L’Oréal Extraordinary Oil

Met een flink bos hout haar voor de deur, hebben mijn lange, dikke, vele lokken aardig wat verzorging nodig. Begrijp me niet verkeerd, ik ben dol op mijn volle manen met rapunzel lengte, maar soms lijkt het alsof die golvende plukken haarproducten opeten. Shampoo, conditioner, een haarmasker, anti klit spray, serum of olie, het staat bij mij allemaal in de kast.

Photobucket

Photobucket
Al een tijdje gebruik ik Extraordinary Oil van L’Oréal. Een haarolie in een mooie glazen fles, die goed in mijn haren trekt, een gezonde gloed geeft een een zachtere aanraking. Er zijn twee soorten Extraordinary Oils. Één voor gewoon, en één voor gekleurd haar. Ik gebruik de versie voor gekleurd haar, met de rode dop.

Extraordinary Oil is te koop bij de drogist en kost €9,99.

Photobucket

Photobucket
De Extraordinary Oil bevat verschillende soorten oliën zoals lotus olie, kamille olie, rozen olie en lijnzaad olie. De olie kan zowel in nat als droog haar aangebracht worden in een kleine hoeveelheid. Ik heb ongeveer 4 tot 6 pompjes voor mijn hele haar nodig, maar ik heb dan ook lang, dik en veel haar. De olie maakt droog haar minder dof, voedt het en geeft het een mooie glans. Ook ruikt het product erg lekker, een beetje houtachtig.

De Extraordinary Oil verzwaart niet, een fijn voordeel. De olie kan dagelijks gebruikt worden, maar voor mij is één keer op droog haar na het wassen aanbrengen voldoende om er tot de volgende wasbeurt profijt van te hebben. Ook goed om te weten is dat de olie je haar beschermt tegen de hitte van een föhn of stijltang.


Photobucket
Extraordinary Oil aangebracht in mijn haar.

Photobucket
Ik kan gerust zeggen dat ik fan ben van dit product. Het zorgt ervoor dat mijn haar zacht is en mooi glanst zonder dat het vet wordt. Ik heb verschillende serums gebruikt, maar ben nu volledig overgestapt op de olie. Serums deden op mijn haar nooit echt wat ze beloofden, ik had onwijs veel product nodig en nog was mijn haar droog. Ik heb ook het gevoel dat serums veel meer op het haar liggen en dat deze olie beter intrekt.

Naast shampoo, conditioner en af en toe een haarmasker gebruik ik nu alleen deze olie en dat is voldoende. Het is niet meer droog, pluizig, dof of klitterig. Nee, mijn haar is zacht en het glanst. Een paar druppels erin en ik ben klaar om te gaan.

L’Oréal Extraordinary Oil is vanaf deze maand te koop voor €9,99

Twitter Facebook
Categorie: Haar Mid budget | 25 juni 2012 | 77 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door LottedeJ op 25 juni 2012 07:07

Dat klinkt goed! Ik moet zeggen dat olie ook prettiger begin te vinden dan serum. Olie is net wat geconcentreerder en doet wat meer voor m’n haar, wat je zelf ook al schrijft. Fijn dat deze je haar niet vettig maakt! Ik heb daar zelf ook altijd snel last van.

[Beantwoorden]


Door Charile op 25 juni 2012 07:15

Dat klinkt goed! Wat fijn dat hij voor jou goed werkt! Ik ben er nu wel benieuwd naar :D

[Beantwoorden]


Door Eva op 25 juni 2012 07:19

Is dit ook geschikt voor snel vet wordende, stug haar?
Want dat het niet vettig is, is fijn, maar maakt het je haar niet sneller vet?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2012 om 19:57:

Mijn haar maakt het niet sneller vet, maar ik heb dan ook vrij droog haar van mezelf hoewel het bovenop nog wel eens vet kan worden. Heb er geen last van gehad! Natuurlijk wel het product in de puntjes aanbrengen en niet bovenop je haar, tegen de hoofdhuid aan.

