A Touch Of Fashion: Mijn favoriete modeblogs part 4 (internationaal)

Eén keer in de twee weken lees je hier een stukje van blogger Suzanne, in haar mode column ‘A Touch Of Fashion’. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suz haar schrijfkunsten!

Op ‘Mijn favoriete modeblogs’ serie wordt steeds erg goed gereageerd, dus maak ik deze A Touch Of Fashion plaats voor een vierde deel. Het overgrote deel van de, in de eerder edities genoemde, bloggers is steeds Nederlands. Daarom heb ik besloten dat ik deze keer een internationale versie schrijf: modeblogs die ik regelmatig lees en die hun oorsprong kennen van over de hele wereld. Speciaal voor de dames die moeite hebben met Engels en/of andere talen, of die gewoon het liefste een Hollandse meid voor zich zien: in de volgende A Touch Of Fashion lees je het nationale gedeelte van ‘Mijn favoriete modeblogs part 4’. Veel inspiratie-, lees-, en kijkplezier!

Photobucket


Duitsland: Dana’s Fashion Blog

Dana heeft geen fashionbloggers stijl die je veel ziet, maar doet echt haar eigen ding. Haar stijl is vrouwelijk, kleurrijk, maar het allerleukste: veel maakt ze zelf. Haar blog staat dan ook vol met creatieve en (ook niet onbelangrijk!) simpele DIY’s, die ze stap voor stap uitlegt en zelf in outfit posts vastlegt. De ketting die je op bovenstaande foto ziet maakte ze van €1,- oorbellen, die ze uit elkaar haalde en weer als ketting in elkaar zette.

Photobucket
Engeland: Into the fold

Als je vijftien jaar bent en al zo’n mooi, simplistische stijl hebt, dan heb je duidelijk modebloed. Niet zo verwonderlijk, aangezien Camilla Deens bloed heeft en Scandinavië natuurlijk dé place to be is in Europa als het op stylish people aankomt. Gelukkig zit Camilla op haar leeftijd nog niet vastgeroest in één stijl, maar zie je haar de ene keer vrouwelijk, de andere keer stoer, en de volgende keer schattig – echter allemaal met die simplistische, rode draad.

Photobucket
VS: Zarna’s runway

Zarna met haar turquoise tie-dye, waar ik helemaal verliefd op ben. Helaas blogt ze niet heel veel, maar als ze het doet is het nooit teleurstellend. Altijd puur, classy, vrouwelijk en ook niet onbelangrijk: vaak genoeg verfrissend. Dan zijn het waar hoger dan hoge hakken, dan is het weer een nonchalante maxirok.

Photobucket
Frankrijk: Frassy

Mijn favoriete internationale blogger aller tijden: Audrey. Ik heb haar een plaatsje in het midden van dit lijstje gegeven. Wat kan ik zeggen over Audrey? Haar stijl is helemaal mijn ding: kleurrijk, divers, eigenzinnig, making a statement, trendsettend en internationaal. Audrey is Amerikaans maar heeft in zo’n beetje heel Europa gewoond, en dat is te zien: van elke plek op de wereld heeft ze een beetje stijl meegenomen.

Photobucket
Spanje: LA’s blog

LA is een beetje een geval apart. Ze doet me wat denken aan Rumi, maar dan een exotischere variant. Met haar ombre haar, grote zonnebrillen en buck off -look is ze een soort rebelse diva. Die combinatie is heerlijk en helemaal in balans, wat mij betreft. Toch –zoals bijvoorbeeld op deze foto- zie je soms ook ineens haar kwetsbare, meisjesachtige kant. En anders zijn het wel haar benen tot in de hemel of haar in het oog vallende schoenen die in het oog springen.

Photobucket
Engeland: Meek-n-mild

Shirley kun je herkennen aan haar casual stijl met één kleuraccent, eyecatcher of iets anders dat zegt: ik ben niet zo casual als je denkt. Haar amazing foto’s, donkere krullen flawless huid maakt dat je naar een girl next door + (waarin de + extra’s zijn) kijkt. Helaas zijn de updates niet geregeld, maar daarvoor terug krijg je wel kwaliteit.

