A Touch Of Fashion: Mijn favoriete modeblogs part 3

Eén keer in de twee weken neemt fashionblogger Suzanne mijn plek in voor haar mode column ‘A Touch Of Fashion’. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suzanne’s schrijfkunsten en gevoel voor mode.

Mensen die mij wat beter kennen weten wel dat ik echt honderden blogs volg – iedere dag geeft Bloglovin’ ongeveer 800 nieuwe posts aan. Aangezien ik zelf graag een goede blogger wil zijn, vind ik het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de scene. Mode, beauty, fotografie, lifestyle en kunst: ik kijk er allemaal graag naar, vanachter mijn schermpje.

Ik kwam erachter dat het alweer anderhalf jaar geleden is dat ik jullie aan mijn favoriete modeblogs voorstelde, en bijna een jaar geleden toen ‘part 2’ daarop volgde. Hoog tijd voor ‘part 3’ dus, want er is geen wereld die zo snel groeit, verandert, en ontwikkelt als de bloggerswereld!

Klik hier om het eerste deel te bekijken, klik hier om het tweede deel te bekijken (bloggers die al eerder genoemd zijn, zullen hier dus niet meer genoemd worden).

Photobucket
Fashiable (Nanne).

Wellicht is het niet te bedoeling, maar ik vind Nanne altijd zo schattig. Het hoedje, die ze regelmatig draagt, staat haar zo leuk, en ze heeft een nonchalante, pure manier van kleden. Veel zwart, nooit te opvallend, maar wel items die echt mooi zijn, en van de outfit iets bijzonders maken. Zoals in dit geval de top.

Photobucket
Lovely by Lucy (Lucy).

Lucy heeft een wat stoerdere stijl, die soms een beetje naar rock/grunge neigt, maar waartussen dan ineens weer een net jasje, hoge hakken en/of een leuk rokje opduikt, om het geheel wat vrouwelijker te maken. Lucy komt heel eigen over, en heeft op een lekkere manier wel een ‘attitude’. Haar stijl verschilt veel van die van mij, maar juist daarom vind ik het een uitdaging soms eens iets uit te proberen wat me op een positieve manier opviel op haar blog.

Photobucket
THE FASHIONGUITAR (Charlotte).

Deze just-got-mommy maakte hét in de bloggerswereld toen haar buikje echt begon te groeien door haar zwangerschap, maar haar looks ondertussen amper veranderden. ‘Wauw, dat je zo óók zwanger kan zijn’, hoorde je iedereen denken. Charlotte’s stijl is simpel en vrij casual, maar nooit saai. Ook deze dame is heel puur, en niet te veel opsmuk past bij haar.

Photobucket
POSE blog (Linsey).

Ook bij Linsey zie je regelmatig, net als bij Lucy, een kleine portie attitude –wat haar blog net wat meer kick-ass maakt. Linsey’s stijl is echter wat opvallender. Soms door felle kleuren, anders gebeurt er op een andere manier genoeg. Linsey’s stijl ligt van al deze dames denk ik het minste af van mezelf, en dat is zo nu en dan ook wel eens lekker.

Photobucket
Six Feet From The Edge ( Debbie).

Deze foto is Debbie ten voeten uit. Bescheiden, toch wel zelfverzekerd, het liefst gewoon een beetje simplistisch, haar haar bij voorkeur nonchalant, en één item dat de eyecatcher mag zijn. Een nuchter, Nederlands meisje, maar met heel wat meer stijl gevoel dan doorsnee.

Photobucket
Crown Garland (Stéphanie).

Een prachtige foto, die Stéphanie goed weergeeft – voor zover ik een impressie heb van haar op haar blog natuurlijk. Haar stijl is een tikje romantisch, een tikje boho (die bruine, golvende lokken, die niet te netjes zitten), maar ook altijd wel stoer en maar niet te schreeuwerig.

Photobucket
cocorosa (Chantal).

