MNY Maybelline New York – I Am Beautiful, Daring, Imaginative!

Image Hosted by ImageShack.us Fijne budget make-up, wie houdt er niet van? Ikzelf kan heel blij worden van mooie oogschaduw of lipgloss voor een paar euro. It doesn’t have to be expensive to be amazing! Maybelline heeft een nieuw merk op de markt gebracht: MNY. Dit is een super leuk, kleurvol, fun en fashionable merk wat sinds afgelopen maandag 18 oktober exclusief in alle Etos filialen te koop is (met uitzondering van de Etos filialen op de stations). De verpakkingen zijn vrolijk en de prijzen zijn laag. Alle MNY producten zijn niet duurder dan 3 euro.

MNY is het eerste make-up merk dat volledig gericht is op modegeïnspireerde kleuren. Er zijn 7 vaste kleurcollecties, en daarbij komt er elke twee maanden een trendcollectie uit. Zo’n collectie bevat de mooiste en hipste kleuren, geïnspireerd op het straatbeeld en de modetrents van New York. Deze maand ligt er al een trendcollectie in de winkels genaamd Iced Angel.

Image Hosted by ImageShack.us Dit zijn de producten die ik ontving. In de standaard collectie zitten 32 oogschaduws (€2.49), 7 blushes (€2.99), 15 lipglosses in tube (€1.99), 13 lipglosses in huls (€2.99), 3 lipbalms (€1.99), 32 nagellakken (€2.49) en 4 oogpotloden (€1.99).

Image Hosted by ImageShack.us Ik ontving één van de vier oogpotloodjes, in 030 een mooie donker blauwe kleur. Een nadeel van de producten is dat ze geen namen hebben, maar nummers. Namen zijn leuker, en makkelijker te onthouden.

Image Hosted by ImageShack.us Het potlood geeft veel kleur af en is vrij zacht. Hij is makkelijk in gebruik, ’t is gewoon een prima oogpotlood.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us De oogschaduws van MNY komen in schattige kleine, vierkante doosjes. Zo ook oogschaduwkleur 729, een mooie groene oogschaduw met een gouden shimmer.

Image Hosted by ImageShack.us De oogschaduw bevat niet enorm veel pigment, maar in verhouding met de prijs (€2.49) vind ik het pigment in de oogschaduw prima. Hierboven zie je een swatch gemaakt op een droge huid zonder oogschaduwbasis.

Image Hosted by ImageShack.us Ogen opgemaakt met de groene oogschaduw in 729 en het blauwe oogpotlood in 030. Onder de oogschaduw draag ik een transparante oogschaduwbasis van e.l.f. Wanneer je de oogschaduw op een basis aanbrengt, vind ik de kwaliteit al een stuk beter. De oogschaduw is vrij fel en blijft de hele dag (mits gebruikt in combinatie met een goede oogschaduwbasis) op zijn plek zitten. Ook het oogpotlood werkt fijn en je kunt er een mooi blauw lijntje mee zitten.

Oogpotlood 030 €1.99 en 0ogschaduw 729 €2.49.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us De blush in 201 is een mooie, roze kleur. De verpakking van de blush is in verhouding tot de oogschaduw niet veel groter.

Image Hosted by ImageShack.us De kleur is mooi babyroze met een shimmer. Er komt vrij veel pigment van de blush af, dat is zeker een pluspunt.

Image Hosted by ImageShack.us De shimmer in de blush is echt gorgeous. Deze blush is misschien iets minder geschikt voor een gewone schooldag, maar zal goed van pas komen wanneer je een avondje gaat stappen. Ik vind hem heel erg mooi!

Blush 201 €2.99.

Image Hosted by ImageShack.us MNY heeft 32 verschillende kleuren nagellak, ik kreeg 749, een gele variant. Gele nagellak is niet echt mijn ding, ik draag het nooit. Hierboven draag ik 2 laagjes nagellak, maar je zal er zeker wel 3, misschien zelfs 4 nodig hebben om je nagels volledig te bedekken.

Nagellak 749 €2.49

Image Hosted by ImageShack.us Als laatste behandel ik de 3 lipproducten die ik ontving. MNY heeft geen lipsticks, maar wel 2 soorten lipgloss (in een tube en in een huls) en lipbalm. Ik ontving een tube lipgloss in 765: een gelige tint, een lipgloss in huls in 377: een donkerroze tint, en en een lipbalm in 471: een nude tint.

