De winnares van €30 shoppingmoney is geworden…

1 juni was de dag dat Enchantra’s Linda 30 werd en dat moest gevierd worden. Dit gebeurde met 30 winacties, op 30 verschillende blogs die ieder €30 shoppingmoney mochten weggeven. Ik was één van die blogs! Jullie hebben massaal -en dan bedoel ik ook echt massaal: 400 inzendingen- meegedaan, en nu is het moment aangebroken om bekend te maken wie er €30 uit mag geven bij Enchantra.


De winnares kiezen was zo makkelijk nog niet. Maar na een paar dagen reacties doorlezen, wikken en wegen heb ik gekozen. De winnares van €30 shoppingmoney bij Enchantra is geworden…


Nina!

“Ik heb al sinds mijn 7de Diabetes Type 1, en ik voel me hier vaak heel onzeker door. Vanwege mijn Diabetes moet ik 24/7 een quickset dragen, dit is een pleister met naald in mijn been, waar ik medicijnen, insuline, door krijg. Maar het probleem is dat deze dingen groot, lelijk en onhandig zijn. Hierdoor zie ik ook vaak op tegen de zomer, want ik kan dan natuurlijk geen lange broek gaan dragen, daar is het dan veel te warm voor.

Ik ban van nature niet heel onzeker, maar mijn Diabetes is een kleine uitzondering daar voor.
Als ik de €30 zou winnen zou ik eigenlijk een paar producten van Sleek uitkiezen. Ik zou voor een Face & Body Glo gaan, om te laten zien dat ik toch kan stralen. En dan zou ik nog een blush uitkiezen, om te laten zien dat ik ook healty blosjes kan hebben, die niet door schaamte komen. Dan zou ik ook nog een mooie Pout Polish uitzoeken, om mijn lach, die ik zelf mooi vindt, te benadrukken. En dan zou ik er nog een Sleek Kajal bij uitkiezen, omdat ik mijn groene ogen toch wel mooi vind. En een Sleek Dip It Eyeliner, omdat ik ook eens mooie cateyes wil maken.
Ik zou deze Sleek producten kiezen om aan mezelf te laten zien dat ik mooi ben, ondanks mijn Diabetes. Diabetes zou mij er niet van mogen weerhouden te stralen.
Jeetje, wat een lange reactie. Ik hoop echt die €30 te winnen, want ik vind het moeilijk om zelf in 1 keer zoveel aan make-up uit te geven.”

Lieve Nina, van harte gefeliciteerd. Jouw reactie heeft me echt geraakt, je verdient de €30 helemaal. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op en dan overleggen we even hoe we het regelen met de verzendkosten. (Deze neem ik zoals afgesproken voor mijn rekening, maar dat zit wat ingewikkeld in het systeem)

Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen!


Reacties

Door Jildou op 22 juni 2011 18:02

Gefeliciteerd! Je verdient het! ^_^

[Beantwoorden]


Door Vera op 22 juni 2011 18:03

Gefeliciteerd Nina, je verdient het! :D

[Beantwoorden]


Door paula op 22 juni 2011 18:04

Wat leuk, jij verdient dit echt! Heel veel plezier met de spulletjes die je gaat bestellen! Gefeliciteerd

[Beantwoorden]


Door Do op 22 juni 2011 18:05

Gefeliciteerd, ze verdient het :) X

[Beantwoorden]


Door Evelien op 22 juni 2011 18:08

Gefeliciteerd!!

[Beantwoorden]


Door Lois op 22 juni 2011 18:08

Gefeliciteerd Nina! : D

[Beantwoorden]


Door Velaija op 22 juni 2011 18:09

Gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Jet op 22 juni 2011 18:11

heel erg gefeliciteerd! je verdient het! ^^)

[Beantwoorden]


Door Vera Bonder op 22 juni 2011 18:12

goede winares uitgekozen Vera!
Lieve Nina jij hebt mij helemaal geraakt! ik weet wel zeker dat je zult stralen en ik wens je veel plezier met de make-up!
Xxx Vera

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 22 juni 2011 18:13

Gefeliciteerd Nina ♥

[Beantwoorden]


Door Iris op 22 juni 2011 18:23

ik ben jaloers ik wou 30 euro shopmoney aaaaaah :(

gefeliciteerd:)

[Beantwoorden]


