Mijn meest gedragen…

De ‘Most Worn tag’ (met overdreven ‘Oh My God’ Amerikaans accent) is terug van weggeweest! Afgelopen week kwam ik hem opeens weer tegen in YouTube video’s. Ik besloot zelf ook mijn kleding -en make-upkast in te duiken en de most worn producten en kledingstukken van de afgelopen tijd eruit te vissen. Wat is mijn meest gedragen parfum/kledingstuk/lipproduct/tas/oogschaduw?

Photobucket

Image Hosted by ImageShack.us
Meest gedragen nagellak

Ik draag veel mintgroene, rode en roze nagellak. Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat ik de afgelopen tijd het meest naar de frisse mintgroene kleurtjes heb gegrepen. Op de foto hierboven draag ik GOSH Miss Minty, dat is samen met Make Up Store William mijn favoriete mintgroene nagellak.

Photobucket
Meest gedragen parfum

Zonder twijfel is Marc Jacos Daisy mijn meest gedragen parfum. Ik kocht een paar maanden geleden zelfs nog een Limited Edition (in zwarte fles) back-up, omdat ik nooit zonder dit zalige parfum wil zitten. Ik kreeg 40% korting! Is dat een goed excuus..? Daisy is mijn lijfgeur.

Photobucket
Meest gedragen haarproduct

Ik gebruik heel erg weinig haarproducten. Ik heb sinds kort voor het eerst een bus Elnett in huis, maar vroeg me in het begin serieus af waar je haarspray nou eigenlijk voor gebruikt. Spray’s en mousses, ik kom er niet aan. Wel gebruik ik graag serum en olie en dan vooral L’Oréal Extraordinary Oil. Een hele fijne haarolie die mijn haar laat glanzen, zachter maakt en beschermt tegen de hitte van stijltang en/of föhn.

Photobucket
Meest gedragen tas

Jaaaa, dat is natuurlijk mijn Vlieger & Vandam Guardian Angel Tote Bag. Hij is lekker groot en ik sleep hem overal mee naar toe.

Photobucket
Meest gedragen schoenen

Als ik de sneakers die ik draag om Flint mee uit te laten niet mee tel, dan draag ik deze platte laarzen van Shabbies het meest. Met mijn enorme platvoeten lopen deze schoenen als sloffen, en ook vind ik de leverkleur en het nonchalante baggy model erg tof.

Photobucket
Meest gedragen accessoires

Ik kan niet genoeg accessoires hebben! Bij H&M koop ik regelmatig voor een paar euro weer een leuke ring, ketting of een setje oorbellen. De grote hangers en ring die je ziet, komen dan ook weer van Hennes. Ik heb allebei de accessoires volgens mij al bijna een jaar en ik draag ze nog steeds heel regelmatig. Ik houd erg van opvallende sieraden. Met de ring zou ik zo iemand knock-out kunnen slaan. Bam!

Photobucket
Meest gedragen kledingstuk

Deze doorzichtige perzikkleurige blouse draag ik erg vaak. Met rokjes, met jeans, hij kan overal bij. Ik loop regelmatig in bloesjes en dit is momenteel echt mijn favoriet. Hij is lekker luchtig en staat netjes, maar kan ook casual zijn.

Photobucket
Meest gedragen foundation

De foundation die ik het meest draag is natúúrlijk de Skin 79 Orange BB Cream! De Europese BB Creams (zoals L’Oréal en Garnier die maken) zijn gewoon getinte dagcrèmes, maar de BB Cream van Skin 79 is écht een BB Cream. Hij dekt als een foundation, maar bevat verzorgende bestanddelen en is daarom ook nog eens goed voor je huid. Fantastisch spul!

Photobucket
Meest gedragen blush of bronzer

De MAC Vera blush waar ik gister een artikel/ode over online plaatste, gebruik ik heel erg vaak. Hij past gewoon overal bij en laat mijn huid er gezond en stralend uitzien.