Chantal valt op door haar slanke postuur en koppie, en haar wit-blonde lokken. Ze is een soort engeltje, maar dan zonder het pakje. Hoge, stevige, opvallende hakken of simpele brogues, zachtroze kleuren of juist stoer khaki: haar stijl kent contrasten, maar altijd zo dat ze elkaar aanvullen. Heel trots mag ik zijn op deze Arnhemse (!), die in het buitenland veel bekender is dan in eigen land.

Photobucket
The Golden Bun (Vicky).

Zowaar de enige buitenlandse blogster uit dit rijtje! En nog wel uit het nabije Duitsland. Puur toeval! Qua uiterlijk makkelijk mee te identificeren, maar met haar kledingstijl máákt ze echt haar identiteit. Vrouwelijk en lieflijk, maar soms ook een grove sjaal, bikerboots of een dikke jas – om het geheel niet te truttig te maken. Een blogster, die onterecht naar mijn idee, nog niet zo erg bekend is in ons land.

Vanzelfsprekend is dit maar een kleine selectie, en zal ik – indien gewenst- me over een tijdje wagen aan ‘part 4’. Ondertussen kun je je natuurlijk ook laten inspireren door mijn blogposts.

Kende jij al deze blogs al? Welke wel/niet? Wat is je favoriete nieuwe ontdekking uit dit rijtje?


Reacties

Door Lisa op 13 februari 2012 16:04

Ik kende deze blogs nog niet maar ik ga ze zeker eens bekijken. Thanks voor de tips ;)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 13 februari 2012 16:12

Ik volg eigenlijk amper fashion blogs, maar ik moet zeggen dat er hier wat tussen zitten wat mij erg leuk lijkt:D

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 13 februari 2012 16:19

ik kende ze nog niet :) nu wel :)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 13 februari 2012 16:22

Sommige kende ik al, zijn ook favorieten van mij :)
Voor de andere, thnx voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 februari 2012 16:26

Graag gedaan ladies!

[Beantwoorden]


Door anastasya op 13 februari 2012 16:27

Leuke favorieten! Ik bezoek ook een aantal van deze regelmatig en jouw (leuke) blog ook. Ik heb 1 echte favoriet en dat is moded’amour’.

[Beantwoorden]

anastasya antwoordt op 13 februari 2012 om 16:27:

min ‘ op het eind :p.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 13 februari 2012 16:31

Wat leuk! Ik ken Stéphanie nog van vroeger, haha. Ik vind ’t leuk dat ze nu een populaire modeblog heeft! Oh, en Lovely by Lucy is ook één van mijn favoriete modeblogs.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 13 februari 2012 om 17:26:

leuk is dat ja! ik ken Vera nog van ‘vroeger’ ;)

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 13 februari 2012 16:38

Superleuke blogs, ik ga ze zeker uitchecken!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 februari 2012 16:41

ik volg eigenlijk maar 1 modeblog, en verder alleen maar beauty. Wel eens leuk dit, voor de verandering

[Beantwoorden]


Door Lotte op 13 februari 2012 16:55

Lijken me leuke blogs! K’ga zeker kijken:D

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 februari 2012 16:58

De meeste kende ik al. Het zijn erg leuke blogs.

http://wedaretowear.blogspot.com/

[Beantwoorden]


Door Daphne op 13 februari 2012 16:58

Leuk, ik kende ze wel allemaal al ja. Thefashionguitar is mn favoriet uit dit rijtje :) Ik ben er zelf ook eentje sinds een maand: glowfromtheinsideout.blogspot.com.

xx

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 13 februari 2012 16:59

Ik kende ze eigenlijk niet, soms struun ik wat rond bij modeblogs maar meestal kom ik er maar één keer.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 februari 2012 om 08:41:

:(

[Beantwoorden]


Door charile op 13 februari 2012 17:10

ik kende ze nog niet! wel super leuk dat je een stukje over hun schrijft :)
xx

[Beantwoorden]


Door Ies op 13 februari 2012 17:13

Vicky is Italiaanse die in Duitsland woont, geen Duitse! :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 13 februari 2012 om 17:27:

excusez moi!

