Win €30 shopping money bij mijn favoriete webshop

Enchantra is without a doubt, mijn favoriete webshop. Soms schaam ik me zelfs een beetje aan de hoeveelheid reviews die er online staan van producten, afkomstig van Enchantra. Maar ik kan er niets aan doen! Ik vind het gewoon een heerlijke webshop.

Met de eigenaresse Linda, kan ik het ook goed vinden. En niet alleen ik, maar veel meer bloggers kunnen goed overweg met haar. Dat de liefde wederzijds is, dat lijkt me na vandaag wel duidelijk. Enchantra geeft namelijk via 30 bloggers in totaal €900 shopping money weg! En ook bij mij kan jij een deel van die €900 winnen.

Dit alles is omdat de lieve eigenaresse Linda vandaag 30 jaar is geworden (al zou je denken dat ze 18 is ;)). En 30, dat is een bijzondere leeftijd. Die kan je natuurlijk niet ongezien aan je voorbij laten gaan.

En dus geef ik €30 shoptegoed bij Enchantra weg!

Wat moet je doen om kans te maken op die €30? Laat hieronder in een reactie achter waarom jij dat shoptegoed zou moeten winnen en wat je ervan zou gaan kopen bij Enchantra. Zorg dat je een correct emailadres hebt ingevuld in het daarvoor bestemde vakje. Je kan meedoen t/m 15 juni 2011 23.59 uur. De gelukkige winnaar/winnares krijgt diezelfde week bericht.

Ik moet er trouwens even bij zeggen dat de verzendkosten niet bij het bedrag van €30 ingegrepen zitten. En daarom neem ik deze voor mijn rekening (dit zal niet op alle andere blogs zo zijn. Om verwarring te voorkomen).

Linda viert haar verjaardag ook nog eens in het eggie, op 19 juni a.s van 13:00 tot 18:00 uur in de AURYN showroom in Kapelle. Ik zal daar ook zijn, om lekker een stukje taart te nuttigen en natuurlijk om daar met de 15% korting die 19 juni dag geldt, producten te kunnen shoppen. Lees er hier meer over op de blog van Enchantra.


Reacties

Door Gonny op 1 juni 2011 08:46

Wat leuk dat je er de 19e ook bent! Ik ga mijn uiterste best doen om ook aanwezig te zijn, lijkt mij zo leuk (en doodeng dat ook haha) om jullie allemaal in het echie te ontmoeten :yay:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2011 om 09:40:

Neeee, is niet eng! Zou echt super leuk zijn als je ook kwam :D

[Beantwoorden]


Door Mirte op 1 juni 2011 08:47

Ik wil heel graag winnen, omdat we namelijk niet zo heel breed zitten en ik bijna door mijn favoriete nagellakken heen ben die ook te koop zijn bij Enchantra! Maar ik kan ze niet zomaar bestellen..

[Beantwoorden]


Door Gonny op 1 juni 2011 08:51

Shit vergeet wat, ik wil ook meedoen :doh: Uhm een reden waarom IK zou moeten winnen…

Tja ik kan wel een of ander zielig verhaal gaan ophangen, maar dat doe ik niet. IK wil gewoon winnen omdat ik niet genoeg kan krijgen van make-up en de producten die in de webshop van Enchantra te koop zijn zijn natuurlijk stuk voor stuk geweldig! Wat ik zou kopen?? Sleek products baby!! woehoe! :yay: (love)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 1 juni 2011 08:53

Ik vind deze winactie écht heerlijk! Ik wil graag winnen, gewoon omdat ik heel gek ben op make-up, ik er graag mee experimenteer en ik er nooit genoeg van krijg. Mijn (studenten)budget laat ’t niet altijd toe om mooie merken te kopen dus als ik zou winnen zou ik mezelf trakteren op een beautyblender en op een palette van Sleek :)

Ik kom de 19e trouwens ook! Lijkt me leuk om je te ontmoeten :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2011 om 09:42:

Yes! Super leuk, dan zie ik je dan ^^)

[Beantwoorden]


Door Rita op 1 juni 2011 08:54

Ik zou het geld willen winnen omdat ik al heel lang wil bestellen maar ik elke keer weer mijn geld uit moet geven aan bijvoorbeel een nieuwe broek omdat mijn andere stuk is en ik hou vooral van de NYX producten <3

leuke actie trouwens ! &gefeliciteerd Linda!

[Beantwoorden]


Door Carmen op 1 juni 2011 08:56

Ik wil heel graag deze winactie willen winnen, want ik ben aan het beginnen met make-up looks te proberen, en ik heb al niet zoveel make-up en ik heb zelf niet veel zakgeld om echt goede make-up te kopen, dus daarom zou ik het supertof vinden om dit te winnen. Wat zou ik ermee kopen? Een oogschaduw pallette, en misschien ook nog blushes en lippenstifts en lipglosses. En als ik dan nog wat over heb, dan iets van mascara of eyeliner.
Ik wil heeel graag winnen! :)

[Beantwoorden]


Door Charmain op 1 juni 2011 08:58

I love make-up.. Maar enchantra verkoopt iets wat ik al heel lang wilt.. Ik ben GEK op sleutels, ik heb er zelfs een op mijn rug getattoeerd.. Ik zou deze 30 euro shoptegoed dus bij de disney coutoure sleutel ketting leggen en de rest zelf bijbetalen..

Ik kan 60 euro voor een sleutelketting, terwijl ik er al 3 heb, niet goed praten.. Maar de helft is natuurlijk al een stuk aantrekkelijker!

[Beantwoorden]


Door Jenieke op 1 juni 2011 09:01

Ik zou die 30,- graag aan Sleek makeup willen uitgeven aangezien ik altijd bijna zit te kwijlen als je er een blog over hebt gepost hahaha (A)

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 juni 2011 09:02

Gaaf ik doe mee! Ik zou o.a. mijn eerste china glaze lakje kopen en wat konad stamping plates! <3

[Beantwoorden]


Door Iris op 1 juni 2011 09:02

Ow geweldig!
Ik wil winnen omdat het tijd is om eens echte make up aan te gaan schaffen en die uitgedroogde nagellak potjes weg te doen en die oogschaduw die ik vroeger van mama kreeg mogen ook wel eens weg. Dus dan kan ik eens echt gaan spelen met make up!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 1 juni 2011 09:02

Allereerst wil ik even zeggen dat ik het een superlief aanbod van jou vindt, Vera, dat je zelf de verzendkosten betaald. Hoef je niet te doen, en dat je het wèl doet spreekt voor je!! Top!
Natuurlijk wil ik ook graag mee doen. Ik heb nog nooit iets besteld bij Enchantra. Wel kijk ik heel vaak (kijken, kijken, niet kopen….hihi) en zit meestal heel verlekkerd te kijken naar de oogschaduws van NYX. What can I say; I’m a eye-shadow-addict. Dus als ik die 30 euro zou winnen, dan zal er ongetwijfeld een NYXpalletje bij zitten. Maar ook de beautyblender wekt mijn nieuwsgierigheid. Ik ben volkomen tevreden met mijn vingers (als het gaat om foundation aanbrengen, hihi) maar als iedereen zoooo lyrisch is over een product dan word je wel nieuwsgierig toch?

[Beantwoorden]


Door dorien op 1 juni 2011 09:04

Ik wil dit tegoed graag winnen, omdat ik nog lang niet uit besteld ben bij Enchantra. Echt een absolute favoriet.
Ik zou het 88 Palette Matte bestellen, en NYX Jumbo eye pencils, Sleek palettes en Glitterali glitter cream palette, Konad nailart…… Aj ik denk dat ik al over het budget heen zit :P Daarom dus wil ik graag een tegoed winnen, er is teveel leuks te koop. En daar is niet altijd geld voor natuurlijk.
Super leuke actie van Linda, alvast van harte gefeliciteerd!
Groetjes

[Beantwoorden]


Door Linda op 1 juni 2011 09:06

Ik doe ook mee!
Ik zou graag die 30 euro (web)shoptegoed winnen, omdat er een paar dingen zijn op enchantra die ik al wel even wil, maar meestal net te duur vind en dus toch niet koop. Die 30 euro is dus ideaal om een van die dingen mee te kunnen kopen:)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 1 juni 2011 09:06

Ik wil al een hele tijd de beautyblender hebben dus die zou ik er dan zeker van kopen, voor de rest eigenlijk niks bijzonders. Heel simpel, want ik wil die beautyblender écht hebben.

[Beantwoorden]


Door Silke op 1 juni 2011 09:06

Wat een leuke actie!
Ik wil erg graag winnen. Waarom? Omdat ik nog nooit iets bij deze shop heb besteld. En mocht ik winnen, dan zou ik, net als veel anderen, ook iets van Sleek kopen. Maar ook NYX, omdat ik dit een heel fijn budget merk vind. Dan kan ik weer even vooruit met experimenteren met make-up en mijn zusje mooi maken voor al de feestjes waar ze altijd naar toe gaat. ^^)

Iedereen veel succes! :D

[Beantwoorden]


Door Milou op 1 juni 2011 09:07

Ik zou heeeul graag willen winnen omdat ik sinds kort helemaal into beautyblogs maar vooral nagellakjes ben! Dan kan ik dus lekker losgaan met de flakies, crackles en holos en al die supertoffe kleurtjes (love)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 1 juni 2011 09:08

Oeh ik hou van deze winactie! ^^) Ik zou de beautyblender en jumbo eye pencil van NYX in milk kopen. Of toch wat lakjes van China glaze? Ik zou mezelf trakteren omdat ik nu lekker klaar ben na 2 weken examens doen en 6 jaar school en als het goed is ben ik geslaagd (en anders is het een leuke troost :-P ).

[Beantwoorden]


Door Agnetha op 1 juni 2011 09:09

Leuke winactie uiteraard! En waarom ik zou moeten winnen (ik vind dat “moeten” best erg klinken)?
Mijn eerste product was een 88 palette van Coastal Scents die ik bij haar kocht en heb toen meer producten gezien, maar die waren wel een beetje boven mijn budget. En graag zou ik nog meer met make-up en nagellak willen experimenteren.
Ik zou dan van China Glaze een hologram nagellakje nemen, van Organic Island een Shell lipbalm en NYX Cup Cake Lip Gloss willen, want die zijn echt heel schattig.

[Beantwoorden]


Door Silke op 1 juni 2011 09:09

Ik lees nu pas dat je zelf de verzendkosten betaald. :O
Vera, je bent gek! ;p Op een goede manier.
Dit laat toch weer zien dat je echt heel blij met je bezoekers bent, en natuurlijk hoe groot je hart is.
Ik krijg spontaan zin om je te knuffelen, gewoon omdat ik het zo lief van je vind. hihihi (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2011 om 09:45:

*houdt haar armen gespreid* ^^)

[Beantwoorden]

Cari antwoordt op 1 juni 2011 om 10:57:

*Maakt van de gelegenheid gebruik en geeft Vera ook een lekkere hug*

[Beantwoorden]


Door Marije op 1 juni 2011 09:10

Ik zou moeten winnen omdat ik al heeeeeel lang een pallette van Sleek plus een paar China Glaze lakjes op mijn verlanglijstje heb staan. Helaas loop ik op dit moment stage en heb dus niet zo’n geweldig loon, waardoor al mijn geld op gaat aan het vervoer naar mijn stage. Ik heb mezelf al tijden niet meer kunnen belonen met wat mooie beautyproducten!

Verder heel tof van je dat jij de verzendkosten wilt betalen! (Ik zou er zelf geen problemen mee hebben om die zelf te betalen!)

[Beantwoorden]


Door anne op 1 juni 2011 09:12

hey
ik zou graag die 30 euro shoptegoed winnen

omdat ik pas begin met make up

en ik graag enkele kleine oogschaduwpalletjes zou willen

ook zou graag ik concealer willen uitproberen

en foundation

[Beantwoorden]


Door Fleur op 1 juni 2011 09:14

wat een leuke winactie :)
Als ik de 30 euro zou winnen. zou ik producten van sleek gaan bestellen. Omdat je al zoveel goede revieuws over deze producten hebt gedaan, wil ik ze graag ook proberen (:

ps. succes met het uitkiezen van de winnaar,

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 1 juni 2011 09:17

Gefeliciteerd Linda! :wave:

En wat een leuke win actie! word er helemaal bij van..
Waarom ik dit zo graag wil winnen? nou eigenlijk omdat ik heel graag iets van NYX en Sleek wil kopen! ( op aanraders van jou ) Maar goed, ik zit ook nog maar op school en met een bijbaantje kom je nou ook niet echt ver haha.

succes met uitzoeken!

Liefs,

Priscilla (love)

[Beantwoorden]


Door rosa op 1 juni 2011 09:19

Ik wil winnen, omdat ik dan een paar van jouw favoriete dingen zelf eens kan uit testen en kan kijken of ik ze net zo goed vind als dat jij dat vind!! :-)

En Linda; van harte gefeliciteerd met je 30e verjaardag!!

[Beantwoorden]


Door Inge op 1 juni 2011 09:21

wauw, wat een toffe winactie, en wat lief. Linda, van harte!
ik doe mee. ik heb nog nooit wat besteld bij encantra, wel al vaak overwogen maar het is er nooit van gekomen en ik denk dat dat er nu ook even niet van gaat komen. Ik ben namelijk net ontslagen bij mijn bijbaantje wegens bezuinigingen, dus ik zou het echt super tof vinden als ik zou winnen, omdat ik het nu even rustig aan moet doen. Als ik wat zou mogen bestellen dan zou dat het Sleek palette in Storm zijn, een blush van Sleek in Pan Tao of Rose Gold. Na jou review over de blush Pan Tao begon ik namelijk weer te twijfelen. En ik zou graag een NYX palette willen uit de Runway Collection in Catwalk of Champagne & Caviar. liefs,

[Beantwoorden]


Door Kim op 1 juni 2011 09:26

Wat een superlieve meid ben je toch ^^ Dat je de verzendkosten voor de winnaar gaat betalen, aaw (love) Ik doe ook maar eens mee. Ik wil die dertig euro winnen omdat ik al heel lang goede make-up kwasten wil maar die kosten best wel wat. Als ik zou winnen wil ik de 6 Brush Face and Eyes kit van Sigma kopen oeh la la! Want die kost 49 euro en dat vind ik toch net even te veel voor kwasten en ik zou dat moeten betalen van mijn eigen zakgeld dus dat is best even schrikken dan. Ik wil die set zo graag want gewoon alle kwasten die ik nodig heb zitten daar in ^^ Ik zou dan nog maar 19 euro hoeven bijleggen en dat scheelt toch wel wat :)

[Beantwoorden]


Door *~Patries~* op 1 juni 2011 09:32

WOW wat gaaf zeg, ik was ook al eerder op die website terecht gekomen!
Wat ik zeker zou aanschaffen voor die 30,-
– zeizo de sleek pallette I-Divine Storm
– Sleek I-Divine Bad Girl

en verder wat leuke nagellakjes :D

Liefs,
Patricia

[Beantwoorden]


Door Natascha op 1 juni 2011 09:38

Ooh wat leuk. Ik heb nog nooit bij Enchantra besteld vanwege de verzendingskosten. Als ik de 30 euro zou winnen zou ik alle sleek palettjes kopen die ik nog niet heb. Ik heb deze lezen kennen via jouw site :-) en ben er dol op.

[Beantwoorden]


Door JesseAmerika op 1 juni 2011 09:40

Toffe winactie.
Mijn naam is Jesse. Ik ben een arme jongen. Daarom zou ik graag winnen.
Zou het discrimantie vinden als een jongen niet zou kunnen winnen… Pff ik draag ook make up en lees altijd blogs :)

Doeeei xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2011 om 09:46:

Hahaha Jesse! (love)

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 1 juni 2011 om 09:47:

Hahahhahahahah :p

[Beantwoorden]


Door Thuy-van op 1 juni 2011 09:40

Gefeliciteerd Linda! 30 is een mooie leeftijd.

Wat een leuke actie! Ik zou graag mee willen doen. Ik zou dan graag de beautyblender willen bestellen. De mijne is namelijk gesneuveld door de hond van mijn vriend. Die vond het blijkbaar ook een leuk ding. ;)

Liefs, Thuy-Van

[Beantwoorden]


Door Iris op 1 juni 2011 09:42

IK WIL SUPER GRAAG WINNEN

Omdat ik een keer eerder bij enchantra heb bestelt. ze zijn gewoonweg geweldig en ik zou supergraag het 88 neutral palette willen hebben :D om gewoon mn collectie compleet te maken. enchantra is super :D:D:D

[Beantwoorden]


Door Romy op 1 juni 2011 09:45

Ik wil graag winnen omdat ik op mijn 21ste (bijna 22ste, dus ook een soort verjaardagscadeautje) eindelijk weet wat voor make-up ik nodig heb en hoe ik het mooi kan aanbrengen :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 juni 2011 09:47

Ik zou graag winnen om een paar Sleek palettes te bemachtigen, nadat jij met je reviews me verliefd hebt gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Silke op 1 juni 2011 09:53

Ik zou graag winnen om mijn make-up kit te vergroten aangezien ik werk aan het zoeken ben :-) (als visagiste hopelijk :-))
Ik zou een z-pallete kopen of wat sugarpill oogschaduw :-)

[Beantwoorden]


Door Danique op 1 juni 2011 09:53

Ik zou graag willen winnen omdat ik Enchantra een hele leuke webshop vindt. Ik heb er zelf ook weleens besteld, en ze hebben mooie spulletjes voor goede kwaliteit en een goede prijs. Als ik zou winnen, zou ik denk ik de beautyblender kopen, omdat ik daar gewoon heel erg benieuwd naar ben. En misschien nog wat China Glaze lakjes, er is in ieder geval genoeg leuks, en als ik win, zou het nog wel moeilijk worden om te kiezen wat ik wil ;). Leuke winactie!

[Beantwoorden]


Door Nina op 1 juni 2011 09:58

Ik heb al sinds mijn 7de Diabetes Type 1, en ik voel me hier vaak heel onzeker door. Vanwege mijn Diabetes moet ik 24/7 een quickset (http://www.childrenwithdiabetes.com/pumps/images/Quick_Set%20_in_use%203-1200.jpg)
dragen, dit is een pleister met naald in mijn been, waar ik medicijnen, insuline, door krijg. Maar het probleem is dat deze dingen groot, lelijk en onhandig zijn. Hierdoor zie ik ook vaak op tegen de zomer, want ik kan dan natuurlijk geen lange broek gaan dragen, daar is het dan veel te warm voor.
Ik ban van nature niet heel onzeker, maar mijn Diabetes is een kleine uitzondering daar voor.
Als ik de €30 zou winnen zou ik eigenlijk een paar producten van Sleek uitkiezen. Ik zou voor een Face & Body Glo gaan, om te laten zien dat ik toch kan stralen. En dan zou ik nog een blush uitkiezen, om te laten zien dat ik ook healty blosjes kan hebben, die niet door schaamte komen. Dan zou ik ook nog een mooie Pout Polish uitzoeken, om mijn lach, die ik zelf mooi vindt, te benadrukken. En dan zou ik er nog een Sleek Kajal bij uitkiezen, omdat ik mijn groene ogen toch wel mooi vind. En een Sleek Dip It Eyeliner, omdat ik ook eens mooie cateyes wil maken.
Ik zou deze Sleek producten kiezen om aan mezelf te laten zien dat ik mooi ben, ondanks mijn Diabetes. Diabetes zou mij er niet van mogen weerhouden te stralen.
Jeetje, wat een lange reactie. Ik hoop echt die €30 te winnen, want ik vind het moeilijk om zelf in 1 keer zoveel aan make-up uit te geven.
Liefs,
Nina

[Beantwoorden]

Sophie antwoordt op 1 juni 2011 om 19:50:

Nina, ik doe zelf ook mee, maar ik vind jou reden echt supergoed! <3

[Beantwoorden]

femke antwoordt op 2 juni 2011 om 10:15:

ik ook <3

[Beantwoorden]


Door Mirte op 1 juni 2011 10:01

Wat super leuk dit!
Enchantra verkoopt een paar producten waar ik al heel lang benieuwd naar ben, bijv. Sleek palettes (original & storm) en de INM topcoat. Ik heb al zo vaak op het punt gestaan om er te bestellen, maar vooral over de oogschaduwpalettes twijfel ik nog omdat ik normaal gesproken geen oogschaduw draag. Maar goed, dat komt natuurlijk allemaal doordat ik geen mooie oogschaduws heb en Sleek zou daar wel even verandering in kunnen brengen.
Dus.. ik zou heel graag willen winnen omdat ik dan eindelijk die beroemde palette’s eens kan proberen zonder me schuldig te voelen tegenover mijn bankrekening en mijn mama als ik ze niet zo heel erg vaak gebruik. Oh, en misschien valt er als ik win ook nog wel per ongeluk een China Glaze lakje in het winkelwagentje. Ik zag net dat ze Sea Spray nog op vooraad hebben :)

[Beantwoorden]


Door hannah op 1 juni 2011 10:04

heey!

het is ten eerste super^^!
maar waarom ik wil winnen, is omdat ik vaak dingen in een winkelmandje doen bij enchentra, en dan op het eind toch niet doe, omdat ik denk ik kan het toch niet betalen:(

byee

[Beantwoorden]

hannah antwoordt op 1 juni 2011 om 10:06:

ooh
ik kom 19 juni ook^^
lijkt mij ook leuk je te ontmoeten en gewoon daar aanwezig zijn :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2011 om 11:19:

Leuk! Tot de 19de ^^)

[Beantwoorden]

Henriette antwoordt op 3 juni 2011 om 10:20:

haha, dat heb ik ook altijd ;)

[Beantwoorden]


Door Arja op 1 juni 2011 10:08

Wat een supper actie! Ik wil graag winnen! Ik ben een beetje een laatbloemer wat make-up betreft en begin er nu heel veel mee te proberen. Ongelooflijk hoeveel complimejtes/rare opmerkingen je krijgt! Als ik zou winnen dan denk ik dat ik voor producten van sleek ga, ik zit altijd met open mond naar die mooie swatches van jou te kijken en zou graag zelf een paar van die mooie palletjes hebben.

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 juni 2011 10:12

Wat een enorm leuke winactie! Ik zou heel graag meedoen. Als ik zou winnen zou ik gaan voor de INM Out the Door topcoat, het sleek bohemian palette en daarnaast denk ik nog een mooi lakje van china glaze of een kwast van Sigma. Het is moeilijk om een keus te maken omdat je op Enchantra zoveel leuke merken kunt vinden!

[Beantwoorden]


Door susanna op 1 juni 2011 10:13

Ik zou graag willen winnen omdat ik bijna alles zelf moet betalen van mn zuurverdiende geld.
meestal koop ik daar alleen kleding van.
maar nu zou ik wel eens make-up willen hebben van goede kwaliteit wat niet heel duur is en wat ik mooi bij mn outfit’s kan combineren.
omdat ik stiekem altijd op Enchantra. ”gluur” zou dit echt leuk zijn om te winnen :)

ps : Gefeliciteerd met linda veel plezier op het feestje en alle andere lezeressen van vera veel succes .

[Beantwoorden]


Door Bianca op 1 juni 2011 10:20

Ik zou ook graag willen winnen en dan samen met mijn zusje,die ook een beautyfanaat is, iets leuks uit willen kiezen. Ik wil al heel lang een lakje van china glaze proberen en die sleek face & body glo van jouw review ben ik sindsdien ook aan het lemmen, dus die neem ik dan ook graag mee ^^) en en en :O ik zit nu al te stuiteren op mn stoel!

[Beantwoorden]


Door Alegna op 1 juni 2011 10:20

Linda gefeliciteerd!

wat ik met 30 euro shop te goed zou doen? Poeh……. ik wil nog een beauty blender NYX nude on nude pallete. Sleek palletjes 88 pallete… aaii…. ik geloof dat ik nog heel wat geld zoe moet gaan leggen.
Ook ben ik gek op China Glaze nagellakjes en wil ik heel graag nog een paar Crack lakjes. Elke keer stel ik het nu uit.. gooi ik het winkel mandje helemaal vol en verlaat ik snel de website, omdat mijn budget het verder niet toelaat. Maar met 30 euro zou dit toch wel leuk zijn om een deel en wat extra’s van tehalen!

[Beantwoorden]


Door Loes op 1 juni 2011 10:23

Ik zou heel graag willen winnen omdat ik eigenlijk nooit dingen bestel bij webshops en ik daarom nog geen enkel product heb van wet ’n wild, nyx, sleek,sigma …
Daarom zou ik met het geld eerst en vooral een small duo fibre brush kopen van sigma want ik heb nog niet zo’n kwast omdat ik hem nergens kan vinden. Het resterende bedrag zou ik waarschijnlijk uitgeven aan een china glaze lakje of een sleek blush. (of beide) ;)

Trouwens ook echt superlief van je dat je zelf de verzendkosten betaald!