[Beantwoorden]


Door Manon op 25 juni 2012 07:20

Klinkt als een super fijne olie! Ik ben benieuwd.

[Beantwoorden]


Door claire op 25 juni 2012 07:23

klinkt heel goed. En Vera, wat heb je toch mooi haar!!! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2012 om 19:58:

Dankje :$

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 juni 2012 07:24

Ik heb hier nog een monoï olie van TBS staan. Die moet ik ook maar eens vaker gaan gebruiken. Heb nu een leave-in conditioner van Kerastase en dan doe ik nog een voedend product echt alleen in de punten. Dat werkt prima maar was mijn olie helemaal vergeten!

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 25 juni 2012 07:40

ziet er goed uit en je haar ziet er inderdaad veel gezonder uit! en dat maakt mij nog meer jaloers dan ik al was, ghehe… :)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 25 juni 2012 07:44

Klinkt echt fijn! En je haar ziet er na gebruik ook mooier uit. Deze olie wil ik ook wel binnen slepen. Hij lijkt me echt prettig. Ook geen heel gedoe en zo. ^^

[Beantwoorden]


Door beautybysandra op 25 juni 2012 08:04

klinkt erg fijn, ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 25 juni 2012 08:15

Ziet er uit als een fijn product! Mijn mijn bos krullen heb ik ook altijd véél haarproducten nodig om het een beetje in model te krijgen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2012 om 19:59:

Ah, dat geloof ik graag :ja: Je krullen zien er op je ava in ieder geval al wel heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 25 juni 2012 08:23

Lijkt me een heerlijk product!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Dita op 25 juni 2012 08:27

Dit zou ook prefect voor mijn haar zijn :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 25 juni 2012 08:29

Lijkt me erg fijn zeg! Ze zijn ook niet zo duur, valt me weer mee :)
Binnenkort maar even bezoekje drogist doen!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 25 juni 2012 08:33

Dit product moet ik hebben! Ben al heel erg lang op zoek naar een olie voor in mijn haren en deze klinkt goed. Ook is hij lekker budget :D

[Beantwoorden]


Door Jesdiny op 25 juni 2012 08:45

Ik was heel erg benieuwd naar deze olie. Thanks voor de review!!

[Beantwoorden]


Door CreaBeaBlog op 25 juni 2012 08:46

Klinkt goed! Ik heb vorige week Moroccan Oil meegekregen bij Waxx kappers in Arnhem. (Als je daar ooit naar toe gaat: vraag naar Rick!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2012 om 20:02:

Ben je bij Waxx geweest? Leuk! Een meisje wat ik ken werkt daar, Toni. Zij is ook leuk :ja:

[Beantwoorden]


Door Diede op 25 juni 2012 09:09

(love) (love) Oeeh, klinkt goed! Dit moet vast wel iets voor mij zijn. Ik heb altijd droog en pluizig haar. Thanx voor je review

[Beantwoorden]


Door Joyce op 25 juni 2012 09:12

Dat ziet er uit als een goed product! En hij is ook niet zo heel erg duur, want je gebruikt elke keer best weinig. Nu gebruik ik er eentje van Kérastase, maar dat was er maar eentje van 50ml, die is dus bijna op. Dit lijkt me een goede budgetvervanger! ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Bo op 25 juni 2012 09:17

Ze lijken me echt lekker! (love)

[Beantwoorden]


Door Alise op 25 juni 2012 09:17

Dat lijkt me zeker het proberen waard, wat een mooie prijs! Ik heb dan niet zulk lang haar als jij, maar ik heb krullen die er heel snel dof en droog uitzien. Ik heb van alles in m’n kast staan, maar niks werkt. Deze proberen dan maar ^^)

[Beantwoorden]


Door Xilja op 25 juni 2012 09:22

Ik heb hem nu ook sinds zaterdag in huis. ik zag hem eindelijk in de winkel liggen en ik dacht meenemen. Ik vind het een erg fijn product om te gebruiken. meestal wordt mijn heel snel vet van zulke producten, maar deze oil veroorzaakt dat helemaal niet, waar ik heel erg blij mee ben.

