philosophy

Vanaf half februari eindelijk in Nederland verkrijgbaar: philosophy. Dit merk bekijkt beauty vanuit een ‘skincare’ oogpunt en geeft al hun producten een inspirerend boodschap mee. Dit doen ze door middel van mooie uitspraken op de verpakkingen. De producten zijn gebaseerd op een rijke, wetenschappelijke geschiedenis. En dat werkt, want de producten zijn al vaak geprezen en hebben zelfs prijzen gewonnen.

Photobucket

Photobucket
Ik ben al enige tijd benieuwd naar de producten van philosophy, vooral naar de vaak bekroonde moisturizer ‘hope in a jar’. philosophy gelooft erin dat huidverzorging makkelijk moet zijn en dus is hope in a jar gecreëerd voor alle soorten huidtype. Daarnaast biedt het verschillende werkingen en is het makkelijk in gebruik.

philosophy hope in a jar €39,95

Photobucket

Photobucket
Ik heb de ‘klassieke’ hope in a jar, voor alle huidtype. Deze is al 6 keer gekozen als één van Oprah Winfrey’s top 10 favoriete dingen (die show die ze één keer peer jaar deed en waarbij ze het publiek enorm veel kado’s gaf. You get a car!). Dat belooft nogal wat!

Naast de originele versie is er ook nog een hope in a jar voor de droge, en een voor de vette huid. De moisturizer komt in een simpel plastic potje, heeft een lichtgele citroenkleur én geur en voelt erg luchtig aan.

Photobucket
hope in a jar belooft de huid intensief te hydrateren en vochtverlies te verminderen. Ook beschermt hij de huid tegen schadelijke milieu-invloeden. Ik heb op dit moment een extreem droge huid en zoals ik al verwachtte is daar de hope in a jar niet voedend genoeg voor. Maar, het scheelt niet veel. Ik gebruik de moisturizer zowel ’s ochtends als ’s avonds. ’s Avonds breng ik voor de moisturizer nog een serum van Decubal aan, en die combinatie is perfect. Toen ik het serum samen met een Make Up Studio nachtcrème en Clarins dagcrème gebruikte, vertoonde mijn huid nog wel wat droge plekjes.

Meiden en vrouwen met een minder droge huid zullen de originele hope in a jar waarschijnlijk erg fijn vinden. De moisturizer maakt je huid namelijk verder ook totaal niet vet, trekt lekker snel in, verzorgt de huid, geeft deze een gezonde glans en ruikt fris. De geur gaat me trouwens na een tijdje wel een beetje tegenstaan, dus check in de winkel even hoe je het product vindt ruiken. Ik ben benieuwd naar hope in a jar for dry skin!

Photobucket
Poeh, dat was een enorme lap tekst. Het tweede product wat ik van philosophy heb is iets ‘simpeler’, maar zeker niet minder fijn. amazing grace is de meest verkochte geur van philosophy. Als parfum addict moest ik die natuurlijk proberen!

amazing grace €39,95


Photobucket
Een parfum met zo’n mooie boodschap, ik word er een beetje stil van.

Photobucket

Photobucket
Parfums van Philosophy worden omschreven als helder, vrouwelijk en vertrouwd. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het daar helemaal mee eens ben. Amazing Grace is een heerlijke geur. Wanneer ik hem opspuit vind ik hem iets te bloemig, een beetje oma-achtig. Maar na een minuutje of 5 is het parfum versmolten met de geur van mijn huid en ruikt amazing grace heerlijk. Het is een fijne, comfortabele geur.


Geurnoten in het parfum zijn: fresia, lelietjes-van-dalen, jasmijnbloesem, bergamot,
grapefruit, mandarijn, groene noten, passievrucht en muskus.

Photobucket

Photobucket
Naast amazing grace is er ook nog pure, eternal en inner grace. Ook zijn er body producten met dezelfde naam die bij de geur aansluiten. amazing grace blijft is vrij sterk van geur en blijft erg lang hangen, vrijwel de hele dag. Het is het best verkochte parfum en hoewel ik de andere parfums niet geroken heb, snap ik dat deze geur zo populair is. It’s amazing! (grace).

