole, had zin om een nummer van haar te luisteren.. Maar was haar naam vergeten en nu weet ik het weer, toevallig. ^^) ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 12:35:

Cheryl is heel tof! Leuke muziek maakt ze :ja:

[Beantwoorden]


Door Julia op 28 oktober 2012 12:02

Wauw super goed!!!

ik had een vraagje of je nog een keer een kerst look wilt opnemen :$

xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 12:35:

Staat wel op de planning!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 28 oktober 2012 12:07

Wooooow supermooi!
Als ik na mn huiswerk tijd over heb ga ik hem namaken!!! :D

X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 12:35:

Leuk! Stuur je een foto?

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 28 oktober 2012 om 14:57:

Haha vind hem niet super gelukt.. Maar heb hem op instagram geplaatst :p (heb je gelinkt)
X

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:37:

Lololololo haha heb je gemaild en op instagram geplaats, beetje dubbel :x


Door Sofie op 28 oktober 2012 12:10

Wat een prachtige vrouw ben je toch. Keep going! :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 oktober 2012 12:11

Wauw heel mooi gelukt, ik vond het ontzettend grappig toen je zei ‘het ziet er niet uit maar komt wel goed’. Ik heb heel dikwijls zulke situaties bij zwarte oofschaduw, dan blend ik het te hoog, kijk ik eens in een andere spiegel en denk ik ‘Oh neenee, dat was niet de bedoeling’. Ik snap goed dat je dit soort looks niet vaak maakt, ik zou het dan ook alleen maar doen als ik uitga naar een donkere bar/ discotheek dan valt het minder op. Ik wou dat ik het ook zo goed kon. Soms wou ik dat ik personal coaching kon krijgen van iemand zoals jou :)

[Beantwoorden]


Door Stell op 28 oktober 2012 12:17

Wow hele mooie kleurcombi!! <3

[Beantwoorden]


Door Lady L op 28 oktober 2012 12:18

Altijd een feestje bij het horen van je intro! Je look is trouwens echt super mooi! Toch had ik het graag gezien met los haar! :D Dan was je waarschijnlijk een echte vamp geweest :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 12:36:

Yay! En ja, achteraf denk ik ook *die staart moet uit* maar altijd maar los haar kan ook niet echt vind, ik dus vooruit: een keer een staart :D

[Beantwoorden]


Door Nora op 28 oktober 2012 12:20

Jeetje Vera, ik snap echt niet waarom jij geen fan bent van smoky eyes bij jezelf… ik vind het supermooi staan!

[Beantwoorden]


Door Marije op 28 oktober 2012 12:20

Echt een hele mooie look! Alleen vind ik het jammer dat jij je haar ook in een staart hebt gedaan, want dat staat je niet heel erg leuk, maar dat is mijn mening haha!

[Beantwoorden]


Door Rieke op 28 oktober 2012 12:27

Echt leuk, die filmpjes met een inspired by……. look (: Ik heb binnenkort een feestje, en iedereen moet als celebrity, dus dit is echt een uitkomst, haha (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:16:

Leuk! Ben benieuwd als wie je gaat ^^)

[Beantwoorden]


Door Charile op 28 oktober 2012 12:27

Echt een prachtige look!

[Beantwoorden]


Door isabel op 28 oktober 2012 12:36

ik vind het super leuk,
misschien gewoon een beetje te zwaar voor mij. ^^ (misschien wel voor halloween ofzo.)

[Beantwoorden]


Door Kelly te Winkel op 28 oktober 2012 12:47

Wauw een hele mooi look! Vooral je ogen zijn prachtig, die vallen echt op!