XXX <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2012 om 20:03:

Goed om te hoen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 25 juni 2012 09:23

Ik ben gek op haarolie, dus wil deze ook zeker eens proberen ^^

[Beantwoorden]


Door Jessica op 25 juni 2012 09:29

Ah, deze ga ik dus ook proberen! Mijn haar lijkt een beetje op dat van jou, (en daar ben ik heel, heel erg blij mee ^^) maar het is echt heel erg droog af en toe. Dus ik ga dit maar eens uitproberen!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 25 juni 2012 09:38

Deze komt op mijn wishlist! Ik heb een serum van Hema, best wel blij mee, maar ik zou liever iets hebben dat echt in het haar in trekt. (ik zou het graag weer laten groeien, ik heb ook een vrij volle bos blond haar) en heb het gevoel dat het serum, als ik eens wat minder in mijn haar drop, toch veel minder effect geeft en mijn haar eerder droog is.

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 25 juni 2012 09:52

Ik denk dat ik ook maar eens een olie ga proberen.

[Beantwoorden]


Door Margje op 25 juni 2012 09:52

Ik ben sowieso wel een fan van verzorgende oliën. Ik gebruik al jaren een flesje macadamia-olie van Redken. Geweldig spul voor gauw pluizend, dof en droog haar, zoals het mijne (:

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 25 juni 2012 10:07

Sounds good !

[Beantwoorden]


Door Lisa op 25 juni 2012 10:12

Dit is echt zo’n fijn product! Ik ben het ook al een hele tijd aan het uittesten; En het ruikt ongelofelijk lekker vind ik.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 25 juni 2012 10:20

Klinkt als muziek in de oren! Ik heb alleen ZOVEEL haarproducten en ik heb net weer nieuwe serum van chi gekocht dus dat eerst ff opmaken en dan naar de winkel om deze olie te halen :)

[Beantwoorden]


Door Liselotte op 25 juni 2012 10:29

klinkt als een heel fijn product. misschien ook wel wat voor mij.

[Beantwoorden]


Door Michaela op 25 juni 2012 10:36

Deze had ik al bij Mascha gespot, lijkt me veel fijner dan een serum!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 25 juni 2012 10:53

Klinkt super, de verpakking ziet er ook goed uit! Ik snap wat je bedoelt met stug haar. Vreselijk vind ik dat gevoel!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 25 juni 2012 11:03

Klinkt goed! Gebruik nu zelf ook wat vaker olie voor mijn haar ipv serum. Heb het idee dat het net wat meer doet voor mn haar!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 25 juni 2012 11:16

Ik ben altijd zo bang dat mijn haar ontzettend vet wordt van olie. Dan moet ik het weer te vaak wassen: probleem want daar wordt mijn haar weer pluizig van. Het is een beetje een cirkel die zich blijft herhalen dan. Dus ik heb de olie afgezworen ..

[Beantwoorden]


Door lin op 25 juni 2012 11:18

Goede review, maar mag ik even kritisch zijn voor de verandering? :)
De review zal nóg beter zijn als je er een foto bij doet van je haar zonder de olie, en er bij vermeldt hoeveel ml het product bevat. Maar wel een interessant product!

[Beantwoorden]


Door Samira op 25 juni 2012 11:21

de haarolieën van l’oréal zijn altijd goed voor mijn haar geweest! en hebben vaak een awesome geurtje!

[Beantwoorden]


Door bonit op 25 juni 2012 11:36

verkopen ze sleek in arnhem bij PAK?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2012 om 20:06:

Ja :ja: Maar niet alles, in ieder geval wel de palettes uit de standaard collectie.