Photobucket
VS: Pretty in leather

Yuka is zo’n leukerd! Ze doet me denken aan mezelf (die twee zinnen zijn een foute combinatie, haha). Altijd als ik naar haar outfits kijk: eigenlijk is het het nét niet, maar damn, wat past het goed bij haar. Ze heeft de nonchalante ‘ik doe maar wat aan’ uitstraling waar ik soms jaloers op ben, en kan helemaal los gaan met kleuren of ineens chique in zwart/wit. Nooit is het echter sober, saai of voorspelbaar.

Photobucket
Spanje: Street dressed

Een blogger die een wat minder ‘gelikte’ stijl (no offense!) heeft dan een aantal van boven genoemde bloggers. Ze is redelijk nonchalant, en haar stijl oogt ook altijd comfortabel. Op haar foto’s is ze dan ook echt aan het ‘leven’, dus kun je haar outfits meteen in actie zien. Veel is budget-vriendelijk (vind ik altijd fijn!) en hoewel haar stijl meestal goed herkenbaar is, zit er soms ineens als verrassing een outfit tussen waarin je haar amper herkent (zoals deze).

Zoals altijd: deze blogs zijn slechts een selectie. Hoewel niet elke blog mijn stijl is, niet elke blog ‘werkt’ zoals ik het zou doen, en ik me niet met elk meisje even goed kan identificeren, is alleen al het kijken naar zulke stylish mensen soms een enorme kick en opluchting (ze bestaan, haha!) voor mij. De nationale dames, die een stuk nuchterder, vaak budget vriendelijker, en soms ook amateuristischer zijn, staan een stuk dichterbij me. Maar de internationale bloggers maken vaak dat ik weer even in sprookjes geloof. Begrijp je?

Nog even het volgende: sommige van deze bloggers leven over de hele wereld en hebben verschillende nationaliteiten. Vandaar ik ervoor heb gekozen hun (voornaamste) thuisland te noteren. Deze bloggers hebben echter allemaal géén Nederlandse nationaliteit.


P.S. Hier bekijk je de vorige delen van ‘Mijn favoriete modeblogs’
Deel 1
Deel 2
Deel 3

P.P.S. A Touch Of Fashion, deze rubriek op www.veracamilla.nl dus, bestaat deze maand alweer twee jaar! Ik heb de leukste edities nog even op een rijtje gezet. Je leest ze hier.

P.P.P.S. Mijn eigen blog (www.fashionisaparty.com) heeft bijna de 1000 Bloglovin volgers bereikt. Helpen jullie nog een handje?


Wat is jouw favoriete internationale (mode)blog?
Welke van deze blogs kende je al/nog niet?


Reacties

Door Marjolein op 7 mei 2012 12:08

Ah ik ken er geen een haha! Ik vind Wendy’s Lookbook leuk (http://www.wendyslookbook.com/) :D En gefeliciteerd met dat je al 2 jaar ATOF doet!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 7 mei 2012 om 13:01:

dankje! nou fijn – dan heb ik je hopelijk wat nieuwe inspiratie kunnen geven! ik ga wendy’s lookbook nu bekijken!

[Beantwoorden]


Door Marije op 7 mei 2012 12:08

Heel leuk! Ik kende ze allemaal nog niet.

[Beantwoorden]


Door Anna op 7 mei 2012 12:29

Wat leuk! Maar ik lees eigenlijk geen fashionblogs en de enige die ik lees is van Suzannne :D

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 7 mei 2012 om 13:01:

vind ik niet erg ;).

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 7 mei 2012 om 13:02:

vind ik niet erg ;)

[Beantwoorden]


Door pretty beauty land op 7 mei 2012 12:29

leuke blogs!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 mei 2012 12:34

Leuke suggesties heb je er tussen zitten! Ik ga zeker even een kijkje nemen. Ik weet niet waarom maar ik kijk liever naar mode vlogs dan mode blogs. misschien omdat je dan de kleren ziet bewegen? Ik vind dat je dan een veel beter idee van de kleding krijgt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2012 om 12:39:

Herken ik wel! Ik lees ook geen modeblogs, alleen die van Suz. Maar shoplogs met mode vind ik wél heel leuk.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 7 mei 2012 12:35

