Mijn bruine ombre hair

Ombre hair, dat kennen ze niet bij elke kapper en dat heb ik helaas zelf moeten ondervinden. Afgelopen zaterdag vond ik dat het wel eens tijd was om iets anders te doen met mijn haar. Na gedacht te hebben aan rood ‘Rihanna haar’, ging ik toch voor één van de laatste trends: ombre hair. Ik heb normaal helemaal niets met haartrends (ik laat de boel altijd gewoon groeien), maar nu zouden mijn blonde haarpunten zouden in een donkerbruin sausje gedipt worden.

Photobucket

Helaas ging dat niet helemaal zoals gehoopt. Hoewel mijn haar normaal heilig voor me is en ik het alleen door mijn vast kapster in Arnhem laat knippen, heb ik soms zo’n moment waarop het me niets meer uitmaakt. En dus liep ik in een hele andere stad de eerste beste kapper binnen en liet daar, zelfs toen ze me heel vreemd aankeken terwijl ik uitlegde wat ombre hair was, mijn haar knippen en verven. Eigen schuld dikke bult…

Photobucket
Photobucket
Dit was het resultaat. Het knippen is eigenlijk prima gedaan, de dode punten zijn eraf en het is net een paar centimeter korten. Maar het verven… Vooral rechts in mijn haar (voor jullie links) zaten veel strepen. De flits maakt het zachter en minder erg, maar geloof mij maar dat de strepen heel goed te zien waren. Op sommige plekken was mijn haar in vlekken ook nog gewoon blond, het was kort gezegd slordig gedaan. Ook vond ik de kleur veel te donker en te kil, ik baalde echt enorm!

Ik heb nog nooit om mijn haar gehuild, ook niet toen ik als brugklasser gepest werd omdat ik rood geverfd haar had. Ik vond dat tenslotte mooi. Maar dit vond ik niet mooi, helemaal niet mooi. En het stomme was dat ik niet mijn mond open durfde te trekken bij de kapper. Ik heb wel wat gezegd van de strepen, en de kapster was het met me eens dat die er inderdaad wel zaten. Maar ja, dat was dan ook wel het gesprek.

Na troost eten bij de McDonalds te hebben genuttigd ging ik weer richting Arnhem om de volgende dag mijn haar opnieuw te laten verven bij Kinki kappers. Tijd om mijn haar te gaan maken!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ik heb het niet bij mijn eigen kapster laten verven omdat zij altijd compleet volgeboekt zit, en het dan aardig lang zou gaan duren voordat ik een afspraak had. Ik wilde zo snel mogelijk van die lelijke strepen af natuurlijk! Ik was nog nooit bij Kinki geweest, maar toen ik daar binnen liep werd ik onmiddellijk geholpen door een hele aardige vrouw die mijn haar goed bekeek en oplossingen met mij bedacht.

Aan het eind van de middag had ik een afspraak en heeft (volgens mij heette ze Wendy) de kapster met heel veel aandacht mijn haar geblondeerd aan de bovenkant zodat de strepen vervaagd werden, en de voorste plukken haar bij mijn gezicht ook nog wat geknipt zodat er nu zo min mogelijk strepen zichtbaar zijn. Ze deed er alles voor zodat ik tevreden de zaak weer uitliep. Een heel fijn gevoel met een dito resultaat!

Photobucket
Ladies and gentlemen, she can smile again!

Mijn nieuwe kapsel is echt nog heel erg wennen, maar ik begin het steeds een beetje mooier te vinden. Ik ben blij dat ik de kleur wel vrij naturel heb gehouden omdat dat veel meer bij mij past. Rood haar zou ik misschien ook nog wel kunnen dragen, maar mijn huid is ook vrij rood en dat zou ik daar dan alleen nog maar meer mee benadrukken.

Roze of paars haar is niets voor mij, hoewel ik het bij anderen wel heel erg tof vind staan. Ik hou van felle make-up, grote en opvallende sieraden, maar wat haar betreft ben ik gewoon echt saai! Ik vind het wel prima zo, ik heb met de Kinki kapster in ieder geval afgesproken dat ik over een paar maandjes weer terug kom en dan gaan we kijken of we verschillende kleuren (bijvoorbeeld blond, bruin en een kopertint in strengen) in mijn haar kunnen verven. We’ll see! Bij Kinki hebben de kapsters vaak een coupe regenboog, maar ze zijn daar gespecialiseerd in het verven van haar, dus kun je er ook prima naar toe als je geen zin hebt in een knalgele hanenkam hoor! Om het vooroordeel maar even tegen te spreken ;-)

Ik heb mijn lesje in ieder geval wel geleerd, in het vervolg stap ik echt niet zomaar een random kapper binnen om een ingewikkelde verfmethode op mijn haar uit te oefenen. Ik ben ontzettend blij dat mijn haar nu weer mooi is, maar ik heb echt onwijs gebaald toen het voor de eerste keer geverfd was.

Heb jij wel eens slechte ervaringen gehad met het verven van je haar?

Twitter Facebook
Categorie: Haar | 1 november 2011 | 495 reacties | Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Daphne op 1 november 2011 10:06

Wou dat ziet er heel gaaf uit. Jammer heb ik van mezelf al bruin haar.

[Beantwoorden]

Gaby antwoordt op 1 november 2011 om 10:22:

Dan doe je het toch ombre blond! http://tinyurl.com/3d3qwzx

[Beantwoorden]

Tjarda antwoordt op 1 november 2011 om 15:38:

dat ziet er ook heel mooi uit!

[Beantwoorden]

Dewy antwoordt op 1 november 2011 om 17:14:

Het is een stuk moeilijker om bruin haar blond te verven, ik zit er zelf ook over na te denken, verf eigenlijk altijd mijn haar zelf maar dit is meer iets voor de kapper haha

anonymous antwoordt op 1 november 2011 om 22:15:

Dat valt best mee hoor! Ik heb het een tijdje terug gedaan. Gewoon met blondeerspul waar een beetje bleek in zit doen, gaat prima!

Antoinet antwoordt op 2 november 2011 om 19:11:

dat valt heel erg mee! Ik heb het onlangs ook zelf ombre geverfd, en ik ben heel blij met het resultaat!


Door roxanne op 1 november 2011 10:07

woow super leuk vera!!

[Beantwoorden]


Door Marije op 1 november 2011 10:12

wauw, het is echt heel mooi nu

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 1 november 2011 10:13

Wauw ik vind het echt super mooi staan zeg.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 1 november 2011 10:13

Wat staat dat je ontzettend mooi zeg! (love)

[Beantwoorden]


Door Nikita op 1 november 2011 10:14

Wow ik vind het super !

[Beantwoorden]


Door maartje op 1 november 2011 10:14

echt heel leuk! zit er ook over te denken als mijn haar weer wat langer is, hoe duur is dat ongeveer? want hier in de buurt zit geen kinki, maar dan heb ik een indicatie :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 10:18:

Bij mij was het €34 voor verven bij Kinki. Maar prijzen verschillen per stad en natuurlijk ook hoe je het geverfd wilt hebben!

[Beantwoorden]

maartje antwoordt op 1 november 2011 om 10:19:

o dat valt reuze mee! merci! :)

[Beantwoorden]


Door Jorna op 1 november 2011 10:16

Wat jammer zeg! :( Ik vind het uiteindelijk wel erg gaaf geworden!

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 1 november 2011 10:17

Wauw! echt heel erg mooi.
ik heb een beetje evenlang haar als jou, en ook dezelfde kleur.
misschien is dat bruine ook wat voor mij. :)

[Beantwoorden]


Door Tedje op 1 november 2011 10:17

Ik vind het er heel gaaf uitzien!! Ik heb mijn haar nog nooit laten verven haha! Ik heb wel eens slechte ervaringen gehad dat de kapster mijn haar véél te kort had geknipt :( maarja, dat groeide wel weer aan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 10:27:

Ik heb het ook wel eens te kort gehad, maar het maakte me toen niet eens zoveel uit haha. Haar groeit inderdaad aan, voordat je het weet zit het weer mooi :)

[Beantwoorden]

fije antwoordt op 1 november 2011 om 21:15:

Ik vind het ook super mooi! ^^) ik wou een korte boblijn alleen toen had de kapper het wel kort maar niet in een bob geknipt! verschrikkelijk zag het eruit! :-(

[Beantwoorden]


Door Janine op 1 november 2011 10:18

Het ziet er echt ontzettend mooi uit!!!!!!
Krijg gewon zin om het zelf ook te doen nu…..
WOW!

Even een vraagje, waar is je blouse van ?
helemaal top …

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 10:28:

Dankjewel! De blouse is van H&M ^^)

[Beantwoorden]


Door Helen op 1 november 2011 10:19

Wauwww super mooi!
Jammer dat ik donker haar heb anders ging ik met deze foto’s naar de kapper.. Zo van; zo wil ik het!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 1 november 2011 10:20

Wauw, erg mooi zeg! Ik zou het zelf niet durven ben namelijk nog saaier maar erg mooi!

Wat betreft slechte ervaringen heb ik alleen dat ze het te kort knippen of dat ze toen mijn pony echt te kort hadden geknipt, gelukkig groeit haar weer aan en daarom ook besloten om de pony bij te laten groeien.

xx.

[Beantwoorden]


Door Joan op 1 november 2011 10:22

Ik snap dat het wel even flink schrikken was. Gelukkig is het allemaal goed gekomen en ik vind het er hartstikke tof uitzien, staat je goed Vera! Niet heel opvallend, maar toch net weer wat anders dan de meeste kapsels van tegenwoordig. :D

Ik heb mijn haar nog nooit door een kapper laten verven, altijd zelf gedaan en dat heeft één keer slecht uitgepakt. Toen wou ik het lichtblond hebben, heb ik het ontkleurd en blond geverfd, maar het was gewoon knaloranje! Toen heb ik het maar weer bruin geverfd waar de eerste dagen een behoorlijke groene gloed overheen zat. Nooit weer dus haha!

Verder heb ik wel bij de kapper met knippen een héle slechte ervaring gehad, ik kon ook wel janken! Ik had echt heel lang haar en wou het in laagjes knippen. Nou, ik ging naar een Poolse kapster en ze pakte de bovenste pluk en vroeg hoe kort. Dus ik dacht.. Ze bedoeld hoe kort het eerste laagje moet. Ik zeggen ‘nee nog iets korter, nog iets korter’. En toen zei ze dat ik het niet veel korter moest doen. Nou prima, ze begon met knippen en knipte plots de lengte die ik aangegeven had van de onderkant af! Whaaaa! Ik kreeg het opeens hartstikke warm en zat echt met tranen in mijn ogen, maarja wat kon ik er nog van zeggen? Het was er al af..
Van heel lang haar, ging ik naar haar tot net over mijn schouders *snik snik*. En ik had toen net een vriendje, dus dat maakte het nog extra erg haha.
Ik pas nu wel op en ga in ieder geval nooit meer naar een Poolse kapper!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 10:29:

Aaahh! :( Dat lijkt me echt heel erg! Is je haar inmiddels alweer mooi aangegroeid?

[Beantwoorden]

Marielle antwoordt op 3 november 2011 om 19:03:

Waarom had je er niet middenblond of hoogstens donkerblond op gezet ipv bruin dan zat je niet met die lelijke groene schijn.

Die groene schijn krijg je alleen omdat je niet weet hoe donker dat bruin echt is.

Dit is hoe donkerblond er echt uit ziet:

http://compagniadelcolore.nl/6-donker-blond_pid343.html

[Beantwoorden]

Q antwoordt op 20 juli 2013 om 14:50:

Dat had ik ook! Ik was bij mijn normale kapper hij was alleen verhuisd, en dus ook andere kappers. En het was iemand die er nieuw was en ik vroeg om de dode puntjes Eraf en in laagjes maar het was een dikke laag geworden en onrecht en heel lelijk en kort. Ik moest echt huilen toen ik de kapper uitliep… En het ergste je kan er niks aan doen… Alleen laten groeien, gelukkig is wel weer aan gegroeid (love) ps. Het was ook een Pools meisje

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 1 november 2011 10:23

Wat geweldig! Ik vind het prachtig. Je ziet er echt uit als een superster!
Ik heb ook wel eens een drama bij de kapper meegemaakt, toen ik een jaar of 15 was, kwam de schuine pony op te komen, die wilde ik ook! Helaas was dat te hip voor de oude dames kapster waar ik ging en kwam ik met een hele korte recht pony naar buiten :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 10:30:

Haha nou, een superster zelfs ^^)

Groeide je pony wel weer een beetje snel aan?

[Beantwoorden]


Door Anne vdh op 1 november 2011 10:23

Ze hebben het goed opgelost, het ziet er prachtig uit!:D

Verven heb ik eigenlijk altijd thuis gedaan. Ik had wel een keer haarverf bij de Action gekocht (hey ik was nog jong en dacht dat alle verf hetzelfde was haha) die dus niet zo goed pakte, geel bovenop en oranje onderop, terwijl ik voor rood ging!

[Beantwoorden]


Door Aileen op 1 november 2011 10:23

Ik las het op twitter ja… Balen dat het niet werd zoals jij gehoopt had!
Nu vind ik het wel heel mooi staan hoor!!
X

[Beantwoorden]


Door Hester op 1 november 2011 10:23

staat je echt super leuk !

X

[Beantwoorden]


Door Emma op 1 november 2011 10:24

Gatsiedarrie wat gaaf! Heel erg mooi. Ik heb normaal ook niks met haartrends, maar ombre en dip-dye vind ik geweldig. Staat je super!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 10:30:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Ris op 1 november 2011 10:24

Ombre is toch juist uitgroei? Dit lijkt me meer een bruine tip-dye. Anyways, it looks gorgeous!

[Beantwoorden]

Ris antwoordt op 1 november 2011 om 10:26:

Tip-dye / Dip-dye?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 10:30:

Haha, dip dye! Maar dit is volgens mij wel gewoon ombre :) Ach, vind het allebei toch een beetje hetzelfde.

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 1 november 2011 om 10:51:

Ombre = van donker naar licht dus met een overloop of andersom.(Donkerblond naar middenblond naar lichtblond)
Dip-Dye is echt de punten ‘gedipt’ in een andere kleur verf (A)

Ris antwoordt op 1 november 2011 om 12:25:

Aha, bedankt dat je het even opheldert! (A)

Eline antwoordt op 1 november 2011 om 16:35:

hahah oke! ik dacht eerst ook dip dye ja, maar ombre is inderdaad dat het wat meer overloopt! dip dye is inderdaad bijvoorbeeld het beroemde my little pony haar ^^)

BTC antwoordt op 2 november 2011 om 00:34:

Nee hoor ,
Ombre haar is uitgroei.Dip-dye is zoals Vera momenteel heeft.
100 % zeker weten.

Melissa antwoordt op 4 november 2011 om 14:27:

Ik heb zelf ombre haar van donker naar licht maar ben zelf blond dus heb mijn ‘uitgroei’ dan donker laten kleuren zodat het overloopt hihi! Dus Ombre hoeft niet per cé uitgroei te zijn, dat kun je dus ook zo kleuren!


