Favoriete beautyproducten van september

Vandaag laat ik jullie mijn favoriete beautyproducten van afgelopen maand, september zien. Enjoy!

Klik hier voor het artikel over MAC Studio Sculpt foundation
Klik hier voor het artikel over Clinique Redness Solutions Mineral Pressed Powder
Klik hier voor het artikel over L’oreal Mineral Eyeshadow in Chestnut
Klik hier voor het artikel over Cover Girl lipstick
Klik hier voor het artikel over Essence Colour&Go nagellak
Klik hier voor het artikel over Essence Choose Me! nagellak.

Bedankt voor het kijken en requests voor een volgende video mogen bij de reacties geplaatst worden.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 7 oktober 2010 | 41 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Jenifer op 7 oktober 2010 14:13

Leuk filmpje en wat zitten je wenkbrauwen hier mooi!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 7 oktober 2010 14:15

Leuk filmpje!
De winter is inderdaad niet leuk, je hebt echt te weinig licht om goede filmpjes of foto’s te maken! :(

[Beantwoorden]


Door ava op 7 oktober 2010 14:25

mischien kun je je volgende filmpje over manicure doen?
leuk!
xxxx

[Beantwoorden]


Door Ellen op 7 oktober 2010 14:34

oo ik houd echt van deze filmpjes :D!
Misschien een volgende keer een french manicure?? Ik vind die altijd zo mooi maar wel lastig om te maken :S
Of misschien iets met je haren een keertje weer?
Liefs

[Beantwoorden]


Door Esther op 7 oktober 2010 14:38

Gebruik je weer je oude camera ofzo? :O
ik vind choose me ook prachtig, en SS is fijn, en en en . :D

[Beantwoorden]


Door Elisa op 7 oktober 2010 14:42

Leuk filmpje weer, vind het altijd fijn om je favoriete producten te zien! En beterschap! :)

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 7 oktober 2010 14:45

Jammer dat het licht zo slecht is, misschien een goede lamp aanschaffen?

nog beterschap!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 7 oktober 2010 14:47

leuk filmpjee!
klopt het dat je tegenwoordig op een andere plek je filmpjes opneemt?
xoxox

[Beantwoorden]


Door Lee; op 7 oktober 2010 14:56

Leuk om je favorieten te zien! Ik vind dat donkere in de filmpjes wel knus overkomen eerlijk gezegd (al is het natuurlijk niet handig om de producten te showen ;))

[Beantwoorden]


Door Liefdevoorbeauty op 7 oktober 2010 15:07

Leuke favorieten heb je! Die nagellakjes zijn echt enorm fijn!

[Beantwoorden]


Door nina op 7 oktober 2010 15:10

Ik vind het altijd leuk om te zien wat iemands favorieten zijn! Ik ga ook maar eens bij de colour&go nagellakjes kijken, ze zijn goedkoop en de nieuwe kleuren zijn erg gaaf.

[Beantwoorden]


Door lique op 7 oktober 2010 15:12

Hee vera, Je filmpje heeft echt te weinig licht! Waarom investeer je niet in goed licht (lampen enzo.) dat zou je filmpjes veel professioneler maken.

[Beantwoorden]


Door Denise, Just Pink op 7 oktober 2010 15:14

Leuke favorieten :D vooral die nagellakjes
!

[Beantwoorden]


Door Simone op 7 oktober 2010 15:15

die nagellakjes zijn zóo leuk, net als je andere fav’s eigenlijk (:

[Beantwoorden]


Door todaysfashioncouture op 7 oktober 2010 15:18

Leuk filmpje,
en mooie producten!

xoxo

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 7 oktober 2010 15:38

@Esther: Nee, had gewoon veeeel te weinig licht.

@Daphne: Ik wissel steeds!

@lique: Ben ik ook voor aan het sparen, maar er zijn momenteel andere dingen die voorrang hebben. O.a een nieuw design en een betere foto-camera.

[Beantwoorden]


Door Sabje op 7 oktober 2010 15:40

Je weet dat ik je site erg leuk vind :D Maar wilde toch even feedback geven.
Het is eigenlijk best jammer dat sommige fimpjes donker opgenomen wordt.
Je kan je produkten heel slecht zien. En swatches al bijna helemaal niet. En het is natuurlijk wel de bedoeling dat je dat juist wel ziet.