Door Milou op 22 juni 2011 18:27

Wow wat een aangrijpend verhaal.. Ik zeg: een terechte winnares!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 22 juni 2011 18:28

Gefeliciteerd Nina!
Be like a sunshine! :)

[Beantwoorden]


Door Marianne op 22 juni 2011 18:34

Wauw ik krijg echt kippenvel van die reactie! Gefeliciteerd nina, ik denk dat we je het allemaal wel gunnen (:

[Beantwoorden]


Door Melissa op 22 juni 2011 18:39

Gefeliciteerd Nina! Ik heb zelf €30 gewonnen bij Gonny @ CherryFizz! Moet nog even goed bedenken wat ik ervoor ga kopen hihi. ;) Ik vond het echt een leuke (en grote!) winactie.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 22 juni 2011 18:49

Gefeliciteerd Nina! Je hebt het echt verdient! ^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 22 juni 2011 18:51

Nina Gefeliciteerd meid!

[Beantwoorden]


Door ... (: op 22 juni 2011 18:52

Ik ken zoveel mensen die diabetes hebben maar ik denk dat ik nu de enige ben die vindt dat dit meisje hier een beetje zielig probeert de doen, ik bedoel wat heeft het er nou mee te maken of je geld wint en dat je diabetes hebt.. Mijn broer heeft ook diabetes alleen hij doet alles gewoon nog, hij doet opleiding universiteit en hij is 3e van de wereld met judo en daar heeft hij allemaal nog tijd voor maar ik hoor hem ook niet zeuren. Zo erg is diabetes niet je moet eens kijken naar andere mensen die ergere ziektes hebben waardoor ze niet meer kunnen bewegen zoals spierziekte of wat dan ook want ik vind dit een beetje zielig van je dat je je ziekte probeert te gebruiken om een winactie te winnen..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juni 2011 om 18:59:

Ik heb geen verstand van diabetes, maar kan het niet bij de een erger dan bij de ander zijn? Kan je niet gewoon blij zijn voor Nina, dat ze heeft gewonnen en haar feliciteren?

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 22 juni 2011 om 20:18:

Ik vind wel dat je een beetje gelijk hebt maar toch gun ik het haar weetje mij maakt het echt niet uit ik ben juist blij voor haar maar ik vind indd wel dat ze een beetje overdreven verhaal ophangt.
Maar toch gefeliciteerd nina ! Hoop dat je je weer een beetje zekerder gaat voelen want ik ken het onzekere gevoel (niet omdat ik diabetes heb ofzo hoor)

[Beantwoorden]

Lauwchen antwoordt op 22 juni 2011 om 20:36:

Ik verschrok ook wel even. Ik heb op mijn stage 1000e insulinespuitjes gezet en weet er best veel van. Als je erg onregelmatig bent is dat natuurlijk het vervelendst, maar dan doe je gewoon regelmatig je glycemie meten en volgens een (eventueel aangepast) schema je insuline toedienen. En met een insuline-pen is het super handig, en dan lijkt me die Quikset (waar ik nog nooit van gehoord had..) overbodig.

Maar al bij al PROFICIAT!

[Beantwoorden]

Silke antwoordt op 22 juni 2011 om 21:22:

Ik heb zelf ook al 5 jaar diabetes (type 1!), dus ik weet waar over het gaat. Ik heb zelf ook een insulinepomp en deze wordt door middel van een naald met je lichaam verbonden. Hier heb je verschillende soorten van naalden voor en de Quikset is er een van. Er bestaan geen ergere en minder erge vormen van diabetes type 1. Het kan wel zijn dat je er meer last van hebt als een ander omdat suiker in het bloed ook afhangt van stress, hormonen,… Natuurlijk bestaan er ergere ziektes maar diabetes mag helemaal niet onderschat worden. Ik ben een zogenaamde lurker maar ik wou hier toch graag op reageren omdat ik vind dat er hier nogal heftig gereageerd wordt op het feit dat ze haar ziekte zou “gebruiken” om een winactie te winnen.
Groetjes Silke
PS: gefeliciteerd Nina!

[Beantwoorden]

ana antwoordt op 23 juni 2011 om 08:14:

Mijn vader heeft ook diabetes en het is echt wel een stomme ziekte! Er kan zoveel misgaan, dus ik kan me wel in Nina inleven. Ik vind het wel jammer dat mensen zo stom reageren, pure jaloezie.