Door Lisa op 1 november 2011 10:24

Ziet er heel leuk uit!
Ikzelf heb wel echt een slechte ervaring bij de kapper. Niet dat ik slecht geverfd was ofzo, maar slecht geknipt. Het zag er absoluut niet uit en ik durfde ook niks te zeggen tijdens het knippen, iets wat ik tegenwoordig altijd doe! Ik ben toen naar een andere kapper gegaan die echt schrok van mijn kapsel, maar er nog echt wat moois van heeft kunnen maken =)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 1 november 2011 10:24

Ik vind het heel erg mooi staan! :-) Gelukkig is het uiteindelijk allemaal goed gekomen!

[Beantwoorden]


Door Nadine1986@live.nl op 1 november 2011 10:27

Ik vond het eerste ook mooi maar nu ik het resultaat van Kinky kappers zie, zie ik pas echt dat het eerste niet goed gelukt is.

De overloop is veel mooier en het staat je echt super stoer! Als ik wat langer haar had zou ik het direct ook laten doen, super mooi!!!!!!!!

Ik herken het wel dat je bij de kapper zit en ziet dat het niet gaat zoals je wilt maar je niks durft te zeggen. Vaak hoop je toch dat het mee valt maar eenmaal thuis is het huilen. Ik had een keer mijn haar koper laten verven maar het werd knal oranje. Ik ben nog nooit zo snel naar huis gefietst. Uiteindelijk toch gebelt dat ik niet tevreden was, mocht ik terugkomen maar ik moest het uiteindelijk allemaal zelf betalen. Heeft me over de 150 euro gekost. Dus tegenwoordig ben ik toch een stuk duidelijker tegen de kapper :D vind ie zelf ook fijn want sommige omschrijvingen zijn vaak te wazig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 10:35:

Dankjwel! En klopt, het loopt nu een stuk natuurlijker over.

Wat erg van je oranje haar, en dat je het daarna nog zelf moest betalen ook! :O

[Beantwoorden]


Door sel op 1 november 2011 10:28

Meid, het is nu best wel heel mooi geworden! Volgens mij zou bruin (of nja donker haar) haar jou veeeeeeeeeel mooier staan dan blond haar, maar dat is mijn mening. Het bruine maakt jou meer apart/speciaal. Hoewel blond haar je ook goed staat.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 10:36:

Dankjewel! ^^) Maar ben het niet met je eens wat bruin haar betreft, dat maakt me juist heek kil en nog bleker, terwijl blond haar me warmer maakt. Maar ik vind de bruine punten wel mooi!

[Beantwoorden]

Savannah antwoordt op 1 november 2011 om 17:22:

Maar het maakt natuurlijk ook heeel veel uit in wat voor bruintint je het verft. Je hebt namelijk hele koele en warme bruintinten!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 1 november 2011 10:29

Oh wauw, het eindresultaat vind ik mooi! Wat jammer dat het de eerste keer zo mislukt was zeg :( Bij mij haar pakt verf altijd óf niet, óf ontzettend goed, met als resultaat dat ik op m’n laatste schoolfoto van de middelbare (die nu op m’n schoolpas van de uni zit) zwart haar heb, haha!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 november 2011 10:31

Ik ben geen ontzettend fan van het ombre hair, maar vind dat dit echt heel erg mooi staat. Vooral omdat de kleur bruin goed past in de kleurfamilie van je variërend blonde tinten in het haar.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 1 november 2011 10:31

Wat staat het je goed! Ik vind het echt heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Milady op 1 november 2011 10:33

Het ziet er echt super uit!

[Beantwoorden]


Door kimberly op 1 november 2011 10:33

Het staat je echt geweldig Vera!!!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 1 november 2011 10:39

Blij dat je er nu wel tevreden mee bent lady! En, dat donkerdere kan je echt heeeeel erg goed hebben! :love:

[Beantwoorden]


Door Melissa op 1 november 2011 10:40

Hey Vera,
Dat haar van jou is echt supper mooi hoor,nergers om zorg te maken en die kleuren komen deze winter in dus komt supper goed uit ! :cool:

XXXX.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 10:45:

Dankjewel Melissa!

[Beantwoorden]


Door Symone op 1 november 2011 10:44

Ik vind het je heeeel erg mooi staan!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 november 2011 10:45

Waaaahh, waarom is jouw haar zo mooi en zo lang en staat alles jou goed?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 10:47:

Hahah dat is niet zo hoor! I wish :D

[Beantwoorden]


Door Tess op 1 november 2011 10:45

oef gelukkig ben je nog naar kinki gegaan! ik zou het sowieso niet laten doen in een zaak waar ze het niet kennen,dan zou ik naar buiten zijn gelopen maarja dat is een les die je nu geleerd hebt. Vind het nu idd veel beter overlopen!

[Beantwoorden]


Door ValleyDollEva op 1 november 2011 10:46

Het staat je supergoed, echt mooi ! Ik durf het zelf niet te doen omdat ik bang ben dat de kapper het volledig gaat verpesten. Volgens mij hebben ze hier nog nooit gehoord van ombre hair dus ik durf het niet zo goed aan.

[Beantwoorden]


Door michelle op 1 november 2011 10:50

het staat je geweldig :!: :D

ik heb wel eens gehad dat ik niet helemaal blij was maar ik denk altijd het groeit wel weer aan en tot die tijd verzin ik wel wat zodat je het niet ziet.

[Beantwoorden]


Door Amber op 1 november 2011 10:52

Het is uiteindelijk heel mooi geworden! Ik had vroeger echt zo’n periode dat ik iedere maand zelf m’n haar verfde…en het mislukte altijd. Tegenwoordig laat ik één keer per jaar highlights zetten (in de lente) en verder laat ik mijn haar met rust.

[Beantwoorden]


Door Elien op 1 november 2011 10:57

Het resultaat is echt wel leuk :) Ik ben serieus aan het twijfelen om het ook te doen maar heb zoiets een paar jaar geleden gehad (al was dat stiekem gewoon een enorme uitgroei (A) ).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 11:01:

Haha, jij liep gewoon voorop met de ombre trend!

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 november 2011 10:58

Staat echt heel erg mooi! De kleuren passen heel goed bij elkaar :)

[Beantwoorden]


Door Lisette op 1 november 2011 10:58

Ik schrok even toen ik de eerste foto zag! Maar uiteindelijk is het gelukkig heel mooi geworden en lopen de kleuren mooi in elkaar over! Ik vind dat je haar een hele warme kleur heeft gekregen en dat geeft jou ook een warme uitstraling.

[Beantwoorden]


Door Jasperine op 1 november 2011 10:58

Het is heel mooi geworden Vera!Wel zonde van je geld dat je het de volgende dag bij een andere kapper opnieuw moest doen, je had ook terug kunnen gaan dan hadden ze het mischien alsnog hoe jij het bedoelde kunnen doen.Maar ik begrijp wel dat je er van baalde en naar een andere ging.Ik heb zelf zoveel mee gemaakt met haar verfen bij de kapper.Ik ben ook een keer de volgende ochtend terug gegaan naar me kapper omdat het niet de kleur was die ik bedoelde en toen hebben ze alsnog me haar goed geverfd.Ik had verleden jaar een donkere onderlaag en boven blonder, wist niet dat het toen ombre haar heette, nu heb ik het pas weer ververfd in asblond bij de kapper en van dat heldere blond af ben er heel tevreden mee!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 11:30:

Klopt, maar ik had er eigenlijk geen vertrouwen in dat die kapper het beter kon maken… Was eerder bang dat ze het eerder slechter zouden maken!

[Beantwoorden]


Door hulya op 1 november 2011 11:00

ohw wat leuk!!, normaal gesproken hou ik daar niet zo van maar de jouwe is leuk geworden!! en meid wat heb je toch een prachtige bos haar:D

[Beantwoorden]


Door Linda op 1 november 2011 11:02

Moooi! :) Ik had dit ook, vorig jaar, maar toen hadden ze er zelfs bij de Kinkikapper nog nooit van gehoord :/ Het werd ook streperig en ik heb een tijdje de scheiding van de twee kleuren met Head & Shoulders gewassen waardoor het vervaagde en de overgang vloeiend werd. Nu ik het bij jou zo zie wil ik het wel weer (love) Hier een foto (van toen het er al een tijdje in zat en alweer een keer was geknipt): http://a3.twimg.com/profile_images/1587876218/IMG_3282_2.jpg (En hier zie je een beetje de streperigheid van toen het er net in zat: http://twitpic.com/3bfpw1 )

[Beantwoorden]


Door Larissa op 1 november 2011 11:04

oef het was inderdaad niet echt netjes, maar ik vind het eind resultaat nu echt HELEMAAL mooi!!! suuuuper leuk! :omg: :wow: :wave: :yes:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 11:33:

Danku! Het haar van Tara is ook echt gaaf joh ^^)

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 1 november 2011 om 16:33:

ja, zag Tara’s kapsel gisteren ook! zo gaaf!

[Beantwoorden]


Door lieve op 1 november 2011 11:06

Jeetje, dat was inderdaad niet mooi gedaan… Dat een kápper nota bene nog nooit van ombre hair heeft gehoord? Het is uiteindelijk wel heel mooi geworden, gelukkig! Mooie lengte ook :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 1 november 2011 11:07

Waaaauuuww staat je echt onwijs mooi! ik ben jaloers!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 1 november 2011 11:08

EUH MY GOD. Ik zat er al aan te denken om ombre hair te nemen (en dan precies zoals jij het hebt, van onder wat donkerder en boven blond) en nu wil ik helemaal naar de kapper rennen om het te laten verven!

Jammer dat het in het begin zo tegenviel, maar het eindresultaat mag er zeker wezen. Het staat je prachtig! :D Wauw.

Ik twijfel nu of ik het bij mijn eigen kapper (Cosmo Hairstyling) zal laten doen. Zal ik ook naar Kinki gaan? Volgensmij zit hij ook hier in de buurt, Rotterdam. Wat je zegt is waar, die lui hebben vast meer ervaring met kleuren dan andere kappers, omdat ze het zo vaak doen, en vaak ook in alle kleuren van de regenboog.

Het enige waar ik ‘bang’ voor ben is dat die donkere kleur snel vervaagd. Ik heb een paar blonde plukken in m’n haar geverfd, heb ook wel eens donkere ertussen gehad, maar dat was echt na een maand al niet meer te zien. Balen. En ik heb haar tot mijn schouders, heb eigenlijk ook geen idee of ombre hair dan leuk staat. Jij hebt natuurlijk van dat megalange haar! Echt mooi.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 11:34:

Dankjewel! Ik zou gewoon even bij Cosmo kijken of ze weten wat het is, hoe ze het gaan doen en of je het bij ze vertrouwd. Anders kun je altijd naar Kinki gaan, maar er zijn natuurlijk meer kappers die ook goed kunnen verven!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 11:34:

Oh, en google eens op ombre hair! Dan zie je ook wel kortere kapsels :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 1 november 2011 11:13

Ik vind het er heel mooi uitzien! Ook mijn haar is een keertje heel lelijk geverfd en ook bij een kapper in Groningen, daarom ben ik eigenlijk heel benieuwd waar jij het hebt laten doen :)

[Beantwoorden]


Door Jolien op 1 november 2011 11:13

krijg spontaan zin in chocolade :star: :star: :star: :star: :star:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 11:35:

Hahah ^^)

[Beantwoorden]


Door Elly op 1 november 2011 11:19

He-le-maal te gek. Ik kan niet anders zeggen, vind het echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 1 november 2011 11:23

Whoooo, i love it! Staat je echt prachtig, Veer!

[Beantwoorden]


Door Monique op 1 november 2011 11:27

Is uiteindelijk super moooi geworden! staat je goed!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 1 november 2011 11:28

Wauw, wat een mooi resultaat! Echt rot voor je dat ze het eerst niet goed hadden gedaan. Ik had ook echt medelijden met je toen ik je tweets op dat moment las! Gelukkig is het nu wel heeeeeel erg mooi en ben je weer blij met je haar. Staat je super!

[Beantwoorden]


Door Jorine op 1 november 2011 11:30

Wauw, het ziet er echt gaaf uit! Ik wou dat ik dat kon (heb van mezelf bijna zwart haar, dus dat is helaas geen optie :p). Echt heel mooi :)
Ik heb zelf ook wel eens een slechte ervaring gehad.. ik had mijn haar al zo vaak geverfd dat er een soort van die aardlagen in zaten (je zag precies waar ik het had geverfd, was geen gezicht) dus ik ging het allemaal een kleur maken met mijn eigen haarkleur. dat was ik na een tijdje zat en vorige zomer wilde ik mijn haar lichter maken (bij de kapper). Dat mislukte dus omdat de lichte verf niet pakte over mijn eigen haarkleur-verf (die ik had gebruikt om alles weer een kleur te maken). De lichte verf had dus alleen bij mijn uitgroei gepakt zeg maar. Toen hebben ze bij de kapper besloten mijn haar te ontkleuren en er nieuwe verf in te doen, zodat het in ieder geval een kleur was (want het zag er niet uit). De kapster had niet gezien dat het geverfd was en ik dacht dat het niet uitmaakte omdat ik het in mijn eigen haarkleur geverfd had (mis!).
door de ontkleuring leek mijn haar wel touw! Ik kon het amper natmaken om te wassen omdat ik er in bleef hangen met mijn vingers, het was echt een ramp! Heb nog nooi zo’n spijt gehad van een kappersbeurt. Anderhalf jaar later is mijn haar eindelijk weer gezond en is het meeste van de ontkleurbeurt eruit. Inmiddels gewoon weer lekker donkerbruin geverfd en zo houd ik het voorlopig. Wellicht verf ik het te vaak, maar het is zo leuk! Ik wil eigenlijk rood haar zoals Florence van Florence + the Machine, zo’n mooie kleur! http://2.bp.blogspot.com/_ICj-gtATkBA/TPVMcwq1loI/AAAAAAAAAE8/Ov0_min4Alc/s1600/Florence-Welch5.jpg_e_f3a7c2adba52315d6ab61b83a2cd478e.jpg

Oeps.. beetje lange reactie! Haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 11:36:

Oh woooow, wat een verhaal! :O Heftig hey! Het haar van Florence ziet er inderdaad ook heel mooi uit!

[Beantwoorden]

leah antwoordt op 1 november 2011 om 19:41:

florence ♥♥

staat heel mooi trouwens Vera, ik zou mijn haar ook wel eens willen verven maar daar moet ik nog even over nadenken

[Beantwoorden]


Door Anita op 1 november 2011 11:33

Wat is het uiteindelijke resultaat super mooi geworden.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 1 november 2011 11:33

Het staat je echt super goed! Ik heb (toen ik voor ’t eerst m’n haar ging verven) voor highlights gekozen; maar de kapper begreep toen niet dat ook de onderlagen van m’n haar geverfd moesten worden; dus ik liep erbij als een donkerbruin met wit blonde zebrapad strepen. Té lelijk!

[Beantwoorden]


Door Danique op 1 november 2011 11:37

Wauw het eindresultaat is echt heel gaaf en staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Barbara op 1 november 2011 11:40

Ik vind het echt heeeeeel erg mooi (de “goede” versie dan he) maar dan ook alleen omdat je lang haar hebt. bij kort haar vind ik het altijd een beetje raar staan. Alleen is dit niet meer een dip dye? nouja maakt ook niet uit , het is top! En op die onderste foto ben je echt prettehh!