[Beantwoorden]


Door Bertine op 25 juni 2012 11:55

Dank je voor de tip! Die ga ik halen! Hoop dattie al in de winkel ligt. Serum doet voor mijn haar ook niet genoeg, ik heb veel pluis!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 25 juni 2012 12:40

Ik zocht al een review, maar kon nergens wat vinden! Nu ben ik er zeker van dat ik dit product ga kopen, aangezien mijn bosje stro wel wat extra verzorging kan gebruiken! ;-) fijne review!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 25 juni 2012 12:40

Klinkt goed!
Olie heeft als voordeel dat het echt in je haar kan trekken en je haar kan voeden, terwijl serum (bomvol siliconen) vooral een laagje om je haar heen legt. Grote kans dat je haar daarom de olie lekkerder vindt dan een serum! :-)

[Beantwoorden]


Door Claire op 25 juni 2012 13:19

klinkt fijn!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 25 juni 2012 13:42

Bij mij werken serums wel heel goed maar misschien dat ik toch een poging waag om deze olie uit te testen aangezien olie echt in je haar trekt! Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 25 juni 2012 13:49

Klinkt prima! Ik heb nog een zooi olie’s staan zoals Macadamia en maroccan oil. Eerst die maar opmaken maar ik houd deze zeker in gedachten.

[Beantwoorden]


Door Bo op 25 juni 2012 14:49

Oohh dat is echt precies wat ik nodig heb! Mijn haar is ook echt zooo droog ik wist niet wat ik er tegen kon doen. Bedankt Vera ♥

[Beantwoorden]


Door Cécile op 25 juni 2012 16:28

Jammer dat het een glazen fles is, vind ik altijd vervelend! Glas is zo zwaar voor reizen, en moeilijker te recyclen thuis. Ik gebruik de haarolie van syoss, hele fijne olie! Ik heb extreem droog haar en gebruik iedere dag olie en iedere avond nog een haarproduct. Nog steeds wordt mijn haar nooit vet! Weet iemand hoe het komt dat mijn haar zo droog blijft? Wat kan ik daartegen doen behalve producten erin doen de hele tijd?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2012 om 20:07:

Ja, glas is wel zwaar inderdaad :ja: Maar geeft wel een luxe gevoel vind ik. Wat voor shampoo en conditioner gebruik je? En fohn je je haar?

[Beantwoorden]


Door Joyce op 25 juni 2012 16:48

ik heb nog nooit zo’n soort olie gebruikt, maar het klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Fien op 25 juni 2012 17:06

Klinkt fijn! Zou het nog een betere review vinden als je ook een before foto had gemaakt.
liefs!

[Beantwoorden]


Door Jikke op 25 juni 2012 18:21

Klinkt echt super! Maar beschermd dit product ook tegen de zon? Want ik ga namelijk op vakantie naar indonesië en ik heb geen idee wat ik moet mee nemen aan beautyproducten (voor verzorging van bv. haar, maar ook qua make-up!) ! ik hoopte dat je me kon helpen!
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2012 om 20:08:

Ja, beschermt het ook tegen!

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 25 juni 2012 19:29

Oh dit klinkt echt als een fijn product zeg.

[Beantwoorden]


Door Jana op 25 juni 2012 20:40

Ooh deze lijkt me goed :D x

[Beantwoorden]


Door Diede op 25 juni 2012 20:52

Ik heb hem even gehaald bij de Etos, ik ben er echt blij mee, & omdat ik 15 euro had besteed kreeg ik een nagellakje wat je gratis kan uitkiezen. Misschien een leuke tip. & nog leuker, omdat ze me 7 euro had laten betalen voor een nagellak van rimmel(die in de aanbieding was op dat moment voor 4 euro) kreeg ik nog een gratis nagellakje. Nu heb ik een pastel groene & een gele gratis gekregen. (& ik heb de 3 euro natuurlijk terug gekregen :yay:

[Beantwoorden]


Door Femke op 25 juni 2012 20:55

Lijkt me erg fijn!