Photobucket
De verpakkingen van de philosophy producten zijn vrij simpel. Zo word er des te meer de nadruk gelegd op de mooie teksten die de producten sieren en de werking van de producten zelf. Ik kan me voorstellen dat je het toch wat saai vind, het plastic van hope in a jar vind ik ook ietwat goedkoop ogen.

Overall ben ik heel tevreden! Het parfum is heerlijk en van hope in a jar weet ik bijna zeker dat wanneer het weer wat minder koud is en mijn huid wat minder droog, dat ook deze crème goed van pas gaat komen. Ik ben heel benieuwd wat jij van philosophy denkt en of er nog een product is wat je van het in Nederland nieuwe merk wilt gaan kopen. Let me know!

hope in a jar moisturizer 60 ML €39,95
amazing grace parfum 60 ML €39,95philosophy is vanaf half februari 2012 exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL en op iciparisxl.nl


Reacties

Door Velaija op 13 februari 2012 10:01

Amazing Grace klinkt echt heerlijk! Die staat ook op mijn wishlist! Hope in a Jar ziet er ook uit als een geweldig product!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 13 februari 2012 10:09

Oh, dit lijkt me zo’n fijn merk! Ben er iig erg benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 13 februari 2012 10:16

klinkt goed! Jammer dat het aardig aan de prijs is ( de geur valt wel mee, maar de creme) anders had ik het wel willen proberen.

[Beantwoorden]


Door isabelle op 13 februari 2012 10:16

Lijken mij hele fijne producten en ik heb een ontzettend droge huid vooral na het douchen enzo. Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Tasja op 13 februari 2012 10:21

Amazing grace staat op mijn te-ruiken-lijst van geuren. Veel mensen zijn er erg over te spreken en daarom ben ik best benieuwd :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2012 om 10:57:

Dat had ik dus ook! Ik wilde weten hoe hij rook :D Glad i know it now!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 13 februari 2012 10:23

Oh die producten zien er echt heerlijk uit, ik zou ze ook wel willen hebben :D

[Beantwoorden]


Door Mieke op 13 februari 2012 10:24

Die tekst op Amazing Grace is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 13 februari 2012 10:26

Ziet er erg goed uit :)

[Beantwoorden]


Door Hollandabeauty op 13 februari 2012 10:27

Het lijkt me een heerlijk merk altijd leuk om nieuwe huidverzorging te testen zeker als “held” Oprah het aanprijst.

[Beantwoorden]


Door Ilja op 13 februari 2012 10:33

Het parfum lijkt me erg lekker… (love)

[Beantwoorden]


Door knoopje op 13 februari 2012 10:36

Serena (van beautylab) houdt ook van die geur toch? Doen jullie nog wel eens dingen samen?

[Beantwoorden]


Door Elly op 13 februari 2012 10:37

Die creme klinkt heerlijk! Ik kan er echt niet meer onderuit, binnenkort de geurtjes gaan snuffelen. Al jaren benieuwd naar en nu het in Nederland makkelijk verkrijgbaar is … (love)

[Beantwoorden]


Door ais op 13 februari 2012 11:09

kwil ze allebei kopen! Jammer dat ze zo prijzig zijn. Maar hele fijne review! ^^)

[Beantwoorden]


Door Isabel op 13 februari 2012 11:13

Met je inspirerende tekst heb je mij wel heel nieuwsgierig gemaakt naar dit product. Misschien toch maar eens overwegen om te kopen. Want ik heb ook net als jij een hele droge huid!

X

[Beantwoorden]


Door Monique op 13 februari 2012 11:14

Klinkt goed ken het helemaal niet maar je maakt me nieuwsgierig!