[Beantwoorden]


Door Anna op 1 juni 2011 10:28

Wat leuk, ik doe mee! :)
Waarom ik zou moeten winnen?
Omdat ik zelf niks meer mag bestellen (omdat ik de laatste tijd al me geld al heb uitgegeven) en ik zou heel graag wat dingen willen bestellen op enchantra, zoals een beautyblender, golden rose nagellak,Know your Polish goodie,I-Divine Acid pallet…
Ik hoop dat ik win!

Liefs,
Anna

[Beantwoorden]


Door Inge op 1 juni 2011 10:31

OEHHHHHH
Ik wil heel graag winnen simpel om de reden… Wie wil dit nou niet!??!?
Op een gewone woensdag iets winnen is toch gewoon TE GEK!! :crazy:
Ik heb alleen 1 probleem…… IK KAN NIET KIEZEN!! (Dus help me bij deze aan een heeeeel groot probleem! :)
Een fijne dag!

[Beantwoorden]


Door Emma op 1 juni 2011 10:31

Ik zou super graag willen winnen, maar hey, wie niet! Ik kan een triest verhaal ophangen, want die heb ik ook, maar laat ik het er maar op hangen dat ik in een kut tijd zit waar ik het medisch, lichamelijk, psychisch en financieel heel zwaar heb en er niet altijd de gelegenheid is om lekker te shoppen, dus ik zou mezelf graag eens verwennen met wat sleek paletten en blushes. En dan eens niet alleen mijn wagentje volgooien en daarna wegklikken :D
En voor het ik vergeet, gefeliciteerd Linda, en wat lief dat je zo’n mooi bedrag weggeeft. Veel plezier vandaag en de 19e :wave:

[Beantwoorden]


Door sfie op 1 juni 2011 10:34

Ik wil ook heel graag winnen!
Ik kan niet bestellen via internet (heb geen visa, paypal,…) dus ik kan nooit eens van die leuke make-up kopen die jullie op de blogs hebben. Dat is natuurlijk nog niet genoeg, ik woon ook nog eens in een boerengat waar ze blijkbaar nog nooit van make-up gehoord hebben, hahaha :p echt erg hier.

Als ik win zou ik voor een palette gaan, of lakjes van china glaze, sleek, of de beautyblender… er is zoveel leuks!

veel succes aan de rest! x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2011 om 11:21:

Je kan gewoon bestellen als je een pinpas hebt hoor ;)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 1 juni 2011 10:38

Ik wil zo graag winnnen!
ik zou helemaal losgaan voor sleek producten!
en NYX pigment, die wil ik al zolang!
haha, ik zou mijn slag slaan, lijkt me geweldig!!

(wat lief dat je trouwens de verzendkosten op je neemt.. dit is idd niet overal zo!)

Liefs, Deborah

[Beantwoorden]


Door cora op 1 juni 2011 10:41

leuk leuk leuk,ik doe mee!
ik zou gaan voor china glaze omdat ik een echt lakoholic ben. er is niet een reden waarom ik MOET winnen want iedereen heeft het recht op winnen maar ik zou het wel heeeeeeel leuk vinden :D

[Beantwoorden]


Door Femke op 1 juni 2011 10:50

Ik zou Sleek palettes kopen omdat ik er zulke mooie reviews over gelezen heb bij jou. En de reden dat ik moet winnen is hetzelfde als bij iedereen: omdat ik het heel graag wil.(L)

[Beantwoorden]


Door Emma op 1 juni 2011 10:52

Het lijkt me logisch waarom ik dat geld zou moeten winnen. Na al die artikelen over Sleek is het niet meer dan eerlijk! Ik heb namelijk al honderd jaar mogen kwijlen bij al die mooie foto’s en looks van jou, haha. Nummer één op mijn wishlist staat de I-Divine Bohemian palette.
Ik ga nu even mijn ondergekwijlde bureau schoonmaken!

xx’s

[Beantwoorden]


Door Helen op 1 juni 2011 10:52

Ik zou echt dolgraag willen winnen!! Ik mag namelijk geen nagellakrek kopen van mijn moeder en zou het geld hiervoor besteden.
Ondanks dat ik 21 ben vind ze dit veel te rommelig…
Maar als ik het cadeau krijg kan ze natuurlijk niet weigeren :D
Duimen dat ik win hihi!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 1 juni 2011 10:56

Waarom ik wil meedoen?! omdat het me super leuk lijkt om te winnen :yes: Ik zou zeker een paar Crackle lakjes kopen, en waarschijnlijk nail art tools.Whaha i wish you luck met kiezen want het lijkt me moeilijk!

[Beantwoorden]


Door kaley op 1 juni 2011 10:59

Lieve Vera,
wat een geweldige actie weer jeetje. (:

ik zou heel graag de china glaze lakjes willen hebben en de sleek palette.
dus dat zou ik hiervan doen.

liefs x

[Beantwoorden]


Door Marie-José op 1 juni 2011 11:02

Van harte Linda, om een lang verhaal kort te maken, Ik wil gewoon winnen om me onbeschaamd te kunnen verwennen met een Sleek Paraguaya palette en daarbij zoveel mogelijk nagelak. holografisch, scales, alles is welkom :love: .

[Beantwoorden]


Door Alina op 1 juni 2011 11:02

ooooh hoee awesome diiiiiiit!
Ik zou dat shoptegoed echt heeel graag willen winnen omdat ik echt al maaaanden naar de site ga om even naar de nagellakrek te kijken, gewoon om even te kijken haha! Maar ik heb er het geld nog steeds niet voor(om persoonlijke redenen) en dus moet ik het aldoor nog even uitstellen.. Maar dat wil ik helemaal nieeeet! Al mijn nagellakjes zitten namelijk nu nog steeds in een plastic zak en dat is niet alleen onhandig maar ziet er ook gewoon niet uit.. ik denk dat zo’n rek heel mooi aan mn muur zou staan!:D ieeee ik hoop echt zooo dat ik eens win! Maar ik gun het iemand anders natuurlijk ook! Liefs ‘x

[Beantwoorden]


Door Eva op 1 juni 2011 11:03

Oooooooh, ik doe mee! Ik wil HEEEEEEL graag iets van Sleek! Vooral door al die reviews die je hier plaats! Dat is denk ik waarom ik het zou moeten winnen, ik wil zo graag Sleek :) En misschien ook nog wel wat Crackle lakjes :)

xx
Eva

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 1 juni 2011 11:07

Wat een leuke actie!
Ik moet het shoptegoed winnen simpelweg omdat ik nog nooit wat bij Enchantra heb besteld. Dit is een erg leuke manier om kennis te maken met deze webshop! Het is wel een haast onmogelijke opgave om iets uit te kiezen, want wat zijn er veel leuke producten. Toch zou ik dan gaan voor een mooi Sleek palette en dat aanvullen met wat nagellakjes.

[Beantwoorden]


Door Cari op 1 juni 2011 11:09

Ik word over een paar maandjes ook al *slikkerdeslik* 30 herfsten jong. Ik was eigenlijk van plan om vanaf nu nog ongeveer 10 jaar 29 te blijven, maar misschien dat die 30 euro me toch een duwtje in de rug kan geven en de big 30 kan accepteren. En ja…omdat ik nu toch al een iets ouder beestje wordt kan ik ook wel wat meer make-up gebruiken om het een en ander weg te werken en te accentueren. Ik zou de 30 euro besteden aan een mooie foundation en een Coastal Scents palette.

[Beantwoorden]


Door Anne-Linde op 1 juni 2011 11:11

Ik wil (héééél graag) winnen omdat ik sinds kort ben gestopt met nagelbijten. Dit kostte veel pijn en moeite, maar het is me gelukt :D. Omdat ik nu mooie lange nagels heb draag ik graag nagellak, en daar kunt je nooit genoeg van krijgen! Het lijkt me inmiddels wel duidelijk: ik zou zeker weten mooie nagellakjes bestellen!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 1 juni 2011 11:13

Wat een leuke actie! en wat superlief dat je de verzendkosten zelf betaald, ik zou graag mee willen doen omdat ik (nog) niet op internet mag bestellen en ik elke keer zit weg te kwijlen naar van die producten op de webshop hahah, als ik zou winnen zou ik het 88 warm pallette willen en misschien nog wel een crackle lakje :D
liefs!

[Beantwoorden]


Door paulien op 1 juni 2011 11:16

wat een leuke winactie!! ik doe natuurlijk mee.
ik zou het 88 warm palette kiezen en het jumbo eyepencil in milk. het palette wil ik super graag omdat er shimmer en matte kleuren in zitten en allemaal kleurtjes die ik zou gebruiken, en ik heb nog geen palettes (shame on me) en verder wil ik het jumbo eyepencil in milk. Op heel veel blogs/sites heb ik hem al voorbij zien komen en het is zo’n verschil in swatches zonder of met deze basis.
er zijn nog veel meer dingen die ik erg leuk vind maar deze twee dingen wil ik al een langere tijd.

[Beantwoorden]


Door Daaanielle op 1 juni 2011 11:18

Ik vind dat altijd zo’n rotvraag, ‘waarom zou jij iets moeten winnen?’ Natuurlijk zou ik het hartstikke leuk vinden om te winnen, maar of ik het echt meer verdien dan anderen? Nee, dat denk ik niet, haha. Maar het is wel een superleuke prijs, dus om toch antwoord te geven op de vraag: Ik zou moeten winnen omdat ik het gewoon ontzettend leuk zou vinden!
Door de vele artikelen van jou, over producten die je bij Enchantra had gekocht, ben ik zelf ook een keer een kijkje gaan nemen op hun site en heb toen ook meteen een bestelling geplaatst, haha! Ze hebben gewoon zoveel mooie producten van zoveel fijne merken dat ik het niet kon laten! Dus ja, ik zou het gewoon echt heel erg leuk vinden om die €30 te winnen!

[Beantwoorden]


Door Meisje op 1 juni 2011 11:21

O, wat een prachtige actie!
Ik wil echt héél héél héél graag de 88 warm palette, dus als ik de gelukkige winnaar zou zijn, zou ik die bestellen!

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 1 juni 2011 11:38

Heee Vera,

Wat een superleuke win-actie! Ik ben zelf ook helemaal superfan van deze online shop. Ik zou deze actie moeten winnen omdat ik een super look moet maken voor mijn examenfeest. En natuurlijk ook de diplomauitreiking. En met dit aanbod kan ik daar gegarandeerd voor zorgen. Ik ben benieuwd, wie de winnaar zal zijn.

Liefs,

Rozemarijn

[Beantwoorden]


Door Eva op 1 juni 2011 11:38

Ik zou het willen winnen omdat.. Ik toch maar heel gauw is een keer daar iets moet bestellen!

[Beantwoorden]


Door Gerda op 1 juni 2011 11:43

Ik zou het super graag winnen omdat ik al tijden half-kwijlend naar de producten in die webshop kijk (ik spiek bijna elke dag wel even) maar mijn budget het momenteel niet toelaat! Drie maanden in Engeland wonen is niet bepaald goedkoop! (Wel leuk natuurlijk :ja: )

[Beantwoorden]


Door Rianne op 1 juni 2011 11:47

Wat super leuk!
Ik zou heel graag willen winnen omdat ik helemaal in to the nagellak ben en hun nail art spullen verkopen en nagellak!
liefs rianne

[Beantwoorden]


Door Suus op 1 juni 2011 12:01

Leuke actie!
Ik zou graag willen winnen, omdat ik het mezelf niet toesta om veel make up te kopen met mijn studentenbudget. Heb het totaal niet slecht hoor, maar ongegeneerd make up kopen is wel een keer lekker :)

Ik zou dan graag wat sleek producten willen proberen, zoals een pout polish of een I divine oogschaduwpalette

[Beantwoorden]


Door Elien op 1 juni 2011 12:09

Ik zou dat heel graag winnen omdat ik nu examens heb en dat het ideale cadeautje zou zijn om naar uit te kijken als de examens gedaan zijn :)
Ik zou waarschijnlijk nagellak bestellen en anders kwasten van Sigma of make-up van NYX :)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 1 juni 2011 12:12

Super leuk winactie! Wat super lief dat ze dit doet! Ik wil heel erg graag winnen, omdat ik in augustus wordt opgenomen voor 3 maanden. Ik moet mijn kamer vrolijk maken, maar ook kleding en make-up meenemen. Ik ben in het weekend wél thuis, dus ik wil niet steeds gesleep hebben, hihi. Daarom lijkt het me fijn en leuk om NYX – One Night in Morocco palletje te hebben, zodat ik oogschaduw, liptinten en een oogschaduwbasis in één heb. Erg handig! Ik ben er ontzettend verdrietig over dat ik 3 maanden weg ben van mijn huis, maar ik hoop mijn kamer te kunnen opfleuren met leuke make-up doosjes, en schattige versieringen!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 1 juni 2011 12:12

Als ik voor 30 euro kan shoppen bij Enchantra zal ik het wel weten.. ik zou een paar mooie lakjes van China Glaze kiezen. Ik ben namelijk de laatste tijd heeelemaal into nagellak en zou graag wat China Glaze willen proberen ^^)

[Beantwoorden]


Door famke op 1 juni 2011 12:28

Super leuk ! Enchantra is ook 1 van mijn favo webshop, al heb ik geen geld om te kopen, maar alleen van kijken word ik al helemaal blij !
Ik zou graag willen winnen omdat ik er zelf geen geld voor heb om leuke dingetjes te shoppen. Ik heb er suuuuperleuke dingen gezien die ik graag zou willen hebben waaronder een nieuw kwastenset want mijne is een beetje dood aan het gaan.

Ik gun het andere mensen ook heeeel erg, maar het lijkt me super om te winnen.

[Beantwoorden]


Door Maarje op 1 juni 2011 12:29

Ik vind dit echt een super geweldige winactie!
Ik zou dit echt super graag willen winnen omdat ik echt dol ben op make-up. Als ik dit win koop ik er de beautyblender en een palletje vaan sleek bij omdat ik die 2 dingen echt super graag wil hebben. :)

[Beantwoorden]

Maartje antwoordt op 1 juni 2011 om 12:38:

oeps.. typ foutje gemaakt zie ik net :$
ik heet Maartje, geen Maarje hihih

[Beantwoorden]


Door Bo op 1 juni 2011 12:30

Ik wil graag meedoen zodat ik eindelijk iets van NYX kan proberen. Ik ben al lange tijd erg benieuwd maar ik haak toch iedere keer weer af!
Ik vind de webshop van Linda echt geweldig en ik zit ook al langere tijd te denken om iets van Disney Couture te kopen.. (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2011 om 12:32:

Ja… Ik kwijl ook keihard weg bij de Disney Couture sieraden :O

[Beantwoorden]


Door Anne-Sophie op 1 juni 2011 12:34

Eerst en vooral een gelukkige verjaardag aan Linda :)
en by the way leuke actie om 30 euro weg te schenken! Ik zou het echt super vinden om dit bedrag te winnen, maar ik denk iedereen wel. Ik mag namelijk niet zoveel online bestellen van mn ouders omdat ik nog maar 16 ben. Maar als ik dit win natuurlijk wel, hihi :p Als ik zou winnen zou ik natuurlijk sleek palettes kopen! Door jou reviews erover te lezen wil ik er zo graag ook één. Zeker het nude palette! Oke dit was het dan :)

groetjes Anne-Sophie!

[Beantwoorden]


Door christina op 1 juni 2011 12:35

Ik zou graag 30€ shoptegoed bij Enchantra willen winnen omdat we thuis niet zo breed zitten qua geld en ik ben over anderhalve week jarig. Dus stiekem zou het te gek zijn om dan eindelijk eens wat van Sleek te proberen!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 1 juni 2011 12:35

Leuk leuk leuk!
Ik zou zeker en vast zo’n Z-pallete kopen… Elke keer als ik een mooie oogschaduw zie nu laat ik hem meestal liggen omdat ik dan denk “Nee, ik kan beter eerst zo’n palette kopen want dan kan ik refils kopen en ze allemaal mooi bij elkaar doen”, maar ik heb er dus nog geen… Resultaat: vele mooie oogschaduws die mijn naam roepen maar niet mee naar huis mogen. It’s a shame for humanity ;)

Toen ze de nieuwe Showroom aan het oprichten waren en het adres nog niet bekend was zat ik stiekem te hopen dat het ergens in het zuiden van Limburg zou zijn, helaas is het voor mij nu erg ver weg om persoonlijk langs te gaan. Thank god voor verzending he ;)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 1 juni 2011 12:36

Echt leuk dat ze dat doet inderdaad! :) Ik zou graag willen winnen, omdat ik meer met make-up wil experimenteren en het daarom handig zou zijn om mijn nog niet zo grote collectie op deze manier aan te vullen! Het is alleen heel moeilijk om te kiezen… Ik denk dat ik voor een paar NYX lipsticks zou gaan en de Seche Vite topcoat, omdat ik daar goede verhalen over heb gehoord en hem graag zou willen proberen. Verder het Sleek I-Divine Storm palette!
Liefs, Sharon

[Beantwoorden]


Door Esmee op 1 juni 2011 12:36

Ik wil graag dit shoptegoed winnen, zodat ik nog meer make-up uit kan testen en ik zou van die webshop alles kopen, want ik vind het er allemaal super leuk uitzien ;).

[Beantwoorden]


Door marieke op 1 juni 2011 12:37

Ik heb een tijdje geleden iets besteld bij Enchantra, maar dat is toen niet helemaal goed gegaan. De fout lag niet bij Enchantra, er was iets mis gegaan met TNT en daardoor hebben we na heel wat telefoontjes en mailtjes het pakket met grote vertraging gekregen. Ondanks dit incident vind ik Enchantra nog steeds een leuke webshop met geweldige spulletjes en zou er graag opnieuw bestellen. Maar, omdat het vorige keer zo lang duurde en er problemen waren wil mijn mama dit niet meer :( Met deze 30 euro wil ik haar tonen dat het deze keer wél goed gaan en dat de fout niet bij de webshop lag ;)

[Beantwoorden]

marieke antwoordt op 1 juni 2011 om 15:01:

ohja en als ik zou winnen zou ik zeker een sleekpaletje kopen ( je maakt me er nieuwsgierig naar Vera!) en china glaze lakjes

[Beantwoorden]


Door Mandy op 1 juni 2011 12:39

Wat een geweldige actie! Ik ken de site ook goed en vind het heerlijk om daar rond te kijken!
Ik zag de €30 staan is wist meteen wat ik daarvoor zou willen bestellen.
Ik ben net begonnen met een cursus nagelstyling en moet dus nog veel verschillende producten inslaan.
Ik zou voor de konad set A gaan (love) : ! Precies €30 euro en precies wat ik nodig heb!
Groetjes Mandy!

[Beantwoorden]


Door Annemei op 1 juni 2011 12:44

Wat een leuke actie! Ik zat gisteren tijdens het studeren voor tentamens nog te bedenken wat ik allemaal zou kopen als ik het geld ervoor zou hebben. Ik ben nagellak verslaafd en heb nog niet 1 china glaze lakje. Ik zou party hearty en mommy’s kissing santa uit de Tis the season to be naughty and nice kerstmis collectie 2010 kopen. Ennn een paar prachtige donkere lakjes van de Rodeo Diva collectie, vooral Branding Iron is ergggg mooi. Natuurlijk moet ik ook een paar flakies meebestellen, want dat moet gewoon :p. Oioi, ik was net goed bezig voor mijn tentamen deze avond en nu kom jij met zo’n geweldige winactie. Nu ga ik vast weer denken wat ik met 30e bij Enchantra zou kopen….

[Beantwoorden]


Door yara op 1 juni 2011 12:46

Hi!
Ik zou dit dolgraag winnen aangezien ik sinds kort niet meer online mag bestellen(allemaal troubles op twitter..)En aangezien ik 14 word ,27 juni is mijn budget nog niet zo groot.
Ik zou zeker nog een sleek palette ervan kopen!ik ga voor de limited edition de andere kan ik in londen kopen in juli.En de blush ervan ook zou ik lakjes van china glaze ermee kopen nog wat golden rose ,misschien nog een kwast van sigma,nyx&een palette?
liefst alles!;)
alvast bedankt voor deze fantastische kans! (love)
Veel liefs ,
yara
xxx

[Beantwoorden]


Door roos op 1 juni 2011 12:49

aah wat een superleuke winactie!!!
ik ga meedoen omdat ik mijn stash aan het opbouwen ben, ik heb al een paar mooie dingen (naked palette en sleek storm palette!!! :D)
en ik voor de zomer leuke dingetjes wil, ik wil namelijk al een tijdje bestellen bij enchantra alleen ik heb er niet zo veel geld voor want ik wil zo veel haha :P!
wat ik zou bestellen is:

-mysterious brown eyes nyx (euw WAUWIE!!!?!?!) (8,99)
-sleek blush rose gold (dupe voor nars orgasm en ik heet roos dus ja haha :P) (5,99)
-konad Imageplate M57 (4,95)
-Golden Rose – Scale 01 (2,50)
-Cosmic FX – Space Cadet (die wil ik al zo lang he!) (8,95)

woow hier heb ik echt lang over gedaan, maar dit is wat mij zo blij zou maken ;D

en keep up the good work, vind het vet goed dat je ondanks je best nog pijn hebt gewoon doorwerkt!
xx roos

[Beantwoorden]


Door aniek op 1 juni 2011 12:50

omggg! ik doe mee! super leuke actie! ehm, ik zou hem willen winnen omdat ik echt kwasten nodig heb! ik zou heel graag goeie kwasten willen hebben! dus dat zou ik er ook van kopen denk ik.. en ook nog nagellakjes denk ik! (verslaafd… haha) xxxxxxxxx

[Beantwoorden]


Door Kari-Anne op 1 juni 2011 12:55

Echt een hele leuke winactie dit! Ik zou het heel graag willen winnen omdat ik helemaal blij wordt van alle reviews op je site en het dan zo graag zelf zou willen uitproberen! Ik ben heel erg fan van de 88 palettes en zou heeeeeel graag de metal mania willen maar ik vind hem toch nog net te duur.. (arme studente, dan heb je dat ;P) en de sleek palettes vind ik ook super cool!

[Beantwoorden]


Door Georgina op 1 juni 2011 12:58

Ik doe mee

Jha een reden ik ga geen slijmverhaal schrijven maar jha ik houd gewoon super veel van make up ik ben eigenlijk pas een halfjaar , jaar bezig met mijn stash en veel heb ik nog niet.

Ik zou zeker een Pallet of een mooi lakje oehh die spullen zijn verslavend.

[Beantwoorden]


Door Steph op 1 juni 2011 13:00

Vera, ten eerste: wat ben jij een superlieve meid! Sowieso is dit vanuit Enchantra al een hele leuke winactie, maar dat jij ook nog eens bereid bent om de verzendkosten te betalen is helemaal het einde :)

Waarom zou ik moeten winnen?
Nou, ik heb eigenlijk 2 dingen die ik heel graag zou willen hebben, en dat is een 88 palette en een nagellakrek. Ik heb mijn nagellak nu allemaal bij elkaar staan in een doosje, maarr… dat doosje is nu helaas vol, dus moet ik een nieuwe opbergmanier vinden :) Een 88 palette (weet nog niet welke variant) is altijd mooi meegenomen, en ik hou er erg van om lekker te experimenteren.
xxx

[Beantwoorden]


Door sophie op 1 juni 2011 13:01

IK doe meee:D wat ik zou willen winnen is een nagellakje van china glaze:Vintage Vixen – Jitterbug. en een ooschaduwtje van Sugerpill cosmetics, en als ik nog wat over hou ook nog wat leuks voor mijn beste vriendin:D

[Beantwoorden]


Door Paola op 1 juni 2011 13:04

Ik wil graag meedoen en zou van het geld een 88 palette kopen!
Waarom? Omdat ik vindt dat het een musthave is!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 1 juni 2011 13:04

hey
jeej ik zou ook graag mee willen doen
waarom
uuhm tja ik kan wel allerlei smoesjes bedenken maar dat doe ik niet
want ik zou het gewoon supertof vinden om te winnen
meer smoesjes heb ik niet xD
groetjes

[Beantwoorden]


Door Sarah op 1 juni 2011 13:07

Zo’n leuke winactie! Ik zou die 30 euro graag winnen, omdat ik gewoon dol ben op make-up en er graag mee speel, maar ik heb niet zo veel make-up, omdat ik ook niet zoveel geld kan uitgeven. Ik heb maar zakgeld en daar moet ik ook nog vanalle andere dingen mee kopen. De producten van Enchantra zien er zo leuk uit dat ik graag iets zou willen kopen. Ik heb nog nooit van een webshop besteld, maar zou het zeker graag doen!

xx

[Beantwoorden]


Door Janne op 1 juni 2011 13:09

wauw super gaaf!