Photobucket
Meest gedragen lipproduct

Het was een periode even iets minder, maar de laatste tijd draag ik het weer erg veel: mijn rode lippen. De felle rode lipkleur Redelicious met oranje ondertoon van Make Up Store is favoriet en draag ik op de foto hierboven. Ook kies ik graag voor de vurige matte kleur Liable van Illamasqua. My lips, my lips, my lips are on fire!

Photobucket
Meest gedragen oogschaduw

Bij twee (bijna drie!) oogschaduws heb ik de pan al geraakt in het Too Faced Natural Eye palette. Dat is voor mij, een meisje dat veel make-up test en daardoor veel verschillende producten gebruikt en dus heel zelden maar wat opmaakt, echt bijzonder. Dit palette gebruik ik ontzettend vaak, vooral in de perfecte kleuren Silk Teddy, Velvet Revolver en Push-up dip ik mijn make-upkwasten regelmatig.


GOSH Miss Minty – review
Make Up Store William – review
Marc Jacobs Daisy – review
L’Oréal Extraordinary Oil – review
Skin 79 BB Cream – review
MAC Vera Flower Fantasy Face Powder – review
Make Up Store Redelicious – review
Illamasqua Liable – review


Reacties

Door emma op 1 augustus 2012 07:11

Wat leuk om te lezen, die schoenen zijn echt mooooooi, ik snap waarom dat je meest gedragen schoenen zijn (love) De tas is echt badass, I looooove it & die foto van daisy is gorgeous!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 1 augustus 2012 07:17

Wat een leuk artikel! Ik kende de tag wel, maar was er eigenlijk nooit bij stilgestaan!

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 1 augustus 2012 07:18

Die tas. Jaloers. Oh. My. God. (met amerikaans accent, haha nee ok) Ik vind die echt geweldig en pretty en amaaaazing! Haha. Jouw lipproduct is trouwens echt typisch Vera. Die kleur herken je meteen. :D Echt leuk om zoiets te lezen. Vertelt eigenlijk heel veel over jou persoonlijkheid.

[Beantwoorden]


Door Eva op 1 augustus 2012 07:52

Hele leuke tag, vind je het goed als ik hem een keer van je overneem?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 09:25:

Natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 1 augustus 2012 08:06

Ontbijten met een blogpost, heerlijk! :) Je schrijft altijd zo leuk!
Ps, bij favoriete kledingstuk staat ‘ik loop regelmatog blousjes’, dat klopt niet helemaal haha ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 09:26:

Hopelijk heb je lekker ontbeten ^^) En woeps, inderdaad… Heb het aangepast!

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 1 augustus 2012 08:06

Leuk artikel, die oogschaduw de favoriet is, is ook wel erg mooi!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Mariska op 1 augustus 2012 08:22

Die laarzen vind ik wel erg leuk! :)

[Beantwoorden]


Door Dita op 1 augustus 2012 08:37

Leuk artikel. Die laarzen staan ook al een hele tijd op mijn wishlist! :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 1 augustus 2012 09:07

Leuk artikel! Die blouse vind ik echt zó mooi! Die kleur alleen al..! :) Het Too Faced Natural Eye palette vind ik echt een heel mooi palette!

[Beantwoorden]


Door IZZA op 1 augustus 2012 09:09

Hai Vera even een vraagje over de Skin79. Welke van de 3 is goed voor een vettige huid? Ik dacht de Oranje versie, deze heb ik dan ook gekocht. Alleen het probleem is hij komt soms erg cakey and ”uitdrogend” over terwijl het soms dan OP mijn huid gaat zitten na een paar uur.

Enige tips? Thanks!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 09:28:

De andere twee zijn meer voor de droge huid en een stuk grijzer, dus die had je sowieso niet moeten hebben. Gebruik je wel de juiste huidverzorging? Dat bepaalt veel over hoe een BB Cream of foundation ‘zit’.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 1 augustus 2012 09:13

Leuk artikel, ik denk dat ik ook eens lans de Hennie’s ga om sieraden in te slaan! Nog aanraders voor sieraden? (love) (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 09:27:

Oh pfoe! Ze hebben veel keus, dus doorzoek alles goed. Je kunt soms echt mooie dingen tegen komen :-)

[Beantwoorden]


Door debby op 1 augustus 2012 09:25

Wat een ontzettend leuke Tag zeg. Leuk om te zien. Too faced is momenteel ook mijn meest gedragen.