Ik snap trouwens wel dat het snel donker wordt, maar het is voor de bezoekers wel fijn om de produkten goed te zien. Want het is wel een beautysite en, en plaatjes/swatches en filmpjes moeten goed duidelijk zijn. Ruiken/voelen kunnen we niet dus het moet wel eyecatchy zijn.

Misschien tip: je hebt van die lampen (net zoals bij een shoot) die zou je eventueel kunnen aanschaffen zodat je in alle tijden genoeg licht heb. :D

Verder weet je dat ik je site super vind. Dacht ik geef even een feedbackje..:D

[Beantwoorden]


Door Teddy op 7 oktober 2010 15:49

Wat een heerlijk filmpje Vera! En super dat je ondanks je ziek bent een filmpje maakt voor ons.

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 oktober 2010 16:50

Leuk filmpje weer :D!

[Beantwoorden]


Door Kim op 7 oktober 2010 16:51

Ik heb ook die GOSH Touch Up concealer =] Eigenlijk was ik echt grote fan van de maybelline pure cover mineral maar die verkopen ze niet meer *cry* Dus heb ik deze ervoor in de plaats gekocht en die is ook fijn =]

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 7 oktober 2010 16:56

@Sabje: I totally agree, ik ben er zelf ook niet blij mee. Ik ben toch bang dat het vaker zal voorkomen ookal ga ik uiteraard opzoek naar een betere oplossing. Door school heb ik s avonds vaak pas tijd voor mijn site en dan is het in de wintermaanden dus al donker…

Het aanschaffen van goede lampen is zeker iets wat ik wil doen, maar ik wil eerst investeren in een beter design en een betere fotocamera. Dat heeft meer voorrang vind ik :)

@Kim: Dat was mijn favoriet ook en nu gebruik ik dus ook de Gosh concealer als vervanging. Hij is wel een stukje lichter, maar das voor mijn witte huidje wel beter ;)

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 oktober 2010 16:58

Oeh je hoestje klink echt niet goed!

[Beantwoorden]


Door Sonja op 7 oktober 2010 17:07

Volgens mij heeft Essence hun nagellak veranderd of zo! :O
Ik heb namelijk heel veel van die lakjes (weinig zakgeld + nagellakverslaafd = veel goedkope lakjes in allerlei kleuren kopen, dus Essence XD) en de oudere waren allemaal best stroperig en moeilijk te smeren (Bijv. Love of pink of zo), maar ik heb net een paar nieuwe (Trendsetter, Lime up!, Midnight Rocker) en die zijn allemaal super fijn, creamy en veeel beter dekkend met twee laagjes! :D

Beterschap trouwens ;)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 7 oktober 2010 17:09

Leuk filmpje weer :) ik had gekeken bij de DA voor de Clinique Redness Solutions Mineral Pressed Powder maar ze hadden hem helaas (nog) niet :( lijkt me namelijk echt een fijn product!

[Beantwoorden]


Door Anke op 7 oktober 2010 17:10

Misschien dat je weer een mooie look voor de herfst kunt laten zien. Je zomerlook met lekker veel roze heb ik vaak gebruikt en een mooie look met warme kleuren oogschaduw enzo lijkt me erg handig!
Leuk filmpje trouwens! Misschien dat je ook een bureaulamp kan gebruiken en die achter je laptop zet. Ikzelf heb een tien euro bureaulamp van de Ikea die je in 2 verschillende standen kan zetten en die doet het heel goed. Gewoon een tip.
Ben je al een beetje over het gemene comment van Cindy heen? Want daar was ik zelfs een beetje van overstuur :S

[Beantwoorden]


Door Anke op 7 oktober 2010 17:10

Ik bedoelde natuurlijk camera… Laptop, pff

[Beantwoorden]


Door Sharon op 7 oktober 2010 17:21

Leuke producten! De MAC SS foundation is inderdaad suuuperfijn, love it!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 7 oktober 2010 17:23

leuk filmpje, je zei dat je wel nog wat andere concealers had maar die van gosh niet super dupper dekte. ik wou zeggen ik een goeie goedkope heb gevonden namelijk de rimmel concealer ”recover” ik heb hem in soft sand en je hebt ook nog een andere. ze zijn bij de etos en da in het vak van rimmel in de kortingsbak met 50% korting want het is oude collectie. 3.50 en ook alle lipglossen die er inzitten

[Beantwoorden]


Door Jo-Ann op 7 oktober 2010 17:58

wooow.
je oog makeup zat echt super mooi!
leuk filmpje.
ik zit er aan te denken meer van die essence nagellakjes te gaan kopen.