[Beantwoorden]


Door Trienke op 1 juni 2011 13:14

Leuke winactie!

Ik kan hier wel een heel verhaal neer schrijven over hoeveel ik het verdien maar ik denk dat ik even veel verdien als de rest die jouw blog volgt en op deze winactie reageert. Om nou een reden te bedenken waarom ik het nou ontzettend verdien hoeft van mij nou ook weer niet. Makeup is gewoon leuk en een hobby van mij.

Ik zou denk ik Sleek palettes uitzoeken want die vind ik zo mega fijn!
en moet nog paar van de reeks hebben :-P
Paar nagel lakjes van China Glaze zou ook niet gek zijn. Het komt wel op in ieder geval die 30,00 euro!
:wave:

[Beantwoorden]


Door Melissa op 1 juni 2011 13:14

Deze winactie kan ik niet aan mij voorbij laten gaan. Waarom ik moet winnen? Heel simpel! Na al die goede reviews van Sleek waarbij ik bijna kwijlend achter mijn laptop zat, wil ik niet langer meer geplaagd worden en ook in het bezit zijn van hun prachtige oogschaduw. (love) Original, Storm en Bohemian zullen dan in het winkelmandje belanden. Oh so pretty!

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 1 juni 2011 13:17

Ik zou graag de 30 euro willen winnen, omdat ik pas net echt geinteresseerd ben geraakt in beauty en mijn stash nog heel klein is.
Omdat jij altijd van die geweldige reviews schrijft/ooglooks maakt met die prachtige sleek palettes zou ik er graag zelf een willen kunnen kopen zodat ik het zelf ook kan proberen :D

xx

[Beantwoorden]


Door Lies op 1 juni 2011 13:17

Wat een top winactie! Ik wil zeker graag mee doen :D

Waarom? Ik heb helaas niet echt een goed verhaal, behalve dat ik het gewoon héél graag wil! Ik hou van make-up en ik wil graag mijn stash aanvullen met de mooie producten uit de webshop.
Als ik win zou ik graag producten van Sugarpill en Sleek kopen. Maar ook van China glaze en NYX. Tja, veel dus ;-)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 1 juni 2011 13:21

Ik ben Naomi en ik ben 11 jaar…sindskort begin ik een beetje met make up (als ik naar de disco ga bijvoorbeeld) …mijn moeder heeft pas bij enchantra gekocht van die paletjes van sleek. die vind ik ook super mooi en die zou ik ook wel willen bestellen, ik heb nog niet zo heel veel make up dus het zou een mooi beginnetje zijn.
ik kijk trouwens heel vaak op je site en vooral de filmpjes over opmaken vind ik heeel erg leuk!

groetjes naomi xxx

[Beantwoorden]


Door Eva op 1 juni 2011 13:26

Heeeei (love)

Wat een leuke winactie!!!
Waarom ik zou willen winnen?
Ik ben gek op make-up en experimenteer heel graag make-up van een complete ooglook tot gewoon een simpel kleurtje op mijn nagel.
als ik zou winnen zou ik iets van sleek of iets van sugarpill kopen omdat ik er al zoveel goede reviews over heb gelezen.

XxEva

p.s ik vind je site echt geweldig!!! en ik ben blij voor je dat het alweer een stuk beter met je gaat dan een paar weken geleden!

[Beantwoorden]


Door laura op 1 juni 2011 13:27

wat leuk!! ik wil graag kansmaken ik zou leuke nyx en sleek makeupjes kopen!! xx

[Beantwoorden]


Door Zoe op 1 juni 2011 13:28

Ik wil graag meedoen ^-^!
Waarom ik zou moeten winnen? Omdat ik nog nooit iets gewonnen heb! hahaha. Nee even serieus, omdat ik afgelopen zaterdag 15 ben geworden :)! Dan verdien ik wel even een cadeautje ^^
Wat ik ermee zou kopen dat zijn zekerweten golden rose lakjes, een china glaze lakje of een sleek palette ^^!

Succes met een winnares uit te kiezen ;)
groetjes x

[Beantwoorden]


Door Nynke op 1 juni 2011 13:32

Super zeg! Waarom ik graag wil winnen? Ik zie steeds maar mooie foto’s op blogs voorbij komen met mooi gelakte nagels die de outfit echt compleet afmaken, alleen heb ik nog lang niet genoeg kleurtjes en zou er dus vooral nagellak van kopen! Ik heb al wel een paar kleurtjes in gedachten, kan ze zo achterhalen doordat ik ze allemaal met bloglovin geliked heb :-)

[Beantwoorden]


Door Lotje op 1 juni 2011 13:34

Wat een supertoffe winactie!
Ik zou heel erg graag willen winnen, omdat ik totally nailaddict ben, en bij enchantra verkopen ze allerlei leuke nageldingetjes. Bijvoorbeeld allerlei konad dingen, die ze verder niet in heel veel gewone winkels verkopen. Ik hoop heel erg dat ik ga winnen maar anders wens ik de gene die wint veel shopping plezier!

[Beantwoorden]


Door Lise op 1 juni 2011 13:35

Zeker dat ik meedoe! haha.
Waarom zou ik moeten winnen? Simpelweg omdat ik héél erg van make-up houd, maar het geld er gewoonweg vaak niet voor heb. Kan ik nog wel 5000 redenen hier gaan neerzetten, maar dat doe ik niet.
Ik zou dan zeker een oogschaduw (palette) van sugarpill kiezen, omdat ik sinds jouw review er helemaal verliefd op ben!
^^)

[Beantwoorden]


Door Babette op 1 juni 2011 13:40

Ik doe graag mee! :) Ik ben sinds kort helemaal into beauty, en dus zou wel even een klein opstartje kunnen gebruiken. Dus daarom zal ik ook graag een pallette willen bestellen, een van coastel scents en van sleek (na al die prachtige foto’s duie ik op je blog heb gezien! ) xx

[Beantwoorden]


Door Jenna op 1 juni 2011 13:41

Hele leuke winactie Vera! Ik waag zeker ook even een gokje.
En pfoeh, tegen al die verschillende reacties kan ik natuurlijk niet op, maar ik ga het wel proberen.

Sinds ik jou volg, volg ik Enchantra ook. (door jou) Ik ken haar niet persoonlijk maar het is een hele aardige vrouw. Ik heb er 1x besteld maar ben van plan dat veel vaker te doen! Ik had op oudjaarsavond (of nieuwjaars) een nail-art surprise pakket besteld omdat ze twitterde dat die flink was afgeprijsd voor maar één dagje. En zo gek als ik ben van nail-art ging ik die natuurlijk even bestellen! Het kwam netjes aan, er was niks gebroken en er zat ook nog een kaartje van haarzelf bij voor als er iets was met het pakketje. Op de nagelstickertjes die erin zaten zat een hele lieve sticker met bedankt. Echt super lief! Het is een fijne webshop met leuke en niet te dure producten erin. En ik bestel er graag! Ik heb het mijn vriendinnen ook aangeraden, en die bestellen er nou ook regelmatig. Met die 30 euro shoptegoed zou ik mezelf eerst eens heerlijk verwennen voor mijn verjaardag (20 juni) en koop ik een paar dingetjes die ik al een tijdje op het oog heb. Verder (als ik nog wat geld over heb hihi) koop ik ook nog iets leuks voor mijn beste vriendinnetje en een andere goeie vriendin. Het is niet heel erg speciaal, maar het leek me wel een leuk verjaardagscadeautje!

[Beantwoorden]

Jenna antwoordt op 1 juni 2011 om 13:41:

Oeps, mijn reactie is een beetje lang! :O Sorry Vera! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2011 om 14:20:

Niet erg! en die nagellakstickertjes zijn echt lief, heb er al een boel liggen hier ;)

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 1 juni 2011 13:45

Wat een enorm leuke winactie! ik doe mee! ^^)
Ik zou ten eerste veel lipproducten kopen. Mijn beugel is er vandaag precies een week uit, en wat ben ik daar blij meee! Want naar 2 jaar had ik en toch wel genoeg van. Mijn gebit is trouwens enorm mooi geworden.
Ik hou enorm van felle lipkleuren, van barbieroze tot mooie chique rode lippen. Maar door die beugel werd ik een beetje tegengehouden. Want door die felle kleuren zag je mijn zilveren gebitje nog meer. Dus de afgelopen 2 jaar heb ik bijna geen felle lipstick of lipgloss gekocht. Want elke keer als ik voor de schappen stond had ik weer het idee, dat komt wel als mn beugelbekkie eruit is.
En jajaja dat is nu het geval. En hoe tof zou het zijn als ik mijn nieuwe lipkleuren kon kopen bij enchantra! <3

Als ik win zou ik ook nog graag een mooie felle oogschaduw willen kopen, of een fel oogschaduw pallet.

veel succes met het kiezen van de winnaar! (:
liefsxxxx Annemijn

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 juni 2011 13:45

Ik zou graag – mocht ik het tegoed, zomaar per ongeluk, totaal onverwacht winnen – het geld besteden aan een sieraad. Sinds ik ben begonnen met beautybloggen gaat mijn geld erdoorheen alsof het water is, mijn stash groeit en mijn bankrekening slinkt. Ik wil dit dan ook niet winnen omdat ik niet genoeg geld heb om make-up te kopen of het meer verdien dan iemand anders, maar ik zou graag het Disney Couture Tinkerbell medallion aanschaffen omdat het symbool staat voor wie ik ben en wat ik doe. Hoe mooi ik mijn gezicht ook opmaak, de mensen om me heen houden van me zoals ik ben en vormen me met de dag, zonder make-up vinden ze me net zo mooi. Zonder de steun van hen was ik nooit begonnen met beautybloggen, wat nu is uitgegroeid tot een grote passie en hobby. Altijd hebben ze gezegd: ‘Doe het gewoon, wat houdt je tegen?’ En nu ben ik daar zo dankbaar voor, dat dit medallion symbool zou staan voor ‘geloof in je droom, dan doen wij ook’.

[Beantwoorden]


Door Paula op 1 juni 2011 13:46

Ten eerste, ik moet even zeggen dat je me een heel lief persoon lijkt, haha. Het zou me echt geweldig lijken om jou in het echt te ontmoeten!
Ik doe natuurlijk mee met deze winactie! Ik zou heel erg graag winnen, want ik ben echt een make up (vooral nagel-) addict, ik wil later visagie studeren, ik ben bijna jarig… ^^ Wat ik sowieso zou kopen als ik zou winnen is de Sleek Chaos palette, China Glaze Atlantis (die is gewoon zó freaking awesome!) en een Konad Imageplate.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2011 om 14:22:

Als je 19 juni ook naar Enchantra komt, kan je zelf zien of ik ook echt zo lief ben! ^^)

[Beantwoorden]


Door Demi op 1 juni 2011 13:48

ik doe ook mee!
ik zou dan nagellak van China Glaze en een palette willen ( mag gen nagellak bestellen van mijn moeder :@ ) haha dus zou ik die heeeeeel grag willen. super leuke winactie trouwens!!

liefs <3

[Beantwoorden]


Door Britt op 1 juni 2011 13:50

Heee Vera!

Wat een superleuke winactie! Ik wil heel graag winnen, omdat ik al heel lang een crack nagellak wil, maar ze nergens kan vinden! Ik ben al sinds ik klein ben verslaafd aan nagellak, ik heb hele lange nagels, dus ik wil ze graag meer op laten vallen met speciale nagellakjes, die niet iedereen heeft! (in mijn stad heb ik nog nooit een meisje ermee gezien…) Dus wat ik er mee zou doen? 30 euro besteden aan crackle polish nagellak van Enchantera!!!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 1 juni 2011 13:52

haaai, ik wil mee doen! :)
ik zou echt super graag willen winnen omdat ik de laatste tijd super verslaafd ben aan nagellak en nail-art enzo. ik heb zelf niet super veel geld dus ik kan het goed gebuiken haha. ik heb al veel leuke dingetjes gezien op de site en hoop dat ik ze binnenkort zelf heb. :)
xxx

[Beantwoorden]


Door Jamie op 1 juni 2011 13:55

Woooow, hier hou ik van!
Ik zat even op de website te kijken en ik word echt hebberig.
haha, en dat is geen goed teken ;)

als ik zou winnen zou ik heel graag het forever neutral pallet willen van coastel scencts. Ik draag namelijk veel kleuren in combinatie met neutrale tinten. En ik vind de nyx Ultra pearl mania in rust en baby pink ook heel mooi! En als ik nog wat centjes over heb zou ik heel graag een jumbo eyepencil in milk willen hebben :)

zozo, als ik het zo oplees denk ik; OEPS.
ik lijk net een hebberig kind die wil ik dat wil ik hahaha.

Fijn dat je weer terug bent!

liefss.

[Beantwoorden]


Door Hilde op 1 juni 2011 13:56

Wauw, wat gaaf! Door jou ben ik verliefd geworden op de Sleek pallettes dus die zou ik zeker gaan aanschaffen in het geval dat ik zou winnen!

[Beantwoorden]


Door Anna op 1 juni 2011 13:58

Hey Vera,

Ik zou dit graag willen winnen, niet voor mezelf (ik heb immers al zoveel make-up) maar voor mijn lieve grote zus.
Mijn zus is 27 en de band die we hebben van kleins af aan is onbeschrijfelijk.
25 april 2011 ben ik ook nog eens tante geworden van haar zoontje & ik ben hartstikke trots op haar!
Het is niet te beschrijven hoe het voelt om op je 15de (ja, echt) tante te worden.

Je snapt natuurlijk wel dat het makeuppen er even bij inschiet (poepluiers gaan nu even voor..) en dat het geld word besteed aan andere dingen (makeup is dan wel het laatste waar je aan denkt).
Ik heb haar een beetje aangestoken met het beautyaddict zijn en daarom is dit een geschikt kado, een steuntje in de rug en een extra dikke pluim!

Ze is dan wel moeder, maar jezelf laten verwennen is nooit verkeerd.
Dus, hierbij geef ik me op en hoop ik de 30 euro te winnen, zodat mijn zus, als trotse mama, straks achter de wandelwagen de show kan gaan stelen!

Liefs, Anna

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 1 juni 2011 om 14:09:

Wat mijn zus zou bestellen? Ik gok op Sleek en NYX!

[Beantwoorden]


Door Myrte op 1 juni 2011 14:01

Hey,
Ooo wat een super leuke winactie!
Ik zou graag willen winnen, want ik vind die spulletjes op die webshop echt heel leuk! Ik denk dat ik dan de Beautyblender, en een China Glaze nagellakje bestel. Want een Beautyblender lijkt me gewoon een must voor een egale teint en ik ben dol op nagellak! Dat samen is €20, en van de overige €10 koop ik een cadeautje voor mijn moeder omdat ik me moeder eens wil verassen met iets leuks, omdat mijn moeder er altijd voor me is en ik op haar kan rekenen. :) En mijn moeder is 5 juni 30 jaar getrouwd met mijn vader, maar dan is de actie nog bezig, dus zal ik daarvoor zelf een leuk cadeautje moeten kopen, maar dat komt wel goed ;)
Succes iedereen met die winactie!!

xoxo, Myrte

[Beantwoorden]


Door Wendy op 1 juni 2011 14:03

Ooh wauw wat zou het geweldig zijn als ik ook eens wat won!
Ik heb geen zielig verhaal waarom ik dit zou moeten winnen maar ik doe zo vaak mee met winacties maar ik heb écht nog nooit wat gewonnen.
Ik kijk vaak op deze webshop maar ik mag nooit wat bestellen omdat het gewoon te duur is voor mij, ik krijg weinig zakgeld want we hebben thuis gewoon niet zoveel.
Ik ben echt dól op make-up maar ik kan of mag bijna nooit iets kopen omdat het gewoon te duur is. Ik kijk wel vaak in de aanbieding-bakken van de kruidvat en daar haal ik wat dingetjes uit voor 1 euro.
Mijn stash (die heel klein is) bestaat alleen maar uit Essence & DA eigen merk.
Ooh oeps ik wilde geen zielig verhaal vertellen maarja, zo is het nu eenmaal.
Waauw, het zou echt een droom die uitkomt zijn als ík is wat zou winnen!
Bedankt dat deze actie er is! :D

[Beantwoorden]


Door mandy op 1 juni 2011 14:04

haha wat is als eerste grappig vind is, als er een winactie komt en je moet reageren in een reactie zijn er opeens heel veel reacties ^^)
maar waarom ik wil winnen?
omdat ik niet dingen mag bestellen via internet met pinpas enz :(
ik vind dat echt super jammer, want er zijn zoveel dingen op internet die leuker zijn. alleen ik kan het dan weer niet hebben :( maar als er een winkel daarvan zou zijn, ja dan kan ik er als nog niet heen. want hier in friesland heb je niet zulke super leuke winkels. !
(maar friesland blijft wel een super provincie :$)
maar als iemand anders zou winnen zou ik die gene het gunnen ! want die heeft vast gewonnen omdat die echt een goeie rede heeft om te winnen !

xxxx mandy (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2011 om 14:23:

Ja, de reacties zijn bijna niet bij te houden! ^^)

[Beantwoorden]


Door Pernille op 1 juni 2011 14:05

een hele leuke actie vera!
Ik zou graag willen winnen, omdat ik er nooit wat besteld heb, maar altijd van plan was om te doen haha. en ik heb mijn examen gehad, en de 15e krijg ik uitslag of ik geslaagd ben of niet. Spannend.
Dus het zou heel leuk zijn !
succes,

xx Pernille

[Beantwoorden]


Door amber op 1 juni 2011 14:06

leuke winactie! ik zou graag willen winnen omdat ik nog nooit iets heb gewonnen, en dit de perfecte prijs zou zijn!

[Beantwoorden]


Door Sterreee op 1 juni 2011 14:08

Hee,
Ik zou het niet voor mezelf willen winnen maar voor mijn allerbeste vriendin, omdat ze het thuis niet zo breed hebben en zij nooit zakgeld of zoiets krijgt. Ik zou haar dan willen trakteren op iets moois en duurs, om haar een keer blij te maken! Want ze zit er altijd best wel over in dat ze nooit geld heeft om ook eens iets leuks te kopen in de stad.

xx Sterre

[Beantwoorden]

fleur antwoordt op 1 juni 2011 om 14:18:

aahw! wat lieff !

[Beantwoorden]


Door Joke op 1 juni 2011 14:10

Heel leuke actie!
Ik zou graag winnen, omdat al de spulletjes op Enchantra echt super zijn met een zeer hoog hebben-gehalte bezitten!
Ik kan best wel een opkikker gebruiken, de examens komen eraan dus dat betekend leren leren en nog eens leren! :crazy:

Veel succes iedereen!

[Beantwoorden]


Door Barthe op 1 juni 2011 14:13

Leuke winactie… Ik zou erg heel graag willen winnen, zodat ik ook wat voor m’n lieve nichtjes kan kopen (love), die het heerlijk vinden om met make-up te rommelen op de opmaakpop, alleen nemen ze gelijk hun kleertjes en de kamer ook mee en de kindermake-up is erg moeilijk weg te halen dus dat dat schoonmaken wil ik hun moeder besparen. Dus zou ik het heel erg graag aan hun willen uitgeven!

liefs me

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 1 juni 2011 14:15

Wat een leuke winactie! :wave:
Ik ben echt super benieuwd naar heel veel producten die te koop zijn in de winkel Enchantra!
Vooral de beautyblender en sleek-palettes!
Verder wil ik zeggen Vera ik ben echt blij dat je weer terug bent en ik hoop dat het steeds beter gaat met je bil. ^^)
En Linda natuurlijk gefeliciteerd met je 30ste verjaardag!
Suc6 iedereen! ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2011 om 14:24:

Ah thanks! (namens mijn bil en mij ^^) )

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 13 juni 2011 om 13:49:

Hee hee!
ik kom er net achter dat ik gehackt ben dus zou je willen mailen naar dit nieuwe email-adres als ik zou winnen.
Liefs!

[Beantwoorden]


Door Adis op 1 juni 2011 14:16

Ik kom even uit de anonimiteit om mee te doen!
Waarom zou ik moeten winnen? Ik ben volgende week jarig en ik heb om eerlijk te zijn nog nooit mijn verjaardag gevierd (dus ook geen bijkomende cadeautjes en zo gekregen :p). Het zou wel een keer leuk zijn iets cadeau te krijgen :). Van het shoptegoed zou ik denk ik Konad stamping plates halen en een Sleek palette in Original en Storm, want die wil ik beide al een tijdje halen :).

[Beantwoorden]


Door fleur op 1 juni 2011 14:17

haaai vera,
ik zou deze prijs wel heeel erg graag willen winnen ! dan kan ik namelijk samen met me beste vriendinnetje beautyshoppen, wij houden allebij veel van makeup en delen ook vaak elkaars make up ! ik zeg altijd samen delen samen spelen, de gewonnen centjes verdelen, en dan elkaars makeup gebruiken :) #ilovemakeup

[Beantwoorden]


Door Astrid op 1 juni 2011 14:18

Heey Vera leuk winactie!
Als ik op de site rond kijk zijn er zoveel leuke dingen, leuke lakjes, fimo canes, Sleek pallets en echt nog veel meer. Vooral een Sleek pallet wil ik al heel lang ze zijn zo mooi !
Ik wil iedereen succes wensen met e wedstrijd want ik denk dat we allemaal even hard willen winnen :D
xoxoxo Astrid

[Beantwoorden]


Door stefanie op 1 juni 2011 14:19

wat een superleuke actie!
als ik het tegoed zou krijgen, zou ik zoiezo een, twee of drie sleek palettes kopen. ik wil er zo graag een hebben na jouw reviews!
en met het tegoed dat dan nog over is, zou ik een zo’n lipstick van nyx willen proberen, ik lees overal zo’n goede dingen erover! :)

[Beantwoorden]


Door Michelle. op 1 juni 2011 14:26

Hoi Vera! Wat een leuke winactie, en ik doe mee! O ja, en gefeliciteerd, Linda, natuurlijk ^^)
Waarom ik wil winnen? Ach, ik kan wel een heel zeikverhaal geen ophangen, maar ik weet dat dat toch niet echt veel zin heeft en omdat het dan niet waar zou zijn! Want eigenlijk zou ik het shoptegoed gewoon willen, zodat ik een keer echt mooie producten kan komen. Dan zou ik van Sleek, NYX, Sugarpill en China Glaze iets kopen. Ook al is een beautyblender natuurlijk ook wel erg handig… In ieder geval, ik zou me niet platkopen aan Nail Art producten, maar echt “investeren” in iets moois!

Groetjes, Michelle.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 1 juni 2011 14:26

ooh echt een leuke winactie :wow:
ik doe graag mee, als ik zou
winnen dan zou ik sowieso een sleek palette
kopen en een NYC jumbo eyepencil, ook een
lakje van china glazen. Over al deze producten
hoor ik zulke goed dingen !
ik volg je al een jaar ongeveer, en ik heb het bericht
geliked ! ;)
Ik duim alvast (A)

[Beantwoorden]


Door Shannon op 1 juni 2011 14:28

Wat een leuke actie!
Enchantra is gewoon enorm leuk en vaak genoeg zit mn mandje helemaal vol, maar bestel ik het toch niet. Geen idee waarom?
Ik zou in iedergeval even bij de Sleek los gaan haha!

[Beantwoorden]


Door Kaylee op 1 juni 2011 14:29

Stiekem, heel stiekem, zou ik het shoptegoed willen winnen, zodat ik eens écht mooie producten kan kopen. Ipv dat ik alleen langs de kruidvat en hema ga. Dan heb ik een excuus om mooie producten van bv. Sleek te kopen!

[Beantwoorden]

Kaylee antwoordt op 1 juni 2011 om 15:14:

Daarom doe ik mee! (vergeten te zeggen)

[Beantwoorden]


Door kim op 1 juni 2011 14:29

Als eerste, Linda gefeliciteerd!
En vera, wat ben jij toch een tof wijf dat jij de bezorkosten op je neemt!
als ik het shoptegoed zou winnen zou ik gelijk de flakies van golden rose bestellen, want die wil ik al zo lang!
Verder wil ik ook al een tijd zo’n schelp van organic island
en als ik dan nog wat overhoud ga ik voor de topcoat van seche vite!