Image Hosted by ImageShack.us De lipglossjes bevatten beiden erg veel pigment. Zeker een pluspunt! Wel is de lipgloss in huls 1 euro duurder. De lipbalm heb ik rechts geswatcht, maar deze is nauwelijks zichtbaar.

Image Hosted by ImageShack.us Naakte lippen.

Image Hosted by ImageShack.us Lippen met lipgloss in tube 765. De lipgloss is vrij dik en blijft daardoor goed zitten. Ikzelf ben niet zo gek van de gele/groene kleur, maar ik denk dat deze gloss wel mooi zal staan bij donkere meiden. De geur van de lipgloss is vrij zoet, maar je ruikt het niet heel sterk.

Image Hosted by ImageShack.us De lipgloss in huls vind ik erg gepigmenteerd. De kleur op je lippen is wellicht niet zo fel als de kleur in de verpakking, maar het komt aardig in de buurt. 377 is een mooie felroze kleur met glitters. De gloss is vrij dik en blijft aardig goed zitten. Wat ik minder prettig vind, is de geur van de lipgloss. Dit is namelijk een vrij chemisch zoet geurtje, en ik kan me voorstellen dat je je daar best aan kan storen.

Image Hosted by ImageShack.us
De lipbalm in 471 is nude. Erg nude. Want hoe flink ik er ook mee heb lopen smeren, komt er behalve een glossy glansje weinig kleur van de balm af. De lipblam ruikt naar karamel, heerlijk! Wanneer je de lipbalm hebt aangebracht, worden je lippen heerlijk zacht en ruiken ze naar karamel. Hmmm…

Image Hosted by ImageShack.us Op de foto draag ik het MNY t-shirt (niet te koop in de winkels) en de lipgloss in 377.

In verhouding met de prijzen vind ik de kwaliteit van de MNY producten zeker in orde. Ook vind ik de verpakkingen van de make-up erg leuk, super vrolijk en origineel. Op de nagellak na, ben ik over eigenlijk alle producten van MNY enthousiast! De oogschaduw is mooi, de lipglossjes zijn fijn en de lipbalm ruikt heerlijk naar karamel.

Wat ik ook handig aan de lijn vind, is dat alles is ingedeeld volgens 7 kleurfamilies. Wanneer je tegen het MNY schap in Etos aanloopt, zal je dus zien dat alle producten op kleur zijn ingedeeld. Dus wanneer je bijvoorbeeld een roze lipgloss wilt kopen, vind je daar gelijk ook een matching oogschaduw en blush bij. Ideaal toch?

Het enige wat ik jammer vind, is dat er in deze lijn geen foundations, bronzers en mascara’s zitten. Vooral een fijne mascara in de collectie was leuk geweest. Ook hadden de kleuren van de producten beter namen kunnen krijgen, in plaats van nummers. Nummers werken verwarrend en zijn minder goed te onthouden.

Overall ben ik heel enthousiast over dit nieuwe merk. Ik ga in ieder geval nog een paar lipglosses en blushes scoren. Wat vind jij van dit nieuwe merk? Heb je er al wat van gekocht, of ga je er nog wat van kopen?

Officieel is MNY sinds maandag 18 oktober in alle Etos filialen (met uitzondering van de filialen op het station) te verkrijgen. Echter weet ik dat MNY in veel filialen nog niet te koop is. Dus, voordat je speciaal naar de stad gaat om make-up van MNY te kopen, is het misschien handig om eerst uit te zoeken of de Etos waar jij naartoe wilt, de make-up al verkoopt.


Reacties

Door Esther op 22 oktober 2010 15:04

tsja, dan heb je ook weer een kleur nagellak gekregen hè.. bah :P
maar ik vind de nagellak die ik heb ( pas twee opgedaan, ) wel mooi :D

[Beantwoorden]


Door Caitlin op 22 oktober 2010 15:05

Echt leuk maar toen ik vanmiddag in de etos was wist ik neit waar ik moest beginnen met kijken.

[Beantwoorden]


Door Todays Fashion Couture op 22 oktober 2010 15:18

Leuke producten!
Ik ga zelf een blush en nagellak halen.

xoxo

[Beantwoorden]


Door nina op 22 oktober 2010 15:22

ziet er leuk uit, maar op de een of andere manier vind ik het niet heel bijzonder. Maar toch leuk om een keer in de etos te gaan bekijken.

