Shoplog 21 juni ’11

Één van de mooiste tijden van het jaar is aangebroken: de zon schijnt, de vogeltjes fluiten en de uitverkoop is weer begonnen! Check mijn shoplog met sale aankoopjes van de H&M, een aantal make-upproducten en mijn nieuwe iPhone cases. Enjoy!


Klik hier als je de video niet kunt zien.


Reacties

Door Lovethatmakeup op 23 juni 2011 10:07

Had de video al stiekem op YT gekeken! de H&M sale is idd al goed begonnen :) Ik heb ook die roze blazer! Ook leuk op een witte chino of skinny met een beige top en dan de blazer. (love) Verder leuke dingetjes gekocht

[Beantwoorden]


Door Rachelle op 23 juni 2011 10:11

Jammer dat de sale in België pas 1 juli beginnen!

[Beantwoorden]

Natascha antwoordt op 23 juni 2011 om 10:17:

Voor mij is dat extra feest want dan is het mijn verjaardag.
In princiepe moet je onder dat jurkje een plak BH of geen BH aandoen. Ik doe dat nooit, mijn cupmaat staat dat niet toe. Wat je kan doen ik een nudekleurige Bh dragen. je haar is mooi en lang dus als je het los draagt valt het niet eens op dat je,je Bh ziet denk ik. Je kan natuurlijk ook voor colorblocking gaan en er een snalkleurige BH onder dragen :-)

[Beantwoorden]

Kimberly antwoordt op 23 juni 2011 om 11:44:

een plak bh idd super handig!

[Beantwoorden]

Brenda antwoordt op 23 juni 2011 om 11:49:

Je kunt wel een BH aan ! Bij de hunkemoller heb je verlengstukken van de rugbandjes van je BH, die je achter je rug moet kruisen en dan bij je buik vast kan maken. Zo wordt de rugband veel lager, en ik denk dat het onder dat jurkje net wel kan!

Ik heb met hetzelfde gezeten ;) Maar ze hielpen me heel goed bij de hunkemoller. Ik zou er even naar toe gaan en het jurkje meenemen, want ook al zitten ze verpakt, de verkoopster stelde voor dat ik ze mocht proberen. Domme ik had het jurkje niet meegenomen, dus dat was geen optie, maar ik heb ze gewoon gekocht (is onder de 10 euro geloof ik) en het is echt een goede oplossing.

Ook verkopen ze op internet BH’s met een doorzichtig rugbandje en als je dat nog niets vind dat kan je idd gaan voor de plakBH.

Maar ik zou eerst die speciale bandjes proberen! Je kunt ze namelijk aan elke BH bevestigen, dus dan hoef je er geen speciale BH voor te kopen!

[Beantwoorden]

Carlijn antwoordt op 23 juni 2011 om 13:53:

oh, jou eerste tip ga ik ook eens bekijken dan! klinkt als een goede oplossing nl.
Ik heb echt een hekel aan zo’n plak bh, dat beetje wat ik dan heb hangt dan zo alleen maar naar beneden!

Ik heb een heel mooi jurkje met een kanten achterkant, en het is dan lelijk als je een bhbandje zit, vind ik. Ik heb toen een bh met zo’n bandje van plastic, viel niet op! het plakt wel wat aan je huid vast dat plastic, maar ach;)

Tara antwoordt op 23 juni 2011 om 14:30:

Misschien kan je onder je armen het iets omhoog zetten met behulp van een speld, spelden zie je vaak niet zitten en dan zie je het aan de achterkant ook niet. Wel uit kijken dat je je zelf niet prikt haha.

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:22:

Goede tip Brenda! Ik ga ernaar vragen bij de Honkemoller.


Door Shirley op 23 juni 2011 10:12

Hihi die blazer heb ik ook ;) staat je goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:23:

Waarom verbaast mij dat niets? ;)

[Beantwoorden]


Door Milou op 23 juni 2011 10:13

Ik vind het ook altijd moeilijk bij kledingitems met een open rug.. Ik vind het meestal niet zo mooi om er een topje onder te doen, want dat haalt dat hele effect van het kledingstuk weg. Ik doe meestal gewoon een bh aan, die wel mooi is, en die ook qua kleuren erbij past. Wat je ook kunt doen is zo’n opplakbh gebruiken als je het echt lelijk vindt om een gewone bh eronder te dragen. Ik heb er eentje van de hunkemoller, en op zich werkt het wel.

Trouwens.. Ik vind die telefoonhoesjes helemaal niet ordi! Vind vooral die paarse helemaal leuk!

[Beantwoorden]


Door Astrid op 23 juni 2011 10:14

Leuke shopblog en over die BH, volgens mij kan bij de Hunkemoller (of hoe je dat ook schrijft) speciale dingen daarvoor kopen volgens mij want daar heb je altijd van die handige ‘assesoires’ voor BH’s.
Succes ermee !

[Beantwoorden]


Door Regina op 23 juni 2011 10:14

Ooh leuke dingen heb je gekocht! vooral die blazer, die wil ik ooook.

[Beantwoorden]


Door A* op 23 juni 2011 10:15

Leuke dingen! Dat jurkje heb ik in het grijs, maar persoonlijk vind ik het meer een top. Ik zou hem met mijn 1.63m niet als jurkje durven dragen. Ik draag daar een knalroze bandeau BH onder van Primark. Je ziet dan net een randje daarvan, staat wel gaaf. Bij H&M verkopen ze ook zulke BH tops maar dan in zwart en wit enz. Vandaag begint de sale bij Zara? Ik was er gister en toen was er helaas nog niets. Ga vandaag dan ook maar weer kijken!