[Beantwoorden]


Door Tess op 1 juni 2011 14:41

Wat een fijne winactie! Ik doe graag mee :) Als ik het shoptegoed zou winnen, dan koop ik zeker en vast een paar golden rose flakies (ben ze nu al zo lang aan het lemmen dat het maar eens moet gebeuren!) en het 88 palette warm (die heeft zulke mooie kleurtjes!)

Liefs, Tess

[Beantwoorden]


Door astrid op 1 juni 2011 14:43

gelukkige verjaardag Linda :P
en ooh wat leuk dat je 30 euro shoptegoed weggeeft, ik ben helemaal weg van enchantra. Er zijn zoveel leuke, en betaalbare dingen!! Ik zou (als ik zou winnen) een lipstick van NYX bestellen of een blush van Sleek spreekt me ook wel aan :P Ook een topcoat van IMN zou ik ook met open armen ontvangen :D
En wauw, zoveel reacties al!!
veel succes aan iedereen :)
astrid x

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 1 juni 2011 14:51

Wat ontzettend leuk! Linda gefeliciteerd en ik doe natuurlijk zeker mee. Wat leuk ook dat jij de verzendkosten op je neemt.
Als ik het zou winnen zou ik het gebruiken om bij te leggen bij de sigma 6 brush face and eye kit van 49,- Ik wil namelijk al tijden goede kwasten maar 49 euro is toch een hoop geld voor mij en daarom zou dit echt geweldig zijn!

x

[Beantwoorden]


Door Sanne op 1 juni 2011 14:56

Beste Linda, van harte gefeliciteerd! Maak er een leuk feestje van.
Ik baal echt dat ik de 19e niet kan. Maar mijn tante wordt dan 50 jaar, dus dat is ook reden tot een feestje :)
Heel veel plezier die dag iig!

Ik had nog nooit van deze webshop gehoord, tot ik op jouw site kwam. Maar helaas heb ik nog nooit wat gekocht (maar wel een tijd lang gestaard naar alle mooie producten), omdat ik niet kon kiezen wat ik wilde. En ik heb ook weer niet zoveel zakgeld om uit te geven :P

Als ik die dertig euro zou winnen, zou ik zeker glitters kopen van NYX of een Konad imageplate of de beautyblender of iets van Disney Couture, of… oooooh er is zoveel leuks!

[Beantwoorden]


Door alexandra op 1 juni 2011 14:57

Ja ik doe mee! Als ik win beloof ik eindelijk eens iets van nyx en china glaze te kopen. Het komt er steeds niet van! En ik wil graag winnen omdat ik de komende 3/4 weken binnen zit om te leren voor m’n examens voor schoonheidsspecialist (ja dan ben ik al een voor de helft een schoonheidsspecialist) en hierdoor kan ik niet winkelen en dat is heel zielig natuurlijk…

[Beantwoorden]


Door Claudia op 1 juni 2011 15:04

Wat leuk! ik doe mee :D
Allereerst gefeliciteerd Linda! Ik zou graag willen winnen omdat ik maar een Jongere ben en die niet zoveel heeft te besteden.
En wat ik ervan zou kopen? hmmm.. Moeilijk! Ik denk nyx en mischien ook een of twee brushes van Sigma

[Beantwoorden]


Door Essy op 1 juni 2011 15:12

Ik heb gewoon een zwak voor make-up en in het bijzonder voor mooie oogschaduws of lekkere nagellakjes, en daarom zou ik willen winnen. Ik zou dan vooral het bedrag uitgeven aan Golden Rose lakjes (flakies ftw!), een paar NYX jumbopencils (die moet ik gewoon eens getest hebben) en misschien eens een sleek paletteje.

Op andere blogs moet je inderdaad de verzendingskosten zelf voor je rekening nemen, super aardig van je dus dat je dat op jou wil nemen!

[Beantwoorden]


Door Fre op 1 juni 2011 15:13

Mij lijkt het leuk om sleek producten te kopen ;-)
vooral die palletes! (omdat jij er zo enthousiast over bent)

[Beantwoorden]


Door Ilse op 1 juni 2011 15:14

Hee allemaal!
Ik zou echt dolgraag willen winnen, om nou eindelijk eens zélf te ervaren hoe al die producten zijn (Sleek enz.) Want ik zie bij vele beautybloggers lovende recensies over die producten, maar ik mag zelf niet via een webshop bestellen van mijn ouders, omdat ze het te duur vinden. Dus dit is dé kans voor mij! (en voor zo’n 400 anderen ofzo haha!)

xxxx (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2011 om 15:25:

Tot nu toe zijn het er nog maar zo’n 146 hoor ;)

[Beantwoorden]


Door Maylin op 1 juni 2011 15:15

Waarom Ik nou die prijs zou moeten winnen?

Omdat ik altijd met verliefde ogen naar mijn computer scherm staar als Vera van die mooie Sleek pallette laat zien

ℓσνє Maylin

[Beantwoorden]


Door maaike op 1 juni 2011 15:18

ik zou dit graag willen winnen omdat ik eigenlijk niet vaak wat win, en dit ook nog eens een superleuke prijs is!
Wat ik er van zou kopen? Op dit moment heb ik daar al een interne strijd over, maar de opties:
sigma buffer brush
sleek blush in pan too
liquid iluuminator
dit it eyeliner in black
INM top coat

[Beantwoorden]


Door Elles op 1 juni 2011 15:24

Hoi Vera ! :D Als eerst, wat super leuk dat je hier weer aan mee werkt! Ik vind deze winactie ook weer ontzettend leuk.. haha !

En natuurlijk wil ik onwijs graag winnen ! Ik kijk wat rond op Enchantra en andere webwinkeltjes.. En dan kijk ik.. kijk ik.. denk ik na wat ik wil.. maar van kopen… hmm.. daar komt niks van ! Terwijl ik dat dan toch ontzettend graag wil !

Als ik op Enchantra rond kijk, ben ik vooral erg met m’n ogen gericht op sleek, en dan vooral de eyeshadow pallettes ! Dus daar zou ik sowieso 1tje van kopen hihi. En even rond kijken bij de kwasten, lijkt me ook een strak plan ! Verder ben ik ook nog gek op de china glaze nagellakjes, dus daar zou ik dan ook graag 1 van nemen.. Dat is het denk ik wel zo’n beetje ! Het liefst nam ik natuurlijk alles, maarja, dat kan natuurlijk niet ! haha.

Ik hoop echt dat ik win, net als ieder ander natuurlijk! haha .
Liefs, Elles

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 juni 2011 15:24

Het lijkt mij geweldig om de 30 euro te winnen, omdat ik al zoooo lang het 88 palet wil, maar zelf kan ik dit niet betalen met mijn zakgeld. Mn ouders vinden dat ik er voor moet sparen. maar met 1,50 per week duurt dat erg lang. en er komt altijd iets tussendoor! nieuwe mascara, oogpotlood, etc. Met deze bon kan ik dus een mooi palette kopen en misschien wat leuke nail art spulletjes. wat ik echt super leuk vind! xx

[Beantwoorden]


Door Merel op 1 juni 2011 15:28

Ik doe mee! Omdat ik nog nooit wat daat gekocht heb :o en dat kan eigenlijk bijna niet! Ik zou graag van sleek die lipbalsem (hoe heet dat ookalweer iets met een p) en dan in sugar me (die oranje) willen bestellen dan (:

Oh, en ik kom 19 juni denk ik wel, want ik woon daar echt heel dicht bij! (op fiets afstand ;))

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2011 om 17:39:

Pout Polish! ;)

En super leuk als je de 19de ook komt :)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 1 juni 2011 15:29

Super leuke winactie, en ik doe natuurlijk ook zeker mee!
Ik zou heel erg graag willen winnen omdat ik al een tijdje, heel graag China Glaze lakjes wil. Ik wil ook graag de Seche Vite topcoat. Ik vind Enchantra ook echt een GÉ-WEL-DIGE webshop <3 !!
En je betaald zelf de verzendkosten, dat vind ik echt héél erg goed, het laat wel weer zien dat je echt heel veel van je bezoekers en het bloggen houdt, echt heel leif van je (love)
xx. (love)

[Beantwoorden]

Myrthe antwoordt op 1 juni 2011 om 15:31:

leif= lief natuurlijk =)

[Beantwoorden]


Door paula op 1 juni 2011 15:30

Ik zou het moeten winnen, ik als student heb niet zo’n groot budget (en ben niet zo goed in sparen!) en heb al een poosje een NO-BUY omdat het anders echt te gek wordt qua uitgaven!

Ik zou sowieso Jumbo Eye Pencil – Iced Mocha kopen en 2 Golden Rose Flakie lakjes (nr 02 en 03), en het lakje Better Togheter van Essie (van the wedding collection) want ik heb nog geen flakies en ook nog niks van Essie en ik als nagellak-fan moet dat toch echt eens proberen! Super leuke winactie!

[Beantwoorden]


Door Frederique op 1 juni 2011 15:30

Ik zou bij enchantra een paar mooie sleek palettes kopen, deze wil ik al heel lang, maar heb er nooit echt aandacht aan besteed

[Beantwoorden]


Door Jeanine op 1 juni 2011 15:30

Oh leuk. ik denk dat ik toch dat ik de 30 euro meer op nagellak gebied ga uitgeven. Want dat is waar ik van hou. De make-up is ook super, mara dara heb ik iets minder mee. Ik hou vooral van nagellak.

[Beantwoorden]


Door NadiahPascale op 1 juni 2011 15:32

Ahhh ik wil winnen! Waarom?
Ehmm.. ik wil het, ik wil het, ik wil het!

Bestel normaal altijd bij Boozyshop (oh mag ik wel reclame maken?) dus ondanks mijn make-up verslaving is het achterlijk dat ik nog nooit bij Enchantra een bestelling heb geplaats.

En wat ik wil bestellen? Weet jij het?
Ik moet daar drie weken voor gaan zitten joh! Alles in mijn digitaal winkelwagentje knallen, vervolgens op een volwassener moment terug kijken wat ik nodig heb of waar ik echttt niet zonder kan leven!

En last but not least; even een dikke proficiat voor Linda!!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 1 juni 2011 15:33

Wat een gave winactie! Ik doe graag mee, en natuurlijk, Linda, van harte gefeliciteerd!
Er staan zoveel leuke producten op de site dat ik nauwelijks kan kiezen, maar hoog op mijn wishlist staan het 88 warm palette, Sleek storm palette, INM out the door topcoat en Sigma kwasten! Ik zou die 30 euro dus goed weten te besteden!

[Beantwoorden]


Door Vera op 1 juni 2011 15:41

Ik wil deze winactie winnen, omdat ik zwaar nagellak verslaafd ben, maar nog geen één china glaze lakje heb! :omg: :O Die zou ik dus een paar bestellen en misschien ook nog wel flakies daarbij :D

gefeliciteerd aan linda!:)

[Beantwoorden]


Door xxxxxxxxx op 1 juni 2011 15:44

aah superleuk!
waarom ik die €30 echt super leuk zou vinden om te winnen:
mijn allerbeste vriendin is 6 juli jarig, en ik wil haar echt heeel graag wat beauty-dingen geven, maar zelf heb ik echt te weinig geld om een beetje goede dingen te kopen, en die gun ik haar natuurlijk wel!
xxxx

[Beantwoorden]


Door Hannah op 1 juni 2011 15:44

Hoi Vera!

Ten eerste wil ik zeggen dat ik elke keer weer geniet van je leuke posts en filmpjes!

Ik wil heeeeeeel graag deze actie winnen, want ik heb al een keer besteld bij Enchantra, alleen toen helaas een lip conditioner van Sleek in een verkeerde kleur. Ik ben de laatste tijd steeds meer met make-up en het experimenteren met looks bezig en Enchantra is inderdaad zoals jij zegt een geweldige webshop en ik zou heel graag gebruik willen maken van die producten! Alleen omdat ik kleding had besteld op internet en dat een beetje fout ging met de afbetaling, mag ik niks meer bestellen op internet van mijn moeder. (haha, beeetje eigen schuld)
Dus ik zou het echt geweldig vinden als het via deze weg wel zou kunnen!

Liefs, Hannah.

[Beantwoorden]


Door lisa op 1 juni 2011 15:45

haai,
Ik kan wel een heel verhaal op gaan hangen, maar de enige echte waarheid is dat ik gewoon heel erg veel van make-up houdt.
En ik de site enchantra helemaal geweldig vind.
Mijn punt is dat ik niet mag bestellen en daarom heel veel leuke dingen mis,zo wil ik bijvoorbeeld heel erg graag de beautyblender uitproberen. Maar ook nog heel veel andere dingen.
Ik hoop gewoon heel erg dat ik win.
En Linda gefeliciteeerd!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 1 juni 2011 15:46

OMG. :crazy: eucht te leuk.
waarom ik moet winnen ?
omdat ik nog niet zo veel make-up heb, en ik graag mijn “stash” wil vergroten. :X
wat ik zou kopen ?
daar durf ik nog niet over te denken !

x.

[Beantwoorden]


Door kaylee op 1 juni 2011 15:46

su-per-leuk! Wat ik zou uitzoeken in Enchantra?
Als eerste het 88 palette! Deze wil ik al zo lang hebben! Je kunt er gewoon superveel looks meemaken en er heel veel kanten mee op. Verder zou ik de NYC glitter mania potjes kopen, omdat, sinds ik je looks ermee gezien heb, er gewoon helemaal weg van ben! En als laatste, als er dan nog een klein beetje geld over is (hihi), zou ik zeker weten een sleek palette aanschaffen omdat ik (weer door jou vera!) weet dat het gewoon supermooie kleurtjes zijn en goed gepigmenteerd! i looove this winactie!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 juni 2011 15:47

Wauw, ik zou graag winnen omdat ik dan eindelijk wat van sleek uit kan proberen!
Ik wilde al langer wat van sleek proberen maar door al die positieve reviews van jou nog liever! haha (A)
En ik zou waarschijnlijk ook wat voor een vriendin van mij kopen omdat die in de vakantie jarig is! :)

[Beantwoorden]


Door laurea op 1 juni 2011 15:52

ik wil heel graag winnen omdat ik het bohemian i divine palette wil maar toch steeds denk nee toch maar niet.
en als ik iets bestel dan zeggen mijn ouders niet te veel uitgeven hé?!
dus vandaar
en linda congrats

[Beantwoorden]


Door lysanne op 1 juni 2011 15:54

Waarom ik het dolgraag zou willen winnen;

Omdat ik niet genoeg van make-up kan krijgen…………..

En via internet kan ik het ook niet krijgen want ik mag van me ouders niks bestellen ;D

Ik zou ook heel erg graag een keer iets van de budgetmerken wet ’n wild en nyx willen kopen, aangezien deze wonderbaarlijke merken niet in nl te verkrijgen zijn via winkels.

[Beantwoorden]


Door Wendy Harthoorn op 1 juni 2011 15:57

nou allereerst echt super gefeliciteerd aan haar:) Ik ken deze site wel, ik ben er meerdere keeren gekomen..Maar nu pas dringt het tot me door dat dit nou DE site is waar je gewoon heel veel merken kan halen,waarvan ik vaak niet weet WAAR je ze kunt kopen.
Ik geef zelf echt teveel geld uit aan make-up..dat mag nu dus niet meer zo supperveel:p maar ik zou dit graag willen winnen zodat ik mijn persoonlijke make-up stash uit kan breiden,met goede spullen:)
Het liefst wil ik alles kopen:D maar als ik moet kiezen,oogschaduw pallets:) en kwasten,ik houd van kwasten! fijne dag en vera ga door met je site want is echt heel leuk:)

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 1 juni 2011 15:59

Hoi Vera!
Waarom ik zou moeten winnen?
Nou mijn vriendin heeft na een zwangerschap van 24 weken haar kindje verloren.
Dit vind ik echt afschuwelijk voor haar, dat kun je je wel voorstellen.
Omdat ze van Disney houdt, zou ik daarom graag een Disney sieraad van Enchantra voor haar willen kopen.
Ik had al een tijdje het medaillon met believe erin voor haar op het oog en dit zou de ideale gelegenheid zijn natuurlijk om het voor haar te bestellen!!!

[Beantwoorden]


Door Randa op 1 juni 2011 16:01

Waarom ik zou moeten winnen? Ik mag niet via internet bestellen, dus dit is mijn unieke kans!
Als ik zou winnen, zou ik eigenlijk alles willen proberen. Niks specifieks, ik ken alle merken nog niet en merken zoals NYX en Sleek lijken me erg leuk om iets van te hebben/proberen! Dus het maakt me helemaal niet uit welk merk ik precies zou krijgen!

[Beantwoorden]


Door Tessabd op 1 juni 2011 16:02

Nice! ik zou graag meedoen alleen al om eens iets van NYX uit te proberen! zo’n lip laquer, een lipstick.. x

[Beantwoorden]


Door Hanneke op 1 juni 2011 16:06

natuurlijk doe ik mee :yay:
reden om te winnen is eigenlijk omdat ik zelf nooit zoveel geld heb om uit te geven aan make-up dus ik wil wel graag mijn stash vergroten :D

wat ik zou kopen is.. ff kijken wat in mijn mandje staat :P
die heb ik al bij heel veel winkels gemaakt namelijk..
er staat een nyx jumbopencil en nog wat spulletjes van sleek in
maar ik zou misschien ook nog een coastel scents pallet kopen
want dan heb je meteen heel veel oogschaduw’s
nailart :D
zo’n stempling setje ofzo :D
en nog veel meer..
al ben ik dan al over bedrag heen..
alles is ook zo LEUK!!! :love:
xoxo

[Beantwoorden]


Door dorien op 1 juni 2011 16:06

^^) :ja:
ik wil zo graag winnen
gr. dorien

[Beantwoorden]


Door Guusje op 1 juni 2011 16:09

GEFELICITEERD LINDA!
wat ik zou kopen:
– sleek pallete storm (door jou)
– konad nailart stempelset
– sigma brushes (klein setje)

waarom ik wil winnen:
omdat mijn moeder er 100% tegen is dingen te bestellen via internet, maar als ik het gratis krijg vind ze het natuurlijk niet erg.
en dit is wel een goede kans om eens wat leuke spulletjes te kopen die ze in mijn omgeving (achterhoek) nou niet bepaald verkopen haha!

[Beantwoorden]


Door leah op 1 juni 2011 16:10

hee vera!
wat een super leuke winactie!
ik zou graag willen winnen omdat enchantra een paar hele mooie merken verkoopt die ik al lang wil uitproberen
zoals, nagellak van chinaglaze en (mede door jou reviews ;-) ) de sleek palettes, dat zegt ook meteen wat ik zou uitkiezen ^^)
en enchantra is gewoon een hele mooie webshop!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 1 juni 2011 16:10

Super leuk!
Ik zou die €30 euro graag willen winnen, omdat ik niet zo snel make-up koop in web-shops en dit zou er zeker verandering in kunnen brengen. Van die €30 euro zou ik nagellak van Essie kopen, omdat ik helemaal verslaafd ben aan nagellak en ik veel over Essie heb gelezen, maar er nog gewoon géén één heb!

[Beantwoorden]


Door jennnn op 1 juni 2011 16:12

Leuke winactie !
ik wil supergraag de cadeaubon winnen omdat ik best wel vaak op de site kijk en zo graag de beautyblender en wat china glaze en essie lakjes wil .. maar ik mag van mijn moeder niet online bestellen want ze vertrouwt online shops niet zo .. dit zou natuurlijk het ultieme moment zijn om te laten zien dat het wel te vertrouwen is :)!
x!

[Beantwoorden]


Door Stacey op 1 juni 2011 16:13

`Wat een super gave winactie, en heel lief van Linda dat ze dat doet!
Wat ik zou kopen, hmm, dat is moeilijk, ik denk wat van nyx & sleek. Waarom deze merken ? Omdat ik bij jou de goede reviews lees, waardoor ik echt meteen de neiging krijg om he tproduct aan te schaffen, helaas laat mijn portomonee dit niet toe, maar wegkwijlen achter mijn laptop kan ook geen kwaad, en het moment dat ik dan geld heb , het meteen uitpakken en een vreugdedansje maken, haha! En kwasten van sigma zodat ik mijn makeup mooier aan kan brengen. En hier kan ik mijn lezeressen weer vermaken :)
Zelf heb ik geen volle portomonee om deze spullen aan te schaffen, wat natuurlijk een raar excuus is. ;P
Ook wou ik Linda heel erg feliciteren met haar verjaardag! En zeggen, vera je site is super.
Liefs,
Stacey.

[Beantwoorden]

Stacey antwoordt op 2 juni 2011 om 09:15:

En ik vind het super lief van je dat jij de verzendkosten voor je rekening neemt!!
X

[Beantwoorden]


Door Tessa op 1 juni 2011 16:14

Leuk zo’n winactie :)
Maar anyways, ik zou graag willen winnen omdat ik graag looks naar wil doen (van jou of teske bijv) Maar ik heb nog niet echt goede oogschaduw, ik zou met het geld waarschijnlijk een pallete van sleek kopen (die zijn zo amazing!) en ik zou een ander pallete voor een vriendin van mij kopen, want die is bijna jarig en kijkt ook jou videos :)
De rest van het geld kijk ik nog wel!
xxx

[Beantwoorden]


Door michelle op 1 juni 2011 16:16

Gefeliciteerd Linda!
Ik zou moeten winnen omdat ik al heel lang iets wil kopen bij Enchantra maar er nooit de kans voor heb. Ik ben ook gek op make up!

Liefs, Michelle

[Beantwoorden]


Door Britt Messing op 1 juni 2011 16:17

Leuk winactie!
Waarom ik 30 euro shoptegoed wil winnen?
Omdat ik heel erg van make up hou en ik wou al heel lang iets van sleek proberen en ook wil ik graag een z pallete. En mijn zus jat altijd me make up maar me sleek pallete zou ik met me leven beschermen hahah.

Kus Britt

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 juni 2011 16:18

nouhouuu… misschien moet ik winnen omdat ik je allerleukste columniste ooit ben, há ;)! en daarnaast wil ik heeeeeeel graag de molden metal en eyeliners van sleek. ik ben gék op kleur en eyeliner is gewoon de bom. ik gebruik het echt te weinig, maar dat komt ook wel omdat ik zwart vrij saai vindt. you would just make me the happiest person in the world if i’d win <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 juni 2011 om 17:43:

Slijmbal! ;)

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 1 juni 2011 16:19

Lieve Veraaaaaaaaa :)

Wat een super gaaf tof aanbod!! Ik kan het niet geloven gewoon ahah.
Ik zou ook graag mee willen doen aan deze winactie!!

De reden is dat is tijdens pasen mijn eerste Sleek palette heb besteld en dat ik hier 1,5 week op heb moeten wachten. Geen probleem verder. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling ontvangen het was echt super mooi en verzorgd verpakt met een lief briefje erbij met hun excuses voor het lange wachten en daarbij bovenop kreeg ik ook nog eens 10% korting op mijn volgende bestelling :O ik vond dit echt zooooo super netjes en aardig!! En de producten zijn super mooi van ENCHANTRA. Ik hou d’r van… Als ik het geld zou winnen zou ik de 5 Brush Face kit willen hebben, omdat ik me opmaak met 1 grote kwast waar ik mijn poeder en blush/bronzer mee aanbreng. Het wordt toch maar eens tijd dat ik een paar goede kwasten heb om mij mee op te maken!!!

LIEFS
XXXX

[Beantwoorden]


Door Anneee op 1 juni 2011 16:19

Enchantraaaaa <3
Ik heb daar al een keer ieder iets besteld. Ik ga echt kwijlen als ik daar kijk! Ik zou denk ik voor the 88 palette gaan, want die wil ik al heellang hebben. De rest zou ik aanvullen met Konad Imageplates, nog een nail wheel, heel handig voor mijn site en nog een China Glaze lakje, prachtig zijn die ook!

xXx

[Beantwoorden]


Door Benthe op 1 juni 2011 16:23

I’m in! Ga niet zielig doen ooh ik heb weinig makeup oid, want dat heb ik niet. Ik heb gewoon zin om van die dertig euro lekker make-up te gaan bestellen. Altijd goed.