[Beantwoorden]


Door Mariette op 13 februari 2012 17:26

Ik kende ze allemaal nog niet! (Shame on me…)

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door annemiek op 13 februari 2012 17:34

Er zitten leuke blogs tussen! Ik ben zelf ook gek op Charlotte, Lucy en Debbie!

http://anfash.blogspot.com/

[Beantwoorden]


Door emma op 13 februari 2012 17:50

Ik kende er maar 2 uit dit rijtje, wat een hoop nieuwe leuke blogs om te volgen :)
haha, het eerste wat ik bij pose blog dacht is: die jas heb ik ook :lol: (ik heb net even gekeken, wat een toffe stijl & blog heeft ze! echt een nieuwe favoriet erbij!)
maar heb je echt dagelijks 800 nieuwe post?! Ik vind de 150 nieuwe posts al veel elke dag, laat staan dat het er 800 zijn!!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 13 februari 2012 om 17:57:

ja ik maakte geen grapje ;).

[Beantwoorden]

Frances antwoordt op 13 februari 2012 om 19:05:

150 vind ik ook al veel! Ik heb er dagelijks misschien 40 maar daar lees ik er iets van 35 van!

[Beantwoorden]


Door Hollandabeauty op 13 februari 2012 17:59

Leuk want ik kende zo ook nog niet maar mijn passie is toch nog net iets meer oneindig beauty volgen ipv fashion.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 13 februari 2012 18:01

Zaten er tussen die ik nog niet kende echt leuk ! :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 februari 2012 18:12

Ik kijk amper op fashion blogs. Op youtube kijk ik het des te meer. Ik lees over beauty maar kijk naar mode. If that makes sense. Kledingstukken zien er nou eenmaal mooier uit wanneer ze bewegen.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 13 februari 2012 om 21:04:

hmm.. interesting! ik zit zelf echt nooit op youtube, dus ik kan er niet echt over meepraten. zou echter eerder zeggen dat beauty handiger is bewegend (door de tutorials enzo), en dat mode mooier is op een plaatje, maar misschien heb ik het mis.

[Beantwoorden]


[…] het alweer een aanzienlijke tijd geleden is dat ik mijn favoriete modeblogs in A Touch Of Fashion op een rijtje heb gezet, leek het me tijd voor een update. Of beter gezegd: een aanvulling. Sinds […]


Door Eva op 13 februari 2012 18:15

En dan volg je ALLE blogs die in ALLE fashionbloggers-artikelen van Suzanne staan. Haha, het duurde even, maar dan heb je ook wat! En staan er ineens 50 ongelezen posts meer… Tijd om alles te kijken! Dit vind ik heel erg leuk! XxX

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 februari 2012 om 08:42:

Haha, super leuk om te horen!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 13 februari 2012 18:27

Ik volg heel weinig fashionblogs, vooral beautyblogs en blogs over iemands leven, of gewoon wat algemener.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 13 februari 2012 18:27

Sommige (zeg maar gerust : veel!) kende ik nog niet, dus die ga ik ’s eventjes bekijken!

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 februari 2012 18:55

Veel modeblogs volg ik niet, vooral omdat ik liever af en toe langs scroll om meerdere outfits in een keer te zien dan iedere dag een klein beetje. Fashion mood daar zit ik nu dan wel weer in (:

[Beantwoorden]


Door Frances op 13 februari 2012 19:04

Hallo zeg, 800 post per dag!!! Ik volg er iets van 30! Lees je ze dan ook allemaal? Respect!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 13 februari 2012 om 21:04:

nee ik lees ze niet allemaal, anders zou ik echt niets anders meer doen. ik pik er dagelijks uit wat me interessant lijkt.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 13 februari 2012 19:09

Linsey ken ik toevallig in het echt en ik vind haar style erg inspirerend. Grown Garland zei mij nog niets, maar ik ga haar snel volgen. Een prachtige vrouw, met een onwijs leuke style.

[Beantwoorden]

CrownGarland antwoordt op 13 februari 2012 om 19:37:

leuk om te horen! Dank je!!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 13 februari 2012 om 21:05:

leuk dat je linsey kent!

