HEMA Liquid Eyeliner

Een gouwe ouwe, dat is de vloeibare eyeliner van Hema voor mij. Toen ik 15 was, zette ik elke ochtend met deze eyeliner 1 dikke streep langs mijn wimperrand. Een jaar lang was het mijn handelsmerk, en hoewel ik nog steeds elke dag eyeliner draag, gebruik ik de eyeliner van Hema al een tijd niet meer. Waarom niet? Ik was hem gewoon vergeten!

Image Hosted by ImageShack.us Twee weken geleden heb ik hem weer gekocht en vandaag review ik hem voor jullie. Want is de eyeliner nou echt zo fijn als ik dacht, of had ik op mijn 15de nog helemaal geen verstand van goede make-up?

De eyeliner zit in een vrij strak, doch stylish potje. Op het potje zelf staat weinig tekst, alleen maar het logo van hema met daaronder in hoofdletters ‘eyeliner’. Simpel en duidelijk. De eyeliner kost €3.75 en is bij de meeste Hema filialen wel te vinden.

Image Hosted by ImageShack.us In de dop zit het kwastje van de eyeliner. De dop heeft een hele lange steel, wat er misschien wat apart uitziet, maar het werkt wel heel fijn. Je houdt geen klein steeltje of kwast vast, maar je hebt de ruimte en dat werkt soepeltjes. Omdat de kwast in een vrij scherpe punt eindigt, kun je er ook makkelijk dunne lijntjes mee trekken.

Image Hosted by ImageShack.us Het kwastje van de eyeliner is heel zacht en buigzaam. Ook dit zorgt ervoor dat de eyeliner makkelijk werkt.

Image Hosted by ImageShack.us Met de eyeliner kun je zoals je ziet, dunne en dikke lijntjes trekken. Wel moet je regelmatig het kwastje weer in het potje dippen, anders zit er niet genoeg kleur op. We willen natuurlijk wel een diepzwart lijntje hé.

Image Hosted by ImageShack.us Een strak lijntje zetten – uiteraard inclusief wing – ging me best gemakkelijk af…

Image Hosted by ImageShack.us… wel had ik wat moeite met het inkleuren van het lijntje, en is de eyeliner niet op alle plaatsen even zwart.

Image Hosted by ImageShack.us Na het aanbrengen van mascara.

Image Hosted by ImageShack.us En met de ogen dicht.

De eyeliner van Hema blijft bij mij goed zitten, ook wanneer ik er geen oogschaduw onder draag. Maar wanneer je eyeliner gebruikt, is het toch raadzaam er een oogschaduw onder te dragen. Zeker wanner je wat vettige oogleden hebt, wilt de eyeliner nog wel eens in de lijntjes trekken. Wanneer je er oogschaduwbasis + oogschaduw onder draagt, gebeurt dat niet/minder.

Ik heb verschillende eyeliners gehad, voornamelijk van Essence en Gosh. Maar de eyeliner van Hema vind ik overtuigend het fijnst. Met het kwastje kun je makkelijk en precies werken. Ook had ik er bij andere eyeliners nog wel eens last van dat ik gelijk ook mijn wimpers zwart kleurde, die vervolgens aan elkaar gingen plakken. Als ik daarna mascara aanbracht, had ik hier en daar toch wat spinnenpootjes. Met de eyeliner van Hema is dit niet het geval.

Hema Liquid Eyeliner kost €3.75 en is te koop bij de meeste Hema filialen.


Reacties

Door janne op 30 november 2010 15:35

Wat kan jij mooi een winged eyeliner zetten zeg!! Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 30 november 2010 15:41

“Toen ik 15 was, zat ik elke ochtend met deze eyeliner 1 dikke streep langs mijn wimperrand.”

Het is ‘zette’ ;)

[Beantwoorden]

Manon antwoordt op 30 november 2010 om 15:55:

haha, wilde er net ook wat van gaan zeggen xD.

Wat bedoelje met je wing inkleuren (hij stond er toch al :P)?

Leuk artikel weer, ik vind je reviews altijd heel leuk om te lezen en super behulpzaam :).