Wat zou ik bestellen. Ik zou eerst 3 uur gaan lopen twijfelen. En dan waarschijnlijk toch uitkomen op een Sleek palette, verschil per dag wat ik zou kopen maar vandaag zou ik gaan voor Chaos, Acid of bad Girl (partyyy!!). Daarnaast een mooi Essie lakje en nog een Seche Vite topcoat. En misschien nog wel meer, jeeh, daar gaat je rekening ;)

[Beantwoorden]


Door Hannah op 1 juni 2011 16:24

Oh oeps, in mijn enthousiasme ben ik vergeten te melden wat ik zou gaan kopen als ik zou winnen!
Hoewel bijna alle producten me aanspreken op de site haha, zou ik SOWIESO gaan voor het 88 palette in de eerste plaats. Als ik daarnaar kijk smelt ik elke keer bijna weer. Het lijkt me echt handig dat je zo gewoon kleuren kan uitproberen zonder aparte oogschaduws te hoeven kopen.
Ook zou ik gaan voor wat goede kwasten, omdat ik het nu moet doen met van die kwastjes die al bij de oogschaduws die ik koop zitten, maar die zijn niet echt van goede kwaliteit.
Maar ik zou ook heel graag nu wél de goede kleur willen hebben van de Sleek lipconditioner! alleen vind ik dat een beetje een risico omdat je nooit echt zeker weet of die kleur bij je past.
xxx

[Beantwoorden]


Door Jessica op 1 juni 2011 16:25

Wat een klasse dat jij de verzendkosten voor je rekening neemt! Ik zou gelijk het Z palette (zebra) bestellen, omdat ik veel single oogschaduws heb. Ik vind het onhandig om die iedere ochtend te pakken, ik heb veel liever alles in een pallette. Zo’n Z palette vind ik te duur om zo even te kopen. Ik zou ook het NYX nude on nude palette bestellen. Ideaal voor een mooie neutrale werk look.

[Beantwoorden]


Door Nora op 1 juni 2011 16:27

Hoi!
Ik wil graag het shoptegoed winnen omdat ik ook wel een keer een luxe product wil hebben. Het meeste in mijn stash is van essence en catrice en ik wil ook wel eens een duurder product proberen. Omdat ik zo’n beetje altijd blut ben, en er in de buurt geen baantjes beschikbaar zijn, kan ik het me niet vooroorloven om dure makeup te kopen. Daarom wil ik dus heel graag winnen, vooral na joun reviews van Sleek lijkt het me geweldig om daar wat van te hebben.
Ik hoop heel erg dat ik win!

Xxx!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 1 juni 2011 16:29

heel simpel; omdat ik oh, OH zo arm ben!
noooo jus’t kidding ^^)
ik zou moeten (wat is moeten een groot woord, hihi) winnen, omdat.. ja.. die is lastig.. ik heb geloof ik niet echt een geldige reden hihi.
ik ben niet verschrikkelijk arm, heb ook een arme familie, etc, etc.
maar ik zou graag willen winnen omdat ik echt een make-up addict ben! ik heb nog maar net met 2 vriendinnen een beautysite, met een gratis domein.
en natúúrlijk zou ik het niet erg vinden om wat van Enchantra te mogen testen! oja, ook wil ik al heel lang iets van Nyx proberen, en een China Glaze lakje! :-)
verder vind ik het super lief van je dat je deze winactie doen! (naja, ook van Enchantra natuurlijk!)
jijzelf zou eigenlijk ook eens iets moeten winnen, met die rottijd die je hebt doorstaan! hihi (A)
love & kisses! (love)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 1 juni 2011 16:30

@Marloes ik bedoelde juist heb ook Geen arme familie! sorry!
xxxxxxxxx (love)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 1 juni 2011 16:33

waarom ik moet winnen, omdat ik nu sinds een paar maanden een trouwe kijker ben van vera camilla en ik haar filmpjes helemaal leuk vind en omdat ik verliefd ben op haar sleek palettes.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 juni 2011 16:41

ik wil winnen omdat ik heel graag eens de sleek producten wil uit proberen, jij hebt er zoveel goede dingen over gezegd, dan kan ik natuurlijk niets meer doen dan de sleek producten te kopen!
dus.. ik wil winnen omdat ik heel graag wil kijken hoe de producten van Enchantra zijn!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 1 juni 2011 16:46

Dit vind ik echt een ontzettend gave winactie. Waarom ik zou moeten winnen? Omdat ik enorm verslaafd ben aan make-up, maar mijn portemonnee geeft mij helaas niet onbeperkt de centjes om make-up te kopen. Bovendien heb ik nog nooit iets bij Enchantra gekocht, dus ik ben heel erg benieuwd wat ik ervan zou vinden. Als ik zou winnen, zou ik sowieso een aantal dingen van Sleek kopen, want daar ben ik heel benieuwd naar na al jouw lovende woorden. Ook ben ik heel benieuwd naar de lakjes van Golden Rose, dus daar zou ik ook wat van in mijn virtuele winkelmandje gooien!

[Beantwoorden]


Door Marina op 1 juni 2011 16:49

Wow, dat zou geweldig zijn, 30 eurie winnen hiervoor ! :]
Ik zou dan graag proberen het NYX palette in One night in Marocco te bemachtigen :D, aangezien de kleuren helemaal mijn stijl is en de naam past perfect bij mijn afkomst. Dan heb ik nog wat geld over en zou ik wederom van NYX (aangezien ik nooit van internet mag bestellen, omdat mijn ouders het niet vertrouwen.. (balen!), wil ik zooo grag producten van NYX) de oundlipsticks willen. Ik zou dan ook echt al mijn begeerde kleuren willen halen !

Nou dat was het dan haha, leuke winactie hoor !
Kusjes,
Marina

[Beantwoorden]


Door Lieke op 1 juni 2011 16:50

Ik ben altijd super benieuwt naar andere producten.
Maar ik ga meestal alleen naar de drogisterij.
En ik heb niet zo veel geld om uit te geven aan make-up.
Soms laat ik wel eens noodzakelijke dingen links liggen en ga dan eerst make-up kopen.
Ik hou heel veel van make-up en het is in een korte tijd mijn passie geworden.
En Enchantra is een super mooie site met onwijs leuke spullen!
Ik zou echt supper supper blij zijn als ik zou winnen.
En ik ga ook iets voor mijn moeder dan uitzoeken, want ze houd super veel van make-up!

Xxlieke.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 1 juni 2011 16:52

Oee dit vind ik echt een leuke winactie want ik heb deze site al meerdere keren bekeken en zie zoveel dingen die me leuk lijken, zoals de z-palettes, nyx, golden rose flakies lak en sleek makeup! Mijn arme studentenbudget vindt dit minder leuk, maar goed… Waarom zou ik moeten winnen? Nou waarom niet? Ik verdien het ook een keer, al zeg ik het zelf, ik heb namelijk nog NOOIT iets gewonnen! Ik kan bovendien wel een happy-booster gebruiken want ik zit in een stressy periode van examens! x

[Beantwoorden]


Door Sanne op 1 juni 2011 17:00

Ohhh ik doe meeee!!! Er mag btw wel even gezegd worden dat ik het heel netjes vind van jou Vera, dat je de verzendkosten voor je rekening neemt! Zeker voor de jongere meiden is dit wel fijn!

Ik wil heeeeeel graag het CS Autumn palette (dacht dat t zo heette..) En Chinaglaze natuurlijk om mijn stash weer lekker aan te vullen!

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 1 juni 2011 om 17:02:

Oh en ik moet het shoptegoed winnen, omdat ik wegens gezondheidsredenen heb moeten stoppen met mijn bijbaan…Waardoor er aanzienlijk (400 euro! :() minder geld op mijn rekening binnenstroomt en ik natuurlijk wel dol blijf op beautyshoppen!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 1 juni 2011 17:03

Eerst en vooral: Ik vind deze winactie super! Ik heb al veel de website van enchantra bekenen en kwijlend naar de producten liggen kijken!

Ik zou een palette van costal scents of sleek kopen omdat er lekker veel kleurtjes inzitten :p En als dat niet zou gaan dan zou ik de bon gebruiken om er een sigma kwastenset mee te kopen want daar spaar ik echt al heel lang voor!

[Beantwoorden]


Door Samira op 1 juni 2011 17:04

Ik wens haar in ieder geval een gelukkige verjaardag ;)

[Beantwoorden]


Door Anne op 1 juni 2011 17:10

Ik wil heel graag de 30 euro winnen omdat ik laatst heb ontdekt dat make-up toch wel heel leuk staat en ik heb nog niet zo veel make-up en ik het heel leuk zou vinden om een beetje met de sleek palletes aan de slag te gaan.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 juni 2011 17:10

Hee,
Wat een super leuke actie! (ik vind het heel aardig van je dat jij de verzondkosten betaalt)
Ik zou heel graag deze €30,- willen winnen, omdat Enchantra een aantal hele leuke en mooie producten van merken verkoopt, die je niet snel in de winkel ziet liggen. De €30,- zou ik dan besteden aan Sleek palletes (omdat ik na jouw superleuke reviews zo’n pallete wel eens wil uitproberen en omdat ik nieuwe oogschaduw nodig heb) en nagellakjes van China Glaze.

Liefs,
Lisa (love)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 1 juni 2011 17:15

Wat een superleuke actie! En wat attent dat je zelf de verzendkosten op je neemt :) Ik zou heeeel graag willen winnen, want ik gaf altijd veeeel te veel geld uit aan make-up, en ik probeer de laatste maanden te minderen, en ik doe er heel veel moeite voor. Het lijkt me gewoon zo heerlijk om weer fftjes iets leuks uit te zoeken ^^) Ik heb eens goed rondgesnuffeld en ik zou voor een nagellakje van essie gaan: coat azure van de art of spring collectie of het beroemde 88 pallette in matte . Ik weet het nog niet zeker, maar dat zijn wel 2 dingetjes die ik eigenlijk al een tijdje wil hebben, maar waar ik me heel erg mee in probeer te houden.. ;p
xxxxxx

[Beantwoorden]


Door Sharon op 1 juni 2011 17:15

Toch maar een poging wagen, haha! Superleuke winactie! Ik zou graag willen winnen om eindelijk eens wat van Sleek te proberen, en natuurlijk die flakies! ^^)

[Beantwoorden]


Door yak man op 1 juni 2011 17:17

AAh! zo leuk! (:
ik zou van die 3o euro sleek in storm palette kopen en misschien een paar lakjes van China Glaze verder wil ik graag de NYX witte jumbo oogpotlood en een paar lipsticks <3.

[Beantwoorden]


Door Renate op 1 juni 2011 17:19

De harten van elk meisje zal bij deze winactie wel op hol slaan, mijne dus ook :D. ( Misschien heb ik nog wel meer liefde voor deze winactie oftewel make-up dan voor me vriend haha! No i’m kidding. )
Waarom ik zou moeten winnen?
Ik zit regelmatig op de site van Enchantra te kijken, en ze hebben zo onwijs veel mooie make-up spullen!
Ik zou het moeten winnen, omdat ik er ook een grote passie voor heb. En ik zou niks liever willen om weer iets te mogen bestellen bij Enchantra :D. Because i love it!
En wat ik ervan zou kopen? Ik denk een palette of nagelak van China Glaze. (L)

Liefs.

[Beantwoorden]


Door Carola op 1 juni 2011 17:23

Ik doe mee aan de winactie!
Wanneer ik het shoptegoed twv 30 euro zou winnen zou ik hiervan strawberry fields van china glaze voor kopen, ik heb dit lakje al heel lang op mijn wishlist staan.
Ik zou ook nog wat lakjes voor mijn nichtje kopen omdat zij voor studie 6 weken in spanje zit en alle geweldige winacties moet missen.

[Beantwoorden]


Door Margaux op 1 juni 2011 17:29

Ik doe zeker mee! Ik zou DOLGRAAG flakies kopen en nagellak van china glaze!

[Beantwoorden]


Door Tessy op 1 juni 2011 17:31

Ik zou heeeel graag willen winnen omdat al mijn geld altijd op gaat aan make up maar helaas heb ik niet zo heel veel. Enchantra verkoopt heel veel mooie procducten waar van ik er zoooo veel nog niet heb! Het liefst zou ik alles uit proberen maar als eerst zou ik de ultra pearl mania oogschaduw van NYX in yellow gold omdat ik al zo lang opzoek ben naar de pefecte goud kleurige oogschaduw! en de NXY strawberry milk lipstick, de kleur ziet er prachtig uit en ik hoor er alleen maar goede dingen over! :)

xoxo

[Beantwoorden]


Door Ellen op 1 juni 2011 17:34

Ik zou graag willen winnen, omdat ik helemaal gek ben van make-up. Op dagen dat ik met niet kan op maken dan ben ik de dagen daarna weer zo happy wanneer het kan. Me favoriete producten beginnen ook zo langzamerhand wil op te raken .. dus dat budget kan ik heel goed gebruiken. En ja waarom zou je mij niet kiezen?

Nou vera, ik zie al aardig wat dames hierboven mij .. met allemaal super leuke reacties! heel veel succes, en de persoon die wint! Heel veel plezier ermee :D Ik gun het iedereen van harte. Make-up is ook zoo leuk!

[Beantwoorden]


Door Inz op 1 juni 2011 17:37

Ik zou heeel graag die 30 euro winnen, omdat ik dan eindelijk een goede blush kan kopen.
Ik ben gestopt met werken inverband met de drukte op school..
Dus veel geld heb ik niet. Met het geld dat ik heb kan ik niet de PERECTEN blush kopen. Van welk merk heb ik ook geeen idee.
Weet jij wat een hele fijne mooie blush is die ook nog zichtbaar is.
Voor 30 euro kan ik denk ik op deze leuke website’s wel een paar mooie blushes kopen voor de zomer :) xxxxxx

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 juni 2011 17:38

ik mag dat shoptegoed winnen omdat:
ik al heel lang graag iets wil bestellen bij enchantra,
maar ik had altijd een beetje eng ofzo vind om online te bestellen,
maar met die 30 euro kan ik natuurlijk niet anders!

[Beantwoorden]


Door Stefanie op 1 juni 2011 17:44

Ik ben helemaal gek op make-up en maak mijn vriendinnen vaak op, Wat ik echt geweldig vind! :-P
Ik heb ook al een aantal keren rond gekeken op de site, en het ziet er super leuk uit (:

:wave: (love)

[Beantwoorden]


Door Esmée op 1 juni 2011 17:47

Hoi Vera!! Leuke actie! Ik wil graag winnen, omdat mijn moeder vind dat ik te veel geld aan makeup uit geef, en als ik win, heb ik een goede reden om het uit te geven!! :D

[Beantwoorden]


Door Oda op 1 juni 2011 17:48

Wat een leuke winactie!
Ik wil heel graag de beautyblender, ik hoor er veel goede dingen over en aangezien ik nog geen goeie kwast heb om mijn foundation mee aan te brengen. Hij staat al heel lang op mijn wish-list maar het komt er eigenlijk nooit van om ‘m te kopen.
I-Divine pallet in Storm. Ik hou van nude-oogschaduws en ik denk dat dit een palletje is waar je heel veel mee kan.
En tot slot het China Glaze – Electric Pineapple lakje. Waarom geel? Ik koop eigenlijk nooit geel maar ik denk dat het heel mooi bij een nude-look staat en het is natuurlijk helemaal hot deze zomer. Lekker je nagels die eruit springen in plaats van je kleding!

x happy birthday linda!

[Beantwoorden]


Door Carmelita op 1 juni 2011 17:50

Onwijs leuke winactie en ik doe graag mee.

Ik heb nog nooit wat enchantra bestelt en ik wil dat wel een keer en deze winactie is natuurlijk lekker om dan beginnen ook, omdat ik niet veel geld heb. Ik zou een aantal NYX dingen kopen, omdat het goede kwaliteit is voor weinig en zo kan ik mijn collectie aanvullen met goede make-up.

[Beantwoorden]


Door Beautyforever op 1 juni 2011 17:55

ik doe ook mee , wil graag winnen !

AHha ik zou graag make up spulletjes kopen die ik niet in me stash heb en toch wel moeten hebben ..

[Beantwoorden]


Door Mandy op 1 juni 2011 17:58

ohh wat gaaf dat je een win actie doet!
natuurlijk doe ik mee!! (love)

ik zou het graag willen omdat ik het niet zo breed heb en graag een keer fijne nagellak wil hebben omdat ik dat nu eigenlijk niet kan betalen.
ook beet ik altijd mijn nagels af en dat heb ik nu dus sinds ongeveer een maand niet meer!:)

ik ga er denk ik konad van ga kopen omdat ik dat gewoon heel erg mooi vind. ik wou dit al heel lang maar mijn portemonnee liet het niet toe en mijn nagels zagen er ook niet uit!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 1 juni 2011 18:01

Geweldige webshop is dat!
Ik zou graag willen winnen Omdat ik niet zo heel veel geld heb en bij mij in de buurt niet zulke leuke dingen te koop zijn!
Ik zou dingen kopen van konad nailart kopen want ik heb in frankrijk een setje gekocht maar daar zit maar een imageplate bij en ik kon ze nooit vinden waar ik ze kon kopen! Ook zal ik Crackle nagellak kopen want die kan ik nergens bij mij in de buurt vinden..

x

[Beantwoorden]

Manouk antwoordt op 1 juni 2011 om 18:05:

Oeps lekkere spelling.
Het moet dus zijn ik zou dingen kopen van konad nailart want ik heb …..

[Beantwoorden]


Door Nannick op 1 juni 2011 18:07

Aaaawwwh, ik kwijl al bij de naam Enchantra en 30 euro! :roll: :love:
Echt zo leuk, en ook lief dat jij de verzendkosten tot je neemt.
Dat geeft mooi aan wat jij allemaal voor je bezoeksters doet!
Ik wil zo veel dingen bij Enchantra kopen, het liefst wil ik de nagellak kleurtjes van China Glaze een keer proberen en Trind nagellak versterker. Omdat mijn nagels echt een hell zijn :-( En als ik dan toch eenmaal bezig ben gooi ik zonder te twijfelen het 88 warm (i love nude) & shimmer palette ook in het winkelmandje :-P

Liefs.xx

[Beantwoorden]


Door Vivian op 1 juni 2011 18:11

ik zou echt heel graag het geld winnen omdat elke keer als ik iets wil kopen op de site dan heb ik het geld er niet voor omdat ik dan blut ben.. :$
en als ik dan het geld heb dan is het uitverkocht..
en ik wil zo graag iets kopen van sleek dus.. :D

xxxx
p.s. wil je linda van mij feliciteren??

[Beantwoorden]


Door Nienke op 1 juni 2011 18:17

Oeee, leuk!
Ik doe mee :)
waarom ik wil winnen, nou.. ehm (even denken xd)
Ik heb nog nooit wat op het internet besteld (beauty dan)
En als ik kijk op Enchantra denk ik oee dat wil ik hebben, nee dat
nja je kent het wel ;P
En als ik zou winnen, zou ik een sleek palette bestellen *kwijl* en misschien ook een china glaze lakje (A)
xx

[Beantwoorden]


Door sparkles op 1 juni 2011 18:26

Ik zou natuurlijk heel graag meedoen. Nu vraag jij je vast en zeker af waarom? Nou kijk, het zit dus zo: SLEEKSLEEKSLEEK! Ja, ja vera, I blame you! Door jou ben ik zo onwijs nieuwsgierig naar dit merk en de producten (wat overigens helemaal niet negatief bedoelt is hoor ;) ). Hiervoor zou ik die 30 euri natuurlijk goed kunnen gebruiken =D
x

[Beantwoorden]

sparkles antwoordt op 1 juni 2011 om 18:27:

Oh trouwens, wat onwijs lief dat jij de verzendkosten voor jouw rekening neemt!
En, zing maar een mooi verjaardagslied voor Linda :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 1 juni 2011 18:28

Ik moet winnen, omdat ik net een halve week op survivalkamp ben geweest. Dat betekent dat ik erg weinig aandacht aan mijn uiterlijk heb besteed, wat ik gemist heb. Ik zou het dus heel leuk vinden als ik win, en dan koop ik een Sleek palette en Crackle Polish :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 1 juni 2011 18:28

Aaah wat leuk van Linda. Jeetje, onwijs lief dat je de verzendkosten betaalt! IK MOET JOU ECHT MEETEN EN WAAROM KAN IK DIE 19 JUNI NIET?! -.-. Goed, dus ik moet jou nog een keer meeten.

[Beantwoorden]


Door britt op 1 juni 2011 18:33

ik doe mee
ik zou het tegoed graag willen winnen om dat ik zondag jarig ben. ik wou al heel lang nyx lipsticks en met mijn verjaardag vorig jaar mocht ik acht lipsticks bestellen ik besloot te bestellen op ebay maar mijn lipsticks zijn nooit aan gekomen. helaas helaas
xxxxx

linda heel erg gefeli en een hele fijne verjaardag gewenst!!! :wave:

[Beantwoorden]


Door Talita op 1 juni 2011 18:34

(love) ieeehh!!!
wat een leuke winactie!!!
wat ik dan zou nemen: nail bead tatoo,henna tattoo, body art tattoo en een palette

xxxxxxxxx

[Beantwoorden]


Door Sarah op 1 juni 2011 18:38

Hey Vera!
Wat lief dat je ook de verzendkosten betaalt. Ik heb nog nooit iets bij Enchantra besteld, maar er wel vaak rondgekeken. Ik vind het altijd moeilijk om te gaan slijmen en te zeggen waarom ik het beste ben of waarom ik iets verdien. Hierbij toch een poging. Ik weet al bijna twee jaar dat ik de chronische vermoeidheidsziekte ME heb. Ik vind het nog steeds moeilijk te accepteren. Ik heb geen idee hoe lang ik het al heb, maar liep al een tijd met vermoeidheid rond op de middelbare school wat weg werd gewuifd als Pfeiffer. Ondanks dit alles ben ik heel weinig thuis gebleven en heb doorgezet en mijn diploma in een keer gehaald. Nu studeer ik al bijna 2 jaar en heb ik het erg naar mijn zin. Ik heb niet echt het idee dat ik ziek ben omdat ik me er zo min mogelijk mee bezig probeer te houden. Wel ben ik bang waar ik me op zal moeten gaan richten als ik klaar ben met studeren omdat het moeilijk zal worden om te gaan werken, in ieder geval niet full-time. Dat is dan ook de reden dat ik nu ook geen werk heb en dus vrij weinig kan uitgeven.
Als ik iets bij Enchantra zou mogen bestellen zou ik waarschijnlijk iets van Essie, NYX of Sleek bestellen. Sleek vooral omdat jij altijd zo enthousiast bent over de palettes. Ik zou er graag een uitproberen.

[Beantwoorden]


Door sanne op 1 juni 2011 18:38

ik doe ook mee!!

ik zou o.a. me eerste sleek palette omdat jij me hebt overgehaald. toen je er wat overschreef wou ik hem gelijk kopen alleen daar heb ik helaas het geld niet voor :S veder zou ik ook graag me eerste dingetjes van nyx willen kopen. ik ben erg beniewd wie er wint

[Beantwoorden]


Door Leonie op 1 juni 2011 18:39

Hee Vera & Linda!
Linda, wat superleuk deze actie, echt waar. Weer eens wat anders dan cadeautjes krijgen; er 30 weggeven!
En Vera, van jou ook superlief natuurlijk dat je de verzendkosten wilt betalen <3

Nou, de reden dat ik uit alle honderdduizenden inzendingen gekozen zou moeten worden (hmm, dat moeten klinkt wel een beetje dwingend…) :
Ik zou €15 voor mezelf houden en voor €15 cadeautjes voor mijn beste vriendin kopen. Ze heeft net een zware tijd achter de rug; haar ouders zijn 4 jaar geleden gescheiden maar ze heeft er nog steeds best wel last van en nou zat ze een paar weken lang heel erg met zichzelf in de knoop. Het gaat gelukkig weer ietsjes beter met haar en dat wil ik graag met haar vieren door ons allebei blij te maken!

Ik weet nog niet wat zij zou willen hebben, maar voor mezelf zou ik de NYX nude on nude natural look kit bestellen, en het Coastal Scents Forever Natural Palette. Ja ik weet het, dan moet ik wat bijleggen, maar dat heb ik er heel erg voor over, ik 'crave' al heel lang dit soort producten. Helemaal zeker weet ik het nog niet, want er zijn zóóóveel leuke dingen te koop bij enchantra! (L)
Misschien ga ik juist wel voor iets lekker fels… Hihi ik zit bijna een beetje te kwijlen hier.
Eerst maar eens kijken of mijn vriendin en ik uitgekozen worden!