[Beantwoorden]


Door Charile op 1 augustus 2012 09:30

Wat een super leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 1 augustus 2012 09:42

Leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door BeautybySunseeree op 1 augustus 2012 09:49

Oeeh die BB cream lijkt me super fijn. Ik heb ‘m al een tijdje voorbij zien komen op Youtube enzo maar nog nooit aangeschaft om te proberen misschien binnekort ff shoppen ^_^ x

[Beantwoorden]


Door Quinty op 1 augustus 2012 09:52

Wat een superleuke tag is dit !

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 1 augustus 2012 09:52

Wat een leuke tag zeg!

[Beantwoorden]


Door Vera op 1 augustus 2012 10:06

heeeeeey! waar koop je die Skin 79 Orange BB Cream? wil je alsjeblieeeeeeeft antwoorden, want ik hoor er zulke goede verhalen over maar ik kan hem nergens vinden :no: ik hoop dat je antwoord! :$ xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 10:13:

Als je op de link van de review klikt vind je daar de webshop waar ik hem vandaan heb. http://bbcreamshop.eu/ :-) Hij is ook te bestellen op Ebay.

[Beantwoorden]


Door Frauke op 1 augustus 2012 10:07

Leuke tag! Ik vind die sheer blouse en die oorringen helemaal geweldig, en de BB cream vond ik tot een half jaar geleden ook perfect (toen ging ‘ie op, lol) :D

[Beantwoorden]


Door rabiya op 1 augustus 2012 10:08

heeej hele leuke tag mop , en ik had een vraagje aan jou ik heb zelf oook dik pluizig, droog haar wat doe jij er eigenlijk aan
dankjeeweel (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 10:13:

Wassen met shampoo + conditioner, af en toe een maskertje en de olie die ik in het artikel bespreek erin! :-)

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 1 augustus 2012 10:29

wat een leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Vera op 1 augustus 2012 10:35

Super leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Fay op 1 augustus 2012 10:37

Hey Vera!

Eerst wil ik even zeggen dat je geweldige blogs schrijft! Zo kom ik tenminste door mijn oer saaie vakantie baantje heen :)
En ten tweede, ik droom al een hele tijd over de guardian angel tas, maar is voor mij gewoon weg te duur. Weet jij misschien goedkopere alternatieve?
Liefs! x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 15:43:

Dankjewel Fay! :$ Ik hoorde en zag dat Josh V (Google maar eens) ook veel pistolen gebruikt in haar nieuwe collectie. Misschien dat je daar wat vindt!

[Beantwoorden]


Door claire op 1 augustus 2012 10:46

supersupersuper leuke tag! Leuk om te lezen, en de laarsjes zijn echt geweldig!!! (love)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 1 augustus 2012 10:53

Super leuke producten staan er tussen. Daisy blijkt lekker!!

[Beantwoorden]


Door Renee op 1 augustus 2012 10:55

Daisy is ook mijn favoriet. Heeeeerlijk! Ben al aan mijn derde grote fles begonnen..

[Beantwoorden]


Door Lotte op 1 augustus 2012 10:59

Leuke tag is dit! Die blouse vind ik zo mooi, zo eentje zou ik ook nog wel graag willen. En jaaa, Silk Teddy en Velvet Revolver zijn ook mijn favoriete oogschaduws.

[Beantwoorden]


Door Christel op 1 augustus 2012 11:15

Wat een ontzettend leuk artikel!:D

[Beantwoorden]


Door Céleste op 1 augustus 2012 11:16

Wat een super leuke tag is dit, mag ik hem overnemen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 15:45:

Natuurlijk! :ja:

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 augustus 2012 11:25

heel erg leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 augustus 2012 11:29

leuk om te lezen :D die oorbellen zijn echt leuk!