[Beantwoorden]


Door Gwen op 23 juni 2011 10:16

SUPERSUPERSUPER iphone hoesjes , ff vraagje : ik heb geen iphone , maar wel een ipod . passen die hoesjes ook om de ipod touch? IK moet nu echt naar de ZARA want gister was er nog geen uitverkoop ….
Leuke shoplog! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:24:

Nee, voor ipod touch zijn er weer andere hoesjes! :yes:

[Beantwoorden]


Door Anouk op 23 juni 2011 10:18

super leuke dingen!
bij dat jurkje met de lage achterkant zou ik gaan voor een witte kanten bandeau eronder, doe ik zelf ook altijd met lage schirtjes aan de achterkant!

[Beantwoorden]


Door Alise op 23 juni 2011 10:20

Je hebt leuke dingen zeg! Met dat jurkje zou ik eerlijk gezegd ook geen raad weten..

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 juni 2011 10:22

Super leuke dingen gekocht! Ik heb zelf eerlijk gezegd nog nooit iets aan gehad met een open rug, dus zou niet weten hoe je dat moet doen met je bh. :/ Ik heb zelf nog niet geshopt in de sale maar ga 1 juli lekker shoppen in Antwerpen. :roll: Je hoesjes voor je telefoon zijn trouwens echt geweldig! Die met die bloemen heb ik in het roze (love) Veel plezier met shoppen in Amsterdam vandaag!! (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:24:

Leuk, thanks! veel plezier 1 juli :)

[Beantwoorden]


Door Alissa op 23 juni 2011 10:23

Super leuke dingen heb je gekocht!
Vooral dat iphone hoesjes is leuk :D

[Beantwoorden]


Door DanaMaaskant op 23 juni 2011 10:26

Woow handig! ik wou van de week ook weer gaan shoppen,
maar nu ik die leuke dingen zie + sale, denk ik dat ik vandaag al ga!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 23 juni 2011 10:29

super leuke dingen heb je gekocht
bij dat jurkje kan je er een shirtje onder doen wit of zwart bijvoorbeeld
of je doet er een plak bh onder

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 juni 2011 10:30

Voor jurkjes met een lage rug bestaan speciale bandjes die je aan je eigen bh vast kan maken. Die kruis je dan laag over je rug en dan maak je ze aan de voorkant weer vast. Low-Back-Strap heet dat volgens mij. En ze zijn gewoon te koop bij hunkemöller. ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne op 23 juni 2011 10:44

alsjeblieft, geen t-shirt of zichtbare bh eronder! ik vind dat ZO lelijk en ook een beetje sullig uit zien, zo van; ‘dan koopt ze zo’n mooi jurkje, en dan is ze zo’n oen dat ze haar bh er onderuit laat komen’. Gebruik een plak bh, als dat niet genoeg ondersteuning geeft, draag hem dan alleen als je niet zoveel ondersteuning nodig hebt (bijv. als je naar een restaurant gaat en de hele tijd kan zitten, niet als je de hele dag gaat shoppen o.i.d.)
je haalt, zoals eerder gezegd, het hele effect van de blote rug weg. JUIST wat het zo sexy maakt is dat je een stuk blote rug ziet, zonder bh, dat is mysterieus en op een bepaalde manier dus heel sexy vind ik!

[Beantwoorden]

Laure antwoordt op 23 juni 2011 om 17:55:

Sowieso een plak BH! Werken prima. Voor 30 euro te koop bij de Hunkemoller.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 23 juni 2011 10:45

Leuke dingen heb je gekocht bij de h&m! Je kunt voor dat jurkje speciale bandjes kopen voor je bh (bij de hunkemöller geloof ik) die je in je nek vast kunt maken ;-)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 23 juni 2011 10:59

Leuk filmpje weer, zo gezellig! Ik vind het persoonlijk niet mooi als je de BH-sluiting zo in het zicht heb, ik zou dan een halterBH aanschaffen bijvoorbeeld :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 23 juni 2011 11:02

Dat shirtje met die paardjes is echt zo Rachel uit Glee :roll:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:26:

Ja, klopt! Wel hetzelfde shirtje, helaas niet allebei zo’n geweldige stem. Maarja, Rachel kan niet alles hebben he ;)

[Beantwoorden]


Door Felicia op 23 juni 2011 11:04

Ik ben echt helemaal weg van je iPhone hoesjes en wil zelf alleen al een iPhone om ook zulke heerlijk kitschy hoesjes te kunnen aanschaffen :D
Voor het jurkje zou ik zeggen een plak-bh of een bh die een mooie sluiting heeft en qua kleur bij het jurkje past. Absoluut géén huidskleurige bh! Ik heb ook ooit eens een bh gehad die speciaal voor zulke kledingstukken was, de sluiting daarvan zat aan de voorkant (zo’n soort bikinihaakje) en de achterkant was van mooi zwart kant. Mocht je die ergens kunnen vinden (die van mij was van hunkemoller dacht ik) dan zou dat ook misschien een goede oplossing zijn.
Dat poederroze blazertje is echt prachtig! Ik zit op dit moment in Milaan voor stage en (helaas) begint hier 2 juli de sale pas, maar dan ga ik ook goed los en veel leuke dingen proberen te scoren. Ik hou van sale <3