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 25 juni 2012 21:54

Klinkt ontzettend goed! Ik doe eigenlijk vrij weinig aan m’n haar, omdat ik niet weet wat ik er mee aan moet.. Misschien dat ik hier eens naar ga kijken, want de producten lijken me gewoon erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Esther - Blosh Blog op 25 juni 2012 22:21

Fijne producten! Ik heb precies dezelfde ervaring met serums en olie.

[Beantwoorden]


Door lotte op 26 juni 2012 00:15

He gera supper artiekel weer!
maar ik heb een vraagje staan bij de ingredienten dingen die met one(n) eindigen en staan die boven in het midde of onder ?
xxxlottr

[Beantwoorden]


Door eyepolish op 26 juni 2012 02:06

Ziet er heel fijn uit! Ik ben zelf ook een serum lief hebber en ik snap precies wat je bedoelt met dat je haar alles op eet! hahaha :ja:

[Beantwoorden]


Door Tara-Naomi op 26 juni 2012 07:53

Ik had deze gezien in de winkel, eerst rook ik die normale.. heerlijk!
Maar toen rook ik aan die voor gekleurd haar, ik rook alleen maar alcohol, toen zag ik ook dat alcohol het tweede ingredient was. :boo:

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 26 juni 2012 10:43

Dit moet ik zeker eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Nadine op 26 juni 2012 15:45

Gewoon al door hoe het flesje eruit ziet denk ik dat hij heel fijn is.. Weet niet wat het is, maar ben benieuwd! :ja:

[Beantwoorden]


Door Ise op 27 juni 2012 17:02

Lijkt me heel erg fijn, ga het eens proberen! :)

[Beantwoorden]


Door Ester op 11 juli 2012 22:30

Klinkt goed, is het soms net zoiets als de Oil Elixer van Gliss Kur? Die heb ik al een tijdje in huis en ik wissel hem af met een serum. Heb onlangs ook het serum uit de Full Repair lijn van John Frieda gekocht maar die vind ik erg tegenvallen. Hij is zo vloeibaar dat zodra je het op je handen uitwrijft het lijkt alsof de helft al ‘verdampt’ is ofzo en het doet weinig voor mijn haar.

[Beantwoorden]


Door sylvia op 31 juli 2012 14:35

als je inde buurt van duitsland woont haal het daar is goedkoper haha enne hij werkt goed moet ik zeggen :D:D

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 31 augustus 2012 16:15

[…] na het wassen nog wel eens droog zijn, maar deze olie gaat de droogheid en pluis goed tegen. Lees hier mijn uitgebreide […]


Door Amanda op 31 augustus 2012 18:46

Deze staat zeker op mijn wishlist nu! Volgende maand even halen (love)

[Beantwoorden]


Door Liza op 17 oktober 2012 19:33

Helpt het ook tegen dikke grote klitten of kleine klitten om ze makkelijk eruit te kammen. Want dat heb ik namelijk en ik weet niet wat ik hier aan kan doen want ik heb zelf ook dik en lang haar!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 2 april 2013 16:06

[…] bodybuilders gebruiken het op hun lichaam, maar ik smeer het ‘t liefst in mijn haar: olie. L’Oréal Extraordinary Oil gebruik ik elke keer wanneer ik mijn haar gewassen heb, maar nu kwam ik een goedkopere variant van […]


[…] zweer bij L’Oréal Extraordinary Oil. Zulk fijn spul in een mooie glazen fles. Onlangs herontdekt en de liefde is weer helemaal […]


Door Mandy op 12 maart 2014 18:57

Klinkt al goed ik hoop dat die voor mijn haar ook goed is doegh xxxxxxxxxxxxxxxxx

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Vergeet-mij-nietjes op 16 mei 2014 06:00

[…] vraag ik me nu af. Haarolie is een echte live saver. Mijn favorieten zijn die van L’Oréal en Garnier. Ik smeer het in mijn haar als het nog nat is en het zorgt ervoor dat het zacht wordt, […]