Vera, veel succes met het doorploeteren van alle reacties, ik ben bang dat je mailbox overvol komt te zitten!
xxx <3

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 juni 2011 18:43

Ik zou graag het bedrag willen winnen omdat ik non stop moet editen soms -zoals nu- en ik dan wel wat make up op mijn gezicht kan gebruiken. Ik zou er de nagellakremove bottle van kopen en een paar lakjes van China Glase
ps awsome dat je de verzendkosten betaald echt tof!

[Beantwoorden]


Door melissa op 1 juni 2011 18:54

WOOW jij hebt wel veel over voor je bloglezertjes he !
egt super lief vera;D
ik zou ook graag mee willen doen
waarom..?
omdat, ik enchantra egt een goede webshop vind heb er ooit 1 ding besteld & was er egt tevrede mee.
Ik wil egt een x de beroemde china glaze nagelakjes uitprobere want, die verkope ze daar ook.
En gewoon 30 euro shopgeld sou gewoon helemaal geweldig zijn (love)
xx

[Beantwoorden]


Door Ellen op 1 juni 2011 18:54

Oh wat super lief dat ze dat doet:D
Ik zou zeker het forever nutral palette kopen van coastal scents. Deze zit ik al zo lang te lemmen. Echt makkelijk voor iedere dag. En dan van sigma de travel kit in black. Deze wil ik ook al echt heel lang. Als ik dit zou winnen zou ik deze 2 producten kopen en dan zelf geld bijleggen, ofcourse.

[Beantwoorden]


Door Ellen op 1 juni 2011 19:00

Enchantra is echt ook wel mijn favoriete webwinkel.

Dus waarom ik graag shoptegoed zou willen is voor nailart (doe dat super graag): en dan vooral voor nog een paar imageplates van konad en voor nagel (bvb china glaze nagellakjes)

[Beantwoorden]


Door Bieliee op 1 juni 2011 19:03

Ik heb tot nu toe nog maar 1x bij Enchantra besteld, maar was er echt tevreden over! Ook leuk dat ze er wat extra’s in doen (nagelstickers). Het zou super zijn om dit te winnen :D Je kan nooit teveel make up hebben en heb echt nog lang niet zo’n grote stash als jij dus heb nog een lange weg te gaan ;) Ik ben GEK op nagellak en zou van die 30 euro ook een beautyblender kopen! Ben daar echt heel benieuwd naar! :o Super winactie!

x

[Beantwoorden]


Door Sibel op 1 juni 2011 19:06

Waarom ik graag zou winnen? Ik ben 14jaar (bijna 15, nog 2 daagjes!) en een makeup addict. Ik wil graag vanalles uitproberen, van lipstick van NYX, tot sigma kwasten! Ik wil expirimenteren, en dit lijkt mij een leuke mogelijk om dat te kunnen doen. ;-)
En trouwens nog een dankjewel aan jou, en gefeliciteerd aan Linda, geweldig dat ze dit doet!

[Beantwoorden]


Door Nikki op 1 juni 2011 19:25

Allereerst: Gefeliciteerd Linda!
(misschien leest ze het)
Ik doe alles wat ik kan om er 19 juni bij te zijn en neem een vriendin mee als ze kan! Kan het bedrag ook op 19 juni besteed worden? Dat scheelt ook weer verzendskosten! (lief van je dat je die wil betalen)
En hopelijk zie ik jullie daar!

Waarom ik de kadobon zou moeten winnen?
Nou, de kenji tattoo’s staan tussen de opruiming en ik wil er graag nog wat hebben. helaas zijn ze wat prijzig en zou die 30 euro een meevaller zijn. Ik ga namelijk binnenkort een workshop Schminken (incl. Kenji tattoo’s) geven aan het personeel van pretpark Tivoli! Een aantal tattoo’s erbij zou fantastisch zijn. En natuurlijk kan ik na het swatchen van sleek 19 juni het niet meer weerstaan en koop ik weer een hoop en zeurt mijn vriend weer dat ik nu alweer make-up heb gekocht..

Super bedankt alvast!

Liefs x

[Beantwoorden]


Door Marijse op 1 juni 2011 19:25

Ik doe heel graag mee, want ik ben net zoals jou een vaste klant van Enchantra en wil natuurlijk Shopgeld winnen :ja:
Ik zal denk ik de Crackle lak kopen van China glaze, en anders andere lakjes..
xx

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 1 juni 2011 19:28

Wat een leuke winactie! Ik zou een aantal China Glaze lakjes kopen, en Cosmic FX – It’s not Rocket Science van Orly! Die staat echt al zóoo lang op mijn wishlist. Ik wil heel graag winnen, omdat ik maar een arme pabostudent ben met weinig studiefinanciering, en ik heb maar heel weinig geld te besteden elke maand. Ook ben ik al verschrikkkkelijk lang naar werk aan het zoeken, maar is er gewoon niks te vinden in mijn omgeving! Ik kan wel wat leuks gebruiken :)

[Beantwoorden]


Door Isha op 1 juni 2011 19:38

Ik wil niet winnenomdat ik veel bezig ben met make-up, maar een passie heb voor nagellak! Ik heb een bescheiden collectie, ben veel bezig met nail-art en met deze 30 euro zou ik investeren in een goede topcoat en een paar fijne kwaliteitslakjes.

[Beantwoorden]


Door Deborah op 1 juni 2011 19:44

Ik zou graag willen omdat ik ook een beetje wil beginnen met make-up maar ik het eigenlijk niet zo goed durf te kopen omdat ik niet weet wat goed is. En omdat jij zo enthausiast bent over enchantra en zegt dat het heel goed is wil ik daar mee beginnen. Ik ben 15 en durf me nog niet zo goed op te maken maar wil het nu wel gaan proberen met oogschaduw enzooo :D En ik wil graag wat nagellakjes erbij want ik heb alleen van essence en action omdat dat een beetje in mijn budget is.

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 1 juni 2011 om 19:45:

ik bedoel over wat ze bij enchantra verkopen. Hihi

[Beantwoorden]


Door Sophie op 1 juni 2011 19:47

Oeeeh! Gaaaf! Ik wil heel graag winnen omdat ik spaar voor een nagellakrek, maar mijn ouders vinden het véel te duur (belachelijk hihi) maar als ik die dertig euro win, hoef ik nog maar 20 euro bij te leggen. Ik zou zó blij zijn als ik win! En anders zou ik een paar sleek spulletjes kopen, daar ben ik ook in love mee (love) xxx

[Beantwoorden]


Door Jente op 1 juni 2011 19:55

Waaaaauw mooie winactie! ik zie zo vaak sleek producten op blogs van de webshop echantra. De reviews zijn bijna altijd superpositief, onder andere van jou, en ik vind die palettes ZO mooi! Alleen durfde ik eigenlijk nooit de stap te zetten iets te bestellen daar. Dit zou de ideale kans zijn om de producten uit te testen. Ik hoop dat ik win iig. Succes voor de andere deelnemers!

liefs!

[Beantwoorden]


Door t op 1 juni 2011 20:02

superleuke actie!
waarom ik wil winnen?…
omdat ik als 13 (als je dit leest waarschijnlijk 14) jarige nagellakfreak in een jaar tijd mijn voor 90 flesjes bestemde nagellakrek al heb volgestampt met zo’n 110 leuke kleurtjes… een tweede rek is dus erg welkom XD

[Beantwoorden]


Door finley op 1 juni 2011 20:13

heej ik wil dat shopgeld heeel graag winnen, want ik zit al heeel lang te zoeken op verschillende sites incl. enchantra.eu voor een paar nix producten en het Sleek Storm palette:)
hihi en miss nog een paar kwasten en dat is natuurlijk allemaal te koop bij enchantra.eu!
p.s. ja de kans dat ik dit win is 1/100.0000 :P
Iedereeen heeft wel goeie redenen maar ik kan het niet anders zeggen dn dat ik het heeeel erg graag wil. verder gun ik het anderen ook wel maar mij het meest:)
Groetjes!X

[Beantwoorden]


Door LinvanT op 1 juni 2011 20:18

Enchantra is echt een toffe winkel. Ik heb er een keer iets besteld en dat was supersnel binnen. Als ik zou winnen zou ik van Konad Stamping Set A kopen. Ik heb nog niets van Konad en ik wil ook graag mijn nagels versieren met leuke patroontjes en figuurtjes.
Waarom ik moet winnen? Omdat ik van nagellak houd en superbenieuwd ben naar Konad.

[Beantwoorden]


Door Rowan op 1 juni 2011 20:29

Wat leuk! Ik zou graag willen winnen. Ik heb op Word een document staan van 3 pagina’s lang. Ik heb dit document ‘Wishlist’ genoemd, want alle spulletjes staan erop die ik wil. Ik denk dat meer dan de helft afkomstig is van Enchantra. Ik ben gék op China Glaze lakjes, dus daar zou ik er zeker een paar van kopen. Verder heb ik altijd al eens Konad gewild, of een Beautyblender. Ook ben ik niet bekend met Sleek, en een 88 Warm palette staat ook op mijn lijst. Ik zou deze dingen zelf graag willen kopen, maar dit kan helaas niet. Mijn ouders zijn dit jaar gescheiden, en daardoor heeft mijn moeder (waarbij ik woon) een veel lager budget. We hebben het best moeilijk thuis, maar ik red het gelukkig net. :) Verder spaar ik ook voor een LV tas, daarom kan ik ook geen beautyspulletjes meer kopen. Al mijn geld stop ik in een spaarpot die niet open kan, zodat ik niet stiekem geld kan pakken om toch nog even snel een nagellakje te kopen.
Haha sorry voor dit lange verhaal, maar als ik eenmaal aan het schrijven ben, rollen de woorden vanzelf uit m’n toetsenbord.
Liefs, Rowan.

[Beantwoorden]


Door daisy van elzakker op 1 juni 2011 20:34

hee vera ! (love) waarom ik dat geld wil winnen voor make is.. kijk ik kan wel een heel zielig verhaal op gaan hangen maar zo ben ik niet ! ik ben bezeten van make up en wil namelijk zelf ook een beauty blog beginnen en jij bent sirieus een van mn voorbeelden en kijk iederedag op je site ! maar even terug naar dat geld.. ik wil dus zelf ook een blog gaan beginnen maar mn stach is niet zo heel groot en ik denk dat ik daarbij deze prijs heel goed kan gebruiken maar ik gun het ieder ander ook van harte !

[Beantwoorden]


Door BeYourSelf' op 1 juni 2011 20:48

Heèii Vera & Linda,
SUPER leuke winactie, vindt het fantastisch wat jullie doen! Linda, nog een heel fijne verjaardag gewenst, geniet ervan! Ik ben sinds kort helemaal Beautyaddicted door vera camilla, wat een leuke filmpjes en site! So keep on the good work en we zijn allemaal blij dat je genezen bent ;)! Ik zit nu momenteel in mijn blok en examen periode, dus dat betekend.. 3 weken niet kunne shoppen ( en dood gaan :o) graag zou ik enkele super leuke spulletjes bestellen. het sleek palette chaos, wat kan ik zeggen, past bij mijn persoonlijkheid :D en het zijn super mooie kleuren. ook de beautyblender lijkt me een te GEK ding!
Ik zou de waardebon niet geheel aan mezelf besteden, maar ook aan mijn zusje. ze gaat namelijk door een moeilijke tijd, ze heeft wat problemen en is smoor verliefd op een jonge waar ze onmogenlijk een relatie mee kan hebben. Ze zit hier heel hard mee en ik probeer haar zoveel mogenlijk te steunen als ik kan. Graag zou ik haar dan ook verrassen met met een leuke cadeautje omdat zij net zo als ik heel veel van make-up houdt. Verder wil ik alle girls heel veel succes wensen ;) en vera heel veel plezier met een leuke winnares uit te zoeken, er zitte echt fantastische girls tussen, die ik hetzelf ook heel erg zou gunnen!
Liefs’ X

[Beantwoorden]


Door Bonnie op 1 juni 2011 20:48

Ah wat een geweldige winactie!
En wat lijkt het me gaaf om jullie te ontmoeten op de “verjaardag” van Linda, maar ik durf niet hihi, en ook zijn mijn vriendinnen geen lezers van blogs, ik moet ze maar even snel jouw en van anderen de geweldige sites laten lezen!
Ik zou heel graag mee willen doen met deze winactie, ik heb eigenlijk nog nooit op een webshop besteld. Ik vind het een beetje eng op een of andere manier, bang dat er iets mis gaat.
En dan zou ik op deze manier er heel graag kennis mee willen maken, misschien met een goede ervaring dat ik het wat vaker durf.
Ik geloof dat ik echt heel veel mis nu! Ik zou dan ook heel graag het 88 warm palette willen bestellen, de INM topcoat, het NYX jumbo pencil in cottage cheese en als ik nog wat over heb een paar Essie lakjes! Jullie beautyblogs hebben me helemaal enthousiast gemaakt! Oh een veels te lange comment, sorry!
Ik zal het je voortaan niet meer aan doen. :)

[Beantwoorden]


Door Sarieke op 1 juni 2011 20:57

heee veraa!
Natuurlijk wil ik dit (zoals heeeeel veel andere) winnen! Waarom zou ik dit shoptegoed moeten winnen? Elke keer als er (weer:p) een artikel online komt over een nieuwe leuke bestelling bij enchantra ga ik naar de site en gooi ik me winkelwagentje helemaal vol, maar om in een keer 20 tot 50 euro uit te geven vind ik wel een beetje veel, dit mag ik ook niet thuis omdat ik wel eens iets besteld heb wat niet is aangekomen wordt daar moeilijk over gedaan haha. En voor een klein dingetje vind ik de verzendkosten dan toch weer iets te hoog, ik ben toch ook maar een arme scholier (A) Dus dit is de voor mij de kans om eindelijk een konadset aan te kunnen schaffen, wat me ouders een ritje naar een winkel waar je Konad hebt (uur rijden) bespaard. Voor de rest zou ik graag een sleek palet willen uit proberen waar ik nu toch wel heel nieuwsgierig naar ben geworden, net zoals een nyx lipstick. Nou heel hard hopen dan maar! En voordat ik het vergeet, echt heel erg tof dat je de verzendkosten ook voor je rekening neemt! X

[Beantwoorden]


Door aniek op 1 juni 2011 21:09

Waarom ik graag wil winnen? Pfff dat is een goeie! Ik ben totaal helemaal verslaafd aan nagellak!! En ik eigenlijk totaal geen geld mag uitgeven van mezelf(en me moeder) omdat ik graag in de zomer op vakantie wil en daar flink wil gaan shoppen!! Als ik zou winnen zou ik China Glaze & Essie nagellakjes kopen, omdat ik die nog niet in mijn stash heb :( Zoals je al ziet ik zou nagellak kopen!!! En misschien ook NYX Thalia Round Lipstick, omdat die er heel mooi uit ziet op swatches en gewoon niet heel opvallend maar toch heel leuk!!
xxx

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 1 juni 2011 21:16

Wat leuk dat je dat mag weggeven!
Waarom ik zou ”moeten” winnen? Omdat Enchantra gewoon een geweldige webshop is met geweldige dingen! Ik heb al een keer eerder er wordt besteld; mijn eerste Konad stamping set. De service is me toen ook erg goed bevallen :-). Anyways, als ik zou winnen zou ik er het 28 Neutral Palette van kopen en/of een stippling brush. Ook zou ik graag nog een Golden Rose lakje willen, omdat ik het effect van die flakies zo leuk vind, hihi.
X

[Beantwoorden]


Door Lotte op 1 juni 2011 21:21

ik wil er graag winnen, ik mag normaal niet online kopen, behalve als ik iets win.. Ik zou palletes van Sleek kopen omdat je er zulke goede review over schrijft.

[Beantwoorden]


Door Sabine op 1 juni 2011 21:31

Hee,
Ik MOET deze wedstrijd winnen omdat ik niet online mag bestellen en erg veel van make-up hou maar nog niet zo veel heb! Nou ja wel een paar goeie producten maar ik wil bijvoorbeeld een mooi oogschaduw palette en een essie nagellakje of 1 van china glaze. Ook ben ik benieuwt naar de beautyblender en als het nog kan een NYX lippenstift. Dit is echt een leuke winactie!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 1 juni 2011 21:50

Ik zou graag kans willen maken op de waardebon omdat ik sinds een jaar op kamers woon en erachter ben gekomen dat ik me niks luxers kan veroorloven op dit moment dan kruidvat terwijl ik altijd gek ben op mooie beauty spulletjes
daarom zou ik graag weer is iets luxe willen proberen op beauty gebied

[Beantwoorden]


Door Renske op 1 juni 2011 21:55

Wauw wat een geweldige winactie. Ik zou graag winnen, gezien ik al een tijdje een van de mooie palettes van Sleek wil bemachtigen. Ook vind ik de uitgebreide keuze aan nagellakjes geweldig bij Enchantra.

[Beantwoorden]


Door DalaLuz op 1 juni 2011 21:56

Ik MOET deze wedstrijd niet winnen, verdien het ook niet meer dan een ander, maar ik wil het natuurlijk wel heel graag :-) Tja, wie wil er nu niet fijn bij Enchantra shoppen tussen al dat moois! Sinds ik beautyblog verslaafd ben geraakt mis ik opeens een heuse brush-set in mijn leven, hahaha, en met deze superprijs komt dat misschien wel binnen bereik (love)

[Beantwoorden]


Door Valérie op 1 juni 2011 22:06

Hye, ik zou zo graag dat shoptegoed winnen, wil je niet weten. (:
Ik zou het willen winnen omdat ik van mijn ouders niet met ‘hun geld’ via internet mag kopen, ze vertrouwen het niet. Maar ik wil doodgraag dat 88 pallette en aangezien je het niet in een winkel kan kopen, kan ik er alleen maar naar kwijlen. Jammergenoeg. Dus ik zou echt dolgelukkig zijn als ik het won, haha. Ook lief van je dat je de verzendkosten betaald! Maar ja, we zullen zien. Alvast succes iedereen! (love)

xoxo Val

[Beantwoorden]


Door martha op 1 juni 2011 22:10

Ik ben sinds een half jaartje into make up geworden en ik vind het echt geweldig. Mijn makeup stash is nog niet zo groot en 30 euro is echt veel geld om makeup van te kopen. Wat ik ervan zou kopen? Ik wil al heel lang een flakies nagellak dus ik zou er soweiso 1 halen van golden rose, verder zou ik het 28 neutral pallete halen van cs en een sleek blush! Ik vind het trouwens echt geweldig dat je de verzendkosten op je neemt!

[Beantwoorden]


Door Justine op 1 juni 2011 22:11

Oke, dit is mijn kans, eindelijk kan ik mezelf overhalen om toch wat te bestellen op deze site. Wat zou ik dan willen…

Ik heb genoeg zitten kwijlen op de webshop, maar ook op deze site. Dus als ik dat nou eens combineer. Dus ik zou denk ik wel het (volgens DE veracamilla) fantastische Sleek oogschaduw palette bestellen. Ook een mooie blush van Sleek, aangezien ik die hier ook heb voorbij zien komen. En dan… dan heb ik nog wel wat over hoor :) Iets wat ik al heeeel lang wil; de Seche Vite topcoat (als ik dat goed schrijf)
Als laatste denk ik dat ik me over mijn trauma heen zet, en nog een keer een konad setje bestel. (Mijn eerste setje was helemaal gefaald en ik kon het niet) En als aller-aller laatste dat überhandige nagellak-remover flesje.

Nu ik dit weer teruglees, denk ik dat ik 30 euro zwaar overschat. Ik kan altijd blijven dromen… (A)

[Beantwoorden]

Justine antwoordt op 1 juni 2011 om 22:16:

OEPS vergeten waarom ik het zou moeten winnen…

Nou ik zou het gewoon supertof en awesome om gewoon leuke dingen te shoppen en om jouw look precies na te kunnen maken met de sleek producten ;)

Maarja ik blijf gewoon eentje van de massa, mijn kan is, net zoals die van andere, 1 op ong.300. Ik hoop alleen maar dat ik die ene nou eens een keertje kan zijn :$

Super lief dat je de verzendkosten betaald <3

[Beantwoorden]


Door Wendy op 1 juni 2011 22:32

Ik kan eerlijk gezegd niet zo goed uitleggen waarom ik vind dat ik moet winnen. Ik zou graag het Coastal Scents Fall Festival Palette willen kopen, maar andere mensen hebben vast hele goede redenen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik een krap budget heb tegenwoordig, en al een half jaar dat palette wil! Vond het heel leuk om te lezen dat je de verzendkosten wil betalen, ik heb al drie andere blogs gezien, maar daar deden ze dat niet. Een soort van extraatje.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 1 juni 2011 23:47

heeey (:
t gaat heel slecht met mijn opa (alzheimer, en daarbij extreem agressief, in een van de laatste fases al). ik woon nu ongeveer 2 jaar alleen thuis (mijn ouders zijn schipper, dus in het weekend alleen thuis) en in die tijd heb ik een steeds hechtere band met mijn oma gekregen. Door opa zit oma zegmaar een beetje in een soort van dipje. Ik zou haar graag verrassen met een mooi make upje! Ik ga vaak bij haar op bezoek, en ze komt vaker thuis met mooie make upjes en laat ze me dan enthousiast zien, maar ik zou haar ook iets écht moois willen geven :) om haar op te beuren en samen met mij te gaan makeuppen samen! klinkt misschien een beetje suffig, maar dat lijkt me echt leuk (: daarbij heb je op internet vaak vele leukere en vooral andere dingen dan in gewone winkels ;)

[Beantwoorden]


Door Sherin op 2 juni 2011 02:00

Ik moet het shoptegoed winnen omdat ik dan nu eindelijk op mn 24e begin met experimenteren met make up looks en ik wil al enige tijd heel graag de 88 palette shimmer maar die is steeds op en als het er is heb ik geen geld :( ook wil ik meer sleek pallettes love them!

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 juni 2011 04:04

Als ik het geld zou winnen, zou ik voor mijn moeder, zussen, vriendinnetjes en natuurlijk voor me zelf wat leuk kopen,
ik ga over paar maanden verhuizen waardoor ikheel ver van mijn vriendinnetjes ga wonen en zou het zeker leuk vinden om ze daarom nog wat leuks te gaan geven.
xx manon

[Beantwoorden]


Door Anouk op 2 juni 2011 07:17

Super leuke win actie, ik doe zeker mee!
Ik wil al erg lang het 88 shimmer palette. Ik heb nog niet zo veel make-up en met zo’n palette heb je gelijk de mogelijkheid om heel veel verschillende looks te maken. Ik zou nog een NYX jumbo eye pencil kiezen, en een fimocane verrassingsbag.
Ik zou het leuk vinden om te winnen want dan kan ik ook eens kennismaken met make-up die niet bij de drogisterijen te koop is.
Het is super lief dat je zelf de verzendkosten betaald <3.

[Beantwoorden]


Door Lois op 2 juni 2011 08:06

Gefeliciteerd Linda! Super actie.
Ik zou zó graag sleek uit proberen. vooral de pallettes, zie zien er zo prachtig uit in alle reviews! Ik heb niet echt een enorme stash, dus ik zou hem heel graag willen uitbreiden (: En het liefst natuurlijk met iets wat je neit gewoon in de drogisterij kunt kopen.

Succes met de winnaar kiezen!

[Beantwoorden]


Door Anne op 2 juni 2011 08:20

Wauw prachtig! Ik zou geen nee durven zeggen tegen deze mooie prijs, dus ik doe mee! Nu moet ik nog een reden bedenken dat ik eventjes wat minder geld heb? of nog een hele kleine beautyblogger ben die bijna geen spullen heeft? Nee, ik ben Anne en ik doe mee met deze winactie omdat ik natuurlijk al kwijl bij het eerste product dat ik zie en daarom moet ik hier echt wat bestellen. Zou het super tof vinden als ik over een paar weekjes een pakketje van Enchantra op de deurmat zie vallen.
<3

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 juni 2011 08:36

Tuurlijk ga ik meedoen aan deze winactie ^^)
Hmm waarom ik zou moeten winnen…
ik heb denk ik niet echt een bijzonderdere reden dan de rest xd
maar ik heb nog niet echt veel make-up, en ben al hard bezig mijn collectie uit te bereiden maar dat gaat nog niet zo snel aangezien ik niet veel geld heb xd
ook mag ik nog niet op internet bestellen.. wat ik erg jammer vind want al die producten op enchantra! :love:
dus dit is natuurlijk een super kans :) en die laat ik niet aan me voorbij gaan haah

als ik zou winnen dan wil ik graag een sleek pallet (je hebt me overgahaald ;) ik wil er nu ook 1)
een zwart jumpo potlood
de topcoat van seche vite!
en verder nog wat glitters en oogschaduws van NYX

haha als het goed is zit het dan rond de 30 euro ;)

ps. hele leuke winactie <3

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 2 juni 2011 om 08:42:

oeps ik vergat nog iets heel belangrijks. ik zou ook wel graag defimocanes goodies willen. dan maar een NYX oogschaduw ofzo minder :)

[Beantwoorden]


Door terraa op 2 juni 2011 09:01

ik vind dat ik de 30 euro moet winnen,
want de vorige keer toen ik een best
wel grote bestelling had gedaan,
ben ik dus voor de gek gehouden :no:
had toen helemaal niks ontvangen!

en zou nu dus alsnog de spulletjes halen
die ik wou halen :D

xoxo terraa

[Beantwoorden]


Door pleun op 2 juni 2011 09:12

wooow! ik doe zó mee!