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 28 oktober 2012 12:51

Ik vind deze look je eigenlijk écht goed staan! Super filmpje :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 oktober 2012 12:53

Wauww, staat je goed zo donker!! Je kan best vaker je haren in een staat dragen hoor, staat je goed :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 28 oktober 2012 12:55

Tof om eens zo’n heel andere look te zien, ik vind dat je het heel mooi hebt gedaan, doe ik je niet na :)

[Beantwoorden]


Door Britt op 28 oktober 2012 12:57

Jij bent echt mooi ^^)

[Beantwoorden]


Door martina op 28 oktober 2012 12:57

ik gaf je op youtube al een compliment, echt heel erg mooi, 1 van je mooiste looks!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:15:

Dankjewel Martina :$

[Beantwoorden]


Door Nadine op 28 oktober 2012 13:01

Vet mooie ooglook! ^^)

[Beantwoorden]


Door Rose op 28 oktober 2012 13:04

gave look! Door je haar in een staart word je een hele andere vera, maar het staat je wel super leuk!

[Beantwoorden]


Door Anna op 28 oktober 2012 13:05

Hey Vera, heb jij de iPhone 5 al in je bezit? Zo ja, zou je er een artikel over willen maken? Ik twijfel tussen de Samsung Galaxy 3 en de iPhone.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:17:

Nog niet! Heb hem al wel besteld, misschien dat ik er wel wat over schrijf. Ben sowieso Apple/iPhone fan ^^)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 28 oktober 2012 13:15

Heel erg toffe look! Zo leuk deze celebrity inspired looks :D

[Beantwoorden]


Door Marlot op 28 oktober 2012 13:19

waaauw, erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 28 oktober 2012 13:20

leuke video! Haha, de vragen en het lettertype is veranderd, best leuk! =)

[Beantwoorden]


Door Heleen op 28 oktober 2012 13:20

ik bedoelde de comments. =$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:18:

Die zijn niet veranderd. Wat zie je nu anders?

[Beantwoorden]


Door Heleen op 28 oktober 2012 13:22

wil je een keer een kwasten stash opnemen? xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:19:

http://www.youtube.com/watch?v=mrfVMjmYD3Y&feature=g-u-u :-)

[Beantwoorden]


Door Roos op 28 oktober 2012 13:23

Echt suuuupervet. Ik probeerde deze net na te maken maar man, hoe krijg je dat gesmudgde oogpotlood zo netjes? Heb het 3 x geprobeerd maar het werd echt helemaal niks haha, niet dat ik ook goed ben in ooglooks maar het zag er niet zo moeilijk uit op de video. Dat komt omdat jij superskills hebt haha! Ik vind de inspired tutorials met budgetproducten echt een toptoevoeging. Ga je ook nog video’s maken in het thema ‘herfst’ ‘winter’ ‘kerst’ enzo? :)
XXX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:20:

Ja, kerst video’s wil ik sowieso maken! Oogpotlood smudge ik met een gewoon kwastje, werkt veel beter dan met zo’n smudge ding die vaak aan de andere kant van het potloodje zit. Dankjewel Roos!

[Beantwoorden]


Door Lies op 28 oktober 2012 13:25

Ziet er heel erg mooi uit! Ik vind het ook heel leuk om jou met een hoge staart te zien, want stiekem vind ik het je ook wel leuk staan haha.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 28 oktober 2012 13:29

Wauw, echt super mooi! Ik ben zelf niet zo goed met smokey looks en ik las op Twitter dat het ook niet je sterkste punt is, maar ik vind dat je het prachtig gedaan hebt! :) Ik ga hem zeker een keer na proberen te maken. Binnenkort is mijn toetsweek, dus daarna heb ik weer tijd! :D

[Beantwoorden]


Door BB zoeker op 28 oktober 2012 13:30

ik hou van deze tutorials ! <3 <3

Ik wil een BB cream aanschaffen, maar ik wil wel graag een goedkope.
Welke zou jij aanraden?
Het moet wel goed dekken want ik heb redelijk veel pukkels en onzuiverheden.

