Favorieten van November

Vandaag weer een filmpje met mijn favoriete beautyproducten van afgelopen maand. Enjoy!

En natuurlijk wel zo handig, hieronder een lijst met de producten uit het filmpje waar ik een artikel over heb geschreven. Klikt op de producten om de artikelen te lezen

Klik hier voor een artikel over Lush Ultrabalm
Klik hier voor een artikel over MNY (inclusief review van de lipbalm)
Klik hier voor een artikel over de nieuwe Catrice producten (inclusief een review van de Glamoura Eyeliner in Mirror, Mirror).
Klik hier voor een artikel over Hema Liquid Eyeliner
Klik hier voor een artikel over het Essence Metallics Quattro palette
Klik hier voor een artikel over Gosh Miss Mole & Miss Minty
Klik hier voor een artikel over Pupa Crackling Nail Polish


Reacties

Door Brechtje op 5 december 2010 12:03

Leuk dat er ook van die goedkope producten tussen zitten, zoals Hema, Essence, Catrice en MNY. Ik ben vooral een groot fan van Catrice, ik vind de nieuwe collectie ook helemaal geweldig! :D Super leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door charile op 5 december 2010 12:11

Deze filmpje zijn echt altijd super leuk!
Leuk dat je allemaal goedkope producten voorbij laat komen!
‘xx

[Beantwoorden]


Door Madelon op 5 december 2010 12:25

Leuk filmpje meid :D

[Beantwoorden]


Door nina op 5 december 2010 12:30

miss minty en die pupa crackling nagellak, ik wil ze! echt zo mooi.

[Beantwoorden]


Door laura op 5 december 2010 12:35

leuk filmpje, ook leuke favorieten heb je van budget tot duurder, fijn!
xoxo

[Beantwoorden]


Door Jelly op 5 december 2010 12:36

weet jij of Hema Liquid Eyeliner
ook in andere kleuren zijn? Leuk filmpje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2010 om 14:02:

Volgens mij ook in het bruin

[Beantwoorden]

Djee antwoordt op 6 december 2010 om 08:56:

En heb hem ook wel eens per ongeluk in het grijs gekocht. ;)

[Beantwoorden]


Door Tasja op 5 december 2010 12:42

Erg leuk om favorieten te zien ^^
en je lipgloss staat je echt goed!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 5 december 2010 12:53

Ik heb de essence palletjes door jou gekocht. Ik heb de bruine versie en de zwart/grijze, en wat een kwaliteit zeg! Ik kocht ze eigenlijk voor de gelliner, om dat uit te proberen, maar wat een pigment in die oogschaduws zeg! Ik heb nu de bruine op, en dit is al echt een donkere avondlook, ik heb alle kleurtjes gebruikt (allebei de donkere ook), wat een pigment zeg! En de gelliner werkt ook fijn :)
Dus bedankt sinterklaas!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2010 om 14:03:

Ja ze zijn echt van super kwaliteit! Ben er heel blij mee.

[Beantwoorden]


Door Shari op 5 december 2010 12:55

De nieuwe catrice is echt liefde! super gepigmenteerd enzo! Die pupa nagellak wil ik ook wel eens snel gaan bekijken^^

[Beantwoorden]


Door Aranka op 5 december 2010 12:57

Leuke favoriete spulletjes! Ik ben ook echt fan van de nieuwe catrice spulletjes en de pupa nagellak vind ik er zo leuk uitzien!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 5 december 2010 13:02

Mooie producten zeg! Ik heb nog steeds niet die paletjes gekocht.. maar ik moet het echt doen, het zijn echt m’n kleuren! Hopelijk kom ik ze nog ergens tegen :) En ik vnd Miss Minty echt pretty!