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 november 2011 11:42

Ik vind het eindresultaat echt geweldig goed staan bij je!

[Beantwoorden]


Door mariethje op 1 november 2011 11:46

mmm ombre blond is msshn wel iets vr mij (: ik vind het resultaat zeker geslaagd !

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 november 2011 11:55

hihi! nou meis, ik vind het echt heel mooi! het enige is dat ik denk dat het er wel lelijk uit gaat zien als je uitgroei krijgt misschien, maar hoewel je weet dat het geverfd is, oogt toch natuurlijk. het geeft je een beetje meer pit, en alles loopt nu mooi in elkaar over!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 november 2011 11:55

oh en wat een geweldige foto’s trouwens :D! die eerste en laatste zijn echt super <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 13:06:

Dankjewel Suus <3

[Beantwoorden]


Door Chantal op 1 november 2011 12:01

Ik houd niet heel erg van die ombre trend, maar dit vind ik nog wel mooi omdat het met natuurlijke kleuren is gedaan. Gelukkig ben je nu weer blij met je haar, want ik kan me echt wel voorstellen dat je erom kunt huilen als het zo verpest is :@

[Beantwoorden]


Door Nina op 1 november 2011 12:01

Ik vind het niet zo geslaagd eigenlijk. Ik vind het er heel onnatuurlijk uitzien. Ik snap dat dit een trend is enzo, maar ik denk dat als je je haar helemaal bruin verft het je veel beter staat ^^)

[Beantwoorden]


Door Valerie op 1 november 2011 12:04

Wauw, het is heel mooi!

[Beantwoorden]


Door nicole op 1 november 2011 12:08

zo is je haar wel heel mooi hoor

[Beantwoorden]


Door Lara op 1 november 2011 12:11

Je ziet er fantastisch uit, meid !

[Beantwoorden]


Door Sharon op 1 november 2011 12:12

Wauw, wat mooi!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 1 november 2011 12:30

Vera het staat je echt prachtig!!!!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 november 2011 12:30

Ah nu wil ik ook weer iets met mijn haar gaan doen! De Kinki zit bij mij om de hoek, dus misschien daar maar weer eens naar toe. Denk alleen dat mijn haar net te kort is hiervoor. Maar ik vind het wel super mooi staan bij je!
En een drama verhaal heb ik niet. Ik heb eigenlijk altijd alles op eigen initiatief gedaan. Dus als ik het niks vond was het hoe dan ook mijn eigen schuld!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 13:07:

Oeh, hard to resist! Gewoon even met de kapper overleggen denk ik, misschien heeft ze wel een ander leuk idee :)

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 1 november 2011 om 18:34:

Bij de Kinki zijn ze daar heel goed in. Elke keer nog dat ik daar geweest ben en gezegd heb: de lengte behouden, voor de rest maakt het me niet uit ben ik daar heel tevreden weggegaan met kapsels/ kleuren die ik zelf niet zo 1,2,3 zou uitkiezen! Zo ben ik ooit met chocolade bruin haar weggegaan met caramel kleurige stroken erin en een andere keer met koperrood haar terwijl ik blond ben en het stond super!

[Beantwoorden]


Door Carolien op 1 november 2011 12:31

Leuk, een hele mooie kleur bruin ook!

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 1 november 2011 12:32

het is ECHT heel mooi geworden … je brengt me op een idee!!

[Beantwoorden]


Door LS op 1 november 2011 12:34

Ik vind dit je echt SUPER staan! Het maakt je meteen een stuk interessanter!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 13:08:

Hahaha (H)

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 november 2011 12:38

Het staat je erg mooi!!

[Beantwoorden]


Door Freya op 1 november 2011 12:44

Mooi hersteld, staat je superrr! Ikzelf ben ook in 2 fases voor ombre hair gegaan omdat dat begrip zelfs bij een kapsalon met 30 jaar ervaring blijkbaar compléét nieuw was. De hype is er toch al enkele maanden, en is volgens mij zelfs alweer over z’n hoogtepunt heen… dus de teleurstelling dat IK moest uitleggen hoe de professionals het moesten kleuren, tja, die was erg groot. Maar vorige week ging ik voor de tweede keer terug en nu ben ik wel tevreden. Heb trouwens beetje dezelfde kleuren als jij, maar dan net omgekeerd. Donker aan m’n roots, lichte punten. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 13:09:

Oeh, ook mooi!

[Beantwoorden]


Door charile op 1 november 2011 12:51

Wauw, echt super mooi! Staat je zo leuk :D
x

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 1 november 2011 13:05

Aaah ik dacht al gelijk NEE! toen je naar een ‘gewone’ kapper was gegaan haha, als een kapper niet wist wat ik bedoelde zou ik het echt niet laten verfen! Maar het eind resultaat vind ik echt heel mooi, het staat je goed en hoe je haar geknipt is vind ik ook super! Ik denk dat gewoon brunette je ook heel goed zou staan!

[Beantwoorden]


Door Carly op 1 november 2011 13:07

Ik vind het erg grappig dat ik dit nu overal zie verschijnen, terwijl dit een jaar of 10 geleden (oh my god, ik word oud) ook al enorm hip was. Ik heb donker bruin/zwart haar van mezelf en liep toendertijd met knal rode haar punten. Maar nog steeds vind ik het er hartstikke leuk uitzien!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 1 november 2011 13:10

Echt balen van je eerste kappersbeurt, maar ik vind het uiteindelijk wel heeel erg mooi geworden! Echt, het staat je heel goed! (love)

[Beantwoorden]


Door Anneeee op 1 november 2011 13:12

hmmm… dat wil ik misschien ook noh wel doen. ik heb blond haar duss :)

[Beantwoorden]


Door Emma op 1 november 2011 13:16

Nice! Echt een mooi resultaat!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 13:30:

Thanks Emma!

[Beantwoorden]


Door Jenjuain op 1 november 2011 13:21

Mooi Vera! En idd, hij is mooi en naturel gebleven alsof je lang geleden je haar had gekleurd en hij zo is uitgegroeid. Mooi!

[Beantwoorden]


Door Luana op 1 november 2011 13:24

Echt heel mooi Vera! Je look wordt er ‘warmer’ door, ik weet niet hoe ik het goed moet zeggen (:

[Beantwoorden]


Door Bo op 1 november 2011 13:24

Wauw staat je echt heel erg mooi!
Ik ben juist helemaal niet zo weg van deze haartrend eerlijk gezegd en dat van serena vind ik bijvoorbeeld ook niet mooi (maar ook niet heel lelijk) maar om het zonder kleur te doen en met natuurlijk bruin vind ik toch wel erg goed staan :)

[Beantwoorden]


Door kimberley op 1 november 2011 13:34

het is echt heel mooi nu, heel bijzonder.
Maar straks krijg je donkerblonde uitgroei toch, dan heb je 3 verschillende kleuren haar. Nouaj is ook mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 13:54:

Dat zie ik dan wel weer, anders verf ik het wel weer denk ik! :)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 1 november 2011 13:43

Wauw ik vind t je echt heel mooi staan Vera!

[Beantwoorden]


Door Sanneke op 1 november 2011 13:44

Jeetje :o ik dacht dat t wel mee zou vallen maar ze hebben t idd echt verkloot!
Echt zonde en niet te geloven. als ze niet weten waar ze aan beginnen, moeten ze t ook gewoon niet doen.
Het is nu in ieder geval wel echt mooi en retecool :D loveit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 17:43:

I knoowww :(

Dankje schatje!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 1 november 2011 13:47

GE-WEL-DIG! Echt heeel erg mooi!
Liefs,

[Beantwoorden]


Door Ellen op 1 november 2011 13:54

Het eindresultaat vind ik echt prachtig! Stoer, gedurfd en tegelijkertijd charmant! Heel mooi! ^^)

Denk je dat dit ook mooi is bij vrouwen met halflang haar, zoals ik heb?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 17:43:

Thanks! :D

En ja, dat kan ook heel gaaf staan, maar smaken verschillen natuurlijk dus overleg het even met je kapper!

[Beantwoorden]


Door RosaAbrikosa op 1 november 2011 13:59

Mooooooooooooooooooooooooooiiiii!

[Beantwoorden]


Door Loes op 1 november 2011 14:00

Waauwww! Echt mooi!
Nu wil ik het misschien ook wel :P

[Beantwoorden]


Door Ilse op 1 november 2011 14:10

Echt supermooi, ik zweer het! :D

[Beantwoorden]


Door Brenda op 1 november 2011 14:15

Pfoew! Wat fijn dat het toch nog goedgekomen is Vera. En wat ziet het er uiteindelijk mooi uit zeg. Je krijgt er een heel warm gezicht van en je straalt helemaal. Hele mooie kleuren zo. Ik noem dit kapsel vanaf nu ‘dé Vera’ ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 17:44:

Ahhww!! ^^) dankjewel.

[Beantwoorden]


Door philine op 1 november 2011 14:16

oke, nu wil ik me haar dus ook zo ! haha, binnenkort maar kappertje pakken misschien ! staat je echt heel erg mooi ! <3

[Beantwoorden]


Door lin op 1 november 2011 14:18

I love it! Staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 1 november 2011 14:18

waaauw, sexy lady haha!

[Beantwoorden]


Door Joanne op 1 november 2011 14:19

Staat je mooi! Gelukkig is het goed gekomen. :)
Ik denk dat helemaal bruin haar je ook goed zou staan trouwens, als ik dit zo zie

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 1 november 2011 14:26

Hee Vera,
ik kan het echt begrijpen dat je baalde van je haar,
als ik eerlijk ben vind ik het ook niet mooi op de eerste foto’s.
maar de tweede poging is echt fantastisch goed gelukt!
echt su-per mooi gewoon.
ikzelf vind deze trend wel heel leuk, maar waar ik woon is het nog niet een trend ofzo. Ik woon in een klein dorpje, vandaar. Het is wel jammer, vaak wordt je raar aangekeken als je een van de laatste trends aanhebt door van die standaargeklede meisjes. Maargoed, ik dwaal af haha.
Super mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 17:44:

Het is ook niet mooi op de eerste foto’s haha! ^^)
Ah, dorpen… Toch zou ik lekker doen wat ik mooi vind als ik jou was!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 1 november 2011 14:27

het ziet er nu echt super uit meid! staat je goed!
zit zelf nu ook te denken om zoiets te doen alleen zou mijn haar dan toch iets lichter moeten zijn wil je het echt zien de onderkant van mijn haar is al donkerder dan de bovenkant maar dit komt gewoon omdat de verf boven beter heeft gepakt dan onder :P maar het verschil is niet echt overduidelijk…

ga er wel even over nadenken vind het wel een leuk effect :)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 1 november 2011 14:28

Erg mooi je haar zo! ^^)

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 1 november 2011 14:29

Gelukkig dat het uiteindelijk toch heel moois is geworden :)

[Beantwoorden]


Door Nicky op 1 november 2011 14:37

Niet perse met kleuren, maar ik heb wel een slechte ervaring gehad met knippen! Ik ging altijd bij andere kappers vroeger. Ik ging dus een keer voor kort haar (piekjes vanachter, langer vanvoor, was toen mode). Ik kwam supertevreden buiten en was echt heel blij met mijn nieuwe kapsel. Toen het te lang werd, ging ik naar een andere kapper om het te laten bijknippen. Ik was jong en durfde niets te zeggen tegen de kapper, maar toen ik buitenkwam ben ik gelijk in huilen uitgebarst. Ik voelde me ZO lelijk! Sindsdien heb ik 1 kapper gekozen waar ik trouw naartoe blijf gaan :)

[Beantwoorden]


Door lena op 1 november 2011 14:39

super super superrrr moooooooooi!

[Beantwoorden]


Door lena op 1 november 2011 14:42

trouwens de kleur die in je punten zit zou ook heel mooi zijn als je je hele haar zo verft! kan je echt goed hebbenn

[Beantwoorden]


Door Marieke op 1 november 2011 14:42

Wat is het uiteindelijk mooi geworden zeg!
Erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Sheila op 1 november 2011 14:43

Héél mooi ! maar jij hebt ook van dat mooi lang en dik haar :) iets waar ik enkel van kan dromen !
heb ook al gehuild door de kapster hoor, zwaar drama :p

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 17:46:

AH, dankje! Dat dikke, vele én lange haar vinden kappers meestal alleen niet zo heel leuk hehe :P

[Beantwoorden]


Door Sonjablogt op 1 november 2011 14:43

Het staat je wel echt superleuk!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 1 november 2011 14:44

echt super mooi!
ik heb echt al 10 keer opnieuw je site opgestart om naar je haar te kijken haha, ik wil ’t oook!
vanavond even mamalief aankijken wat zij ervan vind ;D
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 17:47:

haha ahh dankje :D

[Beantwoorden]


Door Flore op 1 november 2011 14:44

ik vind deze trend echt heeel lelijk, alsof er iets is misgegaan met het verven ofzo. Maar ik vind de bruine kleur je prachtig staan, en ik denk dat als je je haar helemaal in die kleur zou verven, dat echt práchtig zou zijn!

[Beantwoorden]


Door kn0fje op 1 november 2011 14:45

Staat je goed meis! Ik heb geen slechte ervaringen bij de kapper, ik laat ook altijd alleen maar de puntjes knippen.. Vorig jaar heb ik mijn haar ombre blond gehad, dat had ik gewoon zelf gedaan.. vond ik ook erg mooi maar het is wel belastend voor je haar! Liefs

[Beantwoorden]


Door Marlijn op 1 november 2011 14:45

Het staat je echt geweldig, bruin haar zou je denk ik ook mooi staan! Maar misschien ben je daar wat te licht voor..

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 1 november 2011 14:46

Pfoe, wat een verhaal! Echt vervelend lijkt me dat, maar gelukkig ziet het er nu een stuk beter uit. Ik vind het echt mooi geworden, en het staat je ook super! :)

[Beantwoorden]


Door Quincy op 1 november 2011 14:46

Wauw, echt heel mooi!
Ik zei gisteren nog tegen mijn moeder dat ik ombre hair, ook met bruin, wilde.

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 1 november 2011 14:47

Mijn haar mag ik niet verven. haha!
Mijn moeder vind mijn eigen natuurlijke haar kleur veel te mooi!
Had altijd rood haar en het is heeel licht geworden. Dus meer goudblond geworden! Er is volgens mij ook niet echt een andere haarkleur dat mij zal staan, mijn wenkbrauwen zijn nog steeds rood namelijk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 17:48:

Je kunt je wenkbrauwen dan ook verven natuurlijk! En hoewel rood haar inderdaad prachtig vind, lijkt het me wel vervelend als je zoiets niet van je moeder mag. Misschien als je ouder bent!

[Beantwoorden]


Door Teske op 1 november 2011 14:49

Je bent lekkah!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 1 november 2011 14:49

Ik vind dit veel mooier dan met een felle kleur, ik vind het heel leuk bij je staan!

[Beantwoorden]


Door Teske op 1 november 2011 14:49

Nee even zonder grappies, me likes! Krijg er zelf ook kriebeltjes van als ik al die mensen met ombre haar zie tegenwoordig. Staat je goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 17:49:

Dankjewel Tes! <3

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 november 2011 14:50

Erg mooi Vera! Ik ben ook altijd heel bang om naar een kapper te gaan die ik niet ken. Heb één keer gehad dat ik mijn haar heel mooi lang had laten groeien (wel de dode puntjes goed bijgehouden) en toen ging ik naar een andere onbekende kapster en ze had alles kort geknipt! Ik zei duidelijk: alleen de puntjes.
Heb even tranen gelaten toen, haha.