[Beantwoorden]


Door Linda op 13 februari 2012 11:16

De geur lijkt me erg lekker!!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 13 februari 2012 11:21

Lijken me erg fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 13 februari 2012 11:28

Amazing Grace staat echt op mijn wishlist :)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 13 februari 2012 11:28

Ik ben er heel benieuwd naar, kende het eerlijk gezegd nog niet.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 februari 2012 11:28

Die Hope in a Jar voor dry skin wil ik dan ook wel eens proberen. Maar dit komt uit Amerika toch? Dan wacht ik nog wel een halfjaartje totdat ik daar op vakantie ga. Daar is het vast goedkoper.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2012 om 11:50:

Klopt :-). Supertof dat je naar de USA gaat!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 13 februari 2012 11:30

Hope in a Jar heb ik jaren geleden gebruikt, vond hem wel fijn :) Amazing Grace is op dit moment één van mijn favoriete geuren <3

[Beantwoorden]


Door Wiesje op 13 februari 2012 11:34

ik vind de verpakkingen echt super mooi. En de teksten ook. Echt heel erg mooi! De creme lijkt mij fijn, misschien dat die zelfs iets te vol voor mij is, aangezien mijn huid niet erg droog is.. De parfum lijkt me heerlijk!
Je hebt weer super mooie foto’s gemaakt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2012 om 11:52:

Hij is heel luchtig, ik denk dat hij ook heel goed voor de normale huid/iets vettere huid kan. Probeer het anders even in de winkel!

En dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door Ariane op 13 februari 2012 11:42

Wat een ontzettend mooi merk! Ik zou de parfum wel willen proberen.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 13 februari 2012 11:58

Klinkt goed! Vooral die parfum lijkt me wel lekker, maar dan moet het natuurlijk ook op mijn huid lekker ruiken (dat is bij iedereen anders), maar de geurnoten klinken goed! :)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 13 februari 2012 11:59

Mooie producten om te zien, heel licht, echt iets voor de lente. :) Haha, hope in a jar, wat een amazing naam. :’) Wauw, die show van Oprah is echt geweldig. Het lijken mij fijne producten. :)

[Beantwoorden]


Door ValleyDollEva op 13 februari 2012 12:05

Naar Hope in a Jar ben ik zeker benieuwd !

[Beantwoorden]


Door Amy op 13 februari 2012 12:21

Ik kan niet wachten om Hop In A Jar eindelijk uit te testen! Ik heb deze al in zoveel amerikaanse youtube filmpjes zien voorbijkomen en iedereen is er fan van.

[Beantwoorden]


Door Shirley op 13 februari 2012 12:44

Poeh de hoge prijs is het eerste wat mij opvalt hahaha maar verder lijken het fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Evelyne op 13 februari 2012 12:44

ik vind hope in a jar verschrikkelijk stinken! Ik heb vorig jaar een potjes in London gekocht maar ik vind het verschrikkelijk….. heel jammer want voedend is het wel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2012 om 19:47:

Dat is echt balen :-(, kan me er wel in vinden. De geur begint mij ook steeds meer tegen te staan.

[Beantwoorden]


Door Joanne op 13 februari 2012 12:53

Leuk dat het eindelijk in nederland te koop is!
Ik ben zelf erg benieuwd naar de purity cleanser, daar hoor ik ook altijd veel goeds over.

[Beantwoorden]


Door Nana op 13 februari 2012 12:53

Hmm lijkt me echt heerlijk! De prijzen vallen dan weer tegen..

[Beantwoorden]


Door Jessie op 13 februari 2012 13:14

Hele fijne producten lijken me dit! Vooral de parfums wil ik een keer proberen!

[Beantwoorden]


Door Renske op 13 februari 2012 13:14

Hmm, dit merk is al heel lang verkrijgbaar in Nederland, namelijk bij Skins. Maar daar gelaten hebben ze wel fantastische producten! Ik vind de geur Amazing Grace bijv. echt geweldig! Dit is de enige geur waarbij mijn vriendje zegt dat ik lekker naar ‘vrouw’ ruik haha(zonder dat hij weet dat ik een geur op heb). :yes:

[Beantwoorden]


Door Martina op 13 februari 2012 13:32

Ik ben verliefd op de verpakking! (love) Ontzettend origineel en een keer iets anders! Ik ben erg benieuwd naar deze producten!

[Beantwoorden]


Door jennifer op 13 februari 2012 13:41

Ah die verpakkingen zien er echt leuk uit! Alleen een beetje jammer van de prijzen.