[Beantwoorden]

Sylvia antwoordt op 22 juni 2011 om 21:12:

Elke ziekte is voor iedereen anders. Daarnaast is Diabetes wel een erge ziekte en hoef je niet te doen alsof het niks voorstelt. Er overlijden mensen aan Diabetes type l, ik studeer biologie en ik heb een man die diabetes heeft horen vertellen over zijn ziekte en hij heeft bijvoorbeeld een alvleeskliertransplantatie gehad. Nou lijkt me erg genoeg? Echt denk na voordat je internet vervuild met allerlei onzin en ronduit kwetsende opmerkingen.

Gefeliciteerd Nina! Ik ben blij voor je dat je hebt gewonnen. xxx

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 24 juni 2011 om 15:32:

Dit is niet beledigend bedoelt dit is gewoon hoe mensen erover denken en we zijn zeker niet jaloers ik gun het haar heus wel. en dat zet iedereen er ook in als je goed kijkt.

[Beantwoorden]

Femke antwoordt op 23 juni 2011 om 08:37:

Ik wou hier ook even op reageren. Met diabetes type 1 (en 2) valt heel goed te leven. Wel moet je op bepaalde tijden eten en insuline spuiten om zo je suiker in evenwicht te houden. Ik heb het zelf niet, maar een vriendin van mij heeft het.. Zij gaat er uitstekend mee om en heeft er geen last van. Ze is juist totaal daar ook niet onzeker over. Diabetes type 1 heb je vaak vanaf jonge leeftijd, zo ook die vriendin van mij.

Ik denk dat het maar net is, hoe je erg je het jezelf aantrekt. Nina zegt dat ze niet onzeker is aangelegd, maar dit denk ik juist wel. Want ik zie hoe diabetes je totaal niet in de weg hoeft te staan, het is maar net hoe je er mee omgaat en hoe je er tegen aan kijkt. Nina vindt het blijkbaar heel erg. Ik vind persoonlijk dat het stukje heel dramatisch is geschreven, maar dat betekend niet dat Nina dit niet meent. Ik bedoel: zij kan dit echt zo voelen! Maar als ik zie hoe die vriendin van mij ermee omgaat dan denk ik; Zo kan het ook!! En dat vind ik nog vele malen knapper!

Nina, heel veel plezier met je prijs!

[Beantwoorden]

Lien antwoordt op 23 juni 2011 om 16:53:

ik dacht eigenlijk hetzelfde. En dat heeft niets met jaloezie te maken, jesus -_-

[Beantwoorden]


Door Eva op 22 juni 2011 18:55

Heeee!

Gefeliciteerd!
Ik heb ook diabetes sinds mijn 6de en ik heb ook een pompje en je kan je er echt heel erg onzeker over voelen.

Xx

[Beantwoorden]


Door Anais op 22 juni 2011 19:03

Proficiat, Nina! Laat je niet doen, je komt er wel door! Je weet dat je mooie ogen hebt, dus geloof in jezelf en dan ga je vanzelf stralen!

[Beantwoorden]


Door Myrte op 22 juni 2011 19:04

Als het verhaal waar is Nina, dan gefeliciteerd <3

[Beantwoorden]


Door amy op 22 juni 2011 19:07

gefeliciteerd nina!

[Beantwoorden]


Door stella op 22 juni 2011 19:11

je verdient het echt! :ja:

[Beantwoorden]


Door nienke op 22 juni 2011 19:36

Gefeliciteerd met je prijs Nina. Volgens mij is de G van shopping in de titel van dit artikel vergeten!

[Beantwoorden]


Door Savannah op 22 juni 2011 19:50

Gefeliciteer !!
xoxo savannah / beautydiamond

[Beantwoorden]


Door Gonny op 22 juni 2011 19:59

Gefeliciteerd Nina, heel veel plezier met de producten die je gaat kopen!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 22 juni 2011 20:01

Gefeliciteerd Nina, veel plezier met je prijs, zo te lezen echt een fijne opkikker! :wave:

[Beantwoorden]


Door Ariska op 22 juni 2011 20:05

Congrats!

