A Touch Of Fashion: Mijn Favoriete Modeblogs part 2

Eens in de twee weken neemt Suzanne mijn plek in voor haar mode column ‘A Touch Of Fashion’. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suzanne’s schrijfkunsten én gevoel voor mode.

In Augustus alweer kwam part 1 uit van mijn favoriete modeblogs. Omdat deze A touch of fashion toen al een groot succes was, en er continu nieuwe modeblogs bijkomen én ik continu nieuwe blogs ontdek, vandaag een vervolg! Met veel plezier bekijk ik dagelijks streetstyle blogs, maar hier zet ik graag individuele en persoonlijke blogs in het zonnetje. Wie zijn hot en happening, maar veel belangrijker: inspirerend?

Image Hosted by ImageShack.us
5 inch and up. Een opzich niet in het oog springend meisje, waar het niet dat Sandra in dé items van het moment rond loopt (… ik zou het bijvoorbeeld echt geen punt vinden om deze Acne wedges in mijn kast te hebben staan). Maar dat je met geld geen stijl kunt kopen bewijst ze ook: keer op keer verrast ze me met iets wat ik nog niet eerder gezien heb, vaak een nonchalant detail. Zo kun je in deze blogpost van mij al zien dat ik haar zwart-met-ruitjes-outfit erg waardeerde.

Image Hosted by ImageShack.us
After style comes fashion. Samm’s foto’s doen zoveel voor haar blog. Al meer dan eens heb ik haar verteld hoe jaloers ze daarmee maakt! Los daarvan weet Samm ook heel goed wat stijl is, en combineert ze een mooie jeans of hakken graag met een grappig flaphoedje of een apart detail. Samm doet haar blognaam zeker eer aan, en straalt wel degelijk uit dat stijl eigenlijk belangrijker is dan mode.

Image Hosted by ImageShack.us
Billie Rose. Rosanna post niet met heel veel regelmaat, maar een ware fashionista gaat natuurlijk voor kwaliteit in plaats van kwantiteit! Ik vind Rosanna’s looks altijd verrassend omdat ze haar eigen mengelmoesje maakt van hippie, chic, sophisticated en stoer. Deze outfit is er één waarvan je niet veel varianten op blogs zult tegenkomen en that’s what I like.

Image Hosted by ImageShack.us
Fashion fever. Esmée heeft een sophisticated stijl met het liefst een detail in een knalkleur. Zoals hier haar rode lippenstift, maar ook haar nieuwe oranje Topshop hakken moet je zeker even checken! Haar stel is zowel nonchalant, als chic, als sportief, en die contrasten geven bij altijd wel iets vernieuwends.

Image Hosted by ImageShack.us
I write fashion. De altijd vrolijk kijkende Stacey geeft me niet het gevoel dat ze de behoefte heeft aan op te vallen, maar doet dit ondertussen bij mij wel! Mooie items, met vaak één item dat unexpected is en die haar outfits net iets pittigs geven. Ook genoeg afwisseling bij Stacey, en dat vind ik wel zo prettig!

Image Hosted by ImageShack.us
ChocolateChipCouture. Daphne is by far één van mijn favoriete op dit moment. Los van dat ze heel spontaan overkomt, herken ik mezelf in haar verschillende stijlen. Haar looks kunnen variëren van vrij basic tot vrij extravagant, en die afwisseling vind ik leuk! Ze verrast me met het combineren van items die ik zelf niet bij elkaar uit heb gezocht en dat zorgt bij mij voor de nodige inspiratie!

Image Hosted by ImageShack.us
Maffionista. Een kijkje op het blog van deze dame doet me denken aan één groot verkleedfeestje. Ondanks dat ze niet zo vaak post, vind ik het leuk dat elke outfit voor mijn gevoel weer een heel eigen thema heeft. Het feit dat iemand bijna een karikatuur durft neer te zetten vind ik wel lef hebben en is voor mij reden genoeg dat ze in dit rijtje thuis hoort!

Image Hosted by ImageShack.us
Columbine smile. Een kijkje op deze blog geeft me echt een high fashion gevoel: mooie, luxe items op een simplistische manier gecombineerd geeft mij het gevoel op het toppunt van mode te zijn beland, terwijl alles wel draagbaar blijkt. Het zou een detail moeten zijn, maar de bijna onverschillige tot onschuldige blik vind ik altijd haar perfecte accessoire!

Zoals jullie misschien al eens opgevallen: veel Dutchies in the house! Ik kan me nu eenmaal vaak beter identificeren met een Europese blogger, dan een blogger uit bijvoorbeeld de VS.

Ik hoop dat al deze blogs blij zijn met deze feature! Voor alle bloggers die weten dat ik hun blog ook met regelmaat bekijk: jullie zijn niet minder geliefd, maar er is hier nu eenmaal beperkt plek.

Voor een compleet overzicht van mijn favorieten verwijs ik je door naar mijn blog pagina.

Heb jij een favoriet mode blog die je op mijn blog of in deze twee delen nog niet bent tegen gekomen? Deel ze met ons in de comments!