[Beantwoorden]


Door Ronne op 23 juni 2011 11:22

Je blazer is echt mooi! Heerlijk zomers ook die kleur. Het openrug-dilemma heb ik ook al een aantal keer mee moeten maken. Ik zelf heb de low back straps gehaald, waarmee je je bh lager kan laten sluiten. Die verkopen ze geloof ik ook bij de Hunkemoller. De Bijenkorf heeft ze zeker! En mocht je dat niet lekker vinden zitten, dan kun je altijd nog voor een opplakbh gaan. Ik vind dat echt beroerd, omdat die dingen bij mij nooit blijven zitten. En dan ga ik ze zo heel charmant op lopen hijsen, wat ook niet echt een succes is. Qua sale heb ik niet echt plannen (wat meestal inhoudt dat ik echt belachelik veel ga kopen). Gisteren heb ik een paar ballerina’s, een Marlies Dekkers topje en lingerie gescoord (70% korting) in de sale. Toch wel een stuk leuker winkelen dan normaal. En zaterdag is het plan om Alkmaar nog even onveilig te gaan maken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:28:

70% korting, nu al!? :O lucky you! Die kipfilets lijken mij dus ook echt alles behalve comfortabel…

[Beantwoorden]


Door Roos op 23 juni 2011 11:29

Ik heb dat hemdje/jurkje met de open rug ook, maar dan in het grijs; ik draag hem gewoon met een mooie simpele zwarte BH eronder, ik vind het niet zo’n probleem dat je de sluiting ziet, vind het eigenlijk wel wat hebben (maar dat komt ook omdat het bij veel mensen echt NIET mooi vinden als ze geen BH aanhebben, dan liever zo’n sluiting!). Ik denk dat een bandeau BH (noem je dat zo?) er ook mooi onder staat.

[Beantwoorden]


Door ilja op 23 juni 2011 11:35

bij welke verkoper heb je die iphone hoesjes gekocht?
i want those :love:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:29:

check deze blogpost: http://veracamilla.nl/2011/06/mijn-eerste-keer-ebay/ :yay:

[Beantwoorden]


Door Lee; op 23 juni 2011 11:41

Dat zijn een aantal leuke items! De sale is echt fijn ^^

[Beantwoorden]


Door Romyy op 23 juni 2011 11:44

Supermooie Blazer !

[Beantwoorden]


Door Annelies op 23 juni 2011 11:44

http://www.hunkemoller.nl/bh/bra-solutions/low-back-strap-2.html voor je mooie jurk

[Beantwoorden]

Joanne antwoordt op 23 juni 2011 om 11:54:

Precies! Die wilde ik net ook gaan posten ;)

[Beantwoorden]

Joanne antwoordt op 23 juni 2011 om 11:57:

Je hebt bij de hunkemoller van die low-back straps waardoor je BH om je middel vast zit, dat zou perfect zijn voor die jurk. Ik zie dat iemand anders al de link heeft geplaatst!

En ik zou de hoop nog niet opgeven voor dat pakketje uit Engeland. Het verschilt heel erg per keer. Ik heb wel eens pakketjes gehad uit de VS die er maar een paar dagen over deden, en pakketjes uit Duitsland die er 4 weken over deden. Het kan dus altijd nog! En anders moet je die seller emailen en dan krijg je je geld terug.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:31:

Omg, die bandjes zijn geniaal! Ik kreeg de tip al eerder hierboven maar nu heb ik er een goed beeld bij. Die ga ik kopen. Thanks!

[Beantwoorden]


Door fenna op 23 juni 2011 11:50

Super leuke spulletjes :D. Voor dat jurkje zou je een opplak bh (of hoe dat ook heet) kunnen kopen :D

[Beantwoorden]


Door charile op 23 juni 2011 11:54

mooie spulletjes!
x

[Beantwoorden]


Door knoopje op 23 juni 2011 12:01

Draag gewoon geen beha! Zulke grote borsten heb je toch niet (no offence, ik ook niet ;)
Ik vind het persoonlijk het effect van het mooie jurkje totaal teniet doen als je er wel een beha of topje onder zou doen.

Als je per se toch een beha wilt dragen kun je zo’n bra extender zoals hierboven al een link van is gepost proberen.
Als je bang bent dat de jurk te doorschijnend is om zonder beha te dragen kun je dit misschien gebruiken:
http://www.welikefashion.com/p/6235-Nippless_Cover.html

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:32:

Hehe, nee ik heb inderdaad geen big boobies, maar voel me niet fijn zonder BH. Gelukkig zijn er al goede tips binnen gekomen!

[Beantwoorden]


Door claire van aken op 23 juni 2011 12:07

je hebt bij de Hunkemöller van die strapless plak-bh’s! die zijn superhandig en werken echt goed! ze kosten iets van 20euro

[Beantwoorden]

A antwoordt op 23 juni 2011 om 12:12:

Inderdaad, dacht ik ook te zeggen, een opplak bh! :)

[Beantwoorden]


Door jasmien op 23 juni 2011 12:17

ik heb ook die blazer! ik draag hem op een skinny bleke jeans.
en ik heb ook zo’n kleedje dat het zo diep gaat aan de rug. Het is felblauw en ik draag er een bh onder helemaal in hetzelfde blauw. De sluiting van mn bh zie je dan maar eigenlijk is het wel leuk omdat hij past op het kleedje

[Beantwoorden]


Door Sharon op 23 juni 2011 12:32

Heel leuk filmpje! Ebay is inderdaad heel handig voor telefoonhoesjes, je hebt er zoveel! Ik denk trouwens dat je ring nog wel gewoon komt hoor. Meestal is het er met 2,5 week dus ik denk dat je HK pakketje gewoon erg snel was haha! Ik moet ook echt nog even naar de H&M sale voor jurkjes, heb er nog helemaal geen gekocht voor de zomer en dit is dan wel heel handig haha :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 juni 2011 12:34

Ik heb de Very Croq set al 2 jaar en hij blijft geweldig! Geen haaruitval en gewoon hele fijne kwasten. Super leuke shoplog en leuk shirt met die paarden erop.