O god, vera! Doe mij dit niet aan! Ik volg al zoveel blogs en nu kom jij weer met zoveel leuke die ik niet ken!! Weer tien nieuwe blogs erbij… Bloglovin is killing me! ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2012 om 12:39:

Suzanne heeft dit geschreven he ;-)

[Beantwoorden]


Door CreaBeaBlog op 7 mei 2012 12:54

Ik ga Dana’s uitchecken, want ik vind DIY’s leuk! Thanks

[Beantwoorden]


Door Myrtheiheartbeautyfashion op 7 mei 2012 13:05

Wat een leuk artikel! Ik ben allema erg benieuwd naar deze blogs, ik ga gelijk even een kijkje nemen!

[Beantwoorden]


Door emma op 7 mei 2012 13:14

superleuk, weer allemaal nieuwe blogs die ik erbij ga volgen :)
Alleen frassy kende ik al & haar stijl is zoo tof! Mijn grote favoriet op het moment (van de nietnederlandse bloggers) is imfancy, haar foto’s zijn zooo mooi :O en kayture is ook zo’n miesje met supermooie foto’s! En qua stijl/kleding zou ik wel de kledingkast van le blog de betty hebben, zij heeft ook de roze jeremy scott for adidas beertjes sneakers die ik al eeuwen wil.
Ik hop vaak van fashionblogger naar fashionblogger, omdat de meeste op een gegeven moment niet zo verfrissend meer zijn. De enige fashionbloggers die ik trouw blijf bezoeken zijn suzanne en love aesthetics :)

[Beantwoorden]


Door emma op 7 mei 2012 13:20

superleuk! Nu heb ik nog meer blogs om te volgen :D
alleen frassy kende ik al & zij heeft echt een toffe stijl. Op het moment is mijn favoriete internationale modeblog: imfancy. Zij heeft zulke mooie foto’s :O en ook kayture heeft megaschattige foto’s. Qua stijl/kleding zou ik wel de complete kledingkast van le blog de betty willen. Zij heeft de door mij zo gewilde roze teddybeersneakers van jeremy scott for adidas en daarnaast gewoon enorm toffe kleding!
Ik hups wel vaak heen en weer tussen de verschillende fashionblogs, omdat ze soms nogal gaan vervelen, zo hetzelfde op een 1 of andere manier..
Qua nederlandse bloggers blijf ik trouw aan Suzanne en love aesthetics :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 7 mei 2012 om 14:06:

kayture is me iets te zoet. en imfancy ken ik denk ik wel (komt me bekend voor, en ken eigenlijk alles wel ;)), maar kan ik me even niet voor de geest halen. goed dat je me trouw blijft ;) <3

[Beantwoorden]

Savine antwoordt op 7 mei 2012 om 23:46:

Ken je Dulcecandy? :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 7 mei 2012 13:41

Ik kende ze allemaal niet haha! Ik volg wel buitenlandse blogs, maar dan echt de bekende (voor mijn gevoel) :)

[Beantwoorden]


Door ilse op 7 mei 2012 13:44

de enige fashion blog die ik volg is pineneedle-collective.blogspot.com.au. leuke blog van een australisch meisje die de meeste kleren zelf maakt of bij een thriftshop koopt.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 7 mei 2012 om 14:06:

klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 7 mei 2012 13:59

Leuk! Bedankt voor de tips, ik ga ze onthouden!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 7 mei 2012 14:54

Leuke blogs! Weer een paar erbij die ik kan gaan volgen, haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 7 mei 2012 15:07

Oh, geweldige blogs! Zelf ben ik niet in to the fashion, maar vind het amazing om op andere fashionblogs te kijken. :) Ze hebben soms echt goede tips!