[Beantwoorden]


Door isaaa op 22 juni 2011 20:08

Gefeliciteerd nina!
Heel veel plezier met je geld!
toch vind ik het jammer dat er weer een sad story is uitgekozen als winactie. Een winactie hoort toch juist vrolijk te zijn en het zou leuk zijn als een een vrolijke reactie zou winnen. Toch vind ik dat Nina het wel verdiend hoor daar niet van.

[Beantwoorden]


Door Nina op 22 juni 2011 20:11

Ooh mijn god. Ik heb gewonnen. Serieus? Wauw, ooh god, ik zit hier echt met mijn mond open. Wauw :O

[Beantwoorden]

amy antwoordt op 22 juni 2011 om 20:13:

gefeliciteerd :yay:

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 22 juni 2011 om 20:34:

Gefeliciteerd!

[Beantwoorden]

... antwoordt op 24 juni 2011 om 22:14:

Jammer dat je een aansteller ben pff..

[Beantwoorden]


Door Jolien op 22 juni 2011 20:12

Ik kan er nooit zo goed tegen als mensen hun ziekte gebruiken als argument om iets te winnen, maar ach…
Ik hoop dat je er plezier van hebt Nina en dat het je helpt wat zelfverzekerder te worden!

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 22 juni 2011 om 20:18:

Zo denk ik er ook over ! haha

[Beantwoorden]

Anouk antwoordt op 22 juni 2011 om 20:37:

haha agree.
Ik hou er ook niet van om zielig over te komen, en zou een ziekte ofzo nooit gebruiken om iets te winnen.
Maarja, zij blijkbaar wel. Gefeliciteerd (:

[Beantwoorden]

Michelle antwoordt op 22 juni 2011 om 22:23:

Helemaal mee eens

[Beantwoorden]

Hanneke antwoordt op 23 juni 2011 om 10:58:

idd.. maar toch gefeliciteerd..

[Beantwoorden]

martina antwoordt op 23 juni 2011 om 16:53:

aaah dat heb ik ook,..
daar gaat het bij mij van kriebelen,..
en dan werk ik ook nog in het ziekenhuis haha

[Beantwoorden]


Door ^¨^ op 22 juni 2011 20:22

ik vind het net een excus ,
sorry hoor maar als ik zo’n zielig verhaal bedenk en nog eens ga winnen. meschien is het niet waar, ik ben ook niet zelf verzekerd,en krijgt zij dat niet eerlijk !

[Beantwoorden]


Door Sophie op 22 juni 2011 20:28

Ik vind dat sommige mensen echt heel jaloers reageren! Wat kan je eraan doen als je ziek bent? Helemaal NIKS! En ik snap best wel dat je je dan onzeker kunt voelen, dan is het toch juist fijn om jezelf eens lekker te verwennen? Ik vind dat Nina het echt heel hard verdiend! Gefeliciteerd Nina!

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 24 juni 2011 om 15:33:

Heeft niks met jaloers zijn te maken en iedereen zegt ook gefelicieteerd. En niemand neemt haar ook kwalijk dat ze een ziekte heeft. Je hoeft geen ziekte te hebben om onzeker te zijn.

[Beantwoorden]


Door Paola op 22 juni 2011 20:28

Gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 22 juni 2011 20:30

Congrats!

[Beantwoorden]


Door Elien op 22 juni 2011 20:31

proficiat Nina!
Je hebt verdiend gewonnen!!
x

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 juni 2011 20:33

gefeliciteerd Nina!
Beterschap.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 22 juni 2011 20:39

Gefeliciteerd! Veel plezier ermee.

[Beantwoorden]


Door Cariena op 22 juni 2011 21:03

En deze prijs heeft ze zeker verdient! Gefeliciteerd! (A) x

[Beantwoorden]


Door Jasmin op 22 juni 2011 21:05

Gefeliciteerd! Ik ben echt blij voor je, jij bent echt degene die dit verdient.. Wat moet dit rot voor je zijn, zeg… Maar je bent mooi zoals je bent he, ondanks die quickset! :)

[Beantwoorden]

Jasmijn antwoordt op 22 juni 2011 om 21:06:

oeps ik heb mijn naam verkeerd gespeld.
Ik bedoelde Jasmijn (A)

[Beantwoorden]


Door Inge op 22 juni 2011 21:06

Als het verhaal echt is dan van harte gefeliciteerd! Ik hoop niet dat je dit als excuus gebruikt maar als ik dit zo lees denk ik niet dat je het verint!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 22 juni 2011 21:20

Gefeliciteerd Nina, die reactie had ik ook als een van de eersten gelezen!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 22 juni 2011 21:39

Gefeliciteerd! je verdient het!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 22 juni 2011 21:39

Echt gefeliciteerd!
Ik vind het altijd maar half, mensen die winnen door ziektes.
Je kan van alles verzinnen op internet (ik ken zelf een paar meiden die ook net deden alsof). En iedereen is gelijk, waarom zou zij dan moeten winnen, omdat ze een ziekte heeft? Deels bekijk ik dit als ‘discriminatie’, maar iedereen heeft z’n eigen mening.