[Beantwoorden]


Door Michela op 1 november 2011 14:51

mooi mooi mooi mooooooi! Die laatste foto is ook geweldig :)
oh my wat zou ik graag jou haar willen!

[Beantwoorden]


Door Michela op 1 november 2011 14:53

ohja en jij vind dat wit je niet staat, het viel me een andere keer ook al op, het staat je júist goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 17:50:

Grappig dat je dat weet! Vind het bij deze blouse wel meevallen, maar normaal vermeid ik wit altijd. Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]

Michela antwoordt op 1 november 2011 om 18:26:

haha zo zie je maar, je lezeressen ken je soms beter dan je denkt ^^)

[Beantwoorden]

Michela antwoordt op 1 november 2011 om 18:27:

kennen*


Door Jessica op 1 november 2011 15:00

Ooh, wat mooi! Het staat je echt supergoed! Je staat ook heel leuk op de foto:) Ik ben echt jaloers op jouw haar:$

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 1 november 2011 15:01

Gekleurd vind ik echt niet mooi, maar bruin wel! Het staat je goed Vera! :)

[Beantwoorden]


Door Susan op 1 november 2011 15:03

Prachtig, het siert je echt! Zeker goed werk van Kinki kappers :D

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 1 november 2011 15:06

ik had ooit net zo lang haar al jou! ik denk nog wel langer en na een tijdje heb ik het in een keer in lagen geknipt tot net boven mijn schouder met een lok. ik vond het echt onwijs spannend omdat nooit iemand aan mijn haar mocht zitten maar ik heb er tot nu toe nog nooit spijt van gehad!

onwijs leuk je haar!!

[Beantwoorden]


Door Madelief op 1 november 2011 15:07

Het staat je supermooi en omg, wat ben ik jaloers op je haar!
En een geluk bij een ongeluk, nu heb je de ervaring waar je wél en níet heen moet voor je haar hahaha:)! liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 17:51:

True! Weer een ervaring rijker :)

[Beantwoorden]


Door iris op 1 november 2011 15:13

je haar is zo mooi!

Xoxo iris

[Beantwoorden]


Door lieke op 1 november 2011 15:25

wauw, staat je echt super mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 1 november 2011 15:33

Heel erg mooi Vera!

[Beantwoorden]


Door Symone op 1 november 2011 15:37

Ik heb vorige week zondag mijn haar donker bruin geverft. Ik heb al bruin haar van me zelf, en had er blonde plukjes in laten verven, dat stond op zich wel leuk. maar nu had ik het donker der geverft, en oh my god, het is bijna zwart!!! Nu lijk ik echt heel bleek en zo. :no:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 17:52:

De kleur vervaagd snel! Niet teveel over in zitten, het heeft vast ook zijn voordelen. :ahh:

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 2 november 2011 om 17:45:

Wat Vera zegt. Ik heb mijn haar van blond naar ‘midden bruin’ geverfd en ik schrok me dood toen ik de douche uit kwam, het was gewoon zwart met een rode gloed. Maar bij mij was het binnen twee weken al vervaagd en was het mooi midden bruin. Komt goed :)

[Beantwoorden]


Door Jill op 1 november 2011 15:39

Wooww! Ik heb dit nog nooit gezien maar ik vind het echt super super super mooi! Wooww echt heellll mooi joh!
X

[Beantwoorden]


Door Mireille op 1 november 2011 15:43

Ik vind het leuk, vooral op die eerste foto is het erg mooi!

liefs Mireille

[Beantwoorden]


Door Naomi op 1 november 2011 15:44

Het staat je super!

[Beantwoorden]


Door Fien op 1 november 2011 15:53

WAUW. <3
Mooierd!

[Beantwoorden]


Door Sum op 1 november 2011 15:55

Super mooi , staat je geweldig!

[Beantwoorden]


Door Anne op 1 november 2011 15:57

ik had nog nooit van ‘ombre’ haar gehoord, maar ik vind het je echt prach-tig staan! ;)

[Beantwoorden]


Door Lieke op 1 november 2011 15:58

Ziet er leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 1 november 2011 16:03

‘k Vind ’t uiteindelijk wel heel mooi geworden! Staat leuk! ^_^

[Beantwoorden]


Door Leontien op 1 november 2011 16:04

Staat mooi zeg!!
Maar hoelang blijft de kleur mooi, vervaagt het niet snel met wassen enzo?
Ik verf mijn haar altijd zelf.
Het is altijd 1 kleur dus dat is prima te doen.
In het begin is het ff oefenen maar ik word al steeds beter in :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 17:54:

Geen idee, denk dat het wel snel gaat hoor, na deze foto’s is het ook wel weer lichter geworden. We zullen zien!

[Beantwoorden]


Door Dirkje op 1 november 2011 16:05

Ik ben normaal blond (niet donker, niet licht..:P) en ik wilde het donkerblond verven.., maarja dat kon mijn moeder wel. En die heeft het toen geverft, zij deed het wel goed. Maar de volgende dag was mijn haar veel te donker & scheen zelfs groen uit. Ik heb het toen met ketchup uitgespoeld en het werd een stuk minder groen (Thanks to ketchup!) De kleur is na die tijd niet veel lichter geworden, maar dat wende wel. Nu heb ik het weer bijna back-to wat het was..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 17:55:

Ketchup? Wow!

[Beantwoorden]


Door Dirkje op 1 november 2011 16:06

Trouwens, je haar is echt supermooi!

[Beantwoorden]


Door joanne op 1 november 2011 16:09

wauw echt supermooi! ik krijg nu ook een beetje de ‘ombre kriebels’

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 1 november 2011 16:11

Het staat je juist heel erg leuk!!
xx

[Beantwoorden]


Door Simone op 1 november 2011 16:11

Oh wat super! Het staat je ook echt goed :)
Ik wilde het zelf ook doen, maar dan andersom.. Juist licht bij de puntjes.. maar ik heb er nog niet het lef voor gehad, wie weet hoe het uitpakt? Wat heeft jou overtuigd?

Love xo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 17:55:

Je weet alleen hoe het wordt door het te doen! Maar als je echt een beter idee wilt moet je het denk ik even aan je kapper vragen. Google maar eens op Ombre Hair, dan zie je een hele rits aan celebs met lichter haar onderin :)

[Beantwoorden]


Door Barthe op 1 november 2011 16:18

Staat je erg leuk!! Ik heb het een half jaar geleden ook gedaan, alleen toen wist ik helemaal niet dat het een trend was. Ik vond het gewoon leuk om te doen. Haha alleen is het nu al weer aardig vervaagd misschien laat ik het binnenkort weer doen. :-)

[Beantwoorden]


Door Nana op 1 november 2011 16:20

Het is minstens als 100x gezegd, maar ik vind het je echt prachtig staan! Ik ben echt heel blij voor je dat ze het hebben kunnen omtoveren naar een onwijs mooie overgang van kleur! Wanneer ik naar de kapper ga print ik sowieso een foto van hierboven uit (natuurlijk niet van de eerste poging!) om aan te geven hoe ik het wil.
Helaas heb ik ook slechte ervaringen met verfbeurten. Vooral de laatste keer, ik wilde snel de dag voor ik op vakantie ging toch maar mijn haar wat lichter en weer highlights. Dus ik ging naar een kapper waar ik nooit geweest was. Nou ik vroeg dus om een ander kapsel en lichtere kleur. Ze had alleen mijn haar bovenop een rood/bruine kleur gegeven en highlights gezet in alleen het bovenste deel en daarna mijn haar niet eens meer geknipt.
Wat was ik pissig zeg! Heb niet betaald en ben met heel lelijk haar op vakantie gegaan. Balen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 17:58:

Haha, een foto om te laten zien hoe je het NIET wilt ^^) Slim! Superrot van je highlights btw :(

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 november 2011 16:23

wauw ben jaloers!
misschien ga ik dit ook nog een keer doen (love)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 1 november 2011 16:25

ik heb t ook, ook mislukt :(
maar ik vind het bij jou zo mooi nu!

[Beantwoorden]


Door Romy op 1 november 2011 16:26

super! zo leuk zelfs dat IK het wil… dan moet je weten dat ik nooit mijn blonde koppie bruin zou willen verven!!! (zoals ik er nu over denk dan)
vind ik ook echt iets voor mijn vriendin die haar haar bruin wil verven!

[Beantwoorden]


Door lieke op 1 november 2011 16:26

mooi :) en supermooie foto’s!!

[Beantwoorden]


Door Lindaaa op 1 november 2011 16:29

lieeefde <333
ik wil m'n haar ook dip dye'en maar dan met paars (:

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 november 2011 16:29

Super leuk je haar! Ik heb niet echt goede ervaring met kinki kappers ;p

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 november 2011 16:30

ziet er leuk uit! ^^) je moet er met bruin ombre vind ik atlijd wel om denken dat het blond dat niet gelig gaat lijken, maar vind het jou zeker staan!
te donker zeg je? haha dat valt echt wel mee! bruin is een natuurlijke haarkleur he? :-P maar zoals je al zegt ben jij inderdaad denk ik niet zo’n haar verber en mag het wel naturel blijven ;a
ik verf mijn haar zelf ook, op dit moment is het bruin. ik ga binnenkort bij de kaper donkerbruine en rode lokken door mijn haar laten verven, om de kleur weer wat op te halen.
heb zelf nog niet echt slechte ervaringen gehad met haar verven. ik verf het zowel bij de kapper zo nu en dan als zelf. ik wissel het wat af!

[Beantwoorden]


Door Dewi op 1 november 2011 16:32

Heej vera,
vorig jaar had ik voor het eerst in m’n leven mn haar geverfd,
nouja, geverfd, het waren higlights. Maar toch, toen ik het de eerste keer zag was ik zo geschrokken. Kwist niet meer of ik dit eigenlijk wel mooi vond. gelukkig, na een paar dagen was ik er aan gewend, en vond ik het wel mooi.
Je haar nu is trouwends echt zó prétty! Ik had wat tweets van je gelezen dat je echt heel verdrietig was van je eerste bruine puntjes, maar nu staad het je echt super mooi. And remember; Happy girls, are the prettiets girls.
xxxx.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 17:59:

Dankjewel Dewi! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maya op 1 november 2011 16:35

Ik moet eerlijk zeggen, van die tweede foto schrok ik even!
Maar het uiteindelijke resultaat is heel mooi geworden :)

[Beantwoorden]


Door Judith op 1 november 2011 16:37

prachtig resultaat!

mijn ergste blunder was dat ik met oranje haar liep, haha. (A)

[Beantwoorden]


Door AmBer op 1 november 2011 16:44

Ik snap niet helemaal hoe het lelijk kan worden als je haar groeit want de bovenkant is toch gewoon je eigen kleur?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 18:00:

Hoe bedoel je?

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 1 november 2011 16:45

o wat baal je dan zeg… het zit nu echt prachtig… dat hebben ze mooi gefixt voor je :D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 1 november 2011 16:48

Wauw!
Het is dat ik net naar de kapper ben geweest maar wat ongelofelijk tof! Misschien dat ik dat ook maar moet proberen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 1 november 2011 16:48

wauw wat ziet het er ontzettend gaaf uit. Ik hou echt van die haartrend. Ik denk alleen dat mijn haar er niet heel erg voor geschickt is.

[Beantwoorden]


Door Resy op 1 november 2011 16:51

Balen dat het eerst zo slecht was gedaan! Maar nu ziet het er echt heel mooi uit, het satat je ook erg goed!

[Beantwoorden]


Door Danick op 1 november 2011 16:51

Ik vind het echt supermooi bij jou staan! ^^)

[Beantwoorden]


Door Tara - KittehsCupcakes op 1 november 2011 16:57

yehhh welkom in het ombre team!! Gotta love ombre whoohoooo!! Maar nu even serieus, ik vind je reversed ombre heel tof vera!! Heel mooi ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 18:00:

Dankjewel Taaraatje :D

[Beantwoorden]


Door Kim op 1 november 2011 16:57

WOWWWW SUPERMOOI:o

[Beantwoorden]


Door kirsten op 1 november 2011 17:10

staat je super mooi!! <3

[Beantwoorden]


Door sanne op 1 november 2011 17:11

omg zo super mooi, ik wil ook!!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 1 november 2011 17:12

Staat je goed, gelukkig dat ze het opnieuw behandeld hebben!

Ik ga mijn haar echt NIET verven heb ontzettend mooi en heel lang haar van mij zelf goudblond, dus ik zit er niet aan!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 1 november 2011 17:13

Die eerste was echt vrezelijk! Maar dat 2e haar is echt heeeeel erg mooi! Staat je super!:D

[Beantwoorden]


Door Femke op 1 november 2011 17:15

Dit staat je echt zooo ongelofelijk mooi <3

[Beantwoorden]


Door lauraa op 1 november 2011 17:17

WAAAAUW GEWOON, dit wil ik oook!

[Beantwoorden]


Door Iris op 1 november 2011 17:20

Meid het staat je ge-wel-dig

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 november 2011 17:20

Gelukkig is het eindresultaat heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 1 november 2011 17:27

Super mooi! Omg dat wil ik ook haha

[Beantwoorden]


Door Leonie op 1 november 2011 17:34

Oh mijn God dat ziet er echt leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Judith op 1 november 2011 17:36

wauw wauw wauw! ik reageer normaal nooit, maar ik moest je toch echt even complimenteren. Je kan het ook goed hebben!

[Beantwoorden]


Door Indy op 1 november 2011 17:40

Pretttyyyyy (love)

[Beantwoorden]


Door berdien op 1 november 2011 17:45

wauw staat echt heel erg mooi!
lauren conrad heeft toch ook zoiets?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 18:01:

Ja, heeel veel celebs hebben het, of hebben het gehad (gaat zo snel bij hun). Google maar eens op Ombre Hair!

[Beantwoorden]


Door Amina op 1 november 2011 17:46

Wat kijk je toch mooi chagrijnig op de eerste foto haha maar resultaat nu is wel erg mooi en ik durf ook niet gelijk extreem te gaan met mijn haar ook al is het “maar haar, het groeit wel weer”.

I like wat jij hebt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 18:01:

Chagerijnig? :O Ik heb een glimlachje hoor!

[Beantwoorden]

Amina antwoordt op 1 november 2011 om 20:36:

Oh bedoel tweede foto, waar je rechts naar beneden kijkt, als ik wil lachen ga ik er voortaan naar kijken spontane lach op me gezicht :lol: op een positieve manier!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 22:13:

Hahah oke dan is het goed :D


Door Rebecca op 1 november 2011 17:47

i LOVE it. het staat je onwijs goed (love)

[Beantwoorden]


Door Gwen op 1 november 2011 17:49

Ah wat vervelend voor je! Ik vind het persoonlijk wel meevallen, het had alleen wel wat lichter gekund, maar het staat je wel hoor!
Misschien kan je het opnieuw helemaal in je eigen haarkleur verven bij je vertrouwde kapster in Arnhem?

xxx

[Beantwoorden]


Door Fleur op 1 november 2011 17:51

Ik vind je haar echt super mooi nu!!