[Beantwoorden]


Door amy op 5 december 2010 13:09

Leuke producten!! PS: ik heb dat bruine palette van essence ook maar ik heb de gelliner in een apart potje gedaan, want die verpakking sluit bij mij niet goed meer!!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 5 december 2010 13:24

Leuk filmpje en je ogen zijn prachtig opgemaakt evenals je lippen. Welke kleur heb je daar op?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2010 om 14:04:

Een lipgloss van NYX in Salsa.

[Beantwoorden]


Door Lee; op 5 december 2010 13:55

Leuk filmpje hoor :D!

Ik hoop dat ik vanavond het Essence palletje krijg :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 5 december 2010 14:15

Leuke producten! Ik heb zo’n oogschaduwpalet van Essence in de kleur Copper Rulez! Inderdaad zijn het superpaletjes. Crackling nail kits van Pupa zijn ook geweldig! Ik heb echt nog nooit zoveel complimenten op mijn nagels gehad als toen ik die nagellak op had (ik heb de combi zilverwit met paars).

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 december 2010 14:19

leuk filmpje :D die hema liner werkt echt fijn :D

[Beantwoorden]


Door janne op 5 december 2010 14:24

Leuke spulliesss!!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 5 december 2010 14:30

Zelf heb ik ook 01 nothing else metals supEr mooi paletje! Leuk filmpje en mooie producten :)

[Beantwoorden]


Door Angel op 5 december 2010 14:49

Leuk filmpje! Die essence oogschaduwtjes zijn echt heel fijn

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 5 december 2010 15:14

Lekker spontaan filmpje!
Ik heb gister pakjesavond gevierd :P Heb ik dat palletje van Essence Nothing Else Metals gekregen :D Jay!

En Pupa verkopen ze bij mij in 2 winkels!!
(Ik woon in een afgelegen dorpje :P)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2010 om 16:39:

Oeh leuk! :D

[Beantwoorden]


Door Nina op 5 december 2010 15:19

poeh. het lijkt nog maar gisteren dat het fav’filmpje van oktober er net op stond!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2010 om 16:39:

Gaat snel he! Terwijl er in de tussentijd super veel filmpjes online zijn gekomen

[Beantwoorden]


Door Romy op 5 december 2010 15:30

Leuk filmpje! Die Essence Metallics oogschaduw is inderdaad echt goed gepigmenteerd!

[Beantwoorden]


Door Quirine op 5 december 2010 15:43

Klein foutje; Lush gebruikt weldegelijk conserveermiddelen. Niet in Ultrabalm, maar wel in heel veel andere producten.

Ze gebruiken wel alleen de meest veilige conserveermiddelen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2010 om 16:40:

Ok good to know!

[Beantwoorden]


Door Marjon op 5 december 2010 15:47

Heel leuk filmpje weer Vera!

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 5 december 2010 15:54

Echt een leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 december 2010 16:21

Wat ben je toch altijd heerlijk vrolijk!

[Beantwoorden]


Door hannah op 5 december 2010 17:00

haha, jij bent altijd zo grappig. Je bent gewoon jezelf, vrolijk en altijd 100 % vera, echt superleuk !!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 5 december 2010 17:23

die paletjes van Essence waren bij ons binen 1 dag al op! balen maar die lush ultrabalm is wel handig

LEUK FILMPJE!!!

[Beantwoorden]


Door gwen op 5 december 2010 17:36

en alweer een leuk filmpje (:
ik vind het zo leuk om naar jouw filmpjes te kijken, omdat het niet lijkt alsof je tegen de camera praat, maar echt tegen ons :D Je bent ook altijd zo goedgezind en lacht luidop met je eigen versprekingen ofzo en dat vind ik echt supertof! Ik vind je accent trouwens ook heel grappig, want ik kom uit belgië ;d

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2010 om 20:19:

Dankjewel Gwen! :D

[Beantwoorden]


Door sparkles op 5 december 2010 18:51

Door Kirsten op 5 december 2010 18:52

leuk filmpje :)

[Beantwoorden]


Door Ann op 5 december 2010 20:12

Dit soort filmpje zijn wel handig je krijgt altijd wat tips mee. Ik dacht eerst dat je een mac oogschaduw op had, want zoveel pigment kon gewoon niet van een goedkoop merk zijn haha. Ik sta er echt versteld van dat het gewoon essence is echt super mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2010 om 20:19:

Echt wel! Essence en Catrice leveren de laatste tijd erg goede kwaliteit af.