[Beantwoorden]

Manon antwoordt op 30 november 2010 om 15:56:

o, uh het 2e deel is gewoon een comment, dus niet bedoeld als reactie (a)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2010 om 19:43:

Omdat de lijn vrij dik is, had ik nog niet alles tegen de wimperrand aan ingekleurd. Beetje lastig uitleggen ;)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 30 november 2010 15:42

Je hebt wel een mooi lijntje gemaakt trouwens, al vind ik hem wel wat dik. Ik kan niet zo goed met liquid eyeliner omgaan als jij!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2010 om 19:44:

Ja ik hou van dikke lijntjes :D

En je leert ’t vanzelf, oefening baart kunst.

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 30 november 2010 15:44

Ik vind die Catrice heel goed. Deze lijkt me eigenlijk niet zo fijn… (oneven kleur en geen strakke lijn)

En dat van die wimpers aaneenplakken heb ik ook altijd! Vervelend!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 30 november 2010 15:47

Een paar jaar geleden gebruikte ik die ook altijd, maar mijn ogen konden er helaas niet zo goed tegen. Laatst heb ik hem opnieuw gekocht, en nu heb ik geen problemen ermee. Zal wel komen omdat hij in de afgelopen jaren is vernieuwd :-)

[Beantwoorden]


Door Veiled Beauty op 30 november 2010 15:47

“Ook had ik er bij andere eyeliners nog wel eens last van dat ik gelijk ook mijn wimpers zwart kleurde, die vervolgens aan elkaar gingen plakken. Als ik daarna mascara aanbracht, had ik hier en daar toch wat spinnenpootjes. Met de eyeliner van Hema is dit niet het geval.”

Zoooo herkenbaar grrrr….

[Beantwoorden]


Door Marcella op 30 november 2010 15:48

Ik ben niet zo goed met liquid eyeliner, ik hou het maar gewoon bij oogpotlood en gelliner;) Wat kan jij mooi een wing zetten trouwens!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 30 november 2010 15:50

klinkt goed ik heb nu die van essence die is ook best fijn!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 30 november 2010 15:53

Oeh nice, die lijkt mij fijn! Bij de swatches zat ik wel even te kijken of het nou een zwarte of bruine was, maar toen zei je diepzwart. Hele mooie wing en op de 1e twee oogfoto’s zie je erg goed dat je wimpers bruin zijn, ik dacht dat je een hele bruine mascara had, haha. Mijn favoriet op dit moment is die van Rimmel London :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2010 om 19:45:

Ik heb wel bruine mascara ja ;)

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 30 november 2010 15:55

Ik heb de bruine versie en daar ben ik helemaal niet tevreden over.

Ik gebruik de waterproof van hema in het zwart, maar deze gaat veel te snel op vind ik!

[Beantwoorden]


Door Silva op 30 november 2010 15:57

Die lijkt me erg fijn! Ik ben de laatste tijd op een eyelinertoer – ik vind ze zo geweldig!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 30 november 2010 15:58

Precies wat jij zegt: bij al die andere eyeliners krijg je het op je wimpers = klontjes = irritant. Deze blijft ook mijn favorite! Haha ik weet nog wel dat ik hem een half jaar geleden ofzo kocht omdat jij ‘m me aanraadde :’) Ik ben eigenlijk ook wel toe aan een nieuwe!

[Beantwoorden]


Door Esther op 30 november 2010 16:03

jammer dat ie niet zo heel zwart is.
Zeg vera, jij eyeliner liefhebber, weet je welke jij moet proberen? GOSH extreme art liner en dan de zwarte. Ik wil geen andere meer. Superzwart, blijft hele dag zitten, fijn kwastje! yay.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2010 om 19:45:

Die heeft mijn moeder. Ik heb hem ook geprobeerd, but i don’t like it…

[Beantwoorden]


Door charile op 30 november 2010 16:27

wauw jij kan het echt mooi!
ik gebruik nooit eyeliner…vind ik iets té (bij mezelf dan ;) )
‘xx

[Beantwoorden]


Door Romy op 30 november 2010 16:28

Ik ga hem ook eens uitproberen, want mijn eyeliner is heel erg irritant :(

[Beantwoorden]


Door femketje op 30 november 2010 16:37

ik heb die zelf ook :) werkt fijn

[Beantwoorden]


Door Angel op 30 november 2010 16:47

Ik kan zelf niet met een lange steel werken, ik vind die van essence heel fijn. met een kort dopje :P

[Beantwoorden]


Door Moniek op 30 november 2010 17:19

Inderdaad een gouwe ouwe, daar heb ik ook wel wat flesjes van versleten!