Voor de BH zou ik bij de Hünkemoller een speciaal bandje kopen, maar dat hebben meer mensen hier al uitgelegd geloof ik. Ik vind het echt nót done als je aan de achterkant de sluiting van je bh ziet bij zo’n jurkje, maar dat schijnt hip te zijn ondfer 14/15/16/17-jarigen. Ook haltershirtjes met een gewone bh eronder.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:35:

Ik hoop dat mama tevreden gaat zijn over de kwastenset, haar eerste reactie was in ieder geval al goed ^^)

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 juni 2011 12:40

leuke nieuwe aankopen

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 23 juni 2011 12:56

voor die lage uitsnijding in dat jurkje heb je van die speciale bh’s zodat je de sluiting niet ziet, ik zou gewoon eens bij een goede winkel ernaar vragen.. deze zitten wel niet zo lekker (vind ik)
maarja wie mooi wil zijn moet pijn lijden..
maar k zou er wel maar voor zorgen dat je de sluiting enzo niet kunt zien, dat staat nogal ordinair!!

[Beantwoorden]


Door Cjs op 23 juni 2011 12:57

Ik zou gewoon een mooie bh met een leuk kantje oid eronder doen, een plakbh lijkt me nou niet ideaal voor naar school of tijdens het shoppen en zo’n ding wat je op je buik vastmaakt schijnt er denk ik gewoon doorheen. (Ik heb hetzelfde model jurkje maar dan met een ander printje) Ik zou absoluut geen huidskleurige bh eronder doen, want als je het dan wel ziet is dat toch wel een beetje een afknappertje, if you know what I mean haha (A)

[Beantwoorden]


Door Inger op 23 juni 2011 12:58

Ik moet dat jurkje echt hebben! Als bh eronder zou ik inderdaad voor die van de hunkemoller gaan met die speciale bandjes, zit ondanks dat het niet zo fijn klinkt best lekker! Ik heb ook zo’n jurkje in het zwart en hier draag ik meestal een felgekleurde bandeau onder, ze hebben superleuke (grappige motiefjes en kleurtjes, maar ook gewoon standaard kleuren) bij de vero moda voor maar 4€ geloof ik!xo

[Beantwoorden]


Door Elien op 23 juni 2011 13:00

je hebt echt mooie dingen gekocht!!
vooral dat jurkje is leuk!!
wel jammer dat je je BH ziet, ik weet er ook geen oplossing voor :(

[Beantwoorden]


Door Cari op 23 juni 2011 13:14

Leuke shoplog! Ik heb ook pasgeleden de very croc kwastenset van Zoeva besteld en hij is zooo mooi! Ik ben er echt blij mee en weet zeker dat jouw moeder hem ook geweldig gaat vinden.

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien op 23 juni 2011 13:24

Kun je geen halter BH aan doen? Als je je haar los draagt dan zie je dat bandje in je nek niet. Ik heb die mellow yellow nagellak ook gekocht en heb hem nu op. Ik vind hem superleuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:36:

Het gaat juist om de sluiting! Maar ik heb al veel tips gekregen ^^)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 23 juni 2011 13:26

Leuke dingetjes heb je gekocht!
Ik zou persoonlijk een hempje onder dat jurkje dragen. Beetje jammer van die rugdecolleté eigenlijk, maarja. Ik vind het altijd zo ordinair staan als je dan een deel van je BH ziet!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 23 juni 2011 13:55

Dat paardjes shirt is echt heel leuk!

Ik draag sowieso liever geen dingen met een open rug, acné heet het probleem. Daar kan ik je dus niet mee helpen, maar ik zie dat er al een heleboel tips zijn gegeven.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:37:

Hmmm :(

[Beantwoorden]


Door Eva op 23 juni 2011 14:20

hee,
weet je misschien tot wanneer de sale is in de H&M?
ik kan het nergens vinden!
xxxxjes

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:39:

Nee, geen idee. Maar op een gegeven moment zijn de leukste dingen wel weg!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 23 juni 2011 14:21

Leuke shoplog heb je weer gedaan!
Leuke dingen geshopt ook bij de H&M!

[Beantwoorden]


Door justine op 23 juni 2011 14:26

Mooie dingen heb je gekocht! Ik vin die blazer erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 23 juni 2011 14:34

Superleuk! Dat blazertje had Mascha van beautygloss ook gekocht zag ik laatst, haha :) Zelf heb ik ook die gele nagellak en dat gele hemdje.. Die hadden we met het hockeyteam laten bedrukken voor een tweedaags toernooi waar we aan meededen! Superleuke dingen, dat shirt met die paardjes is echt heel erg leuk! En die hoesjes voor je iPhone vind ik ook juist wel leuk, hoewel het me wel irritant lijk dat die paarse zo dik is (of lijkt) door die roosjes, lijkt me wat vervelend in de hand liggen, maar ik weet natuurlijk niet hoe dat is omdat ik ze niet heb, hihi! :)

Echt heel erg leuke dingen heb je gekocht! En over dat jurkje: ik zou dan zo’n plakding kopen, of dat van de hunkemoller waar iedereen het over heeft. Ik zou zeker niet je bh zo laten zien, dat vind ik zo ordi!