[Beantwoorden]


Door Amber op 13 februari 2012 14:18

Hope in a jar is echt ge-wel-dig!

[Beantwoorden]


Door Beautygeek30 op 13 februari 2012 14:31

Ik heb zelf de creme: When hope is not enough. Die is voor de nog drogere huid. Ik heb hem in de zomermaanden gebruikt en dan is ie erg fijn. Voor in de winter is hij niet goed genoeg, maar ik heb dan ook een extreem droge en niet gevoede huid.
Verder heb ik recent de Purity Made Simple One Step Cleanser gekocht. De niet schuimende, voor de droge huid. En ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Hij is niet heel hydraterend, maar ik heb nog nooit een cleanser meegemaakt die onder de douche, zonder je gezicht schoon te maken, zo ontzettend goed make up verwijderd!! Echt bizar goed gewoon. Je wordt er super schoon van! Ik had niet gedacht dat dat zo goed zou werken. Ik ben fan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2012 om 19:48:

Super! Ben benieuwd naar de Purity Made Simple One Step Cleanser.

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 13 februari 2012 14:46

klinkt wel goed allemaal, alleen best prijzig vind ik

[Beantwoorden]


Door Daphne op 13 februari 2012 14:59

Wauuuw, wat fijn fijn fijn dat dit merk nu naar Nederland komt! Had nooit verwacht dat de Ici Paris dit merk zou binnenhalen, vond het altijd wat meer passen bij Sephora. Als het te koop is, neem ik zeker een keertje de Philosophy pure cleanser mee.. Ben zo benieuwd na al die reviews!

glowfromtheinsideout.blogspot.com

xx

[Beantwoorden]


Door Laura op 13 februari 2012 15:15

Leuke spulletjes zeg

[Beantwoorden]


Door Lisa op 13 februari 2012 15:44

Klinkt goed! Hele mooie foto’s btw!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2012 om 19:48:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 13 februari 2012 15:46

Oh geweldig, I love Philopshy! Ik heb zelf een lipgloss, bodylotion en douchegel ervan en die ruiken echt goddelijk. Ik ben ook echt fan van die strakke verpakkingen met die mooie teksten erop! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2012 om 19:48:

Ze hebben ook een fijne lipbalsem zag ik. Ben ik ook wel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Germa op 13 februari 2012 15:48

Hope in a jar lijkt mij heel fijn toe!

[Beantwoorden]


Door charile op 13 februari 2012 15:56

Mooie spulletjes! Wel wat aan de dure kant ;-)

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 13 februari 2012 16:15

Lijken me toch heel erg fijne producten, ik ben heel benieuwd naar de geur!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 13 februari 2012 16:17

Die producten klinken echt fijn :D

[Beantwoorden]


Door Miranda op 13 februari 2012 16:24

Oho wat een mooie producten, ze lijken me erg fijn ;D Ik ben wel erg benieuwd naar de geur:D

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 13 februari 2012 16:30

Ik ben heel erg benieuwd naar producten van Philosophy, alleen al door de prachtige verpakkingen met mooie boodschappen. De Hope in a Jar lijkt me wel wat. Even een kleine opmerking: Je bent hier en daar wat hoofdletters vergeten en er staan ook een aantal spelling- en grammaticafouten in. Ben ik niet van je gewend, haha. Daarom zeg ik het ook eventjes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2012 om 19:50:

De hoofdletters heb ik expres niet gedaan, philosophy schrijft de namen van de producten namelijk zonder hoofdletters!

Wat betreft de spelfouten: waarrrr? Dan haal ik ze eruit :$

[Beantwoorden]


Door Sharon op 13 februari 2012 16:33

Ah dit lijkt me zo’n fijn merk! Hier wil ik graag wat van proberen :D Ik hou altijd wel van de simpele verpakkingen met mooie teksten, zoals deze <3

[Beantwoorden]


Door Ellen op 13 februari 2012 16:33

Ik heb heel benieuwd naar het parfum.
Een tijdje terug heb ik een oogschaduwpalette gekocht van philosophy, super mooi en goede kwaliteit :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2012 om 19:50:

Een oogschaduwpalette?! :O Daar ben ik ook wel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 13 februari 2012 16:46

Wauw dat ziet er echt goed uit, en die teksten zijn echt pakkend!