Ik zou moeten winnen want ik kijk altijd op Enchantra, en kwijl weg bij álles wat er staat. Maar meestal gaat het boven mijn budget uit en anders bestel ik de hele webshop leeg, dat is ook niet de bedoeling haha!
Ik zou waarschijnlijk iets van nagellak kopen, ik ben een nagelakfreak van top tot teen. Nailart spullen zou ik ook echt kopen, omg het zo echt geweldig zijn om te winnen!

Veel succes iedereen!

xxxxx

[Beantwoorden]


Door Saskia op 2 juni 2011 09:14

Hee Vera!
Ik zou heel graag 30 euro shoptegoed winnen, omdat ik eindelijk eens wat goede kwasten aan wil schaffen. Mede doordat jij ook altijd zegt dat goede kwasten erg belangrijk zijn!
xoxo

[Beantwoorden]


Door Melanie op 2 juni 2011 09:43

Oohh wat leuk. I wanna win because i want sleeeeekkkkk baby!!! De reden waarom? I’m obsesed with make up en mijn vriend word er gek van… En dat ik vind leuk, haha.

[Beantwoorden]


Door femke op 2 juni 2011 10:23

superleuke winactieee :yay:
De reden waarom ik zou kunnen winnen is omdat ik nog niet zoveel make-up heb en ik ben heeeeeel benieuwd naar de cracking nail polish en naar de sleek paletten.Ook zou ik voor de nailart goodiebag gaan omdat ik héééél benieuwd ben wat daar in zit (A)
Groetjes Femke(12)
PS. Iedereen heeft echt zulke goede redenen om te winnen, wat een lieve actie :love:

[Beantwoorden]


Door bibi op 2 juni 2011 11:05

Ik doe mee!
ik zou ZOOO graag een sleek pallete willen, nu ik al die reviews op jou site zag ben ik echt gaan twijfelen en twijfelen dus als ik die 30 euro zo winnen dan zou ik zeker voor een sleek palette gaan!
nog gefeliciteerd linda

[Beantwoorden]


Door Yaelle op 2 juni 2011 11:08

Super winactie!
Ik wil echt supergraag winnen, ik heb nog nooit met zoiets gewonnen en ik wil heel graag het 88 palette kopen, maar ik heb niet zoveel geld :-(
Die smileys zijn trouwens echt leuk :roll: :wave: XD
Maar ik hoop heel erg dat ik win, maar ik gun het anderen ook!

[Beantwoorden]


Door kelly op 2 juni 2011 11:09

Ik wil heel graag mee doen, want ik zou nog zo veel bij enchantra willen kopen. Ik zou lekker sleek producten kopen, want er zijn best wel veel leuke reviews over dit merk. Maar als ik niet win hoop ik dat de winnaar er leuke dingen van kan kopen. En trouwens, leuke actie en ik hou van je site!

[Beantwoorden]


Door samanthalovesbeauty op 2 juni 2011 11:22

Wat ik zou kopen, een gel eyeliner! Echt waar, die kan je nergens vinden! ook zou ik een mooie matte taupe blush kopen om je gezicht mee te “shapen’! en een sleek pallet willen kopen! (bekent bij jou he vera?)
ooowh en ik weet nog zo veel meer om ervan te gaan kopen!

loves Samantha

[Beantwoorden]


Door Denzil op 2 juni 2011 12:11

Super leuke win actie!
Ik zou echt graag willen winnen zodat ik nieuwe China Glaze lakjes kan kopen die zijn echt super! ;d

[Beantwoorden]


Door Svenja op 2 juni 2011 12:28

Zo fijn dat je weer beter bent en weer artikelen post! Ik heb je wel gemist in mijn dagelijkse web-sites check-up! En natuurlijk nog leuker dat je deze fantastische winactie hebt.
Ik ben gek op make-up en jouw website heeft daar zeker aan bijgedragen. Ik onderwijs mijn vriendinnen inmiddels ook een beetje en heb bij sommige het virus aangewakkerd. Ik zou dus graag het shoppinggeld winnen om samen met wat vriendinnen te bestellen (30 euro voor mezelf vind ik wel heel veel :P)
Je zou er dus meer mensen gelukkig mee maken als je mij kiest!

Heel veel liefs, Svenja

[Beantwoorden]


Door Alina op 2 juni 2011 12:39

Waarom ik dit graag wil (moet eigenlijk) winnen? Omdat er inderdaad al zoveel reviews online staan van deze webshop, en ik er zelf nog helemaal niks gekocht heb! Shame on me! Dus als ik dit win, ga ik sowiso een I-Divine palette van Sleek bestellen, want Vera, je hebt me echt hebberig gemaakt daarmee! Ook wil ik nog wat imageplates van Konad om mijn set uit te bereiden.

[Beantwoorden]


Door Karen op 2 juni 2011 13:13

Geweldige winactie! Wat ik zou doen als ik zou winnen, heel veel nagellak kopen want wat verkoopt ze geweldige merken die ik eigenlijk gewoon te duur vindt :$ Echt lief dat je de verzendkosten betaald (:

[Beantwoorden]


Door Esmay op 2 juni 2011 13:28

Geweldige winactie,
wat ik zou kopen zijn
NYX Nude on Nude palette,
Essie Turqoise & Caicois lakje,
En natuurlijk wat Golden Rose flakies! :D

[Beantwoorden]

Esmay antwoordt op 2 juni 2011 om 13:42:

oh en waarom. Omdat ik Enchantra echt een mooie shop vind met heel veel mooie spullen, en als ik daar altijd heen ga dan is het echt: Dit wil ik, dat wil ik. Maarja dan bestel ik het altijd nooit omdat het natuurlijk veel te duur is. Daarom is dit echt een unieke kans!

[Beantwoorden]


Door Linda op 2 juni 2011 13:31

Ik doe mee! Zou natuurlijk super zijn om dit te winnen, ben nu zo’n 2 jaar echt serieus met make-up bezig, maar veel verder als Catrice en Essence kom ik nog niet dus dit zou een mooie kans zijn om iets van Sleek aan te schaffen, want alles van Sleek is zooo mooi! (love)

Groetjes

[Beantwoorden]


Door Rianna op 2 juni 2011 13:36

ahhh!! ik houd van deze actie!
ook super tof dat jij de verzendkosten voor je rekening neemt!
dat is pas houden van je followers!
gelukkig maar dat wij van jou en je artikelen houden!! <3

ehm to the point..
als ik het geld zou winnen pfff.. dan zou ik zeker weten een nyx jumbo eye pencil milk kopen (misschien wel 2!! xD)
en een heleboel lakjes ben ik bang
of een beautyblender, of een palette, of een heleboel sleek of of of of..

keus te over,
hoe dan ook, ik zou zeker even de kans hebben mijzelf te verwennen.
wat ook wel nodig is na deze examens van vorige week..
nu maar hopen dat ik slaag *fingerscrossed*

en hopen dat ik win natuurlijk! (:

xoxo R.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 2 juni 2011 13:46

Aaah superleuk deze winactie, en ook dat jij de verzendkosten voor je rekening neemt, echt een vera-actie, superlief!

Ik zou flink veel sleek in willen slaan, ben zo benieuwd naar dat merk, maar ik wil ook heel graag de beautyblender, en nagellakjes, haha dat wordt nog moeilijk als ik win :’)

xxx

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 2 juni 2011 14:50

Wauw, wat een leuke winactie ^^)
Wel, ik zou graag dat €30 shopgeld willen winnen omdat:
ik dan erg veel van sleek zou willen kopen, telkens sta ik te popelen om die reviews van sleek te lezen. De palletjes hebben zo’n leuke naam, zijn ook allemaal leuk verpakt ^^)! En natuurlijk ook om wat er in de palletjes zit, allemaal vrolijke kleurtjes! (love) :love:
Soms kijk ik rond op webshops en koop ik verschillende palettes.
Maar nooit 1tje van sleek…
En steeds heb ik dan spijt dat ik er geen heb gekocht omdat er zoveel goede reacties over zijn.
Dat was het zo wel ^^)
+ Gelukkige verjaardag lieve Linda (love)
PS: kun je daar ook bestellen voor België?
Groetjes,
Kirsten

[Beantwoorden]


Door Melissa op 2 juni 2011 16:07

Heei, leuk dat je ook meedoet! :wave:
Ik zou het tegoed heel graag gebruiken om mijn allereerste China glaze lakjes te kopen, en dan het liefst van de poolside en de island collectie. Ik ben echt gek op nagellak maar hou niet genoeg over in de maand om echte goede (dure) nagellak te kopen.

Groetjes Melissa!
P.’s.heb je artikel geliked.

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 2 juni 2011 16:55

Hoi hoi! :wave:

Leuke actie!! :yes:
Ik doe graag mee, en wil natuurlijk ook graag winnen (wie niet? ;)) omdat ik vind dat een vrouw nooit genoeg make up kan hebben! ;)
Ik zou een blender kopen want die heb ik namelijk nog niet, en de Sleek I Dust potjes lijken me ook enorm leuk, dat kan ik ook wel gebruiken om een vleugje extra glitter en glamour aan mijn looks te geven! :)

Ik duim alvast! :)

Oh ja, nog effe snel ertussendoor, ik kom jammer genoeg niet naar de verjaardagsparty, alhoewel het me enorm leuk lijkt om iedreen eens in real life te zien, ik ben een Belgje en voor mij is het daarom jammer genoeg iets te ver… Maar wens Linda een happy B – Day van me! ;)

Liefs,
Nathalie

[Beantwoorden]


Door Britt op 2 juni 2011 17:54

Heey Vera,
Ik zou heel graag willen winnen omdat ik natuurlijk heel veel van make-up hou en soms(meestal) heb ik niet genoeg geld om het te kopen dus heb ik ook niet zo heel veel. Ik zou graag van het geld een 88 palette kopen zodat ik de komende tijd geen kleurtjes meet hoef te kopen en ik ook nog veel keuze heb!
Btw, wens Linda een fijne verjaardag van mij :D
xxxBritt

[Beantwoorden]


Door Maureen op 2 juni 2011 18:09

Haaai Vera!

Ik doe niet vaak mee aan prijsvragen haha, ik word toch gekozen tussen zoveel reacties, maar wie niet waagt wie niet wint.
Ik weet al wel heel goed wat ik er van zou halen, en dat is zo’n 88 palette, die wil ik echt al hééééél lang, maar ik bestel nooit via internet, naja ik heb er geen ervaring mee, maar ik durf het gewoon niet. Maar op deze manier wil ik het wel eens proberen. Verder wens ik je veel succes met het uitzoeken!! Trouwens ik weet het niet zeker, maar jij doet ook de opleiding mediavormgever? Zo ja heb je al een richting gekozen die je opwilt, grafisch of meer audiovisueel?
Groetjes Maureen

[Beantwoorden]


Door Lieke op 2 juni 2011 19:13

ik zou de €30,- uitgeven aan de crackle nagellak van china glaze en misschien nog wel iets van nyx omdat ik altijd iets wil kopen van nyx en het nooit doe!
& Gefeliciteerd Linda!

xxx Lieke

[Beantwoorden]


Door Fenna op 2 juni 2011 20:22

Hii Vera,

Ik zou super super super graag willen winnen omdat:
Ik al heeeeeel erg lang wat producten wil bestellen bij Enchantra en het een super leuke webshop vindt. Maar ik heb niet zo veel geld :( En ik zou ook heel erg graag het palletje van sleek wil bestellen in storm omdat ik het in jouw filmpje zo ondzetend mooi palletje vondt.
Nogmaals ik zou heeel heeel heeel erg graag willen winnen!!

Liefs,Fenna

[Beantwoorden]


Door Bertine op 2 juni 2011 21:01

Hoi VeraC,

ik doe niet mee omdat ik zielig ben vanwege een overleden hondje, moeder met kanker, zusje met MS of iets anders, want ik ben gezond en gelukkig and so is my family.
Ik doe wél mee omdat ik make-up ontzettend leuk, fascinerend, kleurrijk en mooi vind. Ik heb nog niks van sleek en zou daar absoluut wat van kopen. De pallettes, blushes.. I like!

Hoe dan ook,
moge het recht zegevieren, dus aankomende winnares: good luck with your goodies!

Liefs :)

[Beantwoorden]


Door Hester op 2 juni 2011 21:08

Ik wil graag dit shopgeld winnen omdat ik al lang een konad nailart set wil en ik dat ook zeker daarvan ga kopen en een nyx lipstick.

[Beantwoorden]


Door Evelyn op 2 juni 2011 21:55

Ik denk… Dat ik de Beautyblender zou aanschaffen en een Seche Vite topcoat. Die heb ik al zooo vaak in en uit m’n winkelwagentje gehaald en als ik het shoptegoed win, dan MOET ik ze gewoon hebben, haha. xxx

[Beantwoorden]


Door Lissa op 2 juni 2011 22:07

Wat een leuke win-actie
Heb al dikwijls op de webshop zitten rondneuzen maar heb nog nooit iets gekocht. Maar ben wel heel erg benieuwd naar hun producten!

-Glitter Mania Powder – Disco Ball
-Glitter Mania Powder – Pink
-Glitter Mania Powder – Crystal
-Jumbo Eye Pencil – Cottage Cheese
-Beautyblender
-Sleek Face & Body Glo – Peach Shimmer

Dit is wat ik zou bestellen. Ik weet dat ik er een beetje over zit maar deze betaal ik graag bij het winnen van deze bon ^^)

Ik vond het echt al super om zo virtueel te schoppen :yay: Dus ik hoop dit binnen kort natuurlijk in het echt te kunnen doen

[Beantwoorden]


Door Busra op 2 juni 2011 22:20

;o dat is echt leuk !
ik wil het winnen,
omdat ik echt nooit iets heb besteld op internet en binnengekregen dat zou heel tof zijn omdat wel een x tewinnen.
en ik kies gelijk voor sleek heb ik nog niks van leuk om uitteproberen.
en ben natuurlijk ook een make-up fan. :yay:

[Beantwoorden]


Door roxanne op 2 juni 2011 23:14

Ik zou echt supergraag willen winnen, omdat ik echt heel erg van nagellak houd, en ze hebben superleuke lakjes en nailartstuff daar! Maar ik mag helaas niet online bestellen :( Een keer lieten m’n ouders het toe, omdat ik jarig was mocht ik wat dingen online bestellen, toen had ik bij Dinodirect wat dingen besteld, alleen die dingen zijn nooit aangekomen.. Ik heb ze echt 10x een mail gestuurd, in het begin antwoordden ze nog met “smoesjes” en nou krijg ik zelfs geen antwoord meer! Dus ik denk dat m’n ouders me nou nooit meer online laten bestellen.. En de webshop Enchantra ziet er superleuk uit (love)

Ik zou denk ik als ik zou winnen ten minste één China Glaze lakje(TMI !) en één Golden rose lakje(Golden Rose – Scale 14 ziet er vet uit! (love) ) kopen, omdat je daarover heel veel goede reviews hoort. (A) Ik zou misschien ook een crackle lakje willen, omdat dat een heel gaaf effect heeft, maar ik wilde eigenlijk die van Essence kopen omdat die goedkoper is en hetzelfde effect heeft, alleen die is altijd uitverkocht bij ons. :-( Cosmic FX – Space Cadet zou ik ook heel graag willen, heb daar mooie swatches van gezien! Van nailart wil ik echt supergraag imageplate m3 die is echt zooo schattig. :love:

[Beantwoorden]


Door Henriette op 3 juni 2011 10:22

Ik wil echt heel graag wat van Sleek proberen!!
Komt alleen maar door die goede revieuws hier op VeraCamilla.nl
Veel succes met uitzoeken!!

[Beantwoorden]


Door Puck op 3 juni 2011 10:25

Pfoeh, ik dacht ik ga even leuk alle comments lezen. Maar toen ik zag dat ik nog niet eens op 1/10 was, heb ik het opgegeven. Wat een werk joh! :-)

Waarom ik dit shoptegoed zou moeten winnen? Nou, over een weekje heb ik mijn toetsweek, waar ik als een barst tegen op zie. Het is even spannend voor me, omdat ik voor wiskunde niet lager dan een 4,5 moet halen want dan blijf ik wéér zitten. Dus ik zit nu een klein beetje in de stress. Een heerlijke ontspanning zou zijn als ik voor €30,- gratis mocht winkelen bij Enchantra. Even lekker niets aan je hoofd, behalve dan het moeten kiezen uit zoveel leuks. Ik zou zeker wat Flakies aanschaffen, maar ook het Sleek storm palette, Essie en China Glaze lakjes, iets van Sugarpill speciaal voor die geweldige pigmentatie en natuurlijk de INM out the door topcoat. Volgens mij zit ik nu al over die €30 euro haha, dat wordt moeilijk!

En Linda, ook al is het al twee dagen geleden: nog gefeliciteeeeerd!

[Beantwoorden]


Door Mylène op 3 juni 2011 10:57

super vet wil ik zooooooooooooooo graag winnen. :kiss:

[Beantwoorden]

Mylène antwoordt op 3 juni 2011 om 11:02:

en ik heb binnenkort een groot feest 3 dagen lang dus lijkt me echtt superrrrrrrrrrrrr. (love)

[Beantwoorden]


Door Romy op 3 juni 2011 11:32

Heey,
hele leuke winactie! ik heb nog niets van internet besteld en ik wil wel graag dingen van merken die je alleen online vind! hier mijn verlanglijstje:
-crackle polish nr 32 (6,95)
-golden rose scale 07, 12, 15. (3x 2,50)
-NYX round lipstick strawberry milk en eros (2x 3,49)
-NYX jumbo eye pencil milk (3,99)
-NYX pearl mania yellow gold en mocha (2x 2,49)
dat is totaal: 30,40! mijn verlanglijst is nog veeeeel langer maar dit is het dichtste bij 30,-.
nog heel veel succes met uitzoeken!
liefs, Romy

[Beantwoorden]


Door Denice op 3 juni 2011 11:35

Allereerst van harte gefeliciteerd! Maak er een leuk dag van!
Ik begin in september weer met een nieuwe studie en ga in januari samen wonen, dus moet de komende tijd eventjes niet meer zoveel make up en kleding kopen, maar hard gaan sparen ;-)
Ik zou heel graag het storm palette willen kopen, dat gaat helaas niet hier in de buurt aangezien ik in het limburgse zuiden woon! Alleen dus online. Daarnaast zal ik er wat spulletjes van nyx bij kopen, omdat ik dit een geweldig merk vind. Vooral de lipsticks zijn super.
Ik bestel nyx liever niet meer in het buitenland aangezien ik de vorige keer flinke invoerkosten heb moeten betalen, wat behoorlijk balen was! Ik zou met deze 30 euro dus helemaal los gaan bij de nyx producten en er een storm palette van sleek van kopen..

Iedereen veel succes met de winactie :smak:

[Beantwoorden]


Door ShoP_AholiC op 3 juni 2011 11:43

Ik zou heel graag die sleek palettes willen uitproberen, omdat (bijv.) jij er altijd zo positief over bent!! Maar van mijn moeder mag ik normaal bijna nooit bestellen, dus dit is een gouden kans :D haha

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 3 juni 2011 12:31

Als de eigenaresse van de geweldige webshop Enchantra dit leest; Gefeliciteerd!
Ik wil heel graag meedoen met deze superleuke winactie!
Ik heb een heleboel dingen al een tijd op mijn verlanglijstje staan,
als ik het shoptegoed win kan ik die mooie Sleek en NYX palettes, flakie lakjes en Beautyblender misschien wel eindelijk kopen!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 3 juni 2011 13:19

Ik zou heel graag winnen omdat ik mijn make-up stash wil uitbreiden, met deze mooie producten; NYX, OPI, en Sleek,..
Ik ben een meisje van 15 en mijn budget is daardoor redelijk beperkt. :)
Groetjes Lotte!

[Beantwoorden]


Door Maris op 3 juni 2011 16:11

Wat een superleuke winactie! Ik doe zeker mee! Linda, nog van harte gefeliciteerd met je 30ste verjaardag!

Waarom ik het graag wil winnen? Ik heb eens zitten kijken op de website van Enchantra en kwam de volgende dingen tegen:
– Storm palette van Sleek
– 28 neutral palette

De producten die hier boven genoemd staan wil ik graag winnen omdat ik bijna jarig ben en ik op het moment in mijn examenperiode zit en ik nu echt wil slagen. En voor mijn lieve nicht wil ik haar een Golden Rose flakie nagellak in scale 02 geven om haar nagellakstash uit te kunnen breiden. :)
x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 juni 2011 19:47

Ik zou graag winnen omdat ik gewoon verzot ben op alles wat op deze site te koop is & wie wil dit nu niet winnen ? :)

Spulletjes die ik wel (eventueel) zou willen winnen :$

– Crackle Glaze – Crushed Candy
-Sugar Scrub 59ml – Pink
– 1Beautyblender
– Special Polish 5ml – Blue Pearl

Totaal ; € 29,78

Ps. Gefeliciteerd met je 30ste Verjaardag !

[Beantwoorden]


Door Marijne op 3 juni 2011 20:33

Ik doe mee!
En de reden dat ik wil winnen is omdat ik er dan eindelijk niet meer onderuit kan komen om eindelijk eens sleek palettes te kopen!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 3 juni 2011 21:18

Leuk! Ik wil graag winnen omdat ik eigenlijk met mezelf heb afgesproken om voorlopig geen make-up of andere beautyspullen op internet te kopen en dit winnen een heel goed excuus zou zijn om toch nog een paar dingetjes te bemachtigen die ik heel graag wil en die alleen via internet verkrijgbaar zijn :)
Ik zou het 28 neutral palette kopen, het nyx jumbo eye pencil in milk en china glaze snow.

[Beantwoorden]


Door Janne op 3 juni 2011 21:18

Wat ik al heel erg lang zou willen is een tattoo. Ik ben bang om er een te laten zetten en sowieso nog te jong (15) dus een nep tattoo zou ideaal zijn! Ik zou dus voor €30,- Stempels kopen en een stempelkussen om zelf Kenji tattoo’s bij mezelf te kunnen maken. En dan het liefst een zonnetje omdat een zon heel veel betekennis voor mij heeft! xx Janne

[Beantwoorden]


Door Louise op 3 juni 2011 21:33

Ik zou graag willen winnen voor mijn mama. Mama heeft een full time baan en is tegelijker tijd ook full time (alleen staande) mama EN papa voor mij. Ze staat altijd klaar voor anderen en denkt altijd eerst aan een ander en dan pas aan zichzelf. Nu we lekker de zomer tegemoed gaan vind ik dat ze zichzelf wel eens mag verwennen. En waar kan dat nou beter dan bij Enchantra?

Liefs!

[Beantwoorden]


Door sisier op 3 juni 2011 22:32

wauw wat tof dat jij dan gewoon de verzendkosten betaald zeg! Ik doe ook graag mee en als ik zou winnen dan wil ik sowieso de inm topcoat, een flakie lakje, nyx jumbo pencils en een kenji stempel.

Ik wil het heel graag winnen omdat dit allemaal producten zijn die ik allemaal al heel lang graag wil.

[Beantwoorden]


Door Clara op 4 juni 2011 00:06

Wauw! Wat een supermooie actie.
Leuk dat ze ook een meeting organiseert.
Ik zou graag willen winnen!
Ik zou dan een sleek palette, nyx jumbo pencil en nagellak kopen!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 4 juni 2011 09:02

Super leuke actie!
Ik zou graag willen winnen omdat ik al heel vaak op die
site kijk en telkens denk van: Oke, nu ga ik wat kopen, maar dan doe ik het weer niet! haha!
Wat ik zou willen: Sowieso een mooie blush en oogschaduw en als het nog kan een Golden Rose nagellak die jij ook hebt! super mooi!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 4 juni 2011 11:52

Wauw!! Dit is een geweldige actie!
Ik zou natuurlijk (zoals iedereen) heel graag willen winnen. Ik kan hier dan afkomen met een of andere leugen waarom ik zou moeten winnen, maar dat doe ik niet omdat ik vind dat er een eerlijke winnaar moet zijn. Ik zou gewoon heel graag willen winnen omdat mijn zakgeld het maar heel soms toelaat om een beetje make-up te kopen. En vermits ik de producten van Sleek geweldig vind, zou ik hier zoiezo een paar producten van kopen. Ik weet nog niet juist welke producten, maar ik ga zeker voor het Strom-i-divine palette gaan. Ik vind het geweldig mooi en ik heb al een paar looks in mijn gedachten om ermee te maken! :)
En last but not least; een heel gelukkige verjaardag aan Linda!
Groetjes Sarah!