[Beantwoorden]


Door Deniseee op 1 augustus 2012 11:42

Super leuke tag :D! Die laarzen zijn leuk!

[Beantwoorden]


Door Kim op 1 augustus 2012 11:43

Weer een origineel artikel, Vera!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 1 augustus 2012 11:44

Je zegt dat de europese bb creams geen echte bb creams zijn omdat er geen bb cream in zit. Maar wat is dat bb cream dan eigenlijk? Is het een apart ingredient? Of heet een verzorgende foundation met wat extra ingredienten gewoon een bb cream. Ik vind de term ‘bb cream’ eigenlijk heel onduidelijk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 15:47:

BB Cream is niet een ingrediënt, maar BB Creams hebben bepaalde bestanddelen waardoor het BB Creams genoemd worden. Dat is allemaal vrij ingewikkeld, maar simpel gezegd zijn de Europese BB Creams gewoon getinte dagcrèmes, maar de Aziatische BB Creams dekken veel beter en hebben andere en betere ingrediënten. Hopelijk is het zo iets duidelijker?

[Beantwoorden]

Liesbeth antwoordt op 4 augustus 2012 om 01:03:

Hoe zit het dan met de duurdere merken, Estee, dr. Brandt of Bobbi Brown bb creams zijn dat ook een geen échte bb creams en waar baseer je dat op? Ben al een tijdje benieuwd hoe dit precies zit! Gr.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 1 augustus 2012 12:10

Die tas en die laarzen, do love! En de bb cream vind ik ook super fijn :D

[Beantwoorden]


Door Beatrijs op 1 augustus 2012 12:19

Leuk artikel, dit is wel handig om eens te weten! :)

[Beantwoorden]


Door laura op 1 augustus 2012 12:27

leuk artikel, de tas is echt een must! ‘x

[Beantwoorden]


Door pretty beauty land op 1 augustus 2012 12:34

super leuke producten!

[Beantwoorden]


Door Angela op 1 augustus 2012 12:40

Leuk artikel, ik vind de perzikkleurige blouse echt geweldig! Ik weet dat je zelf niet zo vaak schrijft over fashion, maar zou je misschien een keer willen laten zien hoe je een doorzichtige blouse combineert? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 15:48:

Ik draag hem op de foto in het menu rechts met een bordeauxkleurige jeans :-) Dat is een voorbeeld! Ik draag hem ook graag met een rokje en hakjes.

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 1 augustus 2012 12:49

Leuke spullen allemaal ! Je laarsjes zijn erg tof !

[Beantwoorden]


Door lien op 1 augustus 2012 12:49

Hallo Vera,
Waar koop jij je BB cream? Kan je eventueel de link geven?

Bedankt

Groetjes Lien

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 15:48:

Als je op de review klikt vind je daar de webshop… http://bbcreamshop.eu

[Beantwoorden]


Door larissa op 1 augustus 2012 13:05

Wat een leuke dingen, ik begrijp volkomen dat je dit veel draagt.
vooral de accessoires zijn erg leuk!
ook ben ik jaloers op dat super mooie blousje!
En de mooie rode lipjes, wauw staat je super!

Liefs,

[Beantwoorden]


Door Lonn op 1 augustus 2012 13:24

Wauw wat een leuke dingetjes, rode lippen staan je heel goed , normaal hou ik er echt niet van maar jou staat het echt heel mooi !
En die sieraden wauw wauw .

[Beantwoorden]


Door Elseline op 1 augustus 2012 13:34

Supermooi flesje parfum, helemaal leuk doordat hij zo leuk in het gras staat!