[Beantwoorden]


Door Elke op 13 februari 2012 16:48

Ik ben nu heel erg benieuwd geworden naar de parfum. :)

[Beantwoorden]


Door Jolien op 13 februari 2012 16:50

Die lijken me erg fijn, ik was vooral benieuwd naar ‘hope in a jar’ als ik hem tegenkom, ga ik hem zeker eens bekijken!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 februari 2012 16:57

ik ben benieuwd! klinkt in ieder geval goed!

[Beantwoorden]


Door Marly op 13 februari 2012 17:22

Pffff philosophy is zó mooi, maar toch wel iets buiten mijn budget! :-(

[Beantwoorden]


Door Awkward Chicks Etcetera op 13 februari 2012 17:57

Oeh dat klinkt heel interessant!
Wij zijn niet zo van de oma geuren, maar daarom zijn we wel benieuwd hoe die ruikt, omdat er zoveel positiefs over te lezen is.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 februari 2012 om 19:51:

De geur past zich snel aan aan je huid en in mijn geval ruikt hij dan erg lekker!

[Beantwoorden]


Door -- op 13 februari 2012 18:26

Prachtige foto’s! Ik ga binnenkort maar eens even langs de Ici Paris XL! ^^)

[Beantwoorden]


Door Isa op 13 februari 2012 18:27

ik hou van verzorgingsproducten en filosofische tekstjes. Wat een combinatie! (love)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 13 februari 2012 18:53

Wat een mooie teksten op die producten! Die hope in a jar lijkt me ontzettend fijn, jammer dat hij wel duur is..

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 13 februari 2012 18:54

Ik ben ondertussen wel benieuwd geworden naar dit merk!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 13 februari 2012 19:38

Ik ben benieuwd naar de geur! Is al zoveel over geschreven.

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 13 februari 2012 19:48

Ik gebruik op dit moment ook Hope in a Jar en ik heb vette huid :) Op wintersport was hij voor mij ook iets te zwak, maar bij normale omstandigheden werkt ie perfect. Hij maakt mijn huid echt mooier, love it! (love)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 13 februari 2012 20:44

Die namen op ieder product! <3 geweldig, daar kan ik nou echt vrolijk van worden ^^

[Beantwoorden]


Door Josephine op 13 februari 2012 20:47

Lijken mij fijne producten, die tekst op het parfumflesje is inderdaad mooi!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 13 februari 2012 21:31

*off topic: ik had vandaag een vrije dag en heb je hele blog terug gelezen! Ik kom hier nog niet zo lang dus ik was wel benieuwd naar wat je ‘voor mijn tijd’ allemaal had geschreven; superleuk!!!
Ik zie echt een verbetering van o.a. je filmpjes en foto’s. Wat van begin tot nu hetzelfde is gebeleven vind ik dat is je humor *like!

[Beantwoorden]


Door Danique op 14 februari 2012 00:20

Ik moet opeens denken aan je allereerste post over parfum (diesel fuel for life), dat je bijna geen parfums had en geen een parfum lekker vond ruiken bij jezelf en het daarom ook niet zo leuk vond om er over te schrijven :’) lol.

Moet je jezelf nu eens kijken, parfum-addict to the MAX!

Leuk artikel!
(ik plaats heel weinig reacties, ga ik maar eens verandering in brengen want ik volg je al jaren!)

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 februari 2012 12:04

Meid, je maar echt zulke prachtige foto’s!

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 februari 2012 12:05

Door Katja op 14 februari 2012 15:25

Ik word al blij van de verpakking, het ziet er zo strak en mooi uit. ^^)

[Beantwoorden]


Door Soesja op 14 februari 2012 17:08

Ik vind Philosophy zo een mooi merk! Echt wauw, deze producten lijken me ook allebei geweldig. Ik moet ook maar eens mijn eerste Philosophy product aanschaffen, heb er echt al een jaar een fascinatie voor haha :p

[Beantwoorden]


Door Lise op 14 februari 2012 18:07

Oh my, ik wil die parfum <3
Flink sparen en dan misschien toch maar kopen, hihi.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 15 februari 2012 07:01

hm, als ze nou ietsje goedkoper waren had ik ze gekocht, maar wát associaal duur!