[Beantwoorden]


Door michelle op 4 juni 2011 11:55

ik wil dit winnen omdat ik dan heel veel chinaglaze in kan slaan haha
en misschien spulletjes zou kopen die ik normaal niet zou nemen omdat ik het te duur vind.
enne nog gefeliciteerd linda!

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 4 juni 2011 17:08

Superleuke winactie! Ik zou zeker weten nog een Sleek palette erbij willen. Ik heb Storm al en die vind ik geweldig, dus een Original of Bad Girl zou zeer welkom zijn. Verder zou ik graag mijn collectie oogschaduwkleuren wat verder uitbreiden en nagellak van China Glaze is ook altijd leuk! Oh, er staat zoveel in de webshop, ik kan niet eens kiezen…

[Beantwoorden]


Door Jose op 4 juni 2011 17:35

ik vind jou echt super, wist je dat? haha!
en wat ik zou kopen? blushes en/of nagelakjes. i love them! xxx

[Beantwoorden]


Door Yara op 4 juni 2011 18:30

ik Heb een site waar ik veel mee bezig ben en het lijkt me erg leuk om ook dingen online daar van te hebben(ik mag vaak niet bestlle van wege verzent kopen bla bla bla)

Het lijkt me ook erg leuk om er reviews over te schrijven

en ik vind je ps ook een super blogger wat ik bijna bij elke post zeg :D
xxxxxxxx

[Beantwoorden]


Door Noortje op 4 juni 2011 19:51

Wauwie, ik doe mee! :)

Tsja, waarom ik zou moeten winnen.. Door diverse beautyblogs raak ik zelf ook steeds meer ‘into beauty’, maar ik bestel eigenlijk nooit make-up via internet ofzo. Vaak bang om teleurgesteld te worden, dat het me niet staat of soms is het gewoon te duur. Daarom zou ik het superleuk vinden om dit shoptegoed te winnen, zodat ik wat dingen kan uitproberen! Als ik zou winnen zou ik sowieso voor de INM Out the door topcoat gaan, omdat ik áltijd problemen heb met het laten drogen van mijn nagellak (lees: ik ben ongeduldig, haha) en ik hoor veel positieve verhalen over deze sneldrogende topcoat. Daarnaast zou ik de Beautyblender kopen omdat dit één van de producten is die ik altijd een beetje te duur vond om zelf te kopen, maar met zo’n shoptegoed is zoiets natuurlijk ideaal om te kopen! :)

[Beantwoorden]


Door Nena op 4 juni 2011 21:43

Heey, nou ten eerste zou ik het eventjes uitgillen! yaay 30 euries! Okee voor sommigen is dit niet veel, maarja ik vind dingen van 2 euro al duur, dus dit is helemaal goed. Ik zou veel vooral goedkope producten kopen, maar wel van goede kwaliteit. Zodat ik het goed besteed heb, en niet aan 3 of 4 producten heb verspild. Sommigen voor reviews voor m’n iniminiblogje, en andere dingen voor mijn vriendinnen en misschien ook wat aan mijn oudere zus, waar ik een niet zo een beste band mee heb maar ik op zich toch wat leuks wil geven en zij zich totaal niet met beauty bezig houdt maar het stiekem toch wel wilt. Ik hoop dat ik win, alhoewel het zal waarschijnlijk niet (maar wel toppie zijn!). Kuzzies Nena

[Beantwoorden]


Door Lidewij op 5 juni 2011 11:54

Yeaaah!
Zeg maar gefeliciteerd tegen Linda van mij
Ik zou graag willen winnen en ik zou een palette van coastel scents kopen zodat ik gelijk allerlei kleuren heb en ook van een goed merk
ik hoop echt heel erg dat ik win

xxxxxLidewij (love)

[Beantwoorden]


Door Jeanne op 5 juni 2011 13:19

Wat zijn er al veel reacties geplaatst zeg! Genoeg keuze, Vera! Haha. ^^)

[Beantwoorden]


Door desiree op 5 juni 2011 14:08

::

ik ben echt GEK op beauty maar heb eigenlijk nog nooit iets besteld, en ik zou wel graag willen kijken hoe het me bevalt, en dit is de perfecte manier..

[Beantwoorden]


Door Bonita op 5 juni 2011 15:10

Haha, al 358 comments =P. Ik zou het heel graag willen winnen omdat ik ook wel eens wat duurdere make-up zou willen proberen dan catrice of essence want ik vind het anders gewoon te veel geld. En omdat ik ook wel eens wat wil uitproberen wat jij revieuwt =D. Nouja, veel plezier met uitkiezen!

x

[Beantwoorden]


Door Daphne op 5 juni 2011 15:12

Haii Vera als eerst wil ik ff zeggen dat je me een hele leuke en spontane meid lijkt en dat ik je nog niet zo heel lang volg op youtube,
Maar ik wil graag winnen omdat ik van mijn ouders nooit online mag bestellen omdat ze zeggen dat je de meeste mensen wel kunt vertrouwen maar je kan zomaar de verkeerde getroffen hebben dus ik wil aan mijn ouders laten zien dat deze online webshop wel goed te vertrouwen is en daaromwil ik deze kans graag wagen..!!
XxDaphne :crazy:

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 19 juni 2011 om 00:14:

Ik ben pas 12 en ben dus altijd blut das ook een rede..!!
Ik mag ook geen krantenwijk van mjn ouders..!!
En ander werk kan ik niet doen..!!

[Beantwoorden]


Door annmiek op 5 juni 2011 16:08

ik zou graag willen winnen omdat : ik mezelf wat meer kleur bij wil brengen. ik vind mezelf er (op make-up gebied) erg saai uit zien.

[Beantwoorden]


Door gigi op 5 juni 2011 16:18

hee,
Allereerst wil ik zeggen dat ik dit echt een geweldige actie vind!Maar ik denk niet dat ik ga winnen, maar toch..
Ik zou graag willen winnen, omdat ik echt verliefd ben op alles wat enchantra verkoopt! Ik mis echt nog de basics in mijn collectie, en daarom vind ik dat ik zou moeten winnen. Ik zou een coastal scents pallette kopen en daarbij nog een super mooi holografisch lakje van China Glaze.

[Beantwoorden]


Door britt op 5 juni 2011 18:45

Ik begrijp gelijk waarom dit jou favoriete webshop is.. er zijn zoveel mooie dingen! Ik doe daarom dus ook met liefde mee aan deze winactie, haha ;)

Waarom?
Ik moet zeggen, ik kijk wel vaker op deze site. Ik blijf maar rond kijken en neem me altijd voor de volgende maand iets te kopen. Toch kom ik er telkens achter aan het einde van de maand dat ik nog steeds niks heb gekocht (en dan is mijn geld al op :s). Daarom lijkt het me nu echt SUPER om gewoon iets te kunnen bestellen.

Wat?
mijn favoriete stukje, wat ga ik bestellen. Na een tijdje rondkijken, uitrekenen heb ik uiteindelijk voor deze producten gekozen:
– ‘Cyberspace’ nagellak uit de tronica collectie (china glaze)
– Scale 11 nagellak van golden rose
– Scale 8 nagellak van golden rose
– Sleek pout polish cadillac
– spraylotion sweetly you (118 ml)
– En dan zou ik nog graag een paars holografisch lakje van golden rose willen, maar die staan niet op de site ;)

dit allemaal samen is volgens mij echt precies 30 euro, haha.
ben benieuwd naar de uitslag! En succes met alles lezen, wat een reactie’s! ;)

[Beantwoorden]


Door jennifer op 5 juni 2011 20:26

Ik wil al zo lang wat China glaze nagellakjes bij Enchantra kopen. Ook vind ik de konad nail art imageplates zo super leuk!!! Ik vindt het altijd een leuke site en kan er uren op kijken maar jammer genoeg heb ik gewoon niet het geld voor wat duurdere nagellak (ik houd het meestal bij de potjes van essence van 1.30) Cyberspace’ nagellak uit de tronica collectie van china glaze vind ik toch zo mooi lakje!!!
Ik las dit stuk 2x en las toen dat jij de verzendkosten op je rekening nam wooh Vera zo super lief van je!!!!!
Ik vind dit nogmaals super leuk dat Linda zo actie organiseerd en bij deze Linda Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Iris op 5 juni 2011 22:33

Hoi Vera

Ik wil heel graag een mooie pallette met alles erop en eraan bij Enchantra bestellen. Ik heb nog geen één goed groot pallette en dat is een groot gemist in mijn stash. Ik ben opzoek naar een Coastel Scents pallette en die wordt verkocht bij Enchantra! Ik zal er zeker meerdere kopen!
@ Linda: Gefeliciteerd en WAT EEN LEUKE ACTIE!!!

Groetjes Iris

[Beantwoorden]


Door Aukje op 6 juni 2011 07:19

Hi Vera (en Linda),

Wat een lieve actie van jullie!
Als ik zou winnen zou ik als eerste een nieuw potje INM Out the Door bestellen, want sinds mijn oude op is, is nagels lakken lang zo leuk niet meer… Verder zou ik een Sleek palette bestellen voor mijn beste vriendinnetje, omdat ze heel hard bezig is met afstuderen en wel iets liefs kan gebruiken! Bovendien ben ik vreselijk enthousiast geworden over Sleek na al je reviews!

Liefs

[Beantwoorden]


Door tess op 6 juni 2011 10:28

Gefeliciteerd alvast, Linda! ik doe ook mee, want ik ben waarschijnlijk net als de meeste hier gek op make up en nagellak. En het is natuurlijk gewoon een hele leuke winactie om een keer te winnen. Als ik win bestel ik wat van sleek, een seche top coat en nog wat leuks voor me zusje. Ik zal vast nog wel meer tegen komen maar dat betaal ik dan zelf wel, het is zon leuke webshop. Ik ga kijken of ik 19 juni kan ;)

Groetjes.

[Beantwoorden]


Door Nynke op 6 juni 2011 14:38

Heey Vera.
Ik zou willen winnen omdat ik nog nooit wat heb gekocht bij enchantra, en het me erg leuke producten lijken. Deze producten zou ik kiezen:

– NYX Strawberry Milk round lipstick (3,50)
– NYX Jumbo eye pencil milk (4,00)
– Golden Rose Scale 01 (2,50)
– Fimocane goodies (verrasingsbag) (2,50)
– Beautyblender (13,00)
– Golden Rose Scale 08 (2,50)
= 28,00 (ik kon niks meer van 2 euro vinden.)
Ik heb lang gespeurd om allemaal dingetjes te kiezen, de beautyblender wou ik al heel lang en Golden Rose en NYX lijken me ook geweldig :) De fimocanes zijn voor mijn moeder♥ Ik ga even kijken of ik 19 Juni kan komen!

Xx Nynke

[Beantwoorden]


Door Britt op 6 juni 2011 15:07

Wauw! Allereerst, gefeliciteerd!

En helaas kan ik zondag 19 juni niet komen, want ik ben dan jarig, dat is natuurlijk ook leuk ;).

Maar, ik ben een beginnende make-up gebruiker, okay, ik gebruik het sinds groep acht (nu twee jaar), maar nu ga ik echt aan de oogschaduw enzo. Heel veel vinden dat jong, maar ik vind het mooi en anders kaal.
Maar ik heb nu het probleem dat ik wel oogschaduw heb, maar die blijft niet de hele dag zitten en verder heb ik ook nagellak die niet lang blijft zitten.
Ik zou eigenlijk wat duurdere merken die beter zijn willen kopen maar helaas, ik werk nog niet en dus krijg ik niet veel geld binnen om het te kopen..

Ik hoop daarom die 30,- euro te winnen!

Liefs,

Britt

[Beantwoorden]


Door ebru op 6 juni 2011 16:33

hele leuke winactie en natuurlijk zou ik wille meedoen. en als ik zou winnen dan zou ik lipglosjes kopen want ik ben echt fan van glosjes!!! (love) en een oogschaduw palette ook want die van mij is bena op er zijn nog ma paar kleurkes :no: dus dus een nieuwe zou handig zijn! en nagelakjes, ik moet nog ook een paar zomerse kleurkes hebben :yes: ik hoop dat ik kan winnen
daag xxxxx

[Beantwoorden]


Door Lisa op 6 juni 2011 16:50

Hee Veracamilla,

Wat is deze prijs super leuk en super lief van je dat je die verzendkosten ook nog eens voor je eigen rekening neemt!

Ik wil graag winnen omdat ik echt verliefd ben op die website!
Ik blijf er maar kijken, maar helaas laat mijn portemonnee het niet toe. Daarom lijkt het me geweldig om wel een keer dingen te kopen op die website!

Succes met het kiezen van een winnaar.

xxxx Lisa

[Beantwoorden]


Door Marlies op 6 juni 2011 17:48

:hey:
wat een superleuke winactie!
ik ben ook erg verslaafd aan die webshop, samen met een vriendin heb ik er een keer voor heel veel geld geshopt.
ik zou van die 30 euries veel china glaze nagellak kopen en ik zou ook wat van sleek en konad kopen, maar vooral china glaze lakjes. ik kijke vaak genoeg op de siten en zt dan helemaal weg te dromen over wat ik allemaal zou doen als ik een bepaald lakje heb wat ik dan net gezien heb.

toedels Marlies
p.s. veel succes met het kiezen van de winnaar

[Beantwoorden]


Door Sandy op 6 juni 2011 23:10

Wow! fantastische actie! Ik heb nog behoorlijk wat items op mijn wishlist staan en al heel lang de beautyblender in het bijzonder, elke keer kom ik er weer voorbij en denk ik.. ‘12,50 voor een spons is te duur’. Dit zou DE manier zijn om hem te proberen :-D

[Beantwoorden]


Door Milady op 7 juni 2011 09:44

Ik wil winnen omdat ik dan eens kan shoppen zonder me daarna schuldig te hoeven voelen omdat ik weer teveel heb uitgegeven :D haha. Op m’n lijstje staan onder andere een nieuw Sleek palette, en een paar NYX jumbo pencils (oa Milk). Als ik dan nog geld over heb ga ik het denk ik besteden aan China Glaze lakjes of Sugarpill oogschaduw.

Tof trouwens dat je de verzendkosten op je neemt, erg lief!

[Beantwoorden]


Door mirte op 7 juni 2011 12:54

heee vera! ik ben sinds een tijdje begonnen met make up. mede door jou site en andere beautybloggers.
omdat ik eigenlijk pas begonnen ben zou ik een aantal basis producten willen kopen, zoals bijvoorbeeld het 88 palette, brushes en een mooie blush. zodat ik daarna weer volop kan gaan experimenteren en opmaken!

alvast veel plezier!

xoxo mirte

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 7 juni 2011 17:57

Superleuke winactie! Ik zou het shoptegoed willen winnen omdat ik nog nooit wat heb besteld bij Enchantra *schaam schaam*. Ik heb er al meerdere keren op gekeken en dingetjes in mijn winkelmandje gegooit, maar de prijzen liggen dan weer te hoog & dan weet ik niet wat ik weg moet halen, haha. Als ik de €30 zou winnen dan zou ik daar als eerst een Sleek palette van kopen. Wauw, wat zijn daar een mooie palettes van & ook goede revieuws van jouw ! <3 & de China Glaze en de flakies zien er ook super mooi uit. En de beautyblender niet te vergeten… Oeh, ik ben verslaafd aan bestellen ! :$ xx

[Beantwoorden]


Door lisanne op 8 juni 2011 14:58

hallo vera,

ik vind dit een vet coole winactie ik volg je echt al heel lang en het lijkt me zo leuk als ik zou winnen.
ik zou dan het 88 pallette willen ik weet nog niet in welke versie en nog iets anders maar dat weet ik nog niet.
en ik wil winnen omdat ik nooit via webshops mag bestellen maar als ik dit win wel en anders krijg ik nooit het 88 pallette.

groetjes van Lisanne.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 8 juni 2011 15:07

Waarom ik zou willen winnen? Om kennis te maken met de producten van Sleek, deze zou ik dan ook gaan aanschaffen als ik win. Omdat ik komend schooljaar zelf mijn studie moet gaan betalen, blijft er weinig geld over voor leuke spulletjes als de nieuwste collecties make-up. Met een eigen site ‘moet’ je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de nieuwste dingen en daarom doe ik mee.

[Beantwoorden]


Door Nerissa op 8 juni 2011 15:37

Superleuk!
Ik hou echt van enchantra, dus dit is geweldig! Ik zal er 3 NYX lipglossjes van kopen en natuurlijk mij verslaving, nagellak!

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 juni 2011 21:21

Wat een superleuke actie ! Nou waarom ik wil winnen ? Simpel, omdat het mij gewoon leuk lijkt ! Heb nog nooit iets van make-up op internet besteld en ben wel benieuwd ;D Als ik win zou ik iets van sleek bestellen, wat maakt niet echt uit iedereen is bijna over alles positief, en iets van nyx de lipsticks of cream blushes ofzo . :D
EN NOG GEFELICITEERD LINDA ! HIEEP HIEEP HOERA xd .

[Beantwoorden]


Door Bernadette op 8 juni 2011 21:46

Ik zou graag willen winnen omdat ik een aantal nieuwe nyx producten wil proberen!

[Beantwoorden]


Door Iris op 9 juni 2011 11:17

Ik denk dat ik een aantal nagellakjes ga kopen van de nieuwe china glaze collectie die binnenkort in de shop komt.

[Beantwoorden]


[…] A shott of beauty, Peggy Timmermans, Beauty Addicts, Know how to life it, Cherry plum Sky, Vera Camilla, Agneta’s blog, Beauty polish, Tasilo, Beauty vibes, The art is makeup, Live with Lipstick, The […]


Door Winnaar van de Enchantra winactie! « op 9 juni 2011 15:50

[…] makeup and the city,  Peggy Timmermans,  Cherry plum Sky, Vera Camilla,  Tasilo, Beauty vibes, Live with Lipstick, The polish […]


Door Sylvia op 9 juni 2011 15:58

Een beetje heel laat maar alsnog van harte gefeliciteerd voor Linda natuurlijk! Ik kwijl al zo lang over een aantal Essie lakjes uit de shop van Enchantra, maar helaas zijn ze bijna 10 euro per stuk wat ik zelf toch nog wel veel vind voor een lakje. Dit zou dus hetgene zijn wat ik graag wil uit de shop! Ik zou dus graag willen winnen omdat ik deze lakjes ontzettend graag uit wil proberen!

[Beantwoorden]


Door Eline op 9 juni 2011 18:30

Nou, ik wil graag winnen omdat ik van mijn ouders niet iets mag bestellen via internet.
Maar als ik shop tegoed win mag het waarschijnlijk wel!
En ik heb weinig make-up dus dat komt handig uit;)

Groetjes, Eline

[Beantwoorden]


Door Elien op 10 juni 2011 18:57

joepie, leuke wedstrijd!!!
ik zou veel nagelakjes en oogschaduw kopen (:
ik zou ook zeker een 88 pallette kopen, want die heb ik spijtig genoeg niet voor mijn verjaardag gekregen :(

X <3

[Beantwoorden]


Door ShoP_AholiC op 10 juni 2011 20:35

Eigenlijk heb ik niet zo’n hele goede reden, maar ik zou zoooooo graaaag eens willen proberen wat jij ook zo fijn vind:) haha
leuke winactie trouwens! En je site is echt super!

[Beantwoorden]


Door Tara op 11 juni 2011 19:08

Heey Vera en Linda.
Linda gefeliciteerd met je verjaardag.
Vera, leuk dat je de verzendkosten voor je rekening neemt!
Ik zou heel graag willen winnen omdat ik zo ontzettend veel dingen van Encantra zou wilen bestellen maar ik nooit het geld er voor heb!
Ik hoop met deze winactie toch wat kunnen bestellen!

[Beantwoorden]


Door sanne op 11 juni 2011 20:12

Hey Vera
ik vind het een hele leuke winactie en het ook superaardig
van je dat jij zelf de verzendkosten betaald ik zet
eigenlijk nooit reacties op je site af en toe wel maar niet vaak ofzo ik denk dat ik het wel vaker ga doen want dat is ook leuk voor jou als je wat feedback krijg van de mensen die jou volgen op je site
ik zou best graag de 30 euro willen winnen maar ik wist niet echt wat ik moest tiepen toen begon ik andere reacties te lezen de somige mensen zijn arm of hebben 1 of andere ziekte maar dat heb ik allemaal niet waar ik wel blij om ben want een ziekte hebben is niet leuk en ik kan het eigenlijk ook wel weten want mijn broer heeft een ziekte en toen ik klein was kon het wel vaak merken want het was best vaak dat ik plotseling naar mijn oma toe moest omdat mijn broer doodziek werd ik had het er altijd moeilijk mee dit word een veel te lange reactie owja nu moet ik ook zeggen wat ik ervan ga kopen ik weet het niet echt ik denk iets van nyx ik heb er veel naar gekeken maar nooit wat van gekocht omdat ik eigenlijk nooit bestel
xx sanne

[Beantwoorden]


Door Martine op 12 juni 2011 20:37

Hee Vera!

Wat zou ik kopen voor 30 € op enchantra:

– een NYX jumbo milk yey pencil voor m`n zusje, die wil ze heel graag.
– 88 pallet gemengt (shimmer en matt)

Ik zou dus het shopgeld moeten winnen omdat ik er niet alleen mezelf mee blij maak maar ook anderen! <3

xx Martine en succes met kiezen

[Beantwoorden]


Door liesbeth op 13 juni 2011 14:23

Oooh, hoe leuk dat ze dat allemaal doet. We worden nogal verwend!
Ik moet winnen omdat… Uh nou ja ik HOU van beauty & de Enchantra webshop en zou over the moon zijn mocht ik zomaar 30€ mogen uitgeven in deze übercoole webshop!!

Groetjes, liesbeth

[Beantwoorden]


Door Janice op 13 juni 2011 16:51

Ik zou deze wina ctie willen winnen, omdat ik bijna zeker weet dat ik geslaagd ben voor mijn examen. En dit zou een te gek examen cadeautje zijn! Als ik win, koop ik het 88 warm palette!

Bedankt voor deze toffe win actie! ;D

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 14 juni 2011 11:08

Wat een leuke winactie!
Ik moet winnen omdat het niet zo goed gaat met mijn moeder. Ik wil haar graag een manicure en pedicure geven, zo kunnen we toch samen wat leuks doen. Ik wil dus graag nagellak bij enchantra bestellen.

[Beantwoorden]


Door Anna op 15 juni 2011 21:58

Wat een leuke actie!
Ik volg je site al een hele tijd maar ik ben echt een lurker en laat niet zo vaak iets achter (sorry!)
Maar jij maakt me altijd zo hebberig door al die producten van enchantra! Ik bestel zelf nooit via internet omdat ik eigenlijk gewoon het vertrouwen nog niet heb denk ik. Ik twijfel erg vaak maar dan doe ik het op het laatste moment toch weer niet! Hierdoor loop ik natuurlijk heel veel leuke dingen mis die in de winkels niet te krijgen zijn. ( Denk aan sleek, china glaze, konad en andere leuke dingen die enchantra verkoopt. )
Dit is echt een leuk bedrag om spulletjes uit te zoeken die ik eigenlijk al heel lang wil, en een goede start om te gaan internetshoppen!

Groetjes Anna

[Beantwoorden]


Door Lente op 18 juni 2011 21:19

Heee,
Als eerst wil ik zeggen super leuke actie.
ik had mijn eerste palette gekocht en die is helemaal stuk gevallen alle oogschaduw door de hele woonkamer.
OOhh wat was ik daar ziek van…
En ik zou graag en nieuw pallete willen kopen op echantra.

kusjesx

[Beantwoorden]


[…] A shott of beauty, Peggy Timmermans, Beauty Addicts, Know how to life it, Cherry plum Sky, Vera Camilla, Agneta’s blog, Beauty polish, Tasilo, Beauty vibes, The art is makeup, Live with Lipstick, The […]