[Beantwoorden]

:) antwoordt op 28 oktober 2012 om 15:52:

Ik zoek ook een budget BB cream…..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:19:

Ik ben nog geen fijne budget BB Cream tegen gekomen, die van Kruidvat is erg transparant qua dekking. Het goedkoopst is dan denk ik GOSH…

[Beantwoorden]


Door sabri op 28 oktober 2012 13:31

Leuk filmpje! Heb een vraagje: mijn moeder verzorgt zichzelf slecht omdat ze het altijd druk heeft, naar eigen zeggen (ook al werkt ze maar parttime, maar goed..). Zo heeft een leuke verzorgde vriendin haar vandaag mee genomen naar een hightea. Die vriendin kwam helemaal mooi opgedoft en aangekleed hier, terwijl mijn moeder is een oude broek was, met haar dat vettig is en niet in model. En dan wilt ze ook even snel wat makeup op doen omdat die vriendin dat ook heeft, en dan doet ze snel wat paarse oogschaduw op haar oog, waardoor het net lijkt alsof ze heeft gehuild. En ze doet een paarsige lippenstift op die haar niet staat. Hoe maak ik haar duidelijk dat ze zich wel wat vrouwelijk MAAR VOORAL verzorgder mag gedragen? Ze is echt zoooo’n prachtvrouw, maar hoe kan je nou regelmatig met vet haar lopen?? Douchen hoort toch in je dagelijkse systeem te zitten? Haar weinige verzorging staat echt symbool voor dat ze zichzelf gewoon blijkbaar niet belangrijk genoeg vind om tijd aan te gunnen.. Want, kunnen jullie genieten van iets als je vet haar hebt en er niet verzorgd uitziet? Gelukkigheid zit hem toch in de kleine dingetjes: een lekkere douchegel van TBS zodat je de dag goed begint, daarna gebruik je lekker je favoriete shampoo en makeupproducten om je dag lekker mee te beginnen? Hoe maak ik haar dit duidelijk?

[Beantwoorden]

sabri antwoordt op 28 oktober 2012 om 13:36:

Hoop niet dat het erg is dat ik deze vraag hier stel, maar ik weet dat jij een behulpzame meid ben en dat hier allemaal lieve meiden op deze site zitten… Ik vind haar er gewoon niet netjes bij lopen: regelmatig vet haar, ik zie haar nooit een douche, haar kamt ze door en valt daardoor niet mooi en meer doet ze er niet aan. Ik heb haar al een paar keer erop aangesproken en dan voelt ze zich aangevallen. Weet ook niet of je wel iemand van 50 nog kan veranderen? Heb ook bodylotion voor haar gekocht omdat haar benen zo droog zijn dat er allemaal scheuren in haar vel zitten.. Maar ze neemt bijna nooit de tijd om die te gebruiken

[Beantwoorden]

Marianne antwoordt op 28 oktober 2012 om 13:43:

Misschien een keer lippenstift en oogschaduw wel in de goede kleur voor haar kopen? Wordt ze vast vrolijk van (:

[Beantwoorden]

sabri antwoordt op 28 oktober 2012 om 14:08:

Ja maar dan brengt ze oogschaduw alsnog met haar vingers aan en heel snel en lelijk. En ik kan het haar wel leren en voor haar kopen, maar dan gaat ze niet echt zelf inzien dat ze op deze manier niet alles uit zichzelf kan halen (ook al is het ‘maar’ uiterlijk). Kijk, ze is mooi van zichzelf en ze heeft prachtige wenkbrauwen die áltijd van zichzelf perfect in model zitten, maar verzorging als in douchen, dat is vind ik echt wel verplicht. Dat ben je verplicht naar jezelf toe, maar ook naar je familie met wie je heel de dag zit.