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:38:

Dat deden wij ook ja, shirtjes bedrukken voor een hockeytoernooi :) ik vind het fijn juist, dat hoesje. Heb ik meer grip!

[Beantwoorden]


Door Tugce op 23 juni 2011 14:47

ik heb dat jurkje ook ik ga op het strans dragen met een bikinie maar je kan ook ene bh halen meet doorschijdende bandjes ofzo hoe dat ook heet

[Beantwoorden]


Door Martine op 23 juni 2011 14:54

:+ :) :!: :shit: :sexy: :-| ^^) <3 ;-) :yes: :yay: :wtf: :wow: :wave: :star: :smak: :shit: :sexy: :roll: :omg: :nod: :no: :love: :lol: :lees: :kiss: :ja: :hmm: :hiya: :hey: :gaap: :eww: :duh: :doh: :crazy: :cool: :boo: :ahh: :X :S :O :D :@ :?: :/ :-| :-P :-) :-( :+ :) :!: (love) (H) (A) (:

[Beantwoorden]

Martine antwoordt op 23 juni 2011 om 14:56:

hihi leuk filmpje hoor:P

[Beantwoorden]


Door Iris op 23 juni 2011 15:00

Heb vandaag ge-sale shopt. Waaronder de parfum van white musk. Je hebt er een nieuwe white musk verslaafde bij, hihi ;).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:40:

Oeehhhh, love it! <3

[Beantwoorden]


Door Dewy op 23 juni 2011 15:09

Ik vind dat opzich niet heel lelijk, als je een mooie kante bh eronder draagt is de achterkant vaak ook kant. Maar als je dat niet wil (wat ik me kan voorstellen) is een goede optie een plak bh, je hebt ze bij de action, ik woon in een drop en daar hebben we ze dus ik neem aan dat ze ze in een grotere stad al helemaal zullen hebben.en die kosten rond de 5 euro, je hebt ze in het huidskleur wit en zwart. ^^)
Leuk prijsje, blijft goed zitten. Ik vind het een heel erg leuk jurkje, valt die erg kort?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:41:

Het is geen heel lang jurkje, denk tot halverwege je bovenbenen? Ligt natuurlijk ook een beetje aan je lengte.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 23 juni 2011 15:11

Leuke dingetjes heb je geshopt! Ik heb die roze blazer ook ^^) . Hij is erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 23 juni 2011 15:26

Je hebt echt leuke aan koopjes gedaan ;D

[Beantwoorden]


Door Jessicaa. op 23 juni 2011 15:29

volgens mij shop jij best wel veel? ;P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:43:

Ligt eraan wat je veel vindt!

[Beantwoorden]


Door CCC op 23 juni 2011 15:29

Op de site van hunkemoller is een speciaal bandje voor rugdecolleté
http://www.hunkemoller.nl/bh/bra-solutions/low-back-strap-2.html

[Beantwoorden]


Door Puck op 23 juni 2011 15:35

Leuk filmpie Vera! Mooie dingetjes heb je gekocht, past helemaal bij je. Ik ga zaterdag naar Leiden naar m’n broer, hoop dat ik daar een paar leuke dingetjes kan scoren in de sale.

[Beantwoorden]


Door Samira op 23 juni 2011 15:37

dat blauwe t-shirt is schattig

[Beantwoorden]


Door Judith op 23 juni 2011 15:39

oeeh dat blazertje is zo mooi!
ik ga morgen ook lekker shoppen, heeeurlijk :)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 23 juni 2011 16:28

Tot wanneer loopt de sale?
Ik ben deze week jarig dus kan ik gelijk m’n verjaardags geld uitgevennn. (A)

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 23 juni 2011 16:43

Wauw, echt super-leuke aankopen! (love) Het blazertje vind ik echt helemaal geweldig, en ben stikjaloers dat je die voor maar vijftien euro hebt kunnen krijgen! (: Die gele nagellak vind ik ook leuk, en ook super dat hij ongeveer hetzelfde is als die Chanel-nagellak Mimosa. Dat schreef je trouwens ook in je blog. Dat paardenshirt heb ik zelf ook bijna gekocht, haha. Weer een leuk shoplog, Vera! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:44:

Klopt wat je zegt over de gele nagellak ^^)

[Beantwoorden]


Door Roos op 23 juni 2011 17:04

Bij de hunkemöller heb je volgens mij van die bh’s zonder bandjes. :)
Ik vind je hoesjes voor je iphone trouwens echt heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Amber op 23 juni 2011 17:09

Dat blazertje is echt leuk! IK heb een grote bestelling online staan, en de meesten vinden het vervelend dat de levertijd zo lang is, ik niet… zo heb ik namelijk al best een hoop spullen die ik besteld had omgeruild toen ze in de sale kwamen, scheelt me toch een hoop geld! :D

[Beantwoorden]


Door MirjaM op 23 juni 2011 17:21

Super leuk filmpje, ik hou van shoplogs..
ik heb ook zulk soort jurkjes, ik hou er ook van om een beetje bedekt te zijn, nou ik kan wel met een strapless shirt rond lopen maar ik hou er gewoon niet zoo van als je ondergoed kan zien, en daarom heb ik ik weet niet hoe veel bollenros, ik zou zeggen kijk ff bij de zara of ze een leuk kleurtje hebben die bij je jurk past.
Ik heb ook vaak geprobeerd om een bh aan te doen waar van de bandjes en waar het sluit la men zeggen plastic “doorzichtig dus is” maar dat vind ik persoonlijk voor geen meter lekker zitten.
Hopelijk heb je nog een fijne dag met je moeder gehad!!