[Beantwoorden]


Door hannah op 30 november 2010 17:21

in de eerste zin staat een foutje;
toen ik 15 was, zat ik …… ‘
het moet zijn;
toen ik 15 was, zette ik …… ‘
xxxxx
ik vind deze ook super fijn,
en die van 2true

[Beantwoorden]


Door Aranka op 30 november 2010 17:21

Ziet er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 30 november 2010 17:41

Ligt het aan mij of kun jij perfect een lijntje zetten? ;o

[Beantwoorden]


Door Elien op 30 november 2010 17:47

Dat ziet er inderdaad goed uit! Interesting :) Je kan trouwens echt heel goed lijntjes zetten, ik heb je nog nooit op een scheef lijntje betrapt :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2010 om 19:46:

Haha thanks! valt wel mee hoor, ik heb ook wel eens een bad eyeliner day ;)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 30 november 2010 17:51

ik vind het lijntje te dik. normaal is het mooier!

xx

[Beantwoorden]


Door Anne op 30 november 2010 18:16

Ik heb die eyeliner ook bij de hema gezien:)
x

[Beantwoorden]


Door elien op 30 november 2010 18:21

leuk artikel :) ik gebruik deze ook.

“Wanneer je er oogschaduwbasis + oogschaduw onder draagt, gebeurd dat niet/minder. ”
gebeurt is met een T!!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 30 november 2010 18:25

Mooi, ik kan niet goed met eyeliner werken haha…

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 30 november 2010 18:45

“Wanneer je er oogschaduwbasis + oogschaduw onder draagt, gebeurd dat niet/minder. ”

gebeurd = gebeurt!
maar leuk artikel voor de rest :)

[Beantwoorden]


Door Anneke op 30 november 2010 19:11

Ik vind hem ook donders fijn,
en koop hierna ook gewoon weer deze hema eyeliner. ^^

[Beantwoorden]


Door Teddy op 30 november 2010 19:41

Ziet er goed uit maar ik zweer bij mijn MAC Fluidline :D

[Beantwoorden]


Door Shirley op 30 november 2010 19:43

@veracamilla

“strak noch stylish” betekent zowel NIET strak als NIET stylish…

Ik heb het idee dat je bedoelt dat het potje ZOWEL strak als stylish is. In dat geval gebruik je “doch”

Ik was vroegah ook fan van de HEMA liquid eyeliner. Ik vind hem alleen soms prikken en hij blijft bij mij niet zonder oogschaduw zitten (vettige oogleden). Ik vind de Essence Metal Glam fijner voor vettige oogleden, maar de HEMA blijft zeker een golden oldie. Helemaal super voor smokey eyes. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 november 2010 om 19:48:

typfoutje!

Ja hij kan soms wat branden inderdaad, maar daar heb ik bij iedere eyeliner last van.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 30 november 2010 19:56

Klinkt als een goede eyeliner!
Wel jammer dat ie niet gelijk pikzwart is!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 30 november 2010 20:00

Wat handig ! Denk dat ik die maar eens ga aanschaffen voor te beginnen …

[Beantwoorden]


Door Ellen op 30 november 2010 20:03

ziet er goed uit :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 30 november 2010 20:05

Bedankt voor de review ! Klinkt goed voor een budget merk :)

[Beantwoorden]


Door Asmae op 30 november 2010 20:10

deze eyeliner heb ik al een tijdje in men gedacht. ik ga hem denk ik binnekort uitproberen.

[Beantwoorden]


Door Misslanghaar op 30 november 2010 20:51

Hij is niet duur maar helaas kan ik niet met vloeibare eyeliner overweg.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 30 november 2010 21:00

Ziet er goed uit! Ik kan alleen niet met een vloeibare eyeliner omgaan. Wel met een gelliner, gelukkig!

[Beantwoorden]


Door Eline op 30 november 2010 21:19

Ik kan niet met vloeibare eyeliner overweg, geef mij maar gelliner!