[Beantwoorden]


Door THEFASHIONGUITAR op 13 februari 2012 19:10

Thanks for featuring me!

XO Charlotte
http://www.thefashionguitar.com

[Beantwoorden]


Door Paola op 13 februari 2012 19:23

Ik ken nog geen een van allen, maar ga bij allemaal even kijken! Altijd leuk!

[Beantwoorden]


Door CrownGarland op 13 februari 2012 19:37

Dank je voor de post!! Erg blij mee :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 februari 2012 om 08:43:

Graag gedaan!

[Beantwoorden]


Door Tes op 13 februari 2012 19:46

Heeee dat is Nanne!!! Haha en ik heb die foto ook nog is gemaakt. Ik ga Nanne meteen bellen!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 13 februari 2012 om 21:06:

wat tof!

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 13 februari 2012 20:12

Wauw, ik ga ze zeker allemaal even bekijken!

[Beantwoorden]


Door katrien op 13 februari 2012 20:12

woo 800 per dag? ik word al gek met mijn 80 per dag ;) (en als ik dan 2-3 dagen niet heb kunnen volgen.. hélp!)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 13 februari 2012 20:22

Ik volg eigenlijk helemaal geen fashionblogs.. alleen maar beauty haha

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 13 februari 2012 om 21:05:

eens proberen?

[Beantwoorden]


Door Fashiable op 13 februari 2012 20:29

Ah Suz ik voel me vereerd. Echt een heel leuk stukje! Dank je :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 februari 2012 om 08:44:

Alsje;)

[Beantwoorden]

Tes antwoordt op 14 februari 2012 om 17:06:

Jeeej

[Beantwoorden]


Door Josephine op 13 februari 2012 20:44

WOW 800 posts is echt sick veel! Fashiable kende ik nog niet, maar wat een leuke blog, die ga ik toevoegen aan mijn lijstje. Lovely by Lucy kende ik ook nog niet, zij heeft ook een leuke stijl! Cocorosa en The Golden Bun hebben er vanaf nu een nieuwe volger bij! ;)

[Beantwoorden]


Door The Golden Bun op 13 februari 2012 20:57

Aaaaaw. You’re so cute! Thank you so much! Google Translate made me understand what you wrote … hahaa! :) well I hope my blog might become more popular in your country! Thanks for your suppor!

have a great evening!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 15 februari 2012 om 18:54:

so cool you found this post! thank you! i hope so too for you ;)

[Beantwoorden]


Door POSE-BLOG.COM op 13 februari 2012 21:31

Bedankt voor de post Suzanne, super leuk! Ik voel me ook erg vereerd ^^)

With love,
POSE-BLOG.COM

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 februari 2012 om 08:45:

Alsjeblieft!

[Beantwoorden]


Door Ester op 13 februari 2012 21:50

Leuk! Ga er zeker eens kijken. Ondanks dat ik meer fashion georienteerd ben dan beauty, volg ik geen enkele modeblog :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 14 februari 2012 om 08:46:

Dat wordt dan tijd, toch?;)

[Beantwoorden]


Door Mieke op 13 februari 2012 22:49

Ik kende ze allemaal nog niet, maar Lovely by Lucy is wel heel leuk, die heb ik meteen even op Bloglovin’ gevolgd. :D

[Beantwoorden]


Door Soesja op 14 februari 2012 17:11

Ik volg niet heel veel modeblogs, maar deze ga ik zeker even bekijken :)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 19 februari 2012 18:48

Ik ken de blogs niet, maar ze zien er erg leuk uit en ik ga ze zeker eens bekijken! Leuk artikel trouwens! :)

[Beantwoorden]


[…] Met een ‘schoonfamilie’ die met zowel sport als mode bezig is, vroeg ik me af: hoe goed is die combinatie eigenlijk? Je leest het hier. […]


Door Naomi op 12 maart 2012 23:02

I like. Ik ben er nu een aantal aan het volgen. Merci!

[Beantwoorden]