[Beantwoorden]


Door oumaima op 23 juni 2011 17:36

gefeliciteerd voor je moeder (love)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 23 juni 2011 17:44

idd je kan een plak bh doen, maar dat is heel vervelend als je zweet!!

ik heb pas geleden een bh gekocht bij de hunkemuller met een doorzichtig bandje aan de achterkant, en die moest je aan de voorkant open en dicht maken! echt heel fijn ding!! dan ben je toch niet bang dat je je bh verliest!

Mvg Melanie

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 juni 2011 17:49

Leuk filmpje! Die blazer heb ik ook, echt fijn :) Moest wel een grote maat hebben terwijl ik normaal maat 38/40 heb haha.

[Beantwoorden]


Door Eli op 23 juni 2011 18:05

Hey Vera,

ivm je jurkje: er bestaan speciale bh’s die ter hoogte van je rug heel laag kan kruisen en dan sluiten op je buik, gemaakt voor jurken met lage “ruguitsnijding”. Mijn moeder had ooit een avondfeest en ze vond van die “plakBHdingen” niet zo handig.

Grtz ^^)

[Beantwoorden]


Door Paulien op 23 juni 2011 18:24

Ik zou niet moeilijk doen over je BH, koop een leuke met een kleurtje die bij je jurkje past! Dat vind ik het mooist.

Liefs (love)

[Beantwoorden]


Door Paola op 23 juni 2011 18:24

Super leuke aankopen! Ik ben ook helemaal dol op de sale! Ik kom altijd met tassen vol thuis!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:45:

Who doesn’t love sale? ^^)

[Beantwoorden]


Door Pien op 23 juni 2011 18:25

Leuk filmpje :) honderd jurk tips hierboven hoef ik niks meer toe te voegen haha kheb een zwart leren rokje van only gekocht van 80 naar 25 euro! Kga op vakantie in Barcelona nog lekker shoppen :)

[Beantwoorden]


Door marijke op 23 juni 2011 18:46

Je kunt prima een bh onder dat jurkje dragen waar bij je de sluiting ziet. Draag daar bijvoorbeeld een huidkleurige bh bij, dat staat wel het mooist:)! (Doe ik zelf ook altijd).

Leuke aankopen:)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 juni 2011 18:53

Leuke aankopen! Helaas ben ik vandaag begonnen aan de toetsweek, dus shoppen zit er de komende week niet in. Maar volgende week donderdag (laatste toetsdag voor mij) ren in gelijk de stad in om te shoppen. ^^)

[Beantwoorden]


Door Iriss op 23 juni 2011 20:00

Bij de action kan je ook van die beschermhoesjes kopen voor 90 cent en dan krijg je er 3. Die passen volgens mij precies op een iPhone!!

[Beantwoorden]

Iriss antwoordt op 23 juni 2011 om 20:05:

Ik bedoel dan voor je beeldscherm!

[Beantwoorden]


Door jennifer op 23 juni 2011 20:16

Ik laat of mijn bh gewoon zien maar eigenlijk heb ik mijn haar ALTIJD los dus valt het eroverheen:D

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 juni 2011 20:46

Leuke aankopen! Dat colbertje of die blazer staat je super! :)

En wanneer de sale begint, wacht ik meestal een beetje, ga niet direct de eerste dag :)

[Beantwoorden]


Door Hilde op 23 juni 2011 20:47

Ik zou geen bh aan doen, maar een bikinitop. Aangezien je dat jurkje met blote rug alleen draag wanneer het mooi weer is (als het geen mooi weer is draag je er wel iets overheen). Een bikinibandje mag gezien worden en haalt het effect van het jurkje niet weg!
Succes!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 juni 2011 21:06

Volgens mij heb ik jou gezien in Amsterdam vandaag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:46:

Zou heel goed kunnen!

[Beantwoorden]


Door ^¨^ op 23 juni 2011 21:08

je kunt er een wit spagety topje onder dragen een kleur die je wil wit zal mooi staan

[Beantwoorden]


Door lotte op 23 juni 2011 21:30

wow, is dit pas de eerste x dat ik een comment achter laat?
of mn naam en emailadres stonden er gewoon niet meer ;p

heel leuk en spontaan filmpje! en natuurlijk leuke dingen, stiekem vind ik die hoesjes ook heel leuk $

xx

[Beantwoorden]


Door Wieneke op 23 juni 2011 21:30

leuke dingen gekocht!
ik ben vandaag ook bij de sale geweest van de h&m en heb een harembroek gekocht (niet in de uitverkoop maar hing wel in het rek van 15eu), een bikini met panterprint a 10eu, een mooie coconsjaal van 5eu en een paar haarelastiekjes 1eu… dat was het volgens mij. de sale bij de zara vond ik echt te druk, dus daar was ik heel snel uitgekeken. maar eigenlijk wil ik nog wel een keer terug om te kijken op de tafel waarop stond alles 9,95. lage leuke shirtjes op met marinelook.
ik heb geen tip voor je rugdecollete, maar misschien hunkemoller?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:47:

De Zara was echt hellll

[Beantwoorden]


Door Stella op 23 juni 2011 21:52

Gefeliciteerd met je moeder. Ze zal vast heel blij zijn met het luchtje en de kwastenset. Ik heb al 2 jaar vast in mijn ‘stash’ Eaumega (love) en de very crocs kwastenset heb ik ook. Het zijn heerlijke zachte kwasten! Veel plezier met schoppen :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 23 juni 2011 22:06

haha, lieveschat je bent zo’n ebay noop, haha. hongkong gaat altijd heel snel. zal nog wel komen hoor! blazer staat je goed meid! ohja, over de beha. sowieso draag ik dit soort dingen nooit, want ik heb er echt een hekel aan als je beha er bovenuit komt, en het alternatief is geen beha, met eventueel plakpads ofzo, maar dat vind ik ook een beetje vreemd. dus vooral vermijden die hap, of gewoon lekker iets deroverheen ;)!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 23 juni 2011 22:24

ik zou juist bij dat jurkje met de lage rug een bh aan doen in een leuke fluor kleur wat lekker af steekt (colorblocking?!) wel met een dun rugbandje zegmaar, het liefst eentje waar de sluiting maar een haakje heeft (sommige hebben er zelfs drie en die zijn dus heel breed) en met een mooi kantje, beetje see trough dus niet zo ehm wat is daar het juiste woord voor :P gewoon, met het kant maakt het het wat subtieler, maar toch ook weer niet door de felle kleur en al doe je geen felle kleur, een mooie bh mag gezien worden! (ik versta daaronder een beetje een kanten randje aan de rug-kant of aan de zijkant wanneer je een top draagt met grote armgaten, savvy? :P)

ik zou sowieso GEEN top dragen, dat is zonde van de lage hals. dan is ie mooi rond en dan steekt er nog een rechte bovenkant van een topje bovenuit ew

[Beantwoorden]


Door Paul op 24 juni 2011 03:54

Die iPhone case is heel glamoureus Vera! :sexy:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:49:

Thanks honey ^^)

[Beantwoorden]


Door Jorine op 24 juni 2011 07:18

Heb je deze dingen heel toevallig in Utrecht gekocht? Ik was daar namelijk dinsdag en in het pashokje naast me vroeg het meisje steeds aan haar vriendin of het wel kon, een jurkje zonder bh. Supertoevallig dat jij ook op dinsdag bij de H&M shopte en met dezelfde vraag komt! :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juni 2011 om 11:49:

Haha nee dat was ik niet, maar wel toevallig! Heb gewoon in mijn hometown Arnhem geshopt.

[Beantwoorden]


Door Lissa op 24 juni 2011 14:16

Over die BH…
Je zegt zelf dat hij best goed aansluit.
Met dat soort jurkjes is het dan meestal zo dat ze van zichzelf al strak genoeg zitten en dat je niet persé een bh nodig hebt. Dan houdt het jurkje alles al op zn plek.
Kan me ook wel voorstellen dat je je daar niet helemaal prettig bij voelt en dan zou ik inderdaad even naar de hunkemoller voor die speciale bandjes…

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 24 juni 2011 15:12

Weer leuk filmpje! Je hebt leuke dingen gekocht, vooral dat colbertje. En voor die prijs! Je bent altijd zo lekker enthousiast, word ik helemaal vrolijk van haha

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 24 juni 2011 15:30

Leuke shoplog! Mooie dingen heb je gekocht. Dat jurkje zou ik ook wel willen!

[Beantwoorden]


Door romy op 24 juni 2011 18:05

Leuke aankoopjes en leuk filmpje! Voor dat jurkje zijn er genoeg BH’s je hebt namelijk van het merk: After Eden een BH die je helemaal aan kan passen, met o.a. een doorzichtige sluiter! Ook heb je een soort band die je vast moet knopen en dan je BH naar beneden haalt. Dus er zijn genoeg opties!

[Beantwoorden]


Door Bernadette op 24 juni 2011 20:08

Ik vind dat opzich wel kunnen, als je maar gewoon een huidskleurige bh aan doet haha. verder super toffe kleren, i love it <3

[Beantwoorden]


Door Anne op 24 juni 2011 20:38

jeetje jij bent echt goed in sale-shoppen! Echte leuke dingen gekocht joh:) Ik hoop dat dat bloemenjurkje er nog hangt in “mijn” H&M
Maar bij de hunkemoller verkopen ze BH solutions, bij zo’n jurkje met rugdecollete kun je Low Back Straps gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 25 juni 2011 08:29

Door Iesje op 25 juni 2011 12:16

Leuk shoplogje.
Over dat jurkje je kan tog ook gewoon een plakbh ofzo er onder doen.. dat je helemaal geen bandjes ziet?:O:O

x

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 25 juni 2011 13:40

Je kunt ook zo’n ‘plakbh’ gebruiken, dat heb ik ook, je hebt de steun, maar niemand die het ziet! Ik heb de mijne bij troissuisses gekocht en hij ziet er zo uit: http://www.erlebnisladen24.de/beautyshop/silikon_bh.htm

[Beantwoorden]