Ik feliciteer haar ook, ik ben niet boos. Mensen met diabetes hebben vaak iets minder. Maar meestal zit zo’n apparaat toch in de buik/bovenarm?

[Beantwoorden]


Door Lisa op 22 juni 2011 22:03

Gefeliciteerd Nina, je verdiend het! :) Veel plezier met je prijs ^^

[Beantwoorden]


Door Anouk op 22 juni 2011 22:13

Nina, gefeliciteerd! :)
En iedereen die zo jaloers doet moet eerst naar zichzelf kijken.
Niemand van jullie kent dat meisje en heeft geen idee wat voor impact diabetes waarschijnlijk op haar leven heeft.
Dus wees niet jaloers, maar gun het haar gewoon.
Misschien zou jij niet zo over je onzekerheden durven praten, maar zij durft het wel en verdient het dus niet om hierop afgerekend te worden.

[Beantwoorden]

tess antwoordt op 23 juni 2011 om 10:10:

Ten eerste, gefeliciteerd Nina! :D veel plezier ermee.
Maar ten tweede, ik denk niet dat veel mensen hier het jaloers bedoeld hebben. Tuurlijk niemand weet hoe zij zich voeld, en iedereen gaat ook anders met die dingen om. Ik heb van zoveel dingen last maar maak het beste van alles. Het is ook zo dat als ik met een pleister had moeten lopen ik zelf dat geen probleem zou vinden maar Nina zit daar wel mee -en oke ja miss is het verhaal wat te, maar toch- we gaan ervan uit dat ze er niet over liegt en hopen dat ze deze zomer wel straalt. Want er zijn altijd wel mensen die het erger hebben maar dat betekend natuurlijk niet dat we het Nina niet gunnen. IEDEREEN MAG ALTIJD EN OVERAL STRALLEN HOE HUN HET WILLEN :D

[Beantwoorden]


Door Evi op 22 juni 2011 23:31

Gefeliciteerd Nina!

[Beantwoorden]


Door Cari op 23 juni 2011 00:09

Natuurlijk vind ik het leuk voor Nina dat ze gewonnen heeft, maar vaak is het wel zo dat de meest zielige verhalen winnen.
Ik heb wel eens verhalen gelezen die echt gewoon te ongeloofwaardig zijn. Ik denk ook zeker dat er meiden zijn die gewoon een zielig verhaaltje schrijven om te winnen.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 23 juni 2011 00:46

Ik ben normaalgesproken ook een lurker en ik vind je website top Vera! Alleen wil ik hier ook even op reageren, omdat ik soms ook het idee heb dat ‘zielige’ reacties winnen. Het feit dat ze diabetes heeft vind ik heel erg voor, ik gun haar alle gezondheid! Alleen… wat heeft het hiermee te maken? Ik snap nooit zo goed dat zo’n dingen erbij betrokken worden (over het algemeen dan, niet aanvallend naar de winnares bedoeld).
Maar goed, ik vind het heel leuk dat je hebt gewonnen, veel plezier met de producten :D

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 23 juni 2011 06:13

Jij verdient het, gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Charile op 23 juni 2011 07:10

Gefeliciteerd je verdient het!!
X

[Beantwoorden]


Door Judith op 23 juni 2011 07:19

Terecht gewonnen hoor!!

x

[Beantwoorden]


Door Lana op 23 juni 2011 07:21

Gefeliciteerd Nina :D

Even een weetje: er zijn naar schatting een miljoen mensen met diabetes…Dus je bent niet de enige!

En dan heb je wel verschil natuurlijk, type 1 of 2…De een heeft er meer last van dan de ander. Maar het is nou niet dat je een zeldzame huidziekte ofzo hebt. Maar ik vond het verhaal een beetje te, net zoals meer mensen hier.