[Beantwoorden]


Door therese op 7 mei 2012 15:26

dat zijn echt hele leuke blog’s!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 7 mei 2012 15:41

Leeukk ! (love)
maar trouwens, de comments staan weer in het midden, hoort dat eigenlijk zo? $

[Beantwoorden]


Door Tessa op 7 mei 2012 15:53

Shirley heeft ook een beauty YT kanaal, echt de moeite waard! Staat gelinkt op haar site, ze heeft echt een supermooie stijl qua makeup!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 7 mei 2012 om 16:15:

goede tip!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 7 mei 2012 15:53

om eerlijk te zijn kende ik hiervan nog niemand dus weer handige tips =)

[Beantwoorden]


Door Madeli op 7 mei 2012 16:09

Ik heb zelf niet zo heel veel met mode, maar al die blogs zijn net kunstwerkjes, zo leuk! (love) Prachtige meisjes!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 7 mei 2012 16:20

Ik volg niet zoveel modeblogs, eigenlijk maar twee, haha. Ik heb even gekeken en ik vind Into The Fold wel erg leuk, haar ga ik volgen, mooie stijl heeft ze!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 7 mei 2012 16:30

Leuk artikel
Ik ben 13 en wil later en nu graag er goed maar toch bijzonder uitzien. Dankje voor de leuke tips
<3

[Beantwoorden]


Door Mariette op 7 mei 2012 17:06

Super leuk allemaal!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 7 mei 2012 17:39

Leuke blogs allemaal. Ik kende ze nog helemaal niet!

[Beantwoorden]


Door Roos op 7 mei 2012 18:00

Ik kende ze allemaal nog niet, maar ik volg; Into the fold, meek-n-mild en street dressed nu op bloglovin’ :)

[Beantwoorden]


Door Astrid op 7 mei 2012 18:13

Leuke blogs de mijne zijn op dit moment dulce candy en zoella. Allebei zo leuk ^^)

xx Astrid

[Beantwoorden]


Door Janaa op 7 mei 2012 19:44

Wat leuke blogs :D x

[Beantwoorden]


Door Nannick op 7 mei 2012 19:54

Leuke blogpost en wat een prachtige outfits! (love)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 7 mei 2012 20:48

ik volg eigenlijk geen buitenlandse blogs, zou ik toch eens moeten gaan doen wat ze zien er allemaal erg gaaf uit!

[Beantwoorden]


Door streetdressed op 7 mei 2012 23:21

thank you so much for your featured! ;)

kisses!

montse
http://www.streetdressed.com

[Beantwoorden]


Door Steffie op 8 mei 2012 07:51

Die ketting van het 1e meisje is echt WAUW!!!

[Beantwoorden]


Door di op 8 mei 2012 13:57

door je vorige stukje ben ik allaboutthestyle gaan volgen en sixfeetformtheedge. denk dat er nou ook wel weer wat bij zit!.

Jou volgde ik natuurlijk al. Kijk uit naar de volgende post.

[Beantwoorden]


Door fashiongirlz op 8 mei 2012 17:07

Leuk artikel!
Ik kende er eigenlijk stiekem geen een.
Op onze site (www.fashiongirlz.fashionblogster.com) hebben we het ook wel eens over fashion. Ik zal kijken of ik tussen deze blogsters nog leuke inspiratie op kan doen!
x

[Beantwoorden]


Door yuka op 9 mei 2012 04:30

THANKS SO MUCH FOR THIS! (love)

[Beantwoorden]


Door Evabeauty op 9 mei 2012 17:18

leuk leuk

[Beantwoorden]


Door Ise op 9 mei 2012 19:16

Leuk artikel, ik ken ze allemaal nog niet! :)

[Beantwoorden]


Door Imke op 14 mei 2012 22:20

KENZA! Echt mijn favo mode blog aller tijden. Alles wat ze draagt vind ik gewoon geweldig, terwijl ik best kritisch ben op het gebied van mode. Ze komt uit Zweden en is werkelijk immens populair. Ze is ook model, wat niet heel raar is, want ze prachtig. Soms een beetje te perfect zelfs. Maar zeker haar site http://www.kenzas.se uitchecken, want dat is echt de moeite waard. Helaas schrijft ze wel alles in het Zweeds, maar gelukkig heeft ze de Google Translate optie in de sidebar, en daar kom je een heel eind mee ;)

[Beantwoorden]

Jessica antwoordt op 16 juni 2012 om 00:15:

Mee eens!

[Beantwoorden]


Door Jorrit op 20 januari 2013 14:08

Omg sow coowl

[Beantwoorden]