Door kirsten op 25 juni 2011 17:06

Leuke spulletjes die je hebt gekocht (love)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 26 juni 2011 10:23

1.Leuke ring, heb ik ook ;)
2. Ik heb een beugel-bikini-top, met zo’n sluiting die je in elkaar kan klikken (snap je? haha!) Maar die kan je een heel eind naar onderen op je rug dragen, zodat je niks ziet zitten bij een blote rug-kledingstuk. :) Is wel halter, want anders kandie niet zo ver naar beneden natuurlijk.
Ik vind dit persoonlijk fijner dan die plak dingen (cup D en plak-bh’s, not gonna happen…)
Haha, wel grappig trouwens dat je iedere shoplog weer kleding hebt die ik ook heb :p

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 26 juni 2011 om 10:24:

Zoals nu de blauwe-paarden top,haha

[Beantwoorden]


Door Jolien op 26 juni 2011 14:43

Ja een roze blazer is inderdaad heel mooi.
Heb zelf ook een lichte huid, en ook nog blond haar.
Dus dat staat flets, wel jammer!

hou echt van de H&M sale !

[Beantwoorden]


Door itske op 27 juni 2011 08:16

Leuke shoplog! Ik weet niet of deze tip al ergens staat, maar je voor dat jurkje met de lage rug heb je twee drukknoopjes nodig. Je naait dan de ene helft van de drukknoopjes vast aan de achterkant van je BH ( links en rechts ongeveer 4 cm van het midden) en dan naai je de andere helft van de drukknoopjes aan de binnenkant van je jurkje. Misschien verwacht je dat je jurkje dan heel erg gaat trekken ofzo, maar ik heb dit ook bij een jurkje gedaan en het werkt perfect! Hoop dat je het snapt! Liefs

[Beantwoorden]


Door Sanne op 27 juni 2011 09:48

Leuke shoplog, Vera! <3
Ik draag onder dat jurkje een plak bh. Plak bh's gebruik ik zowiezo veel, voor ballet.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 28 juni 2011 21:26

YAAAY WEER EEN SHOPLOG! OOOH die hoesjes, woooow haha. Die zilvere vind ik echt heel vet. Tsst, lelijk en ordinair.Ik vind die zilvere echt heel gaaf. Enne, je gaat volgend jaar gewoon met mij mee naar Hong Kong en dan ben je gewoon superhop ;) (that’s really true). 10 EURO PER STUK?! Wow, beter dat je dat erbij krijgt! Jeetje, jij hebt al 2 baby’s, en je wilt geen kinderen? Beetje tegenstrijdig. Oh die lipliner is vet. Waaaaah H&M! Ik vond dus helemaal NIKS bij de sale. Zo stom. Waaah dat colbertje is echt heel gaaf! Pfft, ik heb er nog steeds geen. Ik wil. MAAR 15 EURO?! WOOOOW! Beter. AAAAH DAT HEMPJE IS GAAF! Oooh, of je doet hem onder een witte doorschijnende blouse/tuniekje. Oh, dat jurkje is ook leuk. WAAROM VIND IK NOOIT ZULKE DINGEN?! Ik wil een jumpsuit. Dat wilde ik even zeggen. WOW die decollete is nice! Hmm, wow inderdaad, dat is echt zo ja. Volgens mij zijn daar speciale beha’s voor. OMG PONY’S! GEWELDIG! Halloo, check even deze outfit: http://lookbook.nu/look/2084141-little-ponies Wat, dat was het alweer? Wat snel! Echt hele leuke dingen :)

[Beantwoorden]


Door roos op 29 juni 2011 13:03

ik hoop heel erg dat je nog reageert op comments van oude posts, want waar heb je dat shirtje vandaan die je aanhebt? vind ik ontzettend leuk! je sale aankopen ook hoor ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 juni 2011 om 13:11:

Die is van de New Yorker, maar al meer dan 1 jaar oud.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 29 juni 2011 17:13

Ik ben een beetje laat, maar ik wil de double finger ring ook, dus ik vroeg me af of je hem al binnen hebt! :)

[Beantwoorden]


Door helene op 29 juni 2011 20:14

haha ik vindt jou zo grappig met: ik hou wel van grappige kleding maar niet dat je me uitlacht ofzo als je me ziet. geniaal :D verder leuk filmpje
baai x

[Beantwoorden]


Door Chanel op 30 juni 2011 20:37

Je hebt bh’s met een lage rug of speciale tools waarmee je dat effect kan krijgen.

[Beantwoorden]


Door nadine op 1 juli 2011 14:27

je hebt ook doorzichtige sluiting van je bh.
dan zitten de witte bandjes gewoon tot in je zij en dan dat doorzichtige bandje daarna.
is vet handig!!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 1 juli 2011 18:59

Wow toevallig, ik heb ook dat hemdje met die lage decolleté. Vet grappig, maar goed ik zat met dezelfde vraag. Bedankt dat je hem toch even vroeg aan je bezoeksters nu krijg ik ook antwoord (:
Leuke spulletjes heb je gekocht!
xx

[Beantwoorden]


Door tamara op 23 juli 2011 00:15

Hee,
mag ik mischien vragen waar je die cases hebt gekocht(A)
vind ze zo supper lief,

xx

[Beantwoorden]


Door Bobbie op 11 augustus 2011 19:09

Ik heb net dat paarse hoesje gekocht in een winkelcentrum voor 15 euro, haha. x

[Beantwoorden]