[Beantwoorden]


Door Annika op 1 november 2011 17:53

Het staat jou echt heel leuk! Ben jaloers!

[Beantwoorden]


Door Desiree op 1 november 2011 17:54

Ik vindt ombre haar prachtig, maar vindt bij jou het contrast te groot qua kleur, Het loopt niet mooi over.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 1 november 2011 17:58

Wauw: gaaaaaaaaaaaf! Het staat je echt goed :D

[Beantwoorden]


Door lisanne op 1 november 2011 17:58

WAAAAAAAUUUUW!!

echt héééél mooi geworden!

[Beantwoorden]


Door Janaa op 1 november 2011 17:58

Ooh wat mooi :D x

[Beantwoorden]


Door Samantha op 1 november 2011 17:59

Mama en ik vinden het allebei érg mooi en nu ben ik dus keihard aan’t twijfelen of ik ook ga voor bruin ombre haar!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 18:02:

Hahah leuk! :D

[Beantwoorden]


Door Bahar op 1 november 2011 17:59

ik vindt ht ook heel mooi staan, vooral je ogen zijn dan duidelijker blauw echt leuk en je wenkbrauwen zien er heel lief op hihi

[Beantwoorden]


Door kim op 1 november 2011 18:01

wouwieeee ♥__♥
ik vind jou haar zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 november 2011 18:02

Staat je echt super, Vera :)

[Beantwoorden]


Door Paula op 1 november 2011 18:03

Echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 november 2011 18:03

Slechte ervaring? JA,
vorige maand wilde ik mijn haar donkerbruin spoelen, ik had het al een keer eerder gedaan bij dezelfde kapperszaak en het was mooi, maar mijn blonde haar was na een jaar en een zonnige zomer weer terug, ik wilde weer bruin!
Ik had dezelfde kleur uitgekozen, maar de kapster van de vorige keer was er niet, en dat merkte ik.
Wil je er een gloed overheen? (weet ik veel wat gloed is) Ik zei; als het maar donkerbruin word. DOM DOM DOM
na het uitspoelen had ik gezegt, laat maar nat, ik ga toch zo de douche weer in. DOM
de volgende ochtend werd ik wakker met koperrood haar bovenop en licht bruin onder, IEEEEH!
na een dag met lelijke haren te lopen hebben ze het de dag erna MET MIJN KAPSER THANK GOD mooi donkerbruin gespoelt zonder de lelijke gloed.
eind goed al goed :)
Vera, je haar is erg mooi geworden!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 22:15:

Ahhh, horror! Gelukkig is het goed gekomen!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 1 november 2011 18:03

Jou haar is zo mooi! Ik wil al heel lang ombre haar hebben! Een vraagje; Heb je er lang haar voor nodig? Mijn haar komt ongeveer vijf centimeter over m’n schouder. Is m’n haar niet te kort? :idee:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 22:17:

Nee hoor, het kan ook met kort haar! Weet niet of je het mooi vindt, maar overleg het even met je kapper!

[Beantwoorden]


Door Lise op 1 november 2011 18:03

Omg! Waat staat het jou leuk zeg (:
Nu wil ik je haar al helemaal hebben!

Helaas kan je geloof ik echt met vol krullend haar je haar niet zo mooi ombre maken.

[Beantwoorden]


Door Isa op 1 november 2011 18:03

Bij die laatste foto kon ik het niet laten om even mijn hand voor de linkerkant van je haar te leggen, het lijkt dan net of al je haar donkerbruin is en dat lijkt me zooo mooi bij jou! Ik vind het ombre haar ook mooi hoor maar het is meer voor ‘edgy’ typjes en ik vind jou klassieker ofzoiets haha (:

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 1 november 2011 18:04

Oh wat zonde van die eerste keer! Maar uiteindelijk is het wel héél mooi geworden. Echt, wauw!! Ik wil het ook wel!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 1 november 2011 18:06

Oooo, dat is zo mooi :D Ik wil ooook! Alleen zou het ook mooi zijn bij kort haar?

[Beantwoorden]


Door Anne op 1 november 2011 18:10

Opzich is het best wel mooi, alleen het is inderdaad superjammer dat je die lijn zo goed ziet.. Voortaan denk ik toch maar je vaste kapper? Hah.

Komt wel goed, schatje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 22:18:

Is nu niet meer!

[Beantwoorden]


Door Britt op 1 november 2011 18:12

Je haar is mooi geworden Vera! Alleen jammer van die strepen ..

[Beantwoorden]


Door Carla op 1 november 2011 18:20

Waaauw, jouw haar is echt super mooi nu! (was het trouwens al)

[Beantwoorden]


Door xenia op 1 november 2011 18:25

Nadat het bij kinki kapper is gedaan. Wat is dat mooi zeg! Normaal vind ik dat ombre haar echt lelijk. maar als ik dit zie zou ik het ook wel willen doen! Echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Vera op 1 november 2011 18:26

ohmygod wat is dat mooi <3
zou ik ook wel willen, maar mijn moeder zegt dat het zonde is om mijn haar te verven omdat ik zo'n 'mooie kleur' heb…

[Beantwoorden]


Door Melange. op 1 november 2011 18:28

Sorry maar ik vind het echt heel lelijk..

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 november 2011 18:28

het is nu echt veel mooier! omg ik had die kapper vermoord

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 22:18:

Hehe :D

[Beantwoorden]


Door Louise op 1 november 2011 18:28

Woouw!! echt superleuk!!!!
ik wil dit ook laten doen het is zoo mooi! :love:

[Beantwoorden]


Door lifexxbeauty op 1 november 2011 18:31

Ik vind het je goed staan, bij jou staat het mooi, maar meestal vind ik het niet zo leuk, het staat bij sommige mensen zo raar, maar bij jou niet!!

[Beantwoorden]


Door Anna op 1 november 2011 18:36

Wauwste! Dit is super mooi! Precies show ik het ook zou hebben gedaan. (het kinki resultaat dan hè ;) ) ik zou het heel graag willen, maar ik vind mijn haar dat net over mijn schouders valt er toch iets e kort voor.. Misschien als het iets gegroeid is? Liefss

[Beantwoorden]


Door Christel op 1 november 2011 18:36

Heel erg mooi. Zo zou ik het ook nog wel aan durven :-)

[Beantwoorden]


Door joell93 op 1 november 2011 18:37

Wauw, zoals het nu is vind ik het echt heel erg mooi! Het is super mooi geverfd, het loopt heeel mooi over! :D
Slecht van die ‘eerste’ kapper dat ze (of hij) het gewoon deed terwijl hij/zij eerst helemaal niet wist wat het was en daar dus al helemaal niet in gespecialiseerd was…

[Beantwoorden]


Door Anneee op 1 november 2011 18:44

superdupperrrr!

Zelf heb ik het nu met roze, ik wil er nog ergens een donkerdere kleur blond/bruin in gooiien maar ben nog niet uit waar..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 22:19:

Oh, ook heel stoer!

[Beantwoorden]


Door Judith op 1 november 2011 18:46

Wow, wat een verhaal.. echt balen!
Ik heb mijn haar zelf nog nooit laten verven omdat mijn haar ook echt heilig voor me is, en daardoor durf ik het niet.
Maar ik ben wel gewoon tevreden met mijn haarkleur, gewoon simpel bruin. :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 1 november 2011 18:49

waaaaaaauw, ik ben echt jaloers op je haar! Eerlijk gezegd, vond ik je helemaal blonde haar nooit zo mooi, ik weet niet waarom. Maar dit is zoooo mooi! Echt ik heb al tig artikels gelezen over ombre hair, en altijd vond ik het afschuwelijk, en dit vind ik gewoon echt prachtig! Ik dacht eigenlijk vrijwel meteen: ik wil ombre hair! terwijl ik mijn haar eigenlijk nooit wil gaan verven. Je maakt me nu echt aan het twijfelen haha! Wel echt heel vervelend van de eerste knipbeurt, erg slordig van ze om zomaar iets te doen wat ze eigenlijk niet kunnen. In ieder geval: ik vind het mooi! maar dat had je nu denk ik wel gemerkt, haha!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 november 2011 18:52

vind het uiteindelijk wel echt heel mooi geworden!
de eerste kapper heeft het idd best wel lelijk gedaan, maar de tweede heeft het zeker weer helemaal goed gemaakt :)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 1 november 2011 18:54

Staat je goed! Prachtige foto’s ook :)

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 1 november 2011 18:57

het staat je echt prachtig! En de foto’s zijn ook schitterend!

[Beantwoorden]


Door Chantal. op 1 november 2011 18:58

Wauw Vera! Dit is echt prachtig!
Ik zou nu ook wel blond haar willen hebben want ombre blond vind ik dan weer niet zo mooi. ik heb namelijk zelf heel donker bruin bijna zwart haar!

Liefs Chantal.

[Beantwoorden]


Door Carmen op 1 november 2011 18:58

Ik vind het heel erg mooi!
Toevallig heb ik afgelopen weekend de halve zaterdag al bij de kapper verspild. Maar ik ga dit zeker onthouden voor mijn volgende bezoekje. Het ziet er supersexy en vrouwelijk uit, maar op een originele manier!

[Beantwoorden]


Door Iman op 1 november 2011 18:59

Het staat je echt mooi!
In het begin vond ik het maar lelijk maar ik begin het steeds leuker en mooier te vinden.

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 1 november 2011 19:03

Nou meid het is heel goed gelukt! Het ziet er echt prachtig uit! Ik zat er ook aan te denken, maar wil eerst mijn haar langer hebben. Dan denk ik aan een natuurlijk rood effect. Past bij mijn haarkleur :)

liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door hermina op 1 november 2011 19:04

aahh ik vind het best jammer! hoe je eerst had was mooier,
en kapper.. tsjahh ik ga nooit naar de kapper ik knip mijn haar zelf haha;p

[Beantwoorden]


Door Paola op 1 november 2011 19:12

Ik vind het echt superleuk!

[Beantwoorden]


Door Alanah op 1 november 2011 19:14

kan je ook bruin haar een beetje blonder laten maken aan de onderkant zonder het te blonderen?
want ik vind dit zoooo leuk mr met bruin haar is dat wel een beetje lastig;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 22:20:

Nee, dan moet je sowieso wel blonderen…

[Beantwoorden]


Door Divaofgeneva op 1 november 2011 19:18

Oh wat ziet dat eerste er inderdaad vreselijk uit, totaal geen overloop er in. Wat zal jij flink gebaald hebben zeg! Ik vind het resultaat van de andere kapper wel prachtig, mooie natuurlijke overloop zit er in en je kunt het goed hebben. Ik heb zelf wel eens lopen kloten met haarverf waardoor ik het een keer bruin had geverfd over mijn blonde haar heen, het werd alleen steeds vager en opeens zag ik de achterkant van mijn haar in een spiegel in een kledingzaak en toen zag ik groene plukken in mijn haar zitten. Ik heb mijn haar meteen in een knot gedaan,waardoor je het niet goed zag en ben meteen om 8 uur de volgende dag bij mijn kapper gaan staan, of ze mij asjeblieft wilde verven. Ik verf mijn haar echt nooit meer!

[Beantwoorden]

Divaofgeneva antwoordt op 1 november 2011 om 19:18:

bruin bedoelde ik, drukte al perongeluk op verzenden.

[Beantwoorden]


Door Astrid op 1 november 2011 19:23

Ik vind het eindresultaat echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Mariel op 1 november 2011 19:24

Wauw, het staat je enorm leuk!

[Beantwoorden]


Door daisy op 1 november 2011 19:25

ik vind het eigenlijk wel heel gaaf hoor !!! (love)

[Beantwoorden]


Door evelien op 1 november 2011 19:26

Ik ga echt nóóit meer naar Kinki. Mijn eigen kapper is gelukkig een held dus.. Maar bij Kinki wahahahahaha
Wat een geluk dat t zo mooi is geworden, maar die andere salon had je haar gewoon moeten fixen of je geld moeten terug geven.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 22:21:

Denk dat het per kapper verschilt :). En ik vertrouwde de andere salon niet om het weer mooi te maken…

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 1 november 2011 19:29

Het is heel mooi! 1 kleine aanmerking wat verder niemand direct opvalt… is dat het in 1 keer donker is en niet mooi overloopt zeg maar.
Begrijp me niet verkeerd. Vind het heel leuk en het staat je goed

[Beantwoorden]


Door Daisy op 1 november 2011 19:30

Het staat je heel mooi alleen zou ik het zelf niet durven. Maar het stout jij echt supppper goed!

[Beantwoorden]


Door Diede op 1 november 2011 19:34

Het staat je het geweldig! I kon niet stoppen met kijken! ;-)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 1 november 2011 19:36

Wauw nu ik jouw haar zie, wil ik het ook!
Vind het echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 1 november 2011 19:47

Inderdaad, na een tweede verfbeurt is het véél netter gebeurt. Ben wel benieuwd bij welke kapper je in Groningen was zodat ik daar niet nietsvermoedend naar binnen stap en met hetzelfde verhaal naar buiten kom…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 22:22:

Hij zit aan de vismarkt…

[Beantwoorden]


Door Roos op 1 november 2011 19:49

Ik vind het zooo mooi!

[Beantwoorden]


Door roos op 1 november 2011 19:53

Wauw dat staat je echt super!

[Beantwoorden]


Door martina op 1 november 2011 19:54

in 1 woord, wauw !! echt suupermooi !
het is anders, maar wel heel classy !

[Beantwoorden]


Door Elien op 1 november 2011 20:00

prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Céline op 1 november 2011 20:03

het staat je echt geweldig, ik heb ook een keer mijn onderlaag van mijn haar zwart laten verven bij de kinki kapper en dat zag er enorm mooi uit. Ik vind het zelf ook fijn als een kapper eerst goed naar je haar kijkt hoe het valt en dan pas gaat knippen of verven.

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 1 november 2011 20:05

Ooooooooooooh prachtig!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 1 november 2011 20:06

ohh wat mooi! en het staat ook erg leuk :D

[Beantwoorden]


Door Kaylee op 1 november 2011 20:12

Zoooo mooi :) Echt wauw!

[Beantwoorden]


Door LST op 1 november 2011 20:13

Staat je echt leuk :d

[Beantwoorden]


Door Chantal op 1 november 2011 20:14

Ik vind het echt mooi, wel lullig dat het de eerste keer was mislukt. Ik heb ook een keer een ongeluk met haarverf gehad. Ik wilde bruinrode strengen in mijn haar (vraagmenietwaarom) en toen werd het eerst geblondeerd omdat anders de verf niet zo pakken, werd mijn haar knal roze! Ik heb zo hard gebaald maar naar een paar weken was de verf er gelukkig uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 22:23:

Roze! Ik heb het ook wel eens roze gehad, maar dat was spoeling en expres ^^)

[Beantwoorden]


Door Nina op 1 november 2011 20:20

Suuuuuupermooi, al was de ‘tussenstap’ inderdaad wat minder haha. Toen ik op Twitter las dat je bruine puntjes had leek het me eerlijk gezegd niks, maar het is verbazend mooi! Ik wil ook graag ombre hair, maar dan met lichtbruine puntjes in mijn donkerbruine haar. Nu nog geld en moed verzamelen!