Als ik later kinderen heb ga ik daar wel op hameren hoor! :-P Elke dag douchen, al is het maar 30 seconden even onder de douche. Vind het belangrijk om elke dag fris te zijn, met frisse kleding en een fris lichaam

Inge antwoordt op 28 oktober 2012 om 14:58:

Zoals je zelf al zegt: waarschijnlijk vindt ze zichzelf niet belangrijk genoeg, gunt ze zichzelf niet de tijd van goede verzorging.
Het is lastig om daarmee om te gaan, weet ik uit ervaring. Mijn moeder is ook vreselijk zuinig als het om kleding gaat. En ook nog eens vrij eigenwijs. Meestal probeer ik het subtiel te sturen, als we aan het winkelen zijn spoor ik haar aan om bijvoorbeeld een mooi vest aan te schaffen. Soms zeg ik ook wel eens: ‘Mam, die laarzen kunnen echt niet meer hoor, je loopt er armoedig bij’. Maar dat vind ik eigenlijk zielig, ze is best wel onzeker en gevoelig, dus ben ik bang haar te beledigen.
Het beste werkt misschien om het positieve te stimuleren. Wanneer haar haar een keer niet vet is zou je kunnen zeggen dat ze er goed uitziet.
Of je zou een keer een heel open en eerlijk gesprek kunnen aangaan waarin je aangeeft dat ze niet altijd fris ruikt of er verzorgd uitziet en dat dat in deze maatschappij best wel veel zegt over je persoonlijkheid.
Veel succes, het is best moeilijk!

Iva antwoordt op 28 oktober 2012 om 15:24:

Geef haar een beautyworkshop cadeau, en ga dat dan samen met haar doen! Of zeg gewoon eerlijk: ‘Mam, dit kan echt niet hoor! Kom, we gaan er wat aan doen!’. Dat vindt ze vast niet erg, vooral als je het op een positieve en oplossingsgerichte manier brengt. ‘Weet je hoe je je oogschaduw nog mooier kunt aanbrengen?’ ‘Bruine tinten zullen je prachtig staan!’

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:23:

Natuurlijk vind ik het goed dat je de vraag hier stelt! Een beautyworkshop zoals Iva voorstelt lijkt me een heel goed idee. Leuk dagje samen, leuke tips krijgen en laten zien hoe het wel heel mooi kan. Heel veel succes met je moeder, ik snap dat het lastig is en dat je haar graag op haar allermooist ziet.

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 28 oktober 2012 13:33

In het begin was ik er niet zo weg van maar later dacht ik waaauwww <3__<3 haha

[Beantwoorden]


Door Femke op 28 oktober 2012 13:37

Heel erg mooi gemaakt! Je bent hier wel goed in hoor :)

[Beantwoorden]


Door Marianne op 28 oktober 2012 13:41

Wauw! Dit vind ik echt de mooiste tot nu toe (:

[Beantwoorden]


Door Anouk op 28 oktober 2012 13:44

Oeh, mooie look! De koperkleurige oogschaduw vind ik erg gaaf.

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 28 oktober 2012 13:57

Prachtig gedaan meid! Wat ben jij goed zeg. Kan ik jou niet inhuren als persoonlijke make up artiest ofzo :$
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:23:

Lief! Ben nog niet in te huren :$

[Beantwoorden]


Door Merel op 28 oktober 2012 13:59

Ik vind alle inspired make-up looks van jou zo mooi! Het hoeft niet per sé precies hetzelfde te zijn als het origineel, en zo als jij ze maakt vind ik ze soms nog wel mooier.
Ook deze look weer, wauw! Als ik het bij mezelf zou maken zou het er lang niet zo mooi uitzien zoals jij het nu maakt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:23:

Dankjewel!!

[Beantwoorden]


Door Vera op 28 oktober 2012 14:03

Wauw, super mooi! Ik hou echt van een ”Cat-Eye” look ^^

[Beantwoorden]


Door Sacha op 28 oktober 2012 14:07

Hey ,

Je hebt een heel ander gezicht met een staart maar echt super leuk die staart !

en natuurlijk een leuke makeup look

:wave:

[Beantwoorden]


Door Ilse op 28 oktober 2012 14:17

wil je een keer een tutorial maken over hoe je een basic smokey eye maakt? en wil je ook weer een keer inboxing filmpjes maken??
X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:24:

Ja, zal eens kijken of ik zo’n video kan maken. Misschien wel leuk voor de feestdagen! Unboxing video was afgelopen week nog :ja:

[Beantwoorden]


Door Nanda Love op 28 oktober 2012 14:22

Go girls go go go go go go goooooooo girls

[Beantwoorden]


Door Lois Lorinde op 28 oktober 2012 14:24

Echt een hele mooie ooglook. Ik hou van cat eyes.