[Beantwoorden]


Door ineke op 1 augustus 2012 13:39

dat blousje omg love <333

[Beantwoorden]


Door ineke op 1 augustus 2012 13:39

trouwens mooie foto’s !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 15:49:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door malu op 1 augustus 2012 13:51

Leuk! Prachtige fotos!
xx

[Beantwoorden]


Door Nina op 1 augustus 2012 14:03

Leuk! Dus jij zou het too faced naturel eye palette boven het urban decay naked 2 palette aanraden?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 15:49:

Ja, 100%!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 1 augustus 2012 14:19

Ik heb lichtblauwe Shabbies, en ik draag ze eigenlijk nagenoeg nooit :( Zonde eigenlijk, want echt goedkoop waren ze niet!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 1 augustus 2012 15:17

Erg leuke en vooral mooie meest gedragen spulletjes!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 1 augustus 2012 15:35

Gaaf idee voor dit artikel!
Xx

[Beantwoorden]


Door Felina op 1 augustus 2012 15:57

Leuke tag zeg! Even een vraagje, wanneer komt de Likes/Dislikes Juli? ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 16:15:

Morgenochtend! Ben hem toevallig nu aan het bewerken :D

[Beantwoorden]

Felina antwoordt op 1 augustus 2012 om 23:42:

Hihi, ik ben benieuwd! :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 1 augustus 2012 16:38

Oh wat een leuke tag! Too faced natural eye plaette is echt amazing :)

[Beantwoorden]


Door Sena op 1 augustus 2012 16:41

IK HOUD ZO ERG VAN DIE TAS! Ik had er lang geleden ook een keer een stukje over geschreven, nu een tijdje verder ben ik er nog steeds verliefd op. Helaas vind ik de tas een beetje te duur.

[Beantwoorden]


Door Petra op 1 augustus 2012 16:52

nav. je eerdere review wilde ik de BBcream ook bestellen, maar toen ging ik naar amerika op vakantie. Omdat ik eigenlijk verwachtte het merk skin79 ook gewoon in de winkel daar te kopen dacht ik okeee ik koop het daar wel! Maar ben het nergens tegengekomen in de normale drogisterijen of warenhuizen (en we hebben ZO’N drukke vakantie gehad met rondreizen daar e.d. dat ik ook geen tijd heb gehad om te googlen waar ze het precies verkopen). Ben net een dagje terug en was het een beetje vergeten, maar omdat ik de bbcream weer tussen je favorieten zie staan in je artikel heb ik het proefsetje gelijk maar besteld (jammer dat de oranje er niet bij zit!).
Ik kan haast niet wachten tot het setje op mn mat valt!! Hoop dat ik er ook zo tevreden mee ben als jij!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 22:35:

Veel plezier ermee! ^^)

[Beantwoorden]


Door Layla op 1 augustus 2012 17:00

Die h&m oorbellen zijn ook mijn lievelings, ik draag ze ook mijne elke dag haha :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 1 augustus 2012 17:11

Hoihoi! Leuk om dit te lezen :) Ik heb alleen een vraagje over de blouse. Ik heb hem zelf ook al een tijdje, alleen nog nooit gedragen :( Want ik heb geen idee waar hij goed bij past. Ik heb alles al geprobeerd, in rokjes, in broeken, open dragen etc. Hoe draag jij het blousje het meest? xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 22:35:

Zoals in de foto rechts in het menu bijvoorbeeld! Bij een jeans (bordeauxkleurig, geel of zwart). Of ik draag de lange achterkant in een rokje!

[Beantwoorden]


Door Elyse op 1 augustus 2012 17:18

Hee Vera! Ik had een vraagje:
Morgen wil ik een Daisy parfum kopen, maar ik twijfel tussen Eau So Fresh en de ‘normale’.

Wat is precies het verschil? (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 22:36:

Eau So Fresh is lichter. Is ook een Eau de Toilette, terwijl het origineel een Eau de Parfum is. Vind ze allebei lekker, maar Daisy net wat lekkerder!

[Beantwoorden]


Door Oona op 1 augustus 2012 17:23

Dat bloesje!!! Helemaal mijn stijl,ik vind het fantastisch!! <3
En die laarsjes,ook heeeeeel mooi!!
De tas is ook leuk,maar niet echt mijn stijl…
Begrijp me niet verkeerd hè,please!?