[Beantwoorden]


Door franca op 22 oktober 2010 15:23

heel leuk maar ben ook niet zo weg van die nagellak. :( dat is jammer.

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 22 oktober 2010 15:25

Dit zien er prachtige producten uit, binnenkort maar eens een paar dingetjes gaan halen!
Wel jammer dat er geen lipsticks zijn.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 22 oktober 2010 15:25

Wauw, je hebt er een leuk stuk over geschreven! Ik vind de blush en lipgloss in huls het mooist!

[Beantwoorden]


Door Noor op 22 oktober 2010 15:26

Iel die nagellak. :p Ik heb blauwe lipgloss en deze roze blush en ik ben dr blij mee. :)

[Beantwoorden]


Door LieveMiekjuh op 22 oktober 2010 15:28

Hoi Vera,
Zo grappig om te zien dat jij het toch weer heel anders ervaart als ik. Zo zie je maar weer, per persoon is alles anders.

Maar mooi artikel :-)

X LieveMiekjuh

[Beantwoorden]


Door Nurchamiel op 22 oktober 2010 15:29

Geel is een lastige kleur. Ik ben nog geen geel tegengekomen die dekt. Net zoals roze. Af en toe hebben ze van die rozes die gewoon niet dekken.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 22 oktober 2010 15:32

Hmm ben toch niet zo super enthousiast over deze producten! Maar dat komt denk ik vooral door de kleuren..

[Beantwoorden]


Door Annabel op 22 oktober 2010 15:32

Een nagellak tip!
doe er een witte laag nagellak onder! dan dekt hij ie waarschijnlijk veel beter!
(dan zie je ook niet die witte randjes van je nagels)

xxxx

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 22 oktober 2010 15:33

Die lipbalm lijkt me erg fijn! Karamel, yum! En de donkerroze lipgloss vind ik ook mooi.

[Beantwoorden]


Door Aquilance op 22 oktober 2010 15:35

Kende het product al een tijdje. Over de nagellak was ik ook al niet zo enthousiast over. Mijn oogschaduws hebben trouwens meer pigment. De blush toch eens proberen.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 22 oktober 2010 15:35

leuk, ik ga het eens checken bij de etos!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 22 oktober 2010 15:57

Blijft dat oogpotlood ook goed zitten?
Verder ik heb 3 andere lakjes van MNY en die dekken wel heel goed, dus ligt waars aan het kleurtje. Ook drogen ze super snel, iets wat ik heeel fijn vind want ik heb geen geduld:P

[Beantwoorden]


Door Kim op 22 oktober 2010 15:58

Ik heb afgelopen week twee nagellakjes gekocht, een frosty roze (257) en een legergroene (757) van MNY. Ik heb maandagavond de roze opgebracht, standaard met basecoat en Seche Vite topcoat, en pas VANDAAG begint de lak te chippen! Kortom, SUPER tevreden over het lakje! Ook een grijsbruine oogschaduw gekocht (417) en die is lekker shimmery en redelijke pigmentatie! Kortom, mijn eerste ervaringen met MNY zijn zeer positief! Morgen het groene lakje eens proeberen :)

[Beantwoorden]


Door Lisan op 22 oktober 2010 16:00

ik wil super graag blushes ervan!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 22 oktober 2010 16:25

Yes, weer een butget-proof merk!
ik koop altijd goedkope make-up omdat ik niet veel zakgeld krijg, dus dit is super!
wel jammer van je lakje, normaal zou ik gele nagellak wel leuk vinden maar deze valt vies tegen :(
gelukkig is de rest super mooi!

[Beantwoorden]

daf antwoordt op 2 december 2010 om 17:53:

Ik heb zelf gele nagellak van eccense en die is maar 1,78 en dekt goed (:

[Beantwoorden]


Door Chayenne F op 22 oktober 2010 16:27

Ziet er over het algemeen wel aantrekkelijk uit, al vind ik de felle kleuren wat minder.

[Beantwoorden]


Door elise op 22 oktober 2010 16:28

Ik heb zelf de perzikkleurige blush. Het is mijn eerste blush eigenlijk, en ik vind hem heel mooi! Hij glanst mooi en is niet té opvallend. Ik heb ook een roze nagellak, droogt snel en blijft lang mooi met een topcoat er over. De lipgloss in huls heb ik in een paarsige kleur en ook daarover ben ik heel tevreden. Al met al was ik dus heel blij met mijn MNY-aankopen!