[Beantwoorden]


Door Kim op 28 oktober 2012 14:30

Wauw, Vera! Je hebt mij weer verbaasd met je look! Toen je de look begon was ik nog niet zo overtuigd maar wow echt wat een prachtige look!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:24:

Dankjewel, goed om te horen ^^)

[Beantwoorden]


Door Jessie op 28 oktober 2012 14:46

Een staart staat je echt goed! Leuke video, alweer!!x

[Beantwoorden]


Door Riot op 28 oktober 2012 15:01

Ziet er mooi uit! Nog nooit bij mezelf geprobeerd cat eyes, maar misschien wel leuk voor de feestdagen :)

[Beantwoorden]


Door Beautyraiseplace op 28 oktober 2012 15:06

Ahh super mooi hoor vera!
Ik vind de gel eyeliner van essence heel fijn ik heb hem ook.
Ga je meer van dit soort geïnspireerde looks maken?
xx

[Beantwoorden]

Beautyraiseplace antwoordt op 28 oktober 2012 om 15:08:

Oohjaa ik had nog een tip voor je misschien haha,, bij de meeuwsen hebben ze van idyl een super mooie rode lipstick*veraa* in de kleur 022 ik had er vandaag een artikel overgemaakt op mijn blog en ik dacht misschien wel iets voor jou ze zijn budget en erg dekkend xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:25:

Ja, ik ben helemaal into de inspired celeb looks! En leuk, ik ga eens op je blog kijken.

[Beantwoorden]


Door Allissa op 28 oktober 2012 15:09

haha ik zag die clip ook laatst en heb ‘m echt honderd keer proberen stil te zetten op het moment dat cheryl in beeld was, maar het wou niet dus ik gaf het maar op. Maaar ik vind je look echt prachtig geworden (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:25:

Haha, ik heb de clip ook wel 20 keer afgespeeld voor duidelijke screenshots :D

[Beantwoorden]


Door Demi op 28 oktober 2012 15:14

Echt een hele gave look! Vooral de ogen ben ik verliefd op! WAUUW!

Beetje jammer dat het te heftig is voor school..
Zou je een keertje een mooie look kunnen maken voor school?

xxxxxx, liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:25:

Ja, zal ik weer eens doen! *schrijft op*

[Beantwoorden]


Door Leah op 28 oktober 2012 15:21

Ik weet dat je altijd zegt dat je smokey eyes bij jezelf niet zo heel mooi vindt staan en ook niet zo goed kunt maken, maar ik vind dit echt een prachtige look!
Het staat je super! Wel een beetje too much voor overdag misschien, maar voor een avondje uit juist super leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 28 oktober 2012 15:23

wauwie Vera, wacht onwijs mooi heb je dat gemaakt.
Je ziet er uit als een echte rock chick, hihi echt gaaf!
Ik hou van je inspired tutorials, jij bent zo’n geweldige blogster.
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:26:

Dankjewel Lonneke (love)

[Beantwoorden]


Door Nicky op 28 oktober 2012 15:32

Staat je heel erg mooi deze look Vera!
Leuke video ook ^^

[Beantwoorden]


Door LotsLeven op 28 oktober 2012 15:32

Wat een leuke post!!
Vind je Smokey Eyes echt super, die ga ik in m achterhoofd houden voor de feestdagen!!