[Beantwoorden]


Door Ester op 15 februari 2012 10:41

Philosophy is al jaren verkrijgbaar bij Skins, ook een mooie winkel voor jou om te bezoeken, met winkels in Amsterdam en Rotterdam. Tevens online te vinden.
Verder raad ik je aan om eens Weleda Rozenolie voor het gezicht te proberen (parels). Erg goed voor je droge huid, ik gebruik hem ’s nachts. Is een 100% natuurlijk produkt met BDIH keurmerk. Het zou leuk zijn als je je daar in zou verdiepen en wat van dat soort produkten zou testen. Ik koop veel 100: natuurlijke produkten bij Lavendula.

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 15 februari 2012 19:42

Hope in a jar lijkt me erg interessant :)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 19 februari 2012 18:47

Ziet er erg fijn uit! ^^)

[Beantwoorden]


[…] heeft namelijk nog geschreven over de geur Amazing Grace. Deze geur is het meest verkocht uit de serie van Grace parfums. Pink Fairy schreef over Inner […]


Door veracamilla.nl op 20 november 2012 16:15

[…] is een merk wat bij Ici Paris XL te koop is, ik schreef er al eerder dit artikel over. Voor de winter zijn er vanaf december heerlijke sets en gigantische flessen […]


Door Joyce op 31 december 2012 13:13

Hope in a jar dry skin en Miracle worker: beiden de oplossing voor mijn (gedeeltelijk) zeer droge huid, door de overgang (ben 46 jr en zit 5 jaar in de overgang). Doe er wel 6 druppels Hope replenishing oil onder. Hope in a jar droogt mat op (heel bijzonder spul, lijkt heel waterig) en Miracle worker droogt glimmend (niet glanzend) op. Jaren cremes gezocht en vergeleken. Smeerde 7 lagen per etmaal, welke creme ik dan ook gebruikte op dat moment. Een greep uit de geprobeerde merken voor extreem droge huid: Vichy (alle producten voor droge huid), La Roche Posay, Decubal, Kanebo, Diadermine (Dr. Caspar), Age Perfect (l’Oreal) Lancome, Chanel, Dior, Weleda, Decleor (met essentiele olien als basis), Marokkaanse olie, enz. enz. Meest opvallende test: bij opstaan is mijn huid niet zo droog, hoef ’s nachts niet meer bij te smeren. Soms is mijn huid zelfs zacht ’s ochtends. Ik ga nog meer producten proberen van dit supermerk!!!

[Beantwoorden]


Door Veronique op 11 april 2016 15:13

4 jaar later :)

Een tijdje terug ben ik bij ICI paris naar binnen gestapt omdat mijn Dior creme met een licht kleurtje erin ’s middags ontzettend begon te glimmen en mijn huid daar erg vettig door aanvoelde. Hun raadde me de (renewed) hope in jar aan. Super tevreden, samen met de Purity, welke echt extreem fijn is, vooral als make up remover. Kleine potjes gekocht, probeer verpakking, en echt zo ontzettend tevreden dat ik enkele weken later alvast een voorraadje inkocht met grote flessen purity, microdelivery peel (welke ook erg fijn is) en een grote pot renewed hope in a jar.
Ik begon erg veel last te krijgen van acne, ik heb altijd al een onzuivere huid gehad en regelmatig een pukkeltje.. maar het begon echt heel erg te worden, vooral op mijn kaak/hals. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk de link gelegd, natuurlijk nadat ik de grote nieuwe pot creme al had open gemaakt, dat het wel eens aan de creme zou kunnen liggen. Zonde, weg 43 euro… ben inmiddels gestopt met het gebruik van de creme en de purity gebruik ik alleen nog als make up remover… Jammer, want het zijn echt hele fijne producten. Ik vind alleen wel dat de doucheschuimen de huid erg uitdrogen… een bodylotion bij het merk is geen overbodige luxe.

[Beantwoorden]