Je moet er zelf toch maar het beste van maken of niet?!? Ik kan ook wel zeggen: Ik draag een bril, hier ben ik vaak meegepest. Ben daardoor onzeker over mezelf en daarom zou ik die 30 euro willen winnen voor make-up… :P

Ik snap heus wel dat je onzeker bent over die naald in je been, je hebt denk ik ook vaak dingen moeten laten liggen omdat je het niet mocht?…Maar als je dit als excuus gebruikt voor iets te winnen, dan voel je je nooit echt normaal.

Ik kan wel zeggen dat ik het rot voor je vindt maar dat helpt ook niet echt mee bij het overwinnen van je onzekerheid….Maar je moet er gewoon zelf een normaal leven van maken. Anders zit je over 20 jaar nog steeds te sippen over je diabetes.

En Vera je site is top! ;)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 23 juni 2011 08:43

Nina, van harte gefeliciteerd met deze superprijs! ^_^

[Beantwoorden]


Door Tessa op 23 juni 2011 09:31

Gefeliciteerd:D en geniet van de producten die je aanschaft!!

[Beantwoorden]


Door Lissa op 23 juni 2011 10:02

Gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 23 juni 2011 11:05

Make-up winnen heeft niets te maken met die ziekte.
ik vind dat je je ziekte misbruikt om te winnen..
Maarja, als je zo wil winnen is het je eigen keuze

toch gefeliciteerd

[Beantwoorden]


Door Femke op 23 juni 2011 11:23

Gefeliciteerd Nina! Je hebt het absoluut verdiend :)

[Beantwoorden]


Door Romyy op 23 juni 2011 11:56

Gefeliciteerd Nina !

Alleen vind ik ook dat je je ziekte een beetje misbruikt..

Want heb zelf ook een zusje van 12 die diabetes type 1 heeft en die probeert ook gewoon mee te doen net als de rest en gebruikt haar ziekte nooit als excuus.

Het kan zijn dat ik het mis heb, maar het komt op mij zo over.

En verder wil ik aangeven dat ik echt echt niet jaloers ofso ben heb niet eens meegedaan met de actie maar wou toch gwn mijn mening geven over dit onderwerp.

Maar alsnog van harte !

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 23 juni 2011 12:47

Meiden, ik snap dat een aantal van jullie vind dat Nina haar ziekte gebruikt om te winnen. Dit kan het geval zijn, dat weet ik zelf ook niet, maar al is het zo, dan is het toch niet aan ons om te bepalen of zij mag winnen of niet?

Vera bepaald uit eindelijk nog of zij dit verhaal goed vind of niet, misschien waren de rest van de verhalen alleen maar flut dingen met ‘ohja ik wil het graag winnen want ik wil het heel graag’ en was dit verhaal gewoon heel sentimenteel en heel geloofwaardig.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind dat we ookal is het verhaal misschien niet waar ik weet het zelf ook niet, dat we gewoon haar moeten feliciteren en niet moeten zeuren over dat het niet eerlijk is.

Dus Nina, van harte! Veel plezier met je prijzen.

Liefs,

Kimberley

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 23 juni 2011 13:12

Aaah, ik gun het haar! Mooi verhaal, een terechte winnares. :)

[Beantwoorden]


Door Marijn op 23 juni 2011 13:26

Mensen, het slaat nergens op dat jullie het niet eerlijk vinden dat zij wint, omdat ze zich onzeker voelt door haar ziekte.
Als zij onzeker is daarover, en ze vind het een oppepper om iets leuks te kopen, laat haar dat lekker zijn! En Vera bepaald wie er wint hoor! Dusja.
Wees niet zo oneerlijk, en feliciteer haar gewoon. Volgende keer beter, toch?
Gefeliciteerd Nina!

Liefs.

[Beantwoorden]


Door Roos op 23 juni 2011 13:43

Gefeliciteerd!
Ik gun het haar :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 juni 2011 13:45

gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Iris op 23 juni 2011 14:02

Mooie reactie Nina. Je hebt het zeker verdiend, veel plezier met de spulletjes ;).