X Charlot en Lot

[Beantwoorden]


Door Jara op 28 oktober 2012 15:35

Leuk filmpje! Ik weet dat je vaak budget producten gebruikt zodat wij het makkelijker na kunnen maken, maar ik zou het eigenlijk ook wel leuk vinden als je een filmpje maakte met veel high-end producten! Dan weten wij ook waar we in moeten investeren :) xxx

[Beantwoorden]


Door Dat Zit Wel Snor op 28 oktober 2012 15:37

Wat een mooie look zeg. Het staat je ook heel goed.
Liefs, Renate

[Beantwoorden]


Door Sophie op 28 oktober 2012 15:39

hele mooie look! X

[Beantwoorden]


Door Deborah op 28 oktober 2012 15:39

Wow! Echt een super leuke look, Vera! Ik ga hem zeker eens uitproberen!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 28 oktober 2012 15:43

Wauw, dit staat je super mooi! Ik heb zelf ook nooit een staart in, vind het bij mezelf totaal niet staan

[Beantwoorden]


Door Richel op 28 oktober 2012 15:54

vet mooie look! ^^)

ik heb zelf een vraagje, ik heb een beetje het probleem dat mijn ogen iets scheef staan, ik bedoel hiermee dat op mijn linker oog minder ooglid zit dan mijn rechter, daardoor heb ik heel erg moiete om de kleure in de acardeboog even mooi/ gelijk te krijgen.. hoe kun je hierop oefenen of doen zodat het minder erg is?

alvast bedankt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:27:

Als je oogschaduw aanbrengt, dit zoveel mogelijk met je ogen open te doen en ze vanaf dat punt gelijk te krijgen. Bij het enige zal je dan iets boven de arcadeboog aanbrengen, maar dat geeft uiteindelijk wel het mooiste resultaat.

[Beantwoorden]


Door Sophia op 28 oktober 2012 15:59

Ik heb hem gister al op youtube gezien.. Mooie look heb je gemaakt Vera! :)

[Beantwoorden]


Door Amarens op 28 oktober 2012 16:29

Wauw supermooie look! Ik zou het zelf niet dragen naar school ofzo, denk dat iedereen dan omvalt haha :-) Maar wel echt supertof!

[Beantwoorden]


Door Eva op 28 oktober 2012 16:35

Wauw prachtige look! Staat je heel glamourous, hihi ;)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 28 oktober 2012 16:38

Wow echt een gave look, ik vind dat je dit soort filmpjes heel goed doet! De look staat je trouwens leuk!

[Beantwoorden]


Door vera op 28 oktober 2012 16:41

Staat ech super leuk vera, moet je vaker doen zo’n donkere look!

liefs vera

[Beantwoorden]


Door Mieke op 28 oktober 2012 16:46

Erg gave look Vera! Je inspireert me weer! :)

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 28 oktober 2012 16:58

De look is echt super goed gelukt. Leuk om zien en duidelijke uitleg!

[Beantwoorden]


Door Lina op 28 oktober 2012 17:05

Wat ik altijd doe is eerst wat mascara aanbrengen en dan mijn nepwimpers opplakken… ^^) Misschien een tip!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 19:27:

Heb ik ook wel eens gedaan, maar dat ging toch niet helemaal lekker. Mijn wimpers zijn vrij lang en zitten dan heel erg in de weg. Maar het is wel een tip inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Marianne op 28 oktober 2012 17:06

Wat een gave look!! Echt heel leuk, deze ga ik zeker een keer proberen!! Ik vind ‘m je ook goed staan!

[Beantwoorden]


Door Marii op 28 oktober 2012 17:12

Vette Look :) en toff dat girls aloud doet want ik was de band beetje vergeten :P nu niet meer dus

[Beantwoorden]


Door Julia op 28 oktober 2012 17:26

OHH MY GOD wat een mooie look!! Waauuw ’t staat je echt heel mooi! Poee deze moet ik onthouden hoor :D

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 28 oktober 2012 18:12

Hele mooie look!