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 22 oktober 2010 16:31

Die blush is heel mooi! Ga denk ook wat oogpotloden ervan kopen :3.

Ik heb overigens een roze lakje van MNY, maar die dekt wel gewoon goed bij 1 laagje. (Misschien komt het gewoon door de kleur)

[Beantwoorden]


Door christel op 22 oktober 2010 16:31

Heyhey ik ben gisteren even naar de etos geweest en heb 3 kleuren oogschaduw gekocht, 1 tubetje lipgloss en 2 nagellakjes.
Lipgloss viel mij beetje tegen is er zo af, maarja dat is de meeste lipgloss wel, makkelijk om mee te nemen wel.
Oogschaduw vond ik wel fijn, heb een donkerbruine, een zalmkleurige en een roze gekocht..al ben ik nie zo handig ermee als jou haha!!!
en nagellak, eentje was in het flesje mooier en de andere is wel erg chique…ik ben er ook wel tevreden over!
jammer dat t shirt niet te koop is, is best wel leuk!

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 22 oktober 2010 16:38

Vond het schap gister eindelijk ook in onze etos! Yay! :-) Was erg benieuwd naar de blushes (ben blush-verslaafd), en heb twee blushes meegenomen, 101 en 301, het schapje van de 201 blushes lag vol met 101 blushes, dus die roze wat jij hebt, heb ik jammer genoeg niet gezien! Hij ziet er erg mooi uit op jouw wangen, en ik geloof dat ik ongeveer even licht als jou ben, dus die ga ik me ook nog halen ;-). Trouwens, op de foto’s te zien kan je die best overdag dragen toch? Hij laat je er gewoon lekker gezond uitzien!

[Beantwoorden]


Door Ilja op 22 oktober 2010 16:48

Jaaah ik heb 2 dingetjes gekocht, een oogschaduw en nagellak :-) Dat shirt is erg leuk, vond je trouwens een heel leuk model bij Cynthia! Hihi herkende je gelijk ;-)

x Ilja

[Beantwoorden]


Door Sharon op 22 oktober 2010 16:55

“Alle MNY producten zijn niet duurder dan 3 euro.” is het niet als? Grapje! :P Maar leuk artikel, nu wil ik ook wel eens wat :(

[Beantwoorden]


Door Brritta op 22 oktober 2010 17:03

Leuk! Ik wil ook graag eens iets kopen van het merk! ik heb er zoveel over gelezen

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 22 oktober 2010 17:17

@Daphne: Ik vind van wel! Zeker als je er oogschaduw onder draagt :)

[Beantwoorden]


Door Misslanghaar op 22 oktober 2010 17:19

De groene oogschaduw valt een beetje tegen, de blush vind ik dan wel weer erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Susan op 22 oktober 2010 17:27

Ze hadden je wel wat mooiere producten mogen geven vind ik. Groene oogschaduw en gele nagellak??
De blush vind ik wel heel mooi!

[Beantwoorden]


Door laar101 op 22 oktober 2010 17:42

Ik heb 8 lakjes gekocht en heb er nu 2 gebruikt. 553 (roosig paars met glitter) en 449 (goudkleurig) 449 dekt eigenlijk na 1 laagje al en paars na 2. Ben er zeker tevreden over en het zijn allemaal echt leuke aparte lakjes. Kan niet wachten tot de volgende LE

[Beantwoorden]


Door Esmay op 22 oktober 2010 18:18

Leuke producten :D!
Jammer van dat lakje, leek me wel vet een knalgele nagellak, maar helaas. Ikhou niet van meer dan 2 laagjes!
Verder wel mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 22 oktober 2010 18:25

Ziet er wel mooi uit, al vind ik de oogschaduw op het eerste gezicht niet zo goed qua pigment. De nagellak is ook jammer, vind de kleur ook echt niet mooi.

Ik ben nog niet helemaal overtuigd, maar ga wel even wat dingen halen om te testen :) Er zullen echt wel fijne producten tussen zitten (wat jij al zei) ;)

[Beantwoorden]


Door Vera op 22 oktober 2010 18:30

Ik wil dat t-shirt!
Hij is onwijs stoer, Vera. :’)
En dat met die stiften is echt coel bedacht, haha.
Ik heb een zwarte oogschaduw, die is onwijs gepigmenteerd!
Ook heb ik een blush en een lipgloss in tube, die zijn alletwee echt super!
Ik had die lipbalsem in de winkel al geswatcht en zag dat er helemaal geen kleur vanaf kwam, dus die heb ik laten liggen. :’)
Ben je van plan om zelf ook wat te gaan kopen?