[Beantwoorden]


Door Deborah op 1 augustus 2012 17:34

Jouw schoenen zijn echt prachtig! En Daisy is echt een hele lekker parfum die ik nog steeds moet kopen..

[Beantwoorden]


Door daydreamers op 1 augustus 2012 17:56

Wat een mooie spullen! En dat palette vindt ik zo mooi!
liefs,

[Beantwoorden]


Door Ashley op 1 augustus 2012 17:57

Super leuk artikel! Ik vind die tas zó leuk! :D

[Beantwoorden]


Door Amanda op 1 augustus 2012 18:14

Die shabbies laarzen vind ik zooo mooi! Helemaal mijn smaak.

[Beantwoorden]


Door Ellen op 1 augustus 2012 19:15

Ik ben ook he-le-maal weg van het Too Faced palette! Die heb ik na het lezen van een blogpost van jou gekocht en ik heb er nog geen moment spijt van gehad! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 22:37:

Yess! ^^) Goed om te horen!

[Beantwoorden]


Door Tinne op 1 augustus 2012 19:49

Op die tas ben ik zo jaloers!
& vraagje was je niet bezig met een nieuwe lay-out of komt die er toch niet? Maar deze is ook mooi hoor :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 22:37:

Ja, daar ben ik al bijna een jaar mee bezig haha. Ik kom er gewoon niet uit, omdat hij perfect moet worden. De header wordt wel aangepast, maar dat is gewoon een kleine verandering.

[Beantwoorden]


Door Lois op 1 augustus 2012 20:15

Leuke tag vind ik dit! Ik ben enorm verliefd op de tas (al tijden) maar ik kan hem mezelf gewoon niet veroorloven, haha. Bij het parfum staat trouwens een klen foutje; Marc Jacos zonder de ‘b’ dus.

[Beantwoorden]


Door Jana op 1 augustus 2012 20:30

Erg leuk om te lezen :D x

[Beantwoorden]


Door gaby op 1 augustus 2012 20:38

Je hebt echt een hele leuke site..
ik wil 1 opmerking maken! je zei laatst in een filmpje dat je je zo schaamt omdat je zo wit bent, nu vraag ik me af of je wel door hebt dat in je BB cream ‘whitening’ zit?! Hiervan word je daadwerkelijk witter.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 augustus 2012 om 22:34:

Nee, die whitening is voor de asians! Werkt niet op onze huid. Hij sluit juist perfect aan op mijn huidskleur :-) En ik schaam me niet omdat ik wit ben, alleen als ik in bikini moet skip ik ^^)

[Beantwoorden]

gaby antwoordt op 1 augustus 2012 om 23:34:

oke! hmm las laatst ergens dat het ook voor onze huiden werkt, dus dat je moet oppassen met de whitening. Hmm die zal het dan wel fout hebben! daarom heb ik deze BB cream niet gekocht.. Misschien toch overwegen!

[Beantwoorden]


Door Miss Langhaar op 1 augustus 2012 21:56

Mooie producten! Die bb-crème is idd heel erg fijn en naar dat parfum ben ik nu wel heel erg benieuwd :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 1 augustus 2012 22:35

Superleuk artikel!! Snel en overzichtelijk te lezen :)
En een superleuk onderwerp! :)

[Beantwoorden]


Door Joanne op 1 augustus 2012 22:50

Leuk artikel dit!!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 1 augustus 2012 22:55

Je ring is echt gorgeous, je lipstick ook, hij is zo intens van kleur! Haaaa, de Too Faced Palette, love it om te zien. Hij is ook amazing, well hello, mooie pigmentatie en geweldige tinten!