[Beantwoorden]


Door dita op 28 oktober 2012 18:30

Door Hester op 28 oktober 2012 18:46

Heavy, maar wel suuupermooi!

[Beantwoorden]


Door Linda op 28 oktober 2012 18:59

Echt een prachtige look!! ^^) En staat ook supermooi bij je lichte ogen, die vallen dan ook direct meer op! ;-)

[Beantwoorden]


Door Dominique op 28 oktober 2012 19:19

Wauw erg mooie look Vera! En wat ziet je huid er prachtig uit, je wordt steeds mooier!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 28 oktober 2012 19:28

echt heeel leuk!
je zegt wel eens dat smokey eyes je niet staan, maar het staat je hartstikke leuk! p.s ik vind persoonlijk leuker dat je voor de tijd al je ooglook laat zien, dan kan je alvast een beetje zien hoe het word haha nu ga ik altijd helemaal naar het einde van de video eerst, om te kijken welke look het word :$. maar eigenlijk maakt het me ook niet zo veel uit, haha. leuk filmpje weer (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 21:25:

Dankjewel! en ik dub nog een beetje of ik de look wel of niet aan het begin laat zien. Vind het nog een beetje lastig!

[Beantwoorden]


Door Pippa op 28 oktober 2012 19:28

He vera, wat een ontzettent mooie look.
Je ziet je ogen heel goed
En je straalt
X pip

[Beantwoorden]


Door Kim op 28 oktober 2012 19:43

Wow, echt een geweldige look! M’n handen jeuken om ‘m na te gaan maken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 21:25:

Leuk! Doen! En stuur me een foto :ja:

[Beantwoorden]


Door Esmée op 28 oktober 2012 19:50

Onwijs mooi gedaan! Staat je echt goed. Eigenlijk staat alles je goed haha.
En die staart staat je ook echt leuk! Moet je vaker doen!

[Beantwoorden]


Door seher op 28 oktober 2012 19:59

je haar in een staart staat je supermooi!

[Beantwoorden]


Door Kelsy op 28 oktober 2012 20:10

heftige maar mooie look, het staat je goed vera !

[Beantwoorden]


Door Carolijn op 28 oktober 2012 20:13

Omy dit staat echt heeel anders!
Maar wel leuk(:
X

[Beantwoorden]


Door Esmay op 28 oktober 2012 21:07

Ik zag ‘m gister op YouTube en wooooow! Ik vind hem echt SUPER vet geworden. Vooral je ogen vind ik heel erg mooi geworden, lekker smoky – ish!
(En ik ben echt dól op dat liedje!)

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 28 oktober 2012 21:11

Ik vind je filmpjes altijd heel leuk! Maar ik vind het nu wel jammer dat je in echt élk zondagfilmpje een inspired look doet, voordat je die look van Lana del Ray deed deed je ook nog andere dingen, misschien kun je het een beetje combineren, of één keer in de maand een inspired look doen! :)

xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 oktober 2012 om 21:24:

Momenteel heb ik veel inspiratie voor de inspired looks (hey ;-)) qua andere filmpjes weet ik niet goed wat ik kan doen, vind dit gewoon heel erg leuk, ook om bij anderen te zien. Afgelopen week zijn er trouwens wel 3 andere filmpjes online gekomen.

[Beantwoorden]


Door Céline op 28 oktober 2012 21:33

Leuk filmpje! Ik ga het morgen gelijk uitproberen!

[Beantwoorden]


Door Ester op 28 oktober 2012 22:31

Lekker heftige look! Toch vind ik dit minder mooi bij je gezicht passen als andere looks, misschien door het vele zwart en de vrij harde lijnen. Je haar in een staart is trouwens inderdad héél anders, maar ook zeker leuk!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 28 oktober 2012 23:02

Super leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Romy op 28 oktober 2012 23:07

Ik vind de make-up look heel mooi gelukt. Ik vind het vooral knap met de zwarte kleuren dat het uiteindelijk toch een goed geheel wordt.