[Beantwoorden]


Door SanneWierda op 30 november 2010 21:41

Zo fijn deze eyeliner! Ik heb ‘m ook jaaaaaren gebruikt!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 1 december 2010 09:32

Ik heb hem zelf ook en hij is echt fijn(A)

[Beantwoorden]


Door Annemarije op 1 december 2010 10:59

Ik zweer echt bij de Eyeliner Pencil van DA, die is €3,70
Ik kan daar een véél rechter lijntje mee maken.

[Beantwoorden]


Door Liesl op 1 december 2010 14:29

Vraagje: Kun je die eyeliner naar afloop er ook makkelijk weer afhalen? Want volgens mij heb ik deze al een keer geprobeerd (of het was dus de waterproof versie) en die was er met geen mogelijkheid vanaf te krijgen!

[Beantwoorden]


Door anne op 1 december 2010 15:12

lijkt me een fijne eyeliner!

[Beantwoorden]


Door Martine op 1 december 2010 15:58

Fijne revieuw!!!
ik zocht nog een vloeibare eyeliner!
Maar is hij een beetje waterproof??
en blijft hij verder goed zitten??

XOXO Martine

[Beantwoorden]


Door Mariel op 1 december 2010 17:36

Ik heb ook 1 van de hema, werkt fijn :)

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 1 december 2010 17:37

Wauw, hoe lukt het jou om zo’n eyed wing te maken o.o Echt supermooi!

[Beantwoorden]


Door joel op 1 december 2010 17:51

Ik gebruik m ook al jaren en ik ben er zo tevreden mee :D het enige minpuntje vind ik dat ‘ie na een lange dag iets is vervaagd.. maar dat zal met alle eyeliners wel zo zijn, denk ik. Ik heb trouwens nog wel een tip voor het ‘inkleurprobleem’: Wacht even tot ‘ie droog is en doe dan nog een heel dun laagje erover :) tenminste, ik vind dat fijn.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 2 december 2010 00:12

Oh klinkt goed! Al ben ik meer fan van oogpotloodjes en gelliners, toch iets te onhandig voor liquid liner haha

[Beantwoorden]


Door Sky op 3 december 2010 14:03

Haha jah die heb ik ook!

[Beantwoorden]


Door Layla op 4 december 2010 21:02

ik heb die blushkwasten ook gezien, ze zijn echt keei gaaf(A)

[Beantwoorden]


Door Jelly op 5 december 2010 12:35

Ik vind hem ook heel fijn, ik zet soms een lijntje onder mijn ogen. Maar weet jij of deze eyliner van hema er ook in andere kleuren zijn?

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 19 december 2010 15:21

[…] gebruikt: E.l.f. Eyeshadow Base 88 Matte Palette 88 Shimmer Palette Hema Liquid Eyeliner Rimmel Volume to the MAX Flash mascara Gosh Extreme Art Eyeliner 19 Hema Blush Wet & Dry 01 […]


Door Julia op 14 maart 2012 18:22

Deze eyeliner van Hema is werkelijk niet gezond voor de ogen. Het brand en prikt enorm, zorgt voor korstjes en opzwelling en is nauwelijks eraf te krijgen(babyolie, make-up remover, niks hielp, het liet minstens 2 dagen sporen achter. Ik heb zojuist een klacht ingediend, want dit product moet echt uit de schappen.

Mensen, gebruik gewoon die van Gosh, het is een heerlijk product en er zit genoeg aan de kwast na een keer, je hoeft niet meerdere malen dezelfde plek langs te gaan.

[Beantwoorden]


Door marielle op 6 mei 2012 12:41

Nou lekker dan… :no:
Ik heb ook Gosh ( heb zowiezo veel van dit merk )
En die is fantastisch ! en geen probleem om er af te halen, je
hebt wel een waterproof remover nodig. omdat de eyeliner ook waterproof is ;-)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 10 april 2013 17:51

Ik heb ook zo’n eyeliner.. maar hij is bijna uit & ze verkopen hem niet meer in de hema in Roeselare, Kortrijk & oostende.. :(
weet iemand waar hij wel nog te koop is?

Al de andere eyeliner zijn te vloeibaar, kheb zelfs ene gekocht van chanel (€55), maar ook die vind ik totaal niet goed !!

Kan iemand mij helpen?

[Beantwoorden]