Twitter Facebook
Categorie: A Touch Of Fashion | 14 maart 2011 | 32 reacties

Reacties

Door Jenjuain op 14 maart 2011 07:17

Zo, vroeg! ^^)
Wat leuke blogs…Die van “After style komt Fashion” vindt ik super leuk…
Ik volg ook DulceCandy…zij heeft echt een super mooie stijl, combineer Beauty met Fashion en maakt prachtige foto’s…

[Beantwoorden]


Door Aranka op 14 maart 2011 08:03

Leuke blogs! Daar ga ik zeker eventjes een kijkje nemen :D

[Beantwoorden]


Door Lieke op 14 maart 2011 08:05

Ik hou van die laatste outfit! :hearts:

[Beantwoorden]


Door Josephine op 14 maart 2011 08:54

Aaaah, leuk artikel :D. Ik vind het zeker leuk om nieuwe blogs te ontdekken, vooral die met fashion. Ik vind die van After Style comes Fashion en Billie Rose ook. FashionFever volgde ik een jaartje geleden maar WOW wat is zij veel veranderd! OOOH Chocolatechipcouture is echt heel vet! Echt een goed blogje, ik heb weer nieuwe ontdekt :D

[Beantwoorden]


Door femketje op 14 maart 2011 09:13

leuke blogs :D

[Beantwoorden]


Door Tasja op 14 maart 2011 09:59

Er zitten zeker leuke blog tussen, die ik zelf ook volg ^^! maar een paar vind ik niet zo leuk..
Smaak verschilt I guess :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 14 maart 2011 10:20

leuk artikel, er zitten ook leuke outfits tussen;D

[Beantwoorden]


Door Natascha op 14 maart 2011 10:22

Leuke blogs!

Zelf volg ik maar een paar fashionblogs (waaronder die van jou, suzanne). Eigenlijk voornamelijk omdat ik jaloers wordt op de prachtige kleding die ik (helaas) niet pas. (:
Maar hopelijk komt daar snel verandering in :lol:

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 maart 2011 om 15:01:

hihi, goed zo, vooral blijven volgen! en de jumpsuit ligt nog in de kast op je te wachten hoor ;)

[Beantwoorden]


Door Asmae op 14 maart 2011 12:13

Leuke fashion blogs! <3

[Beantwoorden]


Door Eline op 14 maart 2011 12:20

maffionista vind ik een hele leuke blog!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 14 maart 2011 12:41

Leuk :) ik kijk alleen noooit op fashion blogs, ben daar persoonlijk namelijk niet zo in geïnteresseerd. Vind de foto’s wel altijd prachtig die ze maken!

[Beantwoorden]


Door Wen. op 14 maart 2011 13:04

Ik vind Fashion Phylosophy echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Helena op 14 maart 2011 13:14

Leuk!! Fijn dat je deze blogs met ons deelt… ga ze lekker op mijn gemakje één voor één af :)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 14 maart 2011 13:21

Leuke blogs! Ik kon al een paar dames, maar ik vind het altijd leuk om nieuwe fashionista’s te ontdekken :) Mijn absolute favoriet is echter nog altijd afterDRK.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 maart 2011 om 15:03:

van mij ook! maar sabrina stond al bij deel 1 :)

[Beantwoorden]

Renske antwoordt op 14 maart 2011 om 20:11:

Dat is ook mijn favo, samen met Stylescrapbook (die maxi-skirts van haar zijn zo gaaf gecombineerd en ik vind haar gewoon leuk overkomen als persoon) en theblondesalad.com. Die laatste is erg leuk voor mooie combinaties, maar zij gebruikt wel heeeeeel veel dure merken en ik vind soms dat ze nogal zelfvoldaan overkomt.
Verder is karlascloset ook leuk (post niet heel vaak) en seaofshoes heeft hele bijzondere items, veel vintage enz.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 maart 2011 om 20:36:

ja, heb dat vaker gehoord van chiara, maar vind het eigenlijk wel meevallen! karlascloset vind ik beetje te tuttig geworden, en seaofshoes is niet zo mijn stijl


Door Lisa op 14 maart 2011 13:27

Leuke post, zijn er heel wat die ik niet ken :)

Verder kijk ik ook naar de fashionblog van jemappelledenise.blogspot.com/, stylememories.blogspot.com/, nouksterinthecity.com en waarschijnlijk nog een paar maar dat zijn er al een paar dan :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 maart 2011 om 15:02:

ja die vind ik ook leuk… maar ja, dan zou het wel een heel lang stuk worden!

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 14 maart 2011 om 23:54:

Ah, OK dan, snap het ;)

[Beantwoorden]


Door yaysonjahere op 14 maart 2011 15:45

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 14 maart 2011 16:09

Zitten wel leuke blogs tussen inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Sara op 14 maart 2011 18:01

Door Samira op 14 maart 2011 18:27

wat zitten er hele leuke foto’s tussen !! Looks like a fun blog ;)

[Beantwoorden]


Door Manon op 14 maart 2011 22:31

Wow! Deze kende ik allemaal nog niet. Gaaf hoor.. ga hier snel eens op kijken!

[Beantwoorden]


Door jamie op 14 maart 2011 23:11

ik ken esmee van fashionfever! ze woont bij me in de buurt en ik zat vroeger bij haar op de basisschool :)
ze is een leuke meid!

[Beantwoorden]


Door Samm op 15 maart 2011 11:08

Ahh super leuk stukje over mijn blog!
Ook erg leuk geschreven! Dankjewel =D
De laatste blog ken ik nog niet, ik ga even kijkje nemen ;)

Liefs, Samm

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 15 maart 2011 om 18:38:

mooi dat je er blij mee bent ;) zo’n gave look, deze van jou <3

[Beantwoorden]


Door judith op 16 maart 2011 08:22

Ik volg voornamelijk zweedse modeblogs. Ten eerste omdat die een mega goed gevoel voor stijl hebben en ten tweede omdat ik dan ook een beetje zweeds kan leren :3

[Beantwoorden]


Door Daphne op 16 maart 2011 09:07

aahh thanks meis! Superleuk stukje en ik vind’t zo leuk dat je mn blog enthousiast volgt.

Veel liefs,
Daphne

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 16 maart 2011 20:57

Gaaf! ^^)

[Beantwoorden]