[Beantwoorden]

Asmae antwoordt op 5 december 2010 om 21:53:

Ja daar bent ik het mee eens, Essence en Catrice leveren steeds beter kwaliteit af

[Beantwoorden]


Door daisy op 5 december 2010 21:32

jou oogmakeup zit ALTIJD mooi

[Beantwoorden]


Door Romi op 6 december 2010 08:03

Leuk filmpje
love de MNY producten
de HEMA eyeliner ga ik me nog aanschaffen
catrice & essence zijn de laatste tijd goed

[Beantwoorden]


Door Josephine op 6 december 2010 11:11

Oeeeeh vet veel sneeuw! Bij ons is nu (6 december) het meeste al weggesmolten. Ik vind deze kijkhoek, dat je een beetje bent afgesneden en een beetje linkszit!Ik vind je lippen nu trouwens ERG mooi! HAha, okee bij dit product van Lush lijkt het net alsof je het opleest… vind ik dan. Je hebt trouwens geen ‘Klik hier voor een artikel…’ over het product van die MAC ding. Hebbedingetje :). Ik zei een keer ‘Ja maybelinne heeft een zusje’ tegen een vriendin en zei echt zo: HAHHAHAHAHAHAH. Ja dat dus -.-. Ik ga denk ik opzoek naar een ietwat rozige variant van die lippenbalsem :D. Die eyeliner is echt ZO mooi. Nou, ik vind die van Essence veel leuker dan die van Catrice, maar die van Catrice is ook wel leuk. Die oogschaduw is echt ZO mooi, ik heb er eentje van maar ik weet niet welke. Awh, veer echt jammer dat je die nagellakjes niet voor elkaar kreeg, maar je hebt niks gemist hoor, alleen 2 euro, want ik vond het niet spetterend. Ik denk trouwens niet dat die nog in de winkel ligt :’). Die gelliner is bij mij ook nog niet uitgedroogd, het palletje klikt namelijk wel erg goed dicht en ohmygosh die nagellakjes zijn gorgeous! Ik vind Miss Mole niet zo bijzonder maar Miss Minty… niks voor mijn huid maar hij staat echt prachtig op je nagels! hahaha “zag je hem in actie”. ECHT ECHT ECHT ECHT ECHT ECHT ECHT :’). NOUHOU PUPA CRACK DING, ik wil ook crak :'(. Echt die wil ik zo graag. Volgens mij verkopen ze die hier ook niet :'(. Jaaa grote pakjesmaand MAAR IK NIET. Dat is wel jammer, maar ja :)

[Beantwoorden]


Door Tanisha op 7 december 2010 20:35

Zou je misschien een keer een heftige look kunnen doen met een thema? Misschien een kerst look, met lekker veel oogschaduw haha :P
Vind eigenlijk dat je meer van die ‘Shoplogs en haul’ filmpjes hebt, en bijna geen looks. Zou je dat misschien kunnen doen??
Verder ben je wel een topper, haha. Je hebt echt een super site!

[Beantwoorden]


Door Tanisha op 7 december 2010 20:39

Of misschien iets met je haar??

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 december 2010 12:11

die zilveren eyeliner heb ik ook! ben benieuwd naar die nieuwe catrice collectie. die paletjes hebben ze volgens mij niet meer :( anders had ik die linker wel gewild! die miss minty wil ik ook echt hebben! ik wil ook nog een crackling! aargh, ik wil alles, haha

[Beantwoorden]