[Beantwoorden]


Door Tes op 1 augustus 2012 23:02

Ik wilde nog even melden dat ik laatst over je had gedroomd. Haha echt grappig, het was iets van dat we gingen shoppen in Arnhem ofzo. Raar maar vast herkenbaar haha. Verder leuke tag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 augustus 2012 om 09:32:

Haha, tof! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 1 augustus 2012 23:27

Toffe tag en mooie ‘dingen’ heb je uitgekozen! :) Misschien dat ik deze ook nog een keer ga doen!

[Beantwoorden]


Door Comemoda op 1 augustus 2012 23:58

Leuke dingen!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 2 augustus 2012 13:17

Vlieger & Vandam tassen zijn zo mooi! Leuk om deze dingen te zien die je vaak gebruikt en draagt!

[Beantwoorden]


Door iris op 2 augustus 2012 15:03

ERG LEUK! :)

[Beantwoorden]


Door Elise op 2 augustus 2012 15:15

Leuk artikel! Mooie foto’s! Ik heb momenteel de BB cream van Too Faced, die niet echt dekt… Hij geeft een subtiele kleur, maar dat is ook alles…Wat voor BB cream van skin 79 kan je het beste kopen? Ik zag dat je verschillenden hebt…. Maar zelf heb ik geen idee welke ik het beste kan nemen. En waar koop je ze?

Alvast bedankt!

[Beantwoorden]


Door Maureen op 2 augustus 2012 16:03

Even over die BBcream, ik wil hem ook graag bestellen maar ik denk dat hij te licht is voor mijn huid.
Ik las dat hij zich aanpast aan je huidskleur, is dat waar?
alvast bedankt!!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 augustus 2012 20:30

heel leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Jes op 3 augustus 2012 13:26

Hey Vera,

Love your blog (love)
Welke BB cream raad je aan voor een gemengde huid?

[Beantwoorden]


Door Tedje op 3 augustus 2012 23:53

Het Too Faced palette heb ik ook by far het meest gebruikt! Op twee komt het au naturel palette van Sleek! En mijn rose gold blush van sleek :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 4 augustus 2012 12:54

Hee Vera, superleuk artikel weer. Maar bij de Daisy parfum van Marc Jacobs heb je in plaats van Jacobs, Jacos geschreven. Even dat je het weet…

Liefs, Kim

[Beantwoorden]


Door Wendy Pasveer op 5 augustus 2012 16:33

Leuk artikel ! Je ziet er toppie uit ! :-)

[Beantwoorden]


Door jill op 7 augustus 2012 11:47

Hey Vera,

Waar koop je die mooie oogschaduw palette?

[Beantwoorden]


Door Kim op 10 augustus 2012 16:27

Dat blousje is echt superleuk! Weet je toevallig een winkel waar ze nog z’n soort kleur verkopen?

[Beantwoorden]


Door kirsten op 10 augustus 2012 18:29

Leuk artikel! (love)

[Beantwoorden]


Door roos op 10 augustus 2012 18:47

Leuke producten!
Maar ik heb de bb cream ook en ik ben nu op vakantie en ik merk echt dat ie bb cream me echt zo wit maakt! ik had een beetje een kleurtje en toen deed ik weer de bb cream op en later er weer af en ik was gewoon weer bleek… nu zag ik dat er ook whitening in zit, dus het maakt je gewoon echt veel bleker… bovendien zit er ook spf 50 in, superhoog dus is het moeilijk om nog een beetje bruin te worden met dat op. dus dat vind ik wel heel jammer, voor de rest vind ik hem ook heel fijn. maar als je het dus echt niet leuk vind dat je zo bleek bent, zou ik hem niet meer zo vaak gebruiken, want het maakt je echt bleker. maar als je het niks uitmaakt is het natuurlijk geen probleem.

[Beantwoorden]


Door Joanne op 3 november 2012 20:56

Wat is de prijs van de Skin79BBcream? :+

[Beantwoorden]


Door Marlies op 26 februari 2013 21:02

Hee, ik vind die tas zo mooi! Omg!
Sorry dat ik het vraag en ik weet niet of je het erg vindt, maar waar kan ik die kopen?

Xxx marlies

[Beantwoorden]