[Beantwoorden]


Door Marianne op 22 oktober 2010 18:30

Bij ons verkopen ze het nog niet, ik hoop dat het snel komt! Want die blush is echt mooi.
Wel jammer van de nagellak, daar had ik toch wel iets meer van verwacht, misschien dat een andere kleur beter uitpakt?

[Beantwoorden]


Door Eva op 22 oktober 2010 19:28

Ik heb net vandaag 2 nagellakjes gekocht. Een rode kleur en een bruin achtige met shimmer. Ik was in Zwolle om te shoppen, daar hebben ze het dus al wel!

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 oktober 2010 20:24

echt super leuke beauty spulletjes! =)
xx

[Beantwoorden]


Door Demi op 22 oktober 2010 20:34

Ik moet hoe dan ook wat er van zien te scoren, ik liep gisteren de etos lekker antershast binnen, in Nijmegen, en tot me teleukstelling HELEMAAL NIKS! balen! maar ik hoop dat het nog wel binnen komt!

[Beantwoorden]


Door Eline op 22 oktober 2010 21:57

Die gele nagellak is een vieze kleur vind ik!

[Beantwoorden]


Door Ann op 22 oktober 2010 22:03

Ik heb nog niks aangeschaft van deze nieuwe lijn, maar ben wel van plan om oogschaduw te gaan kopen. Het is altijd zo lastig om oogschaduw te vinden die veel pigment bevat maar tegelijk ook niet al te duur is. Hopelijk voldoet deze lijn een beetje daaraan

[Beantwoorden]


Door J op 22 oktober 2010 22:51

Die lipgloss die je op hebt in de laatste foto staat je echt goed!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 22 oktober 2010 23:39

leuk zo n nieuwe budgetlijn. mijn handen beginnen te jeuken!! hihi

[Beantwoorden]


Door Denise, Just Pink op 23 oktober 2010 10:41

Die blush is mooi, die ga ik halen! Ik stond laatst voor het rek ik dacht even kijken naar die MNY collectie maar ik zag echt niks bijzonders dus had niks gekocht..

[Beantwoorden]


Door Annabelle op 23 oktober 2010 10:43

Ik heb 1oogschaduw die prima is en 2 nagellakjes die dekken in 2 laagjes perfect! Misschien moet je een ander lakje ook proberen? En de gele lak is niet echt mijn ding hahaha
Geweldig je site!

[Beantwoorden]


Door Maxime op 23 oktober 2010 13:47

ik heb 2 blushes, 301 & 401. ben er helemaal verliefd op, jammer dat ze zo klein zijn. ga er zeker meer vandaan halen, als mn portemonnee dat toelaat, haha.

[Beantwoorden]


Door lana op 23 oktober 2010 18:41

Heb het gister gekocht eindelijk. Hadden het steeds niet in onze winkel. Maar gelukkig gister wel. Had een kadobon gekregen dus kon meer kopen en dan nog korting van Etos! dus extra veel gekocht. Heb 4 ogenschaduws, 2 blushes, 3 nagellakjes en 1 lipgloss. Vind het merk lekker budget en mooi kleuren hebben. Heel veel keuze ook. Heb iets van een uur in die Etos gestaan! Haha…Sommige kleuren hebben een hele mooie gloed! Vind er alles prima uitzien. Vond die lipbalsem erg tegen vallen. Ook in de winkel. Mocht wel meer kleur afgeven. Jammer dat ze ook geen lipsticks hebben. Toch zal ik vaak van dit merk gaan kopen denk ik ;)

[Beantwoorden]


Door paulien op 23 oktober 2010 18:45

ik hem een mooie oogschaduw maar door dat stomme doosje is hij al helemaal mishandeld.. ik krijg dat doosje heel moeilijk open en toen schoot mijn duimnagel in de oogshaduw en daarna weer. en net viel het doosje op de grond en nu kan het dekseltje niet meer dicht.
aargh

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 24 oktober 2010 12:21

Ik heb een blush en oogschaduw en ben fan :D Vooral handig dat de producten zo lekker goedkoop zijn, maar er mist inderdaad nog wel wat.