Trouwens, hoeveel was je kwijt bij de Kinki kapper? Zo ik wel fijn vinden om te weten als ik het zelf ook laat doen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 22:23:

Het kostte mij €34, maar het verschilt per stad en hoeveel je laat verven ed.

[Beantwoorden]


Door roos op 1 november 2011 20:21

wat moooi veer!! En je bent ook echt knap op deze foto’s !

[Beantwoorden]


Door lisa op 1 november 2011 20:30

oooh ik vind dit zooo mooi
ik wil dit ook heel graag maar het mag niet…
ik ben 13 en mijn moeder vind dit te ouwelijk staan
maarja ik mag wel verf die er na drie wasbeurten weer uit is dus daar heb ik nu een liter van gekocht hihi en daar doe ik het dan mee om de week opnieuw aanbrengen ook handig voor als ik het zat ben dan hoef ik niet te knippen.
maar als ik mijn moeder kon overtuigen dan zou ik het zeker doen!

[Beantwoorden]


Door Alise op 1 november 2011 20:38

Woooow, ik vind het zooooo mooi!! Ik durf het ook nooit te zeggen als ik het lelijk vind geworden bij de kapper, haha. De eerste poging vind ik niet eens zo lelijk maar ik moet wel toegeven dat bij de tweede poging het echt onwijs mooi vind en het zelfs een soort van natuurlijk is geworden :)

[Beantwoorden]


Door Jolijn op 1 november 2011 20:44

Dit is echt supervet! Het staat echt super mooi bij je.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 1 november 2011 20:45

in een woord; WAAUW! :love:
echt super mooi (:
en ook leuke fotoos!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 1 november 2011 20:46

Ik wou vorige zomer mijn haren een beetje blonder, dus hadden we goudblond gekocht bij de/het Kruidvat. Toen het 10 minuten erin zat leek het wel wit/geel, dus ging ik het eruit wassen. Mijn haar was echt gewoon geelachtig en er zat een superrare gouden gloed overheen als de zon erop scheen. Ik heb het geprobeerd te laten uitgroeien, maar mijn haar groeit dus niet zo snel en had ik op de bovenkant alleen een stuk donkerblond (uitgroei) en daarna kwam dat lichtblonde. Deze afgleopen zomer heb ik bij de kapper mijn haar weer in mijn eigen kleur laten verven, ofja wat er het meest dichtbij kwam dan. Ik heb nu zo’n spijt dat ik het toen hebt geverft. Maarja, heb er van geleerd. (A)

[Beantwoorden]


Door Brenda op 1 november 2011 21:00

Vera, ik vind je haar echt supermooi nu,, ik ben vrij lichtblond en heb een keer de onderkant donker gehad (richting bruin) maar mn haar werd groen,,,!!!! aaaah dat is pas erg,, nu ben ik ruim een jaar verder en het bruin is er wel uit, maar heb nog steeds in de punten een lichte groene gloed,, ze krijgen het er ook niet uit,, balen he?
Of ik moet het heel kort knippen,, maar dat doe ik niet!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 22:24:

Dat is inderdaad balen! Wel creatief… Mijn oma heeft dat ook, die groene gloed haha.

[Beantwoorden]


Door Anna op 1 november 2011 21:02

Wauw, ik vind het echt prachtig. Het staat je ook echt super goed! :D

[Beantwoorden]


Door Lin op 1 november 2011 21:05

Ik vind het erg mooi geworden Vera!

[Beantwoorden]


Door manuela op 1 november 2011 21:11

ziet er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Krista op 1 november 2011 21:13

waaaaauw mooi!

[Beantwoorden]


Door ilona op 1 november 2011 21:19

woowww ! dat staat je echt super goed, echt heeel mooi !

[Beantwoorden]


Door nirosha op 1 november 2011 21:20

Supermooi, en die foto’s, echt heel tof. Balen dat het niet in een keer goed gegaan is , maar het resultaat mag er zijn. Wauwie : ) Ik heb zwart haar en niet het lef om het te verven, ben veel te bang dat het ontkleuren het heel erg zal beschadigen.

[Beantwoorden]


Door Angela op 1 november 2011 21:35

Zooooo, ik vraag me echt af bij welke kapper je de 1e keer bent geweest.. :idee: Wat erg dat ze je zo hebben laten gaan, ik dacht toen ik het op twitter las dat het wel mee zou vallen maar ik snap nu echt wel waarom je zo boos/verdrietig was! Maar gelukkig hebben ze het bij Kinki gefikst en ziet het er natuurlijk uit! ^^)

[Beantwoorden]


Door Pauline op 1 november 2011 21:39

Wauw, het staat je echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Avery op 1 november 2011 22:06

Superleuk! Ik heb nu een rode dipdye in mijn bruine haar, maar gezien mijn haar zo dood is laat ik dat er wss helemaal uitknippen. Dan wachten tot mijn haar is gegroeid en ombre er tegenaan gooien! Verf mijn haar altijd zelf – komt altijd goed!

[Beantwoorden]


Door davide op 1 november 2011 22:07

wauw!
je ogen stralen er nu echt uit!
echt super mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 22:25:

Danjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 1 november 2011 22:08

Bij de kapper adviseerden ze mij om geen ‘omgekeerde ombre’ te doen zoals jij nu hebt, maar als ik dit zie vind ik het wel héél erg mooi. Staat je goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 22:25:

Why not?

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 november 2011 22:13

Oke, ik heb echt HEEL LANG naar die foto’s zitten staren, wat is het prachtig (geworden)! You rock met je mooie ombre hair, Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 november 2011 om 22:25:

Dankjewel Eline!!

[Beantwoorden]


Door melissa op 1 november 2011 22:31

het staat je harstikke leuk!
mijn slechte ervaring met de kapper is dat ze me inplaats van bruin rood had geverft, zit er nu nog steeds in het rood was echt kwaad toen.. kon wel huilen.

[Beantwoorden]


Door jana op 1 november 2011 22:33

Ik vind je haar echt prachtig geworde joh. Ik ben jaloers :) xx

[Beantwoorden]


Door Akabe op 1 november 2011 22:33

wauw Vera! Supermooi! Het ziet er echt heel leuk uit. Matcht goed met je blauwe ogen! Ik zou het ook wel willen maar ik heb bruin haar en ik vind ombre blond niet zo mooi… Maar echt heel mooi! :wow:

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 1 november 2011 22:35

Echt heel mooi, misschien durf ik het ook wel aan….

[Beantwoorden]


Door Germa op 1 november 2011 23:37

Oh het eindresultaat is echt prachtig! Maar wat een ramp die eerste! Ik had mijn geld terug gevraagd.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 1 november 2011 23:47

Ah, dat staat leuk! Weer iets anders, still gorgeous lokken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 november 2011 om 18:46:

Thanks Cynthia ^^)

[Beantwoorden]


Door roos op 1 november 2011 23:51

looove it was er tot nu toe niet echt fan van maar het staat je echt geweldig! en die foto’s zijn prachtig zijn die tijdens een shoot door een fotograaf gemaakt of gewoon thuis?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 november 2011 om 18:47:

Gewoon thuis! Tof dat je ze zo mooi vindt ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 november 2011 01:24

Wauw, het ziet er heel erg mooi uit :D Gelukkig heeft die tweede kapper het voor je kunnen fixen :-)

[Beantwoorden]


Door marjolein op 2 november 2011 02:05

I love it!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 2 november 2011 06:52

Waaaaauw! Staat je echt amazingggg.
Wel zonde van die andere kapper zeg :( Maar gelukkig hebben ze ’t goed gemaakt bij Kinki!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 november 2011 08:15

Ik vind het eindresultaat er erg mooi uit zien! Ik heb nog nooit ‘verfproblemen’ gehad, ik ben veel te blij met mijn blonde lokken dus die laat ik lekker deze kleur. Wel heb ik situaties meegemaakt dat ik vroeg of de dode puntjes eraf mochten en de kapster er 15cm afknipte… Ik leek net een van mijn oude barbies waar ik vroeger altijd het haar van af knipte. :\

[Beantwoorden]


Door Francisca op 2 november 2011 10:34

Ik vind het er mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door finley op 2 november 2011 10:50

heej, echt mooi geworden!, en wat heb je toch fantastisch mooi haar!.
mijn haar heeft wel dezelfde dikte en lengte wat ik soms heel irritant vind maar bij jou valt het echt heel mooi.
daarbij is mijn haar echt heeel pluizig;s

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 november 2011 om 18:47:

Gebruik je wel de juiste producten voor je haar? Als ik mijn haar met slechte shampoo was zit het ook nergens naar… En serum is heilig!

[Beantwoorden]


Door Lissa op 2 november 2011 11:49

Staat je echt heel erg goed! En wat een verschil van kapper tot kaper!

[Beantwoorden]


Door Rosie. op 2 november 2011 11:54

Ik ben zo in staat om naar de kapper te rennen en ook zoiets te doen met me haar! Alleen ben ik brunette dus net even andersom.
Maar ik ga al veels te vaak naar de kapper, haha.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 2 november 2011 12:17

Wauw super mooi!

[Beantwoorden]


Door Marit op 2 november 2011 12:36

Ben wel benieuwd welke kapper dat was en waar je normaal gaat in Arnhem. Daarom is WieWatHaar opgericht, om ervaringen te delen en te voorkomen dat andere huilend van de kapper komen! Leuk artikel en je haar is weer prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 november 2011 om 18:48:

Dat kende ik nog niet! Hmmm, was wel handig geweest als ik daar van te voren even had gekeken haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Seraphina op 2 november 2011 12:43

Gelukkig is het uiteindelijk goed afgelopen :) Het staat je erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Let op 2 november 2011 14:06

Wow, Vera, het is echt heel gaaf geworden!!!! Super mooi!

[Beantwoorden]


Door Rebekka op 2 november 2011 14:58

wauw het is uiteindelijk prachtig geworden!

[Beantwoorden]


Door jo op 2 november 2011 15:00

Zo mooi! Het staat je prachtig. Love it!!!
Ja.. ik heb wel eens mijn haar warm bruin laten verven en het werd knalrood!! Dat vond ik niet zo leuk en ja.. ik heb gehuild! Ook heeft een kapster wel eens mijn haar zeer kort geknipt, maar uiteindelijk vond ik het toch een mooie look. Nu huil ik nooit meer. Mijn haar groeit snel en een foutje kan je snel veranderen. Alles is tijdelijk!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 2 november 2011 15:29

OMG Vera! het staat je echt SUPER!
x

[Beantwoorden]


Door irene op 2 november 2011 15:33

Wauw, echt suuuuupermooi !
Ik zou bijna gaan overwegen om het zelf ook te doen.. maar daar is mn haar toch niet lang genoeg voor om een mooi effect te krijgen..

[Beantwoorden]


Door romy op 2 november 2011 15:55

heey

ik vind je haar echt super mooi!!!
ook een mooie kleur bruin.

[Beantwoorden]


Door Bibi op 2 november 2011 16:19

ik vind het SUPER mooi

[Beantwoorden]


Door Loes op 2 november 2011 16:49

Ik wilde n keer myn haar verven,, ik stond onder douche om het uit te spoelen en na afloop was ik erg bly met t resultaat… maar na tien minuten had ik weer gewoon myn eigen haar kleur,, beetje vreemd, de kleur trekte langzaam uit myn haar… daarna heb ik het wel opnieuw geverft met (waarschynlyk) een beter merk!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 2 november 2011 17:03

Wauw, het ziet er echt supermooi uit nu! Ik wacht met smart op een filmpje waarin het te zien is, haha! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 november 2011 om 18:53:

Morgen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 2 november 2011 17:13

Wauw vet mooi !
1x liet ik blonde highlights doen en toen heeft ze het er veelste lang inlaten zitten en toen was het helemaal oranje !

[Beantwoorden]


Door Lois op 2 november 2011 17:34

Superleuk je haar! Echt mooi :) !
Deze ‘trend’ vind ik echt super vet, alleen ik heb hele erge krullen, dus als je het bij mij zou doen zou je duidelijk de scheiding van verf kleuren zien denk ik. balen!
Staat je leuk !
xxxxxx

[Beantwoorden]


Door Anna op 2 november 2011 17:41

Staat je super goed! Morgen komt mijn knalrode haarkleuring binnen, dus dan ga ik ook aan de dip dye/ombre. Donkerbruin met rood word het, ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 2 november 2011 18:06

nice hair ^^ zelf heb ik bruin krullend haar. en ik ga het maar niet verven. mensen zijn veelste jaloers op mijn lange bruine krullend haar ;P ik heb het ooit ook heel kort gehad, dat wil ik echt nooooit meer. ook was het toen bijna stijl en nu het langer is heb ik veel meer krul.
als ik ooit me haar ga verven doe ik ook ombre (A)

[Beantwoorden]


Door Wendy op 2 november 2011 18:38

Ik wil dit echt al heel lang maar ik mag mijn haar niet verven of laten verven van mijn ouders :( Ik vind het zo gaaf!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 2 november 2011 19:05

Yayy!! Ik liet jou foto’s zien en mama vind het ook hartstikke mooi (love). Ik moet nu aan de kapster vragen hoe duur dat is en misschien mag ik het dat ook zo laten verven! Yayy!! :omg: :omg: :omg:

[Beantwoorden]


Door Alanah op 2 november 2011 19:11

khoop dat ik het mag verven (love)
mr dan van bruin nr blond
kan dat ook zonder je haar echt te blonderen?

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 2 november 2011 19:12

PRACH-TIG!!!! (love)

[Beantwoorden]


Door f op 2 november 2011 19:27

het staat je echt heel mooi
Ik denk dat als je je hele haar donkerbruin had het je ook heel mooi zou staan maar dit is ook leuk!

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 2 november 2011 19:37

jammer dat ze bij de eerste kapperzaak het niet meteen goed hadden gedaan! :O Maar eindresultaat is echt mooi zeg! <3 Ik zou het liever gekleurd doen, want ik heb namelijk zwart haar :').

[Beantwoorden]


Door patricia op 2 november 2011 21:14

ik heb zeker slechte ervaringen gehad met mn haar verven,
ik had het een paar weken terug geverfd met speciale natuurlijke haarverf omdat ik bij normale haarverven last krijg van een allergische reactie, maar alsnog kreeg ik dat bij die natuurlijke ook :s jammer dat ik mn haar dus niet ombre kan verven want ik vind het wel heel leuk :(

[Beantwoorden]


Door Simone op 2 november 2011 21:38

Ik vind het echt supervet en echt stoer dat je hier voor hebt gekozen! Veel mensen zullen dit niet zo snel doen, maar ik vind het echt leuk!! En het staat je heel mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 2 november 2011 21:52

wauuwww ontzettend leuk! (love) (love) (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Karin op 2 november 2011 22:18

Echt supermooi!! Mag ik vragen bij welke kapper je normaal gaat in Arnhem en door wie je dan geknipt wordt?
Ik heb al zoooveel nare kapperservaringen gehad. Heb n.l. best dun haar en dan wil er niet zoveel mee. :/ Als je dan net bij kapper vandaan komt zit het best leuk maar een windvlaagje en er is niets meer van over. Toen ik nog in A’dam woonde had ik zo’n fijne kapper maar in Arnhem heb ik die nog niet gevonden helaas.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 2 november 2011 22:46

Waaauw i love it!