[Beantwoorden]


Door Justine op 7 oktober 2010 17:58

Leuk filmpje! Misschien is ’t een idee om een herfst look how-to filmpje te maken? Vind ik altijd leuk om te zien, haha!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla (admin) op 7 oktober 2010 18:48

@Sonja: Volgens mij ook. De kleuren sowieso, maar de substantie volgens mij ook. Ik was namelijk een aantal jaar net zoals jou (weinig zakgled maar wel een make-up verslaving) en kocht toen ook alleen maar essence nagellakjes. Die waren stroperig! deze zijn dat zeker niet.

@Anke: Ja ik ga nog even wat beters verzinnen met lampen enzo! En die comment van Quinty ja, dat was echt even vervelend. Maar de volgende dag was ik er eigenlijk wel overheen. Wel echt lief dat er naar vraagt!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 7 oktober 2010 19:18

Leuk filmpje :)

[Beantwoorden]


Door Ann op 7 oktober 2010 22:06

Leuk filmpje :). Mij lijkt het wel leuk om te zien hoe je helemaal opmaakt vanaf het begin af aan zeg maar.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 8 oktober 2010 13:24

Ik had je filmpje al bekeken maar niet eens even tijd gehad om snel te kunnen reageren dus bijdeze: weer een leuk filmpje!

Vera Camilla nog ziek:p?

Kusjes..

[Beantwoorden]


Door Anouk op 8 oktober 2010 17:21

staat je buro ergens anders?
of zie ik het verkeerd ;p
jou filmpjes zijn echt heel erg leuk!

X

[Beantwoorden]


Door Josephine op 8 oktober 2010 19:39

Zo, nu dit filmpje nog en dan ben ik weer helemaal bij :D. Niet dat ik het erg vind om te doen, ik vind het superleuk, maar heb er gewoon geen tijd voor en nu wel :D Awh, wat stom je loopt de hele tijd vast :(. Nou veer, ik vind het licht echt vreselijk! Dus stop maar met filmpjes maken! Nee hoor, je filmpjes zijn superleuk dus houden zo. Awh je bent echt ziek :(. Ah, mooi dat je hem hebt herontdekt, goed joh! hahahahha bam! Ik heb veel over die concealer gehoord, maar zo jammer dat ze maar zo weinig kleuren hebt! Haha, hele lange naam! Die loreal paris oogschaduw ken ik nog! Die is inderdaad heel mooi! Ik zie wel een beetje hoor :D. Nooooo, die Cosmo girl, uhm ik bedoel cover girl :$ is echt way too mooi! Eigenlijk wil ik meer lipsticks, morgen maar even lekker shoppen :D. Tegen een camera in het donker lullen stom? HOE KOM JE ERBIJ?! Awh, ik wil chooseme hebben, hij is zo mooi! Ik vind die andere blauwe met flakies supermooi, heb hem over de zwarte gezien, zo mooi! Ieeel, ik vind die van shrekgroen echt vreselijk! Die andere 2 zijn wel supermooi :D vooral koraal, vind koraal zo mooi!

[Beantwoorden]


Door elmira op 8 oktober 2010 21:15

voor meisjes die veel van foudation houden moet je is gekleurde dagcreme van dove is proberen het helpt echt ik heb hem zelf ook en het beste je krijgt er geen puistjes van xxxelmira

[Beantwoorden]


Door Elise op 9 oktober 2010 08:23

Ik vind je humor in die filmpjes altijd zo leuk :)

[Beantwoorden]


Door Wendy op 9 oktober 2010 10:43

De groene Gosh Touch Up concealer in het groen werkt super voor rode vlekjes
:) Ik gebruik hem nu bijna een jaar en ik kan niet meer zonder!

Beterschap!!

[Beantwoorden]


Door Hannah op 10 oktober 2010 18:39

Leuke favorieten! Ik vind choose me echt geweldig, ik houd van die kleur.

[Beantwoorden]


Door Sarina op 15 oktober 2010 18:39

Ik hou eigenlijk helemaal niet van filmpjes op blogs, maar wat kan jij lekker lullen zeg! Heel natuurlijk, je komt helemaal niet gespannen over, versprekinkjes storen ook helemaal niet.
Good work lady! Mijn complimenten!
x Sarina

[Beantwoorden]