[Beantwoorden]


Door Anke op 24 oktober 2010 12:51

Ik was gisteren bij de Etos geweest en heb wat mooie producten gekocht… Drie oogschaduws, een blush en twee lipbalms. Ze zijn echt superfijn. De oogschaduws blijven zelfs zonder basis zitten en de balms maken mijn lippen zoooooo zacht!
Goodbye Essence, goodbye Catrice, here comes MNY!!!

[Beantwoorden]


Door A op 24 oktober 2010 14:31

Ik denk zelf de lipbalm, ik ben niet zo van de lipgloss’s; er word gezegt dat het kankerverwekkend is! Natuurlijk -als je alles gelooft- kun je niks meer, maar ik hou het liever toch maar bij een lipbalm. Is er ook een lipbalm en lipgloss, 2 in 1? Ik denk dat dat wat beter past bij mij!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 24 oktober 2010 15:01

Ik heb zelf een donkerblauw lakje en een zwart oogpotlood gekocht. Oogpotlood nog niet uitgetest en de nagellak vind ik niet zo. Ik had de kleur nog wat lichter verwacht, maar hij is zo donker dat het bijna naar zwart neigt. Iets lichter had ik wat leuker gevonden.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 24 oktober 2010 15:07

Hij dekt overigens wel goed! Bij drie lagen sowieso volledig, maar bij sommige vingers waren 2 lagen al voldoende.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 25 oktober 2010 09:29

Ik heb 4 oogschaduws (2 bruintinten, een zilveren en een turquoise) 2 blushes en 1 oogpotlood gekocht. Het lijken me allemaal super leuke producten en voor de prijs is het zeker weten geweldig! :D

[Beantwoorden]


Door nirosha op 25 oktober 2010 17:31

als je een witte nagellak onder de gele doet is ie volgens mij heel mooi

[Beantwoorden]


Door Sandra op 25 oktober 2010 21:53

hey
persoonlijk vind ik de nagellak een vier kleurtje hebben.
dat wil niet zeggen dat ik iets tegen gele nagellak heb, want ik heb er zelf ook een. maar deze is niet echt fel geel en heeft een beetje een oranje-bruin ondertintje en daar ben ik niet zo dol op.
jammer want verder vind ik de make-up wel leuk :D.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 25 oktober 2010 21:53

natuurlijk bedoelde ik een ‘vies’ kleurtje en geen vier kleurtje

[Beantwoorden]


Door Aniek. op 26 oktober 2010 10:01

Ik vind het een superleuk merk, en ook helemaal niet duur!
Ik vind het ook erg jammer van de nagellak dat-ie niet goed dekt, en ik hou ook niet zo van de kleur. Voor de rest vind ik alles leuk. Ik ga zelf de blush ook halen denk ik (: alleen dan een (hoe zeg je dat) een beetje tussen roze en koraal (coral)in. als je begrijpt wat ik bedoel ;D

liefs!

[Beantwoorden]


Door Kim op 28 oktober 2010 12:55

Ik gebruik geen make-up dat mag niet van mij ouders.

[Beantwoorden]


Door Gerda op 1 november 2010 12:40

Ik heb vandaag ook een aantal producten gekocht, ben er echt super blij mee! Ik heb ze meteen ook even ge-reviewd voor 1 van m’n 2 YouTube kanalen! :)

[Beantwoorden]


Door vera op 8 november 2010 21:34

ik heb zelf zo’n lipgloss in huls, heel mooi nude & dezelfde lip balm die jij hebt, die is echt super! ben al helemaal verslaafd aan deze 2 producten dus ga er waarschijnlijk nog veel meer van halen haha,

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 9 november 2010 11:02

[…] tijdje geleden vertelde ik jullie al over het gloednieuwe make-up merk MNY. Het jongere, goedkopere zusje van Maybelline. […]


Door VeraCamilla.nl op 7 maart 2011 07:03

[…] blijf ik ook leuk vinden en je krijgt absoluut waar voor je geld. Meer MNY? Check dan even dit en dit artikel wat ik al eerder over dit budget-merk […]


Door Roomijsje op 7 maart 2011 16:22

het lijkt mij een erg leuk merk dat misschien wel net zo groot zal worden als essence!leuke makeup!

[Beantwoorden]


Door Lindaaa op 6 september 2011 17:48

ik heb laatst een blauwe oogschaduw gekocht, heb hem nog niet gebruikt maar zal dat zeker binnekort doen!
ik hoop echt dat ze meer producten gaan maken want de overige producten zijn nou niet echt ‘nodig’.

[Beantwoorden]