[Beantwoorden]


Door mywaytoloveyou op 2 november 2011 23:02

Wat een verschil, kinkikappers hebben echt beter werk geleverd
het is nu echt heel mooi! staat je ook goed.

[Beantwoorden]


Door louke op 2 november 2011 23:15

weet jij of het ook met een kleurspoeling te doen is ? want ik wil mijn mooie blonde lokken niet voor altijd bruin (of totdat het uitgegroeid is )
en weet je dan misschien ook een goed merk??

[Beantwoorden]


Door A op 2 november 2011 23:19

ziet er leuk uit,eerste keer dat ik ombre ook echt leuk vind. staat je ook heel goed!

[Beantwoorden]


Door babkeeeh op 3 november 2011 08:19

Ik vond het eerste ook heel mooi hoorr (ll) Maarja, dat komt waarschijnlijk omdat ik de strepen niet zag. Nu is het mooier!

[Beantwoorden]


Door Jae op 3 november 2011 09:04

Je haar is echt super mooi !
Ik heb mijn haar ook al een paar keer geverfd,maar niet bij de kapper,ik heb het zelf huis gedaan. Dat ging allemaal goed tot dat ik vorig jaar mijn haar donkerbruin kleurde. Ik had namelijk een te donkere kleuring genomen en na 6 maanden zat de kleuring er nog altijd in ! Normaal gezien had de kleuring er na 2 maanden al moeten uitgewassen zijn ! Daarna heb ik er met een blondeerspray moeten op zitten om mijn eigen goud/blonde haar terug te krijgen !
Ik wil mijn haar ook zo laat kleuren,al heel lang eigenlijk,maar ik twijfel nog steeds….
xxx

[Beantwoorden]


Door Jessica op 3 november 2011 12:20

Hey meid, mag ik vragen hoeveel je er uiteindelijk voor kwijt was? Wil het namelijk ook bij kinki gaan verven!

[Beantwoorden]


Door Merel op 3 november 2011 12:41

Wat heel erg klote dat het niet meteen goed ging. En ik snap helemaal wat je bedoeld, ik was ook ooit ontevreden bij een kapper maar durfde het niet te zeggen. Al is het vreemd dat ze je wel gelijk geeft over de strepen maar dan niet zegt dat zij er iets aan gaat doen.
Ik vind het nu in ieder geval heel erg mooi geworden, goede overloop!

[Beantwoorden]


Door Jill op 3 november 2011 13:59

ik heb zelf ookal 2 maanden ombre hair; blond – lichtbruin – donkerbruin.
maar het is volgens mij echt de bedoeling dat het overloopt, en dat is jammer genoeg bij jouw onderkant niet echt… maarja als je er zelf blij mee bent :D

[Beantwoorden]


Door Mandy op 3 november 2011 15:32

Waauw, echt keimooi!

[Beantwoorden]


Door Anna op 3 november 2011 16:50

wauw, staat je echt supermooi!

[Beantwoorden]


Door itske op 3 november 2011 17:27

Het is nu echt supermooi! Ik zie ook dat je op de foto’s met je ‘mislukte’ ombre haar een beetje ongelukkig kijkt, en met het ‘gelukte’ ombre haar heel gelukkig! Echt een gelukt experiment!

[Beantwoorden]


Door Jet op 3 november 2011 17:43

Wauw, ik vind het echt PRACH-TIG

[Beantwoorden]


Door Katja op 3 november 2011 19:03

Ik heb eens een keer mijn haar rood/paars achtig geverfd, er kwamen soms wel opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd, maar ik vond het leuk en ik herinner me niet huilend over het idee dat ik het had geverfd.

[Beantwoorden]


Door Marielle op 3 november 2011 19:05

Vera ik vind je haar nu prachtig!
Maar je haar bij de punten is wel wat bleker hoor dan donker bruin.

Zo ziet donker bruin er uit:

http://compagniadelcolore.nl/3-donker-bruin_pid346.html

[Beantwoorden]


Door CarlijnS op 3 november 2011 19:57

Woah nice!
Zodra mijn haar weer wat langer is, ga ik ook voor zoiets. Waarschijnlijk een dip&dye met een fel kleurtje! Ik vind het met kort haar toch minder leuk dan met lang haar.

[Beantwoorden]


Door Hannah op 4 november 2011 14:58

Hoi Vera,

Super leuk je haar zo!
Ik ga morgen ook naar de kapper, maar ben bijna geneigd het af te zeggen en de KinkiKappers binnen te lopen. Hun afspraken systeem werkt daar toch zo? Binnenlopen en afspraak maken voor die dag? (Ben nu ook in Arnhem, dus zal ook in Arnhem gaan)

Ik ben helemaal enthousiast! haha

Groetjes!

[Beantwoorden]

Hannah antwoordt op 4 november 2011 om 15:19:

Zo heb voor morgen een afspraak staan.. ga ik je lekker na-apen ;-)

[Beantwoorden]


Door natasja op 4 november 2011 15:23

aaw, supermooi! ik heb bruin haar en wou laatst de punten blonderen, maar je zit niet echt veel verschil, er zit bij mij in de stad helaas geen kinki kapper :(
maar donkere punten zoals jij hebt is echt supermooi!
ben jaloers haha

[Beantwoorden]


Door Wendy op 4 november 2011 17:25

Ziet er tof uit Vera! Ik zou ’t ook wel willen, alleen ik heb zwart/donker bruin haar. :-(

[Beantwoorden]


Door Josephine op 4 november 2011 19:13

Wow, ik scrolde even snel en toen weer terug en ik zie daar echt 410 comments staan haha! Ik vind je haar ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VET! Echt heel erg mooi, wauw! Ik heb nog nooit iets speciaals met mijn haar gedaan, paar keer korter geknipt, maar that’s it. Oh, en in groep 4 had ik knalrode plukjes, ook in mijnpony haha. Ik laat nu mijn haar groeien en als het tot het maximum is, wil ik het helemaal kort (lange bob denk ik, dus niet helemaal kort) en die wil ik dan doneren aan een pruikenwinkelding voor mensen die dat nodig hebben (zoals mensen met kanker en een prijk willen). Dat zag ik bij Fleur van livewithlipstick en ik vond het zo gaaf dat ze dat deed dat ik dat ook wil doen!

[Beantwoorden]


Door Renate op 4 november 2011 22:50

Wauw! Het is echt super mooi!Staat je heel goed!

[Beantwoorden]


Door Oksana op 4 november 2011 23:45

Door Saar op 5 november 2011 12:24

Het is echt supermooi geworden! Ik denk dat je ook wel staat met volledig geverfd haar, in zo’n donkerdere kleur. Je blonde haar is ook mooi, maar nu doet het je gezicht wat rozig uitkomen, ik denk dat donkerder je ook heel mooi staat.

[Beantwoorden]


Door Ombre Hair | byKashmira.nl op 5 november 2011 16:44

[…] vind ik als het van zo donker mogelijk naar zo licht mogelijk overloopt. Van licht naar donker (wat Veracamilla heeft) is ook een goeie optie als je al licht haar hebt, is ook heel […]


Door valeria op 5 november 2011 19:56

waauw, het is echt super mooi! ik denk er ook aan om mijn haar ombre te laten doen ^^)

[Beantwoorden]


Door lucie op 5 november 2011 21:07

super leuk!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Princessa op 5 november 2011 21:25

Ik heb echt nog nooit een haarblunder gehad!
xx

[Beantwoorden]


Door Puck op 6 november 2011 18:57

Ik vind die eerste foto echt suuupermooi!!!! (love)
En het staat ook heel mooi, maar ik dacht bij die 2e foto, van huhh, die eerste foto was veel mooier, :wtf:
Maar echt superleuk!!

[Beantwoorden]


Door Puck op 6 november 2011 18:58

ps. ik heb ff op google gekeken, maar ik vind alleen die van jou en die van whitney port mooi… ;-)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 7 november 2011 15:56

Echt heel erg gaaf! (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Laurette op 7 november 2011 22:40

Uiteindelijk is het erg mooi geworden!
Heb heel veel haarkleuren gehad, sommige geslaagd en andere niet, maar het is wel een keer heel erg fout gegaan, toen was het tot een felle en vlekkerige oranje/geel combi geblondeerd in plaats van blond. Meh!

[Beantwoorden]


Door Atka op 11 november 2011 19:12

Dat staat je geweldig mooi!
Mijn ervaring met verwen: ik heb te dik haar en ik ben blond,en ik heb voor 1e keer rood geverfd, en later donker bruin en kastanje bruin heb ik tot nu toe:D

[Beantwoorden]


Door Étchica op 11 november 2011 22:09

Het is de tweede keer sowieso beter gelukt!
Mijn vader is kapper en mijn moeder is kapster en mijn tante is ooknog kapster, dus ik heb nog nooit problemen gehad met mijn haar!

Het staat je wel echt super leuk!
Toppie!
<3

[Beantwoorden]


Door Ellen op 12 november 2011 14:11

Hoi vera! Wat leuk om te zien en lezen dat je zo blij bent met je haar! We hebben al een paar mensen in de winkel gehad die jou bericht hadden gelezen! De haarstyliste die je geholpen heeft heet trouwens Femke ipv wendy. Veel plezier nog met je haar en cu next time! Groetjes van kinki kappers arnhem!!

[Beantwoorden]


Door gitta op 13 november 2011 14:49

oo wat leuk! en je heb ook een heel leuk bloesje aan.. :)

[Beantwoorden]


Door Tess op 15 november 2011 16:26

^^) Het staat je echt leuk . Maar een vraagje , heb jij eerst je hele haar geverft en dan het bruin , of is de bovenkant gewoon je eigen kleur ? xTess

[Beantwoorden]


Door Pearl op 16 november 2011 14:32

wauw super mooi nu!
ik heb nu ook ombre hair en bij mij was het de eerste keer ook niet gelukt,
ik wou donkerblond maar het werd helemaal zwart!
gelukkig nu wel donkerblond, en super blij mee :)
x

[Beantwoorden]


Door kirst op 19 november 2011 19:00

wauw dit is toch wel de mooiste versie van ombre die ik gezien heb…. Al dat opvallende paars en roze vind ik toch minder mooi dan dit! ziet er super uit!

[Beantwoorden]


Door ailin op 19 november 2011 23:16

wauw, ik vind het mooi hoor:)
je hebt me op een idee gebracht, ik denk dat ik dat ook ga doen.

[Beantwoorden]


Door Isa op 20 november 2011 09:39

Wauw, echt heeeeeel mooi! Nu wil ik het ook, haha! De lengte van mijn haar is alleen wat korter, mijn haar komt net iets onder mijn schouder. Zou het dan ook nog mooi zijn? En zou je het ook met een spoeling kunnen doen?

[Beantwoorden]


Door Marthe op 21 november 2011 21:56

Wie neemt je foto’s altijd?x

[Beantwoorden]


Door Jolande op 26 november 2011 18:36

Hoi,

Bij welke Kinki kapper heb je het laten doen. Bij mijn dochter is het mislukt

[Beantwoorden]


Door Masha op 27 november 2011 13:01

Hey vera ik kijk al een tijdje op je site en ik vind
het steeds leuker worden mischien kunnen we een keer samen een
win actie doen of een keer samen shoppen en dan samen
een shoplog (A)

xoxo masha

[Beantwoorden]


Door Michelle op 27 november 2011 13:40

Wauw echt heel erg mooi !! Die bruine kleur staat echt mooi…

[Beantwoorden]


Door melena op 27 november 2011 16:41

wauww!,,
dit heeft me echt geinspireerd..
had er al veel over gehoort/gelezen
morgen toch maar even naar de kapper om te kijke hoet kan staan en welke kleuren enzo
staat je top !

[Beantwoorden]


Door Noa op 27 november 2011 16:57

Ik heb echt een superslechte ervaring bij mijn vertrouwde kapper gehad!
Ik heb mijn haar daar rood laten spoelen, althans, dat was het idee.
Mijn kapster zei duidelijk tegen me dat het er binnen 6 weken weer uit zou zijn.
Het is nu 10 maanden later en mijn haar is nogmaar half rood, maar toch.
Verschrikkelijk vind ik het, ik ga daar dus echt nooit meer naar toe.

[Beantwoorden]


Door jamie op 27 november 2011 18:48

Ik vind het er echt GE-WEL-DIG uit zien! Ik wou dat ik mn haar zo kon doen :(

[Beantwoorden]


Door Shannon op 27 november 2011 19:28

Wat ziet dat er super mooi uit zeg!
Echt geweldig mooi!

[Beantwoorden]


Door anne op 2 december 2011 11:29

Ik had precies hetzelfde! Ik kwam bij de kapper en ik zij dat ik ombre haar wou, ik had zelfs een plaatje meegenomen (van Whitney met ombre hair), en ze verklaarde me min of meer gewoon voor gek; ze zij dat het gewoon uitgroei was, en dat het toch lelijk was. Ik durfde daar ook inderdaad niets op te zeggen (omdat ik mijn haar nog nooit geverfd heb, en het dus al best wel spannend vond) en heb het dus maar niet gedaan :(

[Beantwoorden]


Door LeylaatjeX op 2 december 2011 15:38

Waauuuww echt prachtigg! (love)

[Beantwoorden]


Door Danny Liedorp op 8 december 2011 12:44

Je haar is mooi geworden, dat kunnen ze wel bij Kinky kappers. Ik heb daar zelf model gezeten en de enige mindere ervaring isdat ik 4 uur in de stoel zat. (Omringd met mooie dames en gevoerd met koffie en vakantiepraatjes) Ik heb het zelf weleens helemaal grijs gehad, stond super totdat ik een paar keer in het zwembad had gedoken.. en ’s avonds bij het stappen ik langzaam op de hulk begon te lijken.

Leuke site heb je btw.

[Beantwoorden]


Door Lobke op 10 december 2011 20:11

Wauw, ik wil dit ook graag maar ben 13 word over 2 maandjes 14 en ik hoop dat ik dit mag van me moeder ;dp Ik vind het ook wel dat me moeder gelijk heeft misschien iets te vroeg maar ik ga dan wel naar de kapper. Bij mij op school loopt een brugger en die heeft vreselijke uitgroei en bij dit valt het niet op?

[Beantwoorden]


Door Lobke op 10 december 2011 20:12

Wauw, ik wil dit ook graag maar ben 13 word over 2 maandjes 14 en ik hoop dat ik dit mag van me moeder ;dp Ik vind het ook wel dat me moeder gelijk heeft misschien iets te vroeg maar ik ga dan wel naar de kapper. Bij mij op school loopt een brugger en die heeft vreselijke uitgroei en bij dit valt het niet op?Misschien laat ik het bij Kinki doen aangezien dit er erg mooi uit ziet. Dat eerste zag er echt lomp uit ik snap helemaal dat je ervan baalde!

[Beantwoorden]


Door Emmeline op 11 december 2011 21:04

ASJEBLIEFT ANTWOORD!!!!

Hoe duur is ombre haar ongeveer bij een kapper?!?!?!?

[Beantwoorden]


Door Lisa op 13 december 2011 12:03

wow, dit is prachtig!
niet iets dat ik zelf zou doen, heb zo al een paar lichtere stukken in mijn bruine haar.
Ik heb ook halflang haar, misschien lijken mijn haar hierdoor korter?