[Beantwoorden]


Door Esther op 29 oktober 2012 08:08

Wauw super mooi gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Floor op 29 oktober 2012 12:03

Vera het staat je echt prachtig en een staart staat je ook zeker niet verkeerd!

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 29 oktober 2012 12:49

Ik had m gisteravond voor het slapen gaan nog even gekeken, damn. Hij is zo mooi hè! Sowieso is Cheryl een prachtige vrouw – het is gewoon dat ik op jongens val :/ .Die cat eye achtige vorm vind ik gorgeous, het staat Cheryl geweldig, misschien dat ik het ook eens wil proberen voor een feestje! En die staart staat je niet verkeerd hoor, haha. OH en weetje wat me gelijk opviel? Die kuiltjes in je wangen! Aaaah bij deze video viel het me opeens op, I don’t know why. BUT ITS CUUUTE! (love)

[Beantwoorden]


Door Senne op 29 oktober 2012 16:33

Ik vind jou nude lipsticks en lipgloss echt heel mooi staan ! het maakt je iets bruiner vind ik.. En paardestaard stat ook heel leuk ! x

[Beantwoorden]


Door Danielle op 29 oktober 2012 16:44

Wauw, mooie look Vera! En goeie tutorial zoals altijd :)

[Beantwoorden]


Door Angelique op 29 oktober 2012 18:53

Prachtig weer gedaan Vera!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 29 oktober 2012 19:25

wauw, hele mooie look!

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 29 oktober 2012 19:30

Ziet er echt prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 29 oktober 2012 20:24

Oeeeh very smokey, I like! Echt heel tof met de cat eyes, dat vind ik altijd zo mooi. Oeeh en de false lashes I like! Het zware vind ik zo mooi.

[Beantwoorden]


Door wojis op 29 oktober 2012 21:18

Heel leuk gedaan, zo kan je zien dat het niet heel veel tijd hoeft te kosten. Dit voor een avond uit is super!

[Beantwoorden]


Door Kitty op 30 oktober 2012 16:24

Echt props voor jou! Niet alleen voor ons is dit superleuk om te zien, maar ook jij doorbreekt hiermee barrieres. Haha, je eigen dan! Een staart, doe je inderdaad nooit. Een heavy smokey eyelook, vind je ook niet bij jezelf staan, heb je toch maar even gedaan! Ik vind het echt knap, zo kom je uit je comfort zone en geef je ons een wide range van alle soorten make up looks. Je wordt alsmaar professioneler! Zo, dat wilde k even zeggen.

Wat betreft de look: haha, keigaaf, joh! Het staat je heel goed, ook al heb jij je twijfels. Heel mooi aangebracht en wat k heel belangrijk vind is dat beide ogen gelijk zijn, in die ziendat de een niet hoger is geblend dan de ander oid.

Veertje, bedankt! Mooooiiiiiii!!!

[Beantwoorden]


Door Irissss op 30 oktober 2012 17:32

Wauwwww, heel mooi, heftig maar mooi!
Je krijgt er een heel ander gezicht bij, staat je ook goed!
Leuk filmpje

[Beantwoorden]


Door KatjaKaraat op 30 oktober 2012 22:47

Leuk om een keer zo’n super heftige ooglook bij je te zien! Staat je goed! Ik ga het zeker ook eens proberen om een regenachtig avondje :)

Liefs!

[Beantwoorden]


Door nicole op 30 oktober 2012 23:28

Zo netjes en zo mooi! Dit is 1 van mijn favo looks wauw.

[Beantwoorden]


Door Andrea op 1 november 2012 14:55

Mooie look weer Vera! Ik vind smokey eyes je helemaal niet gek staan, dat heb je wel eens gezegd dacht ik.

[Beantwoorden]


Door stephanie op 2 november 2012 04:27

zou het leuk vinden als je aan het einde van het filmpje 2 foto’s naast elkaar zet. Jouw look en de celeb look. !

[Beantwoorden]