[Beantwoorden]


Door Samira op 23 juni 2011 15:20

Enorm gefeliciteerd :)

[Beantwoorden]


Door Samira op 23 juni 2011 15:20

Enorm gefeliciteerd :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 23 juni 2011 15:50

Ik vind het eerlijk gezegd wel een beetje jammer om hieruit te concluderen dat ik vanaf het begin af aan eigenlijk geen kans had om te winnen omdat ik geen zielig verhaal heb opgehangen. Dat had ik kunnen doen maar ik wil niet winnen omdat iedereen medelijden met mij heeft. Iedereen verdient die 30 euro toch net zo erg. Ik typ dit niet omdat ik jaloers ben ofzo hoor, maar ik kan eigenlijk nooit zo tegen de “Kijk mij zielig zijn, ik wil winnen” comments. Toch gefeliciteerd Nina, je verdient het om te winnen :) Iedereen zou het namelijk verdienen. Maar ik vind dus niet dat Nina het meer verdient dan enig andere lezeres die heeft meegedaan aan deze winactie :) Daarbij komt dat mede hierdoor (Ik zie wel vaker dat er ‘zielige comments’ winnen met dit soort winacties) veel meiden zielige verhalen gaan verzinnen om een kans te maken om te winnen. Mensen kunnen dat gemeen vinden maar als dat blijkbaar de manier is om te winnen, tjah, dan kan ik het stiekem ergens ook wel begrijpen. Ik hoop niet dat ik gemeen overkom in deze comment want dat is echt niet mijn bedoeling. Ik vind het alleen niet helemaal eerlijk gaan en dat is jammer! Ik vind je site wel nog steeds tof hoor Vera! xx

[Beantwoorden]


Door Marloes op 23 juni 2011 17:37

gefeliciteerd nina! (A)

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 23 juni 2011 17:44

gefeliciteerd!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 23 juni 2011 18:06

Ik snap eigenlijk niet zo heel goed dat hierom word gezeurd.
Het is maar 30 euro, kom op zeg.
Misschien zit nina er heel erg mee, en heeft ze gewoon ff een oppeppertje nodig. En ja, misschien bedoelen jullie het niet zo, maar zou jij het leuk vinden als je een ziekte hebt, en iedereen gaat zeggen dat je je ziekte gebruikt om te winnen? En je kan wel zeggen: ik vind het oneerlijk. Maar wij beslissen het niet, dat doet Vera.
En ik vind dat ze het goed heeft gekozen, ze probeert ook gewoon de beste te kiezen. Denk even naar voordat je hier iets neer gaat zetten, want soms kan het nogal hard over komen. En misschien win jij de volgende keer wel. Leer het gewoon om andere mensen wat te gunnen.
Nina, je hebt het verdient, Gefeliciteerd.

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 23 juni 2011 18:17

Gefeliciteerd! Alleen diabetes maakt je echt niet lelijk, hoor, het is niet een ziekte die iets aan je uiterlijk doet (mits je goed voor jezelf zorgt natuurlijk). Het is misschien het gevoel van onrust dat je hebt en dat je zo doet denken. Maar het komt vast goed, misschien over een paar jaar wel. En anders kun je er nog altijd met iemand over praten. Succes ermee!

[Beantwoorden]


Door jana op 23 juni 2011 20:29

Gefeliciteerd :D ;-)

[Beantwoorden]


Door michelle op 24 juni 2011 08:32

Gefeliciteerd!
Maar alleen make up geeft je geen zelfvertrouwen. Volgens mij is het ook hoe je met mensen omgaat. Want als je niet met mensen omgaat omdat je onzeker bent dan gaan mensen als je make up draagt misschien opeens met je om vanwege je nieuwe uiterlijk en niet vanwege je innerlijk…
Maar geniet van je prijs en ik hoop dat het je zelfverzekerder maakt ^^)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 24 juni 2011 12:16

Hahaha, ik ben niet jaloers, totaal niet maar ik vind het zeeeeeer triest en zielig dat je je ziekte gaat gebruiken om een overtuigend verhaal te schrijven om waarom jij die 30euro verdiend. En zoals hiet al gezgegd wordt vind ik het verhaal ook heel overdreven geschreven
Triest.

Verder niks tegen jou Vera, alleen jammer dat zo’n verhaal jou wel raakt.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 24 juni 2011 13:22

Gefeliciteerd meid, je verdient het helemaal <3. Xx

[Beantwoorden]


Door Wieneke op 24 juni 2011 20:16

terechte winnares! :ja:

[Beantwoorden]