[Beantwoorden]


Door maaike op 14 december 2011 11:39

Woow ik vind zo’n ombre hair echt mooi!
En inderdaad je zag de strepen wel en je haarkleur was ineens bruin, terwijl dit normaal toch gelijdelijk aan moet gaan.
Maar op de laatste foto is je haar echt mooi!
IK ben aan’t denken om mijn haar ook zo te laten verven.

[Beantwoorden]


Door gaula op 26 december 2011 17:22

heeyheey,

Ik ben gaula ik be een soort nieuweling K volg je zegmaar net hahahaa
Maar vind geweldig wat je doet alle tops oogloken alles.
Alleen mag je wat persoonlijks vragen.
K he zegmaar getekende wenbrouwen omdat ik jiet veel haartjes heb en vroeger wel maar k heb verkeerd geepileerd en nu moet moet ik het tekenen anders ziet het erg lelijk uit maar wat moet k nu oen want het lijkt of er heelemaal geen haartjes komen en k doe ook nog heel lang oer of k kan er niet mee zwemmen of als k het aan raak veeg k het weg. k moet zelf half 7 opstaan om genoeg tyd te hebben voor me wenkbrouwen anders komt ik te aat op school en begin kwart voor 9 best erg. kun je me aub helpen???..

xxxxgaula stuur me een berichtje gauwlao@hotmail.com ben 15 jaar. dankjewel

[Beantwoorden]


Door Mirre op 28 december 2011 20:16

Oh wat mooi! Staat je heel goed!
Ik ga zometeen mijn punten lichtblond verven (ben donkerblond) ben benieuwd! Hoop dat het een beetje lukt :)

[Beantwoorden]


Door eva op 28 december 2011 22:01

eigenlijk is je haar uit laten groeien tot halverwege dus mooi..

[Beantwoorden]


Door Isabel op 30 december 2011 10:20

Ik heb mijn haar nog nooit laten verven haha.

@Eva: Nee, want dan loopt het niet over. En het is natuurlijk ook niet mooi als je de maanden ervoor heel veel uitgroei hebt. Dan is het maar heel eventjes mooi, en dat is niet de bedoeling :)

[Beantwoorden]


Door loiza-jade op 1 januari 2012 11:39

echt super leuk is het eind resultaat geworden!!!!!! :wow:

[Beantwoorden]


Door Loretta op 1 januari 2012 20:42

Super mooi eindresultaat!
Maar waarom had je niet gewoon een foto meegenomen als voorbeeld voor de kapper waar je als eerst belandde?

[Beantwoorden]


Door noa op 3 januari 2012 13:14

Hoi Vera,
Ik heb langs mijn neus een beetje rood niet heel op vallend maar k vind het niet mooi als ik in de spiegel kijk wat voor soort make up kan ik gebruiken om het weg te werken , Xx Noa .,

[Beantwoorden]


Door Kim op 6 januari 2012 16:14

Leuk zwart truitje! Waar heb je die gekocht?
Supermooi resultaat is het geworden!

[Beantwoorden]


Door Britt op 8 januari 2012 19:56

VERA,
DIT IS EGT SUPER DUPER MOOI !
Het staat je gewoon helemaal !
ik wil het nu ook :$
wauw !
x

[Beantwoorden]


Door Esmée op 10 januari 2012 20:59

Wauw, ik ben écht verliefd op je haar! Ook kijk ik elke dag graag naar je filmpjes en op je site. Je bent echt leuk om naar te kijken, ik hoop dat je nog lang filmpjes maakt en blogposts post. :)

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 12 januari 2012 17:00

[…] by @veracamilla at kinki kappers arnhem! ” Super leuk! Dankjewel voor de foto meiden en het ombre hair staat jullie beiden prachtig! This entry was written by Vera Camilla, posted on 12 January, 2012 […]


Door jasmijn op 12 januari 2012 20:03

ik had een x zin in een leuk kleurtje maar ik wou het eerst uitproberen met spoeling. het zou kastanje bruin worden maar het werd wijnrood! echt geen gezicht! en het bleef ook nog eens een x 5 maanden zitten! baalde echt enorm! maar ik wil het binnen kort nog wel een leuke kleur verven :)

[Beantwoorden]


Door ivana op 1 februari 2012 18:37

ik heb het ook ik heb dan bruin haar met blonde onderkant maar de kapper heeft de overgang van bruin naar blond recht afgezaagd. dus dat is wel een beetje jammer maar verder leuk om een keer iets anders te proberen tog ;) xxx

[Beantwoorden]


Door Puck op 29 februari 2012 15:49

Ik ben nú op wg naar de kapper om mijn haar zo te laten verven.. Nu wel een beetje zenuwachtig.. Maar het komt vast wel goed! Ik vind je kleur trouwens echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 1 maart 2012 17:19

Heee !
Dit wil ik ook zooooooo graag !
ik ben echt verliefd op je haar, tis zo mooi ! <3
xxx

[Beantwoorden]


Door Savannah op 17 maart 2012 22:07

Hee!
Je haar ziet er echt heel erg tof uit! En zeker een verbetering met het eerste resultaat ;)!
Ik vroeg mij af hoeveel je ongeveer kwijt was voor het verven (de eerste en de tweede keer).
En een persoonlijk vraagje, zou je het ook aanraden voor iemand met mid lang haar (net tot over de schouders) zonder laagjes?
Ben benieuwd!
Groetjes,
Savannah

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 24 maart 2012 12:07

[…] ik gister eindelijk weer eens een bezoekje aan de kapper. Ik ben weer geknipt en gekleurd! Geen ombre hair deze keer, maar een aantal donkerbruine en lichtblonde stroken in mijn haar, die voor een leuk […]


Door Merel op 26 maart 2012 19:11

Jij hebt echt super mooi lang en dik haar!
Mijn haar is nu vrij lang, tot over mijn schouders maar er is een tijd geweest dat ik het een stuk korter had, een beetje bob-achtig.
Een paar jaar terug had ik het vrij kort omdat ik dat fijn vond. Een andere kapster dan die ik normaal had heeft het toen voor me bijgeknipt. Niet aan de hand, dacht ik. Tot dat mijn haar weer langer begon te worden. Toen bleek dat er een hele hap uit mijn haar was aan de linkerachterkant, dit zag je eerst niet omdat het zo kort was. Ben nog nooit zo boos geweest :P.

[Beantwoorden]


Door Eefje op 24 mei 2012 11:52

Het staat je echt vet leuk! :D
Ik was een beetje aan het rondzoeken over mensen met dip dye haar, en toen kwam ik bij jou uit (: .. Ik wil zelf waarschijnlijk perzikkleur dip dye gaan doen, maar ben nogsteeds erg aan het twijfelen. Haha..

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 28 juli 2012 16:16

[…] hairdo uit de stoel kom. Ik heb nu al ideetjes voor mijn volgende knipbeurt! Ombre hair – blogpost Kapper maart – blogpost This entry was written by Vera Camilla, posted on 28 July, 2012 at […]


Door Jessie op 28 juli 2012 16:35

Wel ervaring met slecht geknipt haar.
Opeens had ik laagjes waardoor m’n haar krulde, golfde en pluisde, en een rechte pony terwijl ik een schuine pony wou. Punt. :/

Plus dat er een heel stuk van m’n haar af was (het raakt m’n schouders nu net aan).

[Beantwoorden]


Door Naomi op 28 juli 2012 21:32

Ik vind dit zo vet! Ik heb zelf zwart haar en wil het dan over laten lopen naar blond/lichtbruin, alleen weet ik niet of je dan je eigen kleur wel terug krijgt? Ik zou t namelijk heel graag willen, maar weet niet of dit kan zonder mn eigen haarkleur te verliezen…
xx

[Beantwoorden]


Door loubna op 29 juli 2012 02:38

Die nudelook staat u gorgeous ! :love:

[Beantwoorden]


Door Kiki op 31 juli 2012 23:09

Ik hoop dat ik antwoord krijg, aangezien deze post al weer een tijdje geleden is..
Maargoed, ik woon in Arnhem en wil mijn haar echt heel graag ombre laten verven. Ik heb van mezelf bruin haar en wil het dus blond aan de onderkant. Maar waar zit de Kinki Kappers in Arnhem? En hoeveel geld heb je ervoor betaald? Ik denk dat het namelijk erg duur is, en €100 lijkt me toch erg veel voor iets wat eruit groeit.
Ik hoop dat je me kan helpen :)
xoxo Kiki

[Beantwoorden]


Door Kristie op 10 november 2012 15:38

Mooi! ik heb het ook vandaag gedaan :) Staat op mijn blog!

[Beantwoorden]


Door sophie op 11 november 2012 00:57

ik wil ook ombre hair!!!!!!!!!!!! :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Senne op 28 december 2012 11:02

Wauw, supermooi, het loopt heel mooi over. Mag ik vragen hoeveel je hiervoor hebt betaald want ik wil dit zelf ook laten doen bij Kinki kappers en heb ongeveer net zo lang en dik haar als jou. X

[Beantwoorden]


Door firaatje op 24 januari 2013 09:06

Macdonalds is altijd The place 2B. Voor eens goed jezelf te troosten. Wat een verschrikkelijk resultaat dat eerste! Vandaar dat ik kappers meestal mijdt alleen als het bepaalde zijn die hun vak goed verstaan. Uiteindelijk is het echt prachtig geworden zoals een ombre hoort te zijn! Kinky kappers onderscheiden zich omdat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste haartrends.
Ik wilde in de zomer een bob met superlange plukken van voor, toen was het eigenlijk wel redelijk geknipt. Maar dus tijdens de “kruiscontrole” het afwerken begon ze mijn lange pieken er met een stuk af te knippen :-( . Natuurlijk heb je lengteverschil als er lange plukken zijn, die moet je niet wegknippen! Zelf als kapster geleerd en dan is het nooit leuk als je het nog zelf ziet ook.

[Beantwoorden]


Door astrid op 13 februari 2013 19:16

HAHAHA plz jij bent echt zo dom he ik hoop dat je beseft dat de helft van je artikel fout is doordat je de term ombre gebruikt, ombre is dat je je haarkleur aftrekt en dus lichter word. niet dat je gaat kleuren in een donker kleur, das dip dye ookal is het zo’n natuurlijke kleur. HAHHA ga nog wat spelen met je emo bff aka sanne

[Beantwoorden]

Row antwoordt op 17 februari 2013 om 22:26:

? :O

[Beantwoorden]


Door Row op 17 februari 2013 22:25

Als ik zulke mooie lange haren had gehad dan had ik het wel geweten! Vind ombre haar echt super. Maar door blonderen was mijn erg dood. :-( Dus alles af laten knippen en zit nu met een schuine bob…….Baal er nu alweer van (Is niet de eerste keer dat ik een bob heb en iedere keer baal ik er weer van dat ik het heb laten afknippen). Maar aan de andere kant is mijn haar nu wel weer gezond.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 februari 2013 11:08

Heb je korting gekregen Vera?

Heel Jammer namelijk dat ik de Kinki in groningen belde en ze me vertelden dat het sws wel 60 euro of meer word!
(Bij alle kappers die ik tot nu toe gebeld heb! :shit: )
:-(

[Beantwoorden]


Door Sophie op 20 februari 2013 15:59

Ik wilde mijn haar al een tijdje ombre verven, maar ik had het alleen nog maar gezien van donker naar licht ipv licht naar donker (ik heb ongeveer net zo’n haarkleur als jij) dus dankzij jou weet ik nu dat het er super leuk uitziet! Kan je bij Kinki kappers ook met een foto (van hoe je je haar wilt) naar binnen gaan? Ik neem dan jou foto mee als dat mag haha :)
ps. “Roze of paars haar is niets voor mij” haha dat is nu wel anders :)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 1 maart 2013 17:40

[…] roze dip dye – link Mijn bruine ombre hair – link Mijn bruin/blonde two toned hair – […]


Door Iris op 2 maart 2013 01:09

Ik vind nog steeds deze stijl echt heel mooi, hoewel je huidige pink & purple rain ook super is!

[Beantwoorden]


Door Blondie op 5 maart 2013 23:31

Dit blijft toch wel veruit je mooiste kapsel vind ik persoonlijk.
Ik wil ook ZOO graag eens een ombre proberen maar heb zo’n schrik dat het mijn (broze) haar nog meer kapot zal maken… Heb jij daar geen last van?

XOXO,
Blondie

[Beantwoorden]


Door annelieke op 20 maart 2013 15:24

:sexy: supper moooooooooi :sexy:
zo ga ik het ook doen

[Beantwoorden]


Door Floor op 14 mei 2013 16:15

Ik wil graag mijn haar hetzelfde doen als jij maar ik zit te twijfelen. Hoe duur was het bij de kapper voor jouw kapsel?? Ik heb bijna dezelfde kleur haar als jij
Plzz antwoord

Xoxo

[Beantwoorden]


Door Floor Buters op 14 mei 2013 16:17

Ik wil dat ook hoe duur was jouw haar bij de kapper
Xo

[Beantwoorden]


Door Anna op 10 augustus 2013 18:43

Hihi, ”roze of paars haar is niks voor mij” en nu heb je roze en paars gehad! Niet helemaal in 1 kleur, maar wel een dip dye :)

[Beantwoorden]


Door Kyra op 3 oktober 2013 10:55

Deze blog ken ik helemaal niet, maar wat een mooie foto’s zeg!!! Dit kapsel / kleur staat je ontzettend goed! Je lijkt heel erg bruin!

Xx

[Beantwoorden]


Door hester op 16 oktober 2013 19:35

best cool. maar ik vind het veel mooier als het van bruin naar blond over loopt zelf heb ik ook blond haar dus ik heb van blond naar aquablauw

[Beantwoorden]

britt antwoordt op 16 oktober 2013 om 19:38:

je hebt echt gelijk hester ik vind van blond naar bruin ook lelijk. ik vind dat er heel raar uitzien van blond naar blauw dat is echt cool ik snap ook niet dat dat kind de eerste de beste kapperszaak binnen loopt en haar haar laat verven door iemand die niet eens weet wat ombre is echt zo DOM ik zou dat echt nooit doen

[Beantwoorden]

hester antwoordt op 16 oktober 2013 om 19:38:

je hebt echt gelijk dat kind is echt zo dom dat doe je tog niet en ik vind het echt lelijk

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Blond met een beetje koper op 21 januari 2014 15:00

[…] hadden. En ze vond het mooi! Gelukkig maar. Ik ben heel blij met alle kleuren die ik heb gehad. De bruine ombre, het bruine two-toned hair en de roze en paarse dip dye/ombre, maar deze keer was ik toe aan […]


Door Imara op 28 januari 2014 22:32

Hoi Vera! Ik heb een vraagje, ik ga donderdag naar de kapper en wil mijn blonde haar ook in ombre effect naar een donkerdere bruine kleur. Ik heb het aan mn kapper gevraagd en ze kan maar 1 kleur verf gebruiken voor de overloping van haarkleur. Is het haar van jou hier ook maar met 1 soort kleur geverfd??? :))) Plies reageer voor donderdag hihi :)

[Beantwoorden]


Door Katrin op 22 oktober 2015 15:39

Ik wil dit ook doen en ik heb een iets lichter haar aan de onderkant (blond) en donkerblond aan de bovenkanr zou donkerblond met bruin onderin mooi staan?

[Beantwoorden]